Page 1

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: ΓΕΝΙΚΟΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣ

«Κλείνει» τον Καµερουνέζο Ερίκ Νιάτσου Ν’Ντέµα

Νίκες για ∆όξα, ΠΑΟΒ και Αστέρα Σελίδες 18,19

Σελίδες 20, 21

ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ: 39114 ΤΙΜΗ: 0,80€

ΤΙΜΗ ΑΘΗΝΑΣ: 1,00€

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙ∆ΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

www.patrisnews.com

ΖΑΧΑΡΩ Προτάσεις για την ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης Σελίδες 12 - 13 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ ∆έκα (!) ενδιαφερόµενοι για υποψηφιότητα δηµάρχου Σελίδα 6

Απογοήτευση και θυµός στους ασθενείς και τους συνοδούς τους που περίµεναν ατελείωτες ώρες να εξυπηρετηθούν

Σελίδα 7

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟΥ

Στηρίζοντας την αγορά του Νοµού Ηλείας ενισχύουµε την τοπική οικονοµία


ΗΛΕΙΑΚΑ

δρώµενα

»

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

]

2 ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙ∆Ο ΤΗΣ ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΑΣ

Όταν µιλούν

οι αριθµοί

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Π 46% των Ευρωπαίων βλέπει θετικά την εργασιακή µετακίνηση, ενώ το 11% αρνητικά.

ίγες µόλις µέρες «ζωής» µετρά ακόµα το φετινό καλοκαίρι και η αντίστροφη µέτρηση για την επιστροφή των µαθητών στα θρανία έχει ξεκινήσει… Κατά πόσο βέβαια αυτή η επιστροφή θα είναι «οµαλή», µε την παιδεία να βρίσκεται σε στάδιο «κατεδάφισης», µε έναν τεράστιο αριθµό καθηγητών να βρίσκεται σε καθεστώς διαθεσιµότητας, µε την Τεχνολογική Εκπαίδευση να κοντεύει να «εξαφανιστεί» και µε τα νέα «πειράµατα» στις τάξεις του Λυκείου θα δείξει…

[

13,2% των Ευρωπαίων θα πήγαινε για επαγγελµατικούς λόγους οπουδήποτε στην Ευρώπη.

Των εν Νικοµήδεια δια ξίφους τελειωθέντων Αδριανού και Ναταλίας(†δ’αι.). Ανατολίου, Ανθίµου, Αντιόχου, Γεντηλίου, Ελευθερίου, Ερµογένους, Ευηθίου, Ευρετού, Ευτυχίου, Θεαγώνη, Θεοδώρου, Θύρσου, Ιωάννου, Καρτερίου, Κλαυδίου, Κυριάκου, Μαρδωνίου, Μαρίνου, Μηνωδίου, Πλάτωνος, Συνετού, Τρωαδίου και Φαρετρίου. Μαρτύρων Αδριανού, Αττικού και Σισινίου. Οσίων Ιβιστίωνος, Ιωάσαφ υιού βασιλέως Αιθιοπίας Αβενίρ. Τιθόη, του εν τω «Ευεργετινώ». Ο άγιος Αδριανός, ο οποίος έζησε την εποχή του αυτοκράτορα Μαξιµιανού, ήταν παντρεµένος µε την Ναταλία. Μία µέρα λοιπόν είδε 23 χριστιανούς, να είναι έτοιµοι να µαρτυρήσουν για την πίστη τους. Ο Αδριανός εντυπωσιάστηκε από αυτά πού άκουσε και δήλωσε στους ειδωλολάτρες ότι είναι κι αυτός χριστιανός. Αµέσως τον έπιασαν και τον έκλεισαν στην φυλακή. Εκεί πήγε η Ναταλία να του συµπαρασταθεί και να του πει να µην λυγίσει. Στην συνέχεια, αφού υπέµεινε πολλά και φρικτά βασανιστήρια παρέδωσε το πνεύµα του.

Ο Κ Α Ι Ρ ΟΣ

Σελήνη: 21ηµ. Aν. Hλίου: 6.50’ - ∆ύση Hλίου: 20.03’

στην Ηλεία

40% των Ελλήνων, είναι πρόθυµοι να φύγουν στο εξωτερικό λόγω εργασίας και σκέφτονται σοβαρά να εγκατασταθούν εκεί µόνιµα. Το 66,4% των Ελλήνων θεωρεί ότι µια χώρα του εξωτερικού µπορεί να προσφέρει, πέρα από εργασία, καλύτερη ποιότητα ζωής. Αγγλία και Ισπανία οι πιο δηµοφιλείς χώρες της Ε.Ε. για εργασιακή µετακίνηση.

4 - 8 - 24 - 32 - 42 - Τζόκερ: 16 16 - 21 - 22 - 23 - 34 - 46 + 42

Ι.

Περάστε

ΚΤΕΟ ΣΕ 20 λεπτά!

ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

www.patrisnews.com

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2621022549 2621032563 2621034855 FAX

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502 2621024059 2621026683 FAX

ΑΘΛΗΤΙΚΟ 2621026203

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621035338

Πλήρως ισότιµα µε τα δηµόσια ΚΤΕΟ καιµε τις ίδιες τιµές! ΣΥΝ ΤΡΙΑ∆Α ΠΥΡΓΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 26210 20970-1-2 ΤΗΛ.:2


4

» Με το µάτι των συντακτών µας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

?

ΕΡΩΤΗΣΗ Για να καταλάβω καλύτερα, το νέο σύστηµα της συλλογής των αποδείξεων στην φορολογική µας δήλωση, µε τα «µπόνους» και τα κίνητρα, έχει σαν στόχο να πατάξει τη φοροδιαφυγή ή… να φαγωθούµε µεταξύ µας;

!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ∆εν ξέρω τι µου λέτε εσείς, αλλά εγώ δύο γιατρούς θα «καρφώσω», έναν δικηγόρο και τον υδραυλικό που µου φτιάχνει τις βρύσες στο σπίτι και το «τσέπωσα» το ταξιδάκι στη Μύκονο του χρόνου!

Στη Ζάκυνθο…

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε το Σάββατο ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Μαρίνος εκπροσωπώντας το νοµό µας στις εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον πολιούχο του νησιού Άγιο ∆ιονύσιο. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ωστόσο, ο κ. Μαρίνος ενηµερώθηκε από τους τοπικούς φορείς και όχι µόνο για τα προβλήµατα και τα θέµατα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού προκειµένου να προσφέρει και αυτός όσο µπορεί στην επίλυσή τους. Σ.Π.

»

Εξαιρετικά ταλαντούχα Είναι ηθοποιός, καθηγήτρια χορού, και πιανίστρια… Ο λόγος για την ταλαντούχα Τατού ∆έδε που όσοι δεν την ήξεραν, κατάλαβαν από την ερµηνεία της στην παράσταση «Η επιστροφή της Ιφιγένειας» του Γιάννη Ρίτσου ότι πρόκειται µια εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που παρά το νεαρό της ηλικίας της, βγάζει απίστευτη ωριµότητα και ταλέντο στη σκηνή. Σίγουρα, στο µέλλον, θα τη δούµε ακόµα πιο ψηλά, αφού πρόκειται για «ανήσυχο» άτοµο που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, αλλά αναζητά πράγµατα και πειραµατίζεται. Κι εµείς χαιρόµαστε που είναι - έστω κατά το ήµισυ - από την περιοχή µας. Ν.Σ

Άκουσες… Ανάργυρε; Με µια «ατάκα», του ηθοποιού Βαγγέλη Πρωτοπαππά από την κλασική ταινία «Η Κάλπικη Λίρα» απάντησε ο πρόεδρος του Εµπορικού Συλλόγου Λεχαινών κ. Χαράλαµπος Παλλαδινός στην ερώτηση που του κάναµε, για το πώς σχολιάζει την όλο και πιο «σπάνια» εµφάνιση των βουλευτών της Ηλείας. «Όταν έχεις τα λεφτά Ανάργυρε µπορείς να αφήσεις τη συνείδησή σου να κοιµάται µόνη της και εσύ να κοιµάσαι µε την καλύτερη ερωµένη». Σ.Π.

Aνεξέλεγκτα... Όλοι εσείς που κάποτε καθόσασταν στις καρέκλες και δεν µπορέσατε να τα κάνετε τα εργάκια, τώρα που οργανώνετε τις… επανεµφανίσεις σας, τη στιγµή που το Κράτος έχει «διαλυθεί», πώς θα πείσετε τον κόσµο ότι αυτή τη φορά θα τα κάνετε;

»

...αλλά αληθινά

[ Ακούει κανείς; ] Συνεχίζεται το «µεγάλο κόλπο» µεταξύ φαρµακευτικών εταιρειών, γιατρών, φαρµακοποιών και ασφαλισµένων σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, γεγονός που βάζει τον Οργανισµό µέσα κατά 100 εκατ. ευρώ κάθε µήνα. Οι εµπλεκόµενοι γιατροί θα εξετασθούν εξονυχιστικά από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΠΥΥ, ενώ θα γίνει και έλεγχος φορολογικών στοιχείων στις περιπτώσεις που προκύπτουν αδικαιολόγητες υπερβάσεις στην συνταγογράφηση. Ήδη υπάρχουν στοιχεία που δεν αφήνουν περιθώρια παρερµηνειών: Γενικός γιατρός της Μακεδονίας συνταγογράφησε 4.388 συνταγές µέσα σε έναν µήνα, αριθµός

που αναλογεί σε 150 ώς 200 συνταγές την ηµέρα. Επίσης, υπάρχει παράδειγµα ασφαλισµένου, στον οποίο µέσα σε έναν µήνα χορηγήθηκαν 15 συνταγές µε 785 κουτιά φάρµακα συνολικής δαπάνης 8.500 ευρώ! Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ ζητεί µε ανακοίνωσή της «επιτακτικά από τον υπουργό Υγείας να δώσει στην δηµοσιότητα αριθµό, ονόµατα και στοιχεία ιατρών, καθώς και οποιοδήποτε άλλου «θησαυρίζει µέσω της υπερσυνταγογράφησης», προτρέποντας συγχρόνως τις αρµόδιες αρχές του κράτους να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους και να τους τιµωρήσουν παραδειγµατικά».

»

ΡΙΨΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Σε… Αθηναϊκό επίπεδο! Ξεκίνησαν και σε… Αθηναϊκό επίπεδο τα «πηγαδάκια» για τα ονόµατα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν τον δήµο Πύργου στις ερχόµενες δηµοτικές εκλογές. Σύµφωνα µε αυτά τα «πηγαδάκια» τα ονόµατα που έχουν ξεχωρίσει µέχρι στιγµής είναι αυτό του πρώην αντιδηµάρχου Αντώνη Καράµπελα (µε στήριξη ΠΑΣΟΚ-∆ΗΜ.ΑΡ), του προέδρου του Επιµελητηρίου Κώστα Νικολούτσου (µε στήριξη Ν∆) και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τάκη Αντωνακόπουλου. Σ.Π.

Ποδηλατοβόλτες Τελευταία στην περιοχή του Πύργου, η παρουσία των ποδηλάτων που κάνουν τη βόλτα τους συνήθως τα απογεύµατα είναι έντονη. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, στο µήκος της γνωστής οδού, των περιπατητών (Κατακόλου) πλέον δεν βλέπουµε πεζούς αλλά αναβάτες ποδηλάτων που απολαµβάνουν τη βόλτα τους στη δροσιά… Αυτό σηµαίνει πως οι εποχές έχουν αλλάξει, ενώ αποδεικνύεται πως τελικά όλα είναι ένας κύκλος… Π.Γ.

Κάνουν τάµα για να περάσουν! Η απίστευτη ταλαιπωρία που περνούν οι οδηγοί που διέρχονται την οδό Στεφανοπούλου (στην Πλατεία Κύπρου) στον Πύργο, δεν µπορεί να αποτυπωθεί µε λόγια. Στο σηµείο, οι γκρίνιες, τα παράπονα αλλά και πολλές φορές οι λογοµαχίες µεταξύ των οδηγών δίνουν και παίρνουν, αφού για να καταφέρει κανείς να διέλθει από την οδό θα πρέπει να κάνει …τάµα! Π.Γ.


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

Τα αυτονόητα

»

Ό,τι πρέπει ο αέρας…

Φωτογραφικά

5

Ηµέρες µε αεράκι είναι ό,τι πρέπει για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Το λεγόµενο Κάιτ Σερφ αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπορ του νερού. Με την εµφάνιση του αέρα λοιπόν, οι κάτοχοι της σανίδας, ορµούν στην θάλασσα για να επιδείξουν τις ικανότητές τους, προσελκύοντας την προσοχή των λουόµενων, οι οποίοι µένουν µε το στόµα ανοικτό, παρακολουθώντας τους και µόνο. Γ. Τ.

ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ

Φέρτε πίσω τα… κλεµµένα! Την ευνοϊκή ποινική µεταχείριση των υποδίκων και των κατηγορούµενων για οικονοµικά σκάνδαλα και υποθέσεις κρατικής διαφθοράς, θα προβλέπει το νοµοσχέδιο του υπουργείου ∆ικαιοσύνης που θα κατατεθεί στη Βουλή το Σεπτέµβριο. Αν δηλαδή ο κατηγορούµενος επιστρέψει τα χρήµατα προτού κληθεί σε απολογία, η κατηγορία του θα µετατρέπεται σε πληµµέληµα και η ποινή θα είναι φυλάκιση έως δύο έτη. Αν η επιστροφή των χρηµάτων γίνει αργότερα και πάντως πριν την έναρξη της δίκης, η ποινή θα είναι τρία χρόνια!

Σε λίγες ηµέρες ολοκληρώνεται και επίσηµα η θερινή περίοδος των εκπτώσεων µε τους καταστηµατάρχες να δηλώνουν ότι η κίνηση ήταν αρκετή µόνο για την κάλυψη των πάγιων εξόδων τους. Φόβοι και αβεβαιότητα για το άµεσο µέλλον και συγκεκριµένα για το χειµώνα που πλησιάζει, µε τους ιδιοκτήτες καταστηµάτων να δηλώνουν ανήµποροι να διατηρήσουν τα µαγαζιά τους στην αγορά εάν δεν αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγµατα. Γ. Τ.

Ώρα για το µουσείο

Πώς θα ενταχθεί το µουσείο του Πύργου στα σχέδια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την επίσκεψη τουριστών και επισκεπτών σε αυτό, ανέφερε ο διευθύνων σύµβουλος της εταιρείας, Λευτέρης Μαρούσης. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει τελικά θα είναι µια πολύ θετική εξέλιξη για την πόλη του Πύργου που µέχρι σήµερα «πάσχει» στον τοµέα της τουριστικής ανάπτυξης. Π.Γ.

ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ

Αβεβαιότητα για το µέλλον!

ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ •ΦΛΑΣ

Σ.Π.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Σκουπιδότοπος έξω από το µουσείο Πότε άραγε θα κατανοήσουµε εµείς οι άνθρωποι πως η µόλυνση του περιβάλλοντος έχει άµεση επίδραση στην υγεία µας και όχι µόνο! Ας σκεφτούµε πέραν των υπολοίπων σοβαρών συνεπειών, την άσχηµη αισθητική εικόνα ενός πάρκου µε σκουπίδια (πλαστικά µπουκάλια, σακούλες κ.α.). Αυτή η εικόνα, λοιπόν, απαντά και στην Αρχαία Ολυµπία. Λίγα µόλις µέτρα από το Μουσείο της Ιστορίας των Ολυµπιακών Αγώνων και απέναντι από τα γραφεία της Ζ’ ΕΠΚΑ, δίπλα σχεδόν από το ∆ηµαρχείο της Πόλης. Ένα σωρό σκουπίδια βρίσκονται εκατέρωθεν του δρόµου είτε από ασυνείδητους ντόπιους είτε από τουρίστες, αλλά κανένας δεν βρέθηκε να τα καθαρίσει. Με αυτή την εικόνα φεύγουν από την Αρχαία Ολυµπία οι αλλοδαποί αλλά και οι ηµεδαποί επισκέπτες. Τι άσχηµη γεύση αφήνει αυτή η τελευταία εικόνα στους ανθρώπους που λίγο πριν, κατά την επίσκεψή τους στο Αρχαίο Μεγαλείο της Ολυµπίας, γεύτηκαν τον αληθινό πολιτισµό!

Φόλες… στο Λάνθι

Περίπου 10 σκύλοι και 6 γάτες βρήκαν µαρτυρικό θάνατο από δηλητηριασµένο κρέας που τοποθέτησαν άγνωστοι την περασµένη Κυριακή 18 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας. Τα περισσότερα ζώα βρέθηκαν νεκρά σε µικρή ακτίνα από το σηµείο αφού το δηλητήριο

ήταν πανίσχυρο. Να σηµειωθεί ότι κανένα από τα ζώα δεν ήταν αδέσποτο και ουδέποτε είχαν ενοχλήσει άνθρωπο ή άλλο ζώο. Πρόκειται για αξιαγάπητα σκυλάκια που έτυχε να βρεθούν στο σηµείο. Τι και αν έχουν ειπωθεί τόσα για τον καλύτερο και τον πιο πιστό φίλο µας, κάποιοι «καλοί άνθρωποι» έκριναν διαφορετικά...

»

»

Αντίστροφα ο χρόνος Ανάποδα µετρούν οι υποψήφιοι για την ανακοίνωση των βάσεων, καθώς την προσεχή Παρασκευή 30 Αυγούστου αναµένεται να γίνει η ανακοίνωσή τους. Χιλιάδες οικογένειες στην καρδιά του καλοκαιριού έχουν µόνο ένα θέµα συζήτησης: την πορεία των βάσεων εισαγωγής σε πανεπιστήµια και ΤΕΙ. Τα µηχανογραφικά δελτία έχουν κατατεθεί και όλοι πλέον αναµένουν την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, για να διαπιστώσουν αν θα αποκτήσουν την πολυπόθητη φοιτητική ιδιότητα. Ν.Σ

Παραδίδεται η γέφυρα! Σε 7-8 ηµέρες παραδίδεται ξανά σε λειτουργία η σιδηροδροµική γέφυρα της Σαλµώνης, σύµφωνα µε πληροφορίες της εφ. «Πατρίς». Οι µηχανικοί του ΟΣΕ έχουν επιταχύνει τις εργασίες, προκειµένου το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεµβρίου η γραµµή Κατάκολο-Ολυµπία να επαναλειτουργήσει. Π.Φωτ.

»

Βραδιά σινεµά Μια ξεχωριστή βραδιά σινεµά διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, στις 8:30 το βράδυ, στον χώρο του ∆ηµοτικού Σχολείου Νέας Μανολάδας η Μ.Κ.Ο. της περιοχής «Ελπίδα για ζωή». Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, ενώ θα προβληθεί το αριστούργηµα του Παντελή Βούλγαρη, και προτελευταία ταινία του αξέχαστου Θανάση Βέγγου, «Ψυχή Βαθιά». Σ.Π.


6

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ∆ΗΜΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

∆έκα υποψήφιοι µέχρι τώρα… Ο

ύτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά…δέκα είναι τα πρόσωπα που φέρονται ως διεκδικητές του δηµαρχιακού θώκου της Αρχαίας Ολυµπίας. Έχουν αποµείνει εννέα µήνες για τη διεξαγωγή των ∆ηµοτικών Ε κλογών και οι πρώτοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις…εµφανίσεις τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, γνωστοποι ώντας έτσι την απόφαση ή πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Τον τελευταίο καιρό, τα σενάρια περί υποψηφιοτήτων «δίνουν και παίρνουν» και σχεδόν καθηµερινά στη λίστα των υποψηφίων προστίθενται και νέα ονόµατα. Άνθρωποι που, στην πλειοψηφία τους, έχουν ασχοληθεί µε τα κοινά κατά καιρούς, τόσο σε τοπικό όσο και σε νοµαρχιακό και περιφερειακό επίπεδο.

Οι δέκα…πρώτοι Ο δήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας Θύµιος Κοτζιάς, αν και για πολύ καιρό κλειστά τα χαρτιά του, τον τελευταίο καιρό, φαίνεται πως αποφάσισε τελικά να θέσει και πάλι τον εαυτό του στην κρίση των δηµοτών και θα είναι υποψήφιος στις επερχόµενος δηµοτικές εκλογές. Έτσι, σταµατούν και τα «σενάρια» για τρεις ακόµα υποψήφιους, προερχόµενους από την παράταξή του, ως επικεφαλής νέας παράταξης. Ο πρώην δήµαρχος Γιώργος Αηδόνης, µετά από απουσία µιας τετραετίας - δεν ήταν υποψήφιος στις προηγούµενες εκλογές - φαίνεται τελικά πως αποφάσισε να δοκιµάσει και πάλι τις δυνάµεις τους, σ’ ένα δήµο που τον γνωρίζει καλά. Καλά πληροφορηµένες πηγές θέλουν τον κ.Αηδόνη να έχει συµπληρώσει σε µεγάλο ποσοστό το ψηφοδέλτιό του. Επικεφαλής, σε νέα δηµοτική κίνηση όµως, φαίνεται πως θα είναι και ο δηµοτικός σύµβουλος της αντιπολίτευσης σήµερα, Παναγιώτης Φλέσσας. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει

ίες, Σύµφωνα µε πληροφορ µέσα στις επόµενες ηθούν ηµέρες θα γνωστοποι κι άλλα ονόµατα τα σχέδια του εδώ και καιρό σε στενούς φίλους και συνεργάτες, συµπληρώνοντας σιγά - σιγά την «οµάδα» του µε νέα και άφθαρτα πρόσωπα αλλά και έµπειρα παλιά στελέχη της αυτοδιοίκησης. Το όνοµα του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαµπου Καφύρα είναι από αυτά που ακούστηκαν πολύ νωρίς, για την διεκδίκηση του δήµου της Αρχαίας Ολυµπίας. Βέβαια, είχε ακουστεί και την προηγούµενη τετραετία, αλλά τελικά το σενάριο έµεινε µόνο στα…χαρτιά. Αυτή τη φορά πάντως, φαίνεται πως είναι πιο ισχυρό… Προερχόµενος από την Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας και ο πρώην Αντιπερειάρχης Γιώργος Γιωργιόπουλος φαίνεται πως «φλερτάρει» µε τον δηµαρχιακό θώκο της Αρχαίας Ολυµπίας. Η επιτυχηµένη εµφάνισή του δε στις Περιφερειακές Εκλογές, αλλά και η αποτελεσµατικότητά του ως αντιπεριφερειάρχης, έχει κάνει πολλούς να µιλούν για έναν υποψήφιο µε πολλές πιθανότητες για τη θέση του δηµάρχου. Ο Πάνος Σκαρτσιάρης είναι ένας ακόµα από τους υποψήφιους για

τον δήµο Αρχαίας Ολυµπία. Μάλιστα η πρόσφατη παραίτησή του από τη θέση του δηµοτικού συµβούλου Πύργου, «µεταφράστηκε» από πολλούς πως ήταν η πιο ξεκάθαρη δήλωσή του ότι θα είναι υποψήφιος στις δηµοτικές εκλογές του Μαΐου, για τον παραπάνω δήµο, απ’ όπου και κατάγεται βέβαια. Ο Γιώ ργος Τζα βάρας, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που θα δούµε - σύµφωνα µε καλά πληροφορηµένες πηγές - ως επικεφαλής παράταξης στον δήµο Αρχαίας Ολυµπίας. Αν και µέχρι στιγµής δεν έχει εµπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ωστόσο πρόκειται για έντονα δραστηριοποιηµένο άτοµο που έχει εκφραστεί µέσα από συλλόγους και κόµµατα, πολύ δυναµικά και µε ξεκάθαρες θέσεις.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΑΚΑ∆ΩΝ

Αποφάσεις παράτυπες από την ∆ιοικητική Επιτροπή του ΙΚΑ Πύργου

Όπως καταγγέλλει ο Πρόεδρος του Σωµατείου Πλακάδων, κ. Παναγιώτης Σταθάς, για το χρονικό διάστηµα τριών περίπου µηνών και συγκεκριµένα από τον ∆εκέµβρη του 2012 έως και το τέλος του Φεβρουαρίου του 2013, η τοπική ∆ιοικητική Επιτροπή του ΙΚΑ Πύργου λειτουργούσε παράτυπα. Ενώ η Πρόεδρος ανώτερη υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας είχε υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης εκτελούσε χρέη Πρόεδρου και µάλιστα είχε δύο ψήφους. Όπως τονίζει ο κ. Σταθάς, ο νόµος αναφέρει ξεκάθαρα και κατηγορηµατικά

∆έκα είναι µέχρι στιγµής τα ονόµατα που φέρονται ως «διεκδικητές» της θέσης του δηµάρχου Αρχαίας Ολυµπίας, στις επερχόµενες δηµοτικές εκλογές.

ότι µετά την αίτηση για σύνταξη, υποβάλεις την παραίτησή σου, κάτι που δεν έγινε, µε αποτέλεσµα να συνεχίσει η συγκεκριµένη κυρία να εκτελεί τα καθήκοντά της. Στο διάστηµα αυτό πάρθηκαν δεκάδες αποφάσεις ουσίας, οι οποίες θα πρέπει να ακυρωθούν και να επανεξετασθούν από την νέα επιτροπή, η οποία θα προκύψει από τις προτάσεις που θα γίνουν από τους φορείς που την απαρτίζουν. Το Σωµατείο µας καλεί τη ∆ιοίκηση του ΙΚΑ να παρέµβει έτσι ώστε να τηρηθεί η νοµιµότητα.

Τις τελευταίες ηµέρες, πολύ έντονα ακούγεται και το όνοµα του πρώην δηµάρχου Σπύρου Φωτεινού. Αν και απέχει αρκετά χρόνια από τα κοινά, ωστόσο οι γνώσεις, η εµπειρία του και η αδιάκοπη παρακολούθηση των τεκταινοµένων στον δήµου του, του επιτρέπουν να έχει σαφή εικόνα αλλά και πολλούς υποστηρικτές, καθώς η θητεία του, είχε κριθεί επιτυχηµένη. Ένα ακόµα όνοµα που θα «πέσει» στο τραπέζι των υποψηφιοτήτων είναι αυτό του προέδρου της ΝΟ∆Ε Γιώργου Χήνου. Αν και επίσηµη ανακοίνωση δεν έχει γίνει µέχρι σήµερα, ωστόσο, το όνοµά του «παίζει» σε όλες τις συζητήσεις που γίνονται στην περιοχή περί των υποψηφίων. Τέλος, πολύ έντοµα τον τελευταίο καιρό ακούγεται και το όνοµα

του Κυριάκου Βασιλάρα, απόστρατου του Πολεµικού Ναυτικού. Ο ίδιος δεν είχε εµπλοκή µε τα κοινά και όπως ακούγεται, τώρα θα κάνει το πρώτο βήµα.

Ατελείωτος ο κατάλογος Ο κατάλογος των υποψηφίων δεν σταµατά εδώ, καθώς σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, µέσα στις επόµενες ηµέρες αναµένεται να «κυκλοφορήσουν» κι άλλα ονόµατα προσώπων που θα «εκτεθούν» στις εκλογές του Μαϊου 2014, είτε ως επικεφαλής είτε ως µέλη δηµοτικής κίνησης…ανήσυχων νέων, προερχόµενων από ολόκληρο το δήµο Αρχαίας Ολυµπίας.

Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)

Το ΣτΕ δικαιώνει πτυχιούχο των ΤΕΙ έπειτα από 10 χρόνια

∆εκτή έκανε τo Συµβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) αίτηση πτυχιούχου των ΤΕΙ του τοµέα Μηχανικών – Ηλεκτρολόγων, και αναίρεσε απόφαση του διοικητικού Εφετείου το οποίο είχε απορρίψει αγωγή του για χρηµατική ικανοποίηση από το ∆ηµόσιο λόγω ηθικής του βλάβης. Πιο αναλυτικά, ο εν λόγω πτυχιούχος προσέφυγε στο ∆ιοικητικό Πρωτοδικείο πριν από περίπου δέκα χρόνια αξιώνοντας αποζηµίωση για ηθική βλάβη λόγω παραλείψεως των οργάνων του δηµοσίου να εκδώσουν τα αναγκαία προεδρικά διατάγµατα για την αναγνώριση των επαγγελµατικών δικαιωµάτων των αποφοίτων ΤΕΙ και

ειδικότερα του Μηχανικών – Ηλεκτρολόγων. Αντίστοιχες αιτήσεις είχαν υποβληθεί και από άλλους πτυχιούχους άλλων τοµέων των ΤΕΙ κατά της παράλειψης έγκαιρης έκδοσης παρόµοιων διαταγµάτων όταν το ΣτΕ στο παρελθόν είχε ακυρώσει τα τότε ισχύοντα διατάγµατα για τα επαγγελµατικά τους δικαιώµατα. Ο αιτών υποστήριζε µε την αγωγή του ότι µε την παράλειψη και καθυστέρηση του δηµοσίου περιορίστηκε η επαγγελµατική του δραστηριότητα και το διοικητικό Πρωτοδικείο τού επιδίκασε αποζηµίωση 8.500 ευρώ λόγω ηθικής βλάβης.


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

7

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Η κατάντια στην υγεία Ο

Απογοήτευση και θυµός στους ασθενείς και τους συνοδούς τους που περίµεναν ατελείωτες ώρες να εξυπηρετηθούν

ι φωτογραφίες αυτές θα µπορούσε κάλλιστα να έχουν τραβηχτεί σε κάποιο νοσοκοµείο µιας τριτοκοσµικής, υποανάπτυκτης χώρας… Ποιος όµως, αµφισβητεί πια πως η κατάντια του Έ λληνα πολίτη έχει φτάσει – αν όχ ι ξεπεράσει – την κατάσταση που βιώνουν συνάνθρωποί του σε χώρες όπου µαστίζονται από πείνα, πολέµους και εξαθλίωση… Εδώ, στην Ηλεία, λοιπόν. Εδώ, στο νοσοκοµείο – κόσµηµα. Στο Γενικό νοσοκοµείο Ηλείας (οι τίτλοι µας µάραναν...).

Εδώ, που κάθε µέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να το επισκεφθούν, παρά τις τροµερές ελλείψεις σε γιατρούς, µηχανήµατα και υλικά, γιατί δεν έχουν χρήµατα να απευθυνθούν σε εξωτερικούς γιατρούς και να γλιτώσουν έτσι την απίστευτη ταλαιπωρία… Γιατί περί αυτού πρόκειται... Οι εικόνες µιλούν από µόνες τους. Ασθενείς περιµένουν µε τιτάνια υποµονή έξω από την πόρτα του ακτινολογικού. Η σειρά τους διακόπτεται συνεχώς επειδή έρχονται συνέχεια κρεβάτια µε νοσηλευόµενους, παρόλο που υπάρχει εντολή αυτοί να εξετάζονται πρωί, ώστε να µην υπάρχει καθυστέρηση στην εξέταση των εξωτερικών ασθενών…Οι ακτίνες δίνονται πια χωρίς φάκελο…Πού χρήµατα για τέτοιες πολυτέ-

λειες...; Όσο για την κοσµοσυρροή στη 2η φωτογραφία; ∆εκάδες ανθρώπων κάθε ηλικίας µε κατάγµατα, σπασµένα πλευρά, χέρια, πόδια…(χώρια τα επείγοντα περιστατικά), περιµένουν ώρες ατελείωτες να εξυπηρετηθούν από τον έναν και µοναδικό ορθοπεδικό γιατρό… Απορίας άξιο το πώς αντέχει υπό τέτοιες συνθήκες ο επιστήµονας αλλά και το πώς βαστάνε υποµονή οι ασθενείς που… από τις 8 το πρωί, φτάνει µεσηµέρι και ακόµα βρίσκονται στην ουρά της ταλαιπωρίας… Κάποιοι, κοίταξαν το περιεχόµενο της τσέπης τους, το σκέφτηκαν µερικά λεπτά και… αποχώρησαν για το γιατρό τους έξω από το νοσοκοµείο... Ναι, το έζησα από κοντά... Ως συνοδός ασθενή.. Πήγα 9.00 το πρωί και αποχώρησα αναζητώντας

κι εγώ κάποιον γιατρό εκτός νοσοκοµείου τρεισήµισι ώρες µετά… Οργισµένη για την κατάντια µας… Για την κατάντια του παππού που στεκόταν δίπλα µου τόσες ώρες και κράταγε το σπασµένο χέρι της ηλικιωµένης γυναίκας του και της ψιθύριζε συνεχώς : «ξέρω ότι πονάς, κάνε λίγο ακόµα υποµονή…» Με το βλέµµα καρφωµένο στην πόρτα του γιατρού… Σκεπτόµενη ότι σε λίγο καιρό – υπό τις επιταγές της τρόικας – το εισιτήριο στα νοσοκοµεία θα κοστίζει 25 Ευρώ (από 5 που είναι σήµερα), αναρωτιέµαι: που το πάνε, τελικά...; Πού θέλουν να µας οδηγήσουν...; Η απάντηση σκληρή και οδυνηρή: όσων βαστάει ακόµα η τσέπη τους, θα επιβιώσουν. Οι υπόλοιποι…θα παρακαλάνε το Θεό για την υγειά τους… Ρ. Τζ. Κατάντια...!

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ Ι∆ΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Ετοιµάζεται νέο µητρώο ιδιωτών συνεργατών

Μέχρι τις 31 Αυγούστου ισχύει η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων συµµετοχής για το νέο µητρώο ιδιωτών συνεργατών της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για όσους θέλουν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούµενες από αυτήν στατιστικές εργασίες. Το συγκεκριµένο µητρώο σύµφωνα µε την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ θα ισχύει από τον Σεπτέµβριο του 2013 µέχρι και τον Απρίλιο του 2014 ενώ δικαίωµα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών

Συνεργατών έχουν µόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυµνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών. Οι αιτήσεις, υποβάλλονται από τους ενδιαφερόµενους µόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr, στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ». Για τους ενδιαφερόµενους που δεν δια-

θέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και Internet, ή δεν γνωρίζουν το χειρισµό Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης – Υπεύθυνης ∆ήλωσης και από την Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ (∆/νση ∆ιοικητικής Υποστήριξης - Τµήµα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών), καθώς και από τις Υπηρεσίες Στατιστικής Νοµών. Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραµµένοι σε προηγούµενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών, θα πρέπει να υπο-

βάλλουν νέα Αίτηση – Υπεύθυνη ∆ήλωση εγγραφής. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι υποψήφιοι µπορούν να απευθύνονται στον Προϊστάµενο του Τµήµατος Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών Βασίλειο Γούλα, στο τηλέφωνο 213 1352182, ή στον Νικόλαο Φραγκουλόπουλο στο τηλέφωνο 2131353050, ή στην Ιωάννα Φωτοπούλου στο τηλέφωνο 213 1353068 και στην Περσεφόνη Καραπιπέρη, στο τηλέφωνο 2131353035.


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

8

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Οι «λιλιπούτειοι» χορευτές της Κυλλήνης άνοιξαν, το βράδυ της Παρασκευής, τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Χαιρετισµός από την πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυλλήνης «Η Γλαρέντζα» κα ∆ήµητρα Φιτσάλου.

Κατάµεστο το προαύλιο του σχολείου, όπου πραγµατοποιήθηκαν οι διήµερες εκδηλώσεις.

ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ

Τίµησαν τον Άγιο ∆ιονύσιο

Μ

ε διήµερες εκδηλώσεις, που κορυφώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου µε ένα χαρούµενο λαϊκό γλέντι, τίµησαν και φέτος οι κάτοικοι της Κυλλήνης τον Άγιο ∆ιονύσιο. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυλλήνης «Η Γλαρέντζα» στο προαύλιο του σχολείου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής µε µια χορευτική πανδαισία στην οποία συµµετείχαν όλα τα χορευτικά τµήµατα του συλλόγου «Η Γλαρέντζα», αλλά και χορευτικά τµήµατα από τους «γειτονικούς» Πολιτιστικούς

Σ

Συλλόγους Κάτω Παναγιάς και Στρουσίου «Ο Περικλής» παρουσιάζοντας χορούς από ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα Οι εκδηλώσεις έκλεισαν το βράδυ του Σαββάτου, ανήµερα της εορτής του Αγίου ∆ιονυσίου, µε ένα κεφάτο λαϊκό γλέντι στο οποίο «πρωταγωνίστησε» η ορχήστρα του «Axion» και από το οποίο δεν έλειψαν οι… γευστικές «εκπλήξεις» και όχι µόνο! Σ.Π Όλα τα χορευτικά του συλλόγου σε… πλήρη δράση!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ

«Πολιορκήθηκε» το λιµάνι της Κυλλήνης!

ε κατάσταση «πολιορκίας» βρέθηκε το Σάββατο το λιµάνι της Κυλλήνης από τους χιλιάδες επισκέπτες της Ζακύνθου, για τον εορτασµό του πολιούχου της Αγίου ∆ιονυσίου. Η πληρότητα στα πλοία της γραµµής έφτανε το 100%, τόσο στη διακίνηση οχηµά των όσο και επιβατών, χωρίς ωστόσο να παρατηρηθεί το παραµικρό πρόβληµα στην εκτέλεση των δροµολογίων ή καθυστέρησης που να ξεπέρασε τα 10 λεπτά (κυρίω ς στην επιστροφή από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη). Συνολικά, τόσο από το λιµάνι της Κυλλήνης όσο και από το λιµάνι της Ζακύνθου εκτελέστηκαν εννέα δροµολόγια (τακτικά και έκτακτα) µεταφέροντας χιλιάδες πιστούς, τόσο από την Ηλεία όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα, που πέρασαν «απέναντι» αυθηµερόν για να προσκυνήσουν και να παρακολουθήσουν την λιτανεία του Ιερού Σκηνώµατος του

Σε κατάσταση «πολιορκίας» βρέθηκε το Σάββατο το λιµάνι της Κυλλήνης.

Αγίου ∆ιονυσίου. Η επιστροφή των επισκεπτών ολοκληρώθηκε χθες, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που εκµεταλλεύτηκαν το διήµερο για µια σύντοµη «απόδραση» στο «διαµάντι» του Σ.Π. Ιονίου.

TAXI ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ

Γιάννης Κακλαµάνος ΤΑΕ 9964

ΤΗΛ. 6980/584830 (What’s up)

Χιλιάδες επισκέπτες διακινήθηκαν το Σάββατο από το λιµάνι της Κυλλήνης.


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

9

Η ΗΛΕΙΑ - ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ - ΤΑΤΟΥ ∆Ε∆Ε

Καθήλωσε µε την ερµηνεία της

«Η

Στο έργο του Γιάννη Ρίτσου «Η επιστροφή της Ιφιγένειας» σε σκηνοθεσία Μανώλη Ιωνά

επιστροφή της Ιφιγένειας» του Γιάννη Ρίτσου έριξε την…αυλαία του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυµπίας 2013, στο γραφικό θεατράκι στο ∆άσος ∆ρούβα, το βράδυ του Σαββάτου. Η µοναδική πρωταγωνίστρια του έργου, η Ηλεία κατά το ήµισυ - Τατού ∆έδε, µε τον µονόλογό της, στο ιδιαίτερα απαιτητικό κείµενο του Γιάννη Ρίτσου, καθήλωσε µε την ερµηνεία της το κοινό που την χ ειροκρότησε θερµά, όπως και τον σκηνοθέτη Μανώλη Ιω νά που κατάφερε να αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα της νεαρής καλλιτέχνιδας. Τα φώτα στο θεατράκι χαµήλωσαν, στο χώρο επικράτησε απόλυτη ησυχία και η Ιφιγένεια, βρέθηκε στη σκηνή. Επέστρεψε, χρόνια µετά την Ταυρίδα, στο σπίτι του Ατρέα. Ξανάζησε µε τον αδελφό της Ορέστη και έκλεισε τον τραγικό κύκλο των Μυκηνών σε ένα τραγικό παιχνίδι µνήµης και απολογισµού. Ο Γιάννης Ρίτσος προσεγγίζει το µυθικό γεγονός στην τέταρτη διάσταση, τη διάσταση του νου και όχι των αισθήσεων… Η Τατού ∆έδε, στο ρόλο της Ιφιγένειας, έκανε τον απολογισµό µιας θυσιασµένης ζωής, που δεν επέλεξε η ίδια, αλλά, της επιβλήθηκε από την οικογένειά της, από την εξουσία, από τους θεούς. Ο «καθαρός» της λόγος, η διαπεραστική φωνή της, το υποκριτικό της ταλέντο, οι «λεπτές» της κινήσεις και η απόδοση κλασικών κοµµατιών πιάνου επί σκηνής, συνέθεσαν µια µοναδική ερµη-

Μοναδική ήταν η απόδοση, επί σκηνής, κλασικών κοµµατιών στο πιάνο, από την πρωταγωνίστρια.

Η Τατού ∆έδε καθήλωσε το κοινό µε την ερµηνεία της, στο ρόλο της Ιφιγένειας…

νεία που έκανε το κοινό να συγκλονιστεί… να συγκινηθεί, να ζήσει την οργή και αγανάκτηση της Ιφιγένειας, όπως µοναδικά την απέδωσε η Τατού ∆έδε. Ερµηνεία στην οποία «υποκλίθηκε» το απαιτητικό κοινό, µε το πιο θερµό του χειροκρότηµα, στο τέλος της παράστασης, σπεύδοντας να τη συγχαρεί. Γεµάτη συναισθήµατα Η συγκίνηση και η χαρά διαδέχθηκαν το αρχικό τρακ της πρωταγωνίστριας Τατούς ∆έδε, η οποία αποκάλυψε στην εφηµ. «Πατρίς» ότι το τρακ δεν ήταν αυτό που έχει στην αρχή κάθε παράστασης, καθώς εδώ, µέσα στο κοινό, βρίσκονταν πολλά δικά της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι, µε τους οποίους έχει κοινές αναµνήσεις, αφού πολλά καλοκαίρια της ζωής της τα έχει περάσει στο Σκουροχώρι, τον τόπο καταγωγής της µητέρας της. Ωστόσο, το πιο απαιτητικό κοµµάτι αυτής της παράστασης, δεν ήταν άλλο από την απόδοση του έργου του Γιάννη Ρίτσου. «Είναι ένα από τα δύσκολα κείµενα του

ΝΕΟ ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΑ ΛΕΧΑΙΝΑ

Ανακοίνωση – Ενηµέρωση Η επιχείρηση Γ. ΚΟΤΣΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (Ιχθυοπωλεία) που εδρεύει στον Πύργο – Πατρών 17 ενηµερώνει το καταναλωτικό κοινό του νοµού και όχι µόνο ότι µετά από πλειοδοτικό διαγωνισµό που έγινε στις 12-7-13, τα εκλεκτά αλιεύµατα Κοτυχίου (µπάφες, στεράδια, λίγδες, λαυράκια, τσιπούρες κλπ) καθώς και το αυγοτάραχο πωλούνται αποκλειστικά και µόνο από τα καταστήµατά της στον Πύργο – Αµαλιάδα και Πάτρα. Εφιστούµε την προσοχή των καταναλωτών για τυχόν παραπλάνησή τους. ∆εσµευόµαστε δε για άµεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση καθώς επίσης για τις χαµηλότερες τιµές της αγοράς. Περιµένουµε να σας εξυπηρετήσουµε πάντα µε χαµόγελο και υπευθυνότητα. ΨΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΑ, ΝΤΟΠΙΑ από τα δικά µας αλλά και συνεργαζόµενα αλιευτικά σκάφη και τιµές κάτω του κόστους.

Με εκτίµηση Γ. ΚΟΤΣΩΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Γιάννη Ρίτσου, που για να το µεταδώσεις σωστά στο κοινό, να το καταλάβει και να µπει» στο έργο, πρέπει να εκτεθείς κι εσύ ο ίδιος. Όλο αυτό είναι µια τεράστια ευθύνη, κι ένα στοίχηµα µε τον εαυτό σου…», λέει η Τατού. Στοίχηµα που κέρδισε, όπως φάνηκε στο τέλος της παράστασης. Και δε θα µπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού όπως και ο ίδιος ο σκηνοθέτης Μανώλης Ιωνάς εξήγησε, µιλώντας για την Τατού «…είναι πειθαρχηµένη και έχει πολλές γνώσεις. Τίποτα δε γίνεται εύκολα. Πρέπει να έχεις σπουδάσει, να έχεις µελετήσει και να δουλεύεις σκληρά για να αποδόσεις όπως πρέπει τη µουσική, τον χορό, την υποκριτική. Και φυσικά, πρέπει να ξεπεράσουµε αυτό το εύκολο, ότι, όλοι µπορούν να παίξουν. ∆εν µπορούν όλοι…». Και οι δυο, τόσο η πρωταγωνίστρια όσο και ο σκηνοθέτης, δήλωσαν ενθουσιασµένοι µε τον χώρο και την περιοχή. Ο κ. Ιω νάς µάλιστα, εξήγησε πώς το συναίσθηµα είναι µοναδικό γιατί στο παρελθόν έχει βρεθεί στην περιοχή και την έχει αγαπήσει, συµµετέχοντας µε την ιδιότητα του ηθοποιού σε θεατρικές παραστάσεις που έχουν δοθεί στο Θέατρο

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΠΑΝ. ΧΡΟΝΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟ 8.30 έως 13.30 και απόγευµα από 17.30 έως 20.30 ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ: ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΚΑΙ ΤRIPLEX ΑΓΓΕΙΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ •ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ (ΜΟΠ ΜΕ DEXA) • • • •

Καπετάν Γ. Τζορνά 21 (Παλαιά Εθνική οδός Πύργου – Πατρών είσοδος Λεχαινών από Ανδραβίδα) Τηλ. 2623023002 - ΚΙΝΗΤΑ: 6977588922-6981535651

«Ολυµπία» αλλά, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται δικό του έργο. «∆εν πρέπει να ξεχνάµε τα φώτα που έχει δώσει η περιοχή. Πρέπει να «χρησιµοποιήσει» τη φλόγα, την ιστορία και το δώρο που µας έχουν δώσει οι πρόγονοί µας γιατί πρόκειται για δώρα που τα ξέρει όλος ο κόσµος…», καταλήγει ο κ.ΙΙωνάς. Η Τατού ∆έδε και ο Μανώλης Ιωνάς θα συνεργαστούν και αυτό το χειµώνα, στο Θέατρο «Αλκµήνη» στην Αθήνα, σε έργο που δεν αποκάλυψαν ακόµα, αλλά δεσµεύτηκαν ότι θα είναι µια ακόµα έκπληξη για το κοινό.

Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)


10

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Mέτρια η τουριστική κίνηση για τους Έλληνες

Σ

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com

ε µέτρι α επίπεδα κα τα γρά φεται η φετινή τουριστική κίνηση στην Ηλεί α, για προορισµούς του εσωτερικού κα ι του εξω τερ ικού. Σύµφω να µε τα όσα ανα φέρ ουν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» τουριστικοί πράκτορες της περιοχής, η κίνηση που αφορά τον εισερχόµενο τουρι σµό εί ναι περι σσότερ η σε σύγκριση µε τον κόσµο που επιλέγει να φύγει α πό την Ηλεία είτε για άλλες περιοχ ές της Ελλά δας εί τε για το εξ ωτερικό. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο τουρισµός µε κινητικότητα προς την Ελλάδα, έχει αυξηθεί σε σχέση µε πέρυσι καθώς λόγω της οικονοµικής κρίσης οι ξένοι επισκέπτες έρχονται στην Ελλάδα, αφού βρίσκουν συµφέρουσες προτάσεις και λύσεις για τη διαµονή τους σε σύγκριση µε άλλες παλιότερες χρονιές. «Όσον αφορά τον εισερχόµενο τουρισµό µπορώ να πω πως είναι πιο καλύτερα από πέρυσι. Προσωπικά το δικό µας γραφείο έχει κά-

Με µικρή πληρότητα

Ο τουριστικός πράκτορας, ∆ηµήτρης Κολόκας, τόνισε πώς µεγάλη ζήτηση υπάρχει σε εκδροµές προς την Ελλάδα από ξένους τουρίστες.

Ο Γιώργος Τσαγδής, τουριστικός πράκτορας, επεσήµανε πως ο θρησκευτικός τουρισµός είναι αρκετά ανεβασµένος αυτή την περίοδο.

ποια γκρουπ µέσα στα κρουαζιερόπλοια, τα υποδεχόµαστε σε όλα τα λιµάνια της Ελλάδας και θεωρώ πως του χρόνου θα είµαστε ακόµα καλύτερα όσον αφορά τον εισερχόµενο τουρισµό. Ξένοι τουρίστες προτιµούν την Ελλάδα και όσο αυτή µπαίνει σε ύφεση προσωπική µου άποψη είναι πως θα αυξάνει και η ζήτηση για τουρισµό επειδή µειώνουν τιµές και τα καταλύµ-

µατα και τα εστιατόρια και εµείς ακόµα ως τουρ οπερέιτορ µειώνουµε όσο πιο πολύ µπορούµε τις τιµές στα πούλµαν και έτσι οι επισκέπτες βρίσκουν έναν χώρο που τους παρέχει αυτό που ζητούν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο πράκτορας, ∆ηµήτρης Κολόκας, από το γραφείο Pyrgos Travel.

Από την άλλη πλευρά χωρίς την αναµενόµενη για την εποχή πληρότητα, οι τουριστικοί πράκτορες «κλείνουν» εκδροµές σε νησιά της Ελλάδας ή ακόµα και στο εξωτερικό ενώ όπως τονίζουν, ο περισσότερος κόσµος επιλέγει τις φθηνές λύσεις για τις διακοπές του. Πάντως όπως σηµείωσε ο τουριστικός πράκτορας, από το Promotion Hellas Travel, Γιώργος Τσαγδής, ο κόσµος κοιτάζει πιο οικονοµικές διακοπές ωστόσο αυτές θα τις πραγµατοποιήσει έστω και για λίγες ηµέρες. «Υπάρχει κάποια κίνηση αλλά δεν υπάρχει η πληρότητα που θέλουµε

εµείς τα τουριστικά γραφεία. Αυτή τη στιγµή η πληρότητα είναι οριακή µε αποτέλεσµα πολλές εκδροµές να ακυρώνονται ή να γίνονται µε µικρή συµµετοχή. Βέβαια υπάρχουν πολλά µεµονωµένα ταξίδια που βγαίνουν εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά όχι σε πακέτα ή κι αν ζητούν πακέτα επιλέγουν κάτι το φθηνό για να µπορούν να ανταποκριθούν στις οικονοµικές απαιτήσεις. Υπάρχουν επίσης κάποια µεµονωµένα πακέτα από πελάτες που πάνε εξωτερικό», επεσήµανε ο κ. Τσαγδής, που ανέφερε επίσης πως αρκετά ανεβασµένος είναι ο θρησκευτικός τουρισµός.

Η µείωση του ΦΠΑ δεν οδηγεί σε µείωση τιµών Της Γαληνής Τσαρουχά galini_tsaroucha@hotmail.com

Σ

υµπληρώνεται περίπου ένας µήνας µε τη µείωση του ΦΠΑ στο 13%, σύµφωνα µε το Υπουργείο Οικονοµικών σε όλους τους χώρους εστίασης, µε σκοπό την τόνωση της αγοράς και την καταπολέµηση της φοροδιαφυγής. Αρκετοί είναι οι επαγγελµατίες που εξαιτίας των εξαιρέσεων στην εφαρµογή του µέτρου, δεν έχουν ολοκληρωµένη εικόνα για το τι ισχύει και τι όχι, για το που ακριβώς και σε ποια προϊόντα θα εφαρµοστεί η µείωση από το 23% στο 13%. Σύµφωνα µε τους ιδιοκτήτες καφενείων, καφετεριών, ψητοπωλείων, εστιατορίων και αναψυκτηρίων, οι τιµές παραµένουν ως έχουν, καθώς όπως τονίζουν, οι τιµές των προϊόντων τους

Λόγω συνεχούς αύξησης του κόστους, λένε οι επαγγελµατίες

Κωνσταντίνος Σταθόπουλος «Η απαραίτητη αλλαγή στην ταµειακή µηχανή έχει ήδη γίνει. Είναι µπερδεµένο το µέτρο γιατί για τους πελάτες που παραλαµβάνουν σε πλαστικό για παράδειγµα τον καφέ τους ή τους προσφέρεται στο δικό τους χώρο, ισχύει το 23%, ενώ για τους πελάτες που καταναλώνουν στο χώρο της καφετέριας το 13% µε εξαιρέσεις όµως, όπως τα αλκοολούχα ποτά για τα οποία ισχύει το 23%».

Παναγιώτης Σοφός Ιδιοκτήτης Ψησταριάς «Η µείωση ισχύει µε εξαιρέσεις. Το 13% ισχύει για το παρεχόµενο φαγητό είτε καταναλωθεί στο χώρο της ψησταριάς, είτε παραδοθεί κατόπιν παραγγελίας στο χώρο του πελάτη. Για τα µη αλκοολούχα ποτά που παρέχονται σε πλαστικό ή αποστέλλονται στο χώρο του πελάτη ισχύει το 23%. Οι τιµές είναι ήδη πολύ χαµηλές, δεν είναι εφικτή κι άλλη µείωση».

Παναγιώτης Παπαντώνης Ιδιοκτήτης Εστιατορίου-Ψητοπωλείου «Σε ότι αφορά το φαγητό ισχύει η µείωση όπου κι αν καταναλωθεί. Η κατάσταση είναι µπερδεµένη στα µη αλκοολούχα ποτά που ισχύει το 13% µόνο στην κατανάλωση εντός του καταστήµατος. Εάν παραληφθούν σε πλαστικό ή αποσταλούν στο χώρο του καταναλωτή ισχύει 23%, ενώ για τα ποτά θα ισχύει ότι ίσχυε. Περιµένω να δω την διαµόρφωση των τιµών στα σούπερ µάρκετ».

Μαρία Ράλλη Ιδιοκτήτρια Καφετέριας-Αναψυκτηρίου «Ποια µείωση; Για τους 5-10 πελάτες που καταναλώνουν στο εσωτερικό του καταστήµατος; Γιατί όλοι οι υπόλοιποι παραλαµβάνουν σε πλαστικό καφέδες και αναψυκτικά ή αποστέλλονται στο χώρο τους. ∆εν θ’ αλλάξω τις τιµές, δεν είναι δυνατόν να δίνω τον καφέ σε άλλη τιµή σ’ αυτόν που κάθεται στο µαγαζί και σε άλλη σ’ αυτόν που τον παίρνει σε πλαστικό».

είναι ήδη πολύ χαµηλές και τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται. Επιθυµώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο ο Γενικός Γραµµατέας ∆η-

µοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, έπειτα από το αλαλούµ που προκάλεσε η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονοµικών για τον

τρόπο εφαρµογής του µειωµένου ΦΠΑ, διευκρίνισε ότι «ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι 13%, ανεξαρτήτως που καταναλώνεται» και συνέχισε

λέγοντας ότι «µόνο τα αναψυκτικά έχουν διαφορετικό συντελεστή, όχι το φαγητό».

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΛΑΡΥΓΓΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ χωρίς σφυρίγµατα χωρίς προβλήµατα µε καθαρούς ήχους • Βοηθήµατα για άτοµα µε προβλήµατα ακοής • Ασύρµατα ακουστικά τηλεόρασης • Ειδικές τηλεφωνικές συσκευές

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ

Μανωλοπούλου 1, 27100, Πύργος - Τηλ.: 26210.26800


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Εκατοντάδες επισκέπτες από ολόκληρο το νοµό και όχι µόνο γνώρισαν και φέτος οι Μεσαιωνικές Ηµέρες στο Κάστρο Χλεµούτσι.

Οι µικροί φίλοι των Ιπποτών «περικυκλώνουν» τους «πρωταγωνιστές» των ιστορικών αναβιώσεων.

11

Ο κ. Σάκης Παναγιώταρος στο ρόλο του βασιλιά και η κα Κωνσταντίνα Κοντόγιωργα στο ρόλο της βασίλισσας.

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

«Μάγεψαν» και φέτος Σ τις αναµνήσεις του φετινού καλοκαιριού πέρασαν οι «Μεσαιωνικές Ηµέρες» που πραγµατοποιήθηκαν, στα πλαίσια του 2ου ∆ιεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισµού Ανδραβίδας Κυλλήνης, στο Κάστρο Χλεµούτσι, «µαγεύοντας» τους εκατοντάδες µικρούς και µεγάλους θεατές τους από ολόκληρη την Ηλεία και όχι µόνο! Η «αυλαία» των «Μεσαιωνικών Ηµερών Καλοκαιριού» έπεσε πριν λίγες µέρες αφήνοντας και φέτος τις καλύτερες εντυπώσεις! Οι «Μεσαιωνικές Μέρες Καλοκαιριού» αποτελούσαν µία ιστορική αναπαράσταση µε ταυτόχρονη ξενάγηση του Κάστρου σκηνοθετηµένη, µε σκηνικά και ήχους από την Βαρβάρα ∆ούκα και σε µουσική Γιώργου Βούκανου

Τ

Βασιλική παρέλαση εντός των τειχών του Κάστρου Χλεµούτσι.

Ο Αρχιστράτηγος Στάθης Αρβανίτης ενηµερώνει το βασιλιά για τις εχθρικές κινήσεις των γειτονικών βασιλείων.

Με στολές εποχής, Φράγκους ιππότες, γωνιές µε δραστηριότητες της εποχής των Βιλεαρδουίνων κ.α., οι συντελεστές των εκδηλώσεων προσπάθησαν, µε ιδι-

αίτερη επιτυχία, να ταξιδέψουν και φέτος τους επισκέπτες και τους φιλοξενούµενους της περιοχής σε µοναδική εποχή όπου η φυσική µοναδική οµορφιά συνδυάζεται µε

την Ιστορία και τον Πολιτισµό. Με την συµµετοχή των τοπικών φορέων και συλλόγων το Κάστρο Χλεµούτσι έχει αποκτήσει ένα θεσµό που λειτουργεί κάθε καλοκαίρι και θα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσµο. Συγκεκριµένα, οι Μεσαιωνικές Μέρες καλοκαιριού πραγµατοποι-

ήθηκαν µε την εθελοντική συµµετοχή τοπικών πολιτιστικών φορέων όπως ο Σύλλογος Νέων Κάστρου «Ο Παλαιολόγος», η «Εστία» Ανδραβίδας, η Αθλητική Ένωση Λεχαινών, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λεχαινών, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Παναγιάς κ.α. Σ.Π.

Εναλλακτικές δυνατότητες ενηµέρωσης εκκαθάρισης

ο Υπουργείο Οικονοµικών υπενθυµίζει τη δυνατότητα που έχουν οι φορολογούµενοι να ενηµερωθούν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά του Φόρου Εισοδήµατος Φυσικών Προσώπων (ΦΕΦΠ) 2013 καθώς και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) 2011 και 2012 από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραµµατείας Πληροφοριακών Συστηµάτων. Συγκεκριµένα

στην ιστοσελίδα http://www.gsis.gr επιλογή «Υπηρεσίες προς Πολίτες», και, στη συνέχεια, επιλογές «Υποβολή δήλωσης φορολογίας Εισοδήµατος Ε1» και «Υποβολή ∆ηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων Ε9» µπορούν να δουν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά που τους έχουν αποσταλεί. Οι άµεσοι, απευθείας σύνδεσµοι είναι: https://www1.gsis.gr/webtax/incomefp/index.j

sp για το ΦΕΦΠ και https://www1.gsis.gr/webtax3/etak/faces/i ndex.jspx για το ΦΑΠ. ∆εδοµένου πως µερικά εκκαθαριστικά σηµειώµατα µε καταληκτική ηµεροµηνία πληρωµής πρώτης δόσης την 30η Αυγούστου 2013 είναι σε διαδικασία αποστολής, αλλά και επειδή ενδέχεται κάποιοι φορολογούµενοι να βρίσκονται µακριά από τη δηλωµένη διεύθυνση αλληλογραφίας

τους, υπενθυµίζουµε την εναλλακτική δυνατότητα ενηµέρωσης και πληρωµής, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία. Οι κωδικοί πληρωµής (που αντιστοιχούν σε Βεβαιωµένες Οφειλές ∆.Ο.Υ.) και τα ποσά πρώτης δόσης ή ολικής εξόφλησης είναι τα στοιχεία που χρειάζονται για να πραγµατοποιηθεί η εξόφληση των υποχρεώσεων στις Τράπεζες ή στα ΕΛ.ΤΑ.


12

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ

Προτάσεις για την ανάπτυξη Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Φυσιολατρικού

Π

αρουσία εκατοντάδων κατοίκων έγινε το Σάββατο στη Ζαχάρω, η ενηµερωτική εκδήλωση για το σχέδιο ανάπτυξης της περιοχής Καϊάφα-Ζαχάρως. Μίλησε ο Κώστας Αγραπιδάς και άλλοι οµιλητές. Όπως τόνισαν η περιοχή έχει ενταχθεί στον Τόπο Κοινοτικής Σηµασίας (ΤΚΣ) του Natura 2000 «Θίνες και παραλιακό δάσος Ζαχάρως, λίµνη Καϊάφα, Στροφυλιά, Κακόβατος» κωδικός GR 2330005». • Η περιοχή εντάσσεται στο προστατευτικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 92/43/ΕΚ. • Σε εφαρµογή της Ευρωπαϊκής οδηγίας έχει εκδοθεί συµπληρωµατική νοµοθεσία, µε το Ν. 3937/2011, για τη διατήρηση της

βιοποικιλότητας. • Η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ) που έχει τη µορφή σχεδίου Προεδρικού ∆ιατάγµατος, αφορά το πλαίσιο προστασίας και τις δυνατότητες ανάδειξης και αξιοποίησης του Καϊάφα και της παραλιακής ζώνης. Η ΕΠΜ, πριν λάβει την τελική της µορφή, τίθεται προς δηµόσια διαβούλευση όπως προβλέπει η διεθνής συνθήκη του Αάρχους, η οποία έχει καταστεί αυτοτελές Ευρωπαϊκό δίκαιο. Σηµειώνεται ότι µε βάση την Ευρωπαϊκή νοµοθεσία και νοµολογία, επιτρέπονται οι παρεµβάσεις και η αξιοποίηση των προστατευόµενων περιοχών αρκεί να αποδειχθεί ότι δεν θα έχει µη αναστρέψιµες και δυσµενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον ή να λη-

Οι µνηστήρες της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας και η στάση του Κατσιφάρα

Η

αποκοπή του οµφάλιου λώρου από την κυβερνητική πολιτική και η διασφάλιση πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν θα τον «αδειάσει» την τελευταία στιγµή, είναι οι δύο µεγάλοι πονοκέφαλοι για τον αιρετό περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα. Για τους επιτελείς του αιρετού περιφερειάρχη, ο µεγάλος κίνδυνος σε πρώτο επίπεδο προέρχεται κατ’ αρχήν από την Αθήνα, εκεί όπου φοβούνται πως η επιστροφή για τον Ευάγγελο Βενιζέλο και της

υπόλοιπης ηγεσίας του κινήµατος σε ρυθµούς «καθηµερινότητας», ίσως φέρει µαζί της και αποφάσεις που θα ‘χουν να κάνουν µε το ξεκαθάρισµα του τοπίου εκ µέρους των Βενιζελικών από τους Παπανδρεϊκούς. Σε µια τέτοια περίπτωση εκτιµάται πως υπάρχει κίνδυνος η «µπάλα» να πάρει τον Απ. Κατσιφάρα, µε τους Κ. Σπηλιόπουλο αλλά και τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θαν. Μωραΐτη, να είναι τα πρόσωπα που ενδεχοµέ-

νως θα ‘χουν το προβάδισµα. Το µεγάλο στοίχηµα για τον αιρετό περιφερειάρχη είναι -σε περίπτωση που τελικά η Χαρ. Τρικούπη σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν τον αδειάσει– να περάσει στις κοινωνίες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, πως έχει κόψει τον οµφάλιο λώρο µε ότι εκπορεύεται µήνες τώρα από την κυβερνητική πολιτική. Για να συµβεί αυτό ωστόσο, χρειάζεται µεγάλη προσπάθεια,

καθώς πολλοί από τους στενούς συνεργάτες του Απ. Κατσιφάρα εκτιµούν, πως ο πρώτος πολίτης της ∆υτικής Ελλάδας έχει αργήσει χαρακτηριστικά να λάβει την απόφαση διαµόρφωσης µια περιφερειακής πολιτικής εκ µέρους του, πέρα, πάνω και ανεξάρτητα από τις κυβερνητικές επιλογές. Αυτή η καθυστέρηση λένε µε νόηµα πολλοί από τους συµβούλους της παράταξης Κατσιφάρα, «ακόµα κι αν βγούµε αλώβητοι από τα παιχνίδια που θα παιχθούν

στη Χαρ. Τρικούπη», θα µα κοστίσει ακριβά. Σε µπελά για την παράταξη Κατσιφάρα εξελίσσεται και το γεγονός, ότι από το πιθανό νέο ψηφοδέλτιο που θα κληθεί να καταρτίσει, θα λείψουν πολλοί από τους υποψηφίους του 2010, οι οποίοι έχουν ήδη διαχωρίσει τη θέση τους. Κάτι τέτοιο θα συνοδευτεί και µε το ανάλογο τίµηµα σε απώλεια ψήφων ιδιαίτερα σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ

Ζαχάρως-Καϊάφα Συλλόγου Κώστας Αγραπιδάς φθούν τα αναγκαία αντισταθµιστικά µέτρα, όταν ένα σχέδιο επιβάλλεται για λόγους σηµαντικούς κοινωνικούς ή οικονοµικούς, δηµοσίου συµφέροντος. Η προστασία, οι δυνατότητες και τα όρια ανάπτυξης του Καϊάφα και της παραλιακής ζώνης, θα πραγµατοποιηθούν εντός του Ευρωπαϊκού πλαισίου. Οι προσπάθειες που έχουν γίνει µέχρι σήµερα, ήταν ανεπιτυχείς. •Το 2004, το σχέδιο ανάπτυξης του Καϊάφα, που προκάλεσε µεγάλο θόρυβο ανακλήθηκε από τη βουλή. •Το 2007 η περιοχή επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές και έκτοτε έχει υποβαθµιστεί πλήρως. •Με την υπό διαβούλευση Ειδική ΕΠΜ), η Περιβαλλοντική Μελέτη (Ε οποία χρήζει τροποποίησης, τίθεται για πρώτη φορά το πλαίσιο και οι κανόνες για την αξιοποίηση, ανάδειξη και βιώσιµη ανάπτυξη, για το Καϊάφα και την παραλιακή ζώνη. Πρότειναν το σχέδιο αξιοποίησης του Καϊάφα για δηµιουργία eco- κάµπινγκ, µε χαρακτήρα. Όλα τα στοιχεία του κάµπινγκ θα είναι ελαφριάς κατασκευής από φυσικά υλικά. Οι θέσεις θα χωροθετούνται, στα διάκενα του δάσους, χωρίς να επιτρέπεται οποιαδήποτε αποψίλωση ή κοπή δέντρων και θάµνων και η διάταξη των χώρων και των υποδοµών του θα είναι προσαρµοσµένη στο δασικό τοπίο του νησιού. Το eco-κάµπινγκ θα περιλαµβάνει τους αναλογούντες βοηθητικούς χώρους σύµφωνα µε την κείµενη νοµοθεσία και τις προδια-

γραφές του ΕΟΤ. Ανακαίνιση και εκσυγχρονισµός των υφιστάµενων ξενοδοχειακών και λοιπών εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση όσων διαµένουν σε αυτές. ∆ηµιουργία δικτύου αποχέτευσης και η εγκατάσταση µονάδας επεξεργασίας των προερχόµενων από τις εγκαταστάσεις του νησιού λυµάτων, µετά από την εκπόνηση σχετικών µελετών και έγκρισής τους σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις. Χρήσεις περιβαλλοντικής ενηµέρωσης /ευαισθητοποίησης και αναψυχής. Εγκατάσταση χώρου υποδοχής επισκεπτών και αναψυκτηρίου, χώρων υγιεινής, και στάθµευσης αυτοκινήτων µετά από σχετική ειδική µελέτη. ∆ηµιουργία αγκυροβολίων ελαφριάς κατασκευής. Εγκατάσταση πλωτού καφέ- restaurant. ∆υνατότητα εκπαίδευσης και αθληµάτων εναρµονισµένων µε το

φυσικό υδάτινο περιβάλλον (θαλάσσιες δραστηριότητες) µε διαµόρφωση αµµώδους παραλίας και η δηµιουργία χώρων άθλησης στο χερσαίο τµήµα. Αντιπυρική οργάνω ση του χώρου και η εγκατάσταση συστήµατος άρδευσης µετά από την εκπόνηση σχετικών µελετών και έγκρισής τους σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις. Κατασκευή και συντήρηση έργων εξυπηρέτησης αναγκών ύδρευσης (υδατόπυργος, δεξαµενή). Για την «Ιαµατική Πηγή Καϊάφα»: Αποκατάσταση του κτιρίου της Ιαµατικής Πηγής και οι απαραίτητες προσθήκες σε αυτό. Επεµβάσεις για τη δηµιουργία ανοικτών υδάτινων επιφανειών για λουτροθεραπεία (πισίνες). Η δηµιουργία χώρου στάθµευσης οχηµάτων και ποδηλάτων για την εξυπηρέτηση των χρηστών των ιαµατικών λουτρών. Η δια τήρηση του καναλιού και η δηµιουργία γέφυρας για τη µετακίνηση των επισκεπτών από τους χώρους λουτροθεραπείας στα υπόλοιπα τµήµατα της περιοχής. Στόχος της διαχείρισης και προστασίας για την περιοχή αυτό είναι η διατήρηση της ιδιαίτερης αξίας και του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει λόγω της ποιότητας και ποικιλίας των φυσικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών της καθώς και η ενίσχυση µε κίνητρα ήπιων και περιβαλλοντικών φιλικών ασχολιών και παραγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ο τουρισµός της φύσης, η αναψυχή, η περιβαλλοντική και πολιτιστική εκπαίδευση.

ΣΕ ΙΣΧΥ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ

Τ

Τι αλλάζει από Σεπτέµβριο στο Λύκειο

ελείως διαφορετική θα είναι η εικόνα που θα συναντήσουν φέτος οι µαθητές στα δηµόσια σχολεία δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης. Σύµφωνα µε το «Βήµα» της Κυριακής, οι ρυθµίσεις του νοµοσχεδίου για το νέο Λύκειο θα ισχύσουν από φέτος µόνο για την Α’ Λυκείου, ενώ η εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ µε το νέο σύστηµα θα γίνει από το 2016. Στην Α’ και Β’ Λυκείου οι µαθητές θα κληθούν να διαγωνιστούν σε όλα τα µαθήµατα, ενώ θα υπάρχει µία εξειδίκευση στην τελευταία τάξη, στην οποία οι µαθητές θα κληθούν να επιλέξουν ένα από τα πέντε ή έξι επιστηµονικά πεδία εξειδίκευσης. Στη

Β’ Λυκείου οι «Κατευθύνσεις» µετονοµάζονται «Οµάδες Προσανατολισµού» και είναι δύο, ενώ στη Γ’ Λυκείου γίνονται τρεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την προαγωγή ή την απόλυση του µαθητή αποτελεί η επίτευξη γενικού βαθµού 10, αντί του 9,5 που ίσχυε ως σήµερα, ενώ για την απόλυση από την Γ’ Λυκείου ο µέσος όρος της προφορικής και της γραπτής βαθµολογίας στην Ελληνική Γλώσσα και στα Μαθηµατικά θα πρέπει να είναι ίσος ή ανώτερος του 10 -ένα σηµείο ιδιαίτερα ασαφές, καθώς τα Μαθηµατικά δεν αναφέρονται στην Γ’ Λυκείου ως µάθηµα Γενικής Παιδείας

13


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

14

Οι ψητές γουρνοπούλες και τα εδέσµατα υπήρχαν σε αφθονία.

Π

ΑΡΤΕΜΙ∆Α

Τίµησαν την µνήµη των θυµάτων

λήθος κόσµου τίµησε τη µνήµη των θυµάτων της φονικής πυρκαγιάς του 2007, στην Αρτέµιδα. Έξι χρόνια µετά, συγγενείς, φίλοι κι απλοί πολίτες, που βίωσαν από κοντά τα τραγικά γεγονότα, δεν ξέχασαν τα θύµατα που άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά του 2007, στην Αρτέµιδα της Ηλείας. Ήταν όλοι εκεί, για ν’ ανάψουν ένα κερί και ν’ αφήσουν ένα λουλούδι στον τόπο της τραγωδίας. Κανείς δεν µπορεί να ξεχάσει, εξάλλου, πως, µετά την καταστροφική επιδροµή της πύρινης λαίλαπας, το 2007, εκδηλώθηκε ένα τεράστιο κίνηµα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους, σε ολόκληρη την Ελλάδα, στον απόδηµο Ελληνισµό, αλλά και στη διεθνή κοινότητα. Η Ειδική Μόνιµη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος, ωστόσο, συνέκλινε πρόσφατα στην ανάγκη ανα-

Το µουσικό συγκρότηµα που συµµετείχε διασκέδασε µοναδικά το κοινό.

ζήτησης ευθυνών για το γεγονός ότι έµειναν αναξιοποίητα τα χρήµατα του “Ταµείου Μολυβιάτη”, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 150 εκατ. ευρώ, από 92.000 δωρητές, άτοµα και φορείς... Οι διαπιστώσεις της Επιτροπής, όπως αυτές συµπεριλαµβάνονται σε

σχετική Έκθεση, επισηµαίνουν πολλές και σηµαντικές καθυστερήσεις στο να αποδοθούν τα χρήµατα στις πυρόπληκτες περιοχές για την ανασυγκρότησή τους, αλλά υπογραµµίζει πως υπήρξε χρηµατοδότηση, από διάφορους πόρους, περιοχών που δεν είχαν ποτέ πληγεί από τις φωτιές...

Ο

Εθελοντική αιµοδοσία στο Αρβανίτη

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρβανιτίου «H Αγία Παρασκευή» διοργάνωσε χθες την πρώτη εθελοντική του αιµοδοσία, καλώντας τα µέλη του να προσφέρουν το σηµαντικότερο αγαθό, που δεν είναι άλλο από το αίµα. Η προσέλευση του κόσµου ήταν ικανοποιητική, δυστυχώς όµως, αρκετοί δεν κατάφεραν για διάφορους λόγους, να δώσουν αίµα. Μπορεί η ποσότητα που συγκεντρώθηκε να ήταν µικρή, αυτό που έχει σηµασία όµως είναι η σηµαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου, ο οποίος συστάθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο και ανάµεσα στις προτεραιότητές του ήταν και η δηµιουργία της δικής του Τράπεζας Αίµατος. Μία κίνηση ιδιαίτερα σηµαντική, που θα εξασφαλίσει σε περίπτωση ανάγκης, την απαιτούµενη ποσότητα αίµατος στον ίδιο τον εθελοντή αιµοδότη και στους συγγενείς του. Όλα αυτά µε την συµβολή φυσικά του Σταθµού Αιµοδοσίας του Νοσοκοµείου Πύργου. Η αναγκαιότητα για εθελοντική προσφορά αίµατος είναι µεγάλη ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς µήνες που η ζήτησή του, δυστυχώς, αυξάνεται κατά πολύ. Όσοι επιθυµούν να βοηθήσουν, αφιερώνοντας πέντε λεπτά από το χρόνο τους και δίνοντας λίγο από το αίµα τους, µπορούν να απευθυνθούν στο Σταθµό Αιµοδοσίας του Νοσοκοµείου Πύργου.

Χρήστος Μαχαίρας

Πρόεδρος Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρβανιτίου «Η Αγία Παρασκευή» «Σε συνεργασία µε τον Σταθµό Αιµοδοσίας του Νοσοκοµείου Πύργου, πραγµατοποιήσαµε χθες την πρώτη µας εθελοντική αιµοδοσία, ενεργοποιώντας παράλληλα την Τράπεζα Αίµατος του Συλλόγου µας. Πήραµε αυτή την πρωτοβουλία µε σκοπό να ευαισθητοποιήσουµε τους πολίτες στο θέµα της προσφοράς. Θέλω να ευχαριστήσω το Σταθµό Αιµοδοσίας, καθώς και τα µέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, που µας στήριξαν».

Κωνσταντίνα Πανέτα

∆ιευθύντρια Σταθµού Αιµοδοσίας Νοσοκοµείου Πύργου «Αντιµετωπίζαµε µεγάλο πρόβληµα µε την έλλειψη αίµατος και µέσω της προβολής του θέµατος και της διάδοσης της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς από τα µέσα, ο κόσµος ανταποκρίθηκε. Χθες πραγµατοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιµοδοσία στου Αρβανίτη. Ελπίζω ότι καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, οι εθελοντές αιµοδότες θα ανταποκρίνονται στο κάλεσµά µας».

Επισκέπτες από την Ηλεία ακόµα και τουρίστες διασκέδασαν στο πανηγύρι.

ΣΤΗ ΦΑΣΚΟΜΗΛΙΑ

∆ιασκέδασαν στο πανηγύρι Με την παρουσία εκατοντάδων κόσµου έγινε το πανηγύρι της Φασκοµηλιάς στην Ηλεία, ανήµερα του ∆εκαπενταύγουστου όπου οι παρευρισκόµενοι χόρεψαν και γλέντησαν µε την ψυχή τους. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής ο οποίος και τη φετινή χρονιά, είχε επιλέξει ένα πλούσιο µουσικοχορευτικό πρόγραµµα. Μικροί και µεγάλοι, βρέθηκαν την Πέµπτη στις 15 Αυγούστου στην περιοχή της Φασκοµηλιάς ενώ επισκέπτες από ολόκληρη την Ηλεία αλλά και τουρίστες διασκέδασαν συντροφιά µε τους ντόπιους. (Φωτογρ. Θεόδωρος Βλάµης)


ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙ∆ΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Νίκες για ∆όξα, ΠΑΟΒ και Αστέρα Σελ. 18,19

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ : ΓΕΝΙΚΟΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΑ∆ΗΣ Φιλικά µε Παναιγιάλειο και Ζάκυνθο “Στον αέρα” µε Καλαµάτα...

Κόροιβος Αµαλιάδας

Ενίσχυση και στην διοίκηση… Στα µεταγραφικά της οµάδας είχαµε και χθες εξελίξεις, αφού ο 22χρονος Καµερουνέζος αµυντικός µέσος, Ερίκ Νιάτσου Ν’Ντέµα, βρίσκεται στο Καρπενήσι. Σελ. 20,21

Πανίσχυρος στο νέο πρωτάθληµα Σελ. 25


16 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΤΑ ΓΗΠΕ∆Α ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Επιµέλεια σελίδας: Γ. Παπαφωτόπουλος

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Χωρίς να φορτσάρει 6 – 1 τον Πανωλενιακό!

Ν

ικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιµασίας ο Άρης Αρχ. Ολυµπίας, επικρατώντας το απόγευµα του Σαββάτου στην έδρα του µε σκορ 6 – 1 του Πανωλενιακού ο οποίος προετοιµάζεται για το µπαράζ παραµονής της Τετάρτης µε την Αλφειονίδα! Οι γηπεδούχοι του Βασίλη Καλογερόπουλου δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαί-

τερα, χρησιµοποιώντας µάλιστα 29 παίκτες (δεν αγωνίστηκε ο Θοδ. Θεοδωρακόπουλος που το βράδυ της Παρασκευής είχε ένα ευτυχώς ελαφρύ τροχαίο ατύχηµα). Σκόρερ των νικητών οι: Μπρης(1 – 0), Παπαγεωργίου(2 – 0), Καπατσούλιας(3 – 0), Μπρης(4 – 0), Σπηλιόπουλος(5 – 1) και Αγριδιώτης(6 – 1). Ενώ για τον Πανωλενιακό µείωσε στο 4 – 0 ο Σαίνης µε απευθείας φάουλ!

ΑΡΗΣ: Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Καρύδης, Πανάκης, Αναµουρλίδης, Παπαγεωργίου, ∆ηµητρουλόπουλος, Πετρόπουλος, Στρίγγας, Καπατσούλιας και Μπρης ήταν οι έντεκα που ξεκίνησαν το µατς, ενώ όπως προαναφέραµε αγωνίστηκαν και όλοι οι υπόλοιποι! ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Παναγόπουλος, Νανόπουλος Θ., Νανόπουλος Κ., Στροφύλλας

∆., Σαίνης, Καλαµαράς, Καζαµίας, Λαµπρόπουλος, ∆ασκόπουλος, Κουζής, Ι. Οικονοµίδης.

*Την προσεχή Τετάρτη ο Άρης παίζει στην Π. Μανολάδα µε την τοπική Προοδευτική και το Σάββατο στη Βάρδα µε τον ΠΑΟΒ!

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Άρεσε… στο φιλικό 5-1 στην Αλφειούσα! Καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το µέλλον… άφησαν το Σάββατο στο Σκουροχώρι οι παίκτες του Λευκού Αστέρα!

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιµασίας ο νέος Ξενοφών Κρεστένων της σεζόν 2013 – 14 του κ. Ντίνου Ράπτη!

Την προετοιµασία τους συνεχίζουν οι παίκτες του Ξενοφώντα Κρεστένων, πότε στα Μακρίσια και πότε στο Πλουτοχώρι, χωρίς να υπάρχουν προβλήµατα, ενώ το παρών καθηµερινά στις προπονήσεις δίνουν 20 – 22 παίκτες! Όσο για τα φιλικά της προετοιµασίας, αυτά ξεκίνησαν το απόγευµα στη Αλφειούσα, κόντρα στην τοπική Αλφειονίδα µε την οµάδα του Ντίνου Ράπτη να επικρατεί µε σκορ 5 – 1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10΄µε γκολ του Γεωργίου! Όµως η συνέχεια ανήκε στον Ξενοφώντα που σκόραρε στο 20΄µε τον Παναγιωτακόπουλο, στο 25΄µε τον Τσαγκάρη και στο 40΄παλι µε τον Παναγιωτακόπουλο, πριν πάει στα αποδυτήρια! Στην επανάληψη και στο 60΄ο Λώλης µε

φοβερό φάουλ έγραψε το 1 – 4, και στο 70΄ο νεαρός Βουρλιάς διαµόρφωσε το τελικό 1 – 5! ΞΕΝΟΦΩΝ: Θεοδωρακόπουλος, ∆ιονυσόπουλος Γ., Λώλης, Μιχαλόπουλος, Μυλωνάς, Μπασκόζος, Κωλλέτης, ∆ιονυσόπουλος Β., Τσαγκάρης, Παναγιωτακόπουλος, Κουτσογιαννάκης Π.(αγωνιστηκαν ακοµα και οι, Φιλιππόπουλος, ∆ρακόπουλος, ∆ιονυσόπουλος Π., Κύτταρης Χ., Πρίνος Π., Χρονόπουλος, Βουρλιάς, Κουής Β., και Σπυρόπουλος). *Την προσεχή Τετάρτη η οµάδα του Ξενοφώντα θα παίξει στο Λατζόι ένα δυνατότερο φιλικό µε τον ενισχυµένο Ενιπέα , ενώ η Αλφειονίδα το µπαράζ παραµονής µε τον Πανωλενιακό για µια θέση στην Α2!

Άνετο πέρασµα µε 7 – 1 στον Ελαιώνα!

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, καθώς οι γηπεδούχοι µετρούν µόλις τέσσερις ηµέρες προετοιµασίας, ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου στο πρώτο του φιλικό επικράτησε στον Ελαιώνα της τοπικής ∆όξας µε σκορ 7 – 1! Το συγκρότηµα του Τάσου Φερεκίδη που είχε και 3 – 4 απουσίες βασικών του παικτών, έδειξε έτσι ότι βρίσκεται σε καλό δρόµο από πλευράς προετοιµασίας! Τρία γκολ για τους «µπλε» πέτυχε ο Νικ. Σταµατελάτος, και από ένα οι, Ζ. Παναγιωτόπουλος, Γκιολένα, Αν. Σπηλιωτόπουλος και Σωτηρόπουλος. Το µοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Τάκης Νικολακόπουλος.

ΠΡΟΟ∆ΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑ∆ΑΣ

Γνώρισε την ήττα στα Βραχνέικα µε 4 – 1 Συνεχίζοντας τα δυνατά φιλικά προετοιµασίας παρά την αναµενόµενη κούραση… η Προοδευτική Μανολάδας προετοιµαζόµενη ενόψει της παρουσίας της για µια ακόµη χρονιά στα «σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου», το απόγευµα του Σαββάτου αγωνίστηκε στα Βραχνέικα κόντρα στον τοπικό ∆ιαγόρα, από τον οποίο έχασε µε σκορ 4 – 1! Σκορερ των γηπεδούχων που ήταν καλύτεροι αναδείχτηκαν οι: Φράγκος, Σχοι-

νάς, Γάτσος, και Πάνας, ενώ ο ∆ιαγόρας είχε και δυο δοκάρια µε τους Βετούλα και Σχοινάς. Από πλευράς Προοδευτικής σκόραρε ο Νικολετάκης ! Προοδευτική: Ρουντζαµάνης, Μπιτούνης, Πάντος, Κ. Παλούκος, Τ. Παλούκος, Π. Σάµαρης, Τ. Βαλογιάννης, Μ. Βαλογιάννης, Νικολετάκης, Μπάρδης, Τσιχλιάς. Έπαιξαν ακόµα και οι, Σκρέππας, Κ. Κατσιµιτσίρης, Γ. Πέρδικας, Ιω. Πέρδικας, Ν. Σάµαρης, Ν. Σάµαρης, Αλβαρο, Μιχαλόπουλος.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά από σήµερα υπό τις οδηγίες του Αχαιού τεχνικού Κώστα Κραβαριώτη, ενώ µεθαύριο Τετάρτη θα δοθεί και το πρώτο εντός έδρας φιλικό µε αντίπαλο τον Άρη Στρεφίου! Ο Χρ. Νικολετάκης ήταν ο σκόρερ του µοναδικού γκολ της Προοδευτικής στα Βραχνέικα.

∆ΟΞΑ: Νταρζάνος Τρ., Μπιστολόπουλος, Γιαννόπουλος Λ., Γιαννόπουλος Μ., Νταρζάνος ∆., Ζεµατούρας, Τσάµης, Παναγιωτακόπουλος, Αγγελόπουλος, Λαµπρόπουλος, Νικολακόπουλος. ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσαούσης, Μαχαίρας, Τζίφας, Βασιλακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ζ. Παναγιωτόπουλος, ∆. Παναγιωτόπουλος, Ν. Σταµατελάτος, Αν. Σπηλιωτόπουλος, Γκιολένα(επαιξαν ακοµα και οι, Παυλόπουλος Αν., Παυλόπουλος Νικ., Βαρζελιώτης). *Επόµενο φιλικό για το Σκουροχώρι είναι το ερχόµενο Σάββατο στη Μαγούλα µε τον τοπικό Κένταυρο.


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΤΑ ΓΗΠΕ∆Α ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

17

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

∆εύτερη νίκη µε 4 – 3 την Αναγέννηση Παλαιοχωρίου

Σ

υνέχεια των φιλικών προετοιµασίας είχαµε το απόγευµα του Σαββάτου για τον Κένταυρο Μαγούλας, ο οποίος στο γήπεδο της Μαγούλας µε αντίπαλο αυτή τη φορά την Αναγέννηση Παλαιοχωρίου, επικράτησε µε σκορ 4 - 3! Εκεί ο τεχνικός του Κένταυρου κ. Ρουµελιώτης , όσο και της Αναγέννηση Αλ. Γαβριλόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δουν αγωνιζόµενους όλους τους διαθέσιµους παίκτες τους κάνοντας πολλές αλλαγές! Με τους φιλοξενούµενους να προηγούνται στο σκορ 35΄µε ωραίο γκολ του Κάσσα, και να λήγει έτσι το α΄ ηµίχρονο! Όµως στο 50΄ο Ζαφείρης και στο 60΄ο Κλάδης «γύρισαν»… το µατς κάνοντας το 2 – 1 για τον Κένταυρο! Μάλιστα στο 75΄ο ∆ηµητρουλόπουλος µε κεφαλιά διαµόρφωσε το 3 – 1, και στο 80΄ο Αντωνόπουλος µείωσε σε 3 – 2! Όµως το µατς δεν είχε τελειώσει… καθώς στο 85΄ο Λ.

∆ιονυσόπουλος ανέβασε το σκορ στο 4 – 2, για να το «κλείσει» στο 88΄ο Γιαννόπουλος µε πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνόπουλος. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Τσάµπρας, Βαγγόπουλος, Ν. Χριστόπουλος, Κωτσάκης, Ψάρρης, Καρβουνιάρης, Θ. Χριστόπουλος, Τριανταφύλλης, Κατσιώλης, Τσαντίλης(ενώ στο β΄µερος αγωνίστηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ της οµάδας). ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Κουτσαβίτης, Μπουργαζάς, Κάσσας, Χρόνης, Μπελεκούκιας, Μαρσέλης, Λαγκαδινός, Λογώνης, Καραπάνος, Αντωνόπουλος, Γιαννόπουλος. (αγωνίστηκαν ακόµα και οι: Μαχαίρας, Βαρδουνιώτης, Κολτσίδας, και Νικολόπουλος). *Την Τετάρτη ο Κένταυρος ταξιδεύει στους Γαργαλιάνους για να αντιµετωπίσει τον τοπικό Τέλο Άγρα!

ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΤΖΟΪΟΥ

Φιλικό 2 – 2 µε τα δυνατά Σαβάλια!

Στο «Χ» έµειναν το απόγευµα του Σαββάτου στο Λατζόι ο τοπικός Ενιπέας του Νίκου Αντωνόπουλου και ο φιλόδοξος Ολυµπιακός Σαβαλίων του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου! Ήταν ένα ισορροπηµένο µατς µε τα Σαβάλια να προηγούνται στο 43΄µε ωραίο γκολ του Σάββα Αντωνόπουλου, και να λήγει έτσι το α΄ ηµίχρονο! Όµως στο 50΄ο Καραµποίκης, και στο 60΄ο Χρ. Αγγελόπουλος «γύρισαν»… το µατς για τον Ενιπέα, που όµως δεν µπόρεσε να κρατήσει την φιλική για αυτόν νίκη, καθώς ήρθε στο 80΄ο Βαρβαρέσος να διαµορφώσει το τελικό 2 – 2! ΕΝΙΠΕΑΣ : Φωτακόπουλος, Λιβέρης, ∆ρακόπουλος, Καραγιαννόπουλος, Μπουρνέλης(νέο απόκτηµα από την Βαρβάσαινα), Τεκερλέκης Ιγν., Ηλιόπουλος, Αργυρίου, Αγγελόπουλος Χρ., Μακρής, Τσίγκρηλας

(επαιξαν ακοµα και οι, Αθάνατος, Μανοδήµος, Ζωγόπουλος, Βάλαρης, Καρατουλιώτης, Αγγελόπουλος Ι., Καραµποίκης, Νεοφώτιστος, Μπουντόπουλος και Γεωργάκης). Ενώ απουσίαζαν για διαφόρους λόγους οι, Σπηλιόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος και Καραλής. ΣΑΒΑΛΙΑ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Καραφλός, Ρούνης, Βαρβαρέσος, Χαραλαµπόπουλος, Χατζηαράπης, ∆ηµητρακόπουλος, Μιλοσέσκι, Σ.Αντωνόπουλος(επαιξαν ακόµα και οι, Πατήρης, Γκουρακούκι, Μπογονικολός ∆., Βράκας, Χαµζάι, και Κοντάρης). *Την προσεχή Τετάρτη ο Ενιπέας υποδέχεται τον Ξενοφώντα, ενώ τα Σαβάλια παίζουν στα Καβάσιλα και το Σάββατο στη Γαστούνη!

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ

Ξεκίνησε µε αισιοδοξία…

Πρεµιέρα είχαµε το απόγευµα της Παρασκευής για τον ιστορικό Αλφειό Επιταλίου στο γήπεδο του µε όλους τους παίκτες να δίνουν το παρών υπό την παρουσία βέβαια του τεχνικού Σ. Τζέµου. Ενώ ο καθιερωµένος αγιασµός θα γίνει την ερχόµενη Τρίτη. Όπου αναµένονται και τρία νέα µεταγραφικά αποκτήµατα. Έτσι ώστε να δυναµώσει κι άλλο το ρό-

στερ στα πλαίσια του πρωταθλητισµού που θα κάνει τη νέα περίοδο η οµάδα του Επιταλίου! Η οποία και ευχαριστεί και δηµόσια για την πρόσφορα αθλητικού υλικού τον ιδιοκτήτη του «EL GREKO” Κ. Μένιο Αντύπα, καθώς επίσης και τον γνωστό κατασκευή γηπέδων, κ. Αλ. Κάγκουρα για την τοποθέτηση µπαλωµάτων… γκαζόν σε διάφορα σηµεία του γηπέδου Επιταλίου.

ΝΕΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΣΤΕΪΚΩΝ

Πρεµιέρα σήµερα στο Β. του Πύργου Σήµερα στις 6 µ. µ. στο Βοηθητικό γήπεδο του Πύργου , θα πραγµατοποιήσει την πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αθλητικής περιόδου ο Νέος Ατρόµητος Λαστεΐκων. Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει γνωριµία µεταξύ νέων και παλαιών µελών της ∆ιοίκησης και παικτών που θα συµπεριλαµβάνει το φετινό ρόστερ της οµάδας.

Στην συγκέντρωση αναµένεται να καθοριστούν οι στόχοι για τη νέα περίοδο και να συζητηθεί το πρόγραµµα προετοιµασίας. Να σηµειωθεί ότι νέος προπονητής στον Ατρόµητο θα είναι ο Πάνος Τσόκος ,καθηγητής Φυσ. Αγωγής µε ειδικότητα ποδοσφαίρου µε τον οποίο έχει ήδη συµφωνήσει η οµάδα.

Την δεύτερη συνεχόµενη νίκη του επί ισάριθµων φιλικών πέτυχε το Σάββατο ο Κένταυρος Μαγούλας.


18

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ

Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ – ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

∆ΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑ∆ΑΣ

«Καταιγιστική»… 6 – 2 τον Εθνικό Σαγεΐκων!

Τ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου ο τέταρτο φιλικό έδωσε το Σάββατο η ∆όξα αντιµετωπίζοντας τον γειτονικό της Εθνικό Σαγεΐκων στο γήπεδο της, τον οποίο και «συνέτριψε» µε σκορ 6 – 2! . Οι «µαυραετοί» παρά τα σηµάδια κούρασης από την προετοιµασία , πραγµατοποίησαν την καλύτερη έως τώρα εµφάνιση τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το µέλλον, πετυχαίνοντας µάλιστα την 4η νίκη τους σε ισάριθµους φιλικούς αγώνες! ! Ο Χρήστος Καραπίτσος σε γενικές γραµµές έµεινε ικανοποιηµένος, ωστόσο σίγουρα χρειάζεται ακόµη αρκετή δουλειά, για να αποκτήσει η οµάδα συνοχή ενόψει της έναρξης του κυπέλλου Γ’ Εθνικής και του πρωταθλήµατος (15 και 22 Σεπτεµβρίου αντίστοιχα), κάτι που µπορεί να γίνει στο διάστηµα που αποµένει, µέχρι την σέντρα. Στο φιλικό του Σαββάτου επέστρεψε και ο Μικελάτος, που απουσίαζε λόγω κάκωσης για κάποιο διάστηµα. Επόµενο φιλικό για τη ∆όξα είναι την Τετάρτη µε την Α.Ε. Μεσολογγίου στο Μεσολόγγι. ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :(5’ Γούρµος (1-0), 10’Τζίφας (1-1), 17’ Τζίφας (1-2), 36’ Παναγόπουλος (2-2) µε ωραία κεφαλιά, 65’ Νικολόπουλος (3-2) µε πέναλτι , 72’ Μπίζος (4-2), 77’ Κωστής (5-2), 89’ πεν. Μικελάτος (6-2) που κέρδισε ο Πλαστουργός .

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Την καλύτερη έως τώρα εµφάνισή τους έκαναν το Σάββατο κόντρα στον Εθνικό Σαγεΐκων οι παίκτες της ∆όξας Ν. Μανολάδας.

∆όξα Ν. Μανολάδας : Τσάκωνας, Νιφορόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπίζος, Λαζανάς, Παναγόπουλος , Κωστής, ∆αβουρλής, Νικολόπουλος, Γούρµος, Ζανδραβέλης (Μελετίδης, Μικελάτος , Καλλιβωκάς , Κυριαζόπουλος, Σειτάι, Λιούρδης, Λιούρης, Πλαστουργός, Μπλατσάκης, Eθνικός Σαγείκων (Α. Κωνσταντινόπουλος): Καλλιακµάνης, Νικολόπουλος, Πυρρής, Ιωάννου, Αυγερινός, Νικολακόπουλος Βουρλούµης, Τζίφας, Αθανασόπουλος, Μπούρδος, Κότσα. Αγωνίστηκαν και οι Αγγελάτος, Μπινιέρης, Σπαθής, Μικελάτος, Γκοτσούλιας, Κανελλόπουλος.

Θετικό το δεύτερο τεστ 3- 1 τον Α.Ο. Χάβαρι

Τ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Μαγκαφάς, Βυθούλκας και Γκρίλλας. Α.Ο. Αστέρας Αµαλιάδας-Πανόπουλου: Σταθόπουλος, Σάκκος, ον Α.Ο Χάβαρι αντιµετώπισε το Σάββατο Σταµατέας, Σταυρούλιας, Σιούστο ∆ηµ. Στ. Αµαλιάλας, Παπαθεοδώρου, Καµαριδας στο δεύτερο φιλικό µατς νός, Μπερούκας, ∆. της νέας αγωνιστικής περιόΠαναγιωτόπουλος, Βυθούλκας( δου ο Α.Ο. Αστέρας ΑµαλιάΚαράµπελας, Καψής, Ορφαδας , επικρατώντας µε σκορ 3 – νός, Αντωνόπουλος). A.O.Xάβαρι: Ρούνης, Μπίρµ1. Η οµάδα του Νίκου Γκίνο πας, Σαφαρής, Μπουντουβής, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο κατά Κοκκώνης, Αντωνίου, Γεωργίου, διαστήµατα και κυρίως στο Πολυζώης , Ν. Αργυρόπουλος, πρώτο ηµίχρονο, όπου και προηγή∆όσης, Μαργαρώνης. (Σταθόθηκε νωρίς µε 2 – 0, χάρις στα γκολ του Μπερούκα στο 20΄και Ο Σπ. Παπακωνσταντίνου πουλος, Ουλής, Κυριαζής, Ανδριόπουλος, Β. Αργυρόπουλος, του Σταυρούλια στο 32΄! Όµως οι φιλοξενούµενοι του Νίκου Γκρίλλα Φουντάς, Ζαπάντης, Ντάνασης, Κανελλόδεν πτοήθηκαν, και µείωσαν στο 35΄µε τον πουλος, Σειντής). Μαργαρώνη σε 2 – 1 , που ήταν και σκορ α΄ Συµφώνησε µε Παπακωνσταντίνου! ηµιχρόνου! Στην επανάληψη έγινε «µάχη» µε Σπύρος Παπακωνσταντίνου(16 O το µατς να κρίνεται οριστικά στο 75΄µε γκολ του Αλιµπέου για τους γηπεδούχους! Αφή- /07/1989) θα συνεχίσει την καριέρα του στον νοντας τον Α.Ο.Χ. µε τις καλές εντυπώσεις, Αστέρα Αµαλιάδας-Πανόπουλο σύµφωνα µε ένα ακυρωθέν γκολ και ένα δοκάρι, και τον πληροφορίες. Ο 24χρονος µέσος έκλεισε Αστέρα Αµαλιάδας – Πανόπουλο να δείχνει χθες Κυριακή και θα ενισχύσει την οµάδα για µια ακόµα φορά ότι θέλει ενίσχυση στον της Αµαλιάδας στη Γ΄ Εθνική της νέας άξονα! Πάντως το τεστ ήταν θετικό , αν και σεζόν. Ο Παπακωνσταντίνου δοκιµάστηκε είναι ακόµη νωρίς για περαιτέρω συµπερά- πρόσφατα και στον Βύζαντα Μεγάρων, αλλά σµατα, ενώ πρέπει να σηµειώσουµε ότι µε εντέλει συµφώνησε µε τον Αστέρα Αµαλιάτον Αστέρα δεν αγωνίστηκαν οι τραυµατίες δας-Πανόπουλο. Ξεκίνησε την καριέρα του Κουτελιέρης, Τζουµάκας και Λυµπέρης, και στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ πέρασε ακόµα µε τον Α.Ο. Χάβαρι(που είχε καλή παρουσία. κι από Κεχαγιά Αµφισσας, Αστέρα ∆ρεπάνου αποδεικνύοντας ότι παραµένει µια υπολογί- και Αία Σαλαµίνας. σιµη οµάδα) , οι ∆ιαµαντόπουλος, ∆έρβος,

Στον όµιλο των Ηλείων… και η Α.Ε. Καραϊσκάκης!

Από εβδοµάδα αναµένεται να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ οι όµιλοι της νέας Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου σύµφωνα µε το sportsarta.gr πιθανό είναι το ενδεχόµενο η µοναδική εκπρόσωπος της ΕΠΣ Άρτας στην κατηγορία, ΑΕ Καραϊσκάκης, να βρεθεί σε «όµιλο φωτιά»... ...όπου υπάρχουν οµάδες άγνωστές στην περιοχής µας, αλλά από αυτές που τις χαρακτηρίζουµε ως «µεγαθήρια» για την κατηγορία. Σύµφωνα πάντα µε τις πληροφορίες του sportsarta.gr οι αρµόδιοι στην ΕΠΟ αυτή τη στιγµή έχουν τοποθετήσει την αρτινή οµάδα στον 4ο όµιλο, αυτόν

της Πελοποννήσου, όπου πρέπει να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Πέλοπας Κιάτου, ο οποίος δεν δήλωσε συµµετοχή στο νέο πρωτάθληµα. Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες τότε η ΑΕ Καραϊσκάκης θα βρεθεί αντιµέτωπη µε ιστορικές οµάδες, όπως η Καλαµάτα, η Κόρινθος, ο Παναρκαδικός, ο Παναργειακός και κάποιες ακόµη. Έτσι η ΑΕ Καραϊσκάκης κινδυνεύει πλέον να φύγει και από τα γνώριµα ληµέρια των γύρω νοµών (Πρέβεζα-Λευκάδα, Κέρκυρα, Γιάννενα, Θεσπρωτία). Ο πιθανός όµιλος της ΑΕ Καραϊσκάκης σύµφωνα µε το πα-

ραπάνω σενάριο: ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Άρης Αιτωλικού, ΑΕ Μεσολογγίου ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Ατρόµητος Λάππα, Αχαϊκή, Εθνικός Σαγέικων ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΠΑΟ Βάρδας, Α.Ο. Αστέρας Αµαλιάδας Πανόπουλου, ∆όξα Ν. Μανολάδας ΕΠΣ ΑΡΚΑ∆ΙΑΣ: Παναρκαδικός ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλαµάτα, Μεσσηνιακός ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙ∆ΑΣ: Ένωση Ερµιονίδας, Παναργειακός, Πανναυπλιακός ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Κόρινθος.


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

19

ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

Σπουδαία νίκη στην Ανδραβίδα µε 4 – 0

Τ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

ις φιλικές του… νίκες «ντουµπλάρισε» χθες στην Ανδραβίδα ο ΠΑΟ Βάρδας κερδίζοντας την αξιόµαχη ∆άφνη µε σκορ 4 – 0! Ένα σκορ που διαµορφώθηκε στο α΄ ηµίχρονο και στο τέλος του αγώνα. Καθώς ο ΠΑΟΒ ήταν καλύτερος στην αρχή και σκόραρε µε τον Ντεντόπουλο στο 30΄και στο 44΄µε πέναλτι που κέρδισε σε «έφοδο» του ο ίδιος. Στην επανάληψη η ∆άφνη απείλησε για ένα γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΒ στο 80΄µε τον Παντελή και στο 90΄µε τον Ανδριτσόπουλο διαµόρφωσε το τελικό 0 – 4! ∆ΑΦΝΗ: Κύργιος, Πετρόπουλος, Τζίκας, Γιαννακόπουλος, Τσίµπιτσης, Κωστόπουλος, Αντερσον, Χοτζάι, Βάσσος, Λάβδας, Λαµπρό-

πουλος (στο β΄ µέρος έπαιξαν και οι Νικολόπουλος, Κάτσαρης, Κίκος, Γιαρικάνης, Λευκαδίτης, Νταής, Παπαχριστόπουλος, και Γότης). ΠΑΟ Βάρδας: Θωµάς, Τσολόπουλος, Ανδριέλος, Π. Πολίτης, Καραχάλιος, Βραχνής, Γ. Πολίτης, Π. Τσουκαλάς , Ντεντόπουλος, Σ. Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος. Έπαιξαν στο β’ ηµίχρονο Καπετανάκης, Νάτσης, Παναγόπουλος, ∆ηµητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πασπαλιάρης, Ανδριτσόπουλος, Σκοτζάι, Παντελής, Κουρκουµέλης, Μάης, Μπισµπάρδης . *Επόµενο φιλικό για τον ΠΑΟΒ το Σάββατο στην έδρα του µε τον Άρη Αρχ. Ολυµπίας, και για τη ∆άφνη την Τετάρτη στην έδρα της µε τον Αίαντα Γαστούνης. ΛΕΖΑΝΤΑ ΠΑΟΒ Νικηφόρα πέρασε και από την Αν-

δραβίδα ο ΠΑΟΒ δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόµο.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΤΣ Νίκη Τραγανού – Α.Ο. Κυπαρισσίας: 4 – 1 ( Φ. Παναγόπουλος 3 γκολ και ένα ο Μαρκόπουλος για τους γηπεδούχους και για τον Α.Ο.Κ. ο Κωνσταντόπουλος). *Κεραυνός Χειµαδιού – Εθνικός Αµαλιάδας: 3- 0 (Και τα 3 γκολ του Κεραυνού ο Λ. Γαλανόπουλος) ΑΠΟ Κουρτεσίου – Ηλειακός Βαρθολοµιού: 3 – 0 (Θ. Καλογερόπουλος 2, Αλ. Καπώνης του Αν.) Ατρόµητος Καβασίλων – Αίας Γαστούνης: 0 – 3 ( ∆αραµάρας(υπό – δοκιµή), Ραφτόπουλος, Λούρµπας ∆.)

ΕΠΣΗ – ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟ∆ΟΥ Στην Α2 τα Χελιδόνια (1-0 τον Αετό) και στη Β’ το Λάνθι (5 – 4 τον Πήγασο)

Έ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Στην αναµονή… Αλποχώρι και Πράσινο

να γκολ του ∆. Φωτεινόπουλου στο 62΄µε διπλή προσπάθεια, ήταν αρκετό σε ένα µατς «παρωδία» εξ αι-

τίας των βιαστικών … αποφάσεων της ΕΠΣΗ να κρίνει το χθεσινό µπαράζ του γηπέδου Στρεφίου και να στείλει απευθείας τα Χελιδόνια στην Α2 ύστερα από απουσία ενός χρόνου! Ενώ ο Αετός θα πρέπει να περιµένει την τυπική λήξη των δηλώσεων συµµετοχής, για να µάθει… αν θα είναι και αυτός στην Α2! Η οµάδα του Ηλ. Πετρόπουλου ήταν πάντως καλύτερη και είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, και ίσως… ένα 4 – 1 να ήταν το δικαιότερο αποτέλεσµα, απέναντι στον Αετό που αγωνίστηκε χωρίς τους δυο από τους

τρεις Μπουτσικάκηδες! Σε ένα µατς που είδαν 200 φίλαθλοι, τα Χελιδόνια είχαν ευκαιρίες στο 16΄, µε τον Ισσα, στο 31΄µε τον Βουρλούµη, 37΄µε Μήλιο ενώ ο Αετός µε τους Νικολόπουλο στο 43΄και Ν. Αργυρόπουλο στο 45΄για το α΄ µέρος. Στο β΄ µέρος «µοιραίος» για τα Χελιδόνια ήταν ο Ισσα που έχασε γκολ µε το «τσουβάλι». ΧΕΛΙ∆ΟΝΙΑ: Νικολόπουλος, ∆ούζας, Στ. Μπίρµπας (46΄Κολός), ∆ρουβιώτης, Σοφ. Μπίρµπας, Τσίγκρηλας (60΄Π. Φωτεινόπουλος), Βουρλούµης, Μήλιος, ∆. Φωτεινόπουλος, Μπαρτζάκος (80΄Γκολφινόπουλος), Ισσα. ΑΕΤΟΣ: Αργυρόπουλος Αθ., Κατσίγιαννης,

Θεοδωρόπουλος (70΄Ζαµπάνιας), Μπουτσικάκης Γ., Γεωργακόπουλος Ι., Γεωργακόπουλος Κ., ∆ιαµαντόπουλος (76΄Γ.Α. Μπουτσικάκης), Αργυρόπουλος Ν. (80΄Θεοδωρόπουλος Χρ.), Νικολόπουλος, Αδαµόπουλος, Εσάι. Στον Ελαιώνα τώρα ο Πήγασος παρότι προηγήθηκε µε 4 – 0 στο 20΄(Γιούρντας , Θ. Βλασσόπουλος 2 και Κ. Βλασσόπουλος) είδε τον Άρη Λανθίου να κάνει την µεγάλη ανατροπή… κερδίζοντας µε 5 – 4 , και ταυτόχρονα την άνοδο του ύστερα από ένα χρόνο στην Β΄ κατηγορία, ενώ ο Πήγασος θα πρέπει και αυτός να περιµένει τις αποφάσεις της ΕΠΣΗ.


20

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΤΡΙΣ

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

21

Επιµέλεια σελ. Χρ. Κανελλόπουλος xrkanl.1@gmail.com

Φιλικά µε Παναιγιάλειο και Ζάκυνθο

Αναλαµβάνει Γενικός ∆ιευθυντής της ΠΑΕ ο Κώστας ∆ηµητριάδης

«Στον αέρα» µε Καλαµάτα...

Ε∆/ΕΠΣΗ - Σ∆ΠΗ

Το πρόγραµµα της 4ης Ηµερίδας ∆ιαιτησίας Ποδοσφαίρου ∆ηµοσιεύουµε σήµερα το πρόγραµµα της “4ης Ηµερίδας ∆ιαιτησίας Ποδοσφαίρου” που διοργανώνει η Ε∆/ΕΠΣΗ σε συνεργασία µε τον Σ∆ΠΗ και η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/9/2013 στο Ξενοδοχείο “Ο∆ΥΣΣΕΑΣ “ . Την ηµερίδα καλούνται να παρακολουθήσουν και όσοι παράγοντες , ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι του Νοµού µας το επιθυµούν. 08:00 - 10:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ Ο∆ΥΣΣΕΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ∆ΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗ ∆ΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ Σ.∆.Π.ΗΛΕΙΑΣ 10:00 - 10:30 ∆ΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ 10:30 - 10:45 ΕΝΑΡΞΗ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 10:45 - 11:15 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΓΩΝΑ - ∆ΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑ∆ΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ∆ΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ∆. ΚΩΣΤΑΡΙΑΣ 11:15 - 11:45 ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕ∆Ο Ν. ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ 11:45 - 12:15 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ 11 (OFFSIDE) ∆. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 12:15 - 12:30 ∆ΙΑΛΕΙΜΜΑ - ΚΑΦΕ 12:30 - 13:00 Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ∆ΙΑΙΤΗΤΗ ΜΕΣΑ & ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Α. ΜΑΡΙΝΟΣ 13:00 - 13:30 ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ Ν. ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ 13:30 - 13:45 Ο∆ΗΓΙΕΣ ΑΠΌ Ε.∆./ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 13:45 - 14:00 ∆ΙΑΛΕΙΜΜΑ 14:00 - 15:00 ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ VIDEO TEST 15:00 ΓΕΥΜΑ *** Την ∆ευτέρα 9/9/2013 και ώρα 17:30 θα πραγµατοποιηθούν αγωνιστικές δοκιµασίες στο Στάδιο Πύργου.

Ο 22χρονος Καµερουνέζος αµυντικός µέσος, Ερίκ Νιάτσου Ν’Ντέµα, βρίσκεται στο Καρπενήσι.

Ο Κώστας ∆ηµητριάδης.

Π

έρα από την ενίσχυση του από το µεταγραφικό παζάρι, ο Πανηλειακός «δυναµώνει» και διοικητικά, αλλά και οργανωτικά. Άλλωστε έχει ξεκινήσει η σύσταση Ποδοσφαιρικής Ανώνυµης Εταιρείας (ΠΑΕ), κάτι που σηµαίνει ότι η οµάδα της Ηλείας θέλει δίπλα της ανθρώπους που θα έχουν την διάθεση και τις γνώσεις, αλλά και την εµπειρία, να την βοηθήσουν σε όλους τους τοµείς, ενόψει της συµ-

µετοχής στην Β’ Εθνική. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο αυτό, µετά από συζητήσεις που είχε µε τη διοίκηση τις τελευταίες µέρες, ο Κώστας ∆ηµητριάδης, συµφώνησε και αναλαµβάνει τη θέση του γενικού ∆ιευθυντή της ΠΑΕ Πανηλειακός. Ακόµη δεν υπάρχει ανακοίνωση από την οµάδα, αλλά η συµφωνία Πανηλειακού και ∆ηµητριάδη θα πρέπει να θεωρείται δεδοµένη. Ο κ. ∆ηµητριάδης είναι επιχει-

ρηµατίας µε έδρα την Αθήνα (ασχολείται µε κατασκευαστική εταιρεία, αλλά και κτηµατοµεσιτικά), και έχει ασχοληθεί παραγοντικά, µεταξύ άλλων, µε τα διοικητικά του Παναιγιαλείου, και µάλιστα τη σεζόν 2009-2010 είχε διατελέσει πρόεδρος (παραλαµβάνοντας τότε τη θέση αυτή, από το γνωστό αθλητικό δηµοσιογράφο Γιώργο Χελάκη) στη Γ’ Εθνική. Ανέλαβε τη θέση αυτή λίγο µετά το ξεκίνηµα της σεζόν (που ήταν κακό

για την οµάδα του Αιγίου τότε) και µάλιστα προσέλαβε τότε ως τεχνικό τον Πέτρο ∆ηµητρίου, ολοκληρώνοντας πετυχηµένα τη σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, ο ∆ηµητριάδης βασικά θα εδρεύει στην Αθήνα και θα επιλαµβάνεται από εκεί όλων των θεµάτων της ΠΑΕ (θα έρχεται φυσικά και στον Πύργο). ∆εν αποκλείεται να πάρει και κάποιο ποσοστό µετοχών.

Τέλος ο Νούσιας! Στο µεταξύ παρελθόν αποτελεί από τον Πανηλειακό ο Σπύρος Νούσιας, που πρόσφατα (για την ακρίβεια ούτε µια εβδοµάδα...) είχε αναλάβει την θέση του γενικού αρχηγού! Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της οµάδας : “Αν και είχε όλη την διάθεση να βοηθήσει την οµάδα, ο παλαίµαχος ποδοσφαιριστής, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον Πύργο, διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και η ενασχόληση αυτή δεν του επιτρέπει να µετέχει στην διοίκηση της οµάδας. Ο Πανηλειακός µε ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Σπύρο Νούσια για την διάθεση να βοηθήσει την οµάδα της καρδιάς του και εύχεται αυτό να µπορέσει να γίνει στο µέλλον”.

Ο Ερίκ Νιάτσου Ν’Ντέµα κλείνει στον Πανηλειακό; Στα µεταγραφικά της οµάδας είχαµε και χθες εξελίξεις, αφού σύµφωνα µε πληροφορίες και δηµοσιεύµατα, ο 22χρονος Καµερουνέζος αµυντικός µέσος, Ερίκ Νιάτσου Ν’Ντέµα, ο οποίος πρόσφατα δοκιµάστηκε στον Φωκικό, αλλά δεν συµφώνησε στο οικονοµικό, βρίσκεται στο Καρπενήσι. Μαζί µε τον Ν’Ντέµα αναµένεται να αποκτηθεί και ενας συµπατριώτης του µεσοεπιθετικός µε θητεία στην U20 της Εθνικής Καµερούν. Όσον αφορά την περίπτωση του γνωστού κι έµπειρου Γιώργου Λαµπρόπουλου

που είχε προταθεί στην οµάδα, φαίνεται πως καταλήγει στην Αχαϊκή. Επίσης για τον Βασιλόγιαννη, µπήκε “σφήνα” η Γλυφάδα, η οποία, έστω καθυστερηµένα, έβγαλε διοίκηση, πήρε τον Τάκη Γκώνια προπονητή, και κινείται για παίκτες. Το τι θα γίνει µε την περίπτωση του πρώην παίκτη του Ολυµπιακού, θα το ξέρουµε τις επόµενες ηµέρες. Αντίθετα, δεν έχουν ακόµα πάει στο Καρπενήσι (ως τώρα), ο Μπονκ και ο Σλοβένος επιθετικός.

Εξαιρετικές συνθήκες στο Καρπενήσι για τους ερυθρόλευκους Ό

πως έχουµε γράψει, οι συνθήκες προετοιµασίας στο Καρπενήσι είναι ιδανικές και σύσσωµη η αποστολή του Πανηλειακού εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για τον τρόπο δουλειάς, αλλά και την διαβίωση. Ο προπονητής της οµάδας Πέτρος ∆ηµητρίου µιλώντας για όλα αυτά είπε χαρακτηριστικά : «Οι συνθήκες στο Καρπενήσι είναι εξαιρετικές και δεν έχουµε κανένα απολύτως πρόβληµα. Στο ξενοδοχείο «Montana» έχουµε τα πάντα στην διάθεσή µας, ενώ στα γήπεδα που έχουµε δουλεύουµε πολύ σκληρά. Θεωρώ ότι µπαίνουν οι σωστές βάσεις για την δηµιουργία µιας ικανής και πλέον ανταγωνιστικής οµάδας σε ένα δύσκολο πρωτάθληµα, όπως αυτό της Football League.» Οι εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο ξενοδοχείο «Montana» είναι εξαιρετικές. Κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δηµοσιεύουµε και είναι από το γυµναστήριο και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Τώρα σε ό,τι αφορά τα φιλικά µατς (πέραν αυτού µε Αστέρα Τρίπολης, που έχει γνωστοποιηθεί) οριστικοποιείται ίσως και σήµερα η διεξαγωγή άλλων δυο φιλικών αγώνων, στον Πύργο, και συγκεκριµένα, µε τον Παναιγιάλειο και µε τη Ζάκυνθο (άµεσα θα ανακοινωθούν και οι ηµεροµηνίες τους). Σε ότι αφορά για φιλικό µε την Καλαµάτα στον Πύργο, για την Τετάρτη 4 Σεπτεµβρίου, ναι µεν είχε κλειστεί, αλλά όπως έχουµε ήδη αναφέρει, η ΕΠΣ Ηλείας επιµένει στη διάταξη που υπάρχει, να µην γίνει άλλο µατς στις 4 Σεπτεµβριου, ηµέρα του Σούπερ Καπ του Νοµού. Αν δεν υπαναχωρήσει, τότε θα αναζητηθεί άλλη ηµεροµηνία ή πάει προς µαταίωση (το πιθανότερο - αφού η µεσσηνιακή οµάδα έχει κλεισµένες τις επόµενες ηµεροµηνίες µε άλλα φιλικά, όπως αναφέρθηκε)... Ο πρόεδρος της Καλαµάτας πάντως (που από ότι µάθαµε, δεν έχει ακόµα ενηµερωθεί για το παραπάνω θέµα, µε την ΕΠΣΗ κ.τ.λ.) Γιώργος Ράλλης, σε σχέση και µε τις αντιδράσεις που υπάρχουν (κυρίως από κάποιους οπαδούς της µεσσηνιακής οµάδας, για να µη γίνει το µατς αυτό), ανέφερε στο sportstonoto.gr: «Εµείς δεν κάνουµε πίσω µε τίποτα. Είµαστε µεγάλη οµάδα και θα πάµε στον Πύργο, ότι και αν συµβεί ότι και αν λένε ή γράφουν οι οπαδοί του Πανηλειακού και όποιοι άλλοι. Η οµάδα µας πρέπει να δίνει δύσκολα φιλικά παιχνίδια να µετρά τις δυνάµεις της να ξέρουµε που βαδίζουµε και ας φάµε και ...τέσσερα γκολ! Ακόµη και ένταση κι επεισόδια αν γίνουν, εµάς δεν µας πειράζει, πρέπει να µάθουµε να παίζουµε και µε αυτά, αλλιώς δεν κάνουµε τίποτα. Γι’ αυτό άλλωστε ζητήσαµε να αγωνιστούµε στην Πύργο, για να µην έχουµε εµείς την ευθύνη για ότι τυχόν συµβεί...».


22

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

Στην κορυφή στις δυάδες Ανδρών η Κρέστενα 2η στις τετράδες ανδρών

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

Τ

ην περασµένη εβδοµάδα και συγκεκριµένα από την Παρασκευή16 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 18 Αυγούστου έγινε στην παραλία του Κάτω Σαµικού, ο 3ος γύρος του πανελλήνιου πρωταθλήµατος Ξυλορακέτας (BEACH-RACKET) 2013. Τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί θεατές, που χειροκρότησαν την προσπάθεια των αθλητών. Μετά από τα αποτελέσµατα της 3ης αγωνιστικής, η βαθµολογία του τρίτου γύρου του Πρωταθλήµατος έχει διαµορφωθεί έως εξής:

2η θέση στις τετράδες ανδρών, Ψευδός, Ζαχαρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Πλατανίτης από τα Κρέστενα.

∆ΥΑ∆ΕΣ ΑΝ∆ΡΩΝ 1 ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ ΚΡΕΣΤΕΝΑ 29 2 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ / ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΒΟΥΛΑ 3 ΜΑΣΒΟΥΛΑΣ / ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 4 ΚΟΥΚΙΟΣ / ΜΑΥΡΟΣ PASARELAS RACQUETS CLUB - ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ / ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ 5 ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ / ΜΠΟΤΣΗΣ ΑΙΓΙΝΑ - ΚΕΛΛΑΡΗΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑΤΟ 6 ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 7 ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ / ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Βαθµοί

ΤΕΤΡΑ∆ΕΣ ΑΝ∆ΡΩΝ 1 ΜΑΝΩΛΑΣ / ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ / ΜΑΡΑΓΚΟΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΑ 2 ΨΕΥ∆ΟΣ / ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΤΗΣ ΚΡΕΣΤΕΝΑ 3 ΡΑΠΤΗΣ / ΣΕΓΡΕ∆ΟΣ / ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ / ΜΠΟΤΣΗΣ ΑΙΓΙΝΑ 4 ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ / ΜΑΥΡΟΣ / ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ / ΒΙΓΚΟΠΟΥΛΟΣ PASARELAS RACQUETS CLUB - ΒΡΕΤΤΟΣ / ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ / ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ / ΜΠΕΝΑΡ∆ΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 5 ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ / ΝΟΜΙΚΟΣ / ΚΕΛΛΑΡΗΣ / ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙΑΤΟ 6 ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ / ΚΡΙΣΙΛΙΑΣ / ΚΟΥΒΑΡΑΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ - ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ / ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ / ΤΣΑΜΗΣ / ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ

Βαθµοί 36 27 21 8 8 3 1 1

∆ΥΑ∆ΕΣ ΜΙΚΤΕΣ 1 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ K. / ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 2 ΜΑΡΑΓΚΟΣ / ΜΥΡΙΛΑ ΒΟΥΛΑ 3 ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ / ΛΟΪΖΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4 ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ / ΚΛΙΤΣΙΟΥ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 5 ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ / ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 6 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ / ΑΡΕΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 7 ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ / ΠΑΠΑΖΗ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ - ∆ΑΝΑΣΚΟΣ / ALFEJEVA ΤΡΙΠΟΛΗ

Βαθµοί 36 19 17 12 11 10 3 3

ΤΕΤΡΑ∆ΕΣ ΜΙΚΤΕΣ 1 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ / ΜΑΡΑΓΚΟΣ /ΜΥΡΙΛΑ / ΑΡΕΣΤΗ ΒΟΥΛΑ 2 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ K. / ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ / ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΑΠΑΖΗ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 3 ΠΑΤΣΙΛΙΒΑΣ / ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ / ΛΟΪΖΟΥ /ΑΣΙΛΙΑΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 4 ∆ΑΝΑΣΚΟΣ / ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ / ΤΕΡΖΗ / ALFEJEVA ΤΡΙΠΟΛΗ

Βαθµοί 33 30 21 11

Nέο οδοντιατρείο στο Σιµόπουλο

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Κάθε ∆ευτέρα & Τετάρτη (απόγευµα) Σάββατο (πρωί)

Τηλ. 2622032122, 6932637252 Τηλ. Αµαλιάδας 2622024774

3η θέση στις δυάδες αντρών για την οµάδα των Κρεστένων: Τσουραµάνης , Μυλωνάς. Στην απονοµή ο Πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Σαµικού κ.Κώστας Κουής.

26 12 10 10 7 7 6 1

1η θέση στις µικτές δυάδες για την οµάδα του Πόρτο Ράφτη : Αποστολοπούλου, Αντωνόπουλος. Στην απονοµή ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο Ράφτη κ. Βαγγέλης Σπύρου.

1η θέση στις δυάδες αντρών η οµάδα των Κρεστένων: Μιχαλόπουλος, Πλατανίτης. Στην απονοµή ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Αίγινας κ. Γιώργος Κοσµάς.

1η θέση στις µικτές τετράδες για την οµάδα του Πόρτο-Ράφτη:Αλιβιζάτος, Παπαζή, Αποστολοπούλου Αντωνόπουλος. Στην απονοµή ο ∆ήµαρχος Ανδρίτσαινας - Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος.

1η θέση στις τετράδες ανδρών η οµάδα της Α Βούλας : Μανωλάς, Μαραγκός, Βούλγαρης, Αποστολάκης & o προπονητής τους κ.Νίκος Παπαδάκης .Στην απονοµή ο τεχνικός διευθυντής της mobics κ. Βασίλης Τσέτσος.

2η θέση στις µικτές τετράδες για την οµάδα της Βούλας :Μαραγκός ,Μυρίλα, Αρεστή,Βούλγαρης.Στην απονοµή απο το PASARELAS CLUB o κ. ∆ηµήτρης Αντωνόπουλος.

3η θέση στις µικτές δυάδες για την οµάδα του Πόρτο-Ράφτη: Ζαγκλακούτη, Κουβαράς. Στην απονοµή ο Πρόεδρος της κοινότητας του Κάτω Σαµικού κ. Κώστας Κουής.


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

23

ΠΟ∆ΗΛΑΣΙΑ

Άνετη επικράτηση του Πάνου Εξαρχόπουλου στο Άστρος

Υ

Ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

πέροχη αγωνιστική παρουσία πραγµατοποίησε ο Πάνος Εξαρχόπουλος στο Άστρος. Στον αγώνα τριάθλου που περιελάµβανε και το αγώνισµα της ατοµικής χρονοµέτρησης ο Πάνος κατάφερε να επικρατήσει καθαρά έναντι των αντιπάλων του που στάθηκαν αδύναµοι να αντιµετωπίσουν τον Πυργιώτη αθλητή. Στον ίδιο αγώνα ο Ανδρέας Μπαντούνας µε την Ντανιέλα αγωνίστηκαν στο οµαδικό πραγµατοποιώντας πολύ καλή παρουσία δείχνοντας πως ο δρόµος του τριάθλου ανοίγει και για την Ηλεία. Αντίθετα στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας το Σάββατο που µας πέρασε ο Σάκης Μαντά ς στην δεύτερη κατηγορία αγωνιζοµένων κατάφερε να ανέβει στο βάθρο

Ο Σάκης Μαντάς δεξιά στο βάθρο των νικητών από την απονοµή στην ανάβαση.

κατακτώντας την 3η θέση ενώ ο νεαρός ∆ηµήτρης Για κουµέλος είχε πολύ καλό πλασάρισµα την ίδια µέρα στο ντεµπούτο του στην αγωνιστική ποδηλασία και έµεινε πολύ ευχαριστηµένος από την πρώτη του εµφάνιση. ∆ύο αθλητές αγωνίστηκαν την πρώτη µέρα στην ανάβαση 35 χλµ µέσα στο καταπληκτικό δάσος από έλατα και οξιές που οδηγεί στην Άνω Χώρα. Την δεύτερη µέρα 45 χ λµ χωµάτινα βρήκαν τον Σάκη Μαντά να παλεύει σαν λιοντάρι σε µια άρτια σχεδιασµένη διαδροµή µε µονοπάτια και γκρεµούς πολύ επικίνδυνους κάτι που δεν φόβισε τον Σάκη παρόλο που δεν είχε κάνει την διαδροµή

Μάχη σώµα µε σώµα του Σάκη Μαντά στην Ορεινή Ναυπακτία Στον Πύργο ο παγκόσµιος πρωταθλητής marathon Περικλής Ηλίας

Οι τρεις αθλητές στην παραλία του Άστρους.

δοκιµαστικά αφού αποτελεί το στοιχείο του όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο Πυργιώτης αθλητής κατάφερε να τερµατίσει και πάλι 3ος µε πολύ µικρή διαφορά από τον δεύτερο δίνοντας πραγµατικά µάχη σώµα µε σώµα. Σε συνοµιλία που είχαµε µαζί του τόνισε πως το ποδηλατικό σκηνικό µε την ουσιαστική συνεισφορά του Ποδηλατοδρόµου έχει αλλάξει στον νοµό µετατρέποντάς τον σε ένα θησαυρό

Από αριστερά ο παλιός πρωταθλητής Ελλάδας στο δρόµο Ιωσήφ ∆αλέσιος µε τον Σάκη Μαντά, τον Γιάννη Σκόρδα και τον παγκόσµιο πρωταθλητή στο MAOYNTAIN Περικλή Ηλία στο «PLANET CYCLING».

ποδηλατικό αφού είναι κατεξοχήν µορφολογικά άψογος για ποδηλατική δράση. Αυτό το αποδεικνύει και η επιλογή του Παγ κόσµιου πρω ταθλητή Περ ικλή Ηλί α ο οποίος πέρασε πριν λίγες µέρες ένα προπονητικό camp στον Πύργο εκµεταλλευόµενος την στενή του φιλία µε τον Πά νο Εξαρχόπουλο και τον Σάκη Μαντά προκειµένου να συνεχίσει τους αγώνες του σε Γαλλία, Ιτα λία και Μεξικό.

Ο Σάκης Μαντάς µε τον νεοφώτιστο ∆ηµήτρη Γιακουµέλο.


24

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 – ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΒΕΛΓΙΟΥ

Όλο και πιο κοντά στον τίτλο ο Φέτελ Ο

Σεµπάστιαν Φέτελ οδεύει ολοταχώς προς τον 4ο σερί τίτλο της καριέρας του, καθώς τερµάτισε πρώτος και στο Βέλγιο και αύξησε τη διαφορά του από τον Αλόνσο στους 46 βαθµούς. ∆εύτερος ο Ισπανός που ξεκίνησε από την 9η θέση, ενώ τρίτος τερµάτισε ο Χάµιλτον. Ασταµάτητος λοιπόν ο Σεµπάστιαν Φέτελ και η Red Bull, αφού ο δρόµος προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, ανοίγει διάπλατα. Ο Γερµανός οδηγός, πήρε ακόµα µια νίκη και µάλιστα δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα... Αρχικά, πέρασε τον Λιούις Χάµιλτον λίγο µετά την εκκίνηση του αγώνα και έκτοτε δεν αντιµετώπισε πρόβληµα στο να διατηρήσει την πρωτιά. Μια συνηθισµένη καλή µέρα για τον Σεµπάστιαν Φέτελ, ο οποίος οδεύει προς τον τέταρτο συνεχόµενο τίτλο της καριέρας του, ενώ έπιασε κάποια ρεκόρ του Σένα και του Σουµάχερ. Συγκεκριµένα, για 4η συνεχόµενη χρονιά έχει µαζέψει τουλάχιστον 5 νίκες, κάτι που έχουν πετύχει µονάχα οι προαναφερθέντες (Σένα 1988-91, Σουµάχερ 200004). Σ’ ό, τι αφορά τώρα στη δεύτερη θέση, ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε καταπληκτικό ξεκίνηµα, αρχίζοντας από την 9η θέση και τερµατίζοντας δεύτερος τελικά. Ο Ισπανός αφού αρχικά κέρδισε 5 θέσεις, εν συνεχεία προσπερνούσε, µέχρι που πέρασε και τον Λιούις Χάµιλτον, εκµεταλλευόµενος ένα λάθος του Βρετανού. Έτσι διαµορφώθηκε η κατάσταση και η τριάδα κλείδωσε µε Φέτελ, Αλόνσο και Χάµιλτον. Στην τέταρτη θέση είχαµε µάχη ανάµεσα στον Ρόζµπεργκ και στον Γουέµπερ, µε τελικό νικητή τον Γερµανό, 6ος τερµάτισε ο Τζένσον Μπάτον, ενώ ο Φελίπε Μάσα πήρε εν τέλει την 7η θέση. Αξίζει να σηµειωθεί πως για πρώτη φορά από το 2009, ο Κίµι Ραϊκόνεν δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, καθώς το µονοθέσιό του αντιµετώπιζε πρόβληµα. Αυτή η νίκη πάντως, φέρνει τον Φέτελ όλο πιο κοντά στον τίτλο, αφού η διαφορά του από τον δεύτερο Φερνάντο Αλόνσο, έφτασε τους 46 βαθµούς, 8 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήµατος, ενώ και η Red Bull έχει ξεφύγει 77 βαθµούς από την δεύτερη Mercedes.

Η τελική κατάταξη του Βέλγικου γκραν πρι 1 Sebastian Vettel (Red Bull Racing-Renault) 2 Fernando Alonso (Ferrari) +16.8

3 Lewis Hamilton (Mercedes) +27.7 4 Nico Rosberg (Mercedes) +29.8

5 Mark Webber (Red Bull Racing-Renault) +33.8 6 Jenson Button (McLaren-Mercedes) +40.7 7 Felipe Massa (Ferrari) +53.9

Η βαθµολογία των οδηγών

1 Sebastian Vettel-German (Red Bull Racing-Renault) 197 2 Fernando Alonso-Spanish (Ferrari) 151 3 Lewis Hamilton -Βritish (Mercedes) 139 4 Kimi Räikkönen-Finnish (Lotus-Renault) 134 5 Mark Webber-Australian (Red Bull Racing-Renault) 115 6 Nico Rosberg-German (Mercedes) 96 7 Felipe Massa-Brazilian (Ferrari) 67 8 Romain Grosjean-French (Lotus-Renault) 53 9 Jenson Button-British (McLaren-Mercedes) 47 10 Paul di Resta-British (Force India-Mercedes) 36 11 Adrian Sutil-German (Force India-Mercedes) 25 12 Sergio Perez-Mexican (McLaren-Mercedes) 18 13 Jean-Eric Vergne-French (STR-Ferrari) 13 14 Daniel Ricciardo-Australian (STR-Ferrari) 12 15 Nico Hulkenberg-German (Sauber-Ferrari) 7 16 Pastor Maldonado-Venezuelan (Williams-Renault) 1 17 Valtteri Bottas-Finnish (Williams-Renault) 0 18 Esteban Gutierrez-Mexican (Sauber-Ferrari) 0 19 Jules Bianchi-French (Marussia-Cosworth) 0 20 Charles Pic-French (Caterham-Renault) 0 21 Giedo van der Garde-Dutch (Caterham-Renault) 0 22 Max Chilton-British (Marussia-Cosworth) 0

8 Romain Grosjean (Lotus-Renault) +55.8

9 Adrian Sutil (Force India-Mercedes) +69.5 10 Daniel Ricciardo (STR-Ferrari) +73.4

11 Sergio Perez (McLaren-Mercedes) +81.9 12 Jean-Eric Vergne (STR-Ferrari) +86.7

13 Nico Hulkenberg (Sauber-Ferrari) +88.2 14 Esteban Gutierrez (Sauber-Ferrari) 15 Valtteri Bottas (Williams-Renault)

H βαθµολογία των κατασκευαστών 1 Red Bull Racing-Renault 2 Mercedes 3 Ferrari 4 Lotus-Renault 5 McLaren-Mercedes 6 Force India-Mercedes 7 STR-Ferrari 8 Sauber-Ferrari 9 Williams-Renault 10 Marussia-Cosworth 11 Caterham-Renault

312 235 218 187 65 61 25 7 1 0 0

16 Giedo van der Garde (Caterham-Renault) +1 γύρος 17 Pastor Maldonado (Williams-Renault) +1 γύρος 18 Jules Bianchi (Marussia-Cosworth)+1 γύρος 19 Max Chilton (Marussia-Cosworth) +2 γύροι

Εγκατέλειψαν 14 Paul di Resta (Force India-Mercedes) στον 26ο γύρο 7 Kimi Räikkönen (Lotus-Renault) στον 25ο γύρο

20 Charles Pic (Caterham-Renault) στον 8ο γύρο


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ

Ο

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

25

Πανίσχυρος στο νέο πρωτάθληµα

Επιµέλεια σελ. Χρ. Κανελλόπουλος xrkanl.1@gmail.com

Κόροιβος Αµαλιάδας ξεκινά την προετοιµασία του την προσεχή ∆ευτέρα 2 Σεπτεµβρίου στο κλειστό της Αµαλιάδας, έχοντας ενισχυθεί σε σηµαντικό βαθµό. Η τελευταία µεταγραφή της οµάδας ήταν ο Νικόλαος Κακλαµάνος (32 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται µε ιδιαίτερη επιτυχία στις θέσεις της περιφέρειας), ενώ πριν είχαν ανακοινωθεί οι Τάσος Χαρισµίδης (31 χρονών έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στην θέση του Σέντερ), Σωτήρης Γκιουλέκας (34 ετών φόργουορντ που ήταν από τους κύριους συντελεστές της ανόδου των Τρικάλων έχοντας 11.2 πόντους και 4,2 ριµπάουντ µ.ο σε 26 παιχνίδια), Νίκος Ψωµά ςΛυµπάρης (28 ετών, έχει ύψος

2,08 και αγωνίζεται στις θέσεις 5 και 4), και Γιάννης Θα νόπουλος (22χρ., 1µ91). Επίσης ανανέωσαν για την σεζόν 2013-14 οι Πέτρος Νοέας, Πέταρ Τσόσιτς, Ιωάννης Αντωνιάδης και Σάκης Καρύδας. Αυτοί οι αθλητές και το υπόλοιπο ρόστερ της οµάδας, κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Νιπεργιάλη θα διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθληµα της Α2 Εθνικής µπάσκετ. Αυτό το … καλύτερο µπορεί να είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική; Ο χρόνος θα δείξει και φυσικά η πορεία του Κόροιβου στα παρκέ της Α2. Ο Κόροιβος Αµαλιάδας ξεκινά την προετοιµασία του έχοντας ενισχυθεί σε σηµαντικό βαθµό.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μεγάλες νίκες για Καλλονή, Ξάνθη και ΠΑΣ Σ το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της χθεσινής ηµέρας (πλην αυτού µεταξύ του Ολυµπιακού και του Ατρόµητου) Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Αναλυτικά :

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 1-1 Για δεύτερο συνεχόµενο παιχνίδι στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισµα που είχε, µε συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλος 1-1 µε τον Αστέρα Τρίπολης, που έπαιζε µε 10 παίκτες από το 9ο λεπτό. Γκολ: 3’ πέν. Ναζλίδης / 47’ Μπαράλες Κόκκινη κάρτα: 9’ Λισγάρας ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Θέρα (82’ Πόποβιτς), Ιντζίδης, Φερνάντες, ∆ηµήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70’ Τόρες), Γουνδουλάκης, Γ.Ε. Γιακουµάκης (53’ Αγκιλέρα), Ναζλίδης ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Ερνάντες, Τσαµπούρης, Λισγάρας, Γκοϊάν, Πιπίνης, Κοντοές, Ουσέρο, Καράσκο (46’ Ζησόπουλος), Ντε Μπλάσις, Κάφα (46’ Ναβάρο), Μπαράλες (90’+2 Μπακασέτας) Άρης - Καλλονή 0-2 Με γκολ του Αναστασιάδη στο 11΄, κι ενώ προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον ∆ιούδη, και του Γκαρσία στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε του Άρη µε 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Super League. Σκόρερ: Αναστασιάδης (11΄, ΑΕΛ Καλλονής), Γκαρσία (93΄, ΑΕΛ Καλλονής) Άρης (Χατζηνικολάου): ∆ιούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Πουλίδο (73΄ Ηρακλής), Τάτος, Ουντότζι,

Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Βαριά ήττα το βράδυ του Σαββάτου για τον Παναθηναϊκό από τον Πανιώνιο.

Τσουµάνης (61΄ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς, Έλσνερ (58΄ Αγγελούδης). Καλλονή (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Πίντο, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Άλβες (84΄ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (88΄ Γάλας), Καζάκης (78΄ Σιλιγαρδάκης).

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σµύρνης 2-0 Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε άνετα 2-0 του Απόλλωνα Σµύρνης στους “Ζωσιµάδες” και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθληµα. Υπέροχο γκολ (ξανά) από Τσάβες. Σκόρερ: Τσάβες (23’), Ίλιτς (43’) ΠΑΣ Γιάννινα (Παντελίδης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζηµόπουλος, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς (82’ Κεϊτά), Κοροβέσης (76’ Στρούνα),

Λίλα, Ίλιτς (89’ Γιάκος), Βίλα, Τσάβες Απόλλων Σµύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Χατζηζήσης, ∆εληζήσης, Κόρµπος, Παντελιάδης, Πετρόπουλος (64’ Μπλάζεκ), Άλβαρες (53’ Τσιλιγκίρης), Μίνγκας (46’ Φαρινόλα), Γκουέλα, Καµαρά, Βέρτζος

Ξάνθη - Πανθρακικός 1-0 Σε ένα παιχνίδι µε φτωχό θέαµα, πολλά λάθη και σκληρά µαρκαρίσµατα η Ξάνθη νίκησε µε 1-0 τον Πανθρακικό στο... El Thrakico Σκόρερς: Σολάρι (σουτ 49’) Ξάνθη (Καραγεωργίου): Τσεµά, Μπέρτος, Παϊτό, Βάλλας, Γούτας, Φλίσκας, Ντε Γκούζµαν, Μαρέν, Μάνταλος (Βασιλακάκης 72’), Μαρσελίνιο (Κάλβο 65’), Σολάρι (Γκοχουρί 92’).

Πανθρακικός (Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μακρυδηµήτρης, Μαξίµ, Λαδάκης (Ζεκίνια 77’), Εµπό, Μπαϊκαρά (Πόποβιτς 58’), Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου Ο Πανιώνιος ήταν αποτελεσµατικός, ο Παναθηναϊκός απλά κυκλοφορούσε τη µπάλα και έτσι στη Νέα Σµύρνη γράφτηκε το 3-0 για τους γηπεδούχους που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη , στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα (Πανιώνιος-Πα ναθηναϊκός 3-0). Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθληµα σηµείωσε ο Παναιτωλικός και µάλιστα φτάνοντας πανεύκολα στο 2-0 (27’ Μπόγιοβιτς, 45’ Μελισσάς) κόντρα στον ΠΑΟΚ ( Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 2-0) µέσα στο άδειο – λόγω τιµωρίας – Αγρίνιο. Η οµάδα του Μάκη Χάβου, κυριάρχησε πλήρως απέναντι στον «∆ικέφαλο» που έδειξε να έχει… µείνει στην ισοπαλία µε τη Σάλκε. Το αήττητο στην 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, διατήρησε η Βέροια που επιβλήθηκε µε 2-0 (67’ Μπεν, 82’ Μρντάκοβιτς) κόντρα στον ΟΦΗ (Βέροια - ΟΦΗ 2-0). Σήµερα ∆ευτέρα : Εργοτέλης-Λεβαδειακός 21:30

Ολυµπιακός - Ατρόµητος 2-1

Με πρωταγωνιστές και σκόρερ τους Φουστέρ και Σαβιόλα (που ήταν αλλαγές του Μίτσελ στο 46'), ο Ολυµπιακός έκανε την ανατροπή σε 3 λεπτά (51'-54') και πήρε τη νίκη κόντρα στον σκληρό και διψασµένο Ατρόµητο. Πολύ καλός ο Μπονγκ στο ντεµπούτο του, ακυρώθηκε (κακώς) γκολ του Μήτρογλου στο 86'. Μόνοι πρώτοι οι Πειραιώτες στην βαθµολογία. Ολυµπιακός (Μίτσελ): Ροµπέρτο, Μανωλάς, Σιόβας, Σαλίνο (46' Φούστερ), Μπονγκ, Σάµαρης, Μανιάτης (74' Μετζανί), Ντοµίνγκεζ, Φετφταζίδης (46' Σαβιόλα), Κάµπελ, Μήτρογλου. Ατρόµητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (11' Καραµάνος), Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Ούµπιδες, ∆ηµούτσος (65' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Ναπολεόνι (76' Παπαδόπουλος).


26 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΧΟΛΙΑ

Τουρνουά «Νικ. Ιωάννου» στις 8 Σεπτεµβρίου! Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά µνήµης, είναι έτοιµοι να διοργανώσουν στην Γαστούνη οι παράγοντες του ιστορικού Αίαντα, οι οποίοι δεν ξέχασαν ένα δικό τους παιδί όπως ήταν ο αείµνηστος Νίκος Ιωάννου. Ο «ηγέτης» της «χρυσής» εποχής του Αίαντα που έφτασε έως το Καραϊσκάκη και κατέκτησε το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Ο Νίκος που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, θα τιµηθεί στο τουρνουά που θα γίνει στο ∆ηµ. Στ. Γαστούνης µε την συµµετοχή µάλλον του Πανηλειακού, του Αστέρα – Πανόπουλου και του ΠΑΟΒ σύµφωνα µε πληροφορίες που έρχονται από την Γαστούνη. Περισσότερα πάντως θα έχουµε όταν οριστικοποιηθεί το πρόγραµµα και οι οµάδες του τουρνουά.

Γ.Π.

Κανονικά συνεχίζει ο Χρ. Κούλης! Πολύ έρωτα µε την Αφρική βλέπω … Οπότε δεν θα ανησυχούµε για δύναµη και πνευµόνια φέτος … Ο Πανηλειακός έχει ενισχυθεί σε σηµαντικό βαθµό, από τις µεταγραφές του καλοκαιριού. Όµως καλό είναι να περιµένουµε να δούµε τα πρώτα φιλικά της οµάδας, για να έχουµε πιο καθαρή γνώµη για την αξία των «ερυθρόλευκων». Όλα πάντως δείχνουν να πηγαίνουν καλά … Πολύ καλά θα λέγαµε … Χ.Κ.

Να περιµένουµε, αλλά…

Επειδή πολλές «φήµες» ακούγονται τελευταία για τον έµπειρο διαιτητή Χρ. Κούλη, ότι δήθεν τα παρατάει… αξίζει να αναφέρουµε ότι τίποτα δεν ισχύει. Απλά ο εν λόγω διαιτητής στα τεστ κούπερ της ΚΕ∆/ΕΠΟ στην Ελευσίνα την περασµένη εβδοµάδα είχε έναν τραυµατισµό(ρήξη πλαγίου µυς» , και θα δοκιµάσει και πάλι στο τέλος Σεπτεµβρίου. Οπότε τώρα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιµος να περάσει και να συνεχίσει στην Γ΄ εθνική, έστω και αν είναι «χολωµένος» µε την εκεί παραµονή του για 7η χρονιά. Έχοντας στήριγµα την σύζυγό του Λιάνα και τον επιστήθιο φίλο του και διαιτητή Αγ. Πήττα, ο Χρήστος είναι έτοιµος να κλείσει… στόµατα όταν επιστρέψει. ∆υστυχώς φίλε Χρήστο αυτή είναι η σηµερινή διαιτησία... Γ.Π.

Η ΕΠΑΕ την Τρίτη για το πρωτάθληµα

Αύριο Τρίτη (27/8) θα συνεδριάσει το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Β’ Εθνικής όπως ανακοινώθηκε και επίσηµα. Τα θέµατα που θα... πέσουν στο τραπέζι, αφορούν την προκήρυξη του πρωταθλήµατος της δεύτερης κατηγορίας για αυτή τη σεζόν 2013-14, για και τον ορισµό ηµεροµητους ακριβείς όρους διεξαγωγής, αλλά νίας διεξαγωγής της κλήρωσης. τι ακριβώς θα ειπωθεί Αναµένεται, µε µεγάλο ενδιαφέρον, το ς και για την ηµεροεπίση ς (όπω ν οµίλω των για τον καταρτισµό Χ.Κ. µηνία έναρξης πρωταθλήµατος)...

Το ρεκόρ του αθλ. ∆ικαστή

Φιλική ήττα για τα Καβάσιλα µε νότα αισιοδοξίας

Την ήττα µε 0-3 γνώρισε ο Ατρόµητος Καβασίλων από τον Αίαντα Γαστούνης, σε φιλικό αγώνα που πραγµατοποιήθηκε χθες το απόγευµα στο γήπεδο των Καβασίλων παρουσία δεκάδων φιλάθλων και των δύο οµάδων. Ο Ατρόµητος δέχθηκε τα 2 από τα 3 τέρµατα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Συνολικά παρουσίασε µια καλή εικόνα απέναντι στον δυνατό Αίαντα και έδειξε ότι διαθέτει ένα αξιόµαχο σύνολο που έχει ακόµη περιθώρια βελτίωσης και υπό τις οδηγίες του έµπειρου Μιχάλη Παπουτσή µπορεί να σταθεί µε αξιώσεις στην Α2 Κατηγορία. Στη φωτογραφία ο προπονητής του Ατρόµητου Μιχάλης Παπουτσής µιλά στους παίκτες του µετά τη λήξη του αγώνα.

Η πρώτη εκποµπή του αθλητικού δικαστή Γιώργου Αστερή η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή στις 22.15, ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου στις 3.35! Είχαµε ρεκόρ µαραθώνιας ζωντανής εκποµπής για την Ελληνική περιφερειακή τηλεόραση πέντε ώρες και 20 λεπτά. Όσοι δεν µπορέσατε να τη δείτε µπορείτε να µπείτε στο κανάλι του αθλ. ∆ικαστή «Γιώργος Αστερης YouTube» και να παρακολουθήσετε την µαραθώνια εκποµπή µε τα καυστικά σχόλια και τις πιπεράτες ερωτήσεις στις τρεις καλεσµένες κυρίες. Αυτά µόνο από τον αθλ. ∆ικαστή Γιώργο Αστερή µπορείτε να τα βλέπετε… Μέσω της ΟΡΤ ζωντανά κάθε Παρασκευή βράδυ και Σάββατο πρωί σε επανάληψη.


27

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΑΛΠΕΩΝ

T

Τίµησαν τον 25χρονο Μάριο

oν Ηλείο Μάριο Κάρδαρη τίµησαν το «Χαµόγελο του Παιδιού» και Ελληνική Οµάδα ∆ιάσωσης στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο, µπροστά στο Λάτσειο ∆ηµοτικό Μέγαρο. Ο 25χρονος Μάριος, εθελοντής της Ελληνικής Οµάδας ∆ιάσωσης, πάτησε στην υψηλότερη κορυφή των Άλπεων, Μont Blanc, πριν από δύο εβδοµάδες υψώνοντας τη σηµαία του Χαµόγελου του Παιδιού, στέλνοντας ηχηρό µήνυµα αλληλεγγύης και συγκίνησης στον κόσµο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν µέλη της Ελληνικής Οµάδα ∆ιάσωσης, τιµώντας τον Μάριο Κάρδαρη, τονίζοντας την ιδιαίτερη σηµασία που αποκτά στις µέρες µας η έννοια του εθελοντισµού, προσθέτοντας ότι µοναδική

κινητήριος δύναµη ενός εθελοντή είναι η ηθική επιβράβευση. Στον χώρο είχαν τοποθετηθεί καρέκλες ενώ είχε στηθεί βιντεοπροβολέας, στον οποίο προβλήθηκε το βίντεο της ανάβασης στις Αλπεις, υπό τη συνοδεία κοινωνικών µηνυµάτων που θυµίζουν σε κάθε άνθρωπο την αξία του να έχεις πρόσβαση στα βασικά αγαθά της ζωής. Ο Μάριος Κάρδαρης δή-

Η ανησυχία και η αγωνία που έχει προκαλέσει στους εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση, πετώντας µέσα σε µια νύχτα εκτός σχολείων 2.000 εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ µε την κατάργηση ειδικοτήτων και µετατάσσοντας υποχρεωτικά άλλους 5.000 - 6.000 εκπαιδευτικούς στην πρωτοβάθµια εκπαίδευση και σε διοικητικές υπηρεσίες, είναι εύλογη. Όλος αυτός ο κόσµος είτε χάνει τη δουλειά του, είτε αναγκάζεται να µετακοµίσει σε άλλη πόλη, ανατρέπεται ο οικογενειακός του προγραµµατισµός, ενώ διαρκώς στο βάθος του τούνελ βλέπει και την πόρτα της απόλυσης έτοιµη να ανοίξει... Τα παραπάνω έχουν προφανείς συνέπειες στην ίδια την εκπαιδευτική διαδικασία: Θα έχουµε σχολεία µε πολύ λιγότερους εκπαιδευτικούς που δύσκολα θα µπορούν να λειτουργήσουν. Υπάρχουν, όµως, και οι έµµεσες συνέπειες που ήδη έχουν αρχίζει να φαίνονται. Οι εκπαιδευτικοί στη δευτεροβάθµια εκπαίδευση αρχίζουν να κοιτούν τις εγκυκλίους για τη νέα χρονιά και το νοµοσχέδιο που δηµοσιεύτηκε για τη δευτεροβάθµια εκπαίδευση, µετρώντας τις ώρες της ειδικότητάς τους, υπολογίζοντας αν µειώνονται κι αν κινδυνεύουν οι οργανικές τους θέσεις. Έτσι φτάνουµε σε σηµεία να επιχειρηµατολογούν για παράδειγµα κάποιοι για τη µείωση των ωρών ενός µαθήµατος, όχι από τη σκοπιά του αν είναι χρήσιµο το µάθηµα για τους µαθητές και πόσες ώρες απαιτεί το µάθηµα για να διδαχτεί, αλλά από τη σκοπιά του ότι η µείωση των ωρών θα µειώσει θέσεις εκπαιδευτικών... Το σίγουρο είναι ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν περισσεύει. Για να κερδηθεί όµως αυτό, δε βοηθάει η συντεχνιακή αντιπαράθεση µεταξύ των εκπαιδευτικών διαφορετικών ειδικοτήτων. Με αφορµή τα όσα συµβαίνουν τις τελευταίες µέρες µε τους παιδικούς σταθµούς και την αγωνία των γονιών για το εάν θα καταφέρουν να στείλουν το παιδί τους ή όχι, έχει σηµασία να ξαναθυµίσουµε το εξής: Tο τι σηµαίνει να είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας το µεγάλωµα και η σωµατική και πνευµατική ανάπτυξη του παιδιού. Γιατί εκτός από το µεροκάµατο για τους γονείς, έχει πολύ µεγάλη σηµασία για το ίδιο το παιδί η προσχολική αγωγή. Ας δούµε, λοιπόν, ορισµένα στοιχεία σχετικά µε το τι σηµαίνει υπόθεση όλης της κοινωνίας το µεγάλωµα του παιδιού. Μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση και κατά τη διάρκεια της σοσιαλιστικής οικοδόµησης δηµιουργήθηκε ένα πλέγµα µέτρων προστασίας της µητέρας και του παιδιού από τη βρεφική ηλικία. Το σοβιετικό κράτος πάντοτε θεωρούσε σαν ένα από τα βασικά του καθήκοντα την προστασία της µητέρας και του παιδιού και την εξασφάλιση στη γυναίκα εκείνων των συνθηκών, που θα της επιτρέπουν να συνδυάζει την παραγωγική και κοινωνική δραστηριότητα, δηλαδή τη δουλειά και το σπίτι µε τη µητρότητα και την ανατροφή των παιδιών της.

Τις στιγµές στις Άλπεις περιέγραψε ο 25χρονος Μάριος

λωσε στην εφ.Πατρίς ότι το εγχείρηµα ήταν αρκετά δύσκολο καθώς οι καιρικές συνθήκες δυσχέραιναν την ούτως ή άλλως δύσκολη ανάβαση, ωστόσο εξέφρασε την υπερηφάνειά του και την ευγνωµοσύνη του για τους συνορειβάτες του στην αποστολή. «Τα παιδιά της αποστολής ήταν από την Ιταλία και την Αυστραλία και υιοθέτησαν το

δικό µου πάθος να ανέβω στην κορυφή των Άλπεων για την Ελλάδα και για το “Χαµόγελο του Παιδιού”. Αυτό από µόνο του λέει πάρα πολλά. Η ευαισθησία και ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο δεν κάνει διακρίσεις σε εθνικότητες και θρησκείες». O 25χρονος αφιέρωσε το επίτευγµά του στα υπόλοιπα µέλη της αποστολής, οι οποίοι

Παρούσα η Ελληνική Οµάδα ∆ιάσωσης για να τιµήσει τον Μάριο Κάρδαρη

τον τίµησαν µε την αρχηγία της αποστολής, καθώς και σε όλα τα παιδιά του κόσµου που υποφέρουν. Στόχος του, όπως δήλωσε στην εφ.Πατρίς, ήταν να µπορέσει να ευαισθητοποιήσει έστω κι έναν άνθρωπο, προκειµένου να έλθει η µέρα που κανένα παιδί δεν θα είναι άσιτο, άστεγο και κακοποιηµένο. Παράλληλα, υποσχέθηκε νέες

αναβάσεις σε υψηλότερες κορυφές! Η εκδήλωση προσέλκυσε αρκετούς πολίτες, οι οποίοι καθισµένοι ακόµα και σε πεζούλια παρακολούθησαν µε ενδιαφέρον, ενώ πολλοί ήταν και αυτοί που το αντιλήφθηκαν τυχαία και έσπευσαν να δώσουν το «παρών». Παναγιώτης Φωτεινόπουλος fopan83@gmail.com

Εµείς και οι «άλλοι» Πιο συγκεκριµένα: Το 1987 πάνω από 16 εκατοµµύρια Σοδιετία 2013 - 2014, όταν την τελευταία χρονιά πριν την βιετικά παιδιά πήγαιναν σε 140.000 παιδικούς σταθκατάργηση της Εργατικής Εστίας, το 2011 ο αριθµός των µούς. Στην πραγµατικότητα, δεν υπήρχε παιδί που να εισιτηρίων ξεπερνούσε τις 500.000! Οι διακοπές, η αναµην πηγαίνει σε παιδικό σταθµό. Το κράτος κάλυπτε τα ψυχή είναι δικαίωµα, ζωτική ανάγκη των εργαζοµένων και 4/5 των εξόδων συντήρησής τους. Εν έτει 2013, στην όχι πολυτέλεια. Και είναι γνωστό ότι φέτος, 7 στις 10 λαϊκαπιταλιστική Ιταλία, ζητάνε από τις οικογένειες παικές οικογένειες δεν κάλυψαν αυτή τους την ανάγκη. Οι διών που πάνε στα σχολεία να πληρώνουν έως και 3 Της Άβας ολιγοήµερες διακοπές, µια µικρή ανάσα στα νησιά για χιευρώ το δικό τους φαγητό! Στην Ελλάδα, κόβουν ακόµα Βαγγελάτου λιάδες εργατικές, λαϊκές οικογένειες, για τις οικογένειες κι από το φαΐ των παιδιών για να καλύψουν ανάγκες και των ανέργων, που τις έχει γονατίσει η καπιταλιστική να πάρουν κι άλλα παιδιά στους σταθµούς. κρίση, έχει γίνει «άπιαστο όνειρο». Στη Σοβιετική Ένωση πρόβληµα διατροφής δεν υπήρχε. Το φαι- Το ταξίδι στα νησιά είναι απαγορευµένο για τη συντριπτική πλεινόµενο µε τα υποσιτισµένα παιδιά που λιποθυµούν στα σχολεία οψηφία. Κι αυτοί που τα καταφέρνουν, κάνουν µεγάλες θυή τους παιδικούς σταθµούς ήταν άγνωστο. Η µεταφορά των σίες. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι πανάκριβα. Την τελευταία παιδιών όπου χρειαζόταν γινόταν µε έξοδα του κράτους και όχι δεκαετία οι τιµές τους αυξήθηκαν πάνω από 300%. Νέες αυνα πρέπει ο γονιός να πληρώνει και γι’ αυτό όπως γίνεται εδώ. ξήσεις στην καρδιά του καλοκαιριού στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Την προστασία της υγείας των παιδιών αναλάµβαναν τα ιδρύτης οικονοµικής θέσης και στα ναύλα των οχηµάτων εξασφάµατα για τη θεραπεία και την πρόληψη παιδικών ασθενειών, λισε η συγκυβέρνηση στο εφοπλιστικό κεφάλαιο, που τέθηκε τα νοσοκοµεία παίδων, πολυκλινικές, παιδικά τµήµατα των γεσε ισχύ από την Τρίτη, 23 Ιούλη. Είναι η τρίτη αύξηση των εινικών νοσοκοµείων, σανατόρια, βρεφικοί και παιδικοί σταθσιτηρίων µέσα σε περίπου ένα χρόνο! Επιπλέον, τα καράβια µοί, τµήµατα σχολικής υγιεινής, υγειονοµικοί σταθµοί κ.ά. κάθε χρόνο γίνονται λιγότερα, γιατί αυτό συµφέρει την κερΒασικό ρόλο στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών έπαιζαν οι δοφορία των εφοπλιστών, µετατρέποντας ένα ακτοπλοϊκό ταπαιδικές πολυκλινικές και τα εξωτερικά ιατρεία. Για πρώτη ξίδι σε ταλαιπωρία. Πολλά από τα πλοία είναι υπέργηρα, φορά στον κόσµο, καθιερώθηκε η γενική ιατρική παρακολούταξιδεύουν ασταµάτητα, χωρίς την απαιτούµενη συντήρηση, θηση των παιδιών από παιδιάτρους και µόνιµες νοσοκόµες. µε αποτέλεσµα τις απανωτές βλάβες. Τα ωράρια είναι εξαντΌλα αυτά τα είχε πετύχει ένα κράτος σοσιαλιστικό. Ήταν καταλητικά για τους ναυτεργάτες των πληρωµάτων που στην πλεικτήσεις της κοινωνίας που πάλευε µε στόχο την κάλυψη των οψηφία τους παραµένουν απλήρωτοι επί µήνες. ∆εύτερη ολοένα αυξανόµενων αναγκών των ανθρώπων. Όλα τα µεαπαγόρευση! ∆ιόδια για Αθήνα – Καλαµάτα, για περίπου 200 γάλα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν σήµερα η εργατική χλµ. δρόµο, 25,2 ευρώ (µε επιστροφή) ή για Αθήνα - Πάτρα, τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώµατα σε σχέση µε τους όρους της για άλλα 200 χλµ. δρόµο, 12,60 ευρώ ή ακόµα χειρότερα για ζωής τους στον καπιταλισµό, ή παραµένουν άλυτα ή αφαιΑθήνα - Θεσσαλονίκη στοιχίζει 46 ευρώ; Τα τελευταία τέσρούνται από τους κεφαλαιοκράτες, ήταν άγνωστα στο σοσερα χρόνια, µε την ιδιωτικοποίηση των οδικών αξόνων, τα σιαλισµό. Ένα άλλο θέµα που ήταν λυµένο στο σοσιαλισµό χαράτσια διοδίων αυξήθηκαν ακόµη και πάνω από 500% για ήταν οι διακοπές των εργαζοµένων. Είτε ήταν εργάτες στο ορισµένες κατηγορίες οχηµάτων, ενώ διαρκώς νέοι σταθµοί εργοστάσιο είτε ήταν αγρότες είτε συνταξιούχοι. είσπραξης ξεφυτρώνουν σαν τα... µανιτάρια! Εδώ οι ΕΜΕΙΣ το λύνουµε και αυτό το θέµα µε τη σπάθα του Με- Οι εργαζόµενοι και τα λαϊκά στρώµατα µέσα από τον κοινό γαλέξανδρου. Κοινωνικός τουρισµός; Πού ακούστηκε; Τι είαγώνα τους πρέπει να αποκρούσουν την αντιλαϊκή πολιτική µαστε εµείς κοµµουνιστές; Αυτό θα σκέφτηκαν τα µεγάλα που συντρίβει κάθε εργατικό δικαίωµα και να την ανατρέψουν. κεφάλια της συγκυβέρνησης και έστειλαν στον αγύριστο τα Να διεκδικήσουν: Λαϊκό τουρισµό, ώστε να εξασφαλιστεί η δικαιώµατα των φτωχών. ικανοποίηση της ανάγκης των λαϊκών οικογενειών στην αναΑποκλείει συνταξιούχους, περιορίζει το ανώτατο όριο ηµερών ψυχή, την ξεκούραση, µε δωρεάν φτηνές, προσιτές υπηρεεπιδότησης από 7 σε 5, κόβει τα ποσά της επιδότησης και άρα σίες και υποδοµές. Να παλέψουν για ουσιαστική διεύρυνση ο ωφελούµενος θα πρέπει να βάλει από την τσέπη του και των προγραµµάτων κοινωνικού τουρισµού και κυρίως για ριµπαίνει φραγµός στους µακροχρόνια άνεργους και νέους ζικές αλλαγές στην οικονοµία και την εξουσία, ώστε να έχουν άνεργους. Για να γίνει κατανοητό τι συµβαίνει αρκεί τούτο: Το όλοι δουλειά µε δικαιώµατα, ελεύθερο χρόνο και παροχές «νέο πρόγραµµα» προσφέρει µόλις 110.000 εισιτήρια για τη που θα καλύπτουν τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.


28

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΚΗ∆ΕΙA Την πολυαγαπηµένη µας

ΑΙΜΙΛΙΑ χα ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΜΠΟΥΡΑ

ΕΤΩΝ 103 Θανούσα κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013 και ώρα 5.00 µ.µ. εκ του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου Κυπαρισσίας και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά της. Κυπαρισσία 26 Αυγούστου 2013 ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ∆ΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: ΣΠEP∆OYΛHΣ AΛΦEIOY 7 Eναντι KTEΛ ΠYPΓOY -XAΛIKIATIKA ΠYPΓOΣ Tηλ. Γραφ. 26210/34900 Oικίας 26210/28818 Tηλ. Aνθοπωλείου 26210/23211 Kινητό 693/2587827 ΠYPΓOΣ -ΖΑΧΑΡΩ

Κάτω τα χέρια από τους πυρόπληκτους και τους σεισµόπληκτους

Η κυβέρνηση των µνηµονίων, και της κοινωνικής καταστροφής, ακολουθώντας πιστά τις εντολές τις τρόικας που απαιτεί ανθρωποθυσίες, προωθεί την κατάργηση του Τοµέα Αποκατάστασης Πυρόπληκτων Ηλείας, µαζί µε τους αντίστοιχους όλης της Ελλάδας. Σκοπό τους έχουν να ακυρώσουν στην πράξη τα προγράµµατα αποκατάστασης πυροπλήκτων, σεισµοπλήκτων και πληµµυροπαθών που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ρίξουν τις χιλιάδες των πληγέντων από φυσικές καταστροφές στα νύχια των τραπεζών. Αφού AYTOI, µε τη λεηλασία του «ταµείου Μολυβιάτη» για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων και την ουσιαστικά ανύπαρκτη χρηµατοδότηση των σεισµόπληκτων από τον σεισµό του 2008 για περισσότερο από ένα χρόνο, οδήγησαν στην οικονοµική ασφυξία εκατοντάδες πληγέντες, επιχειρούν τώρα µε τη σχεδιαζόµενη κατάργηση των υπηρεσιών αποκατάστασης να τους δώσουν και τη «χαριστική βολή». Εκατοντάδες σπίτια και επαγγελµατικές εγκαταστάσεις θα µείνουν ερείπια και αποκαΐδια, ενώ για εκατοντάδες άλλα δεν θα είναι δυνατή η ολοκλήρωση της αποκατάστασής τους. Και όσοι ιδιοκτήτες, από το υστέρηµά τους, τις πενιχρές αποταµιεύσεις τους ή δανειζόµενοι κατάφεραν να προχωρήσουν µόνοι τους τις εργασίες αποκατάστασης, δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ τα προβλεπόµενα χρήµατά τους. Και µάλιστα οι τελευταίοι, µε τη σχεδιαζόµενη άρση της προστασίας από τους πλειστηριασµούς, κινδυνεύουν να χάσουν για δεύτερη φορά το σπίτι τους. Την πρώτη από τη φωτιά ή από το σεισµό και τη δεύτερη από τις τράπεζες.. Η κατάργηση των ΤΑΠ – ΤΑΣ, ενώ οι σοβαρές καταστροφές από τους σεισµούς και τις πυρκαγιές αποτελούν µια

Ανακοίνωση της ∆ΗΜΑΡ για τα προβλήµατα στο χώρο της Υγείας Το πάρτι σε βάρος του δηµόσιου συµφέροντος πρέπει να τελειώσει παντού. Ο χώρος της υγείας πρέπει να εξυγιανθεί και ταυτόχρονα να αντιστραφεί η καθοδική πορεία της ποιότητας των παρεχόµενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

πραγµατικότητα που ταλανίζει συνεχώς τη χώρα, είναι µια απαράδεκτη πρακτική που αποκαλύπτει το δολοφονικό µένος της κυβέρνησης κατά της κοινωνίας. Είναι φανερό ότι σε µελλοντικές καταστροφές οι πληττόµενοι θα αφεθούν στην µοίρα τους χωρίς κρατική προστασία , στο έλεος των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών, µε ότι αυτό συνεπάγεται . Η ακύρωση των προγραµµάτων αποκατάστασης είναι καταστροφική για τους οικονοµικά αδύνατους. Η αποποίηση των υποχρεώσεών του κράτους απέναντι στην υπερφορολογηµένη λαϊκή κατοικία , δείχνει αναλγησία και είναι κοινωνικά απαράδεκτη . Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί µε όλες του τις δυνάµεις στο πλευρό τόσο των πυρόπληκτων, σεισµοπλήκτων και πληµµυροπαθών όσο και των εργαζοµένων στις υπηρεσίες αποκατάστασης που, µετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια συνεχούς προσφοράς στον τόπο τους, απειλούνται να πεταχτούν κυριολεκτικά στο δρόµο.. Οι πολίτες της Ηλείας, µε τη δράση µας, θα αποτρέψουµε τα σχέδια της κοινωνικής καταστροφής. Όλοι οι εργαζόµενοι, χωρίς τεχνητούς διαχωρισµούς, σε κοινό αγώνα µε όλες της πληττόµενες κοινωνικές οµάδες, θα ανατρέψουµε τη µνηµονιακή κυβέρνηση. Είναι όρος για την επιβίωσή µας.

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΗΣ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ (ΤΑΣ – ΤΑΠ) ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ∆ΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ Νοµαρχιακή Επιτροπή Ηλείας

Για να γίνει βιώσιµος ο ΕΟΠΥΥ είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα ολοκληρωµένο σύστηµα ελέγχου της σκοπιµότητας και του µεγέθους κάθε δαπάνης. Άµεσα πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά τα διαγνωστικά πρωτόκολλα που θα µειώσουν τις δαπάνες διαγνωστικών εξετάσεων και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που θα µειώσουν κυρίως τις φαρµακευτικές δαπάνες, να αποτυπωθούν σωστά τα κλειστά ενοποιηµένα νοσήλια και να συσχετισθούν στενά µε τις ασθένειες και τις ιατρικές πράξεις και να καθιερωθούν πιστοποιητικά ποιότητας για όλους τους παρόχους υγείας συµπεριλαµβανοµένων των κρατικών δοµών

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Στάθης ∆άγλαρης Ο Στάθης ∆άγλαρης γεννήθηκε στα Κρέστενα από γονείς αγρότες. Σπούδασε Νοµικά και είναι δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Ηλείας. Είναι τακτικό µέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και της Ενώσεως Συντακτών Ελληνικού Τύπου. ∆ιετέλεσε πρόεδρος διαφόρων εκπολιτιστικών συλλόγων και κοινωφελών ιδρυµάτων. Για µια εικοσαετία, εκλέγεται δηµοτικός σύµβουλος Κρεστένων και για τέσσερα χρόνια ήταν πρόεδρος του ∆ηµοτικού Συµβουλίου. Από νεαρός ασχολείται µε τα Γράµµατα, µε πεζά και στίχους. Μαθητής ακόµα στο Γυµνάσιο, εξέδωσε δύο βιβλία: «Η Μάχη της Κρέστενας» (χρονικό) και «Χαρούµενο ξεκίνηµα» (ποι-

ήµατα και αργότερα άλλα τρία. «Στα νιάτα της Ελλάδας» (δοκίµιο), «Αγάπη στο βιβλίο» (δοκίµιο) και «Λουκάς Σταθακόπουλος» (µονογραφία), ενώ έχει δώσει στη δηµοσιότητα άλλες δύο ποιητικές συλλογές τις µελέτες «Νικηφόρος Βρεττάκος», «Εφη Αιλιανού», «Αγησίλαος Τσέλαλης», «Καλλιόπη Καφετζή», το ιστορικό αφήγηµα «Η ∆ίκη του Κολοκοτρώνη», τα δοκίµια «Ο Πνευµατικός Μοριάς», «Η Πνευµατική Ηλεία» απάνθισµα κειµένων του που έχουν γραφεί για την Ηλεία,

Αιρετικά

Του Επικοινωνιολόγου Νικολάου ∆ιαµαντόπουλου

Πολιτικά και στρατηγικά

Καµιά φορά αναρωτιόµαστε… Γιατί κάνει κάτι που ξέρει ότι είναι… λάθος; Μα, αυτό απαιτεί… η στρατηγική. Αλήθεια, είναι σίγουρα λάθος; Γιατί ενώ µπορεί να πάει ένα βήµα µπροστά, δεν το κάνει; Μα, διότι είναι ζήτηµα στρατηγικής. Γιατί εκτίθεται ενώ µπορεί ν’ αντιδράσει; Μα, διότι είναι ζήτηµα στρατηγικής. Γιατί δεν κάνει τώρα την κίνηση που χρειάζεται; Μα, διότι είναι ζήτηµα στρατηγικής. Γιατί δεν προχωράει στον δρόµο που ’ναι ανοιχτός µπροστά του; Μα, διότι είναι ζήτηµα στρατηγικής.

Αντίληψη και ικανότητα

µε τον τίτλο «Για την Ηλεία – Για τους Ηλείους» , «Προσωπογραφίες και… άλλα» την Ανθολογία «Ελληνίδες Ποιήτριες για τη Μάνα» κλπ. Στο διάστηµα της στρατιωτικής του θητείας, στην Τρίπολη, του είχε ανατεθεί η επιµέλεια των φιλολογικών εκποµπών του τότε Ραδιοφωνικού Σταθµού Ενόπλων ∆υνάµεων Πελοποννήσου. Για είκοσι χρόνια ήταν ιδιοκτήτης – διευθυντής της εφηµερίδας της επαρχίας Ολυµπίας «Ολυµπιακός Αγών». Επίσης, διετέλεσε συντάκτης ηµερησίων εφηµερίδων των Αθηνών. Ποιήµατά του έχουν µεταφραστεί στα Ιταλικά. Έχει κάνει αρκετές λογοτεχνικές διαλέξεις και κειµενά του δηµοσιεύονται στον τοπικό Τύπο, καθώς και σε έγκυρα λογοτεχνικά περιοδικά. Για το πνευµατικό του έργο έχουν ασχοληθεί (µε δηµοσιεύµατα ή επιστολές τους) µεταξύ άλλων και οι Νικηφόρος Βρεττάκος, Γιάννης Ρίτσος, Άννα Σικελιανού, Άγγελος Τερζάκης, Γιάννης Κουτσοχέρας, Κούλης Αλέπης, Γιάννης Αναπλιώτης, Πέτρος Μαρκάκης, Γιώργης Κότσιρας, Θεόδωρος Κωστούρος, Μάρκος Λαζαρίδης, Σήφης Κόλλιας, Κώστας Τριανταφύλλου, Σαράντος Καργάκος, Μιχάλης Σταφυλάς, Βύρων Πολύδωρας, Μελισσάνθη, Τίλλα Μπαλή, Χρήστος Κουλούρης, Τάκης ∆όξας, Γιάννης Καραλής, Κώστας Μαϊστράλης, Κώστας Γαρίδης, Λίτσα Ιακώβου, Γιάννης Ανδρικόπουλος, Νίκος Καράµπελας, Σταύρος Ιντζεγιάννης, Τάκης Σινόπουλος, Πάνος Σπάλας, Σωκράτης Σµυρνής, Θεόδωρος Συναδινός, Σπύρος Παναγιωτόπουλος, Νίκος Παπαδηµητρίου, ∆ηµήτρης Σταµέλος, Κώστας Σαρδελής, Μαρία Ηλιού, Λούλα Κοτσέτσου, Λεωνίδας Μαργαρίτης, Στάθης Παρασκευόπουλος, Στάθης ∆ιαµαντάκος, Άννα Μπέση, Νίκος Καµβύσης, και άλλοι .

Μπορείς εσύ να διαµορφώσεις την στρατηγική τού αντιπάλου σου.

Στρατηγικά και πολιτικά

Μπορεί να χρειάζεται να χαθεί µια µάχη, για να κερδηθεί ένας «πόλεµος». Μπορεί να χρειάζεται να γίνει µια «θυσία», για να εκπληρωθεί ένας σκοπός. Μπορεί να χρειάζεται να κάνεις ένα βήµα πίσω, για να βρεθείς δυο βήµατα µπροστά. Μπορεί ν’ απαιτείται ν’ αντιδράσεις, για να επιβιώσεις. Μπορεί ν’ απαιτείται µια επανάσταση, για να κατακτήσουµε την ανεξαρτησία. Μπορεί να χρειάζεται να ηττηθείς, για να νικήσεις.

Φαρµακεία Φαρµακεία Πύργος: Παπαδοπούλου Ευγ. (Αγ. Γεωργίου 4- Τηλ. 2621039938)Σαργιάννου Αννα (Μανωλοπούλου 55, τηλ. 2621037408) Aµαλιάδα: Παπαγεωργίου Τρισεύγενη (Ερµού 13 τηλ. 26220027216)- Λάβδας Κων. (Πύρρωνος 2 τηλ. 2622023061) Αρχ. Ολυµπία: Μίτεβα Ιβάνκα Πολίτη (2624023306) Γαστούνη: Τσουκαλά (2623032584) Λεχαινά: Λευκαδίτη Γεωργία (2623022686) Πελόπιο: Μυλωνόπουλος Παναγιώτης Ανδραβίδα: Κοροµηλάς Νικόλαος Τραγανό: Αρλετή Ευφροσύνη Βαρθολοµιό: Μακρυδήµα Χαραλαµπία Βάρδα: Σπυρόπουλος

Βενζινάδικα Πύργος: Ερµής SHELL (Αλφειού)


29

∆ευτέρα 26 Aυγούστου 2013

Καθηµερινά από τις 8.30 το πρωί µέχρι τις 8 το βράδυ µπορείτε να παραδίδετε τις αγγελίες σας στα γραφεία της «Π» οδός Θεµιστοκλέους 13 για να δηµοσιευθούν από την επόµενη ηµέρα.

ΟΣ και αναµονή ση!

Kάθε ∆ευτέρα ψάξε και θα βρεις αυτό που θέλεις

∆ΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΟΛΑ∆ΑΣ Απέκτησε τον Αντρέα Γούρµο από τον ΠΑΟ Βάρδας!!!

3

Σελίδα 13

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Τα άφησαν στο Ι.Χ και κόντεψαν να πεθάνουν από τη ζέστη! Σελίδα 6

ΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

patrisnews.com

Aριθµός φύλλου 39089

ΕΥΡΩ 0,80 €/ Τιµή Αθήνας 1€

ΚΩΝ – ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ...

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ Ο Γ. ΛΥΜΠΕΡΗΣ

∆εν τίθεται θέµα κατάργησης

ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ Σελίδα

11

ΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΤΙ ∆ΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ «Π»

ΕΡΓΑΣΙΑ Ζ ΗΤ ΗΣ Η

6984573377 --------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τη φύλαξη ηλικιωµένων από τις περιοχές Ανδραβίδας- Λεχαινών-Καβασίλων – Μυρσίνης – Στρουσίου, όχι εσώκλειστη και ως νυχτερινή στα Νοσοκοµεία Αµαλιάδας και Πύργου. Τηλ.: 6974366822. ---------------------------------------

ΜΑ2622 . ΖΗΤΕΙΤΑΙ --------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ως υπάλληλος γραΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ φείου για το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΒΙΟ∆ΙΑΓΝΩΣΗ στην Αρχ. Ολυµπία. Απασε 24ωρη βάση για περιοχή Αρχ. ραίτητη η γνώση Η/Υ. Πληρ. τηλ. Ολυµπίας. Πληρ. τηλ. 6979362377. ΜΑ2765 6974856698. . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ για τήρηση Γ’ Κατη--------------------------------------γορίας βιβλία µε τουλάχιστον 10ετή προ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΞΙ «ΑΡΙΣΤΟΤΕϋπηρεσία, κάτοχος πτυχίου τριτοβάθµιας ΛΗΣ» µε έδρα την Αµαλιάδα, ΖΗΤΕΙΤΑΙ εκπαίδευσης. Αποστολή βιογραφικών στο Ο∆ΗΓΟΣ µε επαγγελµατικό δίπλωµα οδη. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ fax 26230/35686. ΜΑ7468 γήσεως, ειδική κάρτα οδηγήσεως ταξί και ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΩΝ --------------------------------------κάρτα ανεργίας ΟΑΕ∆. Πληροφ. στο τηλ. . ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ εξυπηρέτησης MERCEDES 200 cdi 6972726670 (Νίκος). ΜΑ2767 διατίθεται ολόκληρο µε εγ(Μπουφετζήδες) για το κατάστηµα EVE--------------------------------------γύηση 1400 ευρώ και µηνιαίως REST Αµαλιάδας. Απαραίτητη προϋπηρε. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ CAFE για απο1500 ευρώ. Μόνο σοβαρές προσία και πιστοποιητικό υγείας. Αιτήσεις στο τάσεις. Πληρ. τηλ. 6970253324. γευµατινή εργασία στον Πύργο. Πληρ. Οι κλέφτες κατάστηµα (EVEREST – Πεζόδροµος ΚουΜΑ2779 τηλ. 6986876014. ρούτας πρωί 11-2).ΜΑ7305. αδειάζουν --------------------------------------ακόµη . Από την Moraitis Project ζητούνται για µόκαι νέοι τακαι νιµη απασχόληση στη Ζάκυνθο ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ υπεύθυνα . ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ νέες από 25 έως 35 ετών για το τµήµα των ...ψυγεία πωλήσεων στις ακόλουθες ειδικότητες: ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ κατοικιών, Σελίδα 7 Ξυλεία Μασίφ, Βιοµηχανική, οικοδοµική ΚΟΠΕΛΕΣ Ελληνίδες νεαρής ηλιελαιοχρωµατισµούς Πλακάκια, Είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας κίας για καφετέρια στην Νέα ΜαΧρώµα, µόνωση, στεγάνωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, τις 9 το βράδυ νολάδα, µισθός ικανοποιητικός, Τζάκι, Θέρµανση µερεµέτια, καθαρισµό και φροντίδα προσφέρεται διαµονή – φαγητό. Απαραίτητα προσόντα: κήπων. Σάκης, τηλ.: 6982965539. Τηλ.: 6979638036. Εργασιακή εµπειρία σε αντίστοιχο τµήµα Χρήση σχεδιαστικών προγραµµάτων ∆ίπλωµα οδήγησης Αγγλικά . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ Για αποστολη βιογραφικών: info@moraiti. ΑΓΟΡΑΖΩ shome.com ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Γ Ι Α Ε Ρ Γ Α Σ Ι Α Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Υ Tel: 2695045117 Fax: 2695023741 Με Imam τα Baildi παλιά σας χρυσά κοστο Ξηραντήριο στο Φλόκα. Θα προτιΥπεύθυνος επικοινωνίας: Μωραΐτης Ελευσµήµατα και ό,τι περιέχει Port Festival θέριος µηθούν από την γύρωτο περιοχή. Πληρ. χρυσό.ΣΤΟΠληρ. τηλ. ---------------------------------------ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚ∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟ τηλ. 6944588188. ΜΑ2727. 6980327826. ΜΑΣ4448 .. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για καφενείο στην Σελίδα 5 Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6986321251.

ΕΡΓΑΣΙΑ Π Ρ Ο ΣΦ Ο Ρ Α

. . ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τη σύνταξη και δακτυλογράφηση πάσης φύσεως εργασιών (πτυχια. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ φύλαξη ηλικιωµένων (µέρακές, βιβλία, µελέτες, συγγράµµατα), νύχτα) και άλλες οικιακές εργασίες. Τηλ.: βιογραφικών σηµειωµάτων, µεταφράσεις 6975677201, 6974173265. ΜΑ2814 (Αγγλικά – Γαλλικά). Ειδικές τιµές για φοιτη--------------------------------------τές. Τηλ. επικ. 6980770473. ΜΑΣ7150 . ΝΕΟΣ 32 ΧΡΟΝΩΝ µε τρία παιδιά και χαµηλό εισό--------------------------------------δηµα, λόγω έλλειψης συνεχούς εργασίας, ΑΝΑΖΗΤΕΙ . ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ ∆ΕΞΙΟΣ απλός, µε µεγάλη ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ∆ΩΡΕΑΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, µε αντάλεµπειρία, άριστος γνώστης τυπικού κ.λ.π. λαγµα οποιαδήποτε εργασία αγροτικής και οικοδοµιΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΙΕΡΟ ΑΝΑΛΟκής δραστηριότητας, κύριο επάγγελµα ΓΙΟ. Αµοιβή πολύ χαµηλή, κ. ∆ιονύσης. Τηλ.: ελαιοχρωµατιστής. Εργατικός – υπάκουος – µε κέφι 6978164002 – 6986643568. ΜΑ2748 για εργασία. Τηλέφωνο: 6979288013. ΜΑ2816 ----------------------------------------------------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ φύλαξης ηλι. ΚΥΡΙΑ από Λευκορωσία γνώστης ελληνικών κιωµένων και παιδιών καθώς και άλλες οικιαΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων, κές εργασίες. Πληρ. τηλ. 6984231547. εσωτερική, άριστη µαγείρισσα, στον Πύργο ΜΑ2766 και γύρωθεν χωριά. Μόνο σοβαρές προτά--------------------------------------σεις. Πληρ τηλ. 6995639614. . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ Ι∆ΙΩΤΗ όλα τα υλικά και όβο τους να κλειδαµπαρώνονται . ΜΟ∆ΙΣΤΡΑ µε µεγάλη πείρααπό στην εξαρτήµατα Σαλιγκαροτροφείου για καλυψηλή ραπτική ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ σε ατελιέργεια 5 στρ. και άνω. Πληρ. τηλ. λιέ, περιοχή Πύργου. Τηλ.: 2624071448. 6970060668. ΜΑ2791 --------------------------------------ΡΧΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ . ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ σε σπίτι για ηλικιωµένους όλο το 24ωρο. . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑΡΗ Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6947225597, 6993720597. ΠΩΛΗΤΡΙΑ --------------------------------------για τουριστικά είδη στο Κατάκολο. .ΑΘΑΝ. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΠΟΣ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ σε ΚΟΚΛΩΝΗ Απαραίτητες οι ξένες γλώσσες Παιδικό σταθµό ή και φύλαξη παιδιών. Πληρ. Σελίδα 9 ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ Γαλλικά ή και Ιταλικά. Πληρ. τηλ.: τηλ. 6986510838. ΜΑ2806 6946951740, 26210/41916. --------------------------------------ΜΑ7298. . ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – OMIA ΤΖΕΛ, ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ, ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. ράπελα Πληρ. τηλ. 6976300021, Πύργος.ΜΑ7663. εστίαση --------------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη και δεν έχουν ακόµα περιποίηση ηλικιωµένου. Εσώκλειστη ή ωράα επίδοµα ΜΑ2807 ριο.οικογενειακό Πληρ. τηλ. 6984701569. --------------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ βρίου η υποβολή του για φύλαξητα µωρού – ηλικιωµένου καθώς και οικιαπό φυσικά πρόσωπα κές εργασίες. Πληρ. τηλ. 26210/30992, αναζητά για το ΚΤΕΟ στον Πύργο του Νοµού Ηλείας: Σελίδα 23 Απόφοιτο Τ.Ε.Ι µηχανολόγο µηχανικό, ή µηχανικό οχηµάτων, ή ηλεκτρολόγο µηχανικό, ή µηχανικό ΤΕΕ β κύκλου, ο οποίος να διαθέτει : Άδεια οδήγησης στις κατηγορίες Α,Β,Γ . ΖΗΤΕΙΤΑΙ Πιστοποιητικό ελεγκτή ελαφρών, βαρέων και δικύκλων ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΥΛΙΧΤΗΣ Για τους αποφοίτους ΤΕΙ το πιστοποιητικό ελεγκτή δεν είναι απαραίτητο. για την «ΛΑ∆ΟΚΟΛΛΑ» στον Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 26210 36336, Πύργο. Πληρ. τηλ. 6979778322. 27210 99699 ΜΑ2774

ζήτηση σθαι...

Η εταιρεία Π.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ για το ιδιωτικό ΚΤΕΟ. Απαιτούµενα προσόντα: - Απόφοιτος ΑΤΕΙ/ΑΕΙ Μηχανολογίας/ Ηλεκτρολογίας - Άδεια οδήγησης στις κατηγορίες Α,Β,Γ - Πιστοποιητικό ελεγκτή ελαφρών, βαρέων και δικύκλων - Πιστοποιητικό ελεγκτή ADR και ATP. Ι. ΚΤΕΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στην περιοχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2623054071, 6932589812 Email: ikteokarapanos@gmail.com

ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟΥ


30

∆ευτέρα 26 Aυγούστου 2013

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Γ Κ ΑΡ Σ ΟΝ Ι Ε ΡΕ Σ . ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες από 150 ευρώ, δυάρια από 170 ευρώ, τριάρια από 220 ευρώ τεσσάρια και 5άρια από 220 ευρώ σε όλες τις περιοχές του Πύργου και σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ Γ. Πατρόκλου 2 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΜΑΣ23 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 39µ² επιπλωµένη, πολυτελούς κατασκευής, Ζακύνθου και Τοµπάζη 1 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/95264, 6946875403. ΜΑ2763 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ (µικρό δυάρι), κεντρικό, επιπλωµένο. Πληρ. τηλ. 6947601235, 6947601236. ΜΑ2793 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ος όροφος, 35 τ.µ., επιπλωµένο µε αυτόνοµη θέρµανση, απέναντι από το ΤΕΙ Πύργου και δίπλα στο ΙΚΑ, Μυστρά και ∆ραγατσανίου. Πληρ. 12.00 - 14.00. Πληρ .τηλ. 6939194333. . ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α σε κεντρικό σηµείο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 33 τ.µ. στον 3ο όροφο, ανεξάρτητη, επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, άνευ κοινοχρήστων µε ηλιακό θερµοσίφωνα. Πληρ. τηλ. 6932327760. ΜΑ2795 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ STUDIO επιπλωµένο 40µ² Μπελούση 11 στον Πύργο, ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. Πληρ. τηλ. 6932320924. ΜΑ2785 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45 τ.µ., 3ος όροφος, επιπλωµένη, αυτονοµία στη θέρµανση και διάδροµο γυµναστικής, ∆ραγατσα-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 73µ²

ανεξάρτητο, ηλιόλουστο χωρίς κοινόχρηστα µε ατοµική θέρµανση µε µεγάλες βεράντες επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120µ²

1ου ορόφου, ηλιόλουστο µε τρεις κάµαρες, κουζίνα, σαλόνι, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµική θέρµανση, επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 46µ²

3ου ορόφου, ηλιόλουστο, µε µεγάλα µπαλκόνια, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµικό καλοριφέρ επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΜΑ7141.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

πλήρως επιπλωµένη µε A/C και δωρεάν internet. Τιµή λογική! Τηλ.: 6936753692.ΜΑ2821

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

4ου ορόφου, µε κλιµατισµό, δίχωρη, πλήρως επιπλωµένη, µε µεγάλες βεράντες, σε κεντρικό σηµείο στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6944668390 και 6937408006.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

όπισθεν δικαστηρίων για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6974022762. ΜΑ1073.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

στο κέντρο του Πύργου, κοντά στα ΤΕΙ, πλήρως επιπλωµένες, χωρίς κοινόχρηστα και χωρίς λογαριασµό νερού, κατάλληλες για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6948834571.ΜΑΣ1270.

νίου 23, έναντι 1ου ∆ηµοτικού Σχολείου. Πληρ. τηλ. 6936668160. ΜΑ2783 ----------------------------------------------. 1) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο επί της οδού Εθν. Αντίστασης 2, επιπλωµένη ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 39 τ.µ. δίχωρη, µε αυτόνοµη θέρµανση και A/C. 2) ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ στον Πύργο επί της οδού Τ. Πετροπούλου 10 (πλησίον ΙΚΑ): α) κατάστηµα 187 τ.µ. (µε πατάρι 84 τ.µ.), β) κατάστηµα 52 τ.µ. (µε πατάρι 31 τ.µ.) και γ) κατάστηµα 135 τ.µ. (µε πατάρι 53 τ.µ.). Πληρ. τηλ. 6982269159 (ώρες καταστηµάτων). ΜΑ2786 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ανεξάρτητη µε αυλή, χωρίς κοινόχρηστα, περιφέρεια ∆εξαµενής, επιπλωµένη µε κλιµατιστικό. Τιµή 180 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6983807345, 6937323416. ΜΑ2764 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 180 ευρώ/µηνιαίως στον Πύργο, επί της οδού Κανάρη 9. Πληρ. τηλ. 26210/30773, 6945181835. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πλήρως επιπλωµένη, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον ΚΤΕΛ. Τηλ.: 2621028267. ΜΑ2817 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΝΕΟ∆ΜΗΤΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2χωρη, 31 τ.µ., 1ου ορόφου, µε ηλεκτρικές συσκευές, κλιµατισµό, πόρτα ασφαλείας, άνετη βεράντα, κοντά σε στάση λεωφορείου για ΤΕΙ και για κέντρο. Το κέντρο είναι κοντά και µε τα πόδια. ∆ανιλίδος 22. Τιµή 210 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6977260992. ΜΑ2757 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ 42τ.µ., 2ος όροφος πλήρως εξοπλισµένη, ανεξάρτητη, χωρίς κοινόχρηστα, ηλιακός, AC, πλυντήριο, αυτόνοµη θέρµανση, µπαλκόνι µεγάλο, parking, κ.α. Μιχαλακοπούλου 31, Πύργος. Πληρ. τηλ.: 6970444531. ΜΑ7348. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ σε νεόδµητο κτήριο, πλήρως εξοπλισµένες, Σκουφά 13 και Ρήγα Φεραίου, άνωθεν φαρµακείου. Πληρ. τηλ. 6944448046, 6981464533.ΜΑ1961. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ STUDIOS – ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ πλήρως επιπλωµένες, µε κλιµατισµό, σε νεοανεγειρόµενη πολυκατοικία, επί της οδού Κουντουριώτη (πλησίον καταστήµατος Eurobank οδού Πατρών). Τηλ: 6947938916. ΜΑ2735 --------------------------------------. ΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: α) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 30µ² επιπλωµένο, Πατρών και Ζακύνθου, β) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 42µ² Μαγνησίας 5 µε A/C. γ) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 40µ² Εθν. Αντιστάσεως. δ) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 186µ² µε πατάρι 84µ², Τάκη Πετροπούλου ενιαίο ή και µεµονωµένα. Πληρ. τηλ. 6938630035, 6945419522, 6979002206.ΜΑΣ9280. ----------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 46τ.µ. Πολυτεχνείου 7 στον Πύργο, πλήρως επιπλωµένη. Τηλ.: 6948040153. ΜΑ2655 -----------------------------------------------... ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 22τ.µ. και 2ΑΡΙ 57τ.µ. Πλήθωνος 3, 1ου ορόφου, σε καινούρια πολυκατοικία, στον Πύργο. Τηλ.: 6976038102. ΜΑ7196 .

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ∆ΥΑΡΙ Α

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ∆ΥΟ ∆ΥΑΡΙΑ σε καινούρια πολυκατοικία. Μεγάλες βεράντες, φωτεινά, αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6932287405. ΜΑ2722 ----------------------------------------------ΠΥΡΓΟΣ:. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙΑ & 3ΑΡΙΑ καινούρια, πολυτελούς κατασκευής, πλήρως επιπλωµένα, A/C, και αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 26210/27490.. ΜΑ4698 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 50µ², Γ’ ορόφου, Σκουφά 7 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6937085377. ----------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 45τ.µ. σε νεόκτιστη οικοδοµή µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ.: 2621028704, 6978930442. ΜΑ2704 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕΤΙΡΕ 50µ² Ε’ ορόφου στον Πύργο (Παπαφλέσσα 28α, έναντι παλ. Γυµνασίου Αρρένων). Άριστη διαρρύθµιση – βεράντα µε θέα – φρεσκοβαµµένο. Πληρ. τηλ. 6972604452, 6940688085. ΜΑ2682 ---------------------------------------

ΠΥΡΓΟΣ: 2ΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωµένο ή µη, µε αυτόνοµη θέρµανση, ισόγειο, µε κήπο, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον Α’ Νεκροταφείου Πύργου. Τιµή 220 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944880083. ΜΑΣ690 ------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 77 τ.µ. σε καινούρια, 3όροφη οικοδοµή, µε αυτόνοµη θέρµανση, µεγάλα µπαλκόνια, Σαρανταπόρου 4. Πληρ. τηλ. 6936985212. ΜΑ2754 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΥΑΡΙ σε κεντρικό σηµείο, πλησίον δικαστηρίων, νεόδ-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ 2ΑΡΙ- 3ΑΡΙ

χωρίς κοινόχρηστα, δίπλα στο ΤΕΙ του Πύργου. Πληρ. τηλ. 6976802842. ΜΑ2624

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 64 τ.µ.

σε καινούρια οικοδοµή, χωρίς κοινόχρηστα, µε αυτόνοµη θέρµανση στον 1ο όροφο. Πληρ. τηλ. 26210/30041, 6976911773. ΜΑ2782

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

σε καινούρια πολυκατοικία, για πρώτη φορά επί της οδού Κοκκίνου και Πλήθωνος 3, ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ 70τ.µ. διαµπερές, β’ όροφος, ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 25τ.µ. β’ όροφος επιπλωµένη, 5ΑΡΙ 115τ.µ. διαµπερές δ’ όροφος (διαθέτουν αυτόνοµη θέρµανση, πάρκινγκ, αποθήκη). Πληρ. τηλ.: 6932608181. ΜΑ387.

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

2 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ 1 δυάρι & 1 τριάρι, πλήρως επιπλωµένα, διαµπερή, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση, air condition σε όλα τα δωµάτια και ηλιακούς θερµοσίφωνες, πεζόδροµος Όθωνος Αµαλίας 24. Πληρ. τηλ. 2610/277055 – 6977265767.ΜΑ2718

ΕΝΟΙΚΙΑΖONTAI

α) 2άρι στον 2ο όροφο, φρεσκοβαµµένο, επιπλωµένο µε κουζίνα, ψυγείο, µε µεγάλη βεράντα, ηλιόλουστο στο κέντρο του Πύργου, πλησίον Εµπορικής Τράπεζας και β) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 4ου ορόφου φρεσκοβαµένη. Με a/c και τα δύο. Πληρ. τηλ. 26210/25011, 6932924343, 6938990613. ΜΑΣ1128

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

πλήρως ανακαινισµένο, διαµπερές, 2ου ορόφου, τριών χώρων, µε ενιαίο ανεξάρτητο µπαλκόνι και απεριόριστη θέα, περιοχή πλατεία Ηφαίστου, Χαλικιάτικα. Τηλ. επικοινωνίας 26210/32038, κινητό 6938301985. Τιµή συζητήσιµη. ΜΑ2675

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΟ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΝΕΟ∆ΜΗΤΑ ∆ΥΑΡΙΑ Β’ ΟΡΟΦΟΥ

στο κέντρο του Πύργου και στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 9, επάνω από το Παιδικό Όνειρο. Πληρ. τηλ. 6944637821, κ. Βασίλης. ΜΑ7286

µητο, 4ος όροφος, πλήρως επιπλωµένο, µε ηλιακό και A/C, parking. Πληρ. τηλ. 6977311794, 26220/ 24446. -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙΑ καινούρια διαµερίσµατα επιπλωµένα στο κέντρο της Αµαλιάδας, κοντά στο ξενοδοχείο OLYMPIC INN. Πληροφ. τηλ. 6934416432. ΜΑ2787 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ, 1ου ορόφου, 62 τ.µ., διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση, κλιµατισµό και ηλιακό. Και για φοιτητές. ∆ιεύθυνση: Ξενοφώντος 2 και Γερµανού. Τιµή: 220 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981448253, κα Ελένη. ΜΑ2801 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 50 τ.µ., 2ος όροφος, Πατρόκλου και Ζακύνθου. ∆εν είναι επιπλωµένο. Πληρ. τηλ. 6942453188. ΜΑ2794 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ., 2ου ορόφου, αυτόνοµη θέρµανση σε νεόδµητη πολυκατοικία µε θέση πάρκινγκ στην πιλοτή, Παπαφλέσσα 59 και Καραϊσκάκη. Πληρ. τηλ. 6947372487, 6947688585. ΜΑ2780 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 55µ² Γ’ ορόφου µε αυτόνοµη θέρµανση, Ρ. Φεραίου, πλησίον ΤΕΙ Πύργου. Πληρ. τηλ. 26210/41376, 6945557507. ΜΑ2797 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 47µ², 1ου ορόφου διώροφης οικογενειακής κατοικίας επί της οδού Ατταλείας µεταξύ ΚΤΕΛ και ΤΕΙ µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα και επιπλωµένο για φοιτητές – τριες, εκπαιδευτικούς, κ.λ.π. Πληρ. τηλ. 6942919628. ΜΑ2777 ----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΚΕΝΤΡΟ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ µε υπνοδωµάτιο και λουτρό, µε καθηµερινό – κουζίνα, µεγάλη βεράντα, αυτόνοµη θέρµανση, πολυτελούς κατασκευής έξι ετών. Πληρ. τηλ. 210/6044013, ενοίκιο 220 ευρώ. ΜΑ2789 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 1) ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ρετιρέ 65 τ.µ., δυοµισάρι µε θέρµανση, κλιµατιστικό, µεγάλη βεράντα και τέντες. Παπαφλέσσα 18, έναντι SPAR Βερόπουλου. 2) ∆ΩΜΑΤΙΟ µε WC, χωρίς υποχρεώσεις, ∆ΕΗ και νερό. Πληρ. τηλ. 6980816640. ΜΑ2758 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ∆ΥΑΡΙ 2ου ορόφου, 50 µ², σε γωνιακή τριώροφη καινούρια οικοδοµή επί των οδών Ζακύνθου 29 και Γούναρη µε αυτόνοµη θέρµανση – ηλιακό θερµοσίφωνα – αποθήκη 12µ² και πάρκινγκ. Πληρ. τηλ. 26210/27708, 6955143128. ΜΑ2761 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ καινούρια 54 & 58 τ.µ. σε νεόκτιστη οικοδοµή, χωρίς κοινόχρηστα, αυτόνοµη θέρµανση στο κέντρο του Πύργου. Επίσης ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στην ίδια οικοδοµή & 1 επιπλωµένο διαµέρισµα 54 τ.µ. Πληρ. τηλ. 6978204610.ΜΑ7354 ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ΑΡΙ 60 τ.µ., Συγγρού 17, περιοχή ∆εξαµενής. Πληρ. τηλ. 26210/33838, 6945215770.ΜΑ2059. ----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 3ος όροφος, αυτονοµία θέρµανσης, καινούριο, Σισίνη 75, περιοχή Ανεµόµυλος. Τηλ.: 6976958747. ΜΑ2738 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ οροφοδιαµέρισµα, δευτέρου ορόφου, επιπλωµένο, πλήρως ανακαινισµένο, κουζίνα, σαλόνι, ενιαίος χώρος, διαµπερές, µε µεγάλες βεράντες γύρω – γύρω, τζάκι και αυτόνοµη θέρµανση. Τηλ.: 6999865161. ΜΑ2739 ----------------------------------------------.ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2άρι οροφοδιαµερισµα από 190 ευρώ (κουζίνα, µπάνιο, καθιστικό, κρεββατοκάµερα, διαµπερές µε µεγαλα µπακλόνια και αυτόνοµη θέρµανση Πληρ. τηλ. 2621029020, 6978518149 ΜΑΣ5461 -------

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ ΡΙ Α ΡΙ Α

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 51µ²,

3ου ορόφου (υπνοδωµάτιο, κουζινοτραπεζαρία, µπάνιο) στον Πύργο, στην πλατεία Ξυστρή, 1ο δηµοτικό σχολείο, 100 µέτρα από Νοµαρχία και ΤΕΙ, ιδανικό για εκµετάλλευση ή κατοικία ζεύγους. Πληρ. τηλ. 6937869520.ΜΑΣ1970.

---------------------------------------.ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 3ΑΡΙA στην Αρχιµήδους και Κοκκίνου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/34465, 6936119098. ΜΑΣ5086 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ 100τ.µ. µε αυτόνοµη θέρµανση, τζάκι, στα Λιθαράκια. Τηλ.: 6938621007, 6977741940. ΜΑ7265 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 97µ², διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς

κοινόχρηστα, Μπελούση 21 στον Πύργο (περιοχή ∆εξαµενής). Πληρ .τηλ. 6974154923. ΜΑΣ2760 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 90 τ.µ. διαµπερές, 5ου ορόφου µε αυτόνοµη θέρµανση σε αρίστη κατάσταση επί της οδού ΣΠΚ 14 Πύργος. Πληρ. τηλ. 6945603970. ΜΑ2784 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ καινούριο, µε αυτόνοµη θέρµανση στον 1ο όροφο, στην οδό Φραγκαβίλλα 52Α στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 26220/27507.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ στον Πύργο, Γ’ όροφο, Ρήγα Φεραίου και Γιαννιτσών, πίσω από τα ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 6939082797.ΜΑ7415. -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε διπλοκατοικία µέσα σε περιβόλι, όµορφο περιβάλλον. ∆ύο υπνοδωµάτια, σαλόνι – κουζίνα, µπάνιο, ηλιακό κεντρική θέρµανση, κλιµατιστικό, µεγάλη αποθήκη, Καταραχίου 54. Τιµή 300 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6974271627. -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑ 2ου ορόφου, 80 τ.µ. στον Πύργο, οδ. Πλήθωνος, κοντά στο 1ο ∆ηµοτικό, πλήρως ανακαινισµένο (κουζίνα, µπάνιο, πρώτη χρήση), χωρίς κοινόχρηστα και µε δικό του ρολόι νερού. Πληρ. τηλ. 6945316402 – 6936995839. Επίσης στον ίδιο όροφο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ. Πληρ. τηλ. 26210/26598, όχι µεσίτες. -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ στον Πύργο, επί της οδού Γιαννιτσών και Στρατηγού Σακελλαρίου (πίσω από τα ΤΕΙ). Πληροφορίες τηλέφωνο 6979352018 κυρία Γεωργία. ΜΑ7472. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ 90τ.µ. Παπαφλέσσα 7Β, έναντι 6ου δηµοτικού σχολείου, µε αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα. Τηλ.: 6936702516. ΜΑ2819 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ορόφου, 90 τ.µ., 4όροφης πολυκατοικίας µε αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές, ηλιόλουστο, ανατολικό µε θερµοµπόιλερ και ασανσέρ. Πληρ. τηλ. 210/5721928, 6979074061, 6981769813.ΜΑ7419. -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 3ου ορόφου, 75 τ.µ., οροφοδιαµέρισµα, µε αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα, αποθήκη, γκαράζ και WC. ∆ιεύθυνση: Μαγνησίας και ΣΠΚ. Τιµή: 280 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981448253, κα Ελένη. ΜΑ2801 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ διαµπερές, µε τζάκι, αυτόνοµη θέρµανση, είναι ηλιόλουστο, σε καινούρια οικοδοµή. Πληρ. τηλ. 26210/30289, 6973173876. ΜΑ2759 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον 4ο όροφο 109τ.µ. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση, Τάκη Πετροπούλου 21 και Κοκκίνου 290 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6942237390.ΜΑ7671. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ: 1) ∆ΥΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 70 τ.µ., 1ου και 3ου ορόφου, διαµπερή, θωρακισµένη πόρτα, air condition, θερµοσυσσωρευτές. 2) ΣΤΟΥΝΤΙΟ 15 τ.µ., µε WC, κατάλληλα για κατοικία ή επαγγελµατική στέγη. Αποκλείονται αλλοδαποί, τηλ. 6974432763, ώρες 9.00 πρ. – 2.00 µεσ.ΜΑ2642 -----------------------------------------------. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ & ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πλήρως επιπλωµένα, περιοχή Αλφειού – LIDL. Πληρ. τηλ. 26210/31824. ΜΑ2796 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ Γ’ ορόφου, 95µ², ∆εληγιάννη 17-19 σε αρίστη κατάσταση µε θέα, σε πολύ καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 6936142025, 6977523555. ΜΑ2798 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 110µ² (3ου ορόφου) & ∆ΥΑΡΙ 55µ² (ισόγειο) στην Αγ. Μαρίνης 2 και Ρ. Φεραίου, πλήρως ανακαινισµένα, µε λίγα κοινόχρηστα σε 4όροφη πολυκατοικία. Πληρ. τηλ. 26210/28705 και 6973490298, κο Γιάννη. ΜΑ2645 -----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ 95τ.µ. β’ ορόφου, διαµπερές µε κεντρική θέρµανση, σε άριστη κατάσταση, µεγάλες βεράντες, τέντες. Τηλ.: 2622029075. ΜΑ2654 -----------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (2 υπνοδ.) σε τριώροφη κατασκευή – κλιµατιστικό, περιοχή πλατεία Κύπρου, Πύργος. Τιµή 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944428532. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ Πατρών 79, Α’ ορόφου, πανταχόθεν ελεύθερο. Πληρ. τηλ. 6944448046. ΜΑ2756 ---------------------------------------------..


∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες

Στην

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Μ ΟΝ ΟΚ ΑΤ ΟΙ ΚΙ ΕΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ ΕΣ Σ ΑΡΙ Α

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 60 τ.µ. στην παραλία Σκαφιδιάς Ηλείας, επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, κλιµατισµό. Πληρ. τηλ. 6932528993. ΜΑ2788 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ α’ ορόφου, 105µ² στον Πλάτανο Ηλείας, καινούρια. Πληρ. τηλ. 6973997552 από 6-10 βράδυ. ΜΑ2762 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 83 τ.µ., 2) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη, 3)∆ΥΑΡΙ 55 τ.µ. Πληρ. τηλ. 6947800302, Πύργος. ΜΑΣ1862 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ορόφου, 90 τ.µ., 4όροφης πολυκατοικίας µε αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές, ηλιόλουστο, ανατολικό µε θερµοµπόιλερ και ασανσέρ. Πληρ. τηλ. 210/5721928, 6979074061, 6981769813.ΜΑ7419. -----------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στη Σκαφιδιά ΜΙΚΡΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ πλήρως εξοπλισµένη, θέα θάλασσα, 100 µέτρα από την παραλία, εβδοµαδιαίως, µηνιαίως ή όλο το χρόνο. Τηλ.: 6932338850. ΜΑ7261 -----------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ο 2ος όροφος ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 3άρι (3η πάροδος Μοσχόβου). Πληρ. τηλ. 26220/22089. ΜΑ2684 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 72τ.µ., 2 υπνοδωµάτια, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη, µε θέρµανση, σε λογική τιµή. Περιοχή Αγίου Σπυρίδωνος, Απόλλωνος 21. Τηλ.: 2621030373. ΜΑ2734 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στην παραλία του Αγ. Ηλία 50 µέτρα από τη θάλασσα, για θερινή ή µόνιµη κατοικία, µε 3 κρεβατοκάµαρες, σαλόνι, κουζίνα, 2 µπάνια, air condition, συναγερµό, µηνιαίο µίσθωµα 250 ευρώ. Τηλ: 6974028779. ΜΑ2736 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ µικρή επί της Ερµού, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ .τηλ. 6977503768, 26210/34601. ΜΑ2755 -----------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 95τ.µ. χωρίς κοινόχρηστα, Ρ. Φεραίου 48, στον Πύργο. Τηλ.: 2621034123 ώρες καταστηµάτων, 6945995411. ΜΑ7250 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ ΙΣΟΓΕΙΟ σε διώροφη οικοδοµή, χωρίς κοινόχρηστα, κεντρική θέρµανση, µε πατώµατα, Κιλκίς 7 Πύργος. Πληρ. τηλ. 26210/33728.ΜΑ1651. .-----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4ΑΡΙ 2ου ορόφου, 120 τ.µ., διαµπερές µε 2 µπάνια, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα µε parking και απεριόριστη θέα και µε ηλιακό. Πληρ. τηλ. 26210/22172, 6945085091. ΜΑ2800 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ 130 τ.µ., διαµπερές, 2 υπνοδωµάτια, γραφείο, µεγάλοι χώροι υποδοχής, κουζίνα, µπάνιο και WC µε αυτόνοµη θέρµανση, πλησίον του θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» επί της οδού Συλλαϊδοπούλου. Πληρ. τηλ. 6976672980. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ, µε 2 µπάνια, διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση µε χαµηλά κοινόχρηστα και χαµηλό ενοίκιο, στην πάροδο Μπελούση στον Πύργο. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ µε αυτόνοµη θέρµανση, χαµηλά κοινόχρηστα, στην πάροδο Μπελούση στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/32973 (απόγευµα), 6977403843, 6997794912. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στην Αθήνα στην περιοχή του Γηροκοµείου, πολύ κοντά στο σταθµό ΜΕΤΡΟ (στάση Πανόρµου). Είναι πλήρως ανακαινισµένο, βρίσκεται στον 5ο όροφο, διαθέτει δύο µεγάλα υπνοδωµάτια, 2 µπάνια, εξοπλισµένη κουζίνα και µεγάλο λίβινγκρουµ. Επιπλέον air condition σε όλα τα δωµάτια και δύο θωρακισµένες πόρτες. Ενδείκνυται και για συγκατοίκηση. Τηλ.: 2110146242, 6936911070. ΜΑ2818

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ διώροφης κατοικίας, αρίστης κατασκευής, µε δύο υπνοδωµάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, µπάνιο, µε µεγάλες βεράντες γύρωθεν, διαθέτει αυτόνοµη θέρµανση, µπόιλερ, κλιµατισµό, τέντες, εντός περιφραγµένου δενδροπερίβολου στα Γρανιτσέικα και επί της κοινοτικής οδού Γρανιτσεΐκων – Σκουροχωρίου, σε καλό και ήσυχο περιβάλλον. Πληρ. τηλ. 26210/41430, 96385 και 6945607119.ΜΑ2619. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στα Λέτρινα στην Σπιάντζα. Πληρ. τηλ. 6932662476. ΜΑ2799 -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στη Σκαφιδιά Ηλείας στην παραλία ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 100µ. από τη θάλασσα, εβδοµαδιαίως-µηνιαίως- ετησίως. Τηλ.: 6932338850. ΜΑ2820

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ

1ου ορόφου, Γερµανού 38, διαµπερές, πλήρως επιπλωµένο, µε κεντρική θέρµανση, κλιµατιστικό, σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. τηλ. 26210/22346.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ

στην πλατεία Κύπρου, χωρίς κοινόχρηστα, αυτόνοµη θέρµανση, επί της οδού Πλάτωνος. Τηλ.: 6980558722. ΜΑ2824

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

1ου ορόφου, διαµπερές 110 τ.µ., µε 2 µεγάλα υπνοδωµάτια, µπάνιο και WC, µεγάλες βεράντες, αυτόνοµη θέρµανση και αποθήκη, Μπελούση 6Α. Πληρ. τηλ. 6936547900. ΜΑ2712

. Ε Ν Ο Ι ΚΙ Α ΖΕ Τ Α Ι Ο ΡΟ Φ Ο Σ -Ρ Ε Τ Ι ΡΕ

όπισθεν δικαστηρίων Πύργου, σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6974022762. ΜΑ1072.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΙΣΟΓΕΙΑ 3ΑΡΙΑ

95 τ.µ. έκαστο, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση και χώρο για πάρκινγκ, Αλφειού 50. Τιµή 250 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6977085246, κ. Χρήστος.ΜΑΣ1180.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΩΡΟΦΗ ΟΙΚΙΑ

3 δωµατίων µε κουζίνα, τζάκι, υπόγειο αποθήκης, µεγάλο προαύλιο και κήπο. Στο κέντρο του ∆.∆. ΑΝΕΜΟΧΩΡΙΟΥ µε θέα το Ιόνιο πέλαγος σε συµφέρουσα τιµή. Πληρ. τηλ. 6977686100. ΜΑ2776

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

1ου ορόφου, 120 τ.µ., 3 υ/δ, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα σε κεντρικό σηµείο. Πληρ. τηλ. 6983618701. ΜΑ2676

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 τ.µ.

1ος όροφος µε ηλιακό και κλιµατισµό, Ρήγα Φεραίου 73. Πληρ. ώρες καταστηµάτων στο τηλ. 26210/27101. ΜΑ2781

• ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Μονοκατοικία α’ ορόφου, πλήρως επιπλωµένη ή µη µε κλιµατισµό, ανεξάρτητη, 100 τ.µ., προτιµούνται δηµόσιοι υπάλληλοι στο κέντρο του Πύργου, τηλ. 6978793276, 6981004717

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Κ Α Τ Α ΣΤ Η ΜΑ Τ Α ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ αίθουσα και για κατάστηµα ή και οποιαδήποτε χρήση στην κεντρική πλατεία Πύργου( Μαΐου και Κοραή 1). Πληροφορίες στο τηλ. 6977203858 ΜΑΣ5376 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 25τµ και 20τµ 1ο οροφος , 28ο Οκτωβρίου 1 στην κεντρική πλατεία, Τηλ. 2621027802, κιν 6977009465 ---------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ 40µ² στο κέντρο του Πύργου, Καστόρχη και 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6979339596, 6979339597. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 45 τ.µ. το καθένα, 1ος όροφος µε πρόσοψη επί της 28ης Οκτωβρίου, Πεζόδροµος, κεντρική πλατεία. Πληρ. τηλ. 6938100190. ΜΑ7471 --------------------------------------. ΤΡΑΓΑΝΟ: 1) ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΧΩΡΟΣ 40 µ. και 15 βεράντα, κατάλληλος για γραφείο, ιατρείο, φροντιστήριο. 2) ΑΠΟΘΗΚΗ 80µ. αυτονοµία, περιφραγµένο. Πληρ. τηλ. 210/5740394 – 6977643788.ΜΑ2705 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 75 τ.µ. µε υπόγειο 56 τ.µ. επί της οδού ∆ιάκου 3, δίπλα στο Μουσείο Πύργου. Πληρ. τηλ. 6972327400. ΜΑ2679

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

στην Καταραχίου 140 τ.µ. µε τζάκι, αυτόνοµη θέρµανση, µεγάλες βεράντες, καινούριο. Τηλ. επικοινωνίας 6936728070. ΜΑ2772

56µ² ισόγειο, 45µ² υπόγειο και πατάρι, Λετρίνων 19, Πύργος Ηλείας. Πληρ. τηλ. 6974337546. ΜΑ2663

. α) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

. Στη διασταύρωση Παλαιάς Εθνικής Οδού στα φανάρια Ανδραβίδας

4ΑΡΙ 110µ² Γιαννιτσών 13 στον Πύργο µε κήπο. β) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ Μανωλοπούλου 28, 60µ² στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/34148.ΜΑ1758

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

λόγω συνταξιοδότησης ΑΙΘΟΥΣΑ 300τ.µ. µε χώρο 2 στρεµµάτων για πάρκινγκ. Τηλ.: 2623054967. ΜΑ2747

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΟΙ Κ Ο Π Ε ∆ Α . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στο Σκουροχώρι έναντι της εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος, 1000 τ.µ. οικοδοµήσιµο, µε φως και νερό. Πληρ. τηλ. 210/9935712, 6974960079. ΜΑ7568 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο οικοδοµήσιµο στην Εθνική Πύργου – Κατακόλου στον Άγιο Ιωάννη 909 τ.µ., µε αρτεσιανό ύδρευση και συρµατοπλεγµένο. Τιµή 25.000 ευρώ, συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 26210/71047. ΜΑ2665 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στη Σπιάντζα στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνος. Τιµή 2.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6985011605, 6945112021. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 7,5 στρ. γωνιακό, οικοδοµήσιµο, επάνω στον παραλιακό δρόµο των Σαβαλίων. Τιµή συζητήσιµη. Πληροφορίες τηλ. 6945642149, κος Παπαδόπουλος. ΜΑ2805

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ 1 ΟΙΚΟΠΕ∆Ο

στην κοινότητα Μακρισίων, θέση «Θοδωριά» εµβ. 730 τ.µ., άρτιο και οικοδοµήσιµο και συνορεύει ανατολικά µε κοινοτικό δρόµο και µε 3 ιδιοκτησίες: ∆υτικά µε Ξεν. Γρηγοράτου – Βόρεια µε ∆άσκαλου Τσούρα και Νότια µε Κ. Τριαντόπουλου. Πληρ. τηλ. 6944441518 και 6971667236. ΜΑ7681

. ΠΥΡΓΟΣ – ΣΥΝ∆ΡΙΑ∆Α ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α

τεσσάρων στρεµµάτων άρτια και οικοδοµήσιµα. Πληρ. τηλ. 6932206301. ΜΑ1542

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α

άρτια και οικοδοµήσιµα στο 10ο χλµ. Πύργου – Κατακόλου. ∆εκτές µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6976555283.

. ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

άρτια και οικοδοµήσιµα εντός της κοινότητας. Πληρ. τηλ. 26210/51808, 6976555286. ΜΑΣ6605

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

στο Λαµπέτι Πύργου Ηλείας επί του κεντρικού δρόµου, οικοδοµήσιµα εντός σχεδίου πόλεως. Πληρ. τηλ. 26210/28584, 6984789004, 6975942431.ΜΑ7347.

. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 642µ²

µε παλαιά οικία 91µ², κέντρο Φραγκαβίλλας 12 και Κιλκίς, Φραγκαβίλλας 38,50µ² - Κιλκίς 16µ², συντελεστής δόµησης 2, 180.000 ευρώ (συζητήσιµη). Πληρ. τηλ. 6944724436. ΜΑ2770

. ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο

310τ.µ. (15,5Χ20) εντός του οικισµού στην Α’ ζώνη, 300µ. από την παραλία. Τιµή συζητήσιµη. Τηλ: 6985947189.

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΩΡΟΦΗ ΗΜΙΤΕΛΗΣ

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ

στον Πύργο για µόνιµη ενοικίαση και αποπληρωµή της αξίας του ακινήτου µέσω των ενοικίων. Πληροφορίες τηλ. 6974831783 και 6976987976. ΜΑ2773

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ

1ου ορόφου, Μανωλοπούλου και Πατρών γωνία 35µ., αποτελούµενο από 2 δωµάτια, WC, διαµπερές. Πληρ. τηλ. 6930569369.

ΟΙΚΟ∆ΟΜΗ (στα τούβλα) εµβαδού 280τ.µ. µε πρόσοψη οικοδοµής 16 µέτρα και επί οικοπέδου 287 τ.µ. επί της οδού Κοντογιαννοπούλου 28 (ανατολικά του ∆ικαστικού Μεγάρου). Τιµή 200.000. Τηλ.: 6942609390. ΜΑ2811

31

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ

Πατρόκλου 2 απέναντι από το θέατρο Απόλλων ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 100τ.µ. επί της Συλλαϊδοπούλου, ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 40 τ.µ. επί της Πατρόκλου και επίσης ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ (πρώην ∆ιόνυσος) 230τ.µ. επί της Πατρόκλου. Τηλ: 2621033233, 6932383705.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΕΚΤ ΑΣΕ ΙΣ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6.100 µ² άρτιο και οικοδοµήσιµο, αµφιθεατρικό µε θέα το πέλαγος του Ιονίου, 500 µέτρα από την θάλασσα, περιοχή Κάστρο Κυλλήνης. Πληρ. τηλ. 6936699137, 6944566837. ΜΑ7478 -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 12 στρ. περιοχή Μακρισίων, θέση Μπάµπες. Πληρ

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

3,5 στρέµµατα, στην περιοχή «Πετρούλες» Σκουροχωρίου. Τιµή 65.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6931228146. ΜΑ2771

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΑΣ 4.100 στρ.

300 µ. από το χωριό Βούναργο. Επίσης ΕΛΑΙΩΝΑΣ 1.100µ² πλησίον Βουνάργου. Πληρ. τηλ. 6977292696, 26210/41622.ΜΑΣ2662

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΕΠΙ ΧΕΙ Ρ ΗΣΕΩΝ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ σε κεντρικό σηµείο του Πύργου 80 τ.µ. µισθωµένο. Πληρ. τηλ. 6984572261, 6943533417.ΜΑ2732 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ γωνιακό 85 τ.µ., ισόγειο και 85 τ.µ., ηµιυπόγειο, W/C, έχει εξωτερική πεζοδρόµηση 150 τ.µ. (τιµή λογική) Πύργος στην οδό Κατακόλου. Πληρ. τηλ. 6971908335. ΜΑ2803

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ∆ΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙ∆ΩΝ ΚΕΜ

Γερµανού 16 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6973201213.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΡ∆ΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

στο κέντρο του Πύργου µε µόνιµη πελατεία πολλών ετών, λόγω αλλαγής επαγγέλµατος. Παρακαλώ µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6980336854.ΜΑ2822

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΡ∆ΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

εστίασης στο κέντρο του Πύργου, λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό. Τηλ: 6933111219. ΜΑ2714

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΚΤΙΡΙΟ 600 τ.µ. σε οικόπεδο 4 στρεµµάτων στο 4ο χιλιόµετρο εθν. οδού Πύργου – Πατρών για κάθε επαγγελµατική χρήση. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6932023763. ΜΑ2752

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ INTERNET CAFE

στο κέντρο του Πύργου. Πληρ. τηλ. 6979707100. ΜΑΣ5240

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΡ∆ΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

εστίασης στο κέντρο του Πύργου, µε µόνιµη πελατεία πολλών ετών, λόγω αλλαγής επαγγέλµατος. Παρακαλώ µόνο σοβαρές προτάσεις. Τηλ.: 6980336854.


32

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στην

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΣΑΤΑΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 28ης Οκτωβρίου 16, Πύργος Τηλ. 26210 22886

Mε τ– η ν 30 ετή πείρα µας ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ 1) 82 τ.µ., 3ος όροφος Εφορίας καινούριο, θέρµανση. Τιµή 1.000 θαπλησίον σα ς δ ώσαυτόνοµη ουµ ε ευρώ ανά τ.µ. οπδίπλα οιπρώην αδ(ΟΑΕ∆) ήπ75 οκαι τ85 ετ.µ. καινούρια µε αυτό2) ∆ύο διαµερίσµατα ισόγεια νοµη θέρµανση. Τιµή 1.100 ανά τ.µ. πλ49η ρστην οφ ρία σχ τικά 3) Γκαρσονιέρα τ.µ. οδό ο Ατταλείας (πλησίον 1ουε δηµοτικού σχολείου) µε αυτόνοµη θέρµανση, 1.000 ευρώ µε 4ος τόροφος. ο αΤιµή κί νη τανά ό τ.µ. σας 4) 59 τ.µ. δυάρι καινούριο (περιοχή Αγία Βαρβάρα, 1ος και 2ος όροφος, αυτόνοµη θέρµανση, τιµή 1.250 ευρώ ανά τ.µ. 5) 75 τ.µ. 1ος όροφος σε 3όροφη οικοδοµή στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Τιµή 65.000 ευρώ. 6) Γκαρσονιέρα 37 τ.µ. ισόγεια 25 ετών οικοδοµή, πλησίον 1ου δηµοτικού σχολείου. Τιµή 10.000 ευρώ. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 1) Αγροτεµάχιο 6.200 τ.µ. περιοχή Βυτινεΐκων, τιµή 18.000 ευρώ (αναδασµού). 2) Αγροτεµάχιο 3.127 τ.µ. περιοχή Κάστα Κατακόλου (αναδασµού). Τιµή 10.000 ευρώ. 3) 4 στρέµ. περιοχή Αγίου Γεωργίου. Τιµή 40.000 ευρώ. 4) 10 στρέµµατα περιοχή Κατακόλου επί ασφάλτου ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και ανά 5 στρέµµατα. Τιµή όλο 100.000 ευρώ. 5) Αγροτεµάχια ανά 4 στρέµµατα επί ασφάλτου Κατακόλου, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή από 80.000 ευρώ. 6) 4.150 τ.µ. περιοχή Καβασιλάκια Πύργου, τιµή 70.000 ευρώ. ΟΙΚΟΠΕ∆Α 1) 1.300 τ.µ. µε άδεια οικοδοµής σε ύψωµα, περιοχή Βαρβάσαινας. Τιµή 40.000 ευρώ. 2) 812 τ.µ. οικόπεδο στην οδό Αγίας Μαρίνης, άρτιο οικοδοµήσιµο. Τιµή 85.000 ευρώ. 3) 2.000 τ.µ. οικόπεδο εντός οικισµού, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή 65.000 ευρώ. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1) Κολίρι (βίλα) σε 7 στρέµµατα κοντά στο γήπεδο Κολιρίου, γκαράζ, µπάρµπεκιου, φούρνος, ξενώνας, κ.λ.π. 2) Μονοκατοικία (βίλα) στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου 200 τ.µ. σε 3 επίπεδα, έκταση 1500 τ.µ., γκαράζ, µπάρµπεκιου, κ.λ.π. Τιµή 220.000 ευρώ. 3) ∆ιώροφο εντός Πύργου 90 τ.µ. ο κάθε όροφος ενοικιασµένο σε οικόπεδο 240 τ.µ. Τιµή 150.000 ευρώ. 4) Μονοκατοικία Αλφειού 70 τ.µ. σε έκταση 5.000 τ.µ. µε 200 πορτοκαλιές, περιφραγµένο. Τιµή 70.000 ευρώ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 1) Κατάστηµα 62 τ.µ. στην οδό Ερµού στον Πύργο σε οικόπεδο 142 τ.µ. Τιµή 200.000 ευρώ. 2) Κατάστηµα στην οδό Ζαΐµη, 75 τ.µ. Τιµή 60.000 ευρώ. 3) Κατάστηµα πλησίον θεάτρου «Απόλλων» 45 τ.µ. Τιµή 50.000 ευρώ. Και πολλά ακόµα ακίνητα σε όλες τις περιοχές και διάφορες τιµές στο γραφείο µας. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Ενοικιάζονται ∆ιαµερίσµατα, Γραφεία, Καταστήµατα σε όλες τις περιοχές από 200 ευρώ το µήνα.ΜΑΣ3076

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ

Γ. Πατρόκλου 2 Πύργος Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστηµα 1250 τ.µ., υπερυψωµένο ισόγειο και 1250 τ.µ. ηµιυπό ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 49 τ.µ., νεόκτιστο στην οδό Ζαΐµη, 1ου ορόφου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 57 τ.µ., νεόκτιστο, 1ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό κατάστηµα (δίπλα στην κεντρική πλατεία) αποτελούµενο από ισόγειο 108 τ.µ., υπόγειο 97,5 τ.µ. και πατάρι 47,5 τ.µ. µισθωµένο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστηµα 207 τ.µ. στην οδό Ερµού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη οικοδοµή αποτελούµενη από κατάστηµα 85 τ.µ. και κατοικία 90 τ.µ. στην οδό Κατακόλου (πλησίον παλιού νοσοκοµείου) ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη µεζονέτα 180 τ.µ. σε οικόπεδο 2.350 τ.µ. στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό κατάστηµα στο Σµίλα 54 τ.µ., σε οικόπεδο 119 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 2,5 στρεµµάτων περίπου εντός οικισµού στο κέντρο του Κατακόλου αµφιθεατρικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο βουνό Κατακόλου 6.000 τ.µ. (πλαγιά) µε φανταστική θέα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 4995 τ.µ. στο δρόµο Σκουροχωρίου – Λεβεντοχωρίου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα 1ου νεόκτιστη, 39 τ.µ., πλησίον ΤΕΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι στο κέντρο 50 τ.µ., ηµιώροφος δεκαετίας 30.000 ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι στο κέντρο ηµιυπόγειο 50 τ.µ., τιµή 27.000 ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριάρι 1ου ορόφου στην οδό Γιαννιτσών, τιµή 59.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ τριάρι δεκαετίας µε αποθήκη στην οδό ∆εληγιάννη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ τεσσάρι 101 τ.µ., 3ου ορόφου στην οδό Μπιζανίου και 28ης Οκτωβρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Σαµικό οικόπεδο 2253 τ.µ. µε µεγάλη θέα, κατάλληλο για µεζονέτες. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών οικόπεδο 9.500 τ.µ. µε πρόσοψη στο βοηθητικό δρόµο της Εθνικής και στο δρόµο του νοσοκοµείου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 30 τ.µ., στην οδό Κολοκοτρώνη (µισθωµένο). ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. µε παλιά οικία στο Βούναργο στο κέντρο του χωριού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλησίον δηµοτικού σχολείου Βουνάργου οικόπεδο 1431 τ.µ., γωνιακό. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ γωνιακό νεόκτιστο δίπλα στο 4ο δηµοτικό 3ου ορόφου 101 τ.µ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ πρωτοκατοικήσιµο ρετιρέ 4ου ορόφου 92 τ.µ. στην οδό Ζαΐµη.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 102 τ.µ. στην οδό Γερµανού και Καπετάν Γιώργη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 420 τ.µ., άρτιο και οικοδοµήσιµο στο Κατάκολο επί δρόµου, τιµή 50.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 1675 τ.µ. εντός οικισµού στο Κορακοχώρι. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µονοκατοικία 50 τ.µ. στην οδό Αναπαύσεως. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου, 134 τ.µ. στην οδό Τσαλδάρη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 1ου ορόφου στην οδό Τσαλδάρη, πλήρως ανακαινισµένο. Τιµή 32.000 Ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ 57 τ.µ., 1ου και 3ου ορόφου στην οδό Ατταλείας, διαθέτουν και µεγάλη αποθήκη στο υπόγειο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 36 τ.µ. µε πατάρι στην οδό Ερµού ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ νεόκτιστο 2ου ορόφου, επιπλωµένο στο κέντρο, τιµή 250 ευρώ. ΜΑΣ2930 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη στο κέντρο 2ου ορόφου µε µπαλκόνι µεγάλο, τιµή 25.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη νεόκτιστη 39 τ.µ., 1ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 38.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17.000 τ.µ. στο Στρέφι µε Ξυνόδενδρα, τιµή 40.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 150 τ.µ. µε υπόγειο στην οδό Ζαΐµη µε πρόσοψη επί του πάρκου της ΣΠΚ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη 1ου, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 200 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2ου στο κέντρο, τιµή 150 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη επιπλωµένη, 1ου ορόφου, έναντι 4ου δηµοτικού σχολείου.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μ ΑΘ Η Μ Α Τ Α . ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ µε µεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικους, τιµές προσιτές. Τηλ.: 6984611076.ΜΑ7220. -------------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ παραδίδει µαθήµατα σε παιδιά – ενήλικες, όλα τα επίπεδα. Πληρ. τηλ. 6947776058, 6983468489. -----------------------------------. ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΕΙ∆ΙΚΕΥΣΗ σε θέµατα αγωγής και εκπαίδευσης ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ σε παιδιά µε εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς και ΚΑΘΟ∆ΗΓΗΣΗ στους γονείς τους, µε στόχο την κοινωνική και σχολική προσαρµογή. Τηλ. επικοινωνίας: 6972674993. ΜΑ2743 -----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ, πτυχιούχος Γερµανικής Φιλολογίας Αθηνών µε σπουδές στο εξωτερικό και µεταπτυχιακά παραδίδει µαθήµατα στο χώρο σας. Περιοχή Αµαλιάδας και περιχώρων. Πληρ. τηλ. 6980141056. ΜΑ2809

----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ µε φροντιστηριακή πείρα παραδίδει

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ (FLE) ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

για όλα τα διπλώµατα γαλλικών. Προσιτές τιµές από 5-10 ευρώ την ώρα. Τηλ.: 6982094415. ΜΑ2744

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

απόφοιτος Πανεπιστηµίου Αθηνών ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές όλων των επιπέδων. Πληρ. τηλ. 6983920742. ΜΑ2790

ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές Γυµνασίου – Λυκείου. Τιµές προσιτές. Πληρ. τηλ. 6977966409. ----------------------------------. ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ιδιαίτερα µαθήµατα ισπανικών όλων των επιπέδων. Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα µαθήµατα σε παιδιά του δηµοτικού για την προετοιµασία του σχολείου τους σε χαµηλές τιµές. Πληρ. τηλ. 6975600263. ----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ µε µεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή (µαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία) και µε φροντιστηριακή πείρα: Παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές όλων των επιπέδων ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ, καθώς και σε µαθητές µε Μαθησιακές ∆υσκολίες. Γρήγορη κάλυψη κενών. Τιµές προσιτές. Πληρ. τηλ. 6972340912.ΜΑ2032. -----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυκείου. Αναλαµβάνονται και γκρουπ 2-3 ατόµων. Τιµές πολύ χαµηλές. Πληρ. τηλ. 6934265950. ΜΑ2768

. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα σε µαθητές γυµνασίου, λυκείου και προετοιµασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τηλ. 6981445968. ΜΑ7217

. ΧΗΜΙΚΟΣ

µε εµπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων µαθηµάτων, αναλαµβάνει µαθητές Γυµνασίου και Λυκείου σ’ όλα τα θετικά µαθήµατα. Υπάρχει δυνατότητα ταχύρρυθµων θερινών µαθηµάτων. Τιµές πολύ προσιτές. Υπάρχουν σοβαρές συστάσεις. Πληρ. τηλ. 6986536106. ΜΑ2043

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Παρασκευοπούλου – Λιακοπούλου Κωνσταντίνα Υπεύθυνος: Λιακόπουλος Γιάννης

ΤΗΛ.2622772772 .ΚΙΝ. 6973200697 ΜΑΝΟΥΡΑ 7 ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ, ΤΚ .27300 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1.Πωλείται στην Αµαλιάδα στο Τεχνικό λύκειο κατοικία 60τµ σε 4 στρ. οικόπεδο . 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή Μαραθιά (Γαύρας) µονοκατοικία 95 τ.µ. ανακαινισµένη σε οικόπεδο 2.000 τ.µ. 3.Πωλείται διπλοκατοικία 75τµ κάθε όροφος ο ένας όροφος ηµιτελής σε οικόπεδο 350τµ. 4. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό παλιά µονοκατοικία 120 τ.µ. σε οικόπεδο 350 τ.µ. γωνιακό. 5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλιά πέτρινη µονοκατοικία 80 τ.µ. στη Γαστούνη σε οικόπεδο 213 τ.µ. γωνιακό. 6.Πωλείται ηµιτελής κατοικία στην Γλυφα 100τµ σε οικόπεδο 1.500τµ. 7.Πωλειται στο Αυγείo διπλοκατοικία 110τµ ο κάθε όροφος σε 800τµ οικόπεδο. 8.ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Λεχαινά µονοκατοικία 76τµ. σε αγροτεµάχιο 6.000τµ. µε2 γεωτρήσεις , 100 µανταρινιές και 45 πορτοκαλιέ 9. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό όροφος διπλοκατοικίας 70τµ. σε οικόπεδο 118τµ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 10.Πωλουνται στην Αµαλιάδα 2 κατάστηµα 60τµ. εκαστο µισθωµένα . 11.Πωλειται µαγαζί 65τµ µισθωµένο σε φαρµακείο και κατοικία διώροφη 90τµ στην κάτω Παναγία. ΟΙΚΟΠΕ∆Α-ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 12.Πωλειται στην Αµαλιάδα οικόπεδο 900τµ.εντος σχεδίου µε 0,8σδ. 13.Πωλειται στην Αγιά Μαρίνα αγροτεµάχιο 30στρ.

14.Πωλουνται στην Γλυφα 10 στρ. µε 130 ριζες ελιες . 15. Πωλειται αγροτεµάχιο στο κάστρο Κυλλήνης 8,500τµ . 16.Πωλειται αγροτεµάχιο στον δρόµο Αµαλιάδας , Μαραθιας 4,300τµ 17.Πωλουνται 2 αγροτεµάχια 5.000τµ έκαστο δίπλα στο ιδιωτικό Κτεο στα Καβάσιλα µε πρόσωπο και στην εθνική οδό. 18.Πωλουνται αγροτεµάχιο 30στρ. στα ∆ουνέικα µε καρυδιές . 19.Πωλειται ελαιώνας στον κάµπο Πηνείας 17 στρ. 20.Πωλουνται 2 παραθαλάσσια αγροτεµάχια στο Λεβεντοχώρι 10 και 8 στρ. 21.Πωλουντε άδειες φωτοβολταϊκών ,έτοιµα πάρκα που ήδη παράγουν και αναλαµβάνουµε την πώληση αδειών σας , στις καλύτερης τιµές τις αγοράς. 22.Πωλειται αγροτεµάχιο 72 στρ. στη Γαστούνη. 23. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ στα όρια της Αµαλιάδας 3 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο. 24. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στη Μυρσίνη εντός οικισµού 1.000 τ.µ. 25. οικόπεδο στην Ανδραβίδα εντός οικισµού 103τµ γωνιακό χτίζει 85τµ στον δρόµο τις λαϊκής αγορ 26. Ενοικιαζονται 2 γραφεία ολοκαίνουργια στην Αµαλιάδα 35 και 45 τµ α. Μεζονέτα στην Αµαλιάδα 130 τ.µ. σε Οικόπεδο 80 τ.µ., 65 τ.µ. ο κάθε όροφος β. Μονοκατοικία στην Αµαλιάδα 95 τ.µ σε Οικόπεδο 300 τ.µ. γ. Στη Γαστούνη Οικόπεδο 400 τ.µ. κεντρικό

ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ AUΤO APOSTOLOPOULOS

Τηλ. 6979232769 – 6986879765. MA1093


∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες

Στην

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

33

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆ Ι Α Μ Ε Ρ Ι ΣΜ Α Τ Α

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΤΡΙΝΑ (ΠΑΡΑΛΙΑ) ΥΠΕΡΥΨ. ΙΣΟΓΕΙΟ 75µ² συν 75µ² ΒΕΡΑΝΤΑ

µε ηλ. συσκευές εντοιχισµένες και θέα θάλασσα. Τιµή 130.000 ευρώ συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6980077772. ΜΑ2610

AGROTAX ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Ο.Ε ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 32 - Τηλ. 2621030335 ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Α∆ΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑ∆Α. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Σε νεοανεγειρόµενη οικοδοµή και σε πανταχόθεν ελεύθερο σύστηµα

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ισογείου διώροφης οικοδοµής στον Πύργο, 1 υ/δ, σαλόνι, µπάνιο, κουζίνα µε καθιστικό, αποθήκη, αυτόνοµη θέρµανση, A/C, πολύ φωτεινό. Τηλ: 6944056651, 6987078435.ΜΑ2603. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΑ 80µ² στην Σπιάντζα σε οικόπεδο 750µ² περιφραγµένο, µε κεραµοσκεπή – ταβάνια – ανακαινισµένο µε παροχή ∆ΕΗ από το 1973. Πληρ. τηλ. 6938426975. ΜΑ7676 -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120 τ.µ. µε 3 υ/δ, µπάνιο, WC, µεγάλο σαλόνι, µπαλκόνι µε θέα, αποθήκη, αυτόνοµη θέρµανση, ανακαινισµένο, στο κέντρο της πόλης. Σε τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6937485373.ΜΑ2685 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 90 τ.µ., 1ος όροφος γωνιακή µε ιδιόκτητη ταράτσα (όχι άλλος όροφος) Πύργος, οδός Κατακόλου (600 ευρώ το τ.µ.). Πληρ. τηλ. 6971908335. --------------------------------------ΠΩΛΕΙΤΑΙ γωνιακό τριάρι οροφοδιαµέρισµα 12ετίας, 73 τ.µ. (3 υπνοδωµάτια και WC), 3ου ορόφου µε αυτόνοµη θέρµανση, γκαράζ και αποθήκη. ∆ιεύθυνση: Μαγνησίας και ΣΠΚ. Τιµή προσιτή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981448253, κα Ελένη. ΜΑ2802 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ισογείου διώροφης οικοδοµής, στον Πύργο, 1υ/δ, σαλόνι, µπάνιο, κουζίνα µε καθιστικό, αποθήκη, αυτόνοµη θέρµανση, A/C, πολύ φωτεινό. Τηλ.: 6944056651, 6987078435. Τιµή 50.000,00 ευρώ. ΜΑ2823

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ∆ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΤΑ ∆ΙΑΜΠΕΡΗ - ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑ∆ΟΤΑ

(Αντισεισµική θωράκιση, σύγχρονο ντιζάιν, µονώσεις, θωρακισµένες πόρτες DORAL, θυροτηλεόραση, διπλά µπάνια (διπλά τζάµια, σίτες), πολυτελή αξεσουάρ, βεράντες µε ηµιυπαίθριους χώρους, αυτόνοµη θέρµανση, γκαράζ ...) 125- 100m², 57 m², οδός Αγ. Αρτεµίου & Φωκίωνος (4ο ∆ηµ. Σχολείο) Εξωτερικά κουφώµατα DORAL

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αρχιτέκτων – Μηχανικός

Πληροφορίες γραφείο: οδός ∆ραγατσανίου 24 Πύργος (πεζόδροµος ∆ιοικητηρίου) Τηλ. 26210/26596 και 6972080304. ΜΑΣ253

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ

στην Κρέστενα Ηλείας, 30 µέτρα από τον κεντρικό δρόµο και την κεντρική πλατεία, µε ισόγειο 173 τ.µ. και Α’ όροφο 150 τ.µ. σε οικόπεδο γωνιακό 467 τ.µ. ανακαινισµένος Α’ όροφος, µεγάλες βεράντες, απέραντη θέα. Πληροφορίες στα τηλ. 6972995948 και 210/5236607.ΜΑ7661

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΘΗΝΑ - Λ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΣ., πλησίον ΙΚΑ, διαµέρισµα 145 τ.µ.,

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

3ου ορφ., τριών προσόψεων, πολύ φωτεινό, ανακαινισµένο, 2 υ/δ, γραφείο, µεγάλοι χώροι υποδοχής, 2 µπάνια, δωµάτιο υπηρεσίας, πόρτα ασφαλείας, µε φυσικό αέριο. Κατάλληλο και για επαγγελµατική στέγη δικηγόρων, γιατρών κ.λπ, µε δυνατότητα συστέγασης τουλάχιστον τριών επαγγελµατιών. Μεγάλες ευκολίες πληρωµής. Τηλ. 6945-107182 ΜΑ967

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 55τ.µ.

2ου ορόφου σε καινούρια οικοδοµή που βρίσκεται στον Πύργο. Είναι πανταχόθεν ελεύθερο, πολυτελούς κατασκευής µε ηλεκτρικά ρολά, µεγάλες βεράντες και αυτόνοµη θέρµανση. Τιµή 75.000 ευρώ και ∆ΩΡΟ το κλειστό ΓΚΑΡΑΖ 18τ.µ. Τηλ.: 6970276787. ΜΑ2733


34

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆Ι ΑΦΟΡΑ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΤΟΣ από σταφίδα και αµπέλι. Τιµή 0,80 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6978723820. ΜΑ7410 -----------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ή ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, µεγάλη συλλογή cd, ελληνικά και ξένα, παλαιά και καινούρια τραγούδια. Πληρ. τηλ. 6993262874. -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΦΡΕΖΑ (σκαπτικό) SUBARU ΙΑΠΩΝΙΑΣ, 6 ίππων, βενζινοκίνητη, καινούρια, Ζαχάρω Ηλείας. Πληρ. τηλ. 6976850988. ΜΑ2730 -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ 3,80 µήκος συµβατικό µε µηχανή SUZUKI 9,9 σε άριστη κατάσταση 2.000 ευρώ. Βρίσκεται στην περιοχή Πελόπιο. Πληρ. τηλ. 6945112021, 6985011605. -----------------------------------------. ∆ΙΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΣ ΛΟΓΩ ΣΥΝΤ/ΣΗΣ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: Κοτοπουλιέρα GAZ, φούρνος GAZ, φριτέζα διπλή GAZ, κρεπιέρα GAZ, bell mari, ψυγείο γλυκού, πλυντήριο πιάτων, φούσκα 4 µέτρα, µοτέρ, ποτηριέρα, πάγκος εργασίας, εκθετήριο σούβλας, air condition οροφής fujitsu, µηχανή καφέ µονή, κόφτης, πιάτα, πατατιέρα, απορροφητήρες, ζυµωτήριο 40 κιλών και πολλά άλλα – ψυγείο κρέατος. ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Πληρ. τηλ. 6948004643. -----------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: ΚΟΡ∆ΕΛΑ κοπής ξύλους – Ποτιστική µηχανή και ένα ποδήλατο παλιού τύπου, ένα καλογερικο τραπέζι 2,50 µ. και πάχους 7 cm. Πληρ. τηλ. 6944784915. -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙ∆ΙΚΟΥ (όλα µεταχειρισµένα) ψυγείο µε µοτέρ (2µ. βιτρίνα), µοτέρ απορροφητήρας, φούσκα 2µ., ψησταριά µονή µε 4 σούβλες, πλατό για πίτες, φριτέζα διπλή, ντονερ για γύρο, 4 φίλτρα φούσκας, 12 καρέκλες και 4 τραπέζια ΟΛΑ 1.200 ΕΥΡΩ µετρητοίς χωρίς διαπραγµατεύσεις. Κος Γιώργος 6979967586, ώρες επικοινωνίας 10:00π.µ. – 14:00µ.µ. ΜΑ2740 ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΚΑΝΝΟ Σεντετιέν (St. Etienne) Ροµπίστ 222, τριδίστερο σε ικανοποιητική τιµή. Τηλ. 6938836099 ΜΑ2769 ------------------------------------------. . ΠΥΡΗΝΟΛΕΒΗΤΑΣ 40.000 θερµίδες για σπίτι έως 120τ.µ., ζεστό νερό, καινούριος, 3 χρόνια εγγύηση, αντοχή 4,5 bar, εύκολος στη χρήση και στον καθαρισµό, δωρεάν µεταφορά σε κοντινή απόσταση. Τιµή 1600 ευρώ. Τηλ.: 2621101394, 6976742456. ΜΑ2813 ------------------------------------------. . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε πολύ λογικές τιµές ΠΑΙ∆ΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ διάφορα: τζιπάκια, γουρούνα, µοτοσυκλέτα και αυτοκινητάκια Ιταλικά, κινούµενα µε µπαταρία αυτοκινήτου, στον Άγιο Ιωάννη Πύργου. Τηλ.: 2621029654. Πληροφορίες στο παντοπωλείο Ευτυχίας Καψάσκη και περίπτερο Αγίου Ιωάννου. ΜΑ2753.

∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στην

. ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ LCD – PLASMA & LAP TOP ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Πληρ. τηλ. 6944385651.ΜΑ1565.

. ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ 1 ΚΑΙΚΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CARTEPILAR 955 73o ΧΛΜ. ΕΘΝ. Ο∆ΟΥ ΣΑΒΒΑΛΙΑ ΤΗΛ. 26220/31342 ΚΙΝ. 6972839909. ΜΑΣ2134.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΙΛΕΣ

Πληρ. τηλ. 6985906564. ΜΑ2778

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

20 ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ εσ. χώρου µαζί µε 5 τραπέζια τρίπλεξ γυάλινα. 4 ΤΡΑΠΕΖΙΑ εξ. χώρου µαζί µε 8 πολυθρόνες 1 ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣ ΙΝΟΧ, 2 µέτρα Σαν καινούρια 2 ΚΟΚΚΙΝΟΙ ∆ΕΡΜΑΤΙΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕ∆ΕΣ µε τα σκαµπό και το τραπεζάκι τους. Ευκαιρία. Τηλ. 6983439791. ΜΑ2627

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ πολυτελείας

1) Μοσχατο Αµβούργου µαύρο 2) Συρά γαλλικό µαύρο 3) Σαντονέ λευκό 4) Καπερνέ ψιλό χονδρό µαύρο 5) Μαυροδάφνη 6) Ροδίτης. Όλα πολυτελείας µε ψηλούς βαθµούς άνω των 13. Παρασκευόπουλος, τηλ: 2622041710.

. ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΣΤΗ Ν. ΜΑΝΟΛΑ∆Α ΤΑ ΕΞΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ:

Βραχιόλι, 2 περιδέραια, 4 δαχτυλίδια το ένα µε διαµάντι, 2 µενταγιόν, 3 αλυσίδες χεριού, 1 σετ σκουλαρίκια, 1 βραχιόλι ασηµένιο µε κεφάλι φιδιού, 2 µενταγιόν µε πέτρες, 2 αλυσίδες λαιµού, 1 ασηµένια µε στρογγυλό µενταγιόν, 1 σταυρός κεντητός, µεγάλος χρυσός. Οποιοσδήποτε βρει κάτι να επικοινωνήσει στο τηλ. 26230/71487. ΜΑ2720

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΖΩΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΙΑ από µηνών έως 10 ετών, αρσενικά-θηλυκά, εµβολιασµένα, αποπαρασιτωµένα και εµβολιασµένα. Πληροφορίες 6976 711487 & 6945 493304 (10 π.µ.-7 µ.µ.) . -----------------------------------------. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ Κ9 θηλυκό, 3 µηνών ΠΩΛΕΙΤΑΙ 100 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6949846659. -----------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΠΑΝΙΕΛ, ΛΑΓΟΙ, ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΙΝΟΙ. Πληρ. τηλ. 26220/61804. ΜΑ2664 -----------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ στην περιοχή Πύργου, απογευµατινές ώρες στο τηλ.: 6976430919.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ηλικίας 2 µηνών και ράτσας Dogo Argentinos. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6983504184. -----------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕΤΤΕΡ κουτάβια 3ων µηνών από κυνηγό, εµβολιασµένα, αποπαρασιτωµένα, δηλωµένα

. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΣΚΥΛΙΑ

για φύλακες και ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ Επανιέλ Πουλόσκυλο. Πληρ. τηλ. 6973896737.

HOBBY Γερµανικό µε ψυγείο, κουζίνα, θέρµανση, φούρνο µικροκυµάτων, δορυφορική κεραία, τουαλέτα, τελευταίο µοντέλο σε καλή τιµή, ιδανικό και για οικόπεδο. Πληρ. τηλ. 2610/430554, 6945144705. ΜΑ267.

. Ο ΨΙΛΟΣ Ο ΛΙΤΡΟΥΒΙΑΡΗΣ

αγοράζει λάδι και σταφίδα. Πληρ. τηλ. 6982475902, 6970983335. ΜΑ7465.

Σ Υ Ν Ο Ι Κ ΕΣ Ι Α

. ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΜΕ ΑΛΛΟ∆ΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙ∆ΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Η εγγύηση του Γραφείου µας είναι η πολυετής πείρα µας και ο σεβασµός µας στον πελάτη. Πλήρης εχεµύθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Τηλεφωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες στο 6982614980WATS UP, 6976936392 WATS UP , 26210/25170, κιν. 6932154703, .ΜΑ777.

. Θ.Ε. ΚΟΡΚΟΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Καταστήµατα 50, 63, 100 τ.µ. Γραφεία 43, 60, 100 τ.µ. σε κεντρικό σηµείο ∆ιαµερίσµατα 93, 106 τ.µ, ρετιρέ 4ου ορόφου µε τζάκι.

Τηλ. 26210/20012, 26800 Κιν. 6949190695. ΜΑΣ965.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΥΟ ΚΑΤΣΙΚΕΣ

εγκυµονούσες και ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ σε πολύ καλή τιµή. Περιοχή Αµαλιάδας. Τηλ: 6976406808, 2622027893.

. ∆Α∆ΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

από 1000 έως 2500 ευρώ και παλαιά νοµίσµατα και χαρτονοµίσµατα. Πληρ. τηλ. 6988489365.ΜΑ2581.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΙΛΕΣ

από ψυγείο µε φύτρα άρνοβες – φέλουγκες – µαράγκες και αµπισον. Πληρ. τηλ. 6973878651.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

140 ευρώ ο τόνος

Έτοιµα σχισµένα, ξερά. Παραδίδονται στον χώρο σας. Πληρ. τηλ.

6932646081.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΑ381

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝ ΗΤΩΝ

Ο ΛΑΜΠΗΣ Αρχ. Ηλιδος 4 Αµαλιάδα Τηλ. 26220/25243 Κιν. 6974482081 www.lampisg.gr

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. σε κεντρικό µέρος Αµαλιάδος µε συντελεστή 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7,5 στρ. άρτιο, οικοδοµήσιµο στην περιοχή Παπακασελά Αµαλιάδας µε 80 µ. φάτσα στον εθν. δρόµο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17 στρ. στην περιοχή Ραδιοφάρος, Καρδαµά Αµαλιάδα σε καλή τιµή. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 130 τ.µ. µε κήπο στο Χάβαρι Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1 στρέµµα οικοδοµήσιµο µέσα στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ. στο κέντρο της Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. σε 6½ στρεµ. στα Λαβδέικα Αµαλιάδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 4 στρεµ. στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Αµαλιάδος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρέµµατα µε σπίτι ξύλινο 45 τ.µ. στην Κουρούτα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. στην Κουτσοχέρα Πύργου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 τ.µ. σε κεντρικό µέρος στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στην Αµαλιάδα και οικόπεδο 200 τ.µ. στην Αµαλιάδα .ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 40 τ.µ. έκαστο στην κεντρική αγορά της Γαστούνης, σε λογική τιµή.14) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.µ. στο Βαρθολοµιό και ενοικιάζεται. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 10 στρεµµ. στο δρόµο Αµαλιάδας Φραγκαβίλας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 400 τ.µ. στην περιοχή Αγ. Νεκταρίου Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρεµ. στο δρόµο Αµαλιάδας – Γεράκι. 180 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 13 στρέµ. ελαιοστάσιο σε τιµή ευκαιρίας στο δρόµο Αµαλιάδα Τσιχλέικα. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στο κέντρο της Ανδραβίδας οδός Ταξιαρχών σε καλή τιµή.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ή ΧΥΜΑ.

ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΠΑΡΑ∆ΟΤΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ∆ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΝΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Τηλ. 6936119101, Γιώργος ΜΑΣ3802


∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΠΩΛΗΣΕΙΣ Α ΥΤ Ο Κ Ι Ν Η Τ Α

ΠΩΛΗΣΕΙΣ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΤΡΑΚΤΕΡ SAME ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ 69 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621400389 ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . OPEL TIGRA CABRIO TWIN TOP, 2005, σκληρή οροφή, 1.800 cc,143hp, ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακοι, όλα ηλεκτρικά, ∆ΕΡΜΑ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ4.800 ευρώ. . LANCIA DELTA HF 2πορτο, κίτρινη, 1999, 1.600cc, ζάντες ΜΟΜΟ, δέρµα, clima κ.α. 2999 ευρώ. . MAZDA 6 2.300cc, µαύρο, δέρµα, οροφή, ζάντες 18’’, clima, όλα ηλεκτρ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.500 ευρώ. .. MERCEDES CLK 200 compressor 1.800 c.c. (2 αυτ/τα) µαύρα full extra. .. FORD FOCUS CMAX 1.800cc 2005 ασηµί full extra, 4.800 ευρώ. DIESEL FIAT PUNTO 2005, 1300c.c., TURBODIESEL, full extra DIESEL OPEL CORSA 1300 turbo diesel, full extra (3 αυτ/τα) FORD FIESTA 1.700c.c., turbodiesel επαγγελµατικό FIAT PUNTO 04-05, turbodiesel, full extra, επαγγελµατικό (3 αυ/τα) FIAT GRANDE PUNTO 2007, full extra (πετρέλαιο) ( ΤΡΑΚΤΕΡ SAME minitauro, 60HP, υδραυλικό τιµόνι . ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5.500 ευρώ). ΤΟΥΟΤΑ CARINA E 1600c.c., ’94, υδρ. τιµόνι, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1700 ευρώ CITROEN SAXO 1100c.c., 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, αερόσα-

Στην

κοι κ.α., λευκό, , υδρ. τιµόνι.1.900 ευρώ. SMART 800c.c. turbodiesel (πετρέλαιο) 2004, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, κ.α. ΤΟΥΟΤΑ AURIS, 1400c.c., 2008, full- full extra (3 αυτ/τα) HYUNDAI GETZ, 1300c.c., 2004, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα, κ.α. 3.500 ευρώ. JAGUAR S TYPE 3.000c.c., 2001 µπεζ δέρµα – οροφή ζάντες κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.500 LAND ROVER Freelander 1.800c.c., 2003 full extra 4X4, 5porto, 3.800 ευρώ. SMART 600c.c., λευκό µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, CD, ζάντες αλουµινίου, οργανάκια κ.α. 3.800 ευρώ. SMART 600c.c., µαύρο, µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες BRABUS, ράδιο CD, κ.α. 3.700 ευρώ (Υπάρχει και 2ο µαύρο 600c.c. µε 3.000 ευρώ). TOYOTA AURIS 1400c.c., 2008 µπλε, 5πορτο, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδ. αερόσακους, CD, κ.α. 7.700 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 133 HP, 2004 µιάµιση καµπίνα, full extra, 10.500 ευρώ. CITROEN BERLINEO DIESEL επαγγελ-

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Renault Laguna µοντέλο 2005 µε 90.000 χλµ. σε αρίστη κατάσταση. Τηλ. 26230551116932774277. ΜΑ2715

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Α∆ΕΙΑ ΤΑΞΙ

µε έδρα στον Πύργο. Τιµή ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ 50.000. Τηλ.: 6945184135. ΜΑ2812

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ AUDI A4 T

1.800cc, 160 hp, µοντέλο 2009, ατρακάριστο – full extra, µε 50.000χλµ σχεδόν καινούριο. Τιµή 17.000 ευρώ, ιδιώτης. Τηλ.: 6932338850. ΜΑ2815

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ HONDA XX1100

injection, µοντέλο 2005, χρώµα µπλε. Τιµή 2.800 ευρώ συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6974587827, what’s up.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

PIAGGIO LIBERTY 125, λευκό χρώµα, µοντ. ’06 σε αρίστη κατάσταση. Τιµή 600 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6974098612. ΜΑ2701

35

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SKODA OCTAVIA TSI . PEUGEOT 206 Cabrio Roland Garros σκληρή οροφή, ηλεκτρική, δερµάτινο σα1800 κ.ε., GT 200ΗΡ, χρώµατος λόνι, ζάντες αλουµιν., όλα ηλεκτρικά, full µαύρο, µοντ. 06/2008, µε 39.000 χλµ. extra, 4.000 ευρώ. ατρακάριστο, άβαφτο, full extra, σε . MERCEDES CLS 350 CGi 2008 µαύρο, άριστη κατάσταση. Τηλ. επικ. ελληνικό, 1ο χέρι, ατρακάριστο, άριστη 6972289420. ΜΑ2775 κατάσταση, αερανάρτηση, 292hp, clima, ----------------------------------------ABS, airbags, καφέ δερµάτινο σαλόνι, . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΟΥΣΑΜΑ ηλιοροφή, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25.000 ευρώ. σχεδόν καινούριο MERCEDES 11-17, . RENAULT MEGANE coupe 1.400cc κόκαλουµίνιο καρότσα µε άδεια αγροκτηκινο ’98, 2.300 ευρώ. νοτροφική, σε πολύ καλή τιµή. Και. NISSAN ALMERA ασηµί ’01, 1.400cc, νούρια λάστιχα. Πληρ. τηλ. full extra, 2.800 ευρώ. 6974944253. ΜΑ2792 . BMW 330, 2008, 28.000 χλµ, coupe, ----------------------------------------µπεζ δέρµα, οροφή, 19αρες κ.α. 20000 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ LAND ROVER JEEP µοντέλο ευρώ. 1998/10, τιµή ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Τηλ.: . FIAT PANDA 900cc 1.991, 1.200 ευρώ. 6980280530, 6978091768. ΜΑ2123 . VW POLO αγροτικό – επαγγελµατικό Diesel, ’95, 2.500 ευρώ. . SUZUKI BANDIT (moto) 1.800cc, ’98, 3.300 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ MAZDA 4X4, 4πορτο λευκό DIESEL ’98, 6.900 ευρώ TΡ ΑΚ ΤΕ Ρ ΑΓΡΟΤΙΚΟ MITSUBISHI L200 4X4, ’98 4πορτο έκδοση MAGNUM, ζάντες αλουµινίου, µπάρες Πέµπτη 7 Ιουλίου 2011 νίκελ, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΑΚΤΕΡ FIAT 55hp, υδραυλικό τιµόνι αργό – ηµιαργό – 7.900 ευρώ. γρήγορο. Τιµή 3.950 ευρώ. Πληρ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 2004 133 τηλ. 6934384928. ΗΡ, µιάµιση καµπίνα, αρίστη κατάσταση. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10.000 ευρώ. VESPA SYM CITYCOM 300, 2009, 2.500 µε 68.000 χλµ., αυτόευρώ. µατο, χρώµα µπλε – ΠΑΠΙ HONDA INNOVA 2006, 125c.c., ασηµί σε αρίστη κατάεξάτµιση DRAGON, 1.000 ευρώ. ΜΑΣ987 σταση. Τιµή 4.000 ευρώ. . MOTO SUZUKI Bandit 1200cc, 1998. Πληρ. τηλ. 6978281569. ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3.500 ευρώ. -----------------------------------------. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ MAZDA E 2500 µοντ. 1968, σασί, πετρέλαιο, προνοµοιούχο, για κυκλοφορία ή ανταλλακτικά επισκευή µηχανής στάνταρ, κυκλοφορεί χωρίς τζίρο. Τιµή 2.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6977267818. ΜΑ2731 ΤΡΑΚΤΕΡ VALPADANA 65-75 -----------------------------------------. I.S.M 66ΗΡ – 800 ώρες εργαΠΩΛΕΙΤΑΙ VW EOS CABRIO, 2.0Fsi, σίας, ηλεκτροϋδραυλική ρε150hp, µαύρο, full extra, αρίστη κα- . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ . RENAULT ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ χώρο και τζάκι. Πληρ.2007,τηλ. 6944996051, MEGANE 1400 c.c., 16V, θριο µοντέλο 2006, πρώτο χέρι, λίγα βέρσα, σε πολύ τάσταση, από ιδιώτη, τιµή: 9.500 ευρώ. 2ου ορόφου 96 καλή τ.µ., τιµή. αυτόΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑ«ΕΡΓΟΝ 6930436728. ΜΑ2180 χιλιόµετρα,full extra, υδραυλικό τιµόνι,Τηλ.6938110949 airbag, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, Πληρ. τηλ. 6973234341. Πληρ. τηλ. 6932981415. νοµη θέρµανση στον Πύργο. ∆ΟΤΑ: ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΟΙΚΟ∆ΟΜΙΚΗ» Ο.Ε. --------------------------------κλειδαριές,1.κεντρικό κλείδωµα, κλειδί µε κάρτα, κατάσταση και-----------------------------------------. Πληρ. τηλ. 26210/28050, διαµπερές ΜΑΣ2021 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 60 τ.µ. νουργής. 64 τ.µ. µε 10 τ.µ. 6945391440. ΜΑ2241 ηµιυπαίθριο χώρο. -------------σε καλή κατάσταση, αυτόFORD FIESTA 1400c.c., µοντέλο 2008, τετράπορτο, πρώτο χέρι, --------------------------------2.χρώµα ∆ιαµέρισµα διαµπερές ΠΩΛΕΙΤΑΙ µεζονέτα 300 νοµη θέρµανση. Πληρ. απόεργοστασίου, full extra,86 κατάσταση καινουργή – Bookservice. τ.µ. µε 151400c.c. τ.µ. ηµιυπαίθριο τ.µ. στον Αγ. χέρι, Γεώργιο γευµα 6 έως 7.30 στο τηλ. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕVW GOLF , µοντέλο 2008, 41.000km, πρώτο full extra,σε ΤΡΑΚΤΕΡ χώρο. προνοµιούχο θέση (διαθέτει 6980340153, στον Πύργο. ΣΤΕΝΑ Ηλείας 2ΟΡΟΦΗ τετράπορτο, µόνιµα σε γκαράζ. ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 3.HYUNDAI ∆ιαµέρισµα 9 υπόγειο, φυλασσόΜΑ2174 ηµιτελής οικοδοµή, µετά GETS112 1100τ.µ. c.c.,µε µοντέλο 2008, λίγαγκαράζ χιλιόµετρα, τετράτ.µ. ηµιυπαίθριο χώρο και Bookservice. µενα). Σε τιµή ευκαιρίας. υπογείου, κατοικήσιµο σε παπορτο, αγρατζούνιστο, full extra, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜ.Πληρ. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣτζάκι. Πληρ. τηλ. 694455305-7 νοραµική τοποθεσία. SEAT IBIZA 1400c.c., µοντέλο 2007, τετράπορτο, πρώτο χέρι, χρώµα Ελ. Βενιζέλου 37- Αµαλιάδα ΣΙΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: ΟΙΚΙΑ στο Καβούρι στην 4.εργοστασίου, ∆ιαµέρισµα διαµπερές ΜΑΣ3875 τηλ. 6938848098. full extra, bookservice. ΕΚΘΕΣΗ: 75 χλµ. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – ΣΑΒΑΛΙΑ πρώτη σειρά µε θέα τη θά117 τ.µ. µε 15 τ.µ. ηµιυπαί--------------------------------------------------------------MERCEDES C-180, 1800c.c., µοντέλο πρώτο χέρι,ΜΟΝΟΚΑχρώµα ερλασσα, τρία υπνοδωµάτια, µε- Κιν.: Τηλ. 26220/27384 6932643086 ΟΙΚΙΑ µε οικό. 1999, ΠΩΛΕΙΤΑΙ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ γοστασίου, full extra, κλιµατισµός, ΤΟΙΚΙΑ οροφή εργοστασίου, ζαντολάγάλο καθιστικό – κουζίνα, τιµή 130 τ.µ. µε αυλή πεδο στη Σπιάτζα, φως – γεστιχα. 60.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. στην Αγκινάρα Γαστούνης. ώτρηση σε τιµή ευκαιρίας. ΒΜW 320 COUPE, µοντέλο 2004, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, ΜΑ2240 ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ 6944944158. ΤΡΑΚΤΕΡ Πληρ. τηλ. 6979336300. full extra.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ -------------------------------SMART FOR TWO 2004, 700c.c., σε καινουργή κατάσταση. FIAT 880 διπλό διαφορικό ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 128µ² . FORD FOCUS, 1400c.c., 42.000km, µοντέλο 2010, ασηµί, full extra, . ΠΩΛΕΙΤΑΙ FIAT 80-66 διπλό διαφορικό, ρεβέρσα σε καλή αντιπροσωπείας. τιµή, α’ ορόφου ελληνικής Βιβλίο service, όλα ηλεκτρικά. FIAT 80-66 διπλό διαφορικό στη S40 Ζαχάρω ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ VOLVO KINETIC Ηλείας. 1.600c.c., 85.000km, µαύρο, full extra, όλα ηλεFIAT 980 µονό διαφορικό, καµπίνα Πληρ. τηλ. 27610/23819, κτρικά, αυτόµατο κλιµατισµό, υπολογιστής ταξιδίου, κεντρικό κλείδιαµπερές 100 τ.µ. στον FIAT 80-66 διπλό διαφορικό 6946712684. ΜΑ2219 δωµα, βιβλίο service. 1ο όροφο, 28ης ΟκτωFIAT 70-76 αµπελουργικό, µονό διαφορικό βρίου κοµπι 40, κατάλληλο και SKODA OKTAVIA FSI ELEGΑNCE, 1600c.c., – Καραβαν, µονFIAT 70-76 δενδροκοµικό διπλό διαφορικό LP (REVARSA). για επαγγελµατική στέγη. τέλο 2008, ράγες οροφής, αυτόµατος κλιµατισµός, υπολογιστής ταFIAT 70-66 µονό διαφορικό Τιµή 73.000. Πληρ. τηλ. ξιδίου, ελληνικής αντιπροσωπείας, βιβλίο service. ΜΑ2208 9, Πύργος. . ΖΗΤΩ ΑΓΟΡΑ FIAT Στεφανοπούλου 60HP αµπελουργικό διπλό διαφορικόΤηλ. 26210 OPEL ASTRAΓΙΑ 1.600c.c., µοντέλο 2007,6984572210. 79000km, έκδοση COSMO, full extra, κλιµατισµός, ζάντες αλουµινίου, κεντρικό κλείδωµα, όλα SAME 45HP και αµπελουργικό, διπλό διαφορικό ΜΑΣ469 23000 28028, κιν. 6972860928. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ηλεκτρικά, βιβλίο service. SAME 50HP δενδροκοµικό, διπλό διαφορικό OPEL ASTRA 1400c.c., οικοδοµήσιµο στηνµοντέλο πε- 2009, 60.000 km, έκδοση ESCENMASSEY FERGUSON 75 HP, διπλό διαφορικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ TIA, ελληνικής αντιπροσωπείας, κεντρικό κλείριοχή Αγ. Γεωργίου (του- ISOFIX, κλιµατισµός, JOHN DEERE 3650 διπλό διαφορικό δωµα, όλα ηλεκτρικά, βιβλίο service. Πρέσσες KALLIGNANI καινούργιες και µεταχειρισµένες, µονλάχιστον ένα στρέµµα). στη ∆άφνη FORD FOCUS, 1400c.c., 62000km, µοντέλο 2008, γαλάζιο, full extra, τέλα Πληρ. τηλ. 6977784812, 40,5690, 60, 6190, 131 5190, τ.µ. 6100 επί της πλατείας Ξυστρή, βιβλίο service, όλα ηλεκτρικά. Αµαλιάδας Ψεκαστικά –δηµοτικού δενδροκοµικά 1000lt 6977001636. 1ου σχολείου, χωρίς RENAULT CLIO, 1400c.c., 16V, µοντέλοµονοκατοικία 2004, full extra, 113µ2 κλιµατισµός, του ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ηµιυπαίθριους και χωρίς ΦΠΑ, πολυτελούς ζαντολάστιχα, βιβλίο service, κεντρικό κλείδωµα, όλα ηλεκτρικά. 1995 εντός οικοπέδου ΜΑΣ4158 κατασκευής, διαµπερή από οικοπεδούχο. CITROEN SAXO 1.100c.c., µοντέλο 2002, µε A/C, 99.000km, τετρά380µ2, σε κατάπορτο, λάστιχα καινούρια µε ζάντες αλουµινίου, σανάριστη καινούριο. Πληρ. τηλ. 6974960226. ΜΑΣ5491 σταση. Τιµή ευκαιρίας MAZDA DEMIO 1300 c.c., µοντέλο 2002, τετράπορτο, από γενικό service, αρίστη κατάσταση. 65.000 . Πληρ. Τηλ. FORD RANGER 4Χ4, αγροτικό τετράπορτο 2500c.c., πετρέλαιο, µον6977663366. ΜΑΣ2973 τέλο 2002, σε καινουργή κατάσταση. 3.300 τ.µ.106.000km, στην περιοχή ή

µατικό ή αγροτικό, 4.000 ευρώ. FORD FIESTA 2008 DIESEL, αγροτικό ή επαγγελµατικό, full extra 6.500ευρώ OPEL CORSA 2009, OPC, 1600c.c., TURBO, 270ΗΡ, µε extra πάνω από 15.000 ευρώ. Πωλείται µόνο 8.500 ευρώ. OPEL CORSA 5πορτο 2004, ABS, ζάντες αλουµινίου, BBS, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, υδραυλ. τιµόνι, αερόσακοι κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3.500 ευρώ. FORD FOCUS 2009, ασηµί 5πορτο, full extra, 6.999 ευρώ. FORD FOCUS 2006, 4πορτο SEDAN 1600c.c., 115ΗΡ, έκδοση GHIA, full extra, 6.000 ευρώ. ALFA ROMEO 159, µαύρη 2007, 1.800c.c., 145HP clima, ABS, 10 αερόσακοι, ζάντες αλουµινίου, ηχοσύστηµα κ.α. full extra, 7.500 ευρώ FIAT PANDA 1250 κυβικά (2) 2005 & 2006, a/c, υδραυλικό τιµόνι, κ.α. από 4.000 ευρώ TOYOTA COROLLA 1600c.c., 2005, 5πορτη έκδοση EXCELLENCE 1ο χέρι,

ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρικά full extra, 5.400 ευρώ. ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 1400c.c., 2πορτη, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.300 ευρώ. HONDA CIVIC HYBRID 1300 c.c., 2009, 1o χέρι – τέλη κυκλοφορίας 0- κατανάλωση 5λιτρα/100km, 4πορτο σε αρίστη κατάσταση, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8.500 ευρώ ΤΟΥΟΤΑ YARIS –Diesel – 1400 c.c., 2005, ολοκαίνουρια λάστιχα A/C – ABS – αερόσακοι, κ.α. 7.000 ευρώ. VW PASSAT 1600c.c., 2000 µοντ., full extra, 3.500 ευρώ. . PEUGEOT 206 5πορτο, 2006, µαύρο, A/C, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, κλειδαριές κ.α. 3.900 ευρώ. . PEUGEOT 206 2πορτο, 2006, µαύρο, DYNAMIC, A/C, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, κλειδαριές κ.α. 4.000 . PEUGEOT 307 ασηµί, 2πορτο, 2005, οροφή, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµ., ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ABS, αερόσακους κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.000 ευρώ.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ SMART CABRIO

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΣΠΙΤΙΑ

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Χ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο

το µισό Καλακέικα επί του δρόµου, ΑΓΟΡΑ(200 Ζάρτιο, Ω τ.µ. Ι.Χ. µετρητοίς, εντός οικοδοµήσιµο από την είσοδο Ξεν. 5 λεπτώνAL. Τηλ. 6.97ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4686472 DEMAR). Πληρ. τηλ. 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α 6936868697. ΜΑ2156 και 3,5 στρεµ. στο δρόµο Εµπορία αυτοκινήτων6,5 ∆ΟYΝΙΑΣ Αγ. Γεωργίου Αγοράζω αυτοκίνητα απολύτου µετρητοίς,- Λαστεΐκων. Πληρ. τηλ. 6976161091 ή δέχοµαι προς πώληση το καλής κατάστασης αυτοκίνητό 210/ 8049164 σας, ή 1ο χλµ Πύργου – Πατρών, . ΠΩΛΕΙΤΑΙ 6977616176.ΜΑ8669.

τηλ:2622092410, FAX:2622092410, κινητό: 6974686472. ΜΑΣ46

Α’ ΟΡΟΦΟΣ στα µπετά,

ΜΑ2004


36

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες

Στην

∆ευτέρα 26 Aυγούστου 2013

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

“DOGKAS FA “DOGKAS GR GROUP OUP F AST ST LINE” LINE” €{s~Š~ˆ €{s~Š~ˆ kk‰w{~ˆ ‰w{~ˆ sw sws z‰~s ~sˆ€{ sp sp~Š ~Ši

„†sŠw†Š~†ˆs „†sŠw†Š~†ˆs k{„‰. k{„‰. lˆkws lˆkws

ΑΓ ΓΟ ΟΡΕΣ*ΠΩ ΩΛ ΛΗΣΕΙΣ*ΕΝΟ ΟΙΙΚΙΑ ΑΣ ΣΕ ΕΙΙΣ**Α ΑΚΙΝΗΤΩΝ

.

ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ &ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 14-16 14-16 & ΖΑΚΥΝΘΟΥ Κ ΑΤΩ Α ΠΟ Τ ΟΝ Ο .Τ.Ε Π ΥΡΓΟΣ

Η έξυπνη..κίνηση στό κόσμο των... ακινήτων!

ΤΗΛ 50 - 207 51-ΚΙΝΗΤΟ 69 48 510 40 Λ..26210-207 75 75 94 04 04 4

e -maiI:dogkask@hotmaiI.com-site:www.dogkasgroup p.gr e-maiI:dogkask@hotmaiI.com-site:www.dogkasgroup.gr

sw sws z‰~s ~sˆ€{ sp sp~Š ~Š~ - k‰ k‰w{~ {~ˆ - wŠ Šw wsŠ}€w sw s ws zkw kw|ˆ€{ lwsŠ †{~ {~ˆ „‰~s ~s w€€~w ~w {p { p ~z ~ z w ‰  †s} s} Šˆ Šˆ ˆ†{~ {~‰ˆ sw sws k~ k~†{Š { Š w ~ p‰wk€ k€wŠ~ Š~ˆŠ} Š}Šw Šw w†wm{s {sŠ{ Š{ €ws Šw Šw w~† ~ † }Šw Šw sw sws sw sws z‰~s ~sˆ€{ n s{ s{~s ~s

ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Ο ΙΚΟΠΕΔΑ - Α ΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΓΡΑΦΕΙA ΓΡΑΦΕΙA Υ 8.020 μεε μ μεγάλη πρόσοψη ΟΠ Π ΠΥ ΥΡ Ρ ΡΓ ΓΟ ΟΣ ΣΛ ΛΑ ΑΜ ΜΠ ΠΕΤΙ 8 .020 ττ.μ .μ γγωνιακό ωνιακό μ εγάλη π ρόσοψη ΠΥΡ ΠΥΡ ΓΟ Σ ρετιρέ ΡΓ ΟΣ ρετιρέ καινούργιο καινούργιο 215 215 τ.μ τ.μ αρίστης αρίστης κατασκευής κατασκευής και και με με ΑΝΘΟ ΓΟΣ κκατάστημα ΡΓ ατάστημα κκέντρο έντρο ττου ου π ύργου 100 100 τ.μ τ.μ (κωδ.495 (κωδ.495 ) πύργου βίλες πωλείται ολόκληρο ατάλληλο γγια ια β ίλες π ωλείται ο λόκληρο ή κκαι αι ττο ο μισό μισό ((Κωδ.804) Κωδ.804) κλειστό γκαράζ γκαράζ με με θέα θέα τη τη θάλασσα θάλασσα και και το το κατάκολο κατάκολο (κωδ,353) (κωδ,353) κκατάλληλο κλειστό ΡΓ ΓΟΣ π ΠΥΡ εριοχή ο .τ.ε κκατάστημα ατάστημα 1 08 ττ.μ(ευκαιρία)(κωδ.660) .μ(ευκαιρία)(κωδ.660) περιοχή ο.τ.ε 108 ΧΩΡΙ λοστάσι ΚΑ ΑΦΙΔΙΑ- ΛΕΒΕΝΤΟ ΟΧ λοστάσι 5.358 5.358 τ.μ τ.μ άρτιο άρτιο πανοραμική πανοραμική ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ο .τ.ε 7 0 ττ.μ .μ κκαινούργιο αινούργιο εενοικιασμένο νοικιασμένο 7 00 εευρώ υρώ ((κωδ.36) κωδ.36) ο.τ.ε 70 700 ΠΥΡ ΓΟΣ ρετιρέ ΡΓ ρετιρέ διαμπερές διαμπερές σ ριόροφο ο ροφοδιαμέρισμα ττριάρι ριάρι ΣΚ σεε ττριόροφο οροφοδιαμέρισμα θέα τον πύργο όλο το Ιόνιο και το κατάκολο (ευκαιρία) (Κωδ.470) θ έ α τ ο ν π ύ ρ γ ο ό λ ο τ ο Ι ό ν ι ο κ α ι τ ο κ α τ ά κ ο λ ο ( ε υ κ α ι ρ ί α ) ( Κ ωδ.470) ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ κκατάστημα ατάστημα κκέντρο έντρο 1 10 ττ.μ .μ υυπόγειο πόγειο 4 0 ττ.μ .μ ((κωδ.575) κωδ.575) 110 40 75 αυτ.θέρμανση,διπλα 5 εετίας τίας 7 5 ττ.μ .μ α υτ.θέρμανση,διπλα τσαμια,(ευκαιρία) τσαμια,(ευκαιρία) (κωδ.786) (κωδ.786) ΧΑ ΝΑ ΚΙΙΑ Α ΑΛ ΡΙΙ αγροτεμάχιο Χ ΑΝ ΑΚ ΛΕΠΟΧΩΡ αγροτεμάχιο 9.500 9.500 τ,μ τ,μ 200 200 μέτρα μέτρα απο απο την την ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ κκατάστημα ατάστημα ο δός θ εμιστοκλέους 1 28 ττ.μ .μ ((κωδ.661 κωδ.661 οδός θεμιστοκλέους 128 ΠΥΡ ΓΟ Σ ρετιρέ ΡΓ ΟΣ ρετιρέ καινούργια108 καινούργια108 και και 108 108 τ.μαρίστηςκατασκευής τ.μαρίστηςκατασκευής ΡΓΟΣ κκατάστημα μεε το ατάστημα σ δρόμο μ το μεγαλύτερο μεγαλύτερο πέρασμα, πέρασμα, σεε δρόμο Ε.Ο πύργου πύργου πατρών, πατρών, περιφραγμένο, περιφραγμένο, ρεύμα, ρεύμα, νερό, νερό, διαμορφωμένο διαμορφωμένο ΠΥΡΓ Ε.Ο κλειστό κλειστό γκαράζ γκαράζ με με θέα θέα τη τη θάλασσα θάλασσα και και το το κκατάκολο ατάκολο (κωδ.357) (κωδ.357) κατάλληλο για για όλες όλες ττις ις χρήσεις χρήσεις γιά γιά τά τά πάντα πάντα και και 185 185 τ.μ τ.μ με με για φάρμα φάρμα ,θερμοκήπια, ,θερμοκήπια, άρτιο άρτιο για για κατοικίες κατοικίες ,βιοτεχνιές ,βιοτεχνιές κ.λ κ.λ (κωδ.811) (κωδ.811) κατάλληλο για ΠΥΡ ΓΟ Σ κέντρο ΡΓ ΟΣ κέντρο διαμέρισμα διαμέρισμα 7 ετών ετών 80 80 τ.μ τ.μ 1ος 1ος αυτoν.θέρμανση αυτoν.θέρμανση ΠΥΡ ΡΓ ΓΟΣ Τ.Ε.Ι Τ.Ε.Ι κάτω κάτω από από τη τη ρήγα ρήγα φεραίου φεραίου 2.800 2.800 τ.μ τ.μ καταλληλο καταλληλο για για έμπρόσθεν έμπρόσθεν πριν πριν το το πεζοδρομιο πεζοδρομιο ανοικτό ανοικτό χώρο χώρο 130 130 τ.μ τ.μ και και κλιματιστικό, κλιματιστικό, αποθήκη αποθήκη , τέντες, τέντες, κλειστό κλειστό γκαράζ γκαράζ 30 30 τ.μ τ.μ (κωδ.761) (κωδ.761) μονοκατοικία μονοκατοικία τιμή τιμή (ευκαιρία) (ευ ευκαιρία) 70.000 70.000 διαπραγματεύσιμη διαπραγματεύσιμη (Κωδ.806) (Κωδ.806) φαδύ θέρμανση φαδύ πεζοδρόμιο πεζοδρόμιο ,και ,και με με διαμερισμα διαμερισμα 110 110 τ.μ τ.μ αυτ. αυτ. θ έρμανση ΠΥΡ ΓΟ Σ γκαρσονιέρα ΡΓ ΟΣ γκαρσονιέρα καινούργια καινούργια 30 30 τ.μαποθήκη15τμ(κωδ.728) τ.μαποθήκη15τμ(κωδ.728) Κ ΚΟ ΟΛΥΡΙ 238 238 τ.μ τ.μ εντός εντός οικισμού οικισμού κτίζει κτίζει 220 220 τ.μ τ.μ επι επι κεντρικού κεντρικού δρόμου δρόμου σ στον 1ο όροφο Δ.Σ.Κ.Μ μόνο 0λα μαζί τον 1 οό ροφο 3 Δ .Σ.Κ.Μ μ όνο 0 λα μ αζί (ευκαιρία) (ευκαιρία) (κωδ.32) (κωδ.32) ΡΓ ΟΣ ΠΥΡ ΓΟ Σ πωλ²ύνται ιδανικό για για μεζονέτα μεζονέτα με με θέα θέα τον τον πύργο πύργο και και το το κατάκολο κατάκολο (Κωδ.807) (Κωδ.807) ΠΥΡΓ πωλ²ύνται καιν²ύργια καιν²ύργια διαμερίσματα διαμερίσματα 125,100, €x 57 τ.μ τ.μ ιδανικό ΡΓΟΣ Ο .Τ.Ε 7 0 ττ.μ .μ εενοικιασμένο νοικιασμένο 7 50 εευρώ υρώ ((κωδ.36) κωδ.36) Ο.Τ.Ε 70 750 ΚΑ Α οικόπεδο οικόπεδο αγροτεμάχιο αγροτεμάχιο 4028 4028 τ.μ τ.μ πρόσοψη πρόσοψη σ το κκεντρικό ενντρικό Π στο περιοχη οτε 52 ΥΡΓΟΣ κκατάστημα ατάστημα κκαινούργιο αινούργιο π εριοχη ο τε 5 2 ττ.μ .μ ((κωδ.35) κωδ.35) ΠΥΡΓΟΣ αρίστηº κατασκε¼ήςελεύθερη κατασκε¼ήςελεύθερη & κλειστή κλειστή θέση θέση πάρκινγκ( πάρκινγκ(κωδ.524)) κωδ.524)) ΔΟΥΝΕΙΚ αρίστηº ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Π ΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ δρόμο 60 60 μέτρα μέτρα άρτιο άρτιο -οικοδομήσιμο -οικοδομήσιμο με με θέα θέα τη τη θάλασσα(κωδ.789) θάλασσα(κωδ.789) ΡΓ ΠΥΡ ΓΟΣ κέντρο κέντρο διαμέρισμα διαμέρισμα 77 77 τ.μ τ.μ 4οςαρίστη 4οςαρίστη κατάσταση κατάσταση αυτ. αυτ. δρόμο Σ 455 ΑΣ 455 τ.μ τ.μ εντός εντός οικισμού, οικισμού, άρτιο άρτιο κτίζει κτίζει 400 400 τ.μ τ.μ 600 600 ΚΑ ΑΛ ΡΙΙ επί Α- Α ΛΕΠΟΧΩΡ επί της της Ε.Ο Ε.Ο πύργου πύργου πατρών πατρών λιοστάσι λιοστάσι ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑ θέρμανση μπαλόνια μπαλόνια με με θέα θέα το το κάμπο κάμπο και και το το κατάκολο(κωδ.701 κατάκολο(κωδ.701) ΔΟΥΝΕΙΚ θέρμανση μέτρα μέτρα απο απο το το κύμα κύμα ευκαρία ευκαρία 20.000 20.000 διαπραγματεύσιμη διαπραγματεύσιμη (Kωδ.762) (Kωδ.762) 1 6 . 0 0 0 τ . μ μ ε π ρ ό σ ο ψ η ε π ι τ η ς ε θ ν ι κ ή ς 9 5 μ έ τ ρ α ά ρ τ ι ο κ α τ ά λ λ η λ ο γ ι α 16.000 τ.μ με πρόσοψη επι της εθνικής 95 μέτρα άρτιο κατάλληλο για ΠΥΡ ΓΟΣ οροφοδιαμέρισμα ΡΓ οροφοδιαμέρισμα τριάρι τριάρι 99 99 τ.μ τ.μ 1ος 1ος οροφοςκοντά οροφοςκοντά στην στην ΑΚΟΧΩΡΙ οικόπεδο ΡΑ οικόπεδο εντός εντός ττου ου οίκισμού οίκισμού οικόπεδο οικόπεδο 300 300 τ.μ τ.μ κατοικία ,επαγγελματική ,επαγγελματική στέγη στέγη τα τα πάντα πάντα βλέπει βλέπει θάλασσα θάλασσα (κωδ.800) (κωδ.800) ΚΟΡ Αγίου Γεωργιου Γεωργιου φρεσκοβαμμένο φρεσκοβαμμένο σε σε καλή καλή κατάσταση κατάσταση (κωδ.577) (κωδ.577) κατοικία Αγίου αρτιο και και οικοδομήσιμο οικοδομήσιμο 700 700 μέτρα μέτρα απο απο τη τη θάλασσα θάλασσα (κωδ.772) (κωδ.772) ΡΑ ΟΧ κοντά στό στό κτήμα κτήμα Σιμίτη Σιμίτη επι επι του του κεντρικού κεντρικού δρόμου δρόμου αρτιο ΚΟΡ ΑΚΟ ΧΩΡΙ κοντά ΡΓ ΠΥΡ ΓΟΣ καινούργια καινούργια διαμερίσματα διαμερίσματα αρίστης αρίστης κατασκευής κατασκευής 55 55 τ,μ τ,μ αγροτεμαχιο ΕΝΤΟΧΩΡΙ π πρώτο στο μοναδικό βίλα φώς ΒΕ ρώτο σ το κκύμα ύμα 4.300 4.300 ττ.μ .μ μ οναδικό γγια ια β ίλα φ ώς αγροτεμαχιο -λιοστασι-λιοστασι- 9.945 9.945 τ.μ τ.μ αρτιο αρτιο και και οικοδομησιμο(κωδ.793) οικοδομησιμο(κωδ.793) ΛΕΒ θέρμανση, 2ος,3ος αυτονομη αυτονομη θ έρμανση, κκλειστό λειστό γκαράζ γκαράζ (κωδ.352,356) (κωδ.352,356) 2ος,3ος άδεια σοβαρές προτάσεις(κωδ.518) ννερό ερό εεχει χει εκδοθεί εκδοθεί οικοδομική οικοδομική ά δεια , σ οβαρές π ροτάσεις(κωδ.518) ΒΑΡΒ ΑΣ AIΝ Α 1095 ΒΑ ΣA ΝΑ 1095 τ.μ τ.μ κτίζει κτίζει 400.τμ 400.τμ εχει εχει εκδοθεί εκδοθεί άδεια άδεια 120 120 τ.μ τ.μ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ- ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΦΙΔΙΑ ΠΥΡΓ ΡΓΟΥ δ διόροφο 200 σεε ο οικόπεδο 500 200 ιόροφο 2 00 ττ.μ .μ σ ικόπεδο 5 00 ττ.μ .μ 2 00 ισόγειο ισόγειο και και 120 120 υπόγειο υπόγειο με με θέα θέα το το πύργο πύργο και και το το κατάκολο(κωδ.781) κατάκολο(κωδ.781) ΣΚΑ Λ ΑΜ ΠΕΤΙ αρχή ΛΑ ΜΠ αρχή παλιό παλιό διόροφο διόροφο μεζονέτα μεζονέτα του του 1976 1976 θέα θέα τον τον πύργο πύργο ΣΚ Ο Υ Ρ Ο ΧΩ Ρ ΚΟ ΟΥ ΥΡ ΡΟ ΟΧ ΩΡ ΡΙΙ 33 33 στρέμματα στρέμματα μεγάλη μεγάλη με με πρόσοψη πρόσοψη σε σε άσφαλτο άσφαλτο μ μετρα απο θάλασσα μεε π πανοραμική θέα όλο αλτεμάρ ετρα α πο ττην ην θ άλασσα μ ανοραμική θ έα ό λο ττο ο ιιόνιο όνιο ττο οα λτεμάρ 73 73 τ.μ τ.μ ισόγειο ισόγειο 73 73 τ.μ τ.μ 1ος 1ος οροφος οροφος σύνολο σύνολο 146 146 τ.μ τ.μ 5 δωμάτια δωμάτια ,σαλόνι ,σαλόνι πωλείται πωλείται ολόκληρο ολόκληρο ή μισό μισό ή τεμάχιο τεμάχιο των των 4-6 4-6 στρεμμάτων(κωδ.673) στρεμμάτων(κωδ.673) μ μεε 1 130 μεγ. σκεπαστές βεράντες 30 ττ.μ .μ μ εγ. σ κεπαστές β εράντες ,,θέρμανση θέρμανση ,,τζάκι τζάκι , ((κωδ.133) κωδ.133) ΑΤΣ Α ΡΟΥ αγροτεμάχιο ΚΑ ΣΑ ΑΡ αγροτεμάχιο - οικόπεδο οικόπεδο εντός εντός οικισμού οικισμού 4.482 4.482 τ.μ τ.μ 4 ΛΕΒΕ ,κουζινα ,κουζινα ,τζάκι, ,τζάκι, κήπος κήπος οικόπεδο οικόπεδο 325 325 τ.μ τ.μ 55.000(ευκαιρία)(κωδ.714) 55.000(ευκαιρία)(κωδ.714) Κ 1450 50 μέτρα απο θάλασσα μεε θ θέα ολο ΒΕΝΤΟΧΩΡΙ 1 450 ττ.μ .μ 5 0μ έτρα α πο ττη ηθ άλασσα κκαι αι μ έα ο λο οικόπεδα άρτια άρτια πωλείται πωλείται ολόκληρο ολόκληρο το το μισό μισό ή ανά ανά οικόπεδο(κωδ.73 οικόπεδο(κωδ.735) 5) ττό Α ΡΧ ΑΙΙΑ ΑΟ ΛΥΜ ΠΙΑ σε ΑΡ ΧΑ ΟΛ ΜΠ σε διόροφο διόροφο πρώτος πρώτος οροφος οροφος ενα ενα διαμέρισμα διαμέρισμα 90 90 οικόπεδα πωλείται ολόκληρο μισό 725 ό ιιόνιο όνιο π ωλείται ο λόκληρο η κκαι αι ττο ομ ισό 7 25 ττ.μ .μ ((ευκαιρία)(κωδ.563) ευκαιρία)(κωδ.563) ΟΛΥΡΙ ύψωμα ΚΟ ύψωμα εντός εντός οικισμού οικισμού οικόπεδο οικόπεδο 1789 1789 τ.μ τ.μ αρτιο αρτιο κτίζει κτίζει τ.μ τ.μ ενα ενα δυαρι δυαρι 45 45 τ.μ τ.μ ισόγειο ισόγειο με με 3 γραφεία γραφεία των των 30 30 τμ τμ τα τα 2 ενοικασμενα ενοικασμενα Κ ΚΑΤΑΚΟ ΚΑ ΚΟΛΟ 3 30 μέτρα πωλούνται 0μ έτρα απο απο ττη η θάλασσα θάλασσα κκύμα ύμα π ωλούνται οικόπεδα οικόπεδα 400 400 τ.μ τ.μ ιδανικό ιδανικό για για βίλα βίλα με με θέα θέα το το πύργο πύργο και και το το κατάκολο(κωδ.540) κατάκολο(κωδ.540) νόμιμα με με 200 200 ευρω ευρω το το κάθε κάθε ένα ένα και και μία μία ισόγεια ισόγεια γκαρσονιέρα γκαρσονιέρα 30 30 τ.μ τ.μ σε σε νόμιμα άρτια άρτια 500 500 τ.μ τ.μ το το καθένα καθέννα ή και και αναλαμβάνουμε αναλαμβάνουμε την την έκδοση έκδοση Σ Κ ΣΚ ΚΑ ΑΦΙΔΙΑ πανόραμα οικόπεδο 500 οικισμού άρτιο πανόραμα ο ικόπεδο 5 00 ττ.μ .μ εντός εντός ο ικισμού ά ρτιο και και οικόπεδο οικόπεδο 450 450 τ.μ τ.μ μόνο μόνο όλα όλα μαζι μαζι ,τιμή ,τιμή ευκαιρία(κωδ.281,600,601,602) ευκαιρία(κωδ.281,600,601,602) αδείας αδείας την την ανέγερση ανέγερση ετοίμων ετοίμων κατοικιών κατοικιών όπως όπως τις τις θέλετε(κωδ.634 θέλετε(κωδ.634 οικοδομήσιμο πανοραμική ο ικοδομήσιμο π ανοραμική θέα θέα το το ιόνιο ιόνιο και και το το αλτεμάρ αλτεμάρ (κωδ.501) (κωδ.501) ΑΤΑΚΟ ΛΟ 29.000 ΚΑ ΟΛ 50 μέτρα θαλάσσα 29.000 τ.μ τ.μ κτίζει κτίζει 4.000 4.000 ττ.μ .μ 5 0μ έτρα απο απο ττη ηθ αλάσσα ΓΡ ΑΝΙΤΣΕΙΚ Α 1ος ΡΑ ΚΑ 1ος ορόφ. ορόφ. διορόφου διορόφου 134,48 134,48 τ.μ τ.μ 3 δ.σ.κ δ.σ.κ πολυτελείας πολυτελείας ΣΚ ΚΑ ΑΦΙΔΙΑ πανόραμα πανόραμα οικόπεδο οικόπεδο 400 400 τ.μ τ.μ εντός εντός οικισμού οικισμού άρτιο άρτιο και και Κ ά ρ τ ι ο κ α ι ο ι κ ο δ ο μ ή σ ι μ ο π ω λ ε ί τ α ι ο λ ό κ λ η ρ ο κ α ι μ ι σ ό κ α τ ά λληλο άρτιο και οικοδομήσιμο πωλείται ολόκληρο η και μισό κατάλληλο μεε θ θέα όλο θάλασσα ττσάκι, σάκι, μ έα ό λο ττον ον κκάμπο άμπο κκαι αι ττη ηθ άλασσα ((ευκαιρία) ευκαιρία) ((κωδ.599) κωδ.599) οικοδομήσιμο πανοραμική πανοραμική θέα θέα το το ιόνιο ιόνιο και και το το αλτεμάρ αλτεμάρ (κωδ.499 (κωδ.499) οικοδομήσιμο για κατοικίες κατοικίες και και γιά γιά επαγγελματική επαγγελματική στέγη, στέγη, για για τα τα πάντα πάντα (κωδ.632) (κωδ.632) παλιά 56,50 σεε ο οικόπεδο 606 ΣΑ ΑΛ ΛΜΩΝΗ π αλιά κκατοικία ατοικία 5 6,50 ττ.μ .μ σ ικόπεδο 6 06 ττ.μ(κωδ.679 .μ(κωδ.679)) )) ΣΚΑ ΚΑΦΙΔΙΑ 3 .750 ττ.μ .μ 1 00 μ έτρα απο απο κκύμα ύμα αρτιότητα αρτιότητα 1 .500 ττ.μ .μ 2 για 3.750 100 μέτρα 1.500 ΑΤΑΚΟ ΛΟ πρώτο στο ΚΑ ΟΛ στο κύμα κύμα 58 58 στρέμματα στρέμματα με με πανοραμική πανοραμική ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ο ικόπεδα μ έα ττο ο ιιόνιο όνιο κκαι αι το το αλτεμάρ αλτεμάρ ιδανικό ιδανικό γγια ια βίλες βίλες ((κωδ.566 κωδ.566) Κ οικόπεδα μεε θ θέα θέα όλο όλο το το ιόνιο ιόνιο με με καλή καλή πρόσβαση πρόσβαση δρόμου, δρόμου, για για πολύ πολύ μεγαλη μεγαλη ΣΤΕΙΚΑ Ν ΤΟΜΠ Ρ ΝΟ ύψωμα ΑΣ ΝΤ ΠΡ ΡΙΙΙΝ ύψωμα 24.000 24.000 τ.μ τ.μ αρτιότητα αρτιότητα 1.000 1.000 κκαι αι θέα 4.310 ΑΓΙΟΣ ΑΓ ΟΣ ΓΕΩΡΓ ΡΓΙΟΣ ύψωμα ύψωμα 4 .310 τ.μ τ.μ αρτιο αρτιο οικοδομήσιμο οικοδομήσιμο με με πανοραμική πανοραμική ΛΑ ξενοδοχειακη μονάδα, μονάδα, και και μόνο μόνο σοβαρέςπροτάσεις(κωδ.711) σοβαρέςπροτάσεις(κωδ.711) καταπληκτική θέα θέα όλο όλο τον τον πύργο πύργο τη τη θάλασσα θάλασσα και και το το κατάκολο κατάκολο , κατάλληλο κατάλληλο 1 καταπληκτική 12.000 4.000 σύνολο 36 στρέμματα μεε θ θέα 2.000 ττ.μ .μ εεκτός κτός με με αρτιότητα αρτιότητα 4 .000 σ ύνολο 3 6σ τρέμματα μ έα ξενοδοχειακη για βίλα, βίλα, ταβέρνα ταβέρνα και και γενικά γενικά επαγγελματκή επαγγελματκή στέγη στέγη (ευκαιρία (ευκαιρία ) (Κωδ.808) (Κωδ.808) για ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ό λο ττον ον π ύργο ττη ηθ άλασσα και και το το κατάκολο κατάκολο ,,κατάλληλο κατάλληλο γγια ια κκατοικιές ατοικιές όλο πύργο θάλασσα ΠΥ Ρ ΓΟ Σ --Λ ΛΑΜΠΕΤΙ 4001 Α ΑΝ ΝΘΟ ΟΠ ΥΡ ΡΓ ΟΣ 4001 τ.μ τ.μ άρτιο άρτιο - κατάλληλο κατάλληλο μέ μέ θέα θέα ΡΓ ΓΟ ΟΣ Σ Δ.Ο.Υ Δ.Ο.Υ τριάρι τριάρι 4ος 4ος 67 67 τ.μ τ.μ σε σε αρίστη αρίστη κατάσταση κατάσταση αυτον. αυτον. β ίλες ,,πωλείται πωλείται ο λόκληρο ή κκαι αι α νά κκομμάτι ομμάτι ((κωδ.568.570,571,572 κωδ.568.570,571,572) ΠΥΡ βίλες ολόκληρο ανά ΚΑ ΑΤΣΙΚΑ ΚΑΡΙ 6.000 ττ.μ .μ ά ρτιο κκατάλληλο ατάλληλο γγια ια κατοικία κατοικία ((κωδ.526 κωδ.526) θέρμανση άρτιο τον π ύργο κκαι αι ττην ην θ άλασσα κκατάλληλο ατάλληλο για για βίλα(ευκαιρία βίλα(ευκαιρία )(κωδ.791) )(κωδ.791) Κ τον πύργο θάλασσα θέρμανση πανοραμική πανοραμική θέα θέα το το πύργο πύργο και και κκατάκολο ατάκολο (κωδ.799) (κωδ.799) ΑΣΤΕΙΚΑ ΚΑ ΝΤΟΜΠΡΙΝ ΙΝΟ ύύψωμα ψωμα εεντος ντος ο ικσμού 5 .700 α ρτιότητα ΠΥΡΓ οικσμού 5.700 αρτιότητα ΚΟ ΚΟ ΟΛ ΡΙΙ αρχή ΛΥΡ αρχή 5159 5159 τ.μ τ.μ αρτιότητα αρτιότητα 1000 1000 τ.μ τ.μ κτιζει κτιζει 400 400 τ.μ τ.μ 5 οικόπεδα οικόπεδα ΛΑΣ ΡΓΟΣ δ ιαμέρισμα δ υάρι μ εγάλο 6 6 ττ.μεπιπλωμένο, .μεπιπλωμένο, κκουζίνα ουζίνα διαμέρισμα δυάρι μεγάλο 66 .000 ττ.μ .μ 5 οικόπεδα οικόπεδα πωλείται πωλείται ολόκληρο ολόκληρο η και και ανά ανά στρέμμα στρέμμα για για 1.000 ιδανικά γιά γιά βίλες,πωλείται βίλες,πωλείται ο λόκληρο ή και και ανά ανά οικόπεδο οικόπεδο (κωδ.174 (κωδ.174) 1 ιδανικά ολόκληρο ξξεχωριστή,θερμοσσωρευτάς,αίρ εχωριστή,θερμοσσωρευτάς,αίρ κοντίσιον, κοντίσιον, 220 220 Ε (κωδ.777) (κωδ.777) βίλες,με θέα θέα όλο όλο το το πύργο πύργο την την θάλασσα θάλασσα και και το το κατάκολο κατάκολο (κωδ.561) (κωδ.561) ΠΥΡ ΓΟ Σ διαμερισμα ΡΓ ΟΣ ΠΥΡ ΓΟ Σ 505 ΡΓ ΟΣ διαμερισμα 87 87 τ.μ τ.μ 3ος 3ος τριάρι τριάρι 10 10 ετών ετών αυτόνομη αυτόνομη 505 άρτιο άρτιο σ υντ.δομοσησης 1,4 1,4 κτίζει κτίζει 707 707 τ.μ τ.μ (Κωδ.793) (Κωδ.793) βίλες,με συντ.δομοσησης Ο ΥΝ Α Ρ ΓΟ οικόπεδο ΒΟ ΟΥ ΝΑ ΑΡ ΡΓ οικόπεδο 369 369 τ.μ τ.μ εντός εντός οικισμού οικισμού άρτιο άρτιο (κωδ.670) (κωδ.670) θέρμανση ΚΟ ΡΙΙ ύψωμα Κ ΟΛΥΡ θέρμανση με με πανοραμική πανοραμική θ έα ό λο ττο οπ ύργο 3 00 Ε ((κωδ.788.) κωδ.788.) θέα όλο πύργο 300 ύψωμα λιοστάσι λιοστάσι - οικοπέδο οικοπέδο εντός εντός οικισμού οικισμού 4.000 4.000 τ.μ τ.μ Β Α λιοστάσι ΡΑ λιοστάσι 3.901 3.901 τ.μ τ.μ με με νερό νερό του του Τ.Ο.Ε.Β Τ.Ο.Ε.Β (κωδ.671) (κωδ.671) ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ κκέντρο έντρο ννεόδμητο εόδμητο 3 ος ο ροφοςοροφοδιαμέρισμα 1 40 3ος οροφοςοροφοδιαμέρισμα 140 αρτιότητα 1000 1000 κτιζει κτιζει 400.τ.μ 400.τ.μ θέα θέα το το πύργο πύργο και και το το κκατάκολο, ατάκολο, πωλείται πωλείται ΞΥΛΟΚΕΡ αρτιότητα ΑΚ Α ΑΡ Χ ΟΛ ΥΜ ΠΙΑ στην ΡΑ ΚΑ ΡΧ ΛΥ ΜΠ στην ακάδημια ακάδημια 4.000 4.000 τ.μ τ.μ (κωδ.695 (κωδ.695) ττ.μ .μ 3 Δ .Σ.Κ 2 μ πάνια ,,αυτόν. αυτόν. θ έρμανση,μπαλκόνια ((κωδ.630) κωδ.630) Δ.Σ.Κ μπάνια θέρμανση,μπαλκόνια ολόκληρο ανά οικόπεδο 50.000 ο λόκληρο κκαι αι α νά ο ικόπεδο όλο όλο 5 0.000 εευρώ υρώ ((ευκαιρία)(κωδ.767) ευκαιρία)(κωδ.767) ΜΙΡ Κ ΑΤΑΚΟ ΛΟΥ αρχή ΚΑ ΟΛ αρχή 4.530 4.530 ττ.μ .μ Γ.Π.Σ Γ.Π.Σ άρτιο(ευκαιρια)(κωδ.417 άρτιο(ευκαιρια)(κωδ.417) ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ Τ .Ε.Ι γ καρσονιέρα 5 εετών τών 4 2 ττ.μ .μ 3 χ ώροι(κωδ.792) Τ.Ε.Ι γκαρσονιέρα 42 χώροι(κωδ.792) Κ ΟΛΥΡ ΚΟ ΡΙΙ ύ ύψωμα 2050 μεε ά άρτιο οικοδομήσιμο αρτιότητα ψωμα 2 050 ττ.μ .μ μ ρτιο κκαι αι ο ικοδομήσιμο α ρτιότητα ΛΥΡΙ αρχή ΟΛ αρχή οικόπεδο οικόπεδο 1053 1053 τ.μ τ.μ εντός εντός οικισμού οικισμού αρτιότητα αρτιότητα 1.000 1.000 ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ρ ετιρέ γ καρσονιέρα κκαινούργια αινούργια 4 0 ττ.μ .μ 2 χχώροι ώροι α υτον. ρετιρέ γκαρσονιέρα 40 αυτον. 1000 θέα πύργο, βίλα 1 000 ττ.μ .μ θ έα ττον ον π ύργο, κκαι αι ττο ο κκατάκολο ατάκολο ιιδανικό δανικό β ίλα ((κωδ.665) κωδ.665) ΚΟ τ.μ κτίζει κτίζει 400 400 τ.μ τ.μ κατάλληλο κατάλληλο γγια ια κκατοικία ατοικία ττιμή ιμή 22.000 22.000 (κωδ.235) (κωδ.235) θ έρμανση π λήρως εεπιπλωμένη πιπλωμένη β εράντα κκαι αι μ έα ( κ ωδ.333) θέρμανση πλήρως βεράντα μεε θ θέα κωδ.333) ΠΥΡ ΓΟ Σ οικόπεδο ΡΓ ΟΣ οικόπεδο 1105 1105 τ.μ τ.μ άρτιο άρτιο συν. συν. δόμησης δόμησης 1,4 1,4 κτίζει κτίζει 1547 1547 τ.μ τ.μ τ.μ ΒΑ ΑΡΒ ΒΑ Α ΑΣ ΣAIΝ ΝΑ ικόπεδο λλιοστάσι ιοστάσι 8 0 εελιές λιές 3 .358 ττ.μ .μ α ρτιότητα Αο οικόπεδο 80 3.358 αρτιότητα ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ γ καρσονιέρα 4 0 ττ.μ .μ π λήρως εεπιπλωμένη πιπλωμένη ((κωδ.797) κωδ.797) γκαρσονιέρα 40 πλήρως κκατάλληλο ατάλληλο γγια ια ο ικοδομή κκαι αι μ ονοκατοικία γγια ια ττα απ άντα ((κωδ.754 κωδ.754) Β οικοδομή μονοκατοικία πάντα 1 0 0 0 τ . μ 3 ο ι κ ό π ε δ α π ω λ ε ί τ α ι ο λ ό κ λ η ρ ο ή α ν ά ο ι κ ό π ε δ ο (κωδ.556) ΠΥΡΓ 1000 τ.μ οικόπεδα πωλείται ολόκληρο ανά οικόπεδο (κωδ.556) ΡΓΟΣ γ καρσονιέρα π ατρόκλου 5 os εεπιπλωμένη(κωδ.239) πιπλωμένη(κωδ.239) γκαρσονιέρα πατρόκλου 5os ΛΥ Μ ΠΙΙΑ Α 275 Α ΑΡ ΡΧ Χ..Ο ΟΛ ΥΜ ΜΠ 275 τ.μ τ.μ κεντρικό κενντρικό κατάλληλο κατάλληλο για για τα τα πάντα(κωδ.730) πάντα(κωδ.730) ΡΓΟΣ Ο .Τ.Ε 202,51 202,51 τ.μ τ.μ γωνιακό γωνιακό άρτιο άρτιο συντ.δομ συντ.δομ 1,8 1,8 (κωδ.662 (κωδ.662) ΠΥΡΓ Ο.Τ.Ε ΡΓΟΣ γ καρσονιέρα π ατρόκλου 3 ος εεπιπλωμένη(κωδ.105) πιπλωμένη(κωδ.105) γκαρσονιέρα πατρόκλου 3ος ύψωμα 4.009 4.009 τ.μ τ.μ με με πανοραμικη πανοραμικη καταπληκτική καταπληκτική θέα, θέα, ττο ο ΠΥΡΓ ΛΑΜΠΕΤΙ ύψωμα ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ΟΣ γ ραφείο 5 0 ττ.μ .μ 3 χχώροι,μεγάλη ώροι,μεγάλη β εράντα δ ίπλα σ τα γραφείο 50 βεράντα δίπλα στα ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ π ύργο,τη θ άλασσα,το κατάκολο κατάκολο ιιδανικό δανικό γγια ια κκατοίκια ατοίκια β ίλα(κωδ.690) πύργο,τη θάλασσα,το βίλα(κωδ.690) ικόπεδο 300-500 300-500 άρτιο άρτιο Aγ. Aγ. Βαρβάρα Βαρβάρα (κωδ.497) (κωδ.497) δ οικόπεδο ικαστήρια, κκατάλληλο ατάλληλο γγια ια δδικηγορικό ικηγορικό γγραφείο,ιατρείο(κωδ.769) ραφείο,ιατρείο(κωδ.769) δικαστήρια, ΠΥΡ ΓΟΣ επί ΡΓ επί της της Αγίου Αγίου Γεωργίου Γεωργίου οικόπεδο οικόπεδο 4.350 4.350 τ.μ τ.μ πρόσοψη πρόσοψη 75 75 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ο οικόπεδο άρτιο άρτιο μεχρι μεχρι 200-300 200-300 μέτρα μέτρα απο απο την την ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ΟΣ γγραφειο ραφειο 440 0 ττ.μ1οςκέντρο .μ1οςκέντρο δδίπλα ίπλα σ τή π λατεία(κωδ.771) στή πλατεία(κωδ.771) μετρα μετρα για για κατοικία κατοικία βίλα,και βίλα,και όλες όλες τιςεπαγγελματικές τιςεπαγγελματικές χρησεις(κωδ.66) χρησεις(κωδ.66) ΖΗΤΕΙΤΑΙ οικόπεδο ΠΥΡ ΓΟΣ οικόπεδο ΡΓ οικόπεδο 2.564 2.564 τ.μ τ.μ επι επι της της αλφειού αλφειού ,με ,με πρόσοψη πρόσοψη 48 48 τ.μ τ.μ θάλασσα ΡΓΟΣ ΟΣ κκέντρο έντρο εεπί πί της της οδού οδού πατρών πατρών γωνιακό γωνιακό κατάστημα κατάστημα 1 35 135 θάλασσα απο απο σκαφιδιά-κορακοχώρι σκαφιδιά-κορακοχώρι Ματζάγκουρα Ματζάγκουρα (κωδ.249 (κωδ.249) ΠΥΡΓ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ο ικοπεδο άρτιο άρτιο -οικοδομήσιμο -οικοδομήσιμο επι επι της της κατακόλου κατακόλου στην στην ττ.μ οικοπεδο οικοδομήσιμο κκτίζει τίζει κκατοικία ατοικία 2 00 ττ.μ .μ κκατάλληλο ατάλληλο γγια ια β ενζινάδικο, 200 βενζινάδικο, οικοδομήσιμο .μ ιισόγειο σόγειο κκαι αι 1 35 υυπόγειο πόγειο κκατάλληλο ατάλληλο γγια ια ττα απ άντα ((κωδ.573 κωδ.573) 135 πάντα δεξία πλευρά πλευρά και και ένα ένα χιλιόμετρο χιλιόμετρο πριν πριν τον τον Αγιο Αγιο Ιωάννη Ιωάννη (κωδ.26) (κωδ.26) β ιοτεχνίεςγια εεπαγγελματική παγγελματική χχρήση ρήση π ολύ μ εγάλη εευκαιρία(κωδ.30) υκαιρία(κωδ.30) δεξία βιοτεχνίεςγια πολύ μεγάλη ΠΥΡΓ ΡΓΟ ΟΣ Σ επί επί της της Α Γ ..Γεωργιου Γεωργιου κκαταστημα αταστημα 8 4 ττ.μ .μ ((κωδ.610) κωδ.610) ΑΓ 84

Ενοικιάζονται Ενοικιάζονται δδιαμερίσματα,γκαρσονιέρες ιαμερίσματα,γκαρσονιέρες ,,γραφεία, γραφεία, κκαταστήματα αταστήματα ,σε ,σε όλο όλο το το πύργο πύργο από από 150 150 και και 180 180 ευρώ ευρώ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΣ


ΠΑΤΡΙΣ

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

∆ευτέρα 26 Aυγούστου 2013

37

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ∆ΙΟΝ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΙΟΡ∆ΑΝΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΧIΖΑ Χ. ΜΑΡIΑ

•Κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης και άκρων •Myofascial Therapy • Ορθοπαιδική Φ/Θ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ Πρωί: ∆ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-13.00 Απόγευµα: ∆ευτέρα, Τρίτη και Πέµπτη 17.30 -20.00 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ-ΟΠΑ∆-ΤΥ∆ΚΥ-ΟΑΕΕ & ΟΓΑ)

ΜΕΥΡΟΛΟΓΙΚΚ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙ∆ΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΑΣΗ ΚΑΖΑΖΗ (ΑΧΙΛΛΕΩΣ 23) 1ος όροφος – ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΛΙΟ ΙΚΑ) ∆ΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

∆ΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΟΠΥΥ ∆ηλ. (ΙΚΑ, ΟΠΑ∆,ΤΥ∆ΚΥ,ΟΑΕΕ και ΟΓΑ)

Τηλ. 2621032626- Κιν. 6974319362

ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ –ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ MANUAL THERAPIST Aξιολόγηση, εντοπισµένη θεραπεία, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους χειροθεραπείας. Εξατοµικευµένα προγράµµατα σταθεροποίησης αρθρώσεων και ενδυνάµωση µυών. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε τον Eθνικό Οργανισµό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) ΙΚΑ, ΟΠΑ∆- ΤΥ∆ΚΥ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ 28ης Οκτωβρίου 53 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ./fax: 2621035700 Κιν. 6932524271 e-mail: malliopoulos.pt@hotmail.com ∆ευτέρα – Παρασκευή πρωί 09.00-14.00 απόγευµα: 17.00-21.00

Φ Υ ΣΙ Κ Ο Θ ΕΡ Α Π ΕΙ Α

Κα τε ρί να Καβ β α θά Φυσικοθεραπεύτρια

ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ - ΩΡΕΣ: 8.30-13.00 , 18.00-21.00

Σ Υ Μ ΒΑ Σ Η Μ Ε Ε ΟΠ Υ Υ

Kater. Kavatha@hotmail.com Tάκη Πετροπούλου 10 Πύργος Τηλ. 2621300494-6972880607

ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΥ Β. ΜΑΙΡΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ

Αξιολόγηση, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά. Προεγχειρητική εκπαίδευση , µετεγχειρητική αποκατάσταση, αναπνευστική φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε ΕΟΠΥΥ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ. 2621022230 – fax: 2621022225 Kινητό: 6978448562 e-mail: alexandropoulou@ live.com

∆ευτέρα – Παρασκευή 09.00-17.00

•Θεραπείες κατ’ οίκον •Αθλητικές κακώσεις •kinesiotaping ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ

∆ευτέρα έως Παρασκευή : Πρωί 8.30-13.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-20.30 Τηλ. 2621033730-Κινητό: 6939369774 KOKKINOY 12-14 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Λογοθεραπεύτρια

ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗ

Ειδικευµένη στα παιδιά µε εγκεφαλικές – νευρολογικές δυσλειτουργίες και στη θεραπεία δυσκολιών λόγου,φωνής, οµιλίας-ΜΘ∆ Σύµβαση µε όλα τα Ταµεία ∆έχεται µε ραντεβού Πατρών 23(πάνω από το MULTIRAMA) Κιν.6938116492 Τηλ.2621031079 Κέντρο ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ παιδιών, εφήβων, ενηλίκων ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ –ΕΙ∆ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΟΓΟΠΕ∆ΙΚΟΣ - ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Π.Ε. DIPLOMA EΙ∆ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Speech and Language Pathologist) Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου για την Αφασία Μέλος της Ελληνικής εταιρείας ∆υσλεξίας π. Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ειδικός στη διάγνωση θεραπεία ∆ιαταραχών Λόγου, Φωνής, Οµιλίας, Ακοής, Επικοινωνίας, Γραφής, Ανάγνωσης.

∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Σύµβαση µε όλα τα ταµεία Συνεργασία µε όλες τις ιατρικές ειδικότητες 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη 1 Πύργος (Β’ Οροφος) Τηλ. /fax: 2621033880 , 2625022285 Kινητό 6977905430

ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα επι της Ρήγα Φεραίου 90 τ.µ. Τιµή ευκαιρίας 210.000ευρώ µόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 277 τ.µ. µε Σ.∆ 1,4 κοντά στη Ρήγα Φεραίου. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα. ΠΑΛΟΥΚΙ : Πωλείται αγροτεµάχιο 40 στρεµ. 300 µέτρα από την Εθνική. Τιµή 4.000 συζητήσιµα ανά στρέµµα. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται επαγγελµατική στέγη 75 τ.µ. µε πρόσοψη στη πλατεία Ιατρίδη. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται επαγγελµατική στέγη 120 τ.µ. ή και το µισό. Κατάλληλο και για ιατρείο. Τιµή ευκαιρίας. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Ενοικιάζεται επαγγελµατικό κτήριο 1.000 τ.µ. σε οικόπεδο 10 στρεµ. µε έγκριση κόµβου επί του κεντρικού δρόµου Αντωνίου Πετραλιά. Μόνο σοβαρές προτάσεις, τιµή 3.200 ευρώ . ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 350 τ.µ. επί της Ρήγα Φεραίου κοντά στη ∆ΟΥ. κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση Τιµη 100.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται 3αρι διαµέρισµα 15ετίας 3ου ορόφου διαµπερές 100 τ.µ. κοντά στην εφορία. Τιµή 70.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία (µεζονέτα) µε υπόγειο 135 τ.µ. εντός οικισµού καινούριας κατασκευής. Τιµή 180.000 ευρώ συζητήσιµα. ΝΤΟΜΠΡΙΝΟ (ΠΥΡΓΟΣ): Πωλείται 1 στρεµ.στη περιοχή Ντόµπρινο Αγίου Γεωργίου αµφιθεατρικό άρτιο και οικοδοµίσιµο. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆Α : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ∆ΙΑΜΠΕΡΕΣ 51 τ.µ. 2ου ΟΡΟΦΟΥ ΕΝΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ. ΤΙΜΗ 35.000 ΕΥΡΩ. ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙ : Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ σε ύψωµα άρτιο και οικοδοµήσιµο .Τιµή 12.000 συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο κοντά στο Επαρχείο 550 τ.µ. µε δυνατότητα τεµαχισµού και Σ.∆. 1,6 .Τιµή 160.000 ευρώ συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται κατάστηµα 54 τ.µ. κεντρικά στη πόλη απέναντι από το σούπερ µάρκετ Μαρινόπουλος . Τιµή 370 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται γραφεία 60 τ.µ. έναντι Νοµαρχίας. Τιµή 35.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα ισόγειο γωνιακό κεντρικά στο Πύργο 32 τ.µ. µε 16 τ.µ. πατάρι και 32 τ.µ. υπόγειο. Τιµή 85.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται διαµέρισµα 2ου ορόφου κεντρικά στον Πύργο 64 τ.µ. Τιµή 45.000 ευρώ. ΒΡΟΧΙΤΣΑ : Πωλείται οικόπεδο 1,400 άρτιο και οικοδοµήσιµο που βρίσκεται ανάµεσα σε 3 κεντρικούς δρόµους.

ΜΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ειδική στις διαταραχές φωνής, λόγου, οµιλίας, ΜΘ∆ Πολυετής εµπειρία συνεργασία µε ιδιωτικά και δηµόσια κέντρα αποκατάστασης ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 7 & ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΛ. ΚΙΝ.: 6974863150- 26210 30913

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ 1-ΖΑΧΑΡΩ ΚΙΝ. 6974863150

Εργοθεραπεία

Κάσσα Εφη

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και πρώην Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Από ∆ευτέρα έως Παρασκευή

∆έχεται µε ραντεβού

Αχιλλέως και Πατρόκλου Τηλ. 6932879311

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΝ∆ΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστηµίου Εκπαιδευµένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt Ψυχολογική στήριξη ενηλίκων, παιδιών, εφήβων Ψυχοθεραπεία Αποκατάσταση µαθησιακών δυσκολιών Ενίσχυση µαθησιακών δυνατοτήτων των παιδιών Συµβουλευτική γονέων Στήριξη σε θέµατα συµπεριφοράς των παιδιών Συµβουλευτική ζεύγους Θεραπεία ∆ιατροφικών ∆ιαταραχών Θεραπεία άγχους, κατάθλιψης, φοβιών

Ελ. Βενιζέλου 20 και Φιλελλήνων, Αµαλιάδα ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ.:6938432663, Περισσότερες πληροφορίες: www.mariaboundri.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΠΑΡ∆ΩΝΗ Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια

Πτυχ. Παντείου Πανεπιστ. – Ολοκληρωµένη εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία υπό την εποπτεία της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών Συµβουλευτική-Στήριξη-Ψυχοθεραπεία παιδιών – ενηλίκων * Ειδική σε ατοµική ψυχοθεραπεία άγχους, φοβιών, κατάθλιψης * Στήριξη σε στρεσογόνα γεγονότα, πένθος, διαπροσωπικές σχέσεις * Προβλήµατα συµπεριφοράς παιδιών - εφήβων * Συµβουλευτική γονέων * ∆ιάγνωση δυσκολιών µάθησης και λόγου, τεστ νοηµοσύνης ∆έχεται µόνο µε ραντεβού Μανωλοπούλου 14-Πύργος Τηλ. 26210-21957 Κιν: 6977781282

Τιµή 30.000 ευρώ συζητήσιµα. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ : Ενοικιάζεται µονοκατοικία 100 τ.µ. πολυτελούς κατασκευής 100 µέτρα από τη θάλασσα. Τιµή 700 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται διαµέρισµα 2άρι 45 τ.µ. διαµπερές µε αυτόνοµη θέρµανση ανακαινισµένο.τιµή 250 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 3.200 εντός ζώνης οικισµού άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα. Τιµή 45.000 ευρώ. ΛΑΜΠΕΤΙ : Πωλείται λιοστάσι 6.200 µε 150 ρίζες άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα κατάλληλο και για οικεία. Τιµή 60.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία εντός οικισµού 95 τ.µ κατασκευής του 2010 σε 1 στρέµµα οικόπεδο µε 3 κρεβατοκάµαρες ,2 µπάνια και µε υπόγειο 95 τ.µ. Τιµή 130.000 ευρώ. ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Πωλείται οικόπεδο 330 τ.µ. εντός οικισµού 100µ. από τη θάλασσα .Τιµή 100.000 ευρώ συζητήσιµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται οικόπεδο 190 τ.µ. µε Σ.∆ 1 .Τιµή 40.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οροφοδιαµέρισµα 115 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 90.000 ευρώ συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται (αυτόνοµο) ρετιρέ 58 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 45.000 ευρώ συζητήσιµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται κατάστηµα 70 τ.µ. και 35 τ.µ.επί της Ερµού. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται επί της Ρήγα Φεραίου κτίριο 80 τ.µ. κατάστηµα και 80 τ.µ. όροφος. Τιµή 150.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΑΣΤΕΙΚΑ : Πωλείται οικόπεδο 1 στρεµ. άρτιο και οικοδοµίσιµο ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 25.000e ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται 2 δυάρια 47 τ.µ. και 43 τ.µ. καινούρια 900 ανά τετραγωνικό. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται γραφείο επί της Μανωλοπούλου 50 τ.µ. Τιµή 50.000 ευρώ. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται µονοκατοικία 140 τ.µ. µπροστά στη θάλασσα. Τιµή 300.000 ευρώ συζητήσιµα. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ. µε θέα το Ιόνιο 150 µέτρα απο τη θάλασσα.Τιµή 50.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα 104 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα 50 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ∆ΟΥΝΕΙΚΑ : Πωλείται κτήµα 30 στρεµ. µε καρυδιές τύπου Καλλιφόρνιας ετήσια παραγωγή 15 τόνους και µε υπόγειο πότισµα. Τιµή 130.000 συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται κατάστηµα 67 τ.µ. µε πατάρι 65 τ.µ. και υπόγειο 67 τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της Πόλης. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται κατάστηµα 53 τ.µ. µε πατάρι 50 τ.µ. και υπόγειο 50 τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της Πόλης. ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Πωλείται κτήριο στα µπετά 4.000 τ.µ. µε οικόπεδο 1.400 τ.µ. που έχει πρόσοψη προς το λιµάνι της Κορίνθου. ΚΥΛΛΗΝΗ: Πωλείται παραθαλάσσιο οικόπεδο (αγροτεµάχιο) 16 στρεµ. µε άµεση πρόσβαση στη θάλασσα. Αρχική τιµή 18.000 ανά στρέµµα. ΣΤΡΕΦΙ: Πωλείται µονοκατοικία πλήρως επιπλωµένη 112 τ.µ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται οικόπεδο 1.200 επί της Εθνικής Πύργου-Αρχαίας Ολυµπίας ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 30.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ. Τιµή 70.000 ευρώ δίνεται και το µισό.

ΚΟΛΙΡΙ: Πωλείται µονοκατοικία 140 τ.µ.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Α∆ΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑ∆Α.


ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ

38

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΤΟΜΑΤΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος (πλησίον ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος Τηλ. 26210 35800 Κιν.: 6932566996 Ώρες λειτουργίας Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, ∆ευτέρα- Τρίτη- Πέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΒΑΡ∆Α ΒΑΡ∆Α

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

Έναρξη Νέου Ιατρείου

Φώτης ∆άρας Χειρ. Οφθαλµίατρος

Γιάννης Λεπίδας Τηλ. Ουρολόγος 2610224131 –Ανδρολόγος Κιν. 6944717148 Χειρ. Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 17 ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου OCTΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53 ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. –ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ειδικός Παθολόγος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

terzonick@gmail.com

ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 e-mail: kwstmar@yahoo.gr

∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ (πλησίον ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

Γεώργιος Ν. Πλάκας

µαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6975618740

∆ευτέρα- Τρίτη- Πέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

Απόστολος Γ. Πατρίκιος µαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6936086168

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

terzonick@gmail.com

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ 2013

Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΒΑΡ∆Α

2013 ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

Γιάννης Λεπίδας Χειρ. Οφθαλµίατρος

Τηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr

BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 OCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου (κεντρική πλατεία) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος τηλ.: 26210.32016, fax: 26210.32017 e-mail: info@2care.gr, www.2care.gr

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ Γεώργιος Ν. Πλάκας

Απόστολος Γ. Πατρίκιος

µαιευτήρας – χειρουργός µαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος γυναικολόγος 1 & 28ης (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής (τ. ιατρόςΚαστόρχη Α’ Μαιευτικής Οκτωβρίου & Γυναικολογικής Κλινικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών (κεντρική πλατεία) Πανεπιστηµίου Αθηνών ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ νοσ. Αλεξάνδρα) νοσ. Αλεξάνδρα) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών κιν.: 6975618740 κιν.: 6936086168 τηλ.: 26210.32016, Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος fax: 26210.32017 ∆έχονται κατόπιν(πλησίον ραντεβού ∆ευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00 & 17.00-21.00 ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος e-mail: info@2care.gr, Τηλ. 26210 35800 Κιν.: 6932566996

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ

www.2care.gr

Ώρες λειτουργίας Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, Γεώργιος Ν.ΤρίτηΠλάκας Απόστολος Γ. Πατρίκιος ∆ευτέραΠέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30 µαιευτήρας – χειρουργός µαιευτήρας-χειρουργός

Ειδικός Παθολόγος

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος Έναρξη Νέου Ιατρείου ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Φώτης ∆άρας Τηλ. ιατρείου 26210 20051 Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος κιν. 6974632165 ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

∆έχονται κατόπιν ραντεβού ∆ευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00 & 17.00-21.00

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ

ΒΑΡ∆Α

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου (κεντρική πλατεία) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος 2013 τηλ.: 26210.32016, fax: 26210.32017 e-mail: info@2care.gr, www.2care.gr

∆έχεται καθηµερινά πρωί6932566996 – απόγευµα. Τηλ. 26210 35800 Κιν.: Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής Ώρες λειτουργίας συνεννοήσεως. Καθηµερινά 8:30-13:30 28ης Οκτωβρίου 16,πρωί: 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, Τηλ. 26210/31474 -6932860846

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ ∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ

∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ειδικός Παθολόγος

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 e-mail: kwstmar@yahoo.gr

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ειδικός Παθολόγος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 e-mail:gcr@otenet.gr ΝΙΚΟΣe-mail: ΣΠ.kwstmar@yahoo.gr ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ειδικός Παθολόγος

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 κιν. 6974632165

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η.ΤΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. Ειδικός Παθολόγος

Ειδικός Παθολόγος

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ΠΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ e-mail: kwstmar@yahoo.gr Ειδικός Παθολόγος

Τηλ. ιατρείου 26210 20051 -


Μ

(karabatsimaro@yahoo.gr) Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΤΡΙΣαθαίνουν ∆ευτέρνα αe-mail: 26 Αυγούστου 2013 kwstmar@yahoo.gr κυκλοφορούν

της Αµαλιάδας

Γ Ι Α Τ Ρ Ο Ι Π Υ Ρ Γ Ο Υ - Ο ΛΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI ΥΜΠΙΑΣ

Γρηγορίου Ε’ 11-13 Τηλ. 26210 28428-6932297046 Ανακοινώθηκαν από τον Εµπορικό Σύλ-

39

Νέου Ιατρείου λογο Αµαλιάδας τα ωράρια λειτουργίας µε ασφάλεια οιΈναρξη µικροί µατων καταστηµάτων της Αµαλιάδας για θητές του δηµοτικού σχοτην περίοδο του Πάσχα και για την εαλείου Καρδαµά, οι οποίοι έχουν ρινή περίοδο που αρχίζει όπως κάθε υιοθετήσει το ποδήλατο ως µέσο Γιάννης Λεπίδας ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Χειρ. Οφθαλµίατρος έτος από την 1η Απριλίου έως και την µετακίνησης, στο προαύλιο του Τηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 31 Μαΐου. Τετάρτη 17.00-21.00 Νέου Ιατρείου σχολείου τους έχουνΈναρξη γίνει διαinfo@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr Το ωράριο των καταστηµάτων για τις γραµµίσεις, σχεδιάζουν µε την BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» Φώτης ∆άρας Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. Φρίµα ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 εορτές του Πάσχα διαµορφώνεται ως βοήθεια των δασκάλων τους τα σήΧειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος OCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ εξής: Τα παιδιά παρακολούθησαν µε πολύ µεγάλο ενδιαφέρον την ενηµέρωση e-mail:gcr@otenet.gr µατα του Κώδικα Οδικής ΚυκλοφοΤηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Μ. ∆ευτέρα έως και Μ. Πέµπτη 8.00 ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ρίας και αποδεικνύουν εµπράκτως κρούς µαθητές του σχολείου για έδειξαν ότι έχουν κάνει πολλά βήΤετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 14.00 & 17.30 - 21.00 ότι αν και µικροί σε ηλικία, είναι Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, µατα στο θέµα: «Μαθαίνω να κυΜ. Παρασκευή 8.00 - 10.30 & 12.00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53 υπεύθυνοι ως πεζοί και ποδηλάτες τους εξήγησαν πώς πρέπει να συµ- κλοφορώ µε ασφάλεια». 19.30 Έναρξη Νέου Ιατρείου και στοχεύουν να γίνουν και υπεύ- περιφέρονται Στους µαθητές µίλησε εκ µέ- Ο ανθυπαστυνόµος του Τ.Τ. Αµαλιάδας Γιάννης Αναστόπουλος, µίλησε στους όταν κινούνται στο Μ. Σάββατο 8.00 - 15.00 θυνοι µελλοντικοί οδηγοί. δρόµο πεζοί ή µε τα ποδήλατά ρους του Οµίλου φίλων ποδηλάτου µαθητές, ενώ δίπλα του διακρίνονται ο σχολικός σύµβουλος Παναγιώτης ΖεύΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ λας και ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τον Όµιλο Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας Χθες το πρωί πραγµατοποιΕιδικός Παθολόγος τους, αλλά και όταν επιβαίνουν σε Ήλιδας ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, οΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – Την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή την ήθηκε στο σχολείο µάθηµα κυκλο- κάποιο Γιάννης Λεπίδας όχηµα. βαρύτητα οποίος πέρα από το γεγονός ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ότι ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΤΡΩΝ Μανωλοπούλου 11 3οςΙδιαίτερη όροφος Τρίτη 7 Μαΐου, τα καταστήµατα θα φοριακής αγωγής, παρουσία Χειρ. των Οφθαλµίατρος δόθηκεΚιν. στην χρήση του κράνους, επεσήµανε στους µαθητές τι πρέΤηλ. 2610224131 6944717148 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ είναι κλειστά. τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου σχολικών συµβούλων της 3ης και όταν Τετάρτη 17.00-21.00 ΠΥΡΓΟΣ τα παιδιά κινούνται µε τα ποπει να προσέχουν όταν µετακιinfo@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου) Σε ότι αφορά το εαρινό ωράριο, αυτό 4ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. δήλατά BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» τους,20051 αλλά και στην 1ος όροφος Τηλ. ιατρείου 26210 - 17τή- νούνται µε τα ποδήλατά τους, τους Γεωργιάδης ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου έχει διαµορφωθεί ως εξής: Παναγιώτη Ζεύλα και κας ∆ιονυ∆έχεται µε ραντεβού ρηση των πινακίδων σήµανσης, ενηµέρωσε και γιαΧρίστος τις ποδηλατοOCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Γενικός Χειρουργός ∆ευτέρα 8.00 - 14.00 Τηλ. 2621081341 σίας Τουρκάκη, µε κιν. την συνδροµή e-mail:gcr@otenet.gr 6974632165 προκειµένου η µετακίνηση να γίνε- βόλτες που διοργανώνει ο Όµιλος. τεως Αν. ∆ιευθυντής θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ Τρίτη 8.00 - 13.30 & ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ του Τµήµατος της Τροχαίας Αµα- ται µε ασφάλεια. Νυν συνεργάτης θεραπευτηριου ΟΛΥΜΠΙΟΝ Αµέσως µετά την ενηµέρωση, ΑΠΟ ∆ΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.30 – 20.30 ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ λιάδας και του Οµίλου Φίλων ΠοΤα παιδιά έδειξαν πολύ µεγάλο µαθητές,ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ δάσκαλοι αλλά και οι 9.00 σχο- ΕΩΣ 13.30 Τετάρτη 8.00 - 14.00 δηλάτων Ήλιδας. 18.00 ΕΩΣ 20.30 ενδιαφέρον και δεν σταµάτησαν να λικοί σύµβουλοι, έβαλαν τα κράνη Πέµπτη 8.00 - 13.30 & ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ι. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΣ υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. τους, πήραν τα ποδήλατά Γρηγορίου τους και Ε’ 11-13 Τα παιδιά ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ 17.30 – 20.30 ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ Προτεραιότητα η ασφάλεια ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Τηλ. 26210 28428-6932297046 Κρατώντας ανά χείρας τις πινακίέκαναν µία µικρή βόλτα µε προοριείχαν σχετ. Συντονιστής Διευθυντής Ψυχιατρικού Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα Παρασκευή 8.00 - 13.30 & Οι ∆ευτέρα ανθυπαστυνόµοι τουΠέµπτη Τµήµα- –δες –ΤρίτηΠαρασκευή 6.30-9.30µ.µ. Τομέα ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” διάσει πιτου ΚΟΚ, που είχαν σχεδιάσει σµό τοΧΡΗΣΤΟΣ νερόµυλο που βρίσκεται ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 17.30 – 20.30 τος της Τροχαίας, κα ∆ιονυσία ΠοΜπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ νακίδες ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ οι ίδιοι σε χαρτόνια, είχαν ενεργή στο χωριό, στα πλαίσια του περιΜανωλοπούλου & Γκοτσίνα 10, 2621025469-6944520640 Σάββατο 8.00 - 14.00 λυγένη Τηλ. και ιατρείου κ. Γιάννης του ΚΟΚ άνωθεν “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” ΕΠΙΜΕΛ. 251 ΓΝΑ συµµετοχή κατά την διάρκεια της βαλλοντικού προγράµµατος που Αναστόπουλος, µίλησαν στους µι- ενηµέρωσης από την Τροχαία και εκπονείται σε χαρτόνι ∆έχεται µε ραντεβού κάθε Παρασκευή 6-9 απόγευµα στο σχολείο.

ΒΑΡ∆ΑΒΑΡ∆Α

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

Νικόλαος Χάρδας

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ

ΒΑΡ∆Α

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Ι Α Τ Ρ Ο Ι 21

ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ

Νικόλαος Χάρδας

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI

Δέχεται με ραντεβού: 10 π.μ. - 5 μ.μ. και Σάββατο 9-13 πρωί τηλ. 26210 31410 & 6970019031

Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035

Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. Φρίµα ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΡ∆Α

Έναρξη Νέου Ιατρείου

Φώτης ∆άρας

Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

Ειδικός Παθολόγος

Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τετάρτη και08.00-13.00 Παρασκευή ∆έχεται καθηµερινά και 17.00-21.00 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑΒάρδα – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ «ΛΕΠΙ∆Α» ΡΑΝΤΕΒΟΥ – Πλησίον Οπτικών Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 53

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ Νικόλαος Χάρδας ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ

Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 e-mail: kwstmar@yahoo.gr

Έναρξη Νέου Ιατρείου

e-mail:gcr@otenet.gr

ΒΑΡ∆Α

ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ –

Φώτης ∆άρας

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος

τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου) 1ος όροφος ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ. 2621081341

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ

ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Ειδικός Παθολόγος Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 κιν. 6974632165

τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρίστος Γεωργιάδης Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου)

ΚΑΤΣΑΛΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Γενικός Χειρουργός 1ος όροφος τεως Αν. ∆ιευθυντής θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΜΕΛ. 251 ΓΝΑ ∆έχεται µε ραντεβού Νυν συνεργάτης θεραπευτηριου ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΠΟ ∆ΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Τηλ. 2621081341 ∆έχεται µε ραντεβού κάθε Παρασκευή 6-9 απόγευµα 9.00 ΕΩΣ 13.30 18.00 ΕΩΣ 9-13 20.30 και Σάββατο πρωί

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI Γρηγορίου Ε’ 11-13 Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035 ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Τηλ. 26210 28428-6932297046

Nέο οδοντιατρείο στο Σιµόπουλο

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ Γ Ι Α Τ ΡΕΝΑΡΞΗ Ο Ι ΝΕΟΥ Α ΜΙΑΤΡΕΙΟΥ Α Λ Ι Α ∆ Α Σ ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε ∆ευτέρα & Τετάρτη (απόγευµα) Σάββατο (πρωί)

Τηλ. 2622032122, 6932637252 Τηλ. Αµαλιάδας 2622024774

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. Φρίµα ΕΠΙΜΕΛ. 251 ΓΝΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ – ΑΛΤΑΝΗ Ιατρός Κυτταρολόγος ∆έχεται µε ραντεβού κάθε Παρασκευή 6-9 απόγευµα

και Σάββατο 9-13 πρωί τ. ιατρός Αντικαρκινικού Νοσοκοµείου Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

*Τεστ Παπανικολάου * Κυτταρολογικές εξετάσεις πτυέλων, ούρων και υγρών * Παρακεντήσεις οργάνων (θυρεοειδούς, µαστού,λεµφαδένων, σιελογονων, κλπ)

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΑΤΡΕΙΟ: ∆εληγιάννη 17ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Αµαλιάδα (Πάνω από Eurobank) Τηλ. ιατρ. 2622038360 Κινητό: 6972305520 ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ Νικόλαος Χάρδας ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ –

e-mail:gcr@otenet.gr

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου) 1ος όροφος ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ. 2621081341

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΝΕΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Γ. ΣΙΣΙΝΗ 48 (∆ίπλα στο ΚΤΕΛ) Γαστούνη Κάθε απόγευµα 5-8µ.µ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Τηλ. ιατρείου 26230-32522 Κιν. 6932390809 ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 24 Τηλ. ιατρείου 2621035747- Οικ. 2621035947


40 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

«Κινήθηκε» µόνο τον ∆εκαπενταύγουστο Μ

έτρια έως υποτονική σύµφωνα µε τους καταστηµατάρχες η κίνηση έως τώρα, µε µία µικρή και σύντοµη αύξηση τις ηµέρες πριν από τον ∆εκαπενταύγουστο. Μάταια διατηρούσαν κάποιες ελπίδες για την περίοδο των εκπτώσεων, δυστυχώς τα έσοδα αρκούν µόνο για τα πάγια έξοδα. Σε µία περίπου εβδοµάδα και συγκεκριµένα στις 31 Αυγούστου, ολοκληρώνεται επίσηµα η περίοδος των εκπτώσεων, µε τους ιδιοκτήτες να έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν θα δουν άνοδο την τελευταία στιγµή. Όπως δήλωσαν οι έµποροι του Πύργου, οι ετεροδηµότες µπορεί να ήρθαν όπως κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους αλλά δεν πρόσφεραν και πολλά στην τοπική αγορά, καθώς τα οικονοµικά όλων έχουν υποστεί πολλαπλές περικοπές µε αποτέλεσµα να περιορίζονται στα απαραίτητα έξοδα. Σε δήλωσή της, η κ. Λαµπρινή Αναστασοπούλου, καταναλώτρια, τόνισε: «εγώ πάντως αλλά και οι γνωστοί µου κάναµε ελάχιστες αγορές έως καθόλου θα έλεγα. ∆εν υπάρχει λόγος να συγκρίνουµε το φετινό καλοκαίρι µε τα προηγούµενα γιατί οι διαφορές τους είναι εµφανείς σε όλους. Η κατάσταση οδεύει προς το χειρότερο».

Αυτό που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται, καταναλωτές και καταστηµατάρχες είναι ο χειµώνας που πλησιάζει. Κάνοντας έναν γρήγορο απολογισµό στο καλοκαίρι που αποχαιρετάµε σιγά-σιγά, αντιλαµβανόµαστε ότι η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Οι ιδιοκτήτες των τοπικών καταστηµάτων, έπειτα από έναν πολύ δύσκολο χειµώνα, πόνταραν στην αύξηση της κίνησης κατά τους θερινούς µήνες. Τα πράγµατα όµως δεν εξελίχθηκαν θετικά, µε αποτέλεσµα να εκφράζονται φόβοι για ακόµα µεγαλύτερη οικονοµική δυσχέρεια. Όπως δήλωσε η κ. Ακριβή Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτρια καταστήµατος, «η κίνηση είναι µέτρια αλλά αυτό ήταν κάτι το αναµενόµενο. ∆εν νοµίζω ότι υπάρχει καταστηµατάρχης που περίµενε κάτι ιδιαίτερο το συγκεκριµένο καλοκαίρι. Απλά για να διατηρήσουµε τα καταστήµατά µας ανοικτά… ∆ουλέψαµε αποκλειστικά µε το πελατολόγιό µας, οι περισσότεροι ετεροδηµότες δεν βγήκαν για αγορές. Ανησυχούµε πολύ για την χειµερινή περίοδο… από την στιγµή που τα πράγµατα ήταν µέτρια το καλοκαίρι, πώς θα είναι το χειµώνα»; Η περασµένη χειµερινή περίοδος

έφερε το λουκέτο σε πολλά καταστήµατα. Ας ελπίσουµε µόνο ότι θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να διατηρήσουν ανοικτά τα µαγαζιά

τους, αν και εκφράζονται φόβοι πως κάτι τέτοιο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Ειρήνη Πεππέ «Ιδιαιτέρως µέτρια θα χαρακτήριζα την φετινή περίοδο των εκπτώσεων. Με τα ισχύοντα οικονοµικά δεδοµένα, οι ιδιοκτήτες των καταστηµάτων δεν ανέµεναν κάτι παραπάνω. Γνωρίζαµε πολύ καλά ότι τα πράγµατα θα είναι υποτονικά και οι αγορές θα γίνονται µε µέτρο. Το µόνο σίγουρο για εµάς είναι η αβεβαιότητα που αποπνέει ο χειµώνας».

Χρυσούλα Λεοναρδοπούλου «∆εν είµαι καθόλου ικανοποιηµένη από την περίοδο των εκπτώσεων. Η αγοραστική δύναµη είναι ιδιαίτερα υποτονική µε µικρή αύξηση τις παραµονές του ∆εκαπενταύγουστου. Αυτό όµως αρκεί µόνο για την διευθέτηση των υποχρεώσεων και των εξόδων µας. Με λίγα λόγια µας βοηθά απλά να µείνουµε στην αγορά».

Παναγιώτα Καρανάση «Οι εκπτώσεις θα ολοκληρωθούν σε µία εβδοµάδα περίπου και η κίνηση µόνο µέτρια θα µπορούσε να χαρακτηριστεί. Σίγουρα ελπίζαµε σε µία µικρή αύξηση, κάτι που δεν συνέβη. ∆εν θα έλεγα ότι η τοπική αγορά κινήθηκε από τους ετεροδηµότες, καθώς λίγοι ήταν αυτοί που προέβησαν σε αγορές».

Γιώργος Σοφός «Όλοι ελπίζαµε στην αύξηση της κίνησης κατά την διάρκεια των εκπτώσεων. ∆υστυχώς όµως, τα πράγµατα δεν κυλούν όπως τα περιµέναµε. Μπορεί να κινείται λίγο η αγορά αλλά δεν είναι αρκετό ώστε να ξεφύγουµε από τις υποχρεώσεις µας».

Φόβος εκφράζεται από τους ιδιοκτήτες καταστηµάτων για το πώς θα καταφέρουν να διατηρήσουν τα µαγαζιά τους ανοικτά κατά την διάρκεια του χειµώνα, που όπως προβλέπεται θα είναι ο δυσκολότερος έως τώρα.

Γαληνή Τσαρουχά galini_tsaroucha@hotmail.com

Γιώργος Θεοδωρόπουλος «Μέτρια θα έλεγα πως είναι η κίνηση κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Βέβαια, την εβδοµάδα πριν από τον ∆εκαπενταύγουστο σηµειώθηκε µία µικρή αύξηση αλλά δυστυχώς για λίγο. Σιγά-σιγά, η δουλειά µειώνεται και πάλι και επιστρέφουµε στα αρχικά επίπεδα».

Tέλος το κυνήγι για τους κληρικούς!

Κ

υνήγι τέλος από φέτος για τους κληρικούς, καθώς τέθηκε σε ισχύ παλαιότερη απόφαση της Ιεράς Συνόδου, µε την οποία απαγορεύεται η οπλοφορία για την εν λόγω ενασχόληση. Η κυνηγετική περίοδος άρχισε στις 20 Αυγούστου και µεταξύ αυτών που πήγαν να ανανεώσουν την άδεια θήρας ήταν και αρ-

κετοί κληρικοί. Βρέθηκαν όµως προ εκπλήξεως όταν ενηµερώθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό. Η Ιερά Σύνοδος πήρε την απόφαση να απαγορεύσει την οπλοφορία για το κυνήγι το 2006, όταν ένας ιερέας ενεπλάκη σε ατύχηµα και µετά από ερώτηµα της αστυνοµίας. Πιο αναλυτικά, είχε πλήρως

απαγορεύσει την οπλοκατοχή και οπλοχρησία στους κληρικούς, και της θήρας συµπεριλαµβανοµένου, τόσο γιατί δεν συνάδει µε το ιερατικό σχήµα όσο και για την προστασία των ίδιων να µην καταστούν υπαίτιοι φόνου και εκπέσουν της ιεροσύνης τους. Στην πράξη η συγκεκριµένη απόφαση δεν είχε εφαρµοστεί, ωστόσο ένα νέο κυνη-

γετικό ατύχηµα πέρσι, στο οποίο ενεπλάκη κληρικός, οδήγησε τις αστυνοµικές αρχές να την ενεργοποιήσουν. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των ιερέων-κυνηγών, καθώς υποστηρίζουν ότι τηρούν πιστά όλους τους κανόνες στα χρόνια που ασχολούνται µε τη θήρα.

patrisnews40 deyteriatiko  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you