Page 1

Sneeuwkettingen Bus, Bedrijfs- en Landbouwvoertuigen. Productoverzicht

Nederland

NL


pewag tractie kettingen. De sterkste ketting voor alle toepassingen. Voor alle toepassingen biedt pewag het juiste product. Met liefde voor innovatie ontwikkelt pewag sneeuwkettingen, die onder alle omstandigheden het hoogste niveau van veiligheid en comfort bieden. De pewag sneeuwkettingen worden niet alleen onder winterse omstandigheden gebruikt. Ook worden onze producten ingezet in modder en zand. Wereldwijd vertrouwen onze militairen en reddingseenheden op de bewezen pewag kwaliteit.


cervino De economische oplossing voor gebruik met lichtgewicht bedrijfsvoertuigen in 3 schakeldiktes.

*)

Nieuw! 7 mm- kettingen met extra opgelaste slijtageschakels voor een langere levensduur, meer grip en betere tractie. Omschrijving van het product Door zijn lichte maar toch robuuste ontwerp is de pewag cervino aanbevolen voor gebruik met transporters en vrachtwagens voor standaard inzet op verharde wegen. Het relatief lichte gewicht van de ketting maakt het monteren gemakkelijker – pewag cervino is de beste keuze voor lichte tot middelzware toepassingen in wegtransport. Het kettingnet is bovendien versterkt met slijtageschakels die de grip en levensduur van de ketting vergroten. Afhankelijk van de kettinggrootte is de pewag cervino uitgevoerd in verschillende kettingdiktes (4,5 / 5,6 en 7 mm). pewag last bovendien extra slijtschakels op de 7mm kettingen om de druk van grotere voertuigen en hun banden beter te weerstaan. Groot gebruiksgemak doordat de ketting niet kan torderen.

*) De materiaaldiktes 5,6 / 7,0 zijn gemaakt in AT / de materiaaldikte 4,5 is gemaakt in CZ


omnimat ring Beugel snelmontage sneeuwketting. De ketting speciaal voor bussen en lichte vrachtauto‘s. Als het snel moet, is deze beugelketting de beste keuze. Snel gemonteerd en nog sneller afgespannen. Omschrijving van het product De constructie van deze ketting maakt het tijdrovende sluiten van haken en ogen overbodig: door het gebruik van een voorgevormde verenstaal beugel wordt het montagecomfort verhoogd. Op de ronde loopnetschakels van 5,0 mm zijn extra slijtschakels opgelast. Deze verhogen de grip en de levensduur. Ook bij weinig ruimte in de wielkast kan de pewag omnimat ring zonder problemen worden gemonteerd.


omnimat netz Nieuw! Innovatieve beugelketting voor snelle montage. Speciaal ontworpen voor bussen en lichte vrachtauto’s met beperkte wielkastruimte. Deze beugelketting is gemakkelijk te monteren en te spannen, met een innovatieve netvorm voor soepel rijgedrag. Omschrijving van het product Het ontwerp van deze ketting elimineert het tijdrovende proces van het sluiten van haken of andere bevestigingsdelen: De voorgevormde staalhoepel maakt de ketting bijzonder gemakkelijk te monteren. De ronde kettingschakels in een materiaaldikte van 5mm hebben extra opgelaste schakels voor meer grip alsmede een verlengde levensduur. pewag omnimat net is gemakkelijk te monteren bij zelfs de beperktste wielkastruimte.

NIEUW


austro super versterkt Versterkte uitvoering. De ketting voor de zware inzet. Voor professioneel gebruik op bouwlocaties, bosbouw en zware voertuigen is de pewag austro super versterkt de juiste keuze. De ketting werd door pewag verder ontwikkeld en heeft nu een innovatief gegroefd loopvlak voor verhoogde tractie. Omschrijving van het product pewag austro super versterkt is een doorontwikkelde ketting van ons model pewag austro super. De ketting wordt (afhankelijk van de kettinggrootte) geleverd in 5,6 / 7,0 of 8,2 mm in TitanGrip速. De stabiele verbinding van het loopnet met de gelaste ringen waarborgen een lange levensduur en slijtvastheid. Het verschil met de pewag austro super zit in een dikkere schakel, daardoor is deze ketting in het bijzonder geschikt voor voertuigen met een hoger terreingewicht en geeft een grotere grip bij het gebruik op een zachtere ondergrond.

Montage video


uniradial Solide en krachtig. De netketting voor zware bouwmachines en trucks. pewag uniradial is de traditionele netketting, geschikt voor zware trucks en bouwmachines. Omschrijving van het product Het speciale ontwerp van het loopnet maakt van de pewag uniradial de ketting voor gebruik in het professionele circuit. De professionals waarderen de goede tractie en geluidsreductie. pewag uniradial wordt uit TitanGrip速 geproduceerd, en is (afhan kelijk van voertuig en inzet) verkrijgbaar in materiaal 5,6 en 7,0 mm.


unimove TT Totaal nieuwe ThickThin®technologie. De professionele ketting voor de zwaarste inzet. Met de innovatieve ThickThin® bereikt pewag wederom een mijlpaal. TT (ThickThin®) staat voor een nieuwe pewag technologie, om kettingeinden te produceren die bestaan uit verschillende schakelvormen en materiaaldiktes. Daardoor is de nieuwe generatie van de pewag unimove tot wel 10 % lichter dan zijn voorganger, pewag unimove. Omschrijving van het product pewag unimove TT is wereldwijd de eerste sneeuwketting dat in het loopnet verschillende schakelvormen verenigt. De hoger staande schakel is in een dikte van 8,2 mm uitgevoerd, door het speciale golfpatroon van de schakel wordt de grip op de met sneeuw of ijs bedekte ondergrond extra verbeterd. Het profiel van de liggende schakel is een vierkantschakel in 6,5 mm, door deze mix van materiaal wordt gewicht bespaard, zonder dat de rijeigenschappen beïnvloed worden. De nieuwe generatie van de pewag unimove geeft de volgende voordelen: • Een gewichtsbesparing tot wel 10 %: vermindert het brandstof verbruik / Verlengt de levensduur van de ketting tot 20 % • Schakels met een golfprofiel zorgen voor een betere grip op sneeuw en ijs • pewag speciaal staal TitanGrip® voor de zwaarste inzet

Montage video


unihub Sterk in incasseren. De heftruck ketting voor elk gebruik. Nieuw ontwikkelde pewag ketting voor heftrucks. Door het robuuste loopnet geschikt voor middel- en zware omstandigheden. Omschrijving van het product Het robuuste loopnet van de pewag unihub bestaat uit ruiten en richels in de lengterichting, verbonden met gelaste ringen. Deze nieuwe ontwikkeling is specifiek aangepast aan de eisen van heftrucks en wordt gekenmerkt door een goede werking en een goede grip. pewag unihub is gemaakt van TitanGrip速 staal en is afhankelijk van de bandenmaat verkrijgbaar in de volgende materiaalsterktes 4,5 / 5,5 en 7,0 mm.


traktor doppelspur Eenvoudig en goed. De klassieker op het gebied van tractoren – nu in gelaste uitvoering. pewag traktor doppelspur bij tractoren voor de lichte tot middel-zware inzet. Omschrijving van het product De vierkante netvorm van de pewag traktor doppelspur is ideaal wanneer het om standaard tractoren gaat: Het loopnet is door aanvullende slijtschakels versterkt, welke de grip en de levensduur verlengen. Om aan te passen aan de steeds toenemende kracht van de tractoren, is de pewag traktor doppelspur nu vervaardigd met gesmede haken en verbindingsschakels. Bij de sluiting zijn schakels gebruikt die ook bij een ingekorte ketting, voor een optimale pasvorm zorgen. pewag traktor doppelspur wordt in materiaalsterkte 7,0 / 8,2 en 10 mm en van speciaalstaal TitanGripŽ geleverd. pewag beveelt voor sneeuwruiming de pewag unimove traktor, de pewag universal of de pewag universal ED aan.


universal Bewezen technologie. Bedrijfszeker. De klassieke pewag netketting. pewag universal is de bewezen netketting voor tractoren en bouwmachines. Door het robuuste loopnet geschikt voor middelen zware omstandigheden. Omschrijving van het product De zeshoekige netvorm van de pewag universal is een goede keuze voor tractoren en bouw-machines in middel- en zware omstandigheden. De gesmede middenhaken staan voor grote belasting. pewag universal is uit TitanGrip速 staal gemaakt en is in de sterkte tussen 4,5 en 12 mm verkrijgbaar. Voor brede banden biedt pewag een ketting aan met extra breed loopnet. Het brede loopnet biedt een hogere weerstand tegen slijtage en langere levensduur. Deze kettingen zijn in de referentielijst gemarkeerd met een sterretje (*).


cervino, omnimat ring austro super versterkt, uniradial, unimove TT Bus

Opgelet: volg altijd de instructies van de fabrikant van het voertuig!

Vrachtwagen

Lichte en duurzame sneeuwkettingen

Lichte vrachtwagen tot 7,5 ton

Speciale legering

Wiellader

Tractor

Unimog

Heftruck

Kettingsamenstel voorzijde

Kettingsamenstel achterzijde

Kettingsamenstel voor en achter

Golfprofiel schakels

FO/15/00223

pewag nederland B.V NL-2182 CV Hillegom, 3e Loosterweg 44–46, Telefoon: +31 252 340928, Fax: +31 252 344223 salesSN@pewag.com, www.pewag.nl

Find us on Facebook

youtube.pewag.com

facebook.pewag.com

issuu.pewag.com

www.pewag.nl

Sneeuwkettingen bus, bedrijfs en landbouwvoertuigen - Folder  

Sneeuwkettingen bus, bedrijfs en landbouwvoertuigen, Folder, pewag, Nederland, Nederlands, FO/15/00223

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you