Page 1

Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer nº 14

18 de desembre de 2010

Entrevistem a... NEUS LLINARES, jugadora del Llevant Unió Esportiva Quan i com va començar la teua carrera esportiva?

Compagines bé l’esport amb els estudis? Com?

Als tres anys ja m’agradava, però ma mare no volia apuntar-me a cap equip fins que als 7 anys vaig aconseguir que m’apuntara al Racing d’Algemesí.

Sí, sempre ho porte tot al dia i m’agrada estudiar perque ma mare me diu que si els estudis no van bé, s’acaba el futbol i com que no vull que s’acabe estudie amb moltes ganes.

Quina ha sigut la trajectòria que has seguit? La veritat és que encara sóc ben petita, no obstant ja tinc alguns anys d’experiència jugant des dels 7 fins als 11 anys en Algemesí i els dos darrers anys he estat jugant en el Llevant.

Destacaries el recolçament d’alguna persona per arribar on estàs? Perquè? Sí, els meus pares, perqué sempre han estat al meu costat recolçant-me en allò que m’ha fet falta per aconseguir complir aquest somni.

Com veus la possibilitat de crear un equip de futbol femení al poble? Em pareixeria molt bé, perque cada vegada hi han més xiquetes que els agrada aquest esport que, tot i sofrir certa discriminació, cada dia va a més l’àmbit femení.

Resaltaries algo més de la teua vida esportiva?

Com és un dia normal per a tu?

Ara mateix estic en la sel·lecció valenciana sub16 i els dies 17-18-19 de desembre anem a disputar la primera fase del campionat d’Espanya i ens han tocat rivals molt durs com són Illes Balears, Castella la Manxa i País Basc. Esperem classificar-nos per a la segona fase.

Me desperte cada dia a les 7 del matí per anar a l’institut i torne cap a les 14. De seguida dine i faig els deures perque a les 18.30 me’n vaig a l’entrenament. Torne cap a les 10, sope i cap al llit.

Cada estiu també anem a tornejos, així l’any passat anarem a Donosti Cup, en San Sebastià, i jugàrem contra equips de tota Europa i m’ho vaig passar molt bé, tot açò és una nova experiència.


18 desembre 2010

Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer

Futbol Aquesta setmana han jugat Riola contra Polinyà. Els alevins no van poder guanyar, però no passa res a la propera ho intentaran , mentre que els benjamins van guanyar 3-0. Van ser uns partits molt interessants ja que els equips estaven molt igualats. Els querubins van jugar el diumenge contra Sueca. El dissabte per la vesprada van jugar els infantils contra Rafelcofer, el partit al principi va estar prou interessant però desprès de que l’àrbitre ens anulara

2

2 gols per fora de xoc i unes quantes jugades més anul•lades, vam perdre 2-0. Però tota la culpa la tenen el nostres infantil que és confien que van a guanyar i acaben perdent. Esta setmana també ens toca patir ja que juguem contra els primers, el Guadasuar.

Maria Benlloch Lizaga


Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer

18 desembre 2010

Bàsquet C.B. ALGINET “C” - Polinyà C.B. : 81 - 56 “CRUDA REALITAT” Així es defineix el partit jugat a la pista del lider Alginet. Als primers 15 minuts vam poder aguantar la forta presió de l’equip local 21-18, però un parcial de 14-0, a base de ràpides transicions i bon encert desde els 6.25, situà el marcador a la mitja part amb un clar 39-25.

10ª Jornada: POLINYA C.B. – EDICIONES 96 CARCAIXENT 18/12/2010

17:00

A la segona part vam tractar de retallar les distancies, però va ser impossible, el molt millor to físic del rival (es el que te la joventut) i les seues clares idees ficà el marcador final en un 81-56 inquestionable. Anotació Jordi (13), Alvaro (11). A destacar la presencia de tots els membres de l’equip, espere que els dies d’entrene ens vegem tots. Les tres técniques pitades, hi ha coses que no canvien. La pròxima jornada últim partit de l’any, a casa davant el Carcaixent. Ah per cert, que tingau tots uns Bons Nadals i Feliç Any Nou, i que Visca el Basket. ADEU A TOTS J.J.

Senderisme

Blogs a seguir: El de la regidoria d’Esports polinyafaesport.blogspot.com/ I el del Club de Bàsquet cbpolinya.wordpress.com/

NOSTRES SENDES

La Murta, el 23 de desembre 3


EME nº 14  

Revista de l'Escola Municipal d'Esports de Polinyà de Xúquer. Nº 14. 18 de desembre de 2010

Advertisement