Page 1

Speciális érrendszeri diagnosztika

Moduláris érdiagnosztikai rendszer www.premiumshop.hu 1


SOT orvosi rendszerek A Sonotechnik Austria több mint 30 éve aktív Ausztriában és nemzetközi szinten az orvosi technológiában. A családi vállalkozás már 1991-ben beszállt a flebológia, az angiológia és a kardiológia területére. 1999 óta a vállalat gyors szűrési folyamatot dolgozott ki a PAD betegek számára: Az AngE™ Systemet. Modularitása miatt ideális megoldás angiológusok, flebológusok, érsebészek számára illetve a cukorbetegek érrendszeri szűrésére.

„Támogatjuk az érsebészeket a keringési rendellenességek korai szakaszában történő diagnosztizálásában, az amputációk megelőzésében, valamint a korszerű és egyedi mérőrendszerek biztosításában.” Karl Glantschnig CEO

Made in Austria Az AngE-termékeinket mindig is Ausztriában karintiai székhelyünkön fejlesztettük, gyártottuk és teszteltük. Mindig odafigyeltünk a legmagasabb minőségi előírásokra, folyamatosan fektettünk vezető érdiagnosztikai rendszereink kutatásába, továbbfejlesztésébe. Osztrák családi vállalkozásként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy fenntartható megoldásokat és a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk kórházaknak, klinikáknak és orvosoknak, emellett hosszú távú munkahelyeket is teremtünk a hazai régióban. 2


Moduláris és bővíthető Az AngE-Systemet úgy tervezték, hogy moduláris szakértői megoldás legyen az érrendszeri diagnosztikához. Ez lehetővé teszi a testreszabott megoldások biztosítását, amelyek mindig a diagnosztika követelményeihez igazíthatók.

AngETM Phlebo

AngETM DIABETIC

AngETM COMPLETE

2-csatornás D-PPG/LRR

Innovatív érrendszeri szűrés diabétesz esetén

Az All-in-One System az érdiagnosztikához

4. oldal

6. oldal

8. oldal

Betegállomány adminisztrációs szoftver

Vénás és artériás PPG

• •

Lábujjnyomás és TBI

• • •

• • •

4 csatornás oszcillográfia (oABI/PWI)

EKG-Trigger (HRV/PWG)

Hőmérséklet mérés

8 csatornás szegmens oszcillográfia

Air-VVP

• • •

Ultrahang-Doppler Flebodinamometria

Előnyök Rugalmasság

Pontos pulzusgörbék

Szakértői know-how

A moduláris rendszer biztosítja a testre szabott és jövőbiztos beruházásokat.

A rendkívül érzékeny nyomásérzékelők, precíz algoritmusok részletes, szinte szűretlen pulzusgörbét biztosítanak.

Üzletkötőink tapasztalt érszakértők, akik betanítják Önnek a műszer használatát.

3


AngETM Phlebo 2 csatornás D-PPG/LRR szenzor Vénás és artériás mérések Integrált hőmérséklet-szenzorok Kiterjedt páciens- és elemzőszoftver USB-meghajtás

4


Vénafunkció mérése

Szivattyú teljesítménye és a töltési idő

Az AngE Phlebo egy 2 csatornás D-PPG/LRR műszer, amely két fényérzékelőn keresztül végzi a vénafunkció mérését. Ez támogatja a hemodinamikailag hatékony vénás szelep károsodásának egyszerű diagnosztizálását.

Az AngE Phlebo automatikusan kiszámítja a vénás szivattyúzási kapacitást (V0), a vénás töltési időt (T0) és a vénás felezési időt (T50). Az eredményeket jelzőlámpa mutatja.

Érszorító

Hőmérséklet érzékelők

A Tourniquet-mérés (érszorítómérés) lehetővé teszi a felületes vénás rendszer összenyomását, és mandzsetta segítségével becsüljük meg, hogy van-e hiba a mély vagy felületes vénás rendszerben.

A mérőszondák mindkét érzékelőn észlelik és összehasonlítják a beteg bőrének hőmérsékletét a mérés során.

Vállöv manőver (TOS)

Morbus Raynaud

Az artériás pulzációk mérése lehetővé teszi a beteg gyors TOS-diagnosztizálását a különböző testhelyzetekben, és a vérkeringést az adott helyzetben ellenőrizni kell.

Az egyszerű és gyors mérés a megfelelő provokációk előtt és után megkönnyíti a megkülönböztetést az erek vasospasztikus összehúzódása és a nyilvánvaló keringési zavarok között.

Áttekinthető dokumentum kinyomtatása

Átfogó szoftver

Az egyoldalas jelentés kombinálja a pulzushullámokat és a mérési paramétereket egyetlen kattintással egy áttekinthető nyomtatványon.

Az AngE Phlebot egy modern szoftverrel szállítjuk, amely a mérési elemzéseket, a betegmenedzsmentet és a KIS-interfészeket stb. kínálja.

„Az AngE Phlebo a legmodernebb, hemodinamikailag legjobb D-PPG/LRR-rendszer. Ez a nem invazív funkcionális diagnosztika pontos eredményeket nyújt mind az egyszerű, mind a komplex hemodinamikai problémákhoz.” Dr. Alfred Obermayer (A Karl Landsteiner Intézet vezetője)

Olvassa be az alkalmazás videójának megtekintéséhez. 5


AngETM Diabetic Innovatív érszűrés diabétesz esetén Az amputációk megelőzése a keringési rendellenességek korai felismerésével Az oABI, TBI, PWI, a lábujjnyomás, pulzushullámsebesség stb. meghatározása A mikro- és makrocirkuláció, valamint a sebgyógyulási siker értékelése Szimultán mérés kevesebb, mint 3 perc alatt USB-meghajtás

AngE Phlebo 6

AngE Pro4


TOPP – Szöveti optikai perfúziós nyomás

Egyszerű mérési program kevesebb, mint 3 perc alatt

Az innovatív TOPP-módszer lehetővé teszi a mediasclerosis ellenére a lábujj és a lábfej területén történő mérést, így lehetővé teszi a cukorbetegek érrendszerének gyors és egyértelmű felmérését.

Miután a mandzsettát a csuklóra, illetve az optikai érzékelőt a lábujjakhoz felhelyeztük, a mérési program 180 Hgmm-re növeli a nyomást, majd 10 Hgmm-enként fokozatosan csökkenti.

Az AngE DIABETIC négy pneumatikus mandzsettát és két optikai érzékelőt kombinál, hogy akár hat pozícióból is végezhessenek egyidejű méréseket. Ez különféle lehetőségeket teremt a keringési rendellenességek kimutatására a végáramú területeken, valamint a cukorbetegek sebgyógyulási sikerének értékelésére.

Az optikai érzékelők rögzítésével azonnal meghatározható, hogy az első pulzációk milyen nyomásszinten fordulnak elő a lábujjakon. Az ABI különböző értékeivel kiszámolásra kerül a pulzusgörbe amplitudója vagy csúcsideje.

Optikai PPG-szenzorok

Mérőmandzsetták

„Az optikai érzékelő nagy érzékenysége lehetővé teszi a pulzushullámok jó dokumentálását, még alacsony véráramlás esetén is. A pulzusgörbék szinte filter nélküli ábrázolása által nagyon könnyen ábrázolható egészséges rugalmas artériáknál a dicrot hullám.” Dr. Alfred Obermayer (A Karl Landsteiner Intézet vezetője)

Olvassa be az alkalmazás videójának megtekintéséhez.

7


AngETM COMPLETE Az All-In-One érrendszeri diagnosztikai rendszer

EKG-Trigger Lehetővé teszi a pulzushullám sebesség és a pulzushullám lefutási idejének kiszámítását.

D-PPG/LRR Az AngE Phlebo két optikai érzékelője egyszerű vénás és artériás mérést tesz lehetővé.

Phlebody nanometria Invazív véna és rekesznyomás mérése egy vagy két AngE PDM csatornával.

8-csatornás szegmens-oszcillográfia Minden egyes mérési sávot külön kell rögzíteni, és a mérés után értékelni kell. Ez lehetővé teszi a zárak padló lokalizációját, illetve a különböző görbeparaméterek teljesen automatikus kiszámítását mindössze 45 másodperc alatt.

Vénás Air-pletizmográfia Az Air-VVP lehetővé teszi a pletizmográfiai mérések elvégzését mandzsetták segítségével és így a reaktív hiperémia tesztek elvégzését is. A gyakran használt higannyal töltött feszültségmérőkre nincs szükség. 8


Vénás elzáródás pletizmográfia Mandzsettával a lehető legrövidebb idő alatt határozza meg az artériás beáramlást, a vénás kapacitást és a vénás kiáramlást.

8-csatornás pulzoszcillográfia Az AngE Pro 8 lehetővé teszi a pulzációk szimultán vagy szegmentális rögzítését akár 8 pozícióban.

Ultrahang-Doppler Doppler-nyomásmérések legfeljebb 16 pályával.

Ultrahang-Doppler Az AngE lehetővé teszi a Doppler-nyomás mérését akár 16 pályával ultrahangos szondák és pneumatikus mandzsetták kombinálásával. A Doppler-indexek ezután egyértelműen megjelennek egy átfogó jelentésben.

Többcsatornás terhelésteszt Az akár 8 mandzsettával történő egyidejű vagy szegmentális mérésnek köszönhetően a többcsatornás terhelésmérések gyorsan és egyszerűen elvégezhetők. Ennek eredményeként a kollaterális keringés jellegzetes formája jobban becsülhető. 9


Mérési paraméter oABI

PWI

TBI

A Gesenius-Keller mérési elv alapján rögzítik a pulzációt és az artériás középnyomást, valamint kiszámítják az oszcillometrikus ABI-t.

A pulzusgörbe alakja is beletartozik a pulzushullám-index kiszámításába. Ez a vérnyomástól független érték az ABI innovatív kiegészítését jelenti.

Az artériás pulzációk rögzítésével a lábujj csúcsán az AngE lehetővé teszi a TBI kiszámítását (Toe-Brachial-Index).

PWG & HRV

RI & SI

Hőmérséklet

Az EKG rögzítése lehetővé teszi a pulzushullám tranzitidejének, a perifériás és a központi pulzushullámsebesség (PWG) illetve a szívfrekvencia variabilitásának (HRV) mérését.

Az RI (Reflection Index) és SI (Stiffness Index) számítása lehetővé teszi a magas érkockázatú betegeknél a felismerést a dicrot-hullám figyelembevételével.

A mérés során a bőr hőmérsékletének rögzítésével a mikrocirkuláció gyulladása, vagy károsodása jobban becsülhető.

Módszerek és alkalmazás „Svájci módszer”

Morbus Raynaud

Topp

A szimultán szegmens oszcillográfia elvégzésével 45 másodpercen belül kétoldalúan 4 szinten lehet a pulzusgörbét levezetni.

A pulzusgörbe alakja is beletartozik a pulzushullám-index kiszámításába. Ez a vérnyomástól független érték az ABI innovatív kiegészítését jelenti.

A „Tissue Optical Perfusion Pressure” lehetővé teszi a gyors cukorbeteg-szűrést minimális betegterheléssel, a csuklón, bokán és lábujjon való egyidejű mérésnek köszönhetően.

OPO/OAD

Izompumpateszt

Vénás szelep teszt

Az AngE Phlebo által az optikai pulzusoszcillográfia az ujjak és a lábujjak véráramlásának felmérését illetve az optikai artériás nyomás mérését teszi lehetővé.

Az álló vagy ülő mérést összehasonlítva megállapítható, hogy a fizioterápiás intézkedések javíthatják-e a beteg vénás állapotát.

A vénás szelepek működését a pumpateljesítmény (V0), a vénás töltési idő (T0), valamint a vénás felezési idő (T50) automatikus kiszámításával lehet elemezni.

Air-VVP

Vállöv manőver

PDM

Lehetővé teszi a pletizmográfiás méréseket, mint például a vénás elzáródás pletizmográfia vagy a vénafunkció diagnosztika csak nyomásmandzsetták segítségével.

A TOS-diagnosztika révén a karok vérkeringésének mozgásfüggő korlátozásai hatékonyan értékelhetők.

A Phlebodynanometria egy invazív vénás nyomásmérés, amelyet az AngE PDM egy, vagy két mérőcsatornával végezhet.

10


Az AngE-termékek A moduláris szakértői megoldás Az AngE érdiagnosztikai termékek modulárisan kiépíthetőek, és ideálisan illeszthetőek az Ön igényeihez. Több mérési módszer is megjeleníthető és értékelhető együtt egy egységes szoftver segítségével.

AngE Pro 8 Az AngE Pro 8 lehetővé teszi az egyidejű oszcillográfiai mérést akár 8 pozícióban is. A zárónapokat nagyon gyorsan értékelhetővé teszi kevesebb, mint egy perc mérési idő alatt. A speciálisan kifejlesztett nyomásérzékelők biztosítják a pulzusgörbék részletes, szinte nem korrigált reprodukcióját.

AngE Phlebo A kicsi és praktikus AngE Phlebo lehetővé teszi a méréseket mind az artériás területen, mind a vénás elemzésekben. A multifunkcionális érzékelőfejek csökkentik a kábelek kuszaságát a munkahelyen. Az áramellátás közvetlenül USB-kapcsolaton keresztül biztosítja a maximális mobilitást.

AngE Pro4 Az AngE Pro 4 a csatornák csökkentett számával és méretével különbözik a Pro 8-tól. A kompakt, 4 csatornás készülék különösen ajánlott a gyors és egyszerű érszűréshez, de a siker nyomon követéséhez az érrendszeri beavatkozások közben és után is.

AngE PDM Az AngE PDM lehetővé teszi az invazív vénás nyomás mérését, valamint a rekesznyomásét is egy vagy két mérési csatornával. A vizsgálatot végzőnek szabad mérési sorrendje van az egyes mérésekhez.

AngE szoftver

DICOM, HL7, GDT – interfész

Az AngE szoftver lehetővé teszi az összes AngE modul zökkenőmentes együttműködését, és központi betegadatbázist kínál, függetlenül a mérési módszertől az összes mérés hozzárendelhető egy beteghez.

Direkt PDF Export Áttekinthető A4 Riport-nyomtatás Windows 10 kompatibilis

11


Speciális érrendszeri diagnosztika

Moduláris érdiagnosztikai rendszer

Forgalmazza:

Prremium Health Concepts Kft. H - 9400 Sopron, Híd utca 54. office@premiumhealth.hu, +36 30 / 229 2196, +36 99 / 900 262 www.premiumshop.hu

Profile for Premium Health Concepts

AngE brosúra  

AngE brosúra  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded