Wellion termékkatalógus

Page 1

Termékkatalógus Az Ön PREMIUM diabéteszmárkája


vércukormérő A tökéletesség és a design találkozása – ez az állítás teljes mértékben illik a Wellion Calla Light vércukorszintmérőre. Praktikus és különleges alak, könnyen olvasható kijelző, csúszásmentes gumiborítás és egyéb további kiegészítő funkciók, amelyek megkönnyítik a cukorbetegek életét, és egy megbízható útitárs minden élethelyzetben. A háttérvilágítás és az extra nagy számjegyek miatt az eredmények könnyen leolvashatóak a kijelzőről. Sok cukorbeteg profitál az egyszerű olvashatóságból a mindennapi életben. Kódolás nem szükséges! 0,6 mikroliter vér szükséges a méréshez, és 6 másodperc alatt eredményt kapunk! Négyféle színben kapható: fehér, szeder, zöld és ezüst


tesztcsík Tudatosan döntöttünk úgy, hogy a Med Trust light tesztcsíkokat praktikus méretben gyártjuk, ami a dobozból való kivételt és a készülékbe való bevitelt egyszerűvé és biztonságossá teszi. A tesztcsíkok teteje és alja könnyen megkülönböztethető a vak, gyengénlátó diabéteszes betegek számára is. A tesztcsík vége, ami a sipin-technológia segítségével a vért a tesztcsík reakciózónájába szívja, méreténél fogva elég messze van a készüléktől, így a vérrel való szennyeződése elkerülhető. Med Trust light tesztcsíkok esetében High-tech termékekről beszélünk. A tesztcsík különböző rétegekből áll, bonyolult folyamattal beépített elektródákkal, míg a reakciózónát egy precíziós eljárással egy biológiai szubsztráttal kezelik. A glükózoxidázok esetében enzimről van szó, ami a vérben a szőlőcukorral specifikusan reagál. Ennél a reakciónál áram keletkezik, amiből a készülék megfelelő vércukorértéket számol, és leolvasható lesz a brilliáns Calla kijelzőn. A modern tesztcsíkoknál, ahogy a Med Trust light tesztcsíknál is, már nincs szükség kódolásra, így egy jelentős hibaforrást kiküszöbölhetünk. Minden Wellion Calla vércukormérőhöz használható. Kiválóan alkalmas az otthoni mérésre, ugyanúgy, mint orvosok és szakápolók általi használatra is.

| 50 darabos kiszerelésben (1 csomag)


Turbó energiaadók

Vanília ízzel! | Kb. 3 KE / 40 g / 29 ml

Gold

Invertcukor-szirup Skálázás

A jól látható skála a tubus oldalán egyszerűvé teszi az adagolást

Visszazárható

A tubus visszazárható kupakkal, egy tubusban kb. 36 g szénhidrát van

Hatóidő

Azonnal hat és hosszabb ideig hatásos is marad

Optimális sportoláskor

Magnéziummal


orange

Invertcukor-szirup Gyors segítség hipoglikémia esetén! A narancs ízű invertcukorszirup megkönnyíti a cukorbetegek életét, gyorsan áramlik a vérbe és azonnali hatást eredményez. A praktikus zacskót könnyű kinyitni és tartalmát két ujjal kinyomni.

Hasznos számoláshoz:

egy zacskó tartalmaz 12-15 g szénhidrátot, 1 kenyéregység

Optimalizált hatóidő

Azonnali és hosszú távú hatás a 3 különböző típusú cukor miatt

Gyors segítség

Gyorsan áramlik a vérbe és azonnali enyhülést hoz

Könnyű használni

A praktikus tasakot könnyű kinyitni és tartalmát két újjal kinyomni

Könnyű kiszámítani

Egy tasak 12-15 g szénhidrátot tartalmaz

Gyors és hosszan hatékony

Finom narancs íz! | 1 doboz 10 zacskó vagyis 10 x 13 ml


Egyszer használatos biztonsági lándzsák

Ideális

– látásproblémák esetén – csökkent finommotorikus mozgás esetén – idősebb emberek számára

Egyszerű

– csak 1 kézmozdulat – nem szükséges a komplikált ujjbegyszúróval dolgozni – gyorsan és egyszerűen elsajátítható kezelés

Gyengéd és biztonságos

– minimális fájdalom az ultraerős tű által – idősebb emberek számára, továbbá olyan személyeknek, akik látás- és finommotorikus problémákkal küzdenek Tökéletes orvosi szakemberek, kórházak, ápoló otthonok számára.

Biztonságos

– – – – –

steril, egyszer használatos biztonsági lándzsák szúrt sebek elkerülése nincs tűbehelyezés, illetve tűeltávolítás a tű az alkalmazás előtt és után biztonságos tokban van mindig megfelelő távolság az eszköz és a bőr között

23G lándzsa | 200 darabos kiszerelés (1 doboz) Tűerősség: 23G (0,6 mm) Szúrás mélysége: 2,2 mm Vérmennyiség: 30-70 µl


33G lándzsa A modern 33G lándzsák (0,20 mm) által rendkívül gyengéden nyerik ki a vért. Védősapkával felszereltek és tökéletes vágást ejtenek a lehető legkisebb fájdalom érdekében. Különösen vékony ezért nagyon jó gyermekek és érzékeny bőrű emberek számára.

| 50 darabos kiszerelés (1 csomag)

28G lándzsa A modern 28G lándzsák (0,37 mm) által rendkívül gyengéden nyerik ki a vért. Védősapkával felszereltek és tökéletes vágást ejtenek a lehető legkisebb fájdalom érdekében.

| 50 darabos kiszerelés (1 csomag)

Tökéletes szúrás az enyhe vérvételért. *Minden lándzsás eszközhöz, kivéve az AccuCheck Softclix és Securject pro.


Pro2 ujjbegyszúró

A Wellion CALLA Light szett részeként kapható ujjbegyszúró megvásárolható önállóan is.

Biztonság a kioldógomb által A fejlett Wellion PRO2 Ujjbegyszúró maximális biztonságot és kényelmet nyújt a vérvételnél. A kioldógomb által elkerülhetjük, hogy a használt lándzsa megsebesítsen.

10 különböző szúrási mélységhez

Minden lándzsához használható, kivétel: Accu-ChekSoftclix, Securlancets Pro lándzsa és OneTouch Delica lándzsa. A 10 szúrási mélység közötti választás lehetővé teszi az egyéni testre szabást. A Wellion PRO2 ujjbegyszúró nem csak jó minőségű és formás, hanem az ergonómiai alapelveknek is megfelel. Ennek eredményeként nem csak jó a fogása, de lehetővé teszi a kényelmes vérvételt is. Az ujjhegy rendkívül érzékeny, ezért a vérvétel a Wellion PRO2 ujjbegyszúróval különösen gyengéd és óvatos. A megfelelő szúrási mélység egyéni beállítása lehetővé teszi a pontos vérmennyiséget, ami a biztonságos vércukorérték ellenőrzéshez szükséges.


Ápolókrémek 10% karbamid tartalommal A nagyon száraz bőrre a speciálisan intenzív ápolásért A Wellion ápolókrém cukorbetegek számára optimális. A karbamid tartalom (10%) megköti a bőrben a nedvességet és ebből kifolyólag megemeli a rugalmasságát. Csökkenti a túlzott elszarusodást, elősegíti a sebgyógyulást és megszünteti a viszketést. Ezenkívül védelmet nyújt baktériumok és gombák ellen. A Wellion ápolókrém nem tartalmaz parfüm- vagy színezékanyagokat. Újrazsírozza a bőrt, ami különösen száraz bőrnél javasolt.

Jellemzés:

– semleges krémezés – magas zsírtartalma által a bőr rugalmas és puha – a nagyon repedezett és elszarusodott bőrön, különösen a lábakon

| 15 vagy 75 ml-es kiszerelésben

ujjbegykrém Ápoló krém ujjbegyekre Cukorbetegek számára ideális ujjaik ápolására – nyugtató hatású – regeneráló hatású – bőrpuhító hatású A Wellion ujjbegykrém növényi hatóanyagokat tartalmaz, mint pl. aloe vera, a körömvirág és a kamilla-kivonat – az igénybevett ujjvégek gyors regenerációjáért. Kenje be ujját a vércukormérést követően!

| 20 ml-es kiszerelésben

Segít a száraz bőr védelmében.


Wellion FRIGO az egyszerű, gyors és kényelmes módja az orvosi inzulin, inzulinpumpa és más gyógyszerek hidegen tartásának. Sem áramot, sem hűtőelemet nem igényel. A Wellion FRIGO egész egyszerűen használható víz segítségével – újra és újra. Annak érdekében, hogy a gyakori használat mellett a változatlan minőség és higiénia garantált maradjon, a táska belseje egy antibakteriális szigeteléssel van ellátva. Az inzulin nem haladhatja meg a 30 °C-os hőmérsékletet. Nyáron, az autópályán a dugóban, vagy melegebb éghajlatú országokba való utazásnál sokszor nehéz volt eddig az inzulint megfelelően hidegen tartani. A Wellion FRIGO táska a megoldás. Az inzulin magasabb külső hőmérsékletnél is, több órán keresztül, akár több napig is hidegen marad a párolgás elve által.

Tartalom: Wellion® FRIGO táska külsőrész, Wellion® FRIGO táska belsőrész kristályokkal

Használat: 1. Rázzuk össze

a Wellion® FRIGO táska belsejét, a kristályok egyenletes eloszlásáért.

2. A táska belsejét tegyük hideg vízbe pár percig (Wellion FRIGO L 10 perc, Wellion® FRIGO XXL 12 perc). 3. A hűtőbordákban a kristályok egy gélt képeznek – a táska belseje vastagabb lesz.

4. Ezt követően fontos a táska belsejét megtörölni egy kendővel, hogy a felesleges vizet eltávolítsuk. 5. Tegye a hűtött inzulint a Wellion® FRIGO belső zsebébe. Hogy

megvédje a kézitáskájában vagy a bőröndjében levő tárgyakat, tegye a megtöltött belső táskát a Wellion® FRIGO külső táskájába.

FRIGO hűtőtáskák


Antibakteriális

A belső zseb spceiálisan, antibakteriálisan impregnált

Áram nélkül

Hideg vízzel aktiválódik, nem szükséges áram a használatához

Fagyasztószekrény nélkül

Nincs szükség fagyasztószekrényre vagy hűtőelemre

| Két méretben: Frigo L 21 x 11 cm

(2 inzulintoll vagy1 inzulinpumpa számára)

Frigo XXL 22 x 19 cm

(több hely a cukorbetegkészlet számára)

Gyors és egyszerű! Tartsa az inzulint hidegen!


Az Ön PREMIUM diabéteszmárkája

Forgalmazza: Premium Health Concepts Kft. 9400 Sopron, Híd u. 54., office@premiumhealth.hu, +36 30 / 229 2196, +36 99 / 900 262, www. wellion.hu, www.premiumshop.hu