Page 1

Kære kunde.

December 2016

Vi er utroligt glade for at præsenterer vores nye hjemmeside! Vi håber du vil tage siden til dig som et godt værktøj i hverdagen, stærk søgefunktion gør det nemt at finde frem til det rigtige produkt. Det rigtige søgeord har altid været en udfordring - Hedder det skiftenøgle, skruenøgle eller svensknøgle?- nu er dette ikke længere et problem, systemet håndterer synonymer, vi hører gerne fra dig hvis der er noget du ikke finder, eller du har forslag til nye fagudtryk (synonymer) for produkterne. Der er mulighed for oprettelse af favoritlister hvor du kan gemme ofte købte produkter.

Prisen fremgår på skærmen med aftalte rabatter, og her er det vigtigt at bemærke, vi har mere end 28.000 varenumre, og der vil være produkter du endnu ikke er kodet rabat til, eller den skal være anderledes – sig til, eller tryk på knappen ”anmod om tilbud”som du finder i indkøbskurven (elementer) i øverste højre hjørne.

Har du endnu ikke fået et password til web-shoppen, så skriv til info@pconradsen.dk Dit brugernavn er din e-mailadresse, vil du selv bestemme koden (min. 6 karakterer) skriv det i mailen, ellers genererer vi en. Er der spørgsmål til siden? Skriv på info@pconradsen.dk eller slå på tråden 96 20 20 20 Med Venlig Hilsen P. Conradsen a/s

Velkommen  

introduktion til hjemmeside

Velkommen  

introduktion til hjemmeside