Page 1

SenterAvisa Nr. 10 - 3. november 2010 - 23. 책rg.

Natt책pent Fredag 5. november

Supertilbud og topp underhaldning!


! t n e p å t t a N FREDAG 5. NOVEMBER

Årets lekre gavepakker er ankommet

LÆR G O M O ASSE K M Å F G RIKS O T P U E TIPS! P U MAK E K A e GODE M Hilde-Lis artistene og Makeup og Lillian ls a r e in M up fra Bare tis make a r g r e g Frida leg – 23.00. 0 .0 7 1 l. fra k

TER FRA

RODUK P E R Æ IN D E OR

ALL

20% g Gjelder freda fra 5. november kl 10-23

Knarvik Senter - Tlf. 56 35 60 10 | post@hudogfotpleie.no | www.hudogfotpleie.no

Velkommen til en hyggelig kveldshandel
NATTÅPENT TIL 23.00 Første fredag i november betyr nattåpent i Knarvik Senter, med eit eksklusivt sal som garantert vil lysa opp i dei mørke månadene. Gå heller ikkje glipp av familiekonsert, maskeverkstad, cirkus og ein X-Faktorkjendis frå Seim.

Det skjer i Knarvik Senter fredag 5. november Familiekonsert med Bjarte Leithaug Bjarte Leithaug har gitt ut ti cd’ar og deltatt på fleire andre innspelingar. No er han aktuell med splitter ny dvd som gjer nytt liv til gamle slagerar. Mykje av dvd’en, som i desse dagar blir distribuert over heile landet, er blitt spelt inn på Knarvik Senter. Fredag 5. november klokka 1800 er Bjarte igjen på plass i senteret, denne gong med ein familiekonsert for barn i alle aldrar.

Kl. 18

Opplev den populære artisten på Senterscena klokka 1800.

Kl. 17.30

Kl. 15-19

Maskeverkstad La barna leike seg med eigen kreativitet når Sentrumstorget blir omgjort til maskeverkstad frå klokka 1500 til 1900.

FunkyKidz Danseshow Med barn fra Studio Nors Danseskole

Kva slags maske lagar du? Ansiktsmaling til dei som vil!

SenterAvisa |

november 2010

3


Circus Agora Cirkus Agora er eit av Noregs nyaste sirkusforetak og er kjend for forestillingar med ekte sirkusglede og atmosfære.

Opplev halsbrekkande stunts frå Senterscena klokka 1930.

Kl. 1930

Safari inviterer til

matlystshow & fisketorg Fredag kl. 10-22 på Sentrumstorget. Få smaksprøver på ekte bergenske pølser og nydelig risgrøt.

X-Factor Tanita Tanita Kolås imponerte dommarane i talentprogrammet X-Factor nok til at ho blei valt ut som ein av tjuefire som fekk komma vidare og visa seg fram på tv. Tjueeinåringen frå Seim har talent i bøtter og spann.

No kan du få oppleva Tanita live på heimebane, frå Senterscena fredag 5. november klokka 2100.

Foto: Fame Fotografene

Rød Nese Dag – Gjør noe som fenger for penger Du fekk kanskje med deg dei raude nasane som i fjor samla inn heile 12,6 millionar kroner til born som verkeleg treng det? No kan du igjen bli med på å gje til ein god sak når Knarvik Senter og Redd Barna arrangerer “Rød Nese Dag” i senteret fredag femte november. Raude ballongar vil bli hengt opp over heile senteret og butikkane lovar raude overraskingar heile dagen. Mest sannsynleg blir du ekspedert av ein med raud nase denne dagen. Alle som kjøper ein nase bidrar til aksjonen.

Alle som deltar på barneverkstaden får ein raud nase til inntekt for Redd Barna. Senteret vil bera preg av dei raude nasane på anna vis også.

4

SenterAvisa |

november 2010

Kl. 21


d i t e l u j KLIPP • FARGE UP E K A M • M R O F E R Y IS R F

PAKKETILBUD:

Frisyreforming og makeup KUN Tilbudet gjelder frem

1090,-

til 01.01.11

TIMEBESTILLING/DROP IN - TLF: 56 35 23 90 man-fre 9-20 • lørdag 9-16

Hele butikken

Tilbudet gjelder kun fredag. Gjelder ikke dåpsartikler Du kan betale med gull.

-20%

Gullsmed

Gullsmedene

CLEMEN GULL Gullsmed

CLEMEN GULL

SenterAvisa |

november 2010

Knarvik Senter, Isdalstø Tlf. 56 35 09 65 post@clemengull.no www.clemengull.no

5


Handel for livet I Knarvik Senter skal du finna det meste av det du har bruk for og lyst på. Blant over seksti butikkar i senteret finn du trendbutikken Fellini og skobutikken Haaland Eurosko. Helge Pedersen og Odd Haaland har dreve detaljehandel sidan syttitalet og er framleis klar på at handel, det er livet. Senteravisa treff dei to herrane til ein kopp kaffi på Folkemunne. Frå der vi sit har vi god utsikt til hjarta i Knarvik Senter, nemleg Sentrumstorget. Odd og Helge har eit nært og godt forhold til Knarvik Senter. Her driv dei begge hovudkontor til kvar sitt firma.

- Her har vi ein fin arbeidsplass. Knarvik Senter er blitt den møte­ plassen­ein hadde planar om, og for oss er det ikkje handel, men det sosiale som er viktig i kvardagen. Det er Helge, innehavar av fem Fellini-butikkar, som pratar, men det kunne like godt vore Odd sine ord. Som inne­havar av sju Haaland Eurosko-butikkar, og ei fartstid i bransjen som strekk seg over trettisju år, kan ein kanskje bli overraska­over at det er kunderelasjonar­ og ikkje pengar­som styrar seksti­åringen framover. - Det mest positive­ med handel er kontakten­ein får med kundane. Odd Haaland (60 år) Kvardagen blir Tok over ein skobutikk etter far sin i 1973 og driv no levande i møte sju butikkar saman med dottera Kathrine Haaland med så mange ulike Ekkeren. Odd Haaland er ein av tre eigarar i menneske. Ingen dag ­hovoudeigargruppa i Knarvik Senter og har er lik! vore ein del av styret her sidan 1990.

FAK TA

6

SenterAvisa |

Ikkje akkurat Jan Thomas Odd og Helge er begge tredje­ generasjons handeldrivande. Det var farfar som i si tid starta opp med detaljhandel og interessa for klede og sko som butikk kom gradvis hos begge. Då Senteravisa møter dei to er Odd skodd i sko frå Lloyd og Helge kledd frå topp til tå i klede frå Fellini. - Vi er nok begge ganske konservative­ i klesstilen. I klesskapet mitt er det ikkje mykje anna enn lyseblå skjorter å spora… Helge fortel at han ikkje akkurat ser på Jan Thomas når det kjem til innkjøp til Fellini, men han har, etter mange år i gamet, sterke meiningar som kjem til uttrykk når det skal velgast ny kolleksjon­på herresida. Han er ­framleis hovudinnkjøpar på herreklede, men er elles berre å sjå i butikken i desember. - Helge er den best betalte julehjelpen i distriktet! Latteren rungar mellom dei to. Sidan 2001 har dei hatt eit samarbeid om eigedom i Knarvik Senter og eig i november 2010

dag tre bygg i lag. I bygget vis a vis Folkemunne­er lokala tomme. Odd fortel­at dei jobbar med saka med å få inn leigetakar i lokalet, men at dei ikkje har noko handfast å koma med enno. - Vi har eit godt samarbeid, men diskuterar like mykje private ting som forretningar når vi treffast. Det skil berre seks år i alder mellom Helge og Odd. Då blir det ein del felles interesser å diskutera når ein treffest. Barnebarn, til dømes. Snill, men streng bestefar Medan Odd held seg travel med seks barnebarn kan Helge sei seg nøgd med sine fire. På spørsmål om korleis dei vil skildre seg sjølve som besteforeldre kjem det raskt frå Helge: - Eg er ein snill og humørfylt bestefar! I ein kvardag styrt av møte, nytilsetting og tett kontakt med butikksjefar er barnebarna eit kjært avbrekk for travle forretningsmenn. Med ei reisetid på knappe fem minutt er det ikkje sjeldan at Helge blir brukt som barnevakt. Han


tilbud

FAK TA

- dekk med sølv!

Helge Pedersen (54 år) Starta med klesbutikk i Bergen sentrum i 1977 og eig i dag fem Fellini butikkar i Knarvik, Åsane, Oasen, Sartor og Askøy. Han har sidan 2001 hatt eit eigedomssamarbeid med Odd Haaland. Helge har vore ein del av styret i ­senteret sidan 1990.

er ein engasjert bestefar, akkurat som Odd. Frå sentrum til senter Det har blitt mykje latter på jobb gjennom åra. I 1973 starta Odd med butikk etter å ha avtent verneplikta i militæret. Fire år etterpå var Helge på plass i same bransje og utfordringane let ikkje vente på seg! - I detaljhandel er omstilling ekstremt­ viktig. Det nyttar ikkje å gjere det på akkurat same måte som bestefar gjorde det i 1920. Det blir tydeleg at forandring er eit nøkkelord i denne bransjen, og når praten går over i korleis ting har forandra seg gjennom åra blir begge engasjerte. - Den største skilnaden må vera at det i dag er vanskelegare å overleva som singel butikk. Det er blitt meir og meir vanleg med kjedebutikkar, ein tendens som og finnast i Bergen sentrum. Odd minnast den gongen då gågata i Bergen var fylt opp av små butikkar og handleglade menneske. I dag er det slik at handelen flyttar frå sentrum­ og inn i kjøpesenter. Ein tendens som korkje­vekker uro eller glede hos butikk­eigarane, handleglade menneske finnast det framleis. - Kanskje kan ein seie at for mange kjedebutikkar vil svekke eit mangfald, men for mange små og særeigne butikkar slår også feil. I dag er ikkje lenger handelen sesong­ avhengig. Du som les kjenn deg kanskje igjen i utsegna frå Helge om at vi i dag handlar mest ut i frå lyst og ikkje av behov?

­

Handel livet ut Sjølv om handel i 2010 styrast av lyst og ikkje av behov kan hausten merkast som den beste reint forretningsmessig.­Som forbrukar kan ein nesten kjenne det som eit handelsjag­når alt ein ser er billegare enn det forrige. - Det har knapt vore ei prisstigning i bransjen vår på femogtjue år. Mykje av kleproduksjonen er blitt flytta frå Europa til Kina. På den måten blir alt relativt billegare enn før. Helge fortel at Fellini har ein visjon om å vera attraktiv ved å halda seg midt i ein pyramide. I dag er merkekleda du får kjøpt hos Fellini korkje lågpris eller svært dyrt. Akkurat som Helge ønskjer også Odd å vende seg til folk frå midten av handelspyramiden. - Haaland Eurosko skal heile tida voksa vidare og vera ein butikk for folk flest. Framover blir det dotter mi Kathrine­som skal sørgje for at det held fram på ein slik måte. Odd si dotter, Kathrine Haaland Ekkeren,­har tatt over drifta av butikken­i Knarvik Senter og er i ferd med å ta over fleire. Helge har to søner og ei dotter som driv butikkar i Knarvik Senter og i Åsane Senter. Sjølv har dei ingen planar om å tre av heilt enno, men ser at det ein gang der framme er tid for å la andre overta. - Håpet er jo at vi ein dag skal bli kasta ut! - Og få betalt for det! Latter. Igjen. Kanskje skulle tittelen på reportasjen vore ”Latter for livet”. Eller­ kanskje skulle ordtaket heller vore “ein god handel forlengar livet”?

SenterAvisa |

Tilbud på sølvbesTikk

20%

Gjelder alle bestillinger før 15. november.

Gullsmed

NYHAMMER

KNARVIK SENTER • Tlf. 56 35 03 10

Gullsmed

NYHAMMER www.panoramagruppen.no

KNARVIK SENTER • Tlf. 56 35 03 10 november 2010

7


499 Tights 199 Kjole

PRG-240-1

- Digital kompass - Høydemåler - Barometer Termometer - Stoppeklokke - Nedtelling - 5 alarmer - WR 10 bar Veil. pris kr. 2800,-

GX-56-4

La deg inspirere

- Auto illuminator lys - Solar batteri - Verdenstid - Stoppeklokke - Nedtelling - 5 alarmer - WR 20 bar Veil. pris kr. 1698,-

KNARVIK SENTER - TLF. 56 35 80 40

Tipp og vinn

en handlevogn full av varer!

a Ble ie

år n 10

! t atlåere t. v a re de r u

!

b eedmat. Gje l a d e n bar n

v tal

e

N ybe r-oble ie r og

40

Li

23

p r. pa kk

e

e pa kk . r2 ! + hve is g rat

m Det s a m

e g je lde

Ha lv p +

8

Kom innom, tipp verdien på varene i vogna. Kommer du nærmest den riktige summen vinner du alle varene i vogna. Du kan tippe t.o.m. fredag 5. november kl. 22.00. Tippekupong får du i butikken. Lever den i kassen. Vinneren blir oppringt og kunngjort med oppslag i butikken.

e m at på r ba r n

ris

g lass . t2 hve r ! is g rat

g las s:

7-21 (9-20) KIWI Knarvik SenterAvisa |

november 2010


Alle kåper & jakker fra Frandsen

÷20% KLASSISKE

Dressjakker Fôrede

KLASSISKE

Skjørt

299,-

Bukser 499, 299,-

knarvik senter · tlf.: 55 01 93 79 www.cmykaccessories.no

KLASSISKE

Tilbudet gjelder fredag 5. november

alle ordinære varer

- 25 %

KNARVIK SENTER - Tlf 56 35 16 35

tilbudet gjelder nattåpent 5. november

SenterAvisa |

november 2010

9


N AT T Å P E N T

ALLE VARER

÷20%

Alle varer

20%

Tilbudet gjelder hele fra kl 10-23 fredag 5. november

Tilbudet gjelder hele fredag 5. november fra kl 10-23

Reflex Knarvik, tlf 56 35 33 90 (Tidligere Blend) KNARVIK SENTER 56 35 20 51

r e r a v e l l A

% 0 ÷2 mber fra e v o n . 5 g a d e fr ud gjelder hele

kl 10-23

Tilb

RICCO VERO • GIOVANNI • PEAK PERFORMANCE • BJØRN BORG • LEVIS • HENRI LLOYD • MELKA • MEXX • PART TWO • INWEAR • VILA • B.YOUNG

10

SenterAvisa |

november 2010


Dame Str. 37-42 Før 1195,-

795,Herre Str. 40-46 Før 1195,-

795,-

Str. 36-41 Før 1399,-

995,-

nå 399,-

nå 299,-

Før 499,-

Før 399,-

nå 499,-

Sort, brun og grå, str. 36-41 Sort og brun, str. 30-36

Før 799,-

Til herre, str. 40-46

ro Sko Libra 1000-00 Eu

nå 599,-

nå 599,-

nå 499,-

nå 599,-

Før 699,-

Før 799,-

Før 899,-

Før 799,-

Str 36-41 Str 36-41

Str 36-41 også i sort, str. 36-41

ud, b il t e d o g v p! en er full a

Butikk

www.eurosko.com

et kup r ø j g g o m o | november 2010 kom innSenterAvisa

11


e priser på grillen LeggTjuvstart lave priser julenpå grillen med lave priser

pølser 1,2 kg

Ferske sommerkoteletter

Ferske sommerkoteletter

9

59

Euro Shopper, ca 1 kg

x 600 g, 33,25/kg

Gilde, tynnribbe, frossen, pr. kg

90

90

18

G O D P Å S K E 90 M E D P R ITomater S E R Let grillribbe A V E 90 90

pper, ca 1 kg

9

18

pr. kg

9

Gryteklart pinnekjøtt Appelsiner

- 4-pk

Grillpølser 1,2 kg Gilde, 2 x 600 g, 33,25/kg Grilstad, Pr. kg

,5 l, ant

39 90 8 90

90

owings

te Hane, 3,20/kg

Kvikk lunsj 4-pk

frossent, pr. kgFreia, 188 g, 77,13/kg

1450

Vannmelon

9

90 90 59

90

kg

90

18

90

Ferske sommerkoteletter Friele Euro Shopper, ca 1 kg

59

frokostkaffe

pr. kg

3 x 250 g, 53,20/kg

90

90

pr. kg

Vannmelon

Tomater

90

pr. kg

pr. kg

Grillwiener

pr. kg

90

90 1890

pr. kg

Tomater

natt49 49 90 89 åpent 39 14 14 ÷20% pr. kg

Euro Shopper, ca 1 kg

pr. kg

Euro Shopper, krydret

90

Krydret grillribbe

5990

Flintstek

Euro Shopper, krydret

90

år

pr. kg

Legg lave priserFlintstek på grillen

iener

00 g, 99,66/kg

h

pr. kg

pr. kg

Flintstek

Gilde, 300 g, 99,66/kg

Euro Shopper, krydret

29

4990

90

Lutefisk

Findus Pizza Kyllingspyd BBQ FiskegratengDen Stolte Hane, Originale 350 g, 185,43/kg pr. kg

Løvold, frossen, torsk,1 kg Buffalowings Den Stolte Hane, Grillpølser 1,2 kg 750 g, 53,20/kg

Kyllingspyd BBQ

på alle sko hele dagen!

Den Stolte Hane, 350 g, 185,43/kg

90dame / herre / barn 19 17 14 39 80 19 64 64 38 3880 3590 90

90 90

Gilde, 1,2 kg, 32,33/kg

9090 90

Ferske koteletter Euro Shopper, pr. kg

9

90

påskeegg

Freia, 136 g, 263,97/kg

pr. kg

Squash Pr. stk

Fylte Vannmelon

Kyllingspyd BBQ

Tippekroken åpen søndager kl 13–19

Den Stolte Hane, 350 g, 185,43/kg

6490

narvik • 8–21 (9–20) mi Knarvik Rimi Knarvik Mastrevik • 8–21 (8–18)

Åpningstider: 8-21 (9-20)

gstider: 8-21 (9-20)

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen varer kan være utsolgt. Kun for private husholdninger. Prisene gjelder til 09.05 2010.

Mani Knarvik - 56 35 16 65

noen varer kan være utsolgt. for private husholdninger. Prisene gjelder 09.05 2010. Vi tar Kun forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen til varer kan være utsolgt. Kun for private husholdninger. Prisene gjelder til 09.05 2010.

12

SenterAvisa |

november 2010

skomani.no

BB&E Reklamebyrå

Ribbe Euro Shopper, ca 1 kg


Kl 16.30

Vi får besøk av Kristine fra Shiseido. Ta turen innom å få presentert høstens nyheter.

Shiseido Refining Body Exfoliator kr 385,Shiseido Replenishing Body Creme kr 570,-

Shiseido Zen Eau De Parfume fra kr 460,-

Velkommen til nattåpent hos Kl 12.00

Vi får besøk av Janne fra Christian Dior. Ta turen innom å få presentert høstens nyheter.

Årets nyhet fra Calvin Klein 30 ml kr 445,- | 50 ml kr 595,-

KNARVIK SENTER - TLF. 56 35 05 76 | knarvik@parfymelle.no

NattåpeNt 15.oktober

En mengde varer

49.99.Dame, herre, barn

Alle lampar, bilete og interiørvarer

Dame, herre, barn

÷25%

Gjeld torsdag - laurdag!

Manger Senter Tlf. 56 34 96 20 Knarvik Senter Tlf. 99 12 30 90 www.risneselektro.no

SenterAvisa |

cubus.com

november 2010

13


på senteret Har du begynt på julehandelen?

Marit Midtgård (31 år)

Rolf Bækkedal (65 år)

Birte Eikanger Kvalø (37 år)

Anna Leivesen (61 år)

Ja, eg har begynt. Eg har også ­planlagt ein god del.

Nei, men eg har tenkt ut fleire gåver eg skal kjøpe.

Nei, det har eg ikkje tenkt på eingong.

Ja, for lenge sidan.

Forsøk i å setja noregsrekord, testing av promillebriller og opning av ny klesbutikk er noko av det som har skjedd...

sidan sist

Trygg Hverd a

g Expressen

Velkomen, Classiqa Da m

Trygg Hverd ag Express en gjesta K 16.oktober. narvik Sente Med seg i b r, lørdag ag asjen hadd og morosam e dei fleire e aktiviteta s­ pen­nande r. Bråstopp, p konkurransa romillebrill r var noko av er og det du kunn konkurranse e bli med p n Stapp6i7, å. I ko r det er om rekord i å st å gjere å se appe seks d tja tids­ ri kkekartong det Bjørn R er i den sju . Andersen an d p e, var å tida 40,56 so Han vann ei m vart lokal t gavekort ti m l eister. b ruk på sente Vi gratulere ret. r!

eklær!

Mykje folk ha dde møtt op p i den nye kl Dameklær un esbutikken C der opninga lassiqa fredag 8. okto kaffe blei de ber. Marsipa lt ut til dei so nkake og m kom innom Eva Andvik st , og innehava rålte på opni r ngsdagen. D finn du hos E ei nyaste ha va, så du gjer usttrendane lurt i å ta ture i Promenaden n innom buti . kken

for Møteplassen r ltu handel og ku

gåvekort

Vinn gåvekort

KONKURR ANSE

Bli med i vår nye SMS-konkurranse og vær med i trekninga av et gåvekort på kr 1000,-. Vinnaren vil bli offentleggjort i neste utgåve av SenterAvisa. Alle som deltar vil automatisk bli innmeldt i kundeklubben til Knarvik Senter der ein vil motta informasjon og spesialtilbud på SMS. (Mulig å melde seg ut når ein ønsker)

Kven kjem på sokkel framfor Knarvik Senter?

VERDI KR 1000,-

A: Olav Kåre Vatnøy

B: Aslaug Laastad Lygre

Send SMS med kodeord “KNARVIK” + svar (A, B eller C) til 2440

Vinnar av SMS-konkurransen

C: Ivar Medaas Eksempel:

Svarfrist: 3. desember

| SenterAvisa utg. 9

Solveig Grimsland, Hosteland. RIKTIG SVAR: “DnB NOR Eiendom” Gavekort vert tilsendt vinnaren.

14

SenterAvisa |

november 2010

KNARVIK A til 2440


FREDAG

BER

5.NOVEM

NT E P Å T T A N

% 0 3 ÷ PÅ ALLE VARER!

Alle ytterjakker

÷30%

GENSER I STRIKK Finnes i grå, blå og svart

Velkomen inn til ein hyggeleg handel!

Kr 399,-

KNARVIK - KNARVIK SENTER TLF. 56 35 21 22 BERGEN – GÅGATEN – STRANDGT. 94 TLF. 55 23 34 50

Magnor DIS: fat / skål

÷40% Vi har litt for mye av det gode!

÷5070% 699,-

Julebestikk

÷50%

PARTY Traktørpanne m/lokk, 26cm, før 1099,-

GO’NATTPRIS

Menu TUMLING salt / pepper

199,-

Velkommen innom!

Salgsavslutning på en mengde kjente merkevarer! Legg ønskelisten hos oss. Vi har utvalget!

Str. 38-56 Legg ønskelisten hos oss. Vi har utvalget!

SenterAvisa |

november 2010

15


Nattope-tilbod! www.sunkost.no

Mofongo

Mofongo er Samartin-magi på sitt beste. 4. bok fra Noregs mestselgjande forfattar!

Kom og bli Sminket og få ansiktspleie av representanter fra Dr. Hauscha Fredag 5/11 fra kl. 11-17

Ord. 349,-

NATTOPE-TILBOD!

249,-

Dei 25 fyrste kundar kan sikra seg signert utgåve!

Smaksprøver på lefser fra Nøring, eplemost fra Spildegarden, honning fra Søyland Biegard m.m. Hele dagen, fredag 5/11

NATTÅPENTTILBUD Fantastisk mykt og varmt undertøy fra Medima.

÷10%

349,-

299,-

Før 429,-

Før 407,-

30 days Gå ned 1-2 str. på 30 dager

God for magen Oxytarm, 150 tabl

Mofongo - mat for sjelen

299,-

Boka inneheld alle oppskrifter Cecilia sin familie har brukt i generasjonar.

359,-

60 kapsler

259,-

Få med shampo Verdi 154,-!

Før 299,-

Vi har Rehband støtte-bandasjer og Sigvaris støttestrømper

Hold deg frisk i vinter NBG 24:7, 120 kapsler, før 499,- NÅ 429,-

for Møteplassen r ltu handel og ku

Ord. 299,-

149,Drømmehjerte ”Les så sakte du kan – for du ønsker boken aldri tar slutt” Familien

Ord. 349,-

199,Salvadorena Kjærleik og lidelse i sedvanlig Samartin stil – også dette er ein lesaropplevjing!

Gjør noe for håret ditt Arcon Tisane Hårvitamin K, 30 kapsler

or nf r se ultu s a l k tep og Mø ndel a h

t r t r o k e o gåv k e v å g

Ord. 298,-

149,Señor Peregrino Boka er ei poetisk og overraskande forteljing om aldri å miste trua på kjærleiken.

elektronisk gåvekort - ei gåve som aldri slår feil

POCKET

149,-

Med vårt elektroniske gåvekort kan du handle i alle butikkar i Knarvik Senter. Kortet egner seg som gåve i dei fleste anledninger. Gåvekortet kan ein kjøpe på ­senterkontoret eller hos Frisk Mat og Helse.

Knarvik Senter | 5914 Isdalstø Tlf: 56 35 01 15 | nordhordland@libris.no www.libris.no/nordhordland

16

SenterAvisa |

november 2010


Tilbuda gjeld fredag 5. november fra kl 10-23

Nattåpent

Super tilbud! Velour sett KUN KR

89,-

Nilfisk Extreme X150 2000W. Robust og ergonomisk.

Ali kaffe/ Evergood kaffe

TESTVINNER!

Filtermalt 250g

2499,-

890

.m

Knarvik Senter tlf. 56 36 25 25

Jeans 5 farger Ord. 400,Nå kun 200,-

÷50%

Parkering rett utenfor butikken! Åpningstid 10-20 (18)

Alle Beckmann sekker

÷50%

÷30%

Gjelder ikke yttertøy!

Knarvik Senter | 5914 Isdalstø Tlf: 56 35 01 15 | nordhordland@libris.no www.libris.no/nordhordland

Garmin NUVI255 Bilnavigasjon

599,-

Alle ord. varer

Sandaler/Clogs

÷20%

Pr par

C

79,JOBB OG FRITID NORDHORDLAND AGENTUR

dameklær

SenterAvisa | november 2010 Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

knarvik senter • 5914 isdalstø tlf. 56 35 12 15

17


Tilbuda gjeld fredag 5. november fra kl 10-23 Jeans

Farging/forming av vipper og bryn

Huao & Dreams. Ord. opp til 500,-

÷10%

÷50%

Gratis makeup-veiledning.

Strikkejakker og strikkegensre

FIRST PRICE

Tynnribbe

Flere farger.

100,-

Frossen Pr kg

1890 Alle varer i butikken

÷25%

Spray & skum Før 210,Pearlstyler Før 195,NÅ KUN

179,-

BARNEKLÆR 0-16 ÅR • REISEEFFEKTER

Navigare Fleecesett Junior/senior. Flere farger.

En mengde av høstens skoletter

KUN

til dame

199,-

Nattåp

Supe tilb

÷20%

OBH Nordica rygg og skuldre

Shiatsu Massasjestol Ord. pris 2999,NÅ KUN

Alle varer

÷25% (Gjelder ikke Jean Paul)

1999,-gir deg et bedre liv

Gensere Før 299,NÅ KUN

50,BEST PÅ SERVICE - OGSÅ

18

÷30%

Gjelder ikke yttertøy!

cu

Outfitters nation

SenterAvisa Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

|

november 2010


Tilbuda gjeld fredag 5. november fra kl 10-23 Rens på den enkleste måten “alt i ett produkt”

Purness Cleansing Sheets

Bergene Melk

Før kr 170,-

Original og nøtt. 180 gr.

NÅ KUN

NÅ KUN

Alt yttertøy til barn

Pysjbukse + topp

1499

99,-

÷25%

til dame NÅ KR

199,cubus.com

Mango TW58883S-LI

Str. 36-41. Før 399,-

Vannbeskyttet stålur med zirkoner. Før 798,NÅ KUN

NÅ KUN

pent

er bud!

99,-

598,-

Findus Fiskegrateng Pizza Originale

Diverse jeans/bukser

PR STK

NÅ KUN

Alle ordinære varer

Orchide med to greiner

Før 699,-

299,-

1990

99,-

÷25% En mengde støvletter til dame

Drakter

OPPTIL

1/2 pris

÷50%

SenterAvisa |

november 2010 Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

19


Tilbuda gjeld fredag 5. november fra kl 10-23

Nattåpent

Super tilbud! Bunadsur

÷30% Gullsmed

Gullsmedene

CLEMEN GULL

Alt i Lego Atlantis-serien

Diamant ørepynt 0,10-0,50 ct

÷30%

÷30%

Gullsmed

Gullsmed

CLEMEN GULL

NYHAMMER

KNARVIK SENTER • Tlf. 56 35 03 10

Gullsmed

Gullsmedene

CLEMEN GULL

Hardanger Bestikk FRIDA 18 delar

Augustus gulvlampe Alle varer

i stål eller svart. Ord. 835,-

÷20%

NÅ KR

Nikon D3100 18-55mm + 55-200mm dobbeltkit med 2 linser

Et parti dundyner

Eit utval rammer

NÅ KUN

NÅ KUN

NÅ KUN

599,Gullsmedene

4999,-

140 x 200 cm. Før 1598,-

798,-

596,-

1/2 pris

Verdens beste bodylotion Alle varer

÷20% 20

Stor 400 ml pumpeflaske til prisen av ord. str. NÅ KR

380,| november 2010 Vi tarSenterAvisa forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

Alle varer

÷20%


NATTÅPENTTILBUD

Begynn julehandelen nå!

÷25%

Masse nye

ZHU ZHU PETS

på hele butikken!

til jente og gutt.

Tilbudene gjelder kun fredag 5/11.

KAMPANJEPRIS

399,-

FRA KR

99,-

1/2 pris på alle sko og støvletter Babyklær og Hansker

Ta 3 betal for 2 KUN

549,-

PAPER JAMZ GITARER 60090

Gitar i papirtynt design med 3 innebygde sanger, regulerbar lydstyrke og innebygde høyttalere. Velg mellom 5 forskjellige temaer. Batteri ikke inkludert. (3xAAA) Fra 8 år.

GÅVEHUSET LEKETØY AS Knarvik Senter - Tlf: 56 35 03 96

Knarvik Senter Promenaden i 2. etg. tlf. 56 35 05 04

BARNEKLÆR 0-16 & REISEEFFEKTER

NATTAPENT-TILBU D! Tilbudene gjelder så langt beholdningen rekker.

Før op opptil 499,-

99,-

499

499

399

399

Str. 36-42

Str. 36-45

Str. 36-41

,-

,-

Str. 36-41

Str. 40-46

,-

,-

SStr. 28-35

www.okonomisko.no • Tlf: 56 35 88 60

SenterAvisa |

november 2010

21


elprice.no

DATA LYD&BILDE TELE HVITEVARER

ELPRICE KNARVIK HAR NATTÅPENT FREDAG 5. NOVEMBER

FRAM TIL 23.00 2 mnd. GRATIS WIMP medlemskap ved kjøp av ny Squeezebox Radio

Beste

199,Varenr.: 920-001648

Trådløs tastaturpakke MK300 med optisk mus som lar deg kutte ledningen en gang for alle!

kjøp

Nr. 12/09

HHHHH

Logitech Squeezebox Radio

1 299,Varenr.: 930-000102

Squeezebox Radio gir deg en hel verden av musikk – gratis nettradio, WiMP eller din personlige musikksamling – hvor som helst via trådløst nettverk.

599,Varenr.: 980-000188

Pure-Fi Express Plus Logitech® Pure-Fi Express Plus høyttalerdokk for iPod og iPhone har retningsuavhengig akustikk som gir flott lyd i hele rommet. Den kan også bytte mellom batteridrift og strømnett, og har klokke med alarm, samt trådløs fjernkontroll.

SJEKK ELPRICE FØRST!


NATTÅPENT

DU FINNER FLERE GODE KVELDSPRISER I BUTIKKEN NATT-TILBUD MELLOM kl.20-23! KAMERAHUS MED 18-55 & 55-200 OBJEKTIV

10 stk. BARE MELLOM kl.20-23! NYHET!

4 999,-

15.6”

3 499,Varenr.: X5DC-SX031V

15,6” Bærbar PC X5DC Intel Celeron 220 / 2GB minne / 320 GB hard-

Varenr.: VBA280K004

D3100 speilreflekskamera Svært velutstyrt nyhet fra Nikon som

erstatter en av markedets mest testvinnende kameraer; D3000. Hele 14,2 megapiksler, 3 bilder per sekund, full-hd videoopptak, 3” live view skjerm, ny bildeprosessor og guide på skjermen som forklarer de ulike funksjonene.

disk / WLAN / kortleser / numerisk tastatur / 15,6” HD LCD-skjerm / Windows 7 Home Premium

Varenr.: FC9302

Håndstøvsuger, blå

99,-

Philips FC6142 Mini Vac har fire NiMH-batterier som varer lenger. Med den kan du rengjøre både væskesøl og tørr skitt med vått-og-tørt-systemet. Det bøyde håndtaket gir et komfortabelt grep.

3 799,-

40 stk. BARE MELLOM kl.20-23!

Varenr.: PS42C435

PS42C435 42” HD-Ready Plasma-TV med 600Hz Sub-field Motion, 2x HDMI, USB og dobbel, integrert TV-mottaker. Varenr.: 152001

Brødbakemaskin hvit. Kompakt brødbakemaskin med timer funksjon og 5 programmer, enkel i bruk

349,-

Varenr.: HD9140SORT

Dampkoker, sort. Dampenhet med høy

kvalitet og en unik Flavour Booster gir bedre dampet mat med den utsøkte aromaen av urter og krydder. Forhåndsinnstilt tidsinnstilling, en hold varm-funksjon.

SJEKK ELPRICE FØRST!

599,-


P

den På jakt etter ga? n i r e k r a p e t k perfe

! R E H Å J S

Knarvik Senter har fått fem hundre nye parkeringsplassar, men ikkje alle har blitt tatt i bruk. I nybygget står om lag to hundre ledige plassar og berre ventar på kundar. - Det er mogeleg vi ikkje har vore flinke nok med å informera kundane om at dei kan stå parkert i alle plan på tilbygget. Kundar køyrer ofte rundt på senteret og leiter etter parkeringsplass, medan to

plan med plass til to hundre bilar som regel står tomme. Senterleiar Åge Torsvik forklarar at ein ved å køyre inn den gamle innkjøyringa til senteret og så ta til venstre, kjem fram til parkeringshuset. Her kan ein gå tørrskodd ut av bilen og inn i senteret. Heis og rulleband tar deg rett opp til dei nye butikkane. Parkeringsjakta avsluttast!

Gavedryss

NATTÅPENT KAMPANJEPRIS

SPAR 1.490,-

3.999,DOBBELT ZOOM KIT

CANON EOS 1000D m/18-55 og 75-300 mm

Et supert speilrefleks kamera, perfekt også for nybegynnere. Direkte visning på skjerm.

24

Inkl. DOBBELT KIT Ordinærpris 5.489,-

1.299,-

PAKKETILBUD

CASIO EX-Z800

IInkl. veske og minnekort 4GB Ordinærpris 1.749,-

inkl veske og 4 GB minnekort 14,1 megapiksler, 27 mm vidvinkle, HD-videoopptak 4x optisk zoom med mekanisk bildestabilisator.

CASIO DEMONSTRASJON

Representanter fra CASIO demonstrere nyheter fredag 5. november kl 17.00-21.00.

SenterAvisa |

FØR 149,-

november 2010

79,-

SJEKK PRISEN

SORT BOKALBUM I skinnimitasjon

Slip-inn 200 10x13/15 cm, notatfelt

Knarvik Senter 56 35 00 93


Park&Garden snøfreser 12HK m/beltedrift ............................................................................................................................

Med beltedrift. Arbeidsbredde 73,5 cm. 5 gir forover og 2 revers. Arbeidslys og varmehåndtak. Svingbart utkast. Lettstartet og stillegående 4-takts motor på 375 ccm. NB! Bestilles i butikk, noe leveringstid må påregnes. (V.nr. 152855)

Mekkpris

10999,-

www.mekk.no

Park&Garden snøfreser 6,5HK

Mekkpris

9999,-

.............................................................................................

Arbeidsbredde 61 cm, 5 gir forover og 2 revers. 196 ccm, snorstart. Bestillingsvare i enkelte butikker. (V.nr. 150314)

Mekkpris

Park&Garden snøfreser 12HK

6999,-

.............................................................................................

Arbeidsbredde 73,5 cm, 5 gir forover og 2 revers. Arbeidslys og varmehåndtak. 375 ccm, elektrisk start. Bestillingsvare i enkelte butikker. (V.nr. 150315)

Mekk gir deg 400,-*

i vrakpant!

Foma EKK M spylervæske Kupp vare 3-pack .......................................................................

3 x 4 liter. (V.nr. 139625)

Levér inn din gamle drill hos oss, uansett merke, og få 400,- i vrakpant!

99,-

*Gjelder kun ved kjøp av Bosch lithiumdrill PSR 14,4V.

Bosch lithiumdrill PSR 14,4V

......................................................................................................

Lithium = samme kraft hele tiden! Selvspennende chuck. Innebygd lampediode. Dreiemoment i 25 trinn pluss borestilling. Leveres i koffert med ladestasjon, to batteripakker + 46-delers bor/bitsett. (V.nr. 150104)

Park&Garden kompostkvern 2400W

MEKKPRIS 999,-

............................................................................

Med vendbare kniver som sikrer lang levetid. Kverner organisk hageavfall slik at det kan brukes til kompostering. Hastighet u/ belastning 3940 o/min. Maks kuttediameter Ø 40 mm. (V.nr. 151426)

Delonghi 1500W oljeovn

MEKKPRIS 899,-

.........................................................................

Mekanisk termostat sørger for at varmen holder seg stabil. Lav overflatetemperatur, brenner ikke støv. Ingen glødende varmeelementer. (V.nr. 152555)

!

NYHET!

Før 1999,-

1599,÷vrakpant 400,-

Mekk Knarvik Senter 56 36 25 25. Åpningstider: Hverdager 10-20, Lørdag 10-18 For flere gode tilbud, se www.mekk.no


SENS 10, 3 ltr emb. - Minimal lukt og emisjon - Dekker godt - Gir en silkematt overflate

3 ltr

Lady Pure Color

348,-

er en vannbasert matt veggmaling med et unikt utseende. Overflaten får en mineralsk, nesten kalkaktig utseende. Glansgrad 01.

GULVEX Troy (str. 160x230)

Teppet har en luvhøyde på 3 cm.

498,-

! P P U K S I PR

G N O L A S TEPPE

998,-

3 ltr

pr m2

179,DANFLOOR Milano

Vegg til vegg teppe med filt bakside. 10 ulike farger. 4 meters bredde.

pr m2

198,UNILINE Eik Country parkett 14mm klikksystem.


Et parti

R E N Y D DUN Før 1598,-

÷ , 8 50% 9 7

140 x 200cm.

ALLE KJØ KKENGARDIN ER

NATTÅPENT

TILBUD! Tilbudene gjelder fredag 5/11 fra kl 10-23

A

ROM

G G E e.

L E edd r B b LV 4m

re. ,t s n GleU ø re m ør 169 F

F

2

pr m

Vi har tilhenger til utlån!

, 98

COLORAMA

G N I L A M VEGG ehvit 7 ltr. egg

298,-

Tilbudene gjelder t.o.m. 6. november

Knarvik Senter, tlf. 56 34 30 80 | www.fargehuset.no


Foto: Strilen

Til minne om Ivar Medaas Ivar Medaas, visesongaren frå Alversund, gjekk bort 7. januar 2005. Han var ein føregangsmann for nynorsken, striladialekten og vestnorsk kystkultur. I 1963 vart bygdekulturen som Ivar Medaas var så glad i, nasjonalkjend då han inntok revyscena på Chat Noir i hovudstaden. Ivar Medaas fekk snart plass i hjartet på folk flest. Du hugsar kanskje songperla ”Gamle dampen”? Endeleg får Medaas ein minne-plass utanfor Knarvik Senter, noko senterleiar Åge Torsvik set pris på.

- Ivar Medaas var, og er den største kjendisen frå heimstaden vår og han tilførde mykje bra til bygde-kulturen vår. Det er difor heilt naturleg at han no får seg sin eigen plass i front av senteret. Kunstnaren Arne Mæland i Os har fått i oppdrag å laga ein bronsestatue som skal stå på sokkel utanfor Knarvik Senter. I skrivande stund er statuen i ferd med å bli støypt i Italia. Initiativet kjem frå Medaas nemnda, og avdukinga er planlagt til tjuande november i samband med utdelinga av Medaas-prisen.

Foto: Strilen

28

SenterAvisa |

november 2010


Nok en god grunn til å starte med pensjonssparing: Nå kan du spare inntil kr 15 000 pr. år og få inntil kr 4 200 i redusert skatt. Snakk med oss om IPS og start en spareavtale nå! Skattemessige virkninger avhenger av den enkelte kundes individuelle situasjon og kan komme til å endre seg.

Knarvik Senter Nordhordland Tlf.: 06001 nordea.no

Gjør det mulig


Foto: FameFotografene

Dennis får 1000 kroner for å tatovere seg. Det er nok til å utdanne en helsearbeider. I hele november kan du gjøre nesten hva som helst for å samle inn penger til Redd Barnas arbeid. Det er meningsløst at 8,1 millioner barn dør hvert år av lungebetennelse, diaré, meslinger eller fordi mødrene deres må føde uten medisinsk hjelp. De livreddende tiltakene er ofte enkle. Like enkle som at du tar på deg rød nese og gjør noe som fenger for penger. Se www.rodnesedagen.no hvis du trenger mer hjelp til å finne barnet i deg!

Rødnesedagen er et samarbeid mellom Redd Barna, P4 og TV3. Innsamlede midler går til Redd Barnas arbeid for barns rett til liv og helse. Penger kan leveres inn hos Meny og Princess. Eller bruk kontonummer: 8380 08 08033.

Kjøp nesa på Meny, Princess eller Apotek1


Safari Knarvik inviterer til matlystshow & fisketorg fredag kl.10-22 og lørdag kl.10-18 Få smaksprøver på våre ekte bergenske pølser og vår nydelige risgrøt. Finn mandelen i grøten og vinn gavekort fra Safari!

NylageT luTefisK kg

feRsKe ReKeR, kg

feRsKe fylTe KRabbesKjell, stk

4990 10990 3990

RøKT blåKveiTe,

9990

speKesild,

4990

kg

500g boks

sushi, 10 biter

kg/99,80

6990

Tilbudene gjelder fredag og lørdag Åpningstider: Hverdag: 09.00 - 22.00 Lørdag: 09.00 - 20.00

Knarvik


t n e p å t t a N G

narvik K t r e p x E s o h p p u k t e r jø

9 9 9 2

199 HP DJ2050 MULTIFUNKSJONSSKRIVER En enkel og billig alt-ett-skriver fra HP.

HP CQ62-A11 BÆRBAR PC AMD Sempron v 120 med Ati Radeon HD4250 Grafikk. HDMI.

599

HP PAVILION DV63000 BÆRBAR PC AMD Athlon II X2 P320 prosessor ATI Radeon HD5650 grafikkort med 1GB dedikert minne, Webcam, DVDRW, HDMI, .N WIFI og Windows 7 Home Premium 64 Bit.

4999

Tilbudene gjelder kun 05.11

0V ,v-ed 1sla5g 0 på T

av nytegning med rikspakkge, npris (12mnd bindin 0,-) første 1år, 416

GARMIN NUVI255 BILNAVIGASJON Praktisk bilnavigasjon med detaljert Europakart

En representant fra Canon vil være i butikken fra kl. 17 og utover. Expert Knarvik • Knarvik Senter • 5914 Isdalstø • Tlf.: 56 35 69 00


r e s i r p e k s i t Fantas

! n e g a d e hel te varer

* gjelder kun på lagerfør

Sony 40” led

9

6999 Tilbudene gjelder så langt varebeholdningen rekker. Vi tar forbehold om trykkfeil og gjør oppmerksom på at det kan forekomme at bildet som er brukt kan avvike fra det gjeldende produkt. KanMac Design 6527

SONY KDL40EX700AEP 40” LED-TV TV-en som har alt, og som skåner miljøet.

Vaskemaskiner*

Tilbudene gjelder hos Expert Knarvik

-20% Gjelder ikke al lerede annonserte va rer

Timestilbud 17-19

299

NIKKO FORD FOCUS RADIOSTYRT BIL

Best

Sony 40” led

Nr. 9/10

HHHHHH

Sony KDL-40NX700

8999

Timestilbud 19-21 nneren Perfekt til nybegy

SONY KDL40NX700AEP 40” FULL HD LED-TV Et suverent flaggskip med alt av tilkoblinger og en suveren bildekvalitet. En enestående multimedia-TV til stua. Original fot medfølger, avbildet fot er ekstrautstyr.

Beste kjøp HHHHH

Nr. 9/10

LG42LE550N

LG 42LE550N 42” FULL HD LED-TV SuperSlim LED TV med 100Hz gir et sylskarpt og flimmerfritt bilde. LED Spot Control gir et jevnere og bedre sortnivå som øker bildekvaliteten betraktelig. Mange tilkoblingsmuligheter som Wifi og DLNA.

TONI&GUY TG2972E RETTETANG

i test

99

2890 PRINCESS 132391 CLASSIC VAFFELJERN

SONY DSLRA290L DIG. SPEILREFLEKS

9999

Timestilbud 21-23

699

ARVANI ERGOSOUND T0601 SOUNDBAR Denne lydplanken gir bedre lyd fra TV. Trådløs subwoofer gir fleksibilitet.

4499

BEST I TEST, TV2 HJELPER DEG 18.02.10

Best

i test Nr. 11/09

VG 29.11.2009

799

HP CQ62-A11 BÆRBAR PC AMD Sempron v 120 med Ati Radeon HD4250 Grafikk. HDMI.

HHHHHH

Arvani ErgoSound

CANON DIGITALKAMERA IXUS100

9 mnd. betalingsutsettelse 5. november tilbyr Expert Knarvik 9 måneders betalingsutsettelse på alle produkter opp til 75 000. Du betaler et utsettelsesgebyr på kr. 425. Tilbudet forutsetter kredittvurdering og et minimumskjøp på kr. 2 500. Etter denne perioden kan du betale ut hele beløpet uten ekstra kostnad eller dele opp betalingen i månedlige avdrag. (Se betingelser i tabellen til høyre) Månedlig delbetaling I tillegg til betalingsutsettelse, tilbyr Expert også månedlig nedbetaling til følgende betingelser:

KENWOOD KM262PROSPERO KJØKKENMASKIN Månedsrente 1,75 %. Månedsgebyr kr 45 (kr 0 ved saldo under kr 1000)

Kontantpris

2999,5999,8999,14999,19999,-

Kredittkjøpspris

3412,7202,10554,17299,22886,-

Kredittid

6 12 12 12 12

Månedlig innbetaling

569,600,880,1442,1907,-

Effektiv rente: kr 1000 (23,1 %), kr 10 000 (33, 9%), kr 20 000 (28, 9%). De effektive rentene er basert på 12 måneder. Vi gjør oppmerksom på at lang nedbetalingstid med lave månedsbeløp gir høye kredittkostnader. Rentesats og andre kredittkostnader kan endres med en ukes skriftlig varsel.


OFFENTLEGE KONTORER:

Nattåpent med Bingo på Salto

UNGDOMSKONTAKTEN Treffstad for ungdom mellom 13-20 år. I styrings­gruppa for ungdoms­kontakten finn ein ­videregåande skule, Knarvik Senter, ­kommunane, politiet og kyrkja.

Fleire gongar så har Ungdomskontakten i senteret hatt åpen dør under Nattåpent, og dei to siste gongane har det vore bingo med mange flotte gevinstar. Dette har ungdommane likt, og dei kjem til å gjenta suksessen under neste Nattåpent. - Førre gong hadde vi jo 170 ungdommar inne her under Nattåpent, seier Ingrid som er ein av dei vaksne som jobbar der.

Hjelper med? Råd og veiledning, vaksenkontakt, sosial omgang med jamnaldrande, og ein kan slappa av, spela spel, sjekka mail, sjå på lekser eller bare slå av ein prat… Åpningstider tir/tor: 13.30-15.30 ons: 13.30-20.00 | fre: 11.30-15.30

Stor gjevarglede - For at vi kan ha gevinstar når vi spelar bingo, så må vi gå rundt i dei forskjellige butikkane og ”tigga”. Dette har vore utan problem. Nesten all butikkane har tatt i mot oss med opne armar, og gitt oss gevinstar, seier Ingrid. Under førre Nattåpent kunne man vinna alt frå korthaldarar til hårprodukt.

Playstation, og fleire sosiale aktivitetar som ungdommar likar. - Eg er her ofte, og eg synast det er kjempe ­­kjekt å ha Salto (ungdomskontakten) her i senteret, seier Ailin Bergetun.

Ein stad å væra Ungdomskontakten gir ungdommen ein stad å væra. Dei har datamaskinar,

Kjekk hendig I etterkant av bingorundane, har mange av ungdommane kome med ønskje om meire

LINDÅS PPT Lindås PPT (pedagogisk – psykologisk tenestekontor) er ein del av Lindås lærings- og utgreiingssenter. Hjelper med? Råd og rettleiing til føresette, skular og barnehagar. Tenesta er for barn og unge som ut frå spesielle behov kan ha bruk for spesialpedagogiske hjelpetiltak. Tenesta er gratis. Åpningstider man-fre: 08.00-15.30 Kor? 3. høgda i Promenaden, inngang frå parkeringsplassen på baksida av bygget. Tlf. 56 37 54 07 - til sekretær www.lindas.kommune.no

34

NAV-LINDÅS Lokalt kontor for Arbeids- og ­ velferdsetaten Hjelper med? Dagpenger og arbeidsløyse, tiltak og trygder, ­familie- og pensjonsytingar, sosialhjelp, råd og ­rettleiing m.m. Åpningstider man-fre: 9-15 | tor: 10-15 Kor? 4. etg i Nordbobygget Tlf. 815 81 000 | Faks 53 04 49 61 nav.kundesenter.hordaland@nav.no www.nav.no

SenterAvisa |

bingo, og spurt om når dei skal arrangere det neste gong. Det er tydelig at dei set pris på det. - Det er utruleg kjekt å få sånne tilbakemeldingar. Det har mykje å sei for oss, seier Ingrid.

Kor? Inn mellom DnB Nor og Frisk Mat og Helse, v/inngang 6 Tlf. 56 35 45 54 / 406 48 380 nav.ungdomskontakten@live.no

LINDÅS FOLKEBOKSAMLING

NORDHORDALAND LENSMANNSDISTRIKT

Hovudbibliotek for Lindås, og base for bokbussen

Hovudkontor for Austrheim, Fedje, Lindås, Meland, Modalen og Radøy

Hjelper med? Utlån av bøker, aviser, tidsskrift, video, cd’ar, språkkurs, bruk av oppslagsverk, kopiering og bruk av internett.

Hjelper med? Utsteding av pass, anmelding av ­tjuveri, skriv ut politiattester, hittegods, våpenøknader, løyver til lotteri, m.m.

Åpningstider Man: STENGT | Tir-ons: 11-19 Tor: 11-15 | Fre: 14-19 | Lør: 11-15

Åpningstider man-fre: 8-15| tor: 8-19

Kor? 1. etg i Nordbobygget Tlf. 56 37 50 72 www.lindas.kommune.no

november 2010

Kor? 2. etg i Nordbobygget Tlf. 56 35 56 70 | Faks 56 35 56 99 post.hordaland@politiet.no www.politi.no


s o h l Ju s i r p Euro 159,-

! k i v r a n K

999

KJEVLE I silikon

Knall priser

9999

PEPPERKAKER

159,-

RIBBEFORM

BAKEMATTE

Butikken bugner av gode

julekupp! 2299,-

VÅPENSKAP Tysk låsesystem ed pal i siden, toppen og bunnen H 1250 x B 350 x D 300 mm To nøkler medfølger

5999

PEISKUBBER 5-PK

2999

VEDBRKETTER

fra

1999

149,ULLUNDERTØY

Merinoull Trøye/longs str. 4-12 år Trøye/longs str. XS-XL 199,Pr. del Flere farger

GAVEPAPIR Julepapir 2 m Gavebånd 20 m Gavemerkelapper 6-pk Pr stk

Europris Knarvik • Tlf 56 35 85 80 • Åpent 10-20 (18)


Telefonliste ADMINISTRASJON Knarvik Senterkontor.......................................... 56 35 19 39 Telefax................................................................ 56 35 23 32 E-post: senterkontor@knarvik-senter.no Senterleiar...........................................................90 62 11 37 Vekter................................................................. 98 69 85 79

ADVOKAT Høgseth Advokatfirma........................................ 56 35 16 90

APOTEK/HELSEKOST Apotek 1, Promenaden...................................... 56 35 72 00 Frisk Mat og Helse / Sunkost...............................950 00 115

ARBEIDSKLÆR Jobb og Fritid, Nordhordland Agentur................56 35 12 15

AVISER Avisa Nordhordland............................................ 56 35 55 55

BANK/FORSIKRING/EIENDOM DnB NOR Bank........................................................... 03000 - kundeservice............................................................. 04800 DnB NOR Eiendom............................................ 94 82 70 00 Eiendomsmegler Vest........................................ 56 34 28 70 Knarvik Assuranse - If........................................ 56 36 11 00 Nordea..............................................................06001/06002 Sparebanken Vest....................................................... 05555

BLOMSTER Blomstermiljø...................................................... 56 35 12 70

BØKER/SPILL/MUSIKK PlayCom............................................................. 56 35 24 20 Nordhordland Libris............................................ 56 35 01 15

DAGLEGVARER Kiwi..................................................................... 56 35 06 30 Rimi.................................................................... 56 35 10 00 Safari.................................................................. 56 35 74 00

ELEKTRO

Amila....................................................................56 35 15 41 Big Bang............................................................. 56 35 05 04 Classiqa Dameklær............................................ 56 35 35 55 CU...................................................................... 56 35 04 00 Cubus................................................................. 56 35 20 33 Dressmann......................................................... 56 35 86 80 Engen Herreklær................................................ 56 35 23 81 Fellini................................................................... 56 35 17 20 Haaland Eurosko................................................ 56 34 15 00 Jobb og Fritid, Nordhordland Agentur................56 35 12 15 Lene V................................................................ 56 35 80 40 Lindex................................................................. 56 35 19 95 Mani (tidl. Skoringen).......................................... 56 35 16 65 Match................................................................. 56 35 00 33 Monett................................................................ 56 35 16 35 More Woman...................................................... 56 35 21 22 Reflex.................................................................. 56 35 33 90 SmåKul............................................................... 56 35 04 00 TT Company (tidl. Blend).................................... 56 35 20 51 Wagner/Savoy..................................................... 982 51 194 Økonomisko....................................................... 56 35 88 60

KONTOR: OFFENTLEG/PRIVAT Biblioteket........................................................... 56 37 50 72 Frivilligsentralen.................................................. 56 37 51 46 Haaland Eurosko kontor..................................... 56 35 53 70 Knarvik Handel................................................... 56 35 04 79 Lensmannskontoret........................................... 56 35 56 70 Lindås Kommune PPT....................................... 56 37 54 07 Lindås Kulturskule.............................................. 56 37 50 70 Maritime Engineering.......................................... 56 35 85 14 NAV-Lindås......................................................... 815 81 000 Postboks Knarvik Arkitektur og Landskap......... 990 80 537 SALTO, Ungdomskontakten........ 56 35 45 54/ 40 64 83 80 Tekstilnytt Eiendom............................................ 56 35 08 70 Vatnøy Eiendom................................................. 56 34 16 66

LAMPER

FARGE/INTERIØR/JERNVARE

LEGE/TANNLEGE/HELSE

FOTO FotoKnudsen...................................................... 56 35 00 93

FRISØR/PARFYMERI/VELVÆRE Brun og Blid Solsenter........................................800 34 033 Helsekroken....................................................... 56 35 82 00 Knarvik Frisør..................................................... 56 35 04 90 Knarvik Hud & Fotpleieklinikk............................. 56 35 60 10 Marits Frisørteam............................................... 56 35 23 90 Parfymelle........................................................... 56 35 05 76 ProHår................................................................ 56 35 01 10

GULL/UR/ACCESSORIES Arte, Clemen Gull............................................... 56 35 09 65 CMYK................................................................. 55 01 93 97 Gullsmed Nyhammer......................................... 56 35 03 10 Urmester Birger Eknes....................................... 56 35 02 78

Kvardager: 10-20 Lørdag: 10-18

KLÆR/SKO

Elprice.......................................................................... 05007 Expert................................................................. 56 35 69 00

Fargerike Knarvik................................................ 56 34 30 80 Mekk................................................................... 56 36 25 25 Princess.............................................................. 56 35 71 50

Takk til Match, Atleten MX Sport og Mani for lån av klær og sko til modellfoto i denne utgaven av SenterAvisa.

Glass Thomsen.................................................. 56 35 00 98 Nille..................................................................... 97 46 48 87 Tilbords............................................................... 56 35 80 70

GÅVER/LEIKER/HOBBY Brio..................................................................... 56 35 03 96 Big Bang Reiseeffekter....................................... 56 35 05 04 Din Dyrebutikk.................................................... 56 35 53 06 Europris.............................................................. 56 35 85 80 Garn og Broderi.................................................. 56 35 05 93

Risnes Elektro..................................................... 991 23 090

Akupunktør Birte C. Arvidsson........................... 483 10 203 Den off. tannlegeteneste.....................................56 35 12 10 Fotsoneterapaut André Solsvik........................... 402 40 089 Helsekroken....................................................... 56 35 82 00 Hudpoliklinikken i Knarvik.................................. 56 35 24 50 Knarvik Akupunkturklinikk.................................... 412 51 715 Knarvik Allmennpraksis ..................................... 56 35 75 80 Knarvik Hud & Fotpleieklinikk............................. 56 35 60 10 Knarvik Kiropraktor Klinikk................................. 56 35 36 70 Nordh. Fysikalske Inst........................................ 56 35 62 62 Tannlege Bowling............................................... 56 35 04 82

REKNESKAP/REVISJON Deloitte Statsautoriserte Revisorer AS............... 56 35 22 20 KPMG.......................................................................... 04063

RENSERI Mr. Clean............................................................ 56 35 33 00

RESTAURANT/KAFÉ Big Bite............................................................... 55 69 89 07 Bon Appétit........................................................ 56 35 20 30 Folkemunne........................................................ 56 35 19 05 PizzaPlanet......................................................... 56 36 02 40 utenRick’s........................................................... 92 07 00 61

SPORT/FRITID Atleten - MX Sport.............................................. 56 35 04 15

www.knarvik-senter.no SENTERAVISA - NOVEMBER 2010: Distribueres i Lindås, Meland, Radøy, Masfjorden, Austrheim, Fedje, Gulen, Modalen og Åsane. ANSVARLEG UTGIVAR: Knarvik Senter, Kvernhushaugane 10, 5914 Isdalstø, tlf. 56 35 19 39. FOTO: Veronica S. Fjeld, Knarvik Senter, Picapoint Studio. DESIGN: Picapoint Studio REDAKSJONELT: Veronica S. Fjeld, Jonathan Midthaug Torsvik TRYKK: Mediatrykk. Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

KS_utg10_Nattope  

Senteravis