Page 1

Prizztech Oy 2012 Toimintaedellytysten rakentaja


Osaava työvoima ja kansalliset verkost Huhtikuun alussa satakuntalainen kehittämisyhtiö Prizztech Oy, aloittavien yritysten neuvontapalveluja tarjoava Yrityspalvelu Enter ja seudullinen elinkeinoyhtiö Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK muodostivat yhteisen kokonaisuuden, uuden Prizztech Oy:n.

Prizztech-konserni 1.4.2012 alkaen

Prizztech Oy

Prizzpoint Oy

Prizzway Oy

Porin Seudun Matkailu Oy

MAISA

Yhteenliittymisen taustalla on vahva näkemys siitä, että yrityspalvelujen keskittäminen yhteen organisaatioon takaa parhaiten asiakaslähtöisyyden, kustannustehokkuuden ja palvelutoiminnan kilpailukyvyn. Uusi yhtiö on kansallisestikin merkittävä kokonaisuus, josta yrittäjäksi aikovat ja toimivat yritykset saavat monipuoliset ja laadukkaat palvelut toimintansa kehittämisen tueksi.


tot uudistuneen Prizztechin vahvuuksina Prizztech Oy:n toiminnan painotukset ja organisointi

Aloittavien yrittäjien neuvonta Enter

Yrityskehitys- ja neuvontapalvelut Kasvu- ja innovaatiopalvelut

Yrittäjyys ja liiketoiminta

Vetovoimaiset toimintaympäristöt

Tutkimusyhteisöt

Osaamiskeskusohjelma Tutkimus- ja kehittämisyksiköt Viestintä ja yhteiskuntasuhteet Hallinto- ja tukipalvelut Nopean toiminnan joukot

Päätehtävämme on elinkeinoelämän toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn parantaminen. Kansallisen roolin rinnalla työn perustan muodostaa Satakunnassa toteutettava kehitystyö. Toiminnan keskiössä ovat yrittäjyyden ja liiketoiminnan edistäminen, elinkeinoelämää tukevien vetovoimaisten toimintaympäristöjen rakentaminen ja tutkimusyhteisöjen vahvistamien.


Avain asiantuntijalle – puhelinpalveluneuvonta Puhelinpalvelumme 02 62 62 62 (ma-pe klo 8.00-16.00) palvelee elinkeinoelämään liittyvissä kysymyksissä. Palveluneuvojamme kartoittavat yrittäjän palvelutarpeen ja ohjaavat hänet oikealle asiantuntijalle. Peruspalvelumme ovat maksuttomia ja luonnollisesti kaikki palvelumme ovat täysin luottamuksellisia. Voit lähettää kysymyksesi myÜs sähkÜpostitse osoitteeseen puhelinpalvelu@prizz.fi.

Jokainen elinkeinoelämän kehittämis- tai neuvontapalveluja tarvitseva, joka ottaa meihin yhteyttä, saa palvelun meidän tai kumppanuusverkostomme kautta.www.prizz.fi

Prizztech Oy PL 18 28101 Pori prizztech@prizz.fi

Käyntiosoitteemme on Porin Puuvilla, Pohjoisranta 11 D. Prizztech Oy:llä on toimipisteet myÜs Huittisissa, Kankaanpäässä ja Raumalla.

Prizztech Oy  

Huhtikuun alussa satakuntalainen kehittämisyhtiö Prizztech Oy, aloittavien yritysten neuvontapalveluja tarjoava Yrityspalvelu Enter ja seudu...