Page 1

ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Αναµένοντας τις εξελίξεις…

Νίκησε, αλλά… έχασε Ντεντόπουλο

Σελίδα 18

Σελίδα 19

ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ: 39149 ΤΙΜΗ: 0,80€

ΤΙΜΗ ΑΘΗΝΑΣ: 1,00€

www.patrisnews.com «ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙ∆ΑΣ

30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

«ΕΣΒΗΣΕ»

Εγκαινιάστηκε υπερσύγχρονο κολυµβητήριο! Σελίδα 40

Ξεψύχησε πηγαίνοντας στο Νοσοκοµείο για... ένα ράµµα στο φρύδι!

ΑΦΗ ΦΛΟΓΑΣ Από την Αρχ. Ολυµπία στον κόσµο!

ΤΟ ΤΑΞΙ∆Ι ΞΕΚΙΝΗΣΕ... Σελίδες 6,7 και 8

το παλικάρι...

Ο άτυχος Μάριος Μαρκουτσάς από την Αµαλιάδα ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού Η διαδροµή της φλόγας στην Ηλεία

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

Από έναν φιλικό αγώνα µπάσκετ στον θάνατο... Σελίδα 10

Σε Αρχαία Ήλιδα και Πύργο Σελίδες 9 και 12

Στηρίζοντας την αγορά του Νοµού Ηλείας ενισχύουµε την τοπική οικονοµία


ΗΛΕΙΑΚΑ

δρώµενα

»

∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

]

2 ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙ∆Ο ΤΗΣ ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΑΣ

Όταν µιλούν

οι αριθµοί

∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

30% αυξήθηκαν οι εισαγωγές ασθενών µε καρδιοπάθεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκοµείο την τελευταία 2ετία. Νέοι στην Ελλάδα: 35% υπέρβαροι, 11% παχύσαρκοι (τα περιττά κιλά τους καθιστούν υποψήφιους για καρδιοπάθεια).

ια όλα τα ξενύχτια, για την κούραση, για όλες αυτές τις ώρες, πολλές φορές και τις µέρες, που µας «χάνουν» τα σπίτια µας, οι οικογένειές µας και τα αγαπηµένα µας πρόσωπα, για όλα τα «κοµµένα» ή χαµένα (εξαιτίας της επικαιρότητας) ρεπό, άδειες και αργίες κ.α, η βράβευση των δηµοσιογράφων που καλύπτουµε τα ρεπορτάζ της πεδινής Ηλείας, το βράδυ του Σαββάτου στα 21α «Καβασίλεια» ήταν µια δικαίωση και µια αναγνώριση ότι αυτό που κάνουµε, το κάνουµε καλά! Ευχαριστούµε θερµά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καβασίλων, τους συντελεστές της εκδήλωσης, αλλά και όλους τους κατοίκους της πεδινής Ηλείας για τη στήριξη και την εµπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπά µας όλα αυτά τα χρόνια! Σ.Π.

[

Γ

Ιεροµάρτυρος Γρηγορίου του θαυµατουργού (†335). Μαρτύρων Μαρδονίου, Γαϊανής, Ριψιµίας, Στρατονίκου. Οσίων Γρηγορίου και Μιχαήλ, των Ρώσων. Ο Γρηγόριος έζησε και µαρτύρησε επί αυτοκρατορίας ∆ιοκλητιανού. Ήταν γιος του Ανάκ, συγγενής του βασιλιά της Αρµενίας Κουσαρώ. Ο πατέρας του Αγίου Γρηγορίου ήταν ένας από τους υπεύθυνους για τη δολοφονία του βασιλιά της Αρµενίας. Οι Αρµένιοι για να εκδικηθούν σκότωσαν τον Ανάκ και την οικογένειά του, εκτός από τον Γρηγόριο και έναν αδελφό του. Μετά από χρόνια ο γιος του Κουσαρώ, ο Τηριδάτης, συνέλαβε τον Γρηγόριο επειδή ήταν χριστιανός και τον βασάνισε σκληρά. Όταν δε έµαθε ότι πρόκειται για το γιο του Ανάκ, ο οποίος ευθυνόταν για τη δολοφονία του πατέρα του, διέταξε να τον ρίξουν σε λάκκο µε φίδια και άλλα ερπετά. Ο Γρηγόριος όχι µόνο δεν έπαθε τίποτα αλλά επέζησε για 15 χρόνια τρεφόµενος µε το ψωµί που του πήγαινε κρυφά µια χήρα.

Ο Κ Α Ι Ρ ΟΣ

Σελήνη: 25 ηµ. Ανατολή: 06:20 - ∆ύση: 18:10

στην Ηλεία

30% αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρδιά ο σακχαρώδης διαβήτης. Στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότεροι από 1 εκατ. διαβητικοί. 4 στα 10 κρεβάτια στις ΜΕΘ των καρδιολογικών κλινικών καταλαµβάνονται από γυναίκες. 1 στους 5 εµφραγµατίες πεθαίνει επιτόπου από αρρυθµία.

5 - 8 - 15 - 26 - 38 - Τζόκερ: 18 11 - 23 - 28 - 30 - 33 - 44 + 40

Ι.

Περάστε

ΚΤΕΟ ΣΕ 20 λεπτά!

ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

www.patrisnews.com

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2621022549 2621032563 2621034855 FAX

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502 2621024059 2621026683 FAX

ΑΘΛΗΤΙΚΟ 2621026203

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621035338

Πλήρως ισότιµα µε τα δηµόσια ΚΤΕΟ καιµε τις ίδιες τιµές! ΣΥΝ ΤΡΙΑ∆Α ΠΥΡΓΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 26210 20970-1-2 ΤΗΛ.:2


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Επί του θέµατος

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

3

Το κράτος δικαίου «ξύπνησε» αργά… M

Από τον ΧΡΙΣΤΟ ΠΛΕΥΡΙΑ xr_plevrias@yahoo.gr

* Oι απόψεις του συντάκτη της στήλης δεν εκφραζουν απαραίτητα τις θέσεις της εφηµερίδας

έρες από τη σύλληψη των µελών της «17η Νοέµβρη» µας έρχονται και πάλι στη µνήµη, από την κάλυψη τηλεοπτικώς των γεγονότων µε «πρωταγωνιστές» αυτή την φορά τα στελέχη της «Χρυσής Αυγής». Τα ίδια αυτοκίνητα, οι ίδιες κουκούλες, πιθανόν και τα ίδια γιλέκα, αλλά µε σαφώς, πολύ διαφορετικά πρόσωπα από εκείνα του 2002… Η οργάνωση της Χ.Α µπορεί να αντιµετωπιστεί πλέον δικαστικά και εκτός απροόπτου και κοινοβουλευτικά. Το ιδεολογικό πάντως αλλά και πολιτικό υπόστρωµα που την εξέθρεψε αν και µε τις τελευταίες εξελίξεις, προσωρινά δείχνει να περιορίζεται, δεν πρόκειται να εξαλειφθεί. Θα επιδιωχθεί έτσι να επανεκκινηθούν προσεγγίσεις που αφορούν στον σoβινιστικό τρόπο µιας καινούριας ιδεολογικής πλατφόρµας, που θα έχει πάντα ως βάση τον εθνικισµό. Και λίγο – πολύ θα ακολουθεί την πρακτική της δαιµονοποίησης των µεταναστών, την καταγγελία της διαφορετικότητας, την επιλεκτική προστασία των ανθρώπινων δικαιωµάτων και την προώθηση της εθνικής εσωστρέφειας που οδηγεί στην διεθνή αποµόνωση… Το ζήτηµα είναι, αν µπορούµε εµείς και η κοινωνία µας να προβάλει τις απαιτούµενες αντιστάσεις, για ένα πρόβληµα, δηµιουργός του οποίου δεν είναι οι οπαδοί ενός ακραίου εθνικισµού αλλά το απαξιωµένο και προσφάτως µνηµονιακό πολιτικό µας σύστηµα… Πάντως , η αλλαγή της ατζέντας στην επικαιρότητα, µε τη µονοπώληση του θέµατος της Χ.Α και των παρανοµιών που έχει διαπράξει, αποτελεί ήδη ένα πρώτης τάξεως προκάλυµµα για να περάσουν από την τρόικα – µέσω της κυβέρνησης – τα νέα µέτρα.

∆ηµοσιεύτηκε στα ψιλά π.χ. ότι η τρόικα ανέτρεψε τα στοιχεία του Υπ. Οικονοµικών για την ύφεση, προσδιορίζοντάς την στο 4% για το τρέχον έτος, από το 3,8% που την ήθελαν ο κ. Στουρνάρας και το επιτελείο του. Απαρατήρητα πέρασαν επίσης τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τη νέα µείωση µισθών ύψους 9,1%. Οπως και οι «αποκαλύψεις» Ολι Ρεν για την αλλαγή νόµου που απελευθερώνει το ποσοστό των µαζικών απολύσεων! Αλλά και η επιβολή φόρου σε µια νέα διαµόρφωση για το χαράτσι που θα πληρώνουµε µε φοροτεχνικά

Η αλλαγή της ατζέντας στην επικαιρότητα, µε τη µονοπώληση του θέµατος της Χ.Α και των παρανοµιών που έχει διαπράξει, αποτελεί ήδη πρώτης τάξεως προκάλυµµα για να περάσουν τα νέα µέτρα… τερτίπια περισσότερο από το 2014… Η µη αποδοχή εξάλλου των κυβερνητικών θέσεων για το πρωτογενές πλεόνασµα για το οποίο διθυραµβικά κάποιοι πολιτικοί (τύπου Άδωνι Γεωργιάδη) µας παρουσίαζαν, οδηγεί στο «άνοιγµα» του ασφαλιστικού που φέρνει περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις, µικραίνει ακόµη το εφάπαξ και «ψαλιδίζει» τις κοινωνικές (όσες απέµειναν) παροχές! Η επίκληση του κράτους ∆ικαίου τώρα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που αποκαθιστά τα πράγµατα είναι απολύτως σωστή.

Μόνο που έγινε µε καθυστέρηση αρκετών µηνών και αφού προηγουµένως τα όρια της ανοχής και της απάθειας του δηµοκρατικού συστήµατος είχαν εξαντληθεί. Έπρεπε άραγε να χυθεί και άλλο αίµα; Να χαθεί η ζωή ενός νέου ανθρώπου για να αποφασίσει ο κ. ∆ένδιας να ζητήσει την παρέµβαση της ∆ικαιοσύνης; Από το 1993 η δράση σε παράνοµο πλαίσιο µε εγκληµατικές πράξεις νεοναζιστών (πολλές φορές και συγκεκριµένων) είναι καταγεγραµµένη. Αυτό αποκαλύπτεται ξεκάθαρα σήµερα, µετά και τη δηµοσιοποίηση της λίστας επιθέσεων από τις αθηναϊκές εκδόσεις του Σαββατοκύριακου. Το κράτος ∆ικαίου λοιπόν, είναι καλό να φροντίζει και για το… «προλαµβάνειν» και όχι απλώς να καταγγέλλει και να καταστέλλει τα «κακώς κείµενα» και µάλιστα κατόπιν εορτής… Η ∆ικαστική εξουσία από την πλευρά της µας εντυπωσίασε για τα ευέλικτα αντανακλαστικά της! Ενήργησε άµεσα, συµµετοχικά και υποδειγµατικά, κάνοντας τη δουλειά της σε διάστηµα απίστευτα µικρό. Είναι και τούτο κάτι, που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο στη δεδοµένη χρονική συγκυρία…

editorial


4

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

» Με το µάτι των συντακτών µας ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

?

ΕΡΩΤΗΣΗ Λιγότερους φόρους σ’ όσους συναλλάσσονται µε πιστωτικές κάρτες υπόσχεται το Υπουργείο Οικονοµικών, γιατί µε αυτόν τον τρόπο πατάσσεται η φοροδιαφυγή. Μα καλά, τα οικονοµικά επιτελεία της χώρας δεν γνωρίζουν ότι οι τράπεζες έχουν «κόψει» τις πιστωτικές κάρτες από όλους σχεδόν τους Έλληνες εδώ και δύο χρόνια;

!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Μάλλον τα οικονοµικά επιτελεία δεν έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχουν πια χρήµατα ούτε για αγορές, ούτε για κατανάλωση, ούτε για φόρους και χαράτσια. Πόσο µάλλον να καταλάβουν ότι δεν έχουµε πια πιστωτικές κάρτες. Εκτός και αν η πληρωµή των µισθών και των συντάξεων αρχίσει να γίνεται µε «πλαστικό χρήµα».

Απαράδεκτα όσα συµβαίνουν Όσα συµβαίνουν µε τις απολύσεις προκαλούν έντονη κοινωνική αναστάτωση και σαφώς είναι απαράδεκτο να χάνουν συνάνθρωποί µας τη δουλειά τους. Αυτό επεσήµανε προσφάτως ο Αντιδήµαρχος Πύργου Χαρ. Αριστειδόπουλος, εκφράζοντας έντονη δυσφορία για τις τελευταίες εξελίξεις. Και στον χώρο της Τοπ. Αυτοδιοίκησης αλλά και στον ιδιωτικό τοµέα, όπου επίσης γνωρίζει πολύ καλά τα πράγµατα. Να σηµειωθεί ότι όλο αυτό το χρονικό διάστηµα ο κ. Αριστειδόπουλος βρέθηκε κοντά σε όσους δοκιµάζονται από την απειλή της διαθεσιµότητας και των απολύσεων... Π.Α.

»

Με συνεχή δραστηριότητα Πρωτοβουλίες που αφορούν ζητήµατα ιδιαιτέρως σοβαρά για την Ηλεία, αλλά και τον επιχειρηµατικό κλάδο, αναπτύσσει τελευταία ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιµελητηρίου Νίκος Παναγιωτακόπουλος. Καθηµερινά παρακολουθεί τις εξελίξεις, βρίσκεται συνέχεια στο ΕΒΕ και η µόνιµη συνεργασία του µε τον Πρόεδρο Κώστα Νικολούτσο που εξαντλεί µε την σειρά του ατελείωτες ώρες στο Επιµελητήριο φέρνει και το ανάλογο αποτέλεσµα. Με παρεµβάσεις εύστοχες και συγκεκριµένες... Π.Α.

Η «Αχαϊκή...» Η «Αχαϊκή Τράπεζα» έπεσε θύµα των οικονοµικών πολιτικών που εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό υποστήριξε προσφάτως ο Ευάγγελος Φλωράτος προσθέτοντας ακόµη, ότι δεν του δόθηκε χρόνος για να διαχειριστεί την κατάσταση, αφήνοντας τόσο τους µεριδιούχους όσο και τους πελάτες της Τράπεζας έρµαια του πανικού των εξυγιάντων. Η απόφαση για το κλείσιµο της «Αχαϊκής» ήταν µια παράνοµη απόφαση τονίζει ο πρώην πρόεδρός της. Χ.Π.

»

Θόρυβος...

...αλλά αληθινά

*** Το βασικό επιχείρηµά τους είναι ότι, ενώ 686.000 αγρότες (µε ονοµατεπώνυµο) εισπράττουν επιδοτήσεις από τα κοινοτικά ταµεία που ξεπερνούν τα 2,2 δισ. ευρώ τον χρόνο πλέον των εισοδηµάτων που αποκτούν από τη δραστηριότητά τους, όχι

µόνο δεν συµµετέχουν στην κατανοµή των φορολογικών βαρών, αλλά δεν πληρώνουν ούτε τις εισφορές προς τον ΟΓΑ και τον ΕΛΓΑ. *** Η κυβέρνηση όµως προβληµατίζεται καθώς µια τέτοια απόφαση, δηλαδή να παρακρατηθούν τα χρήµατα των επιδοτήσεων προτού µπουν στους λογαριασµούς των αγροτών τα Χριστούγεννα, θα ξεσηκώσει τους αγροτοσυνδικαλιστές και αντιπρότεινε να εξεταστεί η δυνατότητα να πληρώσουν τα χρέη τους σε δόσεις. Χ.Π.

Από τις 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η διανοµή του πετρελαίου θέρµανσης και µε τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα από το υπουργείο Οικονοµικών το επίδοµα να µην αποσυνδέεται από το πετρέλαιο θέρµανσης, όπως και να µην προκαταβάλλεται. Σχετικά µε την τιµή διάθεσης σύµφωνα µε την Καθηµερινή της Κυριακής θα κάνει έναρξη στα 1,30 ευρώ το λίτρο. Π.Φ.

Έµπειρος...

Ποιος βουλευτής Ηλείας το πρωί διαβάζει εφ. «Πατρίς» και το µεσηµέρι κάνει τα ρεπορτάζ ερώτηση στη Βουλή; Η «µερίδα τοπικού Τύπου» έχει και όνοµα, αγαπητέ. Π.Φωτ.

Τέσσερα χρόνια µετά την είσοδο της χώρας στο µνηµόνιο η τρόικα απαίτησε από την κυβέρνηση να εγκαταλείψει τη λογική του πολιτικού κόστους και να στείλει τον λογαριασµό και στους αγρότες προκειµένου να βγει πέρα ο προϋπολογισµός του 2014.

Πετρέλαιο θέρµανσης

» Aνεξέλεγκτα...

[ Ακούει κανείς; ]

ΡΙΨΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο κ. Λάµπρος Νικολετόπουλος θα αντικαταστήσει σύµφωνα µε τη σειρά εκλογής, τον παραιτηθέντα ∆ηµοτικό Σύµβουλο της παράταξης ΝΕ.∆.Α, κ. Κωνσταντίνο Μπάδα. Πρόκειται για ένα έµπειρο αυτοδιοικητικό πρόσωπο στην περιοχή της Ζαχάρως που αναµένεται να βοηθήσει µε την παρουσία του στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο. Γ. Τ.

Τον… αλίµονο φαίνεται ότι τραβάνε - σύµφωνα µε τα λεγόµενά τους - οι περίοικοι της πλατείας Αυγερινού λόγω του θορύβου από τις µονάδες κλιµατισµού της Αγροτικής Τράπεζας. Τους τελευταίους µήνες, ο θόρυβος, σύµφωνα µε τους κατοίκους που επικοινώνησαν µε την εφηµ. «Πατρίς» έχει γίνει ανυπόφορος. Και µολονότι το έχουν επισηµάνει στους υπεύθυνους της τράπεζας και έχουν λάβει υποσχέσεις για επιδιόρθωση του, αυτό δεν έχει γίνει ακόµα. Ν.Σ


6

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην χθεσινή τελετή αφής είχαν οι µαθητές των σχολείων της Ολυµπίας και του Πελοπίου που σχηµάτισαν, στην πλαγιά του Αρχαίου Σταδίου, τους πέντε Ολυµπιακούς κύκλους.

∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Την χορογραφία στο Αρχαίο Στάδιο, άνοιξαν τα αγόρια του Χορού, κάνοντας αναπαράσταση αρχαίων αθληµάτων.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΣΟΤΣΙ 2014» Η ΑΦΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Το ταξίδι άρχισε… Τ

ο Απολλώνιο Φως της Αρχαίας Ολυµπίας έδωσε και πάλι τις ακτίνες του, και µε µια σεµνή τελετή, απόλυτα συνυφασµένη µε το Ολυµπιακό ιδεώδες, πραγµατοποιήθηκε µε επιτυχία η Αφή της Ολυµπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙ Χειµερινούς Ολυµπιακούς Αγώνες «ΣΟΤΣΙ 2014». Η φλόγα, από τα χέρια της Πρωθιέρειας Ινούς Μενεγάκη µεταλαµπαδεύτηκε στον πρώτο Λαµπαδηδρόµο Γιάννη Αντωνίου κι έτσι άρχισε το µεγάλο ταξίδι της για το µακρινό Σότσι. Η σεµνή τελετή, πραγµατοποιήθηκε στο Αρχαίο Στάδιο της Ολυµπίας, στους πρόποδες του Κρόνιου Λόφου, παρουσία του προέδρου της ∆ΟΕ Ζακ Ρογκ, του προέδρου της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του προέδρου της ∆ΟΑ Ισίδωρου Κούβελου, των µελών της ∆ΟΕ Λάµπη Νικολάου, Βιτάλι Σµιρνόφ, Αλεξάντερ Ζούκοφ, Σαµίλ Τάρπισεφ και Άλεξ Γκίλαντι. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Αθλητισµού Γιάννης Ανδριανός.

Το «παρών» έδωσαν επίσης Έλληνες και ξένοι αξιωµατούχοι της πολιτικής ηγεσίας, ανάµεσα στους οποίους ο αντιπρόεδρος της ∆ηµοκρατίας των Σάχα Ντµίτρι Γλουσκό, ο δήµαρχος του Σότσι Ανατόλι Παχόµοφ, η πρώην Υπουργός και µέλος της ΕΟΕ Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, ο Περιφερειάρχης ∆υτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, οι Βουλευτές του Νοµού µας Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Κουτσούκος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαµπος Καφύρας καθώς επίσης ∆ήµαρχοι της Ηλείας και όχι µόνο µόνον, άλλοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και συλλόγων. Ανάµεσα στο κοινό, βρέθηκαν επίσης ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η πρώην βασίλισσα Άννα – Μαρία. Την τελετή παρακολούθησαν επίσης εκατοντάδες θεατές, άνθρωποι κάθε ηλικίας από την Ελλάδα και από κάθε γωνιά του πλανήτη που βρέθηκαν στην περιοχή για να ζήσουν από κοντά τη σηµαντική αυτή στιγµή της Αφής της Ολυµπιακής Φλόγας για τους ΧΧΙΙ Χειµερινούς Ολυµπιακούς Αγώνες «Σότσι 2014».

Η τελετή ξεκίνησε µε ανάκρουση του Ολυµπιακού Ύµνου και των Εθνικών Ύµνων της Ρωσίας και της Ελλάδας από την Μικτή Χορωδία ΟΤΕ της Αθήνας. Τον συντονισµό της τελετής είχε ο Αλέξης Κωστάλας.

Λαµπρή η τελετή ς για τους ΧΧΙΙ Χειµερινού Ολυµπιακούς Αγώνες, χθες το µεσηµέρι στην Αρχαία Ολυµπία

Η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη παραδίδει στον πρώτο Λαµπαδηδρόµο Γιάννη Αντωνίου το Ολυµπιακό Φως. Το ποίηµα του Τάκη ∆όξα «Το Φως της Ολυµπίας» απήγγειλε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Ο µικρός Αναστάσης Παναγιατάκης, στο ρόλο του Αµφιθαλή παίδα, παραδίδει στην Πρωθιέρεια το κλαδί της ελιάς.

Οι χαιρετισµοί… Η τελετή άνοιξε µε µαθητές του ∆ηµοτικού Σχολείου και Γυµνασίου Αρχαίας Ολυµπίας και του Γυµνασίου και Λυκείου Πελοπίου, 80 στον αριθµό, να σχηµατίζουν τους πέντε Ολυµπιακούς Κύκλους στην πλαγιά του Αρχαίου Σταδίου, κερδίζοντας το θερµό χειροκρότηµα του κοινού. Ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυµπιακού Ύµνου, των Εθνικών Ύµνων του Καναδά και της Ελλάδας από την Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου ∆ηµήτρη Μπουζάνη. Ταυτόχρονα έγινε και η έπαρση των αντίστοιχων σηµαιών. Απόσπασµα από το ποίηµα του αείµνηστου Ηλείου Τάκη ∆όξα «Το Φως της Ολυµπίας» απήγγειλε µε τη στεντόρεια φωνή του ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου ενώ τον συντονισµό της τελετής είχε για µια ακόµα φορά ο Αλέξης Κωστάλας. Ο ∆ήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας Θύµιος Κοτζιάς, άνοιξε την τελετή µε χαιρετισµό, τονίζοντας µεταξύ άλλων «Από την Ολυµπία σήµερα,

θέλω επίσης να τονίσω στην παγκόσµια κοινότητα το άλλο λαµπρό πρόσωπο και την συµβολή της Ελλάδας στον Πολιτισµό και την ιστορική εξέλιξη του Ανθρώπου. Από την φιλοσοφία και την επιστήµη, την τέχνη και την αισθητική, την ευγενή άµιλλα και την Ολυµπιακή Ιδέα, την δηµοκρατία και την Ιδέα της Ειρήνης». Ο Πρόεδρος της ∆ΟΕ Τόµας Μπαχ, τόνισε µεταξύ άλλων «Ο Pierre de Coubertin, η καρδιά του οποίου αναπαύεται στην Αρχαία Ολυµπία αναβίωσε το µοναδικό δώρο των Ελλήνων στον ανθρώπινο πολιτισµό µετά από περισσότερα από 1.500 χρόνια. Πήρε την ιδέα των Ολυµπιακών Αγώνων, της έδωσε νέα πνοή, την ανέπτυξε και µαζί µε την Ελλάδα την παρουσίασε σ’ όλο τον κόσµο το 1896. Για τον λόγο αυτό, ειδικά σήµερα εδώ, στην Αρχαία Ολυµπία, αισθανόµαστε την ανάσα της ιστορίας του πολιτισµού. Όµως νιώθουµε και ευθύνη για το µέλλον όλων όσων αντιπροσωπεύουν οι Ολυµπιακοί Αγώνες σε σχέση µε τον πο-


ΠΑΤΡΙΣ

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

7

Η χορογραφία των ιερειών, που εµπνεύστηκε η Χορογράφος Άρτεµις Ιγνατίου, στη µουσική που έγραψε ο Γιάννης Ψειµάδας, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

∆εκάδες επίσηµοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθησαν την τελετή αφής. Η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, την ώρα που ανάβει η Ολυµπιακή Φλόγα, στο τελετουργικό στον Ναό της Ήρας, το οποίο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει µικρός αριθµός επισήµων.

Το… ελληνικό ταξίδι της Φλόγας

Χαιρετισµούς απηύθυναν ο ∆ήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας Θύµιος Κοτζιάς, ο Πρόεδρος της ∆ΟΕ Τόµας Μπαχ, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Σότσι 2014» Ντµίτρι Τσερνισένκο και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος.

λιτισµό και τις αξίες. Στη φλόγα που άναψε σήµερα από τον ελληνικό ήλιο οφείλεται ο σηµερινός ειρηνικός εορτασµός. Οι δάδες θα τη µεταφέρουν στο Ολυµπιακό µέλλον. Έτσι η Ολυµπιακή Λαµπαδηδροµία θα είναι ο αγγελιοφόρος των Ολυµπιακών Αξιών της υπεροχής, της φιλίας και του σεβασµού χωρίς διακρίσεις. Τους επόµενους µήνες αυτό το µήνυµα θα φτάσει και θα εµπνεύσει ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώµατα». Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Σότσι 2014» Ντµίτρι Τσερνισένκο είπε «Αυτή είναι η αρχή ενός επικού ταξιδιού της Ολυµπιακής ∆άδας. Ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη Ρωσία για

Η Ολυµπιακή Λαµπαδηδροµία επί ελληνικού εδάφους θα διαρκέσει 7 ηµέρες και θα καλύψει 2.000 χιλιόµετρα. Το ιερό Φως θα µεταφέρουν 250 Λαµπαδηδρόµοι και θα περάσει από 33 πόλεις και 23 νοµούς της χώρας. Στην Ηλεία πραγµατοποιήθηκαν δυο τελετές, στην Αρχαία Ήλιδα και στον Πύργο. Οι πόλεις όπου θα διανυκτερεύσει κατά σειρά είναι τα Καλάβρυτα (29/9), το Καρπενήσι (30/9), η Κατερίνη (1/10), η Φλώρινα (2/10) και τα Τρίκαλα (3/10) ενώ την προτελευταία ηµέρα θα διανυκτερεύσει στην Ακρόπολη (4/10). Η Τελετή Παράδοσης της Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Σότσι 2014», θα πραγµατοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 5:00 το απόγευµα στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής ∆ηµοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Τελευταίος Λαµπαδηδρόµος, θα είναι ο πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ Παναγιώ της Μαρκουίζος.

πάντα. Η Φλόγα θα ταξιδέψει στο βυθό της πιο βαθιάς λίµνης του κόσµου… Στην κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ευρώπης… Ακόµα και στο διάστηµα. Και όπου κι αν

Εκατοντάδες θεατές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθησαν την αφή από την πλαγιά του Αρχαίου Σταδίου.

πάει, θα µεταφέρει το πνεύµα του Ολυµπισµού στα σπίτια - και στις καρδιές - των Ρώσων. Καθώς η Ρωσία φωτίζει το µονοπάτι του δικού µας λαµπρού µέλλοντος, µαζί θα φωτίσουµε τον κόσµο. Και όπως υποσχέθηκε ο Βαρώνος Πιερ ντε Κουµπερτέν, θα ενισχύσουµε «την κατανόηση µεταξύ των εθνών για το καλό µιας ανθρωπότητας, πιο ενθουσιώδους, πιο γενναίας, πιο αγνής. Έχουµε την τιµή να παραλαµβάνουµε την Ολυµπιακή Φλόγα. Υποσχόµαστε να τη µεταφέρουµε µε υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια». Στην οµιλία του ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος µεταξύ άλλων επισήµανε «Όπως κάθε φορά, έτσι και σήµερα, τα συναισθήµατα που γεννά η Τελετή Αφής είναι τόσο πλούσια, που κάνουν µοναδικές αυτές τις στιγµές, ανεπανάληπτες θα έλεγα, στη ζωή κάθε ανθρώπου. Γιατί από εδώ, από την Ολυµπία, από την Ελλάδα, ξεκινά για να ακουστεί σε κάθε γωνία του πλανήτη, το µήνυµα που ακτινοβολεί η Φλόγα των Ολυµπιακών Αγώνων, το πανανθρώπινο µήνυµα για ειρήνη και συναδέλφωση των λαών. Αυτό το µήνυµα εισπράττει η ανθρωπότητα µαζί µε την βαθιά πεποίθηση ότι ο αθλητισµός και ο Ολυµπισµός µπορούν να συνεισφέρουν στη δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου, µέσα από πρωτοβουλίες που προωθούν το διάλογο, τη συµφιλίωση, την αµοιβαία κατανόηση και την αλληλεγ-

γύη».

Το τελετουργικό… Ακολούθησε το τελετουργικό της Αφής της Ολυµπιακής Φλόγας στο Ναό της Ήρας το οποίο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει περιορισµένος αριθµός επισήµων. Ακολούθησε το χορευτικό στο Αρχαίο Στάδιο, µε τα αγόρια του Χορού να αναπαριστάνουν αρχαία αθλήµατα και τις ιέρειες να εκτελούν, µε απόλυτο συγχρονισµό και άψογους σχηµατισµούς τη χορογραφία που εµπνεύστηκε η Χορογράφος Άρτεµις Ιγνατίου, στην πρωτότυπη µουσική που έγραψε ο µουσικοσυνθέτης Γιάννης Ψειµάδας. Η Πρωθιέρεια Ινώ Μενεγάκη, µπήκε στο Αρχαίο Στάδιο και αφού ευχαρίστησε τον Θεό Απόλλωνα που έριξε τις ακτίνες του και άναψε η Ολυµπιακή Φλόγα, παρέδωσε τη φλόγα στον πρώτο Λαµπαδηδρόµο, τον χιονοδρόµο καταβάσεων Γιάννη Αντωνίου µαζί µ’ ένα κλαδί ελιάς, που λίγο νωρίτερα είχε πάρει από τον «αµφιθαλή παίδα» Αναστάση Παγιατάκη. Την ίδια ώρα, µια νεαρή ιέρεια ελευθέρωσε ένα λευκό περιστέρι. Ο Γιάννης Αντωνίου έτρεξε µέχρι το Άλσος του Pierre De Coubertin και αφού προσκύνησε στη Στήλη του, παρέδωσε την Ολυµπιακή Φλόγα στον Ρώσο αθλητή του Αλεξάντερ Μικαϊλοβιτς Χόκεϊ

Μια από τις ιέρειες, απελευθερώνει ένα λευκό περιστέρι στον ουρανό της Ολυµπίας.

Οβεκιν, ξεκινώντας έτσι το µεγάλο ταξίδι για το Σότσι, εκεί που στις 7 Φεβρουαρίου 2014 θα αρχίσουν οι ΧΧΙΙ Χειµερινοί Ολυµπιακοί Αγώνες. Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)


8

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Παραλειπόµενα και εικόνες από την τελετή Αφής

Γνωρίζονται από παλιά και βρήκαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο, ο ∆/νων Σύµβουλος του Οµίλου της Εθνικής Τράπεζας Αλ. Τουρκολιάς µε τον Εκδότη - ∆/ντη της εφηµ. «Πατρίς» Λεωνίδα Βαρουξή.

Ανάµεσα στο κοινό εντοπίσαµε και τον ∆ιοικητή Περιφερειακής ∆ιοίκησης της Πυροσβεστικής ∆υτικής Ελλάδας Παν. Γιαννακόπουλο, να τα λέει µε τον ∆ιοικητή της Π.Υ Πύργου Νίκο Νικολακόπουλο.

Στον χώρο βρίσκονταν διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και ο Ερυθρός Σταυρός, που κλήθηκαν να αντιµετωπίσουν αρκετά λιποθυµικά περιστατικά (ένα χρειάστηκε διακοµιδή σε Νοσοκοµείο), αφού η Αστυνοµία - στο πλαίσιο των µέτρων ασφαλείας - δεν επέτρεψε στους θεατές να εισέλθουν στο χώρο µε µπουκαλάκια νερό. Έτσι, µε τον ήλιο να καίει, ήταν λογικό, όχι µόνο να εξαντληθούν αρκετοί - κυρίως µικρά παιδιά και µεγαλύτεροι σε ηλικία πολίτες - αλλά και να εξοργιστούν. Κι αυτό, σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς, όχι µόνο ντόπιους αλλά και επισκέπτες, που ήρθαν στην περιοχή µόνο και µόνο για την τελετή αφής και έφυγαν…διψασµένοι, εξαντληµένοι και εκνευρισµένοι.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Αθλητισµού Γιάννης Ανδριανός, που έφτασε συνοδευόµενος από τον Κοσµήτορα της ΕΟΕ Φώτη Καϋµενάκη. ∆ιακρίνονται επίσης µαζί τους, η σύζυγος του κ. Ανδριανού Χριστίνα και η κόρη του Μαρία.

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η πρώην βασίλισσα Άννα – Μαρία παρακολούθησαν την τελετή αφής από την πρώτη σειρά.

Μαγνητική πύλη ελέγχου είχε εγκατασταθεί στον χώρο της αποβάθρας του παλαιού µουσείου, απ’ όπου πέρασαν όλοι οι διαπιστευµένοι που κατευθύνονταν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Ολυµπίας, για την χθεσινή τελετή αφής της Ολυµπιακής Φλόγας. Την τελευταία φορά που είχε χρησιµοποιηθεί και πάλι ήταν στην τελετή αφής για τους Ολυµπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, το 2008.

Οι βουλευτές Ηλείας Ανδρέας Μαρίνος και Γιάννης Κουτσούκος, µε τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαµπο Καφύρα.


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

9

ΣΤΗ ∆ΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ

Η Ολυµπιακή Φλόγα στην Αρχαία Ήλιδα Σ ε µια σεµνή αλλά συνάµα «λαµπερή» εκδήλωση υποδέχθηκε χθες το µεσηµέρι η γενέτειρα και διοργανώτρια πόλη των Ολυµπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα, η Αρχαία Ήλιδα, την Ολυµπιακή Φλόγα των XXII Χειµερινών Ολυµπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στη Ρωσία. Η Ολυµπιακή Φλόγα έφτασε στον αρχαιολογικό χώρο της Ήλιδας στα χέρια του αθλητή Παναγιώτη Μάντη, ο οποίος άναψε τον βωµό, ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του Χαιρετισµός από τον Ολυµπιακού Ύµνου και των Εθνικών Ύµνων αντιδήµαρχο Ήλιδας κ. ∆ηµήτρη Παναγιωτάρα. της Ρωσίας και της Ελλάδας. Τον λόγο στη συνέχεια έλαβαν, για έναν σύντοµο χαιρετισµό, ο αντιδήµαρχος Ήλιδας κ. ∆ηµήτρης Παναγιωτάρας, εκπρόσωπος της διοργάνωσης από το Σότσι της Ρωσίας καθώς και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής κ. Γιάννης Καρράς. Η τελετή συνεχίστηκε µε την παρουσίαση του συµφωνικού ποιήµατος «ΑΡΕΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΑ» σε µουσική Γιώργου Βούκανου, λιµπρέτο ∆ηµήτρη Ρουµπάνη και σε κείµενα από τους Στιγµιότυπο από το καλλιτεχνικό πρόγραµµα. «Ολυµπιόνικους» του Πινδάρου. Ερµήνευσε η Συµφωνική Ορχήστρα Νέων Αθηνών Underground υπό τη ∆ιεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη ενώ τραγούδησαν η Άντα Αθανασοπούλου και η µικρή Ελένη Αθανασοπούλου. Η Ολυµπιακή Φλόγα συνέχισε την πορεία της στα χέρια της λαµπαδηδρόµου Ιλεάνας Κλοκώνη.

Χαιρετισµός από τον εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής του Σότσι της Ρωσίας.

Η Ολυµπιακή Φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της στα χέρια της λαµπαδηδρόµου Ιλεάνας Κλοκώνη.

Πρόγραµµα Υποτροφιών ΟΤΕ- COSMOTE για το Ακαδηµαϊκό έτος 2013-2014 Ο ΟΤΕ και η COSMOTE, προκηρύσσουν είκοσι (20) Υποτροφίες για πανεπιστηµιακές σπουδές στην Ελλάδα. Οι Υποτροφίες ΟΤΕ - COSMOTE θα απονεµηθούν σε αποφοίτους Ελληνικών ∆ηµοσίων Γενικών ή/ και Επαγγελµατικών Λυκείων του σχολικού έτους 2012-2013, που έχουν εισαχθεί σε Ιδρύµατα Πανεπιστηµιακού Τοµέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα ως πρωτοετείς φοιτητές. Το Πρόγραµµα συνεχίζει να στηρίζει µε συνέπεια τους πρωτοετείς φοιτητές Ιδρυµάτων Πανεπιστηµιακού Τοµέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και για πρώτη φορά, για το ακαδηµαϊκό έτος 2013-2014, µπορούν να συµµετέχουν σε αυτό, υποψήφιοι από όλους τους Νοµούς της Ελλάδας. Το συνολικό µικτό ποσό κάθε Υποτροφίας ανέρχεται σε είκοσι χιλιάδες ευρώ (20.000 €), το δε καθαρό ποσό, µετά την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου και τέλους χαρτοσήµου, ανέρχεται στο ποσό των δέκα πέντε χιλιάδων διακοσίων ογδόντα ευρώ (15.280€). Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε κάθε υπότροφο σε δυο (2) ισόποσες δόσεις.

Σ.Π.

Ο αθλητής Παναγιώτης Μάντης ανάβει τον βωµό στην Αρχαία Ήλιδα.

Η στιγµή της ανάκρουσης του Ολυµπιακού Ύµνου και των Εθνικών Ύµνων της Ρωσίας και της Ελλάδας.

Φωτιά για… βοσκοτόπια; Μόλις ένα στρέµµα δασικής έκτασης πρόλαβε να κάψει η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, γύρω στις 5:00 το απόγευµα στο Κακοτάρι. Η άµεση επέµβαση της Πυροσβεστικής, µε 5 οχήµατα και 10 άνδρες, από τον Πύργο και την Ολυµπία και µε επικεφαλής τον ∆ιοικητή της Π.Υ Πύργου Νίκο Νικολακόπουλο, απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς, αν και οι συνθήκες το ευνοούσαν. Τα αίτια διερευνώνται, µε τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το ενδεχόµενο πρόκλησής της για την «ανάπτυξη» βοσκότοπων. Κάτι που αποτελεί και συχνό φαινόµενο στην περιοχή, το τελευταίο χρονικό διάστηµα.

Χαιρετισµός από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής κ. Γιάννη Καρρά.

Βασικές προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών: 1.Οι υποψήφιοι υπότροφοι να έχουν αποφοιτήσει κατά το τρέχον έτος (2013) από Ελληνικό ∆ηµόσιο Γενικό ή Επαγγελµατικό Λύκειο και να είναι επιτυχόντες πρωτοετείς φοιτητές µέσω του συστήµατος Πανελλαδικών εξετάσεων, σε Ίδρυµα Πανεπιστηµιακού Τοµέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα (ενδεικτικά, από την συγκεκριµένη κατηγορία εξαιρούνται οι Αστυνοµικές, Στρατιωτικές και Εκκλησιαστικές Σχολές). 2.Η Σχολή, στην οποία ο υποψήφιος υπότροφος έχει εγγραφεί και θα παρακολουθεί µαθήµατα, να βρίσκεται σε διαφορετικό Νοµό από το Νοµό όπου βρίσκεται το Λύκειο αποφοίτησής του. 3.Το ετήσιο συνολικό δηλωθέν εισόδηµα, όπως προκύπτει από το Εκκαθαριστικό Σηµείωµα Φορολογίας Εισοδήµατος, για το οικονοµικό έτος 2013, των γονέων του υποψηφίου, καθώς και του ίδιου του υποψηφίου, σε περίπτωση που υποβάλλει ατοµική δήλωση εισοδήµατος, να µην υπερβαίνει το ποσόν των τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€). 4.Ο υποψήφιος υπότροφος, µέχρι την ηµεροµηνία ανακοίνωσης των Υποτρόφων του Προγράµµατος Υποτροφιών OTE- COSMOTE 2013, να µην έχει λάβει υποτροφία από κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, για τον ίδιο σκοπό, το ποσό της οποίας ανέρχεται σε 5.000€ (πέντε χιλιάδες ευρώ) και άνω. 5.Οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση και να προσκοµίσουν ηλεκτρονικά τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην ιστοσελίδα www.ote-cosmote-scholarships.gr, το αργότερο µέχρι την καταληκτική ηµεροµηνία και ώρα της αποκλειστικής προθεσµίας που αναφέρεται παρακάτω. 6.Για τους άνδρες υποψηφίους, η πιστοποίηση της αναβολής κατάταξής τους στον ελληνικό στρατό, που επαρκεί για την ολοκλήρωση των σπουδών τους, ή η απαλλαγή τους από τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. 7.Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της Αναλυτικής Προκήρυξης του Προγράµµατος από τους υποψήφιους υποτρόφους. Σηµειώνεται ότι οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συµµετοχή στο Πρόγραµµα Υποτροφιών, καθώς και τα κριτήρια επιλογής των υποτρόφων, περιγράφονται στην Αναλυτική Προκήρυξη του Προγράµµατος Υποτροφιών ΟΤΕ-COSMOTE για το έτος 2013, που είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα: www.ote-cosmote-scholarships.gr Επιπροσθέτως, ο ΟΤΕ και η COSMOTE, ανάλογα µε τον αριθµό και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, δύνανται να προβούν στην απονοµή Τιµητικών ∆ιακρίσεων. Το συνολικό µικτό ποσόν κάθε Τιµητικής ∆ιάκρισης ανέρχεται σε δύο χιλιάδες ευρώ (2.000€), το δε καθαρό ποσό, µετά την παρακράτηση του αναλογούντος φόρου και τέλους χαρτοσήµου, ανέρχεται στο ποσό των χιλίων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (1.528€) και θα καταβληθεί εφάπαξ.

Ν.Σ

Προθεσµία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 20/10/2013. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να λαµβάνουν γνώση της αναλυτικής προκήρυξης, να υποβάλουν ερωτήµατα και να αναζητούν πληροφορίες για τη συµπλήρωση και την υποβολή της αίτησης, καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συµµετοχής, στην ιστοσελίδα: www.ote-cosmote-scholarships.gr


10

ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙ∆Ι ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑ 36ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

Ξεψύχησε πηγαίνοντας στο νοσοκοµείο για… ένα ράµµα στο φρύδι!

Μ

έχρι και αργά το απόγευµα, που η καµπάνα του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας χτυπούσε πένθιµα και ξεκινούσε το τελευταίο του «ταξίδι», κανείς δεν µπορούσε να πιστέψει την τραγική είδηση που βύθισε χθες στο πένθος την Α µαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή. Η εικόνα απλά… δεν έδενε, ήταν τραγικά εξωπραγµατική. Και όµως, η µοίρα επεφύλασσε ένα πολύ άσχηµο παιχνίδι για τον 36χρονο Μάριο Μαρκουτσά, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, που από την διασκέδαση µε τους φίλους του έπεφτε λίγη ώρα αργότερα νεκρός…

«έσβησε» ή π ο κ α ν α Από ου χρόνια τ 6 3 α τ σ κουτσάς ρ α Μ ς ιο ρ ο Μά

Ο Μάριος βρισκόταν στο γήπεδο της νατό του… από ανακοπή καρδιάς! Αµαλιάδας µε τους φίλους του για να παίΗ είδηση έγινε γνωστή τις πρώτες ξουν, όπως το συνήθιζαν, έναν αγώνα µπά- πρωινές ώρες και µέχρι τα ξηµερώµατα το σκετ. Κατά την διάρκεια του αγώνα τραγικό νέο είχε διαδοθεί στην ευρύτερη ωστόσο, σύµφωνα πάντα µε πληροφορίες, περιοχή της Αµαλιάδας, που βυθίστηκε στο η µπάλα αναπήδησε χτυπώντας τον άτυχο πένθος. Κανένας δεν µπορούσε να πιστένέο πάνω από το µάτι, προκαλώντας του ψει ότι ο Μάριος είχε φύγει. Ακόµα και την ένα ανεπαίσθητο σχίσιµο στο µάτι. ώρα της κηδείας του, χθες το απόγευµα, Οι φίλοι του 36χρονου τον έβαλαν στο ήταν πολλοί αυτοί που αυτοκίνητό τους και ακόµα δεν είχαν συνειδητοτον πήγαν στο νοσοποιήσει τι είχε συµβεί και κοµείο της Αµαλιάδας πήγαιναν για το «στερνό ίστηκε προκειµένου να του αντίο» στον Ιερό Ναό της Στο πένθος βυθ α περιποιηθεί κάποιος Ευαγγελίστριας µε την άδ λι η Αµα γιατρός το τραύµα. Το απορία ζωγραφισµένη στα ρη και η ευρύτε νοσοκοµείο της Αµαπρόσωπά τους. περιοχή λιάδας ωστόσο δεν Η οικογένεια του άτυεφηµέρευε και έτσι οι χου νέου απαρηγόρητη. φίλοι ξαναµπήκαν στο ∆εν πέρασαν καλά – καλά αυτοκίνητο για να πάνε δύο µήνες από τη µέρα που στο νοσοκοµείο του Πύργου, καθώς ο «έφυγε» η µητέρα του άτυχου νέου και 36χρονος έπρεπε να κάνει ένα ράµµα στο ήρθε, το νέο «χτύπηµα» της µοίρας. Όλος φρύδι προκειµένου να κλείσει η πληγή. ο κόσµος έγινε µια «αγκαλιά» για τη σύΒγαίνοντας ωστόσο στην εθνική οδό ζυγο του άτυχου 36χρονου και το µικρό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των ∆ουνεΐ- του αγγελούδι, για τα αδέλφια, για τον πακων, ο Μάριος είπε στους φίλους του ότι τέρα του. δεν αισθανόταν καλά και µετά από λίγο λιΗ εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα θερµότατα ποθύµησε. Όταν η παρέα έφτασε στο νο- συλλυπητήριά της στην οικογένεια του σοκοµείο του Πύργου, ελάχιστα λεπτά εκλιπόντος. Στάθης Πουλιάσης µετά, ήταν πολύ αργά πια για τον Μάριο (Stathispatris@Yahoo.com) καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν απλά τον θά-

Η

Στα 36 του µόλις χρόνια «έσβησε» το βράδυ του Σαββάτου ο Μάριος Μαρκουτσάς.

Ασθενής από τον Πύργο δεν χειρουργήθηκε στην Πάτρα γιατί οι γιατροί ήταν... αντίδικοι!

λικιωµένος ασθενής που επρόκειτο να χειρουργηθεί στο νοσοκοµείο του Ρίου, τελικά δεν εγχειρίστηκε λόγω δικαστικής κόντρας που είχαν οι γιατροί οι οποίοι έπρεπε να συνεργαστούν για να πραγµατοποιηθεί η επέµβαση… Το απίστευτο αυτό περιστατικό κατήγγειλε η νύφη του ηλικιωµένου, ο οποίος κατάγεται από τον Πύργο, που έπειτα από πτώση υπέστη σοβαρό κάταγµα στην περιοχή του ισχίου καθώς και σπάσιµο οστού του ενός ποδιού. Ο ασθενής µεταφέρθηκε στο νοσοκοµείο του Πύργου αρχικά και στη συνέχεια διακοµίσθηκε στο Περιφερειακό Πανεπιστηµιακό Νοσοκοµείο Πατρών. Κι αυτό, προκειµένου να τον αναλάβει γνωστός ιατρός ο οποίος έχει επιτυχηµένο ιστορικό σε τέ-

τοιου είδους χειρουργικές επεµβάσεις που θεωρούνται κρίσιµες λόγω της ηλικίας του ασθενούς και του συνδυασµού άλλων προβληµάτων υγείας που αντιµετωπίζει µε αποτέλεσµα να αυξάνεται ραγδαία ο βαθµός επικινδυνότητας του χειρουργείου. Ο εν λόγω ιατρός, σύµφωνα µε τη συγγενή του ασθενούς, όχι

απλώς τους συµπεριφέρθηκε άψογα, αλλά ασχολήθηκε εκτενώς µε την περίπτωση και «επέδειξε ζήλο και ανθρωπιά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η νύφη του ηλικιωµένου. Και αφού τους έδωσε το χρονοδιάγραµµα µε κατάληξη τη χειρουργική επέµβαση και τους προσδιόρισε µέχρι και την ηµερο-

µηνία πραγµατοποίησής της, το πρόβληµα παρουσιάστηκε από έτερο ιατρό – άλλης ειδικότητας – η συνεργασία του οποίου ήταν απαραίτητη για να γίνει η επέµβαση. Και ποιο ήταν το πρόβληµα; Ότι ο συγκεκριµένος επιστήµονας αρνήθηκε πεισµατικά να εµπλακεί στην περίπτωση όχι γιατί είχε κάποιο προηγούµενο µε τον ασθενή ή τους συγγενείς του, αλλά επειδή είναι… αντίδικος µε τον ιατρό που είχε αναλάβει τον ασθενή και µεταξύ τους εκκρεµεί δικαστική υπόθεση!

Άλλαξε πάλι νοσοκοµείο…

Οι συγγενείς του ασθενούς έκαναν τα πάντα για να τον µεταπείσουν. Το ίδιο και ο θεράπων ιατρός ο οποίος µπροστά σε συνοδούς του ανέφερε πως είναι…

άλλο θέµα η µεταξύ τους διαµάχη – αντιδικία, και άλλο το καθήκον τους και η σωτηρία ενός ανθρώπου που έχει ανάγκη. Όµως ο συνάδελφός του ήταν ανένδοτος. Και σαν να µην έφθανε αυτό, χρησιµοποίησε την παλαιότητά του για να ζητήσει και από άλλους ιατρούς της ειδικότητάς του να µην προσφερθούν αυτοβούλως για να τον αντικαταστήσουν. Ο ηλικιωµένος αναγκάστηκε να… αλλάξει και πάλι νοσοκοµείο προκειµένου να χειρουργηθεί άµεσα και µεταφέρθηκε στο νοσοκοµείο «Αγ. Ανδρέας» όπου υπεβλήθη στην ίδια επέµβαση αλλά µε άλλο ιατρό. Μάλιστα το χειρουργείο στέφθηκε από επιτυχία και ήδη από προχθές ο ασθενής βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει…


ΠΑΤΡΙΣ της ∆ευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Σεβασµός στην αρχόντισσα των ελληνικών βουνών

Σ

το δύσκολο αλλά ενδιαφέρον κυνήγι της πέρδικας, που ξεκινά την Τετάρτη, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου, κ. Άλκης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος µεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για την ασφάλεια των κυνηγών και των θηραµάτων.

«Έφτασε ο Οκτώβρης και οι περδικοκυνηγοί είναι σε πλήρη ετοιµότητα. Από την ερχόµενη Τετάρτη και κάθε Τετάρτη και Σαββατοκύριακο, µέχρι τις 15 ∆εκέµβρη, θα µπορούν να σκαρφαλώνουν στα κατσάβραχα, για να συναντηθούν µ’ αυτήν που στοιχειώνει τα όνειρά τους, την αρχόντισσα του βουνού, την πετροπέρδικα. Ένα σύµβολο της Ελληνικής Φύσης, όπως λέει και το επίσηµο όνοµά της, ALECTORIS GRAECA, δηλαδή Πέρδικα η Ελληνική. Ένα σύµβολο λεβεντιάς που αιώνες τώρα συντροφεύει τους ανθρώπους των άγριων αλλά πανέµορφων Ελληνικών βουνών και έχει τραγουδηθεί όσο κανένα άλλο πλάσµα στα δηµοτικά µας τραγούδια. Ίσως για να την ευχαριστήσουµε που µε τον λάλο της φέρνει το πρώτο φως της µέρας. Η πέρδικα λοιπόν είναι θρύλος, παράδοση και ιστορία αυτού του τόπου, µα είναι και θήραµα δύσκολο, που το κυνήγι του θέλει πόδια και κυρίως ψυχή τόσο από τον κυνηγό, όσο και από τον σκύλο του. Ακόµα κι αν τα τελευταία χρόνια άνοιξαν δρόµοι µέχρι τις κορυφές και µπορεί να πάει και ένα απλό αυτοκίνητο, ακόµα κι αν ο κυνηγός διαθέτει καλύτερα άρβυλα κι εξοπλισµό, αυτή έχει «πιάσει» τα πιο δυσπρόσιτα και δύσβατα µέρη, τα πιο απότοµα γκρέµια, στέκεται εκεί ψηλά σαν να του λέει ειρωνικά «έλα να µε πιάσεις, αν το λέει η… περδικούλα σου»! Είναι το πιο δύσκολο κυνήγι, από την άποψη των συνθηκών που αντιµετωπίζει το σώµα του ανθρώπου και του σκύλου. Το βουνό δεν «σηκώνει µαγκιές», πρέπει να «πας µε τα νερά του», θέλει εµπειρία και γνώση, αλλά

κυρίως θέλει µυαλό, για να έχεις πάντα τον έλεγχο. Υποτίµηση του κινδύνου ή υπερεκτίµηση των δυνατοτήτων µας µπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα βήµατα λοιπόν και µετρηµένα. Όλοι αυτοί που θα βρεθούν στα ψηλά βουνά από µεθαύριο πρέπει να βάλουν το µυαλό τους να σκεφτεί και κάτι άλλο εκτός από την ασφάλειά τους. Πρέπει να σκεφτούν για το µέλλον του κυνηγιού της πέρδικας και για την ευθύνη που τους αναλογεί σαν υπεύθυνους διαχειριστές του θηράµατος. Πρέπει να σκεφτούµε τις δυσµενείς συνθήκες που έχουν διαµορφωθεί τις τελευταίες δεκαετίες, γι’ αυτό το πουλί, µε την εγκατάλειψη των ορεινών και ηµιορεινών καλλιεργειών και την υποβάθµιση και συρρίκνωση των βιοτόπων του. Πρέπει να σκεφτούµε ότι οι δρόµοι και τα µέσα µας επιτρέπουν τώρα να φτάνουµε δίπλα στο «κοτέτσι», ενώ πιο παλιά έπρεπε να σκαρφαλώνεις δυο ώρες για να βρεθείς στον κυνηγότοπο, έχοντας χάσει την µισή τους ενέργεια και ο κυνηγός και το σκυλί του. Αν κάποιος θέλει να λέγεται περδικάς δεν µπορεί να µην σκέφτεται ότι σε κάθε κοπάδι πρέπει να µείνουν αρκετά άτοµα, ώστε να διατηρηθούν σαν κοπάδι και να πολλαπλασιαστούν. Για να τα βρούµε και πάλι του χρόνου και κάθε χρόνο. ∆εν γίνεται να θες να λέγεσαι περδικάς και να καυχιέσαι για «νούµερα» στο καφενείο και να επιδεικνύεις φωτογραφίες µε υπεράριθµα θηράµατα. Πρέπει να καταλάβουµε ότι µερικές φορές η νόµιµη κάρπωση των δύο πουλιών την ηµέρα για κάθε κυνηγό, δεν πρέπει να εξαντλείται.

Και φυσικά δεν γίνεται να θες να λέγεσαι περδικάς και να µην έχεις προσφέρει τίποτα γι’ αυτά τα πουλιά όλο τον υπόλοιπο καιρό, έστω ένα σακουλάκι µε στάρι να το απλώσεις φεύγοντας από τον κυνηγότοπο. Να µην προτείνεις και να µην συµµετέχεις σε δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου σου για την βελτίωση των βιοτόπων και την διαφύλαξη των πληθυσµών της πέρδικας από άρπαγες (τετράποδους και… δίποδους!!!). Νόµιµη και κυρίως λογική κάρπωση λοιπόν, γιατί θες να σε λένε «περδικοκυνηγό» και όχι «κατσαρολάκια». Γιατί το κυνήγι της πέρδικας είναι για σένα εικόνες, χρώµατα, ο πρωινός λάλος, ζέστη, κρύο, ιδρώτας, το κάψιµο στα πόδια, συγκίνηση, αδρεναλίνη, ο σκύλος σου που µε κοµµένα πέλµατα «έφαγε το βουνό», φέρµα, «ξεκόλληµα», επιτυχία ή αποτυχία δεν έχει σηµασία, τα µπράβο ή τα πειράγµατα της παρέας ανάλογα… Και πάνω απ’ όλα ασφάλεια, τα βήµατά µας σταθερά και σίγουρα, όχι βιασύνες και επιπολαιότητες γιατί το βουνό δεν αστειεύεται, όπλο µε ασφάλεια µέχρι τη στιγµή της βολής, πορτοκαλί γιλέκο για να µας βλέπουν. Μας καλύπτει βέβαια η ασφάλιση που κάνουµε µε την έκδοση της Άδειας Θήρας από κυνηγετικά ατυχήµατα, αλλά αχρείαστη να είναι… Σεβασµός και σωστή διαχείριση της αρχόντισσας του βουνού γιατί κάποιοι οικολογούντες περιµένουν στη γωνία για να µας «χωρίσουν» απ’ αυτήν. Εξάλλου αυτό το λεβέντικο πουλί µόνο λεβέντες κυνηγοί αξίζουν να το κυνηγούν».

11

Β. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

∆ικαστές έχουµε. Πολιτικούς; «Οι Έλληνες πολιτικοί αδράνησαν επί µακρόν να αντιµετωπίσουν την Χρυσή Αυγή αλλά έστω και στο τέλος, η συντεταγµένη Πολιτεία αφυπνίστηκε». Αυτό δηλώνει σε συνέντευξή του στην ΟΡΤ ο πρώην υπουργός Παιδείας κ. Βασίλης Κοντογιαννόπουλος σχολιάζοντας τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής και εξηγεί: «Ο υπόκοσµος που εκµεταλλεύτηκε το κύµα οργής, αγανάκτησης και απελπισίας µεγάλου µέρους του ελληνικού λαού και µεταµφιέστηκε σε πολιτικό κόµµα βρέθηκε αντιµέτωπος µε τις πράξεις του. Η ηγεσία και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν διώκονται για τις ιδέες τους. ∆ιώκονται για πράξεις που τους προσδίδουν την υπόσταση εγκληµατικής οργάνωσης. Η ∆ικαιοσύνη θα επιτελέσει το καθήκον της µέχρι τέλους. Το ερώτηµα όµως είναι: Υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Ο κ. Σαµαράς είπε το τελικό «ναι» στις συλλήψεις. Α υτός έδωσε το πράσινο φως... Το γνωρίζω. Πράγµατι η κυβέρνηση απέδειξε, έπειτα από πολλές αµφιταλαντεύσεις, ότι διαθέτει πολιτική βούληση. Οφείλουµε να το παραδεχθούµε. Η αντιπολίτευση αποκαλύπτει την πολιτική της µιζέρια. ∆εν έχουµε µόνο µια µέτρια κυβέρνηση, έχουµε µια ακόµη χειρότερη αντιπολίτευση, που αντιµετωπίζει τα πάντα µε κοµµατικές παρωπίδες. Μάλιστα πουθενά δεν έχει προτάσεις, ή εναλλακτικές λύσεις. ∆είτε το αίτηµα των εκλογών. Το υποβάλλουν ξανά και ξανά ενώ είναι σταθερά δεύτεροι στις δηµοσκοπήσεις και δεν έχουν κανένα σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας. Είναι αυτό σοβαρή πολιτική στάση; Πρόσφατα στα «Νέα» δηµοσιεύτηκε άρθρο σας που υποστηρίζει ότι από το 1975 έως το 2004 η Ελλάδα ευηµερούσε και πως οι πολιτικοί επίγονοι στη συνέχεια κατέστρεψαν τη χώρα. Αυτή είναι η άποψή µου. Πιστεύω ότι τότε υπήρχαν σπουδαίοι πολιτικοί άνδρες. Μόνο η Ν∆ είχε 10 στελέχη πρωθυπουργίσιµα. Φωτεινά πρόσωπα υπήρχαν και στο ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά. ∆είτε σήµερα. ∆εν υπάρχουν σε κανένα κόµµα πρόσωπα αντάξια των σηµερινών αναγκών. Πάλι σε άρθρο σας στα «Νέα» υποστηρίξατε την συγκρότηση µια κυβέρνησης φωτεινών προσώπων για έξοδο από την κρίση. Για το υπ. Παιδείας προτείνατε τρεις κυρίες: ∆ιαµαντοπούλου, Γιαννάκου, Αρβελέρ. Οι δυο πρώτες συγκρούστηκαν µε τα συµφέροντα. Η Αρβελέρ είναι µια παγκόσµια προσωπικότητα. Θα µπορούσαν λοιπόν να πετύχουν εκεί που η χώρα έχει αποτύχει διαχρονικά. Στην Παιδεία. Πώς εξηγείτε ότι τα Ελληνόπουλα δεν µορφώνονται. ∆εν έχουν ιδέα τι έχει πει ο Πλάτωνας αν και όλος ο πλανήτης ζει µε πλατωνικούς όρους... Αποτέλεσµα της ψευδέστατης δήθεν “δωρεάν Παιδείας”. Μη έχοντας κονδύλια, τα βιβλία ήσαν περιορισµένα και στο τέλος της χρονιάς τα έσκιζαν και αυτά. Στην Γερµανία τα ίδια βιβλία δίδονται στους επόµενους µαθητές για 8 χρόνια...! Επιπλέον κάθε κυβέρνηση δεν συνέχιζε εκεί που παραλάµβανε αλλά ξεκινούσε από το µηδέν µεταρρύθµιση! Η τελική αποτίµηση; ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ. (ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνέντευξη του πρώην υπουργού σήµερα στην ΟΡΤ αµέσως µετά το δελτίο ειδήσεων).


12

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Και το ταξίδι της φλόγας συνεχίζεται…

Η ΛΙΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΤΣΕΙΟ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Παρουσία παιδιών και γονέων Μ

ε την παρουσία πολλών γονέων µε τα παιδιά τους έφτασε η Ολυµπιακή φλόγα στην κεντρική πλατεία του Πύργου χ θες το µεσηµέρι µετά την τελετή στην Αρχαία Ήλιδα. Η τελετή µπροστά από το Λάτσειο ∆ηµοτικό Μέγαρο ήταν λιτή αλλά υψηλής αισθητικής. Με τις φωτογραφικές µηχανές και τα κινητά να έχουν πάρει… φωτιά, η λαµπαδηδρόµος Βασιλική Ντούση έφτασε µε τη δάδα µπροστά από το βάθρο αποσπώντας θερµό χειροκρότηµα. Η δάδα έσβησε λίγο πριν η νεαρή µαθήτρια του 4ου Λυκείου ανάψει τον βωµό, ωστόσο µε τη συνδροµή του βοηθητικού φανού ξεπεράστηκε η προσωρινή επιπλοκή δίχως να πτοήσει κανέναν. Μετά το άναµµα του βωµού, ακολούθησε η ανάκρουση του Ολυµπιακού Ύµνου καθώς και των εθνικών ύµνων Ελλάδας και Ρωσίας, και ύστερα χαιρετισµοί από τον δήµαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο, τον εκπρόσωπο της Οργανωτικής Επιτροπής Σότσι

Η αθλήτρια στίβου ∆ώρα Νικολοπούλου δίνει τη φλόγα στον καθηγητή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, Γιώργο Αλέρτα

O Άγγελος Νεοφώτιστος, µαθητής του Ειδικού Σχολείου Πύργου, δίνει τη φλόγα στη µαθήτρια του 4ου Λυκείου Πύργου Βασιλική Ντούση

Βλαντιµίρ Μαϊστρένκο, ο οποίος µίλησε σε άπταιστα ελληνικά, και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Ολυµπιακής Επιτροπής Φώτη Καϋµενάκη. Στο τέλος ο κ.Παρασκευόπουλος αντάλλαξε δώρα µε τον κ.Μαϊστρένκο. Πρώτος λαµπαδηδρόµος στον Πύργο ήταν ο µαθητής του Ειδικού Σχολείου Πύργου, Αγγελος Νεοφώτιστος, ο οποίος παρέλαβε τη φλόγα από το ∆ηµοτικό Στάδιο Πύργου και την παρέδωσε στις γραµµές του ΟΣΕ στη µαθήτρια

Ο δήµαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος µε τους 4 λαµπαδηδρόµους του Πύργου

Βασιλική Ντούση, για να την οδηγήσει µε τη σειρά της στον βωµό µπροστά από το Λάτσειο. Η µαθήτρια και αθλήτρια στίβου ∆ώρα Νικολοπούλου, τρίτη κατά σειρά λαµπαδηδρόµος, πήρε τη δάδα από τον βωµό και παρέδωσε τη φλόγα στο ύψος της Αλφειού στον καθηγητή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, Γιώργο Αλέρτα, ο οποίος δώρισε τη δάδα του στον

δήµο Πύργου µετά την ολοκλήρωση της λαµπαδηδροµίας του. Οι µαθήτριες και αθλήτριες ∆ώρα Νικολοπούλου και Βασιλική Ντούση δήλωσαν στην εφ. «Πατρίς» ότι είναι µεγάλη τιµή για αυτές να είναι λαµπαδηδρόµοι και ευχήθηκαν να µπορέσουν µελλοντικά να συµµετάσχουν σε µια Ολυµπιάδα! Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

«Όνειρό µας η συµµετοχή σε Ολυµπιάδα» δήλωσαν στην εφ. «Πατρίς» η ∆ώρα Νικολοπούλου και η Βασιλική Ντούση

Λιποθυµίες στην Ολυµπία!... Κε ∆ντα Όπως όλοι οι Έλληνες, και µάλιστα οι Ηλείοι, είµαστε περήφανοι για την συνεχιζόµενη παράδοση της Αφής της Ολυµπιακής Φλόγας από την Ολυµπία παρ΄ όλες τις παλαιότερες αντιδράσεις και σκέψεις. Αυτή η παράδοση συνεχίστηκε µε την τελετή της Αφής της 22ης Χειµερινής Ολυµπιάδας -που κατά γενική οµολογία ήταν µία επιτυχία. Θα ήθελα όµως να σας µεταφέρω µία γενικευµένη και δικαιολογηµένη δυσαρέσκεια για την µεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι απλοί θεατές. Συγκεκριµένα : Κατά τον έλεγχο πριν από την γέφυρα αφαιρέθηκαν όλες οι µπουκάλες νερού . Αυτό , ως µέτρο ασφαλείας εφαρµόζεται και στ΄ αεροδρόµια αλλά εκεί υπάρχει πρόνοια για αναπλήρωση µετά τον έλεγχο. Χθες τέτοια πρό-

νοια δεν υπήρχε. Μετά τον έλεγχο οι θεατές έπρεπε µέσα στο έντονο λιοπύρι να περπατήσουν έναν ανηφορικό και - στο µεγάλο µέρος του - κακοτράχαλο και κατεστραµµένο δρόµο µήκους 1 χλµ που δεν προστατεύεται από δένδρα ( όπως η άσφαλτος δίπλα στο στάδιο ) και να σταθούν σε µεγάλη ουρά για δεύτερο έλεγχο γιά να περάσουν στο στάδιο από µία και µοναδική είσοδο πλάτους 70 εκ στο ΒΑ άκρο του. Ακολουθούσε το µαρτύριο της έλλειψης νερού κάτω από τον δυνατό ήλιο και την µεγάλη ζέστη. Σηµειώθηκαν λιποθυµίες και οι θεατές άρχισαν αποχωρούν- κυρίως οι ηλικιωµένοι και τα παιδιά. Υπήρχε άµεση ανταπόκριση στις λιποθυµίες και στα παρακάλια για νερό από τους αστυνοµικούς και τον Ερυθρό Σταυρό ή ΕΚΑΜ που µοίραζαν τα δικά τους µικρά µπουκάλια νερού. Βέβαια τραβήχτηκαν και τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες που ελπίζω να

µην ταξιδέψουν µαζί µε την Φλόγα. ∆εν ξέρω ποιοί είναι οι αρµόδιοι. Μου είναι αδιανόητη αυτή η έλλειψη φροντίδας για του απλούς θεατές και θέλω να την µοιραστώ µαζί σας. Ελπίζω να τους ζητηθεί συγγνώµη και µην επαναληφθεί αυτή η Ολυµπιακή ταλαιπωρία τους. Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Γιάννης Πετρόπουλος, αρχιτέκτονας


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Ο κ. Χρήστος Μάλλιαρης βραβεύει τον δηµοσιογράφο της Ολυµπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης κ. Αλέξανδρο -Αθανάσιο Σολωµό.

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

H διευθύντρια του Γυµνασίου Γαστούνης κα Βαρβάρα Καραγιάννη βραβεύει τον παλιό µαθητής της κ. Γιώργο Μαρινόπουλο.

Μαθητής της κας Βαρβάρας Καραγιάννη και ο δηµοσιογράφος Παναγιώτης Πεντάζος.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καβασίλων κ. ∆ιονύσιος Ζορµπάνος βραβεύει την δηµοτική υπάλληλο κα Μάρθα Θεοδωροπούλου.

13

Ο επικεφαλής της µείζονος αντιπολίτευσης του δηµοτικού συµβουλίου Πηνειού κ. Γιώργος Παναγούλιας βραβεύει τον κ. Φώτη Καραλάγα.

Τίµησαν τους ανθρώπους της «διπλανής πόρτας»!

Α

ΣΤΑ 21α «ΚΑΒΑΣΙΛΕΙΑ»

φιερωµένα στους ανθρώπους της «διπλανής πόρτας», στους ανθρώπους που κατάφεραν να ξεχωρίσουν προσφέροντας το… κάτι παραπάνω του εαυτού τους στη δουλειά τους, στις σπουδές τους, στα ενδιαφέροντά τους, στο κοινωνικό σύνολο, ήταν αφιερωµένα τα 21α «Καβασίλεια» που πραγµατοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο πέτρινο ανοιχτό θεατράκι του Αγίου Νικολάου στα Καβάσιλα. Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καβασίλων, ξεκίνησαν νωρίς το απόγευµα µε µια συµβολική ποδηλατοδροµία από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Καθολικής στη Γαστούνη έως την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Καβάσιλα, στην οποία συµµετείχαν δεκάδες παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα, οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στο πέτρινο θεατράκι των Καβασίλων µε την βράβευση των «ανθρώπων της διπλανής πόρτας» αλλά και µε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραµµα που κράτησε παρέα στον κόσµο µέχρι αργά το βράδυ. Την εκδήλωση παρουσίασε η διευθύντρια του Γυµνασίου Γαστούνης κα Βαρβάρα Καραγιάννη, έχοντας στο πλευρό της τον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καβασίλων και «ψυχή» των Καβασιλείων κ. Χρήστο Μάλλιαρη. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των τιµώµενων προσώπων της βραδιάς που ήταν: Η φοιτήτρια Ελευθερία Αλεξοπούλου από τη Γαστούνη που κατάφερε να ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών της ένα χρόνο νωρίτερα συνεχίζοντας την Ακαδηµαϊκή της πορεία στο µεταπτυχιακό, η υπάλληλος

του δήµου κα Μάρθα Θεοδωροπούλου για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ο κ. Θανάσης Κλοκώνης που έχει ιδρύσει στον Αµπελόκαµπο µουσείο µε αντικείµενο τις θεωρίες για την δηµιουργία του κόσµου, ο κ. Φώτης Καραλάγας για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και στα αθλητικά πράγµατα της περιοχής, η φοιτήτρια Κρινιώ Μαρούδα από τα Λεχαινά για τα 2 µετάλλια που έχει λάβει σε αντίστοιχες Ολυµπιάδες Αστρονοµίας και Αστροφυσικής, το Γενικό Λύκειο Βαρθολοµιού και το Σωµατείο «Χρώµατα της Ήλιδας». Παράλληλα, στα φετινά «Καβασίλεια» βραβεύτηκαν και οι δηµοσιογράφοι που καλύπτουν τα ρεπορτάζ και την καθηµερινότητα της ζωής στην πεδινή Ηλεία και αυτοί ήταν οι: Γιώ τα Αργυροπούλου, Κώστας Θεοδώρου, Γιώργος Μαρινόπουλος, Μάκης Νοδάρος, Παναγιώτης Πεντάζος, Στάθης Πουλιάσης και Αλέξανδρος -Αθανάσιος Σολωµός. Αµέσως µετά το τέλος των βραβεύσεων ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραµµα µε την ορχήστρα «Μουσικές ∆ιαδροµές» που κράτησε παρέα και διασκέδασε τον κόσµο µέχρι αργά το βράδυ.

∆εκάδες κάτοικοι των Καβασίλων και της ευρύτερης περιοχής της πεδινής Ηλείας παρακολούθησαν τα 21α «Καβασίλεια» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο δηµοσιογράφος της εφ. «Πατρίς» Στάθης Πουλιάσης παραλαµβάνει την τιµητική πλακέτα από τον πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καβασίλων κ. Χρήστο Μάλλιαρη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η διευθύντρια του Γυµνασίου Γαστούνης κα Βαρβάρα Καραγιάννη.

Ο αντιδήµαρχος Πηνειού κ. ∆ηµήτρης ∆ήµου βραβεύει την φοιτήτρια κα Ελευθερία Αλεξοπούλου.

Τιµητική πλακέτα στους γονείς της φοιτήτριας Κρινιώς Μαρούδα που απέσπασε δύο µετάλλια σε αντίστοιχες Ολυµπιάδες Αστρονοµίας και Αστροφυσικής.

Ένα χαρούµενο και κεφάτο πρόγραµµα παρουσίασε η ορχήστρα «Μουσικές ∆ιαδροµές».


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΖΩ

στην Ηλεία και µ’ αρέσει

Αιρετικά Του Επικοινωνιολόγου Νικολάου ∆ιαµαντόπουλου

SM S Πρωτογενές πλεόνασµα φαντασίας ήταν και πάει…

Θέση

Μην φοβηθείς να πάρεις θέση για να µην προκαλέσεις αντιδράσεις. Αν όµως ξέρεις πως η θέση σου µπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, τότε ίσως να µην είναι ότι χρειάζεται να την εκφράσεις, αλλά ότι επιβάλλεται. Αν είναι για το καλό τού ανθρώπου βεβαίως, όχι για να προσβάλλεις κάποιον.

Αξία

Η θέση έχει µόνο ένα προαπαιτούµενο. Να µην προσβάλλει τον άλλον. Μόνο τότε άλλωστε είναι ουσιαστική, πραγµατική και σηµαντική.

Πολιτικά και στρατηγικά

Με το να µην πάρεις θέση όταν απαιτείται, πιθανώς να… κερδίσεις στο τώρα. Με το να πάρεις θέση όταν χρειάζεται, θα κερδίσεις σίγουρα στο πάντα.

Ο σκοπός

Σηµασία, κάποιες φορές, δεν έχει µια νίκη ή µια ήττα. Αξία έχει… όχι ν’ αγωνιστείς ή το παιχνίδι ή ακόµα και το ταξίδι. Αξία έχει ο σκοπός που προκαλεί τη νίκη ή την ήττα. ∆ηλαδή ο σκοπός για τον οποίο αγωνίζεσαι. Αν αυτός ο σκοπός αξίζει την όποια νίκη ή την όποια ήττα. Ο σκοπός είναι που νοηµατοδοτεί µια πορεία ή µια περιπέτεια…

Πολιτική

Αντίληψη, ταλέντο, κρίση. Κι από ’κει προκύπτει η ικανότητα.

Υπευθυνότητα

Εάν είσαι ευερέθιστος ή παρεξηγείσαι εύκολα, κάτσε στο σπίτι σου. ∆εν κάνεις.

Των ιδεών

Το ζητούµενο δεν είναι η σύγκρουση αλλά η επικράτηση. Η σύγκρουση είναι ένας από τους δρόµους που οδηγούν εκεί.

Στοιχεία κρίσης

Η αντίληψη, το ταλέντο και η γνώση είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που στοιχειοθετούν την ορθή κρίση.

14

Με ανθοδέσµες, διάφορα δώρα και µια τούρτα, υποδέχθηκαν την Ανδριάνα Αγγελακοπούλου στο χώρο του Επαρχείου συγγενείς και φίλοι.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝ∆ΡΙΑΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιόρτασε τα γενέθλιά της

Κρίση

Μην κάνεις ζηµιές. Φρόντισε να χτυπήσεις µία φορά. Και να είναι η µοναδική. ∆ηλαδή, να… µην χρειαστεί άλλη. Όλα τα λεφτά… είναι η σωστή κρίση για το πότε είναι η στιγµή.

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

Παραίτηση δηµοτικού συµβούλου Ζαχάρως κ. Μπάδα Ευχαριστήρια επιστολή στον αρχηγό της παράταξής του, κ. Αλεξανδρόπουλο Σοβαροί προσωπικοί και επαγγελµατικοί λόγοι ανάγκασαν τον Κων/νο ∆. Μπάδα να παραιτηθεί από τη θέση του δηµοτικού συµβούλου Ζαχάρως – Φιγαλείας. Παράλληλα µε την υποβολή της παραίτησης προς τον πρόεδρο του Σώµατος, ο κ. Μπάδας, έστειλε και επιστολή στον επικεφαλής της παράταξης (ΝΕ.∆.Α) µε την οποία είχε εκλεγεί, ευχαριστώντας τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο για τη συνεργασία που είχαν. Ειδικότερα στην επιστολή αυτή, ο παραιτηθείς δηµοτικός σύµβουλος τονίζει: «Αγαπητέ µου Κώστα, Γνωρίζεις από καιρό ότι έχω σοβαρούς προσωπικούς και επαγγελµατικούς λόγους που δεν µου επιτρέπουν να συνεχίσω να αγωνίζοµαι από τη θέση του δηµοτικού συµβούλου της αντιπολίτευσης. Με τη σύµφωνη γνώµη σου, κατέθεσα σήµερα την παραίτησή µου στον πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Ζαχάρως. Θέλω να ευχαριστήσω θερµά από τα βάθη της ψυχής µου εσένα, τον άξιο αρχηγό της παράταξής µας, τους αγωνιστές συναδέλφους και φίλους δηµοτικούς συµβούλους της µείζονος αντιπολίτευσης και κυρίως όλους τους δηµότες που µε ψήφισαν αλλά και αυτούς που δεν µε ψήφισαν». Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος ευχαρίστησε το σύµβουλό του για τη συνεργασία που είχαν και την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση και επεσήµανε ότι µπορεί να βοηθήσει στον τόπο του και στο ∆ήµο οποιαδήποτε στιγµή αφού διακρίνεται για την αγάπη του στην περιοχή.

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν συγγενείς και φίλοι στην αντιπρόεδρο του δηµοτικού συµβουλίου Πύργου και πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Πύργου, Ανδριάνα Αγγελακοπούλου για τα γενέθλιά της, πραγµατοποιώντας µια ξεχωριστή εκδήλωση στο χώρο του Επαρχείου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Φίλοι και συγγενείς της Ανδριάνας Αγγελακοπούλου της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά της.

Οι φίλοι της κ. Αγγελακοπούλου µε δώρα και ανθοδέσµες της ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά ενώ από τη γιορτή δεν θα µπορούσε να λείπει και η τούρτα των γενεθλίων το κεράκι της οποίας ήταν µόνο ένα «ερωτηµατικό». Αρκετά συγκινηµένη η αντιπρόεδρος του δηµοτικού συµβουλίου Πύργου, ευχαρίστησε τους φίλους και τους συγγενείς που την θυµήθηκαν και της επεφύλαξαν αυτή την όµορφη έκπληξη η οποία, όπως ανέφερε, την έκανε να νιώσει και πάλι παιδί. Μάλιστα η κ. Αγγελακοπούλου τόνισε πως η ευχάριστη αυτή έκπληξη ήταν µια κίνηση από ανθρώπους που αγαπά και έχει δίπλα της να την στηρίζουν ενώ υποσχέθηκε κι εκείνη µε τη σειρά της να προσφέρει τόσο στους δηµότες του Πύργου όσο και στα µέλη του συλλόγου Γυναικών ό,τι καλύτερο η ίδια µπορεί. Η βραδιά έκλεισε µε ευχές για επίτευξη των στόχων της προέδρου από όλους όσους βρέθηκαν στο Επαρχείο. Π.ΓΙΑΚ.

Eίχαν παραποιήσει αυτοκίνητο από την Κρέστενα

ΚΚΕ Το πρόβληµα των σκουπιδιών Τις τελευταίες ηµέρες για ακόµα µια φορά τα τελευταία χρόνια βλέπουµε στο νοµό µας να φουντώνει το πρόβληµα της διαχείρισης των απορριµµάτων. Τόσο διαχρονικά, όσο και σήµερα ιδιαίτερα, η διαχείριση των απορριµµάτων, όπως έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται στις συνθήκες του καπιταλισµού είναι ΚΙΝ∆ΥΝΟΣ σε µια σειρά τοµείς της ζωής του λαού. * Αποτελεί σοβαρή απειλή για τη δηµόσια υγεία. Με την απαράδεκτη κατάσταση λειτουργίας ανεξέλεγκτων χωµατερών και το κυνήγι µαγισσών που γίνεται για να ανακαλυφθεί πού πραγµατοποιείται η εναπόθεση σκουπιδιών. * Εχει αναδειχθεί σε παράγοντα συνεχούς υποβάθµισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής που θα επιδεινωθεί ακόµη περισσότερο, εαν επιτύχουν οι εντεινόµενες σήµερα µεθοδεύσεις, κυβέρνησης και επιχειρηµατικών οµίλων για την ολοκληρωτική εκχώρηση της επεξεργασίας των απορριµµάτων στα χέρια του µεγάλου κεφαλαίου και την αξιοποίηση των τεχνικών λύσεων µε στόχο την κερδοφορία του.

Υπόθεση παραποίησης κλεµµένων οχηµάτων και στοιχείων τους ερευνούν το τελευταίο χρονικό διάστηµα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαµάτας και η ∆ιεύθυνση Εγκληµατολογικών Ερευνών, έχοντας ήδη βρει πέντε τέτοια οχήµατα, ενώ µέχρι στιγµής η δικογραφία που έχει σχηµατισθεί περιλαµβάνει τουλάχιστον 7 άτοµα. Σύµφωνα µε όσα έχουν γίνει γνωστά, µετά και την παρόµοια υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λαµία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σύνδεση µεταξύ τους όπως δείχνουν τα στοιχεία που υπάρχουν µέχρι στιγµής, η Αστυνοµία είχε πληροφορίες για συνεργείο οχηµάτων στην Καλαµάτα το οποίο παραποιεί τα στοιχεία κλεµµένων αυτοκινήτων. Κατά τα µέσα Αυγούστου αστυνοµικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε έλεγχο στο εν λόγω συνεργείο στην περιοχή του Ασπροχώµατος, όπου εντόπισαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε κλαπεί από την Αρκαδία.

Η κλοπή είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Κρεστένων Ηλείας.


ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

Νίκησε 1-0, έχασε Ντεντόπουλο Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ντεντόπουλο, που αποβλήθηκε, οι «πράσινοι» πήραν µια σπουδαία νίκη επί της Ερµιονίδας ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ «Χαράζει» την υπερασπιστική του γραµµή Για την περίπτωση που κάνει ένσταση ο Βύζας ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ «Περίπατο» µε Παναχαϊκή

Ήττες για Αστέρα (0-1) και Μανολάδα (1-3)

Σελίδα 22

Σελίδες 20,21,22

Σελίδα 18


16 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΣΤΑ ΓΗΠΕ∆Α ΤΗΣ Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013 ∆υο γκολ πέτυχε χθες ο γκολτζής Ντ. Παναγιωτακόπουλος οδηγώντας στην οµάδα του στη νίκη!

Τα αποτελέσµατα- 2η αγωνιστική Προοδευτική Μανολάδας – Νίκη Τραγανού 0 – 2 Ολυµπιακός Σαβαλίων – Ενιπέας Λαντζοΐου 0 – 1 Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου – Α.Ο. Χάβαρι 0 – 0 Αναγέννηση Παλαιοχωρίου – Ολυµπιάδα Γουµέρου 1 – 1 Κένταυρος Μαγούλας – Αίας Γαστούνης 3 - 1 Ξενοφών Κρεστένων – ΑΠΟ Κουρτεσίου 4 - 1 ΠΑΟ Κακοβάτου – Κεραυνός Χειµαδιού 0 – 0 Η βαθµολογία (σε 2 αγωνιστικές) Κένταυρος Μαγούλας 5-1 6 Νίκη Τραγανού 4-1 6 Αίας Γαστούνης 7–3 3 Ξενοφών Κρεστένων 1-0 3 ∆άφνη Ανδραβίδας 1-0 3 Ενιπέας Λαντζοΐου 1-2 3 Ολυµπιακός Σαβαλίων 2-2 3 Ολυµπιάδα Γουµέρου 3-3 2 Κεραυνός Χειµαδιού 2-2 2 ΠΑΟ Κακοβάτου 2-2 2 Α.Ο. Χάβαρι 2-2 2 Λευκός Αστέρας Σκ. 1-2 1 Αναγέννηση Παλ/ου 1-2 1 ΑΠΟ Κουρτεσίου 1-5 0 Προοδευτική Μαν. 0-8 0

*Από ένα µατς λιγότερο έχουν ∆άφνη Ανδραβίδα ς και Άρης Αρχαίας Ολυµπίας που παίζουν σήµερα Επόµενη, 3η αγωνιστική Ενιπέας Λαντζοΐου- Αίας Γαστούνης ΑΠΟ Κουρτεσίου – Ολυµπιακός Σαβαλίων Νίκη Τραγανού – Κένταυρος Μαγούλας Άρης Αρχαίας Ολυµπίας – Ξενοφών Κρεστένων Α.Ο. Χάβαρι - Προοδευτική Μανολάδας Ολυµπιάδα Γουµέρου – ∆άφνη Ανδραβίδας Κεραυνός Χειµαδιού – Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου Αναγέννηση Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κακοβάτου

ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ – ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ 4 – 1

Ξέσπασε… µε Ντίνο και Τσαγκάρη

Τ

ην πρώτη του νίκη στο νέο µε κεφαλιά ύστερα από χτύπηµα κόρνερ του ώνοντας σε 3 – 1 για τον ΑΠΟΚ, για να κλείπρωτάθληµα πέτυχε χθες Β. ∆ιονυσόπουλου έγραψε το 1 – 0. Ενώ νω- σει το σκορ στο 93’ ο Παναγιωτακόπουλος στην «νέα» του… έδρα στη Ζα- ρίτερα και στο 25’ ο Ντ. Παναγιωτακόπουλος και πάλι από νέα ασίστ του Τσαγκάρη. χάρω ο Ξενοφών Κρεστένων, κερδίζον- είχε σουτ στο δοκάρι σε σέντρα του ΤσαγΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: Καπιζιώνης, τας εύκολα µε σκορ 4 – 1 τον ΑΠΟ κάρη. Με το σκορ αυτό οι δυο οµάδες πήγαν Κουρτεσίου, που παρουσιάστηκε πολύ στα αποδυτήρια, και τον Ξενοφώντα στην Π. Πρίνος (80’ ∆ρακόπουλος), Γ. ∆ιονυσόµέτριος. Αντίθετα οι τυπικά γηπεδούχοι επανάληψη να µπαίνει δυνατά, και έτσι στο πουλος, Π. ∆ιονυσόπουλος, Λώλης, Κωλέττου Ντ. Ράπτη έχοντας σε µεγάλη 60’ µε ατοµική προσπάθεια ο Ντ. Παναγιω- της, Τσαγκάρης, Κουτσογιαννάκης (65’ ηµέρα τους Ντίνο Παναγιωτακόπουλο τακόπουλος έγραψε το 2 – 0! ∆υο λεπτά µά- Μπασκόζος), Μυλωνάς (75’ Μιχαλόπουλος), και Πάνο Τσαγκάρη παρότι από το λιστα αργότερα, έµεινε και ο ΑΠΟΚ µε δέκα Παναγιωτακόπουλος, Ευαγ. ∆ιονυσόπουλος ∆ΑΦΝΗ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆ΑΣ 43’ έπαιζαν µε δέκα παίκτες λόγω παίκτες, λόγω αποβολής του Χαµατάι µε 2η ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ: Τσαγρής, Φιλιππααποβολής του Β. ∆ιονυσόπου- κίτρινη κάρτα. Στο 68’ ο Τσαγκάρης µε ψη– ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ λου για χτύπηµα εκτός φάσης, λοκρεµαστό σουτ από ασίστ του Παναγιωτα- κόπουλος, Χαµατάι, ∆ιαµαντόπουλος, ΚωΣήµερα στις 5 µ.µ στο γήπεδο Ανδραβίδας δεν δυσκολεύτηκαν να φτά- κόπουλου ανέβασε το σκορ στο 3 – 0, και εκεί στόπουλος Π., Λυκουργιώτης (46’ Έλληνας), σουν στη νίκη. Ο ΑΠΟΚ άν- τελείωσε… και το µατς. Απλά στο 88’ σε κόρ- Κωστόπουλος Α., Σιδηρόπουλος (75’ ΚαλοΤο τελευταίο µατς της 2ης αγωνιστικής στην Α1 τεξε… πάντως έως το 35’ νερ του ΑΠΟΚ ο Λώλης στην προσπάθεια γερόπουλος Ι.), Παρασκευόπουλος (70’ ΚαΚατηγορία διεξάγεται σήµερα στις 5 µ.µ. και θεωρείόταν ο προωθηµένος Λώλης του να διώξει «κάρφωσε» τον Καπιζιώνη µει- πώνης Αλ.), Καλογερόπουλος Α., Καπώνης Κ. ται εξαιρετικά αµφίρροπο. Έτσι λοιπόν στο γήπεδο Ανδραβίδας θα παίξουν η πάντα δυνατή ∆άφνη και ο αρκετά φιλόδοξος φέτος (παρότι νεοφώτιστος), Άρης Αρχαίας Ολυµπίας του Βασίλη ΚαλογερόΠΑΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑ∆ΙΟΥ 0 – 0 πουλου, στο ντέρµπι σίγουρα της αγωνιστικής. Το µατς διαιτητεύει ο Θανάσης Γκατζόπουλος (Παπαηλιού – Μαραθιάς).

Μοιράστηκαν βαθµούς και εντυπώσεις… Σ

Παρότι ήθελε την πρώτη του νίκη ο ιστορικός ΠΑΟ Κακοβάτου τελικά δεν την πήρε…

τη «λευκή» ισοπαλία έµειναν στον Κακόβατο ο τοπικός ΠΑΟΚ και ο Κεραυνός Χειµαδιού, µοιράζοντας έτσι βαθµούς και εντυπώσεις! Σε ένα µατς όµως χωρίς πολλές φάσεις. Με τους γηπεδούχους πάντως να τα έχουν µε την τύχη τους… καθώς στο 35’ ο Γ. Κουρούβανης σε ένα ανεπανάληπτο τετ – α - τετ σούταρε άουτ, ενώ στο 40’ σουτ του Αντ. Πρίνου από ευνοϊκή θέση εντός περιοχής, έφυγε επίσης άουτ! Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, µε τους γηπεδούχους να προσπαθούν µε κάποια «στηµένα» των Κωνσταντινέσκου, Σαΐνη και Τριγάζη να φτάσουν στο γκολ, και τον Κεραυνό που του έλειψαν πολύ στην

επίθεση οι. Π. Κωνσταντόπουλος και Νικ. Ζαφειράκης, (έλειπε και ο τιµωρηµένος Ν. Μπουλούµπασης), να χάνει µια καλή ευκαιρία µε τον Λ. Γαλανόπουλο, χωρίς τελικά να έρθει το γκολ για καµία οµάδα! ΠΑΟΚ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ : Θάνος , Γκούσκος, Α. Κουρούβανης (80’ Πρίφτης), Σαΐνης, Νικολακόπουλος, Τριγάζης , Κωνσταντινέσκου Κωνσταντόπουλος, Πρίνος Αντ. (70’ Παναγόπουλος), Γ. Κουρούβανης, Π. Κανέλλος (47’ Μπάρκας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΕΙΜΑ∆ΙΟΥ : Π. Μπουλούµπασης, Μαραθιάς , Κωνσταντόπουλος Ν., Ξουλεής, Κατσίκης, Χριστακόπουλος, Γιαννακόπουλος , Αγγελακόπουλος, Λ. Γαλανόπουλος (72’ Μανδαράκης), Αγριδιώτης (85’ Πικέας), ∆. Γαλανόπουλος


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΣΤΑ ΓΗΠΕ∆Α ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

17

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 3-1

∆ύο στα δύο για τη Μαγούλα

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

ύο στα δύο για τον Κένταυρο Μαγούλας, που νίκησε χθες µε 3-1 στην έδρα του τον Αίαντα Γαστούνης. Σηµαντικό πάντως ρόλο στο τελικό αποτέλεσµα έπαιξε και η αποβολή του Λιαµπότη στο 36’, µε δεύτερη κίτρινη για φάουλ, που άφησε τον Αίαντα µε 10 παίκτες. Έως εκείνη τη χρονική στιγµή το σκορ ήταν 0-1 και ακολούθως οι γηπεδούχοι µε αριθµητική υπεροχή, µέσα στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να σκοράρουν τρεις φορές και να πάρουν τη νίκη. Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 12’ όταν η άµυνα του Αίαντα έδιωξε πάνω στη γραµµή, µετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 30’ ο Τσάµπρας έδιωξε δύσκολα µετά από κόντρα και στην εξέλιξη της φάσης, είχαµε το αυτογκόλ από τον Ν. Χριστόπουλο, που έδωσε την πρωτοπορία στον

Αίαντα. Στο 36’ όµως όλα άλλαξαν µε την αποβολή του Λιαµπότη. Και αφού στο 37’ ο Μονόλιθος και ο ∆αραµάρας δεν µπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να κάνουν το 0-2, ήρθε στο 45’ η ισοφάριση από τον Τριανταφύλλη, µετά από λάθος υπολογισµό του Φλίγκου. Στο β’ µέρος ο Κένταυρος πίεσε και κατάφερε να σκοράρει δυο φορές, στο 70’ µε συρτό σουτ του Βαγγόπουλου και στο 79’ µε πλασέ του Τσαντίλη. Ο Αίας είχε δυο καλές φάσεις στο β’ µέρος µε τον ∆αραµάρα στο 56’ και τον ίδιο παίκτη στο 84’, όταν την κεφαλιά του έδιωξε η άµυνα των γηπεδούχων πάνω στην γραµµή. Πολύ καλή η διαιτησία της Σιαχάµη. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Τσάµπρας, Βαγγόπουλος, Ν. Χριστόπουλος, Τσαντίλης, Ψάρρης (46’ Ζαφείρης), Καρβουνιάρης, Αθ. Χριστόπουλος, Κωτσάκης, Τριανταφύλλης (55’ ∆ιονυσόπουλος), Χρο-

PLAY – OFF Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΕΛΕΤΟΥ – ΠΡΟΟ∆ΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ 2-1 (παράταση)

Στον 2ο όµιλο της Β’ κατηγορίας

Μ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

ετά από συγκλονιστικό αγώνα που έφτασε στην παράταση, ο Κένταυρος Καπελέτου νίκησε την Πρόοδο Σαλµώνης µε 2-1 ανέβηκε στη Β’ τοπική. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην ατυχία της Προόδου, η οποία µετά το 21 έχασε πέναλτι, ενώ είχε και δύο σουτ στα δοκάρια και εν τέλει, διαµαρτύρεται για κάποιες οριακές φάσεις. Ήταν ένα παιχνίδι πολλών χαµένων ευκαιριών εκατέρωθεν, αλλά κυρίως της οµάδας του Χρ. Αγγελόπουλου η οποία από το 26’ έπαιζε µε παίκτη παραπάνω, αφού είδε κόκκινη ο ∆ηµητρόφ, ο οποίος έπιασε την µπάλα εκτός περιοχής! Τη θέση του πήρε ο Μεγαλακάκης που ήταν καλύτερος του αποβληθέντος! Το σκορ άνοιξε µε σουτ βολέ ο Αλεξανδρόπουλος 1-0, ο οποίος στο 71’ είχε σουτ στο δοκάρι. Στο 86’ το Καπελέτο πήρε πέναλτι µε τον Ασηµακόπουλο, φάση που αµφισβητήθηκε και είδε κόκ-

κινη ο Π. Κατσώλης! Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φλώρος και ισοφάρισε 1-1. Στο 90+ είδε κόκκινη ο Σάµαρης για καθυστέρηση. Το παιχνίδι πήρε στην παράταση και στο 93’ ο Ασηµακόπουλος έκανε το 21 για το Καπελέτο µε σουτ µέσα από την περιοχή από κόρνερ. Η µεγάλη ευκαιρία για την Πρόοδο χάθηκε στο 95’, όταν δοθέν πέναλτι χτύπησε ο Αλεξανδρόπουλος και απέκρουσε ενώ είχε πέσει ο Μεγαλακάκης! Ακολούθησε ένα νέο δοκάρι από τον Άρη Κατσώλη και εκεί έληξε το παιχνίδι. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: ∆ηµητρόφ, Πατσούρας, Βασιλακόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Σπατιώτης, Σταυρόπουλος, Σάµαρης, Μεγαλακάκης, Ασηµακόπουλος, Φλώρος, Κοτσίρης. ΠΡΟΟ∆ ΟΣ: Αθανασούλης, Α. Σπερδούλης, Κατσιγιάννης, Β. Σπερδούλης, Μαλάι (80’ Αρ. Κατσώλης), Π. Κατσώλης, Μουρούτσος (55’ Χρ. Κατσώλης), Βιλάι (70’ Ν. Ασηµακόπουλος), Α. Ασηµακόπουλος, Μούτσος, Γ. Αλεξανδρόπουλος.

∆υνατή µονοµαχία στον χθεσινό αγώνα µε αντίπαλους τον Χρονόπουλο και τον Μονόλιθο.

νόπουλος (69’ ∆ηµητρουλόπουλος), Κατσιώλης. ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Λιαµπότης, Παναγόπουλος, Βατσής,

Μαργαρίτης (77’ Γαλιατσάτος), Παναγιωτόπουλος, Μονόλιθος (76’ Βλασσόπουλος), ∆αραµάρας, Χριστοφοράτος, Ραυτόπουλος.


18

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

«Χαράζει» την υπερασπιστική του γραµµή Τ

ην υπερασπιστική του γραµµή προσπαθεί να χαράξει ο Πανηλειακός, αν τελικά η οµάδα του Βύζαντα κάνει ένσταση για την συµµετοχή του Μαρτίνου στον αγώνα της Παρασκευής. Στον Πανηλειακό χθες ήταν αισιόδοξοι ότι τελικά δεν θα υπάρξουν συνέπειες µετά από τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά περισσότερα, σίγουρα, θα γίνουν γνωστά όταν υπάρξει και η επίσηµη τοποθέτηση της οµάδας.

Είναι πάντως κρίµα να χαθούν οι τρεις βαθµοί, που κερδήθηκαν µε τόσο κόπο µέσα στο γήπεδο, και µετά από µια καλή εµφάνιση.

Τι µπορεί να πει πλέον ο Πανηλειακός Από αργά το βράδυ του Σαββάτου, καθώς και το πρωί της Κυριακής, λέχθηκε (ανεπίσηµα) από ανθρώπους της οµάδας ότι µπορούσε να έχει δηλωθεί ο παίκτης για να εκτίσει φέτος την ποινή των δυο αγωνιστικών, και σε δυο άλλα µατς, πλην του πρώτου: Και συγκεκριµένα για τα µατς της 2ης αγωνιστικής (µε Γλυφάδα) και της 3ης αγωνιστικής (µε Αστέρα Μαγούλας, επίσης στον Πύργο). Καθώς κι ότι αυτό είχε ήδη γίνει, πριν το µατς στα Μέγαρα! Από την άλλη και σύµφωνα µε χθεσινό δηµοσίευµα, «φαίνεται» ότι παρόµοια δήλωση προβλέπεται για ΜΟΝΟ µέσα στην ίδια περίοδο. Ενδεικτικά, το άρθρο 7 του Πειθαρχικού Κώδικα - “Οι ακόλουθες περιπτώσεις επισύρουν τον αυτόµατο αποκλεισµό από τον επόµενο αγώνα ή τους επόµενους αγώνες: α) Συµπλήρωση τεσσάρων πα-

Για την περίπτωση που κάνει ένσταση ο Βύζας

Επιµέλεια σελ. Χρ. Κανελλόπουλος xrkanl.1@gmail.com

ρατηρήσεων (4) (τέσσερις κίτρινες κάρτες) σε αγώνες της ίδιας διοργάνωσης, επισύρουν ποινή αποκλεισµού µίας αγωνιστικής ηµέρας. β) Συµπλήρωση επτά παρατηρήσεων (7) (επτά κίτρινες κάρτες) σε αγώνες της ίδιας διοργάνωσης, επισύρουν ποινή αποκλεισµού δύο αγωνιστικών ηµερών. γ) Συµπλήρωση εκ νέου τριών παρατηρήσεων (3) (τρεις κίτρινες κάρτες) (κ.ο.κ. δηλαδή δέκα, δεκατρείς) επισύρουν ποινή αποκλεισµού δύο αγωνιστικών ηµερών. Για τα επαγγελµατικά πρωταθλήµατα, οι ποινές αποκλεισµού που επιβάλλονται µε τις διατάξεις του εδαφίου αυτού, εκτίονται στις τέσσερις (4) επόµενες αγωνιστικές ηµέρες, από την ηµέρα του αγώνα που ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε την τέταρτη ή έβδοµη (κ.ο.κ.) παρατήρηση. Η επιλογή των αγωνιστικών ηµερών γίνεται από την οµάδα του ποδοσφαιριστή που υποχρεούται εντός 48 ωρών από την αυτοδίκαιη τιµωρία, να δηλώσει µε έγγραφο στην διοργανώτρια την αγωνιστική (ή αγωνιστικές) ηµέρα που θα εκτιθεί η ποινή. Σε περίπτωση µη απο-

Ο Πανηλειακός, αν τελικά ο Βύζας κάνει ένσταση, θα υπερασπιστεί το δίκιο του µε όλα τα νόµιµα «όπλα» που διαθέτει.

στολής εγγράφου επιλογής, η ποινή εκτίεται την αµέσως επόµενη ή τις αµέσως επόµενες αγωνιστικές ηµέρες. Την αµέσως επόµενη ή τις αµέσως επόµενες αγωνιστικές ηµέρες εκτίεται η ποινή και εάν οι υπόλοιπες αγωνιστικές ηµέρες δεν επαρκούν για την άσκηση εκ µέρους της οµάδας του δικαιώµατος επιλογής µέχρι το τέλος της διοργάνωσης” (δηλ. τελευταίες αγωνιστικές ηµέρες διοργάνωσης)». Το τέλειωµα του άρθρου αυτού, φαίνεται λοιπόν ότι είναι χαρακτηριστικό... Να θυµίσουµε ότι ο Μαρτίνος έχει συµπληρώσει τις 7 κίτρινες στο τελευταίο µατς της περιόδου (περυσινή Β’ Εθνική, Φωκικός Πανσερραϊκός), στις 26 Μαΐου...

* * * Φαίνεται λοιπόν ότι ο Πανηλειακός, εφόσον πράγµατι ο Βύζας (ή κάποιος άλλος) προχωρήσει στην ένσταση, θα έχει στην υπερασπιστική γραµµή του την προσπάθεια για ερµηνεία ότι, µπορούσαν οι δυο αγωνιστικές να δηλωθούν µέσα στην πρώτη τετράδα αγώνων της νέας περιόδου! Κι όχι ότι, υποχρεωτικά έπρεπε να είναι οι δυο πρώτες του νέου πρωταθλήµατος! Απο κει και πέρα, επειδή (πάντα ανεπισήµως, ως τώρα) ειπώθηκε κι ότι “ο Πανηλειακός δεν είχε πάρει από τη διοργανώτρια το ποινολόγιο της Β’ Εθνικής”. Αυτό είναι κάτι που πολύ πιθανόν να ισχύει! Αλλά, στον Πειθαρχικό Κώδικα, στο ίδιο άρθρο 7 (που γίνεται αναφορά και πριν), και σε επόµενη παράγραφο, την ε, αναφέρεται ότι:

“Οι ποινές που αναφέρονται στα προηγούµενα γ. και δ., επιβάλλονται αυτοδίκαια χωρίς να είναι αναγκαία η κοινοποίηση των σχετικών αποφάσεων του αρµοδίου οργάνου“... Eδώ δηλαδή, όπως είναι διατυπωµένο, σου αφαιρεί ουσιαστικά το να πεις π.χ., “δεν ήξερα, δεν είχα πάρει το ποινολόγιο, κ.τ.λ.”... Άδικο (πιθανότατα) γιατί έτσι βγάζει “λάδι” το ...φορέα, ακόµα κι αν φταίει αυτός, και αµέλησε, κ.τ.λ., αλλά έτσι προβλέπει στη συγκεκριµένη διατύπωση... Αποµένει λοιπόν να δούµε αν θα κάνει την ένσταση ο Βύζας και φυσικά ποια θα είναι και η στάση του Πανηλειακού στο θέµα. Να υπενθυµίσουµε ότι η υπόθεση µπορεί να τελεσιδικήσει µετά από µήνες!


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

19

Έχει κόψει… «ταρίφα» (1-0 και την Ερµιονίδα)

Μ

ε το «δεξί» ξεκίνησε χθες το απόγευµα στην έδρα του ο ΠΑΟΒ τις επίσηµες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και στο πρωτάθληµα της Γ΄ εθνικής , κερδίζοντας µε το συνηθισµένο του σκορ 1 – 0, την δυνατή Ερµιόνιδα των Ηλείω ν Γιάννη Κολόκα και Κώστα Βλαχόπουλου.

Νέο γκολ ο Ντεντόπουλος που όµως αποβλήθηκε στο 69’

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Οι γηπεδούχοι εφαρµόζοντας άριστα την έξυπνη τακτική του τεχνικού τους Αν. Ζήκου, κράτησαν το µηδέν στο α΄ µέρος, παρότι κινδύνευσαν από την «φλύαρη» όµως υπεροχή των φιλοξενούµενων , και «χτύπησαν» ως συνήθως στην επανάληψη που ήταν εµφανώς καλύτεροι, ιδίως µετά το 50΄! Έτσι πέτυχαν την 2η νίκη τους σε ισάριθµους αγώνες, χάνοντας όµως τον γκολτζή τους Παναγιώτη Ντεντόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο 69΄ για χτύπηµα αντιπάλου εκτός φάσης. Σίγουρα ήταν µια απερίσκεπτη ενέργεια του κορυφαίου έως τώρα παίκτη της οµάδας, που σίγουρα θα λείψει πολύ από την οµάδα στις αγωνιστικές που θα τιµωρηθεί.

Το φιλµ και το γκολ του αγώνα

Το α΄ µέρος κύλησε χωρίς φάσεις µπροστά στις δυο εστίες, µε τους φιλοξενούµενους να έχουν περισσότερο στην κατοχή τους τη µπάλα, χωρίς όµως να απειλούν την εστία του Θωµά. Μάλιστα στο 45΄ έµειναν και µε δέκα παίκτες, λόγω αποβολής µε 2η κίτρινη κάρτα του Σαµαρά! Όµως στην επανάληψη ο ΠΑΟΒ µπήκε «φουριόζος» και έτσι στο 51΄από σέντρα του Ανδριτσόπουλου ο Ντεντόπουλος µε σουτ εντός περιοχής πέτυχε το γκολ που έκρινε και το

Όρθιοι έµειναν και χθες οι παίκτες του ΠΑΟΒ και παρέµειναν έτσι στην κορυφή της βαθµολογίας

µατς! Ένα γκολ που έδωσε άλλον «αέρα» στους γηπεδούχους, καθώς στο 53΄και 55΄ πλησίασαν σε ένα δεύτερο γκολ που όµως δεν ήρθε. Έτσι στο 53΄ο Μπουλούµπασης (έκανε ντεµπούτο) έχασε µοναδική ευκαιρία σε σέντρα του Γ. Πολίτη, ενώ στο 55΄ τον µιµήθηκε ο Σ. Τσουκαλάς όταν έπιασε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση σε σέντρα του Π. Πολίτη που έδιωξε ωραία ο Πονηρός. Στο 69΄είχαµε την αποβολή του σκορ Ντεντόπουλου, µε τον ΠΑΟΒ να προσέχει πλέον την άµυνά του, και την Ερµιονίδα να έχει κατόπιν την υπεροχή, χωρίς όµως τη µεγάλη φάση, και τον ΠΑΟΒ να κρατά άνετα τη µεγάλη του νίκη που τον κρατά στην κορυφή. ΠΑΟΒ: Θωµάς, Πολίτης Π., Καραχάλιος, Βραχνής, Τσολόπουλος, Τσουκαλάς Σ., Πολίτης Γ., Ανδριτσόπουλος

Ωραίος και «µοιραίος»… ήταν χθες ο Παν. Ντεντόπουλος

(80΄∆. Παναγιωτόπουλος), Ντεντόπουλος, Μπουλούµπασης (72΄Π. Τσουκαλάς), Παναγόπουλος. ΕΡΜΙΟΝΙ∆Α: Πονηρός, Λαζάρου (75΄Βλαχόπουλος), Σαµαράς, Κολόκας, Τζιέρης, Μπούρας (55΄Μουκίδης), Στάικος, Σιµελίδης, Κανελλόπουλος, ∆ήµας, Θωµάς (82΄Σχοινάς).


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

20 Σ Π Ο Ρ

Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ/ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΑΧΑΪΚΗ 0-1

«Ψυχρολουσία» στο 85’ Οι Αχαιοί έκαναν το 2 στα 2 µε γκολ του Μητρόπουλου απέναντι σε µια οµάδα που είχε ελάχιστες ευκαιρίες

Τ

Του Γιάννη Μουρούτη

ο «τρίποντο» ήθελε χθες ο Α.Ο. Αστέρας ΑµαλιάδαςΠανόπουλου κόντρα στην Αχαϊκή, για να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας, όµως τα «Καναρίνια» ευτύχησαν να σκοράρουν στο 85’ και έτσι πήραν δεύτερη σπουδαία νίκη στο πρωτάθληµα µε σκορ 0-1. Για το συγκρότηµα του Γιάννη Ζερδεβά ήταν το δεύτερο «τρίποντο» στον 4ο όµιλο της Γ’ Εθνικής, µετά το 3-1 της πρεµιέρας κόντρα στον Ατρόµητο Αχαΐας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσµα, αφού η οµάδα της Ηλείας απείλησε ελάχιστες φορές την εστία του ∆ρακόπουλου, µε την Αχαϊκή να παίρνει τη νίκη χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντος Μητρόπουλου, πέντε λεπτά πριν συµπληρωθεί το 90λεπτο της αναµέτρησης. Η εικόνα του αγώνα

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση του αγώνα, όταν στο 8’, ο Κωνσταντινίδης τροφοδότησε τον Παπαθεοδώρου, όµως το σουτ του τελευταίου χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 12’ και στο 32’ σε φάσεις «καρµπόν» στην περιοχή του Αστέρα, ο Αυγερινός ∆ηµητρακόπουλος από λάθος της άµυνας των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να νικήσει τον Αντρέα Αντωνόπουλο, που απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις

σε κόρνερ. Το πρώτο ηµίχρονο ολοκληρώθηκε, µε µια ωραία ατοµική προσπάθεια και σουτ του Αλέξη Κωνσταντινίδη, που µπλόκαρε ο ∆ρακόπουλος. Στην επανάληψη η είσοδος των Λυµπέρη και Αθ. Αντωνόπουλου έδωσε πνοή στον Αστέρα, που είχε περισσότερη ενέργεια και προσπάθησε να απειλήσει τα αντίπαλα καρέ. Στο 54’ πάντως είχε µεγάλη ευκαιρία η Αχαϊκή, για να ανοίξει το σκορ, όταν από πάσα του ∆ηµητρακόπουλου, ο Αποσκίτης σούταρε από πλεονεκτική θέση, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αντωνόπουλος και σε κενή εστία και πλάγια, ο Καζάντζης σούταρε στο κάθετο δοκάρι. Ο Αστέρας είχε κάποια µακρινά σουτ που δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον ∆ρακόπουλο, ενώ και κάποιες στηµένες φάσεις πέρασαν ανεκµετάλλευτες. Στο 85’ από λάθος του Σάκκου, ο έµπειρος Αυγερινός ∆ηµητρακόπουλος, πήρε τη µπάλα στα πλάγια και µέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγµή, τροφοδότησε τον Μητρόπουλο, που έκανε το 0-1. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε µέχρι τη λήξη της αναµέτρησης, αφού δύο φάουλ που κέρδισε ο Αστέρας δεν είχαν θετική κατάληξη. Η διαιτησία και οι διακριθέντες Από τον Αστέρα, που έδειχνε διάθεση…, αλλά κάτι του λείπει και έτσι δεν βρήκε στόχο, εξαιρετικός

Ο Κωνσταντινίδης ήταν ορεξάτος… ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Αστέρα και έτσι η Αχαϊκή του ∆ιακάτου πήρε το «τρίποντο»

ήταν ο Αντρέας Αντωνόπουλος, που κρατούσε το µηδέν µέχρι το 85’ και αρκετά καλοί οι Κωνσταντινίδης, Μπουτσικάκης και Παπαθεοδώρου. Από την Αχαϊκή, που τα ψέµατα… έχει 6 πόντους, καλύτερος παίκτης ο έµπειρος Λαµπρόπουλος και πολύ καλοί οι ∆ηµητρακόπουλος, Σαµίκος και

Τόγιας. Καλή η διαιτησία του Νίκα, που είχε ένα εύκολο απόγευµα. Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Α. Αντωνόπουλος, Γερασιµόπουλος (68’ ∆αλαβούρας), Μπουτσικάκης, Σάκκος, Σταµατέας, Κουτελιέρης, Κωνσταντινίδης, Οικονοµόπουλος

(57’ Θ. Αντωνόπουλος), Παπακωνσταντίνου (49’ Λυµπέρης), Παπαθεοδώρου ΑΧΑΪΚΗ: ∆ρακόπουλος, Ντάζος, Νίκας, Λαµπρόπουλος, ∆ιακάτος, Τόγιας (70’ Μητρόπουλος), Καζαντζής (77’ Σπανός), Μπουρδανιώτης (73’ Μπεκίρης), Σαµίκος, ∆ηµητρακόπουλος, Αποσκίτης

Ο Αστέρας Αµαλιάδας όπως παρατάχθηκε στο χθεσινό µατς

Η Αχαϊκή πήρε δεύτερη συνεχόµενη νίκη και έχει κάνει ονειρικό… ξεκίνηµα στον 4ο όµιλο της Γ’Εθνικής

Οι «Ισοβίτες» ξεσήκωσαν το γήπεδο της Αµαλιάδας και συνολικά οι 100 φίλαθλοι της Αχαϊκής

Από τον πάγκο ήρθε ο «λυτρωτής» των φιλοξενούµενων ο νεαρός Μητρόπουλος

Φώναζε… συνεχώς ο τεχνικός του Αστέρα Νίκος Γκίνο, ο οποίος ήταν την περισσότερη ώρα του αγώνα όρθιος….

Στον πάγκο της Αχαϊκής είναι προπονητής ο Γιάννης Ζερδεβάς, ενώ στο τιµ είναι και ο Γιώργος Λαγός, που πέρασε πρόσφατα από ∆όξα Ν.Μ και Π.Φ.Ο Πανόπουλου


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ – ∆ΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑ∆ΑΣ 3-1

Ισοφάρισε… αλλά έµεινε εκεί! Τ ο θετικό αποτέλεσµα έψαχνε η ∆όξα χθες στο γήπεδο της Παναχαϊκής, όµως ο Ατρόµητος Αχαΐας ήταν αυτός που πήρε το «τρίποντο» µε 3-1 και έτσι άφησε πίσω του… το άσχηµο ξεκίνηµα κόντρα στην Αχαϊκή. Στην Αγυιά, η οµάδα της Νέας Μανολάδας είχε την ευκαιρία να κατακτήσει βαθµό ή βαθµούς και ίσως να τα κατάφερνε, αν ο Καλλιβωκάς στο 52’ δεν αντίκριζε την κόκκινη κάρτα (µε δύο κίτρινες), τη στιγµή που ο ∆αβουρλής λίγο νωρίτερα είχε ισοφαρίσει από την «άσπρη βούλα».

Η οµάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου, που είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήµα, ξεκίνησε µε ιδανικό τρόπο το µατς, αφού στο 7’, ο Σαµπανέι τροφοδότησε τον Γκάτση , ο οποίος µε ψύχραιµο πλασέ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι µε την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριµένα στο 48’ µε τον Λαθύρη, αλλά η ∆όξα στο 49’ ισοφάρισε. Ο Μελετίδης ανατράπηκε από τον Σιδέρη εντός της περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε «την εσχάτη των ποινών». Ο µετρ του είδους ... στις εκτελέσεις πέναλτι, Νίκος ∆αβουρλής δεν λάθεψε… και έκανε το 1-1. Εκεί που η ψυχολογία έγειρε προς την πλευρά της ∆όξας, ο Γιάννης Καλλιβωκάς στο 52’ άφησε την οµάδα του µε δέκα παίκτες,

Η αποβολή του Καλλιβωκά αµέσως µετά την ισοφάριση αποδιοργάνωσε τους «µαυραετούς» που δέχτηκαν δύο γκολ σ’ ένα λεπτό!

Του Γιάννη Μουρούτη

αφού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από το µατς. Και σαν να µην έφθανε µόνο αυτό, στο 54’ και στο 55’, οι Σαµπανέι και Θωνιάτης σκόραραν για τον Ατρόµητο και µετέτρεψαν το 1-1 σε 3-1 σε χρόνο ρεκόρ. Ο αγώνας χάθηκε… για την οµάδα της Ηλείας, αν και έγιναν κάποιες φάσεις από τον Γούρµο και τον Μελετίδη (78’ και 84’ αντίστοιχα) που θα µπορούσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Το τελικό 3-1 αφήνει την ∆όξα στον έναν βαθµό και σίγουρα απαιτείται άµεσα ανασυγκρότηση, αφού ο όµιλος δείχνει ιδιαίτερα αµφίρροπος και υπάρχουν οµάδες τις οποίες κανείς δεν τις υπολόγιζε… αλλά είναι ικανές για όλα.

Φάση από το χθεσινό µατς µε πρωταγωνιστή τον Θανάση Νικολόπουλο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ: Τζουραµάνης, Χ. Βέρρας, Σιδέρης, Αθανασίου, Θωνιάτης, Μαντάς, Τρίγκας, Νικολόπουλος, Σαµπενέι (71' Γ. Γραµµατικόπουλος), Γκάτσης (85' Θ. Βέρρας), Λαθύρης (77' Λιβάνης) ∆ΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑ∆ΑΣ: Λιούρδης, Νιφορόπουλος, Μπίζος, Σανδραβέλης (60' Κωστής), Κυριαζόπουλος (64' Γούρµος), ∆αβουρλής (74' Λαζανάς), Νικολόπουλος, Καλλιβωκάς, Μελετίδης, Σεϊτάι, Μιχαηλίδης

Γ’Εθνική-4ος όµιλος H TAYTOTHTA (2η αγωνιστική)

Περίπου 80 φίλαθλοι της ∆όξας παρακολούθησαν το χθεσινό µατς στην Αγυιά

Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ/ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Καλαµάτα-ΠΑΣ Κόρινθος Άρης Αιτωλικού-Παναργειακός ΠΑΟ Βάρδας- ΑΕ Ερµιονίδας ΠΦΟ Πανόπουλου-Αχαϊκή Εθνικός Σαγεΐκων- ΑΕ Καραϊσκάκης Ατρόµητος Αχαΐας-∆όξα Μανολάδας Πανναυπλιακός-Μεσσηνιακός Παναρκαδικός-ΑΕ Μεσολογγίου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πήρε Λαµπρογεώργο, Γιαννουλίδη και Παϊκόπουλο

Ρ

21

Του Γιάννη Μουρούτη

έστα… για την επίτευξη του φετινού του στόχου, που δεν είναι άλλος από την επίτευξη της παραµονής, έπαιξε χθες βράδυ ο Α.Ο.Αστέρας Αµαλιάδας/Πανόπουλου. Η οµάδα της Ηλείας έκανε «µπαµ» την τελευταία στιγµή, αποκτώντας τρεις παίκτες, ικανούς και µε εµπειρία… Αναλυτικά, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Αστέρα, αποκτήθηκαν οι ∆ηµήτρης Γιαννουλίδης (23 ετών-µέσος), Φάνης Λαµπρογεώργος(34 ετών-επιθετικός ) και Απόστολος Παϊκόπουλος (28 ετώνµεσοαµυντικός). Ο ∆ηµήτρης Γιαννουλίδης έπαιξε για πρώτη φορά στη Γ' Εθνική το 1999 µε τον Εδεσσαϊκό και τη σεζόν 2001-02 έκανε ντεµπούτο στην Α' Εθνική µε τον Ιωνικό. Ακολούθησαν οι Ολυµπιακός Βόλου, Κιλκισιακός, Κόρφος Ελούντας, Καβάλα, ΟΦ Ιεράπετρας, Εθνικός, Νίκη Βόλου, Κοζάνη, Εδεσσαϊκός, Θύελλα Πετρωτού και ∆ιαγόρας Ρόδου. Ο Φάνης Λαµπρογεώργος γνωστός από

Ο Φάνης Λαµπρογεωργός

Ο ∆ηµήτρης Γιανουλίδης

την θητεία του στον Πανηλειακό (έπαιξε δύο φορές στην οµάδα του Πύργου ο έµπειρος επιθετικός και συγκεκριµένα την περίοδο 2006-07, 2010-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αθηναϊκό και έχει περάσει ακόµη και από την Μαρκό, τον Αχαρναϊκό, την Καλαµάτα, την Α.Ε. Χάλκης, την ∆όξα Κατωκόπιας, τον Ηλυσιακό την Ρόδο, τον Άγιο ∆ηµήτριο, την Καβάλα, την Λαµία, την Αναγέννηση Γιαννιτσών

1-2 0-1 1-0 0-1 0-1 3-1 1-2 2-2

(ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ)

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.

Παναργειακός Αχαϊκή ΠΑΣ Κόρινθος Α.Ε. Καραϊσκάκης ΠΑΟ Βάρδας Α.Ε. Μεσολογγίου Α.Ε. Ερµιονίδας Ατρόµητος Λάππα Μεσσηνιακός Παναρκαδικός ∆όξα Ν.Μανολάδας Άρης Αιτωλικού Εθνικός Σαγεΐκων Καλαµάτα Π.Φ.Ο. Πανόπουλου Πανναυπλιακός 3η αγωνιστική

Ο Απόστολος Παϊκόπουλος

και τον Αήττητο Σπάτων. Ο Απόστολος ΠαΪκόπουλος που έπαιξε στην Σαλαµίνα πρόσφατα, έχει αγωνιστεί και στον Εθνικό Σοχού και στην ΑΕ Κρανιδίου.

Κόρινθος – Παναργειακός ΑΕ Ερµιονίδας – Καλαµάτα Αχαϊκή – Άρης Αιτωλικού ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας ∆όξα Νέας Μανολάδας – ΠΦΟ Πανόπουλου Μεσσηνιακός – Εθνικός Σαγεΐκων ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΦΟ Πανόπουλου Πανναυπλιακός – Παναρκαδικός

6 6 6 6 6 4 3 3 3 2 1 0 0 0 0 0


22 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Περίπατο µε Παναχαϊκή Π

ρεµιέρα είχαµε προχθές (Σάββατο 29/09) στο τουρνουά "∆ηµήτρης Νεζερίτης" για τον Κόροιβο, που µε µια επιβλητική εµφάνιση, µετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι ενάντια στην Παναχαϊκή, επικρατώντας µε 85-47. Παρά την απουσία του Τάσου Χαρισµίδη, αλλά και του νεαρού, Νίκου ∆ηµάκου, οι παίκτες του Βασί λη Νιπεργιάλη ήταν πολύ σοβαροί στο µεγαλύτερο µέρος του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκαν να θριαµβεύσουν. Μεγάλο ατού ήταν ο πλουραλισµός στο σκοράρισµα, καθώς όσοι αγωνίστηκαν, άφησαν καλές εντυπώσεις.

Λόγω του προχωρηµένου της ώρας δεν κατέστη εφικτό να σας µεταφέρουµε το αποτέλεσµα του χθεσινού τελικού του τουρνουά κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, κάτι που θα συµβεί στο φύλλο της Τρίτης. Αξίζει να σηµειωθεί πως στο µατς µε την Παναχαϊκή έκανε το ανεπίσηµο ντεµπούτο του µε την κυανόλευκη φανέλα ο Νίκος Στυλιανού, που αποτελεί το πιο πρόσφατο απόκτηµα του ΑΣΑ Κοροίβου. Ο Κύπριος φόργουορντ είναι παίκτης µε ποιότητα στο παιχνίδι του, δύναµη και ταλέντο στην επίθεση, ενώ το σηµαντικότερο είναι πως µπορεί να φέρει εις πέρας και δύσκολες αµυντικές αποστολές. Το γεγονός πως βρίσκεται µόλις µερικές ηµέρες στην οµάδα δεν

Του Νίκου Βαγγέλη

τον πτοεί και δείχνει να προσαρµόζεται άµεσα, καθώς η περσινή εµπειρία στην Α1 µε την φανέλα της Καβάλας τον έκανε να ωριµάσει αρκετά. Ικανοποίηση υπάρχει και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νίκος Ψωµάς - Λυµπάρης, που ξεπέρασε πλήρως το πρόβληµα στη µέση και επέστρεψε δυναµικά σε αγωνιστικούς ρυθµούς. ∆ΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-17, 12-37, 29-63, 47-85 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Κοτσώνης): Λιούρδης 13 (2), Αναγνωστόπουλος 7 (1), Μπαχός 3, Νακόπουλος 5, Παναγόπουλος 7 (1), Αλεξόπουλος, Γκορτσίλας, Μασούρας, Παπανικολάου 2, Μαυροθαλασσίτης 4 (1), Πατσαρούχας 4, Καραπιπέρης 2 ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Νοέας 12,

ΤΟΥΡΝΟΥΑ «∆. ΝΕΖΕΡΙΤΗΣ»

Στον τελικό µε Γατσούλη ο Χαρ. Τρικούπης

Θανόπουλος 11 (1), Στυλιανού 17 (3), Γκιουλέκας 10 (1), Τσόσιτς 3 (1), Κοντόγιωργας 3 (1), Κλάδης 2, Καρύδας 5 (1), Κακλαµάνος 11 (2), Ψωµάς 11

Εξαιρετικά στοιχεία δείχνει ο Κόροιβος Αµαλιάδας.

ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ

Ενίσχυση µε Βλάχο και Μπεκυρά!

Του Νίκου Βαγγέλη Πέρυσι είχε ρόλο πρωταγωνιστή στο σκληροτράχηλο πρωτάθληµα της Στον πρώτο χρονικά ηµιτελικό του τουρνουά, ο Γ' ΕΣΚΑΗ, φέτος φιλοδοξεί να κάνει Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου έκανε την έκτο επόµενο βήµα και να πετύχει τη πληξη, επικρατώντας του Εσπέρου ΑΟΠΑ µε 64-63, σταδιακή καθιέρωσή του στον µπαχάρη στο νικητήριο καλάθι του Άγγελου Γατσούλη σκετικό κόσµο του νοµού Ηλείας. Ο στην εκπνοή. Το συγκρότηµα του Μεσολογγίου ήταν Πανωλενειακός ενισχύεται σηµανανώτερο στη µεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και τικά φέτος και µετά από την παραστο τέλος είχε µεγαλύτερη ψυχραιµία, παίρνοντας τη µονή του Θανάση Γιαννόπουλου σε νίκη µε δράστη τον άλλοτε αρχηγό της Παναχαϊκής, ρόλο... τιµονιέρη εντός και εκτός ενώ εξαιρετική απόδοση είχε ο Παναγιώτης Τσεκλένης, παρκέ και το µεταγραφικό "µπαµ" όντας ασταµάτητος έξω από τη γραµµή του τριπόντου. µε την απόκτηση του ∆ηµήτρη Τσι∆ΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-19, 31-32, 46-46, 63-64 πολίτη, ολοκλήρωσε δύο ακόµη σηΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Βουρνάς): ∆. Λυµπέρης 9 (2), Οι δυο αθλητές που απέκτησε µαντικές προσθήκες. Μακρής 1, Βουρνάς 17 (1), Κάλλης 3 (1), Β. Λυµπέο Πανωλενειακός στο 2ο τουρνουά Ο Χρήστος Βλάχος αποκτήθηκε που έγινε στο Καράτουλα. ρης 8, Σκόνδρας 6, Αποστολόπουλος 7 (1), Αδαµόαπό την Αλφειονίδα και θα προσφέρει πουλος, ∆ίπλαρος, Σταυράκης 12 δύναµη κοντά στο καλάθι, έχοντας σηµαντικές παραστάσεις όλα αυτά τα χρόνια. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Μούτσιος): ΜπανΟ πολύπειρος σέντερ συµφώνησε µε το συγκρότηµα του Καράτουλα και θα έχει και τάς 1, Σταυρόπουλος 11 (2), Ιωάννου 9 (1), πάλι συµπαίκτη τον Γιάννη Μπεκυρά, που επίσης έκλεισε στον Πανωλενειακό! Ο Τσεκλένης 17 (5), Οικονοµόπουλος 11, Γα28χρονος φόργουορντ διαθέτει ευχέρεια στο σκοράρισµα και καλό µακρινό σουτ, τσούλης 12 (2), Κούσουλας, Σταµούλης, έχοντας παίξει σε οµάδες όπως η Αλφειονίδα, ο Κρόνος Στρεφίου και παλαιότερα ο ΗραΚαραντινός 3 (1), Τέγας, Μπιτίνης κλής Πύργου.

Nέο οδοντιατρείο στο Σιµόπουλο

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Κάθε ∆ευτέρα & Τετάρτη (απόγευµα) Σάββατο (πρωί)

Τηλ. 2622032122, 6932637252 Τηλ. Αµαλιάδας 2622024774


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

23

Νέες επιτυχίες στην ποδηλασία Μ

1ος ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος µε την οµάδα του στο οµαδικό τρίαθλο 4ος ο Σάκης Μαντάς στην Ανάβαση Ταϋγέτου το Σάββατο και 5ος στο σιρκουι στην Καλαµάτα την Κυριακή

ε νέες επιτυχίες των αθλητών του Ποδηλα τοδρόµου Πύργου έκλεισε ο Σεπτέµβριος αφήνοντας στην ουσία έναν περίπου µήνα για να κλείσει το αγωνιστικό πρόγραµµα της ποδηλασίας για το 2013. Την προπερασµένη Κυριακή στην Καλαµάτα ο Παναγιώτης Εξαρχόπουλος µε την οµάδα του κέρδισε την πρώτη θέση στο οµαδικό τρίαθλο. Ο Πυργιώτης αθλητής έκανε το αγώνισµα της χρονοµέτρησης στην ποδηλασία και αφορούσε απόσταση 90 χλµ. Ενώ οι δύο συναθλητές του αγωνίστηκαν στην κολύµβηση και το τρέξιµο αντίστοιχα. Η οµάδα τους κατάφερε µε φανερή άνεση να πάρει την πρώτη θέση. Από την άλλη πλευρά ο Σάκης Μαντάς αγωνίστηκε το Σάββατο που µας πέρασε στην 6η ανάβαση Ταϋγέτου και παρόλο που δεν είναι αθλητής µε αγωνιστικό χαρακτήρα αναβάσεων κατάφερε να αποσπάσει την 4η θέση στην κατηγορία 35+ µε µικρή διαφορά. Την Κυριακή τερµάτισε 5ος σε ένα θεαµατικό σιρκουϊ που έγινε στην Καλαµάτα µε την συµµετοχή και της εθνικής οµάδας πίστας και κύριους αγωνιζοµένους τον 10 φορές πρωταθλητή Ελλά δας στο ατοµικό και οµαδικό σπρίντ αλλά και στο keirin και µε 2 παγκόσµι ες επιτυχ ίες Ζαφείρη Βολικάκη

και τον α δελφό του Χρήστο 18 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο σπρίντ 200 µ. και παγκόσµιος πρ ωτα θλητής το 2005 ω ς έφηβος στην Αυστρία. Στο τελικό σπρίντ και ύστερα από 42 χλµ σκληρού αγώνα ο Ζαφείρης άνοιξε το σπρίντ για τον Χρήστο Βολικά κη βρίσκοντας τον Σάκη Μαντά κολληµένο στην ρόδα του Χρήστου Βολικά κη που τερµάτισε πρώτος ύστερα από τους αποσπασµένους του πέµπτου γύρου. Η θέση αυτή θα έβρισκε 2ο τον Πυργιώτη αθλητή στην κατηγορία του, αν ένα σκληρό ατύχηµα ενός συναθλητή του που του έσπασε η ρόδα καθώς µπλέχτηκε στο µπλοκάζ ενός άλλου αθλητή από τα δεξιά του δεν τον αιφνιδίαζε µε αποτέλεσµα να αρκεστεί στην 5η θέση. Οι αθλητές της εθνικής οµάδας αξίζει να σηµειωθεί πως συµµετείχαν στον αγώνα γιατί σύµφωνα µε δηλώσεις του οµοσπονδιακού προπονητή Λάµπρου Βασιλόπουλου το ενδιαφέρον των αθλητών είναι στην συνέχεια να κάνουν και µερικά αγωνίσµατα πιο αντοχής στην πίστα. Ο Σάκης Μαντάς πρόκειται να συµµετάσχει στον Μαραθώνιο mountain την επόµενη Κυριακή µήκους 75 χλµ στην Μάνη ενώ ο Πάνος Εξα ρχόπουλος προετοιµάζεται για µια «άλλη» συµµετοχή στον κλα σικό µαραθώνιο στην Αθήνα.

Ο Πάνος Εξαρχόπουλος.

Ο Σάκης Μαντάς µετά τον τελικό του αγώνα και στον αγώνα του Σαββάτου.


24 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΠΟΤΑΜΟΣ» ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

Γ

«Στο ποδόσφαιρο φταίει για όλα ένας Γκαγκάτσης!»

ια όλους και για όλα µίλησε ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης, στον Αντώνη Κατσαρό, δηµοσιογράφο του pamesports.gr. Επειδή η συνέντευξη είναι πολύ µεγάλη εµείς θα δηµοσιεύσουµε κάποια αποσπάσµατά της που κρίναµε ότι έχουν µεγάλο ενδιαφέρον. Επιµέλεια σελ. Χρ. Κανελλόπουλος xrkanl.1@gmail.com

Τι θα άλλαζε στην ΕΠΟ και η σχέση του µε αυτή

«∆ύο πράγµατα θα άλλαζα, εάν ήµουν τώρα στη διοίκηση της Ποδοσφαιρικής Οµοσπονδίας. Τη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη. Αυτές είναι οι πληγές που κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο και εξακολουθούν να το κρατάνε αναξιόπιστο. Ακούµε τις φωνές παραγόντων και φιλάθλων κάθε αγωνιστική κι όποιος πει ότι δεν είναι έτσι κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του. Καθοριστικά σηµεία είναι αυτά, τα οποία θα είχαν αλλάξει την τύχη του ποδοσφαίρου, όµως τα παραµέλησα. Το ποδόσφαιρο έχει µεγάλα περιθώρια βελτίωσης» λέει, αποκαλύπτοντας πως µετανιώνει επειδή δεν φρόντισε να τα διορθώσει. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης παραδέχεται, µετά την τελευταία του προσπάθεια στις εκλογές, ότι το ζήτηµα της ενδεχόµενης επιστροφής του στην ΕΠΟ δεν είναι έξω από τη σκέψη του, ωστόσο προσπαθεί να µην το σκέφτεται. «Είναι πολύ Για τον Πανηλειακό Είπαν πολλά, αλλά ο νωρίς να πω κάτι τέτοιο. Γκαγκάτσης δεν θα βρεθεί Έδωσα αγώνα καθαρό σε καµία κασέτα γιατί Πώς βρέθηκε λοιπόν ο Βασίλης Γκαγκάτσης τώρα και έντιµο, απέναντι ποτέ δεν µίλησε σε δισ τ ο ν Π α ν η λ ε ι α κ ό ; σε µία κατάσταση αιτητή. Ποτέ δεν είπε δεν έχω συµφωνήσει ακόµη τε«Καταρχήν στην οποία δεν µία κουβέντα. Θα λεσίδικα ότι θα συνεργαστώ. Περιµένω κάήταν αντίπαλη µπορούσα να το ποιες λεπτοµέρειες, αλλά εάν θα ασχοληθώ µόνο η διοίκηση κάνω πολύ εύκολα θα είναι πρόκληση για µένα. ∆ικό µου στοίπου διοικεί τώρα. γιατί τα τηλεφωνήχηµα να δηµιουργήσω µία ΠΑΕ υγιή, που Έφτασα να χάσω µατα που δεχόµουν τώρα δεν είναι. Έχει απαξιωθεί από την τοεπειδή δεν είχα ήταν άπειρα. Κάποιοι πική κοινωνία αλλά και τους ίδιους τους διµε το µέρος µου προσπάθησαν να µε οικούντες» λέει, συµπληρώνοντας: «Στη µόνο 7 ενώσεις. εµπλέξουν, αλλά δεν ζωή πρέπει να βάζεις στόχους αλλιώς δεν Έθεσα υποψηφιόυπάρχει τίποτα. φτάνεις πουθενά. Όταν ανέλαβα την ΕΠΟ τητα επειδή αναγνώΣτην Ελλάδα ό,τι η εθνική ήταν στην 82η θέση της παγκόσµιας ρισα ότι έκανα πάρα κακό γίνεται ένας Γκαγκάκατάταξης κι ο στόχος ήταν να τη φτάσουµε στην πολλά λάθη στην θητεία τσης φταίει! Πήραµε το Γι25αδα, ανεξάρτητα τελικά πού φτάµου κι αυτό ήταν το βασικό ούρο και δεν έκανα µία δήλωση. σαµε». µου στοίχηµα. Όταν ήµουν Σεβάστηκα τους πρωταγωνιστές. Σε πρόεδρος έδωσα πολύ µεγάλη σηνίκες δεν πήγαινα στα αποδυτήρια, µόνο µασία στην οργάνωση της οµοσπονδίας, στις ήττες δίπλα στα παιδιά» λέει και δεν δέχεται σε άλλα επίπεδα. Όταν την πήρα δεν είχε ούτε ένα κουβέντα για τις προθέσεις του: «Εάν µε πείσει κάποιος χορηγό.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης µίλησε για όλα τα καυτά θέµατα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τον Πανηλειακό.

ότι η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη από εκείνη που υπήρχε πριν πέντε, δέκα χρόνια θα το δεχτώ. Αλλά να µε πείσει» λέει και δεν αποφεύγει τη συζήτηση για τη συνεργασία µε τη Super League: «Ο άνθρωπος που θεωρεί πως οι αγωνιστικοί θρίαµβοι είναι άµεσα συνδεδεµένοι µε την διοικητική υγεία µίας οµάδας, την ίδια στιγµή αρνείται να διαπραγµατευτεί την άποψή του για την κακή ποιότητα (όπως τη χαρακτηρίζει) των Ελλήνων παραγόντων. Χωρίς όµως ταυτόχρονα να επιτρέπει το παραµικρό σχόλιο για τη θητεία του στην µπάλα: «Υπήρξε ποτέ επί δικής µου προεδρίας οποιαδήποτε συζήτηση για στηµένα παιχνίδια;» λέει και θυµάται πως δεν δίσταζε, ακόµα κι όταν ελεγχόταν από την ΟΥΕΦΑ, να περνάει το δικό του. «Ήρθαν από την ΟΥΕΦΑ να µου πουν να µην δηµοσιεύω στην ιστοσελίδα της οµοσπονδίας τη βαθµολογία των διαιτητών και τις τιµωρίες τους. Αυτά στην Ελβετία, τους απάντησα. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ιδιαιτερότητες είπα και το πέρασα. Είχα τον Πηλαδάκη δίπλα µου και άκουγε µε προσοχή» λέει χαµογελώντας για τον τότε πρόεδρο της Superleague.

Προτάσεις για διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη

Με τον δηµοσιογράφο Αντώνη Κατσαρό που του πήρε τη συνέντευξη.

Ο Γκαγκάτσης θωρεί ότι ο κόσµος δικαιολογείται να µην εµπιστεύεται τους διαιτητές και την αθλητική δικαιοσύνη. «Είναι οι δύο λόγοι που τον δηλητηριάζουν» λέει και συµπληρώνει: «Η ΚΕ∆ δεν πρέπει να ορίζεται από την ΕΠΟ, αλλά να εκλέγεται από τους ίδιους τους διαιτητές. Μόνο τότε ο διαιτητής δεν θα νιώθει ότι... χρωστάει! Επειδή ο κόσµος έχει την καχυποψία µε τους ορισµούς, το δεύτερο που µπορεί να γίνει, από τη στιγµή που πηγαίνουν τέσσερις διαιτητές σε κάθε γήπεδο, θα µπορούσαν να πηγαίνουν πέντε. Οι τρεις εξ αυτών να είναι διαιτητές. Ο πρώτος, ο τέταρτος κι ένας ακόµα

και παρουσία των δύο οµάδων να γίνεται εκεί η κλήρωση. Έχουµε πληθώρα άλλωστε, τους κάναµε 30. Μέχρι να ανακτηθεί η εµπιστοσύνη του κόσµου» λέει και αποκαλύπτει το σκεπτικό του: «Θα ανακοίνωνα ∆ευτέρα ότι Σάββατο θα γίνονταν εκλογές στην ΚΕ∆, µε το εκλογικό σώµα να είναι οι διαιτητές των τριών κατηγοριών. Πόσες ζυµώσεις θα προλάβαιναν να γίνουν σε έξι ηµέρες;». ∆εν κρύβει πάντως ότι: «Οι διαιτητές µας είναι καλοί. Τους λείπει η εµπιστοσύνη. Το να ξιφουλκούν κάθε εβδοµάδα όλοι στα ΜΜΕ, µόνο κακό προκαλούν. Πρέπει να κάνουµε ανταγωνιστικό το πρωτάθληµα. Να

µην ξέρουµε τον πρωταθλητή από τον Νοέµβριο. Να ενισχυθούν οι µικροµεσαίες οµάδες προκειµένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικές. Πρέπει να διαφοροποιηθούν τα οικονοµικά δεδοµένα για όλους». Σε ό,τι αφορά στη δικαιοσύνη: «Πρέπει να σταµατήσουν οι επιτροπές µε µη ενεργεία δικαστές και δικηγόρους. Πρέπει να γίνουν µονοµελή όργανα, µε εν ενεργεία δικαστές. Η απάντηση µου στο ότι δεν ξέρουν ποδόσφαιρο είναι ότι θα µάθουν. Κατά τεκµήριο ο εν ενεργεία έχει το τεκµήριο της δικαιοσύνης. Πρέπει να γίνει και αυτό για να ανακτηθεί η εµπιστοσύνη του κόσµου».


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

25

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

«Φονικό» δίδυµο Μπεργκ & Φιγκερόα Το σηµερινό πρόγραµµα ∆ΕΥΤΕΡΑ 17:00 (Περιβολίων) Πλατανιάς - Πανθρακικός NS2 19:30 (ΟΑΚΑ) Καλλονή Ατρόµητος NS1

ΟΜΑ∆ΕΣ 1. Ολυµπιακός 2. ΠΑΟΚ 3. Παναθηναϊκός 4. Εργοτέλης 5. ΠΑΣ Γιάννενα 6. Αστέρας Τρίπολης 7. Καλλονή 8. Πανθρακικός 9. Ατρόµητος 10. Ξάνθη 11. Απόλλων 12. Παναιτωλικός 13. Πανιώνιος 14. Λεβαδειακός 15. Βέροια 16. ΟΦΗ 17. Πλατανιάς 18. Αρης

Ο

Παναθηναϊκός πήρε µια σπουδαία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα µε τους Μπεργκ και Φιγκερόα να αναδεικνύονται σε «φονικό» δίδυµο σκοράροντας για το Τριφύλλι. Για τους φιλοξενούµενους είχε ισοφα-

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Ν-Ι-Η 5-1-0 4-1-1 3-2-1 2-4-0 3-1-2 2-3-1 3-0-2 2-2-1 2-1-2 2-1-3 2-0-4 1-3-2 1-3-2 1-2-3 1-2-3 0-4-2 0-4-1 0-2-4

ΤΕΡΜΑΤΑ 14-1 11-5 7-6 6-3 8-6 10-6 6-4 6-5 7-5 4-9 7-12 3-4 6-8 6-14 6-7 2-5 4-5 2-9

ΒΑΘΜΟΙ 16 13 11 10 10 9 9 8 7 7 6 6 6 5 5 4 4 2

ρίσει προσωρινά ο Ντε Μπλάσιτς µε υπέροχο τέρµα. Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (74’ Φιγκερόα), Ντίνας (80’ Μέντες), Μπεργκ (90’ Μπαϊράµι). Αστ. Τρίπολης (Τσιώλης): Ερνάνες, Τσαµπούρης, Γκοιάν, Κοντοές, Πιπίνης, Ζησόπουλος (81’ Καράσκο), Ουσέρο, Γκρατσίνι (54’ Εντό), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Μπαράλες (77’ Χουάνµα) Γκολ: 59’ Μπεργκ, 76’ Φιγκερόα/61’ Ντε Μπλάσιτς Τ’ άλλα µατς της Κυριακής Από εκεί και πέρα, στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΠΑΟΚ µοιράστηκαν τους βαθµούς (ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1). Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Ξάνθη (ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 2-1), ενώ και ο Απόλλων Σµύρνης που βρέθηκε να χάνει από τον Λεβαδειακό, νίκησε µε ανατροπή (Απόλλων Λεβαδειακός 4-2). Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης δεν κατάφερε να φτάσει στην πρώτη νίκη

του απέναντι στον Παναιτωλικό (Άρης - Παναιτωλικός 0-0) αν και είχε ένα δοκάρι και πολλούς τραυµατισµούς. Ο Σαβιόλα τα έκανε... όλα στην πλατεία για τον Ολυµπιακό Με γκολ των Βάις και Σαβιόλα (ο οποίος δηµιούργησε και το γκολ του Σλοβάκου) ο Ολυµπιακός έφυγε αλώβητος από τη Νέα Σµύρνη, όπου επικράτησε µε 2-0

του Πανιωνίου (Πανιώνιος - Ολυµπιακός 0-2) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήµατος της Σούπερ Λιγκ. Στη Θεσσαλονίκη, η τυπικά φιλοξενούµενη Βέροια (λόγω εργασιών στο γήπεδό της), υποδέχτηκε τον Εργοτέλη και οι Κρητικοί έφυγαν νικητές (Βέροια - Εργοτέλης 0-1) χάρη σ’ ένα εξαιρετικά αµφισβητούµενο πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Σπάθας.

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Με το …δεξί ο Παναιγιάλειος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθληµα της Football League ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε στο Μενίδι µε 1-0 (46’ Φλίγκος) του Αχαρναϊκού. Ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε µε 2-1 (3’ Tζιµόντσι, 70’ πεν. Τριανταφύλλου / 29’ Τσάτσος) τον ΑΟ Χανιά και στην Πάτρα, Παναχαϊκή και Αστέρας Μα-

γούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι µε 1-1 (88’ Λίτσης σουτ - 5’ πεν. Έβερετ). Την Παρασκευή στα Μέγαρα ο Πανηλειακός νίκησε µε 2-1 τον τοπικό Βύζαντα. Σήµερα ∆ευτέρα (30/9) για τον 1ο όµιλο θα γίνουν οι αγώνες ΕπισκοπήΦωστήρας, Φωκικός-Καλλιθέα, Ολυµπιακός Βόλου –Γλυφάδα.

ΣΤΡΩΜΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

ΤΣΙΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΕΛΛ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ µε ορθοπαιδικό στρώµα:

140 ευρώ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΛΑΡΥΓΓΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ χωρίς σφυρίγµατα χωρίς προβλήµατα µε καθαρούς ήχους • Βοηθήµατα για άτοµα µε προβλήµατα ακοής • Ασύρµατα ακουστικά τηλεόρασης • Ειδικές τηλεφωνικές συσκευές

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ Μανωλοπούλου 1, 27100, Πύργος - Τηλ.: 26210.26800

ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΜΙ∆ΙΠΛΟ ΕΛΛ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ µε ορθοπαιδικό στρώµα:

150 ευρώ

ΚΡΕΒΑΤΙ ∆ΙΠΛΟ ΕΛΛ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ µε ορθοπαιδικό στρώµα:

170 ευρώ

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) ΣΤΙΣ ΣΙ∆ΗΡΟ∆Ρ. ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΛ.: 2621027511 - 23413


26 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΣΧΟΛΙΑ

Σήµερα η ετήσια Γ.Σ. του Σ.∆.Π.Η. Για σήµερα ∆ευτέρα 30/09/2013 και ώρα 6.30 µ.µ. έχει προγραµµατιστεί στα γραφεία του Σ.∆.Π. Ηλείας η ετήσια Γενική Συνέλευση των µελών µε τα εξής θέµατα: 1) Εκλογή Προέδρου και Γραµµατέα της Γενικής Συνέλευσης. 2) Έγκριση Οικονοµικού Απολογισµού. 3)Έγκριση πεπραγµένων ∆ιοικητικού Συµβουλίου και 4)Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια Εκλογών. Ενώ κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα συζητηθούν και διάφορα άλλα θέµατα, ενώ θα κατατεθούν και διάφορες προτάσεις. Για το σκοπό αυτό καλούνται από πλευράς του διοικητικού συµβουλίου, όλα τα µέλη όπως προσέλθουν στην σηµερινή Γ.Σ. ώστε να υπάρξει η απαιτούµενη απαρτία, και να πραγµατοποιηθεί κανονικά!

Αυτή η περιοχή αξίζει… Μεγάλα µατς έγιναν χθες στην Ηλεία. Ματς που αρέσουν και εξιτάρουν …

Γ.Π.

«Χαίροµαι που βρίσκοµαι στην Αρχ. Ολυµπία που γεννήθηκε ο αθλητισµός . Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα καθιερωθεί, ώστε να φέρουµε στο µέλλον µεγάλους αθλητές! Αξίζει αυτή η περιοχή να έχει την δική της ανάπτυξη στον αθλητισµό.» Αυτά µεταξύ άλλων τόνισε σε δηλώσεις του στην ΟΡΤ και την «Πατρίς Σπορ» ο οµοσπονδιακός προπονητής του judo, κ. Νίκος Ηλιάδης (φωτό), µε αφορµή την παρουσία του το Σαββατοκύριακο που µας πέρασε στην Αρχ. Ολυµπία για τους ∆ιασυλλογικούς Αγώνες judo Παίδων – Κορασίδων Νοτίου Ελλάδας. Γ.Π.

Εκποµπή µε προϋποθέσεις Η σηµερινή εκποµπή «ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ» της ΟΡΤ θα µεταδοθεί εφόσον ο παρουσιαστής Γιώργος Αστερής είναι σε καλή κατάσταση, αφού το πρωί του Σαββάτου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχηµα και τραυµατίστηκε ευτυχώς ελαφρά. Εφόσον γίνει η εκποµπή, καλεσµένοι θα είναι από τον Ατρόµητο Αχαΐας και ένας εκπρόσωπος του Πανηλειακού ο οποίος και θα συνοµιλήσει µε τους φιλάθλους ζωντανά µέσω τηλεφώνου.

Αντίπαλοι… τα αδέρφια Μαργαρώνη Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα αδέρφια Σπύρος και Αντρέας Μαργαρώνης βρέθηκαν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο. Πέρυσι ο Αντρέας έπαιζε στον Αστέρα Αµαλιάδας και φέτος πήρε µεταγραφή στον Λευκό Αστέρα. Το Σάββατο αντιµετώπισε και πάλι τον αδερφό του Σπύρο, που παρέµεινε στον Α.Ο. Χάβαρι. Από τα ωραία… του ποδοσφαίρου και σίγουρα, από τις αξέχαστες στιγµές, που θα τις κρατήσουν και οι δύο στο αρχείο τους. Γι’ αυτό Αντρίκο… σαν µικρότερος, πάρε ψαλίδι και φύλαξε το απόκοµµα!!! Θα έχεις να το δείχνεις όταν περάσουν τα χρόνια, ως µια πολύ ωραία ανάµνηση… Γ.Μ

Ο Λούσκος βοηθός του Γκίνο Από την Κυριακή στο τεχνικό τιµ του Α.Ο.Αστέρας Αµαλιάδας/Πανόπουλου εντάχθηκε και ο Κώστας Λούσκος. Σύµφωνα µε ανακοίνωση του ∆.Σ της οµάδας, ο Λούσκος θα είναι βοηθός του Νίκο Γκίνο στην τεχνική ηγεσία. Μάλιστα στο µατς µε την Αχαϊκή, 2-3 φορές σηκώθηκε και αυτός όρθιος και έδωσε εντολές στους παίκτες του Αστέρα. Γ.Μ

Ποιος είναι;

?

Ανήκε στην οµάδα των «15» που είχαν κάνει πρόταση µοµφής κατά της προκαι Κουλούρη, εδρίας µάλιστα ήταν ο εισηγητής αυτής της πρότασης στη συνέλευση των Σωµατείων. Αρκετό καιρό πριν από τις εκλογές της ΕΠΣΗ την οποία έπνεε µένεα κατά της διοίκησης προς κή. κριτι νη συχνά – πυκνά ασκούσε έντο ησε. Μια εβδοµάδα πριν από την κάλπη σιώπ άλλο ας νοντ στέλ Και γενικώς «εξαφανίστηκε» οµάδας άτοµο να ψηφίσει για λογαριασµό της που ήταν πρόεδρος! άΤώρα, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το πρωτ τή τηρη παρα α κοντ θληµα και αναλαµβάνει καθή πρόταση κατ’ εντολή εκείνου που είχε κάνει την τι θα ιρο, σφα ποδό µοµφής… Καηµένο Ηλειακό δεις ακόµα…

Π .Α


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Το ξέσπασµα του Μίκη στους «Έλληνες του κόσµου»

Μιλώντας σε φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρας: Η κυβέρνηση έριξε το λίπασµα για να θεριέψει το κακό

τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, µε δήλωση που έκανε στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τους “Έλληνες του Κόσµου”. Κάνοντας µια έµµεση αναφορά σε ανοιχτή επιστολή που δηµοσιοποίησε προ ηµερών, µε αφορµή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο µεγάλος µουσικοσυνθέτηςδήλωσε: “Είστε τυχεροί γιατί πολιτικά είµαι ‘νεκρός’ και δεν µπορώ να µιλήσω. Αλλά, µέσα στο ‘σκοτάδι’ που βρίσκοµαι, θέλω να σας πω ότι αηδιάζω, ντρέποµαι γιατί περίµεναν να σκοτωθεί ένα παλληκάρι για να ξυπνήσουν όλοι αυτοί εκεί ψηλά”.

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι ήταν αυτή που «µε την πολιτική της ακραίας βαρβαρότητας των µνηµονίων και µε την ανοχή στις ακραίες βαρβαρότητες της συµµορίας, έριξαν το κατάλληλο λίπασµα για να θεριέψει το κακό και να διεισδύσει στο κράτος» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Κυριακής. Μιλώντας στο φεστιβάλ νέων του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόµµατος απέδωσε στη διεθνή και λαϊκή κατακραυγή την στροφή 180 µοιρών για «εκείνους που έβλεπαν το δέντρο της ταξικής και πολιτικής ιδιοτέλειας και δεν έβλεπαν το δάσος του εγκλήµατος. Και να είστε σίγουροι, δεν άλλαξε µυαλά ο κ. Σαµαράς και οι συνεργάτες του. Αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση. Αναγκάστηκαν να κινήσουν τις διαδικασίες εξάρθρωσης των νεοναζί. Και αυτό όχι µόνο δε µας προβληµατίζει αλλά το χαιρετίζουµε». Ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «µέχρι χθες έκανε πως δεν καταλαβαίνει και έψαχνε στους νεοναζί για µελλοντικές συνεργασίες» και ότι αναγκάστηκε να κάνει «όσα αυτονόητα τόσο καιρό δεν είχε τη πολιτική βούληση να πράξει».

Σ

“Όχι 20 - 30, και 100 χρυσαυγίτες να πάνε φυλακή, το παιδί δεν ανασταίνεται” τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης και πρόσθεσε: “Και θέλω να ξέρω: Ξαφνικά βρέθηκε αυτή η οργάνωση, το κόµµα να είναι εγκληµατικό; ∆εν ήξεραν όλοι αυτοί, και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, οι βουλευτές, ότι στενάζει η κοινωνία κάτω; Ένας γιατρός είπε ‘είχαµε 1.000 µαχαιρώµατα’. Ένας Πακιστανός είπε ‘στη Νίκαια είχαµε 800 µαχαιρώµατα’. Αυτά δεν τα ήξεραν αυτοί και δεχόνταν να µπαίνουν στη Βουλή µέσα, σε αυτό το Ναό της ∆ηµοκρατίας, µε αυτά τα καθάρµατα;”. “Ξαναµπαίνω πάλι στον «τάφο» µου...” κατέληξε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Παραδόθηκε και ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς

Τ

27

ην κατηγορία της διεύθυνσης και της συµµετοχής σε εγκληµατική οργάνωση αλλά και της παράνοµης οπλοκατοχής - παρόµοια δηλαδή µε αυτή στους υπόλοιπους 20 συλληφθέντες - αντιµετωπίζει πλέον ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος το απόγευµα της Κυριακής οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Εξερχόµενος του γραφείου του ανακριτή ο Νο2 της ΧΑ φώναξε «Ελληνικέ λαέ µην κιοτεύεις, εµείς θυσιαζόµαστε αλλά εσύ µην κιοτεύεις». Κατά την άφιξή του στο γραφείο του εισαγγελέα είχε φωνάξει: Ζήτω ο λαϊκός συναγερµός, ζήτω η δηµοκρατία, µην τους πιστεύετε, είναι κατοχική κυβέρνηση. Στη συνέχεια πέρασε από το γραφείο του ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσµία για να απολογηθεί την προσεχή Πέµπτη. Νωρίτερα χθες το µεσηµέρι ο έκτος βουλευτής της ΓΑ∆Α παραδόθηκε προσερχόµενος στο κτίριο της ΓΑ∆Α στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε «αρχηγό» τον Νίκο Μιχαλολιάκο και φώναξε πριν µπει στο κτίριο: «Ζήτω η Χρυσή Αυγή, ζήτω!», υψώνοντας το χέρι του στο γνωστό ναζιστικό χαιρετισµό. Υπενθυµίζεται ότι προθεσµία για να απολογηθούν την Τρίτη ζήτησαν και έλαβαν από τους δύο ειδικούς ανακριτές διαφθοράς οι κατηγορούµενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος) καθώς και τρεις από τους συνολικά 21 συλληφθέντες. Η ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε αφορά τις κατηγορίες για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληµατική οργάνωση, καθώς και για παράνοµη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση. Την Τετάρτη θα απολογηθούν οι υπόλοιποι συλληφθέντες. Άπαντες παραµένουν κρατούµενοι στο κτίριο

της ΓΑ∆Α. Παράλληλα το πόρισµα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαµπου Βουρλιώτη για τη Χρυσή Αυγή είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς κάνει λόγο για στρατιωτική δοµή, απόλυτη ιεραρχία, εκπαίδευση των µελών της µε µεθόδους που παραπέµπουν στον τρόπο εκπαίδευσης των ενόπλων δυνάµεων της χώρας Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισµα: «Η Χρυσή Αυγή πρωτοεµφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980-90 µε τη µορφή κλειστής ολιγάριθµής οµάδας. Στη συνέχεια η οµάδα αυτή µετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηµατισµό. Από το χρόνο αυτό διαχωρίστηκε το επιχειρησιακό και το πολιτικό τµήµα της οργάνωσης µε το

πρώτο να αναλαµβάνει την εκτός γραφείου δράση, δηλαδή τις βίαιες επιθέσεις εναντίον όσων η οργάνωση θεωρούσε εχθρούς. Σύµφωνα µε το κατασταστικό της οργάνωσης, στο οποίο ρητά ορίζεται ο διαχωρισµός αυτός, η ηγετική οµάδα και

Με τους εργολάβους ή µε τους πολίτες; Κλιµάκια του ΣΥΡΙΖΑ στις «Λίµνες»

των δύο τµηµάτων ήταν η ίδια µε την εξουσία, όµως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατα το χιτλερικό δόγµα Φίρερ Πρίντσιπ, η προσταγή του οποίου (του αρχηγού) ακόµα και σε ήσσονος σηµασίας δράσεις ήταν ιερή και αδιαπραγµάτευτη.

Κλιµάκια του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτονται καθηµερινά τους κατοίκους που περιφρουρούν το χώρο στις «Λίµνες», στην περιοχή µεταξύ Αλφειούσας και Μακρισίων. Στα κλιµάκια συµµετέχουν ο ∆ηµήτρης Μπαξεβανάκης, συντονιστής της νοµαρχιακής επιτροπής Ηλείας, ο Κυριάκος Μπίστας, συντονιστής της οργάνωσης Πύργου, η βουλευτής Ηλείας Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και άλλα µέλη του κόµµατος. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν τη στήριξή τους στο δίκαιο αγώνα των κατοίκων, να εµποδίσουν τη µετατροπή του χώρου, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Αλφειό, σε µόνιµο σκουπιδότοπο της µισής Ηλείας! Είναι αγώνας για την υγεία, αγώνας για το περιβάλλον, αγώνας για τη ζωή τους. Επισηµαίνουν την υποκρισία της κυβέρνησης και των δηµοτικών αρχών που διαιωνίζουν το πρόβληµα εδώ και δεκαετίες και κάθε φορά που η κατάσταση οξύνεται καταφεύγουν σε δήθεν «προσωρινές» λύσεις, εκβιάζοντας τους κατοίκους µε το πρόσχηµα του «επείγοντος». Ο εκβιασµός δεν θα περάσει. Το 2009 εγκατέστησαν τον δεµατοποιητή «προσωρινά» στο Ποτόκι, υποσχόµενοι «οριστική λύση» εντός διετίας. Μετά από 4 και πλέον χρόνια η κοροϊδία συνεχίζεται. Για πόσο ακόµη; Αν πιστεύουν ότι µε το σχεδιασµένο και κάθε φορά εκβιαστικό «αδιέξοδο» θα αποδεχτούµε τα εργοστάσια καύσης, που εξυπηρετούν µόνο τα συµφέροντα του «εθνικού µας εργολάβου», είναι γελασµένοι.


28

ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΚΗ∆ΕΙΕΣ Τον πολυαγαπηµένο µας

ΑΝ∆ΡΕΑ ∆ΙΟΝ. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟ

ΕΤΩΝ 84 Θανόντα κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 30/9/2013 και ώρα 5.00µ.µ. εκ του Ιερού Ναού Αγ. ∆ηµητρίου ∆.∆. Αγίου Ιωάννη Πύργου και παρακαλούµε συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά του. Αγιος Ιωάννης 30/9/2013 ΤΑ ΤΕΚΝΑ: ∆ιονυσία Μανιατοπούλου, Πατρούλα και Γιάννης Μπόης, Αγγελική και Γιώργος Τραϊπάκης ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ.Tελετών: ∆POΓΓITH Mανωλοπούλου 58 Tηλ. όλο το 24ωρο 26210/34017-30730-34217 -27158 ΠYPΓOΣ Kινητό 6944/342471 Την αγαπηµένη µας µητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία

ΕΛΕΝΗ χα ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

(το γένος Παπαδηµητρίου) Θανούσα κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 30-9-2013 και ώρα 3.30µ.µ από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως προσέλθουν στην εκφορά της. 30-9-2013 ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ ΤΗΣ: Λαϊλά και Γιώργος Γραντας, Νέλλη Αγγελοπούλου Ο ΕΓΓΟΝΟΣ: ∆ηµήτρης Γραντας ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ: Γιώργος και Ρένα Παπαδηµητρίου, Αγγελική χα Χρήστου Παπαδηµητρίου ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Την αγαπηµένη µας

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΘΕΟ∆ΩΡΟΥ ΓΚΙΝΤΖΟΥ

ΕΤΩΝ 83 Κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 30-9-2013 και ώρα 3.00µ.µ στον ιερό Ναό Αγ. Τριάδος Κούµανι και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως προσέλθουν στην εκφορά της. * Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 2.00µ.µ. Κούµανι 30 Σεπτεµβρίου 2013 Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ: Γεωργία ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΥΡΑΣ - ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΤΗΛ. 2621044381 Οικίας 2621044681 Κινητό 6977286301 24ωρη εξυπηρέτηση Τον πολυαγαπηµένο µας σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΚΟ

(∆άσκαλο) ΕΤΩΝ 57 Θανόντα κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 30/9/2013 και ώρα 10.00 π.µ. από το σπίτι µας (οδός Πύρρωνος 56) και εκ του Ιερού Ναού Αγ. Αθανασίου στην Αµαλιάδα και παρακαλούµε συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά του. Αµαλιάδα 30/9/2013 Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Νίκη ΤΑ ΤΕΚΝΑ: ∆ανάη, ∆ηµήτρης, Χριστιάνα ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: «NTOYMAPA» Aρχ. Hλιδος και Bύρωνος Aµαλιάδα Tηλ. Γραφείου 26220/27711 - 27383 Oικίας-22247 22336 AMAΛIA∆A Την πολυαγαπηµένη µας

ΧΡΥΣΑΦΟΥΛΑ χα ΠΑΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗ

Θανούσα κηδεύοµε σήµερα ∆ευτέρα 30-9-2013 και ώρα 5.00µ.µ στον ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Σαλµώνης και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως προσέλθουν στην εκφορά της. Σαλµώνη 30/9/2013 ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ: Μαρία και Χρήστος Παρασκευόπουλος ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ: Παύλος, Παρασκευάς ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ.Tελετών: ∆POΓΓITH Mανωλοπούλου 58 Tηλ. όλο το 24ωρο 26210/34017-30730-34217 -27158 ΠYPΓOΣ Kινητό 6944/342471

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙO Όλους όσοι µας συµπαραστάθηκαν στο πένθος µας για την απώλεια του αγαπηµένου µας

ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΩΡ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Θερµότατα ευχαριστούµε.

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΤΩΝ 42

Αρχ. Ολυµπία 30 Σεπτεµβρίου 2013 Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: Χρυσούλα ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ: Άννα και Γιώργος Μητρόπουλος, Ηλίας και Γεωργία Μητροπούλου, ∆ηµήτρης και Νάντια Μητροπούλου ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: A. AΣHMAKOΠOYΛOY ή ZEYKA Kολοκοτρώνη 11 ΠYPΓOΣ Tηλ. Γραφ. 26210/33119 -28361 Oικίας ∆ιαν. 22283 Kινητό: 6944/296706 και 6932/234896

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο ΒΙΟ∆ΙΑΓΝΩΣΗ που ως γνωστόν εδρεύει επί της οδού Στεφανοπούλου 7 στην Αρχαία Ολυµπία και σας εξυπηρετεί υπεύθυνα και αξιόπιστα ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ότι ήδη λειτουργεί ανανεωµένο και πλήρως εξοπλισµένο µε τα πλέον σύγχρονα µηχανήµατα υπό τη συνεχή επιστηµονική υπευθυνότητα και παρακολούθηση της ιατρού Βιοπαθολόγου κας Καλιακµάνη Μάρθας –Τερζοπούλου. Τηλ. Εργαστηρίου: 2624023242

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ∆ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 14/2013 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. Ο ∆Ε∆∆ΗΕ / ∆ΠΠ-Η / Περιοχή Ζακύνθου, προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους σε Ανοικτό Μειοδοτικό ∆ιαγωνισµό µε χωριστές σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη Αναδόχου για την εκτέλεση του έργου, Επιθεώρηση - ∆ιάγνωση κατάστασης & Βοηθητικές Εργασίες - Συντήρησης Εγκατεστηµένων Ξύλινων Στύλων Περιοχής Ζακύνθου. 2. Ο προϋπολογισµός των εργασιών ανέρχεται σε 56.000,00 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ). 3. Τα τεύχη της ∆ιακήρυξης, βρίσκονται στην ιστοσελίδα (site) της Επιχείρησης www.deddie.gr. Εναλλακτικά, θα χορηγούνται στους ενδιαφερόµενους ή στους εξουσιοδοτηµένους εκπροσώπους τους από την 30/09/2013 µέχρι και την 18/10/2013 κατά τις εργάσιµες ηµέρες µεταξύ των ωρών 08.00 - 14.00, από το γραφείο ΚΕΕ∆ στο 2ο όροφο της Περιοχής Ζακύνθου (Σούλης Σπύρος τηλ. 2695042056), 4. Η υποβολή των προσφορών θα γίνει στο προαναφερόµενο γραφείο της Περιοχής Ζακύνθου έως και την 21/10/2013 και ώρα 10.00 π.µ. και ακολούθως την ίδια ηµέρα στις 10.30 π.µ. θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών. 5. Οι συµµετέχοντες στο ∆ιαγωνισµό, Φυσικά ή Νοµικά πρόσωπα, ή οι τεχνικοί που θα συνεργαστούν µε αυτούς, θα πρέπει να είναι κάτοχοι αδείας ΣΤ’ εναερίων δικτύων, να ασχολούνται µε το αντικείµενο του διαγωνισµού και να διαθέτουν ανάλογη αποδεδειγµένη εµπειρία σε θέµατα δικτύων. 6. Η Εγγύηση συµµετοχής ορίζεται στο 2% της προϋπολογιζόµενης τιµής. 7. Τα έξοδα δηµοσίευσης της παρούσας βαρύνουν τον µειοδότη. ∆Ε∆∆ΗΕ A.E./∆ΠΠ-Η/ΠΕΡ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓ. ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ & ΝΤΑΓΙΑΠΙΕΡΑ, ΖΑΚΥΝΘΟΣ • ΤΗΛ. 26950 42056

∆ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ∆ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.: 1313/17-09-2013 Η ∆ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε./ΚΛΑ∆ΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΕΛ/ΣΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΥ προσκαλεί τους ενδιαφερόµενους σε µειοδοτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη Αναδόχου για την εργασία: “ΕΤΗΣΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ∆ΕΗ Α.Ε. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΥΡΓΟΥ-ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ-ΛΕΧΑΙΝΩΝ”. Τα σχετικά αναλυτικά τεύχη του ∆ιαγωνισµού θα χορηγούνται στους ενδιαφερόµενους ή τους εξουσιοδοτηµένους εκπροσώπους τους καθηµερινά κατά τις εργάσιµες ηµέρες και από ώρα 09.00 µέχρι 13.00, στα γραφεία του Καταστήµατος Πωλήσεων Πύργου, στην οδό Παπαγεωργίου 37. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26210-28463 κ. Ρουµελιώτη. Η παραλαβή των προσφορών θα γίνει στο Κατάστηµα Πύργου έως 11-10-2013 και ώρα 13:00 µ.µ. και η αποσφράγιση τους θα γίνει στις 15-10-2013 και ώρα 12:00 µ.µ. στο κτίριο του Κλάδου Πωλήσεων Πελοποννήσου - Ηπείρου στην Πάτρα επί της οδού Αµµοχώστου 2. ∆ΕΗ Α.Ε./∆ΠΩΛ / ΚΠΠΗ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ 2 ΠΑΤΡΑ, ΤΗΛ. 2610-435948

Φαρµακεία Φαρµακεία Πύργος: Σγαντζή Αντωνία (Μανωλοπούλου 42- τηλ. 2621026165) Βασιλόπουλος Γεώργιος (Τ. Πετροπούλου 10 τηλ. 2621022212) Aµαλιάδα: Γιαννακόπουλος Π. (Καλαβρύτων 19, τηλ. 2622022244) - Τραγουστής Αθ. (Φιλ. Εταιρείας 6- τηλ. 2622023912) Αρχ. Ολυµπία: Παπαβασιλείου ∆ηµ. (2624022000) Γαστούνη: Καµπίτση (2623034200) Λεχαινά: Λιβαδάς Σπύρος (2623022204) Πελόπιο: ∆ιαµαντόπουλος Βασίλειος Ανδραβίδα: Παπαναστασοπούλου Μαρία Τραγανό: Κωνσταντίνου ∆ιονύσιος Βαρθολοµιό: Κολόκα Πολυξένη Βάρδα: Μάρκος

Βενζινάδικα Πύργος: Παπαγιάννης (Αλφειού) Aµαλιάδα: Λαγκας ∆. Ναβαρίνου ΕΛΙΝΟΙLΠαπαγιαννόπουλος (Α. Πετραλιά) ΕΤΕΚΑ


ΕΡΓΑΣΙΑ Ζ ΗΤ ΗΣ Η

. . ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τη σύνταξη και δακτυλογράφηση πάσης φύσεως εργασιών (πτυχιακές, βιβλία, µελέτες, συγγράµµατα), βιογραφικών σηµειωµάτων, µεταφράσεις (Αγγλικά – Γαλλικά). Ειδικές τιµές για φοιτητές. Τηλ. επικ. 6980770473. ΜΑΣ7150 -------------------------------------. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ – ΤΖΕΛ, ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ, ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ. Πληρ. τηλ. 6976300021, Πύργος. ΜΑ7663. ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ φύλαξης ηλικιωµένων, καθώς και άλλες οικ. εργασίες, όλο το 24ωρο. Πληρ. τηλ. 6957855947. ΜΑ3820 ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη µικρών παιδιών ή ηλικιωµένων (και πάσης φύσεως εργασία) σε Βαρθολοµιό, Γαστούνη και περίχωρα. Πληρ. τηλ. 6978612604. ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων και παιδιών, δουλειές σπιτιού, αγροτικές δουλειές. Πληρ. τηλ. 6980777912. ΜΑ3654 ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ εργασία µε εµπειρία στα παιδιά και σε ηλικιωµένη γιαγιά ηµέρα ή και όλο το 24ωρο και σε δουλειές στο σπίτι. ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Τηλ: 6934395721. ΜΑ3715 ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων, κατάκοιτων, ακόµη και όλο το 24ωρο. Πληρ. στο τηλ. 6978923735. ---------------------------------. ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ∆ΟΥΛΕΙΑ (σερβιτόρα, πωλήτρια, καθαρισµό σπιτιών, φύλαξη ηλικιωµένων) στον Πύργο. Παρακαλώ σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6978176449. ΜΑ3810 ---------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ καθαρισµό σπιτιών – φροντίδα ηλικιωµένων ή παιδιών. Επίσης κουζίνα εστιατορίων – ψησταριάς κ.λ.π. Πληρ. τηλ. 6972261508, σοβαρές προτάσεις. ---------------------------------. ΜΟ∆ΙΣΤΡΑ µε µεγάλη πείρα και υψηλή ραπτική ψάχνει δουλειά σε ατελιέ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ και δουλειά στο σπίτι περιοχή Πύργου και Αρχ. Ολυµπίας. Τηλ: 2624071448. ---------------------------------. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ την αλλαγή και το πλέξιµο βιενετικων καρεκλών µε καινούρια. Πληρ. τηλ. 6937980738. ---------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη µικρών παιδιών ή ηλικιωµένων (και πάσης φύσεως εργασία) σε Βαρθολοµιό, Γαστούνη και περίχωρα. Πληρ. τηλ. 6978612604.

. ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

τα παλιά σας χρυσά κοσµήµατα και ό,τι περιέχει χρυσό. Πληρ. τηλ. 6980327826. ΜΑΣ4448

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ

ΚΥΡΙΑ από 40 έως 60 ετών για συγκατοίκηση ΜΟΝΙΜΗ στην περιοχή Κρεστένων. Πληρ. τηλ. 6948768331. ΜΑ7122

ΕΡΓΑΣΙΑ Π ΡΟ Σ ΦΟ Ρ Α .. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ µε γνώσεις λογιστικής και υπολογιστή και νεαρός µε τεχνικές γνώσεις για επισκευές µηχανηµάτων µαζικής εστίασης. Πληρ. τηλ. 26210/22380. ΜΑ3218 ----------------------------------. ΖΗΤΑΕΙ ΝΕΑ ή ΝΕΟΣ να εργαστεί σε εστιατόριο στη Γερµανία. Πληρ. κος Κώστας στο τηλ.: 6938531768. --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΣ ΚΟΦΤΗΣ για εργασία σε κρεοπωλείο έως 35 ετών. Πληρ. τηλ. 6948046904, 26220/29720. ΜΑ3694 --------------------------------. ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ΕΠΕ – Υπηρεσίες Ταξί µε έδρα την Αµαλιάδα ΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο∆ΗΓΟΣ κάτοχος: α) Ειδικής κάρτας οδήγησης ταξί και β) κάρτας ανεργίας ΟΑΕ∆. Πληροφορίες στο τηλ. 6972726670 (Νίκος). ΜΑ3004 ---------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ για την εταιρία FM CRUP (επώνυµα αρώµατα). Πληρ. κα Έλενα, τηλ. 6934764641.ΜΑ3107. ---------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για καφενείο στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6994191195.ΜΑ3714 --------------------------------.. ΖΗΤΕΙΤΑΙ παιδαγωγός Πτυχιούχος Σχολής Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας, µε υπευθυνότητα και αγάπη για τα παιδιά, ικανότητα να διαµορφώνει σχέσεις ασφάλειας και εµπιστοσύνης µε τα παιδιά και συνεργασίας –επικοινωνίας, Γνώσεις Αγγλικών, Γνώσεις Η/Υ, Κάτοχος άδειας οδήγησης. Απαραίτητες συστάσεις. Αποστείλατε βιογραφικό µε mail: ergasia.smile@yahoo.gr αναγράφοντας τον κωδικό 104. Περιοχή Κυλλήνη. --------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για την ψησταριά «Ελα στο ψητό» στην Αµαλιάδα κοπέλες τυλίχτριες. Τηλ. επικοινωνίας 6975574851. ΜΑ3996 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ για καφενείο στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6977124824. . ZHTEITAI KOΠΕΛA για εργασία σε τουριστικό περίπτερο στην Ανδρίτσαινα και να έχει αυτοκίνητο. Παρέχεται δωρεάν στέγη. Πληρ. τηλ. 26260/22516, κο Κώστα. ΜΑ3812 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για καφενείο στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6986321251. ΜΑ3809 --------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ εσωτερική. Πληρ. τηλ. 6943422016. ΜΑ3822

. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΙΩΝ (ΜΙΣΑΚΕΣ)

στην περιοχή Ηλείας. Πληρ. τηλ. 6985070247. ΜΑ3693

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΤΕΡΓΑΤΗΣ

για αρτοποιείο στην Αρχ. Ολυµπία. Πληρ. τηλ. 6977259151.

κατά προτίµηση Ελληνίδα, µε γνώσεις νοσηλευτικής (απαραίτητη η εµπειρία) ως εσωτερική (24ωρη απασχόληση) για φροντίδα ηλικιωµένων και δουλειές σπιτιού, στο κέντρο της Αµαλιάδας. Μισθός ικανοποιητικός. Τηλ. επικοινωνίας 6975988673.

. ΛΑ∆ΟΚΟΛΛΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΥΛΙΧΤΗΣ.

Πληρ. τηλ. 6979778322. ΜΑ2883

. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΟΥΡΝΑΡΙΚΟ (Μυρσίνης) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑΡΗ

ΠΩΛΗΤΡΙΑ µε προϋπηρεσία στις πωλήσεις και στον καφέ. Τηλ: 6980654637. ΜΑ3171

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ υπεύθυνα ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ κατοικιών, ελαιοχρωµατισµούς

εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, µερεµέτια, καθαρισµό και φροντίδα κήπων. Σάκης, τηλ.: 6982965539.

. ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

ως υπάλληλος σε φαρµακείο του Πύργου, µε άδεια ασκήσεως επαγγέλµατος και δίπλωµα εις κλινική Οµοιοπαθητικής και Συµπληρωµατικά Ιατρικά. Με προϋπηρεσία στο εξωτερικό. Γνώσεις-κάτοχος Dios.Xpress. Κιν: 6975593538. ΜΑ3361

Στα πλαίσια ανάπτυξης των επιχειρηµατικών δραστηριοτήτων του,

ο Όµιλος ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ αναζητά διευθυντικά στελέχη.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να στείλουν βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: matheou@roumeliotis-sm.gr ή στο σάιτ www.roumeliotis-sm.gr ΜΑ3353

. Από την Moraitis Project

ζητούνται

για µόνιµη απασχόληση στη Ζάκυνθο νέοι και νέες από 25 έως 35 ετών για το τµήµα των πωλήσεων στις ακόλουθες ειδικότητες: Ξυλεία Μασίφ, Βιοµηχανική , οικοδοµική Πλακάκια, Είδη υγιεινής, έπιπλα κουζίνας Χρώµα, µόνωση, στεγάνωση Τζάκι, Θέρµανση Απαραίτητα προσόντα: Εργασιακή εµπειρία σε αντίστοιχο τµήµα Χρήση σχεδιαστικών προγραµµάτων ∆ίπλωµα οδήγησης Αγγλικά Για αποστολη βιογραφικών: info@moraitishome.com Tel: 2695045117 Fax: 2695023741 Υπεύθυνος επικοινωνίας: Μωραΐτης Ελευθέριος

ΜΑ3366

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Μ ΑΘΗ Μ ΑΤΑ . ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ µε µεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικους, τιµές προσιτές. Τηλ.: 6984611076.ΜΑ7220. ------------------------------------. ∆ΑΣΚΑΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ τη βοήθεια µαθητών του δηµοτικού. Τηλ.: 6973896453. ΜΑ2953 -----------------------------------ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ πτυχιούχος του Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ιδιαίτερα και σε γκρουπ και προετοιµάζει για εξετάσεις όλων των διπλωµάτων. Τιµές προσιτές. Τηλ: 6972399209. -----------------------------------. ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ µε πολυετή πείρα ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ιδιαίτερα µαθήµατα κατ’ οίκον όλων των επιπέδων σε µαθητές γυµνασίου – λυκείου. Επίσης, Φυσική και Χηµεία σε µαθητές γυµνασίου. Προσιτές τιµές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983644081. Ώρες επικοινωνίας: 14:00-23:00. ΜΑ3051 ----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ µε µεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή (µαθησιακές δυσκολίες – δυσλεξία) και µε φροντιστηριακή πείρα: Παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές όλων των επιπέδων ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυκείου – ΕΠΑΛ, καθώς και σε µαθητές µε Μαθησιακές ∆υσκολίες. Γρήγορη κάλυψη κενών. Τιµές προσιτές. Πληρ. τηλ. 6972340912.ΜΑ2032. -----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυκείου. Αναλαµβάνονται και γκρουπ 2-3 ατόµων. Τιµές πολύ χαµηλές. Πληρ. τηλ. 6934265950. ΜΑ2768 ----------------------------------. ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΙΚΟΥ Τµήµατος Πανεπιστηµίου Πατρών ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ιδιαίτερα µαθήµατα σε παιδιά δηµοτικού. Τιµές προσιτές. Τηλ: 6972711788. ΜΑ1258 ----------------------------------. Έχοντας 25η εµπειρία ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΑ µαθήµατα ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ γλώσσας σε πολύ καλές τιµές, κ. ∆ηµήτρης. Τηλ: 6984526104. ΜΑ1254 ----------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κλασικής Φιλολογίας απόφοιτη του Πανεπιστηµίου Πατρών ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΑ µαθήµατα σε µαθητές γυµνασίου – λυκείου. Τιµές προσιτές. Τηλ: 6944983744. ΜΑ1312 ----------------------------------. Απόφοιτη Θετικών Επιστηµών Πανεπιστηµίου Πατρών ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΑ µαθήµατα ΧΗΜΕΙΑΣ σε µαθητές γυµνασίου – λυκείου. Τιµές προσιτές. Τηλ: 6938849094. ΜΑ1311 ----------------------------------. ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ έµπειρη αναλαµβάνει φύλαξη – δηµιουργική απασχόληση παιδιού – παιδιών. Πληρ. τηλ. 6974176908. ΜΑ3997 --------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ γεννηθείσα στη Γερµανία παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σ’ όλα τα επίπεδα µε φροντιστηριακή πείρα. Τιµές λογικές. Πληρ. τηλ. 6976059222 (26210/37166). ΜΑ3280 ---------------------------------. ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές Γυµνασίου και Λυκείου µε εµπειρία και σύγχρονες

µεθόδους διδασκαλίας (τιµή 9 ευρώ την ώρα και το πρώτο 2ωρο διδασκαλίας δωρεάν). Επίσης παραδίδει µαθήµατα στους φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου στα Μαθηµατικά και προχωρηµένα θέµατα Γραφικών Υπολογιστών. Πληρ. τηλ. 6979055712.ΜΑ2900. ---------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυκείου. Τιµές προσιτές. Πληρ. τηλ. 6986834517. --------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ & ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ µαθητών ∆ηµοτικού για το σχολείο και για τα αγγλικά. Επίσης, παραδίδει Ι∆ΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε µαθητές Γυµνασίου – Λυκείου. ∆υνατότητα διδασκαλίας και σε γκρουπ 2 έως 3 ατόµων. Πληρ. τηλ.: 6982495884. ΜΑ3282. --------------------------------. ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑ∆Ι∆ΟΝΤΑΙ κατ’ οίκον από έµπειρη καθηγήτρια πτυχιούχο Γερµανικής γλώσσας και Φιλολογίας Πανεπιστηµίου Αθηνών µε σπουδές στη Γερµανία και µεταπτυχιακά. Προετοιµασία για όλα τα επίπεδα και για το ειδικό µάθηµα γερµανικών για τη Γερµανική Φιλολογία. Πληρ. τηλ. 6980141056. ΜΑ3998 --------------------------------. ∆ΑΣΚΑΛΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ µε πολυετή εµπειρία και µετεκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού και Γυµνασίου µε µαθησιακές δυσκολίες όπως και σε µαθητές για καλύτερη επίδοση. Πληρ. τηλ. 6934698354. Προσιτές τιµές.ΜΑ3215. --------------------------------. ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ του παν/µίου Αθήνας παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα Γαλλικών στην περιοχή του Πύργου, για όλα τα επίπεδα. Τιµές απόλυτα προσιτές. Πληρ. τηλ. 2621300488, 6974247311. ΜΑ3801 --------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, πτυχιούχος κλασικής Φιλολογίας Παν/µίου Αθηνών παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές δηµοτικού – γυµνασίου – λυκείου – ΕΠΑΛ. Τιµές από 6 ευρώ, περιοχή Αµαλιάδας. Τηλ. επικοινωνίας 6972153993. ΜΑ3808 --------------------------------. ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ µε µεταπτυχιακό παραδίδει µαθήµατα Αγγλικών, Γαλλικών, ECDL, Οικονοµικής θεωρίας Γ’ Λυκείου και µαθήµατα ∆ηµοτικού και Γυµνασίου. Τιµή 5 ευρώ/ώρα. Πληρ. τηλ. 6971594771. --------------------------------. ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ για παιδιά και ενήλικες από πτυχιούχο Σκηνοθέτιδα New York College Αµαλιάδα, Γαστούνη και γύρω περιοχές. Προσιτή τιµή. Πληρ. τηλ. 6978831326. --------------------------------. ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ µε πολυετή πείρα παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού στην περιοχή του Πύργου. Τιµές αρκετά προσιτές. Πληρ. τηλ. επικοινωνίας 6977939332. --------------------------------. ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ την προετοιµασία παιδιών του δηµοτικού σε χαµηλές τιµές. Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα µαθήµατα ισπανικών όλων των επιπέδων. Πληρ. τηλ. 6975600263. ΜΑ3819


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

30

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΜΑ ΘΗ ΜΑΤ Α . ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

και Φιλολογίας ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ Ι∆ΙΑΙΤΕΡΑ µαθήµατα γαλλικών και αναλαµβάνει µαθητές δηµοτικού για υποστήριξη στα µαθήµατα του σχολείου. Τηλ. κιν: 6983676284. ΜΑ1302

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

αναλαµβάνει την προετοιµασία µαθητών Γυµνασίου και Λυκείου στα φιλολογικά µαθήµατα στην περιοχή της Αµαλιάδας. Τιµές προσιτές. Πληρ. τηλ. 6974327887. ΜΑ3347

. ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ

τη φύλαξη παιδιών, ηλικιωµένων προσώπων. Ηµιαπασχόληση και σε άλλο τοµέα εργασίας. Πληρ. τηλ. 6986526771.ΜΑ3816

. ΧΗΜΙΚΟΣ

µε εµπειρία στην παράδοση ιδιαιτέρων µαθηµάτων, αναλαµβάνει µαθητές Γυµνασίου και Λυκείου σ’ όλα τα θετικά µαθήµατα. Υπάρχει δυνατότητα ταχύρρυθµων θερινών µαθηµάτων. Τιµές πολύ προσιτές. Υπάρχουν σοβαρές συστάσεις. Πληρ. τηλ. 6980252973. ΜΑ2043

. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

µε πολυετή πείρα παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα σε µαθητές ∆ηµοτικού (όλα τα µαθήµατα), Γυµνασίου, Λυκείου (Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα – Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία). Εγγυηµένα αποτελέσµατα στην αφοµοίωση της διδακτέας ύλης. Τιµές χαµηλές. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946537089.

. ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

παιδαγωγικού τµήµατος Πατρών ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ιδιαίτερα µαθήµατα σε παιδιά δηµοτικού όλων των τάξεων και για όποιον επιθυµεί φύλαξη παιδιών, τιµές προσιτές. Τηλ: 6979406447.ΜΑ3673

. ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

παραδίδει µαθηµατικά σε µαθητές όλων των επιπέδων. Τιµές προσαρµοσµένες στην κρίση. Πληρ. τηλ. 6908673058.ΜΑ3362

. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟ∆ΟΙ ΙΠΠΩΝ Ο ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΙΦΙΤΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ εθελοντές για την στελέχωση του τµήµατος θεραπευτικής ιππασίας. Για όλες τις κατηγορίες δεν χρειάζεται προϋπηρεσία. Αν απλά κι εσείς αγαπάτε τα άλογα και θέλετε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη µη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία µαζί µας. Όλοι οι εθελοντές θα µπορούν να έχουν ∆ΩΡΕΑΝ καρτέλα 5 µαθηµάτων αξίας 90 ευρώ το µήνα από τον Ιππικό Όµιλο.

Επικοινωνήστε µαζί µας στα τηλ. 6948893642 και 6972320910.

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

πτυχιούχος κλασικής Φιλολογίας µε µεταπτυχιακό δίπλωµα ειδίκευσης στο αντικείµενο σπουδών, παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές Γυµνασίου – Λυκείου. Πληρ. τηλ. 6973425310. ΜΑ3677

. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

µε φροντιστηριακή εµπειρία στην Αθήνα, παραδίδει µαθήµατα σε παιδιά γυµνασίου – λυκείου και κατεύθυνση. Παρέχονται βιβλία µε προσωπικές σηµειώσεις. Λογικές τιµές και σίγουρη πρόοδος. Πληρ. τηλ. 6970682221.ΜΑ3671

. ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

µε άδεια Security. Πληρ. τηλ. 26210/23075, 26210/27835.

. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ απόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών, ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα σε µαθητές γυµνασίου, λυκείου και προετοιµασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις. Τηλ. 6981445968. ΜΑ7217

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

µε φροντιστηριακή πείρα ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ σε παιδιά δηµοτικού, γυµνασίου, λυκείου. Παρέχονται προσωπικές σηµειώσεις σε όλα τα µαθήµατα. Προετοιµασία πανελληνίων. Τηλ: 6973793774. ΜΑ1243

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

µε φροντιστηριακή πείρα ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ µαθητές και ενήλικες όλων των επιπέδων. Τιµές προσιτές. Επίσης, αναλαµβάνει µεταφράσεις κειµένων. Τηλ. επικοινωνίας: 6979003850. ΜΑ1272

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Γ ΚΑ ΡΣ Ο Ν Ι ΕΡ Ε Σ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ σε νεόδµητο κτήριο, πλήρως εξοπλισµένες, Σκουφά 13 και Ρήγα Φεραίου, Πληρ. τηλ. 6944448046, 6981464533.ΜΑ1961. ----------------------------------------------.ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2άρι οροφοδιαµερισµα από 190 ευρώ (κουζίνα, µπάνιο, καθιστικό, κρεββατοκάµερα, διαµπερές µε µεγαλα µπακλόνια και αυτόνοµη θέρµανση Επιπλωµένο ή οχι. Πληρ. τηλ. 2621029020, 6978518149 ΜΑΣ5461 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/26406, 6936248156. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 40 τ.µ. επιπλωµένη ή όχι, µε ηλιακό θερµοσίφωνα και κλιµατιστικό, πολύ κοντά στα ΤΕΙ, έναντι Νοµαρχίας, Μανωλοπούλου και Χρυσανθακοπούλου. Πληρ. τηλ. 6936281296.ΜΑ3990 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ επιπλωµένες και µη στο κέντρο του Πύργου, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6980287454. ΜΑ3657 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επί της Πατρών και ∆εληγιάννη, επιπλωµένη σε πολύ προσιτή τιµή. Πληρ. τηλ. 6932175189, 6937678332. ΜΑ3719 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δύο (2) δωµατίων σε κεντρικό σηµείο της πόλης, 2 µεγάλα δωµάτια, 2ου ορόφου, ευήλια και ευάερα, µε όλες τις σύγχρο-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ – 2ΑΡΙ

επιπλωµένη ή όχι, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον ΤΕΙ Πύργου. Τηλ: 6940744166.ΜΑ3048.

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ (∆ΙΧΩΡΗ)

πλήρως επιπλωµένη µόνο σε εκπαιδευτικούς. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6976444267. ΜΑ3690

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΕΣ

µε air condition στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6977251761, 26220/29727. ΜΑ3350

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ (46µ²)

(υποδωµάτιο µεγάλο, κουζίνα µεγάλη, µπάνιο) στο ισόγειο διώροφης οικοδοµής, ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, µε αυτόνοµη θέρµανση, πλήρως ανακαινισµένη, µε ισόγειο µπαλκόνι και αύλειο χώρο, επί της οδούς ΟΛΥΜΠΙΑΣ 41 (Ευαγγελισµός Θεοτόκου) σε πολύ καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 6938580849 και 6973746592.

. ΠΥΡΓΟΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

σε κεντρικό σηµείο, πλήρως επιπλωµένη µε A/C. Πληρ. τηλ. 6947938916.

νες ανέσεις, επιπλωµένα ή όχι ανάλογα µε τη θέληση του ενοικιαστή, ήσυχη περιοχή, ΧΩΡΙΣ ∆ΑΠΑΝΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ, Ι∆ΙΟΚΤΗΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ελεύθερη θέα, τιµή πολύ λογική. Πληρ. τηλ. 6973457676, 26210/33128, 6971814564. ΜΑ3656 ----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ στην Αµαλιάδα, νεόδµητες – ηλιόλουστες, ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, µε ηλ. θερµοσ. – Α/C σε όλους τους χώρους, χώρος PARKING και µε αυτόνοµη θέρµανση. Ενοίκιο συζητήσιµο. Πληρ. τηλ. 6932911621, 6957542191. ΜΑ3685 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ στον τρίτο όροφο, επιπλωµένη, στο κέντρο του Πύργου µε αυτόνοµη θέρµανση και κλιµατιστικό, τηλεόραση, λογική τιµή. Πληρ. τηλ. 26210/33866 και κινητό 6937616119. ΜΑ3681 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ στον Πύργο 30 τ.µ., στο κέντρο, πλήρως εξοπλισµένη και A/C-TV- INTERNET, 4ος όροφος, χωρίς κοινόχρηστα µόνο (10 ευρώ) επάνω από Βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗ, µόνο 190 ευρώ το µήνα. 2) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 40 τ.µ., µε µεγάλες βεράντες, πλήρως εξοπλισµένη και A/CTV- INTERNET σε προάστιο του Πύργου, 6 χιλιόµετρα σε όµορφη και ήσυχη περιοχή, χωρίς κοινόχρηστα, µε γκαράζ, µόνο 165 ευρώ. Πληρ. τηλ. 26210/95108, κιν. 6937583707. ΜΑ2892 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη στο κέντρο του Πύργου. Τηλ: 6939498918. ----------------------------------------------. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη, επιπλωµένη σε νεόδµητη οικοδοµή, αυτόνοµη θέρµανση, ελάχιστα κοινόχρηστα. Τιµή λογική. Πληρ. τηλ. 6972874424, 26220/25858. ΜΑ3698 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ (ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ) στην κεντρική πλατεία µε ελάχιστα κοινόχρηστα, 28ης Οκτωβρίου 11 στον πεζόδροµο. Πληρ. τηλ. 6942217261, 2621771987. ----------------------------------------------. ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες από 150 ευρώ, δυάρια από 170 ευρώ, τριάρια από 220 ευρώ τεσσάρια και 5άρια από 220 ευρώ σε όλες τις περιοχές του Πύργου και σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ Γ. Πατρόκλου 2 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΜΑΣ23 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΕΣ ΝΕΟ∆ΜΗΤΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ, πλησίον ΤΕΙ Πύργου, κοντά στο κτίριο της Περι-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

4ου ορόφου, µε κλιµατισµό, δίχωρη, πλήρως επιπλωµένη, µε µεγάλες βεράντες, σε κεντρικό σηµείο στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6944668390 και 6937408006. ΜΑ2884

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

όπισθεν δικαστηρίων για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6974022762. ΜΑ1073.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

στο κέντρο του Πύργου, κοντά στα ΤΕΙ, πλήρως επιπλωµένες, χωρίς κοινόχρηστα και χωρίς λογαριασµό νερού, κατάλληλες για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6948834571.ΜΑΣ1270.

φερειακής Αυτοδιοίκησης. Τιµή 180 ευρώ. Πληρ. κο ∆ηµήτρη, τηλ. 6932317169. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ στον Πύργο, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα και σε καλή τιµή. Πληροφορίες στο τηλ: 6937232040.ΜΑ3159 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ στον Πύργο επιπλωµένη, Α’ όροφος. Πληρ. τηλ. 26210/26406, 6979853380. ΜΑ3272 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πλήρως επιπλωµένη, Παπαφλέσσα 27Β Πύργος. Πληρ. τηλ. 6974956040. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 28τ.µ. στον Πύργο επί της οδού Μ. Ιατρίδου 1 στον 1ο όροφο, φωτεινή, ηλιόλουστη. Πληρ.: 6974798549. ΜΑ3156 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ (σε γυναίκα εκπαιδευτικό) στο κέντρο της πόλης του Πύργου ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 36τ.µ. πλήρως επιπλωµένη και άρτια εξοπλισµένη. Τηλ: 6974980420. ΜΑ1262 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 40τ.µ. επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, ασύρµατο internet, β’ πάροδος ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 40-42. Τηλ: 6983157701. ΜΑ1318 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ 1ος και 2ος όροφος επιπλωµένες, διαµπερείς, αυτόνοµη θέρµανση, στην Αµαλιάδα. Τηλ: 6982788781, 6974434554. ΜΑ1316 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ στην οδό Κοκκίνου και ΣΠΑΠ 7. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6936119098, 2621034465. ΜΑ3010 ----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ LUX επιπλωµένη, 2 επίπεδα, ισόγειο και πρώτος µε ηλιακό θερµοσίφωνα, 2 A/C, Γ. Παπανδρέου 22. Πληρ. τηλ. 6977743588. ΜΑ3814

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ

µε δωρεάν ίντερνετ, 1ος όροφος. Πληρ. τηλ. 6936753692. ΜΑ3346

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ – ΡΕΤΙΡΕ

επί της οδού Μίλτωνος Ιατρίδου 55, επιπλωµένη, υπερλούξ, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6976907440, 6983038709. ΜΑ3364

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ

στον Πύργο, απέναντι από το ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, 4 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ από 100 έως 150 ευρώ, 1 ∆ΥΑΡΙ 180 ευρώ και 1 ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6946758503, 6937865000. ΜΑ3670

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ, ∆ΥΑΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ή ΜΗ

νεόδµητα, αυτόνοµη θέρµανση, θέση πάρκινγκ 300 µ. από το νέο ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 6974990066, 6972691966. ΜΑ3697


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Γ ΚΑΡΣΟΝ ΙΕΡ ΕΣ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ – ∆ΥΑΡΙΑ – ΤΡΙΑΡΙΑ

πλησίον ΚΤΕΛ – κέντρο πόλεως. Καινούρια, αντισεισµικής προστασίας, φουλ επιπλωµένα (ψυγείο- κουζίνα – tv, κ.λ.π.), απέναντι Hondos, πλησίον ΚΤΕΛ, κέντρο της πόλης. Πληρ. τηλ. 6936396090. ΜΑ3329

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

πλησίον ΤΕΙ, πλήρως επιπλωµένη µε A/C και δωρεάν internet, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6980998980 wp, 26210/23738.

ΜΑ3205

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

στην κεντρική πλατεία – πεζόδροµος, ανακαινισµένες, 1ου και 2ου ορόφου, 45 τ.µ. η κάθε µία. Τηλ: 6938100190. ΜΑ3166

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ∆ΥΑ ΡΙ Α . . ΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: α) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 30µ² επιπλωµένο, Πατρών και Ζακύνθου, β) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 42µ² Μαγνησίας 5 µε A/C. γ) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 40µ² Εθν. Αντιστάσεως. δ) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 186µ² µε πατάρι 84µ², Τάκη Πετροπούλου ενιαίο ή και µεµονωµένα. Πληρ. τηλ. 6938630035, 6945419522, 6979002206.ΜΑΣ9280. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ∆ΥΟ ∆ΥΑΡΙΑ σε καινούρια πολυκατοικία. Μεγάλες βεράντες, φωτεινά, αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6932287405. ΜΑ2722 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 60µ², Αγ. Γεωργίου 62, ∆’ ορόφου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6977577670. ΜΑ3658 ----------------------------------------------ΠΥΡΓΟΣ:. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙΑ & 3ΑΡΙΑ καινούρια, πολυτελούς κατασκευής, πλήρως επιπλωµένα, A/C, και αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 26210/27490.. ΜΑ4698 -----------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ πολυτελείας Τσαλδάρη 4, Πύργος. Πληρ. τηλ. 6974901506. ΜΑ3246 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 1 ∆ΥΑΡΙ 57τ.µ. και µία ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 22τ.µ. Πλήθωνος 3, σε καινούρια οικοδοµή. Μόνο σοβαρές προτάσεις, όχι µε απόκρυψη. Τηλ: 6976038102. ΜΑ1327 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 50 τ.µ. µε αυτόνοµη θέρµανση και A/C, χωρίς κοινόχρηστα στο κέντρο της ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ (οδός Ιπποκράτους), παράλληλα του πεζόδροµου. Πληρ. τηλ. 26220/28109, 26220/27748, . ΜΑ3268 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 63 τ.µ. ισόγειο επιπλωµένο, ηλεκτρικές συσκευές, air condition, κεντρική θέρµανση, πλησίον Νοµαρχίας και ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 26210/22471 ώρες καταστηµά-

Στην

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

των και 26210/22882 λοιπές ώρες. ΜΑ3271 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΠΕΡΕΣ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ∆ΥΑΡΙ, 1ος όροφος έναντι δηµαρχείου Αµαλιάδας. Πληρ. τηλ. 6947051542, 6946670407 ΜΑ3267. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 45 τ.µ. και ΤΡΙΑΡΙ 60 τ.µ. σε νεόκτιστη οικοδοµή µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα Γυµνασιάρχου ∆ούκα και Κονδύλη 4. Πληρ. τηλ. 26210/28704, κιν. 6978930442. ΜΑ3720 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ στο 2ο όροφο και 3ΑΡΙ στον 3ο όροφο σε τριώροφη καινούρια οικοδοµή, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα και µε µεγάλα µπαλκόνια, οδός Σαρανταπόρου 4. Πληρ. τηλ. 6936985212, 6987094132 (what’s up). ΜΑ3717 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ∆ΥΑΡΙ 3ου ορόφου, διαµπερές, κεντρικό, µεγάλες βεράντες, λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. κιν. 6937412702, 26210/31892.ΜΑ3344. ---------------------------------------------. ΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ καινούριο, επιπλωµένο, χωρίς κοινόχρηστα, Ρήγα Φεραίου και Αραχώβης πλησίον ΤΕΙ στον Πύργο. Τιµή τριακόσια (300) ευρώ. Πληρ. τηλ. 6973056838.ΜΑ3045. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ. στον Πύργο µε αυτόνοµη θέρµανση, AC και χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ.

6976882146, 26210/28279, 26210/25255. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ. Ενοικιάζονται δύο καινούρια διαµερίσµατα στο κέντρο της Κρέστενας (δυάρι & τριάρι) επιπλωµένα ή µη, µε αυτόνοµη θέρµανση, άνετο parking, σε αρίστη κατάσταση. Πληροφ. τηλ. 6932470109. ΜΑ3343 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 2ΑΡΙ επιπλωµένο, χωρίς κοινόχρηστα, αυτόνοµο, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ σε καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 6944657581, 6989750025. ΜΑ3331 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙΑ καινούρια διαµερίσµατα, επιπλωµένα, στο κέντρο της Αµαλιάδας, κοντά στο ξενοδοχείο OLYMPIC IN, χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ: 6934416432. ΜΑ3176 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ σε καινούρια οικοδοµή, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6972715775. ΜΑ3649 ----------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ., 3ου ορόφου, νεόδµητο, διαµπερές µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6932505339. ΜΑ3660 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 54τ.µ. στην οδό Πατρών 45, µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ.: 6934411698 και 6972184836. ΜΑ7177. -----------------------------------------------

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ΑΡΙ

(Όθωνος Αµαλίας 26, Πεζόδροµος)

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ∆ΥΑΡΙΑ 56 τ.µ.

ένα επιπλωµένο και ένα µη επιπλωµένο, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση, A/C, ηλιακό θερµοσίφωνα. ∆ιαµπερές και φρεσκοβαµµένο µε ηχοµόνωση. Πληρ. τηλ. 2610277055, 6977265767. ΜΑ1269

ΕΝΟΙΚΙΑΖONTAI

α) 2άρι στον 2ο όροφο, φρεσκοβαµµένο, επιπλωµένο µε κουζίνα, ψυγείο, µε µεγάλη βεράντα, ηλιόλουστο στο κέντρο του Πύργου, πλησίον Εµπορικής Τράπεζας και β) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 4ου ορόφου φρεσκοβαµένη. Με a/c και τα δύο. Πληρ. τηλ. 26210/25011, 6932924343, 6938990613. ΜΑΣ1128

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΝΕΟ∆ΜΗΤΟ ∆ΥΑΡΙ

β’ ορόφου στο κέντρο του Πύργου και στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 9, επάνω από το παιδικό όνειρο. Τηλ.: 6944637821, κ. Βασίλης. ΜΑ7286.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50τ.µ.

1 δωµάτιο, µπάνιο, ενιαίο σαλόνι, κουζίνα, όπισθεν ΤΕΙ, µε air condition, θυροτηλεόραση, αυτόνοµη θέρµανση. Τηλ.: 6944423796.ΜΑ2979

. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ∆ΩΜΑΤΙΑ

κοντά στη θάλασσα. Τιµές προσιτές. Και για όλο το χρόνο. Πληρ. τηλ. 26210/54725, 6945992194. ΜΑ2921

1 ορόφου, διαµπερές σε νεόδµητη πολυκατοικία, θέρµανση αυτόνοµη, επί των οδών ∆ραγατσανίου και Πλήθωνος, στον Πύργο. Τηλ: 6973395784, 6932291818. ΜΑ1251

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ.

1ου ορόφου, οδός Αγίου Γεωργίου και Συγγρού 4 στον Πύργο (υπνοδωµάτιο, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο) ηλιόλουστο, αυτόνοµη θέρµανση, σχεδόν καινούριο, 230 ευρώ. Πληρ. τηλ. 26210/54740 – 6985702697. ΜΑ3666

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ

πλήρως επιπλωµένο µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα µε αυλή. Πληρ. τηλ. 6977674770 – 6974590001. ΜΑ3667

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 45 τ.µ.

δίχωρο καινούριο, ιδανικό και για 2 άτοµα, µε ηλιακό, επιπλωµένο, ηλεκτρικές συσκευές ∆ερβενακίων και Περικλέους πλησίον Super Market ΤΕΡΖΗΣ. Πληρ. τηλ. 6936716226.ΜΑ3264.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 51µ²,

3ου ορόφου (υπνοδωµάτιο, κουζινοτραπεζαρία, µπάνιο) στον Πύργο, στην πλατεία Ξυστρή, 1ο δηµοτικό σχολείο, 100 µέτρα από Νοµαρχία και ΤΕΙ, ιδανικό για εκµετάλλευση ή κατοικία ζεύγους. Πληρ. τηλ. 6937869520.ΜΑΣ1970.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ στον Πύργο στην Κοκκίνου 56 τ.µ. σε καινούρια 3όροφη οικοδοµή, αυτόνοµη θέρµανση και πάρκινγκ, χωρίς κοινόχρηστα, πλήρως επιπλωµένο, φωτεινό και µεγάλες βεράντες. Πληρ. τηλ. 26210/32955, 6944634645 cosmote. ΜΑ3813

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 53 τ.µ. στον Πύργο, Γορτυνίας και Ολυµπίων γωνία και επιπλωµένο µε διπλό κρεβάτι – κοµοδίνο, σιφονιέρα, τραπεζαρία µε καρέκλες, σύνθετο, ψυγείο, tv, ηλιακό θερµοσίφωνα σε άριστη κατάσταση και σε τιµή ευκαιρίας, 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6972998807. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ πλήρως επιπλωµένο 28ης Οκτωβρίου 51, πλησίον ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 6976944019. ΜΑ3821 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ΑΡΙ 60 τ.µ., Συγγρού 17, περιοχή Πύργου. Πληρ. τηλ. 26210/33838, 6945215770.ΜΑ2059. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ. στο Περιστέρι πλησίον µετρό. Πληρ. τηλ. 6985773075. ΜΑ3823 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 58 τ.µ. 1ου ορόφου, οδός Γερµανού και Ξενοφώντος µε βεράντα, σαλόνι µε κουζίνα, υπνοδωµάτιο, µπάνιο. Πληρ. τηλ. 6978028854, 6976977849.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ

κατάλληλο για επαγγελµατική στέγη (ιατρείο – γραφείο) ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση σε κεντρικό δρόµο, πάροδος Γερµανού. Πληρ. τηλ. 26210/25011, 6938990613. ΜΑΣ3235

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 73µ² ανεξάρτητο, ηλιόλουστο χωρίς κοινόχρηστα µε ατοµική θέρµανση µε µεγάλες βεράντες επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120µ² 1ου ορόφου, ηλιόλουστο µε τρεις κάµαρες, κουζίνα, σαλόνι, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµική θέρµανση, επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 46µ² 3ου ορόφου, ηλιόλουστο, µε µεγάλα µπαλκόνια, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµικό καλοριφέρ επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΜΑ7141.

31

-------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 56 τ.µ. σε καινούρια µονοκατοικία µε αυτόνοµη θέρµανση µε κήπο, Αβυσσηνίας 2, Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6979214305. -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στο κέντρο της Αµαλιάδας στην οδό Φιλελλήνων δίπλα στο ξενοδοχείο OLYMPIC INN. Χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6934416432

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ισόγειο στη Σκαφιδιά 60 τ.µ. και 80 τ.µ. βεράντες, επιπλωµένο, αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6979049662, 26210/23058. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ χωρίς κοινόχρηστα, σε καινούρια οικοδοµή, Αγίου Σπυρίδωνος και Χαριλάου Τρικούπη. Και ισογειο κατάστηµα 75τ.µ. Πληρ. τηλ. 6937150208.ΜΑ3199. ------------------------------------------------. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 50µ², Γ’ ορόφου, Σκουφά 7 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6937085377. ΜΑ2905 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 55τ.µ. Γιαννιτσών 11, µε air condition, χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ.: 6944576728. ΜΑ2985 ------------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΚΕΝΤΡΟ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαµέρισµα ∆ΥΑΡΙ 50τ.µ. 2ου ορόφου, αυτόνοµη θέρµανση σε νεόδµητη πολυκατοικία, πολυτελούς κατασκευής, µε θέση πάρκινγκ. Παπαφλέσσα 59 και Καραϊσκάκη. Τηλ: 6947372487 και 6947688585. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ 1) ∆ΥΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 70τ.µ. 1ου και 3ου ορόφου διαµπερή, θωρακισµένη πόρτα, air condition, θερµοσυσσωρευτές, νυχτερινό ρεύµα. 2) ΣΤΟΥΝΤΙΟ 15τ.µ. µε WC κατάλληλα για κατοικία ή επαγγελµατική στέγη. 3) ∆ΥΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ 57τ.µ., πλησίον ΤΕΙ σε καινούριο πολυτελές κτίριο. Αποκλείονται αλλοδαποί. Τηλ: 6974432763. ------------------------------------------------ΠΥΡΓΟΣ: 2ΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωµένο ή µη, µε αυτόνοµη θέρµανση, ισόγειο, µε κήπο, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον Α’ Νεκροταφείου Πύργου. Τιµή 220 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944880083. ΜΑΣ690 ------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙ – ΡΕΤΙΡΕ στον Πύργο, Αγ. ∆ηµητρίου και Ιφίτου, επιπλωµένο ή µη µε τζάκι, ηλιακό και αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6944747531.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

45 τ.µ., δίχωρο καινούριο, ιδανικό και για 2 άτοµα, µε ηλιακό, επιπλωµένο, ηλεκτρικές συσκευές, ∆ερβενακίων και Περικλέους, πλησίον Super Market ΤΕΡΖΗΣ. Πληρ. τηλ. 6936716226. ΜΑ3264

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΑΡΙΑ

επιπλωµένα και µη, πανταχόθεν ελεύθερα, µε αυτόνοµη θέρµανση, Ιπποδαµείας 6 πλ. Κύπρου, Πύργος. Πληρ. τηλ.: 26210/34132, κιν: 6972091716. ΜΑ2651.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ

επιπλωµένο ή όχι, στην οδό Πετροπούλου 34, πλησίον Νοµαρχίας, µε αυτόνοµη θέρµανση και χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ: 6977676819.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ

διαµπερές, 70 τ.µ. & ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 25τ.µ., 2ος όροφος επί της οδού Κοκκίνου και Πλήθωνος 3 στον Πύργο. Αποτελούµενα από 1 υπνοδωµάτιο, σαλόνι – κουζίνα και από 1 ενιαίο χώρο και λουτρό αντίστοιχα. ∆ιαθέτουν αυτόνοµη θέρµανση, θυροτηλεόραση. Η γκαρσονιέρα διατίθεται και επιπλωµένη. Πληρ. τηλ. 6932608181.ΜΑ3202


32

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ Ρ ΙΑ Ρ Ι Α ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 3ΑΡΙ καινούριο 95 τ.µ., 2ου ορόφου, µε τζάκι, αυτόνοµη θέρµανση και air condition στην οδό Σκουφά 7, πλησίον κεντρικής πλατείας. Τιµή 400 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944747531.ΜΑ3316. . ΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο, πάροδος Παλαιολόγου 30 το ισόγειο διωρόφου οικοδοµής, επιπλωµένο χωρίς κοινόχρηστα µε κεντρική αυτόνοµη θέρµανση 60 τ.µ. Πληρ. τηλ. κιν. 6974631392, µόνο για ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ 94 τ.µ.

µε αποθήκη, ηλιακό θερµοσίφωνα, διαµπερές, στο 2ο όροφο, πλησίον Επαρχείο, ∆ερβενακίων 4. Πληρ. τηλ. 6973202048, 6938844340.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 85 τ.µ.

στα Ψηλά Αλώνια Πάτρας, 2 υπνοδωµατίων, σαλόνι – τραπεζαρία, 2ος όροφος. Πληρ. τηλ. 6976773546, 2610/224506. ΜΑ2928.

. ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

έναντι ΕΛΤΑ Λεχαινών υπερλούξ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 60τ.µ. 1ο όροφο κατάλληλο και για επαγγελµατική στέγη. Τηλ: 2623024242, 6932211464. ΜΑ3348

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ

Α’ ορόφου επί των οδών Πατρόκλου και ∆εληγιάννη 23 στον Πύργο, πλησίον ξεν. MARILY. Πληρ. τηλ. 6932291818. ΜΑ3817

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 73 τ.µ.

διαµπερές, β’ ορόφου, αυτόνοµη θέρµανση, A/C, πλησίον ∆ιοικητηρίου και ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 6942637322. ΜΑ3210

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΡΙΑΡΙ

στα Χανάκια, αυτόνοµη, τζάκι, σε λογική τιµή. Πληρ. τηλ. 6985719427.ΜΑ3695

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ.

µε τρία υπνοδωµάτια και σαλόνι – τραπεζαρία, περιβάλλοντα χώρο και στεγασµένο πάρκινγκ αυτοκινήτου, στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 100. Πληρ. τηλ. 6977240096.ΜΑ3206

. ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

στη θέση Πολιτεία, επιπλωµένες ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 90τ.µ. µε 2 κρεβατοκάµαρες, 2 µπάνια, air condition και πλήρως εξοπλισµένη κουζίνα, σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Έως τα µέσα Ιουνίου µίσθωµα ευνοϊκό. Τηλ: 6944749579, 6944592534.

Στην

ΜΑ2893 ----------------------------------------------.ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 3ΑΡΙA στην Αρχιµήδους και Κοκκίνου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/34465, 6936119098. ΜΑΣ5086 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: Α) ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ ΡΕΤΙΡΕ 65 τ.µ. µε αυτόνοµη θέρµανση, κλίµα 230 ευρώ. β) ΤΕΣΣΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 τ.µ., 300 ευρώ, αυτόνοµη θέρµανση. γ) ∆ΩΜΑΤΙΟ WC, χωρίς υποχρεώσεις ∆ΕΗ, νερό, 150 ευρώ. Παπαφλέσσα 18 έναντι SPAR Βερόπουλου, τηλ. 6980816640. ΜΑ2948 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ επιπλωµένο, µε αυτόνοµη θέρµανση, σε πολύ καλή τιµή, κοντά στα ΤΕΙ. Τηλ: 6932503253. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ καινούριο κοντά στο ΤΕΙ Πύργου µε αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα. Τηλ: 2621022517, 6937469637. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ορόφου, 90 τ.µ., 4όροφης πολυκατοικίας µε αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές, ηλιόλουστο, ανατολικό µε θερµοµπόιλερ και ασανσέρ. Πληρ. τηλ. 210/5721928, 6979074061, 6981769813.ΜΑ7419. -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ στην Πάτρα, Αγ. Ιωάννη Πρατσικα, πλησίον ΤΕΙ. Τιµή 190 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6970029144. ΜΑ3247 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ διαµπερές ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 96τ.µ., 4ου ορόφου, οδός Σµύρνης και Παναχαϊκού, περιοχή Αποστόλου Παύλου, συγκοινωνία. Τηλ: 6974587912. -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΤΡΙΑΡΙ 83τ.µ. οδό Φραγκαβίλλας, 2ος όροφος, σε πολύ καλή κατάσταση και καλή τιµή. Τηλ: 6973791757. ΜΑ1206 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 97µ², διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα, Μπελούση 21 στον Πύργο (περιοχή ∆εξαµενής). Πληρ .τηλ. 6974154923. ΜΑΣ2760 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ στον Πύργο, Γ’ όροφο, Ρήγα Φεραίου και Γιαννιτσών, πίσω από τα ΤΕΙ. Πληρ. τηλ. 6939082797.ΜΑ7415. -------------------------------------. ΚΡΕΣΤΕΝΑ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ισογείου 85 τ.µ. και 2) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Α’ ορόφου, 85 τ.µ., ανακαινισµένο και επιπλωµένο, έναντι νέου ∆ηµαρχείου Κρεστένων και επί της οδού Ξενοφώντος. Πληρ. τηλ. 6970061336.ΜΑ3251. ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 95τ.µ. διαµπερές, Β’ ορόφου, άριστη κατάσταση, κεντρική θέρµανση, τέντες. Τηλ: 2622029075, 6944565061. ΜΑ2990 ------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 70 τ.µ., ισόγειο, χωρίς κοινόχρηστα, επιπλωµένο ή µη, τζάκι, A/C, καλοριφέρ, χώρος πάρκινγκ, τιµή 240 ευρώ. Πληρ. τηλ. 2622400562, 6992124757. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 2ου ορόφου 85 τ.µ. στον Πύργο, οδ. Πλήθωνος 15, κοντά στο 1ο ∆ηµοτικό, πλήρως ανακαινισµένο, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6976059222, 6945316402, 210/2385571 (απόγευµα). Στον ίδιο όροφο ενοικιάζεται δυάρι 50 τ.µ. Πληρ. τηλ. 26210/26598, όχι µεσίτες. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στον Πύργο, Παυσανίου 40, 87 τ.µ., 3ου ορόφου µε µεγάλα µπαλκόνια και θέρµανση οικονοµική, λίγα κοινόχρηστα σε καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 6937135463. --------------------------------------------. ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία ρετιρέ 90 τ.µ., µε αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές, 5ος όροφος µε απεριόριστη θέα. Πληρ. τηλ. 6945603970. --------------------------------------------. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 80 τ.µ., µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 26230/54723, 6948940333. ΜΑ3223 ------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ Υψηλάντου και Θεµιστοκλέους (άνωθεν κρεοπωλείο Μαλλιόπουλου) γωνιακό, διαµπερές, λίγα κοινόχρηστα. Τηλ: 6938618737, 2621034305. ΜΑ3120 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ 100τ.µ. σε νεόκτιστη οικοδοµή, αυτόνοµη θέρµανση, 3ος όροφος, Πέλοπος και Γορτυνίας γωνία, Χαλικιάτικα. Τηλ: 6946272479. ΜΑ3151 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Πατρών 108, 4ος όροφος, 95 τ.µ. και 1 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ος όροφος 95 τ.µ., µεταξύ Σταδίου – ΚΤΕΛ, σε προσιτή τιµή. Πληρ. τηλ. 6942410139, 26210/25021, 26210/26851. ΜΑ3718 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ, 90 τ.µ. ευάερον ευήλιο, αυτόνοµη θέρµανση, 2ος όροφος, σε αρίστη κατάσταση και χωρίς κοινόχρηστα επί της οδού Αρχιµήδους 9. Πληρ. τηλ. 26210/28173, 8.00 έως 15.00, 6947705434 ΜΑ3703 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 82 τ.µ. στον Πύργο (οδ. Πλήθωνος) στον 2ο όροφο κοντά στο 1ο ∆ηµοτικό, πλήρως ανακαινισµένο (κουζίνα, µπάνιο, πρώτη χρήση) χωρίς κοινόχρηστα και µε δικό του ρολόι νερού. Πληρ. τηλ. 69453164026936995839. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επίσης στον ίδιο όροφο ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ. Πληρ. τηλ. 26210/26598. ΜΑ3273 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 75τ.µ. στον 1ο όροφο, στην Λ. Κατσώνη 25. Αυτόνοµη θέρµανση. Πληροφορίες τηλ: 2621025590, 6938208022.ΜΑ1275. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ, διαµπερές, 1ος όροφος, Υψηλάντου και Θεµιστοκλέους (άνωθεν Κρεοπωλείου Μαλλιόπουλου), λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 26210/33036 πρωινές ώρες, 34305 απόγευµα. ΜΑ3683 -------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ (85 τ.µ.) στο κέντρο της Αµαλιάδας, τιµή ενοικίου 220 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 26220/27321. ΜΑ3704 -------------------------------------. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στα Φοναΐτικα 2 δωµάτια, µεγάλη κουζίνα, σαλόνι, µεγάλη αυλή, διατίθεται χώρος 400τ.µ. µε νερό, περιφραγµένος για κήπο. ΕΙ∆ΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για 2 συνταξιούχους. Τηλ: 26210-51817. ΜΑ3005 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 83 τ.µ., 2) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη, 3)∆ΥΑΡΙ 55 τ.µ. Πληρ. τηλ. 6947800302, Πύργος. ΜΑΣ1862 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ορόφου, 90 τ.µ., 4όροφης πολυκατοικίας µε αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές, ηλιόλουστο, ανατολικό µε θερµοµπόιλερ και ασανσέρ. Πληρ. τηλ. 210/5721928, 6979074061, 6981769813.ΜΑ7419. -----------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΤΡΙΑΡΙ 95µ², 2ου ορόφου, αρίστης κατασκευής, διαµπερές, αυτόνοµη θέρµανση, τέντες. Πληρ. τηλ. 26220/29075, 6944565061. ----------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 95µ² ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, Ρήγα Φεραίου 48, απέναντι από την Αγ. Βαρβάρα στον Πύργο, ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΕΙ Πύργου. Πληρ. τηλ. 26210/34123, 6945995411.ΜΑ1320. ----------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΕΤΟ ΤΡΙΑΡΙ επί της ∆εληγιάννη, κοντά στο 1ο λύκειο, 3ου ορόφου, γωνιακό, φρεσκοβαµµένο και πολύ φωτεινό.

Πληρ. τηλ. 6977523555, 6936142025. .

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Μ Ο Ν Ο Κ Α ΤΟ Ι Κ Ι Ε Σ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στη Σκαφιδιά ΜΙΚΡΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ πλήρως εξοπλισµένη, θέα θάλασσα, 100 µέτρα από την παραλία, εβδοµαδιαίως, µηνιαίως ή όλο το χρόνο. Τηλ.: 6932338850. ΜΑ7261 -----------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ο 2ος όροφος ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 3άρι (3η πάροδος Μοσχόβου). Πληρ. τηλ. 26220/22089. ΜΑ2684 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΙΑ παραλία Σκαφιδιάς 200µ. από τη θάλασσα. Τηλ: 6932528993. 3112 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Ο 1ος ΟΡΟΦΟΣ διώροφης κατοικίας, άριστης κατασκευής, µε δύο υπνοδωµάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, µπάνιο, µε µεγάλες βεράντες γύρωθε, διαθέτει αυτόνοµη θέρµανση, µπόιλερ, κλιµατισµό, τέντες, εντός περιφραγµένου δενδροπερίβολου στα Γρανιτσέικα σε καλό και ήσυχο περιβάλλον. Πληρ. τηλ.: 2621096385, 6945607119. ΜΑ3181 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στη ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 78τ.µ. επιπλωµένη, lux, 2 υπνοδωµάτια, λουτρό, WC, 100µ. από την παραλία, θέα στη θάλασσα. Τηλ:

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ

ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150τ.µ. µε 3 υπνοδωµάτια, 2 µπάνια, 1 τζάκι, σε λογική τιµή. Τηλ: 6971801351.

. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ

διαµέρισµα 2ου ορόφου 121 τ.µ. 100/100 ανακαινισµένο 3 υπνοδωµάτια, 1 WC, κουζίνα, σαλόνι, αυτόνοµη θέρµανση. Τηλ: 6972608981, 6948606840. ΜΑ3341

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

3ΑΡΙ 80 τ.µ. στην Πάτρα, περιοχή έξω Αγυιά, δεκτή και συγκατοίκηση φοιτητών. Πληρ. τηλ. 6974493768.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90τ.µ.

χωρίς κοινόχρηστα, επιπλωµένο ή µη, 250 ευρώ, µε δικό του καυστήρα, καλοριφέρ, ατοµικό ρολόι νερού, Μαγνησίας 19. Τηλ: 6936464087.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

3ου ορόφου, 150 τ.µ. ανακαινισµένο, µε ασανσέρ, αυτόνοµη θέρµανση, 3 υπνοδωµάτια, 2 µπάνια, πανοραµική θέα θάλασσα, και επίσης ρετιρέ 4ου ορόφου 80 τ.µ., οδός Αχόλου 8. Πληρ. τηλ. 6936908162.ΜΑ3186.

• ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ορόφου, διαµπερές 110 τ.µ. µε 2 µεγάλα υπνοδωµάτια, µπάνιο και WC, µεγάλες βεράντες, αυτόνοµη θέρµανση και αποθήκη, Μπελούση 6Α. Πληρ. τηλ. 6936547900 ΜΑ2712

6932981415. ΜΑ31180 -----------------------------------------------. ΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο, πάροδος Παλαιολόγου 30 το ισόγειο διωρόφου οικοδοµής, επιπλωµένο χωρίς κοινόχρηστα µε κεντρική αυτόνοµη θέρµανση 60 τ.µ. Πληρ. τηλ. κιν. 6974631392, µόνο για ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΜΑ2893. -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΙΑ 100 τ.µ., Ποσειδώνος 35, µε δύο υπνοδωµάτια, µεγάλο σαλόνι µε τζάκι, τραπεζαρία, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα και µε αυλή. Πληρ. τηλ. 26210/28224, 6936404613. ΜΑ3265

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ ΕΣ ΣΑ Ρ Ι Α . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ ΙΣΟΓΕΙΟ σε διώροφη οικοδοµή, χωρίς κοινόχρηστα, κεντρική θέρµανση, µε πατώµατα, Κιλκίς 7 Πύργος. Πληρ. τηλ. 26210/33728.ΜΑ1651. .----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ 130 τ.µ., διαµπερές, 2 υπνοδωµάτια, γραφείο, µεγάλοι χώροι υποδοχής, κουζίνα, µπάνιο και WC µε αυτόνοµη θέρµανση, πλησίον του θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» επί της οδού Συλλαϊδοπούλου. Πληρ. τηλ. 6976672980. ΜΑ2935 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ καινούριο 60 τ.µ. στην Κυλλήνη, αυτόνοµη θέρµανση µε βεράντα 100 τ.µ. και σκέπαστρο 40 τ.µ. θέα το λιµάνι. Τιµή ενοικίου 250 ευρώ. Πληρ. τηλ. 26230/92243, 6976827003. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 130 τ.µ. µε 2 WC, 3 κρεβατοκάµαρες, τζάκι, αυτόνοµη θέρµανση, στο 1ο όροφο, χωρίς κοινόχρηστα. Τιµή ικανοποιητική, Πύργος. Πληρ. τηλ. 6945343066. ΜΑ3825 . ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α και επί της οδού Ευαγγελιστρίας 62 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ α’ ορόφου, 112 τ.µ., διαµπερές µε αυτόνοµη θέρµανση, ηλιακό και πάρκινγκ 2 ΙΧ αυτοκίνητα. Πληρ. τηλ. 26220/27821. ΜΑ3372 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Ο 1ος ΟΡΟΦΟΣ (125τ.µ) σε διώροφη κατοικία στο ∆.∆. Λαστέικα Πύργου, 3 υ/δ, 2 µπάνια, αυτόνοµη θέρµανση & boiler ζεστού νερού, εξωτερικός χώρος 4 στρ. µε δέντρα και γκαζόν, ήσυχη περιοχή, χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ: 6974135441, 6977464436.ΜΑ3160.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

1ου ορόφου, διαµπερές 110 τ.µ., µε 2 µεγάλα υπνοδωµάτια, µπάνιο και WC, µεγάλες βεράντες, αυτόνοµη θέρµανση και αποθήκη, Μπελούση 6Α. Πληρ. τηλ. 6936547900. ΜΑ2712.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΙΣΟΓΕΙΑ 3ΑΡΙΑ

95 τ.µ. έκαστο, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση και χώρο για πάρκινγκ, Αλφειού 50. Τιµή 250 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6977085246, κ. Χρήστος.ΜΑΣ1180.


. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 1ου ορόφου, τέντες και A/C, φωτεινό µε απεριόριστη θέα, στην Αµαλιάδα, σε κεντρικό σηµείο, καινούρια ένα υπ/τιο, χολ σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και (έτος 2011) 1η ενοικίαση, µε αυτόνοµη Ποικοδοµή Τ Α Ρ Ι Σ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013 µπάνιο, όλα στην πρόσοψη. Πληροφ. στα θέρµανση, boiler, parking, χαµηλά κοινόχρηστα. τηλ. 26210/33716, 6973779282 και ώρες 10Τηλ. 6983198731.

της Αµαλιάδας, γωνιακό, ηλιόλουστο µε αυτόνοµη θέρµανση, γύρω γύρω µπαλκόνια και φρεσκοβαµµένο. Τηλ. 6978553980, ώρες 9-1 και 7-9. ΜΑ3099

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ στο κέντρο του Πύργου επιπλωµένη χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ. 2621020466, 6984644544.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ στον Πύργο, 2ος όροφος, επιπλωµένο, αυτόνοµη θέρµανση, λίγα κοινόχρηστα, στην οδό Χρυσανθοπούλου κοντά στη Νοµαρχία. Τηλ. 6944816329.

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη, β’ ορόφου, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση στον Πύργο. Τηλ. 2621034492, 6974133859, 6973477528.

-----------------------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στην Αµαλιάδα ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ µεγάλη, καινούρια, επιπλωµένη, 2ου ορόφου, µε αυτόνοµη θέρµανση και χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ. 6973466617.

----------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ . ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ καινούρια ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 τ.µ.80 µ. επιπλωµένα ∆ΥΑΡΙΑ και ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ, από τη θάλασσα, αρίστη κατάσταση, µε ηλιακό, ατοµική θέρµανση, Ρήγααπεριόριστη Τηλ. 6932981415.ΜΑ2986 Φεραίουθέα.73. Πληρ. στο τηλ. ---------------------------------------------------------26210/27101, ώρες . καταστηµάτων.ΜΑ3223. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 δωµατίων, στο 2ο όροφο, διαµπερές, µεγάλες βεράντες, τέντες, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον ΤΕΙ, νέα κατασκευή. Τηλ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 6932327760.ΜΑ3012. ---------------------------------------------------------∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον ∆ΙΑΜΕισόγειο 100 µέτρα από Πύργο την κεντρική ΡΙΣΜΑ 2ΑΡΙ καινούριο 50µ2, κεντρικό. Πεπλατεία του Πύργου και κοντά στα ριοχή ∆εξαµενής, µε αυτόνοµη θέρµανση. ΤΕΙ.6977311794, Πληρ. τηλ.262206949126268. Τηλ. 24446.ΜΑ3013. ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΘΗΝΑ ΓΟΥ∆Ι, διαµέρισµα 65 τ.µ. διαµπερές, 2ου, µε τέντες και ΑΛ Α∆Αοικογενειακή ΑΜ δυνατότητα.2ου Υ/∆, σεΙήσυχη πολυκατοικία, πλησίον ΕΝΟ ΙΚΙΑιατρικών ΖΕΤΑΙσχολών και νοσοκοµείων. Τηλ. 6979068793.ΜΑ2983 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 τ.µ. ---------------------------------------------------------στο κέντρο τηςστον πόλης, πλησίον ∆ι-επι. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Πύργο, πλήρως καστηρίων (Καλαβρύτων διαµπλωµένο ∆ΥΑΡΙ κεντρικό. Τηλ.36), 2621031892, µε 2 κρεβατοκάµαρες. Τιµή κιν.περές, 6937412702.ΜΑ2987 ---------------------------------------------------------350 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο ∆ΥΑΡΙ 6972025865. ΜΑ3665 42τ.µ. καινούριο µε αυτόνοµη θέρµανση, στον 1ο όροφο, ∆ραγατσανίου 21. Τηλ.: 6937153195.ΜΑ2988 ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2ΑΡΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ πλ. Νοµαρχίας στον Πύργο, καινούρια, επι82τ.µ. χωρίς µε αυτόνοµη θέρµανση, 2 πλωµένη, κοινόχρηστα και µε αυτόυπνοδωµάτια, κουζινοτραπεζαρία, νοµη θέρµανση. Τηλ. 6977415529.ΜΑ2997 µπάνιο, καινούρια, Πύργος. Τηλ.: ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ, 6974786451, ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 6937232402, ρετιρέ, µε κεντρική θέρµανση. Πληρ. 2621033231. ΜΑ1248 2621033528. ΜΑ2992 ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ στον Πύργο, επί της οδού Απόλλωνος 9. Πληρ. 2621022945. 6942493271 ΜΑ2996 . Ε Ν Ο Ι Κ Ι Α ΖΕ Τ Α Ι ----------------------------------------------------------

ΟΡ Ο Φ ΟΣ - Ρ ΕΤ Ι Ρ Ε

∆ΥΑΡΙΑ

όπισθεν δικαστηρίων Πύργου, σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6974022762. ΜΑ1072. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ στην Αρχ. Ολυµ-

πία, επιπλωµένο, αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6976886785, 6977014206.ΜΑ2995 ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ 2ΑΡΙ σε ηµιώροφο, 48 µ2, Παπαφλέσσα 55, στον Πύργο. Τηλ. 6932740853.ΜΑ2998 ---------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ επιπλωµένο, πλήρες, µε αυτόνοµη θέρµανση και ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ και για χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ.αίθουσα 26210-25158. κατάστηµα ΜΑ3000 ή και οποιαδήποτε χρήση στην κεντρική πλατεία Πύργου( Μαΐου και ---------------------------------------------------------Κοραή 1). Πληροφορίες στο τηλ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 1ου ορόφου στον 6977203858 ΜΑΣ5376πολυκατοικία µε αυτόΠύργο σε καινούρια -------------------------------------νοµη θέρµανση, µεγάλο µπάνιο και πάρκινγ, .Ρήγα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ Φεραίου 113, πάροδος FORUM. Πληρ. τηλ. 6977991599, Κώστα. ΜΑ2825 ΧΩΡΟΣ 300τ.µ. καικοβοηθητικοί χώροι στις -----------------------------------------------------------. Καρούτες. Τηλ: 6989954272. ΜΑ1212 ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ (64 τ.µ.) και ΤΕΣ---------------------------------------------(84 τ.µ.) επίΑΚΙΝΗΤΟ της κεντρικής .ΣΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον πλατείας Πύργο Πύργου. Πληρ. χρήση τηλ. µε 26210/33263, για επαγγελµατική πρόσοψη 6986989436. ΜΑ281135, 2ος όροφος, εµστην οδό Υψηλάντου -----------------------------------------------------------. βαδού 175,5 τ.µ., χώρος ενιαίος µε υπάρΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ δύο (2) χοντα χωρίσµατα, 2∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ τουαλέτες, ασανσέρ, δωµατίων, 2ου ευάερο – κατασκευή 2001.ορόφου Ιδανικήευήλιο χρήση:– οργανωελεύθερη θέα σε κεντρικό σηµείο της µένη ιατρική µονάδα. Πληρ. πόλης, τηλ. σύγχρονο, µε κιν. όλες6973342670. τις ανέσεις (αιρκοντίσιον 26210/25449, – κεντρική θέρµανση) επιπλωµένο ή και ---------------------------------------------έιπλα, ΧΩΡΙΣ ∆ΑΠΑΝΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗ.χωρίς ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΑΛΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΣΤΩΝ, ιδιωτικό πάρκινγκ. Τιµή λογική. Πληρ. ισόγειος χώρος 100 τ.µ., για εργασιακή εκτηλ. 6973457676, 26210/33128, 6971814564. µετάλλευση. Τηλέφωνα επικοινωνίας ΜΑ2346 6973922345, 6981520655. ΜΑ3679 -----------------------------------------------------------. ---------------------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ 45 µ² µε αυτόνοµη .θέρµανση, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝκαινούριο ΠΥΡΓΟεπί µετης όψη 2πλα τζάµια, Σιτην πλατεία ΓΡΑΦΕΙΟ 50 τ.µ., σίνηκεντρική 75, στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. διαµορφωµένο. Είσοδος οδός Καστόρχη 6976958747, 6945143473. ΜΑ2894 2. Πληρ. τηλ. 210-7705524, 6974093438. -----------------------------------------------------------. ΜΑ3824 ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 60 τ.µ., 5ου ορόφου, 38 τ.µ. 1ου ορόφου (επιπλωµένο) στην οδό Πατρών και Ζακύνθου και 38 τ.µ. στον 3ο όροφο Μαγνησίας 5. Πληρ. .τηλ. 6945419522, 6979002206, κος ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Χαραλαµπίδης. ΜΑΣ9280 ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ -----------------------------------------------------------. Πατρόκλου 2 απέναντι απόστον το θέαΠΥΡΓΟΣ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Πύργο, τρο Απόλλων ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ 100τ.µ. πάροδος Παλαιολόγου 30 το ισόγειο διωρόεπί της Συλλαϊδοπούλου, ΕΝΑ ΜΑφου οικοδοµής, επιπλωµένο χωρίς κοινόΓΑΖΙ 40τ.µ. επί της Πατρόκλου και χρηστα µε κεντρική αυτόνοµη θέρµανση 60 επίσης (πρώην τ.µ. Πληρ. ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΟ τηλ. κιν. 6974631392, µόνο∆ιόγια ΕΚνυσος) 230τ.µ. επί της Πατρόκλου. ΠΑΙ∆ΕΥΤΙΚΟΥΣ. ΜΑ2896 Τηλ: 2621033233, ----------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 45 τ.µ., στον 2ο 6932383705.ΜΑ2601. όροφο νεόκτιστης οικοδοµής, µε αυτόνοµη

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Κ Α Τ ΑΣ Τ Η Μ ΑΤ Α

Στην

14 και 19-22 µ.µ. ΜΑΣ2215 -----------------------------------------------------------.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 45τ.µ. στο 2ο όροφο Ατταλείας 4 και ∆ΥΑΡΙ 65τ.µ. ηµιεπιπλωµένο ή όχι, Ατταλείας 2 και τα δυο είναι πλησίον ΤΕΙ Πύργου µεταξύ οδών Μανωλοπούλου και 28ης Οκτωβρίου. Κινητό: 6977673617. ΜΑ3089

----------------------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ επιπλωµένο, πλησίον ΤΕΙ Πύργου. Τηλ. 2621022109, 6972832837. ΜΑ3096

. ---------------------------------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ/ΠΩΛΕΙΤΑΙ σύγχρονο γρα. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ προσόψεως 45τ.µ. σε καινούριο φείο, 33 τ.µ., µεγάλης και µε τριώροφο κτίριο, διαµπερές, ελάχιστα κοινόδυνατότητα διαφηµιστικής προβολής επί χρηστα, µπρος πίσω µπαλκόνια, ηλιακό θερµοεµπορικής οδού, ευρισκόµενο τρασίφωνα, αυτόνοµη θέρµανση, άνωθεν σε κεντρικό πέζης στο 2ο Τηλ. όροφο6972717408, κεντρικό, σηµείο Πειραιώς, του Πύργου. ΜΑ3098 6981324977. αµιγώς επαγγελµατικού κτιρίου, εξαιρετι---------------------------------------------------------κής αντισεισµικής κατασκευής και άριστης . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙΠληρ. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 80τ.µ. σε πολύ πρόσβασης. τηλ. 6944228188. καλή κατάσταση (4ος όροφος). Βρίσκεται κοντά ΜΑ3686 στις ιατρικές σχολές και πολυτεχνικές σχολές ---------------------------------------------Ζωγράφου. Πληρ. τηλ. 210-7774424. . ---------------------------------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ 1ου ορόφου, . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ επιπλωµένο στον Πύργο. 92 τ.µ., προς ενοικίαση στο κέντρο του Τηλ. 6937145543. Πύργου (κλιµατισµός, 2 WC), κατάλληλος ---------------------------------------------------------χώρος και για ιατρείο. Τιµή 320 ευρώ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 1ου ορόφου, 55τ.µ., Πληρ. τηλ. 6934295403. διαµπερές, µε τέντες και ΜΑ3226 κεντρική θέρµανση. Οδός Μανωλοπούλου (έναντι ASPIS BANK), Πύργος. Πληρ. τηλ. 6973795443, 2621036163.

----------------------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο 2ΑΡΙ, περιοχή ∆εξαµενής, 50 τ.µ., καινούριο, αυτόνοµη θέρµανση, a/c, κατάλληλο για φοιτητές. Τηλ. 6977311794, 2622024446.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 300 Τ.Μ. ---------------------------------------------------------ΠΡΩΗΝ «ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ» µε 4 TΡΙΑΡΙΑ στρεµ. οικοπεδο

επι της Κατακόλου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανεξάρτητο ΙΣΟΓΕΙΟ διαΠληρ. τηλ. 6946955110 µέρισµα διπλοκατοικίας µε πράσινο περι-

βάλλον δύο δωµάτια, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, µεγάλη αποθήκη, καλοριφέρ, ηλιακό, lux κατασκευής, Καταραχίου 54. Τιµή . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 370 ευρώ. Πληροφορίες τηλ. 2621027900 ή 6974271627. ΜΑ2613 ∆ΥΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ---------------------------------------------------------1ου ορόφου 45τ.µ. µε πρόσοψη . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ οροφοδιαµέρισµα, επί της Παπανδρέου 28ης Οκτωβρίου, Γεωργίου και Ιφίτουπεζό73, στην δροµος,Τηλ. κεντρική πλατεία. Τηλ: ΜΑ3055 Αµαλιάδα. 6972645178. 6938100190. ΜΑ3167 ---------------------------------------------------------`. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ Μανωλοπούλου και Αταλλείας γωνία, Α’ ορόφου, σε τιµή λογική. Τηλ. 2621029608, 26657, 6974939031. ΜΑ2985 ---------------------------------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ επί της οδού Ιφίτου 3, έκτασης 90 τ.µ. µε αυτόνοµη θέρµανση και ύδρευση. Πληρ. τηλ. 2621033555 και 6936-771104. ΜΑ2177 .-----------------------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ισογείου διώροφης ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 3ΑΡΙΑ, και οικοδοµής στον Πύργο, 1 υ/δ,ισόγειο σαλόνι, 1ου ορόφου, στην Αµαλιάδα. αποθήκη, Πληρ. τηλ. µπάνιο, κουζίνα µε καθιστικό, 26220/27778, 6977986786. ΜΑ2640

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆ Ι Α Μ Ε Ρ Ι Σ ΜΑ Τ Α

αυτόνοµη θέρµανση, A/C, πολύ φωτεινό. Τηλ: 6944056651, -----------------------------------------------------------. 6987078435.ΜΑ2603. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 1ος ΟΡΟΦΟΣ ∆ΙΩΡΟ--------------------------------------ΦΗΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 80 τ.µ. στην Αµα.λιάδα, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΑ 80µ² στην τ.Σπιάντζα Εργ. Κατοικίες, Καλίτσα Καρ/νδά. σε οικόπεδο 750µ² περιφραγµένο, µε κε- – Έχει δύο υπνοδωµάτια – σαλόνι – κουζίνα ραµοσκεπή – ταβάνια – ανακαινισµένο χολ και µικρή αποθήκη, χωρίς κοινόχρηστα, µε παροχήθέρµανση ∆ΕΗ από(καλοριφέρ). το 1973. Πληρ. τηλ. αυτόνοµη Πληρ. τηλ. 6938426975. ΜΑ7676 6973724469- 6986103632. -------------------------------------------------------------------------------------------------. .ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙΤΡΙΑΡΙ 100τ.µ.ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕστην Σπιάτζα µε 3 υπνοδωµάτια, ΡΙΣΜΑ, σε διώροφηκουζίνα, οικοδοµή,καθιστικό, µε ανεξάρµπάνιο και τζάκι. αποθήκη τητη θέρµανση, χωρίς ∆ιαθέτει κοινόχρηστα, στην Αγ. 50τ.µ. καθώς 2 αρτεσιανά. Συνολική Γεωργίου 61.καιΠληρ. τηλ. 26210/26807. ΜΑ29221,5 στρεµ. περιφραγµένο. Τιµή έκταση ----------------------------------------------------------30.000 ευρώ . Τηλ: 6947152081. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ µεγάλο (µονοκαΜΑ1315 τοικία) στην Αγ. Χαραλάµπους 4 στον --------------------------------------χωρίς∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ κοινόχρηστα. 3ΑΡΙ Πληρ. 4ου τηλ. .Πύργο, ΠΩΛΕΙΤΑΙ 26210/34426, 6974741622. ΜΑ2951 ορόφου, Μανωλοπούλου 28, κέντρο ----------------------------------------------------------Πύργου. Τηλ: 6984788424. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ διαµέρισµα (4 --------------------------------------πάνω)ΝΕΑ επί της Φραγκαβίλλας 52Α και .σκαλιά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 90 τ.µ., 1ος ∆αλιάνη γωνιακή στην Αµαλιάδα, µε αυτόνοµη θέρόροφος µε ιδιόκτητη ταράτσα µανση και parking. καλή τιµή, 120Καµ2. (όχι άλλος όροφος)ΣεΠύργος, οδός Τηλ. 26220-27507. ΜΑ3028 τακόλου (600 ευρώ το τ.µ.). . ΠΩΛΕΙ----------------------------------------------------------ΤΑΙ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ γωνιακό 85 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ τ.µ. 85τ.µ. ηµιυπόγειο, WC, στονισόγειο 1ο όροφο γωνιακό µε θέα τον Πύργο, έχει εξωτερική πεζοδρόµηση, στην οδό Πατρών 108- Πύργος. Πληρ. τηλ. 150τ.µ. (τιµή26210/25021, λογική), Πύργος στην 26210/31303, κιν. 6936714712. οδό Πληρ. τηλ: ΜΑ2770Κατακόλου. 6971908335. ΜΑ1153 -----------------------------------------------------------. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στον Πύργο 3ΑΡΙ διαµέρι.σµα, ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριάριεπί1ου στην1, 4ου ορόφου, της ορόφου οδού Ιατρίδη οδό ΓιαννιτσώνΠληρ. 85τ.µ., τιµή 49.000 στα Χαλικιάτικα. 2621029949, 32525. ευρώ. ΜΑ3021 ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι νεόκτιστο 47 τ.µ. στη -----------------------------------------------------------. ∆εξαµενή, τιµή 47.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα νεόκτιστη 1ου 3ου ορόφου, αρίστης κατάστασης 10ετίας, ορόφου τ.µ. πλησίον ΤΕΙ, τιµή 85 τ.µ. δίχωρη διαθέτει39 ασανσέρ και αυτονοµία θέρµανσης, 40.000 ευρώ.Καπετάν Γιώργη και ∆ούκα, ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριάρι 1ου ορόφου στην οδό Μανωλοπούλου 90τ.µ. Πληρ. τηλ. 2621023996 – 6932623342. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ Γ. ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 2 ΠΥΡΓΟΣ. ΜΑ1278 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ --------------------------------------επιπλωµένο ή µη, χωρίς κοινόχρηστα, µε . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΑ(δικό στον Ηλία, παατοµικό καλοριφέρ τουΑγ. καυστήρα), µπόιλερ, ατοµικό ρολόι, νερό, κατάλληλοκενραθαλάσσια 500µ. από θάλασσα, για φοιτητή και καθηγητή, Μαγνησίας 19 τρικός δρόµος. Σε τιµή ευκαιρίας. και Ζαΐµη. Πληρ. 6936464087. ΜΑ3049 Πληρ. τηλ: 6977013128, 6979352471. ΜΑ3274.

πλωµένα. Τηλ. 6934416432.

κτές µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6976555283.

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

--------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε καινούρια πολυκατοικία, µε αυτόνοµη θέρµανση, µεγάλο µπάνιο, µε ηλιακό και πάρκινγκ, κοντά στο ΤΕΙ Πύργου Ρήγα Φεραίου 113, πάροδος Forum. Τηλ. 6977991599, κ. Κώστα.

--------------------------------------------------------

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΩΡΟΦΗ ηµιτελής ΟΙΚΟ∆ΟΜΗ

TEΣΣΑΡΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α, στην280 οδότ.µ. Ευαγγεστα τούβλα, εµβαδού σε λιστρίας ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΟ πρόσοψη62, οικοδοµής 16 µέτρα και ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ των µέτρα 115 τ.µ. έκαστον, επί οικοπέδου 287 επί της (ισόγειο Α’ όροφος), διαµπερή, 28 αυτόοδού και Κοντογιαννοπούλου νοµη θέρµανση, ηλιακό θερµοσίφωνα (Ανατολικά του δικαστικού µεγά-και δύο θέσεις πάρκινγκ για Ι.Χ.Πληρ. αυτοκίνητα ρου) 200.000 ευρώ. τηλ.για κάθε διαµέρισµα. Πληρ. τηλ. 26220/27821. 6942609390. ΜΑ2893 -------------------------------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΑΣΤΕΪΚΑ 500 µέτρα πίσω από σχολές ΟΑΕ∆ ΟΡΟ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε διώροφη νεόχτιστη ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ τ.µ.ενιαίο, 3 οικία 110 τ.µ. µε κουζίνα101 – σαλόνι πολυτελούς κατασκευής, κοντά κρεβατοκάµαρες, 2 µπάνια, µεγάλα µπαλστη και ∆ΕΗ, 4ος όροφος, 3 υ/δ, σακόνια κήπο, χωρίς κοινόχρηστα µε αυλόνι –θέρµανση. κουζίνα, ενιαία βεράντα, µετόνοµη Πληρ. τηλ. 6936415586. γάλες τέντες, τζάκι, κοριαν ΜΑ3074 πάγκοι ψηφίδα, υδροµασάζ, A/C, -------------------------------------------------------αποθήκη, ηλιακός, πάρκινγκ, ενΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙτοιχισµένα ηλεκτρικά είδη. Πληρ. ΣΜΑ 115 τ.µ., Αυγερινού Πετραλιά 11 τηλ. 6945776702, 210/5902867. στον Πύργο, 2 υπνοδωµάτια, σάλα, µπάνιο, κουζίνα. Πληρ. τηλ. 26210/22096, 6977706440. ΜΑ2639 -------------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ πολυτε. ΝΕΟΚΤΙΣΤΗ λούς κατασκευής, Γερµανού 27, Πύργος, ∆ΙΩΡΟΦΗ 121 τ.µ., 3ος όροφος, διαµπερές, 3 υ/δ, 1 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ µπάνιο, 1 WC, αποθήκη, πλήρως εξοπλιστον Ανθόπυργο 129 τ.µ. ο κάθε σµένο µε ηλεκτρικές συσκευές, κουζίνα – όροφος ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ σε λογική τζάκι, αυτόνοµη θέρµανση, µεγάλες βετιµή. ∆εκτές σοβαρές προτάσεις ράντες µε ηλεκτρ. τέντες. Πληρ. τηλ. και από φοιτητές ή φοιτήτριες. 26210/22879, 6945267085.ΜΑ2251. Πληρ. τηλ.: κιν. 6937426474. ΜΑ1304 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ στην παραλία του Αγ. Ηλία 80 µ. από τη θάλασσα µε 3 κρεβατοκάµαρες, σαλονοτραπεζαρία, κουζίνα, 2 µπάνια, συναγερµό και αύλειο χώρο, όχι αλλοδαπούς. - Λ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΣ., πλησίον ΙΚΑ, ΤιµήΑΘΗΝΑ 300 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6974028779. ΜΑ2881 διαµέρισµα 145 τ.µ., --------------------------------3ου ορφ., τριών προσόψεων, .ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ πολύ φωτεινό, ανακαινι1ου ορόφου 2 στην Αµαλιάδα, 100 µ²µεµε parσµένο, υ/δ, γραφείο, king και αυτόνοµη Πληρ.2τηλ. γάλοι χώροι θέρµανση. υποδοχής, 6945915419. µπάνια, ΜΑ2887 δωµάτιο υπηρε--------------------------------σίας, πόρτα ασφαλείας, µε . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ σε άριφυσικό αέριο. Κατάλληλο στη κατάσταση στον Πύργο (Λιθακαι για 100µ2 επαγγελµατική ράκια). Τηλ.δικηγόρων, 6946890181. ΜΑ3060 στέγη γιατρών --------------------------------κ.λπ, µε δυνατότητα συστέγασης ΟΙΚΙΑ τουλάχιστον τριών . ΖΗΤΕΙΤΑΙ προς ενοικίαση για όλο Μεγάλες το επαγγελµατιών. χρόνο, κατά προτίµηση µη επιπλωµένη, ευκολίες πληρωµής. Τηλ. στην περιοχή Κατακόλου και γύρω περιοχών, µέχρι 200 ευρώ µηνιαίως. Τηλ. 6945-107182 ΜΑ967 6936386093.ΜΑ3063 -----------------------------------------------------------.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ . .ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 Ο Ρ Ο ΦΗ Κ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΤΟΙΚΙΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ

(170µ² + 170στο µ²) στη Μανωλοπούεπιπωλµένα Πανόραµα Σκαφιδιάςκαι σεΜυστρά προσιτές τιµές για σε φοιτηλου στον Πύργο οιτές, καθηγητές, κόπεδο 420µ².δασκάλους. Πληρ. Πληρ. τηλ. τηλ. 26210/54725, 6945992194. ΜΑ3993 6977012990. ΜΑ2857 . ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ Μ Ο Ν Ο Κ Α Τ ΟΙ Κ Ι Ε Σ

στα Ιλίσια, πίσω από το Χίλτον, Νεόφρονος 19-21, 70 τ.µ., 1ος όροφος, µε 2 δωµάτια, σαλόνι, χολ, κουζίνα, κατάλληλο και για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 2621033971 και κιν. 6977977598. ΜΑ2009 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ .ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

ΣΤ0Ν ΠΥΡΓΟ, περιοχή Κατσικάρι, κοντά στο Βουλκανιζατέρ ∆ηµόπουλου στην Κατακόλου, περίπου 1,5 χι. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ λιόµετρο από το παλιό νοσοκοµείο & 2ΑΡΙ ΙΣΟΠύργου, ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2 ΥΠΕΡΗΨΩΜΕΝΕΣ επιπλωµένο στο κέντρο του Πύργου, ΓΕΙΕΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 100 τ.µ. όπισθεν ∆ικαστηρίων. Πληρ. τηλ.η κάθε µία, κατασκευής 2007. Η κάθε 26210/25362, 6944742124. ΜΑ2844 µία διαθέτει από 3 υ/δ, µεγάλο κουζινοκαθιστικό µε πολυτελή ντουλάπια κουζίνας, 1 µεγάλη εντοιχισµένη . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ντουλάπα, καλοριφέρ µε µπόιλερ, µεΑ) Στη θέση Ντόµπρινο, Λαστέικα, γάλες βεράντες γύρω στα – γύρω µε 700 µ. από το γενικό νοσοκοµείο, ο κρυφό φωτισµό, νερό του ∆ήµου, ΟΡΟΦΟΣ 76 µ2, διώροφης κατοικίας, ηλιακό θερµοσίφωνα, σε αγροτεµάµε εντοιχισµένες ηλεκτρικές συσκευές χιο και 4.322 τ.µ. Πωλούνται όχικουξεαυτόνοµη θέρµανση. µαζί Σαλόνιζίναενιαίος χώρος, υπνοδωµάτια 2, µεχωριστά. Τιµή 150.000 ευρώ. Πληρ. µπάνιο και βεράντες µε τηλ.γάλο 6946793063. πανοραµική θέα. β) Το ΙΣΟΓΕΙΟ της ίδιας κατοικίας, κα-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ σε άριστη κατάσταση

∆ΥΑΡΙ 53 τ.µ. επιπλωµένο µε κρεβατοκάµαρα – TV- τραπέζι- σύνθετοψυγείο- καθώς και αυτονοµία θέρµανσης και ηλιακό θερµοσίφωνα. Σε λογική τιµή. Πληρ. τηλ. 6972998807. ΜΑ2915.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΟΙ Κ. Ο ΠΕ ∆Α ΠΥΡΓΟΣ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στη Σπιάντζα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνος. Τιµή ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2.000 ευρώ. Πληρ. τηλ.32τ.µ. 6985011605,

6945112021. ΜΑ2964 και ∆ΥΑΡΙ 45τ.µ., σε πολυκατοικία, κατα--------------------------------------σκευής 2007, άριστης κατάστασης, σε πά. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στη Λαµπεία (∆ίβρη) ΟΙΚΟροδο οδού Γιαννιτσών, 200 µέτρα από ΤΕΙ, ΠΕ∆Ο 327τ.µ. µε σπίτι 69 τ.µ. πλησίον ΙΚΑ & κέντρου πόλης. Τηλ. διώροφο. Πληροφορίες στο τηλ.: 6976163996 και 6944343788.ΜΑ3072 2622028325. ΜΑ3007 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στο κέντρο του Κατακόλου 2.300 τ.µ. αµφιθεατρικό, κατάλληλο για επαγγελµατική χρήση. Τιµή . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6973013424, ανεξάρτητο ΙΣΟΓΕΙΟ διαµέρισµα δι6934119191.ΜΑ3195. πλοκατοικίας µε πράσινο περιβάλλον -----------------------------------δύο δωµάτια, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στο Σκουροχώρι µεγάλη ηλιακό, έναντι τηςαποθήκη, εκκλησίακαλοριφέρ, του Αγίου Σπυρίδωlux1000τ.µ. κατασκευής, Καταραχίουµε54.φως Τιµήκαι νος, οικοδοµήσιµο, 350 Πληρ. ευρώ. Πληροφορίες τηλ. νερό. τηλ.: 210/9935712, 2621027900ΜΑ7568. ή 6974271627.ΜΑ2613. 6944448815.

. ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑ . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Σε νεοανεγειρόµενη ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΟ τετραώροφη πολυκατοικία ΜΑΓΑΖΙ 100 τ.µ. µε υπόγειο τ.µ. και παΟΙΚΟΠΕ∆Ο 31050τ.µ.

τάρι 50 τ.µ. Τιµή 180.000 ευρώ όπως επί(15,5Χ20) εντός του οικισµού σης και ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 105 τ.µ. στην Α’ ζώνη, 300 από τηνγωνία. παΤιµή συζητήσιµη, οδόςµ. Υψηλάντου Τηλ. επικοινωνίας: 6982518245. ραλία. Τιµή συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6985947189.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ

. ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 55 τ.µ. άρτια και οικοδοµήσιµα

διαµπερές, 1ου ορόφου, µονοκατοικία,

εντός της κοινότητας. Πληρ. χωρίς κοινόχρηστα, κρεβατοκάµαρα, κουζίνα, µονοκάµατο σαλόνι στην Οινοµάου τηλ. 26210/51808, 10. 6976555286. Τιµή 55.000 ευρώ. Τηλ. 6944312720. ΜΑΣ6605

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 150τ.µ. ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

µε γωνία ισόγεια παλαιά Στη Κιλκίς και οικία Ιπποδαµείας, πλησίον 35τ.µ. και αποθήκη 25τ.µ, πλατείας Κύπρου. Τηλ. 2621035374, 6936714709, κος Μάριος.(πάροδος) Περικλέους στον Πύργο. Τιµή 80.000 συζητήσιµη. Τηλ: 6944395017. ΜΑ3129

Σε νεοανεγειρόµενη οικοδοµή και σε πανταχόθεν ελεύθερο σύστηµα

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ . Π ΩΛ Ο ΥΝΤΑΙ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ∆ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΟΙΚΟΠΕ- ΑΠΑΝΤΑ ∆Α ∆ΙΑΜΠΕΡΗ (Αντισεισµική θωράκιση, σύγχρονο ντιζάιν, µονώσεις, άρτια και οικοδοµήσιµα στο θωρακισµένες DORAL, θυροτηλεόραση, διπλά 10ο χλµ.πόρτες Πύργου – Κατακόλου.(διπλά ∆εκτές µόνο σοβαρές µπάνια τζάµια, σίτες), πολυτελή αξεσουάρ, βεπροτάσεις. Πληρ. τηλ. ράντες µε ηµιυπαίθριους χώρους, αυτόνοµη θέρµανση, 6976555283. γκαράζ ...) υπό κατασκευή: 125,14- 117,74 - 59,06 – 100,40 m², 56,75 m², 135,01 – 121, 92, οδός Αγ. Αρτεµίου & Φωκίωνος (4ο ∆ηµ. Σχολείο) Εξωτερικά κουφώµατα DORAL

– ΜΕΛΕΤΗ. –ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝ∆ΡΙΑ∆Α ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

Αρχιτέκτων – Μηχανικός ΟΙΚΟΠΕ∆Α

τεσσάρων στρεµµάτων Πληροφορίες γραφείο: οδός ∆ραγατσανίουάρτια 24 Πύργος και οικοδοµήσιµα. Πληρ. τηλ. (πεζόδροµος ∆ιοικητηρίου) 6932206301. Τηλ. 26210/26596 ΜΑ1542 και 6972080304.ΜΑΣ253.

33

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΟΙΚΙΑ 111 τ.µ., γωνία, Υψηλάντου – Ιερολοχιτών αριθµ. (3), µέσα σε οικόπεδο 555 τ.µ. µε ηµιυπόγειο, περιφραγµένο, µάντρες –κάγκελα και αρτεσιανό. Πληρ. τηλ. 6934748556, 2610/279148. ΜΑ2841

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆ΥΟ (2) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

Ε ΚΤΑ ΣΕ ΙΣ

καινούριες- επιπλωµένες, πλησίον οδού Πατρών στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6937168777, 6986324203. ΜΑ2803. . ΑΓΙΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ – Μαντζάκουρας, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 2 στρεµµάτων, 100τ.µ. δόµηση, δίπλα στη θάλασσα, στο καλύτερο σηµείο, 150.000 ευρώ. Τηλ: 2108011345, 6976888773. ΜΑ1332

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ -------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΚΤΑΣΗ 30 στρ. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 128 µ2(200 µ. από στροφή Σπιάτζας) αντίΖαχάρω 66.000 σε καλή τιµή, α’ ορόφου, στη ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944428532. Ηλείας. Πληρ. τηλ. 27610/23819, -------------------------------------6946712684. ΜΑ3078 . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ σε τιµή ευκαιρίας: α) 10 στρέµµατα στο 1 χλµ. Κεραµιδιάς – Αγ. Ηλίας επί της ασφάλτου, β. 11,6 στρέµµατα στη θέση . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ «Εφύρα ποτάµι» ποτιστικό µε φυσική ΜΑ3994 ροή. Πληρ. τηλ. 6978127054. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4ΑΡΙ 1ου ορόφου, διαµπερές + 2 θέσεις στάθµευσης και αποθήκη, Ζακύνθου 38Γούναρη. Τηλ. 6974647962. ΜΑ3077

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:

Α) ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 3.620 µ² εντός οικισµού και αναδασµού στο 7ο . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ χλµ. Ε.Ο Πύργου – Αρχ. ΟλυµΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΝΕΟ∆ΜΗΤΟ πίας. ∆ΥΑΡΙ Β’ ορόφου, στο κέντρο του Πύρβ) ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 3 στρ. δίπλα γου και στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 9 στον Αγ. Παλαιοβαρβάεπάνω από∆ηµήτριο το παιδικό όνειρο. Τηλ. σαινας. Πληρ. τηλ. ΜΑ2771. 6973052133. 6944637821, Βασίλης.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ . ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Χ Ε ΙΡ Η Σ Ε Ω Ν 3ου ορόφου, πλήρως ανακαινισµένη,

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ δίπλα από το επιπλωµένη και µε καινούριες ηλεκτριστάδιο Τηλ: κές συσκευές, Πύργου. πλησίον ηλεκτρικού 6984897180.ΜΑ3110 σταθµού Άνω Πετραλώνων. Πληροφο--------------------------------------ρίες στο κιν. 6972227225. ΜΑ3080 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ή µόνο εξοπλισµός του, σε κεντρικό σηµείο του Πύργου. Πληρ. τηλ. 6977626255. ΜΑ3826 --------------------------------------. ΚΑΤΑΚΟΛΟ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΥΑΡΙ στο του Κατακόλου µε πολλά επί κέντρο της δηµοτικής οδού Κολοκοextra. Τηλ:∆ιάκου 6974960226. ΜΑ3676 τρώνη2, µε θέα το Επαρχείο, εµβαδού 62,00 µ2 µε αυτονοµία θέρµανσης, δύο αιρκοντίσιον, για δηµόσιους υπαλλήλους. Πληροφ. στο κινητό . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΕΡ∆ΗΣ 6974640648.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΙΑΡΙ

στοτης κέντρο του Πύργου, µε µόνιµη πεεπί δηµοτικής οδού Ερµού 86 εις λατεία πολλών ετών,επιπλωµένο λόγω αλλαγής 1ο όροφο, πλήρως και επαγγέλµατος. Παρακαλώ µόνο σοβαανακαινισµένο αποτελούµενο από δύο – σαλόνι WC. ρές κοιτώνες προτάσεις. Τηλ.:– κουζίνα 6980336854. Πληρ. στο κινητό ΜΑΣ2822. 6974640648.ΜΑΣ9705. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΥΑΡΙ 3ου ορόφου, µε πρόσοψη στην πλατεία Ανδριάρα, στον Πύργο, πλήρωςΑΜΑΛΙΑ∆Α επιπλωµένο, µε αυτονο. ΣΤΗΝ µία θέρµανσης, κλιµατιστικό, για δηµόσιους ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ υπαλλήλους, φοιτητές. Πληρ. στο κινητό ΜΑ9705 6974-640-648. «Τα Πέντε Φ»

Αντωνίου Πετραλιά 4 Πληρ. τηλ. 6978841419. ΜΑ3349

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ

επί της Μανωλοπούλου, άνωθεν φούρνου Τσουκαλά. Πληρ. τηλ. 6977641727.

.ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ στην πλατεία ∆ικαστηρίων, µαζί µε 2ΑΡΙ τον εξοπλισµό, σε προσιτή τιµή. επί της Μανωλοπούλου, άνωθεν φούρνου Τσουκαλά. Πληρ. τηλ. 6977641727. Ώρες επικοινωνίας µετά τις 12 το πρωί. Πληρ. τηλ. 6984075040.

2013


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΠΩΛΗΣΕΙΣ Α Υ ΤΟ Κ Ι Ν ΗΤ Α

ΠΩΛΗΣΕΙΣ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΤΡΑΚΤΕΡ SAME ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ 69 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621400389 ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . OPEL TIGRA CABRIO TWIN TOP, 2005, σκληρή οροφή, 1.800 cc,143hp, ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακοι, όλα ηλεκτρικά, ∆ΕΡΜΑ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ4.800 ευρώ. . LANCIA DELTA HF 2πορτο, κίτρινη, 1999, 1.600cc, ζάντες ΜΟΜΟ, δέρµα, clima κ.α. 2999 ευρώ. . MAZDA 6 2.300cc, µαύρο, δέρµα, οροφή, ζάντες 18’’, clima, όλα ηλεκτρ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.500 ευρώ. .. MERCEDES CLK 200 compressor 1.800 c.c. (2 αυτ/τα) µαύρα full extra. .. FORD FOCUS CMAX 1.800cc 2005 ασηµί full extra, 4.800 ευρώ. DIESEL FIAT PUNTO 2005, 1300c.c., TURBODIESEL, full extra DIESEL OPEL CORSA 1300 turbo diesel, full extra (3 αυτ/τα) FORD FIESTA 1.700c.c., turbodiesel επαγγελµατικό FIAT PUNTO 04-05, turbodiesel, full extra, επαγγελµατικό (3 αυ/τα) FIAT GRANDE PUNTO 2007, full extra (πετρέλαιο) ( ΤΡΑΚΤΕΡ SAME minitauro, 60HP, υδραυλικό τιµόνι . ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5.500 ευρώ). ΤΟΥΟΤΑ CARINA E 1600c.c., ’94, υδρ. τιµόνι, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1700 ευρώ CITROEN SAXO 1100c.c., 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, αερό-

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΟΤΑ RAV 4

2000 c.c., µοντέλο 2000, µε 170.000 χλµ., από ιδιώτη. Πληρ. τηλ. 6974327353. ΜΑ3803

Στην

σακοι κ.α., λευκό, , υδρ. τιµόνι.1.900 ευρώ. SMART 800c.c. turbodiesel (πετρέλαιο) 2004, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, κ.α. ΤΟΥΟΤΑ AURIS, 1400c.c., 2008, fullfull extra (3 αυτ/τα) HYUNDAI GETZ, 1300c.c., 2004, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα, κ.α. 3.500 ευρώ. JAGUAR S TYPE 3.000c.c., 2001 µπεζ δέρµα – οροφή ζάντες κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.500 LAND ROVER Freelander 1.800c.c., 2003 full extra 4X4, 5porto, 3.800 ευρώ. SMART 600c.c., λευκό µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, CD, ζάντες αλουµινίου, οργανάκια κ.α. 3.800 ευρώ. SMART 600c.c., µαύρο, µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες BRABUS, ράδιο CD, κ.α. 3.700 ευρώ (Υπάρχει και 2ο µαύρο 600c.c. µε 3.000 ευρώ). TOYOTA AURIS 1400c.c., 2008 µπλε, 5πορτο, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδ. αερόσακους, CD, κ.α. 7.700 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 133 HP, 2004 µιάµιση καµπίνα, full extra, 10.500 ευρώ. CITROEN BERLINEO DIESEL επαγγελµατικό ή αγροτικό, 4.000 ευρώ. FORD FIESTA 2008 DIESEL, αγροτικό ή επαγγελµατικό, full extra 6.500ευρώ OPEL CORSA 2009, OPC, 1600c.c., TURBO, 270ΗΡ, µε extra πάνω από 15.000 ευρώ. Πωλείται µόνο 8.500 ευρώ. OPEL CORSA 5πορτο 2004, ABS, ζάντες αλουµινίου, BBS, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, υδραυλ. τιµόνι, αερόσακοι κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3.500 ευρώ. FORD FOCUS 2009, ασηµί 5πορτο, full extra, 6.999 ευρώ. FORD FOCUS 2006, 4πορτο SEDAN 1600c.c., 115ΗΡ, έκδοση GHIA, full extra, 6.000 ευρώ. ALFA ROMEO 159, µαύρη 2007, 1.800c.c., 145HP clima, ABS, 10 αερόσακοι, ζάντες αλουµινίου, ηχοσύστηµα κ.α. full extra, 7.500 ευρώ FIAT PANDA 1250 κυβικά (2) 2005 & 2006, a/c, υδραυλικό τιµόνι, κ.α. από 4.000 ευρώ TOYOTA COROLLA 1600c.c., 2005,

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SMART CABRIO µε 68.000 χλµ., αυτόµατο, χρώµα µπλε – ασηµί σε αρίστη κατάσταση. Τιµή 4.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6976444944.

ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Βενιζέλου 37- Αµαλιάδα ΕΚΘΕΣΗ: 75 χλµ. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – ΣΑΒΑΛΙΑ Τηλ. 26220/27384 Κιν.: 6932643086 ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ FIAT FIAT FIAT FIAT FIAT

880 διπλό διαφορικό 80-66 διπλό διαφορικό, ρεβέρσα 80-66 διπλό διαφορικό 980 µονό διαφορικό, καµπίνα 80-66 διπλό διαφορικό

FIAT 70-76 αµπελουργικό, µονό διαφορικό FIAT 70-76 δενδροκοµικό διπλό διαφορικό LP (REVARSA). FIAT 70-66 µονό διαφορικό FIAT 60HP αµπελουργικό διπλό διαφορικό SAME 45HP αµπελουργικό, διπλό διαφορικό SAME 50HP δενδροκοµικό, διπλό διαφορικό MASSEY FERGUSON 75 HP, διπλό διαφορικό

JOHN DEERE 3650 διπλό διαφορικό Πρέσσες KALLIGNANI καινούργιες και µεταχειρισµένες, µοντέλα 5690, 6190, 5190, 6100 Ψεκαστικά – δενδροκοµικά 1000lt

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΜΑΣ4158

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία 5πορτη έκδοση EXCELLENCE 1ο χέρι, ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρικά full extra, 5.400 ευρώ. ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 1400c.c., 2πορτη, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.300 ευρώ. HONDA CIVIC HYBRID 1300 c.c., 2009, 1o χέρι – τέλη κυκλοφορίας 0- κατανάλωση 5λιτρα/100km, 4πορτο σε αρίστη κατάσταση, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8.500 ευρώ ΤΟΥΟΤΑ YARIS –Diesel – 1400 c.c., 2005, ολοκαίνουρια λάστιχα A/C – ABS – αερόσακοι, κ.α. 7.000 ευρώ. VW PASSAT 1600c.c., 2000 µοντ., full extra, 3.500 ευρώ. . PEUGEOT 206 5πορτο, 2006, µαύρο, A/C, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, κλειδαριές κ.α. 3.900 ευρώ. . PEUGEOT 206 2πορτο, 2006, µαύρο, DYNAMIC, A/C, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, κλειδαριές κ.α. 4.000 . PEUGEOT 307 ασηµί, 2πορτο, 2005, οροφή, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµ., ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ABS, αερόσακους κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.000 ευρώ. . PEUGEOT 206 Cabrio Roland Garros σκληρή οροφή, ηλεκτρική, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµιν., όλα ηλεκτρικά, full extra, 4.000 ευρώ. . MERCEDES CLS 350 CGi 2008 µαύρο, ελληνικό, 1ο χέρι, ατρακάριστο, άριστη κατάσταση, αερανάρτηση, 292hp, clima, ABS, airbags, καφέ δερµάτινο σαλόνι, ηλιοροφή, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 25.000 ευρώ. . RENAULT MEGANE coupe 1.400cc

κόκκινο ’98, 2.300 ευρώ. . NISSAN ALMERA ασηµί ’01, 1.400cc, full extra, 2.800 ευρώ. . BMW 330, 2008, 28.000 χλµ, coupe, µπεζ δέρµα, οροφή, 19αρες κ.α. 20000 ευρώ. . FIAT PANDA 900cc 1.991, 1.200 ευρώ. . VW POLO αγροτικό – επαγγελµατικό Diesel, ’95, 2.500 ευρώ. . SUZUKI BANDIT (moto) 1.800cc, ’98, 3.300 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ MAZDA 4X4, 4πορτο λευκό DIESEL ’98, 6.900 ευρώ ΑΓΡΟΤΙΚΟ MITSUBISHI L200 4X4, ’98 4πορτο έκδοση MAGNUM, ζάντες αλουµινίου, µπάρες νίκελ, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.900 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 2004 133 ΗΡ, µιάµιση καµπίνα, αρίστη κατάσταση. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10.000 ευρώ. VESPA SYM CITYCOM 300, 2009, 2.500 ευρώ. ΠΑΠΙ HONDA INNOVA 2006, 125c.c., εξάτµιση DRAGON, 1.000 ευρώ. ΜΑΣ987 . MOTO SUZUKI Bandit 1200cc, 1998. ΕΥΚΑΙΡΙΑ 3.500 ευρώ. -----------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ VW EOS CABRIO, 2.0Fsi, 150hp, 2007, µαύρο, full extra, αρίστη κατάσταση, από ιδιώτη, τιµή: 9.500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932981415. -----------------------------------------. . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ NISSAN SUNNY 1500cc, ΚΤΕΟ, σήµα, άριστο, 700 ευρώ. MG δίπορτο κάµπριο 1800cc πολλά έξτρα, αρίστη κατάσταση 3.000 ευρώ. Γίνεται ανταλλαγή µε αγροτικό. Τηλ: 6975552071 ΜΑ1216

∆ΙΑΣΤ. ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑΣ

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

1) ΙΧΕ MERCEDES C180, µοντέλο 1999, χλµ. 105.000, a/c, ηλ. παράθυρα ABS, ESR, σε αρίστη κατάσταση 7.000 ευρώ περασµένο ΚΤΕΟ. 2) OPEL CAMPO αγροτικό µοντέλο 1993, χλµ. 125.000 καύσιµο πετρέλαιο 4Χ4, µιάµιση καµπίνα σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, κοτσαδόρος, 6.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6972081628. ΜΑ3374

34

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Σ Υ Ν ΟΙ ΚΕ Σ Ι Α . ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ δραστήρια, χωρίς υποχρεώσεις, θέλει γνωριµία κυρίου και ό,τι προκύψει. Τηλ. 6985982685. ΜΑ3345 ----------------------------. 45ΧΡΟΝΗ χήρα, µόνη γοητευτική, επιθυµεί γνωριµία σοβαρού ανθρώπου. Τηλ. 6983242608. ----------------------------. ΓΛΥΚΙΑ, ευχάριστη Ελληνίδα θέλει να σε γνωρίσει σήµερα. Τηλ. 6988387667. ----------------------------. ΚΥΡΙΟΣ 59 ΕΤΩΝ συνταξιούχος χωρίς υποχρεώσεις επιθυµεί σοβαρή γνωριµία αξιοπρεπούς κυρίας, κοινωνική, σεβαστική, συναισθηµατική. Εχεµύθεια. Πληρ. τηλ. 6983011591. ΜΑ3992

. ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΜΕ ΑΛΛΟ∆ΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙ∆ΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Η εγγύηση του Γραφείου µας είναι η πολυετής πείρα µας και ο σεβασµός µας στον πελάτη. Πλήρης εχεµύθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Τηλεφωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες στο 6982614980WATS UP, 6976936392 WATS UP , 26210/25170, κιν. 6932154703, .ΜΑ777.

. ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ AUΤO APOSTOLOPOULOS Τηλ. 6979232769 – 6986879765. MA1093

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ MAZDA 4X4

αγροτικό µοντέλο B2500 free style, µιάµιση καµπίνα, άριστη κατάσταση, καινούρια λάστιχα. Πληρ. τηλ. 6939387557.ΜΑ3130.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW

µοντέλο του 1990, 1600c.c., χωρίς τεκµήριο, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιµή 750 ευρώ συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6984154518.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆ Ι ΑΦ Ο Ρ Α

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ή ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, µεγάλη συλλογή cd, ελληνικά και ξένα, παλαιά και καινούρια τραγούδια. Πληρ. τηλ. 6993262874. --------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: ΣΤΕΡΕΟ PHILIPS, παίρνει 7cd, 2 κασέτες, ηχεία, ράδιο, χρήζει επισκευής, παίζει, 50 ευρώ. ΣΤΕΡΕΟ DAEWOO 2 κοµµάτια, ηχεία, χρήζει επισκευής, παίζει, 70 ευρώ, 6 cd παίρνει. ΑΙΒΑ ΣΤΕΡΕΟ, παίρνει 3 cd, 2 κασέτες, χρήζει επισκευής, 2 ηχεία, το ράδιο παίζει. ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ρεύµατος, µάρκα Βεργίνα, 40 ευρώ. ΡΟΛΟΪ χρυσό ΤΙΣΟΤ ΑΛΦΑ, 100 ευρώ. ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ µηχανή κοπής κρέατος 40 ευρώ. ΧΟΡ∆ΕΣ αµεταχείριστες, όλων των τύπων εγχόρδων οργάνων, 400 κοµµάτια, 50 ευρώ. ΣΤΕΡΕΟ ΟΡΤΟΝΙΚΑ, πικάπ, κασέτα, 4 κοµµάτια συν 2 ηχεία, 70 ευρώ. ΣΤΕΡΕΟ χεριού µεγάλο ΧΙΝΒΟΙΥ, 4

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΤΟΣ Αγιωργίτικο, Φιλέρι, Μοσχάτο, Ροδίτης. Πληρ. τηλ. 6974317002.

. ∆Α∆ΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

από 1000 έως 2500 ευρώ και παλαιά νοµίσµατα και χαρτονοµίσµατα. Πληρ. τηλ. 6988489365.ΜΑ2581.

Στην

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

ηχεία, ενσωµατωµένα, µέγεθος 67 επί 36, 2 κασέτες, παίζει, 40 ευρώ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ πικάπ, ράδιο, 2 κασέτες, κοµπιούτερ, παίζει, 40 ευρώ. ΑΡΜΟΝΙΟ ΣΙΝΘΕΣΑΪΖΕΡ FARFISA 250RK, κάρτα µνήµης, τραπεζάκι, καινούριο 80 ευρώ. ΚΙΑΛΙΑ µεγάλα µε την θήκη τους, 30 ευρώ. ΣΟΜΠΑ KEROSUN µεγάλο, µέγεθος, 30 ευρώ. ΠΑΓΟΥΡΙ ΞΥΛΙΝΟ σκαλιστό για ποτό 30 ευρώ. ΚΑ∆ΡΟ µεγάλο κεντητό, εργασία 4 έτη, 80 ευρώ. ΚΑ∆ΡΟ στρογγυλό κεντητό, εργασία 1 έτος, 50 ευρώ. ΠΙΝΑΚΑΣ ζωγραφικής, θαλασσοταραχή µε καράβι 500 ετών, 100 ευρώ. ΤΟΞΟ & ΦΛΟΓΕΡΑ ινδιάνικα, 30 ευρώ. ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ µε το ηχείο του, παίζει 78, 45, 33 στροφές, 30 ευρώ. ΦΑΝΑΡΙ µεγάλο κρεµαστό, πολλών ετών, 30 ευρώ. ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΧΕΙΡΟΣ 12VOLT ακτίνα δράσης 300 µέτρα, 30 ευρώ. Με την µπαταρία του. Ιδιώτης, τηλ. 6983768430. --------------------------------------. ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΑΦΙΑ ποτιστικά από 20 έως 200 στρέµµατα το καθένα. Πληρ. τηλ. 6973371752. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆Α∆Α Ολυµπιακών αγώνων του Μονακό σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. τηλ. 6942210079. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ µε 4 καρέκλες µε σουηδικό ξύλο, κουζίνα και ψυγείο, καινούρια, τιµή λογική. Πληρ. τηλ. 6945452146. --------------------------------------. ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΣΙΠΟΥΡΑ 3,5 ευρώ τη σακούλα. Πληρ. τηλ. 6978723820. ΜΑ3652 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΙΤΣΑΡΙΑΣ µε ξύλα ολοκαίνουριος. Πληρ: 6974798549. ΜΑ3142 --------------------------------------. ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: Μία βιτρίνα τριπλή, θερµοθάλαµος, τυροπιτιέρα και

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΣΑΤΑΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 28ης Οκτωβρίου 16, Πύργος Τηλ. 26210 22886

Mε τ ην 3ΑΚΙΝΗΤΑ 0ετή πείρα µας ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΑ 1) 82 τ.µ., 3ος όροφος πλησίον Εφορίας καινούριο, θέρµανση. Τιµή 1.000 θ α α ς δ ώσαυτόνοµη ουµ ε σ ευρώ ανά τ.µ. οπ οι αδ ήπ ττ.µ. ε καινούρια µε αυτόνοµη 2) ∆ύο διαµερίσµατα ισόγεια δίπλα πρώην (ΟΑΕ∆) 75 ο και 85 θέρµανση. Τιµή 1.100 ανά τ.µ. πλ ο φ ορί α σ ετισχολείου) κά µε αυτό3) Γκαρσονιέρα 49 η τ.µ.ρ στην οδό Ατταλείας (πλησίον 1ουχ δηµοτικού νοµη θέρµανση, 4ος 1.000 µ εόροφος. κευρώ ίνανά ητ.µ. τό σας τοΤιµήα

4) 59 τ.µ. δυάρι καινούριο (περιοχή Αγία Βαρβάρα, 1ος και 2ος όροφος, αυτόνοµη θέρµανση, τιµή 1.250 ευρώ ανά τ.µ. 5) 75 τ.µ. 1ος όροφος σε 3όροφη οικοδοµή στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Τιµή 65.000 ευρώ. 6) Γκαρσονιέρα 37 τ.µ. ισόγεια 25 ετών οικοδοµή, πλησίον 1ου δηµοτικού σχολείου. Τιµή 10.000 ευρώ. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 1) Αγροτεµάχιο 6.200 τ.µ. περιοχή Βυτινεΐκων, τιµή 18.000 ευρώ (αναδασµού). 2) Αγροτεµάχιο 3.127 τ.µ. περιοχή Κάστα Κατακόλου (αναδασµού). Τιµή 10.000 ευρώ. 3) 4 στρέµ. περιοχή Αγίου Γεωργίου. Τιµή 40.000 ευρώ. 4) 10 στρέµµατα περιοχή Κατακόλου επί ασφάλτου ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και ανά 5 στρέµµατα. Τιµή όλο 100.000 ευρώ. 5) Αγροτεµάχια ανά 4 στρέµµατα επί ασφάλτου Κατακόλου, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή από 80.000 ευρώ. 6) 4.150 τ.µ. περιοχή Καβασιλάκια Πύργου, τιµή 70.000 ευρώ. ΟΙΚΟΠΕ∆Α 1) 1.300 τ.µ. µε άδεια οικοδοµής σε ύψωµα, περιοχή Βαρβάσαινας. Τιµή 40.000 ευρώ. 2) 812 τ.µ. οικόπεδο στην οδό Αγίας Μαρίνης, άρτιο οικοδοµήσιµο. Τιµή 85.000 ευρώ. 3) 2.000 τ.µ. οικόπεδο εντός οικισµού, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή 65.000 ευρώ. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1) Κολίρι (βίλα) σε 7 στρέµµατα κοντά στο γήπεδο Κολιρίου, γκαράζ, µπάρµπεκιου, φούρνος, ξενώνας, κ.λ.π. 2) Μονοκατοικία (βίλα) στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου 200 τ.µ. σε 3 επίπεδα, έκταση 1500 τ.µ., γκαράζ, µπάρµπεκιου, κ.λ.π. Τιµή 220.000 ευρώ. 3) ∆ιώροφο εντός Πύργου 90 τ.µ. ο κάθε όροφος ενοικιασµένο σε οικόπεδο 240 τ.µ. Τιµή 150.000 ευρώ. 4) Μονοκατοικία Αλφειού 70 τ.µ. σε έκταση 5.000 τ.µ. µε 200 πορτοκαλιές, περιφραγµένο. Τιµή 70.000 ευρώ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 1) Κατάστηµα 62 τ.µ. στην οδό Ερµού στον Πύργο σε οικόπεδο 142 τ.µ. Τιµή 200.000 ευρώ. 2) Κατάστηµα στην οδό Ζαΐµη, 75 τ.µ. Τιµή 60.000 ευρώ. 3) Κατάστηµα πλησίον θεάτρου «Απόλλων» 45 τ.µ. Τιµή 50.000 ευρώ. Και πολλά ακόµα ακίνητα σε όλες τις περιοχές και διάφορες τιµές στο γραφείο µας. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Ενοικιάζονται ∆ιαµερίσµατα, Γραφεία, Καταστήµατα σε όλες τις περιοχές από 200 ευρώ το µήνα.ΜΑΣ3076

µία πιο µικρή, µία στόφα καινούρια, µία 2πλη κρεπιέρα γκαζιού, µία χοντοπιέρα, ένα ψύκτης νερού, µία ντουλάπα κλιµατιστικό. Πληρ. τηλ. 6980280530. ΜΑ3689 --------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΑΦΙΑ, έπιπλο για το ψωµί, πάγκος, έπιπλο βιτρίνα, ραφάκια, σοκολατοειδών – καραµελικών – αναψυκτικών. Πληρ. τηλ. 6976199045. ΜΑ3672 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΤΟΣ λευκός – κόκκινος – ροζέ µε βαθµό. Πληρ. τηλ. 6980815906. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΥΣΤΟΣ ροζέ από σταφύλια αγιωργίτικο και αυγουστιάτη παραγωγής µας. Καθαρός από λάσπες, βαθµός 12,50. Τηλ: 6977072528. . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: Σόµπα KEROSAN, ∆ιθέσιος καναπές (ύφασµα), σύνθετο. Επίσης Αµερικάνικα: Σερβίτσιο τσαγιού 10 ατόµων, σεντόνια και υπέρδιπλα παπλώµατα (σετ), πετσέτες µπάνιου και χαλάκια, σερβίτσια φαγητού και ποτήρια. Μόνο µε ραντεβού. Πληρ. τηλ. 6972946331. ΜΑ3807 --------------------------------------. ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ προς 100 ευρώ/τον. Ανάµεικτα 120 ευρώ/τον παραδοτέα. Πληρ. τηλ. 6982503478. ΜΑ3802 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΡΑΣΙ βαρελίσιο ροζέ από ιδιώτη, από ποικιλίες. Πληρ. τηλ. 6978161616. ΜΑ3806

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΙΝΟΞ

εξολοκλήρου ή µεµονωµένα. ∆εκτός κάθε τεχνικός έλεγχος, από πρώτο χέρι. Πληρ. τηλ. 6977637598. ΜΑ3804

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΖΩΑ

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ DOPERMAN

αρσενικά, χρώµατος µαύρου ηλ. γεν. 11/8/2013, αποπαρασιτωµένα. Πληρ. τηλ. 6984237868. ΜΑ3668

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

- Ένα ψυγείο πάνελ 10άρι µε ανοξείδωτες τσεγγέλες, ραουλα, κ.τ.λ. - Βιτρίνα καθιστή 3 µέτρα - Μηχανή του κιµά ψυχόµενη - Ζυγαριά ραγιάς αυτόµατη - Πάγκοι και ζυγαριά πάγκου Πληρ. τηλ. 6986417657. ΜΑ3651

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΦΥΛΛΟΣΠΟΡΟ

νέας σοδειάς του 2013, καθαρισµένος, καλής ποικιλίας και µεγάλης αποδοτικότητας. Πληρ. τηλ. 6973577357, 6986710123. ΜΑ3818

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΡΕΖΑ

Κωνσταντινίδη 70αρα µε γρανάζια. Τηλ: 6981853894. ΜΑ3674

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

140 ευρώ ο τόνος

Έτοιµα σχισµένα, ξερά. Παραδίδονται στον χώρο σας. Πληρ. τηλ.

6932646081. ΜΑ381

35

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΙΑ από µηνών έως 10 ετών, αρσενικά-θηλυκά, εµβολιασµένα, αποπαρασιτωµένα και εµβολιασµένα. Πληροφορίες 6976 711487 & 6945 493304 (10 π.µ.-7 µ.µ.) . -----------------------------------------. ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ Κ9 θηλυκό, 3 µηνών ΠΩΛΕΙΤΑΙ 100 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6949846659. -----------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ γνήσια Γερµανικά – Ποιµενικά, καταγόµενα από βασιλικά αίµατα. Βλέπε γονείς και χαρτιά. Πληρ. κος Πάνος τηλ. 6977641612. MA3237. --------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΚΙΝΟΥΑ κουταβάκια γνήσια, γεννηµένα 4-8-2013. Πληρ. τηλ. 6972090419. Επίσης ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΟΣ καθαρόαιµος Αγ. Βερνάδου 2µιση ετών, λόγω έλλειψης χώρου. Πληρ. τηλ. 6972090419.ΜΑ3212. --------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 17 ΠΡΟΒΑΤΑ & ΕΝΑ ΚΡΙΑΡΙ πρωτόγεννα, όλα γκαστρωµένα. Πληρ. τηλ. 6974122608. --------------------------------------ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 15 ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΓΚΥΑ. Πληρ. τηλ. 6942567598. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑ µε 8 γουρονόπουλα. Πληρ. τηλ. 6977597135. ΜΑ3805 --------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕΤΤΕΡ 5 µηνών από κυνηγό. Εµβολιασµένα, αποπαρασιτωµένα, εγγεγραµµένα στην Κ.Ο.Ε. Από γονείς και κυνηγούν πέρδικα – ΜΠΕΚΑΤΣΑ. Πληρ. τηλ. 6974933018. ΜΑ3811

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ

Γ. Πατρόκλου 2 Πύργος Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστηµα 1250 τ.µ., υπερυψωµένο ισόγειο και 1250 τ.µ. ηµιυπό ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 49 τ.µ., νεόκτιστο στην οδό Ζαΐµη, 1ου ορόφου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 57 τ.µ., νεόκτιστο, 1ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό κατάστηµα (δίπλα στην κεντρική πλατεία) αποτελούµενο από ισόγειο 108 τ.µ., υπόγειο 97,5 τ.µ. και πατάρι 47,5 τ.µ. µισθωµένο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστηµα 207 τ.µ. στην οδό Ερµού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη οικοδοµή αποτελούµενη από κατάστηµα 85 τ.µ. και κατοικία 90 τ.µ. στην οδό Κατακόλου (πλησίον παλιού νοσοκοµείου) ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη µεζονέτα 180 τ.µ. σε οικόπεδο 2.350 τ.µ. στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό κατάστηµα στο Σµίλα 54 τ.µ., σε οικόπεδο 119 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 2,5 στρεµµάτων περίπου εντός οικισµού στο κέντρο του Κατακόλου αµφιθεατρικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο βουνό Κατακόλου 6.000 τ.µ. (πλαγιά) µε φανταστική θέα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 4995 τ.µ. στο δρόµο Σκουροχωρίου – Λεβεντοχωρίου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα 1ου νεόκτιστη, 39 τ.µ., πλησίον ΤΕΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι στο κέντρο 50 τ.µ., ηµιώροφος δεκαετίας 30.000 ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι στο κέντρο ηµιυπόγειο 50 τ.µ., τιµή 27.000 ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριάρι 1ου ορόφου στην οδό Γιαννιτσών, τιµή 59.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ τριάρι δεκαετίας µε αποθήκη στην οδό ∆εληγιάννη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ τεσσάρι 101 τ.µ., 3ου ορόφου στην οδό Μπιζανίου και 28ης Οκτωβρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Σαµικό οικόπεδο 2253 τ.µ. µε µεγάλη θέα, κατάλληλο για µεζονέτες. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών οικόπεδο 9.500 τ.µ. µε πρόσοψη στο βοηθητικό δρόµο της Εθνικής και στο δρόµο του νοσοκοµείου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 30 τ.µ., στην οδό Κολοκοτρώνη (µισθωµένο). ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. µε παλιά οικία στο Βούναργο στο κέντρο του χωριού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλησίον δηµοτικού σχολείου Βουνάργου οικόπεδο 1431 τ.µ., γωνιακό. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ γωνιακό νεόκτιστο δίπλα στο 4ο δηµοτικό 3ου ορόφου 101 τ.µ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ πρωτοκατοικήσιµο ρετιρέ 4ου ορόφου 92 τ.µ. στην οδό Ζαΐµη.. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 102 τ.µ. στην οδό Γερµανού και Καπετάν Γιώργη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 420 τ.µ., άρτιο και οικοδοµήσιµο στο Κατάκολο επί δρόµου, τιµή 50.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 1675 τ.µ. εντός οικισµού στο Κορακοχώρι. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µονοκατοικία 50 τ.µ. στην οδό Αναπαύσεως. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µεζονέτα 3ου και 4ου ορόφου, 134 τ.µ. στην οδό Τσαλδάρη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 1ου ορόφου στην οδό Τσαλδάρη, πλήρως ανακαινισµένο. Τιµή 32.000 Ευρώ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ 57 τ.µ., 1ου και 3ου ορόφου στην οδό Ατταλείας, διαθέτουν και µεγάλη αποθήκη στο υπόγειο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 36 τ.µ. µε πατάρι στην οδό Ερµού ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ νεόκτιστο 2ου ορόφου, επιπλωµένο στο κέντρο, τιµή 250 ευρώ. ΜΑΣ2930 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη στο κέντρο 2ου ορόφου µε µπαλκόνι µεγάλο, τιµή 25.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη νεόκτιστη 39 τ.µ., 1ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 38.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17.000 τ.µ. στο Στρέφι µε Ξυνόδενδρα, τιµή 40.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 150 τ.µ. µε υπόγειο στην οδό Ζαΐµη µε πρόσοψη επί του πάρκου της ΣΠΚ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη 1ου, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 200 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 2ου στο κέντρο, τιµή 150 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη επιπλωµένη, 1ου ορόφου, έναντι 4ου δηµοτικού σχολείου.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Παρασκευοπούλου – Λιακοπούλου Κωνσταντίνα Υπεύθυνος: Λιακόπουλος Γιάννης

ΤΗΛ.2622772772 .ΚΙΝ. 6973200697 ΜΑΝΟΥΡΑ 7 ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ, ΤΚ .27300 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1.Πωλείται στην Αµαλιάδα στο Τεχνικό λύκειο κατοικία 60τµ σε 4 στρ. οικόπεδο . 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή Μαραθιά (Γαύρας) µονοκατοικία 95 τ.µ. ανακαινισµένη σε οικόπεδο 2.000 τ.µ. 3.Πωλείται διπλοκατοικία 75τµ κάθε όροφος ο ένας όροφος ηµιτελής σε οικόπεδο 350τµ. 4. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό παλιά µονοκατοικία 120 τ.µ. σε οικόπεδο 350 τ.µ. γωνιακό. 5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλιά πέτρινη µονοκατοικία 80 τ.µ. στη Γαστούνη σε οικόπεδο 213 τ.µ. γωνιακό. 6.Πωλείται ηµιτελής κατοικία στην Γλυφα 100τµ σε οικόπεδο 1.500τµ. 7.Πωλειται στο Αυγείo διπλοκατοικία 110τµ ο κάθε όροφος σε 800τµ οικόπεδο. 8.ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Λεχαινά µονοκατοικία 76τµ. σε αγροτεµάχιο 6.000τµ. µε2 γεωτρήσεις , 100 µανταρινιές και 45 πορτοκαλιέ 9. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό όροφος διπλοκατοικίας 70τµ. σε οικόπεδο 118τµ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 10.Πωλουνται στην Αµαλιάδα 2 κατάστηµα 60τµ. εκαστο µισθωµένα . 11.Πωλειται µαγαζί 65τµ µισθωµένο σε φαρµακείο και κατοικία διώροφη 90τµ στην κάτω Παναγία. ΟΙΚΟΠΕ∆Α-ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 12.Πωλειται στην Αµαλιάδα οικόπεδο 900τµ.εντος σχεδίου µε 0,8σδ. 13.Πωλειται στην Αγιά Μαρίνα αγροτεµάχιο 30στρ. 14.Πωλουνται στην Γλυφα 10 στρ. µε

130 ριζες ελιες . 15. Πωλειται αγροτεµάχιο στο κάστρο Κυλλήνης 8,500τµ . 16.Πωλειται αγροτεµάχιο στον δρόµο Αµαλιάδας , Μαραθιας 4,300τµ 17.Πωλουνται 2 αγροτεµάχια 5.000τµ έκαστο δίπλα στο ιδιωτικό Κτεο στα Καβάσιλα µε πρόσωπο και στην εθνική οδό. 18.Πωλουνται αγροτεµάχιο 30στρ. στα ∆ουνέικα µε καρυδιές . 19.Πωλειται ελαιώνας στον κάµπο Πηνείας 17 στρ. 20.Πωλουνται 2 παραθαλάσσια αγροτεµάχια στο Λεβεντοχώρι 10 και 8 στρ. 21.Πωλουντε άδειες φωτοβολταϊκών ,έτοιµα πάρκα που ήδη παράγουν και αναλαµβάνουµε την πώληση αδειών σας , στις καλύτερης τιµές τις αγοράς. 22.Πωλειται αγροτεµάχιο 72 στρ. στη Γαστούνη. 23. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ στα όρια της Αµαλιάδας 3 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο. 24. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στη Μυρσίνη εντός οικισµού 1.000 τ.µ. 25. οικόπεδο στην Ανδραβίδα εντός οικισµού 103τµ γωνιακό χτίζει 85τµ στον δρόµο τις λαϊκής αγορ 26. Ενοικιαζονται 2 γραφεία ολοκαίνουργια στην Αµαλιάδα 35 και 45 τµ α. Μεζονέτα στην Αµαλιάδα 130 τ.µ. σε Οικόπεδο 80 τ.µ., 65 τ.µ. ο κάθε όροφος β. Μονοκατοικία στην Αµαλιάδα 95 τ.µ σε Οικόπεδο 300 τ.µ. γ. Στη Γαστούνη Οικόπεδο 400 τ.µ. κεντρικό


36 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

Σας διαβάζουν καθηµερινά 106.000 αναγνώστες

ΜΑ2751

κάθε µικρή Αγγελία µια µεγάλη ευκαιρία

“DOGKAS “DOGKAS GROUP” GROUP”

ΠΩΛΕ ΤΑ ΕΠ ΚΕΡ∆ΗΣ ΕΠ ΧΕ ΡΗΣΗ ΕΣΤ ΑΣΗΣ

σο ρο ου Πύργου µ µό µη π λα α πολλώ ώ λόγω αλλαγής παγ γ λµα ος Παρα αλώ µό ο σοβαρ ς προ άσ ς Τηλ 6980336854 ΜΑΣ2822

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡ.ΔΟΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ ΕΩΡ.ΔΟΓΚΑΣ ΑΓΟΡΕΣ*ΠΩΛΗΣΕΙΣ*ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ*ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΟΡΕΣ*ΠΩΛΗΣΕΙΣ*ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ*ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ14-16 &ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ14-16 & ΖΑΚΥΝΘΟΥ Κ ΑΤΩ Α ΠΟ Τ ΟΝ Ο .Τ.Ε Π ΥΡΓΟΣ

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

15ετής πε ρα

ΘΛΙΒΕΡΗΣ

REAL ESTATE MANAGΕMENT & PROPERT ES

ΤΗΛ. 6989145692 e-mail: chthiv@otenet.gr

ονε ς άρ στης µορφο ς µε π στοπο ητ κά ότητας κα m c och p 250 ευρώ Τηλ 08651 ΜΑ1232

ΝΤΑΙ ΞΥΛΑ ΑΣ

ή ΧΥΜΑ.

ΥΣΟΞΥΛΑ

ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΕΡΑΝΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ος ΜΑΣ3802

ΡΑΦΕΙΟ

ΝΗΣ

3996 κα 6932623342

Π

ω ώ Ο ω

ω

ω ώ

ώ Μ

ώ

ώ

Π

ώ

ώ

Ο

ω

ώ

ΠΩΛΟΥΝΤΑ ΓΡΑΦΕ Α καταστή µατα δ αµερ σµατα σε υπό κατα σκευή πολυκατο κ ες στην Αµαλ άδα ΟΙΚΟΠΕΔΑ - ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑ φάτσα στην θάλασσα ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ κοντά στό κτήμα Σιμίτη επι του κεντρικού από Παλούκ έως Αγ α Μαρ να δρόμου,λιοστασι 9.945 τ.μ αρτιο οικοδομησιμο(κωδ.793) Αµαλ άδας τουρ στ κών εκµετα ΠΥΡΓΟΣ Ε.Ο πύργου πατρών οικόπεδο 6.081 τ.μ με λεύσεων ο κόπεδα µε ο κ ες άδεια καταστήματος 292 τ.μ γωνιακό κατάλληλο ,για ΠΩΛΟΥΝΤΑ κα χωρ ς εντός σχεδ ου ∆ουνε κατοικία, βιοτεχνίες,επαγγ. στέγη, γωνιακό για τα πάντακων Αµαλ άδας κα εκτός σχε τιμή (ευκαιρίας) 90.000 διαπραγματεύσιμη(κωδ.820) δ ου ΒΑΡΒΑΣAIΝΑ 1.095 τ.μ κτίζει 400.τμ εχει εκδοθεί άδειαΕΝΟ Κ ΑΖΟΝΤΑ δ αµερ σµατα κα καταστήµατα γραφε α s ud os 120 τ.μ ισόγειο &120 υπόγειο με θέα το πύργο(κωδ.781) στην Αµαλ άδα ΠΥΡΓΟΣ Αγίου Γεωργίου οικόπεδο 4.350 τ.μ 75 μετραΠΩΛΕ ΤΑ ο κόπεδο ελα οστάσ ο ύψωµα θέα το όν ο κα όν α οδό πρόσοψη για κατοικία και επαγγελματική στέγη(κωδ.66)

περ οχή Χανακ ων ΠΩΛΟΥΝΤΑ στην Αγ Μαρ να ∆ουνε κων Αµαλ άδας 4 στρ 10 στρ 27 στρ 6 5 στρ 3 στρ ΠΩΛΟΥΝΤΑ 8 στρ µ 6 5 στρ 12 στρ σύνορα σχεδ ου ο κ σµού ∆ουνε κων Αµαλ άδας ** ΑΝΤ ΠΑΡΟΧΕΣ στην Αµαλ άδα 1500 τ µ γων α – 300 τ µ γων α – 450 τ µ σε κεντρ κούς δρόµους µε συντελεστή δόµησης 2 ΕΝΟ Κ ΑΖΟΝΤΑ επ πλωµένα δ α µερ σµατα σε Παλούκ κα Κου ρούτα Αµαλ δας ΠΩΛΕ ΤΑ ο κ α 120 τ µ στη Μα ραθ ά εντός 4 στρεµ µε οπωρο φόρα δέντρα ελ ές 160 000 ευρώ

e-maiI:dogkask@hotmaiI e-maiI:dogkask@hotmaiI -www.dogkasgroup.gr -www.dogkasgroup.gr ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΠΥΡΓΟΣ ρετιρέ καινούργιο 215 τ.μ αρίστης κατασκευής

κλειστό γκαράζ με θέα το πύργο την θάλασσα(κωδ,353) ΠΥΡΓΟΣ ρετιρέ καινούργια 100 και 100 τ.μ και αρίστης κατασκευής κλειστό γκαράζ θέα την θάλασσα(κωδ.357) ΠΥΡΓΟΣ κέντρο διαμέρισμα 7 ετών 80 τ.μ 1ος οροφος αυτ. θέρμανση τέντες, κλειστό γκαράζ 30 τ.μ (κωδ.761) ΠΥΡΓΟΣ καινούργια διαμερίσματα 125,100, και 57 τ.μ αρίστης κατασκευής,και ελεύθερο πάρκινγκ (κωδ.524) ΠΥΡΓΟΣ οροφοδιαμέρισμα τριάρι 99 τ.μ 1ος οροφος κοντά στην Αγ. Γεωργίου σε καλή κατάσταση(κωδ.577) ΠΥΡΓΟΣ καινούργια διαμερίσματα αρίστης κατασκευής 55 τ,μ 2ος,3ος αυτ. θέρμανση, γκαράζ (κωδ.352,356) ΛΑΜΠΕΤΙ αρχή μεζονέτα του1976 μέ θέα το πύργο 73 τ.μ ισόγειο 73 τ.μ 1ος οικόπεδο 325 τ.μ 5 υπνόδωμάτια σαλόνι,κουζινα ,τζάκι,κήπος55.000(ευκαιρία)(κωδ.714) ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ σε διόροφο 1ος ενα διαμέρισμα 90 τ.μ ενα δυαρι 45 τ.μ ισόγειο με 3 γραφεία των 30 τ.μ τα 2 ενοικασμενα με 200 ευρω το κάθε ένα και μία ισόγεια γκαρσονιέρα 30 τ.μ αρίστη κατάσταση σε οικόπεδο 450 τ.μ μόνο όλα μαζι τιμή ευκαιρίας(κωδ.281,600,601,602) ΓΡΑΝΙΤΣΕΙΚΑ 1ος ορόφος διορόφου 135 τ.μ 3 Δ.Σ.Κ. πολυτελείας, τσάκι,θέα τον κάμπο(ευκαιρία)(κωδ.599) ΣΑΛΜΩΝΗ κατοικία 56 τ.μ οικόπεδο 606 τ.μ (κωδ.679) ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ-ΣΑΛΜΩΝΗ οικόπεδο -λιοστασι 6.165 τ.μ μέ κατοικία 63 τ.μ 2. Δ.Σ.Κ τσάκι,αιρκοντίσιον σε αρίστη κατάσταση( ευκαιρία) τιμή διαπραγματευσιμη(κωδ.125) ΠΥΡΓΟΣ καινούργια μονοκατοικια ,διόροφη τριάρι , 81 τ.μ Α όροφος ισόγειο 86 τ.μ αυτον. θέρμανση ,μπόιλερ συντελ. δόμησης1,8 τιμή διαπραγματεύσιμη (κωδ.809) ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ύψωμα 4.310 τ.μ αρτιο οικοδομήσιμο με πανοραμική καταπληκτική θέα όλο το πύργο, όλο το Ιόνιο και το κατάκολο , κατάλληλο για βίλα, ταβέρνα και γενικά επαγγελματκή στέγη τιμή (ευκαιρίας)(Κωδ.808) ΑΝΘΟΠΥΡΓΟΣ 4001 τ.μ άρτιο μέ θέα τον πύργο και την θάλασσα κατάλληλο για βίλα (ευκαιρία )(κωδ.791) ΚΟΛΥΡΙ αρχή 5159 τ.μ αρτιότητα1.000 τ.μ κτιζει 400 τ.μ γιά βίλες,πωλείται ολόκληρο ή ανά οικόπεδο (κωδ.174) ΠΥΡΓΟΣ 505 τ.μ άρτιο συντ.1,4 κτίζει 707τ.μ(Κωδ.793) ΚΟΛΥΡΙ λιοστάσι 4.000 τ.μ εντός οικισμού αρτιότητα 1000 τ.μ θέα το πύργο, το κατάκολο,πωλείται ολόκληρο και ανά οικόπεδοόλο 50.000 ευρώ(ευκαιρία)(κωδ.767) ΚΟΛΥΡΙ ύψωμα 2.050 τ.μ οικοδομήσιμο , με αρτιότητα 1.000 τ.μ θέα πύργο,και το κατάκολο για βίλα(κωδ.665) ΠΥΡΓΟΣ οικόπεδο 1.105 τ.μ άρτιο συντ. δομ. 1,4 κτίζει 1.547 τ.μ για οικοδομή και για μονοκατοικία(κωδ.754) ΑΡΧ ΟΛΥΜΠΙΑ 275 τ.μ κεντρικό για τα πάντα(κωδ.730) ΛΑΜΠΕΤΙ ύψωμα 4.009 τ.μ πανοραμική, καταπληκτική θέα το πύργο,και όλο το Ιόνιο δανικό για βίλα(κωδ.690) ΠΥΡΓΟΣ οικόπεδο αλφειού 2.564 τ.μ ,με πρόσοψη 48 τ.μ οικοδομήσιμο κτίζει κατοικία 200 τ.μ κατάλληλο για κατοικία και επαγγελματική χρήση ,ευκαιρία (κωδ.30) ΑΝΘΟΠΥΡΓΟΣ-ΛΑΜΠΕΤΙ 8.020 τ.μ αρτιο ,κατάλληλο για βίλες, πωλείται ολόκληρο ή και το μισό (Κωδ.804) ΣΚΑΦΙΔΙΑ-ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ λοστάσι 5.358 τ.μ άρτιο με πανοραμική θέα όλο το Ιόνιο και το κατάκολο(Κωδ.470) ΧΑΝΑΚΙΑ - ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ αγροτεμάχιο 9.500 τ,μ 200 μέτρα απο την Ε.Ο πύργου πατρών, περιφραγμένο, ρεύμα, νερό, διαμορφωμένο για φάρμα ,και θερμοκήπια, άρτιο για κατοικίες ,βιοτεχνιές κ.λ (ευκαιρία)(κωδ.811) ΠΥΡΓΟΣ Τ.Ε.Ι κάτω από τη ρήγα φεραίου 2.800 τ.μ για μονοκατοικία τιμή διαπραγματευσιμη (Κωδ.806) ΚΟΛΥΡΙ 238 τ.μ εντός οικισμού κτίζει 220 τ.μ ιδανικό για μεζονέτα με θέα τον πύργο και το κατάκολο (Κωδ.807) ΔΟΥΝΕΙΚΑ 4.028 τ.μ πρόσοψη στο κεντρικό δρόμο 60 μέτρα αρτιο οικοδομήσιμο με θέα τη θάλασσα(κωδ.789) ΔΟΥΝΕΙΚΑ- ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ επί της Ε.Ο πύργου πατρών λιοστάσι-αγροτεμάχιο16.000 τ.μ πρόσοψη επι εθνικής 95 μέτρα ,άρτιο κατάλληλο για κατοικία επαγγελματική στέγη τα πάντα βλέπει θάλασσα (ευκαιρία) (κωδ.800)

ΣYΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕ Σ ΕΝΟ Κ ΑΣΕ Σ ∆ΑΝΕ Α ΑΚ ΝHΤΩΝ ∆ ΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤHΣ ΤΡAΠΕΖΑΣ

ΤΗΛ. 26210 ΤΗΛ. 2 6210 --20750 20750 - 20751 20751 - ΚΙΝΗΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 6948 6948 510404 510404

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΙΑ

ώ

Στην

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

H ΠΕ ΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖ ΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑ ΣΕ ∆ ΟΚΤΗΤΑ ΑΚ ΝΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

ΕΝΟ Κ ΑΖΟΝΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝ ΕΡΕΣ ∆ΥΑΡ Α ΑΠΌ 150 ΕΥΡΩ

Ε δ κά γ α τους φο τητές ΧΩΡ Σ µεσ τ κή αµο βή ΠΩΛΕ ΤΑ επ Εθν οδού Πύργου Πατρών 12 στρέµ ύψος Μεσο λογγάκ ΠΩΛΕ ΤΑ επ Εθν οδού Πύργου Πατρών 7 στρέµ µε ο κ α ύψος TOYOTA ΜΑΣ1015

ΚΑΤΣΑΡΟΥαγροτεμάχιο εντός οικισμού 4.482 τ.μ4άρτια οικόπεδα ,πωλείται ολόκληρο ή ανά οικόπεδο (κωδ.735) ΚΟΛΥΡΙ ύψωμα εντός οικισμού 1789 τ.μ άρτιο κτίζει 400 τ.μ ιδανικό για βίλα με θέα το πύργο,κατάκολο(κωδ.540) ΣΚΑΦΙΔΙΑ πανόραμα οικόπεδο 500 τ.μ εντός οικισμού άρτιο πανοραμική θέα το ιόνιο και το αλτεμάρ (κωδ.501) ΣΚΑΦΙΔΙΑ πανόραμα οικόπεδο 400 τ.μ εντός οικισμού άρτιο πανοραμική θέα το ιόνιο και το αλτεμάρ (κωδ.499) ΣΚΑΦΙΔΙΑ 3.750 τ.μ 100 μέτρα απο κύμα μέ αρτιότητα 1.500 τ.μ 2 οικόπεδα θέα το ιόνιο κα αλτεμάρ (κωδ.566) ΛΑΣΤΕΙΚΑ ύψωμα εντος οικσμού 5.700 αρτιότητα 1.000 τ.μ 5 οικόπεδα πωλείται ολόκληρο η και ανά στρέμμα για βίλες,με θέα το πύργο τη θάλασσα &κατάκολο(κωδ.561) ΒΟΥΝΑΡΓΟ 369 τ.μ εντόςτου οικισμού άρτιο (κωδ.670) ΞΥΛΟΚΕΡΑ λιοστάσι 3.901 τ.μ νερό Τ.Ο.Ε.Β (κωδ.671) ΜΙΡΑΚΑ ΑΡΧ ΟΛΥΜΠΙΑ ακάδημια 4.000 τ.μ(κωδ.695) ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ αρχή 4.530 τ.μ στό Γ.Π.Σ άρτιο (κωδ.417) Αρχ Ηλ δος 4 Αµαλ άδα Τηλ 26220 25243 Κ ν 6974482081 www amp sg g ΚΟΛΥΡΙ αρχή 1053 τ.μ εντός οικισμούαρτιότητα τά1.000 τ.μ άρτιο κτίζει 400 τ.μγια κατοικία τιμή 22.000 (κωδ.235) ΒΑΡΒΑΣAIΝΑ λιοστάσι 80 ελιές3.358 τ.μ αρτιότητα1000 ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 300 µ σε κε ρ κό µέρος Αµαλ άδος Αµαλ άδας επαγγελµα κός χώρος τ.μ 3άρτια οικόπεδα ολόκληρο ή ανά οικόπεδο(κωδ.556) µε συ ελεσ ή 2 ΠΩΛΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧ Ο 25 σ ρεµ α 6 ε α λ οσ άσ µε αρ ΠΥΡΓΟΣ ο.τ.ε 202 τ.μ γωνιακό συντ. δομ 1,8 (κωδ.662) ΠΩΛΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧ Ο 17 σ ρ σ η περ οχή Ραδ οφάρος εσ α ό σ ο δρόµο Αµαλ άδας – Αγ ωά η ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Καρδαµά Αµαλ άδα σε καλή µή ΠΩΛΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧ Ο 4 σ ρεµ σ ο δρόµο Αµαλ άδας – Γε ΑΓΙΟΣ ΗΛΙΑΣ 455 τ.μ εντός οικισμού,άρτιο κτίζει 400ΠΩΛΕ τ.μ ΤΑ ΚΑΤΟ Κ Α 130 µ µε κήπο σ ο Χάβαρ Αµαλ άδας ράκ ΠΩΛΕ ΤΑ ΣΟΓΕ Α ΚΑΤΟ Κ Α 100 µ σ ο κέ ρο ης Αµα ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 650 µ µε µο οκα ο κ α σ ο κέ ρο 600 μέτρα τιμή διαππραγματεύσιμη (ευκαιρια)(Kωδ762) λ άδας ης Αµαλ άδας ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ οικόπεδο εντός του οίκισμού 300τ.μαρτιο ΠΩΛΕ ΤΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟ Κ Α 70 µ σε 6½ σ ρεµ σ α Λαβδέ κα ΠΩΛΕ ΤΑ ∆ ΑΜΕΡ ΣΜΑ 110 µ σε κε ρ κό µέρος ης Αµα -οικοδομήσιμο πάνω κεντρικό στο δρόμο Δ.Δ (κωδ.772) Αµαλ άδας λ άδας σε συµφέρουσα µή ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ πρώτο στο κύμα 4.300 τ.μ μοναδικόΠΩΛΕ για ΤΑ ∆ ΑΜΕΡ ΣΜΑ 105 µ σε κε ρ κό µέρος σ η Αµα ΠΩΛΟΥΝΤΑ 2 σ ρεµ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧ Ο σ ο Παλούκ Αµαλ ά λ άδα δας ο κοδοµήσ µο βίλα φώς νερό εχει εκδοθεί οικοδομική άδεια (κωδ.518) ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 600 µ σ η Αµαλ άδα κα ο κόπεδο 200 ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 4 σ ρεµ σ ο Σώσ µέσα σ ο χωρ ό ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ 1450 τ.μ 50 μέτρα απο τη θάλασσα και µ σ η Αµαλ άδα ΠΩΛΟΥΝΤΑ 7 ΣΤΡΕΜ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧ Ο σ ο Σώσ σε καλή µή με θέα ολο τό ιόνιο ολόκληρο η μισό 725 τ.μ (κωδ.563) ΠΩΛΕ ΤΑ ∆ ΑΜΕΡ ΣΜΑ 90 µ σ ο Βαρθολοµ ό κα ε ο κ ά ε ΠΩΛΕ ΤΑ ΕΛΑ ΟΣΤΑΣ Ο 13 σ ρ σ ο Καρδαµά Αµαλ άδας α ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΣΥΚΙΑ οικόπεδα 500 τ.μ νόμιμα(κωδ.634) ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 200 µ σ ο κέ ρο ης Αµαλ άδος συ ΠΩΛΕ ΤΑ Ο ΚΟΠΕ∆Ο 220 µ µε συ ελεσ ή 2 σ ο κέ ρο ης ελεσ ής 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΓΡΑΦΕΙA ΠΥΡΓΟΣ κατάστημα κέντρο πύργου 100 τ.μ (κωδ.495) ΠΥΡΓΟΣ ο.τ.ε κατάστημα 108 τ.μ (ευκαιρία) (κωδ.660) ΠΥΡΓΟΣ κατάστημα θεμιστοκλέους 128 τ.μ (κωδ.661) Σε νεοανεγε ρόµενη ο κοδοµή ΠΥΡΓΟΣ κατάστημα με το μεγάλο πέρασμα, για όλες τις κα σε πανταχόθεν ελεύθερο σύστηµα χρήσεις γιά τά πάντα με 185 τ.μ με έμπρόσθεν πριν το

ΜΕΣ Τ ΚΟ ΓΡΑΦΕ Ο ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕ Σ ΕΝΟ Κ ΑΣΕ Σ ΑΚ Ν ΗΤΩΝ

Ο ΛΑΜΠΗΣ

. Θ.Ε. ΚΟΡΚΟΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

πεζοδρομιο ανοικτό χώρο 130 τ.μ με φαδύ πεζοδρόμιο, και με διαμερισμα 110 τ.μ αυτόνομη θέρμανση στον 1ο Καταστήµατα 50, 63, 100 τ.µ. όροφο 3 Δ.Σ.Κ.Μ και μόνο όλα μαζί(ευκαιρία) (κωδ.32) Γραφεία 43, 60, 100 τ.µ. σε κεντρικό σηµείο ΠΥΡΓΟΣ ΟΤΕ 70 τ.μ ενοικιασμένο 750 ευρώ (κωδ.36) ∆ιαµερίσµατα 93, 106 τ.µ, ρετιρέ 4ου ορόφου µε τζάκι. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΓΟΣ ρετιρέ σε τριόροφο οροφοδιαμέρισμα 5 ετίας 75 τ.μ διαμπερές,αυτον θέρμανση (ευκαιρία)(κωδ.786) Τηλ. 26210/20012, 26800 Κιν. 6949190695. ΜΑΣ965. ΠΥΡΓΟΣ Δ.Ο.Υ τριάρι 4ος 67 τ.μ σε αρίστη κατάσταση αυτ. θέρμανση πανοραμική θέα το κατάκολο (κωδ.799) ΠΥΡΓΟΣ διαμερισμα 87 τ.μ 3ος τριάρι 10 ετών αυτον. θέρμανση πανοραμική θέα το πύργο 300 Ε (κωδ.788.) ΠΥΡΓΟΣ κέντρο νεόδμητο3ος όροφος οροφοδιαμέρισμα 140 τ.μ 3 Δ.Σ.Κ 2 μπάνια ,αυτόν. θέρμανση (κωδ.630) ΠΥΡΓΟΣ γκαρσονιέρα καινούργια οικοδομή 3ος όροφος αυτόνομη θέρμανση καί πλήρως επιπλωμένη (κωδ.815) ΠΥΡΓΟΣ γκαρσονιέρα 40 τ.μ 5osεπιπλωμένη(κωδ.239) ΠΥΡΓΟΣγκαρσονιέρα3οςοροφοςεπιπλωμένη(κωδ.105) ΠΥΡΓΟΣ γραφείο 50 τ.μ 3 χώροι, δίπλα στα δικαστήρια, κατάλληλο για δικηγορικό γραφείο,ιατρείο κ.λ (κωδ.769) ΠΥΡΓΟΣ γραφειο 40 τ.μ1οςδίπλα στή πλατεία(κωδ.771) ΠΥΡΓΟΣ κέντρο επίπατρών γωνιακό κατάστημα 135 τ.μ ισόγειο 135 τμ υπόγειο κατάλληλο για τα πάντα(κωδ.573)

Ενοικιάζονται διαμερίσματα,γκαρσονιέρες ,γραφεία,καταστήματα σε όλο το πύργο από 150 και 180 ευρώ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕITE ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ∆ ΑΓΡΑΦΩΝ ΑΠΑΝΤΑ ∆ ΑΜΠΕΡΗ ΕΤΟ ΜΟΠΑΡΑ∆ΟΤΑ

Αντ σε σµ κή θωράκ ση σύγχρονο ντ ζά ν µονώ σε ς θωρακ σµένες πόρτες DORAL θυροτηλεό ραση δ πλά µπάν α δ πλά τζάµ α σ τες πολυτελή αξεσουάρ βεράντες µε ηµ υπα θρ ους χώρους αυτόνοµη θέρµανση γκαράζ 125 100m 57 m οδός Αγ Αρτεµ ου & Φωκ ωνος 4 ∆ηµ Σχολε ο Εξωτερ κά κουφώµατα DORAL

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠ ΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αρχ τέκτων – Μηχαν κός

Πληροφορ ες γραφε ο οδός ∆ραγατσαν ου 24 Πύργος πεζόδροµος ∆ ο κητηρ ου Τηλ 26210 26596 κα 6972080304 ΜΑΣ253

Τεχνικό Γραφείο Μελέτες Κατασκευές Πωλήσε ς ∆ αµερ σµάτων

∆ηµήτρης Αρβαν της Πολ Μηχ κος Κων νος Αρβαν της Πολ Μηχ κος Χρήστος Κατσ γ αννης ΤΕ Μηχαν κός Ê

Ê

Ê

Ê

Ê

Ê

Ê

Ê

Ê Ê

Τη

Σ φα οπού ου Πύρ ο α

ΜΑΣ469


ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

37

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ∆ΙΟΝ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΙΟΡ∆ΑΝΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΧIΖΑ Χ. ΜΑΡIΑ

•Κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης και άκρων •Myofascial Therapy • Ορθοπαιδική Φ/Θ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ Πρωί: ∆ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-13.00 Απόγευµα: ∆ευτέρα, Τρίτη και Πέµπτη 17.30 -20.00 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ-ΟΠΑ∆-ΤΥ∆ΚΥ-ΟΑΕΕ & ΟΓΑ)

ΜΕΥΡΟΛΟΓΙΚΚ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙ∆ΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΑΣΗ ΚΑΖΑΖΗ (ΑΧΙΛΛΕΩΣ 23) 1ος όροφος – ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΛΙΟ ΙΚΑ) ∆ΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

∆ΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΟΠΥΥ ∆ηλ. (ΙΚΑ, ΟΠΑ∆,ΤΥ∆ΚΥ,ΟΑΕΕ και ΟΓΑ)

Τηλ. 2621032626- Κιν. 6974319362

ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ –ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ MANUAL THERAPIST Aξιολόγηση, εντοπισµένη θεραπεία, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους χειροθεραπείας. Εξατοµικευµένα προγράµµατα σταθεροποίησης αρθρώσεων και ενδυνάµωση µυών. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε τον Eθνικό Οργανισµό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) ΙΚΑ, ΟΠΑ∆- ΤΥ∆ΚΥ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ 28ης Οκτωβρίου 53 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ./fax: 2621035700 Κιν. 6932524271 e-mail: malliopoulos.pt@hotmail.com ∆ευτέρα – Παρασκευή πρωί 09.00-14.00 απόγευµα: 17.00-21.00

Φ Υ ΣΙ Κ Ο Θ ΕΡ Α Π ΕΙ Α

Κα τε ρί να Καβ β α θά Φυσικοθεραπεύτρια

ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ - ΩΡΕΣ: 8.30-13.00 , 18.00-21.00

Σ Υ Μ ΒΑ Σ Η Μ Ε Ε ΟΠ Υ Υ

Kater. Kavatha@hotmail.com Tάκη Πετροπούλου 10 Πύργος Τηλ. 2621300494-6972880607

ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΥ Β. ΜΑΙΡΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ Αξιολόγηση, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά. Προεγχειρητική εκπαίδευση , µετεγχειρητική αποκατάσταση, αναπνευστική φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε ΕΟΠΥΥ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ. 2621022230 – fax: 2621022225 Kινητό: 6978448562 e-mail: alexandropoulou@ live.com

∆ευτέρα – Παρασκευή 09.00-17.00

•Θεραπείες κατ’ οίκον •Αθλητικές κακώσεις •kinesiotaping ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ

∆ευτέρα έως Παρασκευή : Πρωί 8.30-13.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-20.30 Τηλ. 2621033730-Κινητό: 6939369774 KOKKINOY 12-14 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Λογοθεραπεύτρια

ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗ

Ειδικευµένη στα παιδιά µε εγκεφαλικές – νευρολογικές δυσλειτουργίες και στη θεραπεία δυσκολιών λόγου,φωνής, οµιλίας-ΜΘ∆ Σύµβαση µε όλα τα Ταµεία ∆έχεται µε ραντεβού Πατρών 23(πάνω από το MULTIRAMA) Κιν.6938116492 Τηλ.2621031079 Κέντρο ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ παιδιών, εφήβων, ενηλίκων ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ –ΕΙ∆ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΟΓΟΠΕ∆ΙΚΟΣ - ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Π.Ε. DIPLOMA EΙ∆ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Speech and Language Pathologist) Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου για την Αφασία Μέλος της Ελληνικής εταιρείας ∆υσλεξίας π. Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ειδικός στη διάγνωση θεραπεία ∆ιαταραχών Λόγου, Φωνής, Οµιλίας, Ακοής, Επικοινωνίας, Γραφής, Ανάγνωσης.

∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Σύµβαση µε όλα τα ταµεία Συνεργασία µε όλες τις ιατρικές ειδικότητες 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη 1 Πύργος (Β’ Οροφος) Τηλ. /fax: 2621033880 , 2625022285 Kινητό 6977905430

ΜΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ειδική στις διαταραχές φωνής, λόγου, οµιλίας, ΜΘ∆ Πολυετής εµπειρία συνεργασία µε ιδιωτικά και δηµόσια κέντρα αποκατάστασης ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 7 & ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΛ. ΚΙΝ.: 6974863150- 26210 30913

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ 1-ΖΑΧΑΡΩ ΚΙΝ. 6974863150

Εργοθεραπεία

Κάσσα Εφη

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και πρώην Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Από ∆ευτέρα έως Παρασκευή

∆έχεται µε ραντεβού

Αχιλλέως και Πατρόκλου Τηλ. 6932879311

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΝ∆ΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστηµίου Εκπαιδευµένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt Ψυχολογική στήριξη ενηλίκων, παιδιών, εφήβων Ψυχοθεραπεία Αποκατάσταση µαθησιακών δυσκολιών Ενίσχυση µαθησιακών δυνατοτήτων των παιδιών Συµβουλευτική γονέων Στήριξη σε θέµατα συµπεριφοράς των παιδιών Συµβουλευτική ζεύγους Θεραπεία ∆ιατροφικών ∆ιαταραχών Θεραπεία άγχους, κατάθλιψης, φοβιών

Ελ. Βενιζέλου 20 και Φιλελλήνων, Αµαλιάδα ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ.:6938432663, Περισσότερες πληροφορίες: www.mariaboundri.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΠΑΡ∆ΩΝΗ Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια

Πτυχ. Παντείου Πανεπιστ. – Ολοκληρωµένη εκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία υπό την εποπτεία της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών Συµβουλευτική-Στήριξη-Ψυχοθεραπεία παιδιών – ενηλίκων * Ειδική σε ατοµική ψυχοθεραπεία άγχους, φοβιών, κατάθλιψης * Στήριξη σε στρεσογόνα γεγονότα, πένθος, διαπροσωπικές σχέσεις * Προβλήµατα συµπεριφοράς παιδιών - εφήβων * Συµβουλευτική γονέων * ∆ιάγνωση δυσκολιών µάθησης και λόγου, τεστ νοηµοσύνης ∆έχεται µόνο µε ραντεβού Μανωλοπούλου 14-Πύργος Τηλ. 26210-21957 Κιν: 6977781282

ΟΙΚΟΠΕ∆Α- ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται ρετιρέ νεόδµητο 240 τ.µ. Τιµή 300.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται διαµέρισµα λουξ 87 τ.µ. τελευταίου ορόφου (4ου) νεόδµητο µε τζάκι. Τιµή 120.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται διαµέρισµα 110 τ.µ. 2 χρονών µε τζάκι και θέση στάθµευσης. Τιµή 130.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται διαµέρισµα 54 τ.µ. 3 χρονών κοντά σε σχολεία. Τιµή 60.000 ευρώ συζητήσιµα ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται διαµέρισµα 43 τ.µ. νεόδµητο λουξ κατασκευής. Τιµή 58.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία (µεζονέτα) µε υπόγειο 135 τ.µ. εντός οικισµού καινούριας κατασκευής. Τιµή 180.000 ευρώ συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆Α : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ∆ΙΑΜΠΕΡΕΣ 51 τ.µ. 2ου ΟΡΟΦΟΥ ΕΝΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ. ΤΙΜΗ 35.000 ΕΥΡΩ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται διαµέρισµα 2ου ορόφου κεντρικά στον Πύργο 64 τ.µ. Τιµή 45.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία εντός οικισµού 95 τ.µ κατασκευής του 2010 σε 1 στρέµµα οικόπεδο µε 3 κρεβατοκάµαρες ,2 µπάνια και µε υπόγειο 95 τ.µ. Τιµή 130.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οροφοδιαµέρισµα 115 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 90.000 ευρώ συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται (αυτόνοµο) ρετιρέ 58 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 45.000 ευρώ συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται 2 δυάρια 47 τ.µ. και 43 τ.µ. καινούρια 900 ανά τετραγωνικό. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται µονοκατοικία 140 τ.µ. µπροστά στη θάλασσα. Τιµή 300.000 ευρώ συζητήσιµα. ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Πωλείται κτήριο στα µπετά 4.000 τ.µ. µε οικόπεδο 1.400 τ.µ. που έχει πρόσοψη προς το λιµάνι της Κορίνθου. ΣΤΡΕΦΙ: Πωλείται µονοκατοικία πλήρως επιπλωµένη 112 τ.µ. µε κήπο. Τιµή 200.000 ευρώ ΚΟΛΥΡΙ : Πωλείται µονοκατοικία 140 τ.µ. καινούρια και σε οικόπεδο 1,5 στρεµ. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Πωλείται δυάρι ρετιρέ κατασκευής 2010 και µε αποθήκη. ΤΙΜΉ 52.000 ευρώ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

ΚΟΥΡΟΥΤΑ: Ενοικιάζεται δυάρι καινούριο 50 τ.µ. πλήρως επιπλωµένο. Τιµή 230 ευρώ ΚΟΥΡΟΥΤΑ: Ενοικιάζεται ισόγειο σε διπλοκατοικία 110 τ.µ. πλήρως επιπλωµένο κατασκευής 2009. Τιµή 400 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Ενοικιάζεται δυάρι καινούριο 50 τ.µ. πλήρως επιπλωµένο µε λίγα κοινόχρηστα. Τιµή 260 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Ενοικιάζεται µονοκατοικία 8 χρονών κοντά στα ΤΕΙ επιπλωµένη ή όχι.Τιµή 270 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ: Ενοικιάζεται τριάρι 80 τ.µ. σε διπλοκατοικία επί της Κατακόλου χωρίς κοινόχρηστα. Τιµή 300 ευρώ

ΜΑΚΡΙΣΙΑ : Πωλέιται οικόπεδο εντος οικισµού 1.110 τ.µ ανάµεσα σε βιλλες κοντά στον κεντρικό δρόµο Κρέστενα-Μακρίσια. Τιµή 27.000 ευρώ συζητήσιµα ΚΑΛΑΚΕΙΚΑ: Πωλείται οικόπεδο 2 στρεµ.εντος οικισµού ανάµεσα σε βιλλες.Τιµή 70.000 συζητήσιµα ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 277 τ.µ. µε Σ.∆ 1,4 κοντά στη Ρήγα Φεραίου. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 150 τ.µ. κοντά στη Ρήγα Φεραίου.Τιµή 45.000 ευρώ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 350 τ.µ. επί της Ρήγα Φεραίου κοντά στη ∆ΟΥ. κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση Τιµη 100.000 ευρώ. ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙ : Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ σε ύψωµα άρτιο και οικοδοµήσιµο .Τιµή 12.000 συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο κοντά στο Επαρχείο 550 τ.µ. µε δυνατότητα τεµαχισµού και Σ.∆. 1,6 .Τιµή 160.000 ευρώ συζητήσιµα. ΒΡΟΧΙΤΣΑ : Πωλείται οικόπεδο 1,400 άρτιο και οικοδοµήσιµο που βρίσκεται ανάµεσα σε 3 κεντρικούς δρόµους. Τιµή 30.000 ευρώ συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 3.200 εντός ζώνης οικισµού άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα. Τιµή 45.000 ευρώ. ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Πωλείται οικόπεδο 330 τ.µ. εντός οικισµού 100µ. από τη θάλασσα .Τιµή 100.000 ευρώ συζητήσιµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται οικόπεδο 190 τ.µ. µε Σ.∆ 1 .Τιµή 40.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΑΣΤΕΙΚΑ : Πωλείται οικόπεδο 1 στρεµ. άρτιο και οικοδοµίσιµο ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 25.000e ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ. µε θέα το Ιόνιο 150 µέτρα απο τη θάλασσα.Τιµή 50.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται οικόπεδο 1.200 επί της Εθνικής Πύργου-Αρχαίας Ολυµπίας ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 25.000 ευρώ. ΚΥΛΛΗΝΗ: Πωλείται παραθαλάσσιο οικόπεδο (αγροτεµάχιο) 16 στρεµ. µε άµεση πρόσβαση στη θάλασσα. Αρχική τιµή 18.000 ανά στρέµµα. ΠΑΛΟΥΚΙ : Πωλείται αγροτεµάχιο 40 στρεµ. 300 µέτρα από την Εθνική. Τιµή 3.500 συζητήσιµα ανά στρέµµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ∆ΟΥΝΕΙΚΑ : Πωλείται κτήµα 30 στρεµ. µε καρυδιές τύπου Καλλιφόρνιας ετήσια παραγωγή 15 τόνους και µε υπόγειο πότισµα. Τιµή 110.000 συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙ: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 5,5 ΣΤΡΕΜ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΨΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΙΜΗ 160.000 ΕΥΡΩ (ΣΥΖΗΤΙΣΗΜΑ) ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται στο Κατσικάρι 4 στρεµ. µε ελιές 100µ. από τον κεντρικό δρόµο της Καταρραχίου. Τιµή 60.000 συζητήσιµα ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Πωλούνται 4,100 στρεµ. µε ελιές και θέα. Τιµή 55.000 ευρώ ΝΤΟΜΠΡΙΝΟ (ΠΥΡΓΟΣ): Πωλείται 1 στρεµ.στη περιοχή Ντόµπρινο Αγίου Γεωργίου αµφιθεατρικό άρτιο και οικοδοµίσιµο. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα. ΜΥΡΤΙΑ: Πωλείται λιοστάσι 5,5 στρεµ.µε ελιές κορονέικες. Τιµή 15.00 ευρώ ΕΛΑΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ : Πωλούντα 27 στρεµ. ελιές κορονέικες µε απόδοση 25%. ΛΑΜΠΕΤΙ-ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Πωλείται έκταση 6.200 σε ύψωµα ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 50.000 ευρώ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα επί της Ρήγα Φεραίου 90 τ.µ. Τιµή ευκαιρίας 190.000ευρώ µόνο σοβαρές προτάσεις. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται γραφεία 60 τ.µ. έναντι Νοµαρχίας. Τιµή 35.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα ισόγειο γωνιακό κεντρικά στο Πύργο 32 τ.µ. µε 16 τ.µ. πατάρι και 32 τ.µ. υπόγειο. Τιµή 85.000 ευρώ. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται κατάστηµα 70 τ.µ. και 35 τ.µ.επί της Ερµού. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται επί της Ρήγα Φεραίου κτίριο 80 τ.µ. κατάστηµα και 80 τ.µ. όροφος. Τιµή 130.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται γραφείο επί της Μανωλοπούλου 50 τ.µ. Τιµή 47.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα 104 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα 50 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται κατάστηµα 53 τ.µ. µε πατάρι 50 τ.µ. και υπόγειο 50 τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της Πόλης. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται επαγγελµατική στέγη 75 τ.µ. µε πρόσοψη στη πλατεία Ιατρείδη. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται επαγγελµατική στέγη 120 τ.µ. ή και το µισό.κατάλληλο και για ιατρείο. Τιµή ευκαιρίας.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Α∆ΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑ∆Α.


38

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΤΟΜΑΤΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος (πλησίον ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος Τηλ. 26210 35800 Κιν.: 6932566996 Ώρες λειτουργίας Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, ∆ευτέρα- Τρίτη- Πέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΒΑΡ∆Α ΒΑΡ∆Α

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

Έναρξη Νέου Ιατρείου

Έναρξη Νέου Ιατρείου

Φώτης ∆άρας Χειρ. Οφθαλµίατρος

Γιάννης Λεπίδας Τηλ. Ουρολόγος 2610224131 –Ανδρολόγος Κιν. 6944717148 Χειρ. Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 17 ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου OCTΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον «ΛΕΠΙ∆Α» ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η.Οπτικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53 Ειδικός Παθολόγος

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

terzonick@gmail.com

ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ τ. ΝΕΟΥ ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ ΕΝΑΡΞΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

Γεώργιος Ν. Πλάκας

µαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6975618740

∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής (πλησίον ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος συνεννοήσεως. Τηλ. 26210 35800 Κιν.: 6932566996 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Ώρες λειτουργίας Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, ∆ευτέρα- Τρίτη- Πέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

Απόστολος Γ. Πατρίκιος µαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6936086168

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

∆έχονται κατόπιν ραντεβού ∆ευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00 & 17.00-21.00

terzonick@gmail.com

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΒΑΡ∆Α

2013

2013 ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

Γιάννης Λεπίδας

Χειρ. Οφθαλµίατρος ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Τηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr

BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 OCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος

ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ειδικός Παθολόγος

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ e-mail: kwstmar@yahoo.gr

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

e-mail:gcr@otenet.gr

Ειδικός Παθολόγος

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ΝΙΚΟΣe-mail: ΣΠ.kwstmar@yahoo.gr ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ ∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου (κεντρική πλατεία) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος τηλ.: 26210.32016, fax: 26210.32017 e-mail: info@2care.gr, www.2care.gr

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ ∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών Γεώργιος Ν. Πλάκας Απόστολος Γ. Πατρίκιος

τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ

µαιευτήρας Κοκκίνου – χειρουργός µαιευτήρας-χειρουργός 12-14 ΙΑΤΡΕΙΟ & Ζαΐµη 1ος όροφος ΝΕΟ γυναικολόγος (πλησίον γυναικολόγος ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος Καστόρχη 1 & 28ης (τ. ιατρός Α’ Τηλ. Μαιευτικής (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής 26210 35800 Κιν.: 6932566996 Οκτωβρίου & Γυναικολογικής Κλινικής & Γυναικολογικής Κλινικής Ώρες λειτουργίας Πανεπιστηµίου Αθηνών (κεντρική πλατεία) Πανεπιστηµίου Αθηνών Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 ΓΝΑΘΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ νοσ. Αλεξάνδρα) νοσ. Αλεξάνδρα) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, Πτυχιούχος Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κιν.: 6975618740 κιν.: 6936086168 τηλ.: 26210.32016, Ειδικευθείσα στη Στοµατική Γναθοπροσωπική Χειρ/κή ∆ευτέρα- ΤρίτηΠέµπτη-και Παρασκευή 18:00-20:30

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΝΕΛΛΑ ∆. ΚΡΑΝΙΤΗ

∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

fax: 26210.32017 στο Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ∆έχονται κατόπιν ραντεβού ∆ευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00 & 17.00-21.00

* Στοµατική Χειρουργική –Εµφυτεύµατα e-mail: * Τραύµα προσώπου info@2care.gr, * Χειρουργική προσώπου και τραχήλου www.2care.gr

Έναρξη Νέου Ιατρείου ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

∆Α

Μανωλοπούλου & Γκοτσίνα 10 Πύργος Ηλείας Τηλ. 2621301410, 6940409071, e-mail:nkraniti@yahoo.gr Γεώργιος Ν.∆έχεται ΠλάκαςκατόπινΑπόστολος Γ. Πατρίκιος ραντεβού µαιευτήρας – χειρουργός µαιευτήρας-χειρουργός

Ειδικός Παθολόγος Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 Έναρξη Νέου Ιατρείου ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ κιν. 6974632165 Φώτης ∆άρας

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου

ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ

ΒΑΡ∆Α

ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου (κεντρική πλατεία) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος τηλ.: 26210.32016, fax: 26210.32017 2013 info@2care.gr, e-mail: www.2care.gr

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 e-mail: kwstmar@yahoo.gr

Φώτης ∆άρας

Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Ειδικός Παθολόγος

Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 κιν. 6974632165

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η.ΤΟΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. Ειδικός Παθολόγος

Ειδικός Παθολόγος

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος

∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ΠΥΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ e-mail: kwstmar@yahoo.gr ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ Ειδικός Παθολόγος

Τηλ. ιατρείου 26210 20051 -


Μ

(karabatsimaro@yahoo.gr)

ΠΑΤΡΙΣαθαίνουν ∆ευτέρα 0 Σεπτεµβρίου 2013 να3κυκλοφορούν

ΓΙ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΑΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ ΤΡΟΙ ΠΥΡΓΟΥ

της Αµαλιάδας

18.00ΕΩΣ ΕΩΣ20.30 20.30 18.00

-ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Γρηγορίου Ε’ Ε’ 11-13 11-13 Γρηγορίου Ανακοινώθηκαν από τον Εµπορικό ΣύλΤηλ. 26210 26210 28428-6932297046 28428-6932297046 Τηλ.

39

ΒΑΡ∆Α

λογο Αµαλιάδας τα ωράρια λειτουργίας µε ασφάλεια οι µικροί µατων καταστηµάτων της Αµαλιάδας για θητές του δηµοτικού σχοτην περίοδο του Πάσχα και για την εαλείου Καρδαµά, οι οποίοι έχουν Γιάννης Λεπίδας ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Χειρ. Οφθαλµίατρος ρινή περίοδο που αρχίζει όπως κάθε υιοθετήσει το ποδήλατοΤηλ. ως 2610224131 µέσο Κιν. 6944717148 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Τετάρτη 17.00-21.00 έτος από την 1η Απριλίου έως και την µετακίνησης, info@eyecenterpatras.gr στο προαύλιο του - www.eyecenterpafras.gr BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» 31 Μαΐου.Χάρδας σχολείου τους ΚΕΝΤΡΙΚΟ: έχουν γίνει διαΝικόλαος ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. ∆ήµ. Φρίµα Φρίµα Μαλάµω (Τένια) OCTΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ Το ωράριο των καταστηµάτων για τις γραµµίσεις, σχεδιάζουν µε την ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ e-mail:gcr@otenet.gr εορτές του Πάσχα διαµορφώνεται ως βοήθεια των δασκάλων τους τα σήεξής: Τα παιδιά παρακολούθησαν µε πολύ µεγάλο ενδιαφέρον την ενηµέρωση µατα του Κώδικα Οδικής ΚυκλοφοΜ. ∆ευτέρα έως και Μ. Πέµπτη 8.00 ρίας και αποδεικνύουν εµπράκτως κρούς µαθητές του σχολείου για έδειξαν ότι έχουν κάνει πολλά βή14.00 & 17.30 - 21.00 ότι αν και µικροί σε Έναρξη ηλικία, είναι Νέου Ιατρείου τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, µατα στο θέµα: «Μαθαίνω να κυΜ. Παρασκευή 8.00 - 10.30 & 12.00 υπεύθυνοι ως πεζοί και ποδηλάτες τους εξήγησαν πώς πρέπει να συµ- κλοφορώ µε ασφάλεια». 19.30 και στοχεύουν να γίνουν και υπεύ- περιφέρονται όταν κινούνται στο µίλησε στους ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ Στους µαθητές µίλησε εκ µέ- Ο ανθυπαστυνόµος του Τ.Τ. Αµαλιάδας Γιάννης Αναστόπουλος, Μ. Σάββατο 8.00 - 15.00 θυνοι µελλοντικοί οδηγοί. Γιάννης Λεπίδας µαθητές, ενώ δίπλα του διακρίνονται ο σχολικός σύµβουλος Παναγιώτης ΖεύΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ δρόµο πεζοί ή µε τα ποδήλατά ρους του Οµίλου φίλων ποδηλάτου Χειρ. Οφθαλµίατρος ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ λας και ο Γιώργος Ηλιόπουλος από τον Όµιλο Φίλων Ποδηλάτου Ήλιδας Χθες το πρωί πραγµατοποιΤηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΕιδικόςΤετάρτη Παθολόγος τους, αλλά και όταν επιβαίνουν σε Ήλιδας ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, οΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – 17.00-21.00 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Την Τρίτη του Πάσχα, δηλαδή την info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr ήθηκε στο σχολείο µάθηµα κυκλο- κάποιο όχηµα. βαρύτητα οποίος πέρα από το γεγονός ότι BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Μανωλοπούλου 11 3οςΙδιαίτερη όροφος Τρίτη 7 Χάρδας Μαΐου, τα καταστήµατα θα Νικόλαος ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 φοριακής αγωγής, παρουσία των Νικόλαος Χάρδας δόθηκε στην χρήση του κράνους, επεσήµανε στους µαθητές τι πρέOCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ είναι κλειστά. τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου e-mail:gcr@otenet.gr σχολικών συµβούλων της 3ης και όταν τα παιδιά κινούνται µε τα πο- πει να προσέχουν ΠΥΡΓΟΣ όταν µετακιe-mail:gcr@otenet.gr (Στοά Φίτσιου) Σε ότι αφορά το εαρινό ωράριο, αυτό 4ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κ. δήλατά τους, αλλά και στην τή- νούνται µε τα ποδήλατά τους, τουςΠατρών 12-14 1ος όροφος ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ Τηλ. 20051 έχει διαµορφωθεί ως εξής: Παναγιώτη Ζεύλαιατρείου και κας ∆ιονυ- 26210 ∆έχεται µε ραντεβού ρηση των πινακίδων σήµανσης, ενηµέρωσε και για τις ποδηλατο∆ευτέρα 8.00 - 14.00 Τηλ. 2621081341 σίας Τουρκάκη, µε κιν. την συνδροµή 6974632165 προκειµένου η µετακίνηση να γίνε- βόλτες που διοργανώνει ο Όµιλος. Τρίτη 8.00 - 13.30 & του Τµήµατος της Τροχαίας Αµα- ται µε ασφάλεια. Αµέσως µετά την ενηµέρωση, ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 17.30 – 20.30 λιάδας και του Οµίλου Φίλων ΠοΤα παιδιά έδειξαν πολύ µεγάλο µαθητές, δάσκαλοι αλλά και οι σχοΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ Τετάρτη 8.00 - 14.00 ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI δηλάτων Ήλιδας. ενδιαφέρον και δεν σταµάτησαν να λικοί σύµβουλοι, έβαλαν τα κράνη ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ Πέµπτη 8.00 - 13.30 & ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Ι. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΣ υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους. τους, πήραν τα ποδήλατά τους και - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Τα παιδιά ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 17.30 – 20.30 ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Προτεραιότητα η ασφάλεια Κρατώντας ανά το χείρας τις πινακί- έκαναν µία µικρή µε προοριτ. βόλτα Συντονιστής Διευθυντής Ψυχιατρικού Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και απόγευµα είχαν σχεΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Παρασκευή 8.00 - 13.30 & –ΤρίτηΠαρασκευή 6.30-9.30µ.µ. Οι ∆ευτέρα ανθυπαστυνόµοι τουΠέµπτη Τµήµα- –δες Τομέα ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” διάσει πιτου ΚΟΚ, που είχαν σχεδιάσει σµό το νερόµυλο που βρίσκεται9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα Ωρες λειτουργίας Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ 17.30 – 20.30 τος της Τροχαίας, κα ∆ιονυσία Πο∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ. Μανωλοπούλου & Γκοτσίνα 10, νακίδες Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640 οι ίδιοι σε χαρτόνια, είχαν ενεργή στο χωριό, στα πλαίσια του περιΣάββατο 8.00 - 14.00 άνωθεν “ΓΕΡΜΑΝΟΣ” Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ λυγένη και κ. Γιάννης συµµετοχή κατά την διάρκεια της βαλλοντικού του ΚΟΚ προγράµµατος που2621025469-6944520640 Τηλ. ιατρείου Νέου Ιατρείου Αναστόπουλος, µίλησανΈναρξη στους µι- ενηµέρωσης σε χαρτόνι από την Τροχαία και εκπονείται στοΔέχεται σχολείο. με ραντεβού: 10 π.μ. - 5 μ.μ. Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΒΑΡ∆Α

ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΒΑΡ∆Α

21

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ

τηλ. 26210 31410 & 6970019031

Φώτης ∆άρας

Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ειδικός Παθολόγος

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ ΜΑΡΟΥΛΗΣ Η. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ –

Έναρξη Νέου Ιατρείου ∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ e-mail: kwstmar@yahoo.gr Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

ΒΑΡ∆Α

Ι Α Τ Ρ Ο Ι

ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ∆έχεται καθηµερινά 08.00-13.00 και 17.30-20.30 τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου ΕΝΗΛΙΚΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ (ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ειδικός Παθολόγος

Φώτης ∆άρας

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου)

Μιαούλη 6, 1ος Όροφος – Πύργος 1ος όροφος Τηλ. 26213 00840-Κιν. 6932084973 ∆έχεται µε ραντεβού e-mail: kwstmar@yahoo.gr Τηλ. 2621081341

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

e-mail:gcr@otenet.gr

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ –

ΑΝ∆ΡΕΑΣ ΣΠ. ∆ΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΕΙΡ. Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ τ. ιατρός Ν.Ι.Μ.Τ.Σ

Ειδικός Παθολόγος

∆έχεται καθηµερινά πρωί – απόγευµα. Απόγευµα κατά προτίµηση κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως. 28ης Οκτωβρίου 16, 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 26210/31474 -6932860846

Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ κιν. 6974632165

ΚΑΤΣΑΛΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου)

ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

1ος όροφος Κλινικής Ρίου τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής ΕΠΙΜΕΛ. 251 ΓΝΑ ∆έχεται µε ραντεβού Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου) 1ος2621081341 όροφος ∆έχεται µε ραντεβού κάθεΤηλ. Παρασκευή 6-9 απόγευµα ∆έχεται ραντεβού και Σάββατο 9-13µε πρωί Τηλ. 2621081341

Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035 ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ Ειδικός Παθολόγος ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ Μανωλοπούλου 11ΙΑΤΡΕΙΟΥ 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛ. 251 ΓΝΑ

κιν. 6974632165 ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆έχεται µε ραντεβού κάθε Παρασκευή 6-9 απόγευµα ΕΠΙΜΕΛ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣκαι ΙΑΤΡΟΣ 251 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Σάββατο 9-13 πρωί ∆έχεται µε ραντεβού κάθε Παρασκευή 6-9 απόγευµα Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035 και Σάββατο 9-13 πρωί

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ Ερµού 5 τηλ. 2621022832-6983509035

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Nέο οδοντιατρείο στο Σιµόπουλο Χρίστος Γεωργιάδης

Γενικός Χειρουργός τεως Αν. ∆ιευθυντής θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ Νυν συνεργάτης θεραπευτηριου ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΠΟ ∆ΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00 ΕΩΣ 13.30 18.00 ΕΩΣ 20.30

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Κάθε ∆ευτέρα & Τετάρτη

Γρηγορίου Ε’ 11-13 Τηλ. 26210 28428-6932297046 (απόγευµα)

Σάββατο (πρωί)

Γ Ι Α Τ Ρ Ο Ι

Τηλ. 2622032122, 6932637252 Τηλ. Αµαλιάδας 2622024774

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ Α Μ Α Λ Ι Α ∆ Α Σ

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ – ΑΛΤΑΝΗ Ιατρός Κυτταρολόγος

Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. Φρίµα

τ. ιατρός Αντικαρκινικού Νοσοκοµείου Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» *Τεστ Παπανικολάου * Κυτταρολογικές εξετάσεις πτυέλων, ούρων και υγρών * Παρακεντήσεις οργάνων (θυρεοειδούς, µαστού,λεµφαδένων, σιελογονων, κλπ)

ΒΑΡ∆Α

Έναρξη Νέου Ιατρείου

Γιάννης Λεπίδας ΙΑΤΡΕΙΟ: ∆εληγιάννη 17 Αµαλιάδα ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (Πάνω από Eurobank) Χειρ. Οφθαλµίατρος

e-mail:gcr@otenet.gr

Τηλ. ιατρ. 2622038360 Κινητό: 6972305520

Τηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr

BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 OCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

e-mail:gcr@otenet.gr

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

Νικόλαος Χάρδας ΝΕΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ Γ. ΣΙΣΙΝΗ 48 (∆ίπλα στο ΚΤΕΛ) Γαστούνη

Κάθε απόγευµα 5-8µ.µ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Τηλ. ιατρείου 26230-32522 Κιν. 6932390809 ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 24 Τηλ. ιατρείου 2621035747- Οικ. 2621035947


40 ΠΑΤΡΙΣ της Δευτέρας

ΠΑΤΡΙΣ ∆ευτέρα 30 Σεπτεµβρίου 2013

Η στιγµή της «κορδέλας» στην πισίνα του κολυµβητηρίου της Αµαλιάδας!

«Μετά από 10 χρόνια προσπαθειών και αγώνα τα καταφέραµε» τόνισε µεταξύ άλλων στον χαιρετισµό του ο δήµαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυµπέρης.

Με επιδείξεις κολύµβησης, αγώνα πόλο και συγχρονισµένη κολύµβηση εγκαινιάστηκε η πισίνα του κολυµβητηρίου της Αµαλιάδας.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ∆ΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

Εγκαινιάστηκε το κολυµβητήριο!

«Α

• «Πληµµυρισµένες» από κόσµο οι εγκαταστάσεις του κολυµβητηρίου

υτό το κολυµβητήριο και αυτό το αθλητικό κέντρο δεν είναι πολυτέλεια για τους κατοίκους του δήµου µας, αλλά αναγκαιότητα» τόνισε ο δήµαρχος Αµαλιάδας κ. Γιά ννης Λυµπέρης χθες το βράδυ, λίγες µόλις στιγµές πριν κόψει την κορδέλα και εγκαινιάσει το κολυµβητήριο της Αµαλιάδας, ένα όνειρο δεκαετίας που έγινε πραγµατικότητα, συνοδευµένος από τον Σεβασµιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερµανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νοµικού Προσώπου «Ο Ηλείος» κ. Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Οµοσπονδίας Κολύµβησης κ. Ηλία Ξιάρχο. Η σεµνή αλλά συνάµα λαµπερή τελετή των εγκαινίων του κολυµ-

βητηρίου της Αµαλιάδας ξεκίνησε λίγα λεπτά µετά τις 7 το απόγευµα, στις κατάµεστες από κόσµο εγκαταστάσεις του, µε τον αγιασµό που τέλεσε ο Σεβασµιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερµανός, συνοδευµένος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τους Πανοσιολογιότατους Αρχιµανδρίτες π. ∆αµασκηνό Πετράκο και π.. Φιλάρετο Σπανόπουλο και πλήθος ιερέων του δήµου Ήλιδας. «Πρέπει όλοι να µάθουµε να κολυµπάµε» τόνισε µεταξύ άλλων, αµέσως µετά την τέλεση του αγιασµού ο Σεβασµιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερµανός χαρακτηρίζοντας τον δήµαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυµπέρη ως «δήµαρχο των έργων και µάλιστα των µεγάλων έργων». Ο κ. Γερµανός αναφέρθηκε στον υγιή αθλητισµό τονίζοντας ότι αυτόν πρέπει να ακολουθήσουν και ιδιαί-

τερα τα νέα παιδιά, ενώ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σηµαντικό το έργο». «Έχουµε υλοποιήσει πολλά έργα τα τελευταία χρόνια αλλά είχαµε καιρό να κάνουµε επίσηµα εγκαίνια έργου» τόνισε στη συνέχεια ο δήµαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυµπέρης. Παράλληλα, ο κ. Λυµπέρης είπε: «Πρέπει όλοι να συµβάλουµε, από τον πρώτο ως το τελευταίο, για την λειτουργία του κολυµβητηρίου µας. Πρέπει όλοι να δώσουµε, για να διασφαλίσουµε την επιβίωση, την λειτουργία του και την προσφορά του στους κατοίκους αυτού του τόπου». Τέλος, ο δήµαρχος Ήλιδας αναφέρθηκε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου ενώ στη συνέχεια χαιρετισµό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Οµοσπονδίας Κολύµβησης κ. Ηλίας Ξιάρχος. Στην τελετή των

Τον αγιασµό, στα εγκαίνια του κολυµβητηρίου, τέλεσε ο Σεβασµιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερµανός.

• ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ: «Πρέπει όλοι να συµβάλουµε στη λειτουργία του»

Μια µατιά στις παρουσίες των επισήµων στην κερκίδα του κολυµβητηρίου.

Οι κατάµεστες από κόσµο εγκαταστάσεις του κολυµβητηρίου της Αµαλιάδας.

εγκαινίων διαβάστηκε και επιστολή του υφυπουργού Αθλητισµού κ. Γιάννη Ανδριανού που δεν µπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, ο δήµαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυµπέρης συνοδευµένος από τον Σεβασµιότα το Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερµανό, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, τον πρόεδρο του Νοµικού Προσώπου «Ο Ηλείος» κ.

Γιώργο Παρασκευόπουλο και τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Οµοσπονδίας Κολύµβησης κ. Ηλία Ξιάρχο κατέβηκαν στο χώρο της πισίνας, κόβοντας συµβολικά την κορδέλα του έργου, ενώ ακολούθησαν επιδείξεις από µικρούς κολυµβητές, αγώνας πόλο και επίδειξη συγχρονισµένης κολύµβησης. Στάθης Πουλιάσης (Stathispatris@Yahoo.com)

patrisnews300913  
patrisnews300913  
Advertisement