Printz Publishings sommarkatalog 2022

Page 1

Printz Publishing är förlaget som ger ut intelligent underhållning

z t Publishing n i r P Sommar 2022


Printz Publishing är förlaget som ger ut intelligent underhållning.

Comfort Reading, vad är det? g Comfort Readin

j

Det är Printz Publishing i ett nötskal! Kan man jämföra våra böcker med en perfekt lasagne? Ni vet, lagom sälta och sötman från tomaterna som lämnar en behaglig känsla i magen när man läst, förlåt ätit upp. Vårt mål är att erbjuda massor av Comfort Reading, det kan vara en härlig feelgood-roman, historisk spänningsroman eller en gripande relationsroman som biter tag.

Gilla oss på Facebook och Instagram så får du våra nyheter först av alla.

Vi har väckt liv i vårt avsomnade nyhetsbrev, prenumerera gärna! Info hittas på vår hemsida printzpublishing.se

Anna Levahn Sälj & marknadsansvarig anna.levahn@printzpublishing.se

Nyfiken på våra böcker?

Tycker du att någon av våra böcker verkar vara en bok som du bara måste få läsa? Hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att fixa ett läsexemplar till din bokhandel eller ditt bibliotek! Mejla till order@norstedts.se

Distribution Speed Group. Kontakt, sälj: Anna Levahn Distribution Speed Group. 072-319 89 00 sälj: Anna Levahn 072-319 89 00 Kontakt, anna.levahn@printzpublishing.se anna.levahn@printzpublishing.se

Christoffer Holst Förläggare & listansvarig christoffer.holst@printzpublishing.se

Jennifer Lindström Förläggare jennifer.lindstrom@norstedts.se


Doft av kaprifol När sommarkatalogen sätts ihop finns det hopp om livet! Oxveckorna tragglar visserligen på och förväntningarna om allt våren ska leverera är ohemula men rätt vad det är så är det sommar igen. Och den kanske blir varm och ljuvlig, det kan hända. Men om vi ska vara ärliga regnar den bort lika ofta, och det är där vi kommer in i bilden! För i våra Beach Reads är sommarkänslan garanterad. Glassen smälter och solen skiner, semesterkonflikterna är någon annans och oftast lämnar böckerna en strimma hopp om livet efter sig. För övrigt har vi skaffat oss en ny etikett sen sist, det var dags! Family Saga heter den och fokus är släktband. Föräldrar, barn, syskon, morföräldrar, farföräldrar. Egenvalda, bortvalda, förlorade, saknade, önskade. Hur vi än vrider och vänder på detta så påverkar våra familjeband oss livet igenom. Mycket behöver bearbetas under stundom och det här är böckerna som hjälper oss en bit på vägen.

God läsning! Hälsar vännerna på Printz

Family Saga

s


PrintzPUBLISHING sommar

juni

INBUNDEN

INBUNDEN

maj

15/6

maj

juni

INBUNDEN

INBUNDEN

11/5

25/5

22/6

11/5

11/5

9/6

POCKET

POCKET

POCKET

juni

POCKET

POCKET

maj

9/6

9/6


16/7

POCKET

POCKET

POCKET

INBUNDEN

INBUNDEN

INBUNDEN

INBUNDEN

juli augusti

6/7 3/8

juli augusti

13/7 6/8

16/7

10/8


Feel all

¦

Familjehemligheter

och livskriser

Lucy Diamond bjuder som vanligt på sommarläsning när den är som bäst.

P

atrick Sheppard är en man som många älskar och ser upp till. När han oväntat dör ställs livet på ända för de runt omkring honom. Zoe förlorar sitt livs stora kärlek, och Ethan, Gabe och Beatrice förlorar sin excentriska pappa. För Patricks bror, Dan, betyder familjen Sheppard allt. Han bestämmer sig därför för att ta sin brors plats och hjälpa till och städa upp i familjens sorg. Det var hans löfte till Patrick, att ta hand om familjen ifall något skulle hända. Men samtidigt som Dan jonglerar skolprojekt och högar med räkningar inser han att hans bror satt på hemligheter. Hemligheter som skulle kunna såra den redan krossade familjen.

Vad hände egentligen natten då Patrick dog, och kommer Dan kunna rädda familjen Sheppard? Den sista hemligheten är en lika gripande som underhållande bladvändare om att resa sig igen, från drottningen av strandläsning, Lucy Diamond.


Sagt om

Den sista hemligheten

"A bittersweet, big-hearted take on family dynamics, grief, and how to make happiness a priority."

– Woman and Home

"Family drama at its very best with characters that have you reaching out to them." – My Weekly

Bakgrund Lucy Diamond skriver med värme och ärlighet om glädje och överraskningarna, såväl som komplikationer. Kärlek, familj och vänskap är återkommande teman i hennes romaner som blivit 14 stycken vid det här laget varav 7 är utgivna på Printz!

LUCY DIAMOND GÄSTAR BOKMÄSSAN I GÖTEBORG!

Referenser

foto: ace macmillan

DEN SISTA HEMLIGHETEN Av: Lucy Diamond Originaltitel: The Promise Omslag: Emma Graves Översättning: Birgitta Karlström Format: inbunden Utkommer: 11 maj ISBN: 9789177715108

FÖRFATTARE:

Caroline Säfstrand & Lucy Dillon TV/FILM: Stepmum & Bonusfamiljen

MÅLGRUPP: De som vill bli ordentligt

berörda!

UNIKT: En lite allvarligare roman av allas

vår feelgood-drottning.

Feel all

¦

Feel all eller för att citera Per Gessle, ”alla känslorna på en och samma gång”! Böckerna som bubblar och spritter av stora känslor, både sorg, bedrövelse och lycka.


Family Saga

s

Släktdramatik

i Halleholm Välkomna till Halleholm i sommarskrud, här står livet aldrig stilla!

V

intern går mot vår i Halleholm, det idylliska skärgårdssamhället utanför Stockholm. För Lovisa Lindegren, stolt ägare av stadens bästa bageri, har livet ordnat upp sig ordentligt. Axel har friat och till midsommar vankas bröllop. Dessutom är hon gravid, och barnet väntas bara några veckor innan bröllopet. Men att ha många bollar i luften har aldrig stoppat Lovisa. Hon har även siktet inställt på att utöka affärerna genom att lägga vantarna på den söta men slitna våffelstugan längs strandpromenaden. Vem vet när den blir till salu igen? Men när en hemlig spekulant lägger ett motbud börjar hon fundera på om någon försöker förstöra för henne … igen.

På andra sidan Atlanten, i New York, bor Lovisas syster Johanna med man och barn. Trots det till synes perfekta livet och ett toppjobb som första flöjtist på Metropolitan-operan längtar Johanna efter familjen i Halleholm. Och när Kungliga Operan utlyser en tjänst bokar Johanna en biljett hem. Men när vårens vindar värmer och isarna smälter vänds livet plötsligt upp och ner för Lovisa. Kommer livet i Halleholm någonsin bli sig likt igen? Nya drömmar i Halleholm är den tredje delen i Ruth Kvarnström-Jones varma släktsaga, där nya drömmar möter livets prövningar.


Sagt om

Halleholmsserien

"Första delen i en släktsaga som utspelar sig i fiktiva skärgårdsorten Halleholm bjuder på alla feelgoodingredienser man kan förvänta sig." – GP "Kvarnström-Jones har skrivit en hjärtevärmande och mysig historia i sann feelgood-anda. Språket är medryckande och lättillgängligt. Skrivarglädjen lyser igenom och de som gillar genren kommer inte bli besvikna". – Btj

Bakgrund

Ruth Kvarnström-Jones är född i Storbritannien men bor på Lidingö sedan 35 år tillbaka. Hon lever med sin man, hunden Watson och två tokiga katter, omgiven av två utflugna döttrar, härliga vänner och en himla massa böcker.

foto: kate gabor

Referenser FÖRFATTARE/BÖCKER:

Veronica Henry & Linda Holmes FILM/TV:

Downton Abbey & Vår tid är nu

NYA DRÖMMAR I HALLEHOLM Av: Ruth Kvarnström-Jones Översättning: Mats Foerster Omslag: Emma Graves Format: inbunden Utkommer: 25 maj ISBN: 9789177712923 MÅLGRUPP: Kvinnor mitt i livet. UNIKT: Tredje delen i Halleholms varma släktsaga,

där traditioner och gamla oförrätter möter nutida kärlek och intriger — över läckra cupcakes och champagne!

Family Saga Släktband. Föräldrar, barn, syskon, morföräldrar, farföräldrar. Egenvalda, bortvalda, förlorade,

s

saknade, önskade. Hur vi än vrider och vänder på detta så påverkar våra familjeband oss livet igenom. Mycket behöver bearbetas under stundom och det här är böckerna som hjälper oss en bit på vägen.


Beach read

F Sommarvärme och

humor i Gotlandsmiljö Sommar för Julia är lika mycket sol och semester som det är mygg, kalla sommarstugor och krångliga relationer!

J

ulia och Petter är nyförälskade. Allt skulle vara perfekt om inte sommarsemestern närmade sig och med den väldigt olika förväntningar.

Enligt Julia brukar juli vara en lång, myggbiten och bortregnad plåga med taskig mobiltäckning och dåligt soundtrack – särskilt om den måste tillbringas i föräldrarnas ”gäststuga” på landet. Helst av allt vill hon fira sommaren hemma i Stockholm. Petter däremot längtar bort från trängseln och avgaserna. När han får erbjudandet om att låna en kollegas hus på Gotland ser han sin chans att överraska Julia med en resa till platsen där de träffades. Det kan inte bli mer romantiskt än så ... eller?

Samtidigt kämpar Petters exfru Caroline och nya kärleken Cilla med att förverkliga drömmen om ett gårdscafé på Gotland. Men när den nya grannen avslöjar sina storslagna planer riskerar hela projektet att gå upp i rök. Och så är det Jonatan som inte har släppt tankarna på en karriär som dokusåpakändis, men som inte tagit sig längre än till strandbaren på Snäck. Men frågan är vad som är viktigast – att följa sin dröm eller sitt hjärta? Juli enligt Julia är den fristående fortsättningen på Kristin Emilssons feelgood-succé Julen enligt Julia. En somrig romcom om att våga släppa någon nära – och att våga släppa taget.


Sagt om

Julen enligt Julia

"Jag läser med ett leende på läpparna och det är ett bra betyg. Rappt och charmigt blir betyget och det här är en bok som skulle ha gjort sig utmärkt som miniserie. Kanske något för Josephine Bornebusch att sätta tänderna i och självklart spela huvudrollen som Julia." – Enligt O "En varm och vänlig skildring av en annorlunda julhelg i Visby. En lite romantisk pärla att kanske njuta av till nästa jul." – Pro Pensionären

Bakgrund

Kristin Emilsson är en av Sveriges mest omtyckta feelgoodförfattare, och hennes böcker har sålt i över 150 000 exemplar. Hon debuterade 2014 med Äta kakan och ha den kvar och har därefter gett ut sex ytterligare romaner. foto: anna-lena ahlström

Referenser FÖRFATTARE:

Sophie Kinsella & Lucy Diamond.

JULI ENLIGT JULIA Av: Kristin Emilsson Omslag: Sofia Scheutz Format: inbunden Utkommer: 15 juni ISBN: 9789177715474

FILM/TV:

Mamma Mia & Sjölyckan.

MÅLGRUPP: Semestereskapisterna UNIKT: Med sin pricksäkra tonträff, igen-

känning och humor bjuder Kristin in oss i Julias värld igen.

Beach read

F

Spelar ingen roll om sommaren regnar bort! Det här är läsningen som känns som en varm vind, en svalkande glass eller ett dopp i böljan den blå.


A nice cup of tea

J

Tre generationer kvinnor

tar över en pub

En finstämd och mysig roman om den brittiska pubkulturen, som lustigt nog saknats i feelgoodgenren tidigare.

C

herry, Maggie och Rose är tre generationer kvinnor som alltid funnits där för varandra. En mormor, en mamma och en dotter. Så när Cherry köper en ljuvlig men nedgången pub i den lilla byn där hon växte upp i, är det självklart för hela familjen att haka på projektet. Tillsammans flyttar de till Rushbrook och bestämmer sig för att förvandla puben till samhällets hjärta. Mormor Cherry styr projektet, medan mamma Maggie ska sköta köket och dottern Rose ta hand om den vackra trädgården som löper hela vägen ner till den porlande floden.

Det dröjer inte länge innan puben lockar alla typer av människor till sig. Och kanske kan de tre kvinnorna hjälpa även andra människor som är i behov av en nystart … Puben vid floden är Veronica Henry när hon är som bäst. Relationer, mat och vackra brittiska miljöer i en oemotståndlig blandning.


Sagt om

Puben vid floden

"Warm, escapist and utterly uplifting, this is Veronica Henry at her very best." – Lucy Diamond "Gorgeous. A joy to read from start to finish." – Jill Mansell

VERONICA HENRY GÄSTAR ÅRETS FEELGOODFESTIVAL I MARIEFRED!

Bakgrund

Veronica Henry fick sitt första bokkontrakt år 2000 och sedan dess har hon hunnit med att skriva 20 romaner!

PUBEN VID FLODEN Av: Veronica Henry Originaltitel: The Impulse Purchase Översättning: Maria Store Omslag: Emma Graves Format: inbunden Utkommer: 22 juni ISBN: 9789177715719

Referenser FÖRFATTARE: Liz Fenwick & Jojo Moyes. FILM/TV: Gilmore Girls & Julie och Julia.

MÅLGRUPP: Landsbygdsromantiker och anglofiler. UNIKT:

Äntligen i feelgoodroman i pubmiljö!

A nice cup of tea

J

När man vill bli berörd men inte har någon lust att gråta floder. Vill ha någonting hemtrevligt, äkta och för all del, en liten kärlekshistoria också.


Cosy Countryside

Hästar, vänskap

och hemligheter Sista delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten, en serie böcker som utspelar sig på en hästgård i Kungsbacka.

R

ebecka liv kan knappast bli bättre! Hon är nybliven partner på reklambyrån där hon arbetar, bor i en rymlig lägenhet i centrala Göteborg och hon har vänner som ställer upp när hon behöver dem. Men allt ställs på ända när en oväntad bröllopsinbjudan dimper ner i brevlådan. En inbjudan som tvingar Rebecka att möta den bakgrund hon försökt att lägga bakom sig. Hopphästen Gigant är den sista presenten som Eriks nu bortgångna föräldrar lämnade till honom. Tillsammans har de nått större framgångar på Europas tävlingsbanor än vad Erik någonsin kunnat föreställa sig. Men när Gigant skadar sig och plötsligt inte kan tävla längre, återvänder Erik till sin syster Madeleines hästgård i Onsala i hopp om ett mirakel.

När både Rebecka och Erik oväntat möts på en halländsk kurort, där ingen av dem egentligen vill befinna sig, upptäcker de att de kanske har mer gemensamt än vad de tidigare trott. Kanske kan de erbjuda varandra det hopp som de båda så väl behöver … Ett nyväckt hopp är den avslutande delen i Sofia Yméns Kungsbackakvartetten, en varm och romantisk feelgoodserie om nystarter, hemligheter och hästar.


Sagt omKungsbackakvartetten “Wow, vilken bok! En härlig feelgoodroman om kämparglöd, vilja, familjehemligheter, vänskap och kärlek.” – @angelicasbokhylla

“En mysig feelgood som passar att läsa även med noll kunskap kring hästar och hästgård. Ser fram emot att läsa fortsättningen. ” – @brijreads

Bakgrund: Sofia Ymén bor med man och barn på västkusten, där hennes böcker oftast utspelar sig. Det här är varm, eskapistisk läsning om kärlek, vänskap, familjehemligheter – och inte minst hästar! Hon driver också Facebooksidan Feelgoodfredag, en samlingsplats för feelgoodälskare som har över sjutusen följare.

foto: madeleine wejlerud

ETT NYVÄCKT HOPP Av: Sofia Ymén Omslag: Emma Graves Format: inbunden Utkommer: 6 juli ISBN: 9789177715849

Referenser FÖRFATTARE: Nora Roberts & Frida Skybäck SPORT: Svenska hopplandslagets stora framgångar och folksporten ridning.

MÅLGRUPP: Hästälskarna och landsbygdsivrare. UNIKT:

Hästbok för vuxna med mogna relationsskildringar och lantliga miljöer.

Cosy Countryside

Det här är varma feelgoodberättelser där miljön spelar en av huvudrollerna. Och var är vi någonstan? På landet givetvis!


Family Saga

s

Eskapistisk romance

om tre systrar

Första delen i Fortunas döttrar, där tre kvinnor börjar söka sina rötter när de upptäcker en omvälvande familjehemlighet.

R

osalind, Olivia och Eve är döttrarna till den vackra och omtalade skådespelerskan Jillian Croft, och hennes make Daniel Braddock. Trots att deras mor till och från kämpade med sin psykiska hälsa hade de på många sätt en storslagen uppväxt. Men när hon dör kommer döttrarna över läkarjournaler som antyder att deras mor aldrig kunnat föda dem. Medan Olivia och Eve hävdar att det som står in journalerna inte kan stämma, kan mellansystern Rosalind inte släppa tanken på att hela hennes barndom kan vara en lögn. Hon börjar forska i vad som kan ha hänt, och spåren leder henne till operasångerskan Leila Allerton i New Jersey, och hennes härliga familj.

Rosalind blir snabbt insläppt i familjens bullriga gemenskap, men vad ska de säga när de får reda på anledningen till att hon sökt upp dem? Rosalinds resa är första delen i Muna Shehadis trilogi Fortunas döttrar. En spännande och romantisk slukarserie för alla som älskar Lucinda Rileys böcker.


GoodReads om

Fortunas döttrar

”Det här var en fantastiskt skriven familjesaga. 3 systrar går igenom lådor och gamla minnen när de rensar ut sin familjs sommarbostad när begravda lögner avslöjas. De ger sig ut på en resan för att hitta sanningen." "Jag gillade de libanesiska referenserna till mat, kultur och familj. Det finns till och med ett par recept längst bak i boken om du vill prova dem."

Bakgrund Muna Shehadi drömde som ung om att bli sångerska, men kärleken till böcker gjorde att hon slutade som författare i stället. 2001 debuterade hon genom att börja skriva kärleksromaner åt Harlequin. Trilogin Fortunas döttrar har sålts till över tio länder. Muna bor med sin familj i Milwaukee i USA.

Referenser FÖRFATTARE: Lucina Riley & Santa Montefiore. FILM/TV: Bridgerton-serien &

The Queen's Gambit.

ROSALINDS RESA Av: Muna Shehadi Originaltitel: Private Lies Översättning: Cecilia Falk Omslag: Anders Timrén Format: inbunden Utkommer: 13 juli ISBN: 9789177715498

FORTUNAS DÖTTRAR

MÅLGRUPP: Romanceälskarna.

unikt:

En varm relationsserie där alla tre delar kommer ut i snabb takt.

Family Saga Släktband. Föräldrar, barn, syskon, morföräldrar, farföräldrar. Egenvalda, bortvalda, förlorade,

s

saknade, önskade. Hur vi än vrider och vänder på detta så påverkar våra familjeband oss livet igenom. Mycket behöver bearbetas under stundom och det här är böckerna som hjälper oss en bit på vägen.


Beach read

F

En händelserik sommar

på västkusten

Andra delen i serien om Katthotellet vid kusten, där vi får följa Jonna i hennes dröm att starta upp ett katthotell i sin farfars gamla hus i Bohuslän.

F

ör ett år sedan flyttade Jonna till Bohuslän med en dröm: att starta katthotell. Nu närmar sig andra sommaren på Räkholmen och drömmen håller på att bli verklighet. Tillsammans med Esmin har hon byggt och fixat hela våren och nu står hotellet öppet för gäster. Men affärerna går trögt och när en djuraktivist på Räkholmen vill stänga ner katthotellet, då undrar Jonna om hon har begått ett stort misstag. Som stöd har hon som tur är Anita, den sjuttioåriga kvinnan som gjorde i entré i hennes liv samtidigt som hennes farfar försvann. Och det visar sig att Anita bär på en livshistoria som tar med både henne och Jonna på en resa både bakåt i tiden – och framåt.

Samtidigt som Jonnas 30-årsdag närmar sig måste hon också kämpa med sitt förflutna. Rättsprocessen mot exet Victor som sol-och-vårade henne året innan river upp många sår. Och hur säker kan hon vara hon på kärleken till Esmin, när charmige Anders också lurar runt hörnet? Andra sommaren på Katthotellet är uppföljaren till Jessika Deverts omtyckta sommarroman Katthotellet vid kusten. En saltstänkt feelgood-pärla fylld av humor och kärlek.


Sagt om

Katthotellet vid kusten

”Den lilla ön visar sig bjuda på både sorg, triangeldrama och spänning. En pärla till svensk feelgood." – Amelia "Gillar att läsa om relationerna som skapas, handlingen som inte tar den väg jag tror utan överraskar mig. Det är en lättläst bok som är lätt att tycka om! Gillar!!" – @lollosbokhörna

Bakgrund Jessika Devert är författare och journalist, bosatt i Göteborg. Hon har i snart tjugo år frilansat för flera av landets största tidningar, skrivit flera biografier om både kända och okända människor, och har dessutom författar hon även böcker tillsammans med sin syster.

Referenser FÖRFATTARE: Viveca Lärn & Lucy Diamond

foto: karin wildheim

ANDRA SOMMAREN PÅ KATTHOTELLET Av: Jessika Devert Omslag: Emma Graves Format: inbunden Utkommer: 3 augusti ISBN: 9789177715689

film/tv:

Skärgårdsdoktorn & Saltön.

Beach read

F

MÅLGRUPP: Kattälskande skärgårdsromantiker. UNIKT: En saltstänkt västkustskildring om katter, förälskelse och om att våga tro på sig själv oavsett ålder.

Spelar ingen roll om sommaren regnar bort! Det här är läsningen som känns som en varm vind, en svalkande glass eller ett dopp i böljan den blå.


Feel all

¦

Smart, brittisk feelgood

med värme

Varm och mysig läsning om ett gäng människor som plötsligt kommer närmare varandra när en av dem sätter i halsen en morgon på tunnelbanan till jobbet.

I

kollektivtrafiken pratar man inte med varandra. Det är nästintill en regel. Men vad händer när ett gäng främlingar bestämmer sig för att bryta mot den? Varje morgon åker den excentriska tidningskrönikören Iona Grey tunnelbanan tio stationer, från Hampton Court till Waterloo Station. I hemlighet betraktar hon alla de karaktärer som reser samma rutt: Den söta bokmalen. Den ensamma tonåringen. Sjuksköterskan. Den till synes framgångsrika mansgrisen som alltid sitter för brett isär med benen. Men en morgon sätter en av resenärerna en vindruva i halsen. Detta skapar en kedjereaktion

som gör att de annars så tysta resenärerna måste börja prata med varandra. Och plötsligt börjar vänskaper att blomma … Pendlarsällskapet är en underbart charmig roman av brittiska författaren Clare Pooley, som gjorde succé med debuten Ärlighetsprojektet.


Sagt om

Ärlighetsprojektet

"Brittisk debutant bjuder på en varm och upplyftande historia med svärta om att våga släppa fasaden." – Bohusläningen

"Pooley överraskar med en spännande vändning och vågar dessutom stanna upp vid ett missbruk som är mycket trovärdigt skildrat." – Göteborgs Posten Bakgrund: Clare Pooley jobbade som copywriter på en reklambyrå innan hon sadlade om och blev författare. Hon har tidigare utkommit med den självbiografiska boken The Sober Diaries Project som bygger på egna erfarenheter. Hon har även gjort ett Ted Talk kring ämnet alkoholism, Making Sober Less Shameful. Clare Pooley bor i Fulham, London med sin man,tre barn, två borderterrier och en afrikansk mini-igelkott.

Referenser FÖRFATTARE: Elizabeth Gilbert & Jojo Moyes. film/tv:

Sliding Doors & Livet från den ljusa sidan.

Feel all

¦

foto: caroline firth

PENDLARSÄLLSKAPET Av: Clare Pooley Originaltitel: The People on Platform 5 Översättning: Katarina Falk Omslag: Anders Timrén Format: inbunden Utkommer: 10 augusti ISBN: 9789177715870 MÅLGRUPP: De som vill ha djupare feelgood med udd. Och för de som bara längtar till London! UNIKT: Ställer viktiga frågor om relationer och beteenden.

Feel all eller för att citera Per Gessle, ”alla känslorna på en och samma gång”! Böckerna som bubblar och spritter av stora känslor, både sorg, bedrövelse och lycka.


pocket

maj

11/5

”En feelgoodbok om familjehemligheter, kärlek och hopp.”

– AFTONBLADET SÖNDAG

maj

juni

juni

9/6

9/6

“Att läsa den här boken fick mig att känna mig hemma, känna hästdoften och drömma mig tillbaka till härliga galopper. Man behöver dock inte vara hästtjej för att läsa och tycka om den här serien. Här är människorna i fokus.” – @MALINSBOK

"Denna feelgoodpärla bjuder på mysig och avkopplande läsning med massor av katter i handlingen." – KATTLIV

juni

Nytt omslag

"

11/5

”Solig eskapism med ingredienser som romantik, vänskap och hemligheter från det förflutna.” – INGALILL MOSANDER, AFTONBLADET

9/6

”En rapp och välskriven feelgood i Bridget Jones-stil om att hitta sin plats i livet och den stora kärleken” – AFTONBLADET SÖNDAG


juli

13/7

”En bok med ett bra driv, rapp och trevligt språk som driver historien framåt på ett härligt sätt … Jag sträckläste och tyckte vansinnigt mycket om den!” – @BETTAN_BOKPRATAREN

juli

augusti

10/8

FFFF "Fin feelgood om att våga kasta loss och söka sig ett nytt liv i det okända." – FEMINA "Marie-Louise Marc har byggt En enkel till Amerika på sina föräldrars historia på 50-talet. En underbar slukarpralin för alla som vill underhållas men också ställer krav på substans och nyanserade personbeskrivningar." – M MAGASIN

13/7

”Det här är en ruggigt spännande och aktuell berättelse.” –@TANTMAUD


Printz Publishing är förlaget som ger ut intelligent underhållning. Smarta och välskrivna berättelser som berör.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.