Page 1

Tractiekettingen 2017 / 2018

Aanbevolen verkoopprijzen seizoen 2017 / 2018

Nederland

NL


Lesdiensten voor onderwijs en opleidingen

pewag academy Product- en technologietrainingen, e-learning, blended learning In de afzonderlijke cursussen krijgt u uitgebreide kennis over producten en technologieën van pewag aangeboden. Deze cursussen vormen voor bedrijven en deelnemers een extra meerwaarde, omdat deze cursussen voldoen aan de wettelijk gestelde normen en dit gecertificeerd kan worden.

Intermediaal lesmateriaal Visualisatie van lesinhoud door video’s en animaties Tijd Niet gebonden aan tijd en plaats Onbeperkt toegang tot lesinhoud (video’s, artikelen etc.) op het betreffende lesgebied via het portaal van de pewag academy

Mobiel Het intermediale lesmateriaal is ook beschikbaar via smartphone of tablet

academy.pewag.com


Inhoud U kunt de perfecte tractieoplossing voor iedere situatie hier vinden: uiteraard van pewag. Concern

Het pewag tractiekettingen assortiment is optimaal afgestemd op de behoeften van haar klanten. Ongeacht de situatie of toepassing, is maximale veiligheid en comfort gegarandeerd. Zelfs in extreme winterse omstandigheden alsmede op modder, puin of zand. Vertrouwen op pewag’s excellente kwaliteit en jarenlange ervaring helpt u maximale tevredenheid en betrouwbaarheid te bereiken in de detailhandel.

Legenda, pewag op het web Welkom bij de pewag group Geschiedenis, kwaliteitsmanagement Divisies, milieu Vestigingen

4 5 6 7 8

Sneeuwkettingen Personenwagens Prijslijst & toepassingen personenwagens 4x4, SUV & Transporter Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter Bus en vrachtauto’s Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s Landbouwvoertuigen Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen Sneeuwkettingen Specials Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

10-90 21-23 26-33 34-39 40-46 47-58 60-63 64-71 72-75 76-81

Sneeuwkettingen reserveonderdelen pewag sneeuwkettingen reserveonderdelen

82-87

Technische informatie Technische informatie sneeuwkettingen pewag sneeuwkettingenzoeker Vragenlijst tractiekettingen

88-93 94 95

Prijs per set excl. B.T.W. Prijs voorbehouden aan materiaalontwikkeling. Technische wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Tractiekettingen 2017 / 2018

3


pewag group

Legenda

pewag op het web Ervaar de wereld van pewag digitaal

ÖNORM V 5117

ÖNORM V 5119

TÜV

TM

Lichte en duurzame sneeuwkettingen

Speciale legering

Made in Austria

Made in Europe

Golfprofiel schakels*

7 mm

9 mm

13 mm

Vrije ruimte 7 mm

Vrije ruimte 9 mm

Vrije ruimte 13 mm

Stad

Onverharde wegen off-road

Offroad

Bus

Vrachtwagen

Personenauto

Een gedraaide ketting met spikes

Klantgerichtheid en innovatie zijn stevig verankerd in het hart van de pewag organisatie. Hierom zijn meer en meer moderne communicatiekanalen verder ontwikkeld in de afgelopen maanden: op de mobiele portal pewagsnox.com, welke in meerdere talen beschikbaar is, hebben we pewag snox gegevens toegevoegd alsmede tips voor de winter en informatie over het weer of verkeersomstandigheden. Hier kunnen iPad, iPhone of Android gebruikers gemakkelijk de professionele pewag snox montage- en demontagevideo’s bekijken. Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden, is het officiële pewag youtube-kanaal met alle bijgewerkte montageen demontagevideo’s ontwikkeld – youtube.com/pewaggroup. Hiernaast kun je de gehele catalogus en folderwereld van pewag, digitaal op het net vinden. Alle gedrukte media is beschikbaar op issuu.pewag.com Om de nieuwe pewag online aanwezigheid compleet te maken, is er een geoptimaliseerde Facebookpagina op facebook.pewag.com beschikbaar, welke de wereld van pewag op een amusante, informatieve en interessante manier toont. Voor pewag is Facebook veel meer dan een presentatiekanaal. Wij nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen via Facebook. Wij staan tot uw beschikking voor vragen, suggesties en feedback!

Find us on Facebook

issuu.pewag.com

Lichte vrachtwagen tot 7,5 ton

SUV

Unimog

Wiellader

www.pewag.nl Tractor

Heftruck

Kettingsamenstel voorzijde

Kettingsamenstel achterzijde

Kleine gemeentelijke voertuigen/ kleine Tractor

Sneeuwblazer

Kettingsamenstel voor en achter

* Zal stapsgewijs worden geïmplementeerd in het personenauto en SUV programma

4

Tractiekettingen 2017 / 2018

facebook.pewag.com

youtube.pewag.com


pewag group

Concern

Welkom bij de pewag group Wij zijn een internationaal gerichte onderneming. De geschiedenis gaat terug tot 1479. Missie De missie van de pewag group geeft de doelstellingen weer van onze acties: Gedreven door onze passie voor innovatie streven wij ernaar dat alle producten van de pewag group vandaag en in de toekomst de beste in hun markt zijn. Zowel de hoge kwaliteit van onze producten en diensten, alsmede de gepassioneerde inzet van onze medewerkers, vormen de basis om volledige klanttevredenheid te bereiken. Principes van de pewag group Leading in Quality

Leading in Responsibility

Leading in Technology

Leading in Economics

De waarden van de merken van pewag worden met name nageleefd door eersteklas kwaliteit van de producten en innovaties, en door regelmatig en consequent te communiceren.

Wij verplichten ons een zorgvuldig gebruik van het milieu door beperking van energieen grondstoffenverbruik, recycleerbaarheid van onze producten en hun lange levensduur.

Wij verzekeren onze technologische kracht door streven naar kwaliteit, voortdurende verbetering en innovatie van de producten en productieprocessen.

Wij stellen al onze processen voortdurend ter verbetering van de efficiëntie en effectiviteit veilig.

Wij anticiperen op behoeften van de markt en veranderingen in de omgeving, en passen dienovereenkomstig onze strategieën, organisatie, activiteiten en acties aan, om door een optimale prijskwaliteitsverhouding, tijdige levering en een vriendelijke service te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten.

Wij hechten waarde aan een open, eerlijke, team-georiënteerde aanpak, die gebaseerd is op transparante communicatie en waarderen de ideeën, meningen en ervaringen van onze medewerkers als een waardevolle ondersteuning van de besluitvorming.

Wij streven ernaar om in de voorhoede van de productietechnologie te staan, om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de optimale oplossing krijgen en wij onze marktpositie kunnen uitbreiden en beschermen.

Op deze manier garanderen we de duurzaamheid en groei van de pewag group.

Wij streven naar een stabiel en rechtvaardig partnerschap met onze werknemers, klanten, leveranciers en andere zakenpartners en nemen sociale aspecten in overweging bij het maken van zakelijke beslissingen.

Tractiekettingen 2017 / 2018

5


pewag group

Geschiedenis van de pewag group

Kwaliteitsmanagement

Vooruitgang door traditie

Ons uiteindelijke doel is de klanttevredenheid

De geschiedenis van de pewag group gaat terug tot de 15e eeuw en maakt ons tot een van de oudste fabrikanten van kettingen. Met deze ervaring zijn wij klaar voor de toekomst. Tijdstabel 1479 Eerste gedocumenteerde vermelding van de smederij in Brückl 1787 Oprichting van de kettingsmederij in Kapfenberg 1803 Oprichting van de locatie Graz 1836 Oprichting van Ijzersmederij in Brückl 1912 Productie van de eerste pewag-sneeuwketting 1923 Concentratie van de locatie Graz en Kapfenberg Ontstaan van de naam „pewag“ 1972 Oprichting van de verkoopmaatschappij in Duitsland 1975 Oprichting van de verkoopmaatschappij in Amerika 1993 Oprichting van pewag austria GmbH 1994 Oprichting van de eerste dochtermaatschappij in Tsjechië 1999 Overname van de Weissenfels-Groep 2003 Scheiding van Weissenfels 2005 Splitsing van de groep in twee concerns: Schneeketten Beteiligungs AG concern – sneeuwkettingen pewag austria GmbH concern – technische Kettingen 2009 Overname van Chaineries Limousines S.A.S. 2012 Oprichting van de eerste fabriek in Amerika 2013/ Oprichting van diverse Internationale 2014 verkoopmaatschappijen

Lithografie ijzersmederij Brückl 1855

Ons eerste doel is klanttevredenheid. Kwaliteit betekent in dit geval dat wij uitsluitend producten en diensten ontwikkelen en leveren die onze klanten 100 % tevreden stellen. Het kwaliteitsbeleid van de pewag group steunt dan ook op het principe: “Wij leveren onze klanten hoogwaardige producten en diensten die geheel in overeenstemming zijn met de stand der techniek en diens eisen’’. Dit wordt samengevat in de vier onderstaande grondbeginselen. Marktgerichte kwaliteit Om de concurrende positie van de pewag group te behouden en verder uit te bouwen, moet de kwaliteit van onze producten en diensten overeenstemmen met de instructies die wij met onze klanten zijn overeengekomen, alsmede met de verwachtingen die zij terecht koesteren van een van de toonaangevende bedrijven op technologisch gebied. Geen enkel product mag een risico vormen voor mens en milieu. Rendabele kwaliteit Als een commercieel bedrijf moeten wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Dit doen wij door de beschikbare materiële-, personele- en financiële mogelijkheden continu te onderzoeken. Hiermee kunnen wij een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden die op alle punten binnen de klantwensen valt. Verantwoordelijkheid voor de kwaliteit Een hoge kwaliteit stelt hoge eisen aan alle medewerkers. Het kwaliteitsbeheer behoort tot de taken en verplichtingen van de kaderleden op alle niveaus. Iedere medewerker van de pewag group moet door de kaderleden degelijk worden geïnformeerd, gemotiveerd en opgeleid. Om het kwaliteitsbesef bij alle medewerkers te bevorderen, moet absolute aandacht worden geschonken aan hun opleiding en verdere ontwikkelingen. Iedere medewerker is verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn of haar eigen werkzaamheden. Voor iedere medewerker geldt: “KWALITEIT BEGINT BIJ MIJ“ Kwaliteitsgarantie op basis van procedures De nauwe samenwerking tussen de diverse afdelingen (verkoop, ontwikkeling, productie en zelfs de klantenservice) binnen de afzonderlijke bedrijven worden geregeld via vaste procedues en activiteiten. Dit geldt tevens voor de bedrijven onderling, alsmede voor hun specifieke bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Een continue verbetering van de techniek en procedures moet ervoor zorgen dat de doeltreffendheid van onze activiteiten en de kwaliteit permanent verder worden ontwikkeld.

Ankerketting smederij 1878

6

Tractiekettingen 2017 / 2018

Ketting smederij 1956


Divisies

Onze energieen milieupolitiek

Werken met pewag producten

Milieubewustzijn op elk gebied

De pewag group heeft een uitgebreid scala van producten en diensten. Het gamma van tractiekettingen voor banden (sneeuwkettingen voor auto’s, vrachtwagens en speciale voertuigen), bandenbeschermingskettingen, technische kettingen en Do-it-yourself programma (bv. lichte kettingen, spanbanden, etc.).

Segment A Sneeuw- en Bosbouwkettingen

Segment B Hijs- en transportkettingen

Onze productielocatie in het Oostenrijkse Kapfenberg houdt zich al meer dan 270 jaar bezig met de produceren van ijzer en staal. Onze andere vestiging in Oostenrijk in Brückl werd in 1479 al voor het eerst in een officieel document vermeld. Gezien deze lange traditie en ervaring nemen wij de verantwoordelijkheid voor onze producten, voor onze medewerkers en voor het milieu in al onze vestigingen zeer serieus. Wij vinden het belangrijk om te streven naar een permanente verbetering van de energie efficiëntie om op deze manier het enegieverbruik duurzaam te verminderen. Daarom blijven wij onze producten ook steeds verder ontwikkelen om – dankzij een lange levensduur en een gering gewicht – een steeds grotere draagkracht en veiligheid te bereiken. Daarbij verbinden wij ons ertoe om alle voorschriften op het gebied van energie- en milieurecht na te leven en onze prestaties continu te verbeteren aan de hand van vastgelegde doelstellingen. Om deze doelstellingen te verwezelijken passen wij moderne productietechnologieën toe. De betrokkenheid van alle medewerkers is daarbij een belangrijke factor. Wij zijn ervan overtuigd dat goed geinformeerde en gemotiveerde medewerkers actief zullen bijdragen aan de bescherming van het milieu. Waar wij de belasting van het milieu kunnen vermijden, streven wij ernaar om het energieverbruik, de ecologisch belastende emissies en de genererende hoeveelheid afval continu te verminderen. Bij aankoop van een nieuwe machine gaan wij voor de betreffende toepassing op zoek naar de technologie die overeenstemt met de economisch gezien best bruikbare techniek. Hierbij vinden wij het vooral belangrijk om een energieefficiënte aankoop van producten en diensten te ondersteunen.

Segment C Do-it-yourself

Segment D Engineering

Segment F Hijs- en sjorkettingen

Segment G Bandenbeschermkettingen

Dankzij een procesgericht beheersysteem worden alle gebeurtenissen, die relevant zijn voor het milieu, correct gedocumenteerd. Dit omvat ook voorzorgsmaatregelen voor mogelijke storingen, alsmede de manier waarop wij ons moeten gedragen in zowel gewone – als buitengewone bedrijfssituaties. Door onze milieugerelateerde activiteiten en preventieve maatregelen systematisch op te volgen en te contoleren, kunnen wij afwijkingen en zwakke plekken herkennen en zodanig de nodige correctieve maatregelen invoeren. Dit gebeurt ook met het oog op de organisatie van de bedrijfseconomische procedures, om ook op dat vlak verbeteringen te realiseren. Wij willen daarom ook een open dialoog voeren met onze klanten, met de omgeving en met de overheid, om hen te informeren over onze benadering op het gebied van energie en milieu. Via doelgericht overleg willen wij onze klanten informeren over de ecologische aspecten die te maken hebben met het verbruik van onze producten, met name over de levensduur. Wij streven ernaar om onze leveranciers en klanten via een eerlijke communicatie aan te zetten om binnen hun eigen invloedssfeer te gaan nadenken over milieubescherming en om dezelfde milieunormen toe te passen.

Tractiekettingen 2017 / 2018

7

Concern

pewag group


pewag group

Klantgerichtheid Internationale aanwezigheid In een zich dynamisch ontwikkelende geschiedenis van vijfhonderd jaar groeide pewag uit van een kleine en bescheiden vestiging tot een wereldwijd concern met verschillende deelconcerns. Met 12 productiefaciliteiten en 40 verkoop- en andere locaties op alle vijf continenten toont pewag haar pretentie om wereldwijd een van de toonaangevende kettingproducenten te zijn. Naast de talrijke eigen locaties bouwt pewag als internationale onderneming op een fijnmazig, sterk en professioneel partnernetwerk. Door deze samenwerkingsverbanden is optimale klantenservice in momenteel meer dan 100 landen mogelijk.

Produktie- en Sales locaties Europa Oostenrijk

Duitsland

Europa pewag austria GmbH, Graz pewag austria GmbH, Kapfenberg pewag Schneeketten GmbH, Graz pewag Schneeketten GmbH, Brückl pewag engineering GmbH, Kapfenberg pewag austria Vertriebsgesellschaft mbH, Graz pewag Ketten GmbH, Klagenfurt pewag International GmbH, Klagenfurt

Oekraïne

VS

pewag Inc, Bolingbrook, Illinois pewag Inc, Rocklin, California pewag Traction Chain Inc, Pueblo

pewag Deutschland GmbH, Unna pewag Schneeketten Deutschland GmbH, Unna

Canada

pewag Canada Inc., Mississauga

Mexico

pewag Mexico SA de CV, Mexico

Frankrijk

pewag France SAS, Echirolles / Grenoble Chaineries Limousines SAS, Bellac

Italië

pewag italia srl, Andrian

Kroatië

pewag d.o.o, Rijeka

Nederland

pewag nederland BV, Rijnsburg APEX International BV, Hillegom APEX Automotive BV, Hillegom

Polen

pewag polska Sp z.o.o., Buczkowice

Portugal

pewag Portugal – Comercio de Produtos e Eqibamentos Industrials, Lda, Santo Antão do Tojal

Roemenië

pewag Romania SRL, Sibiu County

Rusland

OOO “PEWAG", Moscow

Zweden

pewag sweden AB, Emmaboda

Slowakije

pewag Slovakia sro, Nováky

Tsechië

pewag Czech sro, Vamberk Řetězárna Česká Třebová sro, Vamberk pewag sro, Vamberk pewag Czech sro, Česká Třebová peform Chrudim sro, Chrudim

8

Tractiekettingen 2017 / 2018

TOV pewag Ukraine GmbH, Lviv

Noordamerika

Zuidamerika Brazilië

Helevar Comércio e Importação de Produtos Metalúrgicos Ltda., Porto Alegre

Colombia

pewag Columbia S.A.S, Medellin

Afrika Zuid Afrika

pewag chain south africa (pty) ltd., Rivonia

Australië Australië

pewag australia Pty Limited, Barrack Heights

Azië India

pewag India Private Limited, Bangalore


Concern

pewag group

De pewag group is ook op internet te vinden. Ga voor meer informatie naar: www.pewag-group.com www.pewag.nl

pewag group – Innovatie. Kwaliteit. Partnerschap.

Tractiekettingen 2017 / 2018

9


Sneeuwkettingen personenwagens Productoverzicht Inhoud Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem pewag servomatik pewag snox pro pewag servo sport pewag servo 9 pewag nordic star pewag handschoenen / velgbeschermingsclips Prijslijst & toepassingen personenwagens

10

12-13 14 15 16 17 18 19 21-23


11 Sneeuwkettingen personenwagens


Sneeuwkettingen personenwagens

Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem Dit adviessysteem wordt aanbevolen door pewag, gebaseerd op langdurige ervaring. Uiteraard kunt u ook andere kettingtypes kiezen (houd hierbij de voorschriften van de voertuigfabrikant in acht). Uitleg: 1) Volledig automatisch: De kettingspanning wordt volledig automatisch geregeld door de gepatenteerde pewag snox box – geen handmatige spanning 2) Automatisch: Kettingspanning met een automatische spanner – geen handmatige spanning 3) Handmatig: De ketting wordt handmatig gespannen – moet handmatig worden nagespannen

1 Vereiste vrije ruimte specificaties volgens de gegevens van de autofabrikant

2 Spansysteem van de sneeuwketting

3 Uw ideale sneeuwketting

12

Tractiekettingen 2017 / 2018

Standard

7 mm

pewag snox pro

pewag servo sport

Volledig automatisch 1)

Automatisch 2)

pewag snox pro

pewag servo sport

pewag snox pro

pewag servo sport

Pagina 15

Pagina 16


Sneeuwkettingen personenwagens

Nog sneller de juiste

Sneeuwkettingen personenwagens

ketting vinden!

Met onze sneeuwkettingen configurator:

Modellen pewag servomatik pewag snox pro pewag servo sport pewag servo 9 pewag nordic star

Voor meer informatie, zie pagina 94!

9 mm pewag servomatik pewag servo 9 pewag nordic star

Automatisch 2)

Handmatig 3)

pewag servomatik pewag servo 9

pewag nordic star

pewag servomatik

pewag servo 9

pewag nordic star

Pagina 14

Pagina 17

Pagina 18

Tractiekettingen 2017 / 2018

13


Sneeuwkettingen personenwagens

servomatik

Veilige montage zonder bevestigingshaken. Automatische naspanning. De innovatieve ketting met beugelsysteem aan de achterkant, waardoor montage bij achterwielaangedreven voertuigen en bij krappe wielkasten erg gemakkelijk is. Snel en gemakkelijk te monteren: automatische spansysteem met display laat zien wanneer de ketting volledig is afgespannen. Toepassing • In het bijzonder aanbevolen voor achterwiel aangedreven voertuigen en in nauwe wielkasten • Tevens geschikt voor voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes

NIEUW

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

RSM 64

179,00 50008

RSM 67

179,00 50118

RSM 68

179,00 50131

RSM 69

179,00 50193

RSM 73

179,00 50194

RSM 74

179,00 50381

RSM 75

189,00 50560

RSM 76

189,00 50562

RSM 77

189,00 50563

RSM 78

189,00 50572

RSM 79

189,00 50592

Productinformatie • Zeer eenvoudige montage met duidelijk display om af te lezen wanneer de optimale kettingspanning is bereikt • Geen bevestigingselementen, geen haken • 9 mm beugelketting voor voertuigen met minimale vrije ruimte in de wielkast • Automatische kettingspanning dankzij de gepatenteerde pewag servo technologie • Innovatier starwave® profile voor optimale tractie • Velgbescherming Technische details • ÖNORM • De noodzakelijke onderdelen voor montage zijn rood gemarkeerd • Gepatenteerde servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning

Montage video

14

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen personenwagens

Sneeuwkettingen personenwagens

snox PRO

s(nox)olution! Natuurlijk van pewag. pewag snox is de enige sneeuwketting die niet wordt gemonteerd maar gesnoxt. s(nox)olution! is dè slogan voor het monteren van sneeuwkettingen en laat zien dat de montage van pewag snox net zo gemakkelijk is als het opzetten van een Capuchon.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

SXP 500

138,75 05125

SXP 505

138,75 05127

SXP 510

138,75 88986

SXP 520

138,75 88987

SXP 530

138,75 88988

SXP 540

138,75 88972

SXP 550

138,75 88989

SXP 560

138,75 88990

SXP 570

138,75 05128

Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen Productinformatie • Zeer eenvoudig in het gebruik, omdat er geen sluitingen nodig zijn • Ketting wordt volautomatisch gespannen – naspannen niet nodig • Voor demontage de ketting simpelweg van de band trekken • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnet van vierkante gripschakels van 3,2 mm • pewag snox-box regelt de kettingspanning volautomatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gesloten systeem – geen losse ogen of haken • Quick-release-systeem om de ketting nog sneller te demonteren

Montage video

Mobiele website

Tractiekettingen 2017 / 2018

15


Sneeuwkettingen personenwagens

servo sport

7 mm vrije ruimte. Sportief. Innovatief. De kleinste vrije ruimtes optimaal benutten. De pewag servo sport is de jongste innovatie uit de pewag-stal. Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen Productinformatie • 7 mm: voor voertuigen met zeer weinig vrije ruimte tussen band en wielkast • pewag servo ratel spant de ketting automatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gemakkelijke demontage door de speciale sluiting aan de achterzijde • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

RSS 60

127,25 29511

RSS 62

148,35 29634

RSS 64

148,35 29761

RSS 67

148,35 29795

RSS 68

148,35 29995

RSS 69

148,35 30012

RSS 73

148,35 30015

RSS 74

148,35 30137

RSS 75

152,45 30290

RSS 76

152,45 30321

RSS 77

152,45 30361

RSS 79

152,45 30686

RSS 80

159,95 31098

Technische details • ÖNORM, TÜV • Door gedraaide kettingeinden aan de binnenzijde is het gebruik bij zeer kleine vrije ruimtes mogelijk (7 mm) • Goede waarden voor tractie, veiligheid en automatische spanning • Gepatenteerde servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning De pewag servo sport is de perfecte ketting voor auto's met weinig vrije ruimte zoals bijvoorbeeld: Abarth 500, Abarth Punto, Alfa Romeo 4C, Citroen C3 Picasso, Citroen C4 (Grand) Picasso, Fiat Bravo, Fiat Panda, Lancia Delta, Peugeot 1007, Peugeot 207, Peugeot 308, Renault Koleos, Renault Laguna, Renault Latitude, Renault Scenic, Seat Exeo, Seat Ibiza, VW Golf, VW Jetta.

Montage video

16

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen personenwagens

Sneeuwkettingen personenwagens

servo 9

Sportief. Spannend. Snel. Hoogwaardige sneeuwketting voor weinig vrije ruimte (9 mm).

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

RS9 60

91,70 94788

RS9 62

110,50 94789

RS9 64

110,50 94790

RS9 67

110,50 94791

De innovatieve en gepatenteerde servo 9 werd in het bijzonder ontwikkeld voor voertuigen met weinig vrije ruimte. Hij biedt het comfort van standmontage en betrouwbaarheid onder alle omstandigheden: een ketting waar de ervaren wintersporter op kan vertrouwen.

RS9 68

110,50 94792

RS9 69

110,50 94793

RS9 73

110,50 94794

RS9 74

110,50 94795

RS9 75

115,65 94796

Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen

RS9 76

115,65 94797

RS9 77

115,65 94798

RS9 79

115,65 02944

RS9 80

123,10 94799

Productinformatie • 9 mm: voor sportieve voertuigen met weinig ruimte tussen band en wielkast • pewag servo ratel spant de ketting automatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Gemakkelijke demontage door de speciale sluiting aan de achterzijde • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Fijnmazig loopnet met een schakeldikte van 3 mm • Gepatenteerde servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning

Montage video

Tractiekettingen 2017 / 2018

17


Sneeuwkettingen personenwagens

nordic star

Bewezen technologie. Bedrijfszeker. De 9 mm ketting voor auto’s met weinig ruimte tussen band en wielkast. De 9 mm ketting voor auto’s met weinig ruimte tussen band en wielkast. Toepassing • Aanbevolen voor voertuigen met voorwielaandrijving • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

N 62 ST

53,60 72051

N 64 ST

53,60 72052

N 67 ST

53,60 69512

N 68 ST

53,60 69513

N 69 ST

53,60 69514

N 73 ST

53,60 69515

N 74 ST

53,60 69516

N 75 ST

53,60 69518

N 76 ST

53,60 40356

N 77 ST

53,60 40357

N 79 ST

53,60 55731

Productinformatie • 9 mm: voor voertuigen met weinig ruimte tussen band en wielkast • Sluiting aan achterzijde eenvoudig en snel te bedienen • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie Technische details • ÖNORM, TÜV • Vierkante kettingschakels met een sterkte van 3 mm • Kogelbalsluiting aan de achterzijde

Montage video

18

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen personenwagens

montagehandschoenen

Sneeuwkettingen personenwagens

Betere grip bij het monteren van sneeuwkettingen. pewag biedt extra hulp bij winterse omstandigheden. Wanneer u sneeuwkettingen in een paar stappen wilt monteren zonder dat uw kleding door de wielkast wordt bevuild, met droge handen, dan raden wij de pewag montage handschoenen aan. Speciaal ontworpen voor het monteren van sneeuwkettingen. Productinformatie De handschoenen zijn, volgens de speciale pewag ontwerpeisen, ontworpen met een lange mouw. Het materiaal bestaat uit een mix van spandex, fleece en synthetisch leder. Dit biedt een hoog comfort, houdt de handen en kleding schoon en droog en biedt tevens een uitstekende grip bij de montage van sneeuwkettingen. pewag montage handschoenen zijn verkrijgbaar in 4 maten, kunnen strakker worden gemaakt met een klittenband strip en mogen worden gewassen in koud water.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

Montagehandschoenen S

15,45 43916

Montagehandschoenen M

15,45 43914

Montagehandschoenen L

15,45 43913

Montagehandschoenen XL

15,45 43919

velg beschermingsclips Velg beschermingsclips, te monteren op uw ketting. Eenvoudige montage, uitstekende bescherming. pewag heeft speciale clips ontworpen om uw velgen tegen beschadiging te beschermen. Deze clips zitten standaard op de volgende kettingen: • pewag snox pro • pewag snox suv • pewag servo suv • pewag servo sport • pewag servo 9 • pewag servomatik

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

Velg beschermingsclips rood Verpakt per 8 stuks

9,30 95265

Velg beschermingsclips blauw Verpakt per 8 stuks

9,30 66632

Tractiekettingen 2017 / 2018

19


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens

pewag servomatik RSM ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

pewag snox pro SXP ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

175/70-

12"

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

-

155/80-

13"

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

-

165/70165/80-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

175/65-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

175/70-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 -

110,50 N 62 ST 91,70 -

53,60 -

- N 62 ST

53,60

110,50 N 64 ST

53,60

175/80-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

185/55-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

185/60-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

185/65-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

- N 64 ST

53,60

110,50 N 67 ST

53,60

185/70-

RSM 64 

185/75-

-

179,00 SXP 510  - SXP 520 

138,75 -

- -

53,60

185/80-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

195/50-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

195/55-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

195/60-

-

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

195/65-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

-

195/70-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

195/75-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/60-

RSM 64 

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

205/65-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

RSM 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/70-

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

155/70-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

155/80-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

165/60-

-

- SXP 500 

138,75 -

165/65-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

165/70-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

145/80-

14"

165/75-

-

165/80-

RSM 64 

175/55-

-

- -

91,70 91,70 110,50 N 62 ST - 91,70 110,50 N 62 ST

53,60 53,60

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 64 ST

53,60

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

- -

- -

- SXP 500 

138,75 -

-

175/60-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 N 62 ST

53,60

175/65-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

175/70-

RSM 64 

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

175/75-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

110,50 N 67 ST

53,60

175/80-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 68 

185/50-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

185/55-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 62 

185/60-

-

185/65-

RSM 64 

91,70 110,50 N 62 ST

53,60

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

185/70-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

185/75-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

185/80-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

195/55-

-

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 64 ST

53,60

20

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens

Bandenmaat

Velgen

195/60-

14"

195/65-

Bestelnummer

pewag snox pro SXP ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

- -

- -

- -

195/70-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

195/75-

RSM 69 

179,00 -

195/80-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

205/50-

-

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

-

205/55-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

205/60-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

205/65-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/70-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

205/75-

RSM 74 

179,00 -

- -

- -

- -

205/80-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

215/60-

RSM 69 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

- RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

215/65-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

215/70-

RSM 74 

179,00 -

215/75-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 -

215/80-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

225/55-

RSM 69 

179,00 -

225/60-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

-

53,60

- RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

225/70-

RSM 75 

189,00 -

- RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

225/75-

RSM 76 

189,00 -

- RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

225/80-

RSM 77 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

235/60-

RSM 74 

179,00 -

- RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

235/70-

-

245/60-

RSM 75 

- SXP 570  189,00 -

255/60-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

265/60-

RSM 78 

189,00 -

7.00-

15"

138,75 - RSS 75 

- 152,45 RS9 75 

53,60

- N 77 ST

53,60

115,65 N 75 ST

53,60

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

-

- -

- -

135/80-

-

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

145/65-

-

- SXP 500 

138,75 -

145/80-

-

- SXP 505 

155/60-

-

155/65-

-

155/70-

-

155/80-

RSM 64 

165/60-

-

- RS9 77 

115,65 -

-

127,25 RS9 60 

91,70 -

-

- -

- -

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 -

- SXP 500 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 N 62 ST

53,60 53,60

- SXP 505 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

- RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

91,70 -

-

165/65-

-

165/70-

RSM 64 

179,00 -

165/80-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

175/55-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

175/60-

-

- SXP 510 

138,75 RSS 62 

148,35 RS9 62 

110,50 N 62 ST

53,60

175/65-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

175/70-

RSM 67 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

175/80-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

185/50-

-

- SXP 505 

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 N 62 ST

53,60

185/55-

RSM 64 

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

185/60-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

185/65-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

185/70-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

185/80-

RSM 73 

179,00 -

- RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

195/45-

-

138,75 RSS 60 

127,25 RS9 60 

91,70 N 62 ST

53,60

- SXP 505 

Tractiekettingen 2017 / 2018

21

Sneeuwkettingen personenwagens

pewag servomatik RSM ..


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens pewag servomatik RSM ..

Bandenmaat

Velgen

195/50-

15"

195/55-

Bestelnummer

pewag snox pro SXP ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

RSM 64 

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

195/60-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

195/65-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

195/70-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

195/75-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

195/80-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 -

205/50-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

205/55-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/60-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

205/65-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

205/70-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

205/75-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 -

205/80-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

215/45-

-

- SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

-

215/50-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

215/60-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

215/65-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

215/70-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

215/75-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

-

215/80-

RSM 77 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

-

225/45-

-

225/50-

RSM 69 

- SXP 530  179,00 -

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

- RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

225/55-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

225/60-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60 53,60

225/65-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

225/70-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

225/75-

RSM 77 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

225/80-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

235/55-

RSM 74 

179,00 -

235/60-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

235/70-

RSM 78 

189,00 -

- -

235/75-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

245/60-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

245/70-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

255/60-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

265/50-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

275/50-

RSM 77 

189,00 -

6.00-

16"

53,60

- RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

- -

- -

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

53,60

-

152,45 RS9 76 

115,65 N 77 ST

53,60

152,45 RS9 79 

115,65 -

53,60

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 77 ST

53,60

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

-

- -

- -

- RS9 75 

115,65 -

6.50-

-

- -

- -

- RS9 76 

115,65 -

175/60-

RSM 64 

179,00 -

175/75-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

175/80-

RSM 74 

179,00 -

-

- RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 73 

110,50 -

-

- -

- -

- -

-

185/50-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

185/55-

RSM 67 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

185/60-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

185/65-

RSM 69 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

185/75-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 -

185/80-

RSM 75 

189,00 -

- RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 -

195/45-

RSM 64 

179,00 SXP 510 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 64 ST

53,60

195/50-

RSM 67 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

22

Tractiekettingen 2017 / 2018

-


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens

Bandenmaat

Velgen

195/55-

16"

195/60-

Bestelnummer

pewag snox pro SXP ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

- RSS 74 

148,35 RS9 75 

115,65 -

-

195/65-

RSM 73 

179,00 SXP 550 

195/70-

RSM 75 

189,00 -

195/75-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 -

-

195/80-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 -

-

195/85-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

205/45-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

205/50-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/55-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

205/60-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

205/65-

RSM 75 

189,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 75 

115,65 N 74 ST

53,60

205/70-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

205/75-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

205/80-

RSM 77 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

215/40-

RSM 64 

179,00 SXP 520 

138,75 RSS 64 

148,35 RS9 64 

110,50 N 67 ST

53,60

215/45-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

53,60

215/50-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

215/55-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

215/60-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

215/65-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

215/70-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

215/75-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

215/80-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

220/60-

RSM 75 

189,00 -

225/45-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

53,60

- RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

225/50-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

225/55-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

225/60-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 75 ST

53,60 53,60

225/65-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 77 ST

225/70-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

225/75-

-

- -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

53,60

-

235/50-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

235/60-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

235/65-

RSM 78 

189,00 -

- -

- -

- -

-

235/70-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

115,65 -

-

152,45 RS9 79 

245/45-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

245/50-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 75 ST

53,60

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

- -

- -

- -

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

245/55-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

245/60-

RSM 78 

189,00 -

255/50-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

255/55-

RSM 78 

189,00 -

- -

- -

-

255/60-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

-

RSM 67 

179,00 -

- RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 -

-

- -

- RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 -

138,75 RSS 67 

148,35 RS9 67 

110,50 N 67 ST

185/50-

17"

195/55-

-

205/40-

RSM 67 

179,00 SXP 530 

- -

53,60

53,60

205/45-

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

205/50-

RSM 73 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 73 

110,50 N 73 ST

53,60

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

205/55-

RSM 74 

205/60-

-

205/65-

RSM 76 

- SXP 550  189,00 -

138,75 - RSS 75 

- RS9 75 

115,65 -

-

152,45 RS9 76 

115,65 -

-

Tractiekettingen 2017 / 2018

23

Sneeuwkettingen personenwagens

pewag servomatik RSM ..


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens pewag servomatik RSM ..

Bandenmaat

Velgen

215/40-

17"

215/45-

Bestelnummer

pewag snox pro SXP ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

RSM 68 

179,00 SXP 530 

138,75 RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 N 68 ST

53,60

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

215/50-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

53,60

215/55-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 76 ST

53,60

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

215/60-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

215/65-

RSM 76 

189,00 -

-

225/40-

RSM 69 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 69 

148,35 RS9 69 

110,50 N 69 ST

53,60

225/45-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

225/50-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

225/55-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60 53,60

225/60-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

225/65-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

225/70-

RSM 79 

189,00 -

- -

- -

- -

235/40-

RSM 74 

179,00 SXP 540 

138,75 RSS 73 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

235/45-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 75 

115,65 N 74 ST

53,60

235/50-

RSM 76 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 75 ST

53,60

138,75 RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

- -

- -

- -

235/55-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

235/60-

RSM 78 

189,00 -

235/65-

-

245/40-

RSM 74 

245/45-

RSM 76 

- -

- RSS 80 

159,95 RS9 80 

123,10 -

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 74 ST

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 -

53,60 -

245/50-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

245/55-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

53,60

255/40-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

115,65 N 75 ST

53,60

255/45-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

255/50-

RSM 78 

189,00 -

- -

255/55-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

265/40-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

275/40-

-

- -

- -

- -

- N 77 ST

53,60

205/65-

- -

-

-

- -

- -

- RS9 76 

115,65 -

-

205/70-

-

- -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

-

225/55-

-

- -

- RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

-

RSM 68 

179,00 -

- RSS 68 

148,35 RS9 68 

110,50 -

-

215/40-

RSM 73 

179,00 -

- RSS 73 

148,35 -

215/45-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

215/50-

-

215/55-

RSM 76 

189,00 -

225/40-

RSM 74 

179,00 SXP 550 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 75 

205/40-

17.5"

- -

18"

- -

225/45-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

225/50-

RSM 77 

189,00 -

225/55-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

225/60-

RSM 78 

189,00 -

235/40-

RSM 75 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

- 110,50 N 73 ST

- RSS 75 

152,45 -

- RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 74 

110,50 N 73 ST

53,60

115,65 N 75 ST

53,60

- -

- -

138,75 RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

53,60

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 74 

148,35 RS9 75 

115,65 N 74 ST

53,60

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 N 76 ST

53,60

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60 53,60

RSM 76 

189,00 SXP 570 

RSM 78 

189,00 189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

- -

- RSS 80 

159,95 RS9 80 

123,10 -

189,00 SXP 560 

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 N 75 ST

RSM 79  -

245/40-

RSM 76 

-

115,65 -

235/45235/55-

-

- RS9 77 

235/50235/60-

53,60

-

53,60

245/45-

RSM 77 

189,00 SXP 570 

138,75 RSS 76 

152,45 RS9 77 

115,65 N 77 ST

53,60

245/50-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 N 79 ST

53,60

245/60-

-

- -

- RSS 80 

159,95 RS9 80 

123,10 -

24

Tractiekettingen 2017 / 2018

-


Sneeuwkettingen personenwagens

Prijslijst & toepassingen personenwagens pewag snox pro SXP ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

255/35-

18"

RSM 75 

189,00 -

RSM 77 

189,00 SXP 570 

255/40-

EUR Bestelexkl. nummer

255/45-

RSM 78 

189,00 -

265/35-

RSM 76 

189,00 SXP 570 

265/45-

RSM 79 

275/45205/55-

19"

pewag servo sport RSS ..

EUR Bestelexkl. nummer - 138,75 - -

pewag servo 9 RS9 ..

EUR Bestelexkl. nummer - - RS9 77 

pewag nordic star N .. ST

EUR Bestelexkl. nummer - 115,65 N 77 ST

EUR exkl. 53,60

- RS9 77 

115,65 -

-

138,75 RSS 75 

152,45 RS9 76 

115,65 -

-

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

-

-

- -

- RSS 80 

159,95 RS9 80 

123,10 -

-

-

- -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

115,65 -

-

- RS9 75 

115,65 -

-

225/40-

RSM 75 

189,00 SXP 560 

225/45-

RSM 76 

189,00 -

- RSS 76 

152,45 RS9 76 

115,65 -

225/55-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 80 

159,95 RS9 79 

115,65 N 79 ST

235/35-

RSM 75 

189,00 -

- RSS 74 

148,35 -

- -

-

235/40-

RSM 76 

189,00 -

- RSS 76 

152,45 RS9 77 

115,65 -

-

235/45-

RSM 77 

189,00 -

- -

- RS9 77 

115,65 -

235/50-

RSM 79 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

245/35-

RSM 76 

189,00 -

- RSS 75 

152,45 -

245/40-

RSM 77 

189,00 -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

245/45-

RSM 79 

189,00 -

- -

255/35-

-

255/40-

RSM 78 

275/30-

-

195/55-

20"

-

- 189,00 -

138,75 -

- RSS 76  - -

115,65 N 79 ST

53,60

53,60

- -

-

115,65 -

-

- -

- -

-

152,45 -

- -

-

- -

- -

-

- -

-

115,65 -

-

- -

-

- -

- RSS 76 

152,45 -

- -

- RSS 77 

152,45 RS9 77 

215/45-

RSM 77 

189,00 -

- -

- -

225/40-

RSM 77 

189,00 -

- -

- RS9 77 

115,65 -

-

245/40-

RSM 78 

189,00 -

- RSS 79 

152,45 RS9 79 

115,65 -

-

255/40-

-

- -

- RSS 80 

159,95 -

- -

-

Tractiekettingen 2017 / 2018

25

Sneeuwkettingen personenwagens

pewag servomatik RSM ..


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter Productoverzicht Inhoud Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem pewag snox suv pewag servo suv pewag brenta-c 4x4 pewag offroad extreme Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

26

28-29 30 31 32 33 34-39


27

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Het pewag sneeuwkettingen adviessysteem Dit adviessysteem wordt aanbevolen door pewag, gebaseerd op langdurige ervaring. Uiteraard kunt u ook andere kettingtypes kiezen (houd hierbij de voorschriften van de voertuigfabrikant in acht). Uitleg: 1) Volledig automatisch: De kettingspanning wordt volledig automatisch geregeld door de gepatenteerde pewag snox box – geen handmatige spanning 2) Automatisch: Kettingspanning met een automatische spanner – geen handmatige spanning 3) Handmatig: De ketting wordt handmatig gespannen – moet handmatig worden nagespannen

1

Verharde wegen / stad pewag snox suv pewag servo suv

Toestand van de wegen

2 Spansysteem van de sneeuwketting

3 Uw ideale sneeuwketting

28

Tractiekettingen 2017 / 2018

Volledig automatisch 1) pewag snox suv

Automatisch 2) pewag servo suv

pewag snox suv Pagina 30

pewag servo suv Pagina 31


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Nog sneller de juiste

ketting vinden!

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Met onze sneeuwkettingen configurator:

Modellen pewag snox suv pewag servo suv pewag brenta-c 4x4 pewag offroad extreme Voor meer informatie, zie pagina 94!

Onverharde wegen pewag brenta-c 4x4

Off road / all-terrain pewag offroad extreme

Handmatig 3) pewag brenta-c 4x4

Handmatig 3) pewag offroad extreme

pewag brenta-c 4x4 Pagina 32

pewag offroad extreme Pagina 33

Tractiekettingen 2017 / 2018

29


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

snox SUV

s(nox)olution! Natuurlijk van pewag. pewag snox is de enige ketting die niet gemonteerd wordt maar gesnoxt.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

SXV 570

178,75 37630

SXV 580

178,75 37632

SXV 590

196,75 37636

SXV 600

196,75 37637

Onze slogan “s(nox)olution!" geeft aan dat het monteren van sneeuwkettingen nog nooit zo eenvoudig is geweest! De montage van pewag snox is net zo gemakkelijk als het opzetten van een capuchon. Toepassing • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen • Aanbevolen voor SUV Productinformatie • Zeer eenvoudig in het gebruik omdat er geen sluitingen nodig zijn • Ketting wordt volautomatisch gespannen – naspannen niet nodig • Voor demontage ketting simpelweg van de band trekken • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnet van vierkante gripschakels van 3,7 mm • pewag snox-box regelt de kettingspanning volautomatisch – handmatig naspannen is niet meer nodig • Quick-release-systeem om de ketting nog sneller te demonteren

Montage video

30

Tractiekettingen 2017 / 2018

Mobiele website


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

servo SUV

Sportief. Spannend. Snel.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

RSV 62

132,10 41279

RSV 64

132,10 41285

RSV 67

132,10 37048

RSV 68

132,10 37072

RSV 69

132,10 37102

RSV 73

132,10 37111

RSV 74

132,10 37131

Productinformatie • Hoogwaardige ketting met innovatieve technologie • Sluiting aan achterzijde eenvoudig en snel te bedienen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie • Velg beschermingsclips

RSV 75

151,40 37139

RSV 76

151,40 37140

RSV 77

151,40 37145

RSV 79

151,40 37146

RSV 80

169,20 37151

Technische details • ÖNORM, TÜV • Loopnetsterkte 3,55 mm • Gepatenteerde pewag servo-technologie regelt automatisch de kettingspanning

RSV 80A

169,20 37153

RSV 81

169,20 37156

RSV 81A

169,20 37018

RSV 82

169,20 37157

Hoogwaardige standmontage met pewag servo-technologie voor de SUV. Speciaal ontwikkeld voor SUV-voertuigen. Toepassing • Optimaal voor stadsritjes / op verharde wegen • Aanbevolen voor SUV

Montage video

Tractiekettingen 2017 / 2018

31


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

brenta-c 4x4

Simpel en sterk. De beproefde standmontage ketting voor off-road gebruik. pewags meest verkochte sneeuwketting, de pewag brenta-c nu in versterkte uitvoering voor 4x4 gebruik. Toepassing • Ook voor off-road gebruik Productinformatie • Hoge montagevriendelijkheid doordat de sluiting aan achterzijde snel en gemakkelijk te bedienen is • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

XMR 69 V

151,45 07971

XMR 74 V

151,45 62039

XMR 75 V

166,10 12359

XMR 76 V

166,10 62040

XMR 77 V

166,10 12360

XMR 79 V

166,10 12361

XMR 80 V

205,00 12362

XMR 80A V

205,00 03851

XMR 81 V

205,00 12363

XMR 82 V

205,00 12364

Technische details • ÖNORM, TÜV • Vierkante schakels in materiaaldikte 4,5 mm • Sluiting binnenketting d.m.v. een stevige haaksluiting

Montage video

32

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

offroad extreme

Krachtig en grenzeloos inzetbaar. Een veelzijdige offroad ketting geschikt voor de zwaarste inzet. Als het er om spant, brengt pewag offroad extreme u diep in het bos of op de hoogste bergtop, over sneeuw, ijs en rotsen.

Bestel Nr.

EUR Artikel exkl. Nr.

FM 75

659,50 42763

FM 76

659,50 42731

FM 77

659,50 42732

FM 79

659,50 41337

FM 80

659,50 42733

FM 82

659,50 36396

Toepassing • Optimaal voor de zwaarste inzet bij offroad- en terreingebruik Productinformatie • Door het dichte loopnet een aanzienlijk gereduceerd rijgeluid • Handmatige kettingspanning – ketting wordt handmatig nagespannen • Ketting van TitanGrip® voor een lange levensduur • NATO-voorraadnummer op aanvraag • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie Technische details • ÖNORM, TÜV • Robuuste sneeuwketting in de materiaalsterkte 4,5 mm en zonder kunststof delen • Stabiele verbinding tussen het loopnet en de zijketting door gelaste ringen

Montage video

Tractiekettingen 2017 / 2018

33


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

pewag snox suv SXV ..

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

165/80-

13"

pewag servo suv RSV ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

175/80-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/65-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

185/70-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/80-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

195/60-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

195/65-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

195/70-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

195/75-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

205/60-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

205/65-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

205/70-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

-

- -

151,45 -

-

155/80-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

165/70-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

165/75-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

165/80-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

175/65-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

175/70-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

175/75-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

175/80-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

185/55-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

185/60-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

185/65-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/70-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

185/75-

-

- RSV 68 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

185/80-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

195/55-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

195/60-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

195/65-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

195/70-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

195/75-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

195/80-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

205/50-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

205/55-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

205/60-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

205/65-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

205/70-

-

- RSV 73 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

205/75-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

205/80-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

215/60-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

215/65-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

215/70-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

215/75-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

215/80-

SXV 570 

178,75 RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

225/55-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

225/60-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

225/70-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 77 V

166,10 -

-

225/75-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

7.00-

34

14"

Tractiekettingen 2017 / 2018

- XMR 69 V


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

Bandenmaat 225/80-

Velgen 14"

Bestelnummer

pewag servo suv RSV ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

-

- RSV 77 

151,40 XMR 77 V

235/60-

-

- RSV 74 

132,10 -

235/70-

SXV 570 

245/60-

-

255/60-

SXV 570 

265/60-

-

- RSV 77 

-

- -

7.00-

-

7.50-

178,75 -

- XMR 77 V

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

166,10 -

-

- -

-

166,10 -

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

178,75 RSV 76 

151,40 -

- -

-

151,40 XMR 77 V

166,10 -

-

- XMR 75 V

166,10 -

-

- RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 -

-

-

- RSV 80 

169,20 XMR 79 V

166,10 -

-

10-

-

- -

- XMR 81 V

205,00 -

-

30x9.50-

SXV 590 

196,75 RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 -

-

30x10.50-

-

- RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

-

31x10.50-

SXV 600 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

-

31x11.50-

-

- -

- XMR 82 V

205,00 -

-

145/80-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

155/70-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

155/80-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

165/65-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

165/70-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

165/80-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

175/55-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

175/60-

-

- RSV 62 

132,10 -

- -

-

175/65-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

175/70-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

175/80-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

185/55-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/60-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/65-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

185/70-

-

- RSV 68 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

185/80-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

195/50-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

195/55-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

195/60-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

195/65-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

195/70-

-

- RSV 73 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

195/75-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

195/80-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 74 V

151,45 -

-

205/50-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

205/55-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

205/60-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

205/65-

-

- RSV 73 

132,10 -

205/70-

-

- RSV 74 

205/75-

-

205/80-

-

215/45-

6.50-

15"

- -

-

132,10 XMR 74 V

151,45 -

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 FM 75 

- RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

215/50-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

215/60-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

215/65-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

215/70-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 FM 75 

659,50

215/75-

SXV 570 

178,75 RSV 76 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

215/80-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 77 

659,50

225/45-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

225/50-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

225/55-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

225/60-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

225/65-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

Tractiekettingen 2017 / 2018

659,50

-

35

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

pewag snox suv SXV ..


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv SXV ..

Bandenmaat 225/70-

Velgen 15"

Bestelnummer

pewag servo suv RSV ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

SXV 570 

178,75 RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 FM 76 

659,50

225/75-

SXV 580 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

225/80-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 -

-

235/55-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

235/60-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

235/70-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

235/75-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

245/60-

SXV 570 

178,75 RSV 76 

151,40 XMR 77 V

166,10 -

245/70-

-

- RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 -

255/60-

SXV 580 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 77 

659,50

255/70-

SXV 580 

178,75 RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

255/75-

SXV 600 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

255/80-

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

265/50-

-

- RSV 76 

151,40 -

265/70-

SXV 590 

196,75 RSV 80A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

265/75-

SXV 600 

196,75 RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 82 

659,50

275/50-

-

275/60-

SXV 590 

275/65-

-

- -

275/70-

-

-

-

-

169,20 XMR 80 V

205,00 -

-

- XMR 81 V

205,00 -

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

6.50-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 77 V

166,10 -

-

7.00-

-

- RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 -

7.50-

-

- RSV 80A 

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

175/60-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

175/75-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

175/80-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

185/50-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

185/55-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

185/60-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

185/65-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

185/75-

-

- RSV 74 

132,10 XMR 74 V

151,45 -

-

185/80-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

-

195/45-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

195/50-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

195/55-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

195/60-

-

- RSV 69 

132,10 XMR 69 V

151,45 -

-

195/65-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

195/70-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 74 V

151,45 -

195/75-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 74 V

151,45 FM 75 

195/80-

-

195/85-

SXV 570 

205/45-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

205/50-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

205/55-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

205/60-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

205/65-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 74 V

151,45 FM 75 

659,50

205/70-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 75 V

166,10 FM 75 

659,50

205/75-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

205/80-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 77 

659,50

215/40-

-

- RSV 64 

132,10 -

- -

-

215/45-

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

215/50-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

215/55-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

215/60-

-

- RSV 75 

151,40 XMR 74 V

151,45 -

215/65-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 FM 76 

36

16"

Tractiekettingen 2017 / 2018

196,75 RSV 80 

151,40 -

-

- -

6.00-

- RSV 77 

- -

-

- RSV 76 

151,40 XMR 75 V

166,10 -

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

659,50 659,50

-

659,50


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

Bandenmaat 215/70-

Velgen 16"

Bestelnummer

pewag servo suv RSV ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

215/75-

SXV 580 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 77 

659,50

215/80-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

215/85-

-

- RSV 80 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

220/60-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

225/45-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

225/50-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

225/55-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

225/60-

-

- RSV 76 

151,40 -

- FM 75 

659,50

225/65-

SXV 570 

178,75 RSV 76 

151,40 XMR 76 V

166,10 FM 76 

659,50

225/70-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 77 

659,50

225/75-

SXV 580 

178,75 RSV 80 

169,20 XMR 79 V

166,10 FM 80 

659,50

235/50-

-

- RSV 75 

151,40 -

235/60-

-

- RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

235/65-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

235/70-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

235/75-

-

- RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

235/80-

SXV 600 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

235/85-

SXV 600 

196,75 RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 82 

659,50

245/45-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

245/50-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

245/55-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 -

- -

245/60-

-

245/70245/75245/80-

-

255/50-

SXV 570 

255/55-

-

255/60-

-

255/65-

SXV 590 

255/70-

SXV 600 

265/65-

- -

-

-

-

- RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

SXV 590 

196,75 RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

SXV 590 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

169,20 XMR 82 V

205,00 FM 82 

659,50

- RSV 81A  178,75 RSV 77 

151,40 -

- -

- RSV 79 

151,40 -

- FM 77 

659,50

- RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

196,75 RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

SXV 600 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

265/70-

SXV 600 

196,75 RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 82 

659,50

265/75-

SXV 600 

196,75 RSV 82 

169,20 XMR 82 V

205,00 FM 82 

659,50

275/70-

SXV 600 

196,75 RSV 82 

169,20 XMR 82 V

205,00 FM 82 

659,50

285/65-

-

- -

-

- RSV 67 

205/40-

-

205/45-

205,00 -

-

132,10 -

- -

-

- RSV 67 

132,10 -

- -

-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

205/50-

-

- RSV 73 

132,10 -

- -

-

205/55-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

205/65-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

205/75-

SXV 580 

- -

- -

-

215/40-

-

- RSV 68 

132,10 -

- -

-

215/45-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

215/50-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

215/55-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

215/60-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 76 V

166,10 FM 76 

215/65-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 XMR 77 V

166,10 -

-

225/40-

-

- RSV 69 

132,10 -

- -

-

225/45-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

225/50-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

225/55-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 75 V

225/60-

SXV 570 

178,75 RSV 77 

151,40 -

225/65-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

225/70-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

185/50-

17"

178,75 -

- XMR 82 V

-

166,10 -

659,50

-

- FM 76 

659,50

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

151,40 XMR 80 V

205,00 FM 79 

659,50

Tractiekettingen 2017 / 2018

37

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

pewag snox suv SXV ..


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter pewag snox suv SXV ..

Bandenmaat 235/40-

Velgen 17"

Bestelnummer

pewag servo suv RSV ..

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

235/45-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

235/50-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

235/55-

SXV 580 

178,75 RSV 77 

151,40 -

- FM 77 

659,50

235/60-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

235/65-

-

- RSV 80 

169,20 -

- FM 79 

659,50

235/70-

-

- RSV 80A 

169,20 XMR 80A V

245/40-

-

- RSV 74 

245/45-

-

245/50-

-

245/55-

-

205,00 -

-

132,10 -

- -

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 -

- -

245/65-

SXV 590 

196,75 RSV 80A 

169,20 XMR 80 V

245/70-

-

- RSV 81A 

169,20 -

245/75-

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

255/40-

-

- RSV 75 

255/45-

SXV 570 

255/50-

SXV 580 

255/55-

-

255/60-

SXV 590 

255/65255/70265/40-

SXV 570 

265/65-

SXV 600 

265/70-

-

275/55-

SXV 600 

196,75 RSV 81 

275/60-

SXV 600 

196,75 RSV 81A 

275/65-

-

- RSV 82 

169,20 -

-

- RSV 80 

169,20 XMR 80 V

205,00 -

8.5-

-

- RSV 81 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

205/65-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 76 V

166,10 FM 76 

659,50

205/70-

-

205/75-

SXV 580 

215/75-

8-

17.5"

-

205,00 FM 80 

659,50

- FM 80 

659,50

205,00 -

-

151,40 -

- -

-

178,75 RSV 76 

151,40 -

- -

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

- RSV 79 

151,40 -

166,10 FM 77  - -

659,50 -

196,75 RSV 80A 

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

659,50

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

659,50

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

178,75 RSV 76 

151,40 -

- -

196,75 RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 82 

659,50

169,20 XMR 82 V

205,00 FM 82 

659,50

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

659,50

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 82 

659,50

- FM 82 

659,50

- RSV 82 

-

-

- RSV 77 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 77 

659,50

178,75 RSV 79 

151,40 XMR 79 V

166,10 FM 79 

659,50

-

- RSV 80 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 79 

659,50

225/55-

-

- RSV 76 

151,40 XMR 77 V

166,10 FM 76 

659,50

225/75-

-

- RSV 80A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

235/75-

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 82 V

205,00 FM 82 

659,50

245/70-

-

- -

-

- RSV 68 

215/45-

-

215/55-

205,00 -

-

132,10 -

- -

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

225/40-

-

- RSV 74 

132,10 -

- -

-

225/45-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

225/50-

-

-

225/55-

SXV 570 

225/60-

205/40-

18"

- XMR 82 V

- RSV 77 

151,40 -

- -

178,75 RSV 77 

151,40 -

- -

-

- RSV 79 

151,40 -

- FM 77 

659,50

225/65-

-

- RSV 80 

169,20 -

- FM 79 

659,50

235/40-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

235/45-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

235/50-

SXV 580 

178,75 RSV 77 

151,40 -

- FM 77 

659,50

235/55-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 -

235/60-

-

235/65-

SXV 590 

245/40-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

245/45-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

245/50-

SXV 580 

178,75 RSV 79 

151,40 -

- -

-

245/60-

-

205,00 -

-

38

Tractiekettingen 2017 / 2018

-

-

- FM 79 

659,50

- RSV 80A 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 79 

659,50

196,75 RSV 80A 

169,20 XMR 80 V

205,00 FM 80 

659,50

- RSV 80 

169,20 XMR 80 V


Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

Prijslijst & toepassingen 4x4, SUV & Transporter

Bandenmaat 255/35-

Velgen

EUR Bestelexkl. nummer

pewag brenta-c 4x4 XMR .. V

EUR Bestelexkl. nummer

pewag offroad extreme FM ..

EUR Bestelexkl. nummer

EUR exkl.

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

255/40-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

255/45-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

255/55-

SXV 590 

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

659,50

255/60-

SXV 590 

196,75 RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 FM 80 

659,50

255/70-

-

265/35-

SXV 570 

265/45-

-

265/55-

SXV 600 

196,75 -

265/60-

SXV 600 

196,75 RSV 82 

265/65-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

275/45-

-

- RSV 80 

169,20 -

- -

275/60-

-

- RSV 82 

169,20 XMR 82 V

285/50-

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

-

285/55-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

-

-

- RSV 75 

151,40 -

- -

-

225/45-

-

- RSV 76 

151,40 -

- -

-

225/55-

-

- RSV 79 

151,40 -

- -

-

235/40-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

235/45-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

235/50-

-

- RSV 79 

151,40 -

- -

-

235/55-

-

- RSV 80A 

169,20 XMR 80 V

205,00 -

-

235/65-

-

- -

- XMR 81 V

205,00 -

-

245/40-

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

245/45-

-

- RSV 79 

151,40 -

- -

-

255/40-

SXV 580 

- -

- -

-

255/45-

-

169,20 -

- -

255/50-

SXV 600 

255/55-

-

255/60-

-

265/50-

225/40-

18"

Bestelnummer

pewag servo suv RSV ..

19"

- -

- XMR 81 V

-

205,00 -

-

178,75 RSV 76 

151,40 -

- -

-

- RSV 79 

151,40 -

- -

-

- -

- -

178,75 - RSV 80 

205,00 FM 82 

205,00 FM 82 

659,50 659,50

-

169,20 XMR 80A V

205,00 FM 80 

- RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

205,00 -

-

- RSV 82 

169,20 XMR 82 V

205,00 -

-

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

-

265/55-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

-

275/45-

SXV 600 

196,75 RSV 81 

169,20 -

- -

-

285/45-

SXV 600 

196,75 RSV 81A 

169,20 -

- -

-

225/40-

20"

196,75 RSV 81 

169,20 XMR 81 V

659,50

-

- RSV 77 

151,40 -

- -

-

235/55-

-

- RSV 81 

169,20 -

- -

-

245/40-

-

- RSV 79 

151,40 -

- -

-

255/40-

-

- RSV 80 

169,20 -

- -

-

255/45-

-

- RSV 80A 

169,20 -

- -

-

255/50-

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

-

255/55-

-

- RSV 82 

169,20 XMR 82 V

265/45-

-

- RSV 81A 

169,20 -

265/50-

-

- RSV 81A 

169,20 XMR 81 V

275/40-

SXV 600 

275/45-

-

295/40315/35-

205,00 -

-

- -

-

205,00 -

-

169,20 -

- -

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

-

-

- RSV 81A 

169,20 -

- -

-

265/45-

-

- RSV 82 

169,20 -

- -

275/45-

-

- -

295/35-

-

- RSV 81A 

265/40-

21"

196,75 RSV 81 

- 169,20 -

- FM 82  - -

Tractiekettingen 2017 / 2018

659,50 -

39

Sneeuwkettingen 4x4, SUV en Transporter

pewag snox suv SXV ..


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen bus en vrachtauto’s + Matrix pewag omnimat netz pewag omnimat ring pewag cervino pewag austro super pewag austro super versterkt pewag studded ladder pewag uniradial Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

40

42 43 43 44 45 45 46 46 47-58


41 Sneeuwkettingen Sneeuwkettingenbus bus en envrachtauto‘s vrachtauto‘s


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Betrouwbaar. Innovatief. pewag. Veilig vervoer van mensen en goederen. Voor bussen en bedrijfswagens kan een licht besneeuwde weg al een slippartij veroorzaken. Betrouwbaarheid, stabiliteit en eenvoudig gebruik onder de moeilijkste omstandigheden komen op de eerste plaats bij pewag bedrijfswagenkettingen. Met de innovatieve pewag ThickThin® technologie heeft pewag een nieuwe generatie kettingen voortgebracht; lichter, duurzamer en perfect op maat gemaakt voor elke toepassing.

Matrix Sneeuwkettingen bus en vrachtauto’s pewag omnimat netz

pewag omnimat ring

pewag cervino

pewag austro super

OM .. N

OM .. R

CL ..

A .. S

pewag austro super versterkt A .. SV

pewag studded ladder

pewag uniradial

L .. ST

GR .. S

Beugelketting voor kleine ruimtes Omkeerbaar – langere levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Extra slijtstrips aangebracht Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur ThickThin®-Technologie Door pewag aanbevolen voor: Bussen en kleine vrachtwagens Onverharde wegen Sneeuwruimen Bouwplaatsen / Grondverzet De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van de auto. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw auto, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

42

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

omnimat netz

Innovatieve beugelketting, speciaal ontworpen voor bussen en lichte vrachtauto’s met beperkte wielkastruimte. Deze beugelketting is gemakkelijk te monteren en te spannen, met een innovatieve netvorm voor soepel rijgedrag. Toepassing • Aanbevolen voor bussen en lichte vrachtauto’s

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Productinformatie • Uitstekende zelf reinigende eigenschappen dankzij het speciale ontwerp van het kettingnet • Snelle montage zonder haken of andere montage elementen • Gemakkelijk te monteren door het gebruik van de voorgevormde verenstaal beugel • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels Technische details • ÖNORM V 5119, TÜV • Ronde loopnet schakels van 5 mm materiaaldikte met extra opgelaste slijtageschakels

omnimat ring

Beugel snelmontage sneeuwketting. De ketting speciaal voor bussen en lichte vrachtauto‘s met weinig ruimte in de wielkast. Als het snel moet, is deze beugelketting de beste keuze. Snel gemonteerd en nog sneller afgespannen. Toepassing • Aanbevolen voor bussen en lichte vrachtauto‘s Productinformatie • Snelle montage zonder haken of andere montage elementen • Gemakkelijk te monteren door het gebruik van de voorgevormde verenstaal beugel • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels Technische details • ÖNORM V 5119, TÜV • Ronde loopnet schakels van 5 mm materiaaldikte met extra opgelaste slijtageschakels

Tractiekettingen 2017 / 2018

43


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

cervino *)

*) C  L: materiaal dikte 5,6 en 7 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

De economische oplossing voor bedrijfsvoertuigen in 3 schakeldiktes. Door zijn lichte maar toch robuuste ontwerp is pewag cervino aanbevolen voor gebruik voor standaard inzet op verharde wegen. Toepassing • Voor transporters en lichte vrachtauto’s op verharde wegen Productinformatie • Gemakkelijk te monteren dankzij het relatief lichte gewicht en robuuste ontwerp • De juiste keuze voor lichte tot middelzware toepassingen in het wegtransport Technische details • ÖNORM V 5119 • Afhankelijk van de kettinggrootte is de pewag cervino uitgevoerd in kettingdiktes 4,5 / 5,6 en 7 mm • Voor materiaaldiktes 4,5 en 5,6 mm: zijhaak die het loopnet verbindt aan de zijkettingen (CL..S) • Voor materiaaldiktes 7 mm: gelaste ringen die het loopnet verbinden aan de zijkettingen (CL..R)

44

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

austro super *)

Stevig en betrouwbaar – met nieuw golfprofiel. De standaard ketting voor de middelzware inzet. De beproefde all round ketting, in het bijzonder aanbevolen voor transporters en vrachtauto’s.

Productinformatie • Langere levensduur en meer weerstand middels gelaste ringen in de zijketting bij de 5,6 en 7 mm uitvoeringen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie en verlengde levensduur

*) A  - S: Materiaaldiktes 5,6 en 7 mm Geproduceerd in AT, materiaaldikes 3,7 en 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Technische Details • ÖNORM V 5119, TÜV • Vervaardigd uit TitanGrip®

austro super versterkt *)

Versterkte uitvoering – met vernieuwd golfprofiel. De ketting voor de zware inzet. De ketting werd door pewag verder ontwikkeld en heeft nu een innovatief gegroefd loopvlak voor verhoogde tractie. Toepassing • Aanbevolen voor zware voertuigen, bosbouw en op bouwlocaties alsmede op onverharde wegen Productinformatie • Langere levensduur en slijtvastheid door verbinding kettingloopnet aan zijketting met gelaste ringen • Dikkere kettingschakel voor uitstekende grip op onverharde wegen • Innovatief starwave® golfprofiel voor uitstekende tractie en langere levensduur Technische details • ÖNORM V 5119, TÜV • Gemaakt van TitanGrip®

*) A  - SV: materiaal dikte 5,6 - 8,2 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Montage video

Tractiekettingen 2017 / 2018

45

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Toepassing • Aanbevolen voor bussen en Transporters


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

studded ladder

TM

Spikes - Dé ketting voor gebruik op ijs. Onmisbaar in Scandinavië. pewag studded ladder is dankzij zijn in de juiste hoek aangelaste spikes uitstekend geschikt voor gebruik op ijs. Tevens beschikbaar in een versie met het dubbele aantal dwarsladders, de zogeheten Studded Ladder Double Spaced. Toepassing • Speciaal geschikt voor gebruik op ijs Productinformatie • Gedraaide kettingschakels met aangelaste pewag star stud™ spikes op loopvlak voor uitstekende tractie op ijs • Eenvoudige montage door lichte gewicht Technische Details • Uitgevoerd met pewag star stud™ spikes • Leverbaar in 7 en 8 mm kettingdikte

uniradial

Solide en krachtig. De netketting voor zware bouwmachines en trucks. pewag uniradial is de traditionele netketting, geschikt voor zware trucks alsmede voor sneeuwruiming. Toepassing • Bijzonder geschikt voor zware voertuigen, onverharde wegen, hulpvoertuigen en sneeuwruiming Productinformatie • Professionele ketting voor zware voertuigen • Speciaal ontworpen loopnet voor soepel rijgedrag en excellente tractie • Innovatief starwave® golfprofiel voor extra grip op sneeuw en ijs Technische details • ÖNORM V 5119 • pewag TitanGrip® speciaalstaal voor zware inzet • Afhankelijk van het voertuig en inzet is dit product beschikbaar in materiaaldiktes 4,5 / 5,6 en 7 mm

46

Tractiekettingen 2017 / 2018

Standaard uitvoering

Double spaced uitvoering


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat 10-

Velgen

Bestelnummer

mm

15"

pewag omnimat ring OM .. R EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

30x9.50-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

30x10.50-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

31x10.50-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

31x11.50-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

255/70-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

255/75-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

255/80-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

265/65-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

265/70-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

265/75-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

275/60-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

275/65-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

275/70-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

7.50-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

8.25-

-

-

- -

OM 84 R

5,0

612,55 85985

9.00-

-

-

- -

OM 85 R

5,0

622,15 86065

235/70-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

235/85-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

245/70-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

245/75-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

255/65-

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

255/70-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

265/70-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

265/75-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

275/70-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

-

-

- -

OM 80 R

5,0

591,75 85909

8.5-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

9.5-

-

-

- -

OM 84 R

5,0

612,55 85985

10-

-

-

- -

OM 84 R

5,0

612,55 85985

215/75-

-

-

- -

OM 81 R

5,0

603,10 85914

225/75-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

235/75-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

275/70-

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

245/70-

-

-

- -

OM 84 R

5,0

612,55 85985

265/70-

OM 85 N

5,0

890,00 87051

OM 85 R

5,0

622,15 86065

285/70-

-

-

- -

OM 87 R

5,0

831,25 86071

305/70-

-

-

- -

OM 93 R

5,0

885,80 86096

-

-

- -

OM 82 R

5,0

591,75 85915

7.50-

-

-

- -

OM 85 R

5,0

622,15 86065

8.25-

-

-

- -

OM 88 R

5,0

831,25 86093

9.00-

-

-

- -

OM 91 R

5,0

853,10 86095

7.00-

8-

8-

6.50-

16"

17.5"

19.5"

20"

Tractiekettingen 2017 / 2018

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag omnimat netz OM .. N

47


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag omnimat netz OM .. N Bandenmaat 10.00-

Velgen

Bestelnummer

mm

20"

pewag omnimat ring OM .. R EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

OM 94 N

5,0

1.053,25 60758

OM 94 R

5,0

915,20 86097

10.5-

OM 89 N

5,0

971,60 87052

OM 89 R

5,0

838,45 86094

12.00-

OM 01 N

5,0

1.053,25 61579

OM 01 R

5,0

970,80 85908

275/80-

OM 89 N

5,0

971,60 87052

OM 89 R

5,0

838,45 86094

-

-

- -

OM 85 R

5,0

622,15 86065

9-

-

-

- -

OM 88 R

5,0

831,25 86093

10-

-

-

- -

OM 91 R

5,0

853,10 86095

11-

-

-

- -

OM 94 R

5,0

915,20 86097

12-

OM 97 N

5,0

OM 97 R

5,0

944,55 86142

13-

-

-

- -

OM 01 R

5,0

970,80 85908

255/70-

-

-

- -

OM 88 R

5,0

831,25 86093

275/70-

OM 89 N

5,0

971,60 87052

OM 89 R

5,0

838,45 86094

275/80-

OM 91 N

5,0

971,60 87053

OM 94 R

5,0

915,20 86097

285/60-

-

-

- -

OM 88 R

5,0

831,25 86093

295/60-

-

-

- -

OM 89 R

5,0

838,45 86094

295/70-

OM 91 N

5,0

971,60 87053

OM 91 R

5,0

853,10 86095

295/75-

OM 94 N

5,0

1.053,25 60758

OM 94 R

5,0

915,20 86097

295/80-

OM 94 N

5,0

1.053,25 60758

OM 94 R

5,0

915,20 86097

305/60-

OM 91 N

5,0

971,60 87053

OM 91 R

5,0

853,10 86095

305/70-

-

-

- -

OM 94 R

5,0

915,20 86097

315/60-

OM 91 N

5,0

971,60 87053

OM 91 R

5,0

853,10 86095

315/70-

OM 94 N

5,0

1.053,25 60758

OM 94 R

5,0

915,20 86097

315/75-

OM 97 N

5,0

1.053,25 60760

OM 97 R

5,0

944,55 86142

315/80-

OM 97 N

5,0

1.053,25 60760

OM 97 R

5,0

944,55 86142

315/80- Bridgestone

OM 01 N

5,0

1.053,25 61579

OM 01 R

5,0

970,80 85908

315/80- Michelin

OM 01 N

5,0

1.053,25 61579

OM 01 R

5,0

970,80 85908

315/80- Semperit

OM 01 N

5,0

1.053,25 61579

OM 01 R

5,0

970,80 85908

8-

22.5"

1.053,25 60760

pewag cervino CL .. Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

7.00-

12"

pewag austro super A .. S EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

mm

EUR Artikelexkl. nr.

A 73 SV

5,6

396,25 01011

A 103 7 SV

7,0

613,60 03726

-

-

- -

-

-

10.00-

-

-

- -

A 103 5 S

5,6

145/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

155/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

155/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

165/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

165/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

135/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

145/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

145/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

175/706.70-

48

13"

Tractiekettingen 2017 / 2018

- -

Bestelnummer

465,60 29548


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

145/80-

EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

155/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

155/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

155/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

155/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

165/55-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

165/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

165/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

165/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

165/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

175/50-

-

-

- -

-

-

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

175/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

175/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

175/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

175/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

185/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

185/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

185/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

185/75-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

185/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/50-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

195/55-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

195/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

195/70-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/75-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

205/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

205/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

225/60-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

7.50-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

135/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

145/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

155/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

155/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

155/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

165/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

165/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

165/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

165/75-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

165/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

175/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

175/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

175/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

175/75-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

175/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

185/55-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

185/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

185/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

185/70-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

185/75-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

185/80-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

7.00-

13"

pewag austro super A .. S

14"

Tractiekettingen 2017 / 2018

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag cervino CL ..

49


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino CL .. Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

195/55-

14"

pewag austro super A .. S EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

195/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

195/65-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/70-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

195/75-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

195/80-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

205/55-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

205/60-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

205/65-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

205/70-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

205/75-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

205/80-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

215/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

215/65-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

215/70-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

215/75-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

215/80-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/55-

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

225/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

225/70-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/75-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/80-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

235/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

235/70-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

245/60-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

250/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

255/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

265/60-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

6.70-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

7.00-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

7.50-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

10-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

11.5-

-

-

- -

A 114 5 S

5,6

459,40 29551

A 86 SV

7,0

698,90 02074

27x8.50-

-

-

- -

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

27x10-

-

-

- -

-

-

- -

A 76 SV

5,6

403,50 02059

27x10.50-

-

-

- -

-

-

- -

A 76 SV

5,6

403,50 02059

30x9.50-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

30x10.50-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

31x10.50-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

31x11.50-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

32x11.50-

-

-

- -

A 84 S

5,6

438,30 29555

-

-

125/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 60 SV

4,5

281,75 01004

135/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

145/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

155/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

155/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

165/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

165/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

165/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

175/65-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

6.50-

50

15"

Tractiekettingen 2017 / 2018

- -


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

175/70-

15"

pewag austro super A .. S EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

175/80-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

185/50-

-

-

- -

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

185/55-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

185/60-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

185/65-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

185/70-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

185/80-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

195/50-

-

-

- -

-

-

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

195/55-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/60-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/65-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

195/70-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

195/75-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

195/80-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

205/50-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

205/55-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

205/60-

CL 69 S

4,5

141,85 02117

-

-

- -

-

-

205/65-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

205/70-

-

-

- -

205/75-

CL 75 S

4,5

205/80-

-

-

215/50-

CL 67 S

4,5

215/60-

CL 73 S

215/65-

CL 75 S

215/70-

- -

-

-

- -

A 74 SV

5,6

396,25 18972

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

215/75-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

215/80-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

215/90-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

-

-

- -

A 79 SV

5,6

453,95 02063

225/50-

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

225/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/65-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/70-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 76 S

4,5

276,60 62042

A 76 SV

5,6

403,50 02059

225/75-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

225/80-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

235/55-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

235/60-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

235/70-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

235/75-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

-

-

245/60-

-

-

- -

A 77 S

4,5

250-

-

-

- -

-

-

255/60-

-

-

- -

A 77 S

255/70-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

255/75-

CL 81 S

5,6

255/80-

CL 81 S

5,6

265/70-

-

-

265/75-

CL 81 S

275/60-

CL 81 S

275/65-

-

-

275/70-

CL 81 S

5,6

325/60-

-

-

- -

A 79 SV

5,6

453,95 02063

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

- -

A 81 SV

7,0

553,85 02067

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

- -

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

- -

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

A‑S 16967

5,6

515,00 16967

-

-

- -

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag cervino CL ..

- -

Tractiekettingen 2017 / 2018

51


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino CL ..

pewag austro super A .. S

Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

Bestelnummer

mm

Bestelnummer

mm

10.0/75-

15.3"

-

-

6.00-

16"

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 103 5 S

5,6

A 75 S

4,5

465,60 29548

A 103 7 SV

7,0

613,60 03726

276,60 02057

A 75 SV

5,6

6.50-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 77 S

403,50 02058

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

7.00-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

403,50 02061

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

7.50-

CL 81 S

5,6

553,85 02065

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

8.25-

CL 84 S

553,85 02067

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

8.909.00-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

-

-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

11.00-

-

-

- -

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

175/75-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

175/80-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

185/65-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

185/75-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

-

-

- -

A 74 SV

5,6

396,25 18972

185/80-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

195/50-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

A 67 SV

4,5

306,95 01008

195/60-

-

-

- -

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

195/65-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

195/70-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

195/75-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

195/80-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

205/45-

CL 67 S

4,5

141,85 02116

-

-

- -

-

-

205/60-

CL 73 S

4,5

155,55 02118

-

-

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

205/65-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

205/70-

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

205/75-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 77 S

4,5

276,60 02060

-

-

205/80-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

-

-

215/60-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

215/65-

-

-

- -

A 76 S

4,5

276,60 62042

A 76 SV

5,6

403,50 02059

215/70-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

215/75-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

215/80-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

215/85-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

225/55-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

-

-

225/60-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

225/65-

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 76 S

4,5

276,60 62042

A 76 SV

5,6

403,50 02059

225/70-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

225/75-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 4 S

4,5

303,85 84945

A 79 SV

5,6

453,95 02063

235/50-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

-

-

235/60-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

235/65-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

235/70-

-

-

- -

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

235/75-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

235/80-

-

-

- -

A 81 S

5,6

384,75 29553

-

-

235/85-

CL 82 S

5,6

A 81A S

5,6

424,65 31747

A 82 SV

7,0

628,30 02069

245/50-

-

-

- -

A 75 S

4,5

276,60 02057

A 75 SV

5,6

403,50 02058

245/55-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

-

-

245/60-

-

-

- -

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

245/70-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

245/75-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

245/80-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

255/65-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

-

-

52

Tractiekettingen 2017 / 2018

EUR Artikelexkl. nr.

pewag austro super versterkt A .. SV

- -

205,00 02137

EUR Artikelexkl. nr.

EUR Artikelexkl. nr.

- -

- -

- - 403,50 02058

- -

- -

- -

- -

- -


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

255/70-

EUR Artikelexkl. nr.

mm

-

-

A 103 5 S

5,6

CL 81 S

5,6

198,80 02122

-

-

255/85-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 84 S

255/100-

-

-

- -

265/70-

CL 81 S

5,6

265/75-

CL 82 S

5,6

275/70-

CL 82 S

5,6

285/65-

-

285/75285/80-

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

mm

EUR Artikelexkl. nr.

A 81 SV

7,0

-

-

5,6

438,30 29555

-

-

A 87 S

7,0

604,10 02075

A 87 SV

8,2

875,20 02076

198,80 02122

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

-

- -

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

-

-

- -

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

-

-

- -

A 84 S

5,6

438,30 29555

-

-

- -

CL 75 S

4,5

168,15 02119

A 75 S

4,5

276,60 02057

-

-

- -

6.50- XC

CL 77 S

4,5

168,15 02120

A 77 S

4,5

276,60 02060

-

-

- -

215/60-

-

-

- -

A 76 S

4,5

276,60 62042

A 76 SV

5,6

225/60-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

-

-

225/70-

-

-

- -

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

235/55-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

-

-

235/60-

-

-

- -

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

235/70-

-

-

- -

A 81A S

5,6

424,65 31747

-

-

235/75-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

-

-

- -

-

-

245/65-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 81 SV

7,0

255/60-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

-

-

255/75-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

-

-

- -

-

-

265/65-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

265/70-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

-

-

- -

285/60-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

-

-

- -

285/65-

-

-

- -

A 84 S

5,6

438,30 29555

-

-

285/70-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

7-

553,85 02067 - - -

403,50 02059 - 553,85 02065 - 453,95 02063 - - 553,85 02067 - - 628,30 02069

- 649,45 02073

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

8-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

553,85 02065

8.5-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

A 81 SV

7,0

553,85 02067

9.5-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

10-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

205/65-

-

-

- -

A 76 S

4,5

276,60 62042

A 76 SV

5,6

403,50 02059

205/70-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

205/75-

-

-

A 79 4 S

4,5

303,85 84945

A 79 SV

5,6

453,95 02063

215/70-

CL 79 S

4,5

172,55 02121

-

-

- -

-

-

215/75-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 81 S

5,6

384,75 29553

-

-

225/55-

-

-

- -

A 77 S

4,5

276,60 02060

A 77 SV

5,6

403,50 02061

225/75-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

235/75-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

245/70-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 104 7 SV

7,0

628,30 27412

245/75-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 105 5 S

5,6

425,65 29550

A 105 7 SV

7,0

628,30 24802

265/70-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 83 7 SV

7,0

628,30 60596

265/70Bridgestone M…

-

-

- -

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

270/75-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

275/70-

-

-

- -

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

-

-

- -

A 79 S

4,5

303,85 02062

A 79 SV

5,6

453,95 02063

7.50-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

10.5-

CL 87 R

7,0

310,10 94131

A 87 S

7,0

604,10 02075

A 87 SV

8,2

875,20 02076

12.5-

-

-

- -

A 131 7 S

7,0

789,25 89592

-

-

235/60-

-

-

- -

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 80 SV

7,0

6.00-

17.5"

465,60 29548

Bestelnummer

- -

17"

- -

Bestelnummer

255/75-

6.50- LC

16"

pewag austro super A .. S

18"

- -

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag cervino CL ..

- - -

- 553,85 02065

Tractiekettingen 2017 / 2018

53


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag cervino CL .. Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

245/60-

18"

pewag austro super A .. S EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

-

-

- -

A 80 S

5,6

376,25 29552

A 81 SV

7,0

255/55-

CL 80 S

5,6

198,80 02333

A 81 S

5,6

384,75 29553

-

-

255/60-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 81 S

5,6

384,75 29553

-

-

265/60-

CL 81 S

5,6

198,80 02122

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

275/60-

EUR Artikelexkl. nr. 553,85 02067 - - 628,30 02069

-

-

- -

A 82 S

5,6

432,90 29554

-

-

CL 82 S

5,6

205,00 02137

A 82 S

5,6

432,90 29554

A 82 SV

7,0

628,30 02069

245/70-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 84 S

5,6

438,30 29555

A 84 SV

7,0

628,30 02071

265/70-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

285/70-

CL 87 R

7,0

310,10 94131

A 87 S

7,0

604,10 02075

A 87 SV

8,2

875,20 02076

305/70-

CL 93 R

7,0

404,50 40239

A 93 S

7,0

641,95 89599

A 93 SV

8,2

980,30 04931

385/65-

-

-

- -

A 99 7 S

7,0

793,40 89585

A 99 8 SV

8,2

1.193,80 66700

435/50-

-

-

- -

-

- -

-

-

- -

5,6 7,0 5,6 7,0 5,6

-

445/45-

A‑S 07799 A‑S 07798 A‑S 01376 A‑S 01374 A 82 S

- -

8-

19.5"

6.50-

20"

- -

779,75 1.090,80 758,60 927,75 432,90

07799 07798 01376 01374 29554

-

-

- -

-

-

A 82 SV

7,0

628,30 02069

7.50-

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

8.25-

CL 88 S

5,6

298,40 02130

A 88 S

5,6

492,90 29569

A 88 SV

7,0

693,45 02078

9.00-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

10.00-

CL 94 R

7,0

400,40 40264

A 94 S

7,0

664,10 89512

A 94 SV

8,2

985,75 02085

10.5-

CL 89 R

7,0

380,35 40182

A 89 S

7,0

608,45 89596

A 89 SV

8,2

889,95 02368

12.00-

CL 01 R

7,0

443,45 40179

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

12.5-

CL 95 R

7,0

425,65 40265

A 95 S

7,0

664,10 89514

A 95 SV

8,2

1.023,35 02193

12/80-

CL 93 7 R

7,0

408,95 40215

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

13.00-

CL 05 R

7,0

499,10 59872

A 05 S

7,0

936,30 02007

A 05 SV

8,2

1.115,75 02008

14.00-

CL 08 R

7,0

529,70 42857

A 08 S

7,0

918,25 89590

A 08 SV

8,2

1.314,55 02010

14.5-

CL 02 R

7,0

451,90 92487

A 02 S

7,0

716,60 02003

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

14.5/75-

-

-

- -

A 02 S

7,0

716,60 02003

-

-

14.75/80-

-

-

- -

A 05 S

7,0

936,30 02007

A 05 SV

8,2

1.115,75 02008 1.067,60 02002

- -

14/80-

CL 01 R

7,0

443,45 40179

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

16-

-

-

- -

A 04 S

7,0

791,30 89588

-

-

16.00-

-

-

- -

-

-

A 10 SV

8,2

16/70-

-

-

- -

A 04 S

7,0

791,30 89588

-

-

245/40-

-

-

- -

A 79 S

4,5

303,85 02062

-

-

275/60-

CL 84 S

5,6

255,45 02128

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

275/80-

CL 89 R

7,0

380,35 40182

A 89 S

7,0

608,45 89596

A 89 SV

8,2

889,95 02368

335/80-

CL 95 R

7,0

425,65 40265

A 95 S

7,0

664,10 89514

A 95 SV

8,2

1.023,35 02193

365/80-

CL 02 R

7,0

451,90 92487

A 02 S

7,0

716,60 02003

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

365/85-

CL 05 R

7,0

499,10 59872

A 05 S

7,0

936,30 02007

A 05 SV

8,2

1.115,75 02008

370/75-

CL 01 R

7,0

443,45 40179

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

375/75-

CL 02 R

7,0

451,90 92487

A 02 S

7,0

716,60 02003

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

395/85-

-

-

- -

-

-

- -

A 07 SV

8,2

1.357,55 20141

405/70- Dunlop SP T9

-

-

- -

A 04 S

7,0

791,30 89588

-

-

- -

275/45-

21"

-

-

- -

A 82 S

5,6

432,90 29554

-

-

- -

12.00-

22"

-

-

- -

A 03 S

7,0

876,25 89587

A 03 SV

8,2

1.272,35 02005

8-

22.5"

CL 85 S

5,6

257,50 02129

A 85 S

5,6

436,25 29556

A 85 SV

7,0

649,45 02073

9-

CL 88 S

5,6

298,40 02130

A 88 S

5,6

492,90 29569

A 88 SV

7,0

693,45 02078

10-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

10- Michelin

7,0 7,0 7,0

408,95 40215 404,50 40239 400,40 40264

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

11-

CL 93 7 R CL 93 R CL 94 R

985,75 02085

-

664,05 02083 664,05 02084 608,45 89596

8,2

-

7,0 7,0 7,0

A 94 SV

11/70-

A 94 S A 94 S/B  2) A 89 S

A 89 SV

8,2

889,95 02368

11- Michelin XD…

CL 97 R

7,0

425,55 40276

A 97 S

7,0

685,25 02087

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

11- Michelin XZ…

-

-

- -

A 95 S

7,0

664,10 89514

-

-

12-

CL 97 R

7,0

425,55 40276

1.056,10 02088

7,0

443,45 40179

685,25 89513 791,30 06466 701,95 02001

8,2

CL 01 R

7,0 7,0 7,0

A 97 SV

12- Michelin XD…

A 97 S A 98 S A 01 S

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

54

Tractiekettingen 2017 / 2018

- -

- -

- 1.374,30 02012 - - 649,45 02073

- -


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat Velgen

Bestelnummer

mm

13-

22.5“

pewag austro super A .. S EUR Artikelexkl. nr. 443,45 40179

Bestelnummer

mm

pewag austro super versterkt A .. SV EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

CL 01 R

7,0

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

15-

-

-

- -

-

-

- -

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

18-

-

-

- -

-

-

- -

A 160 8 SV

8,2

1.310,20 12450

255/70-

CL 88 S

5,6

298,40 02130

A 88 S

5,6

492,90 29569

A 88 SV

7,0

693,45 02078

275/70-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

899,45 91169

7,0

408,95 40215

621,10 63425 621,10 89597 664,10 33584

8,2

CL 93 7 R

5,6 7,0 7,0

A 90 SV

275/80-

A 90 S/B  A 90 S A 93 7 S

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

275/80- Michelin XD…

CL 97 R

7,0

425,55 40276

285/60-

CL 88 S

5,6

298,40 02130

A 94 S A 97 S A 88 S

7,0 7,0 5,6

664,10 89512 685,25 02087 492,90 29569

A 94 SV A 97 SV A 88 SV

8,2 8,2 7,0

985,75 02085 1.056,10 02088 693,45 02078

285/70-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

295/55-

-

-

- -

A 87 S

7,0

604,10 02075

A 87 SV

8,2

875,20 02076

295/60-

CL 89 R

7,0

380,35 40182

A 89 S

7,0

608,45 89596

A 89 SV

8,2

889,95 02368

295/60- Bridgestone

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

295/70-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

295/75-

CL 93 7 R

7,0

408,95 40215

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

295/80-

CL 94 R

7,0

400,40 40264

985,75 02085

7,0

425,55 40276

603,10 65191 664,10 89512 685,25 02087

8,2

CL 97 R

5,6 7,0 7,0

A 94 SV

295/80Bridgestone M... 295/80- Michelin XD…

A‑S/B 65191 A 94 S A 97 S

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

CL 97 R

7,0

425,55 40276

A 97 S

7,0

685,25 02087

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

295/80- Pirelli TW…

-

-

- -

A 97 S

7,0

685,25 02087

-

-

305/60-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

305/70-

CL 93 7 R

7,0

408,95 40215

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

305/70- Bridgestone

CL 94 R

7,0

400,40 40264

A‑S 33505

7,0

664,10 33505

A‑SV 33523

8,2

985,75 33523

315/60-

CL 91 R

7,0

404,50 40214

A 91 S

7,0

621,10 89598

A 91 SV

8,2

973,05 02082

315/65-

-

-

- -

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

315/70-

CL 93 7 R

7,0

408,95 40215

A 93 7 S

7,0

664,10 33584

A 93 8 SV

8,2

985,75 33586

315/70Bridgestone M… 315/70- Michelin

CL 97 R

7,0

425,55 40276

A 94 S

7,0

664,10 89512

A 94 SV

8,2

985,75 02085

CL 97 R

7,0

425,55 40276

A 94 S

7,0

664,10 89512

A 94 SV

8,2

985,75 02085

315/75-

CL 97 R

7,0

425,55 40276

A 97 S

7,0

685,25 02087

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

315/80-

CL 97 R

7,0

425,55 40276

1.056,10 02088

7,0

443,45 40179

862,65 10273 685,25 02087 701,95 02001

8,2

CL 01 R

7,0 7,0 7,0

A 97 SV

315/80- Bridgestone

A‑S/B 10273 1) A 97 S A 01 S

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

315/80- Michelin

CL 01 R

7,0

443,45 40179

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

315/80- Semperit

CL 01 R

7,0

443,45 40179

A 01 S

7,0

701,95 02001

A 01 SV

8,2

1.067,60 02002

365/80-

CL 05 R

7,0

499,10 59872

A 05 S

7,0

936,30 02007

-

-

375/90-

-

-

-

-

A 08 SV

8,2

385/55-

CL 95 R

7,0

425,65 40265

A 99 7 S

7,0

793,40 89585

A 99 8 SV

8,2

1.193,80 66700

385/65-

CL 02 R

7,0

451,90 92487

A 01 S

7,0

701,95 02001

385/65- Continental

-

-

- -

A 02 S

7,0

716,60 02003

A‑SV 19417 1) A 01 SV A 02 SV

8,2 8,2 8,2

1.169,60 19417 1.067,60 02002 1.067,60 02123

385/65- Michelin X…

-

-

- -

A 02 S

7,0

716,60 02003

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

425/65-

CL 155 7 S

7,0

571,65 12451

A 155 7 S

7,0

897,40 04948

A 155 8 SV

8,2

1.266,15 12448

445/65-

7,0 7,0 -

589,45 94401 589,45 12452 - -

A 160 7 S

7,0

899,45 89594

A 160 8 SV

8,2

1.310,20 12450

455/45-

CL 160 7 R CL 160 7 S -

-

-

- -

495/45-

-

-

- -

5,6 7,0 5,6 7,0 7,0

-

-

- -

- -

- -

- 1.314,55 02010

-

-

- -

A 03 SV

8,2

1.272,35 02005

12.00-

-

-

- -

-

-

- -

A 06 SV

8,2

1.134,75 02009

13.00-

-

-

- -

-

-

- -

A 08 SV

8,2

1.314,55 02010

14.00-

-

-

- -

-

-

- -

A 10 SV

8,2

1.374,30 02012

15.5/80-

-

-

- -

-

-

- -

A 09 SV

8,2

1.314,55 02011

-

-

- -

-

-

- -

A 06 SV

8,2

1.134,75 02009

-

-

- -

-

-

- -

A 09 SV

8,2

1.314,55 02011

12.0015.51) 2)

24"

25"

07747 07675 01377 01375 89587

- -

A‑S 07747 A‑S 07675 A‑S 01377 A‑S 01375 A 03 S

11.00-

814,25 1.138,90 861,60 1.204,10 876,25

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag cervino CL ..

Met hoogzittende binnen ketting Voor Steyr S11 U200

Tractiekettingen 2017 / 2018

55


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

pewag studded ladder L .. ST Bandenmaat 7.00-

Velgen

Bestelnummer

mm

12"

-

-

-

-

-

10.00195/80-

14"

215/8010-

15"

pewag uniradial GR .. S EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

- -

GR 78 5 S

5,6

821,25 03894

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177

-

- -

GR‑S 69511

4,5

674,25 69511

-

- -

GR‑S 69466

5,6

984,50 69466

-

-

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177

11.5-

-

-

- -

GR 114 5 S

5,6

1.126,25 03793

27x8.50-

-

-

- -

GR‑S 69466

5,6

984,50 69466

195/70-

-

-

- -

GR 85 4 S

4,5

714,00 24797

205/60-

-

-

- -

GR‑S 58592

4,5

710,00 58592

215/75-

-

-

- -

GR‑S 69466

5,6

984,50 69466

215/80-

-

-

- -

GR 79 S

4,5

769,25 02097

225/70-

-

-

- -

GR 77 S

4,5

674,25 02096

235/75-

-

-

- -

GR 79 S

4,5

769,25 02097

255/75-

-

-

- -

GR 81 S

5,6

971,25 21189

265/70-

-

-

- -

GR‑S 08803

5,6

1.026,25 08803

10.0/75-

15.3"

-

-

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177

7.50-

16"

-

-

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177

11.00-

L 94 7 ST E

7,0

-

-

205/75-

-

-

- -

GR‑S 69466

5,6

984,50 69466

205/80-

-

-

- -

GR 77 S

4,5

674,25 02096

215/80-

-

-

- -

GR 79 S

4,5

769,25 02097

225/75-

-

-

- -

GR 79 S GR 79 5 S

4,5 5,6

769,25 02097 1.016,00 04945

245/70-

-

-

- -

GR‑S 08803

5,6

1.026,25 08803

255/100-

-

-

- -

GR‑S 31423

7,0

1.459,70 31423

265/70-

-

-

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177

265/75-

-

-

- -

GR 82 S

5,6

1.078,25 04613

275/70-

-

-

- -

GR 82 S

5,6

1.078,25 04613

315/55-

-

-

- -

GR‑S 30341

5,6

1.233,25 30341

9.5-

- -

-

-

- -

GR‑S 67354

7,0

1.298,50 67354

215/75-

-

-

- -

GR‑S 12793

5,6

1.043,50 12793

225/75-

-

-

- -

GR 82 S

5,6

1.078,25 04613

235/75-

-

-

- -

GR 82 S

5,6

1.078,25 04613

245/70-

-

-

- -

GR 82 S

5,6

1.078,25 04613

265/70-

-

-

- -

GR‑S 29933

5,6

1.112,00 29933

-

-

- -

GR 03 S

5,6

892,50 02092

10.5-

-

-

- -

GR 06 S

7,0

1.024,25 02093

265/60-

-

-

- -

GR 103 5 S

5,6

1.044,50 13177 931,50 03792

7.50-

8-

17.5"

501,35 88552

18"

-

-

- -

GR 107 5 S

5,6

265/70-

19.5"

-

-

- -

GR 86 S

7,0

119,50 45197

285/70-

-

-

- -

GR 87 S

7,0

1.217,00 11480

305/70-

L 88 7 ST E

7,0

-

-

385/65-

-

-

- -

GR 99 7 S/B 1)

7,0

1.463,70 62181

-

-

- -

GR 91 S GR 91 S/B 1)

7,0 7,0

1.251,70 02098 1.251,70 88650

9.00-

56

20"

Tractiekettingen 2017 / 2018

501,35 94937

- -


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

20"

L 95 7 ST E

7,0

10.5-

-

-

11.00-

L 11 7 ST E

7,0

12-

-

-

12.00-

L 98 7 ST E L 98 8 ST D

7,0 8,0

12.5-

-

12/8013/80-

10.00-

pewag uniradial GR .. S EUR Artikelexkl. nr. 501,35 14205 - -

Bestelnummer

mm

GR 94 S GR 94 S/B 1)

7,0 7,0

EUR Artikelexkl. nr. 1.308,70 02099 1.308,70 10738

GR 08 S

7,0

1.279,25 02094

501,35 14203

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

- -

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

501,35 14202 980,30 93919

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

-

- -

GR 10 S GR 10 S/B 1)

7,0 7,0

1.320,00 02095 1.320,00 28998

-

-

- -

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

-

-

- -

GR 10 S GR 10 S/B 1)

7,0 7,0

1.320,00 02095 1.320,00 28998

14.5-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

14.5/75-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

14.9-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

14.75/80-

-

-

- -

14/80-

L 13 7 ST E

7,0

16.0/70-

-

16/70-

-

275/80-

GR 05 S

7,0

1.220,00 18014

501,35 14200

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

-

- -

GR 148 7 S

7,0

1.744,25 03917

-

- -

GR 148 7 S

7,0

1.744,25 03917

-

-

- -

GR 08 S

7,0

1.279,25 02094

335/80-

L 10 7 ST D L 10 7 ST E

7,0 7,0

852,10 98446 501,35 94935

GR 10 S GR 10 S/B 1)

7,0 7,0

1.320,00 02095 1.320,00 28998

365/80-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

365/85-

-

-

- -

GR 05 S

7,0

1.220,00 18014

370/75-

L 13 7 ST E

7,0

-

-

375/75-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

405/70-

-

-

- -

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

-

-

- -

GR 91 S GR 91 S/B 

7,0 7,0

1.251,70 02098 1.251,70 88650

10- Michelin

-

-

- -

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

11-

L 95 7 ST E

7,0

GR 94 S GR 94 S/B 1)

7,0 7,0

1.308,70 02099 1.308,70 10738

11/70-

-

-

GR 89 S

7,0

1.627,00 52033

11- Michelin XD…

L 11 7 ST E

7,0

501,35 14203

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

12-

L 97 7 ST E L 97 8 ST D L 97 8 ST E

7,0 8,0 8,0

501,35 88553 980,30 94939 576,80 94940

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

12- Michelin XD…

-

-

- -

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

13-

L 98 7 ST E L 98 8 ST D

7,0 8,0

501,35 14202 980,30 93919

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

255/70- Michelin XZA

-

-

- -

GR 89 S

7,0

1.627,00 52033

275/70-

-

-

- -

GR 91 4 S/B 2) GR 91 S

4,5 7,0

990,50 65775 1.251,70 02098

275/80-

-

-

- -

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

275/80- Michelin XD…

L 95 7 ST E

7,0

501,35 14205

GR 94 S GR 94 S/B 1)

7,0 7,0

1.308,70 02099 1.308,70 10738

285/70-

L 89 7 ST E

7,0

501,35 89057

-

-

295/55-

-

-

GR 87 S

7,0

10-

22.5"

501,35 14200

501,35 14205 - -

- -

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

pewag studded ladder L .. ST

- -

- 1.217,00 11480 Tractiekettingen 2017 / 2018

57


Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Prijslijst & toepassingen bus en vrachtauto’s pewag studded ladder L .. ST Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

22.5"

L 88 7 ST E L 94 8 ST E

7,0 8,0

295/60- Bridgestone

-

-

295/70-

L 89 7 ST E

7,0

295/75-

-

-

295/80-

L 96 7 ST D L 96 7 ST E L 96 8 ST D L 96 8 ST E

7,0 7,0 8,0 8,0

295/80- Bridgestone M...

-

-

295/80- Michelin XD…

-

-

305/60-

L 89 7 ST E

7,0

305/70-

L 91 7 ST E

7,0

315/60-

L 94 7 ST E L 94 8 ST E

7,0 8,0

315/65-

-

-

315/70-

L 10 7 ST D L 10 7 ST E L 10 8 ST D L 10 8 ST E

7,0 7,0 8,0 8,0

315/70- Bridgestone M…

-

-

315/70- Michelin

-

-

315/75-

L 12 7 ST E

315/80-

pewag uniradial GR .. S Bestelnummer

mm

501,35 94937 576,80 98849

GR 89 S

7,0

1.627,00 52033

- -

GR 89 S

7,0

1.627,00 52033

501,35 89057

GR 91 S

7,0

1.251,70 02098

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

GR 94 5 S 1) GR 94 S GR 94 S/B 1)

5,6 7,0 7,0

1.175,25 65193 1.308,70 02099 1.308,70 10738

- -

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

- -

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

501,35 89057

GR 91 S

7,0

1.251,70 02098

501,35 94938

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

501,35 88552 576,80 98849

GR 91 S

7,0

1.251,70 02098

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

GR 93 7 S

7,0

1.308,70 33588

- -

GR 94 S GR 94 S/B 1)

7,0 7,0

1.308,70 02099 1.308,70 10738

- -

GR 94 S GR 94 S/B 1)

7,0 7,0

1.308,70 02099 1.308,70 10738

7,0

501,35 14204

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

L 97 7 ST E L 97 8 ST D L 97 8 ST E

7,0 8,0 8,0

501,35 88553 980,30 94939 576,80 94940

GR 97 S GR 97 S/B 1)

7,0 7,0

1.396,50 02100 1.396,50 11147

315/80- Bridgestone

L 97 7 ST E L 97 8 ST D L 97 8 ST E

7,0 8,0 8,0

501,35 88553 980,30 94939 576,80 94940

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

315/80- Michelin

L 97 7 ST E L 97 8 ST D L 97 8 ST E

7,0 8,0 8,0

501,35 88553 980,30 94939 576,80 94940

GR 01 S GR 01 S/B 1)

7,0 7,0

1.463,70 02091 1.463,70 13127

315/80- Semperit

L 97 7 ST E L 97 8 ST D L 97 8 ST E

7,0 8,0 8,0

501,35 88553 980,30 94939 576,80 94940

-

-

385/55-

L 99 7 ST E

7,0

501,35 88554

GR 99 7 S/B 1)

7,0

1.463,70 62181

385/65-

L 01 7 ST E L 01 8 ST E

7,0 8,0

501,35 88551 576,80 88587

GR 12 S GR 12 S/B 1)

7,0 7,0

1.500,50 02235 1.500,50 03881

-

-

- -

GR 154 7 S

7,0

1.632,00 03797

-

-

- -

GR 154 7 S

7,0

1.632,00 03797

16/70-

-

-

- -

GR 154 7 S

7,0

1.632,00 03797

405/70-

-

-

- -

GR 154 7 S

7,0

1.632,00 03797

L 97 8 ST D L 97 8 ST E

8,0 8,0

980,30 94939 576,80 94940

-

-

- -

L 98 7 ST E L 98 8 ST D

7,0 8,0

501,35 14202 980,30 93919

-

-

- -

295/60-

395/8014.5-

11121) 2)

24"

24.5"

EUR Artikelexkl. nr.

- 852,10 501,35 980,30 576,80

97960 14201 98221 94934

- 852,10 501,35 980,30 576,80

98446 94935 98489 94936

Met hoogzittende binnen ketting voor zeer kleine vrije ruimte in de wielkasten Met hoogzittende binnen ketting voor bus-vooras (b.v. MB Citaro met bandenmaat 275/70-22.5)

58

Tractiekettingen 2017 / 2018

EUR Artikelexkl. nr.

- -


Natuurlijk van pewag. De full-range leverancier van tracks en tractiekettingen voor bosbouw machines.

Sneeuwkettingen bus en vrachtauto‘s

Voor meer informatie over het pewag bosbouw programma, wijzen wij u graag op de nieuwste bosbouw tracks en tractiekettingen catalogus alsmede online op www.pewag.nl.

59


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen + Matrix pewag universal pewag traktor doppelspur Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

60

62 63 63 64-71


61

Sneeuwkettingen Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen landbouwvoertuigen


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Bevoegd. Innovatief. pewag. Krachtige steun voor traktor en sneeuwruimer. Uitmuntende betrouwbaarheid en efficiëncy zijn de belangrijkste kenmerken van de pewag terreinkettingen. Sneeuwruimen op bouwplaatsen of in de landbouw: door middel van voortdurende ontwikkeling worden de snel groeiende behoeften naar verschillende toepassingsgebieden en weersomstandigheden aangepast.

Matrix Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen pewag universal U ..

pewag traktor doppelspur D ..

4,5 / 5,6 / 7 / 8,2 / 10 / 12

7 / 8,2 / 10

Omkeerbaar – langere levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Extra slijtstrips aangebracht Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur Speciale uitvoering voor extra brede banden Versterkte uitvoering Door pewag aanbevolen voor: Gebruik in de landbouw Onverharde wegen Sneeuwruimen / Winterdienst Bouwplaatsen / Grondverzet Loopnetsterkte* (mm) * De loopnetsterkte is afhankelijk van de kettingmaat. De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van de auto. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw auto, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

62

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

universal

Bewezen technologie. Bedrijfszeker. De klassieke pewag netketting. Robuust en sterk – deze beproefde netketting is nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, ook voor extra brede banden. Toepassing • Aanbevolen voor middelzware tot zware toepassingen bij gebruik van tractoren en bouwvoertuigen Productinformatie • Robuust, hexagonaal gevormd loopnet • Bestand tegen extreme krachten dankzij gesmede middenhaken • Innovatief starwave® golfprofiel voor materiaaldiktes van 4,5 tot 8,2 mm voor uitstekende tractie en een langere levensduur • Tevens beschikbaar in een speciale uitvoering voor extra brede banden • Minder slijtage, langere levensduur en optimale rijeigenschappen • Versterkte uitvoering pewag universal ED beschikbaar op verzoek Montage video

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Technische Details • TitanGrip® speciaalstaal voor maximale slijtvastheid • Beschikbaar in materiaaldikte 4,5 tot 12 mm

traktor doppelspur

Eenvoudig en goed. De klassieker op het gebied van tractoren – nu in gelaste uitvoering. De geruite netvorm van de pewag traktor doppelspur is ideaal wanneer om het gaat om standaard inzet met tractoren. Toepassing • Aanbevolen voor lichte tot middelzware agrarische inzet alsmede voor het sneeuwvrij maken van privéterrein Productinformatie • Robuust ontwerp met voorgelaste klemmen en slijtageschakels • Optimale tractie en lange levensduur dankzij de extra opgelaste slijtageschakels • Door middel van extra slijtschakels versterkt welke de grip en levensduur verlengen Technische details • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Beschikbaar in materiaaldikte 7 / 8,2 en 10 mm

Montage video Tractiekettingen 2017 / 2018

63


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

pewag universal U .. Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

21x11.00-

10"

U 80 4 

4,5

8.00-

12"

U 97 5 

5,6

10.00-

U 103 5 

22x8.5023x8.50-

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

598,95 10271

-

-

822,70 03376

-

-

5,6

833,30 03776

D 103 7  2)

7,0

U 78 4 

4,5

570,65 10260

-

-

- -

U 78 4 

4,5

570,65 10260

-

-

- -

24x8.50-

U 80 4 

4,5

598,95 10271

-

-

- -

26x12.00-

U 98 5 

5,6

790,30 03173

-

-

- -

26x12.00Kenda Super Turf 300/60-

U 69832

5,6

790,30 69832

-

-

- -

- - 682,90 55988

U 98 5 

5,6

790,30 03173

-

-

- -

24x8.50-

14"

U 80 4 

4,5

598,95 10271

-

-

- -

9- LT

15"

U 106 5 

5,6

866,75 03779

-

-

10.0/75-

U 103 5  U 104 5 

5,6 5,6

833,30 03776 842,80 03629

D 3225  2)

7,0

587,40 55975

10-

U 103 5 

5,6

833,30 03776

D 103 7  2)

7,0

682,90 55988

10.5-

U 106 5 

5,6

866,75 03779

-

-

11.5-

U 114 5 

5,6

912,10 03780

-

-

11.5/80-

U 114 5 

5,6

912,10 03780

D 115 7 

7,0

27x8.50-

U 90 5 

5,6

832,25 10690

-

-

- -

27x10-

U 95 5 

5,6

879,65 06336

-

-

- -

27x10.50-

U 95 5 

5,6

879,65 06336

-

-

- -

28x9.00-

U 94 5 

5,6

869,10 04596

-

-

- -

29x12.00-

U 105 5 

5,6

857,50 03911

-

-

- -

29x12.50-

U 105 5 

5,6

857,50 03911

-

-

- -

29x13.50-

U 108 5 

5,6

967,70 09931

-

-

- -

31x10.50-

U 106 5 

5,6

866,75 03779

-

-

- -

31x11.50-

U 106 5 

5,6

866,75 03779

-

-

- -

31x13.50-

U 04594

5,6

1.048,55 04594

-

-

31x15.50-

U 115 5  U 116 5 

5,6 5,6

923,65 21924 923,65 06203

D 116 7 

7,0

33x12.50-

U 114 7 

7,0

964,60 03256

-

-

- -

33x15.50-

U 121 5 

5,6

960,50 45785

-

-

- -

35x12.50-

U 120 5 

5,6

1.069,70 06344

-

-

- -

300-

U 114 5  U 114 7  U 103 5  U 104 5 

5,6 7,0 5,6 5,6

-

-

- -

D 3225  2)

7,0

587,40 55975

-

met bandenmaat: D=790mm B=260mm

15.3"

912,10 964,60 833,30 842,80

03780 03256 03776 03629

- 712,50 10231

- 661,00 10267

-

met bandenmaat: D=790mm B=260mm

11.5/80-

- -

-

met bandenmaat: D=800mm B=400mm

10.0/75-

- -

U 114 5  U 114 7  U 70492

5,6 7,0 7,0

912,10 03780 964,60 03256 1.180,90 70492

D 115 7 

7,0

712,50 10231

D 115 7 

7,0

712,50 10231

U 114 5  U 114 7  U 94 5 

5,6 7,0 5,6

912,10 03780 964,60 03256 869,10 04596

D 115 7 

7,0

712,50 10231

D 3225  2)

7,0

587,40 55975

400-

U 130 7 

7,0

1.095,95 10622

D 130 7 

7,0

695,55 08101

400/60-

U 130 7 

7,0

1.095,95 10622

D 130 7 

7,0

695,55 08101

U 18235

7,0

1.438,40 18235

-

-

U 97 5 

5,6

822,70 03376

D 3218  2)

7,0

U 104 5 

5,6

842,80 03629

-

-

11.5/80Continental AS‑Farmer 295/80280/60-

15.5"

500/609.0/709.5064

16"

Tractiekettingen 2017 / 2018

- 553,85 55973 - -


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

16"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

U 3917 

5,6

863,70 29903

D 3225  2)

7,0

10.00-

U 117 7 

7,0

978,20 71111

-

-

10.5-

-

-

- -

D 115 7 

7,0

712,50 10231

11.2-

-

-

- -

D 115 7 

7,0

712,50 10231

12.4-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

D 123 7 

7,0

693,45 10264

13.6-

U 06343

7,0

1.349,00 06343

D 127 7 

7,0

721,00 10270

230/70-

U 97 5 

5,6

822,70 03376

D 3218  2)

7,0

553,85 55973

235/65-

U 97 5 

5,6

822,70 03376

-

-

250/75-

U 104 5 

5,6

842,80 03629

-

-

260/70-

U 103 5 

5,6

833,30 03776

D 3225  2)

7,0

587,40 55975

260/70BKT Agrimax RT 765 260/70- Continental/ Mitas AC70T 280/65-

U 104 5 

5,6

842,80 03629

D 3235  2)

7,0

637,85 55976

U 104 5 

5,6

842,80 03629

2)

D 3235 

7,0

637,85 55976

U 106 5 

5,6

866,75 03779

-

-

280/70-

U 107 5 

5,6

870,10 18880

D 3235  2)

7,0

U 114 5 

5,6

912,10 03780

-

-

- -

U 3916 

5,6

999,40 06882

-

-

- -

12-

U 3907 

7,0

979,25 70511

-

-

- -

35x12.50-

U 120 5 

5,6

1.069,70 06344

-

-

U 125 7 

7,0

1.050,60 18497

D 130 7 

7,0

15.0/55- BKT AS 504

U 3310 

7,0

1.130,65 03743

-

-

15.0/55Continental AW‑Farmer 15.5/55-

U 3310 

7,0

1.130,65 03743

D 132 7 

7,0

753,45 10345

U 125 7 

7,0

1.050,60 18497

D 130 7 

7,0

695,55 08101

15.5/55Continental AS‑Farmer 380/55-

U 3310 

7,0

1.130,65 03743

D 132 7 

7,0

753,45 10345

U 125 7 

7,0

1.050,60 18497

-

-

420/55-

U 131 7 

7,0

1.117,10 70477

-

-

425/55-

U 132 7 

7,0

1.123,25 45831

D 132 7 

7,0

753,45 10345

425/55- Alliance 570

-

-

D 132 7 

7,0

753,45 10345

440/50-

U 132 7 

7,0

-

-

450/55Alliance Flotation 221 500/50-

-

-

D 132 7 

7,0

U 18235

7,0

1.438,40 18235

-

-

505/50-

U 18235

7,0

1.438,40 18235

-

-

-

-

D 130 7 

7,0

U 18235

7,0

1.438,40 18235

-

-

U 113 5 

5,6

980,30 03631

D 3315 

7,0

686,25 08981

10.5-

U 117 7 

7,0

978,20 71111

D 3315 

7,0

686,25 08981

10.5/80-

U 117 7 

7,0

978,20 71111

D 3315 

7,0

686,25 08981

12-

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

D 3340 

7,0

751,40 07545

12.0-

U 128 7 

7,0

1.084,30 03783

D 128 7 

7,0

737,75 10301

12.0/12.5-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

-

-

12.0/75-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

-

-

12.5-

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

D 3340 

7,0

751,40 07545

12.5/80-

-

-

D 128 7 

7,0

737,75 10301

13.0/65-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

D 123 7 

7,0

693,45 10264

15.5/55-

U 131 7 

7,0

1.117,10 70477

D 127 7 

7,0

721,00 10270

15.5/60Bridgestone FG L‑2 15.5/70-

U 132 7 

7,0

1.123,25 45831

-

-

U 141 7 

7,0

1.210,55 70485

-

-

275/80-

U 117 7 

7,0

978,20 71111

D 3315 

7,0

686,25 08981

280/70-

U 114 7 

7,0

964,60 03256

D 115 7 

7,0

712,50 10231

280/80- Industrial

U 120 5 

5,6

1.069,70 06344

D 3315 

7,0

686,25 08981

300/65-

U 114 7 

7,0

964,60 03256

D 115 7 

7,0

712,50 10231

320/65-

-

-

- -

D 3315 

7,0

686,25 08981

325/70-

-

-

- -

D 35009

7,0

782,80 35009

10.0/75-

320/6510-

15.0/55-

400/55-

16.5"

17"

17.5"

520/459.5-

18"

- 1.123,25 45831 - -

- -

- -

587,40 55975 - -

- - -

- 637,85 55976

- 695,55 08101 - -

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

- - -

- 753,45 10345 - - 695,55 08101 - -

- - -

- - -

Tractiekettingen 2017 / 2018

65


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat 335/80-

Velgen

Bestelnummer

mm

18"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

D 3340 

7,0

751,40 07545

340/65-

U 128 7 

7,0

1.084,30 03783

D 35009

7,0

782,80 35009

340/70-

-

-

D 127 7 

7,0

721,00 10270

340/80- Industrial

U 136 7 

7,0

1.165,20 70484

D 133 7 

7,0

750,40 10351

355/60-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

-

-

365/70-

U 133 7 

7,0

1.148,45 21431

D 133 7 

7,0

750,40 10351

385/55-

U 131 7 

7,0

1.117,10 70477

D 127 7 

7,0

721,00 10270

400/70- Industrial

U 141 7 

7,0

1.210,55 70485

D 141 7 

7,0

797,50 10362

405/70-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

U 132 7 

7,0

1.123,25 45831

D 132 7 

7,0

753,45 10345

U 141 7 

7,0

1.210,55 70485

-

-

U 132 7 

7,0

1.123,25 45831

-

-

-

-

- -

D 3295  2)

7,0

681,90 55977

9.5-

U 118 5 

5,6

965,65 09881

D 3295  2)

7,0

681,90 55977

10.5-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

D 123 7 

7,0

693,45 10264

11.2-

U 128 7 

7,0

1.084,30 03783

D 126 7 

7,0

713,50 10269

12.4-

U 136 7 

7,0

1.165,20 70484

D 136 7 

7,0

773,55 08190

12.5-

-

-

- -

D 137 7 

7,0

779,75 10358

12.5/80-

-

-

- -

D 137 7 

7,0

779,75 10358

14.5-

-

-

- -

D 142 7 

7,0

864,70 10368

14.9- Kleber Super G

U 148 8 

8,2

D 142 7 

7,0

864,70 10368

14.9LR-

-

-

D 145 7 

7,0

824,75 10369

15.5/80-

U 152 8 

8,2

1.782,95 30461

-

-

16.0/70-

U 148 8 

8,2

1.736,85 30457

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

16.5/75-

U 157 8 

8,2

1.842,95 30458

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

16-

U 148 8 

8,2

1.736,85 30457

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

16/70-

U 148 8 

8,2

1.736,85 30457

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

17.5/65-

U 157 8 

8,2

1.842,95 30458

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

41x14.00-

U 3929 

5,6

1.322,80 70102

D 145 7 

7,0

824,75 10369

44x18.00-

U 161 8 

8,2

1.890,10 30462

-

-

275/80-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

D 123 7 

7,0

693,45 10264

280/70-

U 117 7 

7,0

978,20 71111

D 3315 

7,0

686,25 08981

280/80- Industrial

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

-

-

280/85-

U 128 7 

7,0

1.084,30 03783

D 126 7 

7,0

713,50 10269

300/70-

U 123 7 

7,0

1.028,70 04888

D 123 7 

7,0

693,45 10264

320/70-

U 128 7 

7,0

1.084,30 03783

D 127 7 

7,0

721,00 10270

320/70- Continental AC70T U 3904 

7,0

1.142,30 29965

D 127 7 

7,0

721,00 10270

320/70Goodyear Optitrac DT812 320/85-

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

-

-

U 138 7 

7,0

1.107,55 04660

D 136 7 

7,0

773,55 08190

320/85- Kleber Traker

-

-

- -

D 3350 

7,0

781,80 08985

335/80-

-

-

- -

D 137 7 

7,0

779,75 10358

335/80- Continental/ Mitas AC70G 340/65-

U 136 7 

7,0

1.165,20 70484

D 136 7 

7,0

773,55 08190

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

-

-

340/70-

U 3904 

7,0

1.142,30 29965

D 3340 

7,0

751,40 07545

340/75-

U 136 7 

7,0

1.165,20 70484

D 136 7 

7,0

773,55 08190

340/80-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 141 7 

7,0

797,50 10362

360/70-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 136 7 

7,0

773,55 08190

360/80- Nokian TRI 2

-

-

- -

D 145 7 

7,0

824,75 10369

365/80-

-

-

- -

D 142 7 

7,0

864,70 10368

375/70-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 141 7 

7,0

797,50 10362

375/70- Continental/ Mitas AC70G 375/75-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 145 7 

7,0

824,75 10369

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 145 7 

7,0

824,75 10369

380/70-

U 142 7 

7,0

1.222,10 70486

D 142 7 

7,0

864,70 10368

380/75- Industrial

U 147 8 

8,2

1.727,35 30460

D 145 7 

7,0

824,75 10369

425/5015-

19.5"

445/458.00-

66

20"

Tractiekettingen 2017 / 2018

- -

1.736,85 30457 - -

- -

- - -

- -

- -

- -

- -

- -


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat 400/70-

Velgen

Bestelnummer

mm

20"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

U 148 8 

8,2

1.736,85 30457

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

405/70-

U 148 8 

8,2

1.736,85 30457

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

420/65-

U 146 7 

7,0

1.263,10 20444

D 145 7 

7,0

824,75 10369

420/65- Continental/ Mitas AC65 420/75- Industrial

U 146 7 

7,0

1.263,10 20444

D 147 7 

7,0

832,25 08211

U 157 8 

8,2

1.842,95 30458

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

425/70-

-

-

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

425/75-

U 157 8 

8,2

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

425/75- Michelin XM27

-

-

- -

D 141 8 

8,2

1.008,65 10363

440/65-

-

-

- -

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

455/70-

U 157 8 

8,2

1.842,95 30458

D 157 8 

8,2

1.123,25 10377

475/65-

U 161 8 

8,2

1.890,10 30462

-

-

- 1.842,95 30458

- -

425/85-

21"

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

-

-

400/55-

22.5"

U 141 7 

7,0

1.210,55 70485

D 148 8 

8,2

1.058,10 08225

445/65-

U 161 8 

8,2

1.890,10 30462

D 161 8 

8,2

1.152,60 08316

500/45-

-

-

D 150 8 

8,2

1.134,80 10373

550/45-

U 58225 1)

8,2

2.094,00 58225

-

-

600/50-

U 177 8  1)

8,2

2.155,10 06719

D 177 8 

8,2

1.289,30 10427

8.324" 9.009.511.212.0012.413.0013.614.0014.514.914.9- Industrial 15.5/8016.5/8516.916.9- Industrial 16/7017.517.5L18.0018.419.520280/85300/70300/80320/70320/80320/85320/85- Continental/ Mitas AC85 325/95340/70340/80- Nokian TRI 2 340/85340/85- Continental/ Mitas AC85 360/70360/70- Kleber Fitker 360/70- Michelin OmniBib 360/80- Industrial

U 118 5  U 3352  U 3434  U 3352  U 3624  U 3654  U 3626  U 3933  U 3627  U 3933  U 3934  U 3626  U 3934  U 176 8  U 3969  U 03821 U 3943  U 3628  U 3615  U 3635  U 186 8  U 03389 1) U 3352  U 3352  U 138 7  U 3654  U 152 8 

5,6 7,0 7,0 7,0 8,2 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 10 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2

965,65 1.160,10 1.036,20 1.160,10 1.894,45 1.233,45 1.883,90 1.801,00 1.915,30 1.801,00 1.901,65 1.883,90 1.901,65 2.046,65 1.988,95 2.187,45 1.903,70 2.345,10 1.947,00 3.325,40 2.156,10 2.550,00 1.160,10 1.160,10 1.107,55 1.233,45 1.782,95

09881 70441 03218 70441 03243 03220 03245 30013 03247 30013 30014 03245 30014 03388 04776 03821 30026 03118 03228 04066 07655 03389 70441 70441 04660 03220 30461

D 123 7  D 3350  D 3334  2) D 3350  D 3370  D 3390  D 3420  D 3821  D 3821  D 176 8  D 176 8  D 176 8  D 3854  D 182 8  D 195 8  D 3350  D 137 7  D 138 7  D 3370  D 3370  -

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 8,2 7,0 7,0 7,0 7,0 7,0 -

693,45 781,80 734,40 781,80 834,30 878,60 1.141,25 1.133,75 1.133,75 1.252,50 1.252,50 1.252,50 1.193,80 1.268,20 1.363,75 781,80 779,75 785,90 834,30 834,30 -

10264 08985 55978 08985 08986 07638 07826 09067 09067 10401 10401 10401 08028 08401 10528 08985 10358 08192 08986 08986 -

U 3933  U 3933  U 3933  -

8,2 8,2 8,2 -

1.801,00 1.801,00 1.801,00 -

30013 30013 30013 -

D 3393  D 145 7  D 138 7  D 3390  D 3393 

7,0 7,0 7,0 7,0 7,0

877,30 824,75 785,90 878,60 877,30

08990 10369 08192 07638 08990

U 147 8  U 152 8  U 152 8  U 152 8 

8,2 8,2 8,2 8,2

1.727,35 1.782,95 1.782,95 1.782,95

30460 30461 30461 30461

D 152 7  D 152 7  D 152 7  D 152 7 

7,0 7,0 7,0 7,0

861,60 861,60 861,60 861,60

08231 08231 08231 08231

- -

- -

- -

Tractiekettingen 2017 / 2018

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

67


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat 380/65-

Velgen

Bestelnummer

mm

24"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

U 147 8 

8,2

1.727,35 30460

-

-

380/70-

U 152 8 

8,2

1.782,95 30461

D 152 7 

7,0

861,60 08231

380/70- Kleber Fitker

U 161 8 

8,2

1.890,10 30462

D 161 8 

8,2

1.152,60 08316

380/85-

U 3934 

8,2

1.901,65 30014

D 3821 

8,2

1.133,75 09067

380/85- Continental/ Mitas AC85 385/95-

U 3934 

8,2

1.901,65 30014

D 162 8 

8,2

1.179,90 08374

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

-

-

400/65-

-

-

D 152 7 

7,0

861,60 08231

400/70-

U 3943 

8,2

1.903,70 30026

D 3862 

8,2

1.269,25 08091

400/80- Industrial

U 3942 

8,2

2.000,55 30025

D 3942 

8,2

1.268,20 27590

405/70-

U 3943 

8,2

1.903,70 30026

D 3862 

8,2

1.269,25 08091

420/65-

U 157 8 

8,2

1.842,95 30458

D 3862 

8,2

1.269,25 08091

420/70-

U 3942 

8,2

2.000,55 30025

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

420/70- Pirelli/ Trelleborg TM700 420/75-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3942 

8,2

1.268,20 27590

U 3942 

8,2

2.000,55 30025

D 3942 

8,2

1.268,20 27590

420/85-

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 176 8 

8,2

1.252,50 10401

420/85- Continental/ Mitas AC85 425/65-

U 180 8  1)

8,2

2.176,95 43095

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

-

-

D 3862 

8,2

1.269,25 08091

425/75-

U 3942 

8,2

2.000,55 30025

D 3942 

8,2

1.268,20 27590

440/65-

U 161 8 

8,2

1.890,10 30462

D 161 8 

8,2

1.152,60 08316

440/70-

-

-

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

440/80-

U 175 8 

8,2

2.043,55 10241

D 176 8 

8,2

1.252,50 10401

445/70-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

455/70-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

460/65-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

-

-

460/65- Industrial

U 3623 

8,2

1.961,65 03479

-

-

460/70-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

480/65-

U 3969 

8,2

1.988,95 04776

D 3854 

8,2

1.193,80 08028

480/65Michelin MultiBib/XM108 480/70-

U 3969 

8,2

1.988,95 04776

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

U 175 8 

8,2

2.043,55 10241

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

480/70- Continental/ Mitas AC70G 480/70- Kleber Fitker

U 180 8  1)

8,2

2.176,95 43095

-

-

U 3640  1)

8,2

2.214,80 18639

D 182 8 

8,2

480/75-

U 186 8 

8,2

2.156,10 07655

D 3859 

8,2

1.263,10 09268

495/70-

U 180 8  1)

8,2

2.176,95 43095

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

500/65-

U 88651

8,2

2.559,55 88651

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

500/70-

U 3640  1)

8,2

2.214,80 18639

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

500/75-

-

-

D 191 8 

8,2

1.316,60 10520

540/65-

U 3640  1)

8,2

2.214,80 18639

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

12.00-

- -

- -

- -

- -

- - -

- 1.268,20 08401

U 3624 

8,2

1.894,45 03243

-

-

14.00-

U 3627 

8,2

1.915,30 03247

D 3420 

8,2

15.5-

U 3623 

8,2

1.961,65 03479

-

-

17.5-

U 3628 

8,2

2.345,10 03118

D 181 8 

8,2

18.00-

U 3635 

10

3.325,40 04066

-

-

20.5-

U 3632 

10

3.223,40 03119

-

-

- -

23.5-

10 12 12

3.663,75 03230 4.192,10 03401 4.514,50 04034

-

-

- -

26.5-

U 3645  1) U 221 2  U 242 2 

D 245 0 

10

29.5-

U 04128 1)

12

5.655,45 04128

-

-

385/95-

U 3967 

8,2

1.927,90 30118

-

-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3415 

8,2

1.125,30 09004

16.9-

-

-

- -

D 181 8 

8,2

1.262,10 10507

18.4-

-

-

- -

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

23.1-

U 3645  1) U 221 2  -

10 12 -

-

-

D 3390 

7,0

14.9-

360/7068

25"

- -

- -

26"

Tractiekettingen 2017 / 2018

3.663,75 03230 4.192,10 03401 - -

- 1.141,25 07826 - 1.262,10 10507 - -

2.569,85 36503 - - -

- 878,60 07638


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat 420/85-

Velgen

Bestelnummer

mm

26"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

mm

EUR Artikelexkl. nr.

D 181 8 

8,2

1.262,10 10507

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

-

-

480/65-

U 175 8 

8,2

480/70-

-

-

480/80-

U 196 8 

8,2

2.287,35 06367

D 196 8 

8,2

1.334,40 08402

520/70-

U 196 8 

8,2

2.287,35 06367

D 191 8 

8,2

1.316,60 10520

520/75-

-

-

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

540/65-

U 191 8  1)

8,2

2.313,65 24280

D 191 8 

8,2

1.316,60 10520

500/60-

2.043,55 10241 - -

- -

U 175 8 

8,2

2.043,55 10241

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

500/65-

U 182 8 

8,2

2.107,65 11484

D 182 8 

8,2

1.268,20 08401

500/75-

-

-

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

540/60-

U 3640  1)

8,2

-

-

-

-

D 3334  2)

7,0

734,40 55978

11.2-

U 3372 

7,0

1.233,45 70443

D 3370 

7,0

834,30 08986

12.4-

U 3392 

7,0

1.324,85 70445

D 3393 

7,0

877,30 08990

13.6-

U 3968 

8,2

1.831,35 30123

13.6- Michelin AgriBib

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3395  D 3871  D 171 8 

7,0 8,2 8,2

938,35 07730 1.121,20 08092 1.212,60 10389

14.9-

U 3967 

8,2

1.927,90 30118

D 3420 

8,2

1.141,25 07826

14.9- Industrial

U 03834

8,2

2.121,30 03834

-

-

16.5/85-

-

-

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

16.9-

U 3643 

8,2

2.227,40 03121

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

16.9- Nokian TRI 2

U 3644 

8,2

2.428,00 73571

D 186 8 

8,2

1.295,45 10508

280/85-

U 3372 

7,0

1.233,45 70443

D 3370 

7,0

834,30 08986

320/70-

-

-

D 3370 

7,0

834,30 08986

320/85-

U 3392 

7,0

1.324,85 70445

D 3393 

7,0

877,30 08990

340/85-

U 3968 

8,2

1.831,35 30123

360/70-

-

-

D 3395  D 3871  D 3821 

7,0 8,2 8,2

938,35 07730 1.121,20 08092 1.133,75 09067

360/70- Kleber Fitker

U 3934 

8,2

1.901,65 30014

D 3821 

8,2

1.133,75 09067

380/70-

U 3943 

8,2

1.903,70 30026

D 162 8 

8,2

1.179,90 08374

380/70BKT Agrimax RT 765 380/70- Continental/ Mitas AC70T 380/70- Kleber Fitker

-

-

- -

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

-

-

- -

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

-

-

- -

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

380/70- Michelin OmniBib

-

-

- -

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

380/85-

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 3420 

8,2

1.141,25 07826

380/85- Continental/ Mitas AC85 400/80- Nokian TRI 2

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

420/65-

U 3615 

8,2

1.947,00 03228

D 3942 

8,2

1.268,20 27590

420/70-

U 171 8 

8,2

2.038,40 04980

D 171 8 

8,2

1.212,60 10389

420/70- Continental/ Mitas AC70T 420/70- Kleber Fitker

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 176 8 

8,2

1.252,50 10401

U 186 8 

8,2

2.156,10 07655

D 181 8 

8,2

1.262,10 10507

420/70- Mitas/Cultor RD‑02 U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 176 8 

8,2

1.252,50 10401

8.3-

26.5"

- -

Bestelnummer

28"

- 2.214,80 18639 - -

- -

- -

- -

- -

- -

420/85-

U 3643 

8,2

2.227,40 03121

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

420/85- Continental/ Mitas AC85 420/85- Kleber Traker

U 3644 

8,2

2.428,00 73571

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

U 3644 

8,2

2.428,00 73571

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

440/65-

U 3969 

8,2

1.988,95 04776

D 172 8 

8,2

1.203,10 10393

440/70- Continental/ Mitas AC70G MPT 440/80-

U 3628 

8,2

2.345,10 03118

-

-

U 186 8 

8,2

2.156,10 07655

-

-

460/80- Industrial

-

-

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

480/60-

U 180 8  1)

8,2

2.176,95 43095

D 175 8 

8,2

1.220,85 08380

480/65-

U 186 8 

8,2

2.156,10 07655

D 3859 

8,2

1.263,10 09268

480/70-

U 196 8 

8,2

2.287,35 06367

D 186 8 

8,2

1.295,45 10508

480/70- Continental/ Mitas AC70T

-

-

D 195 8 

8,2

1.363,75 10528

- -

- -

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

- - -

Tractiekettingen 2017 / 2018

69


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen pewag universal U .. Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

480/7028" Michelin OmniBib 500/65-

U 3675 

8,2

U 188 8 

500/70- Industrial

U 196 8 

520/60-

pewag traktor doppelspur D .. Bestelnummer

mm

2.672,85 03127

D 186 8 

8,2

1.295,45 10508

8,2

2.211,70 27929

D 186 8 

8,2

1.295,45 10508

8,2

2.287,35 06367

-

-

U 191 8  1)

8,2

2.313,65 24280

D 191 8 

8,2

520/65-

U 191 8  1)

8,2

2.313,65 24280

-

-

520/70-

-

-

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

540/65-

U 195 8  1)

8,2

2.375,45 69753

D 195 8 

8,2

1.363,75 10528

540/65- Michelin MultiBib/ XM108 600/65-

U 195 8  1)

8,2

2.375,45 69753

-

-

- -

U 69404 1) U 12894 U 68433 1)

8,2 10 8,2

2.768,35 69404 3.781,15 12894 2.850,55 68433

-

-

- -

-

-

U 3970 

8,2

2.062,60 30124

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

16.9-

U 3660 

8,2

2.366,20 03124

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

16.9- Industrial

U 03836

8,2

2.604,60 03836

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

18.4-

U 3663 

8,2

2.472,30 03234

-

-

18.4- Industrial

U 03842

8,2

2.719,20 03842

D 3450 

8,2

1.404,95 07921

380/70-

-

-

D 3415 

8,2

1.125,30 09004

380/85-

U 3970 

8,2

2.062,60 30124

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

380/85- Pirelli/ Trelleborg TM600 420/70-

U 187 8 

8,2

2.211,70 66607

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

U 176 8 

8,2

2.046,65 03388

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

420/70- Continental/ Mitas AC70T 420/70- Pirelli/ Trelleborg TM700 420/85-

U 3643 

8,2

2.227,40 03121

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

U 3643 

8,2

2.227,40 03121

D 3430 

8,2

1.242,95 09013

U 3660 

8,2

2.366,20 03124

D 196 8 

8,2

1.334,40 08402

420/85- Continental/ Mitas AC85 440/80-

U 3675 

8,2

2.672,85 03127

D 196 8 

8,2

1.334,40 08402

U 3660 

8,2

2.366,20 03124

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

440/80- Industrial

U 03836

8,2

2.604,60 03836

D 3435 

8,2

1.312,25 09014

460/85-

U 3663 

8,2

2.472,30 03234

D 3450 

8,2

1.404,95 07921

480/65-

U 187 8 

8,2

2.211,70 66607

D 186 8 

8,2

1.295,45 10508

480/70-

-

-

D 196 8 

8,2

1.334,40 08402

480/70- Continental/ Mitas AC70G 480/80-

U 196 8 

8,2

-

-

U 03842

8,2

2.719,20 03842

D 201 8 

8,2

1.421,70 10620

520/70-

U 200 8  1) U 200 0  -

8,2 10 -

2.436,50 48318 3.165,75 30638 - -

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

D 195 8 

8,2

1.363,75 10528

U 200 8  1) U 200 0  U 201 0 

8,2 10 10

2.436,50 48318 3.165,75 30638 3.181,40 30464

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550

U 201 0 

10

3.181,40 30464

D 200 8 

8,2

1.423,75 10550 1.423,75 10550

600/7014.9-

30"

540/60540/65540/65- Continental/ Mitas AC65 540/65- Michelin MultiBib/ XM108 540/65- Nokian TRI 2

EUR Artikelexkl. nr.

- -

- -

- 2.287,35 06367

- 1.316,60 10520 - -

- -

- -

- -

-

-

D 200 8 

8,2

600/60-

U 69404 1)

8,2

2.768,35 69404

-

-

600/65-

U 68433 1)

8,2

2.850,55 68433

-

-

- -

600/70-

U 221 2 

12

4.192,10 03401

-

-

- -

U 3402 

7,0

1.393,30 70446

7,0

1.393,30 70446

7,0 8,2 7,0 8,2 -

938,35 1.121,20 938,35 1.121,20 -

12.4-

32"

- -

EUR Artikelexkl. nr.

- -

18.00-

33"

U 231 0 

10

4.091,20 04144

D 3395  D 3871  D 3395  D 3871  -

16.9-

34"

U 3675 

8,2

2.672,85 03127

D 3450 

8,2

1.404,95 07921

16.9- Nokian TRI 2

U 3675 

8,2

2.672,85 03127

D 196 8 

8,2

1.334,40 08402

18.4-

U 212 8 

8,2

2.699,15 16969

D 3480 

8,2

1.474,20 09036

18.4- Industrial

U 3681 

8,2

2.941,70 03846

D 3480 

8,2

1.474,20 09036

23.1-

U 239 0  1)

10

4.859,10 06373

-

-

420/70-

-

-

D 3435 

8,2

320/85-

70

U 3402   1)

Tractiekettingen 2017 / 2018

- -

07730 08092 07730 08092 -

- 1.312,25 09014


Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

Prijslijst & toepassingen landbouwvoertuigen

Bandenmaat 420/85-

Velgen

Bestelnummer

mm

34"

pewag traktor doppelspur D .. EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

U 3675 

8,2

2.672,85 03127

D 3450 

8,2

1.404,95 07921

420/85- Continental/ Mitas AC85 420/85- Pirelli/ Trelleborg TM600 440/80- Nokian TRI 2

U 3681 

8,2

2.941,70 03846

-

-

D 201 8  D 201 0  D 201 8 

8,2 10 8,2

1.421,70 10620 1.198,65 08409 1.421,70 10620

U 3675 

8,2

2.672,85 03127

D 3450 

8,2

1.404,95 07921

460/85-

U 3680 

8,2

2.698,10 03129

D 3851 

10

1.876,70 07984

480/70-

U 201 8  U 209 0  U 3681 

8,2 10 8,2

2.808,30 06375 3.762,30 01178 2.941,70 03846

D 201 8  D 201 0  D 212 8 

8,2 10 8,2

1.421,70 10620 1.198,65 08409 1.515,15 10649

U 3681 

8,2

2.941,70 03846

D 212 8 

8,2

1.515,15 10649 1.515,15 10649

480/70- Continental/ Mitas HC70 480/70Firestone Performer 70 480/70- Kleber Fitker

- -

U 3681 

8,2

2.941,70 03846

D 212 8 

8,2

480/80Nokian TRI 2 520/70-

U 3681 

8,2

2.941,70 03846

-

-

U 210 0 

10

3.771,90 07659

D 210 0 

10

520/75-

U 210 0 

10

3.771,90 07659

-

-

540/65-

8,2 10 8,2 10 12

2.534,10 3.762,30 2.703,25 3.953,70 5.982,25

27770 01178 59707 07661 03131

D 209 0 

10

1.816,65 08421

D 224 0 

10

1.913,25 10651

-

-

2.083,40 03236

D 3425 

8,2

1.214,65 09006 1.312,25 09014

- 1.817,65 10647 - -

24.00-

35"

U 209 8  1) U 209 0  U 224 8  1) U 224 0  1) U 3683 

12.4-

36"

U 3650 

8,2

-

-

D 3435 

8,2

U 3647 

8,2

2.366,20 03240

-

-

16.9-

U 212 8 

8,2

2.699,15 16969

D 212 8 

8,2

1.515,15 10649

18.4-

U 3690 

10

3.910,40 03132

D 220 0 

10

1.882,85 10650

18.4- Industrial

U 03831

10

3.838,10 03831

D 220 0 

10

1.882,85 10650

20.8-

U 3972 

10

4.190,10 03677

D 236 0 

10

2.017,30 10654

340/85-

U 3647 

8,2

2.366,20 03240

-

-

420/85-

U 3680 

8,2

2.698,10 03129

-

-

460/85-

U 3690 

10

3.910,40 03132

D 220 0 

10

1.882,85 10650

480/70- Continental/ Mitas HC70 480/80-

U 3680 

8,2

2.698,10 03129

D 220 0 

10

1.882,85 10650

U 3690 

10

3.910,40 03132

D 3851 

10

1.876,70 07984

520/65-

-

-

D 3851 

10

1.876,70 07984

520/70-

U 3690 

10

3.910,40 03132

D 220 0 

10

1.882,85 10650

520/70- Michelin OmniBib

U 231 0  1)

10

4.091,20 04144

D 236 0 

10

2.017,30 10654

520/85-

U 3972 

10

4.190,10 03677

D 236 0 

10

2.017,30 10654

520/85Firestone Performer 85 540/65-

U 3972 

10

4.190,10 03677

D 231 0 

10

2.187,45 10652

8,2 10 10

2.690,65 48932 3.910,40 03132 4.190,10 03677

D 3851 

10

1.876,70 07984

540/80-

U 3689  1) U 3690  U 3972 

D 3852 

10

2.004,65 07985

580/70-

-

-

D 3852 

10

2.004,65 07985

580/70- Continental/ Mitas AC70T 600/60-

U 239 0  1)

10

4.859,10 06373

-

-

U 82279 1)

8,2

3.461,85 82279

600/60- Michelin XeoBib

-

-

600/65-

U 231 0  1)

10

650/60-

U 73211 1)

10

650/65-

U 245 0  1)

650/75-

600/65-

13.613.6-

620/70650/65-

38"

42"

- -

- -

- -

- -

- -

- - -

- -

D 224 0 

10

1.913,25 10651

D 231 0 

10

2.187,45 10652

4.091,20 04144

D 231 0 

10

2.187,45 10652

4.626,00 73211

-

-

10

4.302,35 08745

D 245 0 

10

U 256 0  1)

10

4.485,15 43579

-

-

- -

U 256 0  1)

10

4.485,15 43579

-

-

- -

U 256 0  1)

10

4.485,15 43579

-

-

- -

- -

Sneeuwkettingen landbouwvoertuigen

pewag universal U ..

- 2.569,85 36503

Speciale uitvoering voor extra brede banden Uitvoering zonder extra slijtschakel Opgelet: met de verschillende profiel hoogtes bij EM-banden (L2/L3 en L4/L5) – Prijs op aanvraag! / Let op: Continental, Firestone, Kleber en Pirelli banden kunnen afwijken van de standaard norm.

1) 2)

Tractiekettingen 2017 / 2018

71


Sneeuwkettingen Specials Productoverzicht Inhoud pewag Sneeuwkettingen Specials + Matrix pewag unihub pewag austro super versterkt pewag traktor spur Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

72

74 75 75 75 76-81


73

Sneeuwkettingen Sneeuwkettingen Specials Specials


Sneeuwkettingen Specials

Veelzijdig. Innovatief. pewag. Individuele speciale kettingen op maat. Van heftruck, kleine traktor tot Quad – als bedrijfsvoertuig of puur voor plezier: voor verschillende toepassingen, zo gevarieerd is het assortiment van pewag. Naar eigen behoefte is het mogelijk om snel, nauwkeurig en economisch een ketting op maat te laten maken.

Matrix sneeuwkettingen Speciale voertuigen pewag traktor spur

UH ..

pewag austro super versterkt A .. SV

4,5 / 5,5 / 7

4,5 / 5,6 / 7 / 8,2

3,55 / 4,5 / 5,6

pewag unihub

T ..

Toepasbaarheid – dubbele levensduur Vierkante gripschakel met golfprofiel starwave® Speciaal staal TitanGrip® voor langere levensduur Loopvlak Door pewag aanbevolen voor: Heftruck en speciale voertuigen Kleine traktoren Maaiers, Handgereedschap en andere speciale voertuigen Loopnetsterkte* (mm)

* De loopnetsterkte is afhankelijk van de kettingmaat. De aanbevelingen vermeld in de tabel zijn op basis van onze ervaringen met de respectieve aandrijving en ophanging van uw voertuig. Raadpleeg altijd het instructieboekje van uw voertuig, inzake het gebruik van sneeuwkettingen.

74

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen Specials

unihub

Sterk in incasseren. Nieuw ontwikkelde pewag ketting voor heftrucks. Door het robuuste loopnet geschikt voor middel- en zware omstandigheden. Productinformatie • Robuust geruit loopnet • Verbonden aan zijketting met gelaste ringen voor optimale prestaties • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Beschikbaar in materiaaldikte 4,5 / 5,5 en 7 mm

austro super versterkt *)

Versterkte uitvoering. Kleine variant van de pewag austro familie geschikt voor heftrucks, quads en kleine tractoren.

Gelieve bij bestelling het bandenmerk en de bandenafmetingen door te geven om een perfecte pasvorm te garanderen.

Montage video *) A - S / A - SV: materiaal dikte 5,6 - 8,2 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Sneeuwkettingen Specials

Productinformatie • Diagonale spoorketting • Gelaste ringen verbinden het loopnet met de zijketting • Gemaakt van TitanGrip® speciaalstaal voor langere levensduur • Afhankelijk van kettingmaat beschikbaar in kettingdiktes 4,5 / 5,6 / 7 en 8,2 mm

traktor spur *)

Simpelweg goed. pewag traktor spur is de ideale keuze voor licht tot middelzwaar gebruik. Productinformatie • Geschikt voor gebruik op kleine tractoren en sneeuwblazers alsmede op quads • Verbonden aan zijketting met zijhaken • Beschikbaar in materiaaldikte 3,55 / 4,5 en 5,6 mm *) T: materiaal dikte 5,6 mm Geproduceerd in AT, materiaal dikte 3,55 en 4,5 mm Geproduceerd in CZ

Tractiekettingen 2017 / 2018

75


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

pewag unihub UH .. Bandenmaat

pewag austro super versterkt A .. SV

Velgen

Bestelnummer

mm

21-

4"

-

-

23-

5"

-

-

25-

6"

-

-

16x6-

8"

EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

- -

A 64 SV

4,5

306,95 01007

- -

A 73 SV

5,6

396,25 01011

- -

305,95 10806

-

-

A‑SV 10806

4,5

18x7-

UH 55 

4,5

268,10 95076

-

-

18x7- Superelastic

UH 54 

4,5

268,10 95075

A 54 SV

4,5

246,90 01001

18x8.50-

-

-

- -

A 68 4 SV

4,5

298,40 03712

18x9.50-

-

-

- -

A 68 4 SV

4,5

298,40 03712

22x10-

UH 63 

4,5

386,80 95082

A‑SV 32196

4,5

305,95 32196

150/75-

-

-

- -

A‑SV 10806

4,5

305,95 10806

180/70-

UH 54 

4,5

-

-

180/70- Superelastic

-

-

- -

A 54 SV

4,5

246,90 01001

210/60-

- -

268,10 95075

- -

- -

-

-

A 68 4 SV

4,5

298,40 03712

9"

UH 59 

4,5

295,35 95078

A 59 SV

4,5

275,30 01003

6.00- Superelastic

UH 59 

4,5

295,35 95078

A 58 SV

4,5

275,30 01002

20x11.00-

-

-

A‑SV 32195

4,5

319,60 32195

21x8-

UH 61 

4,5

306,95 95079

A 61 SV

4,5

286,90 01005

21x8- Superelastic

UH 61 

4,5

306,95 95079

A 58 SV

4,5

275,30 01002

22x10-

UH 63 

4,5

386,80 95082

A‑SV 32196

4,5

305,95 32196

24x11-

-

-

- -

A‑SV 13533

4,5

335,30 13533

UH 61 

4,5

306,95 95079

-

-

UH 62 

5,5

382,65 95081

A 60 SV

4,5

281,75 01004

6.50- Magna Superelastic

UH 62 

5,5

382,65 95081

A 62 SV

4,5

286,90 01006

6.50- Superelastic

UH 62 

5,5

382,65 95081

A 60 SV

4,5

281,75 01004

18x8-

UH 55 

4,5

268,10 95076

-

-

18x8.50-

-

-

- -

A 68 4 SV

4,5

298,40 03712

21x7-

-

-

- -

A 59 SV

4,5

275,30 01003

21x8-

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

22x8-

-

-

- -

A 62 SV

4,5

286,90 01006

22x10-

UH 63 

4,5

22x11-

-

-

23x9-

UH 63 

23x9- Superelastic

6.00-

200/756.50-

10"

- -

- -

A‑SV 32196

4,5

305,95 32196

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

4,5

386,80 95082

A 63 SV

4,5

306,95 01039

UH 63 

4,5

386,80 95082

A 62 SV

4,5

286,90 01006

24x11-

-

-

- -

A‑SV 13533

4,5

335,30 13533

25x8-

-

-

- -

A‑SV 44455 A‑SV 18041

4,5 5,6

270,15 44455 430,80 18041

25x11-

-

-

- -

A‑SV 18040

5,6

480,25 18040

200/50-

UH 56 

4,5

322,65 95080

A 66 4 SV

4,5

246,90 10299

200/50- Superelastic

UH 56 

4,5

322,65 95080

A 66 4 SV

4,5

246,90 10299

225/75-

UH 63 

4,5

386,80 95082

A 63 SV

4,5

306,95 01039

255/60-

-

-

A‑SV 32196

4,5

305,95 32196

UH 59 

4,5

295,35 95078

-

-

7.00-

UH 73 

5,5

424,65 95086

A 73 SV

5,6

396,25 01011

7.00- Superelastic

UH 67 

5,5

399,35 95084

A 69 SV A‑SV 18655

4,5 5,6

323,70 01009 446,55 18655

5.70-

76

12"

Tractiekettingen 2017 / 2018

386,80 95082

- -

- -

- -


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials

Bandenmaat 8.00-

pewag austro super versterkt A .. SV

Velgen

Bestelnummer

mm

12"

EUR Artikelexkl. nr.

Bestelnummer

mm

EUR Artikelexkl. nr.

UH 76 

5,5

439,30 95088

-

-

8.25-

UH 79 

5,5

490,80 95091

-

-

10.0/75-

-

-

- -

A 96 5 SV

5,6

414,10 29547

10/80-

-

-

- -

A 96 5 SV

5,6

414,10 29547

11.0/65-

-

-

- -

A 96 5 SV

5,6

414,10 29547

23x8.50-

UH 62 

5,5

382,65 95081

A 64 SV

4,5

306,95 01007

23x10-

UH 75 

5,5

409,95 95087

A 69 SV

4,5

323,70 01009

23x10- Superelastic

-

-

- -

A 69 SV

4,5

323,70 01009

23x10.50-

UH 107 5 

5,5

-

-

24x9-

-

-

- -

A‑SV 65641

4,5

294,30 65641

25x8-

-

-

- -

A‑SV 44455 A‑SV 18041

4,5 5,6

270,15 44455 430,80 18041

25x10-

-

-

- -

A‑S 46545 A‑SV 22844

4,5 5,6

286,90 46545 466,60 22844

26x8-

-

-

- -

A‑SV 18225

5,6

494,95 18225

26x10-

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

27x10-

UH 76 

5,5

439,30 95088

A 76 SV A‑SV 10542

5,6 7,0

403,50 02059 639,90 10542

27x10- Continental IC40

UH 77 

5,5

490,80 95089

27x10- Superelastic

-

-

155/70-

-

-

250/75-

UH 76 

5,5

250/75- Continental IC40

UH 77 

5,5

490,80 95089

270/55-

-

-

700/180-

UH 73 

5,5

-

-

8.5-

UH 63 

4,5

24x8.50-

UH 63 

4,5

27x9.00-

-

-

7.00-

7.00-

14"

15"

516,10 95095

- - -

- -

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

- -

A 58 SV

4,5

275,30 01002

439,30 95088

A 75 SV

5,6

403,50 02058

A 77 SV

5,6

403,50 02061

A‑SV 22844

5,6

466,60 22844

-

-

A 69 SV

4,5

386,80 95082

-

-

386,80 95082

-

-

- -

A 74 SV

5,6

396,25 18972

- 424,65 95086 - -

- -

- 323,70 01009 - - -

UH 78 

5,5

501,35 95090

A 77 SV

5,6

403,50 02061

7.00- Superelastic

UH 69 

5,5

457,10 95085

A 73 SV

5,6

396,25 01011

7.50-

UH 80 

5,5

490,80 95092

A 79 SV

5,6

453,95 02063

7.50- Superelastic

UH 80 

5,5

490,80 95092

-

-

8.15-

UH 76  UH 77 

5,5 5,5

439,30 95088 490,80 95089

A 75 SV A 77 SV

5,6 5,6

403,50 02058 403,50 02061

8.15/65-

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

8.25-

UH 107 5 

5,5

516,10 95095

A 84 SV

7,0

628,30 02071

8.25- Gumasol Softy

UH 107 5  UH 107 7 

5,5 7,0

516,10 95095 853,10 95096

A 82 SV

7,0

628,30 02069

8.25- Superelastic

UH 82 

5,5

481,30 95094

A 82 SV

7,0

628,30 02069

8.40-

-

-

- -

A 79 SV

5,6

453,95 02063

9- LT

-

-

- -

A 106 7 SV

7,0

725,15 03727

10.0/75-

-

-

- -

A 103 7 SV

7,0

613,60 03726

10-

-

-

- -

A 81 SV

7,0

553,85 02067

- -

10.00-

-

-

- -

A 83 SV

7,0

735,45 27808

10.5-

-

-

- -

A 106 7 SV

7,0

725,15 03727

11.5-

UH 86 

7,0

A 86 SV

7,0

698,90 02074

11.5/80-

-

-

- -

A 114 7 SV

7,0

741,90 03728

27x8.50-

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

27x10-

-

-

- -

A 76 SV

5,6

403,50 02059

27x10.50-

UH 76 

5,5

439,30 95088

A 76 SV

5,6

403,50 02059

28x9-

UH 77 

5,5

490,80 95089

A 76 SV

5,6

403,50 02059

28x9- Magna Superelastic

UH 81 

5,5

490,80 95093

A 77 SV

5,6

403,50 02061

853,10 95098

Tractiekettingen 2017 / 2018

Sneeuwkettingen Specials

pewag unihub UH ..

77


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag unihub UH .. Bandenmaat

pewag austro super versterkt A .. SV

Velgen

Bestelnummer

mm

Bestelnummer

mm

15"

UH 77 

5,5

A 75 SV

5,6

403,50 02058

-

-

- -

A 94 5 SV

5,6

448,80 03888

31x10.50-

-

31x11.50-

-

-

- -

A 81 SV

7,0

553,85 02067

-

- -

A 82 SV

7,0

32x12.1-

UH 86 

7,0

628,30 02069

853,10 95098

A 86 SV

7,0

33x10.50-

-

698,90 02074

-

- -

A 84 SV

7,0

35x12.50-

628,30 02071

-

-

- -

A‑SV 63144

7,0

800,60 63144

36x14.00-

-

-

- -

A 91 SV

8,2

973,05 02082

200-

UH 77 

5,5

490,80 95089

A 77 SV

5,6

403,50 02061

200- Superelastic

UH 77 

5,5

490,80 95089

-

-

225/75-

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

240/70-

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

250-

UH 81 

5,5

490,80 95093

A 81 SV

7,0

553,85 02067

250/70-

UH 81 

5,5

490,80 95093

-

-

250- Continental IC10

UH 79 

5,5

490,80 95091

A 79 SV

5,6

453,95 02063

250- Superelastic

UH 79 

5,5

490,80 95091

A 79 SV

5,6

453,95 02063

300-

UH 86 

7,0

853,10 95098

A 86 SV

7,0

698,90 02074

300/75-

-

-

A 114 7 SV

7,0

741,90 03728

315/70-

UH 86 

7,0

-

-

345/45-

-

-

A 103 7 SV

7,0

350-

UH 88 

7,0

853,10 95100

-

-

355/65-

UH 86  UH 88 

7,0 7,0

853,10 95098 853,10 95100

A‑SV 47463

7,0

810,10 47463

-

-

- -

A 103 7 SV

7,0

613,60 03726

-

-

- -

A 114 7 SV

7,0

741,90 03728

-

-

- -

A 75 SV

5,6

403,50 02058

6.50-

-

-

- -

A 77 SV

5,6

403,50 02061

7.50-

UH 107 7 

7,0

853,10 95096

A 81 SV

7,0

553,85 02067

215/65-

-

-

- -

A 76 SV

5,6

403,50 02059

255/100-

-

-

- -

A 87 SV

8,2

875,20 02076

285/65-

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

295/75-

-

-

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

315/80-

-

-

- -

A‑SV 29928

5,6

655,60 29928

-

-

- -

A 79 SV

5,6

453,95 02063

-

-

- -

A 106 7 SV

7,0

725,15 03727

-

-

- -

A 103 7 SV

7,0

613,60 03726

-

-

- -

A 91 SV

8,2

973,05 02082

245/70-

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

245/75-

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

285/70-

-

-

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

315/70-

-

-

- -

A 83 SV

7,0

735,45 27808

28x9Superelastic 28x9.00-

10.0/75-

15.3"

11.5/806.00-

16"

8.75-

16.5"

9.501037x12.50-

17"

EUR Artikelexkl. nr. 490,80 95089

- 853,10 95098 - -

EUR Artikelexkl. nr.

- -

- -

- 613,60 03726 - -

270/75-

17.5"

-

-

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

10.5-

18"

-

-

- -

A 87 SV

8,2

875,20 02076

12.0/75-

-

-

- -

A 91 SV

8,2

973,05 02082

13.00-

-

-

- -

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

15.5/55-

-

-

- -

A‑SV 06296

7,0

776,65 06296

285/60-

-

-

- -

A 84 SV

7,0

628,30 02071

285/65-

-

-

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

325/60-

-

-

- -

A 83 SV

7,0

735,45 27808

355/60-

-

-

- -

A‑SV 13115

7,0

784,90 13115

-

-

- -

A 82 SV

7,0

628,30 02069

265/5578

19"

Tractiekettingen 2017 / 2018


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag unihub UH .. Bandenmaat

pewag austro super versterkt A .. SV

Velgen

Bestelnummer

mm

385/65-

19.5"

-

-

7.50Superelastic

20"

-

-

9.00-

-

9.00- Superelastic

-

11.00-

Bestelnummer

mm

- -

A 99 8 SV

8,2

1.193,80 66700

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

-

- -

A 91 SV

8,2

973,05 02082

-

- -

A 91 SV

8,2

973,05 02082

-

-

- -

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

11.00- Superelastic

-

-

- -

A 97 SV

8,2

1.056,10 02088

275/45-

-

-

- -

A 81 SV

7,0

553,85 02067

275/60-

-

-

- -

A 85 SV

7,0

649,45 02073

15-

22.5"

EUR Artikelexkl. nr.

EUR Artikelexkl. nr.

-

-

- -

A 02 SV

8,2

1.067,60 02123

18-

-

-

- -

A 160 8 SV

8,2

1.310,20 12450

355/50-

-

-

- -

A‑SV 59870

7,0

759,65 59870

435/45-

-

-

- -

A‑SV 26023

5,6

759,65 26023

455/40-

-

-

- -

A‑SV 26023

5,6

759,65 26023

385/95-

24"

-

-

- -

A 10 SV

8,2

1.374,30 02012

15.5-

25"

-

-

- -

A 09 SV

8,2

1.314,55 02011

-

-

- -

A 10 SV

8,2

1.374,30 02012

385/95-

Superelastic = volrubber. Kettingmaat toewijzing wordt berekend met de bandenafmetingen die volgens de ETRO norm zijn gefabriceerd. De werkelijke bandenafmetingen bij superelastic (volrubber) kan door slijtage afwijken van de norm. Bij opgave van de werkelijk gemeten maten (B = bandenbreedte en D= bandendiameter) kan pewag de correcte kettingmaat adviseren (zie pagina „Vragenlijst“ auf Seite 95)

pewag traktor spur T .. Velgen

Bestelnummer

mm

6"

T 56 4  T 62 3  T 3010  T 53 3  T 53 3 

4,5 3,55 4,5 3,55 3,55

178,75 167,15 145,25 144,20 144,20

4.40-

T 53 3  T 3030 

3,55 4,5

144,20 03908 156,60 21960

4.80-

T 53 3  T 3030  T 59 4  T 59 4  T 3030  T 56 4  T 57 4  T 65885 T 62 3  T 62 3  T 68 4  T 76 4  T 70 4  T 76 4  T 83 4  T 80 4  T 56 4 

3,55 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 3,55 3,55 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5 4,5

144,20 156,60 186,15 186,15 156,60 178,75 186,15 218,65 167,15 167,15 219,65 244,85 233,30 244,85 269,10 273,25 178,75

66.003.504.004.00- Superelastic

5.005.00- Superelastic 16x4.8016x5.5016x7.5017x8.0018x6.5018x7.0018x8.5019x9.520x8.0020x10.0021x11.0022.5x10165/60-

8"

EUR Artikelexkl. nr. 03750 03752 21959 03908 03908

Sneeuwkettingen Specials

Bandenmaat

03908 21960 03751 03751 21960 03750 06249 65885 03752 03752 03560 10114 12848 10114 03755 12981 03750

Tractiekettingen 2017 / 2018

79


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag traktor spur T .. Bandenmaat

Velgen

Bestelnummer

mm

8"

T 57 4 

4,5

186,15 06249

T 68 4 

4,5

219,65 03560

T 56 4 

4,5

178,75 03750

6-

T 62 3 

3,55

167,15 03752

25x12-

T 90 5 

5,6

273,25 03216

T 59 4 

4,5

186,15 03751

4.00- Traktor

T 32268

4,5

188,20 32268

4.40-

T 59 4 

4,5

186,15 03751

4.50- Bridgestone LUG‑M

T 62 3 

3,55

167,15 03752

5.00-

T 64 5 

5,6

229,20 04126

18x8.50-

T 68 4 

4,5

219,65 03560

20x8.00-

T 70 4 

4,5

233,30 12848

20x10.00-

T 76 4 

4,5

244,85 10114

22x11-

T 83 4 

4,5

269,10 03755

24x12.00-

T 47415

5,6

341,45 47415

T 90 5 

5,6

273,25 03216

T 56 4 

4,5

178,75 03750

4.00-

T 62 3 

3,55

167,15 03752

5.00-

T 3050 

5,6

278,65 21947

6.50/80-

T 06257

5,6

284,80 06257

7.00-

T 3130 

5,6

260,60 21948

8.25-

T 88 4 

4,5

288,95 03756

22x8.50-

T 77 5 

5,6

279,65 03753

22x9.00-

T 06260

4,5

292,25 06260

22x9.50-

T 77 5 

5,6

279,65 03753

23x8.50-

T 3155  T 77 5 

4,5 5,6

228,15 21958 279,65 03753

23x9.50-

T 3155  T 77 5 

4,5 5,6

228,15 21958 279,65 03753

23x10.50-

T 84 4  T 84 5 

4,5 5,6

241,75 03893 295,35 04083

24x8.50-

T 80 4  T 12724

4,5 5,6

273,25 12981 299,45 12724

24x10.50-

T 65509

4,5

302,85 65509

24x12.00-

T 47415

5,6

341,45 47415

24x13.00- Kenda K507

T 98 5 

5,6

345,80 03477

26x12.00-

T 98 5 

5,6

345,80 03477

300/60-

T 98 5 

5,6

345,80 03477

315/45- Superelastic

T 84 5 

5,6

295,35 04083

T 79 4  T 79 5 

4,5 5,6

260,60 04554 286,90 03754

6.50/75-

T 79 4 

4,5

260,60 04554

7.00-

T 88 4 

4,5

288,95 03756

24x8.00-

T 80 4 

4,5

273,25 12981

24x8.50-

T 80 4 

4,5

273,25 12981

25x8.50-

T 85 4 

4,5

293,25 06265

T 79 4  T 79 5 

4,5 5,6

260,60 04554 286,90 03754

7.50-

T 06267

5,6

343,75 06267

8.25-

T 107 5 

5,6

406,85 03760

9- LT

T 106 5 

5,6

377,25 03761

10.0/75-

T 3160 

5,6

331,15 21949

10-

T 3160 

5,6

331,15 21949

170/60210/604.00-

9"

4.00-

10"

25x123.00-

12"

6.00-

5.00-

80

14"

15"

Tractiekettingen 2017 / 2018

EUR Artikelexkl. nr.


Sneeuwkettingen Specials

Prijslijst & toepassingen Sneeuwkettingen Specials pewag traktor spur T .. Bandenmaat 10.5-

Velgen

Bestelnummer

mm

15"

EUR Artikelexkl. nr.

T 106 5 

5,6

377,25 03761

11.5-

T 114 5 

5,6

398,35 03763

11.5/80-

T 114 5 

5,6

398,35 03763

27x8.50-

T 90 5 

5,6

273,25 03216

28x9.00-

T 3213 

5,6

286,90 21953

29x12.00-

T 105 5 

5,6

370,10 03759

29x12.50-

T 105 5 

5,6

370,10 03759

31x10.50-

T 106 5 

5,6

377,25 03761

31x11.50-

T 106 5 

5,6

377,25 03761

31x13.50-

T 12515

5,6

442,40 12515

31x15.50-

T 115 5 

5,6

424,65 04983

33x12.50-

T 114 5 

5,6

398,35 03763

33x15.50-

T 10151

5,6

420,25 10151

36x13.50-

T 06271

5,6

526,60 06271

212/80-

T 3213 

5,6

286,90 21953

315/75-

T 45553

5,6

446,55 45553

T 3160 

5,6

331,15 21949

11.5/80-

T 114 5 

5,6

398,35 03763

295/80-

T 114 5 

5,6

398,35 03763

T 88 4 

4,5

288,95 03756

6.00-

T 3200 

5,6

286,90 21951

6.50-

T 3210 

5,6

286,90 21952

7.50-

T 103 5 

5,6

370,10 04555

8.00-

T 104 5 

5,6

397,30 03275

280/70-

T 18879

5,6

441,40 18879

10.0/75-

5.50-

15.3"

16"

12-

16.5"

T 114 5 

5,6

398,35 03763

8-

18"

T 107 5 

5,6

406,85 03760

9.5-

T 113 5 

5,6

396,25 03762

10.5-

T 117 5 

5,6

465,60 03765

10.5/80-

T 117 5 

5,6

465,60 03765

20"

T 113 5 

5,6

396,25 03762

8.3-

32"

T 18935

5,6

518,10 18935 Sneeuwkettingen Specials

7.50- Superelastic

Tractiekettingen 2017 / 2018

81


Sneeuwkettingen reserveonderdelen Productoverzicht Inhoud pewag sneeuwkettingen reserveonderdelen

82

82-87


83

Sneeuwkettingen reserveonderdelen


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

3,7 x 12,5 mm

5m

05056

72,25

3,7 mm

4,5 x 15,5 mm

5m

05057

139,25

4,5 mm

5,6 x 19 mm

5m

05058

185,50

5,6 mm

7 x 24 mm

5m

05059

268,00

7 mm

8,2 x 28 mm

5m

05060

350,25

8,2 mm

10 x 35 mm

5m

05055

536,00

10 mm

12 x 45 mm

2m

05077

265,80

12 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Zij- en spanketting 3,2 x 28 mm

5m

94771

25,75

3,55-3,7 mm

4 x 32 mm

5m

05119

41,25

4,5 mm

5 x 35 mm

5m

05120

46,50

5,6 mm

7 x 43 mm

5m

05122

87,75

7 mm

8 x 31 mm

5m

95268

108,25

8,2 mm

11 x 39 mm

2m

05699

92,70

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Zijhaken 4,3 mm

40 Stuks

42924

22,70

ab 3,55 mm

5 mm

40 Stuks

42925

30,90

4,5 mm

6 mm

40 Stuks

42934

43,30

5,6 mm

7 mm

30 Stuks

42935

43,30

5,6-7 mm

8 mm

30 Stuks

42936

62,85

7-8,2 mm

9,5 mm

10 Stuks

42948

31,95

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatieschakel 4,5 mm

40 Stuks

42927

10,30

tot 4,5 mm

5,6 mm

40 Stuks

42931

17,55

5,6 mm

7 mm

30 Stuks

42932

24,75

7 mm

8,2 mm

30 Stuks

42933

42,25

8,2 mm

10 mm

10 Stuks

42952

27,85

10 mm

12 mm

10 Stuks

42953

48,45

12 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatieschakel 3,3 mm

40 Stuks

42928

6,20

3,7 mm

4 mm

40 Stuks

42012

8,25

4,5 mm

5 mm

40 Stuks

42013

11,35

5,6 mm

6 mm

30 Stuks

42945

12,40

tot 7 mm

7 mm

30 Stuks

42946

17,55

7 mm

8 mm

30 Stuks

42947

23,70

8,2 mm

10 mm

10 Stuks

42954

22,70

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Personenauto spanveer PKW

84

Tractiekettingen 2017 / 2018

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

Vierkante ketting Gehard

Euro ex. B.T.W.

2 Stuks

35257

7,25

tot 5,6 mm


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

UZ eindhaak 1 Binnenkant

2 Stuks

06451

3,10

UZ-S

2 Buitenkant

2 Stuks

05005

3,10

UZ-S

2 Prijs per verpakkingseenheid

UZ eindring Binnen-/Buitenkant

2 Stuks

05013

Rood

8 Stuks

95265

9,30

Blauw

8 Stuks

66632

9,30

Nr. 2 L = 77,5 mm met schakel

2 Stuks

05141

2,06

UZ-S

* Nr. 3 L = 100 mm) met borging (groene pin 0,33 t)

2 Stuks

35261

4,15

tot 5,6 mm

* Nr. 5 L = 150 mm met borging (groene pin 0,55 t)

1 Stuk

35260

3,10

7 en 8,2 mm

* 30 x 10 met 2 schakels (groene pin 1 t)

1 Stuk

35258

7,25

vanaf 10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Truck spanveer Truck

5 Stuks

05136

35,05

stuks vanaf 7 mm

Truck

25 Stuks

35250

164,80

vanaf 7 mm

Binnen-, buiten-, eindhaak voor Kettingen in ring versie

Reparatie ring nodig voor montage

Personenwagens en 4x4

Prijs per verpakkingseenheid

Spanhevel

* D-sluiting nodig voor montage

UZ-S

Prijs per verpakkingseenheid

Velgbeschermingsclips Ter bescherming van lichtmetalen velgen

2,10

Prijs per verpakkingseenheid Small L = 44 mm

2 Stuks

05009

2,10

tot 5,6 mm

Middle L = 55 mm

2 Stuks

05010

3,10

5,6 mm

110

L = 70 mm

2 Stuks

05011

3,10

7 mm

130

L = 75 mm

2 Stuks

05012

8,25

8,2 mm

Binnen-, buiten-, eindhaak voor Kettingen in ring versie

Prijs per verpakkingseenheid E1 L = 86 mm

2 Stuks

34936

4,15

5,6 mm

E2 L = 105 mm

2 Stuks

12013

4,15

7 en 8,2 mm

Tractiekettingen 2017 / 2018

Sneeuwkettingen reserveonderdelen

1

Uitlopend artikel

Euro ex. B.T.W.

85


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

Haak MVX-7 Uitlopend artikel

MVX-7

2 Stuks

71441

Reparatie ring nodig voor montage

1

Gehard

2

2 Stuks

05516

13,40

7 mm

2 MH 3

2 Stuks

37758

13,40

7 mm

1 GM 8

2 Stuks

05362

15,45

8,2 mm

2 MH 4

2 Stuks

37759

15,45

8,2 mm

1 GM 10

2 Stuks

05372

21,65

10 mm

1 GM 12

2 Stuks

05399

39,10

12 mm

Prijs per verpakkingseenheid 1

2

2 MH 2 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

85868

9,30

5,6 mm

1 GM 7 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

22137

9,30

7 mm

2 MH 3 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

89263

9,30

7 mm

1 GM 8 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

21363

11,35

8,2 mm

2 MH 4 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

89264

11,35

8,2 mm

1 GM 10 + gelaste ring met inkeping

1 Stuk

84942

15,45

10 mm

Prijs per verpakkingseenheid

D-sluiting met groene pin D-sluiting 0,33 t

10 Stuks

34937

63,90

5,6 mm

D-sluiting 0,55 t

10 Stuks

34938

39,15

7 mm

D-sluiting 0,75 t

5 Stuks

34939

21,65

8,2 mm

D-sluiting 1 t

5 Stuks

34940

33,00

10 mm

D-sluiting 1,5 t

5 Stuks

34941

45,35

tot 12 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Reparatie ring Gehard

1

UM, UT

1 GM 7

Middelste haak + ring Gehard (voor verlenging)

19,60

Prijs per verpakkingseenheid

Haak midden

2

1 8 mm

2 Stuks

05625

29,90

7 en 8,2 mm

1 8 mm met inkeping

2 Stuks

21441

31,95

7 en 8,2 mm

1 8 mm met inkeping

2 Stuks

95267

31,95

7 en 8,2 mm

2 12 mm

1 Stuk

01386

34,00

10,5 mm

2 14 mm

1 Stuk

01390

39,15

12,5 en 13 mm

2 18 mm

1 Stuk

67961

57,70

15,5 en 16 mm

Draadhaak voor dubbellucht kettingen

Prijs per verpakkingseenheid 7 mm

2 Stuks

05832

Tractiekettingen 2017 / 2018

2,10

tot 7 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Open ring

86

Euro ex. B.T.W.

5,5 x 24 mm

40 Stuks

42937

10,30

4,5 mm

7 x 35 mm

40 Stuks

42938

20,60

5,6 mm

8 x 36 mm

30 Stuks

42939

20,60

7 mm

9 x 36 mm

30 Stuks

42940

26,80

8,2 mm

12 x 45 mm

10 Stuks

42949

11,35

10 mm

14 x 50 mm

5 Stuks

42950

24,75

12 mm


Sneeuwkettingen reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor sneeuwkettingen Toelichting

Verpakkingseenheid

Onderdeelnummer

2

3

1 Verbindingsschakel met spie 5 mm

1 Stuk

18622

11,35

2 VBS 7 (kan ook gebruikt worden als sluithaak)

1 Stuk

87757

9,30

5,6 mm

1 Verbindingsschakel met spie 8 mm

1 Stuk

27657

19,60

8,2 mm

3 VBS 14 – sluithaak

1 Stuk

35326

19,60

10,5 mm

3 VBS 14 – vervangt schakel

1 Stuk

35326

19,60

10, 10,5 en 12,5 mm

3 VBS 18 – sluithaak

1 Stuk

86810

27,20

12, 12,5 en 15,5 mm

3 VBS 18 – vervangt schakel

1 Stuk

86810

27,20

15,5 mm

7 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Verlengstuk Ketting 5 x 35 L = 3 schakels. + verbindingsschakel met spie 0,33 t

1 Stuk

85383

20,60

A-S en A-SV 4,5 en 5,6 mm

Kette 7 x 43 L = 3 schakels. + verbindingsschakel met spie 0,55 t

1 Stuk

69023

27,75

A-S en A-SV 7 en 8,2 mm

Prijs per verpakkingseenheid

Verpakking Zak 25 x 40 cm

1 Stuk

62839

3,10

Zak 35 x 70 cm

1 Stuk

62842

4,15

Zak 45 x 70 cm

1 Stuk

62848

4,15

Als fabrikant biedt APEX u de volgende voordelen: Geconsolideerd en bewezen succesvol verenprogramma All products are made in Holland OEM kwaliteit ISO 9001 / ISO 14001 gecertificeerd

Sneeuwkettingen reserveonderdelen

1

Voor ketting

Prijs per verpakkingseenheid

Verbindingsschakel met spie Gehard

Euro ex. B.T.W.

5 jaar garantie 100 % focus op ontwikkeling en vervaardiging van automotive vervangingsveren DVSE / TecDoc Tuning en vervangingsveren

APEX autoveren – nieuwe toevoeging aan het pewag portfolio

Tractiekettingen 2017 / 2018

87


Technische informatie sneeuwkettingen Overzicht Inhoud pewag Technologie Garantie en sneeuwkettingen tips Montage en aanpassingen Verstelmogelijkheden en ketting pasvorm Bandenmaten codering Sneeuwkettingenplicht Europa, pewag sneeuwkettingenzoeker Vragenlijst tractiekettingen

88

90 91 92 92-93 93 94 95


Technische Technischeinformatie informatie sneeuwkettingen sneeuwkettingen

89


Technische informatie sneeuwkettingen

Innovaties – Technologie

Golfprofiel schakels

De uitdaging om zich zelfstandig te ontwikkelen leidt tot talrijke verbeteringen die pewag in een kader van eigendomsrechten vastlegt.

pewag sneeuwkettingen met golfprofiel

ThickThin®Technologie pewag sneeuwkettingen zijn lichter en hebben een langere levensduur Een ketting is zo sterk als een enkele schakel. Maar waarom moet elke kettingschakel eenzelfde vorm hebben? Kan men door die combinatie van onderscheidbare schakels een hoogwaardige ketting maken? pewag heeft zich dat afgevraagd en heeft consequent met nieuwe technologieën gewerkt om tot een verbeterde ketting te komen. Het resultaat van dit onderzoek is de ThickThin® technologie: in de geschiedenis van het productieproces kan een schakel (verschillend in vorm, lengte en sterkte) tot een ketting gemaakt worden. Daarmee kan pewag de beste combinatie tot verschillende toepassingen produceren. Uw voordeel? Lager gewicht, langere levensduur en optimale grip.

snox®-Technologie pewag snox: meest eenvoudige montage ter wereld Kettingen worden meestal omgelegd als het weer slecht is. Iedere haak, oog en spanner zorgt voor een langere montagetijd. pewag snox is het eerste kettingsysteem zonder deze verbindingselementen. Het spansysteem werkt volautomatisch en regelt de optimale afspanning van de ketting.

servo-Technologie De slimme pewag sneeuwketting Spansystemen van sneeuwkettingen gebruiksvriendelijker maken: met deze opdracht, heeft pewag gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie automatische kettingspanners. Naast een vereenvoudiging van de bediening stond ook een verdere ontwikkeling van het spansysteem op de voorgrond. Om deze doelstellingen te bereiken heeft pewag als eerste producent de servo-technologie ingevoerd. 90

Tractiekettingen 2017 / 2018

Om zowel de grip als de levensduur te verhogen, is het golfprofiel ingevoerd.

Vierkantgrip schakels pewag sneeuwkettingen met vierkantgrip schakels Vierkantgrip schakels passen perfect in elkaar, en verhinderen zo het verdraaien van de ketting bij belasting en waarborgen zo een optimale aandrijf en rem werking. Kettingen zonder vierkantgrip schakels hebben dit voordeel niet.

Diagonaal spoor kettingen pewag diagonaal spoor kettingen verlagen het rijgeluid en bieden meer grip De ketting afbeelding geeft duidelijk aan dat de afstand bij A1 wezenlijk kleiner is dan bij een gelijke ketting met een ander patroon A2. Bij diagonaal spoor kettingen dient het middelstuk van de ketting voor wegligging en verhoging van de aandrijf en rem werking, daardoor is deze ketting rustiger en biedt meer grip. Tot op heden is pewag de enige fabrikant wereldwijd die diagonaal spoor kettingen bouwt, daar deze wijze van fabricage ervaring en vakkennis vereist.

TitanGrip® pewag speciaal legering De met merkteken TitanGrip® uitgevoerde sneeuwkettingen zijn uit een speciale staallegering gefabriceerd. De legeringen Titan en Bor waarborgen in een optimale afstemming van de warmte behandeling een maximale slijtvastigheid.


Technische informatie sneeuwkettingen

pewag garantievoorwaarden Aanvullend op de wettelijke garantie tussen de eindklant en distributeur / verkoper, voorzien wij onze eindklanten van een fabrieksgarantie. Dit is van toepassing zonder dwingende bepalingen, bijvoorbeeld onder de Wet Productaansprakelijkheid. Hierbinnen garanderen wij dat onze producten vrij zijn van defecten in constructie, materiaal en fabricage. De wetenschap en technologie geldig op de datum van productie is doorslaggevend. Deze garantie geldt voor een periode van drie (3) jaar vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van het product door de eindgebruiker bij de distributeur / verkoper. Wij verklaren dat onze producten volgens de ISO 9001 richtlijnen worden vervaardigd. 1. Een basisvoorwaarde voor de garantie is een correct gebruik, montage, onderhoud en inachtneming van de waarschuwingen zoals vermeld in de productinstructies, alsmede het rekening houden met de gebruiksaanwijzingen van het voertuig. 2. Deze garantie omvat niet: a) Natuurlijke slijtage. b) Defecten of schade veroorzaakt door onjuist gebruik en / of onjuiste behandeling; aanpassingen aan het product of het niet gebruiken van originele pewag componenten en / of reserveonderdelen. c) Schade die is opgetreden nadat het product werd overgedragen aan de klant. 3. Het voertuig waarmee het product wordt gebruikt moet in perfecte technische staat verkeren. 4. Deze garantie geldt alleen voor het product zelf. Alle andere gevolgschade, van welke aard dan ook, zijn uitgesloten van deze garantie. 5. De eindklant kan het garantierecht aanroepen door het sturen van een schriftelijke kennisgeving (defectmelding) aan de distributeur/verkoper van wie het product is gekocht, zolang dit nog binnen de garantietermijn valt. De eindklant moet het geldige garantiegewijs bijvoegen, samen met de vereiste documenten waaruit het recht op uitkering blijkt, zoals technische gegevens, bewijs van de datum van aankoop, een gedetailleerde beschrijving van de gang van zaken etc. Bovendien moet de eindklant een duidelijk defect binnen 2 maanden na ontdekking melden. De eindklant is verantwoordelijk voor het aantonen dat de garantie niet is verlopen (bijv. door het verstrekken van een bewijs van aankoopdatum). pewag is gerechtigd om, indien passend, de garantietermijn in te laten gaan op de datum van fabricage. Voor de bepaling van de aanspraak op garantie, moet het complete product inclusief alle beschadigde onderdelen zonder kosten aan ons worden toegestuurd. 6. Bij gegronde klachten of gebreken die onder de garantie vallen, behouden wij ons het recht voor om het product te onderzoeken, te repareren en / of te vervangen. Terugbetaling van het aankoopbedrag is niet mogelijk. Het product zal kostenloos worden vervangen door hetzelfde of een soortgelijk model van dezelfde kwaliteit en hetzelfde type. pewag behoudt zich het recht voor om een soortgelijk product te leveren, indien ten tijde van de klacht het product in kwestie niet meer wordt geproduceerd.

7. Deze garantiebepalingen vallen onder het Oostenrijkse recht en zullen in een geval van een rechtsdispuut volledig worden behandeld in Oostenrijk. Voor zover toegestaan zal de rechtbank voor alle geschillen gevestigd zijn in Graz, Oostenrijk.

Sneeuwkettingen tips Tips en tricks voor een juist gebruik • Controleer of voor uw voertuig speciale instructies gelden bij montage. (Auto instructie handleiding) • Maak uzelf vertrouwd met uw aankoop, lees de montage instructies nauwkeurig en doe een testmontage op uw auto. • Monteer de sneeuwketting op tijd bij sneeuw of ijs. Let ook op de sneeuwkettingen plicht, deze geldt ook voor 4x4 voertuigen. • Monteer de kettingen op de aangedreven wielen (Auto instructie handleiding). Bij 4x4 is het aanbevolen de instructies van de auto fabrikant op te volgen. • Na ongeveer 50 meter altijd de kettingspanning en stand op de band controleren en zo nodig corrigeren. • Span altijd na als u de ketting hoort aanlopen, let op voor een te strak gespannen ketting. Deze kan schade aan de banden veroorzaken. • De rijprestaties van uw voertuig wijzigen ingrijpend bij gebruik van sneeuwkettingen. Rijd niet sneller dan 50 km/h bij het gebruik van sneeuwkettingen, en rijd beduidend langzamer bij sneeuwvrije delen. • Demonteer de ketting direct bij verbeterde weeromstandigheden, zo voorkomt u onnodige slijtage. • Controleer regelmatig de toestand van uw ketting op o.a. slijtage. Door het draaien van het kettingnet heeft u een dubbele levensduur en slijten de schakels gelijkmatig. • Voor voertuigen met een intensiever gebruik (bus) bevelen wij de versterkte CL-S of A-SV kettingen aan. • Bij het vastleggen van de pasvorm oriënteren wij ons op de standaard bandenmaten die volgens de ETRTO norm zijn vervaardigd. De pasvorm is mede opgesteld dat de banden gemonteerd zijn op de juiste velgen, afwijkende velgmaten kunnen tot een niet juiste passing leiden. Sterk afgesleten en/of banden die van een nieuw loopvlak zijn voorzien kunnen de pasvorm ook negatief beïnvloeden. Opgelet: volg altijd de montage instructies en Auto instructie handleiding op.

Tractiekettingen 2017 / 2018

91

Technische informatie sneeuwkettingen

Garantie en garantie bepalingen


Technische informatie sneeuwkettingen

Juiste ketting toepassing Richtlijnen voor montage op vrachtwagens

Verstelmogelijkheden Bereik een langere levensduur van de ketting • pewag uniradial, uniradial SED • pewag universal, universal ED

Bij het rijden in de bergen, en zeer zeker bij bergafwaarts rijden is het aanbevolen om in ieder geval 1 ketting op de stuuras te monteren.

Op de aangedreven as, en de voorlaatste as van de aanhangwagen is het aanbevolen om kettingen te monteren.

Om een langere levensduur van de ketting te bereiken is het noodzakelijk om de ketting optimaal aan de band aan te passen. Dit kan door het verkorten van de zijketting. Het aantal schakels hangt af van ketting type en ketting maat. Bij het sluiten van de harpsluiting opletten dat de bout stevig wordt vast gedraaid. Ook is het aan te bevelen om de kettingen tijdig van links naar rechts te wisselen en visa versa om zo een gelijkmatige slijtage te verkrijgen. Verkorten van de zijketting De ketting wordt gelijkmatig bij de schakels aan de zijketting verkort (zie pijl) bij alle schakels aan de zijketting een gelijk aantal schakels inkorten. Opgelet: een niet symmetrische verkorte ketting kan tot het verlopen van de ketting leiden.

Ketting pasvorm Bandenmaten Geldende normmaten en norm afmetingen van de fabrikant Bij het vastleggen van de pasvorm oriënteren wij ons op de standaard bandenmaten die volgens de ETRTO norm zijn vervaardigd. De pasvorm is mede opgesteld dat de banden gemonteerd zijn op de juiste velgen, afwijkende velgmaten kunnen tot een niet juiste passing leiden. Sterk afgesleten en / of banden die van een nieuw loopvlak zijn voorzien kunnen de pasvorm ook negatief beïnvloeden. Bij banden op bouwmachines (EM banden) zijn er verschillende profielhoogtes op het loopvlak. (L2, L3, L4, L5) L5 banden zijn in omtrek

92

Tractiekettingen 2017 / 2018


Technische informatie sneeuwkettingen

langer en hebben een langere ketting nodig in het loopnet. Bij aanvraag gelieve de profielcode doorgeven en de diameter en breedte van de band.

Vrachtautobanden metrisch, b.v.: 315/80 R22,5 aangegeven in inches, b.v.: 12,00 R20

Deze prijslijst werkt met de meest voorkomende ketting type en bandenmaten. Het is niet mogelijk om alle type’s op te voeren, daar wij voor zeer vele afwijkende bandenmaten ook kettingen kunnen leveren, vragen wij u om banden fabrikant en de precieze bandenmaat door te geven. Zodat wij u optimaal kunnen informeren.

Off-roadbanden Meestal metrisch aangegeven, b.v.: 380/85 R28 of in inches, b.v.: 14,9 R28

Opgelet bij bestellen: Sneeuwkettingen voor incourante bandenmaten: Bij bestellen voor bandenmaten die niet in deze lijst zijn aangegeven, vragen wij u om de volgende maten door te geven: D, B en F.

Dubbellucht kettingen: is de afstand R abnormaal groot, dan passen de standaard dubbellucht kettingen volgens de lijst niet meer. In dit geval gelieve bij bestelling de afstand R doorgeven. Bij bestellen van speciale maten altijd de maten: D, B, F en R doorgeven.

Bandenmaten codering

Opgelet: 14.9/13 R28 = 14.9 R28 > 13 wordt in de toekomst niet meer aangegeven. Vaak zijn op de banden zowel metrische en numerieke maten aangegeven. De omtrek van beiden is gelijk maar de breedte is verschillend. In dit geval altijd beiden coderingen aangeven EM-Banden (banden voor grondverzet machines) Bij banden op bouwmachines (EM banden) zijn er verschillende profielhoogtes op het loopvlak. (L2, L3, L4, L5) L5 banden zijn in omtrek langer en hebben een langere ketting nodig in het loopnet. Bij aanvraag gelieve de profielcode doorgeven en de diameter en breedte van de band.

Banden zijn volgens norm gecodeerd

195 65 R 14 90 T M&S

breedte van de band in mm is de hoogte van de band (65 % van de breedte van de band) symbool voor radiaalbanden (staalgordel) velgdiameter in inches belasting van de band 90 geeft aan de deze band met maximaal 600 kg belast mag worden. aanduiding voor de maximale snelheid: Q = 160 km/h R = 170 km/h S = 180 km/h T = 190 km/h H = 210 km/h V = 240 km/h W = 270 km/h Y = 300 km/h modder en sneeuw Tractiekettingen 2017 / 2018

93

Technische informatie sneeuwkettingen

4x4 en lichte vrachtautobanden metrisch, b.v. : 235/75 R15 aangegeven in inches, b.v. : 9 R15 of 30x9,50 R15


Technische informatie sneeuwkettingen

Overzicht sneeuwkettingenplicht Europa* Voor trucks en touringcars bestaan in de onderstaande landen de volgende verplichtingen Landen zonder wettelijke specificaties Landen met regionaal verplicht gebruik van winterbanden/ sneeuwkettingen Landen met regionaal verplicht gebruik van winterbanden/ sneeuwkettingen in specifieke weersomstandigheden of staat van de wegen Landen met regionaal verplicht gebruik van winterbanden/ sneeuwkettingen gedurende een specifieke periode

pewag sneeuwkettingenzoeker De pewag sneeuwkettingenzoeker voor het bepalen van de juiste ketting

De geadviseerde kettingen zijn aanbevelingen welke zijn bepaald op basis van informatie van de voertuigfabrikanten en tevens onze ervaring.

Uitgave van de 29. KFG-Novelle (geldig in Oostenrijk vanaf 1.4.2008) Personenwagens: bij winterse omstandigheden mag er met een voertuig uit de klasse M1 en N1 alleen gereden worden als op alle velgen winterbanden zijn gemonteerd. Vrachtwagens: in de klasse M2, M3, N2 en N3 moeten in de periode van 1 November tot 15 April minimaal 2 stuks passende sneeuwkettingen meevoeren. Bij sneeuwkettingen plicht in Oostenrijk mogen alleen sneeuwkettingen gebruikt worden die voldoen aan de normen V 5117 en V 5119. Sneeuwkettingen en wegrijhulpen die aan de norm V 5121 voldoen mogen volgens Oostenrijkse wetgeving niet gebruikt worden. Personenwagen (M1) Winterbanden van 1.11 tot 15.4 bij winterse omstandigheden Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 bij zomerbanden moeten op 2 banden bij sneeuw en ijs kettingen gemonteerd worden. Touringcars (M2, M3) Winterbanden van 1.11 tot 15.4 Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 Vrachtauto’s Winterbanden van 1.11 tot 15.4 Sneeuwketting plicht van 1.11 tot 15.4 * zijn bijgewerkt tot datum druk (Juni 2017)

94

Tractiekettingen 2017 / 2018

Wanneer u niet de juiste bandenmaat in combinatie met het gekozen voertuig kunt vinden, dan kan dit meerdere redenen hebben (bijvoorbeeld niet vrijgegeven door de autofabrikant of niet voldoende vrije ruimte in de wielkast om een ketting te monteren). In de lijst met voertuigen zijn de meest gebruikte voertuigen in Europa opgenomen.


Vragenlijst tractiekettingen

Vragenlijst tractiekettingen Stuur fax naar: +31 252 34 42 23 E-Mail: salesSN@pewag.com Bedrijf Datum Adres Telefoon Fax Mail De gevraagde informatie is nodig om de juiste kettingselectie en montage mogelijkheid te garanderen.

Toepassing

Makkelijk

Normaal

Moeilijk

Voertuig

Vrachtauto

Tractor

Heftruck

Wiellader

Bandenmerk Profiel Bandenmaat

Enkellucht

Dubbellucht

Vrachtauto

Zomer

Winter

Gecoverd

Tractor

Radiaalbanden

Diagonaalbanden

Industriebanden

Heftruck

Luchtband

Volrubber band

Wiellader

Standaard profiel (L2, L3)

Rock profiel (L4, L5)

Profielhoogte

Nieuw

Intensief gebruikt

Half gebruikt

Afmetingen band Minimale afstand D=

mm F= mm

B=

mm M* = mm

R= mm M* : Minimale afstand loopvlak band tot het chassis

Opmerkingen

Tractiekettingen 2017 / 2018

95


KA/17/00381

pewag nederland B.V NL-2231 PX Rijnsburg, De Maessloot 5, Telefoon: +31 252 340928, Fax: +31 252 344223 salesSN@pewag.com, www.pewag.nl

Find us on Facebook

youtube.pewag.com

facebook.pewag.com

issuu.pewag.com

www.pewag.nl

Tractieketting 2017/18  
Tractieketting 2017/18