Page 1

Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer nº 13

27 de novembre de 2010

Entrevistem a...

CARLOS ZARZOSO, president Escola de Futbol Base de Polinyà Com acabares ocupant aquest càrrec? S’havia de crear una junta per poder crear l’escola i férem una reunió en la que per sorteig vaig eixir com a president.

Quina ha sigut l’evolució d’aquest esport al poble? Quina és la realitat actual? L’evolució ha sigut favorable de cara als xiquets. Començàrem amb dos equips i ara en són quatre, per tant podem dir que anem per bon camí.

Veus alguna perspectiva de futur? De moment, sí. Si no passa res estrany tenim equips per a dos o tres anys i això ho hem de conseguir entre tots.

Cap la possibilitat de juntar-se amb altra escola més menuda per arribar a ser algo més? Sí perque els pobles del voltant estàn en la mateixa situació que nosaltres, els falten xiquets, per tant arribarà el dia en que ens haurem de juntar si volem que açò tire endavant pel bé dels xiquets.

Creus que la implicació de pares i mares és important per aconseguir l’èxit d’aquest projecte? Considere que la seua participació és indispensable perque sense la seua participació seria impossible.

Com veus les instal•lacions espotives del poble, especialment el camp de futbol (vestidors, accés, enllumenat...) Quines coses milloraries? Les instal•lacions me pareixen bé, especialment les ultimes reformes que s’han realitzat, ara tan sols faltaria instal•lar la gespa artificial.

Com veus la relació qualitat/preu dels serveis que ofereix l’escola als xiquets? Bé, hem de considerar l’esforç que fem els pares amb loteria, publicitat, etc. Junt al suport de l’ajuntament amb el que conseguim un preu final prou asequible. Tan sols hem de pegar una ullada a les escoles dels pobles veïns.


27 novembre 2010

Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer

Frontenis Be, com ja sabeu tenim 2 equips federats: un a la segona divisió i un altre a la tercera divisió provincial. Enguany estem un poc millor que els altres anys, serà degut a que estem creixent en nivell i com a grup i, per supost, amb el suport de l'Ajuntament de Polinyà de Xúquer. El cas és que l’anterior jornada, la sèptima, el Polinyà de Xúquer "A" guanyà davant el Moixent "B" les 3 partides corresponents, colocant-se a la 4ª plaça, que és un lloc privilejat ja que la segona divisió té un nivell prou elevat, i l’equip de tercera

divisió també guanyà les 3 partides davant el Miramar "B", colocant-se en una merescuda 2ª plaça amb opció de colocar-se primers aquesta jornada que ve que juga davant l’Algemesi "B", cuers d’aquesta divisió. L’equip de 2ª divisiò del Polinyà jugarà davant l’Agullent. En aquesta foto hi han algunes de les perles del Polinyà de Xúquer que són els que ens llevaran el lloc.

2º Obert Juvenil de 2010

2


Escola Municipal d’Esports de Polinyà de Xúquer

27 novembre 2010

Bàsquet Polinyà C.B. - ESTIL REFORM GANDIA :

107-62

“FESTIVAL ANOTADOR” Record d’anotació del C.B. Polinyà en un partit sense molta història i que el nostre rival va donar moltes facilitats defensives. El partit va començar de forma aplastant, 27-6 en el primer quart. A partir d’ahí fins el final gran encert anotador de tot l’equip i un relaxament defensiu en la resta de quarts. Els números heu diuen tot: 27-6, 54-26, 83-46 i 107-62 final. A destacar el repartiment de punts entre tots, sis jugadors amb dobles diígits, el estreno de Isidre en anotació (6 punts) i els 10 triples encestats. Anotacio Josep (19), Alvaro (18). Voldria destacar el bon partit de Sergi en tots els aspectes de joc i la facilitat anotadora de Raul a pesar dels problemes físics. La pròxima jornada descansem i la següent repetim a casa davant el Xabia. Adeu a tots. J.J.

Imprescindible la visita al nou bloc del Club de Bàsquet: http://cbpolinya.wordpress.com/

8ª Jornada: POLINYA C.B. – JOVENTUT CONSTRUART XABIA 27/11/2010 17:00

Futbol Per fi arriba la primera victòria dels Infantils! Després de molts partits fent força perquè guanyessin, però sense resultats favorables. El diumenge 21 de novembre, va succeir el més esperat per als pares i seguidors dels infantils de Polinyà, el primer partit guanyat, per 3 - 1, contra l’Algemesí. Gràcies a l'esforç de tots però sobretot als TRES GOLS

marcats amb tota la força que fèiem els espectadors. Dos gols els va marcar Àngel i un el va marcar Edu. Aquesta victòria ha estat molt desitjada ja que és el primer partit guanyat en aquesta categoria, plena de canvis, amb una camp molt gran, i sense que els àrbitres facin de les seves ...... i esperem que no sigui l'última. Els nostres infantil son molt llestos, com l’entrenador els va dir que els convidaria a berenar si guanyaven, van posar tot de la seva part per guanyar-se el berenar. I encara que sigui la última victòria, els seguidors dels Infantils de Polinyà sempre estarem animant i gaudint de veure al nostre fills, germans, nebots, coneguts ..... jugar i fer molts amics. En aquestes últimes línies vull donar molts ànims i desitjar una ràpida recuperació a Paco, que durant el partit contra el Algemesí va patir una lesió al coll.

Maria Benlloch Lizaga

3


NOSTRES SENDES Vols recorrer amb nosaltres les rutes mès conegudes del nostre país?

La propera eixida prevista :

La Murta, a finals de desembre Enclau: Serra de les Agulles Municipi: Alzira Comarca: La Ribera Alta Distància: 9 km Duració: 4h Dificultat: Mitja (aficionat) Altitut Eixida: 220 m Altitut Màxima: 545 m Desniv. acum(pujada): 450 m

Itinerari A

Itinerari B

DETALLS:

Caseta de recepció – Pas del Pobre - Monestirbell - Creu del Cardenal - Font de la Murta – Aqüeducte - Monestir Nevera - Caseta recepció.

Caseta de recepció - Monestir – Font de la Murta – Monestir Nevera - Caseta recepció.

Preu: 3€ majors 2€ menors acompanyats Hora de sortida: 8:30 Hora de tornada 17:00

Aquest itinerari va dirigit per a tota persona major, nens i persones amb problemes de salut que vulguen disfrutar d’un bon passeig en un entorn entranyable, descobrint aspectes molt interessant d’aquest paratge.

Iniciarem la ruta a les 9 del matí i pararem a esmorzar en el monestir, tot seguit pujarem a la Creu del Cardenal i baixarem a hora de dinar compartint un bon dinar a l’entrada del paratge, en el parking.

Aquest itinerari està pensat per a aquelles persones que tenen una bona condició física i que no pateixen cap molèstia física ni vertigen. Es recomana calçar botes de muntanya o en el seu defecte unes bones esportives. També es reccomanable l’us de pals, si es tenen, doncs donen més seguretat en les baixades.

Cal portar la roba adequada i menjar (esmorçar i dinar) i el líquid necessari per gaudir d’una llarga jornada.

Escola Municipal d'Esports

EME nº 13  

Revista de l'Escola Municipal d'Esports de Polinyà de Xúquer. Nº 13. 26 de novembre de 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you