Page 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΕΦΕΡΛΗ

Τήνος - Λεχαινά - Άνω Χώρα - Ρόδος


4

EΠΙΛΟΓΕΣ

Επιµέλεια: Μάκης Τσιπολίτης

Θάλασσα από χρώµα… Ένα ανοιξιάτικο ΠΑΙ∆ΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ξεκινά, µε ρουχαλάκια και είδη βρεφανάπτυξης για το µωράκι σας. Βρείτε ότι κι αν χρειαστείτε στο χώρο του και επιλέξτε τα πιο όµορφα και εντυπωσιακά σχέδια της άνοιξης. Μεγ. Αλεξάνδρου 9 (όπισθεν ΟΤΕ), Πύργος, 26210 36320

Εντυπωσιακά ρούχα, από το κατάστηµα JAZZ, που καλύπτουν κάθε σας απαίτηση. ∆οκιµάστε τα ανοιξιάτικα κοµµάτια και επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει. Μιαούλη 1 & 28ης Οκτωβρίου, Πύργος, 26210 23125

Η

νέα περίοδος που έφτασε στην αγορά της Ηλείας, διακρίνεται από εντυπωσιακά σχέδια και χρώµατα που θα σας συναρπάσουν σε κάθε σας εµφάνιση. Μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τις εξόδους σας µια πανδαισία χρωµάτων και σχεδίων. Αυτή είναι η νέα σεζόν για την άνοιξη – καλοκαίρι 2010.

Στη ROMINA θα βρείτε σίγουρα το ρούχο που αναζητάτε. Μέσα στους δύο ορόφους της περιπλανηθείτε στα σχέδια και τα χρώµατα της ανοιξιάτικης µόδας και ντύστε τις καθηµερινές εµφανίσεις σας µε γούστο και στυλ. Αιόλου 13, Πύργος, 26210 32038

Π.ΓΙΑΚ.

Όταν αναζητάτε νεανικό ρούχο µε ιδιαίτερο στυλ, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το SENSO. Εντυπωσιακά ρούχα και αξεσουάρ που ντύνουν τη γυναίκα µε µοναδικό τρόπο σε κάθε της εµφάνιση. Καστόρχη (26210 30701) και Μανωλοπούλου 2 (26210 30070), Πύργος

Για τα ρούχα που θέλετε να σας ταξιδέψουν στη µόδα, υπάρχει το κατάστηµα ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ. Τα νέα κοµµάτια της ανοιξιάτικης σεζόν είναι όλα εκεί και σας προσφέρουν ανανέωση κάθε ώρα και στιγµή. Αιόλου 5, Πύργος, 26210 35473


6

EΠΙΛΟΓΕΣ

επιχειρείν FACE κοµµωτήριο

Για εντυπωσιακές εµφανίσεις Π

ριν από λίγους µήνες, το ∆εκέµβριο του 2009, ήρθε κοντά µας, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Το νέο κοµµωτήριο “FACE” µε ιδιοκτήτριες τις Γωγώ Παπουτσογιαννοπούλου – Θεοχαρίδη και Αφροδίτη Αχιλλεοπούλου – Ζωγοπούλου, αναλαµβάνει κάθε είδους χτένισµα και κούρεµα στον άνετο και λειτουργικό του χώρο, που καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Η µεγάλη εµπειρία της καλλιτεχνικής οµάδας του κοµµωτηρίου, αντιπροσωπεύει το σύνολο κάθε γυναίκας ή του άντρα, που θέλουν για την εµφάνισή τους µια ιδιαίτερη προσοχή. Άλλωστε για το “FACE”, τα πάντα είναι εύκολα, καθώς το έµπειρο προσωπικό του ενηµερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις της µόδας ενώ µέσα από συχνά

σεµινάρια κοµµωτικής και αισθητικής, γνωρίζει τις τεχνικές εκείνες που θα φέρουν το τέλειο αποτέλεσµα στο χτένισµα ή το κούρεµα. Επίσης το “FACE”, αναλαµβάνει νυφικά χτενίσµατα, extension, βαφές και περιποίηση µε προϊόντα της εταιρείας Swarchopf. Στο κοµµωτήριο “FACE” ότι κι αν ζητήσετε θα το έχετε, µέσα στο όµορφο περιβάλλον του ενώ µε τις συµβουλές του έµπειρου προσωπικού, θα αποκτήσετε την τέλεια εικόνα που ονειρεύεστε για κάθε σας εµφάνιση. Ξάνθου & Καρκαβίτσα Πύργος, 26210 20183 ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com


8

EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη

Η ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΕΦΕΡΛΗ

Εικαστικές περιπλανήσεις σε περιοχές της Ελλάδας

Μ

ια µαγική διαδροµή στην Τήνο, τα Λεχαινά, την Άνω Χώρα και τη Ρόδο αποτέλεσε για τους επισκέπτες της, η ατοµική εικαστική έκθεση της ζωγράφου, Γεωργίας Σεφερλή, που εγκαινιάστηκε στην Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη Αµαλιάδας. Για τον πατέρα της Νίκο και τη µητέρα της Βάσω, δύο πρόσωπα, που την φρόντισαν και στήριξαν όσο κανένας άλλος την καλλιτεχνική της προσπάθεια, η Γεωργία Σεφερλή, αφιέρωσε στη µνήµη τους αυτή την έκθεση τιµώντας τις αξίες και τα ιδανικά που της έµαθαν όταν ήταν παιδί. Το ξεχωριστό ταλέντο της ζωγράφου αναδεικνύεται µέσα από τα εξαίσια έργα αγιογραφίας, ζωγραφικής και φωτογραφίας που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, εικόνες που η ίδια κατέγραψε στο πρόσφατο οδοιπορικό της και τις αποτύπωσε σε µια πανδαισία χρωµάτων και συναισθηµάτων. Για µια ακόµη φορά, η Γεωργία Σεφερλή, πραγµατοποιεί ένα µαγικό ταξίδι µέσα από τα 25 έργα ζωγραφικής από τις περιοχές της Τήνου, της ιδιαίτερης πατρίδας της των Λεχαινών, της Άνω Χώρας Ναυπακτίας καθώς και της Ρόδου. Ξεχωριστής σηµασίας είναι για ‘κείνη και οι φωτογραφίες µε θέµα το φθινοπωρινό Παρίσι στις οποίες επικεντρώνεται στην οδό Σανς Ελυζέ, στο Τροκαντερό και στον κήπο των Βερσαλλιών. Τον θαυµασµό των επισκεπτών που κατέκλυσαν την έκθεση για τα έργα της ζωγράφου, έκλεψαν και οι 16 εικόνες αγιογραφίας στις οποίες αποτυπώνεται, στο µεγαλείο της η θρησκευτική παράδοση. Χρησιµοποιώντας αυγό µε σκόνη σε χαρτί, µουσαµά και ξύλο, η Γεωργία Σεφερλή από το 1981 έχει πραγµατοποιήσει δεκαοκτώ ατοµικές εκθέσεις, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Η δουλειά της άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, αποτελεί µια εικαστική περιπλάνηση στους συγκεκριµένους τόπους που είναι φορτισµένοι µε µύθους, ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα. ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com

(Από αριστερά) Η πρόεδρος του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ηλείας, Ζ. Βουρλούµη, η πρόεδρος της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αµαλιάδας, Εύη Πάλλα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας Γερµανός, η ζωγράφος Γεωργία Σεφερλή, ο π. ∆αµασκηνός Πετράκος και ο π. Ανδρέας Λάµπρου από τον ΙΝ Κοιµήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, µε τη µητέρα του Βικτώρια, που επισκέφθηκαν την έκθεση ζωγραφικής.

Η ζωγράφος Γεωργία Σεφερλή µε την Εύη Πάλλα, τον Νοµάρχη Ηλείας, Χαράλαµπο Καφύρα και τον πρ. Πρόεδρο του ∆ικηγορικού Συλλόγου Αµαλιάδας, Νίκο Φραγκογιαννόπουλο.


Ηλειούπολη

Ο ένας εκ των δύο υιών της ζωγράφου, δικηγόρος Αθηνών, Γιάννης Σούζας, µε τον βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη.

Ο αντινοµάρχης Ηλείας, Παναγιώτης Πλατανιάς, επισκέφθηκε την έκθεση της Γεωργίας Σεφερλή, (φωτογρ.) δίδοντας τα συγχαρητήριά του για τα θαυµάσια έργα.

Σκόνες µε αυγό σε χαρτί. Μια εικόνα που αποτυπώνει τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου.

∆ίπλα στην καλή της φίλη, Γεωργία Σεφερλή, βρέθηκε και η σύζυγος του βουλευτή Ηλείας, Γιάννη Κουτσούκου, Βούλα, η οποία τη συνεχάρη για το εξαιρετικό έργο της.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερµανός ενώ συγχαίρει την ζωγράφο Γεωργία Σεφερλή, η οποία φανερά χαρούµενη και συγκινηµένη έχει στο πλευρό της τον γιο της Γιάννη.

Σκόνες µε αυγό σε ξύλο. Το κόκκινο καράβι στο λιµάνι της Τήνου.

EΠΙΛΟΓΕΣ

9

Για τα έργα της µίλησε κατά την διάρκεια των εγκαινίων η Γεωργία Σεφερλή, η οποία ευχαρίστησε τον κόσµο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσµα και τίµησε µε την παρουσία του την νέα εικαστική ατοµική της έκθεση.

Η Κατερίνα και η Πόπη, πρώην υπάλληλοι της ∆ηµοτικής Βιβλιοθήκης, από την πρώτη στιγµή προσέφεραν την βοήθειά τους στο στήσιµο της έκθεσης της Γεωργίας Σεφερλή.

Το Καναβέϊκο της ορεινής Ναυπακτίας. Εικόνα σε µουσαµά µε σκόνες µε αυγό.


10

EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη

2ος ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Οι «∆ιαβάτες του Ονείρου» µέσα από εικόνες και λέξεις…

ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com

Σ

ε ένα παιχνίδι χρωµάτων, σχεδίων και λέξεων ταξίδεψαν το κοινό οι «∆ιαβάτες του Ονείρου» στον 2ο Μαθητικό ∆ιαγωνισµό Λογοτεχνίας και Ζωγραφικής, στον οποίο συµµετείχαν εκατό µαθητές από τα Γυµνάσια και τα Λύκεια του Νοµού Ηλείας. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυµπία, οι µαθητές, βραβεύτηκαν για τα έργα ζωγραφικής, ποίησης και τα διηγήµατα που δηµιούργησαν στα πλαίσια των µαθηµάτων του Εργαστηρίου ∆ηµιουργικής Γραφής και Έκφρασης για µαθητές. Την πρωτοβουλία οργάνωσης και λειτουργίας του Εργαστηρίου έχει αναλάβει, η υπεύθυνη πολιτιστικών θεµάτων της Β/θµιας Εκπ/σης Ηλείας, Τίτα Τερζή, η οποία φανερά συγκινηµένη για το ενδιαφέρον των µαθητών τόνισε, την αξία που έχουν αυτά τα έργα, δηµιουργοί των οποίων είναι παιδιά. «Οι νέοι µας µε την οξυδερκή ευαισθησία του καλλιτέχνη, ιχνηλάτησαν τις διαδροµές εντός του ονείρου, το στεφάνωσαν µε λόγο και χρώµατα και µας παρέδωσαν τα έργα τους», τόνισε η υπεύθυνη πολιτιστικών θεµάτων Τίτα Τερζή.

∆ύο εξαιρετικά πρόσωπα της ποίησης και της συγγραφής, ο Γιώργος Χρονάς, ποιητής, ∆/ντης του ενθέτου «Βιβλιοθήκη» της εφηµερίδας Ελευθεροτυπία και εκδότης καθώς και ο Κωνσταντίνος Μπούρας, κριτικός θεάτρου, ποιητής και συγγραφέας τίµησαν µε την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ εκφράστηκαν µε λόγια ιδιαίτερα για τα έργα των παιδιών που βραβεύτηκαν στο διαγωνισµό. Τα ποιήµατα και τα διηγήµατα του διαγωνισµού, διάβασε η ηθοποιός Κατερίνα ∆ιδασκάλου, η οποία µε την αισθαντικότητα και την ευαισθησία της ξεχωριστής απαγγελίας της οδήγησε τους παρευρισκόµενους στη σκηνή του ονείρου. Τα έργα της ζωγραφικής που παρουσίασαν τα παιδιά ήταν 60 ενώ τα λογοτεχνικά 40 µε το διαγωνισµό να διενεργείται από το ∆εκέµβριο του 2009 µέχρι και το Φεβρουάριο του 2010.

Το βραβείο ποίησης αντιστοιχόυσε σε ένα ανοιχτό βιβλίο µε αγγελάκια από αλάβαστρο.


EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη

(Αριστερά) Ο Γιώργος Χρονάς, ποιητής, ο Κωνσταντίνος Μπούρας, συγγραφέας, η Κατερίνα ∆ιδασκάλου, ηθοποιός και η υπεύθυνη πολιτιστικών θεµάτων της Β/θµιας Εκπ/σης Ηλείας, Τίτα Τερζή.

Η ∆/ντρια του 3ου Γυµνασίου Πύργου, Βάσω Καρατζά, έδωσε σε µαθητές βραβεία ζωγραφικής.

Η Τίτα Τερζή, συντροφιά µε την ηθοποιό, Κατερίνα ∆ιδασκάλου, η οποία διάβασε τα ποιήµατα και τα διηγήµατα των παιδιών στο ∆ιαγωνισµό.

Ο δήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας, Γιώργος Αηδόνης, συνεχάρη τους µαθητές που συµµετείχαν στο διαγωνισµό και απένειµε το βραβείο στην κατηγορία Λογοτεχνία.

Η Σχολική Σύµβουλος Φιλολόγων και πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Λογοτεχνίας του ∆ιαγωνισµού, Βούλα Βασιλειάδου απονείµει βραβείο ζωγραφικής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο ∆/ντης του Γυµνασίου Λάλα, Νίκος Αγγελόπουλος, απένειµε το βραβείο στην κατηγορία Λογοτεχνία.

11

Η Προϊσταµένη του γραφείου Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης, Ελένη Σκάζα, συγχαίρει το συµµετέχοντα του διαγωνισµού στην κατηγορία ζωγραφικής για το έργο του.

Η αναπληρώτρια προϊσταµένη της Ζ’ ΕΠΚΑ, Ολυµπία Βικάτου, απένειµε το βραβείο στην κατηγορία Λογοτεχνία.

Οι µαθητές των βραβείων

Ο µαθητής Κωνσταντίνος Μαντζιβής, απέσπασε το 1ο βραβείο ποίησης και το 1ο βραβείο διηγήµατος.

Η µαθήτρια Ρεβέκα Καραβέλα µε το 2ο βραβείο ποίησης.

Οι µαθητές Νίκος Μαρουφίδης και Κριστιάν Κόλα µε την 1η ειδική διάκριση ποίησης.

Η µαθήτρια Ευαγγελία Κωστοπούλου µε την 2η ειδική διάκριση ποίησης.

Η µαθήτρια Αθανασία Μαντά µε τον 1ο έπαινο ποίησης.


12

EΠΙΛΟΓΕΣ

επιχειρείν ANASTASIA ενδύµατα

Ο κόσµος της γυναίκας Α

πό το 2004 έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της η επιχείρηση γυναικείων νεανικών ενδυµάτων “ANASTASIA” στον Πύργο, προσφέροντας στις γυναίκες ενδύµατα ποιότητας που αντιπροσωπεύουν κάθε γούστο και στυλ. Η ιδιοκτήτρια του καταστήµατος, Αναστασία Μανδαράκη, έχει δηµιουργήσει έναν χώρο ιδιαίτερο και σηµαντικό για τη γυναίκα µε αξεσουάρ που συνδυάζονται τέλεια µε όλα τα ενδύµατα καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε αισθητική και φαντασία. Εδώ και πέντε ολόκληρτα χρόνια, το κατάστηµα διαθέτει στην αγορά του Πύργου, όλα όσα αναζητούν οι νέες γυναίκες αλλά και εκείνες που νιώθουν νέες µέσα από µια µεγάλη γκάµα σε τζιν παντελόνια, µπλουζάκια, φορέµατα και φούστες που δίνουν στις καθηµερινές και τις πιο επίσηµες εµφανίσεις µια ξεχωριστή νότα οµορφιάς. Στην “ANASTASIA” θα βρείτε µεταξύ άλλων τις επώνυµες εταιρείες Sisley, Detoil, Klio, Elxis, NoStress, Easy Wear, Gpoint κ.α. Το κατάστηµα από την πρώτη µέρα λειτουργίας του, έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του πελάτη, συνδυάζοντας την ποιότητα µε τις καλές τιµές ενώ συνεχίζει µέχρι σήµερα να προσφέρει άψογο σέρβις σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν µια ξεχωριστή εµφάνιση. Μανωλοπούλου & Γρηγορίου Ε’ Πύργος, 26210 25755 ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com


14

EΠΙΛΟΓΕΣ

Μοναδικές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν απόλυτα κάθε σας γευστική επιθυµία. Στο εστιατόριο ΚΑΒΟΥΡΙ, η παρέα θα διασκεδάσει απολαµβάνοντας παράλληλα την µαγευτική θέα του Ιονίου. Καβούρι Κατακόλου, 26210 41343

exodos CAFÉ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡ-

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

ΓΙΟΣ

*GALA

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*ΠΑΝΘΕΟΝ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΟΥΤΣΟΥΓΙΑΣ

ΞΥΛΟΚΕΡΑ

*ΠΑΡΑΘΙΝ ΑΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΩ

*ΜΕΘΕΞΗ

ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ

*ALEXANDER

ΛΕΧΑΙΝΑ

*ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*AMIGOS

ΖΑΧΑΡΩ

*ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ ΑΝΗΛΙΟ

*APOLIS

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ARTE

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*Ο ΑΝΤΡΕΑΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*AZZURO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*Ο ΝΙΚΟΛΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*BANANA

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΠΥΡΓΟΣ

*BO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΠΥΡΓΟΣ

*CAFÉ CHANTANT ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΑΡΑΚΤΙΟΝ

*CAFÉ DE GRECO ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΕΤΡΑ

ΣΤΡΕΦΙ

*C’ EST LA VIE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*CHOCOLAT

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΠΟΛΥΓΕΥΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*CORTE

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΣΥΜΠΟΣΙΟ

*CORTE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΛΙΝΑΡΙΑ

*CUBA ‘N’ EROS

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ

*DALUZ

ΠΥΡΓΟΣ

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ

*DEL MARE

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΖΙΒΑΕΡΙ

*DESCANSO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΖΑΧΑΡΩ

*EPOCA

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ

*ESCAPE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ∆ΑΣΟΣ

*LOCOMOTIVE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΑΤΩΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΗ

ΠΥΡΓΟΣ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΠΥΡΓΟΣ ΚΟΥΜΑΝΙ ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ

*NOSTRO

ΠΥΡΓΟΣ

*OBSESSION

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ

ΠΥΡΓΟΣ

*PASSAGIO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

*PICCO BELLO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ

*PORTO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ

*REX

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*RITROVO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ

ΛΑΣΤΕΪΚΑ

*SANTE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*SENTIERO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*SOULATSO

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΜΠΑΡΜΠΑ∆ΗΜΟΣ –

*TABAC

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΤΑ 9 Α∆ΕΛΦΙΑ

*TORENZE CAFÉ

ΚΑΣΤΡΟ

*ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ∆ΡΟΜΙ

*VIGIA VILLAGE

ΚΥΛΛΗΝΗ

*ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΡΙΑΣ ΠΥΡΓΟΣ

*ΕΞΙΣ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΚΡΕΣΤΕΝΑ

*ΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΦΥΤΙΕΣ

2Ο ΧΛΜ

*ΕΥ∆ΩΡΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΘΕΑ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΦΩΛΙΑΣΤΑΘΜΟΣ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΘΕΟΓΟΝΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*CAVOLA D’ORO

*ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ

ΠΥΡΓΟΣ

*DEL ANGELO

*ΡΟ∆ΟΝ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*EL GRECO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΣΕΙΡΙΟΝ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΣΤΑΘΜΟΠΟΛΙΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ

ΕΠΙΤΑΛΙΟ

*KASBAH

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΚΛΑΡΑ

*ΘΙΝΕΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

ΜΑΧΟΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*INCANTO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*Ο ΜΠΕΜΠΗΣ

ΠΥΡΓΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ

ΜΥΡΣΙΝΗ

*ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΑΝΝΑ

ΚΥΛΛΗΝΗ

*ΚΑΣΤΡΟ

ΑΓΙΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

*ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*DUE STRADE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΓΛΥΦΑ∆Α

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΣΕ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΑΒΟΥΡΙ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

ΡΕΜΙΖΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΜΑΡΙΝΑ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΣΟΥ ΜΟΥ

ΚΥΛΛΗΝΗ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

*Ο ΜΠΑΜΠΗΣ

ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΥΡΤΙΑ

*ΑΓΡΟΤΙΚΟ

ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ

*ΡΟ∆ΟΝ

*ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*Ο ΠΕΤΡΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

*ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΖΑΧΑΡΩ

*Ο ΦΩΤΗΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*PARADISE

ΠΑΛΟΥΚΙ

*ΠΕΤΣΙΚΑΝΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*PASTIME

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣΜΥΡΤΙΑ

*RIFUGIO

ΣΤΡΕΦΙ

*ΝΕΚΤΑΡ & ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

*ROTONDA

ΠΥΡΓΟΣ

*ΓΕΥΣΗ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*STREET ΡΕΜΟΥΝ∆ΟΥ ΚΟΥΡΟΥΤΑ

ΜΟΡΙΑΣ

ΛΑΜΠΕΙΑ

*VENUS

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΛΑΘΟΥΡΗΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΑΙΓΛΗ

ΠΥΡΓΟΣ

ΖΩΡΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ

ΚΑΡΟΥΤΕΣ

ΕΙ∆ΑΡ

ΚΥΛΛΗΝΗ

*ΒΑΚΧΟΣ

ΜΙΡΑΚΑ

ΜΕΖΕ∆ΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

*ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ

ΑΓ. ΑΝ∆ΡΕΑΣ

*ΒΥΘΟΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΕΝ ΛΕΥΚΩ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΕΝ ΠΛΩ ∆ΑΚΟΥΡΑΣΚΑΤΑΚΟΛΟ *ΕΞΟΧΙΚΟ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

*ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΓΛΑΡΟΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΖΙΜΗΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΜΟΥΡΑΓΙΟ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΕΝΑΛΙΟΝ

ΠΑΛΟΥΚΙ

*ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝΠΥΡΓΟΣ

Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας και περάστε µε την παρέα σας αξέχαστες στιγµές όποια ώρα της ηµέρας κι αν επιλέξετε να πάτε στο SANTE. 28ης Οκτωβρίου & Μπιζανίου, Πύργος, 26210 36195

*ΚΙΡΚΗ

*ΑΝΕΜΟΣ

*ΖΟΡΜΠΑΣ

ΜΥΡΤΙΑ

*Η ΘΕΑ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

*Η ΣΤΑΜΝΑ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΚΑΝΑ∆ΑΣ *ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΟΥΤΑ

ΝΥΧΤΑ *ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*FUEGO

ΠΥΡΓΟΣ

*MOKAI

ΠΥΡΓΟΣ

*BOOM

ΒΑΡ∆Α

*ΘΕΑ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*GALLERY

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*GR CLUB

ΓΑΣΤΟΥΝΗ

*Q

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΘΙΝΕΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*TERMINAL

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΑΒΑΝΤΖΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*AXION

ΠΥΡΓΟΣ

ΣΦΗΝΑΚΙΑ

ΠΥΡΓΟΣ


patrisnews  

patris,pirgos

patrisnews  

patris,pirgos