Page 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2009

∆ηµήτρης Λέντζος

«Η µεγάλη διαδήλωση του Ενός»


4

EΠΙΛΟΓΕΣ

Επιµέλεια: Μάκης Τσιπολίτης

Μύρισε καλοκαίρι… ATTRACTIVE

BOUDOIR CHIC Μια άποψη αισθητικής που θα σκεπάσει αισθησιακά τον εσωτερικό σας κόσµο. Εσώρουχα, πιζάµες, µαγιό και οτιδήποτε χρειάζεστε για τις προσωπικές στιγµές σας θα το βρείτε εκεί.

Νεανικά ρούχα για κάθε ώρα και στιγµή θα βρείτε µόνο εκεί. Επιλέξτε µέσα από µια πλούσια γκάµα τα κοµµάτια του καλοκαιριού και ανανεώστε την διάθεσή σας φορώντας αέρινα υφάσµατα.

Πατρών 12-14, Πύργος, 26210 20411

Αγίου Νικολάου 2, Πύργος, 26210 23572

SENSE

Μ

ε µοναδικά σύνολα και υπέροχα φορέµατα αέρινα που προσδίδουν αυτοπεποίθηση η µόδα του καλοκαιριού έρχεται να συνεπάρει κάθε γυναίκα που αναζητά το χρώµα στη…ντουλάπα της! ∆οκιµάστε τα πιο µοδάτα σύνολα και αποφασίστε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Ντύστε τον εσωτερικό σας κόσµο µε στυλ και νιώστε άνετα µε το σώµα σας. Εσώρουχα που τη νέα σεζόν θα σας δώσουν µια αίσθηση αυτοπεποίθησης και θα σας ταξιδέψουν στον κόσµο των χρωµάτων. Αυγερινού 28, Πύργος, 26210 30692

ROMINA Ρούχα ποιότητας που εντυπωσιάζουν σε κάθε σας εµφάνιση και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Νέα κοµµάτια που δίνουν έναν άλλο τόνο στις δικές σας στιγµές και είναι απαραίτητα… Αιόλου 19, Πύργος, 26210 32038

STUDIO ∆ΩΡΟΥ Μοναδικές δηµιουργίες για να στολίσετε το σπίτι σας και να αποθανατίσετε τις δικές σας στιγµές. Υπέροχα διακοσµητικά που σας αλλάζουν την διάθεση και ανανεώνουν τους χώρους του σπιτιού σας. Μανωλοπούλου 10, Πύργος, 26210 22411


6

EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη DIONYSIA 2009

Το κρασί και η σταφίδα της Ηλείας

Σηµαντική ήταν η προβολή που έκανε στα προϊόντα της Ηλείας και το ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ αποκοµίζοντας θετικά σχόλια. Εδώ ο ∆/ντης της ΕΑΣ Η-Ο, Σπύρος Γιακουµέλος, µε τον κ. Χρήστο Κανελλακόπουλο.

Π Η Γ Η Γ Ι Α Κ Ο ΥΜ Ε Λ Ο Υ g i a k o u me l o u @ e p a t r i s . g r ε πολύ καλές προοπτικές για την ανάδειξη και προβολή των προϊόντων της Ηλείας εξελίχθηκε η συµµετοχή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Ηλείας – Ολυµπίας στην έκθεση «DIONYSIA 2009» που πραγµατοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα. Στο καλοστηµένο περίπτερο της ΕΑΣ Η-Ο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιµάσουν και να γευθούν την ποιότητα του λευκού και του κόκκινου κρασιού καθώς και την µοναδική γεύση της σταφίδας που παράγει ο τόπος µας. Ο ∆ιευθυντής της Ένωσης, Σπύρος Γιακουµέλος, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Θέλουµε να αναδείξουµε µε πολλούς τρόπους και µέσα από εκθέσεις τα προϊόντα που διαθέτει η Ηλεία. Η παρουσία µας ήταν αρκετά καλή καθώς

δεχθήκαµε θετικές κριτικές για τα προϊόντα µας από τους µετρ που επισκέφθηκαν το περίπτερό µας. Εµείς συνεχίζουµε να στηρίζουµε την παράδοση και την ποιότητα των προϊόντων της Ηλείας που είναι τα καλύτερα στον κόσµο. Το κρασί άλλωστε θεωρείται από τα καλύτερα της περιοχής µας γιατί διαθέτουµε καλές ποικιλίες όπως είναι το φιλέρι και ο ροδίτης. Αυτά τα προϊόντα προσπαθούµε να τα αναδείξουµε και σε συνδυασµό ότι η Ηλεία έχει µια ιστορία όσον αφορά αυτά τα προϊόντα». Ο κ. Γιακουµέλος επίσης στάθηκε στην δηµιουργία του πρώτου ινστιτούτου αµπελοειδών το οποίο δηµιουργήθηκε στην Ηλεία το 1925. Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο κ. Στέφανος Μάνος ενώ στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων µε τον γεωπόνο ∆ιονύση Γραµµατικό, υπεύθυνο για τις αναδιαρθρώσεις αµπέλων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η υπεύθυνη του ιδρύµατος Βαρδινογιάννη για το παιδί και την οικογένεια, Γωγώ Σταθοπούλου, εξέφρασε τα θετικά της σχόλια για την συµµετοχή της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Ηλείας – Ολυµπίας στην έκθεση.

Η οινολόγος Σοφία Καλαµπόκα και ο συνεργάτης της ΕΑΣ Η-Ο, Κώστας Παρασκευόπουλος, παρουσίασαν τα προϊόντα του τόπου µας και την ποιότητα που η Ηλεία διαθέτει.

Μ Θέµα το κρασί είχε η έκθεση «DIONYSIA 2009» που πραγµατοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Το στέλεχος της εταιρείας HELLAS FARM, Παναγιώτης Τσάκωνας, βρέθηκε στο περίπτερο της ΕΑΣ δοκιµάζοντας τα µοναδικής ποιότητας προϊόντα της.

Ο ιδρυτής της Οινικής Βιοµηχανίας Γιάννης Μπουταρης, επισκέφθηκε στο περίπτερο της ΕΑΣ Η-Ο, όπου ο επικεφαλής του κλιµακίου της ΕΑΣ του πρόσφερε σαν αναµνηστικό δώρο ένα κουτί µε το εξαιρετικό προϊόν της Ηλείας, τη σταφίδα.


EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη

7

Θέµα την ποιότητα του λαδιού της Ηλείας είχε η παρουσίαση της ΑΝΟΛ

Η προώθηση, η ανάδειξη και οι ευεργετικές ιδιότητες

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισµών Ηλείας – Ολυµπίας, προσέφερε στους παρευρισκόµενους του συνεδρίου σαν αναµνηστικό δώρο γραµµατόσηµα µε το σήµα της ελιάς.

Π Η Γ Η Γ Ι Α ΚΟ Υ Μ Ε Λ Ο Υ g i a k o u me l o u @ e p a t r i s . g r

Μ

ια σηµαντική συµµετοχή στο συνέδριο «Πελοπόννησος: Ένας τόπος, Μια συνείδηση», το οποίο διοργάνωσαν οι Αναπτυξιακές Εταιρείες της Πελοποννήσου το Νοέµβριο του 2008 στο κέντρο ΑΘΗΝΑΪΣ στην Αθήνα, είχε η Αναπτυξιακή Ολυµπίας (ΑΝΟΛ) του νοµού µας. Στο συνέδριο διαφηµίστηκαν µε τον καλύτερο τρόπο όλα τα προϊόντα που καλλιεργούνται σε περιοχές της Πελοποννήσου ενώ για την Ηλεία, µέσω της ΑΝΟΛ, η Ένωση Αγροτικών

Το πάνελ του συνεδρίου αποτελούσαν οι Νίκος Θεοφιλόπουλος, ∆ιευθυντής της Αναπτυξιακής Ολυµπίας, Θοδωρής Παναγούλης, δηµοσιογράφος, Γιώργος Σκούρας, Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αµπελώνα της Πελοποννήσου και Σπύρος Γιακουµέλος, ∆ιευθυντής της ΕΑΣ Η-Ο.

Ο ∆/της της ΑΝΟΛ, Νίκος Θεοφιλόπουλος και ο Συντονιστής του συνεδρίου Θοδωρής Παναγούλης.

Συνεταιρισµών Ηλείας – Ολυµπίας, µε επικεφαλής τον ∆/ντη Σπύρο Γιακουµέλο, προώθησε την ποιότητα του λαδιού. Όπως είπε στην οµιλία του ο κ. Γιακουµέλος το λάδι που διαθέτει ο Νοµός µας έχει ευεργετικές ιδιότητες ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσπάθειες που έχει κάνει η ΕΑΣ προκειµένου το λάδι του τόπου µας να γίνει προϊόν Προστατευόµενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ). Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισµών Ηλείας – Ολυµπίας, προσέφερε ως αναµνηστικό δώρο στους παρευρισκόµενους γραµµατόσηµα µε το σήµα της ελιάς ενώ πραγµατοποιήθηκαν και βραβεύσεις

Ο πολυχώρος ΑΘΗΝΑΪΣ στην Αθήνα, όπου πραγµατοποιήθηκε το συνέδριο των Αναπτυξιακών Εταιρειών της Πελοποννήσου.

Για τις ευεργετικές ιδιότητες του λαδιού µίλησε ο ∆ιευθυντής της ΕΑΣ Η-Ο, Σπύρος Γιακουµέλος (δεξιά) ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αµπελώνα της Πελοποννήσου, Γιώργος Σκούρας (αριστερά) έκανε αναφορά στην ποιότητα του κρασιού που διαθέτει η Πελοπόννησος.

ατόµων που έχουν κάνει καινοτόµες προτάσεις πάνω στην σωστή και ποιοτική καλλιέργεια των προϊόντων της Πελοποννήσου. Συντονιστής του συνεδρίου ήταν ο δηµοσιογράφος, Θοδωρής Παναγούλης. Οµιλίες απηύθυναν ο ∆ιευθυντής της Αναπτυξιακής Ολυµπίας, Νίκος Θεοφιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αµπελώνα της Πελοποννήσου, Γιώργος Σκούρας και ο ∆ιευθυντής της ΕΑΣ, Σπύρος Γιακουµέλος, οι οποίοι στάθηκαν στο γεγονός της καλύτερης προώθησης των προϊόντων της Πελοποννήσου, µε σκοπό την ανάδειξή τους και εκτός συνόρων.

Στο περίπτερο που λειτουργούσε η ΑΝΟΛ στο συνέδριο βασικό θέµα ήταν η ελιά και η ποιότητα του λαδιού.


8

EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη ∆ηµήτρης Λέντζος

«Η µεγάλη διαδήλωση του Ενός» Π ΗΓΗ ΓΙ ΑΚ ΟΥ ΜΕ ΛΟΥ g i a k o u m e l o u @ e p at r i s. g r

Έ

χοντας επιτελέσει ένα πολύ σηµαντικό έργο ως ποιητής και στιχουργός, µε τους στίχους του να ερµηνεύονται από κορυφαίους Έλληνες τραγουδοποιούς, ο ∆ η µ ή τ ρ η ς Λ έ ν τ ζ ο ς , ο καταγόµενος από τον δήµο Φολόης δηµιουργός, εισέρχεται δυναµικά και µε το ήθος που τον διακρίνει στην πεζογραφία. Με το πρώτο του έργο « Η µ ε γ ά λ η δ ι α δ ή λ ω σ η τ ο υ ε ν ό ς » που κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Μ Ε Τ Ρ Ο Ν Ο Μ Ο Σ, ο ∆ηµήτρης Λέντζος, «πιάνεται» από οχτώ ανθρώπινες ιστορίες και ένα παραµύθι για να µας ταξιδέψει και να µας αιφνιδιάσει µοναδικά. Η ιδιαίτερης σηµασίας λέξεις που ο συγγραφέας χρησιµοποιεί στα διηγήµατα του βιβλίου του προσδίδουν µια σκληρή και τρυφερή γραφή ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «Ο λόγος του δηµιουργεί ένα µεγάλο εικονοστάσιο που τρέχει σαν ποτάµι πότε προς τη θάλασσα και πότε εντός του, προς την πηγή του». Όλα τα διηγήµατα που έχει επιλέξει ο ∆ηµήτρης Λέντζος για το βιβλίο του αφορούν προσωπικές ιστορίες που διαθέτουν βιωµατικά στοιχεία ερχόµενος στο τέλος του µε ένα παραµύθι για µικρούς και µεγάλους να χαλαρώσει την ψυχή και το πνεύµα.

«Η φαντασία είναι η πατρίδα της πραγµατικότητας. Εγώ δεν ξέρω τι είναι πραγµατικό και τι φανταστικό στη ζωή µου», αναφέρει ο ίδιος, συνοδοιπόρος στις οκτώ αυτές

ανθρώπινες ιστορίες. Όσο για το παραµύθι «Το µερµηγκάκι και η πυγολαµπίδα» ο δηµιουργός αναφέρεται µε λόγια τρυφερά και µοναδικά γι’ αυτή την δύσκολη τέχνη, µέσα από την οποία µπορεί κανείς να πει πολλά πράγµατα και να εκφράσει άπειρα συναισθήµατα. Το πρώτο έργο στην πεζογραφία του ∆ηµήτρη Λέντζου, κέρδισε αµέσως τις εντυπώσεις και τις θετικές κριτικές τόσο µε το περιεχόµενο όσο και µε την εικονογράφηση, που επιµελήθηκε για πρώτη της φορά η Ολύµπια ζωγράφος, Γ ε ω ρ γ ί α Κ α ρ α χ ά λ ι ο υ . Κοντά στον µεγάλο δηµιουργό, βρέθηκαν ο Ηλείος µουσικοσυνθέτης, Η λ ί α ς Α ν δ ρ ι ό π ο υ λ ο ς , ο συνθέτης Χ ρ ή σ τ ο ς Λ ε ο ν τ ή ς και ο συνθέτης Μ ι χ ά λ η ς Τ ε ρ ζ ή ς . Όλοι τους είχαν να θυµηθούν πολλά από την συνεργασία τους µε τον ∆ηµήτρη Λέντζο και να µιλήσουν γι’ αυτόν και πλέον ως πεζογράφο. Ο κριτικός λογοτεχνίας Κ ω σ τ α ς Κ α λ η µ έ ρ η ς , αναφέρθηκε σε κάθε ένα από τα διηγήµατα του ∆ηµήτρη Λέντζου καθώς και στο σπουδαίο του έργο στην κοινωνία ως ποιητής και στιχουργός. Ο δηµοσιογράφος και συγγραφέας Τ ά σ ο ς Κ α ρ α ν τ ή ς , έκανε αναφορά στον τρόπο και τη δύναµη της γραφής του δηµιουργού, ο οποίος µέσα από τις δουλειές του έχει δηµιουργήσει τη «δική του ευδιάκριτη στιχουργική ταυτότητα». Αποσπάσµατα από το βιβλίο «Η µεγάλη διαδήλωση του Ενός» διάβασε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο δηµαρχείο του Πύργου ο ηθοποιός Π α ν α γ ι ώ τ η ς Σ π η λ ι ό π ο υ λ ο ς ενώ την βραδιά έκλεισε µε την µοναδική της φωνή η Σ ο φ ί α Π α -

Με φόντο τα σπουδαία έργα της ζωγράφου Γεωργίας Καραχάλιου που περιλαµβάνονται στο βιβλίο, το πάνελ της εκδήλωσης στον Πύργο αποτέλεσαν (από αριστερά) ο συνθέτης Μιχάλης Τερζής, ο ηθοποιός Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, ο δηµιουργός ∆ηµήτρης Λέντζος και ο δηµοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Καραντής.

π ά ζ ο γ λ ο υ ερµηνεύοντας τραγούδια σε στίχους του ∆ηµήτρη Λέντζου µε τον Ν ε ο κ λ ή Ν ε ο φ υ τ ί δ η να την συνοδεύει στο πιάνο. Ο ∆ηµήτρης Λέντζος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα συνεχίσει να κάνει αυτό που τόσο αγαπά, ετοιµάζοντας µια ακόµα νέα δουλειά µε διηγήµατα τα οποία αναµένεται να εκδοθούν στις αρχές του 2010, εκφράζοντας τις θερµές του ευχαριστίες στον Θ α ν ά ση Σ υ λ ι β ό από τις εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ για την σηµαντική του βοήθεια στην έκδοση του πρώτου συγγράµµατος.

Το βιβ λίο «Η περιλα µεγάλη µβάνει διαδή οκτώ δ ιηγήµα λωση του Εν ό τα και ένα πα ς» ραµύθ ι.


EΠΙΛΟΓΕΣ

Ηλειούπολη

Μεγάλη συγκίνηση για την Γεωργία Καραχάλιου ήταν η επιλογή της στην εικονογράφηση του βιβλίου του ∆ηµήτρη Λέντζου. Και για εκείνη ήταν το πρώτο της δηµιούργηµα σε βιβλίο.

Στην εκδήλωση στο κατάστηµα PUBLIC στην Αθήνα ο µουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, ο κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Καληµέρης και ο συγγραφέας ∆ηµήτρης Λέντζος.

Η κατάµεστη αίθουσα του δηµαρχείου του Πύργου αποτέλεσε την απόδειξη της αγάπης του κόσµου για τον µεγάλο δηµιουργό ∆ηµήτρη Λέντζο.

Ο ηθοποιός Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, µε κατάθεση ψυχής, διαβάζει αποσπάσµατα από το βιβλίο του ∆ηµήτρη Λέντζου.

9

Ιδιαίτερη αναφορά στο έργο του ∆ηµήτρη Λέντζου έκανε ο µουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος ο οποίος παρουσίασε το βιβλίο στην εκδήλωση στην Αθήνα ενώ σε κάθε ένα από τα διηγήµατα και το παραµύθι αναφέρθηκε ο κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Καληµέρης.

Η Ολύµπια ζωγράφος Γεωργία Καραχάλιου Εκτός από το πρώτο του βιβλίο στην εκδήλωση στον Πύργο, ο εκφραστής της ποιητικής τέχνης και της πεζογραφίας όπου τα έργα της απέσπασαν θετικές ∆ηµήτρης Λέντζος παρουσίασε και τα τραγούδια του τα οποία κριτικές από τους αναγνώστες και έχουν ερµηνευτεί από σπουδαίους Έλληνες τραγουδοποιούς. συνδυάστηκαν µοναδικά µε το περιεχόµενο του βιβλίου.

Για τη φιλία τους που µετρά 25 και πλέον χρόνια αλλά και για την συνεργασία τους στο δίσκο «Έρωτας Αρχάγγελος» µίλησε για τον ∆ηµήτρη Λέντζο, ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής.

Ο δηµιουργός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει από βάθος καρδιάς τόσο την Γεωργία Καραχάλιου που εικονογράφησε το βιβλίο του, όσο και τον Θανάση Συλιβό από τις εκδόσεις ΜΕΤΡΟΝΟΜΟΣ που συντέλεσαν θετικά στην δηµιουργία του πρώτου του συγγράµµατος.


EΠΙΛΟΓΕΣ

επιχειρείν Βραβείο για την µπουτίκ LACOSTE του Πύργου

Το πιο καλοστηµένο κατάστηµα ΠΗΓΗ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@epatris.gr

Έ

χοντας αποσπάσει το πρώτο βραβείο για την περίοδο 2008 – 2009 ως η καλύτερη µπουτίκ που λειτουργεί στην Ελλάδα, το κατάστηµα LACOSTE του Πύργου, προσφέρει προϊόντα ποιότητας στην γυναίκα, τον άντρα και το παιδί. Από τον Μάρτιο του 2009, το κατάστηµα του Πύργου, βρίσκεται στην πρώτη θέση σαν το πιο καλοστηµένο και προσεγµένο µαγαζί ολόκληρης της χώρας, ενώ ήδη η λειτουργία του από το έτος 2006 στην πόλη του Πύργου, έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εταιρεία LACOSTE διαθέτει ανδρικό ρούχο, γυναικείο και παιδικό όπως επίσης παπούτσια, τσάντες και αρώµατα. Ουσιαστικά στην µπουτίκ της πόλης του Πύργου, µπορεί κανείς να βρει όλα τα προϊόντα της LACOSTE εξυπηρετώντας κάθε απαίτηση. Τα ρούχα που το κατάστηµα διαθέτει απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα γούστα και εκεί βρίσκεται από τα πιο απλά σύνολα, σπορ ντύσιµο και χρωµατιστά µπλουζάκια, πουκάµισα και αξεσουάρ. Ερµού 28, Πύργος, τηλ. 26210 27717

Φωτο Μόνο όσες έχουν ονοµαστεί

11


14

EΠΙΛΟΓΕΣ

exodos CAFÉ

DUE STRADE ∆οκιµάστε τον καλύτερο καφέ και περάστε µε την παρέα σας όµορφα τις ώρες σας στον χώρο του. Επιλέξτε το για την παρείστικη διάθεση που προσφέρει, για την φιλική ατµόσφαιρα που διαθέτει αλλά και για την ποιότητα στα προϊόντα του. Είναι καθηµερινά ανοικτό από το πρωί έως το βράδυ για να απολαµβάνουµε τον καφέ ή το ποτό µας. Πάρτε τηλέφωνο και παραγγείλετε ότι θέλετε. Το κατάστηµα θα σας το φέρει αµέσως. 28ης Οκτωβρίου και Ρήγα Φεραίου, Πύργος, τηλ. 26210-24025

Μια πανδαισία από γεύσεις µας περιµένει εκεί. Απολαύστε δίπλα στην ζεστασιά του τζακιού µαγειρευτά πιάτα, ψητά στα κάρβουνα και φυσικά µην αντισταθείτε στα διάσηµα παϊδάκια του που αποτελούν σηµείο αναφοράς στην γεύση και την νοστιµιά. Καλακέικα Σκαφιδιάς, τηλ. 26210-54545

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΚΙΡΚΗ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*ΑΝΕΜΟΣ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ

*GALA

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΟΥΤΣΟΥΓΙΑΣ

ΞΥΛΟΚΕΡΑ

*ΠΑΝΘΕΟΝ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΜΕΘΕΞΗ

ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ

*ΠΑΡΑΘΙΝ ΑΛΟΣ

ΖΑΧΑΡΩ

*ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ALEXANDER

ΛΕΧΑΙΝΑ

*ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ ΑΝΗΛΙΟ

*AMIGOS

ΖΑΧΑΡΩ

*ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ

*APOLIS

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*Ο ΑΝΤΡΕΑΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*ARTE

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*Ο ΝΙΚΟΛΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*AZZURO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΠΥΡΓΟΣ

*BANANA

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑΠΥΡΓΟΣ

*BO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΑΡΑΚΤΙΟΝ

*CAFÉ CHANTANT

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΕΤΡΑ

ΣΤΡΕΦΙ

*CAFÉ DE GRECO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*CE LA VIE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΠΟΛΥΓΕΥΣΤΟΝ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*CHOCOLAT

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*CORTE

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*CORTE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ

ΛΙΝΑΡΙΑ

*CUBA ‘N’ EROS

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ

*DALUZ

ΠΥΡΓΟΣ

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ

*DEL MARE

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΖΙΒΑΕΡΙ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*DESCANSO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ

ΖΑΧΑΡΩ

*EPOCA

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*ESCAPE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ∆ΑΣΟΣ

*LOCOMOTIVE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΑΤΩΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ

*NOSTRO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ

ΠΥΡΓΟΣ

*OBSESSION

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

*PASSAGIO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ

*PICCO BELLO

ΠΥΡΓΟΣ

ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*PORTO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*REX

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ

ΛΑΣΤΕΪΚΑ

*RITROVO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*SANTE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΜΠΑΡΜΠΑ∆ΗΜΟΣ –

*SENTIERO

ΠΥΡΓΟΣ

ΤΑ 9 Α∆ΕΛΦΙΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*SOULATSO

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ∆ΡΟΜΙ

ΑΓΙΟΣ

*TABAC

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΙΩΑΝΝΗΣ

*TORENZE CAFÉ

ΚΑΣΤΡΟ

*ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΡΙΑΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*VIGIA VILLAGE

ΚΥΛΛΗΝΗ

*ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

ΚΡΕΣΤΕΝΑ

*ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΦΥΤΙΕΣ

*ΕΞΙΣ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΦΩΛΙΑΣΤΑΘΜΟΣ

*ΕΥ∆ΩΡΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΘΕΑ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*CAVOLA D’ORO

ΚΑΛΛΙΚΟΜΟ

*ΘΕΟΓΟΝΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*DEL ANGELO

ΜΥΡΣΙΝΗ

*ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*EL GRECO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΤΟ ΦΟΥΡΝΑΚΙ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΡΟ∆ΟΝ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

*ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ

ΕΠΙΤΑΛΙΟ

*ΣΕΙΡΙΟΝ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΛΑΡΑ

ΜΑΧΟΣ

*ΣΤΑΘΜΟΠΟΛΙΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*KASBAH

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*Ο ΜΠΕΜΠΗΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΘΙΝΕΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΑΝΝΑ

ΚΥΛΛΗΝΗ

*INCANTO

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΓΛΥΦΑ∆Α

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΚΑΣΤΡΟ

ΑΓΙΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ

*ΚΑΒΟΥΡΙ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*DUE STRADE

ΠΥΡΓΟΣ

*ΜΑΡΙΝΑ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΣΟΥ ΜΟΥ

ΚΥΛΛΗΝΗ

*Ο ΜΠΑΜΠΗΣ

ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ

*ΡΟ∆ΟΝ

ΜΥΡΤΙΑ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ο Φώτης

*ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

ΠΥΡΓΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

ΚΟΥΜΑΝΙ

2Ο ΧΛΜ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΑΓΡΟΤΙΚΟ

ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ

*Ο ΠΕΤΡΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

*ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*Ο ΦΩΤΗΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΖΑΧΑΡΩ

*ΠΕΤΣΙΚΑΝΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*PARADISE

ΠΑΛΟΥΚΙ

*ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΥΡΤΙΑ

*PASTIME

ΠΥΡΓΟΣ

*ΝΕΚΤΑΡ & ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΠΥΡΓΟΣ

*RIFUGIO

ΣΤΡΕΦΙ

*ΓΕΥΣΗ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ROTONDA

ΠΥΡΓΟΣ

ΜΟΡΙΑΣ

ΛΑΜΠΕΙΑ

*STREET ΡΕΜΟΥΝ∆ΟΥ ΚΟΥΡΟΥΤΑ

ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ

ΠΥΡΓΟΣ

*VENUS

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΛΑΘΟΥΡΗΣ

*ΑΙΓΛΗ

ΠΥΡΓΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

ΝΥΧΤΑ

*ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ

ΚΑΡΟΥΤΕΣ

*ΠΑΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΒΑΚΧΟΣ

ΜΙΡΑΚΑ

*FUEGO

ΠΥΡΓΟΣ

*ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ

ΑΓ. ΑΝ∆ΡΕΑΣ

*LOVE ME

ΠΥΡΓΟΣ

*ΒΥΘΟΣ

ΚΑΛΑΚΕΪΚΑ

*MOKAI

ΠΥΡΓΟΣ

*ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*BOOM

ΒΑΡ∆Α

*ΕΝ ΛΕΥΚΩ

ΠΥΡΓΟΣ

*BY NIGHT

ΑΡΧΑΙΑ

*ΕΝ ΠΛΩ ∆ΑΚΟΥΡΑΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΕΞΟΧΙΚΟ

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

*ΘΕΑ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΕΠΕΣΤΡΕΦΕ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*GALLERY

ΑΡΧΑΙΑ

*ΓΛΑΡΟΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*ΤΖΙΜΗΣ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*GR CLUB

ΓΑΣΤΟΥΝΗ

*ΜΟΥΡΑΓΙΟ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

*Q

ΚΟΥΡΟΥΤΑ

*ΕΝΑΛΙΟΝ

ΠΑΛΟΥΚΙ

*ΘΙΝΕΣ

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ

*ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΠΥΡΓΟΣ

*TERMINAL

ΠΥΡΓΟΣ

*ΖΟΡΜΠΑΣ

ΜΥΡΤΙΑ

*ΚΑΒΑΝΤΖΑ

ΠΥΡΓΟΣ

*Η ΘΕΑ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

*AXION

ΠΥΡΓΟΣ

*Η ΣΤΑΜΝΑ

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

*ΝΑΟΣ

ΠΥΡΓΟΣ

*ΚΑΝΑ∆ΑΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ


Επιλογές 10/05/2009  

Epiloges ths efhmeridas Patris