Page 1

Hozzon ki többet vállalkozásából… Biztosan Önt is régóta foglalkoztatja a kérdés milyen ötletes, hasznos és igényes termékkel bővíthetné árukínálatát, amely biztos növekedést, folyamatos bevételt hoz üzletének, és amely még vonzóbbá teszi kínálatát vásárlói számára


Nem könnyű manapság üzletileg jól együttműködő, megbízható partnert és persze növénytartó márkát találni, amelynek termékportfóliója izgalmas, megújuló és az esetleg évekkel későbbi utánrendeléseket is biztosítani tudja... Aki raktárkészletről tud szállítani és a nagyobb mennyiségű megrendeléseket gyorsan, rugalmasan intézi..., több prémium márkával / gyártóval is kapcsolatban van... De honnan tudhatná biztosan, kitől fogja azt a jó árú, s minőségű kaspót megkapni, amelyre vevőkörének, célközönségének igazán szüksége van, s amit Ön nyugodt szívvel ajánl? Kiben bízhat? Hogyan válasszon a rengeteg lehetséges beszállító és vállalkozás közül...?

Segítünk Önnek Ha úgy érzi, termékkínálata még nem teljes, már nem elég izgalmas, netán egyhangú... mindenképpen szeretne megújulni, változtatni, frissíteni... mi levesszük a terhet válláról. Ismerjen meg minket és termékeinket. Végre valóban megfizethető árú, hangulatos szín, forma és anyag választékú, prémium kategóriás német, holland, s olasz növénytartókkal, kaspókkal bővítheti, frissítheti termékpalettáját.


01

02

04

05


03 Válogasson az izgalmas növénytartók között Több száz különböző formájú, anyagú és színű, garantáltan magas minőségű Lechuza ( 01 ), Nieuwkoop ( 02 ), fleur ami ( 03 ), Terraplast ( 04 ) és Euro3Plast (05) márkájú kaspókból vásárolhat, hogy a legharmonikusabb enteriőrök, s egyedi megoldások születhessenek vásárlói, otthonában, irodáiban... Az igényes beltéri kaspókon kívül, kültérre is kínálunk, az időjárás viszontagságait kiválóan tűrő, a kert, a terasz hangulatát, harmóniáját megteremtő tartós, elegáns növénytartókat.


Lechuza

01


Nieuwkoop

02


fleur ami

03


Terraplast

04


Euro3Plast

05


Győződjön meg szakértelmünkről Mostantól nem kell a különböző területekre más-más vállalkozást keresnie, a Plantart saját személyzettel, saját logisztikával és raktár készlettel valósítja meg elképzeléseit. A növénytartókat akár dekorációval, szép, gondozott növényekkel, azaz beültetéssel együtt is megrendelheti, vagy kényelmesen vásárolhat melléjük látványos dísznövényeink közül. Állandó raktárkészletről tud rendelni és szállítani, de az éppen hiányzó, vagy különlegesebb kaspókat, mint ahogy a nagyobb mennyiségű megrendeléseket is, gyorsan, rugalmasan intézzük. Állandó kapcsolattartója lesz, aki folyamatosan segíti az értékesítésben, a termékelhelyezésben és ellátja a szükséges marketingeszközökkel – fotók, prospektusok, POS anyagok…


... és mi az a Plantart? Magyarországon és Európa hat országában, a legnagyobb szállodaláncokban, elegáns éttermekben, irodaházakban, bankokban, bevásárlóközpontokban…, a szakma legelismertebb képviselőjeként van jelen prémium minőségű beltéri dísznövény-dekorációival.

Mit kell tennie, ha kíváncsi együttműködési ajánlatunkra? Ha további információkra van szüksége a növénytartókat, lehetőségeket illetően, lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb

Húsz éve foglalkozik a legváltozatosabb dísznövény és virág kompozíciók beszerzésével, tervezésével, megvalósításával, kihelyezésével, valamint az ehhez szükséges növénytartók, alapanyagok és kellékek kereskedelmével.

Fehérvári Anikó

2010-ben nyitotta meg kapuit 4000 m2 alapterületű elegáns dísznövény áruháza és bemutatóterme, illetve raktárépülete, ahol a teljes termékés szolgáltatás portfóliója elérhető.

+36 30 380 4261 ertekesites @ plantart.hu


Értékesítési katalógus 2