Page 1

Tractiekettingen 2016 / 2017

Aanbevolen verkoopprijzen seizoen 2016 / 2017

Nederland

NL


Natuurlijk van pewag. Sneeuwkettingen, die de zwaarste winters het hoofd bieden.


Inhoud U kunt de perfecte tractieoplossing voor iedere situatie hier vinden: uiteraard van pewag. Concern

Het pewag tractiekettingen assortiment is optimaal afgestemd op de behoeften van haar klanten. Ongeacht de situatie of toepassing, is maximale veiligheid en comfort gegarandeerd. Zelfs in extreme winterse omstandigheden alsmede op modder, puin of zand. Vertrouwen op pewag’s excellente kwaliteit en jarenlange ervaring helpt u maximale tevredenheid en betrouwbaarheid te bereiken in de detailhandel.

Legenda, pewag op het web Welkom bij de pewag group Geschiedenis, kwaliteitsmanagement Divisies, milieu Vestigingen

4 5 6 7 8

Sneeuwkettingen Personenwagens Prijslijst & toepassingen personenwagens 4x4, SUV & Transporter Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter Bus en vrachtauto’s Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s Landbouwvoertuigen Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen Sneeuwkettingen Specials Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

10-19 20-24 26-33 34-39 40-46 47-57 58-62 63-69 70-73 74-77

Sneeuwkettingen reserveonderdelen pewag sneeuwkettingen reserveonderdelen

78-83

Technische informatie Technische informatie sneeuwkettingen pewag sneeuwkettingenzoeker Vragenlijst tractiekettingen

84-90 90 91

Prijs per set excl. B.T.W. Prijs voorbehouden aan materiaalontwikkeling. Technische wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Tractiekettingen 2016 / 2017

3


pewag group

Legenda

pewag op het web Ervaar de wereld van pewag digitaal

ÖNORM V 5117

ÖNORM V 5119

TÜV

TM

Lichte en duurzame sneeuwkettingen

Speciale legering

Made in Austria

Made in Europe

Golfprofiel schakels*

7 mm

9 mm

13 mm

Vrije ruimte 7 mm

Vrije ruimte 9 mm

Vrije ruimte 13 mm

Stad

Onverharde wegen off-road

Offroad

Bus

Vrachtwagen

Personenauto

Een gedraaide ketting met spikes

Klantgerichtheid en innovatie zijn stevig verankerd in het hart van de pewag organisatie. Hierom zijn meer en meer moderne communicatiekanalen verder ontwikkeld in de afgelopen maanden: op de mobiele portal pewagsnox.com, welke in meerdere talen beschikbaar is, hebben we pewag snox gegevens toegevoegd alsmede tips voor de winter en informatie over het weer of verkeersomstandigheden. Hier kunnen iPad, iPhone of Android gebruikers gemakkelijk de professionele pewag snox montage- en demontagevideo’s bekijken. Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden, is het officiële pewag youtube-kanaal met alle bijgewerkte montageen demontagevideo’s ontwikkeld – youtube.com/pewaggroup. Hiernaast kun je de gehele catalogus en folderwereld van pewag, digitaal op het net vinden. Alle gedrukte media is beschikbaar op issuu.pewag.com Om de nieuwe pewag online aanwezigheid compleet te maken, is er een geoptimaliseerde Facebookpagina op facebook.pewag.com beschikbaar, welke de wereld van pewag op een amusante, informatieve en interessante manier toont. Voor pewag is Facebook veel meer dan een presentatiekanaal. Wij nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen via Facebook. Wij staan tot uw beschikking voor vragen, suggesties en feedback!

Find us on Facebook

issuu.pewag.com

Lichte vrachtwagen tot 7,5 ton

SUV

Unimog

Wiellader

www.pewag.nl Tractor

Heftruck

Kettingsamenstel voorzijde

Kettingsamenstel achterzijde

Kleine gemeentelijke voertuigen/ kleine Tractor

Sneeuwblazer

Kettingsamenstel voor en achter

* Zal stapsgewijs worden geïmplementeerd in het personenauto en SUV programma

4

Tractiekettingen 2016 / 2017

facebook.pewag.com

youtube.pewag.com


pewag group

Concern

Welkom bij de pewag group Wij zijn een internationaal gerichte onderneming. De geschiedenis gaat terug tot 1479. Missie De missie van de pewag group geeft de doelstellingen weer van onze acties: Gedreven door onze passie voor innovatie streven wij ernaar dat alle producten van de pewag group vandaag en in de toekomst de beste in hun markt zijn. Zowel de hoge kwaliteit van onze producten en diensten, alsmede de gepassioneerde inzet van onze medewerkers, vormen de basis om volledige klanttevredenheid te bereiken. Principes van de pewag group Leading in Quality

Leading in Responsibility

Leading in Technology

Leading in Economics

De waarden van de merken van pewag worden met name nageleefd door eersteklas kwaliteit van de producten en innovaties, en door regelmatig en consequent te communiceren.

Wij verplichten ons een zorgvuldig gebruik van het milieu door beperking van energieen grondstoffenverbruik, recycleerbaarheid van onze producten en hun lange levensduur.

Wij verzekeren onze technologische kracht door streven naar kwaliteit, voortdurende verbetering en innovatie van de producten en productieprocessen.

Wij stellen al onze processen voortdurend ter verbetering van de efficiëntie en effectiviteit veilig.

Wij anticiperen op behoeften van de markt en veranderingen in de omgeving, en passen dienovereenkomstig onze strategieën, organisatie, activiteiten en acties aan, om door een optimale prijskwaliteitsverhouding, tijdige levering en een vriendelijke service te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.

Wij hechten waarde aan een open, eerlijke, team-georiënteerde aanpak, die gebaseerd is op transparante communicatie en waarderen de ideeën, meningen en ervaringen van onze medewerkers als een waardevolle ondersteuning van de besluitvorming.

Wij streven ernaar om in de voorhoede van de productietechnologie te staan, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de optimale oplossing krijgen en wij onze marktpositie kunnen uitbreiden en beschermen.

Op deze manier garanderen we de duurzaamheid en groei van de pewag group.

Wij streven naar een stabiel en rechtvaardig partnerschap met onze werknemers, klanten, leveranciers en andere zakenpartners en nemen sociale aspecten in overweging bij het maken van zakelijke beslissingen.

Tractiekettingen 2016 / 2017

5


pewag group

Geschiedenis van de pewag group

Kwaliteitsmanagement

Vooruitgang door traditie

Ons uiteindelijke doel is de klanttevredenheid

De geschiedenis van de pewag group gaat terug tot de 15e eeuw en maakt ons tot een van de oudste fabrikanten van kettingen. Met deze ervaring zijn wij klaar voor de toekomst. Tijdstabel 1479 Eerste gedocumenteerde vermelding van de smederij in Brückl 1787 Oprichting van de kettingsmederij in Kapfenberg 1803 Oprichting van de locatie Graz 1836 Oprichting van Ijzersmederij in Brückl 1912 Productie van de eerste pewag-sneeuwketting 1923 Concentratie van de locatie Graz en Kapfenberg Ontstaan van de naam „pewag“ 1972 Oprichting van de verkoopmaatschappij in Duitsland 1975 Oprichting van de verkoopmaatschappij in Amerika 1993 Oprichting van pewag austria GmbH 1994 Oprichting van de eerste dochtermaatschappij in Tsjechië 1999 Overname van de Weissenfels-Groep 2003 Scheiding van Weissenfels 2005 Splitsing van de groep in twee concerns: Schneeketten Beteiligungs AG concern – sneeuwkettingen pewag austria GmbH concern – technische Kettingen 2009 Overname van Chaineries Limousines S.A.S. 2012 Oprichting van de eerste fabriek in Amerika 2013/ Oprichting van diverse Internationale 2014 verkoopmaatschappijen

Lithografie ijzersmederij Brückl 1855

Ons eerste doel is klanttevredenheid. Kwaliteit betekent in dit geval dat wij uitsluitend producten en diensten ontwikkelen en leveren die onze klanten 100 % tevreden stellen. Het kwaliteitsbeleid van de pewag group steunt dan ook op het principe: “Wij leveren onze klanten hoogwaardige producten en diensten die geheel in overeenstemming zijn met de stand der techniek en diens eisen’’. Dit wordt samengevat in de vier onderstaande grondbeginselen. Marktgerichte kwaliteit Om de concurrende positie van de pewag group te behouden en verder uit te bouwen, moet de kwaliteit van onze producten en diensten overeenstemmen met de instructies die wij met onze klanten zijn overeengekomen, alsmede met de verwachtingen die zij terecht koesteren van een van de toonaangevende bedrijven op technologisch gebied. Geen enkel product mag een risico vormen voor mens en milieu. Rendabele kwaliteit Als een commercieel bedrijf moeten wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Dit doen wij door de beschikbare materiële-, personele- en financiële mogelijkheden continu te onderzoeken. Hiermee kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden die op alle punten binnen de klantwensen valt. Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit Een hoge kwaliteit stelt hoge eisen aan alle medewerkers. Het kwaliteitsbeheer behoort tot de taken en verplichtingen van de kaderleden op alle niveaus. Iedere medewerker van de pewag group moet door de kaderleden degelijk worden geïnformeerd, gemotiveerd en opgeleid. Om het kwaliteitsbesef bij alle medewerkers te bevorderen, moet absolute aandacht worden geschonken aan hun opleiding en verdere ontwikkelingen. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn of haar eigen werkzaamheden. Voor iedere medewerker geldt: "KWALITEIT BEGINT BIJ MIJ" Kwaliteitsgarantie op basis van procedures De nauwe samenwerking tussen de diverse afdelingen (verkoop, ontwikkeling, productie en zelfs de klantenservice) binnen de afzonderlijke bedrijven worden geregeld via vaste procedues en activiteiten. Dit geldt tevens voor de bedrijven onderling, alsmede voor hun specifieke bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Een continue verbetering van de techniek en procedures moet ervoor zorgen dat de doeltreffendheid van onze activiteiten en de kwaliteit permanent verder worden ontwikkeld.

Ankerketting smederij 1878

6

Tractiekettingen 2016 / 2017

Ketting smederij 1956


Divisies

Onze energieen milieupolitiek

Werken met pewag producten

Milieubewustzijn op elk gebied

De pewag group heeft een uitgebreid scala van producten en diensten. Het gamma van tractiekettingen voor banden (sneeuwkettingen voor auto’s, vrachtwagens en speciale voertuigen), bandenbeschermingskettingen, technische kettingen en Do-it-yourself programma (bv. lichte kettingen, spanbanden, etc.).

Segment A Sneeuw- en Bosbouwkettingen

Segment B Hijs- en transportkettingen

Onze productielocatie in het Oostenrijkse Kapfenberg houdt zich al meer dan 270 jaar bezig met de produceren van ijzer en staal. Onze andere vestiging in Oostenrijk in Brückl werd in 1479 al voor het eerst in een officieel document vermeld. Gezien deze lange traditie en ervaring nemen wij de verantwoordelijkheid voor onze producten, voor onze medewerkers en voor het milieu in al onze vestigingen zeer serieus. Wij vinden het belangrijk om te streven naar een permanente verbetering van de energie efficiëntie om op deze manier het enegieverbruik duurzaam te verminderen. Daarom blijven wij onze producten ook steeds verder ontwikkelen om – dankzij een lange levensduur en een gering gewicht – een steeds grotere draagkracht en veiligheid te bereiken. Daarbij verbinden wij ons ertoe om alle voorschriften op het gebied van energie- en milieurecht na te leven en onze prestaties continu te verbeteren aan de hand van vastgelegde doelstellingen. Om deze doelstellingen te verwezelijken passen wij moderne productietechnologieën toe. De betrokkenheid van alle medewerkers is daarbij een belangrijke factor. Wij zijn ervan overtuigd dat goed geinformeerde en gemotiveerde medewerkers actief zullen bijdragen aan de bescherming van het milieu. Waar wij de belasting van het milieu kunnen vermijden, streven wij ernaar om het energieverbruik, de ecologisch belastende emissies en de genererende hoeveelheid afval continu te verminderen. Bij aankoop van een nieuwe machine gaan wij voor de betreffende toepassing op zoek naar de technologie die overeenstemt met de economisch gezien best bruikbare techniek. Hierbij vinden wij het vooral belangrijk om een energieefficiënte aankoop van producten en diensten te ondersteunen.

Segment C Do-it-yourself

Segment D Engineering

Segment F Hijs- en sjorkettingen

Segment G Bandenbeschermkettingen

Dankzij een procesgericht beheersysteem worden alle gebeurtenissen, die relevant zijn voor het milieu, correct gedocumenteerd. Dit omvat ook voorzorgsmaatregelen voor mogelijke storingen, alsmede de manier waarop wij ons moeten gedragen in zowel gewone – als buitengewone bedrijfssituaties. Door onze milieugerelateerde activiteiten en preventieve maatregelen systematisch op te volgen en te contoleren, kunnen wij afwijkingen en zwakke plekken herkennen en zodanig de nodige correctieve maatregelen invoeren. Dit gebeurt ook met het oog op de organisatie van de bedrijfseconomische procedures, om ook op dat vlak verbeteringen te realiseren. Wij willen daarom ook een open dialoog voeren met onze klanten, met de omgeving en met de overheid, om hen te informeren over onze benadering op het gebied van energie en milieu. Via doelgericht overleg willen wij onze klanten informeren over de ecologische aspecten die te maken hebben met het verbruik van onze producten, met name over de levensduur. Wij streven ernaar om onze leveranciers en klanten via een eerlijke communicatie aan te zetten om binnen hun eigen invloedssfeer te gaan nadenken over milieubescherming en om dezelfde milieunormen toe te passen.

Tractiekettingen 2016 / 2017

7

Concern

pewag group


pewag group

Klantgerichtheid Internationale aanwezigheid In een zich dynamisch ontwikkelende geschiedenis van vijfhonderd jaar groeide pewag uit van een kleine en bescheiden vestiging tot een wereldwijd concern met verschillende deelconcerns. Met 12 productiefaciliteiten en 40 verkoop- en andere locaties op alle vijf continenten toont pewag haar pretentie om wereldwijd een van de toonaangevende kettingproducenten te zijn. Naast de talrijke eigen locaties bouwt pewag als internationale onderneming op een fijnmazig, sterk en professioneel partnernetwerk. Door deze samenwerkingsverbanden is optimale klantenservice in momenteel meer dan 100 landen mogelijk.

Produktie- en Sales locaties Europa Oostenrijk

Europa pewag austria GmbH, Graz pewag austria GmbH, Kapfenberg pewag Schneeketten GmbH, Graz pewag Schneeketten GmbH, Brückl pewag engineering GmbH, Kapfenberg pewag austria Vertriebsgesellschaft mbH, Graz pewag Ketten GmbH, Klagenfurt pewag International GmbH, Klagenfurt

Oekraïne

VS

pewag Inc, Bolingbrook, Illinois pewag Inc, Rocklin, California pewag Traction Chain Inc, Pueblo

Duitsland

pewag Deutschland GmbH, Unna pewag Schneeketten Deutschland GmbH, Unna

Canada

pewag Canada Inc., Mississauga

Frankrijk

pewag France SAS, Echirolles / Grenoble Chaineries Limousines SAS, Bellac

Mexico

pewag Mexico SA de CV, Mexico

Italië

pewag italia srl, Andrian

Zuidamerika

Kroatië

pewag d.o.o, Kroatien, Zagreb

Brazilië

Nederland

pewag nederland BV, Hillegom APEX International BV, Hillegom APEX Automotive BV, Hillegom

pewag Brasil Comércio de Correntes Ltda., São Paulo

Colombia

pewag Columbia S.A.S, Medellin

Polen

pewag polska Sp z.o.o., Buczkowice

Portugal

pewag Portugal – Comercio de Produtos e Eqibamentos Industrials, Lda, Santo Antão do Tojal

Roemenië

pewag Romania SRL, Sibiu County

Rusland

OOO “PEWAG", Moscow

Zweden

pewag sweden AB, Emmaboda

Slowakije

pewag Slovakia sro, Nitra

Tsechië

pewag Czech sro, Vamberk pewag Snow Chains sro, Vamberk pewag sro, Vamberk pewag Czech sro, Česká Trebová peform Chrudim sro, Chrudim

8

Tractiekettingen 2016 / 2017

TOV pewag Ukraine GmbH, Lviv

Noordamerika

Afrika Zuid Afrika

pewag chain south africa (pty) ltd., Rivonia

Australië Australië

pewag australia Pty Limited, Barrack Heights

Azië India

pewag India Private Limited, Bangalore


Concern

pewag group

De pewag group is ook op internet te vinden. Ga voor meer informatie naar: www.pewag-group.com www.pewag.nl

pewag group – Innovatie. Kwaliteit. Partnerschap.

Tractiekettingen 2016 / 2017

9

9


Sneeuwkettingen personenwagens Productoverzicht Inhoud Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem pewag snox pro pewag servo 9 pewag servo sport pewag nordic star pewag ring automatik pewag handschoenen / velgbeschermingsclips Prijslijst & toepassingen personenwagens

10

12-13 14 15 16 17 18 19 20-24


11 Sneeuwkettingen personenwagens


Sneeuwkettingen personenwagens

Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem Dit adviessysteem wordt aanbevolen door pewag, gebaseerd op langdurige ervaring. Uiteraard kunt u ook andere kettingtypes kiezen (houd hierbij de voorschriften van de voertuigfabrikant in acht). Uitleg: 1) Volledig automatisch: De kettingspanning wordt volledig automatisch geregeld door de gepatenteerde pewag snox box – geen handmatige spanning 2) Automatisch: Kettingspanning met een automatische spanner – geen handmatige spanning 3) Handmatig: De ketting wordt handmatig gespannen – moet handmatig worden nagespannen

1

Standard pewag snox pro pewag ring automatik

Vereiste vrije ruimte specificaties volgens de gegevens van de autofabrikant

2 Spansysteem van de sneeuwketting

3 Uw ideale sneeuwketting

12

Tractiekettingen 2016 / 2017

Volledig automatisch 1)

Handmatig 3)

pewag snox pro

pewag ring automatik

pewag snox pro

pewag ring automatik

Pagina 14

Pagina 18 Voor achterwielaandrijving


Sneeuwkettingen personenwagens

Nog sneller Sneeuwkettingen personenwagens

de juiste

ketting vinden!

Met onze sneeuwkettingen configurator:

Modellen pewag snox pro pewag servo 9 pewag servo sport pewag nordic star pewag ring automatik

Voor meer informatie, zie pagina 90!

7 mm

9 mm

pewag servo sport

pewag servo 9 pewag nordic star

Automatisch 2)

Automatisch 2)

Handmatig 3)

pewag servo sport

pewag servo 9

pewag nordic star

pewag servo sport

pewag servo 9

pewag nordic star

Pagina 16

Pagina 15

Pagina 17

Tractiekettingen 2016 / 2017

13


Sneeuwkettingen personenwagens

snox

PRO

s(nox)olution! Natuurlijk van pewag. pewag snox is de enige sneeuwketting die niet wordt gemonteerd maar gesnoxt. s(nox)olution! is dè slogan voor het monteren van sneeuwkettingen en laat zien dat de montage van pewag snox net zo gemakkelijk is als het opzetten van een Capuchon.

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

SXP 500

134,70

05125

SXP 505

134,70

05127

SXP 510

134,70

88986

SXP 520

134,70

88987

SXP 530

134,70

88988

SXP 540

134,70

88972

SXP 550

134,70

88989

SXP 560

134,70

88990

SXP 570

134,70

05128

Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen Productinformatie • Zeer eenvoudig in het gebruik, omdat er geen sluitingen nodig zijn • Ketting wordt volautomatisch gespannen – naspannen niet nodig • Voor demontage de ketting simpelweg van de band trekken • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnet van vierkante gripschakels van 3,2 mm • pewag snox-box regelt de kettingspanning volautomatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gesloten systeem – geen losse ogen of haken • Quick-release-systeem om de ketting nog sneller te demonteren

Montage video

14

Tractiekettingen 2016 / 2017

Mobiele website


Sneeuwkettingen personenwagens

Sneeuwkettingen personenwagens

servo 9

Sportief. Spannend. Snel. Hoogwaardige sneeuwketting voor weinig vrije ruimte (9 mm). De innovatieve en gepatenteerde servo 9 werd in het bijzonder ontwikkeld voor voertuigen met weinig vrije ruimte. Hij biedt het comfort van standmontage en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden: een ketting waar de ervaren wintersporter op kan vertrouwen. Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

RS9 60

89,00

94788

RS9 62

107,25

94789

RS9 64

107,25

94790

RS9 67

107,25

94791

RS9 68

107,25

94792

RS9 69

107,25

94793

RS9 73

107,25

94794

RS9 74

107,25

94795

RS9 75

112,25

94796

RS9 76

112,25

94797

RS9 77

112,25

94798

RS9 79

112,25

02944

RS9 80

119,50

94799

Productinformatie • 9 mm: voor sportieve voertuigen met weinig ruimte tussen band en wielkast • pewag servo ratel spant de ketting automatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gemakkelijke demontage door de speciale sluiting aan de achterzijde • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Fijnmazig loopnet met een schakeldikte van 3 mm • Gepatenteerde servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning

Montage video

Tractiekettingen 2016 / 2017

15


Sneeuwkettingen personenwagens

servo SPORT

7 mm vrije ruimte. Sportief. Innovatief. De kleinste vrije ruimtes optimaal benutten. De pewag servo sport is de jongste innovatie uit de pewag-stal. Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen Productinformatie • 7 mm: voor voertuigen met zeer weinig vrije ruimte tussen band en wielkast • pewag servo ratel spant de ketting automatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gemakkelijke demontage door de speciale sluiting aan de achterzijde • Velg beschermingsclips

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

RSS 60

123,50

29511

RSS 62

144,00

29634

RSS 64

144,00

29761

RSS 67

144,00

29795

RSS 68

144,00

29995

RSS 69

144,00

30012

RSS 73

144,00

30015

RSS 74

144,00

30137

RSS 75

148,00

30290

RSS 76

148,00

30321

RSS 77

148,00

30361

RSS 79

148,00

30686

RSS 80

155,25

31098

Technische details • ÖNORM, TÜV • Door gedraaide kettingeinden aan de binnenzijde is het gebruik bij zeer kleine vrije ruimtes mogelijk (7 mm) • Goede waarden voor tractie, veiligheid en automatische spanning • Gepatenteerde servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning De pewag servo sport is de perfecte ketting voor auto's met weinig vrije ruimte zoals bijvoorbeeld: Abarth 500, Abarth Punto, Alfa Romeo 4C, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 (Grand) Picasso, Fiat Bravo, Fiat Panda, Lancia Delta, Peugeot 1007, Peugeot 207, Peugeot 308, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Latitude, Renault Scenic, Seat Exeo, Seat Ibiza, VW Golf, VW Jetta.

Montage video

16

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen personenwagens

Sneeuwkettingen personenwagens

nordic star

Bewezen technologie. Bedrijfszeker. De 9 mm ketting voor auto’s met weinig ruimte tussen band en wielkast. De 9 mm ketting voor auto’s met weinig ruimte tussen band en wielkast. Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

N 62 ST

52,00

72051

N 64 ST

52,00

72052

N 67 ST

52,00

69512

N 68 ST

52,00

69513

N 69 ST

52,00

69514

N 73 ST

52,00

69515

N 74 ST

52,00

69516

N 75 ST

52,00

69518

N 76 ST

52,00

40356

N 77 ST

52,00

40357

Productinformatie • 9 mm: voor voertuigen met weinig ruimte tussen band en wielkast • Sluiting aan achterzijde eenvoudig en snel te bedienen • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie Technische details • ÖNORM, TÜV • Vierkante kettingschakels met een sterkte van 3 mm • Kogelbalsluiting aan de achterzijde

Montage video

Tractiekettingen 2016 / 2017

17


Sneeuwkettingen personenwagens

ring automatik

Aanbevolen voor auto’s met achterwielaandrijving. De sneeuwketting met beugelsysteem voor eenvoudige montage in nauwe wielkasten. Door het handige beugelsysteem van deze sneeuwketting is de montage van de pewag ring automatik vooral bij auto’s met achterwielaandrijving bijzonder eenvoudig.

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

LM 60 SB

97,00

01770

LM 62 SB

97,00

01771

LM 64 SB

111,25

01772

LM 67 SB

111,25

22420

LM 69 SB

122,50

22421

LM 73 SB

122,50

21719

LM 74 SB

135,70

52014

LM 75 SB

135,70

02158

LM 77 SB

135,70

02159

LM 79 SB

135,70

62045

Toepassing • Aanbevolen voor aan achterwiel aangedreven voertuigen • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen Productinformatie • Eenvoudige montage in nauwe wielkasten door een beugel • Velgbescherming door kunststofclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Kettingschakels van vierkant staal in 3,55 mm resp. 3,7 mm (afhankelijk van de maat) • Gekleurde controlefunctie wanneer de ketting gemonteerd is; daarmee kan de correcte eindpositie nog eenvoudiger worden gecontroleerd

Montage video

18

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen personenwagens

montagehandschoenen

Sneeuwkettingen personenwagens

Betere grip bij het monteren van sneeuwkettingen. pewag biedt extra hulp bij winterse omstandigheden. Wanneer u sneeuwkettingen in een paar stappen wilt monteren zonder dat uw kleding door de wielkast wordt bevuild, met droge handen, dan raden wij de pewag montage handschoenen aan. Speciaal ontworpen voor het monteren van sneeuwkettingen. Productinformatie De handschoenen zijn, volgens de speciale pewag ontwerpeisen, ontworpen met een lange mouw. Het materiaal bestaat uit een mix van spandex, fleece en synthetisch leder. Dit biedt een hoog comfort, houdt de handen en kleding schoon en droog en biedt tevens een uitstekende grip bij de montage van sneeuwkettingen. pewag montage handschoenen zijn verkrijgbaar in 4 maten, kunnen strakker worden gemaakt met een klittenband strip en mogen worden gewassen in koud water.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

Montagehandschoenen S

15,00 43916

Montagehandschoenen M

15,00 43914

Montagehandschoenen L

15,00 43913

Montagehandschoenen XL

15,00 43919

velg beschermingsclips Velg beschermingsclips, te monteren op uw ketting. Eenvoudige montage, uitstekende bescherming. pewag heeft speciale clips ontworpen om uw velgen tegen beschadiging te beschermen. Deze clips zitten standaard op de volgende kettingen: • pewag snox pro • pewag snox suv • pewag servo suv • pewag servo sport • pewag servo 9

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

Velg beschermingsclips Verpakt per 8 stuks

9,00 95265

Tractiekettingen 2016 / 2017

19


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens

pewag snox pro

pewag servo 9

pewag servo sport

pewag nordic star

SXP ..

RS9 ..

RSS ..

N .. ST

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

175/70-

12"

SXP 500

155/80-

13"

SXP 500

165/70-

EUR exkl.

Bestelnummer

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

165/80-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

175/65-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

175/70-

SXP 505

134,70

-

-

RSS 60

123,50

175/80-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

185/55-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

185/60-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

185/65-

SXP 505

134,70

RS9 62

185/70-

SXP 510

134,70

RS9 64

185/75-

SXP 520

134,70

-

185/80-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

195/50-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

-

-

195/55-

SXP 505

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

-

LM 60 SB

195/60-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

-

195/65-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

195/70-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

195/75-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/60-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

205/65-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

-

205/70-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50 97,00

145/80-

14"

Bestelnummer

EUR exkl.

-

LM 60 SB

97,00

-

LM 60 SB

97,00

-

LM 60 SB

97,00

52,00

LM 62 SB

97,00

-

LM 60 SB

97,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

RSS 60

123,50

-

-

-

RSS 60

123,50

-

-

LM 60 SB

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

-

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

-

Bestelnummer

LM .. SB

Bestelnummer

-

EUR exkl.

pewag ring automatik

EUR exkl.

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

-

LM 60 SB

155/70-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

-

-

155/80-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

165/60-

SXP 500

134,70

-

-

165/65-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

165/70-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

165/75-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

165/80-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

175/55-

SXP 500

134,70

-

175/60-

SXP 505

134,70

RS9 60

-

89,00

-

RSS 60

97,00

97,00 -

-

-

52,00

LM 62 SB

97,00

-

-

LM 60 SB

97,00

-

-

LM 60 SB

97,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

123,50

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

175/65-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

175/70-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

175/75-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

175/80-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

185/50-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

185/55-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 60

123,50

N 62 ST

52,00

LM 60 SB

185/60-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

185/65-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

185/70-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

185/75-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 67

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

185/80-

SXP 540

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

195/55-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

195/60-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

195/65-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

195/70-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

195/75-

-

-

LM 69 SB

122,50

195/80-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

205/50-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

-

20

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

-

-

-

-

-

-

-

97,00

-


Sneeuwkettingen personenwagens

pewag snox pro

pewag servo 9

pewag servo sport

pewag nordic star

pewag ring automatik

SXP ..

RS9 ..

RSS ..

N .. ST

LM .. SB

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

205/55-

14"

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/60-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/65-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

205/70-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

205/80-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

215/60-

SXP 530

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

215/65-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

215/70-

-

-

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

-

215/75-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

215/80-

SXP 560

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

N 76 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

225/55-

-

225/60-

SXP 540

225/70-

-

-

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

-

-

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

225/75-

-

-

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

N 76 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

225/80-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

235/60-

-

-

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

235/70-

SXP 570

245/60-

-

255/60-

SXP 570

265/60-

-

125/80-

15"

134,70

-

-

-

-

-

-

N 74 ST

52,00

-

-

-

N 77 ST

52,00

-

-

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

N 76 ST

52,00

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

N 77 ST

52,00

-

-

-

89,00

-

-

-

-

-

LM 60 SB

97,00

123,50

-

-

LM 62 SB

97,00

-

-

-

-

135/80-

SXP 500

134,70

RS9 60

145/65-

SXP 500

134,70

-

145/80-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

155/60-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

-

-

155/65-

SXP 500

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

N 62 ST

52,00

-

155/70-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

155/80-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

165/60-

SXP 505

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

-

165/65-

SXP 510

134,70

RS9 62

107,25

RSS 62

144,00

165/70-

-

-

RS9 64

107,25

RSS 64

165/80-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

175/55-

SXP 505

134,70

RS9 62

107,25

175/60-

SXP 510

134,70

RS9 62

175/65-

SXP 520

134,70

175/70-

SXP 520

134,70

175/80-

SXP 540

185/50-

-

RSS 60

135,70

-

52,00

LM 62 SB

97,00 -

-

-

N 62 ST

52,00

-

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

RSS 60

123,50

N 62 ST

52,00

-

-

107,25

RSS 62

144,00

N 62 ST

52,00

-

-

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

SXP 505

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

N 62 ST

52,00

LM 62 SB

97,00

185/55-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

185/60-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

185/65-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

185/70-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

185/80-

-

-

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

195/45-

SXP 505

134,70

RS9 60

89,00

RSS 60

123,50

N 62 ST

52,00

-

195/50-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

LM 64 SB

111,25

195/55-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

195/60-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

195/65-

SXP 540

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

195/70-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

195/75-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

-

195/80-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

205/50-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/55-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/60-

SXP 540

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

205/65-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

205/70-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

-

-

205/75-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

-

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

-

-

21

Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens pewag snox pro

pewag servo 9

pewag servo sport

pewag nordic star

pewag ring automatik

SXP ..

RS9 ..

RSS ..

N .. ST

LM .. SB

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

205/80-

15"

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

SXP 560

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

N 76 ST

52,00

-

215/45-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

-

215/50-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

215/60-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

215/65-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

215/70-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

215/75-

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

-

-

-

-

215/80-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

-

225/45-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

-

225/50-

-

-

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

225/55-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

225/60-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

225/65-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

225/70-

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

-

-

LM 77 SB

135,70

225/75-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

-

225/80-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

-

-

235/55-

-

-

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

-

-

235/60-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

-

-

235/75-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

-

245/60-

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

N 77 ST

245/70-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

-

-

255/60-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

N 77 ST

52,00

-

-

265/50-

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

N 77 ST

52,00

-

-

275/50-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

N 77 ST

52,00

-

-

7.00-

-

-

RS9 77

112,25

-

-

-

-

-

-

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

-

175/60-

16"

-

-

52,00

-

135,70

-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 69

144,00

-

185/50-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

-

185/55-

SXP 520

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

-

185/60-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

185/65-

SXP 530

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

185/75-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

-

-

-

185/80-

-

-

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

-

195/45-

SXP 510

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 64 ST

52,00

-

-

195/50-

SXP 520

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

195/55-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

195/60-

SXP 540

134,70

RS9 69

107,25

RSS 69

144,00

N 69 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

195/65-

SXP 550

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

195/70-

-

-

RS9 75

112,25

RSS 74

144,00

-

-

-

-

195/75-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

-

195/80-

SXP 560

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

-

-

-

-

195/85-

SXP 570

134,70

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

205/45-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

LM 67 SB

111,25

205/50-

SXP 530

134,70

RS9 68

107,25

RSS 68

144,00

N 68 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

205/55-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

205/60-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 73 SB

122,50

205/65-

SXP 550

134,70

RS9 75

112,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

205/70-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

205/75-

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

-

-

-

-

205/80-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

-

215/40-

SXP 520

134,70

RS9 64

107,25

RSS 64

144,00

N 67 ST

52,00

-

-

215/45-

SXP 530

134,70

RS9 67

107,25

RSS 67

144,00

N 67 ST

52,00

-

215/50-

SXP 540

134,70

RS9 73

107,25

RSS 73

144,00

N 73 ST

52,00

LM 69 SB

122,50

215/55-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

LM 74 SB

135,70

215/60-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 74

144,00

N 75 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

215/65-

SXP 560

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

N 76 ST

52,00

LM 77 SB

135,70

215/70-

SXP 570

134,70

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

LM 73 SB

-

175/75-

22

-

LM 77 SB

-

-

122,50 -

-

-

-

-


Sneeuwkettingen personenwagens

pewag snox pro

pewag servo 9

pewag servo sport

pewag nordic star

pewag ring automatik

SXP ..

RS9 ..

RSS ..

N .. ST

LM .. SB

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

215/75215/80220/60225/45225/50225/55225/60225/65225/70225/75235/50235/60235/70245/45245/50245/55255/50255/606.006.50185/50195/55205/40205/45205/50205/55205/60205/65215/40215/45215/50215/55215/60215/65225/40225/45225/50225/55225/60225/65235/40235/45235/50235/55235/65245/40245/45245/50245/55255/40255/45255/50255/55265/40275/40205/65205/70225/55-

16"

SXP 530 SXP 550 SXP 560 SXP 560 SXP 570 SXP 560 SXP 570 SXP 550 SXP 560 SXP 570 SXP 570 SXP 530 SXP 530 SXP 540 SXP 550 SXP 550 SXP 530 SXP 540 SXP 550 SXP 560 SXP 560 SXP 540 SXP 550 SXP 560 SXP 560 SXP 570 SXP 540 SXP 550 SXP 560 SXP 570 SXP 550 SXP 560 SXP 560 SXP 570 SXP 570 -

134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 134,70 -

17"

17.5"

Bestelnummer RS9 77 RS9 79 RS9 75 RS9 69 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 76 RS9 79 RS9 79 RS9 75 RS9 77 RS9 79 RS9 74 RS9 76 RS9 77 RS9 77 RS9 79 RS9 75 RS9 76 RS9 67 RS9 73 RS9 67 RS9 68 RS9 73 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 68 RS9 69 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 77 RS9 69 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 77 RS9 79 RS9 74 RS9 75 RS9 76 RS9 77 RS9 80 RS9 74 RS9 76 RS9 77 RS9 79 RS9 75 RS9 76 RS9 79 RS9 76 RS9 76 RS9 77 RS9 76

EUR exkl. 112,25 112,25 112,25 107,25 107,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 107,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 107,25 107,25 107,25 107,25 107,25 107,25 112,25 112,25 107,25 107,25 107,25 112,25 112,25 112,25 107,25 107,25 112,25 112,25 112,25 112,25 107,25 112,25 112,25 112,25 119,50 107,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25 112,25

Bestelnummer RSS 77 RSS 79 RSS 75 RSS 68 RSS 74 RSS 75 RSS 75 RSS 76 RSS 79 RSS 79 RSS 75 RSS 77 RSS 79 RSS 74 RSS 75 RSS 77 RSS 76 RSS 79 RSS 67 RSS 73 RSS 67 RSS 68 RSS 73 RSS 74 RSS 75 RSS 68 RSS 73 RSS 74 RSS 75 RSS 76 RSS 77 RSS 69 RSS 73 RSS 75 RSS 76 RSS 77 RSS 79 RSS 73 RSS 74 RSS 75 RSS 77 RSS 80 RSS 74 RSS 75 RSS 77 RSS 79 RSS 75 RSS 76 RSS 79 RSS 75 RSS 77 RSS 76

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

148,00 148,00 148,00 144,00 144,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 144,00 148,00 148,00 148,00 148,00 144,00 144,00 144,00 144,00 144,00 144,00 148,00 144,00 144,00 144,00 148,00 148,00 148,00 144,00 144,00 148,00 148,00 148,00 148,00 144,00 144,00 148,00 148,00 155,25 144,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00 148,00

N 75 ST N 69 ST N 73 ST N 75 ST N 75 ST N 77 ST N 75 ST N 77 ST N 74 ST N 75 ST N 77 ST N 77 ST N 67 ST N 68 ST N 73 ST N 74 ST N 68 ST N 69 ST N 74 ST N 76 ST N 76 ST N 69 ST N 73 ST N 75 ST N 76 ST N 77 ST N 73 ST N 74 ST N 75 ST N 77 ST N 74 ST N 77 ST N 75 ST N 76 ST N 76 ST N 77 ST -

52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 52,00 -

LM 69 SB LM 73 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 77 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 77 SB LM 73 SB LM 67 SB LM 69 SB LM 73 SB LM 69 SB LM 73 SB LM 74 SB LM 74 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 73 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 77 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 77 SB LM 79 SB LM 75 SB LM 77 SB LM 79 SB LM 77 SB -

Tractiekettingen 2016 / 2017

EUR exkl. 122,50 122,50 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 122,50 111,25 122,50 122,50 122,50 122,50 135,70 135,70 135,70 135,70 122,50 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 135,70 -

23

Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens pewag snox pro

pewag servo 9

pewag servo sport

pewag nordic star

pewag ring automatik

SXP ..

RS9 ..

RSS ..

N .. ST

LM .. SB

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

205/40-

18"

EUR exkl.

Bestelnummer

-

-

RS9 68

215/40-

-

-

-

215/45-

SXP 550

215/55-

-

225/40-

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

107,25

RSS 68

144,00

-

-

-

-

-

RSS 73

144,00

-

-

-

-

52,00

-

-

-

-

-

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 73 ST

-

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

-

SXP 550

134,70

RS9 74

107,25

RSS 74

144,00

N 73 ST

52,00

-

225/45-

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

LM 77 SB

225/50-

-

225/55-

SXP 570

225/60-

-

235/40235/45235/50-

135,70

-

RS9 77

112,25

-

-

-

-

-

134,70

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

LM 79 SB

135,70

SXP 560

134,70

RS9 75

112,25

RSS 74

144,00

N 74 ST

52,00

LM 75 SB

135,70

SXP 570

134,70

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

N 76 ST

52,00

LM 77 SB

135,70

-

-

RS9 77

112,25

RSS 77

148,00

N 77 ST

52,00

LM 79 SB

135,70

235/55-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

-

-

235/60-

-

-

RS9 80

119,50

RSS 80

155,25

-

-

-

-

245/40-

SXP 560

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

N 75 ST

52,00

-

245/45-

SXP 570

134,70

RS9 77

112,25

RSS 76

148,00

N 77 ST

52,00

LM 77 SB

135,70

245/50-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

LM 79 SB

135,70

245/60-

-

-

RS9 80

119,50

RSS 80

155,25

-

-

-

255/35-

-

-

-

-

LM 75 SB

135,70

255/40-

SXP 570

255/45-

-

265/35-

SXP 570

265/40-

-

-

-

265/45-

-

-

RS9 79

112,25

275/45-

-

-

RS9 80

134,70

225/40-

19"

SXP 560

-

-

-

-

-

-

-

134,70

RS9 77

112,25

-

-

N 77 ST

52,00

LM 77 SB

135,70

-

RS9 77

112,25

-

-

-

-

LM 79 SB

135,70

134,70

RS9 76

112,25

RSS 75

148,00

-

-

LM 77 SB

135,70

-

-

-

LM 79 SB

135,70

RSS 79

148,00

-

-

LM 79 SB

135,70

119,50

RSS 80

155,25

-

-

LM 79 SB

135,70

RS9 75

112,25

-

-

-

-

-

-

-

-

225/45-

-

-

RS9 76

112,25

RSS 76

148,00

-

-

LM 77 SB

225/55-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 80

155,25

-

-

-

-

235/35-

-

-

-

-

RSS 74

144,00

-

-

-

-

235/40-

-

-

RS9 77

112,25

RSS 76

148,00

-

-

-

-

235/45-

-

-

RS9 77

112,25

-

-

-

-

-

235/50-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

148,00

-

-

LM 79 SB

245/35-

-

-

-

245/40-

-

-

RS9 77

245/45-

-

-

-

-

-

255/35-

-

-

-

-

RSS 76

255/40-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

RSS 76

-

-

RS9 77

112,25

-

245/40-

-

-

RS9 79

112,25

RSS 79

255/35-

-

-

-

-

-

255/40-

-

-

-

-

RSS 80

275/30225/40-

24

20"

Tractiekettingen 2016 / 2017

135,70

135,70

-

RSS 75

148,00

-

-

-

-

112,25

RSS 77

148,00

-

-

-

-

-

-

-

LM 79 SB

148,00

-

-

-

135,70

-

-

-

LM 79 SB

148,00

-

-

-

-

-

-

-

148,00

-

-

LM 79 SB

135,70

-

-

-

LM 79 SB

135,70

155,25

-

-

LM 79 SB

135,70

135,70 -


Sneeuwkettingen personenwagens

Sneeuwkettingen personenwagens

Natuurlijk van pewag. De full-range leverancier van tracks en tractiekettingen voor bosbouw machines. Voor meer informatie over het pewag bosbouw programma, wijzen wij u graag op de nieuwste bosbouw tracks en tractiekettingen catalogus alsmede online op www.pewag.nl.

Tractiekettingen 2016 / 2017

25


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter Productoverzicht Inhoud Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem pewag snox suv pewag servo suv pewag brenta-c 4x4 pewag offroad extreme Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

26

28-29 30 31 32 33 34-39


27

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem Dit adviessysteem wordt aanbevolen door pewag, gebaseerd op langdurige ervaring. Uiteraard kunt u ook andere kettingtypes kiezen (houd hierbij de voorschriften van de voertuigfabrikant in acht). Uitleg: 1) Volledig automatisch: De kettingspanning wordt volledig automatisch geregeld door de gepatenteerde pewag snox box – geen handmatige spanning 2) Automatisch: Kettingspanning met een automatische spanner – geen handmatige spanning 3) Handmatig: De ketting wordt handmatig gespannen – moet handmatig worden nagespannen

1

Verharde wegen / stad pewag snox suv pewag servo suv pewag brenta-c 4x4

Toestand van de wegen

2 Spansysteem van de sneeuwketting

3 Uw ideale sneeuwketting

28

Tractiekettingen 2016 / 2017

Volledig automatisch 1) pewag snox suv

Automatisch 2) pewag servo suv

pewag snox suv Pagina 30

pewag servo suv Pagina 31


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Nog sneller de juiste

ketting Met onze sneeuwkettingen configurator:

Modellen pewag snox suv pewag servo suv pewag brenta-c 4x4 pewag offroad extreme Voor meer informatie, zie pagina 90!

Onverharde wegen pewag brenta-c 4x4

Off road / all-terrain pewag offroad extreme

Handmatig 3) pewag brenta-c 4x4

Handmatig 3) pewag offroad extreme

pewag brenta-c 4x4 Pagina 32

pewag offroad extreme Pagina 33

Tractiekettingen 2016 / 2017

29

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

vinden!


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

snox

SUV

s(nox)olution! Natuurlijk van pewag. pewag snox is de enige ketting die niet gemonteerd wordt maar gesnoxt.

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

SXV 570

173,50

37630

SXV 580

173,50

37632

SXV 590

191,00

37636

SXV 600

191,00

37637

Onze slogan “s(nox)olution!" geeft aan dat het monteren van sneeuwkettingen nog nooit zo eenvoudig is geweest! De montage van pewag snox is net zo gemakkelijk als het opzetten van een capuchon. Toepassing • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen • Aanbevolen voor SUV Productinformatie • Zeer eenvoudig in het gebruik omdat er geen sluitingen nodig zijn • Ketting wordt volautomatisch gespannen – naspannen niet nodig • Voor demontage ketting simpelweg van de band trekken • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnet van vierkante gripschakels van 3,7 mm • pewag snox-box regelt de kettingspanning volautomatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Quick-release-systeem om de ketting nog sneller te demonteren

Montage video

30

Tractiekettingen 2016 / 2017

Mobile website


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

SUV

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

servo

Sportief. Spannend. Snel. Hoogwaardige standmontage met pewag servo-technologie voor de SUV. Speciaal ontwikkeld voor SUV-voertuigen. Toepassing • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen • Aanbevolen voor SUV Productinformatie • Hoogwaardige ketting met innovatieve technologie • Sluiting aan achterzijde eenvoudig en snel te bedienen • Velg beschermingsclips • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnetsterkte 3,55 mm • Gepatenteerde pewag servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

RSV 62

128,25

41279

RSV 64

128,25

41285

RSV 67

128,25

37048

RSV 68

128,25

37072

RSV 69

128,25

37102

RSV 73

128,25

37111

RSV 74

128,25

37131

RSV 75

147,00

37139

RSV 76

147,00

37140

RSV 77

147,00

37145

RSV 79

147,00

37146

RSV 80

164,25

37151

RSV 80A

164,25

37153

RSV 81

164,25

37156

RSV 81A

164,25

37018

RSV 82

164,25

37157

Montage video

Tractiekettingen 2016 / 2017

31


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

brenta-c

4x4

Simpel en sterk. De beproefde standmontage ketting voor off-road gebruik. pewags meest verkochte sneeuwketting, de pewag brenta-c nu in versterkte uitvoering voor 4x4 gebruik. Toepassing • Ook voor off-road gebruik Productinformatie • Hoge montagevriendelijkheid doordat de sluiting aan achterzijde snel en gemakkelijk te bedienen is • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

XMR 69 V

147,00

07971

XMR 74 V

147,00

62039

XMR 75 V

161,25

12359

XMR 76 V

161,25

62040

XMR 77 V

161,25

12360

XMR 79 V

161,25

12361

XMR 80 V

199,00

12362

XMR 80A V

199,00

03851

XMR 81 V

199,00

12363

XMR 82 V

199,00

12364

Technische details • ÖNORM, TÜV • Vierkante schakels in materiaaldikte 4,5 mm • Sluiting binnenketting d.m.v. een stevige haaksluiting

Montage video

32

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

offroad extreme

Krachtig en grenzeloos inzetbaar. Een veelzijdige offroad ketting geschikt voor de zwaarste inzet. Als het er om spant, brengt pewag offroad extreme u diep in het bos of op de hoogste bergtop, over sneeuw, ijs en rotsen.

Bestel Nr.

EUR exkl.

Artikel Nr.

FM 75

640,25

42763

FM 76

640,25

42731

FM 77

640,25

42732

FM 79

640,25

41337

FM 80

640,25

42733

FM 82

640,25

36396

Toepassing • Optimaal voor de zwaarste inzet bij offroad- en terreingebruik Productinformatie • Door het dichte loopnet een aanzienlijk gereduceerd rijgeluid • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Ketting van TitanGrip® voor een lange levensduur • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie Technische details • ÖNORM, TÜV • Robuuste sneeuwketting in de materiaalsterkte 4,5 mm en zonder kunststof delen • Stabiele verbinding tussen het loopnet en de zijketting door gelaste ringen

Montage video

Tractiekettingen 2016 / 2017

33


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

165/80-

13"

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

175/80-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/65-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

185/70-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/80-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

195/60-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

195/65-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

195/70-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

195/75-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

205/60-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

205/65-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

205/70-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

165/70-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

165/75-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

165/80-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

175/65-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

175/70-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

175/75-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

175/80-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

185/55-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

185/60-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

185/65-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/70-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

185/75-

-

-

RSV 68

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

185/80-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

195/55-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

195/60-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

195/65-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

195/70-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

195/75-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

195/80-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

205/50-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

205/55-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

205/60-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

205/65-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

205/70-

-

-

RSV 73

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

205/75-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

205/80-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

215/60-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

215/65-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

215/70-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

215/75-

-

215/80-

SXV 570

225/55-

155/80-

14"

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

173,50

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

225/60-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

225/70-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 77 V

161,25

-

-

225/75-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

34

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Velgen

Bestelnummer

225/80-

14"

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

-

-

RSV 77

147,00

XMR 77 V

235/60-

-

-

RSV 74

128,25

-

235/70-

SXV 570

245/60-

-

255/60-

SXV 570

265/607.00-

173,50

-

-

XMR 77 V

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

161,25

-

-

-

-

-

161,25

-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

173,50

RSV 76

147,00

-

-

-

-

-

-

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

-

-

-

-

-

-

XMR 69 V

147,00

-

-

-

-

-

-

XMR 81 V

199,00

-

-

145/80-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

155/70-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

155/80-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

165/65-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

165/70-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

165/80-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

175/55-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

175/60-

-

-

RSV 62

128,25

-

-

-

-

175/65-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

175/70-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

175/80-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

185/55-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/60-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/65-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

185/70-

-

-

RSV 68

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

185/80-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

195/50-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

195/55-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

195/60-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

195/65-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

195/70-

-

-

RSV 73

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

195/75-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

195/80-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 74 V

147,00

-

-

205/50-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

205/55-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

205/60-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

205/65-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

205/70-

-

-

RSV 74

128,25

XMR 74 V

147,00

-

205/75-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

FM 75

205/80-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

215/45-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

215/50-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

215/60-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

215/65-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

215/70-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

FM 75

640,25

215/75-

SXV 570

173,50

RSV 76

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

640,25

215/80-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 77

640,25

225/45-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

225/50-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

225/55-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

225/60-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

225/65-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

225/70-

SXV 570

173,50

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

FM 76

640,25

225/75-

SXV 580

173,50

RSV 77

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

225/80-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

-

-

235/55-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

235/60-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

10-

15"

Tractiekettingen 2016 / 2017

640,25

-

35

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Bandenmaat


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

235/70-

15"

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

235/75-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

245/60-

SXV 570

173,50

RSV 76

147,00

XMR 77 V

161,25

-

245/70-

-

-

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

-

255/60-

SXV 580

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 77

640,25

255/70-

SXV 580

173,50

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

255/75-

SXV 600

191,00

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

255/80-

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

-

265/50-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

265/70-

SXV 590

191,00

RSV 80A

164,25

XMR 81 V

199,00

265/75-

SXV 600

191,00

199,00

275/50-

-

275/60-

SXV 590

275/65-

-

-

-

275/70-

-

-

30X10.50-

-

30X9.50-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

-

RSV 77

147,00

-

191,00

RSV 80

164,25

-

-

FM 80

640,25

FM 82

640,25

-

-

-

XMR 80 V

199,00

-

-

-

XMR 81 V

199,00

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

-

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

SXV 590

191,00

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

-

-

31X10.50-

SXV 600

191,00

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

31X11.50-

-

-

-

-

XMR 82 V

199,00

-

-

6.50-

-

-

-

-

XMR 75 V

161,25

-

-

7.00-

-

-

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

-

-

7.50-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 79 V

161,25

-

-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

175/75-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

175/80-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

185/50-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

185/55-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

185/60-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

185/65-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

185/75-

-

-

RSV 74

128,25

XMR 74 V

147,00

-

-

185/80-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

195/45-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

195/50-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

195/55-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

195/60-

-

-

RSV 69

128,25

XMR 69 V

147,00

-

-

195/65-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

195/70-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

-

195/75-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 74 V

147,00

FM 75

195/80-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

-

195/85-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

175/60-

16"

640,25 640,25

205/45-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

205/50-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

205/55-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

205/60-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

205/65-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 74 V

147,00

FM 75

640,25

205/70-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

FM 75

640,25

205/75-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

640,25

205/80-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 77

640,25

215/40-

-

-

RSV 64

128,25

-

-

-

-

215/45-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

215/50-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

215/55-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

215/60-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 74 V

147,00

-

215/65-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 75 V

161,25

FM 76

640,25

215/70-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

640,25

36

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

-


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

215/75-

16"

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

SXV 580

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 77

640,25

215/80-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

215/85-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

220/60-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

225/45-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

225/50-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

225/55-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

225/60-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

FM 75

640,25

225/65-

SXV 570

173,50

RSV 76

147,00

XMR 76 V

161,25

FM 76

640,25

225/70-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 77

640,25

225/75-

SXV 580

173,50

RSV 80

164,25

XMR 79 V

161,25

FM 80

640,25

235/50-

-

-

RSV 75

147,00

-

235/60-

-

-

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

640,25

235/65-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

235/70-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

235/75-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

235/80-

SXV 600

191,00

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

235/85-

SXV 600

191,00

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 82

640,25

245/45-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

245/50-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

-

245/55-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

-

-

-

245/60-

-

-

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

245/70-

SXV 590

191,00

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

245/75-

SXV 590

191,00

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

245/80-

-

RSV 81A

164,25

XMR 82 V

199,00

FM 82

640,25

255/50-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

-

-

-

255/55-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

FM 77

640,25

255/60-

-

-

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

255/65-

SXV 590

191,00

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

255/70-

SXV 600

191,00

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

265/65-

SXV 600

191,00

RSV 81

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

265/70-

SXV 600

191,00

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 82

640,25

265/75-

SXV 600

191,00

RSV 82

164,25

XMR 82 V

199,00

FM 82

640,25

275/70-

SXV 600

191,00

RSV 82

164,25

XMR 82 V

199,00

FM 82

640,25

285/65-

-

-

-

-

XMR 81 V

199,00

-

-

6.00-

-

-

RSV 75

147,00

XMR 75 V

161,25

-

-

6.50-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 77 V

161,25

-

-

7.00-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

-

7.50-

-

-

RSV 80A

164,25

XMR 80A V

199,00

FM 80

185/50-

17"

-

-

-

-

-

-

-

640,25

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

205/40-

-

-

RSV 67

128,25

-

-

-

-

205/45-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

205/50-

-

-

RSV 73

128,25

-

-

-

-

205/55-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

205/65-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

-

205/75-

SXV 580

-

-

-

-

-

215/40-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

215/45-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

215/50-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

215/55-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

215/60-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 76 V

161,25

FM 76

215/65-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

XMR 77 V

161,25

-

-

225/40-

-

-

RSV 69

128,25

-

-

-

-

225/45-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

225/50-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

173,50

-

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

640,25

37

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Bandenmaat


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

225/55-

17"

-

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl. 161,25

Bestelnummer -

EUR exkl.

-

RSV 76

147,00

XMR 75 V

225/60-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

-

-

225/65-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

225/70-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

235/40-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

235/45-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

235/50-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

235/55-

SXV 580

173,50

RSV 77

147,00

-

-

FM 77

640,25

235/60-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

235/65-

-

-

RSV 80

164,25

-

-

FM 79

640,25

235/70-

-

-

RSV 80A

164,25

XMR 80A V

245/40-

-

-

RSV 74

128,25

245/45-

-

-

RSV 76

245/50-

-

-

245/55-

SXV 580

245/65-

SXV 590

-

FM 76

640,25

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

XMR 80 V

199,00

FM 79

640,25

-

199,00

-

-

-

-

-

-

147,00

-

-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

173,50

RSV 79

147,00

-

-

-

191,00

RSV 80A

164,25

XMR 80 V

245/70-

-

-

RSV 81A

164,25

-

245/75-

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

255/40-

-

-

RSV 75

147,00

255/45-

SXV 570

173,50

RSV 76

255/50-

SXV 580

173,50

255/55-

-

-

255/60-

SXV 590

255/65255/70265/40-

SXV 570

265/65-

SXV 600

265/70-

-

275/55-

SXV 600

275/60-

SXV 600

191,00

275/65-

-

-

199,00

FM 80

640,25

-

FM 80

640,25

199,00

-

-

-

-

-

-

147,00

-

-

-

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

RSV 79

147,00

-

RSV 80A

164,25

XMR 80A V

199,00

FM 80

640,25

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 80A V

199,00

FM 80

640,25

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

173,50

RSV 76

147,00

-

-

-

191,00

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 82

640,25

-

RSV 82

164,25

XMR 82 V

199,00

FM 82

640,25

191,00

RSV 81

164,25

XMR 80A V

199,00

FM 80

640,25

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 82

640,25

-

RSV 82

164,25

-

-

FM 82

640,25

-

-

RSV 76

147,00

XMR 76 V

161,25

FM 76

640,25

205/70-

-

-

RSV 77

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 77

640,25

205/75-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

XMR 79 V

161,25

FM 79

640,25

215/75-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 79

640,25

225/55-

-

-

RSV 76

147,00

XMR 77 V

161,25

FM 76

640,25

225/75-

-

-

RSV 80A

164,25

XMR 81 V

199,00

FM 80

640,25

235/75-

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 82 V

199,00

FM 82

640,25

245/70-

-

-

-

-

XMR 82 V

199,00

-

-

8.00-

-

-

RSV 80

164,25

-

-

-

-

8.5-

-

-

RSV 81

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

8-

-

-

-

-

XMR 80 V

199,00

-

-

205/40-

17.5"

-

-

-

-

RSV 68

128,25

-

-

-

-

215/45-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

215/55-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

-

225/40-

-

-

RSV 74

128,25

-

-

-

-

225/45-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

225/50-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

225/55-

SXV 570

173,50

RSV 77

147,00

-

-

-

225/60-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

FM 77

640,25

225/65-

-

-

RSV 80

164,25

-

-

FM 79

640,25

235/40-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

235/45-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

235/50-

SXV 580

173,50

RSV 77

147,00

-

-

FM 77

640,25

235/55-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

-

-

FM 79

640,25

38

18"

-

640,25

191,00

205/65-

-

FM 77

Tractiekettingen 2016 / 2017

-

-


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv

pewag servo suv

pewag brenta-c 4x4

pewag offroad extreme

SXV ..

RSV ..

XMR .. V

FM ..

Velgen

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

235/60-

18"

Bestelnummer

EUR exkl.

Bestelnummer

EUR exkl.

SXV 580

173,50

RSV 80A

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 79

640,25

235/65-

SXV 590

191,00

RSV 80A

164,25

XMR 80 V

199,00

FM 80

640,25

245/40-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

-

245/45-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

245/50-

SXV 580

173,50

RSV 79

147,00

-

-

-

-

245/60-

-

-

RSV 80

164,25

XMR 80 V

199,00

-

-

255/35-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

255/40-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

255/45-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

255/55-

SXV 590

191,00

RSV 80A

164,25

XMR 80A V

255/60-

SXV 590

191,00

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

255/70-

-

-

XMR 81 V

265/35-

SXV 570

265/45-

-

265/55-

SXV 600

191,00

-

265/60-

SXV 600

191,00

RSV 82

164,25

XMR 81 V

265/65-

-

-

RSV 82

164,25

-

-

-

275/45-

-

-

RSV 80

164,25

-

-

-

275/60-

-

-

RSV 82

164,25

XMR 82 V

285/50-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

285/55-

-

-

RSV 82

164,25

-

-

-

-

-

-

RSV 75

147,00

-

-

-

-

225/45-

-

-

RSV 76

147,00

-

-

-

-

225/55-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

-

-

235/40-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

235/45-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

235/50-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

-

-

235/55-

-

-

RSV 80A

164,25

XMR 80 V

199,00

-

-

245/40-

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

245/45-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

-

-

255/40-

SXV 580

-

-

-

-

-

255/45-

-

-

-

255/50-

SXV 600

255/55-

-

265/50-

-

265/55-

-

275/45-

SXV 600

285/45-

SXV 600

225/40-

225/40-

19"

-

-

FM 80

640,25

199,00

FM 80

640,25

199,00

-

-

173,50

RSV 76

147,00

-

-

-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

-

-

-

-

-

-

173,50

-

199,00

199,00

FM 82

FM 82

640,25 640,25

-

RSV 80

164,25

-

191,00

RSV 81

164,25

XMR 80A V

199,00

FM 80

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

191,00

RSV 81

164,25

-

-

-

-

191,00

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

640,25

-

-

RSV 77

147,00

-

-

-

-

235/55-

-

-

RSV 81

164,25

-

-

-

-

245/40-

-

-

RSV 79

147,00

-

-

-

-

255/40-

-

-

RSV 80

164,25

-

-

-

-

255/45-

-

-

RSV 80A

164,25

-

-

-

-

255/50-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

265/45-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

265/50-

-

-

RSV 81A

164,25

XMR 81 V

199,00

-

-

275/40-

SXV 600

RSV 81

164,25

-

-

-

-

275/45-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

295/40-

-

-

RSV 82

164,25

-

-

-

-

315/35-

-

-

RSV 82

164,25

-

-

-

-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

-

265/45-

-

-

RSV 82

164,25

-

-

-

275/45-

-

-

-

-

-

-

FM 82

295/35-

-

-

RSV 81A

164,25

-

-

-

265/40-

20"

-

199,00

21"

191,00

Tractiekettingen 2016 / 2017

640,25 -

39

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Bandenmaat


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen bus en vrachtauto’s + Matrix pewag omnimat net pewag omnimat ring pewag cervino pewag austro super versterkt pewag studded ladder pewag unimove TT pewag uniradial Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

40

42 43 43 44 45 45 46 46 47-57


41 Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Betrouwbaar. Innovatief. pewag. Veilig vervoer van mensen en goederen. Voor bussen en bedrijfswagens kan een licht besneeuwde weg al een slippartij veroorzaken. Betrouwbaarheid, stabiliteit en eenvoudig gebruik onder de moeilijkste omstandigheden komen op de eerste plaats bij pewag bedrijfswagenkettingen. Met de innovatieve pewag ThickThin® technologie heeft pewag een nieuwe generatie kettingen voortgebracht; lichter, duurzamer en perfect op maat gemaakt voor elke toepassing.

Matrix Sneeuwkettingen bus en vrachtauto’s pewag omnimat netz

pewag omnimat ring

pewag cervino

OM .. N

OM .. R

CL ..

pewag austro super versterkt A .. SV

pewag studded ladder

pewag unimove TT

pewag uniradial

L .. ST

UM ..

GR .. S

Beugelketting voor kleine ruimtes Omkeerbaar – langere levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Extra slijtstrips aangebracht Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur ThickThin®-Technologie Door pewag aanbevolen voor: Bussen en kleine vrachtwagens Onverharde wegen Sneeuwruimen Bouwplaatsen / Grondverzet De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van de auto. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw auto, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

42

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

omnimat netz

Innovatieve beugelketting, speciaal ontworpen voor bussen en lichte vrachtauto’s met beperkte wielkastruimte. Deze beugelketting is gemakkelijk te monteren en te spannen, met een innovatieve netvorm voor soepel rijgedrag. Toepassing • Aanbevolen voor bussen en lichte vrachtauto’s

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Productinformatie • Uitstekende zelf reinigende eigenschappen dankzij het speciale ontwerp van het kettingnet • Snelle montage zonder haken of andere montage elementen • Gemakkelijk te monteren door het gebruik van de voorgevormde verenstaal beugel • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels Technische details • ÖNORM V 5119, TÜV • Ronde loopnet schakels van 5 mm materiaaldikte met extra opgelaste slijtageschakels

omnimat ring

Beugel snelmontage sneeuwketting, speciaal voor bussen en lichte vrachtauto‘s met weinig ruimte in de wielkast. Als het snel moet, is deze beugelketting de beste keuze. Snel gemonteerd en nog sneller afgespannen. Toepassing • Aanbevolen voor bussen en lichte vrachtauto‘s Productinformatie • Snelle montage zonder haken of andere montage elementen • Gemakkelijk te monteren door het gebruik van de voorgevormde verenstaal beugel • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels Technische details • ÖNORM V 5119, TÜV • Ronde loopnet schakels van 5 mm materiaaldikte met extra opgelaste slijtageschakels

Tractiekettingen 2016 / 2017

43


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

cervino *)

*) CL: materiaal dikte 5,6 en 7 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

De economische oplossing voor bedrijfsvoertuigen in 3 schakeldiktes. Door zijn lichte maar toch robuuste ontwerp is pewag cervino aanbevolen voor gebruik voor standaard inzet op verharde wegen. Toepassing • Voor transporters en lichte vrachtauto’s op verharde wegen Productinformatie • Gemakkelijk te monteren dankzij het relatief lichte gewicht en robuuste ontwerp • De juiste keuze voor lichte tot middelzware toepassingen in het wegtransport Technische details • ÖNORM V 5119 • Afhankelijk van de kettinggrootte is de pewag cervino uitgevoerd in kettingdiktes 4,5 / 5,6 en 7 mm • Loopnet middels haken aan zijketting verbonden • Voor materiaaldiktes 7 mm: met extra opgelaste slijtelementen voor langere levensduur en meer tractie

44

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

austro super versterkt *)

Versterkte uitvoering – met vernieuwd golfprofiel. De ketting voor de zware inzet. De ketting werd door pewag verder ontwikkeld en heeft nu een innovatief gegroefd loopvlak voor verhoogde tractie.

Productinformatie • Langere levensduur en slijtvastheid door verbinding kettingloopnet aan zijketting met gelaste ringen • Dikkere kettingschakel voor uitstekende grip op onverharde wegen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie en langere levensduur

*) A - SV: materiaal dikte 5,6 - 8,2 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Technische details • ÖNORM V 5119 • Gemaakt van TitanGrip®

Montage video

studded ladder

TM

Spikes - Dé ketting voor gebruik op ijs. Onmisbaar in Scandinavië. pewag studded ladder is dankzij zijn in de juiste hoek aangelaste spikes uitstekend geschikt voor gebruik op ijs. Tevens beschikbaar in een versie met het dubbele aantal dwarsladders, de zogeheten Studded Ladder Double Spaced. Toepassing • Speciaal geschikt voor gebruik op ijs Productinformatie • Gedraaide kettingschakels met aangelaste pewag star stud™ spikes op loopvlak voor uitstekende tractie op ijs • Eenvoudige montage door lichte gewicht

Standaard uitvoering

Double spaced uitvoering

Technische Details • Uitgevoerd met pewag star stud™ spikes • Leverbaar in 7 en 8 mm kettingdikte

Tractiekettingen 2016 / 2017

45

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Toepassing • Aanbevolen voor zware voertuigen, bosbouw en op bouwlocaties alsmede op onverharde wegen


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

unimove

TT

ThickThin®-technologie. De professionele ketting voor de zwaarste inzet. Met de innovatieve ThickThin® technologie bereikt pewag wederom een mijlpaal. ThickThin® maakt de nieuwe generatie van pewag unimove TT ongeveer 10 % lichter dan zijn voorganger waardoor minder brandstof wordt verbruikt en een langere levensduur van de ketting. Toepassing • Uitstekend geschikt voor sneeuwruiming, op bouwlocaties, militaire inzet en hulpvoertuigen Productinformatie • ThickThin® technologie: verschillende schakelvormen en materiaaldiktes in het loopvlak • Tot 10 % lichter dan zijn voorganger, zonder inlevering op prestatiegebied • Uitstekende pasvorm om band • Innovatief starwave® golfprofiel voor extra grip op sneeuw en ijs Technische details • ÖNORM V 5119 • pewag TitanGrip® speciaalstaal voor de zwaarste inzet

uniradial

Solide en krachtig. De netketting voor zware bouwmachines en trucks. pewag uniradial is de traditionele netketting, geschikt voor zware trucks alsmede voor sneeuwruiming. Toepassing • Bijzonder geschikt voor zware voertuigen, onverharde wegen, hulpvoertuigen en sneeuwruiming Productinformatie • Professionele ketting voor zware voertuigen • Speciaal ontworpen loopnet voor soepel rijgedrag en excellente tractie • Innovatief starwave® golfprofiel voor extra grip op sneeuw en ijs Technische details • ÖNORM V 5119 • pewag TitanGrip® speciaalstaal voor zware inzet • Afhankelijk van het voertuig en inzet is dit product beschikbaar in materiaaldiktes 4,5 / 5,6 en 7 mm

46

Tractiekettingen 2016 / 2017

Montage video


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

pewag omnimat netz

pewag omnimat ring

Bandenmaat 10255/70255/75255/80265/65265/70265/75275/60275/65275/7030X10.5030X9.5031X10.5031X11.50235/70235/85245/70245/75255/65255/70265/70265/75275/707.007.508.259.0010215/75225/75235/75275/708.589.5245/70265/70285/70305/70810.0010.511.0012.00275/806.507.508.259.0010111213255/70275/70275/80-

OM.. R

Velgen

Bestelnummer

mm

15"

OM 85 N OM 94 N OM 89 N OM 01 N OM 89 N OM 97 N OM 89 N OM 91 N

5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0

16"

17.5"

19.5"

20"

22.5"

EUR Artikelexkl. nr. 864,03 1.022,57 943,29 1.022,57 943,29 1.022,57 943,29 943,29

87051 60758 87052 61579 87052 60760 87052 87053

Bestelnummer OM 81 R OM 80 R OM 81 R OM 82 R OM 80 R OM 81 R OM 81 R OM 80 R OM 81 R OM 81 R OM 81 R OM 80 R OM 82 R OM 82 R OM 80 R OM 82 R OM 80 R OM 81 R OM 80 R OM 81 R OM 82 R OM 82 R OM 82 R OM 80 R OM 81 R OM 84 R OM 85 R OM 84 R OM 81 R OM 82 R OM 82 R OM 82 R OM 81 R OM 80 R OM 84 R OM 84 R OM 85 R OM 87 R OM 93 R OM 82 R OM 94 R OM 89 R OM 97 R OM 01 R OM 89 R OM 82 R OM 85 R OM 88 R OM 91 R OM 91 R OM 94 R OM 97 R OM 01 R OM 88 R OM 89 R OM 94 R

mm 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0

EUR Artikelexkl. nr. 585,50 574,50 585,50 574,50 574,50 585,50 585,50 574,50 585,50 585,50 585,50 574,50 574,50 574,50 574,50 574,50 574,50 585,50 574,50 585,50 574,50 574,50 574,50 574,50 585,50 594,70 604,00 594,70 585,50 574,50 574,50 574,50 585,50 574,50 594,70 594,70 604,00 807,00 860,00 574,50 888,50 814,00 917,00 942,50 814,00 574,50 604,00 807,00 828,25 828,25 888,50 917,00 942,50 807,00 814,00 888,50

85914 85909 85914 85915 85909 85914 85914 85909 85914 85914 85914 85909 85915 85915 85909 85915 85909 85914 85909 85914 85915 85915 85915 85909 85914 85985 86065 85985 85914 85915 85915 85915 85914 85909 85985 85985 86065 86071 86096 85915 86097 86094 86142 85908 86094 85915 86065 86093 86095 86095 86097 86142 85908 86093 86094 86097

Tractiekettingen 2016 / 2017

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

OM.. N

47


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag omnimat netz

pewag omnimat ring

OM.. N Bandenmaat

Velgen

285/6022.5" 295/60295/70295/75295/80305/60305/70315/60315/70315/75315/80315/80- Bridgestone M…, Michelin XD.., Semperit 89-

OM.. R

Bestelnummer OM 91 N OM 94 N OM 94 N OM 91 N OM 91 N OM 94 N OM 97 N OM 97 N OM 01 N

mm 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0

-

-

EUR exkl. 943,29 1.022,57 1.022,57 943,29 943,29 1.022,57 1.022,57 1.022,57 1.022,57 -

Artikelnr. 87053 60758 60758 87053 87053 60758 60760 60760 61579

Bestelnummer OM 88 R OM 89 R OM 91 R OM 94 R OM 94 R OM 91 R OM 94 R OM 91 R OM 94 R OM 97 R OM 97 R OM 01 R

mm 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0 5,0

EUR exkl. 807,00 814,00 828,25 888,50 888,50 828,25 888,50 828,25 888,50 917,00 917,00 942,50

Artikelnr. 86093 86094 86095 86097 86097 86095 86097 86095 86097 86142 86142 85908

-

OM 85 R OM 88 R

5,0 5,0

604,00 807,00

86065 86093

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

pewag cervino

pewag austro super versterkt

CL .. Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

155/80165/7010.00125/80135/80145/70145/80155/70155/80165/60165/70175/7023X8.507.00135/70135/80145/65145/70145/80155/60155/65155/70155/80165/55165/60165/65165/70165/80175/50175/60-

10"

48

12"

13"

-

Tractiekettingen 2016 / 2017

A .. SV mm -

EUR Artikelexkl. nr. -

-

Bestelnummer

mm

A 56 SV A 56 SV A 103 7 SV A 56 SV A 56 SV A 56 SV A 58 SV A 58 SV A 59 SV A 58 SV A 59 SV A 60 SV A 64 SV A 73 SV A 56 SV A 58 SV A 58 SV A 58 SV A 59 SV A 58 SV A 58 SV A 59 SV A 60 SV A 59 SV A 59 SV A 59 SV A 60 SV A 62 SV A 58 SV A 59 SV

4,5 4,5 7,0 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

EUR Artikelexkl. nr. 267,25 267,25 595,70 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 273,50 298,00 384,70 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 267,25 273,50 267,25 267,25 267,25 273,50 278,50 267,25 267,25

22370 22370 03726 22370 22370 22370 01002 01002 01003 01002 01003 01004 01007 01011 22370 01002 01002 01002 01003 01002 01002 01003 01004 01003 01003 01003 01004 01006 01002 01003


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino

pewag austro super versterkt

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

175/65175/70175/80185/60185/65185/70185/75185/80195/50195/55195/65195/70195/75205/60205/70225/606.70135/80145/80155/65155/70155/80165/60165/65165/70165/75165/80175/60175/65175/70175/75175/80185/55185/60185/65185/70185/75185/80195/55195/60195/65195/70195/75195/80205/55205/60205/65205/70205/75205/80215/60215/65215/70215/75215/80225/55225/60225/70225/75225/80235/60235/70245/60250/60255/60265/607.007.50-

13"

14"

CL 67 S CL 67 S CL 67 S CL 67 S CL 69 S CL 69 S CL 67 S CL 69 S CL 69 S CL 73 S CL 67 S CL 67 S CL 69 S CL 73 S CL 73 S CL 75 S CL 73 S CL 75 S CL 75 S CL 69 S CL 73 S

A .. SV mm 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

EUR Artikelexkl. nr. 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 151,00 137,70 137,70 137,70 151,00 151,00 163,25 151,00 163,25 163,25 137,70 151,00

02116 02116 02116 02116 02117 02117 02116 02117 02117 02118 02116 02116 02117 02118 02118 02119 02118 02119 02119 02117 02118

Bestelnummer

mm

A 60 SV A 62 SV A 64 SV A 60 SV A 62 SV A 64 SV A 64 SV A 67 SV A 59 SV A 60 SV A 64 SV A 67 SV A 67 SV A 64 SV A 69 SV A 67 SV A 69 SV A 59 SV A 60 SV A 59 SV A 60 SV A 62 SV A 60 SV A 60 SV A 62 SV A 64 SV A 64 SV A 62 SV A 62 SV A 64 SV A 64 SV A 67 SV A 60 SV A 62 SV A 64 SV A 67 SV A 69 SV A 69 SV A 64 SV A 64 SV A 67 SV A 69 SV A 69 SV A 73 SV A 67 SV A 67 SV A 69 SV A 73 SV A 73 SV A 75 SV A 69 SV A 73 SV A 75 SV A 75 SV A 75 SV A 69 SV A 73 SV A 75 SV A 75 SV A 77 SV A 73 SV A 77 SV A 75 SV A 73 SV A 77 SV A 77 SV A 69 SV A 73 SV

4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6

EUR Artikelexkl. nr. 273,50 278,50 298,00 273,50 278,50 298,00 298,00 298,00 267,25 273,50 298,00 298,00 298,00 298,00 314,25 298,00 314,25 267,25 273,50 267,25 273,50 278,50 273,50 273,50 278,50 298,00 298,00 278,50 278,50 298,00 298,00 298,00 273,50 278,50 298,00 298,00 314,25 314,25 298,00 298,00 298,00 314,25 314,25 384,70 298,00 298,00 314,25 384,70 384,70 391,70 314,25 384,70 391,70 391,70 391,70 314,25 384,70 391,70 391,70 391,70 384,70 391,70 391,70 384,70 391,70 391,70 314,25 384,70

01004 01006 01007 01004 01006 01007 01007 01008 01003 01004 01007 01008 01008 01007 01009 01008 01009 01003 01004 01003 01004 01006 01004 01004 01006 01007 01007 01006 01006 01007 01007 01008 01004 01006 01007 01008 01009 01009 01007 01007 01008 01009 01009 01011 01008 01008 01009 01011 01011 02058 01009 01011 02058 02058 02058 01009 01011 02058 02058 02061 01011 02061 02058 01011 02061 02061 01009 01011

Tractiekettingen 2016 / 2017

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

CL ..

49


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino

pewag austro super versterkt

CL .. Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

10.0/7510.51011.5125/80135/80145/80155/70155/80165/65165/70165/80175/65175/70175/80185/50185/55185/60185/65185/70185/80195/50195/55195/60195/65195/70195/75195/80205/50205/55205/60205/65205/70205/75205/80215/50215/60215/65215/70215/75215/80215/90225/50225/60225/65225/70225/75225/80235/55235/60235/70235/75245/60250255/60255/70255/75255/80265/70265/7527X1027X8.50275/60275/65275/7030X10.5030X9.50-

15"

50

CL 81 S CL 67 S CL 69 S CL 67 S CL 67 S CL 69 S CL 73 S CL 67 S CL 67 S CL 69 S CL 73 S CL 73 S CL 75 S CL 67 S CL 67 S CL 69 S CL 73 S CL 75 S CL 67 S CL 73 S CL 75 S CL 75 S CL 77 S CL 79 S CL 80 S CL 77 S CL 77 S CL 80 S CL 79 S CL 79 S CL 80 S CL 81 S CL 81 S CL 81 S CL 81 S CL 81 S CL 81 S CL 80 S

Tractiekettingen 2016 / 2017

A .. SV mm 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6

EUR Artikelexkl. nr. 193,00 137,70 137,70 137,70 137,70 137,70 151,00 137,70 137,70 137,70 151,00 151,00 163,25 137,70 137,70 137,70 151,00 163,25 137,70 151,00 163,25 163,25 163,25 167,50 193,00 163,25 163,25 193,00 167,50 167,50 193,00 193,00 193,00 193,00 193,00 193,00 193,00 193,00

02122 02116 02117 02116 02116 02117 02118 02116 02116 02117 02118 02118 02119 02116 02116 02117 02118 02119 02116 02118 02119 02119 02120 02121 02333 02120 02120 02333 02121 02121 02333 02122 02122 02122 02122 02122 02122 02333

Bestelnummer

mm

A 103 7 SV A 106 7 SV A 81 SV A 86 SV A 60 SV A 62 SV A 62 SV A 62 SV A 64 SV A 62 SV A 64 SV A 67 SV A 64 SV A 67 SV A 69 SV A 62 SV A 64 SV A 67 SV A 67 SV A 69 SV A 73 SV A 64 SV A 67 SV A 67 SV A 69 SV A 73 SV A 73 SV A 75 SV A 67 SV A 67 SV A 73 SV A 74 SV A 75 SV A 75 SV A 67 SV A 73 SV A 75 SV A 75 SV A 77 SV A 79 SV A 79 SV A 69 SV A 75 SV A 75 SV A 76 SV A 77 SV A 79 SV A 75 SV A 75 SV A 79 SV A 79 SV A 77 SV A 81 SV A 77 SV A 80 SV A 81 SV A 81 SV A 81 SV A 81 SV A 76 SV A 75 SV A 81 SV A 81 SV A 81 SV A 81 SV A 80 SV

7,0 7,0 7,0 7,0 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

EUR Artikelexkl. nr. 595,70 704,00 537,70 678,50 273,50 278,50 278,50 278,50 298,00 278,50 298,00 298,00 298,00 298,00 314,25 278,50 298,00 298,00 298,00 314,25 384,70 298,00 298,00 298,00 314,25 384,70 384,70 391,70 298,00 298,00 384,70 384,70 391,70 391,70 298,00 384,70 391,70 391,70 391,70 440,70 440,70 314,25 391,70 391,70 391,70 391,70 440,70 391,70 391,70 440,70 440,70 391,70 537,70 391,70 537,70 537,70 537,70 537,70 537,70 391,70 391,70 537,70 537,70 537,70 537,70 537,70

03726 03727 02067 02074 01004 01006 01006 01006 01007 01006 01007 01008 01007 01008 01009 01006 01007 01008 01008 01009 01011 01007 01008 01008 01009 01011 01011 02058 01008 01008 01011 18972 02058 02058 01008 01011 02058 02058 02061 02063 02063 01009 02058 02058 02059 02061 02063 02058 02058 02063 02063 02061 02067 02061 02065 02067 02067 02067 02067 02059 02058 02067 02067 02067 02067 02065


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino

pewag austro super versterkt

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

300300/7531X10.5031X11.506.506.707.007.508.258.409- LT 10.0/7511.5/8011.00175/75175/80185/65185/75185/80195/50195/60195/65195/70195/75195/80205/45205/60205/65205/70205/75205/80215/60215/65215/70215/75215/80215/85225/60225/65225/70225/75235/60235/65235/70235/75235/85245/50245/60245/70245/75245/80255/65255/70255/75255/85265/70265/75275/70285/756.006.507.007.508.258.909.00-

15"

15.3" 16"

CL 81 S CL 84 S CL 75 S CL 77 S CL 79 S CL 80 S CL 73 S CL 73 S CL 73 S CL 75 S CL 75 S CL 67 S CL 73 S CL 75 S CL 75 S CL 75 S CL 67 S CL 73 S CL 75 S CL 75 S CL 77 S CL 79 S CL 79 S CL 79 S CL 79 S CL 80 S CL 77 S CL 79 S CL 79 S CL 79 S CL 80 S CL 82 S CL 80 S CL 81 S CL 82 S CL 80 S CL 81 S CL 82 S CL 81 S CL 82 S CL 82 S CL 75 S CL 77 S CL 79 S CL 81 S CL 84 S CL 85 S CL 85 S

A .. SV mm 5,6 5,6 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6

EUR Artikelexkl. nr. 193,00 248,00 163,25 163,25 167,50 193,00 151,00 151,00 151,00 163,25 163,25 137,70 151,00 163,25 163,25 163,25 137,70 151,00 163,25 163,25 163,25 167,50 167,50 167,50 167,50 193,00 163,25 167,50 167,50 167,50 193,00 199,00 193,00 193,00 199,00 193,00 193,00 199,00 193,00 199,00 199,00 163,25 163,25 167,50 193,00 248,00 250,00 250,00

02122 02128 02119 02120 02121 02333 02118 02118 02118 02119 02119 02116 02118 02119 02119 02119 02116 02118 02119 02119 02120 02121 02121 02121 02121 02333 02120 02121 02121 02121 02333 02137 02333 02122 02137 02333 02122 02137 02122 02137 02137 02119 02120 02121 02122 02128 02129 02129

Bestelnummer

mm

A 86 SV A 114 7 SV A 81 SV A 82 SV A 75 SV A 75 SV A 77 SV A 79 SV A 84 SV A 106 7 SV A 103 7 SV A 114 7 SV A 91 SV A 73 SV A 73 SV A 73 SV A 74 SV A 75 SV A 67 SV A 69 SV A 73 SV A 75 SV A 75 SV A 75 SV A 73 SV A 75 SV A 75 SV A 77 SV A 75 SV A 76 SV A 77 SV A 79 SV A 79 SV A 81 SV A 75 SV A 76 SV A 79 SV A 79 SV A 77 SV A 79 SV A 80 SV A 80 SV A 82 SV A 75 SV A 79 SV A 80 SV A 81 SV A 82 SV A 81 SV A 82 SV A 82 SV A 82 SV A 84 SV A 75 SV A 77 SV A 80 SV A 81 SV A 84 SV A 85 SV

7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0

EUR Artikelexkl. nr. 678,50 720,25 537,70 610,00 391,70 391,70 391,70 440,70 610,00 704,00 595,70 720,25 944,70 384,70 384,70 384,70 384,70 391,70 298,00 314,25 384,70 391,70 391,70 391,70 384,70 391,70 391,70 391,70 391,70 391,70 391,70 440,70 440,70 537,70 391,70 391,70 440,70 440,70 391,70 440,70 537,70 537,70 610,00 391,70 440,70 537,70 537,70 610,00 537,70 610,00 610,00 610,00 610,00 391,70 391,70 537,70 537,70 610,00 630,50

02074 03728 02067 02069 02058 02058 02061 02063 02071 03727 03726 03728 02082 01011 01011 01011 18972 02058 01008 01009 01011 02058 02058 02058 01011 02058 02058 02061 02058 02059 02061 02063 02063 02067 02058 02059 02063 02063 02061 02063 02065 02065 02069 02058 02063 02065 02067 02069 02067 02069 02069 02069 02071 02058 02061 02065 02067 02071 02073

Tractiekettingen 2016 / 2017

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

CL ..

51


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino

pewag austro super versterkt

CL .. Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

35X12.5016.5" 215/6017" 235/60235/65245/65255/60255/75265/65265/70285/60285/706.5017"LC 6.5017"XC 1017.5" 205/65205/70205/75215/75225/55225/75235/75245/70245/75265/70265/70- Bridgestone M... 270/75275/7078.589.510.518" 235/60245/60255/55255/60265/606.007.50245/7019.5" 265/70285/70305/70810.0020" 10.511.0012.0012.512/8013.0014.0014.514.75/8014/8016.00275/60275/80335/80365/80365/85370/75375/75395/856.507.508.259.0052

CL 80 S CL 80 S CL 82 S CL 81 S CL 82 S CL 82 S CL 85 S CL 75 S CL 77 S CL 84 S CL 79 S CL 80 S CL 82 S CL 82 S CL 82 S CL 82 S CL 84 S CL 85 S CL 79 S CL 81 S CL 80 S CL 84 S CL 87 PLUS CL 80 S CL 81 S CL 81 S CL 84 S CL 84 S CL 85 S CL 87 PLUS CL 93 PLUS CL 82 S CL 94 PLUS CL 89 PLUS CL 97 PLUS CL 01 PLUS CL 95 PLUS CL 93 7 PLUS CL 05 PLUS CL 02 PLUS CL 01 PLUS CL 85 S CL 89 PLUS CL 95 PLUS CL 02 PLUS CL 05 PLUS CL 01 PLUS CL 02 PLUS CL 85 S CL 88 S CL 91 PLUS

Tractiekettingen 2016 / 2017

A .. SV mm 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 4,5 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 7,0

EUR Artikelexkl. nr. 193,00 193,00 199,00 193,00 199,00 199,00 250,00 163,25 163,25 248,00 167,50 193,00 199,00 199,00 199,00 199,00 248,00 250,00 167,50 193,00 193,00 248,00 301,00 193,00 193,00 193,00 248,00 248,00 250,00 301,00 397,00 199,00 397,00 376,50 413,25 430,50 413,25 397,00 484,50 438,70 430,50 250,00 376,50 413,25 438,70 484,50 430,50 438,70 250,00 289,70 397,00

02333 02333 02137 02122 02137 02137 02129 02119 02120 02128 02121 02333 02137 02137 02137 02137 02128 02129 02121 02122 02333 02128 73616 02333 02122 02122 02128 02128 02129 73616 73625 02137 20844 73617 10570 20845 73626 20843 73947 73651 20845 02129 73617 73626 73651 73947 20845 73651 02129 02130 73624

Bestelnummer

mm

63144 A 75 SV A 79 SV A 80 SV A 84 SV A 76 SV A 79 SV A 79 SV A 77 SV A 82 SV A 82 SV A 104 7 SV A 105 7 SV A 83 7 SV A 85 SV A 82 SV A 79 SV A 81 SV A 80 SV A 84 SV A 87 SV A 80 SV A 81 SV A 82 SV A 79 SV A 84 SV A 84 SV A 85 SV A 87 SV A 93 SV A 82 SV A 94 SV A 89 SV A 97 SV A 01 SV A 95 SV A 93 8 SV A 05 SV A 08 SV A 02 SV A 05 SV A 01 SV A 10 SV A 89 SV A 95 SV A 02 SV A 05 SV A 01 SV A 02 SV A 07 SV A 82 SV A 85 SV A 88 SV A 91 SV

7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 8,2

EUR Artikelexkl. nr. 777,25 391,70 440,70 537,70 610,00 391,70 440,70 440,70 391,70 610,00 610,00 610,00 610,00 610,00 630,50 610,00 440,70 537,70 537,70 610,00 849,70 537,70 537,70 610,00 440,70 610,00 610,00 630,50 849,70 951,70 610,00 957,00 864,00 1.025,25 1.036,50 993,50 957,00 1.083,25 1.276,25 1.036,50 1.083,25 1.036,50 1.334,25 864,00 993,50 1.036,50 1.083,25 1.036,50 1.036,50 1.318,00 610,00 630,50 673,25 944,70

63144 02058 02063 02065 02071 02059 02063 02063 02061 02069 02069 27412 24802 60596 02073 02069 02063 02067 02065 02071 02076 02065 02067 02069 02063 02071 02071 02073 02076 04931 02069 02085 02368 02088 02002 02193 33586 02008 02010 02123 02008 02002 02012 02368 02193 02123 02008 02002 02123 20141 02069 02073 02078 02082


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino

pewag austro super versterkt

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

12.0022" 1022.5" 10- Michelin XT.. 1111- Michelin XD.. 11/701212- Michelin XD.. 1315255/70275/70275/80275/80- Michelin XD.. 285/60285/70295/55295/60295/60- Bridgestone M... 295/70295/75295/80295/80- Bridgestone M…, Michelin XD.. 305/60305/70305/70- Bridgestone M... 315/60315/65315/70315/70- Bridgestone M…, Michelin XD.. 315/70Continental HDW2 Scan 315/75315/80315/80- Bridgestone M…, Michelin XD.., Semperit 365/80375/90385/55385/65385/65- 1) 385/65- Michelin XZY, Continental HTC1 425/65445/658911.0024" 12.0013.0014.0015.5/8016.0015.525" 16.0017.5445/951)

A .. SV mm

EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

CL 03 PLUS CL 91 PLUS CL 93 PLUS CL 94 PLUS CL 97 PLUS CL 97 PLUS CL 01 PLUS CL 01 PLUS CL 88 S CL 91 PLUS CL 93 7 PLUS CL 97 PLUS CL 88 S CL 91 PLUS CL 87 PLUS CL 89 PLUS CL 91 PLUS CL 91 PLUS CL 93 7 PLUS CL 94 PLUS CL 97 PLUS

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

466,25 397,00 397,00 397,00 413,25 413,25 430,50 430,50 289,70 397,00 397,00 413,25 289,70 397,00 301,00 376,50 397,00 397,00 397,00 397,00 413,25

75130 73624 73625 20844 10570 10570 20845 20845 02130 73624 20843 10570 02130 73624 73616 73617 73624 73624 20843 20844 10570

A 03 SV A 91 SV A 93 8 SV A 94 SV A 97 SV A 89 SV A 97 SV A 01 SV A 01 SV A 02 SV A 88 SV A 90 SV A 93 8 SV A 94 SV A 88 SV A 91 SV A 87 SV A 89 SV A 91 SV A 91 SV A 93 8 SV A 94 SV A 97 SV

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.235,25 944,70 957,00 957,00 1.025,25 864,00 1.025,25 1.036,50 1.036,50 1.036,50 673,25 873,25 957,00 957,00 673,25 944,70 849,70 864,00 944,70 944,70 957,00 957,00 1.025,25

02005 02082 33586 02085 02088 02368 02088 02002 02002 02123 02078 91169 33586 02085 02078 02082 02076 02368 02082 02082 33586 02085 02088

CL 91 PLUS CL 93 7 PLUS CL 94 PLUS CL 91 PLUS CL 93 7 PLUS CL 97 PLUS

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

397,00 397,00 397,00 397,00 397,00 413,25

73624 20843 20844 73624 20843 10570

A 91 SV A 93 8 SV 33523 A 91 SV A 93 8 SV A 93 8 SV A 94 SV

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

944,70 957,00 957,00 944,70 957,00 957,00 957,00

02082 33586 33523 02082 33586 33586 02085

CL 94 PLUS

7,0

397,00 20844

-

-

CL 97 PLUS CL 97 PLUS CL 01 PLUS

7,0 7,0 7,0

413,25 10570 413,25 10570 430,50 20845

A 97 SV A 97 SV A 01 SV

8,2 8,2 8,2

1.025,25 02088 1.025,25 02088 1.036,50 02002

CL 05 PLUS CL 95 PLUS CL 02 PLUS CL 02 PLUS

7,0 7,0 7,0 7,0

484,50 413,25 438,70 438,70

73947 73626 73651 73651

A 08 SV A 99 8 SV A 01 SV 19417 A 02 SV

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.276,25 1.159,00 1.036,50 1.135,50 1.036,50

02010 66700 02002 19417 02123

CL 155 7 S CL 160 7 CL 85 S CL 88 S CL 03 PLUS -

7,0 7,0 5,6 5,6 7,0 -

555,00 572,25 250,00 289,70 466,25 -

12451 12452 02129 02130 75130 -

A 155 8 SV A 160 8 SV A 85 SV A 88 SV A 03 SV A 06 SV A 08 SV A 10 SV A 09 SV A 15 SV A 09 SV A 15 SV A 12 SV A 15 SV

8,2 8,2 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 10 10 10

1.229,25 1.272,00 630,50 673,25 1.235,25 1.101,70 1.276,25 1.334,25 1.276,25 2.684,70 1.276,25 2.684,70 2.695,00 2.684,70

12448 12450 02073 02078 02005 02009 02010 02012 02011 02014 02011 02014 02013 02014

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

CL ..

- -

Met hoogzittende binnen ketting

Tractiekettingen 2016 / 2017

53


Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen vrachtauto’s

pewag studded ladder L .. ST Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

pewag studded ladder L .. ST EUR exkl.

Artikelnr.

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

EUR exkl.

Artikelnr.

11.00-

16"

L 94 7 ST E

7,0

486,70

88552

295/80-

L 96 8 ST D

8,0

951,70

98221

12-

16.5"

L 93 7 ST E

7,0

486,70

93076

305/60-

L 89 7 ST E

7,0

486,70

89057

305/70-

19.5"

L 88 7 ST E

7,0

486,70

94937

305/70-

L 91 7 ST E

7,0

486,70

94938

10.00-

20"

L 95 7 ST E

7,0

486,70

14205

315/60-

L 94 7 ST E

7,0

486,70

88552

11.00-

L 11 7 ST E

7,0

486,70

14203

315/60-

L 94 8 ST E

8,0

560,00

98849

12.00-

L 98 7 ST E

7,0

486,70

14202

315/70-

L 10 7 ST E

7,0

486,70

94935

12.00-

L 98 8 ST D

8,0

951,70

93919

315/70-

L 10 7 ST D

7,0

827,25

98446

14/80-

L 13 7 ST E

7,0

486,70

14200

315/70-

L 10 8 ST E

8,0

560,00

94936

335/80-

L 10 7 ST E

7,0

486,70

94935

315/70-

L 10 8 ST D

8,0

951,70

98489

335/80-

L 10 7 ST D

7,0

827,25

98446

315/75-

L 12 7 ST E

7,0

486,70

14204

370/75-

L 13 7 ST E

7,0

486,70

14200

315/80-

L 97 7 ST E

7,0

486,70

88553

L 95 7 ST E

7,0

486,70

14205

315/80-

L 97 8 ST D

8,0

951,70

94939

11- Michelin XD..

L 11 7 ST E

7,0

486,70

14203

315/80-

L 97 8 ST E

8,0

560,00

94940

12-

L 97 7 ST E

7,0

486,70

88553

L 97 7 ST E

7,0

486,70

88553

12-

L 97 8 ST D

8,0

951,70

94939

315/80- Bridgestone M…, Michelin XD.., Semperit

12-

L 97 8 ST E

8,0

560,00

94940

8,0

951,70

94939

L 98 7 ST E

7,0

486,70

14202

315/80- Bridgestone M…, Michelin XD.., Semperit

L 97 8 ST D

1313-

L 98 8 ST D

8,0

951,70

93919

L 97 8 ST E

8,0

560,00

94940

275/80- Michelin XD..

L 95 7 ST E

7,0

486,70

14205

315/80- Bridgestone M…, Michelin XD.., Semperit

285/70-

L 89 7 ST E

7,0

486,70

89057

385/55-

L 99 7 ST E

7,0

486,70

88554

295/60-

L 88 7 ST E

7,0

486,70

94937

385/65-

L 01 7 ST E

7,0

486,70

88551

295/60-

L 94 8 ST E

8,0

560,00

98849

385/65-

L 01 8 ST E

8,0

560,00

88587

295/70-

L 89 7 ST E

7,0

486,70

89057

L 97 8 ST D

8,0

951,70

94939

295/80-

L 96 7 ST E

7,0

486,70

14201

11-

L 97 8 ST E

8,0

560,00

94940

295/80-

L 96 7 ST D

7,0

827,25

97960

12-

L 98 7 ST E

7,0

486,70

14202

295/80-

L 96 8 ST E

8,0

560,00

94934

12-

L 98 8 ST D

8,0

951,70

93919

11-

22.5"

‘’Op verzoek’’, ’’Geen ketting beschikbaar’’

54

Tractiekettingen 2016 / 2017

11-

22.5"

24.5"


Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen vrachtauto’s

Velgen

pewag uniradial

UM ..

GR .. S

Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

Artikelnummer

23X9- Superelastic

10"

-

-

-

-

47309

5,6

775,25

47309

10.00-

12"

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

27X10-

-

-

-

-

9795

5,6

972,25

09795

27X10- Superelastic

-

-

-

-

GR 77 S

4,5

674,25

02096

7.00-

-

-

-

-

GR 78 5

5,6

821,25

03894

7.00- Superelastic

-

-

-

-

11365

5,6

872,25

11365

-

-

-

-

69511

4,5

674,25

69511

-

-

-

-

69466

5,6

984,50

69466

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

10-

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

11.5-

-

-

-

-

GR 114 5

5,6

1.126,25

03793

195/70-

-

-

-

-

GR 85 4

4,5

714,00

24797

205/60-

-

-

-

-

58592

4,5

710,00

58592

212/80-

-

-

-

-

GR 77 S

4,5

674,25

02096

215/75-

-

-

-

-

69466

5,6

984,50

69466

215/80-

-

-

-

-

GR 79 S

4,5

769,25

02097

225/70-

-

-

-

-

GR 77 S

4,5

674,25

02096

235/75-

-

-

-

-

GR 79 S

4,5

769,25

02097

250- Superelastic

-

-

-

-

GR 79 S

4,5

769,25

02097

255/75-

-

-

-

-

GR 81 S

5,6

971,25

21189

265/70-

-

-

-

-

8803

5,6

1.026,25

08803

28X12.5- Superelastic

-

-

-

-

46673

5,6

1.096,50

46673

28X9- Magna Superelastic

-

-

-

-

GR 77 S

4,5

674,25

02096

300- Superelastic

-

-

-

-

GR 82 7

7,0

1.235,25

20120

315/70- Superelastic

-

-

-

-

GR 82 7

7,0

1.235,25

20120

8.0/75-

-

-

-

-

GR 90 4

4,5

701,00

03788

8.25-

-

-

-

-

GR 107 5

5,6

931,50

03792

8.25-

-

-

-

-

11145

7,0

1.273,00

11145

195/80-

14"

215/8010.0/75-

15"

10.0/75-

15.3"

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

205/75-

16"

-

-

-

-

69466

5,6

984,50

69466

205/80-

-

-

-

-

GR 77 S

4,5

674,25

02096

215/80-

-

-

-

-

GR 79 S

4,5

769,25

02097

225/75-

-

-

-

-

GR 79 S

4,5

769,25

02097

225/75-

-

-

-

-

GR 79 5

5,6

1.016,00

04945

245/70-

-

-

-

-

8803

5,6

1.026,25

08803

255/100-

-

-

-

-

31423

7,0

1.459,70

31423

265/70-

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

265/75-

-

-

-

-

GR 82 S

5,6

1.078,25

04613

275/70-

-

-

-

-

GR 82 S

5,6

1.078,25

04613

315/55-

-

-

-

-

30341

5,6

1.233,25

30341

7.50-

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

15.0/55-

17"

-

-

-

-

GR 125 7

7,0

1.300,50

03914

215/75-

17.5"

-

-

-

-

12793

5,6

1.043,50

12793

225/75-

-

-

-

-

GR 82 S

5,6

1.078,25

04613

235/75-

-

-

-

-

GR 82 S

5,6

1.078,25

04613

245/70-

-

-

-

-

GR 82 S

5,6

1.078,25

04613

265/70-

-

-

-

-

29933

5,6

1.112,00

29933

9.5-

-

-

-

-

67354

7,0

1.298,50

67354

Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

Bandenmaat

pewag unimove TT

Superelastic = vol rubber banden

Tractiekettingen 2016 / 2017

55


Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen vrachtauto’s pewag unimove TT

pewag uniradial

UM ..

GR .. S

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

Dikte mm

10.5-

18"

EUR exkl.

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

Artikelnummer

-

-

-

-

GR 06 S

7,0

1.024,25

02093

10.5/10-

-

-

-

-

GR 06 S

7,0

1.024,25

02093

265/60-

-

-

-

-

GR 103 5

5,6

1.044,50

13177

7.50-

-

-

-

-

GR 03 S

5,6

892,50

02092

8-

-

-

-

-

GR 107 5

5,6

931,50

03792

-

-

-

-

GR 86 S

7,0

1.195,50

45197

285/70-

-

-

-

-

GR 87 S

7,0

1.217,00

11480

385/65-

-

-

-

-

GR 99 7

7,0

1.463,70

62181

8-

-

-

-

-

GR 107 5

5,6

931,50

03792

-

-

-

-

GR 94 S/B

7,0

1.308,70

10738

10.00-

UM 94 TT

8,2

73061

GR 94 S

7,0

1.308,70

02099

10.5-

-

-

-

-

GR 08 S

7,0

1.279,25

02094

11.00-

-

-

-

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

11.00-

-

-

-

-

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

12.00-

-

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

12.00-

UM 01 TT

8,2

89814

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

12.5-

-

-

-

GR 10 S/B

7,0

1.320,00

28998

12.5-

UM 10 TT

8,2

86101

GR 10 S

7,0

1.320,00

02095

12-

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

12-

UM 01 TT

8,2

1.561,70

89814

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

12/80-

UM 93 7 TT

8,2

1.396,50

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

13.00-

UM 05 TT

8,2

1.305,70

90071

-

-

13/80-

-

-

-

GR 10 S/B

7,0

1.320,00

28998

13/80-

UM 10 TT

8,2

1.409,70

86101

GR 10 S

7,0

1.320,00

02095

14.00-

UM 07 TT

8,2

1.386,25

90072

-

-

14.5-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

14.5-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

14.5/75-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

14.5/75-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

14.75/80-

UM 05 TT

8,2

1.305,70

90071

GR 05 S

7,0

1.220,00

18014

14.9-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

14.9-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

14.9LR-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

14.9LR-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

14/80-

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

14/80-

UM 01 TT

8,2

89814

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

16.0/70-

-

-

-

-

GR 148 7

7,0

1.744,25

03917

16/70-

-

-

-

-

GR 148 7

7,0

1.744,25

03917

275/80-

-

-

-

-

GR 08 S

7,0

1.279,25

02094

280/80-

-

-

-

-

GR 08 S

7,0

1.279,25

02094

335/80-

-

-

-

-

GR 10 S/B

7,0

1.320,00

28998

335/80-

UM 10 TT

8,2

1.409,70

86101

GR 10 S

7,0

1.320,00

02095

365/80-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

365/80-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

365/85-

UM 05 TT

8,2

1.305,70

90071

GR 05 S

7,0

1.220,00

18014

375/75-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

375/75-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

395/85-

UM 07 TT

8,2

1.386,25

90072

-

-

405/70-

-

-

-

-

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

405/70-

-

-

-

-

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

9.00-

-

-

-

-

GR 91S/B

7,0

1.251,70

88650

9.00-

-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

90076

-

-

265/70-

19.5"

10.00-

20"

395/90-

22"

90076

8,2

10-

22.5"

1.429,25

1.561,70 1.409,70 -

-

1.561,70

1.849,50

-

-

-

-

-

-

-

02098 -

-

-

-

-

GR 91S/B

7,0

1.251,70

88650

10-

-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

02098

10- Michelin XT..

-

-

-

-

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

B = met hoogzittende binnen ketting (bij een kleine vrije ruimte in de wielkast)

56

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen vrachtauto’s pewag uniradial

UM ..

GR .. S

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

Dikte mm

11-

22.5"

EUR exkl. -

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

Artikelnummer

-

GR 94 S/B

7,0

1.308,70

10738

73061

GR 94 S

7,0

1.308,70

02099

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

73018

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

-

-

11-

UM 94 TT

8,2

11- Michelin XD..

-

-

11- Michelin XD..

UM 97 TT

8,2

11/70-

-

-

-

-

GR 89 S

7,0

1.627,00

52033

12-

-

-

-

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

12-

UM 97 TT

8,2

73018

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

12- Michelin XD..

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

12- Michelin XD..

UM 97 TT

8,2

73018

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

13-

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

13-

UM 01 TT

8,2

89814

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

255/70- Michelin XZA

-

-

-

-

GR 89 S

7,0

1.627,00

52033

275/70- 1)

-

-

-

-

GR 91 4

4,5

990,50

65775

275/70-

-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

02098

275/80-

UM 93 7 TT

8,2

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

275/80- Michelin XD..

-

-

-

GR 94 S/B

7,0

1.308,70

10738

275/80- Michelin XD..

UM 93 7 TT

8,2

90077

GR 94 S

7,0

1.308,70

02099

295/55-

-

-

-

-

GR 87 S

7,0

1.217,00

11480

295/60-

-

-

-

-

GR 89 S

7,0

1.627,00

52033

295/60- Bridgestone M...

-

-

-

-

GR 89 S

7,0

1.627,00

52033

295/70-

-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

02098

295/75-

UM 93 7 TT

8,2

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

295/80- 2)

-

-

-

-

GR 94 5

5,6

1.175,25

65193

295/80-

-

-

-

-

GR 94 S/B

7,0

1.308,70

10738

295/80-

UM 94 TT

8,2

73061

GR 94 S

7,0

1.308,70

02099

295/80- Bridgestone M…, Michelin XD..

-

-

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

295/80- Bridgestone M…, Michelin XD..

UM 97 TT

8,2

73018

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

305/60-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

02098

305/70-

UM 93 7 TT

8,2

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

315/60-

-

-

-

GR 91 S

7,0

1.251,70

02098

315/65-

UM 93 7 TT

8,2

1.396,50

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

315/70-

UM 93 7 TT

8,2

1.396,50

90077

GR 93 7

7,0

1.308,70

33588

315/70- Bridgestone M…, Michelin XD..

-

-

-

GR 94 S/B

7,0

1.308,70

10738

315/70- Bridgestone M…, Michelin XD..

UM 93 7 TT

8,2

90077

GR 94 S

7,0

1.308,70

02099

315/75-

-

-

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

315/75-

UM 97 TT

8,2

73018

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

315/80-

-

-

-

GR 97 S/B

7,0

1.396,50

11147

315/80-

UM 97 TT

8,2

73018

GR 97 S

7,0

1.396,50

02100

315/80- Bridgestone M…, Michelin XD..

-

-

-

GR 01 S/B

7,0

1.463,70

13127

315/80- Bridgestone M…, Michelin XD..

UM 97 TT

8,2

73018

GR 01 S

7,0

1.463,70

02091

1.429,25 1.490,25

1.490,25 1.490,25 1.561,70

1.396,50 1.396,50

1.396,50

1.429,25 1.490,25 1.396,50 -

1.396,50 1.490,25 1.490,25 1.490,25

385/55-

-

-

-

GR 99 7

7,0

1.463,70

62181

385/65-

UM 12 TT

8,2

1.601,50

86102

GR 12 S/B

7,0

1.500,50

03881

385/65-

UM 12 B TT

8,2

1.601,50

90073

GR 12 S

7,0

1.500,50

02235

395/80-

UM 154 8 TT

8,2

1.732,00

90074

GR 154 7

7,0

1.632,00

03797

UM 154 8 TT

8,2

1.732,00

90074

GR 154 7

7,0

1.632,00

03797

16/70-

UM 154 8 TT

8,2

1.732,00

90074

GR 154 7

7,0

1.632,00

03797

405/70-

UM 154 8 TT

8,2

1.732,00

90074

GR 154 7

7,0

1.632,00

03797

90076

8,2

1.849,50

90076

-

-

14.5-

15.5-

24"

25"

-

-

Sneeuwkettingen Vrachtauto‘s

pewag unimove TT

-

B = met hoogzittende binnen ketting (bij een kleine vrije ruimte in de wielkast) 1) Met hoogzittende binnen ketting voor bus-vooras (b.v. MB Citaro met bandenmaat 275/70-22.5) 2) Met hoogzittende binnen ketting voor zeer kleine vrije ruimte in de wielkasten

Tractiekettingen 2016 / 2017

57


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen + Matrix pewag traktor doppelspur pewag universal pewag universal ED Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

58

60 61 62 62 63-69


59

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Bevoegd. Innovatief. pewag. Krachtige steun voor traktor en sneeuwruimer. Uitmuntende betrouwbaarheid en efficiëncy zijn de belangrijkste kenmerken van de pewag terreinkettingen. Sneeuwruimen op bouwplaatsen of in de landbouw: door middel van voortdurende ontwikkeling worden de snel groeiende behoeften naar verschillende toepassingsgebieden en weersomstandigheden aangepast.

Matrix Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen pewag universal U ..

pewag universal ED U .. ED

pewag traktor doppelspur D ..

4,5 / 5,6 / 7 / 8,2 / 10 / 12

5,6 / 7 / 8,2 / 10 / 12

7 / 8,2 / 10

Omkeerbaar – langere levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Extra slijtstrips aangebracht Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur Speciale uitvoering voor extra brede banden Door pewag aanbevolen voor: Gebruik in de landbouw Onverharde wegen Sneeuwruimen / Winterdienst Bouwplaatsen / Grondverzet Loopnetsterkte* (mm) * De loopnetsterkte is afhankelijk van de kettingmaat. De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van de auto. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw auto, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

60

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

universal

Zeshoekige netvorm

Tweevelds-uitvoering

Eenvelds-uitvoering

Bewezen technologie. Bedrijfszeker. De klassieke pewag netketting. Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Robuust en sterk – deze beproefde netketting is nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, ook voor extra brede banden. Toepassing • Aanbevolen voor middelzware tot zware toepassingen bij gebruik van tractoren en bouwvoertuigen Productinformatie • Robuust, hexagonaal gevormd loopnet • Bestand tegen extreme krachten dankzij gesmede middenhaken • Innovatief starwave® golfprofiel voor materiaaldiktes van 4,5 tot 8,2 mm voor uitstekende tractie en een langere levensduur • Tevens beschikbaar in een speciale uitvoering voor extra brede banden • Minder slijtage, langere levensduur en optimale rijeigenschappen Technische Details • TitanGrip® speciaalstaal voor maximale slijtvastheid • Beschikbaar in materiaaldikte 4,5 tot 12 mm

Montage video

Tractiekettingen 2016 / 2017

61


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

universal

ED

Versterkte uitvoering. De ketting voor zware inzet. Opgelaste slijtelementen zorgen voor hogere slijtvastheid en verlengde levensduur bij de versterkte uitvoering van de populaire pewag universal – nu ook beschikbaar voor extra brede banden. Toepassing • Aanbevolen voor middelzware tot zware toepassingen bij gebruik van tractoren en bouwvoertuigen • Speciaal aanbevolen voor onverharde wegen, winterse omstandigheden en grondverzet toepassingen Productinformatie • Extra opgelaste slijtelementen voor meer tractie en een langere levensduur • Innovatief starwave® golfprofiel voor materiaaldikte 5,6 tot 8,2 mm voor uitstekende tractie en een langere levensduur • Tevens beschikbaar in speciale uitvoering voor extra brede banden Technische Details • TitanGrip® voor maximale slijtvastheid • Beschikbaar in materiaaldikte 5,6 tot 12 mm

Montage video

traktor doppelspur

Eenvoudig en goed. De klassieker op het gebied van tractoren – nu in gelaste uitvoering. De geruite netvorm van de pewag traktor doppelspur is ideaal wanneer om het gaat om standaard inzet met tractoren. Toepassing • Aanbevolen voor lichte tot middelzware agrarische inzet alsmede voor het sneeuwvrij maken van privéterrein Productinformatie • Robuust ontwerp met voorgelaste klemmen en slijtageschakels • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels • Door middel van extra slijtschakels versterkt welke de grip en levensduur verlengen Technische details • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Beschikbaar in materiaaldikte 7 / 8,2 en 10 mm

62

Tractiekettingen 2016 / 2017

Montage video


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

21X11.0010" 10.0012" 22X8.5023X8.5024X8.5026X12.0026X12.00- Kenda SuperTurf 300/608.0024X8.5014" 10.0/7515"

U 80 4 U 103 5 U 78 4 U 78 4 U 80 4 U 98 5 69832 U 98 5 U 97 5 U 80 4 U 103 5

4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6

10.0/75-

U 104 5

10.0/7510.51011.511.5/8027X10.5027X1027X8.5028X9.0028X9- Superelastic 29X12.0029X12.5029X13.50300300300/75300/7531X10.5031X11.5031X13.5031X15.50-

pewag universal ED U .. ED EUR exkl.

Artikelnr.

Bestelnummer

mm

581,50 809,00 554,00 554,00 581,50 767,25 767,25 767,25 798,70 581,50 809,00

10271 03776 10260 10260 10271 03173 69832 03173 03376 10271 03776

U 103 5 ED U 98 5 ED 26404 U 98 5 ED U 97 5 ED U 103 5 ED

5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6

5,6

818,25

03629

U 104 5 ED 5,6

U 106 5 U 103 5 U 114 5 U 114 5 U 95 5 U 95 5 U 90 5 U 94 5 U 95 5 U 105 5 U 105 5 U 108 5 U 114 5 U 114 7 U 114 5 U 114 7 U 106 5 U 106 5 4594 U 115 5

5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6

841,50 809,00 885,50 885,50 854,00 854,00 808,00 843,70 854,00 832,50 832,50 939,50 885,50 936,50 885,50 936,50 841,50 841,50 1.018,00 896,70

03779 03776 03780 03780 06336 06336 10690 04596 06336 03911 03911 09931 03780 03256 03780 03256 03779 03779 04594 21924

U 106 5 ED U 103 5 ED U 114 5 ED U 114 5 ED U 95 5 ED U 95 5 ED U 90 5 ED U 94 5 ED U 105 5 ED U 105 5 ED U 114 5 ED U 114 7 ED U 114 5 ED U 114 7 ED U 106 5 ED U 106 5 ED U 115 5 ED

31X15.50-

U 116 5

5,6

896,70

31X15.50315/70320/5533X12.5033X15.5035X12.5036X14.0037X12.509- LT 10.0/75-

U 114 7 U 105 5 U 114 7 U 121 5 U 120 5 U 131 7 U 128 7 U 106 5 15.3" U 103 5

7,0 5,6 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 5,6 5,6

10.0/75-

U 104 5

10.0/7511.5/80-

U 114 5

pewag traktor doppelspur D .. Artikelnr.

Bestelnummer

mm

968,00 921,25 921,25 958,00 968,00

23102 29398 26404 29398 69530 23102

D 103 7 V 1) -

7,0 -

979,25

30551

-

-

5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6

1.006,00 968,00 1.058,00 1.058,00 1.025,25 1.025,25 970,25 995,70 995,70 1.058,00 1.156,70 1.058,00 1.156,70 1.006,00 1.006,00 1.075,25

29397 23102 30322 30322 84540 84540 59122 66583 29563 29563 30322 30529 30322 30529 29397 29397 30536

3225 D V 1) D 103 7 V 1) D 115 7 V -

7,0 7,0 7,0 -

06203

U 116 5 ED 5,6

-

-

-

-

936,50 832,50 936,50 932,50 1.038,50 1.084,50 1.052,70 841,50 809,00

03256 03911 03256 45785 06344 70477 03783 03779 03776

U 114 7 ED U 105 5 ED U 114 7 ED U 121 5 ED U 120 5 ED U 131 7 ED U 128 7 ED U 106 5 ED U 103 5 ED

7,0 5,6 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 5,6 5,6

1.156,70 995,70 1.156,70 1.117,00 1.244,50 1.296,50 1.273,00 1.006,00 968,00

30529 29563 30529 07090 59603 70481 70476 29397 23102

D 116 7 V -

7,0 -

5,6

818,25

03629

U 104 5 ED 5,6

979,25

30551

-

-

5,6

885,50

03780

U 114 5 ED 5,6

1.058,00

30322

3225 D V 1) -

7,0 -

met bandenmaat: D=760 mm, B=250 mm (niet aangedreven wielen) met bandenmaat: D=790 mm, B=260 mm (aangedreven AS en EM banden)

met bandenmaat: D=750 mm, B=370 mm (bv Mitas) met bandenmaat: D=800 mm, B=400 mm (bv Dico, Galaxy, Titan, Trelleborg)

met bandenmaat: D=760 mm, B=250 mm (niet aangedreven wielen) met bandenmaat: D=790 mm, B=260 mm (aangedreven AS en EM banden)

EUR exkl.

met bandenmaat: D=760 mm, B=250 mm (niet aangedreven wielen) met bandenmaat: D=790 mm, B=260 mm (aangedreven AS en EM banden)

met bandenmaat: D=750 mm, B=370 mm (bv Mitas) met bandenmaat: D=800 mm, B=400 mm (bv Dico, Galaxy, Titan, Trelleborg)

met bandenmaat: D=760 mm, B=250 mm (niet aangedreven wielen) met bandenmaat: D=790 mm, B=260 mm (aangedreven AS en EM banden)

EUR exkl. 663,00 570,25 663,00 691,70 641,70 570,25 -

Artikelnr. 55988 55975 55988 10231 -

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

10267 55975 -

1) Uitvoering zonder extra slijtschakel Superelastisch = vol rubber band / pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

Tractiekettingen 2016 / 2017

63


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat

Velgen

11.5/8015.3" 11.5/80Continental AS Farmer 295/80295/80280/6015.5" 400400/60500/6010.0/7516" 10.0010.511.212.413.6230/70235/65250/75260/70260/70- BKT 260/70- Continental AC70, Mitas AC70T 270/75280/65280/70320/6589.0/709.501016.5" 1235X12.5015.0/5517" 15.0/55Continental AS Farmer 15.5/5515.5/55Continental AS Farmer 380/55420/55425/55425/55- AllianceAgro570 440/50450/55- Alliance A-221 500/50505/501417.5" 400/55520/4510.518" 10.5/1010.5/8012.012.0/12.512.0/7512.512.5/801213.0/6515.5/5515.5/60- Bridgestone FG L-2 15.5/70275/80280/70280/80300/65320/65-

Bestelnummer

mm

U 114 7 70492

7,0 7,0

U 114 5 U 114 7 U 94 5 U 130 7 U 130 7 18235 3917 U 117 7 U 123 7 6343 U 97 5 U 97 5 U 104 5 U 103 5 U 104 5 U 104 5

pewag universal ED U .. ED EUR exkl.

Artikelnr.

Bestelnummer

936,50 1.146,50

03256 70492

U 114 7 ED 7,0 65916 7,0

5,6 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6

885,50 936,50 843,70 1.064,00 1.064,00 1.396,50 838,50 949,70 998,70 1.309,70 798,70 798,70 818,25 809,00 818,25 818,25

03780 03256 04596 10622 10622 18235 29903 71111 04888 06343 03376 03376 03629 03776 03629 03629

U 114 5 ED U 114 7 ED U 94 5 ED U 130 7 ED U 130 7 ED 30547 3917 ED U 117 7 ED U 123 7 ED U 97 5 ED U 97 5 ED U 104 5 ED U 103 5 ED U 104 5 ED U 104 5 ED

U 106 5 U 107 5 U 114 5 U 104 5 U 97 5 U 104 5 3916 U 3907 U 120 5 U 125 7 3310

5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 7,0

841,50 844,70 885,50 818,25 798,70 818,25 970,25 950,70 1.038,50 1.020,00 1.097,70

03779 18880 03780 03629 03376 03629 06882 70511 06344 18497 03743

U 106 5 ED U 107 5 ED U 114 5 ED U 104 5 ED U 97 5 ED U 104 5 ED 3916 ED 3907 ED U 120 5 ED U 125 7 ED 3310 ED

U 125 7 3310

7,0 7,0

1.020,00 1.097,70

U 125 7 U 131 7 U 132 7 U 132 7 18235 18235 U 128 7 18235 U 117 7 U 117 7 U 117 7 U 128 7 U 123 7 U 123 7 3904 3904 U 123 7 U 131 7 U 132 7 U 141 7 U 117 7 U 114 7 U 120 5 U 114 7 -

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 -

1.020,00 1.084,50 1.090,50 1.090,50 1.396,50 1.396,50 1.052,70 1.396,50 949,70 949,70 949,70 1.052,70 998,70 998,70 1.109,00 1.109,00 998,70 1.084,50 1.090,50 1.175,25 949,70 936,50 1.038,50 936,50 -

pewag traktor doppelspur D .. Artikelnr.

Bestelnummer

mm

1.156,70 1.212,00

30529 65916

D 115 7 V D 115 7 V

7,0 7,0

691,70 691,70

10231 10231

5,6 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6

1.058,00 1.156,70 1.313,00 1.313,00 1.676,00 1.004,70 1.140,50 1.199,70 958,00 958,00 979,25 968,00 979,25 979,25

30322 30529 66583 18328 18328 30547 30146 30509 71100 69530 69530 30551 23102 30551 30551

D 115 7 V 7,0 3225 D V 1) 7,0 D 130 7 V 7,0 D 130 7 V 7,0 3225 D V 1) 7,0 D 115 7 V 7,0 D 115 7 V 7,0 D 123 7 V 7,0 D 127 7 V 7,0 3218 D V 1) 7,0 3225 D V 1) 7,0 3235 D V 1) 7,0 3235 D V 1) 7,0

691,70 570,25 675,25 675,25 570,25 691,70 691,70 673,25 700,00 537,70 570,25 619,25 619,25

10231 55975 08101 08101 55975 10231 10231 10264 10270 55973 55975 55976 55976

5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 7,0

1.006,00 1.014,00 1.058,00 979,25 958,00 979,25 1.382,50 1.447,50 1.244,50 1.249,50 1.377,00

29397 35923 30322 30551 69530 30551 29690 70503 59603 70472 23170

D 111 7 V 7,0 3235 D V 1) 7,0 3218 D V 1) 7,0 D 130 7 V 7,0 D 132 7 V 7,0

619,25 537,70 675,25 731,50

23821 55976 55973 08101 10345

18497 03743

U 125 7 ED 7,0 3310 ED 7,0

1.249,50 1.377,00

70472 23170

D 130 7 V D 132 7 V

7,0 7,0

675,25 731,50

08101 10345

18497 70477 45831 45831 18235 18235 03783 18235 71111 71111 71111 03783 04888 04888 29965 29965 04888 70477 45831 70485 71111 03256 06344 03256 -

U 125 7 ED U 131 7 ED U 132 7 ED U 132 7 ED 30547 30547 U 128 7 ED U 117 7 ED U 117 7 ED U 117 7 ED U 128 7 ED U 123 7 ED U 123 7 ED 3904 ED 3904 ED U 123 7 ED U 131 7 ED U 132 7 ED U 141 7 ED U 117 7 ED U 114 7 ED U 120 5 ED U 114 7 ED -

1.249,50 1.296,50 1.307,70 1.307,70 1.676,00 1.676,00 1.273,00 1.140,50 1.140,50 1.140,50 1.273,00 1.199,70 1.199,70 1.341,50 1.341,50 1.199,70 1.296,50 1.307,70 1.537,25 1.140,50 1.156,70 1.244,50 1.156,70 -

70472 70481 70482 70482 30547 30547 70476 30509 30509 30509 70476 71100 71100 30128 30128 71100 70481 70482 29374 30509 30529 59603 30529 -

D 132 7 V D 132 7 V D 132 7 V D 130 7 V 3315 D V 3315 D V D 128 7 V 3340 D V D 128 7 V 3340 D V D 123 7 V D 127 7 V 3315 D V D 115 7 V 3315 D V D 115 7 V 3315 D V

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

731,50 731,50 731,50 675,25 666,25 666,25 716,25 729,50 716,25 729,50 673,25 700,00 666,25 691,70 666,25 691,70 666,25

10345 10345 10345 08101 08981 08981 10301 07545 10301 07545 10264 10270 08981 10231 08981 10231 08981

mm

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 -

EUR exkl.

1) Uitvoering zonder extra slijtschakel pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

64

Tractiekettingen 2016 / 2017

EUR exkl.

Artikelnr.


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat

Velgen

325/7018" 335/80340/65340/70340/80355/60365/70385/55400/70405/70425/509.51519.5" 445/4510.520" 11.212.412.512.5/8014.514.914.9- Kleber Super G 14.9LR15.5/8016.0/7016.5/751616/7017.5/65275/80280/70280/80280/85300/70320/70320/70- Continental AC70 320/70- Goodyear DT812 320/85320/85- Kleber Traker 335/80335/80- Continental AC70 340/65340/70340/75340/80360/70360/80- Nokian TRI 365/80375/70375/70- Continental AC70G 375/75375/75- Kleber Super G 380/70380/75400/70405/7041X14.00420/65420/65- Continental AC65 420/75425/70425/75425/75- Michelin XM27 44X18.00440/65455/70475/65-

Bestelnummer

mm

3904 U 128 7 U 136 7 U 123 7 U 133 7 U 131 7 U 141 7 U 142 7 U 132 7 U 113 5 U 141 7 U 132 7 U 123 7 U 128 7 U 136 7 U 148 8 U 152 8 U 148 8 U 157 8 U 148 8 U 148 8 U 157 8 U 123 7 U 117 7 U 123 7 U 128 7 U 123 7 U 128 7 3904 3904 U 138 7 U 136 7 3904 3904 U 136 7 U 142 7 U 142 7 U 142 7 U 142 7 U 142 7 U 148 8 U 142 7 U 147 8 U 148 8 U 148 8 3929 U 146 7 U 146 7 U 157 8 U 157 8 U 161 8 U 157 8 U 161 8

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 5,6 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

pewag universal ED U .. ED EUR exkl. 1.109,00 1.052,70 1.131,25 998,70 1.115,00 1.084,50 1.175,25 1.186,50 1.090,50 951,70 1.175,25 1.090,50 998,70 1.052,70 1.131,25 1.686,25 1.731,00 1.686,25 1.789,25 1.686,25 1.686,25 1.789,25 998,70 949,70 998,70 1.052,70 998,70 1.052,70 1.109,00 1.109,00 1.075,25 1.131,25 1.109,00 1.109,00 1.131,25 1.186,50 1.186,50 1.186,50 1.186,50 1.186,50 1.686,25 1.186,50 1.677,00 1.686,25 1.686,25 1.284,25 1.226,25 1.226,25 1.789,25 1.789,25 1.835,00 1.789,25 1.835,00

Artikelnr.

Bestelnummer

mm

29965 03783 70484 04888 21431 70477 70485 70486 45831 03631 70485 45831 04888 03783 70484 30457 30461 30457 30458 30457 30457 30458 04888 71111 04888 03783 04888 03783 29965 29965 04660 70484 29965 29965 70484 70486 70486 70486 70486 70486 30457 70486 30460 30457 30457 70102 20444 20444 30458 30458 30462 30458 30462

3904 ED U 128 7 ED U 136 7 ED U 123 7 ED U 133 7 ED U 131 7 ED U 141 7 ED U 142 7 ED U 132 7 ED U 113 5 ED U 141 7 ED U 132 7 ED U 123 7 ED U 128 7 ED U 136 7 ED U 148 8 ED U 152 8 ED U 148 8 ED U 157 8 ED U 148 8 ED U 148 8 ED U 157 8 ED U 123 7 ED U 117 7 ED U 123 7 ED U 128 7 ED U 123 7 ED U 128 7 ED 3904 ED 3904 ED U 138 7 ED U 136 7 ED 3904 ED 3904 ED U 136 7 ED U 142 7 ED U 142 7 ED U 142 7 ED U 142 7 ED U 142 7 ED U 148 8 ED U 142 7 ED U 147 8 ED U 148 8 ED U 148 8 ED 3929 ED U 146 7 ED U 146 7 ED U 157 8 ED U 157 8 ED U 161 8 ED U 157 8 ED U 161 8 ED

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 5,6 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

pewag traktor doppelspur D .. EUR exkl.

1.341,50 1.273,00 1.482,25 1.199,70 1.414,00 1.296,50 1.537,25 1.502,50 1.307,70 1.141,50 1.537,25 1.307,70 1.199,70 1.273,00 1.482,25 2.022,70 2.073,70 2.022,70 2.145,25 2.022,70 2.022,70 2.145,25 1.199,70 1.140,50 1.199,70 1.273,00 1.199,70 1.273,00 1.341,50 1.341,50 1.460,70 1.482,25 1.341,50 1.341,50 1.482,25 1.502,50 1.502,50 1.502,50 1.502,50 1.502,50 2.022,70 1.502,50 2.008,50 2.022,70 2.022,70 1.540,25 1.564,70 1.564,70 2.145,25 2.145,25 2.200,25 2.145,25 2.200,25

Artikelnr.

Bestelnummer

mm

30128 70476 23109 71100 30584 70481 29374 07086 70482 30550 29374 70482 71100 70476 23109 30581 30602 30581 30582 30581 30581 30582 71100 30509 71100 70476 71100 70476 30128 30128 29395 23109 30128 30128 23109 07086 07086 07086 07086 07086 30581 07086 30600 30581 30581 84541 30597 30597 30582 30582 30604 30582 30604

35009 3340 D V 35009 D 127 7 V D 133 7 V D 133 7 V D 127 7 V D 141 7 V D 148 8 V D 132 7 V 3315 D V D 123 7 V D 126 7 V D 136 7 V D 137 7 V D 137 7 V D 142 7 V D 145 7 V D 142 7 V D 145 7 V D 148 8 V D 157 8 V D 148 8 V D 148 8 V D 157 8 V D 123 7 V 3315 D V D 126 7 V D 123 7 V D 127 7 V D 127 7 V D 136 7 V 3350 D V D 137 7 V D 136 7 V 3340 D V D 136 7 V D 141 7 V D 136 7 V D 145 7 V D 142 7 V D 141 7 V D 145 7 V D 145 7 V D 142 7 V D 145 7 V D 148 8 V D 148 8 V D 145 7 V D 145 7 V D 147 7 V D 157 8 V D 157 8 V D 157 8 V D 141 8 V D 157 8 V D 157 8 V -

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 -

EUR exkl. 760,00 729,50 760,00 700,00 728,50 728,50 700,00 774,25 1.027,25 731,50 666,25 673,25 692,70 751,00 757,00 757,00 839,50 800,70 839,50 800,70 1.027,25 1.090,50 1.027,25 1.027,25 1.090,50 673,25 666,25 692,70 673,25 700,00 700,00 751,00 759,00 757,00 751,00 729,50 751,00 774,25 751,00 800,70 839,50 774,25 800,70 800,70 839,50 800,70 1.027,25 1.027,25 800,70 800,70 808,00 1.090,50 1.090,50 1.090,50 979,25 1.090,50 1.090,50 -

Artikelnr. 35009 07545 35009 10270 10351 10351 10270 10362 08225 10345 08981 10264 10269 08190 10358 10358 10368 10369 10368 10369 08225 10377 08225 08225 10377 10264 08981 10269 10264 10270 10270 08190 08985 10358 08190 07545 08190 10362 08190 10369 10368 10362 10369 10369 10368 10369 08225 08225 10369 10369 08211 10377 10377 10377 10363 10377 10377 -

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

Tractiekettingen 2016 / 2017

65


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat

Velgen

8.0020" 9.5425/8521" 400/5522.5" 445/65500/45550/45600/40600/50620/4011.224" 12.413.0013.614.0014.514.914.9- Industrial 15.5/8016.5/8516.916.9- Industrial 16/7017.517.5LR18.419.520280/85300/70300/80320/70320/80320/85320/85- Continental AC85 325/95340/70340/80- Nokian TRI 340/85340/85- Continental AC85 360/70360/70- Kleber Fitker, Michelin OmniBib 360/80- Nokian TRI 380/65380/70380/70- Kleber Fitker 380/85380/85- Continental AC85 385/95400/65400/70400/80- Nokian TRI 405/70420/65420/70420/70- Continental AC70 T, Kleber Fitker 420/70- Pirelli TM700 420/75420/85420/85- Continental AC85 425/65425/75440/65440/70-

Bestelnummer

mm

U 118 5 3615 U 141 7 U 161 8 58225* U 177 8* 3352 3654 3626 3933 3627 3933 3934 3626 3934 U 176 8 3969 3821 3943 3628 3615 U 186 8 3389* 3352 3352 U 138 7 3654 U 152 8

5,6 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2

3933 3933 3933 U 147 8 U 152 8

pewag universal ED U .. ED EUR exkl.

Artikelnr.

Bestelnummer

937,50 1.890,25 1.175,25 1.835,00 2.033,00 2.092,25 1.126,25 1.197,50 1.829,00 1.748,50 1.859,50 1.748,50 1.846,25 1.829,00 1.846,25 1.987,00 1.931,00 2.123,70 1.848,25 2.276,70 1.890,25 2.093,25 2.475,70 1.126,25 1.126,25 1.075,25 1.197,50 1.731,00

09881 03228 70485 30462 58225 06719 70441 03220 03245 30013 03247 30013 30014 03245 30014 03388 04776 03821 30026 03118 03228 07655 03389 70441 70441 04660 03220 30461

U 118 5 ED 5,6 3615 ED 8,2 U 141 7 ED 7,0 U 161 8 ED 8,2 65427* 8,2 68397 8,2 U 177 8 ED* 8,2 68397 8,2 3352 ED 7,0 3654 ED 7,0 3626 ED 8,2 3933 ED 8,2 3627 ED 8,2 3933 ED 8,2 3934 ED 8,2 3626 ED 8,2 3934 ED 8,2 U 176 8 ED 8,2 3969 ED 8,2 4426 8,2 3943 ED 8,2 3628 ED 8,2 3615 ED 8,2 U 186 8 ED 8,2 23162* 8,2 3352 ED 7,0 3352 ED 7,0 U 138 7 ED 7,0 3654 ED 7,0 U 152 8 ED 8,2

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.748,50 1.748,50 1.748,50 1.677,00 1.731,00

30013 30013 30013 30460 30461

3933 ED 3933 ED 3933 ED U 156 8 ED U 147 8 ED U 152 8 ED

U 152 8 U 147 8 U 152 8 U 161 8 3934 3934 U 176 8 3943 3942 3943 U 157 8 3942 3942

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.731,00 1.677,00 1.731,00 1.835,00 1.846,25 1.846,25 1.987,00 1.848,25 1.942,25 1.848,25 1.789,25 1.942,25 1.942,25

30461 30460 30461 30462 30014 30014 03388 30026 30025 30026 30458 30025 30025

U 152 8 ED U 147 8 ED U 152 8 ED U 161 8 ED 3934 ED 3934 ED U 176 8 ED 3943 ED 3942 ED 3943 ED U 157 8 ED 3942 ED 3942 ED

3615 3942 U 176 8 U 180 8* 3942 U 161 8 -

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 -

1.890,25 1.942,25 1.987,00 2.113,50 1.942,25 1.835,00 -

03228 30025 03388 43095 30025 30462 -

pewag traktor doppelspur D .. Artikelnr.

Bestelnummer

mm

1.127,25 2.266,50 1.537,25 2.200,25 2.440,00 2.487,00 2.510,25 2.487,00 1.472,00 1.454,70 2.194,25 2.097,25 2.227,70 2.097,25 2.214,50 2.194,25 2.214,50 2.383,00 2.316,50 2.547,00 2.214,50 2.730,70 2.266,50 2.510,25 3.691,50 1.472,00 1.472,00 1.460,70 1.454,70 2.073,70

30583 07890 29374 30604 65427 68397 29388 68397 70442 08627 07967 30164 08611 30164 30165 07967 30165 23117 43114 04426 30184 08612 07890 23118 23162 70442 70442 29395 08627 30602

3295 D V 1) 3295 D V 1) D 148 8 V D 161 8 V D 150 8 V D 177 8 V 3350 D V 3370 D V 3390 D V 3420 D V 3821 D V 3821 D V D 176 8 V D 176 8 V D 176 8 V 3854 D V D 182 8 V D 195 8 V 3350 D V D 137 7 V D 138 7 V 3370 D V 3370 D V -

7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 -

662,00 662,00 1.027,25 1.119,00 1.101,70 1.251,70 759,00 810,00 853,00 1.108,00 1.100,70 1.100,70 1.216,00 1.216,00 1.216,00 1.159,00 1.231,25 1.324,00 759,00 757,00 763,00 810,00 810,00 -

55977 55977 08225 08316 10373 10427 08985 08986 07638 07826 09067 09067 10401 10401 10401 08028 08401 10528 08985 10358 08192 08986 08986 -

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

2.097,25 2.097,25 2.097,25 2.131,00 2.008,50 2.073,70

30164 30164 30164 29376 30600 30602

3393 D V D 145 7 V D 138 7 V 3390 D V 3393 D V D 147 7 V D 152 7 V

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

851,70 800,70 763,00 853,00 851,70 808,00 836,50

08990 10369 08192 07638 08990 08211 08231

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

2.073,70 2.008,50 2.073,70 2.200,25 2.214,50 2.214,50 2.383,00 2.214,50 2.329,70 2.214,50 2.145,25 2.329,70 2.329,70

30602 30600 30602 30604 30165 30165 23117 30184 30181 30184 30582 30181 30181

D 152 7 V D 152 7 V D 161 8 V 3821 D V D 162 8 V D 152 7 V 3862 D V 3942 D V 3862 D V 3862 D V 3854 D V 3854 D V

7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

836,50 836,50 1.119,00 1.100,70 1.145,50 836,50 1.232,25 1.231,25 1.232,25 1.232,25 1.159,00 1.159,00

08231 08231 08316 09067 08374 08231 08091 27590 08091 08091 08028 08028

3615 ED 8,2 3942 ED 8,2 U 176 8 ED 8,2 U 180 8 ED* 8,2 3942 ED 8,2 U 161 8 ED 8,2 -

2.266,50 2.329,70 2.383,00 2.536,00 2.329,70 2.200,25 -

07890 30181 23117 43115 30181 30604 -

3942 D V 3942 D V D 176 8 V D 182 8 V 3862 D V 3942 D V D 161 8 V 3854 D V

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.231,25 1.231,25 1.216,00 1.231,25 1.232,25 1.231,25 1.119,00 1.159,00

27590 27590 10401 08401 08091 27590 08316 08028

mm

EUR exkl.

EUR exkl.

Artikelnr.

1) Uitvoering zonder extra slijtschakel *) Speciale uitvoering voor extra brede banden pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

66

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat

Velgen

440/8024" 445/70455/70460/65460/65- Industrial 460/70480/65480/65- Michelin MultiBib 480/70480/70- Continental AC70 480/70- Kleber Fitker 480/75495/70500/65500/70500/75540/658.39.009.514.0025" 15.517.520.523.523.526.529.5385/9514.926" 16.918.423.123.1360/70420/85480/65480/70480/80520/70520/75540/65400/6026.5" 500/60500/65500/75540/6011.228" 12.413.613.613.6- Michelin AgriBib 14.914.9- Industrial 16.5/8516.916.9- Nokian TRI 280/85320/70320/85340/85340/85360/70360/70- Kleber Fitker 380/70380/70- BKT, Kleber Fitker, Continental AC70 T, Michelin OmniBib

Bestelnummer

mm

U 175 8 3615 3615 3615 3623 3615 3969 3969 U 175 8 U 180 8* 3640* U 186 8 U 180 8* 88651 3640* 3640* U 118 5 3352 3434 3627 3623 3628 3632 3645* U 221 2 U 242 2 4128* 3967 3615 3645* U 221 2 U 175 8 U 196 8 U 196 8 U 191 8* U 175 8 U 182 8 3640* 3372 3392 3968 3615 3967 3834 3643 3644 3372 3392 3968 3934 3943 -

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 5,6 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 10 10 12 12 12 8,2 8,2 10 12 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 -

pewag universal ED U .. ED EUR exkl. 1.984,00 1.890,25 1.890,25 1.890,25 1.904,50 1.890,25 1.931,00 1.931,00 1.984,00 2.113,50 2.150,25 2.093,25 2.113,50 2.485,00 2.150,25 2.150,25 937,50 1.126,25 1.006,00 1.859,50 1.904,50 2.276,70 3.129,50 3.557,00 4.070,00 4.383,00 5.490,70 1.871,70 1.890,25 3.557,00 4.070,00 1.984,00 2.220,70 2.220,70 2.246,25 1.984,00 2.046,25 2.150,25 1.197,50 1.286,25 1.778,00 1.890,25 1.871,70 2.059,50 2.162,50 2.357,25 1.197,50 1.286,25 1.778,00 1.846,25 1.848,25 -

Artikelnr.

Bestelnummer

10241 03228 03228 03228 03479 03228 04776 04776 10241 43095 18639 07655 43095 88651 18639 18639 09881 70441 03218 03247 03479 03118 03119 03230 03401 04034 04128 30118 03228 03230 03401 10241 06367 06367 24280 10241 11484 18639 70443 70445 30123 03228 30118 03834 03121 73571 70443 70445 30123 30014 30026 -

U 175 8 ED 8,2 3615 ED 8,2 3615 ED 8,2 3615 ED 8,2 3623 ED 8,2 3615 ED 8,2 3969 ED 8,2 3969 ED 8,2 U 175 8 ED 8,2 U 180 8 ED* 8,2 3640 ED* 8,2 U 186 8 ED 8,2 U 180 8 ED* 8,2 61381 8,2 3640 ED* 8,2 3640 ED* 8,2 U 118 5 ED 5,6 3352 ED 7,0 3434 ED 7,0 3627 ED 8,2 3623 ED 8,2 3628 ED 8,2 3632 ED 10 3645 ED* 10 U 221 2 ED 12 U 242 2 ED 12 30618* 12 3967 ED 8,2 3615 ED 8,2 3645 ED* 10 U 221 2 ED 12 U 175 8 ED 8,2 U 196 8 ED 8,2 U 196 8 ED 8,2 U 191 8 ED* 8,2 U 156 8 ED 8,2 U 175 8 ED 8,2 U 182 8 ED 8,2 3640 ED* 8,2 3372 ED 7,0 3392 ED 7,0 3968 ED 8,2 3615 ED 8,2 3967 ED 8,2 4418 8,2 3643 ED 8,2 3644 ED 8,2 3372 ED 7,0 3392 ED 7,0 3968 ED 8,2 3934 ED 8,2 3943 ED 8,2 -

mm

pewag traktor doppelspur D .. EUR exkl.

2.378,70 2.266,50 2.266,50 2.266,50 2.282,00 2.266,50 2.316,50 2.316,50 2.378,70 2.536,00 2.580,70 2.510,25 2.536,00 2.981,50 2.580,70 2.580,70 1.127,25 1.472,00 1.203,70 2.227,70 2.282,00 2.730,70 3.756,70 4.267,70 4.880,70 5.258,25 6.588,25 2.247,25 2.266,50 4.267,70 4.880,70 2.378,70 2.667,50 2.667,50 2.695,00 2.131,00 2.378,70 2.456,25 2.580,70 1.564,70 1.650,50 2.132,00 2.266,50 2.247,25 2.471,50 2.594,00 2.828,50 1.564,70 1.650,50 2.132,00 2.214,50 2.214,50 -

Artikelnr.

Bestelnummer

mm

23116 07890 07890 07890 07964 07890 43114 43114 23116 43115 23172 23118 43115 61381 23172 23172 30583 70442 70453 08611 07964 08612 08613 08622 23125 29379 30618 30267 07890 08622 23125 23116 23119 23119 30628 29376 23116 30623 23172 70444 07699 30122 07890 30267 04418 08621 73558 70444 07699 30122 30165 30184 -

D 176 8 V 3854 D V 3854 D V 3854 D V 3854 D V D 175 8 V D 175 8 V D 182 8 V 3859 D V D 182 8 V D 175 8 V D 182 8 V D 191 8 V D 182 8 V D 123 7 V 3350 D V 3334 D V 1) 3420 D V D 181 8 V D 245 0 V 3415 D V D 181 8 V 3435 D V 3390 D V D 181 8 V D 175 8 V D 182 8 V D 196 8 V D 191 8 V D 200 8 V D 191 8 V D 175 8 V D 182 8 V D 200 8 V 3370 D V 3393 D V 3395 D V 3871 D V D 171 8 V 3420 D V 3430 D V 3430 D V D 186 8 V 3370 D V 3370 D V 3393 D V 3395 D V 3871 D V 3821 D V 3821 D V D 162 8 V D 171 8 V

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 10 8,2 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

EUR exkl. 1.216,00 1.159,00 1.159,00 1.159,00 1.159,00 1.185,25 1.185,25 1.231,25 1.226,25 1.231,25 1.185,25 1.231,25 1.278,25 1.231,25 673,25 759,00 713,00 1.108,00 1.225,25 2.495,00 1.092,50 1.225,25 1.274,00 853,00 1.225,25 1.185,25 1.231,25 1.295,50 1.278,25 1.382,25 1.278,25 1.185,25 1.231,25 1.382,25 810,00 851,70 911,00 1.088,50 1.177,25 1.108,00 1.206,70 1.206,70 1.257,70 810,00 810,00 851,70 911,00 1.088,50 1.100,70 1.100,70 1.145,50 1.177,25

Artikelnr. 10401 08028 08028 08028 08028 08380 08380 08401 09268 08401 08380 08401 10520 08401 10264 08985 55978 07826 10507 36503 09004 10507 09014 07638 10507 08380 08401 08402 10520 10550 10520 08380 08401 10550 08986 08990 07730 08092 10389 07826 09013 09013 10508 08986 08986 08990 07730 08092 09067 09067 08374 10389

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

1) Uitvoering zonder extra slijtschakel *) Speciale uitvoering voor extra brede banden pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

Tractiekettingen 2016 / 2017

67


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat

Velgen

380/8528" 380/85Continental AC85 400/80- Nokian TRI 420/65420/70420/70- Continental AC70 T, Mitas RD-02 420/70- Mitas RD-02 420/85420/85- Continental AC85, Kleber Traker 440/65440/70- Continental AC70 Industrial 440/80460/80- Nokian TRI 480/60480/65480/70480/70Continental AC70 480/70- Michelin OmniBib 500/65500/70520/60520/65520/70540/65540/65- Michelin MultiBib 600/65600/65600/708.3/814.930" 16.916.9- Industrial 18.418.4- Industrial 380/70380/85380/85- Pirelli TM700 420/70420/70- Pirelli TM700, Continental AC70 T 420/85420/85- Continental AC85 440/80440/80- Nokian TRI 460/85480/65480/70480/70- Continental AC70 G 480/80480/80480/80- Nokian TRI 480/80- Nokian TRI 520/70520/70520/75540/60540/65540/65540/65- Continental AC65, Michelin MultiBib 540/65- Nokian TRI 600/60600/65-

Bestelnummer

mm

U 176 8 U 176 8

8,2 8,2

U 176 8 3615 U 171 8 U 176 8

pewag universal ED U .. ED EUR exkl.

Artikelnr.

Bestelnummer

1.987,00 1.987,00

03388 03388

U 176 8 ED 8,2 U 176 8 ED 8,2

8,2 8,2 8,2 8,2

1.987,00 1.890,25 1.979,00 1.987,00

03388 03228 04980 03388

U 176 8 ED 3615 ED U 171 8 ED U 176 8 ED

U 176 8 3643 3644

8,2 8,2 8,2

1.987,00 2.162,50 2.357,25

3969 3628

8,2 8,2

U 186 8 U 180 8* U 186 8 U 196 8 -

pewag traktor doppelspur D .. Artikelnr.

Bestelnummer

mm

2.383,00 2.383,00

23117 23117

3420 D V D 171 8 V

8,2 8,2

1.108,00 1.177,25

07826 10389

8,2 8,2 8,2 8,2

2.383,00 2.266,50 2.374,70 2.383,00

23117 07890 23115 23117

D 175 8 V 3942 D V D 171 8 V D 176 8 V

8,2 8,2 8,2 8,2

1.185,25 1.231,25 1.177,25 1.216,00

08380 27590 10389 10401

03388 03121 73571

U 176 8 ED 8,2 3643 ED 8,2 3644 ED 8,2

2.383,00 2.594,00 2.828,50

23117 08621 73558

D 176 8 V 3430 D V 3435 D V

8,2 8,2 8,2

1.216,00 1.206,70 1.274,00

10401 09013 09014

1.931,00 2.276,70

04776 03118

3969 ED 3628 ED

8,2 8,2

2.316,50 2.730,70

43114 08612

D 172 8 V -

8,2 -

1.168,00 -

10393 -

8,2 8,2 8,2 8,2 -

2.093,25 2.113,50 2.093,25 2.220,70 -

07655 43095 07655 06367 -

U 186 8 ED 8,2 U 180 8 ED* 8,2 U 186 8 ED 8,2 U 196 8 ED 8,2 -

2.510,25 2.536,00 2.510,25 2.667,50 -

23118 43115 23118 23119 -

3435 D V 3435 D V D 175 8 V 3859 D V D 186 8 V D 195 8 V

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.274,00 1.274,00 1.185,25 1.226,25 1.257,70 1.324,00

09014 09014 08380 09268 10508 10528

3675 U 188 8 U 196 8 U 191 8* U 191 8* U 195 8* U 195 8 * 69404* 12894 68433* 3970 3660 3836 3663 3842 3970 U 187 8 U 176 8 3643

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

2.595,00 2.147,25 2.220,70 2.246,25 2.246,25 2.305,25 2.305,25 2.687,70 3.671,00 2.767,50 2.002,50 2.297,25 2.528,70 2.400,25 2.640,00 2.002,50 2.147,25 1.987,00 2.162,50

03127 27929 06367 24280 24280 69753 69753 69404 12894 68433 30124 03124 03836 03234 03842 30124 66607 03388 03121

3675 ED 8,2 U 188 8 ED 8,2 U 196 8 ED 8,2 U 191 8 ED* 8,2 U 191 8 ED* 8,2 U 195 8 ED* 8,2 U 195 8 ED* 8,2 85979 8,2 30633 10 69538 8,2 3970 ED 8,2 3660 ED 8,2 4427 8,2 3663 ED 8,2 4503 8,2 3970 ED 8,2 U 187 8 ED 8,2 U 176 8 ED 8,2 3643 ED 8,2

3.116,25 2.576,70 2.667,50 2.695,00 2.695,00 2.766,25 2.766,25 3.225,25 4.404,50 3.321,25 2.402,25 2.755,25 3.033,50 2.882,70 3.169,25 2.402,25 2.576,70 2.383,00 2.594,00

08647 30513 23119 30628 30628 69754 69754 85979 30633 69538 30272 08644 04427 08646 04503 30272 44433 23117 08621

D 186 8 V D 186 8 V D 191 8 V D 200 8 V D 195 8 V 3334 D V 1) 3430 D V 3435 D V 3435 D V 3450 D V 3450 D V 3415 D V 3430 D V 3430 D V 3430 D V 3430 D V

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2

1.257,70 1.257,70 1.278,25 1.382,25 1.324,00 713,00 1.206,70 1.274,00 1.274,00 1.364,00 1.364,00 1.092,50 1.206,70 1.206,70 1.206,70 1.206,70

10508 10508 10520 10550 10528 55978 09013 09014 09014 07921 07921 09004 09013 09013 09013 09013

3660 3675 3660 3836 3663 U 187 8 U 196 8 3842 U 201 0 3842 U 201 0 U 200 8* U 200 0 U 200 8* U 200 0 U 201 0

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 10 8,2 10 8,2 10 10

2.297,25 2.595,00 2.297,25 2.528,70 2.400,25 2.147,25 2.220,70 2.640,00 3.088,70 2.640,00 3.088,70 2.365,50 3.073,50 2.365,50 3.073,50 3.088,70

03124 03127 03124 03836 03234 66607 06367 03842 30464 03842 30464 48318 30638 48318 30638 30464

3660 ED 8,2 3675 ED 8,2 3660 ED 8,2 4427 8,2 3663 ED 8,2 U 187 8 ED 8,2 U 196 8 ED 8,2 4503 8,2 U 201 0 ED 10 4503 8,2 U 201 0 ED 10 U 200 8 ED* 8,2 U 200 0 ED 10 U 200 8 ED* 8,2 U 200 0 ED 10 U 201 0 ED 10

2.755,25 3.116,25 2.755,25 3.033,50 2.882,70 2.576,70 2.667,50 3.169,25 3.590,50 3.169,25 3.590,50 2.837,70 3.687,50 2.837,70 3.687,50 3.590,50

08644 08647 08644 04427 08646 44433 23119 04503 30640 04503 30640 21546 30639 21546 30639 30640

D 196 8 V D 196 8 V 3435 D V 3435 D V 3450 D V D 186 8 V D 196 8 V D 201 8 V D 201 0 V 3450 D V D 201 0 V D 200 8 V D 210 0 V D 195 8 V D 200 8 V D 200 8 V

8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 10 8,2 10 8,2 8,2 8,2

1.295,50 1.295,50 1.274,00 1.274,00 1.364,00 1.257,70 1.295,50 1.380,25 1.163,70 1.364,00 1.163,70 1.382,25 1.764,70 1.324,00 1.382,25 1.382,25

08402 08402 09014 09014 07921 10508 08402 10620 08409 07921 08409 10550 10647 10528 10550 10550

69404* 68433*

8,2 8,2

2.687,70 2.767,50

69404 68433

85979 69538

3.225,25 3.321,25

85979 69538

D 200 8 V -

8,2 -

1.382,25 -

10550 -

mm

8,2 8,2

EUR exkl.

EUR exkl.

Artikelnr.

*) Speciale uitvoering voor extra brede banden pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

68

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat

Velgen

600/7030" 12.432" 12.4320/85320/8518.0033" 16.934" 16.9- Industrial 18.418.4- Industrial 23.1420/70420/85420/85- Continental AC85 420/85- Continental AC85 420/85- Trelleborg 440/80- Nokian TRI 460/85480/70480/70480/70- Firestone, Continental AC/HC 70, Kleber Fitker 480/80- Nokian TRI 520/70520/75540/65540/65600/65600/65600/7012.436" 13.613.638" 16.918.418.4- Industrial 20.8340/85420/85460/85480/70Continental AC/HC 70 480/80520/65520/70520/70- Michelin OmniBib 520/85520/85- Firestone 540/65540/65540/80580/70580/70- Continental AC70 T 600/60600/60- Michelin XeoBib 600/65600/65650/60650/65650/75620/7042" 650/65-

Bestelnummer

mm

U 221 2 3402 3402 U 231 0* 3675 3675 U 212 8 3681 U 239 0* 3675 3681 3675 3680 U 201 8 U 209 0 3681

12 7,0 7,0 10 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2

3681 U 210 0 U 210 0 U 209 8* U 209 0 U 224 8* U 224 0* U 231 8* 3650 3653 3647 U 212 8 3690 3831 3972 3647 3680 3690 3680 3690 3690 U 231 0* 3972 3972 3689* 3690 3972 U 239 0* 82279* U 231 8* U 231 0* 73211* U 245 0* U 256 0* U 256 0* U 256 0*

pewag universal ED U .. ED EUR exkl.

Artikelnr.

Bestelnummer

4.070,00 1.352,70 1.352,70 3.972,00 2.595,00 2.595,00 2.620,50 2.856,00 4.717,50 2.595,00 2.856,00 2.595,00 2.619,50 2.726,50 3.652,70 2.856,00

03401 70446 70446 04144 03127 03127 16969 03846 06373 03127 03846 03127 03129 06375 01178 03846

U 221 2 ED 12 3402 ED 7,0 3402 ED 7,0 U 231 0 ED* 10 3675 ED 8,2 3675 ED 8,2 U 212 8 ED 8,2 3681 ED 8,2 U 239 0 ED* 10 3675 ED 8,2 3681 ED 8,2 3675 ED 8,2 3680 ED 8,2 U 201 8 ED 8,2 U 209 0 ED 10 3681 ED 8,2

8,2 10 10 8,2 10 8,2 10 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 10 10 8,2 8,2 10 8,2

2.856,00 3.662,00 3.662,00 2.460,25 3.652,70 2.624,50 3.838,50 2.979,50 2.022,70 2.098,25 2.297,25 2.620,50 3.796,50 3.726,25 4.068,00 2.297,25 2.619,50 3.796,50 2.619,50

03846 07659 07659 27770 01178 59707 07661 29093 03236 03238 03240 16969 03132 03831 03677 03240 03129 03132 03129

10 10 10 10 10 8,2 10 10 10 8,2 8,2 10 10 10 10 10 10

3.796,50 3.796,50 3.972,00 4.068,00 4.068,00 2.612,25 3.796,50 4.068,00 4.717,50 3.361,00 2.979,50 3.972,00 4.491,25 4.177,00 4.354,50 4.354,50 4.354,50

03132 03132 04144 03677 03677 48932 03132 03677 06373 82279 29093 04144 73211 08745 43579 43579 43579

pewag traktor doppelspur D .. Artikelnr.

Bestelnummer

mm

4.880,70 1.882,00 1.882,00 4.762,50 3.116,25 3.116,25 3.145,70 3.428,25 5.597,00 3.116,25 3.428,25 3.116,25 3.144,70 3.271,25 4.381,00 3.428,25

23125 07753 07753 24427 08647 08647 23160 04436 29393 08647 04436 08647 08649 72111 23122 04436

3395 D V 3871 D V 3395 D V 3871 D V 3450 D V D 196 8 V 3480 D V 3480 D V 3435 D V 3450 D V D 201 8 V D 201 0 V D 201 8 V 3450 D V 3851 D V D 201 8 V D 201 0 V D 212 8 V

7,0 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 8,2 10 8,2 10 8,2

911,00 1.088,50 911,00 1.088,50 1.364,00 1.295,50 1.431,25 1.431,25 1.274,00 1.364,00 1.380,25 1.163,70 1.380,25 1.364,00 1.822,00 1.380,25 1.163,70 1.471,00

07730 08092 07730 08092 07921 08402 09036 09036 09014 07921 10620 08409 10620 07921 07984 10620 08409 10649

3681 ED 8,2 U 210 0 ED 10 U 210 0 ED 10 U 209 8 ED* 8,2 U 209 0 ED 10 U 224 8 ED* 8,2 U 224 0 ED* 10 U 231 8 ED* 8,2 3650 ED 8,2 3653 ED 8,2 3647 ED 8,2 U 212 8 ED 8,2 3690 ED 10 4416 10 3972 ED 10 3647 ED 8,2 3680 ED 8,2 3690 ED 10 3680 ED 8,2

3.428,25 4.391,25 4.391,25 2.952,00 4.381,00 3.150,00 4.608,50 3.576,25 2.428,70 2.569,50 2.755,25 3.145,70 4.555,50 4.468,70 4.880,70 2.755,25 3.144,70 4.555,50 3.144,70

04436 23123 23123 30650 23122 68923 24431 30660 08625 08626 08624 23160 09621 04416 43112 08624 08649 09621 08649

D 210 0 V D 209 0 V 3425 D V 3435 D V D 212 8 V D 220 0 V D 220 0 V D 236 0 V D 220 0 V D 220 0 V

10 10 8,2 8,2 8,2 10 10 10 10 10

1.764,70 1.763,70 1.179,25 1.274,00 1.471,00 1.828,00 1.828,00 1.958,50 1.828,00 1.828,00

10647 08421 09006 09014 10649 10650 10650 10654 10650 10650

3690 ED 10 3690 ED 10 U 231 0 ED* 10 3972 ED 10 3972 ED 10 3689 ED* 8,2 3690 ED 10 3972 ED 10 30658* 8,2 U 239 0 ED* 10 73065* 8,2 U 231 8 ED* 8,2 U 231 0 ED* 10 73074* 10 U 245 0 ED* 10 U 256 0 ED* 10 U 256 0 ED* 10 U 256 0 ED* 10

4.555,50 4.555,50 4.762,50 4.880,70 4.880,70 3.134,50 4.555,50 4.880,70 3.316,25 5.597,00 3.974,00 3.576,25 4.762,50 4.899,25 5.011,50 5.225,50 5.225,50 5.225,50

09621 09621 24427 43112 43112 31817 09621 43112 30658 29393 73065 30660 24427 73074 30662 05148 05148 05148

3851 D V 3851 D V D 220 0 V D 236 0 V D 236 0 V D 231 0 V 3851 D V 3852 D V 3852 D V D 224 0 V D 231 0 V D 231 0 V D 245 0 V -

10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 -

1.822,00 1.822,00 1.828,00 1.958,50 1.958,50 2.123,70 1.822,00 1.946,25 1.946,25 1.857,50 2.123,70 2.123,70 2.495,00 -

07984 07984 10650 10654 10654 10652 07984 07985 07985 10651 10652 10652 36503 -

mm

EUR exkl.

EUR exkl.

Artikelnr.

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

*) Speciale uitvoering voor extra brede banden pewag universal en pewag universal ED vanaf 10 mm blauw gekleurd / Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

Tractiekettingen 2016 / 2017

69


Sneeuwkettingen Specials Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen Specials + Matrix pewag unihub pewag austro super versterkt pewag traktor spur Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

70

72 73 73 73 74-77


71

Sneeuwkettingen Specials


Sneeuwkettingen Specials

Veelzijdig. Innovatief. pewag. Individuele speciale kettingen op maat. Van heftruck, kleine traktor tot Quad – als bedrijfsvoertuig of puur voor plezier: voor verschillende toepassingen, zo gevarieerd is het assortiment van pewag. Naar eigen behoefte is het mogelijk om snel, nauwkeurig en economisch een ketting op maat te laten maken.

Matrix sneeuwkettingen Speciale voertuigen pewag traktor spur

UH ..

pewag austro super versterkt A .. SV

4,5 / 5,5 / 7

4,5 / 5,6 / 7 / 8,2

3,55 / 4,5 / 5,6

pewag unihub

T ..

Toepasbaarheid – dubbele levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur Loopvlak Door pewag aanbevolen voor: Heftruck en speciale voertuigen Kleine traktoren Maaiers, Handgereedschap en andere speciale voertuigen Loopnetsterkte* (mm)

* De loopnetsterkte is afhankelijk van de kettingmaat. De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van uw voertuig. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw voertuig, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

72

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen Specials

unihub

Sterk in incasseren. Nieuw ontwikkelde pewag ketting voor heftrucks. Door het robuuste loopnet geschikt voor middel- en zware omstandigheden. Productinformatie • Robuust geruit loopnet • Verbonden aan zijketting met gelaste ringen voor optimale prestaties • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Beschikbaar in materiaaldikte 4,5 / 5,5 en 7 mm

austro super versterkt *)

Versterkte uitvoering. Kleine variant van de pewag austro familie geschikt voor heftrucks, quads en kleine tractoren.

Gelieve bij bestelling het bandenmerk en de bandenafmetingen door te geven om een perfecte pasvorm te garanderen.

Montage video *) A - S / A - SV: materiaal dikte 5,6 - 8,2 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Sneeuwkettingen Specials

Productinformatie • Diagonale spoorketting • Gelaste ringen verbinden het loopnet met de zijketting • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Afhankelijk van kettingmaat beschikbaar in kettingdiktes 4,5 / 5,6 / 7 en 8,2 mm

traktor spur *)

Simpelweg goed. pewag traktor spur is de ideale keuze voor licht tot middelzwaar gebruik. Productinformatie • Geschikt voor gebruik op kleine tractoren en sneeuwblazers alsmede op quads • Verbonden aan zijketting met zijhaken • Beschikbaar in materiaaldikte 3,55 / 4,5 en 5,6 mm *) T: materiaal dikte 5,6 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 3,55 en 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Tractiekettingen 2016 / 2017

73


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

pewag unihub

pewag austro super versterkt

UH ..

A .. S / A .. SV

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

21X23X25X150/7516X618X718X7- Superelastic 18X8.5018X9.50180/70- Superelastic 210/6022X1020X11.0021X821X8- Superelastic 22X1024X116.006.00- Superelastic 18X8.018X8.50200/5021X721X822X1022X1122X8225/7523X923X9- Superelastic 24X1125X1125X12.0025X1225X825X8255/606.506.50- Magna Superelastic 6.50- Superelastic 10.0/7510/8011.0/6523X1023X10- Superelastic 23X8.5024X925X1025X8250/75250/75- Continental IC40 26X1026X827X1027X1027X10- Continental IC40 27X10- Superelastic 270/557.00-

4" 5" 6" 8"

4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5

9"

10"

12"

UH 55 UH 54 UH 61 UH 61 UH 59 UH 59 UH 55 UH 56 UH 63 UH 63 UH 63 UH 62 UH 62 UH 62 UH 75 UH 76 UH 77 UH 76 UH 77 UH 73

EUR exkl. 260,25 260,25 298,00 298,00 286,70 286,70 260,25 313,25 375,50 375,50 375,50 371,50 371,50 371,50 398,00 426,50 476,50 426,50 476,50 412,25

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

95076 95075 95079 95079 95078 95078 95076 95080 95082 95082 95082 95081 95081 95081 95087 95088 95089 95088 95089 95086

A 58 SV A 64 SV A 73 SV A-SV 10806 A-SV 10806 A 54 SV A 68 4 A 68 4 A 54 SV A 68 4 A-S 32196 A-S 32195 A 61 SV A 58 SV A-S 32196 A-S 13533 A 59 SV A 58 SV A 68 4 A 66 4 SV A 59 SV A 62 SV A-S 32196 A 69 SV A 62 SV A 63 SV A 63 SV A 62 SV A-S 13533 A-SV 18040 A-SV 62026 A-SV 62026 A-S 44455 A-SV 18041 A-S 32196 A 62 SV A 62 SV A 60 SV A 96 5 S A 96 5 S A 96 5 S A 69 SV A 69 SV A 64 SV A-S 65641 A-SV 22844 A-SV 18041 A 76 SV A 77 SV A 75 SV A-SV 18225 A 76 SV A-SV 10542 A 77 SV A 77 SV A-SV 22844 A 73 SV

4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6

EUR exkl. 267,25 298,00 384,70 297,00 297,00 239,70 289,70 289,70 239,70 289,70 297,00 310,25 278,50 267,25 297,00 325,50 267,25 267,25 289,70 239,70 267,25 278,50 297,00 314,25 278,50 298,00 298,00 278,50 325,50 466,25 480,50 480,50 262,25 418,25 297,00 278,50 278,50 273,50 402,00 402,00 402,00 314,25 314,25 298,00 285,70 453,00 418,25 391,70 391,70 391,70 480,50 391,70 621,25 391,70 391,70 453,00 384,70

Artikelnummer 01002 01007 01011 10806 10806 01001 03712 03712 01001 03712 32196 32195 01005 01002 32196 13533 01003 01002 03712 10299 01003 01006 32196 01009 01006 01039 01039 01006 13533 18040 62026 62026 44455 18041 32196 01006 01006 01004 29547 29547 29547 01009 01009 01007 65641 22844 18041 02059 02061 02058 18225 02059 10542 02061 02061 22844 01011

Superelastic = volrubber. Kettingmaat toewijzing wordt berekend met de bandenafmetingen die volgens de ETRO norm zijn gefabriceerd. De werkelijke bandenafmetingen bij superelastic (volrubber) kan door slijtage afwijken van de norm. Bij opgave van de werkelijk gemeten maten (B = bandenbreedte en D= bandendiameter) kan pewag de correcte kettingmaat adviseren (zie pagina 91)

74

Tractiekettingen 2016 / 2017


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag austro super versterkt

UH ..

A .. S / A .. SV

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

7.00- Superelastic 7.00- Superelastic 700/1808.008.2527X9.00 7.008.510.0/7510.0010.51011.511.5/80200240/70250250- Continental IC 10 250- Superelastic 250/7027X10.5027X1027X8.5028X9.0028X928X9- Magna Superelastic 28X9- Superelastic 30031X10.5031X11.5032X12.133X10.5033X12.50345/4535X12.50350355/45355/65355/65- Superelastic 36X14.007.007.00- Superelastic 7.508.0/758.158.15- Superelastic 8.15/658.258.258.25- Gumasol Soft 8.25- Gumasol Soft 8.25- Superelastic 9- LT 10.0/7511.5/80255/100255/85285/65295/75315/806.006.507.50285/80108.759.5-

12"

5,5 5,5 5,5 5,5 4,5 7,0 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 5,5 7,0 5,5 7,0 5,5 7,0 -

14"

15"

15.3" 16"

16"AS 16.5"

UH 67 UH 73 UH 76 UH 79 UH 63 UH 86 UH 77 UH 81 UH 79 UH 79 UH 81 UH 77 UH 81 UH 77 UH 86 UH 86 UH 88 UH 88 UH 86 UH 78 UH 69 UH 80 UH 77 UH 76 UH 84 5 UH 84 7 UH 84 5 UH 84 7 UH 82 UH 84 7 -

EUR exkl. 387,70 412,25 426,50 476,50 375,50 828,25 476,50 476,50 476,50 476,50 476,50 476,50 476,50 476,50 828,25 828,25 828,25 828,25 828,25 487,70 443,70 476,50 476,50 426,50 501,00 828,25 501,00 828,25 467,25 828,25 -

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

95084 95086 95088 95091 95082 95098 95089 95093 95091 95091 95093 95089 95093 95089 95098 95098 95100 95100 95098 95090 95085 95092 95089 95088 95095 95096 95095 95096 95094 95096 -

A 69 SV A-SV 18655 A 74 SV A 69 SV A 103 7 SV A 83 SV A 106 7 SV A 81 SV A 86 SV A 114 7 SV A 77 SV A 77 SV A 81 SV A 79 SV A 79 SV A 76 SV A 76 SV A 75 SV A 94 5 SV A 76 SV A 77 SV A 75 SV A 86 SV A 81 SV A 82 SV A 86 SV A 84 SV A-S 32269 A 103 7 SV A-SV 63144 A-SV 37943 A-SV 47463 A 91 SV A 77 SV A 73 SV A 79 SV A 91 5 SV A 77 SV A 75 SV A 75 SV A 84 S A 84 SV A 82 SV A 82 SV A 106 7 SV A 103 7 SV A 114 7 SV A 87 SV A 84 S A 82 SV A 85 SV A-S 29928 A 75 SV A 77 SV A 81 SV A 84 S A 103 7 SV A 79 SV A 106 7 SV

4,5 5,6 5,6 4,5 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 5,6 7,0 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 5,6 7,0 7,0 5,6 5,6 5,6 7,0 5,6 7,0 5,6 7,0

EUR exkl. 314,25 433,50 384,70 314,25 595,70 714,00 704,00 537,70 678,50 720,25 391,70 391,70 537,70 440,70 440,70 391,70 391,70 391,70 435,70 391,70 391,70 391,70 678,50 537,70 610,00 678,50 610,00 614,25 595,70 777,25 685,50 786,50 944,70 391,70 384,70 440,70 426,50 391,70 391,70 391,70 425,50 610,00 610,00 610,00 704,00 595,70 720,25 849,70 425,50 610,00 630,50 636,50 391,70 391,70 537,70 425,50 595,70 440,70 704,00

Artikelnummer 01009 18655 18972 01009 03726 27808 03727 02067 02074 03728 02061 02061 02067 02063 02063 02059 02059 02058 03888 02059 02061 02058 02074 02067 02069 02074 02071 32269 03726 63144 37943 47463 02082 02061 01011 02063 03191 02061 02058 02058 29555 02071 02069 02069 03727 03726 03728 02076 29555 02069 02073 29928 02058 02061 02067 29555 03726 02063 03727

Sneeuwkettingen Specials

pewag unihub

Superelastic = volrubber. Kettingmaat toewijzing wordt berekend met de bandenafmetingen die volgens de ETRO norm zijn gefabriceerd. De werkelijke bandenafmetingen bij superelastic (volrubber) kan door slijtage afwijken van de norm. Bij opgave van de werkelijk gemeten maten (B = bandenbreedte en D= bandendiameter) kan pewag de correcte kettingmaat adviseren (zie pagina 91)

Tractiekettingen 2016 / 2017

75


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag unihub

pewag austro super versterkt

UH ..

A .. S / A .. SV

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

235/70245/70245/75285/70315/7037X12.50270/7510.512.0/7513.0015.5/55265/65275/65285/65325/60355/60385/55265/55385/65275/45275/55275/60285/5041X14.007.501518355/50435/45455/40385/9515.5385/95-

17"

-

17.5" 18"

19" 19.5" 20"

22.5"

24" 25"

-

EUR exkl. -

Artikelnummer

Bestelnummer

Dikte mm

-

A 81A S A 82 SV A 82 SV A 85 SV A 83 SV A 91 SV A 85 SV A 87 SV A 91 SV A 97 SV A-S 6296 A 82 S A 84 S A 85 SV A 83 SV A-S 13115 A-S 6296 A 82 SV A 99 8 SV A 81 SV A 84 S A 85 SV A 84 S A 01 S A 85 SV A 02 SV A 160 8 SV A-S 59870 A-S 26023 A-S 26023 A 10 SV A 09 SV A 10 SV

5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 7,0 5,6 5,6 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 5,6 7,0 5,6 7,0 7,0 8,2 8,2 7,0 5,6 5,6 8,2 8,2 8,2

EUR exkl. 412,25 610,00 610,00 630,50 714,00 944,70 630,50 849,70 944,70 1.025,25 754,00 420,25 425,50 630,50 714,00 762,00 754,00 610,00 1.159,00 537,70 425,50 630,50 425,50 695,70 630,50 1.036,50 1.272,00 737,50 737,50 737,50 1.334,25 1.276,25 1.334,25

Artikelnummer 31747 02069 02069 02073 27808 02082 02073 02076 02082 02088 06296 29554 29555 02073 27808 13115 06296 02069 66700 02067 29555 02073 29555 89516 02073 02123 12450 59870 26023 26023 02012 02011 02012

Superelastic = volrubber. Kettingmaat toewijzing wordt berekend met de bandenafmetingen die volgens de ETRO norm zijn gefabriceerd. De werkelijke bandenafmetingen bij superelastic (volrubber) kan door slijtage afwijken van de norm. Bij opgave van de werkelijk gemeten maten (B = bandenbreedte en D= bandendiameter) kan pewag de correcte kettingmaat adviseren (zie pagina 91)

pewag traktor spur

pewag traktor spur

T ..

T ..

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

12123.004.004.10/3.503.50100/6512.50X4.5013X4.0013X5.0014X4.0014X5.0015X5.0015X6.00-

3.25" 3.50" 4"

3,55 3,55 3,55 3,55 3,55 3,55 3,55 3,55 4,5 4,5 3,55

100,50 100,50 103,25 103,25 120,50 120,50 120,50 123,50 156,25 156,25 141,00

76

5" 6"

T 37 3 T 37 3 T 38 3 T 38 3 T 44 3 T 44 3 T 44 3 T 45 3 T 50 4 T 50 4 T 51 3

Tractiekettingen 2016 / 2017

Artikelnummer

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

EUR exkl.

03746 03746 03622 03622 03747 03747 03747 06239 03748 03748 04082

4.10/3.505.30/4.506.00616X5.004.0012X515X6.0016X4.8016X5.5016X6.5016X616X7.50165/60-

6"

3,55 4,5 3,55 4,5 3,55 4,5 3,55 3,55 4,5 4,5 4,5 4,5

120,50 156,25 162,25 173,50 143,00 156,25 120,50 143,00 152,00 173,50 180,70 173,50

7" 8"

T 44 3 T 50 4 T 62 3 T 56 4 T 52 3 T 50 4 T 44 3 T 52 3 3030 S T 56 4 T 57 4 T 56 4

Artikelnummer 03747 03748 03752 03750 06241 03748 03747 06241 21960 03750 06249 03750


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag traktor spur

T ..

T ..

Velgen Bestelnummer

17X8.008" 170/6018X6.5018X6.5018X7.0018X8.5018X9.5019X9.520X10.0020X10.0020X8.0021X11.00210/6022.5X103.00/3.504.004.404.404.80/4.004.80/4.005.0025X12.009" 4.00618X8.5010" 20.5X8.0020X10.0020X10.00- Wanda 20X8.0021X722X1124X12.025X12.004.004.00- AS-Profil 4.404.50Bridgestone AS Farmer 5.0022X7.5012" 22X8.5022X9.0022X9.523X10.5023X10.5023X8.5023X8.5023X9.5023X9.5024X10.5024X12.024X13.00- Kenda 24X8.5024X8.5026X12.003.00300/60315/454.00-

Dikte mm

EUR exkl.

Artikelnummer

Bandenmaat

Velgen Bestelnummer

Dikte mm

65885 T 57 4 T 62 3 T 62 3 T 68 4 T 76 4 T 76 4 T 70 4 T 83 4 T 68 4 T 80 4 3010 S T 53 3 T 53 3 3030 S T 53 3 3030 S T 59 4 T 90 5 T 56 4 T 62 3 T 68 4 T 71 4 T 76 4 T 70 4 T 71 4 T 83 4 47415 T 90 5 T 59 4 32268 T 59 4 T 62 3

4,5 4,5 3,55 3,55 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 3,55 3,55 4,5 3,55 4,5 4,5 5,6 4,5 3,55 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 5,6 4,5 4,5 4,5 3,55

212,25 180,70 162,25 162,25 213,25 237,70 237,70 226,50 261,25 213,25 265,25 141,00 140,00 140,00 152,00 140,00 152,00 180,70 265,25 173,50 162,25 213,25 219,50 237,70 226,50 219,50 261,25 331,50 265,25 180,70 182,70 180,70 162,25

65885 06249 03752 03752 03560 10114 10114 12848 03755 03560 12981 21959 03908 03908 21960 03908 21960 03751 03216 03750 03752 03560 03642 10114 12848 03642 03755 47415 03216 03751 32268 03751 03752

12"

222,50 271,50 271,50 283,70 271,50 234,70 286,70 221,50 271,50 221,50 271,50 294,00 331,50 335,70 265,25 290,70 335,70 173,50 335,70 286,70 162,25

04126 03753 03753 06260 03753 03893 04083 21958 03753 21958 03753 65509 47415 03477 12981 12724 03477 03750 03477 04083 03752

5.005.006.006.5/8067.008.2524X8.0024X8.5025X8.50250/606.5/7566710.0/7510.51011.511.5/80212/8027X8.5028X9.0029X12.0029X12.5031X10.5031X11.5031X13.5031X15.50315/7533X12.5033X15.5036X13.505.005.007.5- L 8.15/658.259- LT 10.0/7511.5/80280/705.506.006.507.007.508101210.510.5/8089.57.508.3/8-

4,5 5,6 4,5 5,6 4,5 5,6 4,5 4,5 4,5 4,5 5,6 4,5 4,5 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6 5,6

T 64 5 T 77 5 T 77 5 06260 T 77 5 T 84 4 T 84 5 3155 S T 77 5 3155 S T 77 5 65509 47415 T 98 5 T 80 4 12724 T 98 5 T 56 4 T 98 5 T 84 5 T 62 3

5,6 5,6 5,6 4,5 5,6 4,5 5,6 4,5 5,6 4,5 5,6 4,5 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 4,5 5,6 5,6 3,55

14"

15"

15.3" 16"

16.5" 18"

20" 32"

T 71 4 3050 S T 71 4 06257 T 71 4 3130 S T 88 4 T 80 4 T 80 4 T 85 4 62138 T 79 4 T 79 4 T 79 5 T 88 4 3160 S T 106 5 3160 S T 114 5 T 114 5 3213 S T 90 5 3213 S T 105 5 T 105 5 T 106 5 T 106 5 12515 T 115 5 45553 T 114 5 10151 06271 T 79 4 T 79 5 06267 T 107 5 T 106 5 3160 S T 114 5 18879 T 88 4 3200 S 3210 S 06272 T 103 5 T 104 5 T 114 5 T 117 5 T 117 5 T 107 5 T 113 5 T 113 5 18935

EUR exkl. 219,50 270,50 219,50 276,50 219,50 253,00 280,50 265,25 265,25 284,70 336,70 253,00 253,00 278,50 280,50 321,50 366,25 321,50 386,70 386,70 278,50 265,25 278,50 359,25 359,25 366,25 366,25 429,50 412,25 433,50 386,70 408,00 511,25 253,00 278,50 333,70 395,00 366,25 321,50 386,70 428,50 280,50 278,50 278,50 366,25 359,25 385,70 386,70 452,00 452,00 395,00 384,70 384,70 503,00

Artikelnummer 03642 21947 03642 06257 03642 21948 03756 12981 12981 06265 62138 04554 04554 03754 03756 21949 03761 21949 03763 03763 21953 03216 21953 03759 03759 03761 03761 12515 04983 45553 03763 10151 06271 04554 03754 06267 03760 03761 21949 03763 18879 03756 21951 21952 06272 04555 03275 03763 03765 03765 03760 03762 03762 18935

Tractiekettingen 2016 / 2017

Sneeuwkettingen Specials

Bandenmaat

pewag traktor spur

77


Sneeuwkettingen reserveonderdelen Productoverzicht Inhoud pewag sneeuwkettingen reserveonderdelen

78

80-83


79

Sneeuwkettingen reserveonderdelen


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

3,7 x 12,5 mm

5m

05056

14,-

3,7 mm

4,5 x 15,5 mm

5m

05057

27,-

4,5 mm

5,6 x 19 mm

5m

05058

36,-

5,6 mm

7 x 24 mm

5m

05059

52,-

7 mm

8,2 x 28 mm

5m

05060

68,-

8,2 mm

10 x 35 mm

5m

05055

105,-

10 mm

12 x 45 mm

Prijs op aanvraag

05077

129,-

12 mm

3,2 x 28 mm

5m

94771

5,-

3,55-3,7 mm

4 x 32 mm

5m

05119

8,-

4,5 mm

5 x 35 mm

5m

05120

9,-

5,6 mm

7 x 43 mm

5m

05122

17,-

7 mm

8 x 31 mm

5m

95268

21,-

8,2 mm

11 x 39 mm

Prijs op aanvraag

05699

45,-

10 mm

Zij- en spanketting

Prijs per meter

Prijs per verpakkingseenheid

Zijhaken 4,3 mm

40 Stuks

42924

22,-

ab 3,55 mm

5 mm

40 Stuks

42925

30,-

4,5 mm

6 mm

40 Stuks

42934

40,-

5,6 mm

7 mm

30 Stuks

42935

42,-

5,6-7 mm

8 mm

30 Stuks

42936

61,-

7-8,2 mm

9,5 mm

10 Stuks

42948

31,-

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatieschakel 4,5 mm

40 Stuks

42927

10,-

tot 4,5 mm

5,6 mm

40 Stuks

42931

17,-

5,6 mm

7 mm

30 Stuks

42932

24,-

7 mm

8,2 mm

30 Stuks

42933

41,-

8,2 mm

10 mm

10 Stuks

42952

27,-

10 mm

12 mm

10 Stuks

42953

47,-

12 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatieschakel 3,3 mm

40 Stuks

42928

6,-

3,7 mm

4 mm

40 Stuks

5 mm

40 Stuks

42012

8,-

4,5 mm

42013

11,-

5,6 mm

6 mm 7 mm

30 Stuks

42945

12,-

tot 7 mm

30 Stuks

42946

17,-

7 mm

8 mm

30 Stuks

42947

23,-

8,2 mm

10 mm

10 Stuks

42954

22,-

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Personenauto spanveer PKW

80

Tractiekettingen 2016 / 2017

Voor ketting

Prijs per meter

Vierkante ketting Gehard

Euro ex. B.T.W.

2 Stuks

35257

7,-

tot 5,6 mm


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

Euro ex. B.T.W.

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

UZ eindhaak

1

1 Binnenkant

2 Stuks

06451

3,-

UZ-S

2 Buitenkant

2 Stuks

05005

3,-

UZ-S

2 Prijs per verpakkingseenheid

UZ eindring Binnen-/Buitenkant

2 Stuks

05013

Rood

8 Stuks

95265

9,-

SXP, SXV, RSV, RSS, RS9

Prijs per verpakkingseenheid

Spanhevel

* D-sluiting nodig voor montage

UZ-S

Prijs per verpakkingseenheid

Velgbeschermingsclips Ter bescherming van lichtmetalen velgen

2,-

Nr. 2 L = 77,5 mm met schakel

2 Stuks

05141

2,-

UZ-S

* Nr. 3 L = 100 mm) met borging (groene pin 0,3)

2 Stuks

35261

4,-

tot 5,6 mm

* Nr. 5 L = 150 mm met borging (groene pin 0,55)

1 Stuk

35260

3,-

7 en 8,2 mm

* 30 x 10 met 2 schakels (groene pin 1)

1 Stuk

35258

7,-

vanaf 10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Truck spanveer Truck

5 Stuks

05136

34,-

stuks vanaf 7 mm

Truck

25 Stuks

35250

160,-

vanaf 7 mm

Binnen-, buiten-, eindhaak voor Kettingen in ring versie

Prijs per verpakkingseenheid small L = 44 mm

2 Stuks

05009

2,-

tot 5,6 mm

middle L = 55 mm

2 Stuks

05010

3,-

5,6 mm

110

L = 70 mm

2 Stuks

05011

3,-

7 mm

130

L = 75 mm

2 Stuks

05012

8,-

8,2 mm

Reparatie ring nodig voor montage

Uitlopend artikel

Prijs per verpakkingseenheid E1 L = 86 mm

2 Stuks

34936

4,-

5,6 mm

E2 L = 105 mm

2 Stuks

12013

4,-

7 en 8,2 mm

Tractiekettingen 2016 / 2017

Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Binnen-, buiten-, eindhaak voor Kettingen in ring versie

81


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

Haak MVX-7 Uitlopend artikel

MVX-7

2 Stuks

71441

Reparatie ring nodig voor montage

1

Gehard

2

2 Stuks

05516

13,-

7 mm

2 MH 3

2 Stuks

37758

13,-

7 mm

1 GM 8

2 Stuks

05362

15,-

8,2 mm

2 MH 4

2 Stuks

37759

15,-

8,2 mm

1 GM 10

2 Stuks

05372

21,-

10 mm

1 GM 12

2 Stuks

05399

38,-

12 mm

Prijs per verpakkingseenheid 1

2

2 MH 2 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

85868

9,-

5,6 mm

1 GM 7 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

22137

9,-

7 mm

2 MH 3 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

89263

9,-

7 mm

1 GM 8 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

21363

11,-

8,2 mm

2 MH 4 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

89264

11,-

8,2 mm

1 GM 10 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

84942

15,-

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

D-sluiting met groene pin D-sluiting 0,33

10 Stuks

34937

62,-

5,6 mm

D-sluiting 0,55

10 Stuks

34938

38,-

7 mm

D-sluiting 0,75

5 Stuks

34939

21,-

8,2 mm

D-sluiting 1

5 Stuks

34940

32,-

10 mm

D-sluiting 1,5

5 Stuks

34941

44,-

tot 12 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatie ring Gehard

1

UM, UT

1 GM 7

Middelste haak + ring Gehard (voor verlenging)

19,-

Prijs per verpakkingseenheid

Haak midden

2

1 8 mm

2 Stuks

05625

29,-

7 en 8,2 mm

1 8 mm met inkeping

2 Stuks

21441

31,-

7 en 8,2 mm

1 8 mm met inkeping

2 Stuks

95267

31,-

7 en 8,2 mm

2 12 mm

1 Stuk

01386

33,-

10,5 mm

2 14 mm

1 Stuk

01390

38,-

12,5 en 13 mm

2 18 mm

1 Stuk

67961

56,-

15,5 en 16 mm

Draadhaak voor dubbellucht kettingen

Prijs per verpakkingseenheid 7 mm

2 Stuks

05832

Tractiekettingen 2016 / 2017

2,-

tot 7 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Open ring

82

Euro ex. B.T.W.

5,5 x 24 mm

40 Stuks

42937

10,-

4,5 mm

7 x 35 mm

40 Stuks

42938

20,-

5,6 mm

8 x 36 mm

30 Stuks

42939

20,-

7 mm

9 x 36 mm

30 Stuks

42940

26,-

8,2 mm

12 x 45 mm

10 Stuks

42949

11,-

10 mm

14 x 50 mm

5 Stuks

42950

24,-

12 mm


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

2

3

1 Verbindingsschakel met spie 5 mm

1 Stuk

18622

11,-

2 VBS 7 (kan ook gebruikt worden als sluithaak)

1 Stuk

87757

9,-

5,6 mm

1 Verbindingsschakel met spie 8 mm

1 Stuk

27657

19,-

8,2 mm

3 VBS 14 – sluithaak

1 Stuk

35326

19,-

10,5 mm

3 VBS 14 – vervangt schakel

1 Stuk

35326

19,-

10, 10,5 en 12,5 mm

3 VBS 18 – sluithaak

1 Stuk

86810

25,-

12, 12,5 en 15,5 mm

3 VBS 18 – vervangt schakel

1 Stuk

86810

25,-

15,5 mm

7 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Verlengstuk Ketting 5 x 35 L = 3 schakels. + verbindingsschakel met spie 0,33

1 Stuk

85383

20,-

A-S en A-SV 4,5 en 5,6 mm

Kette 7 x 43 L = 3 schakels. + verbindingsschakel met spie 0,55

1 Stuk

69023

25,-

A-S en A-SV 7 en 8,2 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Verpakking Zak 25 x 40 cm

1 Stuk

62839

3,-

Zak 35 x 70 cm

1 Stuk

62842

4,-

Zak 45 x 70 cm

1 Stuk

62848

4,-

Als fabrikant biedt APEX u de volgende voordelen: Geconsolideerd en bewezen succesvol verenprogramma All products are made in Holland

Sneeuwkettingen reserveonderdelen

1

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

Verbindingsschakel met spie Gehard

Euro ex. B.T.W.

OEM kwaliteit ISO 9001 / ISO 14001 gecertificeerd 5 jaar garantie 100 % focus op ontwikkeling en vervaardiging van automotive vervangingsveren DVSE / TecDoc Tuning en vervangingsveren

APEX autoveren – nieuwe toevoeging aan het pewag portfolio

Tractiekettingen 2016 / 2017

83


Technische informatie sneeuwkettingen Overzicht Inhoud pewag Technologie Garantie en sneeuwkettingen tips Montage en aanpassingen Verstelmogelijkheden en ketting pasvorm Bandenmaten codering Sneeuwkettingenplicht Europa, pewag sneeuwkettingenzoeker Vragenlijst tractiekettingen

84

86 87 88 88-89 89 90 91


Technische informatie sneeuwkettingen

85


Technische informatie sneeuwkettingen

Innovaties – Technologie

Golfprofiel schakels

De uitdaging om zich zelfstandig te ontwikkelen leidt tot talrijke verbeteringen die pewag in een kader van eigendomsrechten vastlegt.

pewag sneeuwkettingen met golfprofiel

ThickThin®Technologie pewag sneeuwkettingen zijn lichter en hebben een langere levensduur Een ketting is zo sterk als een enkele schakel. Maar waarom moet elke kettingschakel eenzelfde vorm hebben? Kan men door die combinatie van onderscheidbare schakels een hoogwaardige ketting maken? pewag heeft zich dat afgevraagd en heeft consequent met nieuwe technologieën gewerkt om tot een verbeterde ketting te komen. Het resultaat van dit onderzoek is de ThickThin® technologie: in de geschiedenis van het productieproces kan een schakel (verschillend in vorm, lengte en sterkte) tot een ketting gemaakt worden. Daarmee kan pewag de beste combinatie tot verschillende toepassingen produceren. Uw voordeel? Lager gewicht, langere levensduur en optimale grip.

snox®-Technologie pewag snox: meest eenvoudige montage ter wereld Kettingen worden meestal omgelegd als het weer slecht is. Iedere haak, oog en spanner zorgt voor een langere montagetijd. pewag snox is het eerste kettingsysteem zonder deze verbindingselementen. Het spansysteem werkt volautomatisch en regelt de optimale afspanning van de ketting.

servo-Technologie De slimme pewag sneeuwketting Spansystemen van sneeuwkettingen gebruiksvriendelijker maken: met deze opdracht, heeft pewag gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie automatische kettingspanners. Naast een vereenvoudiging van de bediening stond ook een verdere ontwikkeling van het spansysteem op de voorgrond. Om deze doelstellingen te bereiken heeft pewag als eerste producent de servo-technologie ingevoerd. 86

Tractiekettingen 2016 / 2017

Om zowel de grip als de levensduur te verhogen, is het golfprofiel ingevoerd.

Vierkantgrip schakels pewag sneeuwkettingen met vierkantgrip schakels Vierkantgrip schakels passen perfect in elkaar, en verhinderen zo het verdraaien van de ketting bij belasting en waarborgen zo een optimale aandrijf en rem werking. Kettingen zonder vierkantgrip schakels hebben dit voordeel niet.

Diagonaal spoor kettingen pewag diagonaal spoor kettingen verlagen het rijgeluid en bieden meer grip De ketting afbeelding geeft duidelijk aan dat de afstand bij A1 wezenlijk kleiner is dan bij een gelijke ketting met een ander patroon A2. Bij diagonaal spoor kettingen dient het middelstuk van de ketting voor wegligging en verhoging van de aandrijf en rem werking, daardoor is deze ketting rustiger en biedt meer grip. Tot op heden is pewag de enige fabrikant wereldwijd die diagonaal spoor kettingen bouwt, daar deze wijze van fabricage ervaring en vakkennis vereist.

TitanGrip® pewag speciaal legering De met merkteken TitanGrip® uitgevoerde sneeuwkettingen zijn uit een speciale staallegering gefabriceerd. De legeringen Titan en Bor waarborgen in een optimale afstemming van de warmte behandeling een maximale slijtvastigheid.


Technische informatie sneeuwkettingen

pewag garantievoorwaarden Aanvullend op de wettelijke garantie tussen de eindklant en distributeur / verkoper, voorzien wij onze eindklanten van een fabrieksgarantie. Dit is van toepassing zonder dwingende bepalingen, bijvoorbeeld onder de Wet Productaansprakelijkheid. Hierbinnen garanderen wij dat onze producten vrij zijn van defecten in constructie, materiaal en fabricage. De wetenschap en technologie geldig op de datum van productie is doorslaggevend. Deze garantie geldt voor een periode van drie (3) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van het product door de eindgebruiker bij de distributeur / verkoper. Wij verklaren dat onze producten volgens de ISO 9001 richtlijnen worden vervaardigd. 1. Een basisvoorwaarde voor de garantie is een correct gebruik, montage, onderhoud en inachtneming van de waarschuwingen zoals vermeld in de productinstructies, alsmede het rekening houden met de gebruiksaanwijzingen van het voertuig. 2. Deze garantie omvat niet: a) Natuurlijke slijtage. b) Defecten of schade veroorzaakt door onjuist gebruik en / of onjuiste behandeling; aanpassingen aan het product of het niet gebruiken van originele pewag componenten en / of reserveonderdelen. c) Schade die is opgetreden nadat het product werd overgedragen aan de klant. 3. Het voertuig waarmee het product wordt gebruikt moet in perfecte technische staat verkeren. 4. Deze garantie geldt alleen voor het product zelf. Alle andere gevolgschade, van welke aard dan ook, zijn uitgesloten van deze garantie. 5. De eindklant kan het garantierecht aanroepen door het sturen van een schriftelijke kennisgeving (defectmelding) aan de distributeur/verkoper van wie het product is gekocht, zolang dit nog binnen de garantietermijn valt. De eindklant moet het geldige garantiegewijs bijvoegen, samen met de vereiste documenten waaruit het recht op uitkering blijkt, zoals technische gegevens, bewijs van de datum van aankoop, een gedetailleerde beschrijving van de gang van zaken etc. Bovendien moet de eindklant een duidelijk defect binnen 2 maanden na ontdekking melden. De eindklant is verantwoordelijk voor het aantonen dat de garantie niet is verlopen (bijv. door het verstrekken van een bewijs van aankoopdatum). pewag is gerechtigd om, indien passend, de garantietermijn in te laten gaan op de datum van fabricage. Voor de bepaling van de aanspraak op garantie, moet het complete product inclusief alle beschadigde onderdelen zonder kosten aan ons worden toegestuurd. 6. Bij gegronde klachten of gebreken die onder de garantie vallen, behouden wij ons het recht voor om het product te onderzoeken, te repareren en / of te vervangen. Terugbetaling van het aankoopbedrag is niet mogelijk. Het product zal kostenloos worden vervangen door hetzelfde of een soortgelijk model van dezelfde kwaliteit en hetzelfde type. pewag behoudt zich het recht voor om een soortgelijk product te leveren, indien ten tijde van de klacht het product in kwestie niet meer wordt geproduceerd.

7. Deze garantiebepalingen vallen onder het Oostenrijkse recht en zullen in een geval van een rechtsdispuut volledig worden behandeld in Oostenrijk. Voor zover toegestaan zal de rechtbank voor alle geschillen gevestigd zijn in Graz, Oostenrijk.

Sneeuwkettingen tips Tips en tricks voor een juist gebruik • Controleer of voor uw voertuig speciale instructies gelden bij montage. (Auto instructie handleiding) • Maak uzelf vertrouwd met uw aankoop, lees de montage instructies nauwkeurig en doe een testmontage op uw auto. • Monteer de sneeuwketting op tijd bij sneeuw of ijs. Let ook op de sneeuwkettingen plicht, deze geldt ook voor 4x4 voertuigen. • Monteer de kettingen op de aangedreven wielen (Auto instructie handleiding). Bij 4x4 is het aanbevolen de instructies van de auto fabrikant op te volgen. • Na ongeveer 50 meter altijd de kettingspanning en stand op de band controleren en zo nodig corrigeren. • Span altijd na als u de ketting hoort aanlopen, let op voor een te strak gespannen ketting. Deze kan schade aan de banden veroorzaken. • De rijprestaties van uw voertuig wijzigen ingrijpend bij gebruik van sneeuwkettingen. Rijd niet sneller dan 50 km/h bij het gebruik van sneeuwkettingen, en rijd beduidend langzamer bij sneeuwvrije delen. • Demonteer de ketting direct bij verbeterde weeromstandigheden, zo voorkomt u onnodige slijtage. • Controleer regelmatig de toestand van uw ketting op o.a. slijtage. Door het draaien van het kettingnet heeft u een dubbele levensduur en slijten de schakels gelijkmatig. • Voor voertuigen met een intensiever gebruik (bus) bevelen wij de versterkte CL-S of A-SV kettingen aan. • Bij het vastleggen van de pasvorm oriënteren wij ons op de standaard bandenmaten die volgens de ETRTO norm zijn vervaardigd. De pasvorm is mede opgesteld dat de banden gemonteerd zijn op de juiste velgen, afwijkende velgmaten kunnen tot een niet juiste passing leiden. Sterk afgesleten en/of banden die van een nieuw loopvlak zijn voorzien kunnen de pasvorm ook negatief beïnvloeden. Opgelet: volg altijd de montage instructies en Auto instructie handleiding op.

Tractiekettingen 2016 / 2017

87

Technische informatie sneeuwkettingen

Garantie en garantie bepalingen


Technische informatie sneeuwkettingen

Juiste ketting toepassing Richtlijnen voor montage op vrachtwagens

Verstelmogelijkheden Bereik een langere levensduur van de ketting • pewag uniradial, uniradial SED • pewag universal, universal ED

Bij het rijden in de bergen, en zeer zeker bij bergafwaarts rijden is het aanbevolen om in ieder geval 1 ketting op de stuuras te monteren.

• pewag unimove TT • pewag forstgrip Om een langere levensduur van de ketting te bereiken is het noodzakelijk om de ketting optimaal aan de band aan te passen. Dit kan door het verkorten van de zijketting. Het aantal schakels hangt af van ketting type en ketting maat. Bij het sluiten van de harpsluiting opletten dat de bout stevig wordt vast gedraaid.

Op de aangedreven as, en de voorlaatste as van de aanhangwagen is het aanbevolen om kettingen te monteren.

Ook is het aan te bevelen om de kettingen tijdig van links naar rechts te wisselen en visa versa om zo een gelijkmatige slijtage te verkrijgen. Verkorten van de zijketting De ketting wordt gelijkmatig bij de schakels aan de zijketting verkort (zie pijl) bij alle schakels aan de zijketting een gelijk aantal schakels inkorten. Opgelet: een niet symmetrische verkorte ketting kan tot het verlopen van de ketting leiden.

Ketting pasvorm Bandenmaten Geldende normmaten en norm afmetingen van de fabrikant Bij het vastleggen van de pasvorm oriënteren wij ons op de standaard bandenmaten die volgens de ETRTO norm zijn vervaardigd. De pasvorm is mede opgesteld dat de banden gemonteerd zijn op de juiste velgen, afwijkende velgmaten kunnen tot een niet juiste passing leiden. Sterk afgesleten en / of banden die van een nieuw loopvlak zijn voorzien kunnen de pasvorm ook negatief beïnvloeden. Bij banden op bouwmachines (EM banden) zijn er verschillende profielhoogtes op het loopvlak. (L2, L3, L4, L5) L5 banden zijn in omtrek

88

Tractiekettingen 2016 / 2017


Technische informatie sneeuwkettingen

langer en hebben een langere ketting nodig in het loopnet. Bij aanvraag gelieve de profielcode doorgeven en de diameter en breedte van de band.

Vrachtautobanden metrisch, b.v.: 315/80 R22,5 aangegeven in inches, b.v.: 12,00 R20

Deze prijslijst werkt met de meest voorkomende ketting type en bandenmaten. Het is niet mogelijk om alle type’s op te voeren, daar wij voor zeer vele afwijkende bandenmaten ook kettingen kunnen leveren, vragen wij u om banden fabrikant en de precieze bandenmaat door te geven. Zodat wij u optimaal kunnen informeren.

Off-roadbanden Meestal metrisch aangegeven, b.v.: 380/85 R28 of in inches, b.v.: 14,9 R28

Opgelet bij bestellen: Sneeuwkettingen voor incourante bandenmaten: Bij bestellen voor bandenmaten die niet in deze lijst zijn aangegeven, vragen wij u om de volgende maten door te geven: D, B en F.

Dubbellucht kettingen: is de afstand R abnormaal groot, dan passen de standaard dubbellucht kettingen volgens de lijst niet meer. In dit geval gelieve bij bestelling de afstand R doorgeven. Bij bestellen van speciale maten altijd de maten: D, B, F en R doorgeven.

Bandenmaten codering

Opgelet: 14.9/13 R28 = 14.9 R28 > 13 wordt in de toekomst niet meer aangegeven. Vaak zijn op de banden zowel metrische en numerieke maten aangegeven. De omtrek van beiden is gelijk maar de breedte is verschillend. In dit geval altijd beiden coderingen aangeven EM-Banden (banden voor grondverzet machines) Bij banden op bouwmachines (EM banden) zijn er verschillende profielhoogtes op het loopvlak. (L2, L3, L4, L5) L5 banden zijn in omtrek langer en hebben een langere ketting nodig in het loopnet. Bij aanvraag gelieve de profielcode doorgeven en de diameter en breedte van de band.

Banden zijn volgens norm gecodeerd

195 65 R 14 90 T M&S

breedte van de band in mm is de hoogte van de band (65 % van de breedte van de band) symbool voor radiaalbanden (staalgordel) velgdiameter in inches belasting van de band 90 geeft aan de deze band met maximaal 600 kg belast mag worden. aanduiding voor de maximale snelheid: Q = 160 km/h R = 170 km/h S = 180 km/h T = 190 km/h H = 210 km/h V = 240 km/h W = 270 km/h Y = 300 km/h modder en sneeuw Tractiekettingen 2016 / 2017

89

Technische informatie sneeuwkettingen

4x4 en lichte vrachtautobanden metrisch, b.v. : 235/75 R15 aangegeven in inches, b.v. : 9 R15 of 30x9,50 R15


Technische informatie sneeuwkettingen

Overzicht sneeuwkettingenplicht Europa* Voor trucks en touringcars bestaan in de onderstaande landen de volgende verplichtingen Verplicht mee te voeren Verplicht bij winterse omstandigheden Geen verplichting

pewag sneeuwkettingenzoeker De pewag sneeuwkettingenzoeker voor het bepalen van de juiste ketting

De geadviseerde kettingen zijn aanbevelingen welke zijn bepaald op basis van informatie van de voertuigfabrikanten en tevens onze ervaring.

Uitgave van de 29. KFG-Novelle (geldig in Oostenrijk vanaf 1.4.2008) Personenwagens: bij winterse omstandigheden mag er met een voertuig uit de klasse M1 en N1 alleen gereden worden als op alle velgen winterbanden zijn gemonteerd. Vrachtwagens: in de klasse M2, M3, N2 en N3 moeten in de periode van 1 November tot 15 April minimaal 2 stuks passende sneeuwkettingen meevoeren. Bij sneeuwkettingen plicht in Oostenrijk mogen alleen sneeuwkettingen gebruikt worden die voldoen aan de normen V 5117 en V 5119. Sneeuwkettingen en wegrijhulpen die aan de norm V 5121 voldoen mogen volgens Oostenrijkse wetgeving niet gebruikt worden. Personenwagen (M1) Winterbanden van 1.11 tot 15.4 bij winterse omstandigheden Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 bij zomerbanden moeten op 2 banden bij sneeuw en ijs kettingen gemonteerd worden. Touringcars (M2, M3) Winterbanden van 1.11 tot 15.4 Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 Vrachtauto’s Winterbanden van 1.11 tot 15.4 Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 * zijn bijgewerkt tot datum druk (Juni 2016)

90

Tractiekettingen 2016 / 2017

Wanneer u niet de juiste bandenmaat in combinatie met het gekozen voertuig kunt vinden, dan kan dit meerdere redenen hebben (bijvoorbeeld niet vrijgegeven door de autofabrikant of niet voldoende vrije ruimte in de wielkast om een ketting te monteren). In de lijst met voertuigen zijn de meest gebruikte voertuigen in Europa opgenomen.


Vragenlijst tractiekettingen

Vragenlijst tractiekettingen Stuur fax naar: +31 252 34 42 23 E-Mail: salesSN@pewag.com Bedrijf Datum Adres Telefoon Fax Mail De gevraagde informatie is nodig om de juiste kettingselectie en montage mogelijkheid te garanderen.

Toepassing

Makkelijk

Normaal

Moeilijk

Voertuig

Vrachtauto

Tractor

Heftruck

Wiellader

Bandenmerk Profiel Bandenmaat

Enkellucht

Dubbellucht

Vrachtauto

Zomer

Winter

Gecoverd

Tractor

Radiaalbanden

Diagonaalbanden

Industriebanden

Heftruck

Luchtband

Volrubber band

Wiellader

Standaard profiel (L2, L3)

Rock profiel (L4, L5)

Profielhoogte

Nieuw

Intensief gebruikt

Half gebruikt

Afmetingen band Minimale afstand D=

mm F= mm

B=

mm M* = mm

R= mm M* : Minimale afstand loopvlak band tot het chassis

Opmerkingen

Tractiekettingen 2016 / 2017

91


KA/16/00348

pewag nederland B.V NL-2182 CV Hillegom, 3e Loosterweg 44-46, Telefoon: +31 252 340928, Fax: +31 252 344223 salesSN@pewag.com, www.pewag.nl

Find us on Facebook

youtube.pewag.com

facebook.pewag.com

issuu.pewag.com

www.pewag.nl

Tractie kettingen - katalog  

Tractie kettingen, katalog, pewag, Nederland, Nederlands, KA/16/00348 - aktualisierte Version

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you