{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 27

miten ja kuinka paljon omilla toimilla ihan oikeasti on merkitystä. Yritysten nettovaikutuksista ja niiden mittaamisista puhui The Upright Projectin Annu Nieminen. Mielekiintoisia näkökulmia perheyrityksistä, vastuullisuus- ja uudistumisnäkökulmilla toivat Johanna Hamro-Drotz Sinituotteelta sekä Voglialta Katriina Virtanen, Markku Virtanen sekä Marina Vahtola. Perinteinen taukojumppa kesken tiiviin ohjelman herätti hilpeyttä ja sai seminaariyleisön vireäksi, koska viimeisenä ohjelmassa oli vielä minityöpaja, jossa vastuullisuuskysymyksiin pureuduttiin pienryhmissä. Pienryhmiä alusti Anne Raudaskoski Ethicalta. Illallista nautittiin tunnelmallisessa Finlaysonin palatsissa, jonka vaiheista ja historiasta kertoivat pormestari Lauri Lyly sekä Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Philip Aminoff.

UUSIA JÄSENIÄ PERHEYRITYSTEN LIITON HALLITUKSEEN Perheyritysten liiton hallituksen uudet jäsenet vuoden 2020 alusta alkaen ovat Martti Saikku (Antti Ahlström Perilliset Oy, Helsinki), Jenni von Veh (KMT Invest Oy, Helsinki/Kankaanpää) ja Janne Ylinen (Kokkolan Halpa-Halli Oy, Kokkola). Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Philip Aminoff (Veho Oy Ab, puheenjohtajana vuodesta 2018). Martti Saikku (s. 1960) on työskennellyt yli 30 vuotta varainhoidon ja pankkisektorin asiantuntija- ja johtotehtävissä sekä yli 20 vuotta Ahlström-suvun luottamustehtävissä, muun muassa Antti Ahlström Perilliset Oy:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2013. Hän edustaa perheyrityksen viidettä sukupolvea. Jenni von Veh (s. 1976) on KMT Invest Oy:n toimitusjohtaja

vuodesta 2014 sekä Promeco Groupin hallituksen puheenjohtaja vuodesta 2015. Von Veh edustaa perheyrityksen toista sukupolvea. KMT Invest on perheen omistama sijoitusyhtiö, joka sijoittaa kiinnostaviin alku- ja kasvuvaiheen yrityksiin sekä kiinteistöihin; Promeco puolestaan toimittaa sähkömekaanisia järjestelmiä ja palveluja. Janne Ylinen (s. 1975) on Kokkolan Halpa-Halli Oy:n toimitusjohtaja ja edustaa perheyrityksen toista sukupolvea. Ylisellä on luottamustehtäviä esimerkiksi Keskuskauppakamarin hallituksen jäsenenä ja vakuutusyhtiö Fennian hallintoneuvoston puheenjohtajana. Kokkolan Halpa-Halli on vuonna 1969 perustettu kaupan alan yritys, jolla on 35 myymälää ja verkkokauppa.

Uusia ja luopuvia PL:n hallituksen jäseniä sekä hallituksen puheenjohtaja syyskokouksessa Tampereella. Vasemmalta Jenni von Veh, Martti Saikku, Philip Aminoff, Janne Ylinen, Anne Kangas, Peter Fredman ja Anne Ekberg.

PERHEYRITYS 4 • 2019

27

Profile for Perheyritysten liitto

Perheyrityslehti 4/2019