Page 1

HYVÄÄ

PALVELUTUKKURIEN ASIAKASLEHTI LOKA-JOULUKUU 2021

JOULUN

leivonnaiset Elosen joulu on tehty leivoksista ja pipareista

TOIMITUSVARMUUS JA TUOREUS ovat läsnä Palvelutukku Kolmion toiminnassa – arjessa ja juhlassa

LOUNASRAVINTOLA PIUCCU Perinteistä, kotimaista jouluruokaa ja tunnelmaa

Patu

PALVELUTUKKURIT

Patu-lähitukkuri aina läheltä.


päätoimittajalta

4 | 2021

Vuoden tärkein ruokasesonki lähestyy

Patu

PALVELUTUKKURIT

Patu

PALVELUTUKKURIT

Patu

PALVELUTUKKURIT

Sisältö

3 4

AJANKOHTAISTA Nimitysuutisia ja kauden makuja

LEIVOKSET & PIPARIT ELOSEN JOULUSSA Joulusesonki on kakkujen ja kahvi­ leipien juhla-aikaa.

6

PALVELUTUKKU KOLMIO & PALVELEVA TUKKU­ MYYNTI Kolmiolla tuoreus, tehokkuus ja toimitusvarmuus toteutuvat kaikissa sesongeissa.

8

JOULU PIUCCUSSA ON PERINNE

10

PATU-UUTISIA

11

PALVELUTUKKURIEN PARHAAT TARJOUKSET

Lahtelainen lounasravintola Piuccu kattaa itse tehdyn, maukkaan ja koti­ maisen joulupöydän.

Patun laadukas tuoteperhe kasvaa jälleen, ja Patu kiteyttää palvelu­ lupaustaan.

Perinteisiä jouluherkkuja ja maittavia uutuuksia pikkujouluihin ja joulu­ tarjoiluihin.

Joulun aika on paras tilaisuus kiittää asiakkaita, henkilökun­ taa ja yhteistyökumppaneita ku-­ luneesta vuodesta. Tätä kirjoit­ taessani jouluun on vielä aikaa, mutta Patu-tukkurit ovat aloitta-­ neet valmistautumisen vuoden tärkeimpään juhlaan jo hyvissä ajoin keväällä. Toivottavasti tänä vuonna pääs-­ tään toteuttamaan pikkujoulu­ja ja muita joulun ajan juhlia täysi­ painoisesti, odotukset vaikkapa pikkujoulujen osalta ovat var­ masti korkealla monessa työ­yh­teisössä. Alueellisten tukkujemme vali­koi-­­ mista löydät kaiken joulupöy­ tään: kinkut, kalat, laati­kot, ro­ sollit, muut herkut, juomat, kat­­ taustarvikkeet ja tietenkin myös joulupöydän makeat – paikalli­ sia lähiruokia unohtamatta. Olemme koonneet jälleen tä­ hän joulun Hyvää Patulta -leh­ teen kattavan tarjonnan niin pe­rinteisistä kuin vähän uudem-­ mistakin joulupöydän herkuis­ ta. Lehdestä löydät myös inspi­ raatiota ja vinkkejä joulun tar­ jontaan asiakkaillesi.

"Joulun aika on paras tilaisuus kiittää asiakkaita, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta."

Hyvää Patulta -lehden valtakunnallisia tarjouksia täydennetään oman tukkusi alueellisilla valikoimilla ja tarjouksilla – kysy rohkeasti oman tukkusi myyjältä lisää. PÄÄTOIMITTAJA Toimitusjohtaja Jouni Säde jouni.sade@palvelutukkurit.fi JULKAISIJA Suomen Palvelutukkurit Oy Äyritie 8 E, 01510 Vantaa puh. 010 338 7820 www.palvelutukkurit.fi ULKOASU JA TEKSTIT Mainostoimisto Pro Image PAINOPAIKKA PunaMusta Oy Lehden värilliset hinnat ovat alv 0 % ja mustat hinnat sisältävät alv:n. Hinnat ovat voimassa täysin myynti­ erin. Pidätämme oikeuden hinnan­muutoksiin paino­ virheiden ja tavaratoimituksen muutosten varalta.

2

Kun joulun ruokasesonki lokakuussa-marraskuussa käynnistyy täydellä voi­ malla, pikkujouluineen ja muine joulun ajan tapahtumineen, niin Patu-tukku­ rit ovat valmiina palvelemaan asiakkaitaan ympäri Suomen aina Hangosta Utsjoelle saakka. Herkullista ja kaupallista joulun odotusta, Jouni Säde Suomen Palvelutukkurit Oy


ajankohtaista. tapahtumia ∙ uutisia ∙ makuja ∙ ilmiöitä

Nimitysuutisia maiju wahlfors Maiju Wahlfors on aloittanut Patukonttorilla myynti­ koordinaattorina 1.8 alkaen. Maijulla on pitkä ja monipuolinen kokemus Foodservice alasta ja julkishallinnon asiakkuuksista mm. Heinon Tukku Oy:ssä.

JOULU trifle

VINKKI! Pikkujoulutarjoiluun nopea trifle Patun vetopohjista, mascarponesta, kerma­ vaahdosta ja marjoista!

Maijun tavoittaa parhaiten sähköpostilla: maiju.wahlfors@palvelutukkurit.fi

Patu

PALVELUTUKKURIT

Patu

MIMMU NIEMINEN PALVELUTUKKURIT

Patu

on aloittanut myyntineuvot­ te­­lijana Kanta-­ Hämeen Tuoretuot­­teella 16.8.2021. Mimmu on koulu­tuk-­ seltaan kokki ja restonomi, ja hänellä on työko­kemusta erilaisista ravintola-­alan tehtävistä. PALVELUTUKKURIT

Uskomme, että nykyiset ja uudet pää­ kaupunkiseudun asiakkaamme ottavat ilolla vastaan monipuolisen ravintola-­ alan osaajan, jolta he saavat jouhevasti tuttua ja turvallista palvelua sekä innos­ tavaa asiakaslähtöistä ideointia. Mimmun tavoittaa parhaiten sähköpostilla mimmu.nieminen@tuoretuote.com tai puhelimitse numerosta 040 131 9338

Essi Toivanen on aloittanut markki­nointi- ja myynti­­­koor­ dinaattorina Palve­lu­­tukku Pohjoisessa 11.8.2021. Essi vastaa markkinoinnis­ ta Mari Niemelinin van­hem­­painvapaan ajan. Markkinointiin liittyvissä asioissa voit kääntyä Essin puoleen. essi.toivanen@palvelutukkupohjoinen.fi p. 044 735 2612

3


PIPARI & LEIVOS

Joulun ihanimmat leivonnaiset Perheyritys Elonen on leiponut suomalaisten rakastamia leivonnaisia jo vuodesta 1966. Jämsän leipomo on tuotannon keskipiste, mutta myös myymäläleipomoissa ja kahvi­loissa leivotaan joka päivä.

4


Myös Elosen leivosmyyn­ nissä joulu on tärkeä sesonki. Mansikkalevy­ kakku on vahva kesto­ suosikki Food Service -puolella.

E

lonen osti vuoden alussa Malviala Oy:n koko osakekannan, ja kaksi kotimaista perheyritystä löysivät toi­sensa. Malvialan tuotteet – piparit, pik­ kuleivät, marengit, korput ja vohvelit – täydensivät erinomaisesti Elosen kah­ vileipä- ja konditoriatuotteiden valikoi­ maa. – Halusimme laajentua ja palvella myös Food Service -asiakkaitamme entistä laa­jemmalla kahvileipien tuotevalikoimalla. Isompi valikoima on lisäarvo ammatti­ lai­sille. Me olemme nyt Suomen herkul­ lisimman kahvipöydän äärellä, Elosen avainasiakaspäällikkö Lauri Kivirinne nau­­­rahtaa.

LAURI KIVIRINNE AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ

– Tällä hetkellä meillä on käynnissä brän­ dityö, jossa sovitamme yhteen tunnettuja tuotteitamme ja yrityksemme brändiä. Keskipitkällä aikavälillä on tärkeää ja kustannustehokasta saada tunnettuutta yhdelle kattobrändille, jonka alla eri tuo­­teryhmien tuotteet voivat toimia ala­ brändeinä.

Kotimaisuus on osa brändiä

Kotimaisten tuotteiden suosio on nyt kasvussa, ja kotimaisuus tulee olemaan tärkeä osa Elosen brändiä myös jatkos­ sa. – Halu kotimaisiin tuotteisiin korostuu eri­tyisesti Food Service -asiakkaidemme toi-­ vomuksissa. Raaka-aineidemme kotimai-­ suusaste on tällä hetkellä 84 %, eli os­ tamme Suomesta niin paljon kuin suin­ kin mahdollista. Ja kotimaista työtä par­ haimmillaan edustavat tietysti meidän omat kondiittorit ja leipurit, jotka vaali­ vat ammattitaitoaan ylpeydellä.

Pipareissa on joulun maku

– Valikoimamme piparibrändit Tasangon ja Töysäläinen ovat suomalaisille hyvin tuttuja. Uutta on tänä vuonna jouluse­ sonkiin kehitetty piparivohveli. Se on täy­ sin uudentyyppinen tuote, jossa rapean suklaavohvelin välissä on piparkakun ma-­ kuinen täyte. Tuotekehityksessä seurataan tiiviisti tren­ dejä ja sesonkien muutoksia. – Erilaisten pikkumakeiden tuotteiden suosio kasvaa kovaa vauhtia tällä het­ kellä. Piparivohveli vastaa myös tähän kysyntään. Aidot maut ja raaka-aineet ovat myös tärkeitä. Esimerkiksi rommi­ leivoksessa pitää olla rommia.

Tunnetut kotimaiset piparit Tasangon ja Töysäläinen ovat saaneet seurakseen uuden rapsakan piparivohvelin.

Leivokset kuuluvat myös joulupöytään

Joulusesonki kokonaisuutena on Eloselle tärkeä. Marraskuun alusta, Pyhäinpäi­ vän tietämissä alkaa vuoden kiivain kausi. – Meillä on kakku- ja konditoriatalona herkullisia tuotteita isänpäivään, hallo­ weeniin ja joulutarjoiluihin. Food Servicepuolella erityisesti Sacher-leivokset ja leivoslevykakut ovat vahvoja suosikkeja, Kivirinne kuvailee.

"Patu-tukkureiden kanssa yhteinen tekijä löytyi perheyrittäjyydestä." Palvelutukkurit ensimmäinen tukkukanavamme

– Aloitimme yhteistyön Palvelutukkurien kanssa syksyllä 2019. Patu-tukkurit oli­ vat meidän ensimmäinen kanavamme tukkumyynnissä. Yksityiset, alueelliset tu­ kut ovat meidän tapaan perheyrityksiä, ja malli yhteistyölle oli helppo löytää. Yhteistyö on molemminpuolista, sillä osa Elosen kahviloista ostaa tuotteita alueen­ sa Palvelutukkurilta, esimerkiksi Tuk­ku­ta­ los­ta Seinäjoelta. – Meillä on Jämsän pääleipomon lisäksi neljätoista kahvilaravintolaa ja kahdek­ san Citymarketeissa toimivaa Artessa-­ leipomoa eri puolilla Suomea, Kivirinne summaa. 55


PALVELUTUKKU KOLMIO

Palvelutukku Kolmiossa valmistaudutaan jouluun, vuoden suurimpaan ruokasesonkiin. Keinoina tuoreus, tehokkuus, toimitusvarmuus ja palveluasenne – ihan niin kuin vuoden jokaisena päivänä.

TUKKURI

KOLMIO OSAA

Asiakaspäällikkö Kaapo Miettinen aloitti Palvelutukku Kolmiossa vuosi sitten marraskuussa. Taustal­ taan savolainen mies on vuo­ sien aikana juurtunut Lahteen. Yli kymmenen vuoden työrupe­a-­ ma ravintolamaailmassa, ravin­ tolapäällikkönä ja esimiehenä vaihtui luontevasti tukkukaupan puolelle. Mukana tuli tukku osaamista ja ymmärrystä asiakkaiden liiketoiminnasta. – Ymmärrän hyvin, miten ravintolan arkea pyörite­ tään ja johdetaan. Ennen kuin lounaspöytä tai ruoka-­ annos saadaan tarjolle loppuasiakkaalle, on pitänyt tehdä todella monia asioita ja puhaltaa yhteen hii­ leen. Kannattavuuslaskelmat ovat aina kiinnostaneet

6

minua, ja ravintolassa pitää koko ajan pitää mieles­ sä jokaisen päätöksen vaikutus menestymiseen. Esi­ merkiksi ostoilla on suuri merkitys, ja myös logistiikal­ la on tärkeä rooli, Kaapo Miettinen kuvailee.

Tukkukauppa on yhä enemmän palvelua

– Ostojen keskittämisellä ja tuotteiden oikealla hintatasolla asiakkaamme voi pitää huolta kannattavuudesta. Erilaiset palvelut ja kokonaisvaltai­ nen kumppanuus kiinnostavat asiakkaita kuitenkin yhä enemmän. Vaikkapa logistiikan ja varastoinnin yksilölliset ratkaisut ovat kiinnostavia. Miten paljon keittiössä tarvitaan varastointilaa, miten paljon syn­ tyy hävikkiä tai miten tuoretuotteet saadaan asiakkai­ den lounaspöytiin tuoreimmillaan.


"Tuoretuotteet eivät parane vanhetessaan. Valitse tuorein!"

Tehokkuus on osaamistamme

Palvelutukku Kolmiossa toiminnan te-­ hokkuus on hiottu huippukuntoon. Val-­­ tavan suuret tavaravirrat liikkuvat te­ hokkaasti pienen henkilökunnan voi­ min. Prosessien hionta on tuottanut tu-­ losta, ja asiakkaille tämä näkyy no­ peina toimituksina ja toimitusvarmuutena. – Tämä on ollut mahdollista systeemien hiomisen kautta, mutta suuri merkitys on ollut myös asenteella. Meillä on hyvä yhteishenki. Työhön tartutaan reip­ paasti ja koko ajan ollaan valmiudessa reagoimaan muutoksiin. Varastoihimme tulee tuotteita sitä mukaa, kun niitä myydään. Tämä pitää hävikin ja turhat kus­ tannukset kurissa. Tuotteiden tuoreus on meidän ai­ nutlaatuinen kilpailuetumme, ja siitä me kaikki olem­ me ylpeitä. Se perustuu tapaamme toimia, Miettinen korostaa. – Meidän vahvuutemme on henkilökohtainen asia­ kaspalvelu. Asiakkaillemme vastaa aina tuttu myyjä. Pienellä porukalla asiakkaat tulevat nopeasti tutuksi. Ja taas kerran korostuu asenne, me autamme.

Toimitusvarmuus on kunnia-asia

– Meille on kunnia-asia, että toimituksemme toimivat. Voittajan joukkueessa on hyvä pelata. Seuraamme joka viikko toimitusvarmuuttamme numeromittarilla. Se on kova fakta, joka kertoo totuuden meidän on­ nistumisestamme. Meidän pitää osata ennakoida ky­ syntäpiikit ja varautua mahdollisiin saatavuusongel­ miin, jotta pystymme toimittamaan joka päivä tilatut tuhannet tilausrivit. Viikosta toiseen toimitusvarmuus nousee 99,5 % paikkeille.

Joulu on vuoden suurin sesonki

– Joululounas on perinne, josta hyvin moni asiak­ kaamme haluaa pitää kiinni. Pikkujoululounaat ovat myös yleistyneet, ja ne aloittavat joulusesongin en­ tistä aikaisemmin. Joululounailla ko­rostuvat perinteet, niihin ei yleensä haluta suuria muutoksia, Miettinen kuvailee. Omaan joulupöytäänsä Miettinen nostaa tänä vuonna entistä enemmän kaloja. Saaristoleivän kanssa ne ovat tärkeä osa makunautintoa. Myös blinit sopivat jouluun erinomaisesti. 7


Joulu

lounasraviNtolassa on perinne Joululounas on suorastaan käsite henkilöstö- ja lounasravintoloissa. Jouluherkkujen ääreen kokoontuvat henkilökunnan lisäksi myös yritysvieraat. Yhteinen ruokailuhetki jouluperinteiden ääressä on kiitos ja kannustus, joka rakentaa yhteishenkeä. Jouluruokaa kunnon väelle

PIRJO KYYRÖNEN RAVINTOLAYRITTÄJÄ

P

irjo Kyyrönen on toiminut ravinto­ layrittäjänä reilut 30 vuotta. Lou­ nasravintola Piuccu syntyi Lah­teen neljä vuotta sitten. Se on palvel­ lut Autotalo Laakkosen ja Lahti Energian tiloissa henkilöstö- ja lounas­ ravintolana. Marraskuussa Piuccu avaa henkilöstöravintolan puutuoteteollisuuden tuotteita valmistavan Koskisen Oy:n ti­ loissa. Piuccu vastaa myös erilaisista juhlapalveluista täyden palvelun peri­ aatteella – pienistä perhejuhlista suuriin yritystilaisuuksiin. Energinen yrittäjä luot­saa yritystään ammattitaidolla, pitää kiin-­ ni laadusta ja on avoin uusille tuulille.

8

Piuccussa tartutaan innolla erilaisiin teemoihin, joulu on niistä suurin ja tär­ kein. Yrittäjä tekee pitkää päivää aina jouluaattoon saakka, ja saattaa sitten itse nauttia omasta joulustaan lomalla valmiissa pöydässä. – Haluamme rakentaa meidän jouluum­ me perinteisen kotijoulun herkut ja tun­ nelman, ja pidämme kiinni perinteistä. Runsaassa joulubuffetissamme on aina myös jouluisia jälkiruokia – moussea tai parfaitia – sekä kakkuja tai leivoksia kahvin kaveriksi. Lisäksi tarjolla on joulutorttuja, suklaata ja pipareita. Joulubuffetin lisäksi jouluiset ruoat, jälki­ ruoat ja leivonnaiset näkyvät lounaslis­ talla joulun alla.

"Kotimainen ruoka on nyt suosiossa, ja kotimaisuus on myös meille tärkeä arvo." – Asiakkaamme voivat lisäksi tilata meil­ tä omia jouluvalmisteluja helpottamaan

itse tekemiämme joulupöydän herkkuja: esimerkiksi laatikoita, kylmäsavulohimoussea, rosollia, jälkiruokia ja joululeivon­ naisia. Periaatteenamme on valmistaa maukasta, laadukasta ja kotimaista jou­ luruokaa, Kyyrönen toteaa. Piuccu tekee myös päiväkoteihin lounas­ ta ja välipaloja, ja jouluruokaa tarjo­ taan joulun alla päiväkodeissakin. Pöy­­ dät katetaan juhlaviksi ja jouluhenki huokuu tarjoilussa. Näin lapset saavat maistaa jouluruokia osana varhaiskas­


LOUNASRAVINTOLA PIUCCUSSA TARJOTAAN YMPÄRI VUODEN LAADU­ KASTA KOTIRUOKAA. MYÖS JOULU­ PÖYTÄ KATETAAN KOTIMAISILLA HER­ KUILLA PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN.

vatuksen ruo­ka­kasvatusta.

Herkullisuutta ympäri vuoden

Pirjo Kyyrönen suunnittelee Piuccun ruo­ kalistan itse joka viikko. Hänellä ei ole käytössä kiertävää listaa, vaan teemat löytyvät sesongeista. – Haluan toteuttaa ruokalistaamme ly­ hyellä syklillä, aidosti asiakkaitamme kuunnellen. Tarjolla on aina keitto, kaksi omatekoista kotiruokavaihtoehtoa, itse leivottua leipää ja runsas salaattibuffet, jossa on parikymmentä erilaista kompo­

nenttia sekä tietysti jälkiruoka. Saamme paljon kiitosta siitä, että yllätämme asi­ akkaitamme ja haluamme aina ylittää odotukset. Valmiina meille tulevat vain tumma ruokaleipä ja kaalikääryleet. – Lounaan lisäksi teemme paljon kokous-­ tarjoiluja. Haluamme panostaa herkulli­ suuteen ja nostamme tarjoiluun myös uu­ sia tuulia ja persoonallista Piuccu-tyyliä.

Kumppanina Palvelutukku Kolmio

– Olen tuntenut Palvelutukku Kolmion pitkään laadukkaana vihannestoimitta­

jana. Piuccun kumppaniksi etsin tukkua, joka pystyy toimittamaan kaikki raaka-­ aineemme. Päädyin jälleen Palve­lu­tuk­ku Kolmioon, ja olen ollut oikein tyytyväi­ nen. – Tukku on riittävän suuri pystyäkseen kokonaisvaltaiseen palveluun ja samal­ la riittävän pieni ollakseen palvelussaan ketterä. Palvelu on todella henkilökoh­ taista, ja tukussa pyritään ottamaan kaik-­ ki huomioon. Minulle on myös tärkeää, että toimitusvarmuus on hyvä, jos joitain saatavuusongelmia ilmenee, minulle soi-­ te­ taan heti ja jo valmiiksi ehdotetaan korvaavaa tuotetta. – On hienoa, että voin tilata myös hyvin lyhyellä toimitusajalla, sillä välillä saan yllättäviä tilauksia, joihin en ole pysty­ nyt varautumaan etukäteen. Yllättävissä tilanteissa pystyn onneksi tilaamaan li­ sää raaka-aineita keittiöön vielä seu­ raavaksi päiväksi. Suosin nettitilauksia, jotka mahdollistavat tilaamisen työpäi­ vän jälkeen. 9


Hyvää Joulua Patulta!

Punajuurta jouluiseen pöytään

Artesaani tummat ja vaaleat vaakaviipaleet

Patun herkullinen Gourmet Punajuurisa­ laatti on mitä parhain kinkun makupari joulun lounaspöydässä. Monikäyttöinen salaatti on laktoositon ja gluteeniton.

Patun uudet, monikäyttöiset artesaanivuokaleivät tulevat käte-­ västi valmiina vaakaviipaleina. Ne leivotaan suomalaiseen vehnään, ja ne saavat täyteläistä makua vehnä-, ruis- ja oh­ ramaltaista. Proteiinipitoiset leivät ovat laktoosittomia.

Uutuudet!

128075 PATU vaaleat vaakaviipaleet, pakaste 850 g ME 6 EAN 6429810263988

128076 PATU tummat vaakaviipaleet, pakaste 850 g ME 6 EAN6429810263995

L

L

A

lueellisten yrittäjien omista­ ma Patu palvelee aina jous-­ tavasti – kaikkialla Suomes­ sa. Patu on Suomen ainoa yksityi­ nen, yrittäjien itsensä omistama val-­ takunnallinen tukku. Mitä tämä käytännössä merkit­see Patun asiakkaille? Sitä, että asiakkaat saavat paikal­ lista palvelua, nope­asti ja läheltä. Omilta yhteyshenkilöiltä, jotka tun-­ tevat alueen erityispiirteet. Teem­ me myös tiivistä yhteistyötä paikal­listen tuottajien kanssa, ja tuom­ me paikallisen, laadukkaan lähi­ ruoan asiakkaidemme pöytiin suo-­ rinta tietä. Pystymme reagoimaan asiakkai­demme muuttuneisiin tar­ peisiin nopeasti.

107467 PATU GOURMET-punajuurisalaatti 2,5 KG ME 1, EAN 6430010719205 L, G

Kumppani kasvussa

Lähiruoka

Laaja valikoima

pa

a

Lounasasiakkaan valinta

jy

st

ytt

ä

Edu

a

Yrittäjähenkisyys

10

alueel l sti

n ine

L – Laktoositon VL – Vähälaktoosinen G – Gluteeniton M – Maidoton S – Soijaton K – Kananmunaton VE – Vegaaninen

Aid o

Tarjoustuotteiden merkit:

i k a ll i s t a y r

it

Aidosti alueellinen

Hyvä ja joustava palvelu

"Asiakas on palvelumme keskiössä."


ON VAIN YKSI VALIO AURA®

Ratkaisuna

Valio AURA® e170 g pala Patun tnro 105021

MENESTYKSEN

Valio AURA® e1 kg murennettu Patun tnro 105008

valio.fi/ammattilaiset

ainekset

11


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Kinkut ja kalkkunat Riistaherkut ja paistit

12

C0 M100 Y76 K13

C89 M0 Y96 K30


13


Joulun herkut lihasta ja kalkkunasta

Atria Viljaporsaan Juhlakinkku potkalla n. 7 kg pakaste ME 3 kpl ean 2378284300009 tuotenumero 128317

4,45/kg 5,07/kg

HK Juhlakinkku n. 7-9 kg potkaton, harmaasuolattu, kypsä ME 1 kpl ean 2391458800006 tuotenumero 113933

10,95/kg 12,48/kg

4,99 5,69

4,99/kg 5,69/kg

9,75/kg 11,12/kg

L, G, M, S, K

kg

kg

Atria Viljaporsaan Luuton Juhlakinkku n. 5 kg pakaste ME 4 kpl ean 2378284400006 tuotenumero 128319 14

L, G, M, S, K

L, G

HK Joulun Juhlakinkku, viipaloitu 2,5 kg ME 1 kpl ean 6409100060343 tuotenumero 107932

L, G

Atria viipaloitu harmaasuolattu perinteinen joulukinkku n. 1,6 kg/40 G ME 1 x n. 1,6 kg ean 2378836100002 tuotenumero 109626 10,95/kg 12,48/kg L, G

Atria viipaloitu puna­suolattu perinteinen joulukinkku n. 1,6 kg/40 g ME 1 x n. 1,6 kg ean 2378836300006 tuotenumero 109627 10,95/kg 12,48/kg

L, G


Atria ARTESAANI KYPSÄ Kalkkuna­ filee viipaloitu n. 900 G ME 4 pkt ean 2378032000007 tuotenumero 128316

Kariniemen kalkkunan savustettu filee n. 0,8 kg ME 1 kpl ean 2377237100000 tuotenumero 107934

HK Maakarit® Joulumakkara n. 2,0 kg ME 1 kpl ean 2391688000009 tuotenumero 128327

13,19/kg 15,04/kg

13,95/kg 15,90/kg

10,95/kg 12,48/kg

L, G

L, G, M

L, G, M

24,95

kg

PORON PAISTIKÄRISTYS 3 KG pakaste ME 1 kpl ean 6406091680000 tuotenumero 114910

28,44

kg

74,85/ME 24,95/kg 85,32/ME 28,44/kg

L, G, M, S, K

PORON OSSOBUCCO 10 KG pakaste ME 1 kpl ean 6406097680004 tuotenumero 128388

136,00/ME 13,60/kg 155,00/ME 15,50/kg

L, G, M, S, K

NAUTAKÄRISTYS 5 KG SUOMI pakaste ME 1 kpl ean 6406093380007 tuotenumero 114051

NAUDAN OssoBUCCO 5 KG SUOMI pakaste ME 1 kpl ean 2360976500002 tuotenumero 128337

HK KARJALANPAISTI 3 kg kypsä, sous vide ME 1 kpl ean 6409100077327 tuotenumero 103243

47,25/ME 9,45/kg

7,65/kg 8,72/kg

22,50/kpl 25,65/kpl

53,85/ME 10,77/kg

L, G, M, S, K

L, G, M

L, G, M, S, K

15


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Sillit, pateet ja pasteijat Rosolli, salaatit ja kastikkeet 16


C0 M100 Y76 K13

C89 M0 Y96 K30

17


Silli, pateet ja pasteijat

KLÄDESHOLMEN Silli sipuli 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360644142 tuotenumero 102020

11,35/prk 12,94/prk

L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN Sillifile matjes 2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311360611144 tuotenumero 102017

10,75/prk 12,26/prk

L, G, M, S, K

HK KALAASI MAKSAPASTEIJA n.1 kg ME 1 ean 2391642900000 tuotenumero 103177 8,68/kg 9,90/kg L, G 18

KLÄDESHOLMEN sillipala matjes 2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311360610147 tuotenumero 109847 10,75/prk 12,26/prk L, G, M, S, K

klädesholmen silli sinappi 2,2/1,0 kg/prk ME 1 prk ean 7311360648140 tuotenumero 102037 12,20/prk 13,91/prk

KLÄDESHOLMEN silli sinappi & Whisky 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360648157 tuotenumero 102025 14,95/prk 17,04/prk L, G, M, S, K

KLÄDESHOLMEN SILLI RAPU­MARI­ NOITU 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360654141 tuotenumero 102018 14,95/prk 17,04/prk L, G, M, S, K

klädesholmen silli ranskalainen sipuli 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360615142 tuotenumero 102038 12,20/prk 13,91/prk L, G, M, S, K

klädesholmen silli mustaherukka 2,2/1,1 kg/prk ME 1 prk ean 7311360635140 tuotenumero 102034 12,20/prk 13,91/prk L, G, M, S, K

HK Maksapasteija n. 2,5 kg sisältää kalaa, ME 1 ean 2391455000003 tuotenumero 103063 7,59/kg 8,65/kg L, G

HK kalaasi liha­hyytelö n. 1 kg ME 1 ean 2391640200003 tuotenumero 103176 9,90/kg 11,29/kg L, G, M

L, G, M, K


Rosolli, salaatit ja kastikkeet

ATRIA ROSOLLI 2,5 kg ME 1 dno ean 6407860063116 tuotenumero 100355

9,90/dno 11,29/dno

9,90 11,29

L, G

SAARIOINEN Hieno Metsäsieni­ salaatti 2,0 kg ME 1 ean 6412000045471 tuotenumero 108133 18,30/dno 20,86/dno L, G, M, S

hK sienisalaatti 3 kg ME 1 ean 6409100075521 tuotenumero 103234 16,15/dno 18,41/dno

L, G, M

dno

dno Herkkumaa Kurkku­kuutio HORECA 8,2/4,3 kg/prk ME 1 prk ean 6410840055032 tuotenumero 101785

9,85/prk 11,23/prk

L, G, M, K

Herkkumaa Kuutio­punajuuri HORECA 8,6/6,2 kg/prk ME 1 prk ean 6410840066267 tuotenumero 101797

8,69/prk 9,91/prk

L, G, M, K

Herkkumaa SIENI­kuutioita 2900/1920 g ME 1 prk ean 6410840034235 tuotenumero 123293

APETIT KOTIMAINEN Herne 2,5 kg ME 4 pss ean 6430104952150 tuotenumero 107696

KNORR Tumma Punasipulikastike 3,5 kg/25 l ME 1 kpl ean 8710522692356 tuotenumero 125058

11,90/prk 13,57/prk

22,56/ME 5,64/pss

64,40/kpl 73,42/kpl

L, G, M, S, K

19,80/ME 4,95/pss

L, G, M, S, K

L, G, M, S, K

19


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Maukkaat joululaatikot

APETIT KOTIMAINEN PUNAJUURI­ GRATIINI 2 kg pakaste, ME 3 pss ean 6430104965792 tuotenumero 103538

SAARIOINEN PUNAKAALIVUOKA 2,7 kg laktoositon, alumiinivuoka, ME 1 ean EAN 6412000040285 tuotenumero 120010

SAARIOINEN BATAATTI­LAATIKKO 2,7 KG kypsä, laktoositon, alumiinivuoka, ME 1 ean 6412000040278 tuotenumero 120011

32,70/ME 10,90/pss

17,45/vka 19,89/vka

19,80/vka 22,57/vka

37,29/ME

20

12,43/pss

VL, G, S, K

1.10.-23.12.2021

L, G, S, K

1.10.-23.12.2021

L, G, S


KYMPPI PORKKANALAATIKKO 2,5 kg kypsä pakaste, laktoositon, ME 3 vka ean 6420260862707 tuotenumero 106413

KYMPPI LANTTULAATIKKO 2,5 kg kypsä pakaste, laktoositon, ME 3 vka ean 6420260862752 tuotenumero 106414

32,82/ME 10,94/vka

32,82/ME 10,94/vka

28,80/ME 9,60/vka

L, G, S, K

28,80/ME 9,60/vka

L, G, M, S, K

KYMPPI BATAATTI­LAATIKKO 2,5 kg kypsä pakaste, laktoositon, ME 3 vka ean 6420260864206 tuotenumero 109632

34,02/ME 11,34/vka

44,28/ME

14,76/vka

L, G, M, S, K

KYMPPI PORKKANA­LAATIKKO 2 kg raakapakaste, laktoositon, ME 2 ean 6420260862554 tuotenumero 106411

KYMPPI LANTTULAATIKKO 2 kg raakapakaste, laktoositon, ME 2 ean 6420260862059 tuotenumero 106410

14,70/ME 7,35/kpl

14,70/ME 7,35/kpl

16,76/ME 8,38/kpl

L, G, M, S, K

16,76/ME 8,38/kpl

L, S, K

KYMPPI BATAATTI­sose 2 kg raakapakaste, laktoositon, ME 2 ean 6420260864008 tuotenumero 106416

38,85/ME 12,95/vka

L, G, M, S, K

28,80/ME 9,60/vka 32,82/ME 10,94/vka

KYMPPI PUNAJUURILAATIKKO 2,5 kg kypsä pakaste, laktoositon, ME 3 vka ean 6420260865203 tuotenumero 114169

29,85/ME 9,95/vka

KYMPPI imellYTEtty PERUNA­ LAATIKKO 2,5 kg kypsä pakaste, laktoositon, ME 3 vka ean 6420260862806 tuotenumero 106415

19,10/ME 9,55/kpl 21,78/ME

10,89/kpl

L, G, M, S, K

KYMPPI IMELLyteTTY PERUNA­ LAATIKKO 2 kg raakapakaste, laktoositon, ME 2 ean 6420260862608 tuotenumero 106409

L, G, M, S, K

14,70/ME 7,35/kpl

L, S, K

16,76/ME 8,38/kpl

Atria Porkkanalaatikko 2,8 kg pakaste, laktoositon, ME 2 vka ean 6407850059617 tuotenumero 100342

Atria Lanttulaatikko 2,8 kg pakaste, laktoositon, ME 2 vka ean 6407850059600 tuotenumero 100341

21,90/ME 10,95/vka

21,90/ME 10,95/vka 24,96/ME 12,48/vka

L, G

24,96/ME 12,48/vka

L, G

Atria Jouluperunalaatikko 2,6 kg pakaste, laktoositon, ME 1 vka ean 6407850058672 tuotenumero 100347

10,90/vka 12,43/vka

C0 M100 Y76 K13

L, G

C89 M0 Y96 K30

21


Jälkiruoat ja joulupuuro Keitot ja juomat

22

C0 M100 Y76 K13

C89 M0 Y96 K30


h yv ä pa ä jou lua tu lta

h yv ä pa ä jou lua tu lta

23


Kermat, jälkiruoat ja joulupuuro

Arla kuohukerma laktoositon 1 l (ESL) ME 5 tlk ean 6413300018486 tuotenumero 115569

Valio suurtalous kuohukerma 1,75 l laktoositon ME 12 tlk ean 6408432096266 tuotenumero 108863

14,95/ME 2,99/tlk

67,80/ME 5,65/tlk

17,05/ME 3,41/tlk

L

77,28/ME 6,44/tlk

Valio kahvikerma 1 l laktoositon ME 1 tlk ean 6408430001507 tuotenumero 110460

2,49/tlk 2,84/tlk

L, G, S

IM ToffeeMousse 2 x 0,61 kg, ME 1 ltk ean 7322551070275 tuotenumero 102742 25,35/ltk 28,90/ltk

kuva: IsoMitta

IM Sitruunavaahto 2 x 1,1 kg, ME 1 ltk ean 7322551070459 tuotenumero 102776 26,90/ltk 30,67/ltk 24

L, G, S, K

IM Krokanttivaahto 2 x 0,5 kg, ME 1 ltk ean 7322551070473 tuotenumero 102775 17,35/ltk 19,78/ltk

IM mousse ja IM vaahto: saatavina, niin kauan kun tuotteita riittää.

L, G, S

G, S, K

VL, G, S, K

IM Kuningatarvaahto 2 x 0,5 kg, ME 1 ltk ean 7322551070299 tuotenumero 102670 26,23/ltk 29,90/ltk

L, G, S, K

IM Tropiikin Vaahto 2 x 0,78 kg, ME 1 ltk ean 7322551070770 tuotenumero 104018 25,35/ltk 28,90/ltk

L, G, S, K


IM mousse ja IM vaahto: saatavina, niin kauan kun tuotteita riittää.

IM Rommi-rusinamousse 2 x 0,625 kg, ME 1 ltk ean 7322551070886 tuotenumero 102744 19,25/ltk 21,95/ltk

IM Mokkamousse 2 x 0,58 kg, ME 1 ltk ean 7322551070961 tuotenumero 102741 19,25/ltk 21,95/ltk

G, S, K

VL, G, S, K

IM Vadelma-vaniljamousse 2 x 0,915 kg, ME 1 ltk ean 7322551070909 tuotenumero 102888 25,35/ltk 28,90/ltk L, G, S, K

IM Puolukkamousse 2 x 0,73 kg, ME 1 ltk ean 7322551070992 tuotenumero 102886 25,35/ltk 28,90/ltk

Carte d’Or Moussepohja jälki­ ruuille 1,8 kg/16 l, ME 1 ltk ean 8718114902463 tuotenumero 102790 16,80/ltk 19,15/ltk G, S, K

RISELLA PUURORIISI 5 KG ME 2 pss ean 8410184010306 tuotenumero 114743

myllyn paras puuroriisi 1 kg ME 9 pss ean 6417700035845 tuotenumero 105579

atria RIISIPUURO 3 KG kypsä, laktoositon ME 1 ras ean 6407860068920 tuotenumero 100415 13,95/ras 15,90/ras

13,05/ME 1,45/pss 14,85/ME 1,65/pss

L, M, S, K

L, G, S, K

6,25 7,13

pss

pss

12,50/ME 6,25/pss 14,26/ME 7,13/pss

L, G, M, S, K

HERKKUMAA Lakkahillo 460 g ME 8 ean 6410840070042 tuotenumero 102087

L

43,12/ME 5,39/prk 49,12/ME 6,14/prk

L, G, M, K

25


h yv ä pa ä jou lua tu lta

26


Keitot ja juomat

Valio luumu-rusinakeitto 1 kg ME 5 prk ean 6408430062249 tuotenumero 104862

9,95/ME 1,99/tlk

11,35/ME 2,27/tlk

L, G, M, S

Valio omena-vadelmakeitto 1 kg ei lisättyä sokeria ME 5 prk ean 6408430670215 tuotenumero 123395

Valio Hehku® 1 l mausteinen rypälejuoma kausituote, ME 5 prk ean 6408430064984 tuotenumero 102170

9,95/ME 1,99/tlk

10,50/ME 2,10/tlk

11,35/ME 2,27/tlk

Uutuus!

L, G, M, S

Uutuus!

Karhu Jouluolut 4,8 % 0,5 l TLK kausituote ME 24 ean 6415600564816 tuotenumero 128339

KOFF JOULUOLUT 4,5 % 0,33 L PLO ME 24 ean 6415600543866 tuotenumero 128338

54,00/ME 2,25/plo

49,20/ME

66,96/ME

2,79/plo

39,60/ME 1,65/plo

2,05/plo

L, G, M, S, K

3,50 3,99

CARL JUNG RED 0 % 75 CL ME 6 ean 4009427825049 tuotenumero 109990

11,95/ME 2,39/tlk

L, G, M, S, K

L, G, M, S

Uutuus!

Sandels Juhlaolut Suodattama­ ton 5,3 % 0,5 l tlk ME 24 ean 6419800010302 tuotenumero 128336

61,20/ME 2,55/tlk

75,84/ME 3,16/tlk L, G, M, S, K valikoimassa 14.09.2021-31.03.2022

plo

plo

21,00/ME 3,50/plo 23,94/ME

3,99/plo

L, G, M, S, K

CARL JUNG WHITE 0 % 75 CL ME 6 ean 4009427805041 tuotenumero 109989

21,00/ME 3,50/plo 23,94/ME

3,99/plo

L, G, M, S, K

27


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Leivonnaiset

28


29


Leivonnaiset voilla leivottu

MYLLYN PARAS TÄHTI­TORTTU HILLO­ TETTU 60 g raakapakaste, laktoositon, ME 40 kpl ean 6417700069352 tuotenumero 104182

MYLLYN PARAS TÄHTI­TORTTU HILLO­ täytteellä 60 g raakapakaste, voilla leivottu, ME 40 kpl ean 6417700069505 tuotenumero 120007

12,80/ltk 0,32/kpl

15,60/ltk 0,39/kpl 17,60/ltk

0,44/kpl

vegaaninen

VL

14,40/ltk

MYLLYN PARAS LUUMU TASKUTORTTU 55 g raakapakaste, laktoositon, ME 60 kpl ean 6417700060427 tuotenumero 104105

L, VE

0,36/kpl

vegaaninen

15,60/ltk 0,26/kpl 18,00/ltk

0,30/kpl

L, VE

voilla leivottu

MYLLYN PARAS TÄHTITORTTUAIHIO 50 g raakapakaste, voilla leivottu, ei hilloa ME 60 kpl ean 6417700060557 tuotenumero 104225

17,40/ltk 0,29/kpl 19,80/ltk

0,33/kpl

VL

vegaaninen

0,30 0,34

kpl

VAASAN TÄHTITORTTU 53 G paistovalmis, laktoositon ME 65 kpl ean 6437005082788 tuotenumero 100099

kpl

19,50/ltk 0,30/kpl 22,10/ltk

voilla leivottu

30

VL

40,00/ME

0,50/kpl

L, M, VE

voilla leivottu

Fazer Pihlaja tähtitorttu 72 g voilla leivottu, sulatus ja paisto ME 80 kpl ean 6413467478901 tuotenumero 124018

35,20/ME 0,44/kpl

22,75/ltk 0,35/kpl 26,00/ltk 0,40/kpl

voilla leivottu

FAZER LUUMUTÄHTI­TORTTU 72 g voilla leivottu, sulatus ja paisto ME 80 kpl ean 6413467479007 tuotenumero 124017

VAASAN JOULUTORTTU 53 G voilla leivottu, paistovalmis ME 65 kpl ean 6437005013966 tuotenumero 104569

0,34/kpl

VL

36,80/ME 0,46/kpl 41,60/ME

0,52/kpl

VL


gluteeniton voilla leivottu VUOHELAN gluteeni­ton joulu­ torttu 5 kpl 200 g voilla leivottu, laktoositon, pakaste ME 8 x 200 g ean 6430024241723 tuotenumero 114203

MYLLYN PARAS TÄHTI­pulla 65 g kypsä pakaste, laktoositon, ME 30 kpl ean 6417700061233 tuotenumero 125155

19,50/ltk 0,65/kpl 22,20/ltk

25,76/ME 3,22/pss 29,36/ME 3,67/pss

MYLLYN PARAS Talviviineri 85 g raakapakaste, laktoositon ME 30 kpl ean 6417700061530 tuotenumero 128329 L

0,74/kpl

L, G, S, K

23,70/ltk 0,79/kpl 27,00/ltk

0,90/kpl

L

Uutuus!

Vaasan Valloittava Piparipulla 95 g sulattaen valmis, ME 40 kpl ean 6416577012218 tuotenumero 127868

FAZER PIPARIPULLA 72 G paistovalmis, laktoositon ME 60 kpl ean 6413467392504 tuotenumero 122679

33,00/ME 0,55/kpl 37,80/ME

0,63/kpl

L

Vaasan Talvimunkki 70 g kausituote, sulattaen valmis ME 60 kpl ean 7315060177214 tuotenumero 128328

45,00/ltk 0,75/kpl

30,00/ltk 0,75/kpl 34,40/ltk 0,86/kpl

L

51,60/ltk 0,86/kpl

gluteeniton

RIITAN HERKKU Gluteeniton puolukkajuusto­levykakku 2250 g pakaste, gluteeniton ja laktoositon, paloiteltu, 24 palaa, ME 1 x 2250 g ean 6430014213624 tuotenumero 120009

0,75 0,86

kpl

kpl

32,99/ltk 1,37/pala 37,61/ME 1,56/pala

L, G

RIITAN HERKKU Kuorrutettu maustelevykakku 1250 g pakaste, laktoositon, paloiteltu 24 palaa, ME 3 ean 6430014213631 tuotenumero 119416

38,37/ltk 0,53/pala 43,74/ME 0,61/pala

L

31


KIMMON JOULUMARKKINAT AIDOSTI ALUEELLINEN

HYVÄ PALVELU

LAAJA VALIKOIMA


KIMMON JOULUPÖYDÄN HERKUT LERØY KYLMÄSAVU KIRJO­LOHIVIIPALEE n. 1 kg 22,50/kg (sis. alv) 101599

19,74

/kg

KALANEUVOS SAVUSTETTU KIRJO­LOHIFILEE TUPLA n.1,35 kg 16,95/kg (sis. alv) 106097

14,87

/kg

LERØY SAVUSTETTU KIRJOLOHIFILEE n. 700 g 14,99/kg (sis. alv) 101612

13,15

/kg

LERØY GRAAVI KIRJOLOHI­VIIPALE n. 1 kg 22,50/kg (sis. alv) 101618

19,74

/kg

SILLIKONTTORIN KATAJANMARJASILAKKA 3/1,5 kg 24,80/prk (sis. alv) 101639

21,75

/prk

SILLIKONTTORIN TERVASILAKKA 3/1,5 kg 24,80/prk (sis. alv) 120856

21,75

/prk

SILLIKONTTORIN TILLI-SIPULISILAKKA 3/1,5 kg 24,80/prk (sis. alv) 101634

21,75

/prk

ARVO KOKKONEN OY KIRJOLOHENMÄTI pakaste, 150 g 11,90/prk (sis. alv) 128363

10,44

/prk


KIMMON ROSOLLI 3 kg 12,30/kpl (sis. alv) 124380

10,79

SUVI 100 % PORKKANASOSE 1 kg 3,53/kg (sis. alv) 111506 SUVI 100 % LANTTUSOSE 1 kg 3,53/kg (sis. alv) 111507

/kpl

MARTIN KALA LIPEÄKALA n. 1 kg 7,90/kg (sis. alv) 101626

6,93

/kg

saatavilla viikosta 44 alkaen

3,10 3,10

/kg VIKTOR ELO KARJALANPAISTIAINEKSET raaka 9,29/kg (sis. alv)

/kg

101239

8,15

/kg


KIMMOLTA JOULUN HERKUTTELUUN VALIO VOIMAPULLA 48 x 50 g/2,4 kg, laktoositon 29,90/ltk (sis. alv) 126811

26,23

MAALAHDEN LIMPPU 430 g 3,59/kpl (sis. alv) 112328

ANNAS ORIGINAL PIPARKAKKU 1,2 kg 8,90/pkt (sis. alv) 120514

/ltk

3,15

/kpl

7,81

/pkt

ANNAS ORIGINAL SYDÄNPIPARKAKKU 400 g 3,20/pkt (sis. alv) 124384

2,81

/pkt

VALIO MAUSTETTU RAHKA LUUMU-KANELI LAKTOOSITON 200 g 1,97/prk (sis. alv) 109395

1,73

/prk

ARLA LAKTOOSITON VÄHEMMÄN SUOLAA MEIJERIVOI 500 g 3,20/pkt (sis. alv) 107602

2,81

/pkt


KIMMON JOULUN MAKUJA LE SQUISITE MARMELADI 3 kg 23,88/ltk (sis. alv) 105530

20,95

/ltk

MAUSTE-SALLINEN MANTELILASTU 800 g 12,54/pss (sis. alv) 106071

11,00

/pss

MAUSTE-SALLINEN RUSINA 800 g 4,04/pss (sis. alv)

3,54

/pss

101756

VALIO LUUMUMARMELADI 6 kg 24,80/ast (sis. alv) 102176

21,75

/ast

MAUSTE-SALLINEN KANELI JAUHETTU 350 g 7,78/pkt (sis. alv) 102366

5,44

/pkt

VALIO MUSTAHERUKKATÄYTE 5 kg 31,33/ast (sis. alv) 128366

27,48

/ast


KIMMOLTA JOULUN LAADUKKAAT JUOMAT BODEGAS CELAYA Perustettu vuonna 1927 eteläiseen Espanjaan. ”Samalla päättäväisyydellä, jolla edeltäjäm­me ovat tuottaneet viiniä vuosien varrella, tarjo­amme edelleen asiakkaillemme parhaan nautinnon jokaisessa viinilasissa”.

ARAMA TEMPRANILLO PUNAVIINI 75 cl, Tempranillo rypäleistä valmistettu hedelmäinen puna­viini. Pehmeät tanniinit. Ruokasuositus: tapakset, liharuoat, pataruoat. Alkoholipitoisuus: 12 %. ME 12 pulloa/ltk 9,36/plo (sis. alv) 121499

7,55

plo (alv 0 %)

ARAMA AIREN VALKOVIINI 75 cl, Airen rypäleistä valmistettu tasapainoinen keski-täy­te­läinen valkoviini. Ruokasuositus: tapakset, alkuruoat, kalaruoat. Alkoholipitoisuus: 12 %. ME 12 pulloa/ltk 7,98/plo (sis. alv) 121500

6,44

PURE LAKRIDS LIKÖÖRI 70 cl, Tanskalainen Pure Lakrids -lakushotti on yhdistelmä käsityöläisyyttä, parhaita raaka-aineita sekä intohimoa parasta makua kohtaan. Valmis­tukseen käytetään aitoa lakritsijuurta, salmiakki­suolaa ja viljapohjaista vodkaa. Nauti kylmänä shottina. Alkoholipitoisuus: 16,4 %. ME 12 pulloa/ltk 18,36/plo (sis. alv)

plo (alv 0 %)

127842

14,81

plo (alv 0 %)


KIMMON JOULUTUNNELMAAN HAVI LÄMPÖKYNTTILÄ 50 kpl, valkoinen 4 h 2,85/pkt (sis. alv) 116440

2,30

/pkt

HAVI ANTIIKKIKYNTTILÄ 20 kpl, valkoinen, 28 cm, 8 h 11,90/pkt (sis. alv) 114413

9,60

/pkt


AA

HE

JO

UL

TA

RKULLIS

U N AIK

JOULUTILAUKSET PUHELIMITSE MA–PE KLO 7–16.30 PUH. (02) 727 4400 VERKKOKAUPPAMME PALVELEE 24/7 WWW.KIMMONVIHANNES.FI

Kimmon Vihannes Oy Jalontie 39, 25330 KUUSJOKI puh. (02) 727 4400 www.kimmonvihannes.fi


h yv ä pa ä jou lua tu lta

32


Leivät ja leivontaan vegaaninen

FAZER kiireetön JuhlaLIMPPU 400 g pakaste, laktoositon ME 8 kpl ean 6413467459009 tuotenumero 124020

Myllyn paras juhlaleipä 350 G kypsä, laktoositon ME 8 kpl ean 6417700061547 tuotenumero 128330

17,52/ME 2,19/kpl

19,12/ME 2,39/kpl

15,36/ME 1,92/kpl

L, M, S, K

VAASAN Viipaloitu Juhlaleipä 500 g pakaste, laktoositon ME 6 ean 6416577600583 tuotenumero 107924

9,90/ltk 1,65/kpl

16,80/ME 2,10/kpl

vegaaninen

L, VE

11,28/ltk

1,88/kpl

L

vegaaninen

Keiju Catering 1 kg margariini leivontaan ME 10 ean 6438207018001 tuotenumero 114548

SUNNUNTAI TORTTU­TAIKINA 1 KG kausituote ME 12 ean 6438207111245 tuotenumero 120128

SUNNUNTAI PIPARI­TAIKINA 1 KG kausituote ME 8 ean 6438207156970 tuotenumero 106116

28,50/ME 2,85/kpl 32,50/ME 3,25/kpl L, G, M, S, K, VE

35,40/ME 2,95/kpl 40,32/ME 3,36/kpl

26,80/ME 3,35/kpl 30,56/ME 3,82/kpl

L, M, S, K, VE

L, M, S

Muista myös joulupähkinät, mantelit ja rusinat! Kysy valikoimastamme omalta myyjältäsi.

33


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Juustot ja hillot

34


35


Juustot ja hillot

2,39/kpl

12,60/ME 2,10/kpl

12,60/ME 2,10/kpl

12,60/ME 2,10/kpl 14,34/ME

Castello® White valkohome­ juusto 150 g ME 6 kpl ean 5740200017013 tuotenumero 104981

Castello® Black sinihomejuusto 150 g ME 6 kpl ean 5740200002415 tuotenumero 109622

Castello® Blue sinihomejuusto 150 g ME 6 kpl ean 5740200001012 tuotenumero 104984 L

14,34/ME

2,39/kpl

L

14,34/ME

2,39/kpl

L

Uutuus!

Castello® Extra Creamy Brie 200 g ME 6 kpl ean 5711953070266 tuotenumero 114205

14,94/ME 2,49/kpl 17,04/ME

2,84/kpl

L

Uutuus!

2,49 2,84

36

kpl

kpl

Castello® Extra Creamy Brie with Chili 180 g ME 6 kpl ean 5711953086823 tuotenumero 128360

14,94/ME 2,49/kpl 17,04/ME

2,84/kpl

L


Uutuus!

Arla Hurmaava Juhlajuusto 900 g ME 12 kpl ean 5711953138713 tuotenumero 128359

59,88/ME 4,99/kpl 68,28/ME

5,69/kpl

L

kausituote 10-12/2021

2,49

Arla Pro Havarti Jalapeno viipale 750 g ME 6 kpl ean 5711953143090 tuotenumero 128361

2,84

kpl

kpl

39,90/ME 6,65/kpl 45,48/ME

7,58/kpl

L

Valio musta juustopakkaus 975 g ME 2 kpl ean 6408431304195 tuotenumero 109634

31,40/ME 15,70/kpl 35,80/ME 17,90/kpl

L, G, S

Valio punainen juustopakkaus 850 g ME 2 kpl ean 6408431304904 tuotenumero 123904

Valio AURA® e170 g pala ME 8 kpl ean 6408430037001 tuotenumero 105021

27,40/ME 13,70/kpl

22,72/ME 2,84/kpl

31,24/ME 15,62/kpl

L, G, S

19,92/ME 2,49/kpl L, G, S

VIIKUNAHILLO 370 G BONNE MAMAN ME 6 prk ean 3045320090437 tuotenumero 114093

16,80/ME 2,80/prk 19,14/ME 3,19/prk

L, G, M, S, K

37


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Parhaat makeiset 38


39


Parhaat makeiset

FAZER julia 3,0 kg n. 384 kpl, ME 1 ltk ean 6411404022019 tuotenumero 109642

FAZER GEISHA 3,0 kg n. 416 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021043 tuotenumero 105559

KARL FAZER MAITOSUKLAA 3,0 kg n. 410 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021036 tuotenumero 105561

31,49/ltk 35,90/ltk

31,49/ltk 35,90/ltk

Karl FAZER Dark 47 % COCOA 3,0 kg n. 416 kpl, ME 1 ltk ean 6416453421295 tuotenumero 128321

FAZER DUMLE 3,0 kg n. 428 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021005 tuotenumero 117084

FAZER FAZERmint 3,0 kg n. 389 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021067 tuotenumero 105560

31,49/ltk 35,90/ltk

31,49/ltk 35,90/ltk

31,49/ltk 35,90/ltk

FAZER LIQUEUR FILLS 3,0 KG n. 394 kpl, ME 1 ltk ean 6411404021050 tuotenumero 114208

VIHREITÄ KUULIA SUKLAAKONVEHTEJA 3,0 KG n. 384 kpl, ME 1 ltk ean 6416453421103 tuotenumero 124022 31,49/ltk 35,90/ltk

31,49/ltk 35,90/ltk

VL

VL

31,49/ltk 35,90/ltk

13,20

ltk

15,05

VL

vegaaninen

vegaaninen

gluteeniton

gluteeniton

ltk FAZER vihreitä kuulia 2,2 kg ME 1 ltk ean 6411404020916 tuotenumero 120001

13,20/ltk 15,05/ltk 40

VL

G, VE

FAZER MARIANNE 2,5 kg n. 510 kpl, ME 1 ltk ean 6411404030519 tuotenumero 105569 26,25/ltk 29,93/ltk

VL, G, VE


Iloa irtokonvehdeista oman maun mukaan!

4156 Panda Enkelikonvehteja ME 1 ME/LAVA 192

15,70 € (alv. 0 %) 17,90 € (alv. 14 %)

EAN

*6412500041560*

4159 Suomi mustikka-vanilijakonvehteja 1,2 kg ME 1 ME/LAVA 192

15,70 € (alv. 0 %) 17,90 € (alv. 14 %)

EAN

*6412500041591*

4157 Suomi maitosuklaakonvehteja 1,2 kg ME 1 ME/LAVA 192

15,70 € (alv. 0 %) 17,90 € (alv. 14 %)

EAN

*6412500041577* 41


h yv ä pa ä jou lua tu lta

Nonfood

Calm-lasilyhty 80 x 80 mm kirkas ME 6 kpl ean 7321011914647 tuotenumero 128326

35,94/ME 5,99/kpl 44,58/ME 7,43/kpl

Switch&Shine-täyttökynttilä 65 x 65 mm 25 h valkoinen ME 2 x 6 pkt ean 7321011972517 tuotenumero 128320

15,00/ME 7,50/pkt 18,60/ME 9,30/pkt

FREDMAN FOLIOVUOKA 1/2 GN 2,4 l ME 4 x 15 kpl ean 6418400084300 tuotenumero 107021

FREDMAN FOLIOVUOKA 1/2 GN 3,6 l ME 4 x 15 kpl ean 6418400084317 tuotenumero 106906

FREDMAN KARTONKIKANSI 2,4 l JA 3,6 l VUOKIIN 4 x 15 kpl ME 4 kpl ean 6418400084287 tuotenumero 107713

48,36/ME 12,09/ltk

60,28/ME 15,07/ltk

13,16/ME 3,29/ltk

39,00/ME 9,75/ltk 42

48,60/ME 12,15/ltk

10,60/ME 2,65/ltk


43


KOTIMAINEN PUNAJUURIPIHVI

KOTIMAISET PUNAJUURIPIHVIT, KAURARISOTTO JA KYLMÄ PIPARJUURIKASTIKE 2,400 kg Apetit kotimaisia punajuuripihvejä Kaurarisotto ANNOSMÄÄRÄ 0,200 kg Apetit sipulikuutioita, pakaste 0,010 kg Valkosipulia 1,000 kg Kaurajyviä 0,005 kg Rosmariinia, kuivattu 2,000 l Kasvislientä 0,300 kg Apetit kotimainen pinaatti paloina, pakaste 0,300 kg Kaurafraichea 0,003 kg Suolaa

20

Piparjuurikastike 0,100 kg Piparjuuritahna 0,050 l Sitruunamehua 0,800 kg Smetanaa (laktoositon) 0,030 kg Hunajaa 0,050 l Sitruunamehua 0,003 kg Suolaa 0,050 kg Kevätsipulia, hienonnettu Laita punajuuripihvit jäisenä tai kohmeisena GN 1/1-vuokaan. Paista yhdistelmäpaistolla 160 asteessa, kosteus 30 %, 20–25 minuuttia. Kuullota rypsiöljyssä kattilassa sipulikuutioita, valkosipulia ja kaurajyviä hetki. Lisää joukkoon rosmariini ja kasvisliemi. Kypsennä risotto. Kun jyvät ovat kypsiä ja liemi imeytynyt, lisää joukkoon pinaatti ja kaurafraiche. Hauduta hetki ja mausta suolalla. Pakkauskoko: 4 kg (a 60g) Apetit tuotenro: 3965779 EAN: 6430103965779 Patu:128228 Kasviksia 88%. Lisättyä suolaa 0,8%.

Sekoita kaikki piparjuurikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile kylmänä kastikkeena punajuuripihvien ja risoton kanssa. www.apetitammattilaiset.fiValmiina jouluun! Laita leipomovalikoimasi valmiiksi joulusesonkiin. Lehtevät tortut, jouluiset pullat ja munkit sekä

Vaasan Piparipulla Sulattaen valmis

muut jouluiset herkut tuovat tuoksua ja tunnelmaa. Lantmännen Unibaken ihanat joulutuotteet ovat saatavilla lokakuun alusta.

Pakkauskoko: 40x95g (95 g) Tuotenumero: 216872 Patu: 127868

6 416577 012218

0,75 €/kpl (alv 0 %), 0,86 €/kpl (sis. alv) ja 34,30 €/ME (sis. alv) Vaasan Piparipulla – on ihanan mehevä, sulattaen valmis pulla, jossa on piparin makuinen täyte. Kokeile ja ihastu!PAULIG PRESENTS

Monipuolinen nacho-lautanen valmistuu hetkessä.

NACHO-LAUTASEN AVULLA TARJOAT HELPPOA PIKKUSYÖTÄVÄÄ MIHIN VUOROKAUDEN AIKAAN TAHANSA. KLASSIKKO PITÄÄ PINTANSA JA ON NYT SUOSITUMPI KUIN KOSKAAN!

✗ ✗ ✗ ✗

Lautasen valmistaa nopeasti ja helposti

Helppo take away -myytävä

Valmistus ei vaadi erikoisosaamista Vaihtelemalla täytettä annos sopii moneen ruokavalioon Tarjoa nacho-lautanen välipalaksi, iltapalaksi, lisukkeeksi, jaettavaksi, naposteluun, juoman kylkeen.

Lisää ideoita omalta Paulig-myyjältäsi ja www.santamaria.fi. Tilaa tarvikkeet tukustasi!

OTA YHTEYTTÄ NIIN KERROMME LISÄÄ!


MARLI GLÖGI – LÄMMIN TUNNELMANLUOJA

Marli Glögi on tuonut lämpöä ja tunnelmaa suomalaisiin koteihin jo vuodesta 1954. Joulun suosikit valmistetaan vihreällä energialla, vastuullisesti hankituista raaka-aineista. Kierrätettävä pantillinen lasipullo

Ammattilaiskäyttöön tarkoitetusta 5 litran Marli glögitiiviste -kannusta riittää isommallekin porukalle. Sekoitussuhteella 1+3 saadaan valmista glögiä yhteensä 20 litraa!

Patu 121661 Glögitiiviste 1+3, 5 L ME 1 x 5 L, PE 18 kk

Patu 119999 Glögitiiviste 1+3, 0,5 L ME 12 x 0,5 L, PE 18 kk

Patu 108221 Glögijuoma 1 l ME 10 x 1 L, PE 18 kk

Pakkaus kierrätettävää FSC-kartonkia


Fazer leipoi sinulle joulun LUUMUTÄHTITORTTU

PIHLAJA TÄHTITORTTU

• Uusi mehevämpi rakenne

• Perinteinen sesonkiherkku on leivottu aidosta voista ja saanut nyt ylleen legendaarisen Pihlaja-kettukarkin makuisen täytteen

• Lehtevä taikinakruunu ja reilusti luumuhilloa • Vähälaktoosinen

124017 Fazer Luumutähtitorttu 80 x 72 g

0,44 €/kpl (alv 0 %)

• Vähälaktoosinen

Perinteinen, aidolla voilla leivottu jouluherkku

0,50 € /kpl (alv 14 %)

124018 Fazer Pihlaja tähtitorttu 80 x 72 g

0,46 €/kpl (alv 0 %) 0,52 € /kpl (alv 14 %)

Taikinan pitkä patalepo takaa leivälle mehevän maun Sulattamalla valmis!

GLUTEENITON JOULUTORTTU • Voilla leivottu tuttu gluteeniton jouluinen sesonkiherkku puolikuun mallisena • Taikinakuoren sisällä herkullista luumumarmeladia

PIPARIPULLA

• Laktoositon, kananmunaton

• Pehmeä jouluinen pulla, jossa hurmaava piparin maku ja tuoksu

• Pakattu 5 kpl pusseihin

• Laktoositon

114203 Vuohelan gluteeniton joulutorttu 8 x 200 g pakaste

3,22 €/kpl (alv 0 %) 3,67 € /kpl (alv 14 %)

114206 Fazer Piparipulla 60 x 72 g

LEIVOTTU SUOMESSA BAKAT I FINLAND

0,55 €

/kpl (alv 0 %) 0,63 € /kpl (alv 14 %)

Toimitukset: 11.10.–31.12.2021

KIIREETÖN JUHLALIMPPU • Lempeän mausteinen limppu, joka on nyt entistäkin pehmeämpi • Maidoton, laktoositon 124020 Fazer Kiireetön Juhlalimppu 8 x 400 g

LEIVOTTU SUOMESSA BAKAT I FINLAND

1,92 €

/kpl (alv 0 %) 2,19 € /kpl (alv 14 %)

Toimitukset 24.8.–31.12.2021

www.fazerpro.fi • Fazer Leipomot -tuotekuvasto löytyy osoitteesta www.fazerpro.fi/tuotekuvasto


Erikoisen hyvää joulua.


Kaikkea hyvää sinulle Elonen on leiponut makuelämyksiä kuluttajan arkeen ja juhlaan jo yli 50 vuoden ajan. Olemme vahva suomalainen perheyritys. Leivonnaisten maku ja kotimaisuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten raaka-aineiden laadusta ja puhtaudesta emme tingi!

S L

S L

S

ELONEN MANSIKKALEIVOS Sulattamalla valmis, 105 g/kpl ME 25 kpl Tuotenumero: 119030 EAN: 6410587310500

ELONEN VADELMALEIVOS Sulattamalla valmis, 80 g/kpl ME 25 kpl Tuotenumero: 121453 EAN: 6410587310951

ELONEN PIPARIVOHVELI 200 G ME 12 kpl Tuotenumero: 128306 EAN: 6410580042606

1,65 €

1,45 €

1,95 €

kpl (alv 0%)

1,88 € kpl (alv 14%)

kpl (alv 0%)

1,65 € kpl (alv 14%)

kpl (alv 0%)

L

L

2,22 € kpl (alv 14%)

L

ELONEN MUSTAHERUKKA-SUKLAALEIVOS Sulattamalla valmis, 50 g/kpl ME 25 kpl Tuotenumero: 119029 EAN: 6410587310685

ELONEN SACHERLEIVOS Sulattamalla valmis, 85 g/kpl ME 25 kpl Tuotenumero: 119028 EAN: 6410587311576

TASANGON PIPARKAKKU 600 G ME 9 kpl Tuotenumero: 105800 EAN: 6411230010228

1,00 €

1,70 €

1,99 €

kpl (alv 0%)

1,14 € kpl (alv 14%)

kpl (alv 0%)

1,94 € kpl (alv 14%)

kpl (alv 0%)

2,27 € kpl (alv 14%)

7591 HK Juhlakinkku kypsä n. 2,3 kg 10,95 €/kg, alv 0 % 12,48 €/kg, alv 14 %

Juhlakausi on valmis!

6034 HK Joulun juhlakinkku, viipaloitu 2,5 kg Patu 107932 24,30 €/2,5 kg, alv 0 % 27,70 €/2,5 kg, alv 14 % 6880 HK Maakarit® Joulumakkara n. 2,0 kg 10,95 €/kg, alv 0 % 12,48 €/kg, alv 14 %

Ja jatkuu iloisesti Tila luis athan 5.1 et he me 1.202 rkut nne 1 ssä

jou

HKSCAN FINLAND OY FOOD SERVICE Asiakaspalvelu 010 570 130 hkscanpro.fi hkscan.com


Mestarin kotimaiset

MESTARI TIKKUPERUNA 4 x 2,5 KG Tuotenumero 111047 EAN-koodi 6430028239047 MESTARI TUHTI TIKKUPERUNA 12MM 4 x 3 KG Tuotenumero 107557 EAN-koodi 6430028239085 MESTARI KUORELLINEN MAALAISRANSKANPERUNA 4 x 2,5 KG Tuotenumero 111539 EAN-koodi 6430028239092 MESTARI PUIKULA MAALAISRANSKANPERUNA 4 x 2,5 KG Tuotenumero 121314 EAN-koodi 6430028239450

Ranskanperunat MESTARI RANSKANPERUNA

4 x 2,5 KG Tuotenumero 103441 EAN-koodi 6430028239030

4,29

pss (alv 0 %)

4,89 pss (alv 14 %) 19,56 ME (alv 14 %)

MESTARI KYMPPI MM TIKKUPERUNA 4 x 2,5 KG Tuotenumero 126473 EAN-koodi 6430028238958

www.mestariperunat.fi | Miia Kopsala P. 040 517 2300 | Juha Moilanen P. 050 313 8943


Myllärin Gluteenittomasta Pizzajauhosta hyvin leipoutuva pizzataikina, josta syntyy maukas ja rapea gluteeniton pizzapohja. Jauhoseos sisältää kotimaista kauraa. Myllärin Gluteeniton Pizzajauho 500 g PATU-nro 127608

GLUTEENITONTA HELPOSTI

Myllärin Gluteenittomasta Kaurasämpyläjauhosta näppärästi pellillinen kuohkeita ja runsaskuituisia gluteenittomia kaurasämpylöitä - ja aina on tuoretta, gluteenitonta leipää tarjolla!

myllarin.fi/ammattilaisille/horeca/

Myllärin Gluteeniton Kaurasämpyläjauho 500 g PATU-nro 127609


KYMPPI-LAATIKOT Maukasta apua joulun kiireisiin. KYPSÄT PAKASTEET 2,5KG VUOKA | VALMIIKSI PAISTETTU | ME 3

Sulata ja kuumenna uunissa ilman kantta!

9€

35

(alv 0 %)

9€ 9€ 9€ 12 € 35

(alv 0 %)

35

(alv 0 %)

90

(alv 0 %)

59

(alv 0 %)

Kymppi Imellytetty L K

1066 Perunalaatikko

€ (alv 14 %)

Tuotenro: 106415

1066 Kymppi Porkkanalaatikko

L

1066 Kymppi Lanttulaatikko

K G M

€ (alv 14 %)

€ (alv 14 %)

1129

€ (alv 14 %)

Tuotenro: 106413

L

Tuotenro: 106414

Kymppi Punajuurilaatikko Tuotenro: 114169

1435 Kymppi Bataattilaatikko

€ (alv 14 %)

L L

Tuotenro: 109632

K G

K G M K G M

RAAKAPAKASTEET 2KG

KUORIPAKKAUS | VALMIIKSI MAUSTETTU | ME 2

Sulata, paista ja nauti!

6€

99

(alv 0 %)

6€ 6€ 8€

99

(alv 0 %)

L laktoositon

Kymppi-Maukkaat Oy kuuluu Laihian Mallas-konserniin LAIHIANMALLAS.FI Helpot ja herkulliset reseptit & tuotteet KYMPPI.FI

KOTIMAINEN RAIKAS JA MAKEA KIRSIKKATOMAATTI

99

K kananmunaton G gluteeniton

(alv 0 %)

M maidoton

99

vegaaninen

(alv 0 %)

797

Kymppi Imellytetty Perunalaatikko Tuotenro: 106409

797

Kymppi Porkkanalaatikko Tuotenro: 106411

L

797

Kymppi Lanttulaatikko Tuotenro: 106410

K G M

€ (alv 14 %)

€ (alv 14 %)

€ (alv 14 %)

1025 Kymppi Bataattisose

€ (alv 14 %)

Tuotenro: 106416

L

K

L L

K G M

K G M

100 % kierrätettävä pakkaus

saatavilla ympäri vuoden Ihanan makeissa kirsikkatomaateissamme on erityisen miellyttävä suutuntuma. Kirsikkatomaattimme sopivat erinomaisesti salaatteihin, ruoanlaittoon sekä koristeluun. Mikä parhainta, niitä on saatavilla läpi vuoden.

600 G Kirsikkatomaatti

PATU: 126179 MYYNTI-EAN: 6416075931417

4 KG Kirsikkatomaatti irto PATU: 109449

5,80 € / kg (alv 0 %) 6,61 € / kg (alv 14 %)

Astu sisään kasvihuoneeseen

360.narpesgronsaker.fi

närpiönvihannes.fi /narpionvihannes


Huhtahyvät Gourmet-salaatit tuovat joulun. Huhtahyviltä löytyy joulumyyntiin mahtava valikoima herkullisilla resepteillä valmistettuja Gourmet-salaatteja, jotka on pakattu käytännöllisiin 1,5 kg:n dynoihin. Runsaasti laadukkaita, luonnon omia raaka-aineita sisältävät Metsäsieni-salaatti, Herkkusienisalaatti, Rosolli, Katkarapusalaatti, Savukirjolohisalaatti ja Waldorfin salaatti vievät kielen mennessään.

www.huhtahyvat.fi Huhtahyvat_Hyvaa_Patulta_210x148mm.indd 1

26.8.2021 12.29

Jouluiseen kattaukseen Suomessa valmistetut kartonkiset kupit ja lautaset

30194284 Kahvikuppi 175 ml 1000 kpl/ltk EAN 6410600309269

30194285 Kuumakuppi 250 ml 1600 kpl/ltk EAN 6410600309290

30194282 Lautanen 18cm 700 kpl/ltk EAN 6410600309207

30194283 Lautanen 22cm 700 kpl/ltk EAN 6410600309238

30194288 Syvä lautanen 350ml 500 kpl/ltk EAN 6410600309320


Sesonkiuutuus! Myllyn Paras Talviviineri Makea uutuus loppuvuoden juhlakauteen. Avomallinen viineri, jonka täytteessä on maistuvaa punaista luumuhilloa. Pakkaus sisältää pussillisen valkoista pomadakuorrutetta viinerin koristeluun. Laktoositon. Raakapakaste. 128329 Myllyn Paras Talviviineri 30 x 85 g

0,79 kpl alv 0 0,90 kpl sis. alv

Joulupöydän herkut – vaivattomasti!

Puolukkajuustolevykakku 2250 g

Kuorrutettu maustelevykakku 1250 g

Pakaste, gluteeniton, laktoositon, paloiteltu (24 palaa), ME 1 kpl EAN 6430014213624 Tuotenumero 120009 32,99 € ltk / 1,37 € pala (alv 0 %) 37,61 € me / 1,56 € pala (alv 14%)

Pakaste, laktoositon, paloiteltu (24 palaa), ME 3 kpl EAN 6430014213631 Tuotenumero 119416 38,37 € ltk / 0,53 € pala (alv 0 %) 43,74 € me / 0,61 € pala (alv 14%)


SUOMALAINEN ANSAITSEE

JOULU

PARASTA

Kotimaista, laadukasta lihaa kotimaiseen juhlapöytään. Vastuullista ja maistuvaa, perhetilojen vaalimaa. Loppuvuoden ruokajuhlissa nautimme kinkun lisäksi kanasta ja kalkkunasta, mutta myös rosollista, survoksista, laatikoista ja muista herkuista. Ruoista, joista tulee aina parempi mieli.

HYVÄ RUOKA, PAREMPI MIELI FS-asiakaspalvelu@atria.com | atria.fi/foodservice Food Service -myynti 010 316 8712, 0800 198 500Patu

PALVELUTUKKURIT

POHJANMAA Tukkutalo Heinonen Oy Tuottajantie 41, 60100 SEINÄJOKI Puh. 06 4210 210 Fax 06 4210 222 seinajoki@tukkutalo.fi PALVELUTUKKURIT www.tukkutalo.fi

Patu

KESKI-SUOMI Tukkutalo Heinonen Oy Pihkatie 1, 40530 JYVÄSKYLÄ Puh. 06 450 5000 Fax 06 450 5022 jyvaskyla@tukkutalo.fi www.tukkutalo.fi

Patu

PALVELUTUKKURIT

SATAKUNTA Palvelutukku Immonen Oy Helmentie 7, 28360 PORI Puh. 02 631 2100 Fax 02 631 2130 etunimi.sukunimi@immosentukku.fi www.immosentukku.fi

PIRKANMAA, KANTA-HÄME JA PÄÄKAUPUNKISEUTU Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy Sähkömestarintie 7, 13130 HÄMEENLINNA Puh. 03 612 0301 myynti@tuoretuote.com (tilaukset) tuoretuote@tuoretuote.com (muut asiat) www.tuoretuote.com

LOUNAIS-SUOMI JA LÄNSI-UUSIMAA Kimmon Vihannes Oy Jalontie 39, 25330 KUUSJOKI Puh. 02 727 4400 Fax 02 727 4411 tilaus@kimmonvihannes.fi www.kimmonvihannes.fi

SAVO JA POHJOIS-KARJALA Palvelutukku Itä-Suomi Pomonkatu 5, 50150 MIKKELI Puh. 020 729 9920 mikkeli@palvelutukkuitasuomi.fi www.palvelutukkuitasuomi.fi Rauhalahdentie 8, 70780 KUOPIO Puh. 020 7299 921 kuopio@palvelutukkuitasuomi.fi www.palvelutukkuitasuomi.fi

POHJOIS-SUOMI Palvelutukku Pohjoinen Merilinja 6, 90400 OULU Puh. 08 535 2600 Fax 08 311 4757 Kitkantie 135, 93600 KUUSAMO Puh. 08 853 030 myynti@palvelutukkupohjoinen.fi www.palvelutukkupohjoinen.fi

PÄIJÄT-HÄME, KYMENLAAKSO JA ETELÄ-KARJALA Palvelutukku Kolmio Paanakatu 8, 15150 LAHTI Puh. 03 871 370 myynti@palvelutukkukolmio.fi www.palvelutukkukolmio.fi

SUOMEN PALVELUTUKKURIT OY

Äyritie 8 E, 01510 VANTAA puh. 010 338 7820 www.palvelutukkurit.fi


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.