Page 1

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

∆ιοικητική λύση εδώ και τώρα… Σελίδα 13

ΣΤΙΒΟΣ Π/Μ-Π/Κ

∆εύτερη θέση για Μπάσα και Αγαλιώτη Σελίδα 15

ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΣ

Λίγο πριν την τρίτη πράξη του «έργου»...

ΑΝ∆ΡΙΑΝΑ ΑΝ. ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σελίδα 3

Η Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 www.patrisnews.com Aριθµός φύλλου 39067 ΕΥΡΩ 0,80 €/ Τιµή Αθήνας 1€ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 40ΧΡΟΝΟΣ – ΛΟΓΟΜΑΧΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Έβαλε φωτιά στα αδέρφια του...

ΑΓ. ΑΝ∆ΡΕΑΣ

Περίµεναν µισή ώρα ασθενοφόρο

ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ

• ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Σελίδα 8

∆ΟΥΝΕΪΚΑ

Κινδύνευσε έγκυος γυναίκα • ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Σελίδα 8

Ασύλληπτη τραγωδία «Άγιο» είχε οδηγός Ι.Χ • ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ

Σελίδα 8

Σελίδα 2

Κινητοποιήσεις δηµοτικών υπαλλήλων, εκπαιδευτικών και άλλων εργαζοµένων...

∆ΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Ένταση!... ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ Υ∆ΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

• Κλειστοί

µοι ΚΑΙ σήµερα οι δή ό απ η ψ • Ευρεία σύσκε όλα ΕΛΜΕ αύριο µε τα Σωµατεία • Μεγάλη πορεία ς µου από δηµ. αστυνό • Επιστολή – την διαµαρτυρία για ΕΡΑ Πύργου

Σελίδα 6

OIKONOMIA

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πάνω από 300 ώριµα επενδυτικά σχέδια στο χαρτοφυλάκιο του Invest in Greece Επανέρχεται από φέτος ο φόρος πολυτελείας σε ΙΧ, σκάφη και πισίνες Αύξηση 3,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Σελίδες 7 και 9

Σελίδα 23

Υαλοπωλείο Ευπρεπές Cooking & Decor VOURTSI επαγγελµατικής συναλλαγής και αµοιβαίας εµπιστοσύνης στο χώρο του οικιακού εξοπλισµού µε είδη υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Style and design in our every day live : Είδη ∆ιακόσµησης - Σερβίτσια Φαγητού – Μαχαιροπήρουνα SPtableware Κρύσταλλα ZWIESEL SCHOTT Σκεύη Μαγειρικής - Εργαλεία Κουζίνας-Φωτιστικά.

Σισίνη 9, Πύργος Τηλ.: 26210-33108 , 6977246158

ΣΤΟΝ ΑΓ. ΗΛΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

ΣΥΝΕ∆ΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ

Προστατεύουν τα αυγά της θαλ. χελώνας

Ποιοι συµµετέχουν από την Ηλεία Σελίδα 3

Σελίδα 12

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΣΤΕΝΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

5

∆έχεται µε ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέµπτη 8.30 έως 13.30

Ε.Ο. Κρεστένων – Πύργου (έναντι Εργ. Κατοικιών) Τηλ.2625022280, 2621020535

Ανακοίνωση Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ «ΝΤΕΜΟΥ Θ. & Π. Ο.Ε» ενηµερώνει ότι είναι η µοναδική συµβεβληµένη εταιρεία µε την Ε∆ΟΕ στο Νοµό Ηλείας. Κατά συνέπεια η µοναδική που µπορεί να παραλαµβάνει αυτοκίνητα για απόσυρση – οριστική διαγραφή (ή για scrap & ανάκτηση ανταλλακτικών στα ήδη διεγραµµένα πριν την ισχύ του Π∆ 116/2004) στο νοµό µας. Το αυτοκίνητο δεν είναι παλιοσίδερο αλλά ΑΠΟΒΛΗΤΟ. Εποµένως µη αδειοδοτηµένες µάντρες ∆ΕΝ δικαιούνται να προβαίνουν στην ανακύκλωση, (ή βανδαλισµό των ανταλλακτικών), των αυτοκινήτων. Προκειµένου να διαφυλάξουµε το περιβάλλον και το έννοµο συµφέρον µας θα καταγγέλλουµε στις αρµόδιες αρχές τους παραβάτες του Νόµου.

19

Στηρίζοντας την αγορά του Νοµού Ηλείας ενισχύουµε την τοπική οικονοµία


2

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΙΑ

Είχε Άγιο Άγιο είχε η οδηγός ΙΧΕ αυτοκινήτου χθες το µεσηµέρι, το αυτοκίνητο της οποίας εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείµενο χαντάκι. Το περιστατικό σηµειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης ∆ουνεΐκων και επελήφθη το Τµήµα της Τροχαίας Αµαλιάδας. Μ.Κ.

Ξεπαστρεύουν αδέσποτα… ξεφορτώνονται νεογέννητα κουτάβια!

Στην Κυλλήνη ο Γιώργος Παπανδρέου! Στο ξενοδοχείο Mandola Rosa-Grecotel του οµίλου ∆ασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη συνεχίζει τις διακοπές του ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός µαζί µε τη σύζυγό του ξεκίνησαν τις διακοπές τους από τη Σέριφο τις προηγούµενες ηµέρες και τις συνεχίζουν στην καταπράσινη έκταση 500 στρεµµάτων στη µαγευτική παραλία δύο χιλιοµέτρων της Κυλλήνης.

Με µεγάλο ενδιαφέρον η σηµερινή Ηµερίδα Ιδιαιτέρως σηµαντική και άκρως ενδιαφέρουσα αναµένεται να είναι σήµερα η Ηµερίδα που διοργανώνει στο συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας. Στην ηµερίδα θα αναπτυχθεί η έρευνα για τις µορφές κοινωνικού αποκλεισµού στις πυρόπληκτες περιοχές και εκ των πραγµάτων αφορά άµεσα την Ηλεία και µια µεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων. Εκεί άλλωστε θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά αποτελέσµατα όπως και προτάσεις, οι οποίες θα στηρίζονται στις ανάγκες των πολιτών.

Το φανάρι της... παρανοµίας!

Π.Α.

Χωρίς ηµερήσια διάταξη

αραθέσεις κατά τη Έντονες ήσαν οι αντιπ υ ύ δηµοτικού συµβουλίο διάρκεια του χθεσινο υ λίο ιτα Επ του ς αία κερ Πύργου, για το θέµα της Π ΥΑ ∆Ε αριασµών της και των αυξηµένων λογ . Ωστόσο χθες ήταν νου δα Ιάρ µο στον πρώην δή σια θέµατα από την ηµερή να συζητηθούν κι άλλα λύ… πο ν σα γη άρ ο διάταξη τα οποία ωστόσ Π.Γ.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 Παγκρατίου ιεροµ. Μιχαήλ (Πανκανά)

Ο άγιος Παγκράτιος, καταγόταν από την Αντιόχεια. ∆ιδάχτηκε τον Χριστιανισµό από τον απόστολο Πέτρο, ο οποίος τον χειροτόνησε και επίσκοπο Ταυροµενίου. Ο Παγκράτιος, µετά την χειροτονία του έπρεπε να πάει στην επαρχία του. Κατά θεία οικονοµία συνάντησε δύο ναυτικούς το Ρωµύλο και τον Λυκαονίδη, οι οποίοι µετά την νουθεσία που τους έκανε, πίστευσαν και αυτοί στον Χριστό. Μετά από αυτό ο άγιος επιβιβάστηκε σε ένα από τα πλοία και πήγε στην Σικελία. Όταν έφθασε εκεί εξαφάνισε και κατέστρεψε όλους τούς ειδωλολατρικούς ναούς και κατόρθωσε να κάνει χριστιανό τον ηγεµόνα της περιοχής, Βονιφάτιο. Μάλιστα τον έκανε να χτίσει και ναό για τις ανάγκες των χριστιανών. Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 Των εν Νικοπόλει 45µ. Γρηγορίου επ. Ασσου Σελήνη: 2 ηµ. Aν. Hλίου: 6.11’ ∆ύση Hλίου: 20.50’

Σε «φανάρι της παρανοµίας» θα µπορούσε να µετονοµαστεί ο φωτεινός σηµατοδότης στη συµβολή των οδών Πατρών και Ζακύνθου. Ο λόγος; Παρότι εδώ και καιρό έχει απαγορευθεί η αριστερή στροφή από την Πατρών προς την Τ. Πετροπούλου, η πλειονότητα των οδηγών συνεχίζουν να αγνοούν την απαγόρευση και να στρίβουν αριστερά µε κίνδυνο να προκληθεί ατύχηµα, κάτι που παρ’ ολίγον να συµβεί το µεσηµέρι της ∆ευτέρας, µε «πρωταγωνίστρια µία γυναίκα η οποία λίγο

Σύντοµα θα επιστρέψουν στις θέσεις τους! Αναµένουν τις εξελίξεις οι υπάλληλοι του δηµόσιου ΚΤΕΟ στον Πύργο, προκειµένου να επιστρέψουν και πάλι στις θέσεις τους. Η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση περί καθορισµού των όρων και των προϋποθέσεων της ορθής λειτουργίας των ∆ηµόσιων ΚΤΕΟ, οφείλεται στη διαδικασία πιστοποίησής τους και προµήθειας των απαραίτητων µηχανηµάτων. Γ. Τ.

έλειψε να τραυµατιστεί από οδηγό που σύµφωνα µε πληροφορίες της εφ. Πατρίς, δήλωσε σε αυτόπτες µάρτυρες «ό,τι κάνουν οι άλλοι έκανα κι εγώ ρε παιδιά»! Κάποια στιγµή πρέπει η Αστυνοµία (∆ηµοτική ή µη, δεν έχει σηµασία) να επιληφθεί του ζητήµατος και να τηρήσει τον νόµο επιβάλλοντας πρόστιµα, αγνοώντας αν είναι αρεστή στους πολίτες. ∆είτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες που µας έστειλε αναγνώστης του paΠ.Φωτ. trisnews.com.

∆εν έχουν σταµατηµό τα περιστατικά µε θανάτωση αδέσποτων σκύλων µε φόλες αλλά και το… «ξεφόρτωµα» νεογέννητων κουταβιών που η παρουσία τους κρίνεται… ανεπιθύµητη από τα «αφεντικά» τους… Αυτοί οι… «άνθρωποι» διαλέγουν απάνθρωπους τρόπους για να βγάλουν από τη µέση τα άµοιρα ζώα ξεχνώντας ότι αυτοί ευθύνονται που ήρθαν στην ζωή… Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγµα φιλόζωης που καταγγέλλει ανάλογο περιστατικό στο χωριό Αντρώνι αναφέροντας τα εξής: «Γεια σας! Θέλω να κάνω µια καταγγελία γιατί λατρεύω τα ζώα και είµαι συγκλονισµένη! Γνωστοί µου, µου είπαν πως στο χωριό Αντρώνι Ηλείας γίνονται οµαδικές δηλητηριάσεις ζώων και επίσης όταν τα θηλυκά γεννούν τους παίρνουν τα µωρά και τα πετούν στο γκρεµό! Σας παρακαλώ κάντε κάτι, δεν µπορεί αυτά τα τέρατα να δολοφονούν αθώες ψυχές και να µένουν ατιµώρητοι! Έχω αρρωστήσει, σας γράφω και κλαίω, σας παρακαλώ κάντε ότι µπορείτε!»… Θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγµατα αν όλοι αυτοί οι «ιδιοκτήτες» φρόντιζαν να στειρώσουν τα ζώα τους ώστε να µην µπορούν να αναπαράγονται και να µην πολλαπλασιαζόταν µε ρυθµό ανεξέλεγκτο… Γ.Γ.

H… ∆ΗΜΑΡ καθυστερεί το Π.∆. για το πάρκο Καϊάφα! Θα καθυστερήσει κι άλλο να δοθεί προς διαβούλευση το Προεδρικό ∆ιάταγµα για το Περιβαλλοντικό Πάρκο της λίµνης Καϊάφα. Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει µε τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, καθώς η γ.γ. του υπουργείου ΠΕΚΑ, Μάρω Ευαγγελίδου ήταν επιλογή της ∆ΗΜΑΡ και εντός των ηµερών θα αποµακρυνθεί από τη θέση της. Ο δεύτερος λόγος σχετίζεται µε την πρόσφατη απόφαση αναστολής των οικοδοµικών αδειών στις αµµοθίνες της Κυπαρισσίας, απόφαση που οδήγησε τα στελέχη του υπουργείου να εντάξουν στο Π.∆. και τη συγκεκριµένη περιοχή.


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΨΕΙΣ

3

----

Σαν σήµερα 1316: ∆ιεξάγεται η Μάχη της Μανωλάδας στην Κοίλη Ηλεία, µεταξύ των στρατευµάτων του Λουδοβίκου της Βουργουνδίας και του Φερδινάνδου της Μαγιόρκας. Ο Λουδοβίκος θα επικρατήσει και θα παραµείνει κυρίαρχος του Πριγκιπάτου της Αχαίας. 1821: ∆ύναµη 36 τουρκικών πλοίων κανονιοβολεί τη Σάµο και επιχειρεί απόβαση. Η δύναµη αποβάσεως, αποτελούµενοι από 300 άνδρες, υφίσταται πανωλεθρία. Ισχυρή δύναµη Κρητών επιτίθεται εναντίον 5.000 Τούρκων κοντά στα Χανιά και τους τρέπει σε φυγή µε σοβαρότατες απώλειες. 1930: Ο έλληνας σεφ Γιώργος Σταθάκης επιχειρεί να πέσει από τους καταρράχτες του Νιαγάρα µέσα σ' ένα βαρέλι. Εγκλωβίζεται, όµως, στο πίσω µέρος του καταρράκτη για 18 ώρες και πεθαίνει από ασφυξία. 1946: Ο γάλλος µηχανικός Λουί Ρεάρ επιδεικνύει το πρώτο µαγιό µπικίνι σε υπαίθρια επίδειξη µόδας στο Παρίσι. 1964: Παρουσιάζεται το Σχέδιο Άτσεσον για τη λύση του Κυπριακού. Προβλέπει την ένωση της Κύπρου µε την Ελλάδα, έναντι ανταλλαγµάτων για την Τουρκία (Παραχώρηση της Χερσονήσου της Καρπασίας στην Τουρκία ή µίσθωση της Χερσονήσου της Καρπασίας και παραχώρηση του Καστελόριζου στην Τουρκία). Θα απορριφθεί από την ελληνοκυπριακή πλευρά. 1996: Γεννιέται η Ντόλι το πρόβατο, το πρώτο κλωνοποιηµένο θηλαστικό.

Κάποτε στην Ηλεία

Χρονολόγιο 9 Ιουλίου 1953 10ετής παις ΚΑΤΕΠΕΣΕΝ ΕΙΣ ΖΕΟΥΣΑΝ ΠΙΣΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ∆ιεκοµίσθη εις την ενταύθα κλινικήν Κ.Αλεβιζοπούλου ο εκ Κατακώλου 10ετής Κ.Β φέρων σοβαρά εγκαύµατα συνεπεία πτώσεώς του εντός δοχείου µε ζέουσαν πίσσα. Προς διάσωσιν του παιδός έσπευσεν ο επίσης εκ Κατακώλου Γ.Ξ υποστάς και ούτος εγκαύµατα εις τας χείρας. Υπό του ΟΓΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΛΗΓΕΝΩΝ ΕΚ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΥ Κατόπιν διαταγής του ΟΓΑ ενετάλησαν οι κατά τόπους ανταποκριταί όπως προβούν εις σύνταξιν πινάκων των πληγέντων εκ περονοσπόρου παραγωγών. Οι συνεταιρισµένοι παραγωγοί θα υποβάλλουν σχετικάς δηλώσεις µέσω των οργανώσεων αυτών, ενώ οι µεµονωµένοι δέον όπως εντός τριηµέρου υποβάλλουν ταύτα εις τους ανταποκριτάς. Σχετική ανακοίνωσίς εγένετο και υπό των παρά τω δήµω Λετρίνων ανταποκριτών του ΟΓΑ. ΑΛΣΟΣ ΑΠΟ 8.30 µ.µ Η πιο απολαυστική αισθηµατική περιπέτεια της τελευταίας 10ετίας. Γεµάτο µπρίο… κέφι… χαρά…θα σας χαρίσουν τις πιο ωραίες στιγµές της ζωής σας. ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑ ∆ΑΓΚΩΜΑ Έγχρωµον Πικάντικο… σπαρταριστό…

Ευχαριστήριο Θα ήθελα να εκφράσω τις θερµές µου ευχαριστίες στον εκλεκτό συνάδελφο κ. Γεώργιο Γώτη – Υπεύθυνο Συντονιστή Επιστηµονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης- για τις ενέργειές του προς την άµεση αποκατάσταση της λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Τραγανού, δείγµα της ευαισθησίας του για τα υγειονοµικά προβλήµατα της περιοχής των αρµοδιοτήτων του. Θεόδωρος Γ. Μαραζιώτης Οµότιµος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστηµίου Πατρών

Λίγο πριν παιχτεί η τρίτη πράξη του «έργου» …Κ

αι να! Έπεσε η αυλαία, αφού τις οικογένειες των ανέργων που τα παιδιά ολοκληρώθηκε η δεύτερη τους θα µπουν σε κάποιο Πανεπιστήµιο ή πράξη του «έργου» ΠανελΤΕΙ και δεν θα µπορούν να εγγραφούν ή κι λαδικές Εξετάσεις 2013 …ανακοινώθηκαν οι αν εγγραφούν να µην το τελειώσουν για οιβαθµολογίες, αφού αναρτήθηκαν στα Λύκονοµικούς λόγους! Αξίζει εδώ να αναφερκεια όλης της χώρας, έγιναν οι κριτικές επί θεί η περίπτωση συµµαθητή µας ο οποίος των βαθµολογιών, εκδηλώθηκε το «ενδιααν και συγκέντρωσε ικανοποιητική βαθµοφέρον», ειλικρινές ή όχι, προς τους υποψηλογία στις πανελλήνιες δεν είναι δυνατό να φίους για το αν πήγαν καλά ή όχι –το φοιτήσει στη σχολή της επιλογής του καθώς κλασικό- σαν αυτό να είναι αυτοσκοπός και ο πατέρας του είναι πρόσφατα απολυµένος «µονολιθικό» στοιχείο αναφοράς στη ζωή υπάλληλος της ΕΡΤ και εποµένως άνερτους των δεκαοκτώ χρόνων, εκφράστηγος. Τι γίνεται µε τις σχολές που ανέκαΑνδριάνα Ανδρέα καν και οι τυπικές προτάσεις επί χάρτου θεν θεωρούνταν «top», αλλά σήµερα θα Μπουροπούλου και ό,τι άλλο συνηθίζεται στην προκειδώσουν υποψήφιους ανέργους! µένη περίπτωση… …∆εν έχει καµία σηµασία αν εγώ περ…Αναρωτήθηκε άραγε κανείς τι συµνάω µε µεγάλες πιθανότητες στη σχολή βαίνει στην ψυχή και στο µυαλό ενός που επιθυµώ, όπως δεν έχει καµία σηµαυποψηφίου υπό την πίεση όλων αυτών των παραγόντων σία αν το ίδιο έχουν επιτύχει κι άλλοι συµµαθητές µου! που ο ίδιος εκλαµβάνει ως τέτοιους που επηρεάζουν την ∆εν έχει σηµασία αν εγώ µπορώ να φύγω για σπουδές κρίση του για τη ζωή που τώρα ανοίγει άλλους νέους και στο εξωτερικό όπως κι άλλοι συµµαθητές µου και υποάγνωρους δρόµους ; ψήφιοι που γνωρίζω! Σηµασία έχει πως αυτή τη στιγµή, σε …Αναρωτήθηκε κανείς πως τα «θέλω» και τα «πρέ- όλη αυτή τη «χαρά» δεν µπορούµε να σκεπτόµαστε µόνο πει» παλεύουν στα όρια του πραγµατικού και της ουτο- τον εαυτό µας! Είναι τραγικό να είσαι στο όνειρο, µέσα πίας, τη στιγµή που ό,τι ως τώρα ήταν κατεστηµένο και στο όνειρο, και να µην µπορείς, ενδεχοµένως, να το ζήδεδοµένο τώρα πια έχει παρέλθει κι έχει γίνει ατελέ- σεις! Κι είναι τουλάχιστο λυπηρό να ζεις σε µια πραγµασφορο; τικότητα, όχι απλώς αβέβαιη αλλά και αθέµιτη… … Αναρωτήθηκε κανείς, πώς τόσος κόπος απ’ όλους …Παρ’όλα αυτά, µόνο και µόνο για τον κόπο, την αγωτους υποψηφίους για να δουν τα όνειρά τους να γίνονται νία, τα συναισθήµατα σ’όλη τη διάρκεια των εξετάσεων πραγµατικότητα , πώς τόση απογοήτευση απ’όλους τους και στη στιγµή, την κάθε στιγµή της εξέτασης αλλά και υποψηφίους για τα θέµατα µετά από τόσες αρνητικές πριν, αξίζουν οι καλύτερες ευχές για όλους, όλους που κριτικές και για µια «πολιτεία» που έχει καταφέρει να τώρα ανοίγουν τα φτερά τους σε δρόµους και διαδροµές σκαρφαλώσει την ανεργία στο 26% και την ανεργία των όπως ο καθένας εκτιµά… Και στους γονείς και στις οικονέων στο 60% , µπορούν να οδηγήσουν σε σωστές επι- γένειες όλων που στήριξαν και στηρίζουν τα όνειρα των λογές και ποιες; παιδιών τους µε όποιο τρόπο µπορούν και στους καθη…∆εν ξέρω τι µπορεί να σηµαίνει για τους πολλούς η γητές που στάθηκαν ακούραστοι παραστάτες στην προδήλωση της µαθήτριας που χαρακτηρίστηκε ως η σπάθεια των µαθητών τους… «πρώτη των πρώτων» πως κι αν ακόµη περάσει θα φύγει …Κι ας µην ξεχνάµε … τους στίχους του ποιητή για Γερµανία… Για µένα σηµαίνει απογοήτευση, απα«Κι αν πτωχική τη βρεις η Ιθάκη δε σε γέλασε… ξίωση, κυνικό ρεαλισµό! Μας αξίζει άραγε; Έτσι σοφός που έγινες µε τόση πείρα, ήδη θα το κα…Και τι θα γίνει µε τους συµµαθητές µου που οι γο- τάλαβες οι Ιθάκες τι σηµαίνουν». νείς τους δε θα µπορούν να τους στείλουν σε άλλη πόλη Ας ευχηθούµε λοιπόν στα «ωραία ταξίδια» και στις απ’αυτή που µένουν για να σπουδάσουν! Τι θα γίνει µε «πιο όµορφες θάλασσες που δε ζήσαµε ακόµη»!

Οι αντιπρόσωποι από την Ηλεία στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Ολοκληρώθηκαν σε όλες τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων, που θα συµµετάσχουν στο 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Εκλέχτηκαν συνολικά 37 αντιπρόσωποι και είναι οι εξής: Οργάνωση Πύργου: Καλάκου ∆ώρα, Καλαντζή Βάσω, Κανελλοπούλου ∆ώρα, Κουτσούκου Μαρία, Κωνσταντόπουλος Γιώργος, Μπαξεβανάκης ∆ηµήτρης, Μπίστας Κυριάκος, Ντοάς ∆ηµήτρης, Σωτηρόπουλος Σωκράτης, Βεργέτης Παναγιώτης, Βλαχιώτη Έφη, Καραµάνης Γιάννης, Κορισιάνος Παναγιώτης, Κυριακοπούλου Γεωργία. Οργάνωση Αµαλιάδας: Αθανασάκης Αχιλλέας, Ανδριόπουλος Χρήστος, Γάσπαρη Αγγελική, Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Έφη, Καµαρινός ∆ιονύσης, Κυριακόπουλος Κώστας, Πέππας ∆ηµήτρης Οργάνωση Αρχαίας Ολυµπίας: Βασιλοπούλου Βίκυ, Λιάγκουρα Αλεξία, Μυλωνόπουλος Παναγιώτης, Παπαβασιλείου Νίκος, Παπαηλιού Σωτήρης Οργάνωση Πηνείας: Λιακόπουλος Γιώργος Οργάνωση Κρεστένων: Κόλλιας

Νίκος, Μιχαλόπουλος Νίκος Οργάνωση Ζα χάρως: Αποστολοπούλου Ρούλα, Γιαννόπουλος Θεόδωρος Οργάνωση Κάµπου: Ζαροκανέλος ∆ηµήτρης, Καράβολα Ελένη, Μαυράκης ∆ηµήτρης, Παναγιωτόπουλος Κώστας, Παπαδοπουλου-Τσουραπά Πανωραία, Παπιώτης ∆ηµήτρης, Πυλαρινός Γιώργος. Το συνέδριο θα πραγµατοποιηθεί

στην Αθήνα από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2013 και θα σηµατοδοτήσει τη µετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο, πολυτασικό, δηµοκρατικό κόµµα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Με κεντρικό στόχο την ανατροπή των µνηµονιακών κυβερνήσεων και την ανάδειξη µιας κυβέρνησης της αριστεράς, µε προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού µας και όχι τα συµφέροντα της τρόικας και των δανειστών.

Του ∆ηµήτρη Μάλλιου e p i m a l l @y a h o o . g r

Κορόιδα, υπήκοοι, ιθαγενείς! Κορόιδα υπήκοοι ιθα γενείς, φυσικά και εγώ µέσα, δοκιµάστε ένα ραντεβού και τολµήστε να κάνουµε κίνηµα...Τολµήστε λοιπόν... Από ποιόν περιµένετε; Από τους βολεµένους καταχραστές της εξουσίας και της διοίκησης; Ζητήστε λοιπόν ραντεβού για τον µαστογράφο; Τολµήστε τώρα, τι περιµένετε τους Σαµαράδες, τους Βενιζέλους, τους Τσιπραίους, των άλλων δεν ξέρω τα ονόµατα. Όλους ενδιαφέρει µόνο η εξουσία και τι ειρωνεία; Εµείς τους την παραχωρούµε!!! Ώρα 09:14 τηλ/µα στο 2621082429, Νοσοκοµείο Πύργου για ραντεβού στον ψηφιακό µαστογράφο. Απάντηση: Κοιτάξτε να δείτε, για το 2013 δεν µπορώ να σας δώσω ραντεβού, µπορώ όµως για το 14... Ξέρετε «σχόλασαν» τους δύο επικουρικούς και έµειναν δύο διευθυντές και δύο επιµελητές µόνο… Κατ’ αρχήν δεν πρόκειται να καταφερθώ εναντίον των εργαζοµένων, βάζοντας και µερικά ερωτηµατικά για να είµαι δίκαιος, αλλά εσείς της εξουσίας, διοικητικής και πολιτικής, τι λέτε για αυτό το ραντεβού; Θα παραπέµψετε την σύζυγό σας για το 2014; Όχι βέβαια, το ίδιο θα κάνω και εγώ, θα πάω στον ιδιώτη, µε την διαφορά, εσείς από επιλογή, εγώ από ανάγκη. Τι λέτε ρε κορόιδα της εξουσίας, που σας ενδιαφέρει µόνο το γάντζωµα σ’ αυτήν και τίποτα παραπέρα; Ξέρετε.... µπορώ να εκφραστώ και διαφορετικά, µπορώ να βρίσω και να φτύσω καταπάνω σας,αλλά δεν το κάνω από αυτοσεβασµό και τίποτα παραπέρα. Προκαλείτε αγαπητοί τους πολίτες της χώρας και τους ωθείτε στα άκρα, γραµµατείς και Φαρισαίοι, υποκριτές. Παραιτηθείτε λοιπόν για να έρθουν οι επόµενοι... Και εσείς κα ∆ιοικήτρια του Νοσοκοµείου, επιτέλους φύγετε... Αίσχος κύριοι,Θέλω ραντεβού γιά την σύζυγό µου αύριο, καλέστε µε στην παρούσα διεύθυνση και στο τηλ/νο 6932453725, ή καλέστε τον εισαγγελέα και αυτοκαταγγελθείτε, εγώ δεν πρόκειται να κάνω µήνυση... Κι αν ο µαστογράφος δεν δούλευε από το 2004 µέχρι πρόσφατα και αν τώρα επισκευάστηκε και δουλεύει και αν κλείνετε ραντεβού, τι αλήθεια άλλαξε, από το πριν; Έχετε την εντύπωση ότι το παρόν και το µετά, είναι καλύτερο από το πριν και αρκείστε σ’ αυτό το χάλι, τέτοιων ραντεβού, για τόσο σοβαρή εξέταση για τον επόµενο χρόνο; Για τί αλήθεια δεν πηγαίνετε σε έναν ιδιώτη γιατρό του Πύργου, να κάνετε πρακτική εξάσκηση, όλοι σας, µαζί και οι Πεσυάρχες και ο Υπουργός σας και µας, ώστε να µάθετε πως η συγκεκριµµένη εξέταση γίνεται και χωρίς ραντεβού, άντε στην χειρότερη την επόµενη και τότε να επιστρέψετε στις θέσεις σας και αν κάνετε δύο εξετάσεις την ηµέρα θα µπορέσετε να προσλάβετε ακόµη έναν γιατρό, για να είστε πραγµατικά και όχι στα χαρτιά, στην υπηρεσία του λαού και του τόπου. Τώρα αγαπητοί, ή και όχι αγαπητοί, δυστυχώς ή ευτυχώς, είστε για παραίτηση, όλοι σας οµαδικά, µέχρι τον Υπουργό σας. Γεια σας πάω στους ιδιώτες και δεν µε πειράζει αυτό!!!

Όφελος Αποσύρσεις αυτοκινήτων

230 ευρώ Ντέµου Ανακύκλωση Τηλ. 2621020471 Κιν. 6948720024

Πρόσκληση Στο πλαίσιο της ∆ράσης Εθνικής Εµβέλειας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» πράξη Ι «Συνεργατικά έργα µικρής και µεσαίας κλίµακας» του Ευρωπαϊκού Προγράµµατος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

σας προσκαλούµε στην ηµερίδα του έργου «Έρευνα για τις µορφές κοινωνικού αποκλεισµού στις πυρόπληκτες περιοχές του Νοµού Ηλείας» που υλοποιείται από το Πάντειο Πανεπιστήµιο Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 09 Ιουλίου 2013 και ώρα 09.30 στο Μεγάλο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (ισόγειο), Μανωλοπούλου 31, Πύργος.

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευµάτων Πολιτισµού και Αθλητισµού !" #$ %&'()$µ*#+,-#$%$ #$. /001,*. 2*3 #$. /&)45*627. 894%$. ΓΓΕΤ- ΕΥ∆Ε- ΕΤΑΚ

Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηµατικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ) ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας- Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

4 ΕΙ∆ΗΣΕΙΣ

Έρχεται προκήρυξη 100 εκατ. ευρώ για πρώτη εγκατάσταση Νέων Αγροτών Η κρίση «τροφοδοτεί» το λαθρεµπόριο Η κρίση και η συρρίκνωση του διαθέσιµου εισοδήµατος έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκρηξη του λαθρεµπορίου τσιγάρων. Οι καπνιστές έχοντας λιγότερα χρήµατα στη διάθεσή τους, προσπαθούν να βρουν φθηνότερες λύσεις τόσο στη νόµιµη όσο και στη µαύρη αγορά. Υπολογίζεται πως ένα πακέτο λαθραίων τσιγάρων πωλείται κατά µέσο όρο περίπου 1 ευρώ, όταν τα επώνυµα είναι το λιγότερο πάνω από 2 ευρώ και ως εκ τούτου αποτελεί ισχυρό κίνητρο ειδικά για τους νέους και άνεργους να στραφούν σε αυτά. Επαγγελµατίες του κλάδου επιρρίπτουν ευθύνες και στο κράτος, το οποίο -όπως λένε- δεν έχει δείξει την απαιτούµενη συνέπεια στην πάταξή του παρά τις εξαγγελίες και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε από κοινού µε φορείς του ιδιωτικού τοµέα. «Σήµερα, λαθραία πωλούνται “ελεύθερα” σε λαϊκές αγορές και πλατείες ακόµη και από το διαδίκτυο!», σηµειώνει µε έµφαση ο πρόεδρος της Ενωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας Κώστας Ιακώβου και καταγγέλλει ότι παρά τις επανειληµµένες διαµαρτυρίες περιπτερούχων οι αρµόδιες υπηρεσίες δεν κάνουν έγκαιρα τους αναγκαίους ελέγχους ή όταν προβαίνουν σε ελέγχους είναι αποσπασµατικοί, µε αποτέλεσµα οι λαθρέµποροι να συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο. Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωποι της πολιτείας υποστηρίζουν ότι οι διωκτικές αρχές δεν έχουν επαρκείς πόρους στη διάθεσή τους και εντοπίζουν τη γενεσιουργό αιτία του φαινοµένου, όχι µόνο στην κρίση και µείωση των εισοδηµάτων, αλλά και στα τεράστια κέρδη που αφήνει το λαθρεµπόριο στις εγκληµατικές οργανώσεις και στην ελλιπή ενηµέρωση της κοινής γνώµης για τις οικονοµικές και κοινωνικές του επιπτώσεις. Επιπτώσεις, υπάρχουν και στη δηµόσια υγεία, καθώς από έγγραφο µε επιστηµονικές αναλύσεις του Γενικού Χηµείου του Κράτους (Χηµική Υπηρεσία Σερρών), που εστάλη στη Γενική Γραµµατεία ∆ιαφάνειας, προκύπτει ότι σε λαθραία τσιγάρα διαπιστώθηκε υπέρβαση των νόµιµα αποδεκτών τιµών σε µονοξείδιο του άνθρακα µέχρι 100%, στην πίσσα 70% και τη νικοτίνη 15%. Συγκεκριµένα, διαπιστώθηκε ότι χρησιµοποιείται καπνός χαµηλής ποιότητας και συχνά µόνο απορρίµµατα (σκόνες και τρίµµατα) και άλλα άχρηστα παραπροϊόντα της καπνοβιοµηχανίας, µε συνέπεια να γίνεται απαραίτητη η χρήση χηµικών προσθέτων αγνώστου είδους και προέλευσης από τους παρασκευαστές των προϊόντων αυτών. Μάλιστα, τα λαθραία προϊόντα είναι συχνά επιβαρηµένα ακόµα και µε βαρέα µέταλλα, µη επιτρεπτά αγροτοχηµικά προϊόντα και ξένες ύλες, ενώ τα φίλτρα που χρησιµοποιούνται, συνήθως, είναι κατώτερης ποιότητας από αυτά των νόµιµων προϊόντων.

…Και 30 εκατ. ευρώ για στοχευµένα µικρά σχέδια βελτίωσης, κυρίως για την κτηνοτροφία!

«Ε

Γιώργος Κ.Ροζής giorgosrozis@yahoo.gr ργαζόµαστε για την αναζωογόνηση της υπαίθρου µε νέο αίµα» τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων κ. Μάξιµος Χαρακόπουλος σε συνάντηση που είχε µε το νέο προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ). Στη σύσκεψη από πλευράς ΠΕΝΑ µετείχαν: ο Ηλείος πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Νίκος Παυλονάσιος, ο γενικός γραµµατέας κ. Στέλιος Βογιατζής, ο ταµίας κ. Λεωνίδας Αρνίδης και οι συνεργάτες κκ. Χρήστος Τράντης και Ηλίας Κούγελος. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης το προεδρείο της ΠΕΝΑ παρουσίασε τους στόχους της Ένωσης, ενώ ζήτησε την αναβάθµιση της συνεργασίας µε το Υπουργείο και την ενεργότερη συµµετοχή τους

στη χάραξη της πολιτικής για τους νέους αγρότες. Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός, τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ τους παρότρυνε να καταθέσουν συγκεκριµένες προτάσεις στο ΥπΑΑΤ καθώς όπως είπε προσβλέπει σε στενότερη συνεργασία µαζί τους. Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε τα εξής: «Είχαµε µια ενδιαφέρουσα συζήτηση µε το νέο προεδρείο της ΠΕΝΑ. Στη Νέα ΚΑΠ οι νέοι αγρότες αναδεικνύονται σε πρωταγωνιστές της γεωργίας και της κτηνοτροφίας. Η ενίσχυση των νέων αγροτών είναι ευρωπαϊκός και όχι µόνο εθνικός στόχος. Μάλιστα, η νέα ΚΑΠ προβλέπει για πρώτη φορά τη δυνατότητα στα κράτη µέλη να ενισχύσουν µέσω µέτρου υποχρεωτικού χαρακτήρα τους νέους αγρότες µε ποσοστό επί του εθνικού δηµοσιονο-

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων Μάξιµος Χαρακόπουλος είχε χθες συνάντηση µε το νέο Ηλείο πρόεδρο και το διοικητικό συµβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών µικού φακέλου έως 2%. Ενηµέρωσα επίσης την ΠΕΝΑ για την πρόταση αναθεώρησης του τρέχοντος Προγράµµατος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 που κατατέθηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύµφωνα µε την

οποία προβλέπεται πρόγραµµα 100 εκατοµµυρίων ευρώ για την πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών, καθώς και 30 εκατοµµύρια ευρώ για στοχευµένα µικρά σχέδια βελτίωσης, κυρίως για την κτηνοτροφία. Θέλω για µια

Παράνοµη υλοτοµία στο δάσος της Κάπελης

Ο

Της Γαληνής Τσαρουχά

ρισµένοι ασυνείδητοι πολίτες συνεχίζουν ακάθεκτοι τις ενέργειές τους, αδιαφορώντας για την πρόκληση ανεπανόρθωτης ζηµιάς στο φυσικό περιβάλλον, βάζοντας πάνω απ’ όλα το οικονοµικό τους συµφέρον. Την περ. Παρασκευή, λίγο µετά τα µεσάνυχτα πραγµατοποιήθηκε ακόµα µία παράβαση του σχετικού νόµου για την λαθροϋλοτοµία. Το περιστατικό σηµειώθηκε στο δάσος της Κάπελης, στη Φολόη, όπου υλοτοµήθηκαν παρανόµως οκτώ τόνοι ξύλα (3 δέντρα). Σε µία από τις περιπολίες που διενεργήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριµένα στις 12.30, οι δασικοί υπάλληλοι «συνάντησαν» τους… τσιλιαδόρους, οι οποίοι φρόντιζαν να ενηµερώνουν τους υλοτόµους για την εξέλιξη της βραδιάς και την κίνηση στην περιοχή. Οι δράστες εγκατέλειψαν άµεσα την περιοχή, έπειτα από ειδοποίηση των τσιλιαδόρων. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δασικοί υπάλληλοι, παρέµειναν στο σηµείο που εντοπίστηκαν τα κοµµένα δέντρα και το Σάββατο το πρωί προέβησαν σε κατάσχεση, µε την µεταφορά και την απόθεσή τους στο ∆ασαρχείο Πύργου. Σύµφωνα µε τον ∆ασάρχη Πύργου, Παναγιώτη Λάττα, «καλό θα ήταν να µην προβαίνει κανείς σε αυτό τον τρόπο απόκτησης ξύλων αλλά να έρχεται στην υπηρεσία µας και να τα ζητά για την κάλυψη

Παναγιώτης Λάττας ∆ασάρχης Πύργου «Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα µέτρα ασφαλείας για την προστασία του δασικού συµπλέγµατος Φολόης. Θέλω να ενηµερώσω το κοινό και τους επίδοξους λαθροϋλοτόµους ότι τα µέτρα ασφαλείας και οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί. ∆εν µιλάµε πλέον για πταίσµατα αλλά για πληµµελήµατα και πιθανότατα για κακουργήµατα, ανάλογα µε το µέγεθος της ζηµιάς».

Ερευνώντας την περιοχή, οι δασικοί υπάλληλοι εντόπισαν οκτώ τόνους ξύλα (3 δέντρα), που υλοτοµήθηκαν παρανόµως από το δάσος της Κάπελης.

των ατοµικών του αναγκών. Από την πλευρά µας θα προσπαθούµε να καλύψουµε όσο µπορούµε την ζήτηση που υπάρχει. Όσοι συνεχίσουν κατ’ αυτό τον τρόπο µε σκοπό την εµπορία του ξύλου, να γνωρίζουν ότι θα είµαστε πολύ αυστηροί απέναντί τους». Οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη των δραστών και σύντοµα θα εντοπιστούν.

Αυστηρές οι ποινές!

Οι ισχύουσες νοµοθετικές ρυθµίσεις, αυστηροποιούν το θεσµικό πλαίσιο αντιµε-

• Κόπηκαν

τρία δέντρα οκτώ τόνων • Κατασχέθηκαν από το δασαρχείο

Γ. Σταµατόπουλος

Η Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Ετος Ιδρύσεως 1902

Ι∆ΙΟΚΤΗΣΙΑ ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ Ο.Ε. e-mail: wwww.patrisnews.com ww. patrisnews.com patrispy@otenet.gr patrispy @otenet.gr

Ιδρυτής (1902-1953) ∆ιευθυντής (1953-1994) Εκδότης – ∆ιευθυντής Οικονοµικός ∆ιευθυντής

•Υπεύθυνος Λογιστηρίου: •Τεχνικός υπεύθυνος: •Υπεύθυνος Τµήµατος πωλήσεων :

ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ∆. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ

ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΞΕΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-∆ΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Θεµιστοκλέους 13 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (Τ.Κ. 27100) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:5ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πύργου - Πατρών

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2621022549 2621032563 2621034855 FAX

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502 2621024059 2621026683 FAX ΑΘΛΗΤΙΚΟ 2621026203

∆ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621022549 ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621035338

ΑΜΑΛΙΑ∆Α •ΑΓΓΕΛΙΕΣ -∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Φιλικής Εταιρείας 19 τηλ. 26220-22123 • ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ: Τηλ.: 26220-22123

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: •Θανάσης Σπυρόπουλος•Νίκος ∆ουφεξής •Πάνος Αβραµόπουλος• Πέππας Κων/νος• Άβα Βαγγελάτου• Τάκης Αντωνακόπουλος• Θεόδωρος Ασηµακόπουλος• Ιωάννης Βορβίλας• Ειρήνη Βούλγαρη• Μιχαήλ Γκρίλλας• Βύρων ∆άβος• Στάθης ∆άγλαρης• Χαρίλαος ∆ηµητρακόπουλος• Νίκος ∆ηµητρίεφ• Νίκος ∆ιαµαντόπουλος• Βασίλης Κακόγιαννος• Βασίλης Καραβούλιας• π. Ευστάθιος Κολλάς• • Μιχαήλ Μπερκουτάκης• Ιωάννης Μπιλάλης• Γιάννης Νικολόπουλος• Βαγγέλης Πάλλας• Χρήστος Πλέσσας• Χρήστος Σαραντουλάκος• Ζωή Σπυροπούλου•Γιώργος Σταυρόπουλος• Βασίλης Τακτικός• Βασίλης Τσαµπούκας• Βασίλης Χριστακόπουλος• ∆ηµήτριος Μάλλιος • ∆ηµήτρης Λουκόπουλος ΚΩ∆. ΕΛΤΑ 1870 Αριθ. Σήµατος: 1 1 1 2 0 2 : Λ ε ω ν ί δ α ς Ε λ . Β α ρ ο υ ξ ή ς - Κ ω ν / ν ο ς Ε λ . Β α ρ ο υ ξ ή ς

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Απαγορεύεται η αναδηµοσίευση , η αναπαραγωγή ολική, µερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχοµένου της εφηµερίδας µε οποιονδήποτε τρόπο, µηχανικά, ηλεκτρονικά, φωτοτυπικά, ηχογραφήσεως ή άλλον, χωρίς προηγούµενη γραπτή άδεια του εκδότη Νόµοι 238/1970, 4301/1979, Ν. 100/1975, Ν.∆3585/1956 και 4254/1962 και κανόνες του ∆ιεθνούς ∆ικαίου.

∆ιανοµή Αθήνας: 6971887457 Αµαλιάδας: 26220 22123 Αλ φειούσας: 26210 71022 Αν δραβίδας: 26234 00236 Αρχ. Ο λυµπίας: 26240 23797 Βάρδας: 26230 71417 Βαρθολοµιού: 26230 42747 Γαστούνη: 26230 32933 Γαστούνη: 26230 33238

Επιταλίου: 26210 71243 Ζαχάρως: 26250 31405 Κάστρο: 2623095215 Κρέστενας: 26250 24140 Κυλλήνης: 26230 92287 Λάλα: 26240 41213 Λεχαινών: 26230 22219 Μυρσ ίνη: 26230 22109 Nεοχώρι: 2623094210 Τραγανού: 26230 61015

ΟΛΥΜ ΠΙΑΚΗ ΡΑ∆ ΙΟΦΩΝ ΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ο ΡΤ TV Ο ΡΤ FM ΞΆΝΘΟΥ 1 ΠΎΡΓΟΣ 27 100 - ΤΗΛ.: 26210 36041-2, FAX: 26210 36043 e-mail info @ort.gr site www.ort.gr

Στείλτε τις απόψεις και τις καταγγελίες σας στο patrispy@otenet.gr

ακόµη φορά να τονίσω ότι εργαζόµαστε για την αναζωογόνηση της υπαίθρου µε νέο αίµα. Το µέλλον της πρωτογενούς µας παραγωγής ταυτίζεται µε το µέλλον των νέων ανθρώπων που στρέφονται σε αυτή».

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΛΑΡΥΓΓΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ χωρίς σφυρίγµατα χωρίς προβλήµατα µε καθαρούς ήχους • Βοηθήµατα για άτοµα µε προβλήµατα ακοής • Ασύρµατα ακουστικά τηλεόρασης • Ειδικές τηλεφωνικές συσκευές

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ

Μανωλοπούλου 1, 27100, Πύργος - Τηλ.: 26210.26800

τώπισης της λαθροϋλοτοµίας και της παράνοµης διακίνησης ξυλείας. Συγκεκριµένα, τα αδικήµατα που προκαλούν ζηµιά έως 200 ευρώ (από 600 που ήταν), τιµωρούνται σε βαθµό πταίσµατος, ενώ µε την υπέρβαση του ποσού, πλέον τιµωρούνται σε βαθµό πληµµελήµατος. Επίσης, µετατρέπονται σε κακούργηµα τα αδικήµατα εκείνα που προκαλούν στο δάσος ζηµιά που υπερβαίνει τις δέκα χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, προβλέπεται επιβολή προστίµου ανά µονάδα µέτρησης της παρανόµως υλοτοµηθείσας ή µεταφερόµενης ξυλείας. Σύµφωνα µε την υφιστάµενη νοµοθεσία, προβλέπεται η κατάσχεση όχι µόνο των µεταφορικών µέσων που χρησιµοποιήθηκαν κατά την παράνοµη υλοτοµία και µεταφορά αλλά, επιπλέον, τόσο της άδειας κυκλοφορίας όσο και του διπλώµατος οδήγησης του οδηγού.


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

6 ΡΕΠΟΡΤΑΖ Έγινε η τεχνική συνάντηση πριν από την ηµερίδα για τις πυρόπληκτες περιοχές

Ο Παν/της Πλατανιάς εκπροσώπησε την Περιφέρεια στην τεχνική συνάντηση µε τους ερευνητές-εισηγητές της ηµερίδας

Πραγµατοποιήθηκε χθες το απόγευµα στο Μικρό Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας η τεχνική συνάντηση του έργου «Ερευνα για τις µορφές κοινωνικού αποκλεισµού στις πυρόπληκτες περιοχές του Νοµού Ηλείας» ενόψει της σχετικής ηµερίδας που διεξάγεται σήµερα το πρωί στο Μεγάλο Συνεδριακό Κέντρο του ∆ιοικητηρίου. Το «παρών» έδωσαν οι εισηγητές της ηµερίδας, ενώ από την Περιφέρεια εκπροσώπηκε ο περιφερειακός σύµβουλος Παναγιώτης Πλατανιάς.

Οι κάτοικοι του πρώην δήµου Ιάρδανου διαµαρτυρήθηκαν έντονα για τους αυξηµένους λογαριασµούς του νερού.

Κεραία και νερό...

Η

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com

Θα ανακατασκευαστεί αλλά... αργότερα η Πατρών- Πύργου Τι είπε ο Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων Στράτος Σιµόπουλος για την πορεία των έργων

κεραία που πρόκειται να τοποθετηθεί στην περιοχ ή του Επιταλίου, α λλά και οι αυξηµένοι λογαριασµοί που έχουν σταλεί στα χωριά του πρώην δήµου Ιάρδανου, ήταν τα δύο βασικά θέµατα που α πασχ όλησαν την περισσότερη ώ ρα του δηµοτικού συµβουλίου Πύργου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνεδρίασης στο Λάτσειο ∆ηµοτικό Μέγαρο.

Η κυβέρνηση δεν εγκαταλείπει το τµήµα της “Ολυµπίας Οδού” από την Πάτρα έως τον Πύργο. Απλώς, µεταθέτει το έργο αυτό για... αργότερα. Ο Γενικός Γραµµατέας ∆ηµοσίων Έργων Στράτος Σιµόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφηµερίδα «Ελευθεροτυπία» µιλά για τον σχεδιασµό της κυβέρνησης χωρίς, ωστόσο, να δεσµεύεται πόσο µακρινό είναι αυτό το... “αργότερα”. Συγκεκριµένα αναφέρει τα εξής: «Ο αρχικός σχεδιασµός υλοποιείται. Τα δύο έργα της Ολυµπίας Οδού και του άξονα Μαλιακός - Κλειδί εκτελούνται, αλλά είναι λογικό, έπειτα από µια µεγάλη φάση ακινησίας, να απαιτούνται ορισµένοι µήνες, ώστε να έχουµε πλήρη επανεκκίνηση. Για τους δύο υπόλοιπους άξονες αναµένουµε την επιτυχή κατάληξη των συζητήσεων παραχωρησιούχων και τραπεζών, ώστε και εκεί να έχουµε επανεκκίνηση. Τονίζω επίσης ότι δεν έχουµε περικοπή αντικειµένου, αλλά µετάθεση τµηµάτων στο επόµενο χρηµατοδοτικό πλαίσιο. Πρόκειται για τα τµήµατα Πάτρα Πύργος, Λαµία - Ξυνιάδα και Τρίκαλα - Εγνατία”.

Η χθεσινή συνεδρίαση, που στάθηκε πιο πολύ, στο θέµα των λογαριασµών της ∆ΕΥΑ Πύργου, οι οποίοι έχουν φτάσει στα νοικοκυριά του πρώην δήµου Ιάρδανου µε καθυστέρηση δυόµισι ετών (!) και σαφώς µε τιµή αρκετά αυξηµένη, περιελάµβανε πολλές φορές, εντάσεις και λογοµαχίες µεταξύ αντιδηµάρχων, δηµοτικών συµβούλων, καθώς και του δηµάρχου Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλου µε αντιπροσωπεία των κατοίκων της περιοχής που βρέθηκαν στο χώρο του δηµοτικού συµβουλίου Πύργου µε σκοπό να διαµαρτυρηθούν για το πρόβληµα που αντιµετωπίζουν.

Αθωωτική απόφαση για Αηδόνη και συµβούλους

Η συνεδρίαση, ξεκίνησε µε το εκτός ηµερησίας διάταξης θέµα, που αφορά την τοποθέτηση της κεραίας στο Επιτάλιο, για το οποίο το δηµοτικό συµβούλιο οµόφωνα αποφάσισε να συµπαρασταθεί στους κατοίκους της περιοχής, αντιπροσωπεία των οποίων βρισκόταν χθες στο χώρο της συνεδρίασης, ενώ αποφασίστηκε επίσης να ζητηθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και ∆ικτύων η καταγραφή των κεραιών που λειτουργούν σε όλο τον δήµο. Παράλληλα, ο κ. Καννής, τόνισε

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριµελούς Πληµµελειοδικείου Πύργου, για την υπόθεση της κατανοµής των χρηµάτων που είχαν δοθεί στον δήµο Αρχαίας Ολυµπίας, µε σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των πυρόπληκτων κατοίκων και που τελικά, σύµφωνα µε καταγγελίες, δόθηκαν για την κάλυψη άλλων αναγκών του δήµου, µε απόφαση δηµοτικού συµβουλίου. Η συγκεκριµένη απόφαση εκδικάστηκε χθες το πρωί στα ∆ικαστήρια του Πύργου ενώ στο εδώλιο του κατηγορουµένου, κάθισαν, ο τότε δήµαρχος, Γιώργος Αηδόνης και οι δηµοτικοί σύµβουλοι που εκείνη την περίοδο, λίγο µετά τις φωτιές του Αυγούστου του 2007, είχαν ψηφίσει θετικά, σύµφωνα πάντα µε την καταγγελία, τα χρήµατα που δόθηκαν για τους πυρόπληκτους κατοίκους, να διατεθούν στην πληρωµή άλλων ανεξόφλητων λογαριασµών του δήµου Αρχαίας Ολυµπίας. Κατά την ακροαµατική διαδικασία, οι µάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν, µεταξύ αυτών και ο δήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας, Θύµιος Κοτζιάς, παρουσίασαν τις εξελίξεις αλλά και στοιχεία για την τότε απόφαση του δηµοτικού συµβουλίου ενώ το Τριµελές Πληµµελειοδικείο Πύργου, λίγο µετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων αλλά και την αγόρευση της Εισαγγελέως της έδρας, προχώρησε στην έκδοση της αθωωτικής απόφασης για την παραπάνω υπόθεση, επισηµαίνοντας πως δεν τίθεται θέµα απιστίας του τότε δηµοτικού συµβουλίου Αρχαίας Ολυµπίας, για την διάθεση των χρηµάτων που προορίζονταν για πυρόπληκτες ανάγκες. Π.ΓΙΑΚ.

ΠΑΤΡΩΝ- ΠΥΡΓΟΥ

Με δυσχέρεια η κυκλοφορία λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης Με µικρή δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Πατρών-Πύργου στο ύψος των Βραχνέικων εξαιτίας έργων ασφαλτόστρωσης. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις ειδικές σηµάνσεις. Περίπου στο ίδιο ύψος, άλλα συνεργεία πραγµατοποιούν εργασίες κοπής ξερών χόρτων στα πρανή της εθνικής οδού, για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών

Για την κεραία στο Επιτάλιο

πως το δηµοτικό συµβούλιο αναλαµβάνει τη δικαστική κάλυψη των κατοίκων σε περίπτωση που χρειαστεί ενώ µε οµόφωνη απόφαση το Σώµα του δηµοτικού συµβουλίου ζήτησε τη διακοπή των όποιων εργασιών γίνονται στο σηµείο. Κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέµατος απόψεις εξέφρασαν ο αντιδήµαρχος Βασίλης Παναγόπουλος, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γαβρίλης Λιατσής, ο Πέτρος Καπαρέλης και ο

ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣ Η ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕ ∆ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΤΙΚΟ Υ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Αρκετές φορές η ένταση χαρακτήρισε τη συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου.

Γιάννης Σεφερλής µε τον δήµαρχο Πύργου, Μάκη Παρασκευτόπουλο να τονίζει πως πρέπει να ζητηθεί η άποψη του Πολυτεχνείου και του ∆ηµόκριτου ώστε να ελεγχθούν οι κεραίες και να απαντηθεί σε πόση απόσταση µπορούν να τοποθετούνται.

Σοβαρό το πρόβληµα µε το νερό

Εντάσεις και λογοµαχίες, ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέµατος για τους φουσκωµένους λογαριασµούς του πρώην δήµου Ιάρδανου, µε τους κατοίκους που βρέθηκαν εκεί να θεωρούν τον δήµο Πύργου, υπεύθυνο για το πρόβληµα που έχει προκύψει ζητώντας να επιλυθεί άµεσα το ζήτηµα και να µην χρειαστεί να πληρώσουν υπέρογκα

Ο πρόεδρος της ∆ΕΥΑ Πύργου, Γιάννης Βαρελάς, επεσήµανε πως οι λογαριασµοί είναι από το έτος 2011 και δεν έχουν πληρωθεί.

ποσά για λογαριασµούς που δεν γνωρίζουν από πού προέρχονται. Όπως εξήγησε ο πρόεδρος της ∆ΕΥΑΠ, Γιάννης Βαρελάς, οι λογαριασµοί αυτοί αφορούν ποσά από το έτος 2011 που δεν έχουν πληρωθεί στη ∆ΕΥΑΠ ενώ τόνισε πως οι κάτοικοι είχαν δέκα µήνες περιθώριο για διακανονισµό που δεν έγινε.

«Υπολειτουργούσε η υπηρεσία»

Ειλικρινής από τη θέση του αντιδηµάρχου, στάθηκε ο Λάµπης Αριστειδόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε κατά τη συζήτηση των λογαριαµών του πρώην δήµου Ιάρδανου, πως για δυόµισι χρόνια η ∆ΕΥΑΠ δεν είχε εισπράξει λογαριασµούς – αφού δεν τους έστελνε – επειδή υπολειτουργούσε η υπηρεσία. Αυτό ήταν που προκάλεσε την έντονη αντί-

Ο Γιώργος Ανδριόλας, ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Αριστειδόπουλο, για το θέµα µε την καθυστέρηση της έκδοσης λογαριασµών της ∆ΕΥΑ και από τον δήµαρχο Πύργου, να γίνει Ε∆Ε στους πρώην δήµους Ιάρδανου και Βώλακα.

Με την παρουσία κατοίκων του Επιταλίου και του πρώην δήµου Ιάρδανου, έγινε χθες η συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου.

δραση του δηµάρχου Πύργου, Μάκη Παρασκευόπουλου καθώς και τις έντονες αντιδράσεις του δηµοτικού συµβούλου, Γιώργου Ανδριόλα, που ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Αριστειδόπουλο για την καθυστέρηση πληρωµής από την ∆ΕΥΑΠ ενώ ζήτησε από τον δήµαρχο του Πύργου, να κάνει Ε∆Ε τόσο στον πρώην δήµο Ιάρδανου όσο και στον πρώην δήµο Βώλακος για το θέµα της µεγάλης καθυστέρησης αποστολής των λογαριασµών της

∆ΕΥΑΠ, που επί δυόµισι χρόνια δεν έφταναν στα χέρια των κατοίκων. Ο δήµαρχος Πύργου, για το συγκεκριµένο ζήτηµα επεσήµανε πως είναι καθήκον και υποχρέωση του δήµου κάθε παράπονο να ελεγχθεί και τόνισε πως η ∆ΕΥΑ Πύργου, µε εντολή του δηµοτικού συµβουλίου θα ελέγξει τις αποδείξεις εκείνες που έχουν εκδοθεί και οι οποίες αφορούν τα υψηλά ποσά των λογαριασµών. Επίσης ο κ. Παρασκευόπουλος, που

βρέθηκε σε αντιπαράθεση µε τους κατοίκους των χωριών του πρώην δήµου Ιάρδανου, επεσήµανε πως ήδη έχει δηµοπρατηθεί έργο 3 εκατ. ευρώ για το νερό του Ερυµάνθου το οποίο αναµένεται να ξεκινήσει σε 15 µέρες στην περιοχή του Ιάρδανου. Να σηµειωθεί πως το δηµοτικό συµβούλιο Πύργου, έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε ολοκληρώσει τη συνεδρίασή του.

Θα τοποθετηθούν(;) τελικά καντίνες... ∆

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com

έκα είναι τελικά οι χώροι αιγιαλού και παραλίας στους οποίους θα τοποθετηθούν καντίνες και που χθες το πρωί, «έκλεισαν» µε την κατάθεση των προσφορών στη δηµοπρασία που έγινε στο δηµαρχείο του Πύργου.

Κατά τη διάρκεια της δηµοπρασίας που επαναλήφθηκε χθες, καθώς την προηγούµενη φορά ο διαγωνισµός απέβη άγονος για ένα συγκεκριµένο σηµείο, υπήρξαν µόλις δέκα προσφορές από τις δώδεκα θέσεις που συµµετείχαν στη δηµοπρασία, µε τους ιδιώτες να παρουσιάζονται καταθέτοντας τις προσφορές τους

θήσει να βρει τρόπο ώστε ξαπλώστρες και καντίνες να βρίσκονται στα ίδια σηµεία αιγιαλού και παραλίας, πάντα σύµφωνα µε την απόφαση του υπουργείου και προκειµένου να εξελιχθεί η καλοκαιρινή περίοδος που αποµένει ισορροπηµένα ως προς τη λειτουργία τους.

στην αρµόδια επιτροπή στο Πολύκεντρο.

Το παραπάνω ωστόσο, έχει ως αποτέλεσµα οι δώδεκα χώροι που αρχικά είχαν δηµοπρατηθεί αφενός µεν να µειωθούν για τη χρήση των καντινών και αφετέρου, κάποιοι άλλοι χώροι να µείνουν µόνο µε ξαπλώστρες (!), µε δεδοµένο πως χθες δεν εµφανίστηκαν να πλειοδοτήσουν οι ιδιώτες για τις θέσεις «Καβούρι Γιαννιτσοχωρίου» και «Πλάκες Κατακόλου», σηµεία για τα οποία έχουν δοθεί, σύµφωνα µε πληροφορίες, εγγυητικές την περασµένη φορά για την τοποθέτηση ξαπλωστρών. Πηγές του δήµου Πύργου, επισηµαίνουν πως και σε αυτή την περίπτωση, ο δήµος θα προσπα-

∆έκα είναι οι χώροι που δηµοπρατήθηκαν χθες για την τοποθέτηση καντινών, ενώ, υπάρχουν χώροι παραλίας που διαθέτουν µέχρι στιγµής µόνο ξαπλώστρες.

Επίσης να σηµειωθεί πως σήµερα το πρωί, αναµένεται να πραγµατοποιηθεί ακόµα µια δηµοπρασία στο Πολύκεντρο για τις θέσεις «Σπιάντζα» και «Καβούρι Σκουροχωρίου» για τις οποίες την προηγούµενη Τρίτη δεν είχαν κατατεθεί προσφορές για την τοποθέτηση ξαπλωστρών από ιδιώτες, σε αντίθεση µε την κατάθεση προσφορών για την τοποθέτηση καντινών στα παραπάνω σηµεία.


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 7

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»

«Μας οδηγούν σε διάλυση και εξαθλίωση...» • Αναταραχή και «λουκέτα» στους ∆ήµους φέρνει η κατάργηση δηµ. αστυνοµίας και η απόλυση σχολικών φυλάκων και καθαριστριών

«Λ

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ giakoumelou@gmail.com ουκέτο» στις υπηρεσίες του δήµου Πύργου για 24 ώρες ήταν η απάντηση των υπαλλήλων, ύστερα από την απόφαση της ΚΕ∆Ε στο έκτακτο διοικητικό της συµβούλιο µε αφορµή τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την κατάργηση της δηµοτικής αστυνοµίας και τη θέση σε καθεστώς διαθεσιµότητας των δηµοτικών αστυνοµικών και των σχολικών φυλάκων.

Χθες το πρωί, οι δηµοτικοί υπάλληλοι του δήµου Πύργου, συγκεντρώθηκαν στο χώρο του δηµαρχείου στην οδό Τάκη Πετροπούλου, όπου και διαµαρτυρήθηκαν για τις νέες εξαγγελίες της Κυβέρνησης ενώ τόνισαν πως είναι αποφασισµένοι να προσφύγουν στα ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαστήρια κατά των παραπάνω αποφάσεων. Όπως τόνισαν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» οι εκπρόσωποι των σωµατείων των υπαλλήλων του δήµου Πύργου και των ΟΤΑ του Νοµού Ηλείας, εκείνο που προσπαθεί η Κυβέρνηση είναι να τροµοκρατήσει, να διαιρέσει και να οδηγήσει χιλιάδες εργαζόµενους στην απόλυση και την εξαθλίωση, ενώ σηµείωσαν πως η κατάργηση της δηµοτικής αστυνοµίας και η απόλυση σχολικών φυλάκων και καθαριστριών από τα σχολεία, αποτελεί «πραξικοπηµατική απόφαση» και «συνταγµατική εκτροπή». «Η απόλυτη έλλειψη υποτυπώδους σχεδιασµού, η πλήρης διάλυση των δηµόσιων υπηρεσιών και η απόλυτη δουλικότητα των εκπροσώπων

του λαού στους δανειστές είναι η µόνη σκληρή πραγµατικότητα. Η δηµοτική αστυνοµία είναι ένας θεσµός που το ίδιο το κράτος δηµιούργησε προσέλαβε προσωπικό µε αξιοκρατικά κριτήρια µέσω ΑΣΕΠ και ξαφνικά τον κρίνει ως πλεονασµατικό καταστρέφοντας τα όνειορα και τις προσδοκίες νέων ανθρώπων που ξεκίνησαν τη ζωή τους και έφτιαξαν τις οικογένειές τους στηριζόµενοι στην εργασία τους», επεσήµανε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζοµένων στον δήµο Πύργου, Χρήστος Γαρύφαλλος. «Συνολικές και δυναµικές αντιδράσεις» Επίσης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο κ. Γαρύφαλος, οι υπάλληλοι είναι έτοιµοι να αντιδράσουν συνολικά και δυναµικά ώστε να µην καταργηθεί καµία υπηρεσία στους ΟΤΑ και να εξασφαλιστεί το προσωπικό των υπηρεσιών της δηµοτικής αστυνοµίας, των σχολικών φυλάκων και των καθαριστριών. «∆εν θα τους επιτρέψουµε να

Οι δηµοτικοί υπάλληλοι, είπαν «όχι» στην κατάργηση της δηµοτικής αστυνοµίας και στην απόλυση σχολικών φυλάκων χθες το πρωί, ύστερα από απόφαση της ΚΕ∆Ε.

«∆εν θα επιτρέψουµε να οδηγήσουν τους ΟΤΑ στη διάλυση», ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζοµένων στο δήµο Πύργου, Χ. Γαρύφαλος.

Η πρόεδρος του συλλόγου ΟΤΑ Ν. Ηλείας, Αντωνία Παπανικολάου τόνισε πως οι εργαζόµενοι στην Τ.Αυτοδιοίκηση δεν είναι εύκολος στόχος.

µας οδηγήσουν στην απόλυση και την ανεργία και τους ΟΤΑ στη διάλυση», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Γαρύφαλος. Από την πλευρά της η πρόεδρος

του συλλόγου των υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Ηλείας, Αντωνία Παπανικολάου επεσήµανε ότι: «Θεωρούν προφανώς ότι οι εργαζόµενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι εύκολος στόχος.

Στο δηµαρχείο του Πύργου, συγκεντρώθηκαν χθες οι υπάλληλοι θέλοντας να διαµαρτυρηθούν για τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης.

Πρέπει να τους αποδείξουµε ότι δεν είµαστε και αυτό που θέλουµε να ξέρουµε είναι µε όλα αυτά τα µέτρα λύνεται κάποιο θέµα; Σταµατά το έλλειµµα χρέους; Σταµατά η ανερ-

γία; Παίρνει άνθηση και ανάκαµψη η οικονοµία της χώρας ή ο ιδιωτικός τοµέας; Ας µας πουν τι λύνουν µε αυτές τις κινήσεις».

∆ΙΑΡΚΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Ε

Θύελλα αντιδράσεων

κ νέου συνάντηση µε την ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης θα πραγµατοποιήσει σήµερα το πρωί η ΚΕ∆Ε, προκειµένου να επιλυθούν τα ζητήµατα που προκύπτουν από τη διαθεσιµότητα των 3.500 δηµοτικών αστυνοµικών και των 2.200 σχολικών φυλάκων. Χθες το µεσηµέρι, πραγµατοποιήθηκε µεγαλειώδης πορεία διαµαρτυρίας στην Αθήνα, στην οποία συµµετείχαν και ∆ηµοτικοί Αστυνοµικοί από την Αρχαία Ολυµπία και τον Πύργο. Στο πλευρό τους βρέθηκαν ο πρόεδρος του ∆ηµ. Συµβουλίου Αρχαίας Ολυµπίας Θεόδωρος Παπαηλιού και ο Αντιδήµαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος, Η απόφαση της Κυβέρνησης για την ένταξη των δηµοτικών υπαλλήλων στο πρόγραµµα κινητικότητας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι δήµοι παρέµειναν κλειστοί χθες, µε εξαίρεση τις κοινωνικο - προνοιακές δοµές, όπως αποφάσισε το ∆.Σ της Κεντρικής Ένωσης ∆ήµων Ελλάδας (ΚΕ∆Ε) στην έκτακτη συνεδρίαση της Κυριακής, ενώ χιλιάδες δηµοτικοί και δηµόσιοι υπάλληλοι, βγήκαν στο δρόµο χθες το πρωί διαµαρτυρόµενοι για την άδικη απόφαση της κυβέρνησης σε βάρος τους. Η πορεία διαµαρτυρίας ξεκίνησε από την πλατεία Καραϊσκάκη µε προορισµό το υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και από εκεί στο υπουργείο Εσωτερικών. Χιλιάδες ένστολοι δηµοτικοί αστυνοµικοί, κάποιοι µε τα οχήµατα και τις µοτοσικλέτες τους, σχολικοί φύλακες, καθαρίστριες, εκπαιδευτικοί και άλλοι δηµοτικοί και δηµόσιοι υπάλληλοι, ξεκίνησαν µια µεγαλειώδη πορεία διαµαρτυρίας από την Πλατεία Καραϊσκάκη µε προορισµό το υπουργείο ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και από εκεί στο υπουργείο Εσωτερικών. Στις κινητοποιήσεις συµµετείχαν 6 ∆ηµοτικοί Αστυνοµικοί που υπηρετούν στον ∆ήµο Αρχαίας Ολυµπίας και 12 που υπηρετούν στον ∆ήµο Πύργο, έχοντας

Αποδυνάµωση των δήµων

Στις κινητοποιήσεις συµµετείχαν και δηµοτικοί αστυνοµικοί από τους δήµους Πύργου και Αρχαίας Ολυµπίας. Μαζί τους στην Αθήνα ταξίδεψε ο αντιδήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας Πέτρος Γιαννακόπουλος και εκεί συνάντησαν και τον πρόεδρο ∆ηµ. Συµβουλίου Θεόδωρο Παπαηλιού.

στο πλευρό τους τον αρµόδιο για την λειτουργία της ∆ηµοτικής Αστυνοµίας αντιδήµαρχο Πέτρο Γιαννακόπουλο καθώς και τον πρόεδρο του ∆ηµ. Συµβουλίου Θεόδωρο Παπαηλιού. Σήµερα η νέα συνάντηση Εκεί, το προεδρείο της ΚΕ∆Ε και εκπρόσωποι των παραπάνω εργαζοµένων συναντήθηκε µε τις ηγεσίες των υπουργείων Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ένωσης Κώστας Ασκούνης επιβεβαίωσε πως στα τέλη Ιουλίου

Από τη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕ∆Ε και της ΠΟΕ-ΟΤΑ µε τους Υπουργούς Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης Κυριάκο Μητσοτάκη για την κινητικότητα και τις απολύσεις των ∆ηµοσίων Υπαλλήλων και µετακίνηση των ∆ηµοτικών Αστυνοµικών στην αστυνοµία.

µε τη λειτουργία της ∆ηµοτικής Αστυνοµίας. Οι υπόλοιποι υπάλληλοι που θα βγουν σε διαθεσιµότητα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα προκύψουν από την αξιολόγηση των δήµων.

Από την πορεία διαµαρτυρίας που πραγµατοποιήθηκε χθες το πρωί στην Αθήνα.

βγαίνουν σε διαθεσιµότητα 2.200 σχολικοί φύλακες και στα τέλη Σεπτεµβρίου 3.500 δηµοτικοί αστυνόµοι. Στη νέα συνάντηση, που θα πραγµατοποιηθεί σήµερα το πρωί,

θα συζητηθεί µε ποιους τρόπους θα αναπληρωθούν οι αρµοδιότητες των σχολικών φυλάκων και των δηµοτικών αστυνόµων, αλλά και η αναπλήρωση των εσόδων που προκύπτουν για τους δήµους

Σηµαντικό το έργο τους Μιλώντας στην εφηµ. «Πατρίς» ο πρόεδρος του Σωµατείου ∆ηµοτικών Αστυνοµικών Ν. Ηλείας Βάκης Κολόκας, σηµείωσε πως η απόφαση αυτή τους έπιασε εξ απήνης καθώς υπολόγιζαν στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης για την διατήρηση των εργαζοµένων που έχουν προσληφθεί µε αξιοκρατικούς τρόπους, στις θέσεις τους. «…Εµείς έχουµε προσληφθεί µέσω ΑΣΕΠ, µε αυστηρά κριτήρια και όρους, είµαστε κάτοχοι πτυχίων µεταδευτεροβάθµιας ή τριτοβάθµιας εκπαίδευσης και έχουµε εκπαιδευτεί ειδικά γι’ αυτές τις θέσεις. Επίσης,

έχουµε 29 αρµοδιότητες από τους δήµους, για τους οποίους αποτελούµε πηγή εσόδων και όχι βάρος, ενώ η απουσία µας από τους δρόµους θα έχει άµεσες συνέπειες στην εύρυθµη λειτουργία τους, τόσο σε κυκλοφοριακό επίπεδο όσο και στην εικόνα τους». Από την πλευρά του ο αντιδήµαρχος Πέτρος Γιαννακόπουλος, σηµείωσε ότι ο δήµος και ο ίδιος προσωπικά στηρίζει την προσπάθεια και τον αγώνα των δηµοτικών αστυνοµικών, τονίζοντας ότι ο δήµος δεν είναι διατεθειµένος να αποµακρύνει τους εργαζόµενους του. Σηµείωσε ότι έχουν προσληφθεί µε αδιάβλητες διαδικασίες, χαρακτήρισε «πολύτιµο» το έργο τους και κάλεσε την κυβέρνηση να επανεξετάσει την άδικη όπως είπε - απόφαση που φαίνεται πως έχει ληφθεί «εν µια νυκτί». Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)

Για αποδυνάµωση των δήµων και αύξηση της ανεργίας, µίλησε χθες ο δήµαρχος του Πύργου, Μάκης Παρασκευόπουλος, µε αφορµή τις τελευταίες εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τη διάλυση της δηµοτικής αστυνοµίας και των σχολικών φυλάκων. Ο κ. Παρασκευόπουλος, πιο συγκεκριµένα ανέφερε ότι: «Η Κυβέρνηση παρασύρεται σε µια νέα αδιέξοδη δίνη. Οι δήµοι επιλέγονται για ακόµη µια φορά ως ο αδύναµος κρίκος του δηµόσιου φορέα. Αν και δαπανούν ποσοστό κάτω του 2% του συνολικού κρατικού προϋπολογισµού, αν και οι µειώσεις των κρατικών επιχορηγήσεων έχουν ξεπεράσει το 60% από τα επίπεδα του 2010, στοχοποιούνται και πάλι. Οι µεταρρυθµίσεις θα ήταν στη σωστή κατεύθυνση αν οδηγούσαν σε υγιείς ισχυρούς δήµους µε ουσιαστική µεταφορά τοµέων της δηµόσιας εξουσίας και πόρων. Η διάλυση της δηµοτικής αστυνοµίας και των σχολικών φυλάκων οδηγεί στην αποδυνάµωση των δήµων και προσθέτει στις στρατιές των ανέργων χιλιάδες νέους, χωρίς να λύνει κανένα πρόβληµα. Η σωστή κατεύθυνση θα ήταν η δυνατότητα µετεκπαίδευσης των δηµοτικών αστυνόµων, ώστε να ασκούν πέραν των καθηκόντων που έχουν σήµερα και διευρυµένα καθήκοντα ουσιαστικής αστυνοµικής εξουσίας. Το ίδιο ισχύει, σε αντίστοιχες περιπτώσεις και για τους σχολικούς φύλακες. Το όραµα των ισχυρών δήµων-µικρών κυβερνήσεων αποτελεί σήµερα τραγική ειρωνεία και χλεύη. Είναι πια ολοφάνερο ότι η Κυβέρνηση δεν µπορεί να αντιληφθεί τη σηµασία που έχει για την κοινωνική συνοχή και την ανάπτυξη η αποκεντρωµένη δηµοκρατική εξουσία των δήµων. Για το πολιτικό σύστηµα και την Κυβέρνηση οι σχέσεις κεντρικού κράτους και αυτοδιοίκησης παραµένουν σχέσεις αντιπαλότητας και διεκδίκησης του ίδιου ζωτικού χώρου εξουσίας. Τα όρια της ανοχής και αντοχής της αυτοδιοίκησης έχουν εξαντληθεί. Η αυτοδιοίκηση καλείται να αναλάβει και να διαδραµατίσει τον ιστορικό της ρόλο».


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

8 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ

Περίµεναν µισή ώρα το ασθενοφόρο Σοβαρά τραυµατίστηκε χθες το απόγευµα ο 40χρονος Κ. Κ. από τον Άγιο Ιωάννη Πύργου, όταν η µοτοσικλέτα που οδηγούσε λίγο πριν την διασταύρωση προς Αγ. Ανδρέα, στο δρόµο Κορακοχωρίου, επέπεσε σε προπορευόµενο ποδήλατο, ενώ ο ποδηλάτης, που φορούσε κράνος γλίτωσε µε ελαφρές εκδορές. Εκείνο όµως που προκάλεσε την αναστάτωση των περαστικών ήταν το γεγονός ότι ο µοτοσυκλετιστής βρισκόταν αιµόφυρ-

τος στην άσφαλτο επί µισή ώρα (!!!) περίπου γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Σύµφωνα µε πληροφορίες, το µοναδικό ασθενοφόρο βρισκόταν στην Αµαλιάδα. Όπως έγινε γνωστό ο µοτοσυκλετιστής πήγαινε προς τον Άγιο Ανδρέα και προφανώς δεν αντελήφθη έγκαιρα τον προπορευόµενο ποδηλάτη µε συνέπεια να πέσει επάνω του. Ο ποδηλάτης πάντως έπεσε στα χορτάρια που βρίσκονται στο πρανές του οδοστρώµατος και γλίτωσε.

«Τον είδα να σκάει µε δύναµη στην άσφαλτο και έµεινε ακίνητος στο σηµείο της πτώσης του» είπε στην εφ. «Πατρίς» ο ποδηλάτης και συνέχισε «παρ’ όλο που κι εγώ είχα τραυµατιστεί, φοβήθηκα για τη ζωή του. Του κρατούσα το κεφάλι για να µην ακουµπάει στο οδόστρωµα και του µιλούσα για να του δώσω κουράγιο». Στον τόπο του ατυχήµατος έσπευσε η Τροχαία Πύργου, που διενήργησε και τις σχετικές ανακρίσεις.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩ∆ΙΑ ΜΕ«ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ» ΕΝΑΝ 56ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟ

Έβαλε φωτιά στα αδέλφια του… • Χαροπαλεύει ένας 40χρονος ενώ εγκαύµατα υπέστη και ο δράστης

EΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟ!

Παρ’ ολίγο θύµα έγκυος γυναίκα!

Τροχαίο ατύχηµα σηµειώθηκε χθες το απόγευµα στην Ε.Ο. Πύργου-Kυπαρισσίας στο ύψος του Καλλικώµου. Αγροτικό αυτοκίνητο κινούµενο επί της Εθνικής Οδού, ερχόµενο από Πύργο, επιχειρούσε να στρίψει αριστερά προς τη βοηθητική είσοδο του χωριού, όταν συγκρούστηκε µε λευκό «φορτηγάκι» το οποίο κινείτο επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας µε κατεύθυνση προς τον Πύργο. Από τη σύγκρουση το λευκό όχηµα εξετράπη της πορείας του δεξιά του οδοστρώµατος και κατέληξε σε αγροτική έκταση. Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφ. Πατρίς, ο οδηγός του είχε αντιληφθεί το άλλο όχηµα και προσπάθησε να το αποφύγει, χωρίς ωστόσο αυτό να καταστεί δυνατό. Το... ευτύχηµα από το περιστατικό ήταν ότι δεν τραυµατίστηκε κανένας. Στο αγροτικό όχηµα, συνοδηγός ήταν η έγκυος σύζυγος του οδηγού, η οποία -εκτός του ότι ταράχτηκε προσωρινά- είναι καλά στην υγεία της. Στο σηµείο βρέθηκε η Τροχαία, ενώ στο σηµείο βρέθηκε ασθενοφόρο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να µεταφέρει κάποιον στο νοσοκοµείο. Σηµειώνεται ότι είναι το τρίτο τροχαίο που σηµειώνεται στην περιοχή του Καλλικώµου µέσα σε διάστηµα λίγων µηνών. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος Fopan83@gmail.com

Εκτός οδοστρώµατος βρέθηκε το λευκό «φορτηγάκι» παρότι ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση

Α

Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Τους περιέλουσε µε βενζίνη Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 χθες το πρωί και ενώ τα τρία αδέλφια βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού που διαµένουν οι δύο εξ αυτών, ο 56χρονος και ο 40χρονος. Μαζί τους βρισκόταν και η 54χρονη αδελφή τους, καθώς είχε πάει για να φυτέψουν σε παρτέρια και σε παρακείµενο θερµοκήπιο διάφορα λαχανικά. Ο καβγάς ωστόσο δεν άργησε να ξεκινήσει, σύνηθες φαινόµενο το τελευταίο διάστηµα, µε σηµείο αντιδικίας την διανοµή των περιουσιακών στοιχείων και ειδικότερα των χωραφιών που περιήλθαν στα τρία αδέλφια µετά τον θάνατο της µητέρας τους. Η µητέρα των τριών «έφυγε» από τη ζωή πριν από 40 ηµέρες περίπου και από τότε ξέσπασε άγρια κόντρα µε τα τρία αδέλφια. Έτσι και χθες το πρωί, η µία κουβέντα έφερε την άλλη και ξαφνικά ο 56χρονος έφυγε από το σηµείο, πήρε ένα δοχείο τεσσάρων κιλών που περιείχε βενζίνη, περιέλουσε µε το εύφλεκτο υλικό τα δύο αδέλφια του, τον 40χρονο και την 54χρονη και µε αναπτήρα τους έβαλε φωτιά. Τυλίχτηκαν στις φλόγες Τα σώµατα του 40χρονου και της 54χρονης τυλίχτηκαν στις φλόγες, αλλά στις φλόγες τυλίχτηκε και το σώµα του 56χρονου επίδοξου “Κάιν”, ο οποίος άρχισε να παλεύει µε τη φωτιά, όπως και τα αδέλφια του. Τα τρία αδέλφια άρχισαν να ουρλιάζουν και παράλληλα προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά, ενώ περίοικοι που αντιλή-

Π

σύλληπτη τραγωδία, µε «πρωταγωνιστές» τρία αδέλφια και φόντο τη διανοµή της περιουσίας, χθες το πρωί στο δηµοτικό διαµέρισµα Αµπελοκάµπου, µε έναν 40χρονο να χαροπαλεύει απ ό εγκαύµατα, έναν 56χρονο να είναι σε σοβαρή κατάσταση και µία 54χρονη ελαφρύτερα τραυµατισµένη. Οι περιουσιακές διαφορές που είχαν ανακύψει µεταξύ των τριών αδελφών, ήταν η αιτία που οδήγησε τον ένα εξ αυτών να περιλούσει τα αδέλφια του µε βενζίνη και να τους βάλει φωτιά!

-Λογοµαχούσαν γι α την διανοµή της περιουσίας- Έ χασαν την µητέρα τους πριν από σαράντα ηµέρ ες!

ΛΜ Α

ΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙ ΔΑ Σ

Ο

Τυχερή µέσα στην ατυχία της η έγκυος συνοδηγός στο αγροτικό Ι.Χ, καθώς βγήκε σώα από τη σύγκρουση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ Αρχικά κάποιοι έκαναν λόγο για ατύχηµα, όµως σύντοµα αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Μέσα στα καµένα βρέθηκαν και τα τσιγάρα του ενός αδελφού

φθηκαν τι είχε συµβεί κάλεσαν αµέσως ασθενοφόρο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αµαλιάδας. Ο 40χρονος και η 54χρονη µεταφέρθηκαν στο Νοσοκοµείο της Αµαλιάδας και ο 56χρονος στο Νοσοκοµείο του Πύργου, φέροντας και οι τρεις εγκαύµατα στα σώµατά τους. Σε κρίσιµη κατάσταση Η κατάσταση του 40χρονου κρίθηκε κρίσιµη, αφού έφερε σοβαρά εγκαύµατα, διασωληνώθηκε και µε ασθενοφόρο µεταφέρθηκε στο Νοσοκοµείο «Γ. Γεννηµατάς» στην Αθήνα, ενώ η 40χρονη αδελφή του, ελαφρύτερα τραυµατισµένη παρέµεινε για νοσηλεία στο Νοσοκοµείο της Αµαλιάδας. Σοβαρά εγκαύµατα φέρει στο σώµα του και ο 56χρονος δράστης, ο οποίος µετά τις πρώτες εξετάσεις στο Νοσοκοµείο του Πύργου, µεταφέρθηκε σε Νοσοκοµείο της Πάτρας και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα µεταφερθεί σε άλλο Νοσοκοµείο. ∆ικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση Στο χώρο που καταγράφηκε

Το περιστατικό σηµειώθηκε στην αυλή του σπιτιού των αδελφών

το συµβάν έφθασε από την πρώτη στιγµή ένα πυροσβεστικό όχηµα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αµαλιάδας, ωστόσο οι πυροσβέστες δεν χρειάστηκε να κάνουν πολλά πράγµατα, αφού ήδη τα τρία αδέλφια είχαν µεταφερθεί, ενώ από την πρώτη στιγµή βρέθηκαν στο σηµείο αστυνοµικοί του Τµήµατος Ασφαλείας και του Αστυνοµικού Τµήµατος Αµαλιάδας. Αρχικά, θεωρήθηκε ότι τα τρία αδέλφια είχαν ανάψει φωτιά για κάποιο λόγο στην αυλή, µε αποτέλεσµα να τους «ξεφύγει» και να υποστούν τα εγκαύµατα, ωστόσο η ενδελεχής έρευνα των αστυνοµικών απέκλεισε το ατύχηµα και έφερε στο φως την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι ο 56χρονος επεχείρησε να κάψει τα αδέλφια του. Σε βάρος του το τµήµα Ασφαλείας Αµαλιάδας σχηµάτισε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται και λαµβάνονται καταθέσεις.

Τα τρία αδέλφια είχαν ξεκινήσει χθες το πρωί να φυτεύουν διάφορα φυτά και σπόρια πέριξ του σπιτιού τους

Το σηµείο όπου εκτυλίχτηκε η τραγωδία


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

9

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Ευρεία σύσκεψη όλων των σωµατείων Αύριο (8:00µ.µ) στην ΕΡΑ Πύργου

Π

ρόταση για κοινή αγωνιστική αντιµετώπιση της κυβερνητικής αδιαλλαξίας βάζει στο «τραπέζι» ο πρόεδρος της Ε ΛΜΕ Ηλείας Γιάννης Γιαννόπουλος που στο τέλος της χθεσινής ανοιχτής συνεδρίασης του ∆.Σ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους εκπαιδευτικούς αλλά και σε όλους τους εργαζόµενους στους δήµους, στην περιφερειακή ενότητα, στον χώρο της υγείας, να συµµετάσχουν στην ευρεία σύσκεψη των σωµατείων, που θα πραγµατοποιηθεί αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου, στις 8:00 το βράδυ, στην ΕΡΑ Πύργου.

Από την παράταση διαµαρτυρίας που πραγµατοποίησαν αργά το µεσηµέρι στην διεύθυνση ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ηλείας και τη συνάντηση που είχαν µε τον διευθυντή Γιώργο Βένδρα.

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Γιάννης Γιαννόπουλος κάλεσε όλους τους εργαζόµενους στην παιδεία, στην υγεία και στην τοπική αυτοδιοίκηση, να συµµετάσχουν στην αυριανή σύσκεψη, στις 8:00 το βράδυ, στην ΕΡΑ Πύργου.

Η ανοιχτή συνεδρίαση του ∆.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας πραγµατοποιήθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της Ένωσης στο 2ο Λύκειο Πύργου, παρουσία αρκετών εκπαιδευτικών που απασχολούνται όχι µόνο στην δευτεροβάθµια αλλά και στην πρωτοβάθµια εκπαίδευση Ηλείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγµατοποιήθηκε ενηµέρωση για τις εργασίες του Συνεδρίου της ΟΛΜΕ και των αποφάσεων που ελήφθησαν εκεί. «Το Συνέδριο δεν έκλεισε τις εργασίες του, αλλά θεωρεί, ότι υπό το καθεστώς των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν, θα είναι ένας διαρκές συνέδριο, οπότε υπάρχει η δυνατότητα άµεσης ανάκλησης των συνέδρων στην Αθήνα, ώστε να αποφασιστεί η περαιτέρω δική µας πορεία», τόνισε µεταξύ άλλων ο κ.Γιαννόπουλος.

«Χτυπούν τους εργαζόµενους σε κάθε επίπεδο»

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκαν για µια ακόµα φορά «επί τάπητος» τα νέα δεδοµένα και προβλήµατα που έχουν προκύψει στον χώρο της εκπαίδευσης, µε τους εκπαιδευτικούς να σηµειώνουν ότι αυτή η τακτική της κυβέρνησης αποδεικνύει ότι, πρόθεσή της είναι η διάλυσή του δηµόσιου σχολείου. «Κυβέρνηση - Ε.Ε - Τρόικα έχουν κηρύξει τον πόλεµο στους εργαζοµένους σε όλα τα επίπεδα. Η εκπαίδευση είναι στο στόχαστρο και η διαδικασία µε την οποία ο νέος υπουργός θέλει να βγάλει

Από τη χθεσινή ανοιχτή συνεδρίαση της ΕΛΜΕ Ηλείας στα γραφεία της στο 2ο Λύκειο Πύργο.

στο δρόµο, απολύοντας, χιλιάδες εκπαιδευτικούς βαφτίζεται διαθεσιµότητα, κινητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι χιλιάδες εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόµο και χιλιάδες ώρες θα λείψουν στα δηµόσια σχολεία. Η κυβέρνηση µε τις αποφάσεις που παίρνει θέλει να κλείσει τα σχολεία, να τα συρρικνώσει και να δηµιουργήσει ένα νέο µοντέλο παιδείας όπως και στην υγεία. ∆ε θα τους το επιτρέψουµε… οι κινήσεις της κυβέρνησης είναι αιτία πολέµου για τους εκπαιδευτικούς και για όλους τους εργαζόµενους», τόνισε ο κ.Γιαννόπουλος. Σηµείωσε µάλιστα ότι οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την διαφύλαξη του δηµόσιου χαρακτήρα της εκπαίδευσης και τη διατήρηση του δηµόσιου σχολείου και θα έρθουν σε ρήξη µε την κυβερνητική πολιτική.

Παράταση διαµαρτυρίας στη ∆ιεύθυνση Β/θµια Εκπαίδευσης

Η χθεσινή συνεδρίαση έληξε µε τους συµµετέχοντες να πραγµατοποιούν παράσταση διαµαρτυρίας στην ∆ιεύθυνση ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ηλείας ζητώντας από τον διευθυντή Γιώργο Βένδρα ενηµέρωση για τις περιβόητες λίστες κινητικότητας που, σύµφωνα µε αθηναϊκές εφηµερίδες, έχει στα χέρια του το υπουργείο. Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηλείας Γιάννης Γιαννόπουλος, εξέφρασε επίσης την αντίθεση των εκπαιδευτικών στο πρόγραµµα κινητικότητας και τόνισε ότι, µε δράσεις και κινητοποιήσεις τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και τον Σεπτέµβρη, οι εκπαιδευτικοί θα υπερασπιστούν το δηµόσιο σχολείο, στο οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε «…δεν

περισσεύει κανείς». Από την πλευρά του πάντως ο κ.Βένδρας τους διαβεβαίωσε ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε καµία λίστα και ποτέ δεν έστειλε κάτι αντίστοιχο είτε στην Περιφερειακή ∆ιεύθυνση είτε στο υπουργείο Παιδείας. Υπενθύµισε πάντως ότι το υπουργείο διαµορφώνει εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, τον αριθµό εργαζοµένων, τις ειδικότητες, τις ώρες απασχόλησης κτλ παρακολουθώντας το σύστηµα survey. Ωστόσο, καταθέτοντας την άποψή τους, χαρακτήρισε «τραγικό» το ενδεχόµενο απολύσεων εκπαιδευτικών, οι οποίοι έχουν προσληφθεί µέσω επετηρίδας, µε διαγωνισµούς ΑΣΕΠ και διαδικασίες που είναι διαφανείς, δεν έχουν σχέση µε µικροεξυπηρετήσεις κτλ. Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)

Μετά τις 15 Ιουλίου η πληρωµή της εξισωτικής αποζηµίωσης

Γ

ια την τρίτη εβδοµάδα του Ιουλίου µεταφέρεται η πληρωµή της εξισωτικής αποζηµίωσης στους κτηνοτρόφους. Λίγο η κατάθεση δικαιολογητικών και οι έλεγχοι της τελευταίας στιγµής, λίγο ο µη υπολογισµός του ακριβούς ποσού που χρειάζονται οι κτηνοτρόφοι, το υπουργείο δεν µπορεί να δώσει ακόµη απάντηση για το εάν θα δοθεί προκαταβολή ή θα εξοφληθεί όλο το ποσό της εξισωτικής του 2012. Το θέµα των επιλέξιµων βοσκότοπων, οι έλεγχοι της τελευταίας στιγµής και τα δικαιολογητικά από τους κτηνοτρόφους, που άργησαν να φτάσουν στις κεντρικές υπηρεσίες, έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία πληρωµής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Ταυτόχρονα, έχει καθυστερήσει και ο ακριβής υπολογισµός του ποσού που χρειάζονται οι δικαιούχοι, οπότε για άλλη µια εβδοµάδα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν µπορεί

Το θέµα των επιλέξιµων οσκότοπων, οι έλεγχοι της τελευταίας στιγµής και τα δικαιολογητικά από τους κτηνοτρόφους, που άργησαν να φτάσουν στις κεντρικές υπηρεσίες, έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία πληρωµής από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

να µας απαντήσει εάν θα δώσει προκαταβολή ή θα εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό για την εξισωτική αποζηµίωση του 2012. Μετά την εφαρµογή του «Σχεδίου ∆ράσης Βοσκήσιµων Γαιών» τα επιλέξιµα στρέµµατα βοσκότοπων σε όλη την Ελλάδα µειώθηκαν κατά 35%, µε τους

µεγάλους χαµένους να είναι οι δικαιούχοι της εξισωτικής. Κι αυτό γιατί έχει εκδοθεί σαφής εκδοθεί να κατανέµονται πρώτα τα στρέµµατα που αντιστοιχούν σε δικαιώµατα ενίσχυσης κατά κύριο επάγγελµα κτηνοτρόφων και στη συνέχεια στους υπόλοιπους. Εκεί που ασκείται η µεγαλύτερη πίεση

προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι να µην ισχύσουν οι νέοι χάρτες από την πληρωµή της αποζηµίωσης του 2012, αλλά από του χρόνου. Το θέµα, λένε οι γνωρίζοντες, είναι εάν η εξισωτική πληρωθεί από εθνικά ή κοινοτικά χρήµατα για φέτος.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

«Μην αφήσετε να σιγήσει η ΕΡΑ» Επιστολή στους βουλευτές Ηλείας, τον περιφερειάρχη, τον αντιπ/χη Ηλείας, τους δηµάρχους και όλους τους φορείς έστειλαν οι εργαζόµενοι στην ΕΡΑ Πύργου ζητώντας να µην επιτρέψουν να καταργηθεί ο ιστορικός ραδιοφωνικός σταθµός. Στην επιστολή αναφέρουν τα εξής: «Με αφορµή την συζήτηση του Νοµοσχεδίου στη Βουλή για τη Νέα ∆ηµόσια Ραδιοτηλεόραση και την πρόταση Μόσιαλου για κατάργηση ή συγχώνευση περιφερειακών σταθµών, σας επισηµαίνουµε τους λόγους για τους οποίους η ΕΡΑ Πύργου δεν µπορεί και δεν θα πρέπει να επιτρέψουµε ως Ηλείοι να σιγήσει. Ειδικότερα : Είναι γνωστό ότι για τους Ηλείους ο Ραδιοφωνικός Σταθµός του Πύργου αποτελεί καθηµερινή επιλογή σε ο,τι αφορά στην ενηµέρωσή τους για τα όσα συµβαίνουν εντός, αλλά και εκτός του νοµού µας, για την αθλητική του ενηµέρωση σε τοπικό επίπεδο αλλά και για τα µεγάλα αθλητικά γεγονότα που λαµβάνουν χώρα στο νοµό µας, εξαιτίας και της κοιτίδας των Ολυµπιακών Αγώνων της Αρχαίας Ολυµπίας, που αποτελεί σηµείο αναφοράς για όλο τον κόσµο. Καλλιτεχνικά δρώµενα ( Φεστιβάλ Ήλιδας, Φεστιβάλ Ολυµπίας, ∆ιεθνές Φεστιβάλ Κινηµατογράφου για Παιδιά και Νέους, Τοπικές Θεατρικές Οµάδες, Ορχήστρες και Χορωδίες, Πολιτιστικές Οµάδες απολαµβάνουν ευρείας προβολής, έχουν το δικό τους βήµα για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους , να αναφερθούν στις προσπάθειές τους. Η σύνδεση του Ρ/Σ Πύργου της ΕΡΑ µε την τοπική κοινωνία, ξεκινά από το 1959, όταν εξέπεµψε για πρώτη φορά, ως έκφραση του ανήσυχου πνεύµατος µερικών νέων τότε συµπολιτών µας. Οι ερασιτεχνικές τους προσπάθειες, προκειµένου να αποκτήσει «φωνή» η πόλη του Πύργου και κατ΄ επέκταση ο νοµός, υποστηρίχθηκε φανατικά από τους Πυργιώτες ( έδωσαν αγώνες µε κλείσιµο καταστηµάτων και κινητοποιήσεις για να συνεχίσει να εκπέµπει σε δύσκολους καιρούς). Στηρίχθηκαν επίσης οικονοµικά µε δωρεές προς τον Ρ/Σ Πύργου µε αποτέλεσµα από τότε να µπουν τα θεµέλια για την ανέγερση ιδιόκτητου κτηρίου για την στέγαση του, το οποίο µάλιστα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε (ως σκελετός) µε πρόβλεψη και για στούντιο µετάδοσης τηλεοπτικών προγραµµάτων. Ο Ρ/Σ Πύργου, ακούγονταν µέσω του ποµπού των Μεσαίων Κυµάτων σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσµο, ειδικά στην Ευρώπη και στους φοιτητές µας που σπούδαζαν στο εξωτερικό, τους ναυτικούς µας που ταξίδευαν σε µακρινές θάλασσες, τους ελληνόφωνους της Καλαβρίας και αποτελούσε τον συνδετικό κρίκο µεταξύ των ντόπιων ( µέσω ονοµαστικών αφιερώσεων) και των Ελλήνων της διασποράς. Ο Ρ/Σ Πύργου, περιουσία και δηµιούργηµα της πόλης, την δεκαετία του ‘70 , εντάχθηκε στην τότε ΥΕΝΕ∆ µε όλο της το προσωπικό και τα περιουσιακά της στοιχεία ( υπό την προεδρία Γ. Ψαρού) µε την προϋπόθεση της διασφάλισης των θέσεων εργασίας και τον

όρο ότι σε περίπτωση αλλαγής του ρόλου του, η περιουσία αυτή θα αποδοθεί στον ∆ήµο του Πύργου. Από το 2004 στεγάζεται στο δικό του Ραδιοµέγαρο ( Αγία Παρασκευή Πύργου) κάτι που έγινε εφικτό, µετά από την σύµβαση που υπέγραψε ο τότε πρόεδρος της ΕΡΤ ΑΕ Π. Παναγιώτου και η Νοµαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας. Εξακολουθεί ως σήµερα να εκπέµπει πολύωρο τοπικό πρόγραµµα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της ενηµέρωσης και της ψυχαγωγίας, ενώ είναι γνωστό ότι πρωτοστάτησε σε καµπάνιες για την ενίσχυση όσων είχαν ανάγκη ( δωρεές για µηχανήµατα αιµοκάθαρσης στο Νοσοκοµείο του Πύργου, θύµατα πολεµικών συγκρούσεων στη Γιουγκοσλαβία, των πληγέντων από σεισµούς και φωτιές σε συνεργασία µε την Ν. Α Ηλείας, την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και φορείς ), διοργάνωσε το πρώτο διαγωνισµό παραδοσιακού τραγουδιού στην Ηλεία αλλά και συναυλίες µε την ορχήστρα της ΕΡΤ, κάλυψε τις Γιορτές του Απόδηµου Ελληνισµού στον Αι-Γιάννη των Μακρισίων. Λειτούργησε σε 24ωρη βάση σε περιόδους δύσκολες για τους κατοίκους της Ηλείας, όπως οι καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, οι σεισµοί του Ιουνίου του 2008 κ.α Ο Ρ/Σ Πύργου της ΕΡΑ, βρίσκεται µεταξύ των πέντε πρώτων περιφερειακών σταθµών της χώρας σε ακροαµατικότητα, καλύπτει µε έσοδα από διαφηµίσεις τα λειτουργικά του έξοδα . Για όλους αυτούς τους λόγους (ιστορικούς, κοινωνικούς , οικονοµικούς ) η κατάργηση της ΕΡΑ Πύργου, συνιστά ένα ακόµα κτύπηµα στην γενικότερη εχθρική πολιτική κατά της Ηλείας και βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία µε τα όσα κατά καιρούς έχουν υποσχεθεί τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όσο και ο αντιπρόεδρος την κυβέρνησης, σε αλλεπάλληλες δηλώσεις του για την ανασυγκρότηση του νοµού µας. Οι εργαζόµενοι στην ΕΡΑ Πύργου δεν είµαστε διατεθειµένοι να αποδεχθούµε την κατάργηση της «φωνής» της Ηλείας, που είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε την ίδια την ιστορία της και ζητάµε την διασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του δηµόσιου ραδιοφώνου στην Ηλεία. Σας επισηµαίνουµε ότι η διακοπή λειτουργίας της Ε.ΡΑ. Πύργου θα επιφέρει οικονοµικές ζηµίες από την απώλεια του ραδιοµεγάρου στο οποίο στεγάζεται , αφού, όπως γνωρίζετε το κληροδότηµα στο οποίο έχει ανεγερθεί το ακίνητο, ανήκει στην ΕΡΤ ΑΕ µόνο όσο λειτουργεί ο ραδιοφωνικός σταθµός Πύργου της Ε.ΡΑ. Μετά τα παραπάνω ζητάµε ιδιαίτερα από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του Νοµού να αντισταθούν από την πλευρά τους στο ενδεχόµενο κλείσιµο της ΕΡΑ Πύργου. Να µην ψηφίσουν το Νοµοσχέδιο στην περίπτωση που αποκλειστεί από την λειτουργία της Νέας ∆ηµόσιας Ραδιοτηλεόρασης ο Ραδιοφωνικός Σταθµός του Νοµού µας. Οι Εργαζόµενοι της ΕΡΑ Πύργου


10

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στην πολυαγαπηµένη µας και εξαίρετη νέα ∆ΙΟΝΥΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ που έδωσε αµοιβαία υπόσχεση γάµου µε τον εκλεκτό νέο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ∆Η ευχόµαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία και εκπλήρωση των στόχων τους στην κοινή τους ζωή. Η θεία της: Αθανασία και τα εξαδέλφια της: Ανδρέας και Γωγώ Κοµιώτη Στην αγαπηµένη µας ∆ΙΟΝΥΣΙΑ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ που έδωσε αµοιβαία υπόσχεση γάµου µε τον εκλεκτό νέο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ∆Η ευχόµαστε ολόψυχα κάθε ευτυχία. Γιώργος Λαµπρόπουλος Κανέλλα ∆εσποτοπούλου

Απουσία ιατρού Το Μικροβιολογικό ιατρείο Σπ. Παπαγεωργίου, Ερµού 127 στον Πύργο θα παραµείνει κλειστό από ∆ευτέρα 8/7 έως Παρασκευή 12/7/2013. Τηλ. ανάγκης 6937717547

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

KH∆ΕΙΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.∆/νση: ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 & Αµερικής, Πάτρα Πληροφορίες: ∆ηµ.Θεοδωροπούλου Τηλέφωνο : 2613613537 FAX : 2613613538 Αριθµ. Πρωτ. 185619/708

Την πολυαγαπηµένη µας

ΒΑΣΙΛΙΚΗ χα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για το πρατήριο Υγρών Καυσίµων στο όνοµα Φραγκούλης Παναγιώτης που βρίσκεται στο Λάνθι της ∆.Ε. Ωλένης στο δήµο Πύργου στην Π.Ε Ηλείας. Σας γνωρίζουµε ότι παραλήφθηκε από την Π.∆.Ε./ ∆ιεύθυνση ΠΕ.ΧΩ/ Σχεδιασµού/ Τµήµα Περ/ντος & Υδροοικονοµίας Π.Ε. Ηλείας, η υπ’ αριθµ.: Α.Π:4350/130509/13-6-2013 (Α∆Α: ΒΕΖ 37Λ6-02Ξ) ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΠΟ∆ΟΜΩΝ που αναφέρεται στο παραπάνω θέµα. Καλείται κάθε ενδιαφερόµενος να λάβει γνώση της Απόφασης τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας (Γραφείο Προέδρου Π.Σ.). Αντίγραφο της Απόφασης θ’ αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδος. Η παρούσα ανακοίνωση θα δηµοσιευθεί στην εφηµερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Πάτρα 8-7-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η YΠΕ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ : Προµηθειών ΠΛΗΡ. : Γαβριλιάδη Νατάσα Τ.Κ.: 27100 ΤΑΧ. ∆ΝΣΗ: Ε.Ο. Πύργου –Πατρών ΤΗΛ. 2621082776 Fax: 2621082394 E-mail: nosokprg@otenet.gr promithiesgnpyr@gmail.com Αριθ. Πρωτ. 15074

Θέµα: Ματαίωση διενέργειας διαγωνισµού Ανακοινώνουµε ότι το Γενικό Νοσοκοµείο Ηλείας (ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ∆Α ΠΥΡΓΟΥ) ύστερα από την υπ’ αριθµ. 19η/27-62013 απόφαση του ∆.Σ., ΜΑΤΑΙΩΝΕΙ τον ανοικτό διαγωνισµό µε κριτήριο κατακύρωσης τη χαµηλότερη τιµή, για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την Αποκοµιδή, Μεταφορά και διάθεση Νοσοκοµειακών αποβλήτων (CPV:90524400-0), για τις ανάγκες του Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ (Ν.Μ ΠΥΡΓΟΥ, Ν.Μ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ και Ν.Μ. ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ) προϋπολογισµού 76.000,00 Ευρώ συµπαριλαµβανοµένου ΦΠΑ (Ν.Μ. ΠΥΡΓΟΥ: 47.000 Ευρώ , Ν.Μ. ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 26.000 ευρώ, και Ν.Μ. Κρεστένων 3.000,00 Ευρώ) ο οποίος θα διενεργείτο στις 30/7/2013 ηµέρα Τρίτη και ώρα 11.00π.µ. Πληροφορίες όλες τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στο Γραφείο Προµηθειών του Γενικού Νοσοκοµείου Ηλείας Ε.Ο Πύργου- Πατρών. Τηλ. 2621082776 Πύργος 2/7/2013 Η ∆ΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Σήµερα η Ηµερίδα Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας, στo πλαίσιο της ∆ράσης Εθνικής Εµβέλειας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», Πράξη Ι, του Ε. Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» διοργανώνει την Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 9 : 30 π.µ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο (Μανωλοπούλου 31), ηµερίδα, για το έργο «Έρευνα για τις µορφές κοινωνικού αποκλεισµού στις πυρόπληκτες περιοχές του Νοµού Ηλείας». Το έργο είναι ερευνητικό και για την εκπόνησή του πραγµατοποιήθηκε πρωτογενής δειγµατοληπτική έρευνα στους κατοίκους της περιοχής, δευτερογενής έρευνα µε την αξιοποίηση των δεδοµένων της ΕΣΥΕ και άλλων φορέων και ολοκληρώθηκε µε την αποτύπωση προτάσεων πολιτικής µέσω µιας πολυεπίπεδης συγκριτικής µελέτης και της ανάλυσης των δεδοµένων των ερευνών, των ασκούµενων πολιτικών και των φαινοµένων του κοινωνικού αποκλεισµού που καταγράφηκαν στην περιοχή. Κύριοι οµιλητές στην ηµερίδα θα είναι καθηγητές και ερευνητές του Παντείου Πανεπιστηµίου Κοινωνικών και Πολιτικών Σπουδών, το οποίο αποτελεί τον συντονιστή εταίρο του έργου, εκπρόσωποι από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και εκπρόσωποι δηµοτικών αρχών. Στην ηµερίδα θα παρουσιάσουν τα αποτελέσµατα των κοινωνικοοικονοµικών ερευνών που πραγµατοποιήθηκαν στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, σε συνδυασµό µε τις νέες οικονοµικές συνθήκες που διαµορφώθηκαν στη χώρα µας. Επίσης, θα παρουσιαστούν προτάσεις πολιτικής, στηριζόµενες στην έρευνα και στην καταγραφή των αναγκών των πολιτών στα επίπεδα της κοινωνικής πολιτικής, της απασχόλησης και της παραγωγικής διαδικασίας.

!ABC"#D;@ !2C?@ !ABC"#D;E

'2-.)?6*- (1876*1= 918 @),396.µA+B5, (-/8+83µ-C 918 DE/,+83µ-C FF"$ – "'!"-"$D;

Τον αγαπηµένο µας

∆ΗΜΗΤΡΙΟ ΑΘΑΝ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ

ΕΤΩΝ 91 Κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 10:00 π.µ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Σχίνων και παρακαλούµε συγγενείς και φίλους όπως παρευρεθούν στην εκφορά του. Σχίνοι 9 Ιουλίου 2013 Ο Α∆ΕΛΦΟΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Γραφ. Tελετών: A. AΣHMAKOΠOYΛOY ή ZEYKA Kολοκοτρώνη 11 ΠYPΓOΣ Tηλ. Γραφ. 26210/33119 -28361 Oικίας ∆ιαν. 22283 Kινητό: 6944/296706 και 6947608088 Την αγαπηµένη µας µητέρα, γιαγιά και θεία

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ χα ΑΝΑΣΤ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΤΩΝ 100 Θανούσα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.30π.µ. εκ του Ιερού Ναού Αγ. Πάντων (Α’ Κοιµητήριο) Πύργου και καλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά της. Πύργος 9 Ιουλίου 2013 ΤΑ ΤΕΚΝΑ: Νίκη και ∆ηµήτριος Κατσούλης ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ: Χρήστος –Αργυρώ, Αναστάσιος –Μαρία ΤΑ ∆ΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών & Mνηµοσύνων: ΘEO∆ΩPOΣ & ∆HMHTPIOΣ TΣAΠEKHΣ Aναπαύσεως (έναντι I.N. Aγ. Πάντων A’ Kοιµ. Πύργου) Tηλ. 26210- 25563 όλο το 24ωρο. Kινητό 6974-320794 ΠYPΓOΣ Τον πολυαγαπηµένο µας

Ο ΣΤΡΙΓΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Πέτρου και της Άννας – Μαρίας το γένος Κανέλλη που γεννήθηκε στην Αµαλιάδα και κατοικεί στο Νεοχώρι Κυλλήνης και η ∆ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Κωνσταντίνου και της Ιωάννας το γένος Σωτηροπούλου που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στη Βάρδα πρόκειται να παντρευτούν στα Λεχαινά. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΩΝΑΤΗΣ του Φωτίου και της Θεώνης το γένος Σπάνου που γεννήθηκε στην Πετρούπολη Αττικής και κατοικεί στην Εφύρα Ηλείας και η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ του Κωνσταντίνου και της Χριστίνας το γένος Καψή που γεννήθηκε στην Πάτρα Αχαΐας και κατοικεί στην Εφύρα Ηλείας πρόκειται να παντρευτούν στο Μαζαράκι Ηλείας. Ο ΧΑΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ∆ηµοσθένη και της Παναγιώτας το γένος Χριστακοπούλου που γεννήθηκε στον Πύργο και κατοικεί στη Ζαχάρω και η ΘΕΟ∆ΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου και της Ανδριάνας το γένος Αποστολοπούλου που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στο Μουζάκι πρόκειται να παντρευτούν στο Μουζάκι.

Ευχαριστήριο Θερµά ευχαριστούµε τους γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκοµείου Αµαλιάδας για την ιδιαίτερη προσοχή και προσπάθειά τους να κρατηθεί στη ζωή ο αγαπηµένος µας σύζυγος, πατέρας, παππούς, αδελφός και θείος Φώτης ∆ιον. Κουρουπάκης.

ΕΤΩΝ 80 Θανούσα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 10.30π.µ. εκ του Ιερού Ναού Αγ. Σπυρίδωνος Πύργου και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά της. Πύργος 9 Ιουλίου 2013 Η Α∆ΕΛΦΗ: ∆ήµητρα Γεωργοπούλου ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ.Tελετών: ∆POΓΓITH Mανωλοπούλου 58 Tηλ. όλο το 24ωρο 26210/34017-30730-34217 -27158 ΠYPΓOΣ Kινητό 6944/342471

ΛΑΜΠΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΕΤΩΝ 76 Θανόντα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 και ώρα 6.00 µ.µ. από την οικία µας και από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Μυρσίνης και παρακαλούµε όσοι τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν να προσέλθουν και να προσευχηθούν µαζί µας για την ανάπαυση της ψυχής του. Μυρσίνη 8 Ιουλίου 2013 Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Χριστίνα ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ: Θοδωρής και Φρόσω, Γιάννης και Μαρία ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ TΕΛΕΤΩΝ: IΩANNH ΣΠ. AN∆PIKAKH ΓAΣTOYNH - ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ Tηλ. 26230 23.925 - 32.289 - 6944507734

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ Όλους όσοι µας συµπαραστάθηκαν στο πένθος µας για την απώλεια του πολυαγαπηµένου µας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ) ΕΤΩΝ 62

Θερµότατα ευχαριστούµε.

Αµαλιάδα 9 Ιουλίου 2013 Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Μαρία ΤΑ ΤΕΚΝΑ:Γιώργος, Γιάννης και Ασηµίνα, Αφροδίτη και Αντώνης ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: «NTOYMAPA» Aρχ. Hλιδος και Bύρωνος Aµαλιάδα Tηλ. Γραφείου 26220/27711 - 27383 Oικίας22247 22336 AMAΛIA∆A Όλους όσοι µας συµπαραστάθηκαν στο πένθος µας για την απώλεια του λατρευτού µας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου

ΦΩΤΙΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ

Θερµότατα ευχαριστούµε.

ΕΤΩΝ 83

9 Ιουλίου 2013 Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Νίκη ΤΑ ΤΕΚΝΑ: ∆ιονύσιος –∆έσποινα, Ζωή, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ∆ΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ: Παναγιώτης –Ελβίρα ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ Λ. ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ∆ΝΣΗ

Τα στατιστικά στοιχεία του περ. Ιουνίου Συνολικά 622 άτοµα συνελήφθησαν από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνοµικής ∆ιεύθυνσης Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδος, (Αστυνοµικές ∆ιευθύνσεις Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) σύµφωνα µε τα στοιχεία που δηµοσίευσε η Γενική Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας για τον µήνα Ιούνιο. Από αυτές τις συλλήψεις οι 69 ήταν για ναρκωτικά, οι 10 για ληστείες, οι 88 για κλοπές και διαρρήξεις, οι 9 για απάτες, πλαστογραφίες και παραχαράξεις, οι 27 για παραβάσεις του Νόµου περί Όπλων, οι 134 για παράνοµη είσοδο και παραµονή στη Χώρα (δεν συµπεριλαµβάνονται οι συλλήψεις στο λιµένα Πατρών), οι 7 για εκβίαση, οι 2 για κροτίδες και βεγγαλικά, οι 110 για καταδιωκτικά έγγραφα (αποφάσεις, εντάλµατα, κ.λ.π.) και οι 166 για λοιπά αδικήµατα σε βαθµό πληµµελήµατος. Επίσης εξιχνιάστηκαν συνολικά 285 υποθέσεις από τις οποίες 44 υποθέσεις ναρκωτικών, 4 ληστείες (σε βάρος τραπεζών, καταστηµάτων, οικιών κ.τ.λ.), 3 ληστείες σε βάρος ατόµων, 100 κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες, καταστήµατα, άτοµα, οχήµατα, 2 υποθέσεις βιασµού και αποπλάνησης κ.α. Από τις αστυνοµικές έρευνες εξαρθρώθηκε πολυµελής εγκληµατική οργάνωση που διέπραττε βίαιες ένοπλες ληστείες στην Ηλεία. Εξιχνιάσθηκαν µία ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών, πέντε ληστείες και µια κλοπή σε καταστήµατα και οικίες της περιοχής ενώ κατασχέθηκαν ενδεικτικά 750 γραµµάρια κάνναβης, 324 δενδρύλλια κάνναβης, 249 δισκία ναρκωτικών το ποσό των 12.764 ευρώ κ.α. Υπενθυµίζονται ενδεικτικά, σηµαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν: Την 10-6-2013 στην Κάτω Παναγιά Ηλείας συνελήφθη 50χρονος για κατοχή εκρηκτικών και πυροµαχικών. Την 19-6-2013 στην Αµαλιάδα συ-

Μετακίνηση γιατρού στο Τραγανό Για την κάλυψη του Περιφερειακού ιατρείου Τραγανού και για τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής µετακινήθηκε από το ΠΙ Βαρθολοµιού στο ΠΙ Τραγανού, η αγροτική ιατρός κα Ποµώνη Μαρία µέχρι κάλυψη της θέσης του συγκεκριµένου ΠΙ από νέο ιατρό.

Νεαρή τσιγγάνα εσπευσµένα στο Νοσοκοµείο

Πάνω από 600 άτοµα συνελήφθησαν σύµφωνα µε τα στοιχεία της Γ.Α.∆.Π.∆.Ε. κατά το µήνα Ιούνιο.

νελήφθη 50χρονος καλλιεργητής ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 149 δενδρύλλια κάνναβης. Την 21-6-2013 πραγµατοποιήθηκε µία ακόµα ευρεία αστυνοµική επιχείρηση σχετικά µε ελέγχους σε συσκευαστήρια και αγροτεµάχια στη ∆υτική Αχαΐα και την Ηλεία.

Την 25-6-2013 εξαρθρώθηκε πολυµελής εγκληµατική οργάνωση βίαιες ένοπλες ληστείες στην Ηλεία. Εξιχνιάσθηκαν µία ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονιών, πέντε ληστείες και µια κλοπή σε καταστήµατα και οικίες της περιοχής.

ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡ∆ΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤ ΧΕΙΑ & ΤΟΝ ΚΟΙΝ ΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ Ε∆ΡΑ: ΗΛΕΙΑ Γ. ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ 50 ΤΚ 27200 ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013, το 1ο Λύκειο Αµαλιάδας έδωσε µια εξαίρετη θεατρική παράσταση στο Θέατρο της Αρχαίας Ήλιδας « Πλούτος » του Αριστοφάνη. Να συγχαρούµε τα παιδιά για την θαυµάσια παρουσίαση του έργου. Την ακούραστη καθηγήτρια και άνθρωπο κυρία Παπαδάκη Ιωάννα για τις µεγάλες προσπάθειες µάθησης και πολιτισµού που παρέχει στα παιδιά. Ευχόµαστε σε όλους υγεία καλό κουράγιο, καλή πρόοδο στα παιδιά. Για την οµόφωνη απόφασή τους να είναι η είσοδος δωρεάν και προαιρετικά όποιος θέλει να φέρει τρόφιµα, φάρµακα, για τις ανάγκες της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης στην είσοδο του Θεάτρου. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ µεγάλη. Επειδή ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, Όλους σας η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη σας Ευγνωµονεί ΑΝΘΡ ΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Στο Νοσοκοµείο της Αµαλιάδας µεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ µια νεαρή τσιγγάνα, η οποία, σύµφωνα µε πληροφορίες, φέρεται να κατανάλωσε µεγάλη ποσότητα χαπιών, για άγνωστη αιτία. Την κοπέλα µετέφεραν έντροµοι στο Νοσοκοµείο οι οικείοι της, ζητώντας από τους γιατρούς να κάνουν ότι είναι δυνατό για να σωθεί. Πράγµατι οι γιατροί ξεκίνησαν όλες τις απαιτούµενες ενέργειες σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ενώ επικοινώνησαν και µε το Κέντρο ∆ηλητηριάσεων για να λάβουν συγκεκριµένες οδηγίες.

∆ιακοπές Hλεκτρικού ρεύµατος Eιδοποιούνται οι ενδιαφερόµενοι κάτοικοι ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ∆Ε∆∆ΗΕ θα γίνουν οι εξής διακοπές ηλεκτρικού ρεύµατος: Την Πέµπτη 11-7-2013 και από ώρα 09.00 έως 14.00 τµηµατικά στο Καλλίκωµο του ∆ήµου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Την ίδια ηµεροµηνία (11-7-2013) και από ώρα 11.00 έως 11.30 στο Καλλίκωµο στην αγροτική περιοχή γύρω από αρδευτικό Κουτσουρούµπα , οικία Κουσκουρή, και διασταύρωση Κρουνών του ∆ήµου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Την ίδια ηµεροµηνία (11-7-2013) και από ώρα 11.30 έως 12.00 στην αγροτική περιοχή Βρίνας, Καλλικώµου και αρδευτικό Καψιµάλη του ∆ήµου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Την ίδια ηµεροµηνία (11-7-2013) και από ώρα 12.30 έως 14.00 στην αγροτική περιοχή Καλλικώµου περιοχή Μπουκωλιάνα, αρδευτικά Νάνου και Νικολόπουλου του ∆ήµου Ανδρίτσαινας –Κρεστένων.

!. ". #$%&'($)*%)+,%-%& +&) !.)/0)1-µ&%)+,%-%& (!"#2 33), "!" 4&+056$7&8 – 91:+-8, "!" ;1<%-8 +&) 2<*($ #)'&76=, "!" 90**&>7&8 – ?%010:8 !>>:5&8 – @.0716=,

Τρίτη – Πέµπτη – Παρασκευή 8.30-14.00 και 17.00 -20.30 ∆ευτέρα –Τετάρτη – Σάββατο 8.30-14.30


Νέα της Ήλιδας 11

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ∆ΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ∆ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

«Λουκέτο» χθες στις υπηρεσίες του δήµου Ήλιδας «Λ

ουκέτο » µπήκε χ θ ε ς σ τ ις υ π η ρ εσί ες του δήµου Ήλ ι δα ς, µε τ ά τ ην α πόφ α σ η π ο υ έ λ αβ ε η Κ ε ν τ ρ ι κ ή Ένωση ∆ ήµω ν (ΚΕ∆ Ε) για κι νητοποιήσεις, καθώς αντιδρά στις α πολύσει ς µέσω δι α θεσι µότητ α ς 6 . 5 0 0 ε ρ γ α ζ ο µ έ ν ω ν απ ό την Τοπική Αυτοδι οίκηση. Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Σχολικοί φύλακες, δηµοτικοί αστυνοµικοί και καθαρίστριες, βρίσκονται στο στόχαστρο και οι δήµοι κινδυνεύουν να µείνουν στον «αέρα» εάν προχωρήσει ο σχεδιασµός. Χθες το Λαζαράκειο ∆ηµοτικό Μέγαρο Αµαλιάδας παρέµεινε κλειστό και στην είσοδο είχε αναρτηθεί η ανακοίνωση της ΚΕ∆Ε που ενηµέρωνε τους πολίτες για το 24ωρο κλείσιµο των δηµοτικών υπηρεσιών µε εξαίρεση τις κοινωνικοπρονοιακές δοµές, λόγω της συνεχούς υποβάθµισης του θεσµού και των προβληµάτων που συσσωρεύονται στους δήµους της χώρας.

Η ανακοίνωση

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι οι κυβερνητικές εξαγγελίες για κατάργηση της ∆ηµοτικής Αστυνοµίας και τη θέση σε καθεστώς διαθεσιµότητας των δηµοτικών αστυνοµικών και των σχολικών φυλάκων, αλλά και το ενδεχόµενο κατάργησης και άλλων δηµοτικών υπηρεσιών» σηµειώνεται µεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΚΕ∆Ε, που δεν αποκλείει την σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου, ενώ αποφάσισε να προσφύγει στα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά ∆ικαστήρια κατά των παραπάνω αποφάσεων.

«Να αναλάβουµε τις ευθύνες µας»

Κλειστό έµεινε χθες το Λαζαράκειο ∆ηµοτικό Μέγαρο Αµαλιάδας

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις ο ∆ήµαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυµπέρης, που είναι µέλος του ∆ιοικητικού Συµβουλίου της ΚΕ∆Ε, δήλωσε στην εφηµερίδα «Πατρίς»: «Το θέµα δεν είναι πια ότι µπαίνουµε σε απολύσεις προσωπικού της Τοπι«Ως εδώ κής Αυτοδιοίκησης µε αντισυνταγµατικό και και µη παρέκει…» παράνοµο, και ως Για αντιφατικά προς το Ευρωπαϊκό πράγµατα ∆ίκαιο, τρόπο, αλλά έκανε λόγο καταργούνται υπηρεσίες όπως η ∆ηµοτική ο ∆ήµαρχος Ήλιδας Αστυνοµία, που είναι Γιάννης Λυµπέρης αποκλειστική αρµοδιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντί να ενισχύσουν θεσµικά και µε ανθρώπινο δυναµικό την υπηρεσία της ∆ηµοτικής Αστυνοµίας, την καταργούν ενώ συγχρόνως απαιτούν από τις δηµοτικές αρχές να είναι συνεπείς και να εισπράττουν τα τέλη. Αυτά είναι αντιφατικά πράγµατα, που δείχνουν αποσπασµατικές ενέργειες χωρίς σχέδιο και εντέλει χωρίς ελπίδα οργάνωσης του κράτους για να ξεπεραστεί η κρίση. Εποµένως, το πρόβληµα είναι πλέον θεσµικό και η Αυτοδιοίκηση πρέπει να Από την χθεσινή συγκέντρωση της ΠΟΕ- ΟΤΑ στην Αθήνα που συµµετείχαν και οι Ηλείοι εργαζόµενοι απαντήσει συνολικά µε το “ως εδώ και µη παρέκει”. Είµαστε τρωση. Είναι η ώρα να αναλά- κ. Χρήστος Βούλγαρης και τόεκλεγµένοι δηµοκρατικά στις το- βουµε όλοι τις ευθύνες µας». νισε στην συνέχεια: «Η Τ.Α. διαπικές µας κοινωνίες και έχουµε λύεται πλέον και φαίνεται ότι υποχρέωση και ευθύνη να συµτους υπαλλήλους στους δήµους «Στον αέρα τη Τ.Α.» βάλλουµε όσο µας αφορά στην «Όλη η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν τους θεωρούν υπαλλήλους ανόρθωση του τόπου, στην αναείναι στον “αέρα”» ανέφερε χα- πρώτης κατηγορίας αλλά για την διοργάνωση του κράτους. Αναρακτηριστικά στην εφηµερίδα λάντζα. Θέλουν να κάνουν διάρθρωση των τοµέων «Πατρίς» ο πρόεδρος του Συλ- ρήγµα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παραγωγής δεν µπορεί να υπάρλόγου εργαζοµένων δήµων πε- και φθάνουν στο σηµείο να διώξει χωρίς ουσιαστική αποκένριοχής Πρωτοδικείου Αµαλιάδας χνουν δηµοτικούς αστυνοµικούς

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΥ∆ΕΣ ΤΟΥΣ

Με το ένα πόδι στην Πάτρα και το άλλο στη Ναύπακτο Την κρισιµότερη απόφαση για το µέλλον τους καλούνται να λάβουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Αµαλιάδας, καθώς µέχρι την επόµενη ∆ευτέρα 15 Ιουλίου, θα πρέπει να έχουν επιλέξει που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους, µε δεδοµένο ότι το τµήµα «Εφαρµογών στην ∆ιοίκηση και την Οικονοµία» καταργείται από το νέο Ακαδηµαϊκό έτος. Ήδη, η γραµµατεία στο ΤΕΙ Αµαλιάδας έχει αρχίσει και δέχεται τις αιτήσεις των φοιτητών, οι οποίοι πρέπει να επιλέξουν ανάµεσα, στο «Τµήµα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων» της Σ∆Ο του ΤΕΙ ∆υτικής Ελλάδας µε έδρα την Πάτρα και στο «Τµήµα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ» της ΣΤΕ του ΤΕΙ ∆υτικής Ελλάδας µε έδρα την Ναύπακτο.

Προβληµατισµός

Σε 24ωρη απεργία σήµερα οι δηµοτικοί υπάλληλοι

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι στον αέρα» τόνισε ο πρόεδρος εργαζοµένων δήµων περιοχής Πρωτοδικείου Αµαλιάδας Χρήστος Βούλγαρης

και σχολικούς φύλακες που είχαν προσληφθεί µέσω ΑΣΕΠ. Ανάλογα µε τα νούµερα που βγάζουν, στέλνουν στο απόσπασµα υπαλλήλους και επιχειρούν να δηµιουργήσουν στρατιές ανέργους. Γι’ αυτό πρέπει να ξυπνήσει ο λαός και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του». Σήµερα δεν αποκλείεται να πραγµατοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Λαζαράκειο ∆ηµοτικό Μέγαρο Αµαλιάδας.

Επιλογή διόλου εύκολη, καθώς το αντικείµενο στο οποίο σπούδαζαν µέχρι σήµερα παύει να υφίσταται και οι φοιτητές καλούνται να διαλέξουν µεταξύ δύο νέων διαφορετικών αντικειµένων, να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά, και ανάλογα να λάβουν τις αποφάσεις τους που θα καθορίσουν το µέλλον τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περισσότεροι που έχουν υποβάλλει αίτηση µέχρι σήµερα, έχουν επιλέξει το «Τµήµα ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων» στην Πάτρα, ωστόσο αρκετοί εµφανίζονται προβληµατισµένοι και αναµένεται να εξαντλήσουν το περιθώριο που έχουν µέχρι και τις 15 Ιουλίου που είναι η καταληκτική ηµεροµηνία, για να λάβουν τις αποφάσεις τους. Για να βοηθηθούν οι φοιτητές άλλωστε, χθες το πρωί πραγµατοποιήθηκε ενηµέρωση στο χώρο του ΤΕΙ, από τον προϊστάµενο του τµήµατος κ. Γιάννη Ζαχαράκη, τον αναπληρωτή προϊστάµενο κ. Πέτρο Παπαπετρόπουλο και τους υπόλοιπους καθηγητές. Ο κ. Ζαχαράκης και οι υπόλοιποι καθηγητές, ενηµέρωσαν τους φοιτητές για τα νέα αντικείµενα, τα µαθήµατα των τµηµάτων που καλούνται να επιλέξουν οι φοιτητές και τις επαγγελµατικές διεξόδους. Βέβαια, εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηµατικά που παραµένουν αναπάντητα και αναµένονται και οι σχετικές διευκρινήσεις από την κεντρική διοίκηση του ΤΕΙ και την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Η εξεταστική τον Σεπτέµβριο

Στο µεταξύ, την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η εξεταστική και το νεότερο είναι ότι η εξεταστική του Σεπτεµβρίου θα πραγµατοποιηθεί στο κτίριο του ΤΕΙ Αµαλιάδας και στις 26 Σεπτεµβρίου το τµήµα παραδίδεται κανονικά στο νέο τµήµα Γεωπονίας. Άλλωστε, µέσα στο προσεχές διάστηµα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο κτίριο, για να γίνει η κατάλληλη διαµόρφωση των εργαστηρίων που απαιτούνται για το νέο τµήµα, ενώ αναµένεται να κατασκευαστούν και θερµοκήπια στον περιβάλλοντα χώρο. Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Όθωνος Αµαλίας 10

ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΤΗΛ. 2622038430-6932243965

Τιµή κατά άτοµο 350 Ευρώ

Από 22/7 έως 28/7

7ήµερη οδική εκδροµή

∆ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ Nέο οδοντιατρείο στο Σιµόπουλο

ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ Κάθε ∆ευτέρα & Τετάρτη (απόγευµα) Σάββατο (πρωί)

Τηλ. 2622032122, 6932637252 Τηλ. Αµαλιάδας 2622024774

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ – ΑΛΤΑΝΗ Ιατρός Κυτταρολόγος

τ. ιατρός Αντικαρκινικού Νοσοκοµείου Αθηνών «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» *Τεστ Παπανικολάου * Κυτταρολογικές εξετάσεις πτυέλων, ούρων και υγρών * Παρακεντήσεις οργάνων (θυρεοειδούς, µαστού,λεµφαδένων, σιελογονων, κλπ)

ΙΑΤΡΕΙΟ: ∆εληγιάννη 17 Αµαλιάδα (Πάνω από Eurobank) Τηλ. ιατρ. 2622038360 Κινητό: 6972305520

ΝΕΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Γ. ΣΙΣΙΝΗ 48 (∆ίπλα στο ΚΤΕΛ) Γαστούνη Κάθε απόγευµα 5-8µ.µ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Τηλ. ιατρείου 26230-32522 Κιν. 6932390809 ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ 24 Τηλ. ιατρείου 2621035747- Οικ. 2621035947


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

12 Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Ο Τ Η Τ Α Στο σηµείο συγκεντρώνονται µικροί και µεγάλοι για να δουν τη φωλιά της θαλάσσιας χελώνας.

Από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Καστρινός ανάµεσα στον κ. Βασιλόπουλο και τον κ. Ζορµπάνο

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ 1Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ

Καλοκαίρι πολιτισµού

Π

Πρεµιέρα την Παρασκευή µε παιδική παράσταση

ραγµατικότητα αποτελεί για τον δήµο Πηνειού το 1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ µε επίκεντρο το ανοιχτό θέατρο των Καβασίλων στον Άγιο Νικόλαο και ο στόχος είναι να καθιερωθεί και αποτελέσει θεσµό για το δήµο.

Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Χθες, ο ∆ήµαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, ο πρόεδρος του Νοµικού Προσώπου του δήµου κ. ∆ηµήτρης Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος του Τοπικού ∆ιαµερίσµατος Καβασίλων κ. ∆ιονύσης Ζορµπάνος, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσαν την τέλεση του 1ου Φεστιβάλ, το οποίο θα περιλαµβάνει σηµαντικές εκδηλώσεις, ενώ αναµένεται να προστεθούν και άλλες εµβόλιµα στο επίσηµο πρόγραµµα που δόθηκε στην δηµοσιότητα.

«Στολίδι της Πελοποννήσου»

Ο κ. Καστρινός χαρακτήρισε στολίδι της Πελοποννήσου το νέο θέατρο Καβασίλων, η ανάπλαση του οποίου άγγιξε τις 400.000 ευρώ, ένα έργο που ξεκίνησε από την Τοπική Κοινότητα και συνέχισε ο δήµος. «Επενδύουµε στην εξωστρέφεια για να ξεπεράσουµε τους τοπικισµούς και δίνουµε µήνυµα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αποκλεισµός του δήµου Πηνειού έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Κάνουµε µία καλή αρχή φέτος και του χρόνου θα είµαστε ακόµη καλύτερα» υπογράµµισε ο κ. Καστρινός και όπως είπε χαρακτηριστικά το κεντρικό σύνθηµα πλέον είναι: «Ο ∆ήµος βγαίνει προς τα έξω και δηµιουργεί προϋποθέσεις για να έρθει ο κόσµος προς τα µέσα». Από την πλευρά του ο κ. Βασιλόπουλος, τόνισε ότι τα κριτήρια βάσει των οποίων έγινε επιλογή των δρώµενων και των παραστάσεων, είναι η ποιότητα, η λαϊκή αποδοχή, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση και τόνισε ότι ο πολιτισµός είναι επένδυση ζωής. Ο κ. Ζορµπάνος χαρακτήρισε το θέ-

ατρο των Καβασίλων έργο πνο0ής και σηµείωσε ότι θα είναι κέντρο πολιτισµού για τον δήµο.

Το πρόγραµµα

Το 1ο Φεστιβάλ του δήµου Πηνειού κάνει πρεµιέρα την ερχόµενη Παρασκευή 12 Ιουλίου µε την παιδική παράσταση «Οι περιπέτειες του Μάϊκ» που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Την Τετάρτη 17 Ιουλίου το πρόγραµµα περιλαµβάνει συναυλία µε τους αγαπηµένους καλλιτέχνες, Ευρυδίκη και ∆ηµήτρη Κοργιαλά. Το Σάββατο 20 Ιουλίου θα ανέβει η θεατρική παράσταση- κωµωδία «Υπάρχει και Φιλότιµο», µε πρωταγωνιστή τον αγαπηµένο Γιώργο Παρτσαλάκη. Την Κυριακή 28 Ιουλίου θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Άντρες έτοιµοι για όλα», που σηµείωσε µεγάλη επιτυχία τον χειµώνα στην Αθήνα, µε πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα, τον Κώστα Ευρυπιώτη, τον Γιάννη Τσιµιτσέλη και τον Τόνυ ∆ηµητρίου.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το πρόγραµµα περιλαµβάνει συναυλία µε την Φιλαρµονική Εταιρία Πύργου «Απόλλων». Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα λάβει χώρα η εκδήλωση «Η επίγεια πορεία της Παναγίας και τα ιερά σεβάσµατά της στο Άγιο Όρος», µε την παρουσίαση σχετικών φωτεινών διαφανειών από τον π. Γεώργιο Χαρδαβέλλα, εφηµέριο της Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Γαστούνης.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ «ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΗΛΙΑ

Προστατεύουν τα αυγά της... Τ

ην παραλία του Α γ ί ου Η λί α, σ τ α σύ νορα µε τον οι κ ι σ µ ό τ ω ν Α γ ί ω ν Αναργύρων, επέλεξε για να αφήσει τα αυγά της µια θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα χθες τα ξηµερώµατα. Η περιοχή, έχει εξελιχθεί σε µια από τις γνωστές παραλίες ωοτοκίας της περιοχής. Οι παραθεριστές και περίοικοι, έβλεπαν τις προηγούµενες ηµέρες ίχνη θαλάσσιας χελώνας, αλλά πουθενά τη φωλιά της. Όπως λένε οι κάτοικοι στην εφηµ. «Πατρίς», φαίνεται πως έκανε… αναγνωριστικές επισκέψεις στην περιοχή για να βρει το κατάλληλο σηµείο να αφήσει τα αυγά της και τελικά, χθες το πρωί, οι πρώτοι λουόµενοι που κατέβηκαν στην παραλία για το µπάνιο τους, είδαν και τη φωλιά της. Όπως έχουν µάθει πια να κάνουν - αφού οι χελώνες επιλέγουν κάθε χρόνο την περιοχή για να αφήσουν εκεί τα αυγά τους - δηµιούργησαν έναν αυτοσχέδιο φράκτη για να προστατεύσουν το σηµείο και να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία εκκόλαψης των αυγών της, που συνήθως διαρκεί δυο περίπου µήνες. «Ήρθα το πρωί για µπάνιο και είδα τον Γιώργο Αναστόπουλο µε το παιδάκι του να προσπαθούν να φτιάξουν ένα φράκτη γύρω - γύρω από τη φωλιά. Τους βοήθησα κι εγώ και βάλαµε κάτι καλαµάκια, ελπίζοντας να µην πάει κανένας να τα χαλάσει. Βέβαια, επειδή στην περιοχή µας βγαίνουν συχνά χελώνες, πιστεύω ότι έχει περάσει στη συνείδηση των κατοίκων,

Ο Χρήστος Νικολακόπουλος δείχνει το σηµείο στο οποίο η καρέτα-καρέτα άφησε τα αυγά της και οι κάτοικοι έκαναν έναν αυτοσχέδιο φράκτη για την προστασία της φωλιάς.

ακόµα και στα µικρά παιδιά, και προσέχουµε όλοι», λέει ο Χρήστος Νικολακόπουλος, κάτοικος της περιοχής. Σηµειώνει δε ότι όλοι, θα προσέχουν τη φωλιά ώστε στο τέλος του Σεπτέµβρη να έχουν τη χαρά να δουν και τα χνάρια των µικρών καρέτα-καρέτα να καταλήγουν στη θάλασσα. Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)

Ακόµα και τα χνάρια της, χθες το απόγευµα, δεν είχαν σβηστεί από την άµµο.

Rig as»Ò¼ÎÍÒÀ Rigas

¥ Í˽ÌÍËÄÀÌÍÕ»ÑÄÈÏÑÄÈé ¥Í˽ÌÍËÄÀÌÍÕ»ÑÄÈÏÑÄÈé

 ¢«(  ¢ «(i CMV CMV¼ÔÑÇËÔÑÀ×ÉÍ¿ÒÇéÀÆÆÍÖÐȟé  ¼ÔÑÇËÔÑÀ×ÉÍ¿ÒÇéÀÆÆÍÖÐȟé   ¢«(i ZYMV ·ÔÑÇɼÒÐÈÌÍÖËÔÑÀ×ÉÍ¿ÒÇéÉÍÊÍÉÖÓȟé  ZYMV WMV ·ÔÑÇËÔÑÀ×ÉÍ¿ÒÇéÉÀÐÎÍÖêȟé ÉÀÈ%C 3Fž¼ÃÈÍ ·ÔÑÇËÔÑÀ×ÉÍ¿ÒÇéÉÀÐÎÍÖêȟé ÉÀÈ%C 3Fž¼ÃÈÍ WMV

3YNGENTA(ELLAS •”• 3YNGENTA(ELLAS•”• WWWSYNGENTAGR WWWSYNGENTAGR

ÌÓÍ¿ÑÀ ÌÓÍ¿ÑÀÒÒÈÉ»é 4+ ÒÒÈÉ»é 4+ ÒÇÊ  ÌÓÍ¿ÑÀÒÒÈÉ»é 4+ ÒÇÊ  ”˜…•‚ ‰¼ÌÃÍé ‚ÄÑÑÀÊÍ̼ÉÇ  ÒÇÊ   ÒÇÊ  


ΠΑΤΡΙΣ

Tρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

Επιστροφή Λέντζα… µε ανανεωµένο ∆.Σ.!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου «Φως στο τούνελ» φαίνεται να υπάρχει από σήµερα σε ό,τι αφορά τον «νεοφώτιστο» της Γ΄ εθνικής ΠΑΟΒ! Καθώς από στιγµή σε στιγµή αναµένεται να ανακοινωθεί το νέο ∆.Σ. της οµάδας της Βουπρασίας, το οποίο µάλιστα θα είναι ανανεωµένο σε πολύ µεγάλο βαθµό! Σε αυτό θα υπάρχουν ελάχιστα µέλη από το προηγούµενο ∆.Σ., και αρκετά νέα πρόσωπα! Όλα αυτά φάνηκαν στη Γ.Σ. της οµάδας το βράδυ της Κυριακής, η οποία όµως δεν ολοκληρώθηκε και συνεχίστηκε χθες το βράδυ. Βέβαια οι διεργασίες συγκρότησης του νέου ∆.Σ. είχαν «φουντώσει» πολύ πριν, και απλά ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει και οι πρώτες επαφές µε

παίκτες που αποτελούσαν πέρσι τον βασικό κορµό. Όσον αφορά το νέο ∆.Σ. στην προεδρία θα παραµείνει ο γιατρός κ. Γιάννης Λέντζας, ο οποίος και µεταπείστηκε να συνεχίσει! Πρώτο µέληµα θα είναι ο προπονητής και κατόπιν οι ανανεώσεις, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη ανανέωσαν οι Σάκης Τσουκαλάς και Κώστας Καραχάλιος.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Λύση εδώ και τώρα!

• Η κορυφαία οµάδα της Ηλείας δεν µπορεί να γίνει παιχνίδι κανενός - Να βρεθεί λύση στο διοικητικό και µάλιστα άµεσα…

Ν

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ

Σειρά παίρνει ο Μπάνε Τόµιτς Μετά την ανανέωση της παραµονής των δύο περσινών ηγετών της οµάδας, Σάκη Καρύδα και Πέτρου Νοέα, ο Κόροιβος βάζει µπροστά για την περαιτέρω υλοποίηση του αγωνιστικού του σχεδιασµoύ. Στο προσκήνιο έχει έρθει η περίπτωση του Μπάνε Τόµιτς. Ο κοινοτικός φόργουορντ - σέντερ, έκανε πέρσι εξαιρετικό πρωτάθληµα µε την οµάδα της Ηλείας (αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της µε 367 π.) και είναι ανοιχτό το ενδεχόµενο ανανέωσης του συµβολαίου του. Ο Κόροιβος κατέθεσε συγκεκριµένη πρόταση στον Τόµιτς και αναµένει την απάντησή του, τη στιγµή που ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων οµάδων της Α2. Από εκεί και πέρα, συζητήσεις για ανανεώσεις συµβολαίων θα γίνουν και µε τους Γιάννη Αντωνιάδη και Μιχάλη Χατζόπουλο, µε τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι αισιόδοξοι για την παραµονή των δύο παικτών. Στα µεταγραφικά, ο Γιάννης Θανόπουλος θα πρέπει να θεωρείται το πρώτο απόκτηµα της οµάδας της Ηλείας, καθώς έχει συµφωνηθεί ο δανεισµός του από τον Απόλλωνα Πάτρας, χωρίς όµως να έχει επισηµοποιηθεί ακόµη κάτι.

θέµα, µετά από αίτηση του 1/4 των εγγεγραµµένων µελών). Αυτός ο τρόπος κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος αυτή την στιγµή, για να µη χαθεί άλλος χρόνος, κατά τους ίδιους (αν δεν αλλάξει πάλι γνώµη ο Ντάβαρης).

έα συνάντηση είχαν χθες οι επιχειρηµατίες και επαγγελµατίες της πόλης του Πύργου, που θέλουν να βγάλουν τον Πανηλειακό από το σηµερινό αδιέξοδο. Κ ατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς και ποιες πρέπει να είναι οι επόµενες κινήσεις για το καλό του Πανηλειακού.

Όπως έχουν ανακοινώσει οι επιχειρηµατίες, δια µέσω της πενταµελούς διοικούσας επιτροπής που εκλέχθηκε στην 2η Γ.Σ., είναι αποφασισµένοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη αν ο κ. Ντάβαρης εµµείνει στην άρνηση του να αποχωρήσει οριστικά από την οµάδα. Και αυτό θα γίνει πολύ σύντοµα αφού θέλουν να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση εντός των εποµένων ηµερών, για να µην πάει πίσω ο «ερυθρόλευκος» σχεδιασµός.

Νέες δηλώσεις Φάνη Παπαδόπουλου Νέες δηλώσεις έκανε ο Φάνης Παπαδόπουλος που τόνισε εκ νέου ότι θα δοθούν στον εισαγγελέα και το Σ∆ΟΕ τα πρακτικά των Γ.Σ. του Πανηλειακού. Και αυτό προκειµένου ο Πανηλειακός µέσω της δικαιοσύνης να ξεπεράσει το σηµερινό αδιέξοδο. Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά : “Με ενδιαφέρει η εξυγίανση της οµάδας και για τη σωστή πορεία της η συνεργασία των δυο οµίλων επιχειρηµατιών, του Πύργου µε επικεφαλής τον κ. Σιδηροκαστρίτη και της Αθήνας του κ. Γκάµαρη και βεβαίως η συµβολή του συµπατριώτη µας κ. Πανόπουλου. Προς αυτή την κατεύθυνση - µιας και ενεπλάκην σε αυτή τη διαδικασία - θα αγωνιστώ ώστε να ολο-

Το θέατρο του παραλόγου στον Πανηλειακό δυστυχώς συνεχίζεται εις βάρος της οµάδας.

κληρωθεί αυτή η συνεργασία για το καλό του Πανηλειακού”.

Ανακοίνωση των υποψήφιων επενδυτών Επίσης δηµοσιεύτηκε ανακοίνωση της οµάδας επιχειρηµατιών που θέλουν να εισέλθουν στον Πανηλειακό και την οποία υπογράφει ο Θεοδόσιος Χριστόπουλος εκπρόσωπος του οµίλου επιχειρηµατιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Αγαπητοί φίλοι του Πανηλειακού, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ιστορικό σωµατείο και µπροστά στα αδιέξοδα που έχουν δηµιουργηθεί, σας ανακοινώνουµε ότι αναλαµβάνουµε τη διοίκηση του ερασιτέχνη Πανηλειακού, µε ότι βάρη κι αν υπάρχουν σε αυτόν, µε σκοπό τη δηµιουργία, µιας οµάδας που θα πρωταγωνι-

στεί σε όποια κατηγορία κι αν βρίσκεται. Απαιτείται άµεσα Γ.Σ. και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ∆.Σ. διότι ο χρόνος πιέζει για τη συµµετοχή στο πρωτάθληµα και τη συγκρότηση µιας ανταγωνιστικής οµάδας. Με εκτίµηση Θεοδόσιος Χριστόπουλος Εκπρόσωπος του οµίλου επιχειρηµατιών».

Στην κίνηση αυτή, φαίνεται να µετέχει µεταξύ άλλων, κι ο πρώην πρόεδρος της οµάδας (την περίοδο 2010-2011) Κώστας Θεοδωρόπουλος. Μάλιστα εξετάζεται, µεταξύ άλλων, η άµεση προκήρυξη έκτακτης Γ.Σ., η οποία θα κηρύξει έκπτωτη την νυν διοίκηση εφόσον χρειαστεί αυτό (µπορεί βάσει καταστικού να συγκληθεί, για οποιοδήποτε

∆ήλωση Γκάµαρη και κίνηση Κουράτολο; Ο δε Γ. Γκάµαρης µε νεότερες δηλώσεις του (που δηµοσιεύονται τη ∆ευτέρα σε µερίδα του τοπικού Τύπου) δεν επιβεβαιώνει πλήρως ότι µιλάει γι’ αυτή την κίνηση, αλλά αναφέρει, σε ερώτηση “µε ποια κίνηση είναι ο ίδιος”, πως: «∆ε θέλω να µπω σε αυτή τη διαδικασία. Ο Πανηλειακός δεν είναι δυο ή τρεις διαφορετικοί, αλλά ένας. Αυτά όλα που τώρα γίνονται, το µόνο που κάνουν είναι να δηµιουργούν προβλήµατα στο σύλλογο, και να καθυστερούν το σχεδιασµό του. Να καθίσουν όλες οι εµπλεκόµενες πλευρές κάτω και να τα βρουν». Και την ίδια ώρα, κάποιες άλλες πληροφορίες (που δεν διαψεύδονται από τον ίδιο), αναφέρουν ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, από δική του πλευρά, για τον Πανηλειακό κι ο Λεονάρντο Κουράτολο (πρώην πρόεδρος του Αστέρα Αµαλιάδας, πρόπερσι, και αντιπρόσωπος εταιρίας αθλητικών ειδών)!!!

21:00 20:00 18:00 17:00 16:00

006 773 455 075 025

14:00 13:00 12:00 11:00 10:00

962 351 834 792 059

1η κλήρωση : 6, 23, 25, 30, 31 2η κλήρωση : 8, 13, 14, 15, 16

ȀȜȚȝĮIJȚıIJȚțȐ Midea MSG 12HRN2 12.000

Btu 330

ǾȜȚĮțȠȓ ĬİȡȝȠıȓijȦȞİȢ

120 ȜȓIJȡĮ 3ʌȜȘȢ İȞİȡȖİȓĮȢ 600,00 € 150 ȜȓIJȡĮ 3ʌȜȘȢ İȞİȡȖİȓĮȢ 670,00 € 200 ȜȓIJȡĮ 3ʌȜȘȢ İȞİȡȖİȓĮȢ 770,00 €

ƬnjNJǍǂǕNJǔǍǝǓ, ƩnjNJǂNjƽ ǔǖǔǕƿǍǂǕǂ ƪƾǒǍǂǎǔLj, ƵLJƽNjNJǂ

ƧǎdžǒDŽdžNJǂNjƽ

īİȫȡȖȚȠȢ ǿȠȡįȐȞȘȢ

ƮLjǘǂǎǐnjǝDŽǐǓ ƮLjǘǂǎNJNjǝǓ Ƨ.Ʈ.Ʋ.

www.metatherm.eu ƵLjnj. 26210 27802 ƣDŽ. ƥdžǟǒDŽNJǐǖ 56, 27100 ƲǞǒDŽǐǓ ƩnjdžǀǂǓ
ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

14 Α Θ Λ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Ρ Α Σ Κ Η Ν Ι Ο

Νονός ο Στέλιος Γιαννακόπουλος Στον Πύργο βρέθηκε και πάλι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος µαζί µε την σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Αιτία της επίσκεψης του ήταν ένα ευτυχές γεγονός και συγκεκριµένα η βάπτιση του γιου του γνωστού προπονητή Αλέκου Τοµαρόπουλου, µε τον “Stelios” να είναι ο νονός. Το µυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή Φραγκαβίλλας και το «παρών» έδωσαν πολλά γνωστά πρόσωπα του ηλειακού ποδοσφαίρου… Η «Πατρίς Σπορ» εύχεται στον Αλέκο και τη Ρούλα να τους ζήσει ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος…

Τρίτη

9

Ιουλίου 2013

ΑΠΟΨΗ

Η Ατζέντα της ηµέρας

UEFA EUROPA LEAGUE-ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 12:00 novasports2 Γιουνγκ Μπόις - Λίβερπουλ (20/09/12) SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΦΠ 13:00 novasports1 Ολυµπιακός - Λεβαδειακός (02/09/12) UEFA EUROPA LEAGUE-ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 14:00 novasports2 Tότεναµ - Λάτσιο (20/09/12) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ 16:00 novasports2 Μπράγκα - Μπενφίκα (26/01/13) ΤΕΝΙΣ: WIMBLEDON 2013 17:00 novasports1 Τελικός ∆ιπλού Μικτό (Ε) ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ 18:00 novasports2 Ρίβερ Πλέιτ - Κολόν Σάντα Φε (10/3/13) EUROLEAGUΕ: TOP 16 19:00 novasports3 Ρεάλ Μαδρίτης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (31/1/13) ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ NASCAR 19:15 novasports1 Sprint Cup Series, Daytona (M) UEFA EUROPA LEAGUE-ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 20:00 novasports2 Α.Ε. Λεµεσού - Φενερµπαχτσέ (25/10/12) SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΦΠ 20:15 novasports1 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυµπιακός (15/09/12) EUROLEAGUΕ: TOP 16 21:00 novasports3 Ολυµπιακός - Ούλκερ (31/01/13) SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΦΠ 22:00 novasports2 Ολυµπιακός - Πανθρακικός (23/09/12) UEFA EUROPA LEAGUE-ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 22:05 novasports1 Ρούµπιν Καζάν - Ατλέτικο Μ. (21/02/13) ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ 00:00 novasports2 Μπράγκα - Μπενφίκα (26/01/13) ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ 02:00 novasports2 Ρίβερ Πλέιτ - Κολόν Σάντα Φε (10/3/13)

Πρωτοβουλία από Ιακωβάκη στα Λεχαινά!

Τ

ις τελευταίες ηµέρες έχουµε απίστευτες εξελίξεις στον Πανηλειακό! Εξελίξεις που µόνο κακό κάνουν στην οµάδα. Που δεν την βοηθούν να βρει τον δρόµο της και να ξεκινήσει τον σχεδιασµό για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οπότε είναι άµεση η ανάγκη, η «κόντρα» που έχει ξεσπάσει να τελειώσει άµεσα για το καλό της οµάδας και προτού είναι αργά. Πάρα πολύ αργά για το παρόν και το µέλλον της. Επίσης τις τελευταίες ηµέρες έχουν γεννηθεί κάποια ερωτήµατα που πρέπει να απαντηθούν. Πρώ το ερ ώτηµα : Ο Κώστας Ντάβαρης θέλει να αποχωρήσει οριστικά από την οµάδα ή όχι; Πρέπει να βγει να κάνει µια καθαρή δήλωση για τις προθέσεις του. Μένει ή φεύγει; Και αν θέλει να µεί-

Πολλά τα ερωτήµατα που µας βασανίζουν…

νει µε ποιους θέλει να διοικήσει; Μπορεί να καλύψει ο ίδιος τα χρέη που έχουν δηµιουργηθεί; Έχει βρει επενδυτές που θα συνεισφέρουν οικονοµικά; Να τα ξεκαθαρίσει όλα και µάλιστα πολύ σύντοµα. Για να ξέρει και ο κόσµος του Πανηλειακού τι γίνεται… Αν βγει και µας παρουσιάσει ένα υγιές πλάνο δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κανείς που θα ρίξει χολή πάνω του… ∆ εύτε ρο ε ρώ τ ηµα : Ο κ. Γκάµαρης και οι υπόλοιποι της κίνησής του, ενδιαφέρονται πράγµατι για τον Πανηλειακό; Για ποιον Πανηλειακό όµως; Γιατί διαβάσαµε µια δήλωση του κ. Γκάµαρη που λέει πως υπάρχουν τρεις παρατάξεις για την οµάδα. Ποια από αυτές τις παρατάξεις θα στηρίξει, αν αποφασίσει να επενδύσει στον Πανηλειακό; Ο κ. Γκάµαρης, πρέπει να βγει λοιπόν και να πει

αν ενδιαφέρεται για τον Πανηλειακό και πώς µπορεί να βοηθήσει. Και αυτά να τα πει για τον Πανηλειακό της Γ’ Εθνικής (γι’ αυτόν της Β’ όταν έρθει η ώρα…). Τρ ί το ερ ώ τηµα : Μπορεί να παίξει ο Πανηλειακός στην Β’ Εθνική; Αυτό το ερώτηµα θα ξεκαθαριστεί σύντοµα, αλλά απ’ όσα λέγονται από την Ένωση της Β’ Εθνικής, είναι πολύ δύσκολο να ανέβει άλλη οµάδα από την Γ’ Εθνική στην Β’. Λέτε να παίζει κάτι άλλο… ∆ιότι πολλά ακούγονται για συγχώνευση µε οµάδα που είναι ήδη στην Β’ Εθνική και δεν µπορεί να κατέβει στο πρωτάθληµα λόγω χρεών και οικονοµικής αδυναµίας. Ισχύει αυτό; Τ έταρ το και τελ ευταί ο ερ ώτ ηµα: Πρέπει να προχωρήσει η συνένωση µε το Πανόπουλο; Αν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που δεν θέλουν να προχωρήσει

Ε

Σοφιανός «τέλος» από Μυρσιναϊκό

Κλείνουµε ήδη το πρώτο δεκαήµερο του Ιουλίου , και ακόµα στον Ηλειακό Λεχαινών να εκλέξουν νέα διοίκηση, καθώς το σίριαλ… που ταλαιπωρεί την οµάδα κάθε χρόνο τέτοια εποχή, συνεχίζεται! Έχουν άλλωστε γίνει τρεις Γ.Σ. αλλά «φως στο τούνελ» του Ηλειακού Λεχαινών για την ώρα δεν υπάρχει! Μπροστά λοιπόν σε αυτό το αδιέξοδο και πριν η οµάδα «διαλυθεί» ανέλαβε πρωτοβουλία ο παλαίµαχος παίκτης και µέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Ηλείας, κ. Άρης Ιακωβάκης! Έτσι κάλεσε για το βράδυ της ερχόµενης Τετάρτης όλους όσοι αγαπούν πραγµατικά το σύλλογο , µε σκοπό να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο! Σε διαφορετική περίπτωση ο Ηλειακός κινδυνεύει … και όλα είναι πιθανά να συµβούν! Γ.Π.

Κουίζ

Ποιος Ηλείος ποδοσφαιριστής έχει πει ναι σε δύο οµάδες που είναι και της ίδιας κατηγορίας µάλιστα; Να δούµε τώρα πώς θα ξεµπλέξει…

ίχε δηλώσει αµέσως µετά το µατς της οµάδας του στο Ενωσιακό της Σπιάντζας µε τον Πέλοπα Πύργου ότι µε αυτά που συµβαίνουν στο ηλειακό ποδόσφαιρο δύσκολα θα ασχοληθεί και πάλι τη νέα περίοδο. Η... ενόχλησή του αυτή, δεν στάθηκε διόλου ικανή για να εµποδίσει την οµάδα του να στηρίξει προσφάτως στις εκλογές της ΕΠΣ Ηλεία το... σύστηµα για το οποίο έλεγε ότι ήταν αηδιασµένος µε αφορµή εκείνο το µατς της Σπιάντζας. Τώρα που εξακολουθεί να ενοχλείται και πάλι από κάποιες καταστάσεις, ο Γεν. αρχηγός του Μυρσιναϊκού Μυρσίνης δηλώνει ότι αποχωρεί. Ο Γιάννης Σοφιανός (φωτό) επί του παρόντος δεν θα βρίσκεται στα διοικητικά του Συλλόγου του, και αυτό σίγουρα είναι µια σηµαντική απώλεια για το ηλειακό ποδόσφαιρο. Γ.Π.

Ε

Επόµενος σταθµός τα Σαβάλια για τον Στάθη! ντελώς αθόρυβα κινείται στις µεταγραφές ο Ολυµπιακός Σαβαλίων , και ήδη προχώρησε στην πρώτη του κίνηση µε την απόκτηση του έµπειρου Πλαταναίου στην καταγωγή µεσο – επιθετικού Στάθη Χαραλαµπόπουλου! Ενός παίκτη µε θητεία πρώτα στον Ερµή Πλατάνου, στον Π.Φ. Ο. Πανόπουλου και κατόπιν στον Κεραυνό Χειµαδιού, όπου τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε µε ιδιαίτερη επιτυχία, αποτελώντας βασικό στέλεχος! Βέβαια για την επιλογή του αυτή, µέτρησαν και οι καλές σχέσεις που διατηρεί µε τον νέο τεχνικό των Σαβαλίων, τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο! Αξίζει να τονίσουµε ότι επόµενος στόχος των Σαβαλίων είναι ένας καλός επιθετικός , καθώς και ένα δεκάρι, αφού αποτελούν παρελθόν, τόσο ο Κ. Μαντάς, όσο και ο Χοτζάι! Γ.Π.

η ένωση ας βγουν να το πουν και να εξηγήσουν τους λόγους που δεν θέλουν αυτόν τον «γάµο». Μπορεί τα επιχειρήµατά τους τελικά να µας πείσουν. Συνοψίζοντας, όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πολύ σύντοµα. Να βγει διοίκηση και να ξεκινήσουν οι κινήσεις για το επόµενο πρωτάθληµα. Εµείς θα στηρίξουµε µόνο µια υγιής διοίκηση. Μια διοίκηση που δεν θα πουλάει φύκια για µεταξωτές κορδέλες και µε σωστή διοίκηση θα οδηγήσει τον Πανηλειακό και πάλι στις κορυφαίες οµάδες της Ηλείας. Αν νικήσουν οι εγωισµοί και δεν πρυτανεύσει η λογική, τότε δυστυχώς το µέλλον της πιο ιστορικής οµάδας της Ηλείας µόνο ευοίωνο δεν θα είναι!

Του Χρ . Κα νελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

Έγινε παππούς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ! Ιδιαίτερα χαρούµενος είναι τις τελευταίες ηµέρες ο πρόεδρος του ιστορικού ΠΑΟ Κακοβάτου κ. Πέτρος Μπηλιώνης! Καθώς µετά την χαρά της ανόδου της οµάδας του στην Α1 – Βέρροιος, ήρθε και το πρώτο εγγόνι! Η κόρη του προέδρου που ζει µόνιµα στην Αθήνα του χάρισε το πρώτο του εγγονάκι, µια πανέµορφη µπέµπα που σύµφωνα µε τις πληροφορίες της στήλης, έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του παππού της, ο οποίος βέβαια δεν έφυγε λεπτό από κοντά της. Ιδίως τις πρώτες ηµέρες που η µικρή ήρθε στη ζωή! Και φυσικά ο κ. Πέτρος Μπηλιώνης για τον οποίο ήταν το πρώτο εγγόνι, «πετάει» από χαρά! Εµείς απλά µέσα από αυτή εδώ τη στήλη να ευχηθούµε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ , να την χαίρεται, να είναι γερή και δυνατή, και να την καµαρώσει όπως αυτός επιθυµεί! Γ.Π.

Περιζήτητος… ο Σπ. Καµπάς! Ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ την περασµένη περίοδο στην Ηλεία , ήταν σίγουρα και ο γκολκίπερ του πρωταθλητή της Α2 κατηγορίας Άρη Στρεφίου, Σπύρος Καµπάς! Παίζοντας σχεδόν σε όλα τα µατς της οµάδας του , ήταν εγγύηση για την εστία της , χάρη στην ικανότητα και εµπειρία που διαθέτει! Το πού θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, είναι νωρίς ακόµα να το γνωρίζουµε... Το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτή την ώρα είναι ελεύθερος… και δεν βιάζεται να αποφασίσει! ∆εν αποκλείεται να τον δούµε και πάλι µε τα «κίτρινα» ή να αγωνιστεί σε κάποια άλλη οµάδα, από αυτές φυσικά που ήδη τον «γλυκοκοιτάζουν»! Οι επόµενες πάντως ηµέρες θα είναι καθοριστικές για το ποδοσφαιρικό του µέλλον! Γ.Π.


ΠΑΤΡΙΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σ Π Ο Ρ 15 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ

∆εύτερη θέση για Τσελέστα Μπάσα και Ιωάννη Αγαλιώτη

Αναλυτικά οι επιδόσεις των Ηλείων αθλητών και αθλητριών

Ο

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

λοκληρώθηκε σε Θεσσαλονίκη και Σχ ηµατάρι το πανελλήνιο πρωτάθληµα παµπαίδων-παγκορα σίδω ν, που φέτος έγινε σε 2 οµίλους (µε αξιολόγηση 16%). Στο Νότιο όµιλο πρωτεύσαν ο ΓΣ Κηφισιάς και ο Ελ. Βενιζέλος Χανίων, ενώ αρκετά καλή ήταν η παρουσία των αθλητών και αθλητριών από την Ηλεία, µε την Τσελέστα Μπάσα από την Ζαχάρω να είναι πρώτη στον ακοντισµό µε επίδοση 40,24µ., ενώ στο ίδιο αγώνισµα η Αναστασία Σπυροπούλου πάλι από την Ζαχάρω ήταν 4η µε 34,73µ. ∆εύτερος στα 300µ. ήταν ο Ιωάννης Αγαλιώτης του Κοροίβου µε 38.04, ενώ ο Παναγιώτης Μάντης πάλι του Κοροίβου ήταν 4ος στα 100 µε εµπόδια µε 14.73. Η Παναγιώτα Χρονοπούλου του Κοροίβου ήταν 5η στα 1000µ. παγκορασίδων µε 3:21.25, ενώ την 6η θέση κατέλαβαν η Θεοδώρα Νικολοπούλου του ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΥΡΓΟΥ στα 150µ. παγκορασίδων µε 19.47 και η Τσελέστα Μπάσα του ΝΟ ΖΑΧΑΡΩΣ στην σφαιροβολία µε 10.63. Επίσης την 4η θέση κατέκτησε η Λαµπροπούλου Βασιλική µε 3113β. στο πένταθλο, ενώ την 5η θέση µε 3028β. στο πένταθλο κατέκτησε η Βασιλοπούλου

Πολύ καλή παρουσία είχε η Ηλεία στους αγώνες του Σχηµαταρίου. Στην φωτογραφία οι αθλητές του Κοροίβου Αµαλιάδας (1) και του ΝΟ Ζαχάρως (2) µε τους γυµναστές τους,

Ιωάννα. Στο στάδιο όπου έγιναν οι αγώνες στο µεγαλύτερο διάστηµα ο άνεµος δεν επέτρεψε να αναγνωριστούν κάποιες καλές επιδόσεις, όπως το 16”24 που έτρεξε ο Καρούσος στα 150µ (+2,8) και τα 11”55 της Ράµου στα 80µ εµπόδια (+4,6). Σε 18”86 στα 150µ (+2,1) έτρεξε η Πιπερίδου, ενώ στα 80αρια, σε 9”13 (µε +3,5) ο Μπουτεράκος και σε 10”06 (µε +2,6) η Μακρή. Στο ύψος, τα 1,67µ πέρασε η Χριστογεώργου. ΓΣ Κηφισίας στους ΠΠ και ΓΣ Γλυφάδας στις ΠΚ

επικράτησαν στις σκυτάλες 4χ300µ. Αναλυτικά η κατάταξη των Ηλείων αθλητών και αθλητριών: Νότιος όµιλος Α’ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 500ΓΡ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ (06/07/2013) 1. 01 230 ΜΠΑΣΑ ΤΣΕΛΕΣΤΑ 1998 ΝΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 40.24 13 ( X 39.26 38.96 37.93 40.24 ——- ) 4. 06 231 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 1999 ΝΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 34.73 9

( 34.73 33.08 X 30.77 32.52 30.33) 300µ. ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ (06/07/2013) 2. ΑΓΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1998 ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 38.04 11 1000µ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ (06/07/2013) 5. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 1998 ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 3:21.25 8

Β’ ΗΜΕΡΑ 100µ. ΕΜΠΟ∆ΙΑ ΠΑΜΠΑΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ

(07/07/2013) 4. ΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1998 ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 14.73 2.90 9 150µ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ (07/07/2013) 6. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟ∆ΩΡΑ 1998 ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΥΡΓΟΥ 19.47 2.10 7 ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ 3Κ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ Α’ - ΤΕΛΙΚΟΣ (07/07/2013) 6. ΜΠΑΣΑ ΤΣΕΛΕΣΤΑ 1998 ΝΟ ΖΑΧΑΡΩΣ 10.63 7 ( 10.63 10.13 10.00 X 10.49 10.38)

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ

Νέος γυµναστής ο Β. Κατσαρίδης!

Ο

• Συνεχίζει και ο Αγ. Μπαρδούσης

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

σχεδιασµός της νέας περιόδου στην φιλόδοξη Νίκη Τραγανού συνεχίζεται! Έτσι το τεχνικό τιµ θα πλαισιώνει και ο γνωστός και καταξιωµένος γυµναστής κ. Βασί-

λης Κατσαρίδης, ο οποίος βέβαια θα είναι και ο αµέσως συνεργάτης του τεχνικού κ. Σπ. Αντωνόπουλου! Παράλληλα ολοκληρώνεται σιγά – σιγά και ο κύκλος των ανανεώσεων, µε τον Άγγελο Μπαρδούση να είναι ο επόµενος που συµφώνησε µε το ∆.Σ. της Νίκης, ενώ σειρά

παίρνει ο Μαρκόπουλος! Έως τώρα πάντως έχει αποχωρήσει από την οµάδα ο Νίκος Μαρσέλης! Μόλις ολοκληρωθεί και αυτός ο κύκλος, θα προχωρήσουν και οι µεταγραφικές κινήσεις , µε στόχο βέβαια την ενίσχυση του συλλόγου! Για την ώρα πάντως συνεχίζον-

ται απλά οι κουβέντες… µε τους µεταγραφικούς στόχους, χωρίς να υπάρχει κάτι το επίσηµο και το ανακοινώσιµο! Σε καλό δρόµο… βρίσκεται η Νίκη Τραγανού ενόψει της νέας περιόδου!

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Λύση… Καλαρίτη την Τετάρτη!

Το τελευταίο ραντεβού… των µελών και φίλων του Αίαντα Γαστούνης το βράδυ της περασµένης Κυριακής στο ΚΑΠΗ Γαστούνης, µε σκοπό την εκλογή οπωσδήποτε νέου ∆.Σ. , δεν απέδωσε καρπούς και πάλι! Καθώς η ανταπόκριση των µελών και φίλων της οµάδας ήταν από µηδαµινή… έως ανύπαρκτη! Αφού κανένας από τους θεωρούµενους «πρωτοκλασάτους» παράγοντες της πόλης δεν συµµετείχε στην 3η και τελευταία Γ.Σ. , και ως εκ τούτου δεν υπήρξε και επίσηµη πρόταση! Μια πρόταση η οποία ήρθε τελικά από τον παλαίµαχο παίκτη του συλλόγου Μιχάλη Καλαρίτη ο οποίος έδειξε την αγάπη του για τον σύλλογο για ακόµα µια φορά. Καθώς βοήθησε και αγωνιστικά να σωθεί η οµάδα έστω και στο µπαράζ στο παρά- πέντε, παρά την ηλι-

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ

Βοηθός προπονητή ο Κ. Λιαροµµάτης! Με χθεσινή του ανακοίνωση το ∆.Σ. του Ολυµπιακού Σαβαλίων κάνει γνωστό ότι ο κ. Κώστας Λιαροµµάτης, από τη Μαγούλα, (πρώην Γεν. Αρχηγός του Ολυµπιακού Λαµπετίου και του Κένταυρου Μαγούλας), θα προσφέρει φέτος τις πολύτιµες υπηρεσίες του στην οµάδα των Σαβαλίων, από το πόστο του βοηθού προπονητή και ως συνεργάτη του νέου τεχνικού, Αν. Τρυφωνόπουλου. Γ.Π.

ΠΑΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

Εβδοµάδα εξελίξεων… Του Γ. Παπαφωτόπουλου Εξελίξεις αναµένονται µέσα στην εβδοµάδα που διανύουµε στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Κακοβάτου σε όλα τα επίπεδα! Και όταν αναφέρουµε σε όλα τα επίπεδα, έχει να κάνει από την διοίκηση έως τον προπονητή και τις ανανεώσεις παικτών, καθώς και τις µεταγραφές! Σε ό,τι αφορά τα διοικητικά το σίγουρο είναι ότι στο υπάρχον ∆.Σ. θα µπουν κάποια νέα πρόσωπα µε όρεξη και διάθεση για προσφορά, µε τον νυν πρόεδρο κ. Πέτρο Μπηλιώνη να συνεχίζει στην προεδρία της οµάδας! Σε ό,τι αφορά τώρα το θέµα προπονητή, πολύ δύσκολα πλέον θα συνεχίσει στην οµάδα ο Γιαννιώτης τεχνικός Στ. Μεντής µετά την αρχική του άρνηση, και ήδη ακούγονται πολλά ονόµατα που θα τον διαδεχτούν! Αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση σε αυτούς τους δυο τοµείς, θα ξεκινήσει ο σχεδιασµός της νέας περιόδου σε ό,τι αφορά το ρόστερ, όπου και εδώ θα υπάρξουν αλλαγές!

Όσο περνά ο καιρός άλλο τόσο µεγαλώνει και η αγωνία των παικτών του Αίαντα για το µέλλον της οµάδας τους!

κία του! Η πρόταση αυτή(αν βέβαια προχωρήσει) αναµένεται να υλοποιηθεί την ερχόµενη Τετάρτη στην έκτακτη Γ.Σ. της οµάδας, η οποία έχει καθοριστεί για τις 9 το βράδυ και πάλι στο ΚΑΠΗ Γαστούνης! ∆ιαφορετικά ο ιστορικός Αίας κινδυνεύει ακόµα και µε «διάλυση»! Παράλληλα αποφασίστηκε µια επιτροπή από το απερχόµενο ∆.Σ. να συναντηθεί µε τον ∆ήµαρχο Πηνειού κ. Αλ. Καστρινό µε την ελπίδα ότι κάτι καλό θα προκύψει! Αν όλα αυτά δεν ευδοκιµήσουν… και όλοι όσοι αγαπούν και σέβονται την ιστορία του Αίαντα δεν προσέλθουν και την Τετάρτη στη συνέλευση, η οµάδα θα οδεύσει για το πρωτοδικείο Αµαλιάδας, και φυσικά την ευθύνη θα έχει όλη η Γαστούνη! Μάλιστα το απερχόµενο ∆.Σ. απευθύνει έκκληση σε όλο τον κόσµο της Γαστούνης, έτσι ώστε και την τελευταία ώρα να βρεθεί λύση!

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ

Νέα εποχή… Τζήκα στην προεδρία!

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Το νέο ∆.Σ. του Ηλειακού Βαρθολοµιού, έτσι όπως εξελέγη από τις Κυριακάτικες αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε σώµα το βράδυ της Κυριακής ως εξής! Πρόεδρος: Γιάννης Τζήκας, Α’ Αντιπρόεδρος: Φατούρος Μάκης, Β’ Αντιπρόεδρος και Ταµίας: Παναγιωτόπουλος Ανδρέας. Γεν. Γραµµατέας: Καρύδας Χρήστος, Γεν. Αρχηγός Α’: Φερέτος ∆ηµήτρης, Γεν. Αρχηγός Β’: Καλογερόπουλος Σάββας, Γεν. Έφορος: Βούρτσης Νικόλαος και Μέλη: Βύτανος ∆ηµήτρης, Σούλης Αντώνης, ∆ούµας Σπύρος, Μαρινόπουλος Παναγιώτης, Κουρκουµέλης ∆ηµήτρης, Τσεκουρλούκης Χρήστος, Μητρόπουλος Μιχάλης και Καπετανάκης ∆ηµή-

Ο Κ. Γιάννης Τζήκας ύστερα από δυο χρόνια απουσίας… επέστρεψε στην προεδρία του Ηλειακού Βαρθολοµιού

τρης. Παράλληλα για τις παιδικές οµάδες του Ηλειακού εξελέγησαν: Ντούγκας Βασίλης, Στριγάς ∆ηµήτρης, Στριγάς Γεώργιος και Βούτος Χρήστος. Πρόκειται δηλ. για ένα 19µελες ∆.Σ µε πολλά νέα και «παλιά» πρόσωπα, όπως π.χ. ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τζήκας ο οποίος επιστρέφει στην προεδρία ύστερα από δυο χρόνια, ενώ αντίθετα ο ∆ηµ. Βύτανος, παρά τις «φήµες» που τον ήθελαν στην προεδρία, παραµένει απλό µέλος στο νέο ∆.Σ.! Κατόπιν τούτου θα ξεκινήσει ο σχεδιασµός της νέας περιόδου, µε την πρόσληψη προπονητή και τις ανανεώσεις, και αναλόγως των παικτών που θα φύγουν, θα γίνουν και οι ανάλογες µεταγραφές!

Α.Ο ΧΕΛΙ∆ΟΝΙΑ

Το νέο ∆.Σ. του Α.Ο. Χελιδόνια ανακοινώθηκε χθες έτσι όπως αυτό συγκροτήθηκε σε σώµα, µε την ευχή να είναι αυτό που θα οδηγήσει τον σύλλογο τη νέα περίοδο στην Α2 κατηγορία! Έτσι στην θέση του πρόεδρου παρέµεινε ο Χαράλαµπος ∆ούζας που θεωρείται από τους πλέον επιτυχηµένους, ενώ Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Σωτήρης Καλούδης! Α’ Γεν. Γραµµατέας: ο Σταύρος Καλούδης και Β’ Γεν.

Γραµµατέας ο Ευθύµιος Γκολφινόπουλος. Ταµίας Α’ ανέλαβε ο Χρήστος Χαραλαµπόπουλος και Ταµίας Β΄ καθώς και Έφορος Υλικού: ο Νίκος ∆ιονυσόπουλος. Τέλος χρέη Γενικού Αρχηγού και τη νέα περίοδο θα εκτελεί ο Τάσος Μπίρµπας! Επόµενος στόχος της οµάδας και του ∆.Σ. είναι η πρόσληψη προπονητή ενόψει του µπαράζ του Αυγούστου, ενώ οι όποιες µεταγραφικές εξελίξεις λόγω του µπαράζ µε το Αλποχώρι θα γίνουν µετά το µατς αυτό!

Ένα γεµάτο πρωτάθληµα στην Α’ τοπική κατηγορία µε τα χρώµατα της ∆άφνης Ανδραβίδας είχε την χρονιά που πέρασε ο 18χρονος µέσος Γιώργος Στρίγγας (φωτο). Αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της οµάδας του, δίνοντας λύσεις στον προπονητή του καθώς από την θέση του «µικρού» έκανε µεγάλους αγώνες παίζοντας είτε ως πλάγιο χαφ, είτε ως κεντρικός χαφ ,ακόµη και στην θέση του πλάγιου αµυντικού. Η αγωνιστική του παρουσία χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα της αντίδρασης αλλά και από την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια που αρµόζει συνήθως σε παίκτες µεγαλύτερης ηλικίας. Στα ποδοσφαιρικά του χαρίσµατα έρχεται να προστεθούν η συχνή του επαφή µε τα δίχτυα αλλά και ο αδαµάντινος χαρακτήρας του εντός και εκτός γηπέδων. Γι’ αυτό τον λόγο και ο 18χρονος µέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών οµάδων όχι µόνο της Α’ Τοπικής αλλά και µεγαλύτερων κατηγοριών. Το γεγονός πάντως ότι ξεχωρίζει από τους νέους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του, είναι εκείνο που του δίνει και την ώθηση να δοκιµάσει τις δυνατότητές του και σε νέες προκλήσεις στο ξεκίνηµα της καριέρας του. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει αρκεί να συνεχίσει την προσπάθειά του χωρίς πολλά λόγια αλλά µε σκληρή δουλειά…

ΜΥΡΣΙΝΑΪΚΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ

Συνεχίζει στην προεδρία ο ∆ούζας! Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Νέες προκλήσεις για τον 18χρονο Γιώργο Στρίγγα

∆υστοκία… για νέο ∆.Σ! Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Ο Χαρ. ∆ούζας και ο Σωτ. Καλούδης θα είναι και τη νέα περίοδο επικεφαλής του νέου ∆.Σ του Α.Ο Χελιδόνια!

Το νέο ∆.Σ. του Μυρσιναϊκού Μυρσίνης που αναµενόταν να βγει το βράδυ της Κυριακής, τελικά έµεινε µόνο στα «λόγια», καθώς το ραντεβού των µελών και φίλων της οµάδας δεν είχε την ανάλογη απαρτία! Πλέον θα οριστεί εκ νέου νέα ηµεροµηνία εκλογών, και ενώ βέβαια ο χρόνος τρέχει… Αµέσως µετά την εκλογή του νέου ∆.Σ, θα τεθούν επί τάπητος, θέµατα προπονητή και παικτών, έστω και σε αρχική µορφή. Πάντως ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές µε παίκτες που ανήκαν και πέρυσι στην οµάδα, αλλά και µεταγραφικούς στόχους.


16

Ψυχαγωγία

ΠΑΤΡΙΣ Tρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ TV

Η σέξι φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη µε µαγιό

Στραπατσάδα «χωριάτικη»

∆ύο νέες φωτογραφίες «ανέβασε» στο Twitter η Ελένη Μενεγάκη. Στην πρώτη η διάσηµη παρουσιάστρια ποζάρει µε µαγιό ευχόµενη «καληνύχτα» στους followers ενώ η δεύτερη είναι σε ασπρόµαυρο χρώµα και στέλνεται «µε αγάπη». Η Ελένη Μενεγάκη, µάλιστα, δηλώνει αποφασισµένη να συνεχίσει να «ανεβάζει» φωτογραφίες εξηγώντας σε µια από τις follower της ότι οι λόγοι που καθυστερεί είναι, µεταξύ

Υλικά (για 2 µερίδες) 2 γεµάτα φλιτζ. τσαγιού χωριάτικη σαλάτα, µε το λάδι της 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 αυγά, κατά προτίµηση βιολογικά λίγο αλάτι, φρεσκοτριµµένο πιπέρι ∆ιαδικασία Βάζουµε τη σαλάτα σε ένα µπολ και, όσο µπορούµε, αφαιρούµε το αγγούρι και τις ελιές και τα βάζουµε σε ένα πιατάκι (τα τρώµε σκέτα ή συνοδεύουµε τη στραπατσάδα µε αυτά). Ρίχνουµε την υπόλοιπη σαλάτα στο µούλτι και την ψιλοκόβουµε ανοιγοκλείνοντας το διακόπτη 4 - 5 φορές, για 1 δευτερόλεπτο κάθε φορά. Ζεσταίνουµε ένα βαρύ αντικολλητικό τηγάνι, σκέτο, σε µέτρια φωτιά, και ρίχνουµε την ψιλοκοµµένη σαλάτα. Σοτάρουµε για 7 - 8 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, ώσπου να µαραθούν τα υλικά της και να εξατµιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Τότε ρίχνουµε το ελαιόλαδο και τα αυγά, ένα-ένα και ολόκληρα, ανακατεύοντας για να σπάσουν οι κρόκοι και να αναµιχθεί το ασπράδι µε τα υλικά. Μαγειρεύουµε για 1-2 λεπτά ή µέχρι να πήξει η στραπατσάδα. Μοιράζουµε σε πιάτα και συνοδεύουµε µε το αγγούρι και τις ελιές που αφήσαµε ή µε µια ντοµατοσαλάτα και ψωµί ή φρυγανιές.

ANT 1 38,35,45 UHF

STAR 29,42,61 UHF

Στο πάρα πέντε

05.45 06.45 10.00 11.00 12.00 13.10 14.00 15.00 16.00 17.00 17.10 17.50 19.00 20.00 21.15 22.30 23.40 00.30 01.00 02.00 04.00 05.00

Ελλάς το µεγαλείο σου (E) Πρωινό ΑΝΤ1 FTHIS TV ΑΝΤ1 news Άκρως οικογενειακόν (Ε) Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) Το καφέ της Χαράς (Ε) Karadayi ANT 1 News στη νοηµατική Ελληνική ταινία ANT 1 News Sumer wipe out (Ε) Εργαζόµενη γυναίκα (Ε) The X- Factor Audition (E) ΟΛΑ hot Griminal minds Εzel Το καφέ της Χαράς (Ε) Τηλεµάρκετινγκ – Τηλεαγορά (Ε) Στον ήλιο του Αιγαίου (Ε)

Τα µυστικά της Εδεµ (Ε) Κοινωνία, Ωρα Mega Μπουκιά και συχώριο (Ε) Γλυκές αλχηµείες (Ε) Η ώρα η καλή (Ε) Εµείς κι εµείς (Ε) Μεσηµβρινό δελτίο ειδήσεων Όλα στον αέρα (Ε) Eραστής δυτικών προαστίων (Ε) Ματιές στα γεγονότα Οι αυθαίρετοι (Ε) Στο πάρα πέντε (E) Fatmagul Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Ευτυχισµένοι µαζί (Ε) 50-50 (E) Justified Τελευταία γεγονότα Άγρια παιδιά Ερωτας και τιµωρία (E) Παράλληλοι δρόµοι (Ε) Φιλοδοξίες (Ε)

ALPHA 24, 33, 63, UHF 3 VHF

CSI, New York

Office: An American workplace Φ+Μ live (Ε) Παιδικό πρόγραµµα Eιδήσεις Mεσηµεριανή Μελέτη Μίλα Ειδήσεις Φ+Μ live Ειδήσεις Without a trace Ξένη ταινία «Oυ φονεύσεις» ∆ραµατική Cold Case (E) The Vampire Diaries (E) Ξένη ταινία «Ερωτικό µυστικό» Αισθηµατικό

22.15

21.00

00.45 06.00 06.20 08.00 12.30 13.00 15.30 17.15 17.50 19.45 21.00 22.00 00.45 01.45 02.45

ΣΚΑΪ 49 UHF, 30 UHF

Two and a half men

Cold case

17.50

11.00

07.00

Ινδικό φαγητό, κάρι και µπαχάρια…αυτό είναι το µενού που προτιµά η Κέιτ Μίντλετον (φωτο) µε σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας του τοκετού. Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται δηµοσιεύµατα των Daily Mail και Daily Star, που επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον της ∆ούκισσας του Κέµπριτζ. Τις τελευταίες εβδοµάδες, η Μίντλετον, η οποία αναµένεται να φέρει στον κόσµο το πρώτο της παιδί µε τον πρίγκιπα Γουίλιαµ στις 13 Ιουλίου, επιλέγει να καταναλώνει τροφές ιδιαίτερα πικάντικες, καθώς λέγεται πως µπορεί να βοηθήσουν στην πρόκληση τοκετού. Την ίδια ώρα και ενώ µεγάλη µερίδα Βρετανών αναµένουν µε αγωνία το «royal baby», η ταµπλόιντ Daily Mirror αναφέρει επικαλούµενη πηγές ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαµ θα είναι «µοντέρνος µπαµπάς», θα αλλάζει πάνες και θα ξυπνάει το βράδυ για να φροντίζει το µωρό. «Υποσχέθηκε στην Κέιτ ότι θα είναι παρών. ∆είχνει πόσο σοβαρά παίρνει το θέµα της πατρότητας. Ο Κάρολος δεν ήξερε πώς να είναι µοντέρνος πατέρας. Ήταν καλός πατέρας, αλλά βρισκόταν εγκλωβισµένος στο σύστηµα του παλατιού και δε µπορούσε να το αντιµετωπίσει. Έτσι, η Νταϊάνα έµεινε αποµονωµένη στις εγκυµοσύνες της αλλά και ως νέα µητέρα. Ο Γουίλιαµ είναι πιο προστατευτικός και µε µεγαλύτερη θέληση», αναφέρει το δηµοσίευµα. «Το µωρό θα είναι σε καλά χέρια από την πρώτη ηµέρα. Ο Γουίλιαµ αντιµετωπίζει την Κέιτ ως ισότιµη σύντροφο. ∆εν είναι σαν τον Κάρολο µε την Νταϊάνα. Τα πράγµατα έχουν εξελιχθεί», συµπληρώνει η πηγή στην Daily Mirror.

MEGA 25,26, 66, 47 UHF 7 VHF

FTHIS TV

06.00 07.00 11.00 13.00 13.30 14.30 15.50 16.50 17.50 18.00 20.00 21.15 22.15 23.00 24.00 00.30 02.00 03.10 04.30 05.00

Ινδικό φαγητό προτιµά η Κέιτ Μίντλετον

Σε ένα χρόνο η πανέµορφη Kate Moss θα αλλάξει δεκαετία και θα είναι πλέον µια σαραντάρα...που όµως όλες οι σαραντάρες του κόσµου θα ήθελαν να της µοιάζουν. Η µικροσκοπική Βρετανίδα µοιάζει πολύ νεότερη από τα 39 της χρόνια και µάλλον σε αυτό βοηθάνε και λίγο οι στυλιστικές της επιλογές. «Άγριο» λεοπάρ µαγιό, όσο πιο µικροσκοπικό γίνεται, διάλεξε για τις διακοπές της η Kate. Η Moss πήγε στην Ιταλία, όπου και απαθανατίστηκε να φοράει το λεοπάρ µαγιό της (φωτο) και έδειξε το εκπληκτικό κορµί της, βάζοντας γυαλιά σε όλες τις εικοσάρες. Παρέα µε τον άνδρα της, µε τον οποίο ήταν όλη την ώρα αγκαλιές και χάδια, απόλαυσαν τον ιταλικό ήλιο και τις τοπικές λιχουδιές.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕ∆ΙΑ

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕ∆ΙΑ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ TELESTORE ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ ΤΗΛΕΑΓΟΡΕΣ ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ MAD - MAD OK ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ (ΕΚΠΟΜΠΗ) ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ ORT CINEMA ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ MAD

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ DAILY MAIL ΚΑΙ DAILY STAR

Μικροσκοπικό λεοπάρ µαγιό για τη σαραντάρα Kate Moss!

49, 37, 38, 69, 23, 30 UHF Inf@ ort.gr

07:00 10:30 11:30 12:00 14:00 15:00 17:00 19:00 19:30 21:00 22:30 00:30 01:00 02:30

άλλων, ότι κυνηγάει το σκύλο της και ότι προσπαθεί να ταΐσει φρούτα τα παιδιά της...

06.00 07.00 07.45 08.00 09.00 10.10 11.00 12.00 13.00 15.00 17.25 17.30 20.00 21.00 22.00 00.30 01.15 02.15 03.15 05.00

Θα σε δω στο πλοίο (Ε) MacGyver (Ε) Θυρίδα τηλεπώλησης Άκατα µάκατα µε τα Ζουζούνια (Ε) Θυρίδα τηλεπώλησης Αmerican idol (Ε) Avenida Brasil (Ε) Ειδήσεις Ελένη -Best of Πεδες Ειδήσεις στη νοηµατική La patrona Avenida Brasil Two and a Half Men Ξένη ταινία «Bαµµένο πέπλο» Αισθηµατικό Οι ιστορίες του Αστυνόµου Μπέκα (Ε) 10η εντολή (Ε) CSI Miami II (Ε) Νόµος και τάξη: Ειδική οµάδα VIII (E) Θυρίδα τηλεπώλησης

05.30 06.00 10.00 13.00 14.00 14.15 16.50 17.00 17.50 19.00 21.00 22.15 23.15 00.15 01.15 02.15 03.15

Για µια καλύτερη ζωή (Ε) Πρώτη γραµµή Tώρα µε την Πόπη Τσαπανίδου Top chef Life unexpected Life µε την Εύα Αντωνοπούλου ∆ελτίο στη νοηµατική Mαγειρεύω οικονοµικά (E) Chef στον αέρα ΣΚΑΪ µε το Νίκο Ευαγγελάτο Τα νέα του ΣΚΑΪ/Eco news CSI, New York VIII NCIS, Los Angeles I Deadly women CSI, Las Vegas Μύθος ή πραγµατικότητα America’s next top model

Χρήσιµα Τηλέφωνα Α σ τ υ ν οµ ί α • Αµεση δράση Πύργου: 100 Αστ. ∆νση Ηλείας: 2621081730-81731 • Τµήµα Τροχαίας Πύργου: 2621081742 • Αστυνοµικό τµήµα Πύργου: 2621081734 • Ασφάλεια Πύργου: 2621081740 • Τροχαία Πύργου: 2621022100 • Αστυνοµία Αµαλιάδας: 2622038210 • Ασφάλεια Αµαλιάδας: 26220-38232 • ∆ηµοτική Αστυνοµία: 2621030549 Π υ ρο σ βε σ τι κή • Πυροσβεστική Πύργου: 199 • Πυροσβεστική Αµαλιάδας: 2622022199 • Πυροσβεστική Λεχαινών : 2623022199 • Πυροσβεστική Κρεστένων: 2625022199 ∆η µ α ρχ εί ο • Πύργου (Τηλεφωνικό κέντρο): 26213/62603 • Γραφείο Υποδοχής Πολιτών: 26213-62671 • Αµαλιάδα: 26220-38210 Λιµενικ ό • Κατάκολο: 26210/41206-41500 • Κυλλήνη: 26230- 26230/92211 • Πάτρα: 2610-341204 ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΤΗΛ.:26210 26166 ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 22 ΤΗΛ.:26210 23123 ΠΥΡΓΟΣ ΕΡΜΟΥ 15 ΤΗΛ.: 26220 38052 ΑΜΑΛΙΑ∆Α

Ε Κ Α Β : 166 Ι ατ ρι κ έ ς Β ο ή θε ι ες • Κέντρο ∆ηλητηριάσεων: 2107793777 • Νοσοκοµείο Πύργου: 26210/82300-82360 2621361198-61199 • Αµαλιάδα: 26220/22222-22557 • Κρέστενα: 26250/22222 • Κέντρο Ψυχολογικής Στήριξης: 2974000567 • Ειδικό Νοσοκοµειο Νοσηµά των Θώρακος ∆υτ. Ελλάδας «Αγιος Ανδρέας» Πάτρα : 2610272903 K έντρ α Υ γ εία ς • Ανδρίτσαινας: 26260-22222 • Βάρδας: 2623072222-72223 • Γαστούνης: 26230-32222-33000 • Σιµόπουλο: 26220-31444,31555 Ι δι ω τ ι κ έ ς κ λ ι ν ι κ έ ς : • Ιπποκράτης (Πύργος) 26210-26060 Β λ άβ ες • ΟΤΕ 121 • ∆ΕΗ 1050 • Υδρευσης Πύργου: 26210-33702 • Υδρευσης Αµαλιάδας: 26220-23923 ΚΤΕΟ • Πύργος: 26210/363700-

26210/363115 Οδ ι κ ή Β ο ήθ ε ι α • ΕΛΠΑ 10400 • EXPRESS SERVICE 1154 • HELLAS SERVICE 1057 • INTERAMERICAN 1158, 2310-492000-399 Στα θµ ο ί Κ Τ ΕΛ • Πύργου: 2621020600-20608 • Αµαλιάδα: 26220-28892 • Αθήνα: 2105134110-1 • Θεσσαλονίκη: 2310-595406 • Ιωάννινα: 26510-41248 • Λεχαινά: 26230-22219 • Κρέστενα: 26250-22228 • Σαβάλια: 26220-61211 • Λάλα: 26240-41213 • Βασιλάκι: 26240-71300 • Κάµενα: 26240-71330 • Γούµερο: 26210-93251 • Κουτσοχέρα: 26210-61024 • Μουζάκι: 26210-61220 • Καράτουλα: 26210-61458 • Μαγούλα: 26210-61266 • Χελιδόνι: 26240-51204 • Λαντζόι: 26240-69049 • Νεράιδα: 26240-51350 • Πελόπιο: 26240-31405 • Ανδραβίδα: 26230-54225 • Καβάσιλα: 26230-33202 • Ν. Μανολάδα:26230-71374 • Καρδαµάς: 26220-29560 • Επιτάλιο: 26210-71448 • Κυπαρισσία :27610-22260 • Ανδρίτσαινα: 26260-22239 • Ζαχάρω: 26250-31219 • Γιαννιτσοχώρι: 26250-61468

ΚΑΠΝΙΣΗΣ SECURITY

e-mail: Kapnisis@otenet.GR

Τηλ. Κέντρο 2621/027835 Πύργος : Πατρών 111

• Φιγαλεία: 2625041696 • Βάρδα: 2623073014 • Γαστούνη: 2623035115 ΟΣΕ • Πύργος: 2621022525 • Πάτρα: 26100623886 • Αθήνα: 2105131601 ΤΑΞΙ • Πύργος: 2621025000 • Αµαλιάδα: 26220/2813028373-28383-23777 • Λεχαινά: 26230/23060-23335 • Αρχ. Ολυµπία:2624022555 • Γαστούνη: 26230/3231132294-35100 • Ζαχάρω: 26250/31357-31356 • Κρέστενα: 26250/22940 • Μακρίσια : 2650/23800 • Ανδραβίδα: 26230/54595ΦΑΡ ΜΑΚΕΙΑ

Πύργος: Σπυρόπουλος Φώτιος (Κοκκίνου 17 τηλ. 2621030408)- Παναγοπούλου Κλεον. (Κολοκοτρώνη 13, τηλ. 2621021966) Aµαλιάδα: Χριστοφίδη Αγγελική (Πλατεία Καλίτσα τηλ. 2622021543)- Βλαγκούλη Ιωάννα (Αρχ. Ηλιδος 15, Τηλ.2622027979) Αρχ. Ολυµπία: Παπαβασιλείου ∆ηµ. (2624022000) Γαστούνη: Τσουκαλά (2623032584) Λεχαινά: Λιβαδάς Σπύρος (2623022204) Πελόπιο: ∆ιαµαντόπουλος Βασίλειος Ανδραβίδα: Παπαναστασοπούλου Μαρία Τραγανό: Κωνσταντίνου ∆ιονύσιος Βαρθολοµιό: Κολόκα Πολυξένη Βάρδα: Σπυρόπουλος ΒΕ ΝΖΙ Ν Α∆Ι ΚΑ

Πύργος: ∆ιονυσόπουλος Ηρακλής Πύργος Αµαλιάδα: Παπασταθόπουλος (Ναβαρίνου)

54288 • Βαρθολοµιό: 26230/4160041500-41400 • Πελόπιο: 26240/31996 • Καράτουλα: 26210/61343 • Τραγανό: 26230/61390 Ρ Α∆ Ι Ο Τ ΑΞ Ι • Για όλο το νοµό :18300 • Πύργος : 2621025000 • Αµαλιάδα:2622022392 ΚΕΠ • Πύργος:26213-62601 • Αµαλιάδα:26220-38410 • Ζαχάρω: 26250-36130 • Βώλακος:26210-72230 • Ιάρδανου:26210-52100 • Σκιλλούντος: 26250-25717 • Φολόη: 26240-42404 • Λεχαινά: 26230-29229 • Βουπρασία: 26230-75824 • Πηνεία:26220-32810 • Λασιώνα: 26240-61828 • Γαστούνη: 26230-35832 • Βαρθολοµιό:26230-43808 • Ανδραβίδα:26230-55914 • Φιγαλεία:2625041920 • Λαµπεία:26240-81902 • Κάστρο Κυλλήνης: 26230-92194

Επιµελητήριο Ηλείας: 26210/3415422541-32225 Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πύργου: 26210/22707,81117, 22088 Μητρόπολη Ηλείας: 26210-22527 ΛΑϊΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Τρίτη: Ζαχάρω Τετάρτη: Πύργος – ∆εξαµενή

∆ΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Κυλλήνης – Ζακύνθου Από Δευτέρα έως Σάββατο Από Κυλλήνη 08.15,11.00,13.30,17.15,18.00*,21.15 Από Ζάκυνθο 06.00,09.00,11.30,15.00,16.15*,19.15 Κυριακή και αργίες Από Κυλλήνη 10.30,14.30,17.15,21.15 Από Ζάκυνθο 08.00,12.30,15.00,19.15 *Δρομολόγιο οχληρών και καυσίμων κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή Κυλλήνης - Κεφαλονιάς Δευτέρα έως Σάββατο Από Κυλλήνη 08.00,11.45,16.00,18.00 Από Πόρο Κεφαλονιάς 07.00,13.00,14.45,18.15 Κυριακές και αργίες Από Κυλλήνη 10.45,11.45,16.00,18.00 Από Πόρο Κεφαλονιάς 07.00,13.00,14.45,18.15 *******

ΚΤΕΛ: Τηλ. 2621020600-020601 ΠΥΡΓΟΣ –ΑΘΗΝΑ – PYRGOS -ATHENS 5.00 (Εκτός Κυριακής) -7.30 απλό-7.35ʼ μέσω Καλό Νερό, Τρίπολη και εκτός Κυριακής 9.30 express -10.00 απλό -12.30 απλό-14.30 express 15.30 μέσω Καλό Νερό , Τρίπολη –17.15 express 19.00 (μόνο Κυριακή –Αργίες) -00.30ʼ απλό Υ.Γ. Τα δρομολόγια 15.30ʼ-17.15 και 19.00 πάνε ΜΕΤΡΟ (στάση Ελαιώνα) ΑΘΗΝΑ-ΠΥΡΓΟΣ- ATHENS - PYRGOS 7.30 express (Κάθε Κυριακή απλό ) -9.00 απλό11.00 απλό -13.00 απλό-14.30 express -16.00 μέσω Τρίπολης-17.15 express -19.00 απλό -22.00 απλό (8.00 μέσω Τριπόλεως από 15/10 έως 30/4 μόνο σε αργίες μεγάλης επιβατικής κίνησης) ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΑΘΗΝΑ- AMALIADA -ATHENS 5.20 (εκτός Κυριακής) -7.50-10.20-12.50-15.00 17.00-19.20 (μόνο Κυριακή –Αργίες) -00.50 Υ.Γ. Το δρομολόγιο 19.00 πάει ΜΕΤΡΟ (στάση Ελαιώνα) ΑΘΗΝΑ – ΑΜΑΛΙΑΔΑ- ATHENS- AMALIADA 7.00 (κάθε Κυριακή 7.30)-9.00-11.00-13.0015.00-17.00-19.00-22.00 ΑΘΗΝΑ – ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΖΑΧΑΡΩ 07.30-08.30 ( Εκτός Κυριακής μέσω Τριπόλεως –Γιαν/χωρι),14.30-17.15-16.00 (Μέσω Τριπόλεως –Γιαν/χωρι) ΚΡΕΣΤΕΝΑ – ΑΘΗΝΑ 07.30-08.05 (Μέσω Τριπόλεως –Εκτός Κυριακής),09.30-13.30 -15.50(Μέσω Τριπόλεως) 16.15- 22.40 ΖΑΧΑΡΩ – ΑΘΗΝΑ 08.15-08.30 (Μέσω Τριπόλεως –Εκτός Κυριακής),13.0016.00-16.15 (Μέσω Τριπόλεως) - 22.30 ΠΥΡΓΟΣ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- PYRGOS -THESA-

LONIKI ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ 08.45 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.00 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΥΡΓΟΣ- THESALONIKI PYRGOS ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΡΙΤΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ 09.45 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.30 Τα λεωφορεία από Θεσσαλονίκη διέρχονται από τις παρακάτω πόλεις: ΛΑΡΙΣΑ – ΛΑΜΙΑ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΠΥΡΓΟΣ –ΙΩΑΝΝΙΝΑ – PYRGOS- IΟΑΝΝΙΝΑ ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΡΙΤΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ 08.45,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 15.15 Τα λεωφορεία διέρχονται από τις πόλεις:ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ –ΑΓΡΙΝΙΟ –ΑΡΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΥΡΓΟΣ – IΟΑΝΝΙΝΑ- PYRGOS ΔΕΥΤΕΡΑ -ΤΡΙΤΗ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΡΙΑΚΗ 13.15 ΠΥΡΓΟΣ –ΚΑΛΑΜΑΤΑ - PYRGOS-KALAMATA 10.00-17.15 ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΡΓΟΣ – KALAMATA- PYRGOS 08.30-16.00 ΠΥΡΓΟΣ – ΠΑΤΡΑ- PYRGOS - PATRA 5.30 (εκτός Σαββάτου –Κυριακής) 7.30- 8.15 (εκτός Κυριακής) 9.45- 11.15- 13.30- 15.0017.15 -18.00- 20.00 ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ - PATRA- PYRGOS 5.30 (εκτός Σαββάτου –Κυριακής) 06.45-09.3011.00 12.30 (εκτός Κυριακής) -13.45-15.00-17.0018.40-20.40 ΠΥΡΓΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ – PYRGOS –OLYMPIA 05.45-07.00-08.30-10.00 -11.00-12.10-12.20-12.45-13.2014.30-16.00-18.00-19.30-21.45 ΣΑΒΒΑΤΟ: 06.15-08.30-10.00-11.00-12.10-13.30-14.3016.00-18.00-19.30 (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)-21.45,ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ: 07.15-10.30-12.30-14.30-16.00-18.00-19.30 (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) -21.45 ΟΛΥΜΠΙΑ – ΠΥΡΓΟΣ – ΟLYMPIA – PYRGOS 06.45-07.00-7.45- 08.30 -08.45-09.30-10.45 -11.45-13.3014.30-16.00-16.45-19.30-20.15- 22.15 ΣΑΒΒΑΤΟ: 07.30-09.30-10.45-11.45-13.30-14.30-16.0016.45-19.30-20.15 (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ)-22.15,ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ: 08.30-11.15-13.15-16.00-16.45-19.30-20.15 (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) -22.15 ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Πύργος-Κουρούτα: Αναχ. 13.45 Κουρούτα – Πύργος:Αναχ. 20.00


ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΓΚ ΑΡΣ Ο ΝΙ ΕΡ ΕΣ . ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες από 150 ευρώ, δυάρια από 170 ευρώ, τριάρια από 220 ευρώ τεσσάρια και 5άρια από 220 ευρώ σε όλες τις περιοχές του Πύργου και σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ Γ. Πατρόκλου 2 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΜΑΣ23 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΒΓ ορόφου 37 τ.µ. επιπλωµένες, δυάρι, Α’ ορόφου, 50 τ.µ., στην Τσαλδάρη 17, Πύργος. Πληρ. 2621028978, κιν. 6937150308. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ καινούρια 50τ.µ. επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα, 180 ευρώ, πλησίον ΤΕΙ Πύργου. Τηλ.: 6976623871, 6976654273. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 41τ.µ. νεόδµητης οικοδοµής, 4ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ (Παπαφλέσσα & ∆ραγατσανίου), αυτόνοµη θέρµανση, ζεστό νερό 24 ώρες/24ωρο, χαµηλά κοινόχρηστα, βεράντα µε ηµιυπαίθριο χώρο. Πληρ.: 6947374393. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ – ΜΕΖΟΝΕΤΑ (ισόγειος – 1ος) πλήρως επιπλωµένη µε A/C. Πληρ. τηλ. 6934460755. ΜΑ7167 ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 45 τ.µ. επιπλωµένη, µε ηλεκτρικές συσκευές, οδός ∆ερβενακίου και Περικλέους, πλησίον Σ.Μ ΤΕΡΖΗΣ. Πληρ. τηλ. 6936716226, Ντίνος. ΜΑ1989. ----------------------------------------------. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πλήρως επιπλωµένη µε A/C. Τιµή Λογική. Πληρ. τηλ. 6936753692. ΜΑ7152 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ σε νεόδµητο κτήριο, πλήρως εξοπλισµένες, Σκουφά 13 και Ρήγα Φεραίου, άνωθεν φαρµακείου. Πληρ. τηλ. 6944448046, 6981464533.ΜΑ1961. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ 44 τ.µ. καινούρια, πλήρως εξοπλισµένη, ανεξάρτητη, 3ος όροφος, ηλιακός, AC, πλυντήριο, µπαλκόνι, µεγάλο µε τέντες και θέα, αυτόνοµη θέρµανση, πάρκινγκ, κ.λ.π., χωρίς κοινόχρηστα, Παπαγεωργίου 31, Πύργος. Πληρ. τηλ. 6970444531. ΜΑ7126 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α (Ρήγα Φεραίου και Γ. Παπανδρέου), επιπλωµένη γκαρσονιέρα. Τηλ. 6937227618. ΜΑ7126 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Συλλαϊδοπούλου και Ερµού 1 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ πλήρως εξοπλισµένη στο κέντρο του Πύργου, σε χαµηλή τιµή, χωρίς κοινόχρηστα, A/C. Πληρ. τηλ. 6937583707, 6934677844, 26210/95108. ΜΑ7104 --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 41 τ.µ. νεόδµητης οικοδοµής, 4ου ορόφου, πλησίον ΤΕΙ (Παπαφλέσσα & ∆ραγατσανίου), αυτόνοµη θέρµανση, ζεστό νερό 24ωρες/24ωρο, χαµηλά κοινόχρηστα, βεράντα µε ηµιυπαίθριο χώρο. Πληρ. τηλ. 6947374393. --------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ της πόλης του Πύργου, Πατρόκλου 6, 2ος όροφος µε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, αυτόνοµη θέρµανση, air condition, µεγάλο µπαλκόνι και λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 6973684977, 6975856745. ΜΑ2086 ---------------------------------------------.ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ οροφοδιαµέρισµα (κουζίνα, µπάνιο, καθιστικό,κρεββατοκάµερα, διαµπερές µε µεγαλα µπακλόνια και αυτόνοµη θέρµανση Πληρ. τηλ. 2621029020, 6978518149 ΜΑΣ5461 -------------------------------------------

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

καινούρια, 1ος όροφος, µε ηλιακό & θέρµανση, ∆ερβενακίων και Περικλέους 39. Πληρ. τηλ. 6936716226.ΜΑ2069.

ή όχι ανάλογα µε την επιθυµία του ενοικιαστή, έχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ευήλιο και ευάερο, πολύ άνετο για ένα άτοµο ή ένα ζευγάρι. Τιµή λογική. Ησυχία απόλυτη. Πληρ. τηλ. 6973457676, 26210/33128, 6971814564. --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: ΤΡΙΑ ∆ΥΑΡΙΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, σε νεόκτιστη οικοδοµή, µε αυτόνοµη θέρµανση, προσόψεως, φωτεινότητα, µεγάλες βεράντες, χωρίς κοινόχρηστα, κοντά στο κέντρο του Πύργου. Πληρ .τηλ. 6936436070.ΜΑ2066. ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ∆ΥΑΡΙ, τρίτου ορόφου, διαµπερές, αυτόνοµη θέρµανση, νεόδµητη οικοδοµή. Πληρ. τηλ. 6932505339, Αµαλιάδα. ΜΑ7124 ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ ρετιτέ στον Πύργο, Παπαφλέσσα 18, έναντι super market Βερόπουλος µε αυτόνοµη θέρµανση (κλιµατισµός) και λίγα κοινόχρηστα. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΩΜΑΤΙΟ µε WC χωρίς υποχρεώσεις ∆ΕΗ και νερού. Τηλ.: 6980816640. ΜΑ2021 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ διαµέρισµα καινούριο, επιπλωµένο, µε αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα, κοντά στο ΤΕΙ Πύργου. Τηλ.: 2621022517, 6937469637. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ρετιρέ 45 τ.µ. επί της Αγ. Γεωργίου 40, 190 ευρώ, χωρίς κοινόχρηστα. Τηλ.: 6979668170 ή 6979113341. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 54 τ.µ. στην οδό Πατρών 45, µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ.: 6934411698 και 6972184836. ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 54τ.µ. 2ος όροφος, πεζόδροµος , 100µ. από τη Θηβών και 200µ. από το µετρό ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, στην οδό Κρέσνας στο Περιστέρι – Αθήνας. Τηλ.: 6937204562 – 6985773075. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ διαµέρισµα 50τ.µ. µε µπαλκόνια µεγάλα γύρωγύρω, αυτόνοµη θέρµανση, Αγ. ∆ηµητρίου 22, στον Πύργο. Τηλ.: 6944948294. ------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ΑΡΙ 60µ² Συγγρού 17, περιοχή ∆εξαµενής. Πληρ. τηλ. 26210/33838, 6945215770. ΜΑ2059 ----------------------------------------------ΠΥΡΓΟΣ: 2ΑΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωµένο ή µη, µε αυτόνοµη θέρµανση, ισόγειο, µε κήπο, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον Α’ Νεκροταφείου Πύργου. Τιµή 270 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944880083. ΜΑΣ690 ------------------------------------------------ΠΥΡΓΟΣ:.ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 5ου ορόφου, 42 τ.µ. (επιπλωµένο) στην οδό Πατρών και Ζακύνθου και 40 τ.µ. στον 3ο όροφο Μαγνησίας 5.τηλ. 6945419522 β) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 186µ² µε πατάρι 84µ² Τ. Πετροπούλου 10 γ) κατάστηµα 70µ² µε πατάρι 17µ² Εθνικής Αντιστάσεως Πληρ. τηλ. 6938630035 κος Χαραλαµπίδης. ΜΑΣ9280

. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ

πρώτη σειρά θάλασσα επιπλωµένο. Πληρ. τηλ. 6972224044. ΜΑ2048

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΝΕΟ∆ΜΗΤΟ ∆ΥΑΡΙ Β’ ορόφου στο κέντρο του Πύργου και στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 9, πάνω από το Παιδικό Όνειρο. Πληρ. τηλ. 6944637821, κ. Βασίλης.ΜΑ2046

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ 51µ²,

3ου ορόφου (υπνοδωµάτιο, κουζινοτραπεζαρία, µπάνιο) στον Πύργο, στην πλατεία Ξυστρή, 1ο δηµοτικό σχολείο, 100 µέτρα από Νοµαρχία και ΤΕΙ, ιδανικό για εκµετάλλευση ή κατοικία ζεύγους. Πληρ. τηλ. 6937869520.ΜΑΣ1970.

26210/26851. ΜΑ7103 . .ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 3ΑΡΙA στην Αρχιµήδους και Κοκκίνου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/34465, 6936119098. ΜΑΣ5086 -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ 1ου ορόφου, Θεµιστοκλέους και Υψηλάντου, άνωθεν Κρεοπωλείου Μαλλιόπουλου, διαµπερές, λίγα κοινόχρηστα, καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 26210/34305, 6938618737. ------------------------------------------. ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ 95τ.µ. αρίστης κατασκευής, διαµπερές, αυτόνοµη θέρµανση, τέντες στην Αµαλιάδα. Τηλ.: 2622029075. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΥΡΓΟΥ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ, 78 τ.µ., καινούριας κατασκευής. Πληρ. τηλ. 26210/34973, 6973392819. -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε καινούρια πολυκατοικία 3άρι, 75 τ.µ. στον Πύργο, µε όλα τα κουρτινόξυλα και φωτιστικά καινούρια και φούρνο – εστία. Πληρ .τηλ. 6978313621. ΜΑ7153 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ β’ ορόφου, τριάρι, επιπλωµένο, ανεξάρτητο µε δύο κρεβατοκάµαρες, πλήρως εξοπλισµένες, επιπλωµένο σαλόνι, πλυντήριο, κουζίνα µε ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακός, κλιµατιστικό, χωρίς κοινόχρηστα. Στο κέντρο της Ζαχάρως έναντι γυµνασίου- λυκείου. Τηλ.: 69093248552625031089. ΜΑ7128 -------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3 δωµατίων στον 2ο όροφο επί της οδού ∆εληγιάννη 25, Πύργος Ηλείας, κεντρική θέρµανση, ηλιακός θερµοσίφωνας. Πληρ. τηλ. 26210/41315, κιν. 6938188585, 6975769373. ΜΑ7136 ---------------------------------------------.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 τ.µ. γύρω – γύρω βεράντες σε 2όροφη κατοικία, σύγχρονης τεχνολογίας σε µοναδικό περιβάλλον 5 χλµ. από Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/71102. ΜΑΣ1122 ---------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ: 1) ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 83 τ.µ., 2) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη, 3)∆ΥΑΡΙ 55 τ.µ. Πληρ. τηλ. 6947800302, Πύργος. ΜΑΣ1862 ---------

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ M O N O K A T OI K I E Σ . ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ επιπλωµένη στα Λέτρινα Σπιάντζας. Τηλ.: 6932662476.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 140 τ.µ.

στην Καταραχίου, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση, τζάκι, χώρο για πάρκινγκ. Τηλ. επικοινωνίας 6936728070. ΜΑ7144

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 73µ² ανεξάρτητο, ηλιόλουστο χωρίς κοινόχρηστα µε ατοµική θέρµανση µε µεγάλες βεράντες επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120µ² 1ου ορόφου, ηλιόλουστο µε τρεις κάµαρες, κουζίνα, σαλόνι, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµική θέρµανση, επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ. τηλ. 6974312372, 6979249141. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 46µ² 3ου ορόφου, ηλιόλουστο, µε µεγάλα µπαλκόνια, χωρίς κοινόχρηστα, µε ατοµικό καλοριφέρ επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37. Πληρ .τηλ. 6974312372, 6979249141. ΜΑ7141

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4αρι 100µ²

Ρήγα Φεραίου 73. Πληρ. τηλ. 26210/27101. ΜΑ7142

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ ΕΣ ΣΑ ΡΙ Α . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ ΙΣΟΓΕΙΟ σε διώροφη οικοδοµή, χωρίς κοινόχρηστα, κεντρική θέρµανση, µε πατώµατα, Κιλκίς 7 Πύργος. Πληρ. τηλ. 26210/33728.ΜΑ1651.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ:

α. ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ καινούριο 130 τ.µ., 1ου ορόφου 3υ/δ, 2 µπάνια, αυτόνοµη θέρµανση, ηλιακό θερµοσίφωνα, πάρκινγκ πιλοτής, κήπο, χωρίς κοινόχρηστα στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6932360437. β. ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 40 τµ., 1ου ορόφου, επιπλωµένη (A/C,TV, πλυντήριο κ.τ.λ) χωρίς κοινόχρηστα στην Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6932360437.ΜΑ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

4 δωµατίων επί της 28ης Οκτωβρίου και Ατταλείας 1 γωνία, ηλιόλουστο, σε πολύ καλή κατάσταση, κοντά στη Νοµαρχία, κατάλληλο και για γραφείο. Πληρ. τηλ. 6981146769.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Γ’ ορόφου, 150 τ.µ., ανακαινισµένο, µε ασανσέρ, αυτόνοµη θέρµανση, 3 υπνοδωµάτια, 2 µπάνια, πανοραµική θέα θάλασσα και επίσης ρετιρέ 4ου ορόφου, 80 τ.µ., οδός Αχόλου 8. Πληρ. τηλ. 6936908162. ΜΑ1160

* ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ 110µ2 Γιαννιτσών 13 στον Πύργο µε κήπο.

β. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ Μανωλοπούλου 28, 60µ2 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/34148 ΜΑ1758

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΑ ΣΕΙ Σ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ εκτάσεως 5.400 τ.µ. κείµενο: Στην αγροτική περιφέρεια Πλατάνου, άρτιο και οικοδοµήσιµο για κάθε χρήση 500 µ., πλησίον Ξενοδοχείου AMALIA, εκπληκτική θέα, επί της παλαιάς Εθν. οδού Πύργου - Αρχ. Ολυµπίας. Τιµή 60.000 συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6932434913, 6948823714.ΜΑ1020 ------------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6.100 τ.µ, άρτιο και οικοδοµήσιµο, αµφιθεατρικό, µε θέα το πέλαγος του Ιονίου, 500µ. από τη θάλασσα, περιοχή Κάστρο Κυλλήνης. Τηλ.: 6936699137, 6944566857. ΜΑ1138.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΒΟΛΙ 6 στρ.

µε 250 δέντρα πορτοκαλιές περίπου ποτιστικό στα Μακρίδια στη θέση Παππά – το δέντρο µεταξύ Καλλικώµου και Μακρισίων. Πληρ. τηλ.: 2625023127, κ. Παναγιώτης. ΜΑ1171.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ

5.360 τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο στο βουνό Λεβεντοχωρίου – Σκαφιδιάς µε πανοραµική θέα, περιέχει 80 ρίζες ελιές. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Τιµή συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6972796338. ΜΑΣ9032

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 55 τ.µ. 2ΑΡΙ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

στο κέντρο του Πύργου, κοντά στα ΤΕΙ, πλήρως επιπλωµένες, χωρίς κοινόχρηστα και χωρίς λογαριασµό νερού, κατάλληλες για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6948834571.ΜΑΣ1270.

4ου ορόφου, ηλιακός 3πλης ενέργειας, κουζίνα, απορροφητήρα, τέντες καινούριες. Επί της οδού Ελλήνων Ολυµπιονικών 16, Χαλικιάτικα στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6943667943.

ΕΝΟΙΚΙΑΖONTAI

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ∆ ΥΑΡ Ι Α ΠΥΡΓΟΣ:. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2ΑΡΙΑ & 3ΑΡΙΑ καινούρια, πολυτελούς κατασκευής, πλήρως επιπλωµένα, A/C, και αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 26210/27490.. ΜΑ4698 ------------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 54 τ.µ. στην οδό Πατρών 45 µε σύγχρονα θερµοαλουµίνια και αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6934411698 και 6972184836. ΜΑ7151 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ δύο (2) δωµατίων, 2ου ορόφου, σε κεντρικό σηµείο της πόλης, χωρίς δαπάνες κοινοχρήστων, ιδιωτικό πάρκινγκ, επιπλωµένο

α) 2άρι στον 2ο όροφο, φρεσκοβαµµένο, επιπλωµένο µε κουζίνα, ψυγείο, µε µεγάλη βεράντα, ηλιόλουστο στο κέντρο του Πύργου, πλησίον Εµπορικής Τράπεζας και β) ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 4ου ορόφου φρεσκοβαµένη. Με a/c και τα δύο. Πληρ. τηλ. 26210/25011, 6932924343, 6938990613. ΜΑΣ1128

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

3ΑΡΙ 3ου ορόφου, επί της ∆εληγιάννη, 95 τ.µ. σε αρίστη κατάσταση και σε πολύ καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 6977523555.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟ∆ΡΟΜΟ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΑΡΙ

επιπλωµένο µε ηλιακό θερµοσίφωνα, αυτόνοµη θέρµανση και air-condition σε όλα τα δωµάτια. Πληρ. τηλ. 6977265767, 2610/277055. ΜΑ2067

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΙΟΣΤΑΣΙ

Κορωνέικο 3-3½, στρέµµατα µε 70 δένδρα ελιές. Μετά την ανηφόρα στα Χανάκια 7500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6951707589 και 26210/25355, τις απογευµατινές ώρες. ΜΑ7164

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Ε Π Ι Χ Ε ΙΡ Η Σ Ε Ω Ν

ΟΙ Κ ΟΠΕ ∆ Α

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ σε εξαιρετική θέση στην καρδιά του Πύργου. Σίγουρη επένδυση. Σοβαρές προτάσεις. Πληροφορείς Best & Glamours Real Estate, τηλ. 210/7486005 & 6947040427. ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ γωνιακό 85 τ.µ., ισόγειο και 85 τ.µ., ηµιυπόγειο, W/C, έχει εξωτερική πεζοδρόµηση 150 τ.µ. (τιµή λογική) Πύργος στην οδό Κατακόλου. Με ευκολία δανείου. Πληρ. τηλ. 6971908335. ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 62τ.µ. επί της οδού Ερµού. Τηλ.: 6948762558, 2610273244.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝ∆ΥΜΑΤΩΝ

στο κέντρο του Πύργου, µε καινούριο εµπόρευµα Ανοιξη – Καλοκαίρι 2013, µε σταθερή πελατεία, µε όλο τον εξοπλισµό και µε πολύ χαµηλό µίσθωµα. Όλο το πακέτο 14.000 ευρώ. Μόνο σοβαρές προτάσεις Πληρ. τηλ. 6986098935.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ INTERNET CAFE

στο κέντρο του Πύργου. Πληρ. τηλ. 6979707100. ΜΑΣ5240

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆Ι ΑΜ ΕΡΙ Σ ΜΑΤ Α . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ Συλλαϊδοπούλου 2, Ερµού 1 στο κέντρο του Πύργου, 4ος όροφος. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί σαν ιατρείο – γραφείο. Πληρ. τηλ. 6937583707, 6934677844, 26210/95108. ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στον Πύργο, υπερυψωµένο, ισόγειο, 56 τ.µ., σαλόνι, µεγάλη κουζίνα, 1 υ/δ, µπάνιο, φωτεινή αποθήκη 15 τ.µ., αυτόνοµη θέρµανση, κλιµατισµός, σε άριστη κατάσταση. Πληρ. τηλ. 6972076332, 26210/22214, τιµή 58.000,00 ευρώ. ------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 90 τ.µ., 1ος όροφος γωνιακή µε ιδιόκτητη ταράτσα (όχι άλλος όροφος) Πύργος, οδός Κατακόλου (600 ευρώ το τ.µ.). Με ευκολία δανείου. Πληρ. τηλ. 6971908335.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ Μ Ο Ν Ο ΚΑ ΤΟ Ι Κ Ι Ε Σ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ 311,00 τ.µ. σε ελαιώνα 10 στρεµµάτων µε 250 ρίζες ελιές στα ∆ουνέικα. Πληρ. τηλ. 210/7223741, 6982595903. --------------------------------------------. ΚΟΥΡΟΥΤΑ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ πολυτελούς κατασκευής 200 µ. από τη θάλασσα σε 1 στρέµµα οικόπεδο εντός οικισµού κατασκευής 20092010. Είναι 120 τ.µ. µε αποθήκη, βεράντες και µπαλκόνια, 3 κρεβατοκάµαρες, 2 WC, κουζίνα µε εντοιχισµένες ηλ. συσκευές, σαλονοτραπεζαρία, καλοριφέρ, τζάκι και air condition, συναγερµό και τηλέφωνο, πλήρως επιπλωµένο, περιφραγµένο µε τσιµεντένιο φράχτη και 2 αυτόµατες γκαραζόπορτες. Πληρ. τηλ. 6939057495. ΜΑ1091 --------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 82 τ.µ., επιπλωµένη µε οικόπεδο 3.000 τ.µ., περιέχει απ’ όλα τα οπωροφόρα δένδρα στο νοµό Ηλείας, στο Λαντζόι µέσα στο χωριό λόγω γήρατος. Τιµή 100.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6976393913 ή 210/9914329. ΜΑ7133 -------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑ στην αγορά για οικία ή µαγαζί. Πληρ. τηλ. 6984347734.ΜΑ2056 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΑ κοµφορτ παραθαλάσσια, νόµιµη, µεταξύ Πύργου – Κατακόλου εντός 6 στρεµµάτων. Πωλούνται και χωριστά. Τιµή συνολική 170.000, 135.000 µόνο σπίτι και οικόπεδο, 50.000 µόνο το οικόπεδο. Πληρ. τηλ. 6946869732. ΜΑ7149 --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ παραθαλάσσια στην Κυανή Ακτή, Νο4. ∆ιαθέτει µεγάλους χώρους, γκαράζ, κήπο, αυτόνοµη θέρµανση, βοηθητικό χώρο, πολυτελούς κατασκευής. Τιµή συζητήσιµη. ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΑΓΑΖΙ επί της Αλφειού 150 µ. από τα LIDL. Πληρ. τηλ. 6907543718, 6930368616.ΜΑ1116.

. ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Τ ΡΙ Α ΡΙ Α -----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ επί της οδού Πατρών 108 στον Πύργο 2 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 95 τ.µ. το καθένα, 4ος όροφος και 1 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 95 τ.µ., 2ος όροφος σε καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 26210/25021,

. ΠΥΡΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΤΡΙΑΡΙΑ

96 τ.µ. το ένα ισόγειο και 1ος όροφος, χωρίς κοινόχρηστα µε αυτόνοµη θέρµανση και χώρο για πάρκινγκ, Αλφειού 50, κο Χρήστο. Πληρ. τηλ. 6977085246.ΜΑΣ1180.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ή ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο καλύτερο σηµείο της πόλης. Πληρ. τηλ. 27210/25271, 6936745499, κ. Νίκος. ΜΑ7158

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 6,5 στρεµ. σε πάροδο της Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, άρτιο οικοδοµήσιµο, κατάλληλο για σπίτι ή επιχείρηση. Πληρ. τηλ. 26210/33043, 6957634249. ΜΑ2072

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 4 ΣΤΡΕΜ.

επί της Κατακόλου. ∆ιαθέτει ποµώνα – ∆ΕΗ – Νερό δήµου. Πληρ. τηλ. 6978448560. ΜΑ7140

. ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

άρτια και οικοδοµήσιµα εντός της κοινότητας. Πληρ. τηλ. 26210/51808, 6976555286. ΜΑΣ6605

. ΠΥΡΓΟΣ – ΣΥΝ∆ΡΙΑ∆Α ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α

τεσσάρων στρεµµάτων άρτια και οικοδοµήσιµα. Πληρ. τηλ. 6932206301. ΜΑ1542

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α

άρτια και οικοδοµήσιµα στο 10ο χλµ. Πύργου – Κατακόλου. ∆εκτές µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6976555283.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ Κ ΑΤ ΑΣΤ ΗΜ ΑΤ Α

ΠΥΡΓΟΣ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ αίθουσα και για κατάστηµα ή και οποιαδήποτε χρήση στην κεντρική πλατεία Πύργου( Μαΐου και Κοραή 1). Πληροφορίες στο τηλ. 6977203858 ΜΑΣ5376 ----------------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 200 τ.µ. και βοηθητικοί χώροι στο 5ο χλµ. Ε.Ο Πύργου – Πατρών (όπισθεν ΜΕΤΡΟ). Πληρ. τηλ. 26210/30767, 26210/35781. ΜΑΜΑ7168 --------------------------------------. ΚΑΤΑΚΟΛΟ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ πρώην χρυσοχοείο, πρώτη πάροδος, πολλά EXTRA. Πληρ. τηλ. 6974960226.ΜΑ7166 --------------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ 3ου ορόφου 85 τ.µ., έναντι δικαστηρίων Πύργου. Πληρ. τηλ. 6974079020, 26210/22655. ΜΑ7154

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ - Λ. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΑΣ., πλησίον ΙΚΑ,

διαµέρισµα 145 τ.µ.,

3ου ορφ., τριών προσόψεων, πολύ φωτεινό, ανακαινισµένο, 2 υ/δ, γραφείο, µεγάλοι χώροι υποδοχής, 2 µπάνια, δωµάτιο υπηρεσίας, πόρτα ασφαλείας, µε φυσικό αέριο. Κατάλληλο και για επαγγελµατική στέγη δικηγόρων, γιατρών κ.λπ, µε δυνατότητα συστέγασης τουλάχιστον τριών επαγγελµατιών. Μεγάλες ευκολίες πληρωµής. Τηλ. 6945-107182 ΜΑ967

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙ 90 τ.µ.

ισόγειο και 1ος όροφος στην περιοχή Γραίκα Ολυµπίας. Πληρ. τηλ. 6974303311, 6945736733. ΜΑ2068

. ΜΑΤΖΑΚΟΥΡΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟ

ηµιτελές 300 τ.µ. σε δύο ορόφους και σε οικόπεδο 10652 τ.µ., µε αµµώδη παραλία και απεριόριστη θέα στο Ιόνιο και το νησάκι του Αγ. Ανδρέα. Πληρ. τηλ. 6947680103.ΜΑ1785.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΤΙΡΙΟ 4 ΟΡΟΦΩΝ ΜΕ 18 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ

Επιπλωµένες σε κεντρικό σηµείο (Όλες ενοικιασµένες. Μηνιαίο εισόδηµα από αυτές 5.400!). Κατάλληλο για εκµετάλλευση. Κατασκευή 2005. Συνολικό εµβαδό χωρίς τους κοινόχρηστους χώρους 630 τ.µ. Πωλείται µε απόδοση 9% 720.000! Τηλ. Επικοινωνίας 6947680103. ΜΑ1042


18 A Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗ Τ Η Σ Η

ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡ Ο ΣΦ Ο ΡΑ

. . ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τη σύνταξη και δακτυλογράφηση πάσης φύσεως εργασιών (πτυχιακές, βιβλία, µελέτες, συγγράµµατα), βιογραφικών σηµειωµάτων, µεταφράσεις (Αγγλικά – Γαλλικά). Ειδικές τιµές για φοιτητές. Τηλ. επικ. 6980770473. ΜΑΣ7150 ----------------------------------------------. ΖΗΤΑΩ ΟΠΟΙΑ∆ΗΠΟΤΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ µε γνώση και υπευθυνότητα. Πληρ. τηλ. 6971508852. --------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων ως εξωτερική ή εσωτερική καθώς και φύλαξη µικρών παιδιών ως εξωτερική και µεροκάµατο όλων των εργασιών σπιτιού, περιοχή Πύργος και γύρω χωριά. Πληρ. τηλ. 6942654209. ΜΑ7130 --------------------------------------. ΖΗΤΑΩ οποιαδήποτε αγροτική εργασία µε γνώση και υπευθυνότητα. Πληρ. τηλ. 6971508852. --------------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ φύλαξης ηλικιωµένων στην περιοχή Πύργου – Ολυµπίων. Πληρ. τηλ. 6945518235, 6978944842. ΜΑ7138

. Η εταιρία ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

στο πλαίσιο του προγράµµατος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών», επιθυµεί να τοποθετήσει προσωπικό σε θέσεις πρακτικής άσκησης που περιγράφονται παρακάτω. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους υποψηφίους είναι να έχουν επιλεγεί, από το σχετικό πρόγραµµα VOUCHER. Ζητούνται... εργάτες – πωλητές – υπαλ. γραφείου – επαγγελµατίες οδηγοί – τεχνικοί δικτύων. Οι ενδιαφερόµενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο marketingroumeliotis@ghmail.com. Τηλ. επικοινωνίας 2623033200, µέρες και ώρες επικοινωνίας ∆ΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ 14.00 µ.µ. – 16.00 µ.µ., Κ. Ματθαίου. ∆ιευκρινίζεται ότι όσοι ολοκληρώσουν µε επιτυχία την θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση, θα καλύψουν κατά απόλυτη προτεραιότητα τις κενές θέσεις που θα παρουσιαστούν στην Εταιρία µας. ΜΑ7091

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

18 A Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ

. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ άνεργοι φοιτητές, υπάλληλοι ή συνταξιούχοι σε πολυεθνική εταιρία διατροφής για µερική ή πλήρη απασχόληση. Τηλ. επικοινωνίας 6940035250. ΜΑ1105 --------------------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ∆ΥΟ ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ από 18 έως 26 ετών από εταιρεία για το τµήµα παραγγελιών. Ώρες επικοινωνίας 9.00 – 14.00. Πληρ. τηλ. 2621100842, 6955586535. ΜΑ1112 ---------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Αποστολή Βιογραφικού στο email:forajob@yahoo.gr. ΜΑ2055 ---------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για µεζεδοπωλείο στην Εφύρα Αµαλιάδας. Πληρ. τηλ. 26220/28005. ΜΑ7139 -------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΦ για Ιταλικό Εστιατόριο στον Πύργο. Απαραίτητη προϋπηρεσία. Πληρ. τηλ. 6973908293. ΜΑ7170 ---------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ µε εµπειρία για το καφέ La Vista, Μανωλοπούλου 3, πρωινές ώρες. Να έχει δίπλωµα για µηχανάκι, µέχρι 25 χρονών. Τηλ.: 6983438321. -------------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για καφέ – ουζερί ρακοµελάδικο και 1 ΑΝΤΡΑΣ για ντελίβερι, οδός Τάκη Πετροπούλου 5, πρωινές ώρες: 2621020429, 6972340438. -------------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ 18 έως 24 ετών να εργαστούν στο εργοστάσιο ΟΛΥΜΠΙΑΧΕΝΙΑ ΑΒΑΕ (Αµαλιάδα- Ν. Ηλείας) ως εργάτριες παραγωγής. Πληροφορίες: κα Αθανασοπούλου Βάσω. Τηλ.: 2622092303-4. -------------------------------------. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ: κοπέλα µε γνώση Η/Υ ως πωλήτρια σε εµπορική επιχείρηση και νεαρός µε γνώση τεχνικού service για επισκευή επαγγελµατικών µηχανηµάτων. Επικοινωνία: απογευµατινές ώρες (16:00-21:00). Πληρ. τηλ.: 2621022380. ΜΑ7159.

. ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

τα παλιά σας χρυσά κοσµήµατα και ό,τι περιέχει χρυσό. Πληρ. τηλ. 6980327826. ΜΑΣ4448

. ΖΗΤΑΩ

από περιοχή Ανδραβίδα – Λεχαινά – Καβάσιλα – Στρούσι περιποίηση ηλικιωµένων – κατάκοιτων µε γνώση νοσηλευτικής και φιλοξενίας και νυχτερινές βάρδιες στο νοσοκοµείο της Αµαλιάδας. Πληρ .τηλ. 6974366822 (What’s up). ΜΑ2094

ΕΡΓΑΣΙΑ ΖΗΤΗΣΗ

ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ µε 18 χρόνια εµπειρία ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΠΑΤΡΙΣ Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευοπούλου – Λιακοπούλου Κωνσταντίνα Υπεύθυνος: Λιακόπουλος Γιάννης ΤΗΛ.2622772772 .ΚΙΝ. 6973200697 ΜΑΝΟΥΡΑ 7 ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΗΛΕΙΑΣ, ΤΚ .27300 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1.Πωλείται στην Αµαλιάδα στο Τεχνικό λύκειο κατοικία 60τµ σε 4 στρ. οικόπεδο . 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην περιοχή Μαραθιά (Γαύρας) µονοκατοικία 95 τ.µ. ανακαινισµένη σε οικόπεδο 2.000 τ.µ. 3.Πωλείται διπλοκατοικία 75τµ κάθε όροφος ο ένας όροφος ηµιτελής σε οικόπεδο 350τµ. 4. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό παλιά µονοκατοικία 120 τ.µ. σε οικόπεδο 350 τ.µ. γωνιακό. 5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ παλιά πέτρινη µονοκατοικία 80 τ.µ. στη Γαστούνη σε οικόπεδο 213 τ.µ. γωνιακό. 6.Πωλείται ηµιτελής κατοικία στην Γλυφα 100τµ σε οικόπεδο 1.500τµ. 7.Πωλειται στο Αυγείo διπλοκατοικία 110τµ ο κάθε όροφος σε 800τµ οικόπεδο. 8.ΠΩΛΕΙΤΑΙ στα Λεχαινά µονοκατοικία 76τµ. σε αγροτεµάχιο 6.000τµ. µε2 γεωτρήσεις , 100 µανταρινιές και 45 πορτοκαλιέ 9. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Βαρθολοµιό όροφος διπλοκατοικίας 70τµ. σε οικόπεδο 118τµ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 10.Πωλουνται στην Αµαλιάδα 2 κατάστηµα 60τµ. εκαστο µισθωµένα . 11.Πωλειται µαγαζί 65τµ µισθωµένο σε φαρµακείο και κατοικία διώροφη 90τµ στην κάτω Παναγία. ΟΙΚΟΠΕ∆Α-ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 12.Πωλειται στην Αµαλιάδα οικόπεδο 900τµ.εντος σχεδίου µε 0,8σδ. 13.Πωλειται στην Αγιά Μαρίνα αγροτεµάχιο 30στρ. 14.Πωλουνται στην Γλυφα 10 στρ. µε 130 ριζες ελιες .

15. Πωλειται αγροτεµάχιο στο κάστρο Κυλλήνης 8,500τµ . 16.Πωλειται αγροτεµάχιο στον δρόµο Αµαλιάδας , Μαραθιας 4,300τµ 17.Πωλουνται 2 αγροτεµάχια 5.000τµ έκαστο δίπλα στο ιδιωτικό Κτεο στα Καβάσιλα µε πρόσωπο και στην εθνική οδό. 18.Πωλουνται αγροτεµάχιο 30στρ. στα ∆ουνέικα µε καρυδιές . 19.Πωλειται ελαιώνας στον κάµπο Πηνείας 17 στρ. 20.Πωλουνται 2 παραθαλάσσια αγροτεµάχια στο Λεβεντοχώρι 10 και 8 στρ. 21.Πωλουντε άδειες φωτοβολταϊκών ,έτοιµα πάρκα που ήδη παράγουν και αναλαµβάνουµε την πώληση αδειών σας , στις καλύτερης τιµές τις αγοράς. 22.Πωλειται αγροτεµάχιο 72 στρ. στη Γαστούνη. 23. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ στα όρια της Αµαλιάδας 3 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο. 24. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στη Μυρσίνη εντός οικισµού 1.000 τ.µ. 25. οικόπεδο στην Ανδραβίδα εντός οικισµού 103τµ γωνιακό χτίζει 85τµ στον δρόµο τις λαϊκής αγορ 26. Ενοικιαζονται 2 γραφεία ολοκαίνουργια στην Αµαλιάδα 35 και 45 τµ α. Μεζονέτα στην Αµαλιάδα 130 τ.µ. σε Οικόπεδο 80 τ.µ., 65 τ.µ. ο κάθε όροφος β. Μονοκατοικία στην Αµαλιάδα 95 τ.µ σε Οικόπεδο 300 τ.µ. γ. Στη Γαστούνη Οικόπεδο 400 τ.µ. κεντρικό

--------------------------------

για συγκατοίκηση ΜΟΝΙΜΗ στην περιοχή Κρεστένων. Πληρ. τηλ. 6948768331.

Τεχνικό Γραφείο Μελέτες- Κατασκευές Πωλήσεις ∆ιαµερισµάτων

∆ηµήτρης Αρβανίτης Πολ. Μηχ/κος Κων/νος Αρβανίτης Πολ. Μηχ/κος Χρήστος Κατσιγιαννης ΤΕ Μηχανικός

ΝΕΟΣ ή ΝΕΑ

πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ για χειρισµό κάµερας. Πληρ. τηλ. 26210/22549.

. ΧΗΜΙΚΟΣ

. ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ µε εµπειρία στην παράΦΟΙΤΗΤΡΙΑ δοση ιδιαιτέρων µαθηµάΠΑΙ∆ΑΓΩΓΙΚΟΥ των, αναλαµβάνει µαθητές ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Γυµνασίου και Λυκείου σ’ οικογενειακό περιβάλλον σε . ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΑΓΓΕΛΙΕΣόλα τα θετικά µαθήµατα.

. ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, κεντρικό µέρος του Πύργου, σε νεόδµητο, αντισεισµικό κτήριο. Πληρ. τηλ. 6944448046, 6981464533, 6938838734. ΜΑ1963 . ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΟΝΑ . ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΤΟΝΑ

Χρειάζεστε γυναίκα για βοήθεια στο σπίτι, για ανήµπορα άτοµα να σας στείλει το κατάλληλο άτοµο. Επίσης σερβιτόρες – καµαριέρες –άτοµα λαντζιέρεςµε – καθαρί(γιαγιά – παππού), για στριες ολοήµερες ή ωροµίσθιες. πρόβληµα στην2622/400041 κίνηση, κ.λ.π. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ: ΚΙΝΗΤΟ: 6936-529012στο ΚΙΝΗΤΟ: 6988-800814.ΜΑ2934. Τηλεφωνήστε γραφείο της κας ΝΤΟΝΑΣ να σας στείλει το κατάλληλο άτοµο. . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ή ΝΕΑ Επίσης σερβιτόρες – καµαριένα εργαστεί στο τµήµα πώλησης της εταιρείας ρες«Γραφοτεχνική» – λαντζιέρες – καθαρίστριες (έδρα Πύργος). Θα προτιµηθούν οι έχοντες γνώσεις marketing. ολοήµερες ή ωροµίσθιες. Απαραίτητη η προσκόµιση βιογραφικού ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ: και η κατοχή διπλώµατος αυτοκινήτου. 2622/400041 Πληρ. τηλ. 6976444940 . ΜΑΣ4337 ΚΙΝΗΤΟ: 6936-529012 ΚΙΝΗΤΟ: 6988-800814.ΜΑ2934. . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ προκειµένου να εργαστεί στο Τεχνικό Τµήµα της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ».

. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Π λ η ρ . τ η λ . 6 9 7 6ΖΗΤΑ 444940 ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ & ΦΙΛΟ∆ΟΞΗ ΚΟΠΕΛΑ . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ή ΝΕΑ πτυχιούχος ΑΕΙ ή ΤΕΙ (έως 30 ετών) για χειρισµό κάµερας.

ΩΣ Πληρ. ΣΥΝΟ∆Ο – 26210/22549. Υποστήριξη σε τηλ. επαγγελµατικά ταξίδια εσωτερικού επί. ΖΗΤΕΙΤΑΙ το πλείστον τα ΣαββατοκύΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΕΙ – ΤΕΙ 150,00 ριακα. Αποζηµίωση ταξιδιού Λογιστικής για µόνιµη εργασία ευρώ συν bonus. σε µεγάλη επιχείρηση στο νοµό, απαραίτητα προϋπηρεσία. Βιογραφικό, Πληροφορίες: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ p.g.danikas@gmail.com, στη ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 13, ΠΥΡΓΟΣ. ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α «ΠΑΤΡΙΣ» mob: 6975558139 (sms). ΜΑ7135

. Θ.Ε. ΚΟΡΚΟΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Καταστήµατα 50, 63, 100 τ.µ. Γραφεία 43, 60, 100 τ.µ. σε κεντρικό σηµείο ∆ιαµερίσµατα 93, 106 τ.µ, ρετιρέ 4ου ορόφου µε τζάκι.

Τηλ. 26210/20012, 26800 Κιν. 6949190695. ΜΑΣ965.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΜΑ1078

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ

εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, µερεµέτια, καθαρισµό και φροντίδα κήπων. Σάκης, τηλ.: 6982965539.

Πληρ. τηλ. 6976444940. ΜΑΣ4337

REAL ESTATE idea ΖΗΤΑ ΚΟΠΕΛΑ Ή ΖΕΥΓΑΡΙ

τινές ώρες. Πληρ. τηλ. 6986378082.

. Όποια επιχείρηση ζητά αντίστοιχη ειδικότητα να επικοινωνήσει µε τα τηλέφωνα 6972449680 κ. Γιάννη, 6984571382.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Καταστήµατα 50,υπεύθυνα 63, 100 τ.µ. Γραφεία 43, 60, 100 τ.µ. σε κεντρικό σηµείο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ κατοικιών, ∆ιαµερίσµατα 93, 106 τ.µ, ρετιρέ 4ου ορόφου µε τζάκι. ελαιοχρωµατισµούς Τηλ. 26210/20012, 26800 Κιν. 6949190695. ΜΑΣ965.

να εργαστεί στο τµήµα πώλησης της εταιρείας «Γραφοτεχνική» (έδρα Πύργος). Θα προτιµηθούν οι έχοντες γνώσεις marketing. Απαραίτητη η προσκόµιση βιογραφικού και η κατοχή διπλώµατος αυτοκινήτου.

Μ Α Θ ΗΜ Α Τ Α

. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΚΟΠΕΛΕΣ εµφανίσιµες . ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟγια εργασία σε µπάρα, Παρασκευή – Σάββατο, ικανοποιητική αµοιβή. Πληρ. ΓΟΣ παραδίδει ιδιαίτερα µα- Αγορές –Πωλήσεις-Ενοικιάσεις –Εκτιµήσεις – Εκτάσεις τουριστικές ,Αγροτικές, τηλ. 6979785467. . ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΒιοµηχανικές ,Εµπορικές Αξιοποίηση ακινήτων, Νοµική και Τεχνική κάλυψη Ακινήτων ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ υπεύθυνα θήµατα σε µαθητές -----------------------------------------ΜΑ7122 ΓΟΣ παραδίδει ιδιαίτερα µα- κατοικιών, ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΛΛΗΣ 3 ΤΗΛ 26220 28426-6977441634-ΠΥΡΓΟΣ-ΓΑΣΤΟΥΝΗ .. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ µε γνώσεις Η/Υ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Γυµνασίου – Λυκείου ΑΝΑ-www.immoidea - e-mail info@immoidea.gr για εµπορική επιχείρηση στην µαθητές ελαιοχρωµατισµούς Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ.θήµατα επικ. 6937412858. σε ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ και µαθήεσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ΜΑ1056 ∆ηµοτικού – Γυµνασίου – Λυ- και φροντίδα ΑΜΑΛΙΑ∆Α γωνιακό οικόπεδο µερεµέτια, καθαρισµό -----------------------------------------µατα σε γκρουπ µέχρι 2-3 268τµ κοντά στο ∆ηµαρχείο . κήπων. Σάκης, τηλ.: 6982965539. κείου. Αναλαµβάνεται και . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ελληνικής 165.000 άτοµα. Τιµές προσιτές. καταγωγής για φύλαξη ηλικιωµένης, ΑΜΑΛΙΑ∆Α Γωνιακό οικόπεδο 2-3 περιοχή Αµαλιάδας, γκρουπ από 6 µ.µ. έως 10 ατόµων. ΠαρέΠληρ. τηλ. 6973406570. 264τµ κοντά στα δικαστήρια π.µ. Πληρ. τηλ. 6989810860, χονται σηµειώσεις. Τιµές– ΑΜΠΕΛΙΑ .90.000 . ΣΤΑΦΙ∆ΕΣ 6970802573. MA1096 -------------------------------ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 200 τµ -----------------------------------------πολύ χαµηλές. Πληρ. ΜΙΣΑΚΑ τηλ. ,κοντά στον πεζόδροµο 110.000Ε . ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟ. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ για ΚΟΥΡΟΥΤΑ 2 Οικόπεδα κοντά ΑΜΑΛΙΑ∆Α Μονοκατοικία ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΑΣΤΟΥΝΗ Επαγγελµατικό σερβιτόρα σε ουζερί6934265950. στο Βαρθολοµιό ΜΑ1165 Ε-Ο Πατρών Πύργου Επαγ- στη θάλασσα ,οικοδοµούν 120τµ ΓΙΑΣ παραδίδει ιδιαίτερα µαδιώροφη 220τµ πλήρως αναγια πρωινή εργασία, µισθός κτίριο 1800τµ επί της Ε-Ο & ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ γελµατικό οικόπεδο 2050 τµ -------------------------------έκαστος . 80.000 ικανοποιητικός. Πληρ. τηλ. 6936967752. καινισµένη µε πάρκινγκ, 3 σε µαθητές Πατρών Πύργου εντός οικο.µε κτίσµα 45τµ (συνολική ΠΑΛΟΥΚΙ Οικόπεδο 2500τµ Κος Αστερής Γρηγ. – θήµατα Βροχίτσα MA1103 . ∆ΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑυ/δ,τζάκι,2 µπάνια ,airco ,αυπέδου 10 στρ 195.000 µπροστά στην θάλασσα ,άρτιο δόµηση 110τµ) και υπόστεγο Τηλ. 6987060878. MA1081 Γυµνασίου – Λυκείου. Τιµή 8 -----------------------------------------τόνοµη θέρµανση ,οικοδοµήσιµο. 170.000 80τµ ,µε γεώτρηση . ΝΙΚΟΣ µε πολυετή ερευνη. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για βραδινή ευρώ/ώρα. .205.000Ε(1124) Πληρ. τηλ. 120.000 (1786) εργασία στο Τραγανό. Πληρ. τηλ. τική και διδακτική εµπειρία Στεφανοπούλου 9, Πύργος 6978152564. ΜΑ1120 6937234084. -----------------------------------------σε εργαστήρια Φυσικής στο Τηλ. 2621023000 και 28028, κιν. τζάκι, 6972860928. ΜΑΣ469. ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆A 70.000Ε (1726) καλοριφέρ, αποθήκες, γκαράζ. Τιµή -------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για εργασία σε . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΑΓ. ΗΛΙΑΣ οικόπεδο 500µ2 εντός σχεδίου επιΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 409,32τµ επί της 25ης 200.000 (2280) Πανεπιστήµιο καφετέρεια στην κεντρική πλατεία της Πατρών παρακλινέςµε Τιµή10ετή 75.000 (2643) Μαρτίου .Αρχική τιµή 145.000Ε (1758) ΑΓ.ΗΛΙΑΣ µονοκατοικία 65µ2 µε 2υπν, βεράνεµνα εργαστεί στο cafe .deΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Greco, Γαστούνης Πληρ. τηλ. 6978820196 δίδει ιδιαίτεραπλατεία µαθήµατα ΓΛΥΦΑ Παραθαλάσσιο οικόπεδο 4506τµ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 600τµ άρτιο και οικοδο- τες, σε οικόπεδο εντός οικισµού 530µ2 µε -----------------------------------------δικαστηρίων. Πληρ. τηλ.αναλαµβάνει πειρία την προ-µε υπέροχη θέα. µήσιµο .Αρχική Τιµή 80.000Ε(1763) ,200µ από τη θάλασσα εσπεριδοειδή Τιµή 70.000 (2287) . ΤΟ OLYMPIA COLDEN RESORT Φυσικής σε& µαθητές Γυµνα26210/30503. ΜΑ1116 ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 600τµ επί της οδού ∆ΑΦΝΗ Αµαλιάδος (µετά το Χάβαρι) µονοκαSPA στην παραλία Κάστρου Κυλλήνης, ετοιµασία Τιµή90.000Ε(1761) µαθητών ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ οικόπεδο άρτιο κι οικοδοµήσιµο Ευαγγελιστρίας ,άρτιο και οικοδοµήσιµο Τιµή τοικία 113µ2 σε οικόπεδο 353µ2 και αποθήκη Πληρ. τηλ. αναζητεί µάγειρες σίου Α & Βκαι γιαΛυκείου. την 1.520µ2 πλησίον κτήµατος Μερ- διαπραγµατεύσιµη 140.000 (1766) 50µ2 σε άριστη κατάσταση. Αρχική Τιµή υποψηφίων σε άσφαλτο πανελλήνιων καλοκαιρινή σεζόν. Τα βιογραφικά σας 6974751830. ΜΑ2044 κούρη Τιµή 55.000 (2588) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 8400τµ µε πρόσοψη 65.000Ε (2250) µπορείτε να τα στείλετε στο FAX εξετάσεων (Γενικό Επάλ) ΚΟΥΡΟΥΤΑκαι Οικόπεδο 1000τµ,άρτιο και οικο- στον δρόµο Αµαλιάδας προς Σαβάλια. περι- ΞΥΛΟΚΕΡΑ Μονοκατοικία 106τµ µε 2 υ/δ, . ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 26230/95003 ή -------------------------------στο email: σε απόσταση 220µ από την θάλασσα λαµβάνει παλιά οικία και δυο παλιά κτίρια. δυ- τζάκι καλοριφέρ, βεράντα ,αποθήκες εντός info@ogb.gr.MA1147 µε έδρα τον Πύργο στο µάθηµαδοµήσιµο της Έκθεσης. Οικοδοµεί 400τµ.Τιµή από 200.000Ε τώρα νατότητα να χωριστούν. (1324) οικοπέδου 500τµ.Αρχική τιµή 130.000Ε(1320) .ΤΡΙΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ -----------------------------------------ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ (1773) ΠΥΡΓΟΣ οικόπεδο 500µ2 επί προέκτασης της ΠΥΡΓΟΣ κατάστηµα 57µ2 κεντρικό µε πατάρι Πληρ. τηλ.180.000 6975674094. . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ Οικόπεδο Κοντά στον Αγ .Αθανά- οδού Υψηλάντου συντ. δόµησης 1,4 αντικειµε- κατάλληλο για εµπορική χρήση Τιµή του προετοι- ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟ ηλικίας 30 έως 40 ετών πουπαιδαγωγικού να γνωρίζει ΜΑ7160 σιο 4.000τµ, περιφραγµένο µε καινούρια Ξύ- νική αξία 90.000 σε Τιµή ευκαιρίας 75.000 70.000 (2290) ή ΠΟΛΙΤΙΚΟ από καφέ – ποτό για µάζει καφέ στην παιδάκια περιοχή για την Α’ΜΗΧΑΝΙΚΟ λινη οικία 45τµ.Τιµή από 115.000Ε τώρα (2671) ΠΥΡΓΟΣ διαµέρισµα 59µ2 α’ ορόφου Στρεφίου, για απογευµατινή βάρδια. µε γνώσεις Τοπογραφίας. ΑΠΟ100.000Ε (1227) 25ετίας,ανακαινισµένο, δικό του καλοριφέρ, µιτάξη του δηµοτικού περΠληρ. τηλ. 6945872215. ΣΤΟΛΗκαι ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑ Οικόπεδο κοντά στον Αγ. Αθανά- ΟΙΚΙΕΣ –∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ σθωµένο 300 Τιµή 50.000 (2244) civiljob2013@gmail.com MA1133 σιο 1220τµ τιµή από 90.000Ετώρα ΣΑΒΑΛΙΑ Επαγγελµατικό ακίνητο 82τµ µε ει- ΣΑΛΜΩΝΗ ΠΥΡΓΟΣ µονοκατοικία 65µ2 σε οινάει δηµιουργικό χρόνο µαζί 70.000Ε(1677) σόδηµα εντός οικοπέδου 350τµ και µια ισό- κόπεδο 5.600µ2 του 1997 τιµή 55.000 (2302) . ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΡΟΥΤΑ Οικόπεδο 307τµ απόσταση από γειος οικία 56τµ στο πίσω µέρος ,επίσης ΡΟΒΙΑΤΑ Μονοκατοικία 58τµ εντός οικοπέθάλασσα 100µ και 80µ από πεζόδροµο. τιµή µισθωµένη. Τιµή 120.000 (1329) δου 457τµ. Τιµή 55.000Ε (1313) 2 ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ & από 120.000Ε τώρα 90.000Ε(1725) Ε-Ο στο 73 χιλιόµετρο Ε-Ο Πατρών Πύργου 2 ΓΑΣΤΟΥΝΗ Οροφοδιαµέρισµα 108τµ σε άριΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ . ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΟΥΡΟΥΤΑ Οικόπεδο µε ελαιόδεντρα και Επαγγελµατικά κτίρια 420τµ έκαστος εντός οι- στη κατάσταση ,2 υ/δ,αυτόνοµη θέρµανση. για νέο PROJECT στο Ν. Ηλείας. γεώτρηση 4.000τµ άρτιο και οικοδοµήσιµο, κοπέδου 5000τµ και 4000τµ µε µεγάλη πρό- Τιµή 80.000 (1332) ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ Αποστείλετε βιογραφικά µαζί µε φωσε απόσταση από θάλασσα 900µ .Τιµή από σοψη στην Εθνική οδό Πιθανότητα να ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ Μονοκατοικία 200τµ εντός οικοτογραφία στο email: τα παλιά σας χρυσά κοσµήµατα και 70.000Ε τώρα 65.000Ε (1778) πουληθούν τµηµατικά. τιµή συζητήσιµη .∆ιατί- πέδου 300τµ,µπάρµπεκιου,τζάκι,3 υ/δ 2 µπάνια apotontopomou@gmail.com. ΜΑΤΖΑΚΟΥΡΑ οικόπεδο 4.000µ2 100µ από τη θενται και προς ενοικίαση .(1322) .τιµή 185.000 (1331) ό,τι περιέχει χρυσό. Πληρ. τηλ. Πληρ. τηλ. 6930936832. θάλασσα άρτιο κι οικοδοµήσιµο τιµή 160.000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ισόγειο διαµέρισµα 6980327826. ΜΑΣ4448 (2687 ) καινούριο 66τµ ,αυτόνοµη θέρµανση, ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ – ΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙ Αγροτεµάχιο λιοστάσι 6080τµ . 1 υ/δ Τιµή 60.000 (1328) ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Αγροτεµάχιο 12στρ καΤιµή 60.000Ε(1752) ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΕΥΚΑΙΡΙΑ Κατάστηµα κεντρικό- τάλληλο για όλες τις καλλιέργειες κοντά στην τατο 38τµ µισθωµένο τιµή 60.000Ε.(1330) Ε-Ο τιµή 24.000 (1785) ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΕΚΤΟΣ ΣΧΕ∆ΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Επαγγελµατικό κτίριο διώροφο ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΠΡΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙ Αγροτεµάχιο ΑΜΑΛΙΑ∆Α.(ΤΡΑΓΑΝΙ)Οικόπεδο 6000στρ µε 82,45τµχ2 (χρήζει ανακαίνιση), κεντρικότατο 8330τµ µε 60 ελιές και 25 οπορωφόρα δέντρα ειδικευθείσα εις το εξωτερικό ελιές ,γεώτρηση ,περιφραγµένο .Τιµή από κοντά στην πλατεία Αγ .Αθανασίου . Τιµή Αρχική τιµή 30.000Ε (1724) Αντιµετωπίζει: 73.000Ετώρα 65.000 (1782) 95.000Ε(1323) ΜΑΡΑΘΙΑ αγροτεµάχιο 11,5στρ Τιµή 55.000Ε Με νέες θεραπευτικές µεθόδους ΑΜΑΛΙΑ∆Α (ΛΕΙΒΑ∆ΑΚΙΑ)Οικόπεδο 6 στρ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Μονοκατοικία 120τµ κατασκευή (1504) µέσω βοτάνων άρτιο και οικοδοµήσιµο µε πρόσοψη στον 2009 εντός οικοπέδου 5192τµ µε 4 υ/δ,2 µπάΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ αγροτεµάχιο 12.500µ2 .Τιµή * Ψωρίαση δρόµο. Τιµή 60.000Ε(1781) νια ,airco ,τζάκι ,ηλιακό .Τιµή 190.000 (1319) 20.000Ε (1603) . ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΛΕΒΕΝΤΟΧΩΡΙ λιοστάσι 4.250µ2 µε ελιές κι ΑΜΑΛΙΑ∆Α Νεόδµητη οικοδοµή, κοντά στο ΡΟΒΙΑΤΑ Αγροτεµάχιο 7700τµ. Αρχική τιµή * Οσφυο-ισχυαλγία οπωροφόρα δέντρα κατάλληλο για κατοικία κέντρο, διαµερίσµατα, σύγχρονα ενεργειακά 35.000 (1741) * Κήλη µεσοσπονδυλίου ∆ίσκου στην παράδοση ιδιαίτερων µαθηµάτων . ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΩΛΗΤΡΙΑ 60.000 (2680) .ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ (1317) ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙ αγροτεµάχιο 20στρ. προς 2.500 * Οστεροαρθρίτιδα γονάτου ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ µαθητές γυµνασίου (µαθηαπό Εµπορική Εταιρεία στον Πύργο ∆ΟΥΝΕΙΚΑ Οικόπεδο 10651τµ επί δρόµου ΑΜΑΛΙΑ∆Α διώροφη οικία 140µ2, κεντρικόευρώ/στρ. (2561) Ηλείας έως 28 ετών. Προϋπηρεσία * Αλλεργική ρινίτιδα µατικά – φυσική – χηµεία – βιολογία) και µαπρος Άγιο Ηλία ,κοντά σε κατοικίες. Τιµή συτατη, οικόπεδο 240µ2 ανακαινισµένο το ισόγειο ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΚΑΣΤΑ οικόπεδο 10 στρεµµάτων προαιρετική, καλή επικοινωνία και * Ιγµορίτιδα, άσθµα θητές λυκείου (φυσική – χηµεία – βιολογία). ζητήσιµη 1764) τιµή 110.000 (1314) τιµή 40.000 (266…… εµφανίσιµη µε δίπλωµα ΙΧΕ αυτοκιΚαι άλλων χρόνιων προβληµάτων ΠΡΑΣΙΝΟ Οικόπεδο 1.520τµ άρτιο κι οικοδο- ΑΜΑΛΙΑ∆Α Πέτρινη διώροφη οικία 200τµ σε Καλοκαιρινά ταχύρρυθµα µαθήµατα επανάνήτου. Αποστολή Βιογραφικού fax: µήσιµο. τιµή 25.000Ε(2702) καλή κατάσταση ,κεντρικότατη εντός οικοπέµε ορατά αποτελέσµατα. ληψης και προετοιµασίας. Τιµές πολύ προ26210/27303, email: trof98@oteΑΜΑΛΙΑ∆Α περιοχή Σβαρνά οικόπεδο 1541τµ δου 235τµ . Αρχική τιµή 125.000Ε(1325) Πληρ. τηλ. 6973853478. σιτές. Πληρ. τηλ. 6986536106.ΜΑ5667. net.gr. MA1135 µε µεγάλη πρόσοψη στον δρόµο. Τιµή από ΑΜΑΛΙΑ∆Α Μεζονέτα 74τµ εντός οικοπέδου 65.000 τώρα 35.000 (1769) 600τµ .τιµή 65.000 (1331) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Τριώροφο παλιό οίκηµα συνολικού ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Νεόδµητες ΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Α εµβαδόν 177τµ εντός οικοπέδου 86,95τµ, Σ/∆ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 1100τµ κεντρικό ,µε 2. Τιµή 48.000ε (1263) γκαρσονιέρες α όροφος 53τµ προς συντελεστή δόµησης τιµή 350 / τµ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆Α Μεζονέτα (ηµιτελή) 55.000 (1787) 200τµ εντός οικοπέδου 109τµ , κοντά στον Χρειάζεστε γυναίκα για βοήθεια στο σπίτι, για ανήµπορα β όροφος 42,82τµ πρός 42.000 και ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 174,42τµ άρτιο και οι- ΟΤΕ. τιµή 190.000Ε(1229 άτοµα (γιαγιά – παππού), για άτοµα µε πρόβληµα στην κίγ όροφος 35τµ πρός 35.000 και κοδοµήσιµο , µε Σ/∆ 2. Κοντά στο κέντρο πρό- ΑΓ.ΗΛΙΑΣ µεζονέτα 125µ2, σε οικόπεδο 280µ2, νηση, κ.λ.π. Τηλεφωνήστε στο γραφείο της κας ΝΤΟΝΑΣ 29,50τµ 28.000 σοψη σε δύο δρόµους. τιµή από 85.000Ετώρα γωνιακό, στον κεντρικό δρόµο, 4υπν, 2 wc, www.lampisg.gr

. . ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τη σύνταξη και δακτυλογράφηση πάσης φύσεως εργασιών (πτυχιακές, βιβλία, µελέτες, συγγράµµατα), βιογραφικών σηµειωµάτων, µεταφράσεις (Αγγλικά – Γαλλικά). Ειδικές τιµές για φοιτητές. Τηλ. επικ. 6980770473. ΜΑΣ7150 -----------------------------------------. ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ φύλαξης ηλικιωµένων ή εσώκλειστη πρωί – βράδυ ακόµα και για λίγες ώρες. Πληρ. τηλ. 6984701596. ΜΑ1071 -----------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων και εσωτερική (24ωρη) στην περιοχή Πύργου. Πληρ. τηλ. 6949527624. ΜΑ1091 -----------------------------------------. ΝΕΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ Επ. Λυκείου Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων ΖΗΤΑ ανάλογη εργασία στην περιοχή Πύργου. Πληρ. τηλ. 6986684151. ΜΑ1122 -----------------------------------------. Ο∆ΗΓΟΣ ΖΗΤΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, κατέχει δίπλωµα 5ης Κατηγορίας και ADR µε 25ετή πείρα σε ταξίδια εσωτερικού – εξωτερικού και καυσιµάδικου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974562801, κος ∆ωρόθεος. MA1146 -----------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων όλο το 24ωρο, περιοχή Αµαλιάδας & Πύργου. Πληρ. τηλ. 6980438463. MA1145 -----------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φύλαξη ηλικιωµένων. Μόνο ηµέρα ή µόνο νύχτα, περιοχή Αµαλιάδα. Πληρ. τηλ. 6992151589. MA1144 -----------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ για καινούριο φούρνο µε εµπειρία. Πληρ. τηλ. 6972087575. -----------------------------------------. ΕΛΛΗΝΑΣ 25 ΕΤΩΝ χωρίς υποχρεώσεις από την περιοχή του Πύργου οδηγός, κάτοχος διπλωµάτων οδήγησης Α, Β, Γ, Ε Κατηγορίας µε πάρα πολύ καλή γνώση στις σιδηροκατασκευές – ηλεκτροσυγκολλήσεις, ΖΗΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ εργασία. Πληρ. τηλ. 6971982273, 6974726511. -----------------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ µε αρκετά καλά ελληνικά ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ως εξωτερική για τη φύλαξη ηλικιωµένων ή τη φύλαξη παιδιών ως babysitter. ∆ίνονται και συστάσεις. Πληρ. τηλ. 6997962525. MA1143 -----------------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ή ∆ΕΣΠΟΙΝΙΣ για ψησταριά σουβλατζίδικο, να ξέρει οπωσδήποτε να τυλίγει πίτες για την περιοχή Αµαλιάδας. Άσχετες να µην ενοχλούν. Πληρ. τηλ. 6979967586, κ. Γιώργος. MA1142

. Θ.Ε. ΚΟΡΚΟΛΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ή ΝΕΑ

τους (παιχνίδια, ζωγραφική).

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ . ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΙΕΣ Τιµές προσιτές συζητήσιΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕκαι Ι∆ΕΕΣ –ΚΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ –ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ . ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ υγιέστατο φύλαξης παιδιών, κυρίωςµες. απογευµαΠληρ. τηλ. 6980053700. ΠΡΟΣΦΟΡΑ

AGROTAX ΜΠΙΣΤΟΛΑΣ Ο.Ε ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 32 - Τηλ. 2621030335 ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Α∆ΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑ∆Α. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

στην περιοχή Πύργου Υπάρχει δυνατότητα ταΜΑΘΗΜΑΤΑ την προετοιµασία µαθηχύρρυθµων θερινών µαθηµάτων και φύλαξη παιµάτων. Τιµές πολύ διών ∆ηµοτικού όλων προσιτές. Υπάρχουν σοβατων τάξεων. Τιµή συζηρές συστάσεις. Πληρ. τηλ. τήσιµη. Πληρ. τηλ. 6979406447. ΜΑ7162 6986536106. ΜΑ2043

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝ ΗΤΩΝ

Ο ΛΑΜΠΗΣ

Αρχ. Ηλιδος 4 Αµαλιάδα Τηλ. 26220/25243 Κιν. 6974482081

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝ ΗΤΩΝ

Ο ΛΑΜΠΗΣ Αρχ. Ηλιδος 4 Αµαλιάδα Τηλ. 26220/25243 Κιν. 6974482081 www.lampisg.gr

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. σε κεντρικό µέρος Αµαλιάδος µε συντελεστή 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7,5 στρ. άρτιο, οικοδοµήσιµο στην περιοχή Παπακασελά Αµαλιάδας µε 80 µ. φάτσα στον εθν. δρόµο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17 στρ. στην περιοχή Ραδιοφάρος, Καρδαµά Αµαλιάδα σε καλή τιµή. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 130 τ.µ. µε κήπο στο Χάβαρι Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1 στρέµµα οικοδοµήσιµο µέσα στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ. στο κέντρο της Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. σε 6½ στρεµ. στα Λαβδέικα Αµαλιάδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 4 στρεµ. στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Αµαλιάδος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρέµµατα µε σπίτι ξύλινο 45 τ.µ. στην Κουρούτα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. στην Κουτσοχέρα Πύργου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 τ.µ. σε κεντρικό µέρος στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στην Αµαλιάδα και οικόπεδο 200 τ.µ. στην Αµαλιάδα .ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 40 τ.µ. έκαστο στην κεντρική αγορά της Γαστούνης, σε λογική τιµή.14) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.µ. στο Βαρθολοµιό και ενοικιάζεται.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 220 τ.µ. µε συντελεστή 2 στο κέντρο της Αµαλιάδας, επαγγελµατικός χώρος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 25 στρεµ. τα 6 είναι λιοστάσι µε αρτεσιανό στο δρόµο Αµαλιάδας – Αγ. Ιωάννη.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρεµ. στο δρόµο Αµαλιάδας – Γεράκι. 180 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 13 στρέµ. ελαιοστάσιο σε τιµή ευκαιρίας στο δρόµο Αµαλιάδα Τσιχλέικα. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στο κέντρο της Ανδραβίδας οδός Ταξιαρχών σε καλή τιµή.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ME ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ∆ΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ(ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ- ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ- ΠΕΑ ΚΠΛ ) ΕΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. σε κεντρικό µέρος Αµαλιάδος µε συντελεστή 2. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7,5 στρ. άρτιο, οικοδοµήσιµο στην περιοχή Παπακασελά Αµαλιάδας µε 80 µ. φάτσα στον εθν. δρόµο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17 στρ. στην περιοχή Ραδιοφάρος, Καρδαµά Αµαλιάδα σε καλή τιµή. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 130 τ.µ. µε κήπο στο Χάβαρι Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1 στρέµµα οικοδοµήσιµο µέσα στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ. στο κέντρο της Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. σε 6½ στρεµ. στα Λαβδέικα Αµαλιάδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 4 στρεµ. στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Αµαλιάδος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρέµµατα µε σπίτι ξύλινο 45 τ.µ. στην Κουρούτα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. στην Κουτσοχέρα Πύργου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 τ.µ. σε κεντρικό µέρος στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στην Αµαλιάδα και οικόπεδο 200 τ.µ. στην Αµαλιάδα .ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 40 τ.µ. έκαστο στην κεντρική αγορά της Γαστούνης, σε λογική τιµή.14) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.µ. στο Βαρθολοµιό και ενοικιάζεται. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 220 τ.µ. µε συντελεστή 2 στο κέντρο της Αµαλιάδας, επαγγελµατικός χώρος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 25 στρεµ. τα 6 είναι λιοστάσι µε αρτεσιανό στο δρόµο Αµαλιάδας – Αγ. Ιωάννη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρεµ. στο δρόµο Αµαλιάδας – Γεράκι. 180 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 13 στρέµ. ελαιοστάσιο σε τιµή ευκαιρίας στο δρόµο Αµαλιάδα Τσιχλέικα. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στο κέντρο της ΑνδραβίΜΑ2071 δας οδός Ταξιαρχών σε καλή τιµή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ COURIER ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΪΝΤΑΝΗΣ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΛΕΧΑΙΝΑ

ΗΛΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΠΥΡΟΣ – ΖΩΗΣ

Τηλ. 26230 23233, κιν. 6973734603 e-mail: pmeintanis@yahoo.gr - www.panosmeidanis.gr

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150Τ.Μ. ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΜΗ 150.000 ΕΥΡΩ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α 105 τ.µ. και 250 τ.µ., γωνιακά κοντά στην αστυνοµία. ΛΕΧΑΙΝΑ επί της εθνικής οδού 15 στρ. µε πρόσβαση σε καλή τιµή. ΚΑΣΤΡΟ επι του δροµου προς κυλληνη οικια 75 τ.µ. µε υπογειο σε 2.800 τ.µ.οικοπεδο.θεα θαΛΕΧΑΙΝΑ από Shell ΟΙΚΟΠΕ∆Ο τ.µ. σε καλή τιµή. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ γελµατική κουζίνα, ψυγεία, 4 στρ.απέναντι πάρκινγκ, άδεια513σνακ-µπαρ-ψητοπωλείο. Τιµή ΚΑΣΤΡΟ 4.300 Τ.Μ. ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ROBΙNSOΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗσε ΘΕΑκαλή ΙΟΝΙΟτιµή. ΠΕΛΑλασσα,υπολοιπο δοµησης 130 τ.µ. ΛΥΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1012 τ.µ. µε 18 ελιές κτίζει 400 τ.µ. Τιµή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ευρώ. ΛΕΧΑΙΝΑ επί της εθνικής οδού 15 στρ. µε πρόσβαση λογική. ΓΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΥΡΣΙΝΗ οικια 45 τ.µ. σε οικοπεδο 7,500 τ.µ. 400 απο παραλια.τιµη 70.000 ευρω. ΚΑΒΑΣΙΛΑ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ 2.770 Τ.Μ.ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΚΑΣΤΡΟ 4.300 50Τ.Μ. ∆ΙΠΛΑΕΠΑΝΩ ΑΠΟΣΕΤΟ ROBΙNSOΝ ΜΕΤΟΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑδιορωφη ΙΟΝΙΟ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΡΕΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α ΑΓΡΟΤΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗ οικιαΠΕΛΑΓΟΣ.ΤΟ 95 τ.µ. ο καθε οροφος σεΛΕΧΑΙΝΑ οικοπεδο 300 τ.µ.αποσταση απο παραλια120 200 Τ.Μ.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ,ΚΟΝΤΑ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΗ 100 Μ.ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο∆Ο.ΤΙΜΗ 120.000 Ε 1.000 Μ. ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ.ΤΙΜΗ µ.διδεται και χωριστα.τιµη 290.000 για ολοκληρο. 78.000 ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 307 Τ.Μ.ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ 70 Τ.Μ.∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟ.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.2.700 ΤΟ ΣΤΡ. ΣΙΜΙΖΑ 2ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 22 ΚΑΙ 11 ΣΤΡ.Α ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ∆ΡΟΜΟ 500 Μ.∆Ι- ΚΑΙΚΑΣΤΡΟ µεζονετα 115 τ.µ.στο καστρου κυλληνης µε θεα θαλασσα.τιµη 130000 ευρω.συΠΑΡΑΛΙΑ 100 Μ.ΤΙΜΗ 70.000 Ε. ΑΡΕΤΗ 50ΣΤΡ. ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟδροµο ΧΩΡΙΟ ΒΑΡ∆Α νεόδµητη οικοδοµή επί τηςΑΠΟ Πατρών – Πύργου Α)ΑΡΤΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 60 τ.µ.1,2100.000 Α’ ΟΡΟ-ΣΧΟ∆ΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1.700 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΣΤΡ. ζητησιµη. ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 360 Τ.Μ. ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.Σ.∆. ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟα) Α ∆ΗΜΟΤΙΚΟ 1.000 Μ.ΕΠΙΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ.ΤΙΜΗ 2.700 ΤΟ ΣΤΡ. ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΒΙΛ- ΛΕΧΑΙΝΑ εναντι shell εισογειο διαµερισµα 100 τ.µ. ΦΟΣ 55τ.µ. 80.000 β) Β’ όροφος τ.µ. 80.000. ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ 5.500 Τ.Μ. ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ σε διοροφη οικοδοµη µε κηπο.διδεται και επι- 55ΛΕΙΟ.ΤΙΜΗ 38.000 ΕΥΡ . ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡ Σ. πλωµενο.τιµη ευρω.500 Μ.∆ΙΛΕΧΑΙΝΑ οικοπεδο 240οικόπεδο τ.µ. σ.δ.2 διπλα αποτ.µ. την κεντρικη πλατεια περιφραγµένο, αγιου ∆ηµητριου. ΣΙΜΙΖΑ 2 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 22 ΣΤΡ. ΚΑΙ 11 ΣΤΡ.Α ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ85.000 ΧΩΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, βίλα – µεζονέτα 230 τ.µ. σε 700 υπέρ λουξ, υπόΛΕΧΑΙΝΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ "ΚΟΚΙΟΣ"13 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΚΑΣΤΡΟ ΒΙΛΛΑ 180 Τ.Μ.ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ,ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,∆ΙΑΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ 152 Τ.Μ. Σ.∆.2 ΤΙΜΗ 80000 ∆ΟΝΤΑΙ γειο,Τ.Μ.∆Ι∆ΕΤΑΙ ηλιακό, όλα κατασκευής 2010, σε τιµή.∆ΡΟΜΟΥ ΛΕΧΑΙΝΩΝ-ΜΥΡΣΙΝΗΣ 2250 Τ.Μ. ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΚΑΙ ΡΑΣ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1.700 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΣΤΡ. ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ Χ ΡΟΣ ΜΕ ∆ΕΝ∆ΡΑ,ΣΕ ΟΙΚΠΕ∆Ο 2.500 ΚΑΙ ΜΕαυτόµατα, ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.ΤΙΜΗ ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙκαλή ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΕΧΑΙΝΑ ΤΙΣΕΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥΜΕ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ "ΚΟΚΙΟΣ"13 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΜΥΡΣΙΝΗ ΕΠΙ 13.600 ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 100 Μ.ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 800.000 Τ ΡΑ ΜΟΝΟ 450.000 ΕΥΡ . ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΟΙΚΟΠΕ∆Α.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΚΑΒΑΣΙΛΑ προς Καρδιακαύτι, ηµιτελής οικία 93 τ.µ. στα τούβλα. Τιµή 39.000 ευρώ. ∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ 48.000 ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 100 Μ.ΑΠΟ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΒΙΛΛΑ 100∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ Τ.Μ.ΜΕ 3Υ|∆ ΑΠΟΘΗΚΗ,ΓΚΑΡΑΖ,ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ,ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΥΛΛΗΝΗ Τ.Μ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ Σ.∆.0,7 ΤΙΜΗ και ΜΥΡΣΙΝΗ 13.600 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΙΑ 257 τ.µ. ηµιτελής εντός ΟΙΚΟΠΕ∆Ο σχεδίου,203κεντρικότατο σε οικόπεδο 1.038, κατάλληλο ΛΕΧΑΙΝΑ 6 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΤΥΧΙ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ ΚΟΠΕ∆Ο 1000 Τ.Μ.ΤΙΜΗ 160.000 ΕΥΡ . 40.000 48.000 επαγγελµατική χρήση. Τιµή 45.000 ΕΥΡΩ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΙΑ ∆ΙΟΡΟΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣγια ΠΟΛΗΣ 100Τ.Μ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ.ΤΙΜΗ ΓΙΑ προσφοράς. ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 480 Τ.Μ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ ΤΙΜΗ ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 33 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΕΥΡ ΠΑΡΑΛΙΑ 800 ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 33 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΑΣΦΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 160.000 . ΒΑΡ∆Α, οικία 100 τ.µ. σε οικόπεδοΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 750 τ.µ.,30.000 δίπλα από τα σχολεία. Τιµή 110.000 ευρώ. 800 Μ.ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΕΣΕ 5 ΟΙΚΟΠΕ∆Α.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ4.000 ΤΟ ΣΤΡ. ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ∆ΙΟΡΟΦΟ ΟΙΚΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 35 65 ΣΤΡΟΥΣΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1.100 Τ.Μ.410 ΕΝΑΝΤΙτ.µ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ 49.000 Μ.ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ 5 ΟΙΚΟΠΕ∆Α.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ4.000 ΤΟ ΣΤΡ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΛΕΧΑΙΝΑ. Μονοκατοικία τ.µ. σε οικόπεδο ανακαινισµένο, καλοριφέρ. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α 8 ΣΤΡ.∆ΕΝ∆ΡΟΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΣΟ∆ΗΜΑΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ 80 Τ.Μ.ΚΑΙ Α ΟΡΟΦΟΣ 36 Τ.Μ.ΕΠΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.ΤΙΜΗ 65.ΟΟΟ ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ: Οικόπεδο 106 τ.µ. κεντρικό, άρτιο, οικοδοµήσιµο στην παλιά αγορά Σ.∆. 2. Τιµή 69.000 ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α 8 ΣΤΡ.∆ΕΝ∆ΡΟΠΕΡΙΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΣΟ∆ΗΜΑΚΑΙ ΜΕ ΠΑΛΙΑ105ΟΙΚΙΑ 80 ΟΡΟΦΟΥ ΤιµήΥΠΕΡΛΟΥΞ προσφοράς Τ.Μ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 75.000. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Τ.Μ. ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 70.000. 2006 ΜΕ ΒΕευρώ. ΛΕΧΑΙΝΑ 12ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΡ.ΣΤΑ ΚΕΚΑΤΕΪΚΑ ΤΙΜΗ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡ ΡΑΝΤΕΣ 35 Τ.Μ. ΚΑΙ 25 Τ.Μ.ΤΖΑΚΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ HOM SINEMA ΕΝΤΟΙΧΗΣΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ,∆Ι∆ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2.360 ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣαπό ΚΟΝΤΑπαραλία ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΤ.Μ.ΤΙΜΗ 75.000. ΚΥΛΛΗΝΗ. ∆ιαµέρισµα 60 τ.µ. ηµιτελές εντός πλατείας. Απόσταση ∆ΗΜΗΤΡΑ-ΡΕΓΚΛΕϊΚΑ 6 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ 2.300 ΤΟ ΣΤΡ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.Ο∆ΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ.ΤΙΜΗ 220.000 ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΚΟΛΑΟ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ΛΕΧΑΙΝΑ 12 ΣΤΡ.ΣΤΑ ΚΕΚΑΤΕΪΚΑ ΤΙΜΗ 2.500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡ 100140µ.Τ.Μ.Τιµή 40.000. ΚΑΠΕΛΕΤΟ 9 ΣΤΡ.ΜΕ ΟΙΚΙΑ 50 Τ.Μ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ.ΤΙΜΗ 110.000 ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ Σ/Μ ΗΛΙ∆Α ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Α ΟΡΟΦΟΣ ΗΜΙΤΕΛΗ.ΤΙΜΗ 100.000 ΕΥΡΩ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. προς το γήπεδο. Τιµή 30.000 ∆ΗΜΗΤΡΑ-ΡΕΓΚΛΕϊΚΑ 6 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ 2.300 ΤΟ ΣΤΡ. ΝΙΟΧΩΡΙ 40 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ 200 Μ. ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ ΤΙΜΗ 2.500 ΤΟ ΣΤΡ. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΟΙΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 75 Τ.Μ.ΣΕ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1500Τ.Μ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 70.000 ΕΥΡΩ ΟΙΚΟΠΕ∆Α: ΚΥΛΛΗΝΗ επί κεντρικού δρόµου έναντι Κατάλληλο και για ΚΑΣΤΡΟ2.500 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ∆ΙΟΡΟΦΗ 100 Τ.Μ. ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑΠΙ ΚΑΙ 100 Τ.Μ. ΟΡΟΦΟΣ ΛΟΥΞ105 ΜΕ τ.µ. και 250 τ.µ., γωνιακά κοντά ΝΙΟΧΩΡΙ 404.300 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ 200∆ιασποράς. Μ. ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ ΤΙΜΗ ΤΟ ΣΤΡ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α στηνΑΚΙΝΗΤΑ αστυνοµία. ΤΖΑΚΙ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ,ΣΕ 1000 Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΜΕ ∆ΙΑΦΟΡΑ ∆ΕΝ∆ΡΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟεπαγγελµατική χρήση. Τιµή 120.000. ΚΑΣΤΡΟ Ι επιχείρηση ενοικιαζόµενα δωµάτια εν λειτουργία κατασκευής 1995, αριθµός δωµατίων ΚΥΛΛΗΝΗ 4.300 επί κεντρικού δρόµου έναντι ∆ιασποράς. Κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση. ΛΕΧΑΙΝΑ απέναντι από Shell ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 513 τ.µ. σε καλή ΣΦΟΡΑΣ 165.000 ΕΥΡΩ. 24 επί του κεντρικού δρόµου 800τιµή. µ. από ROBINSON CLUB µε θέα θάλασσα σε 2.500 τ.µ. Τιµή ΚΑΣΤΡΟ 6.200 τ.µ. µε θέα θάλασσα και βίλες παραπλεύρως. Τιµή προσφοΤιµή 120.000. Α∆ΡΑΒΙ∆Α ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 160 Τ.Μ.ΜΕ ΠΑΤΑΡΙ 140 Τ.Μ. ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 148.000. ΛΥΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1012 τ.µ. µε 18 690.000 ελιές κτίζει ευρώ. 400 τ.µ. Τιµή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ευρώ. ράς 13.000 ευρώ το στρ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 120το Τ.Μ.ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΣΤΡΟ συγκρότηµα κατοικιών σε οικόπεδο 5½ στρ. µε φανταστική θέα ΙΟΝΙΟ πέλαγος δίπλα ΚΑΣΤΡΟ 6.200 τ.µ. µε θέα θάλασσα και βίλες παραπλεύρως. Τιµή προσφοράς 13.000 ευρώ στρ. ΚΑΒΑΣΙΛΑ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ 62.770 Τ.Μ.ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ ΛΕΧΑΙΝΑ παραλία 40 στρ. επί του κεντρικού δρόµου απόσταση από παραλία 78.000 από ROBINSON CLUB. ΛΕΧΑΙΝΑ παραλία 40στρ. στρ. επί του κεντρικού δρόµου απόσταση από παραλία 500Μονοκατοικία µ. Τιµή 12.000 τοσε οικόπεδο ΚΑΙ410 ΠΡΟΣΟΨΗ 100 Μ.ΣΤΗΝ Ο∆Ο.ΤΙΜΗ Ε 22 ΣΤΡ.Α1 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 500 µ. Τιµή 12.000 το ΛΕΧΑΙΝΑ 65 τ.µ. τ.µ. ανακαινισµένο, καλορι-ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΚΟΥ∆Ι ΓΛΥΦΑ ΕΠΙ120.000 ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ στρ. ΑΓ. ΘΕΟ∆ΩΡΟΙ Λεχαινών 20 στρ. και 30 στρ. Αµουδερικα. Τιµή 1.600 το στρ. φέρ, κ.λ.π. τιµή 95.000 ΓΙΑ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ,ΟΙΚΙΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 307 Τ.Μ.ΜΕΜ.ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ 70 Τ.Μ.∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟ.ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓ. ΘΕΟ∆ΩΡΟΙ Λεχαινών 20 στρ. και 30 στρ. Αµουδερικα. Τιµή 1.600 τοΒΑΡ∆Α στρ. νεόδµητη οικοδοµή επί της Πατρών – Πύργου Α) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 Μ.ΤΙΜΗ6070.000 Ε. τ.µ.Τιµή 100.000 α) Α’το ΟΡΟΦΟΣ 55τ.µ. 80.000ΛΕΧΑΙΝΑ β) Β’ όροφος 55 τ.µ. 80.000. ΚΑΠΕΛΕΤΟ ΒΑΡ∆ΑΣ: 45 στρέµµατα αµουδερικα, 2 χλµ. από εθνική οδό. 3.000 στρέµµα. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 360 Τ.Μ. ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.Σ.∆. 1,2 ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ Α ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΟΙΚΙΕΣ: ΑΡΕΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ: 3597στρέµµατα αναδασµού, 1900ευρώ. το στρέµµα ΛΕΙΟ.ΤΙΜΗ 38.000 ΕΥΡ . 2) ΒΑΡ∆Α. Οροφοδιαµέρισµα τ.µ. σε διώροφηεντός οικία επί της Αγίου Νικολάου.τιµή Τιµή 80.000 ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕ∆Α: ΛΕΧΑΙΝΑ2ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 90 τ.µ.στρ. και ο α’µε όροφος 90 τ.µ. γιαπί. Τιµή γιαένα. ολόκληρο 220.000.και χωριστά. ΣΙΜΙΖΑ ΛΙΟΣΤΑΣΙΑ 10+10 80 ρίζες το κάθε ∆ίδεται Τιµή 12.000 232 το κάθε ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ Τ.Μ. Σ.∆.2 ΤΙΜΗ 80000 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΟΙΚΟΠΕ∆Ο Τ.Μ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΤΙΟ ΟΙ- 152 ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΛΕΧΑΙΝΑ ηµιτελής οικία 140 τ.µ., υπερυψωµένη, δίπλα στην Παναγία, σε καλή τιµή. ένα. ΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 25.000 ΕΥΡΩ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥΓΙΑ ΛΕΧΑΙΝΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ-ΜΥΡΣΙΝΗΣ Τ.Μ. ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΕΣ 2250 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΛΑ∆Α Α ΟΡΟΦΟΣ 85 Τ.Μ. ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΤΙΜΗ 65.000 Ε

ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α δίπλα από φάρµα Γιαννακάκη 30 στρ. εντός αναδασµού. Τιµή 2.500 το στρ. ΚΑΣΤΡΟ 6 στρ. µε φανταστική θέα θάλασσα και βίλες παραπλεύρως. Τιµή προσφοράς 40.000 ευρώ ΝΙΟΧΩΡΙ 22 στρ. εντός αναδασµού Α’ ποιότητα χώµατος. Τιµή 2.000 το στρ. ΚΑΣΤΡΟ ΝΙΟΧΩΡΙ 23 στρ. µε 600 ρίζες ελιές και θέα θάλασσα. Τιµή 69.000 ευρώ ΒΡΑΝΑΣ 6 στρ. µε 70 ρίζες ελιές ποτιστικό. Τιµή 24.000.

ΟΙΚΙΕΣ: 2) ΒΑΡ∆Α. Οροφοδιαµέρισµα 97 τ.µ. σε διώροφη οικία επί της Αγίου Νικολάου. Τιµή 80.000 ευρώ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 90 τ.µ. και ο α’ όροφος 90 τ.µ. γιαπί. Τιµή για ολόκληρο 220.000. ΛΕΧΑΙΝΑ ηµιτελής οικία 140 τ.µ., υπερυψωµένη, δίπλα στην Παναγία, σε καλή τιµή. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150Τ.Μ. ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΜΗ 150.000 ΕΥΡΩ. ΜΥΡΣΙΝΗ οικια 45 τ.µ. σε οικοπεδο 7,500 τ.µ. 400 απο παραλια.τιµη 70.000 ευρω. ΒΑΡ∆Α: 40 τ.µ. σε ηµιώροφο, κεντρικό, ανακαινισµένο, lux. Τιµή προσφοράς 28.000 ευρώ. ΚΥΛΛΗΝΗ διορωφη οικια 95 τ.µ. ο καθε οροφος σε οικοπεδο 300 τ.µ.αποσταση απο παραλια 200 µ.διδεται και χωριστα.τιµη 290.000 για ολοκληρο. ΚΑΣΤΡΟ µεζονετα 115 τ.µ.στο δροµο καστρου κυλληνης µε θεα θαλασσα.τιµη 130000 ευρω.συζητησιµη. ΛΕΧΑΙΝΑ εναντι shell εισογειο διαµερισµα 100 τ.µ. σε διοροφη οικοδοµη µε κηπο.διδεται και επιπλωµενο.τιµη 85.000 ευρω. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΒΙΛΛΑ 100 Τ.Μ.ΜΕ 3Υ|∆ ΑΠΟΘΗΚΗ,ΓΚΑΡΑΖ,ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ,ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1000 Τ.Μ.ΤΙΜΗ 160.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΙΑ ∆ΙΟΡΟΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 100Τ.Μ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ.ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 160.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ∆ΙΟΡΟΦΟ ΟΙΚΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 35 Τ.Μ.ΚΑΙ Α ΟΡΟΦΟΣ 36 Τ.Μ.ΕΠΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.ΤΙΜΗ 65.ΟΟΟ ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙ Σ/Μ ΗΛΙ∆Α ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Α ΟΡΟΦΟΣ 140 Τ.Μ. ΗΜΙΤΕΛΗ.ΤΙΜΗ 100.000 ΕΥΡΩ. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΟΙΚΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 75 Τ.Μ.ΣΕ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1500Τ.Μ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 70.000 ΕΥΡΩ ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ∆ΙΟΡΟΦΗ 100 Τ.Μ. ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΓΙΑΠΙ ΚΑΙ 100 Τ.Μ. ΟΡΟΦΟΣ ΛΟΥΞ ΜΕ ΤΖΑΚΙ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ,ΣΕ 1000 Τ.Μ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΜΕ ∆ΙΑΦΟΡΑ ∆ΕΝ∆ΡΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 165.000 ΕΥΡΩ. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α φανάρια διασταύρωση. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κτήριο 250 τ.µ. µε επαγ-

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ 5 ΟΙΚΟΠΕ∆Α.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 203 Τ.Μ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ Σ.∆.0,7 ΤΙΜΗ 40.000 ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 480 Τ.Μ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 30.000 ΣΤΡΟΥΣΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1.100 Τ.Μ. ΕΝΑΝΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ 49.000 ΚΑΒΑΣΙΛΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2.360 ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ΚΑΣΤΡΟ 2½ στρ. εντός οικισµού µε φανταστική θέα Ιόνιο Πέλαγος και βίλες παραπλεύρως. Τιµή προσφοράς 45.000 ΛΕΧΑΙΝΑ. Οικόπεδο κεντρικότατο 240 τ.µ. έναντι Ειρηνοδικείου. Συντελεστής δόµησης 2, κατάλληλο για επαγγελµατική χρήση. Νέα τιµή 140.000. ΜΥΡΣΙΝΗ- δρόµος προς ΣΤΡΟΥΣΙ, 7 στρ. επί ασφάλτου κεντρικά. Τιµή προσφοράς 55.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ 2 οικόπεδα των 2 ½ στρ. το κάθε ένα µε θέα θάλασσα κοντά στο γήπεδο. Χτίζει 300 τ.µ. το κάθε ένα. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και χωριστά. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΣΤΡΟ Ι επιχείρηση ενοικιαζόµενα δωµάτια εν λειτουργία κατασκευής 1995, αριθµός δωµατίων 24 επί του κεντρικού δρόµου 800 µ. από ROBINSON CLUB µε θέα θάλασσα σε 2.500 τ.µ. Τιµή 690.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ 500µ. από Robinson ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 6 µεζονέτες 40 τ.µ. η κάθε µία µε φανταστική θέα Ιόνιο, σε οικόπεδο 10 στρ. Τιµή 620.000. ΑΡΚΟΥ∆Ι επί κεντρικής πλατείας διώροφο κτήριο αποτελούµενο από κατάστηµα 130 τ.µ. 4 επιπλωµένα διαµερίσµατα και ρετιρέ 73 τ.µ. Σε καλή τιµή.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 ΑΙΓΑΛΕΩ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

2 ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΟΚΚΙΝΗΣ

ΙΕΡΑ Ο∆ΟΣ 280 &ΘΗΒΩΝ

3 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

4 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΑΠΠΑΣ

ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΛ∆ΑΡΗ 57

23 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

5 ΚΟΛΩΝΟΣ

ΚΕΦΑΛΙ∆ΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

24 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΣ) ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ

6 ΣΕΠΟΛΙΑ

MONKA JANI

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 144

7 ΣΕΠΟΛΙΑ

CACAJ AVNI

∆ΡΑΜΑΣ 147

8 ΣΕΠΟΛΙΑ

ΚΛΑΥ∆ΙΑΝΟΥ ΚΑΛΙΟΠΗ

9 ΣΕΠΟΛΙΑ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛ.

Ν. ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 82

10 ΑΘΗΝΑ(ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ) ΓΛΥΚΑΣ ∆. 11 ΑΘΗΝΑ(ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ) ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΣΑΛ∆ΑΡΗ 53

ΣΜΟΛΙΚΑ 2

20 ΑΘΗΝΑ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

21 ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΦΡΑΓΚΟΥ

22 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(ΑΜ.ΠΡΕΣΒΕΙΑ) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ

25 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΓΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ. ΦΩTΟΥ ΛΑΜΠΡ.

ΕΥΕΛΠΙ∆ΩΝ 95

ΓΑΚΙΑΣ Ι.

29 ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ∆ΗΜ

ΠΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 71-73

ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ 18

14 ΑΘΗΝΑ(ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ∆.

ΣΤΑ∆ΙΟΥ&∆ΡΑΓΑΤΣΑΝΙΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΛ.ΚΥΨΕΛΗΣ 1

28 ΓΑΛΑΤΣΙ

13 ΑΘΗΝΑ

ΚΗΦΙΣΣΙΑ 8 ΚΗΦΙΣΣΙΑ 98 &ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΥ

27 ΑΘΗΝΑ(ΚΥΨΕΛΗ) ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΙΩΚΟΥ

12 ΑΘΗΝΑ

ΥΜΗΤΤΟΥ 74 ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ 90

26 ΑΘΗΝΑ(∆ΙΚΑΣΤΗΡΙΑ) ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Ι.

ΣΕΠΟΛΙΩΝ 5 Μ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 79-81

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 38

30 ΑΓΙΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(ΠΛΑΤΕΙΑ) ΑΛΕΥΡΑΣ ΠΕΡ. 31 ΑΘΗΝΑ

ΠΑΤΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝ.

32 Ν.ΚΟΣΜΟΣ

ΛΕΥΚΑ∆ΙΤΗΣ Θ.

ΑΓ.ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 2 ΤΡΑΛΛΕΩΝ 68 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 8 ΣΠ.ΠΑΤΣΗ ΣΥΓΓΡΟΥ 81

33 ΥΜΜΗΤΟΣ(ΠΛΑΤΕΙΑ) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛ.ΥΜΜΗΤΟΥ 3

ΧΡΕΠΑΣ ΓΡ.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 40

34 ∆ΑΦΝΗ

ΠΛ.ΚΑΛΟΓΗΡΩΝ

16 ΑΘΗΝΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΛΙ∆ΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 44

35 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓ.

17 ΑΘΗΝΑ

ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

36 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΑΓΚΑΝΙΚΑΣ

18 ΑΘΗΝΑ

ΥΙΟΙ ΤΟΥΤΟΥΛΗ ΗΛΙΑ

ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ & ΕΡΜΟΥ

37 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜ.

19 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΓΑΝΗΣ ΗΛΙΑΣ

Β.ΣΟΦΙΑΣ(ΕΙΣΟ∆ΟΣΕΘΝ.ΚΗΠΟΥ)

38 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΟΡΑΚΙ∆ΗΣ ΗΛΙΑΣ

15 ΑΘΗΝΑ

ΑΚΑ∆ΗΜΙΑΣ &ΣΙΝΑ

ΣΚΟΡ∆ΟΣ ΠΑΝ.

Λ.ΕΙΡΗΝΗΣ 50 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΥΠΡΟΥ 70 ∆ΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 165 & ΣΚΡΑ ΣΙΒΙΤΑΝΙ∆ΙΟΥ 6


A Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ 19

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ∆ Ι Α Φ ΟΡ Α . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΑΤΟΣΠΟΡΟΣ ΣΠΟΥΝΤΑ ΕΛΙΤ. Πληρ. τηλ. 6972392857. ΜΑ2052 ---------------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ πιάτα – ποτήρια- φλιτζάνια – σταχτοδοχεία διάφορα, κατάλογοιαλατιέρες- λαδόξυδα- στέρεο- ψυγείοµηχανή καφέ- κόφτης- µπόιλερ νερούτραπέζια – καρέκλες- πάγκοι- πόστερς κ.λ.π. όλα καινούρια. Τηλ.: 6955528861. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΙΑΝΟ SCHIMMEL. Πληρ. τηλ. 6936890936. --------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΚΑΦΟΣ τρεχαντήρι – ξύλινο (πολυαστασταρωµένο), ερασιτεχνικό µε µηχανή Κουµποτα, 25 ίππους πετρέλαιο. Πληρ. τηλ. 6937365332.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ Α’ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ από παραγωγό,

ποσότητα περιορισµένη. Πληρ. τηλ. 6932608181. ΜΑ386

. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: 16 θρανία µε τις καρέκλες τους (στιβαρής και µοντέρνας κατασκευής) – 3 έδρες µε πολυθρόνες – 3 πίνακες µαρκαδόρου (πορσελάνη) – 1 γωνιακό καθιστικό υποδοχής µε τραπεζάκι και 2 σκαµπό + 7 καρέκλες υποδοχής + προτζέκτορας µε βάση + 1 φωτοτυπικό µηχάνηµα RICOH FT 4022 (Α3-Α4 επαγγελµατικού τύπου) + φωτεινή ταµπέλα 3mΧ60cm πλαίσιο αλουµινίου γκρι – ασηµί. ΟΛΑ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, σαν καινούρια. ΤΙΜΗ 1.800 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6983807324. ΜΑ2030

Πληρ. τηλ. 6986013559.ΜΑ7156

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ

140 ευρώ ο τόνος

Έτοιµα σχισµένα, ξερά. Παραδίδονται στον χώρο σας. Πληρ. τηλ.

6932646081. ΜΑ381

. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ

– ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ∆Α∆ΕΣ – ΣΤΟΛΕΣΛΑΜΠΑ∆Η∆ΡΟΜΙΑΣ – ΕΝΘΥΜΙΑ & ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑ∆Η∆ΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ∆ΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Πληρ. τηλ. 6977775220. ΜΑ7171

. ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ 1 ΚΑΙΚΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CARTEPILAR 955 73o ΧΛΜ. ΕΘΝ. Ο∆ΟΥ ΣΑΒΒΑΛΙΑ ΤΗΛ. 26220/31342 ΚΙΝ. 6972839909. ΜΑΣ2134.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΤΕΡ 20 ίππων

µε κεντρόφυγγα και 2 χλµ. περίπου σωλήνες. Τιµή 3.500 ευρώ. Πληρ. κιν. 6977805122. ΜΑ1983

ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ζ ΩΑ

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ

ΧΑΡ ΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛ Α από µηνών έως 10 ετών αρσεν κά θηλυκά εµβολ α σµένα αποπαρασ τωµένα κα εµβολ α σµένα Πληροφορ ες 6976 711487 & 6945 493304 10 π µ 7 µ µ ΠΩΛΕ ΤΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ καθαρόα µο θηλυκό 2 µηνών Τ µή 150 ευρώ Πληρ τηλ 6949846659 ΜΑ7090 ΠΩΛΟΥΝΤΑ ΝΕΑ Γ ∆ Α Γ Α ΖΩΗ ΤΟ ΠΟΘΕΣ Α – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΗΛΕ ΑΣ Πληρ τηλ 6977188845 ΜΑ7161 ΠΩΛΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝ ΚΟΣ ΠΟ ΜΕΝ ΚΟΣ καθαρόα µος θηλυκό 2 µηνών Τ µή 150 ευρώ Πληρ τηλ 6949846659 ΜΑ7169 ΠΩΛΟΥΝΤΑ 55 ΠΡΟΒΑΤΑ Γερµαν κά κα ένα αρµευτ κό 12άρ Πληρ τηλ 26230 23353 6939355973 ΜΑ7145

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 25 ΑΡΝΑ∆ΕΣ & 2 ΚΡΙΑΡΙΑ

Φυλής Χίου, γεννηµένα τον Σεπτέµβριο από µάνες υψηλής παραγωγής γάλακτος έτοιµες για αναπαραγωγή σε πολύ καλές τιµές. Πληρ. τηλ. 6988924597. ΜΑ1037

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙ∆ΕΣ ΑΛΠΙΝΕΣ ΖΑΝΕΣ

70 κοµµάτια. Πληρ. 6978300739. ΜΑ7107

τηλ.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΧΙΩΤΙΚΑ

Καθαρόαιµα, γεννηµένα και ετοιµόγεννα. Πληρ. τηλ. 6944908605. ΜΑ7163

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Γ. Πατρόκλου 2 Πύργος Τηλ. 2621023996 και 6932623342

Σ Υ Ν Ο Ι Κ Ε ΣΙ Α

ΣΠΙΤΙΑ . ΚΥΡΙΟΣ

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ θριο χώρο και τζάκι. ΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΤηλ.6938110949 «ΕΡΓΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατάστηµα 1250 τ.µ., ΟΙΚΟ∆ΟΜΙΚΗ» υπερυψωµένο ισόγειο και 1250 ∆ΟΤΑ: 1. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Ο.Ε. τ.µ. ηµιυπό 64 τ.µ. µε 10 τ.µ. ΜΑΣ2021 διαµπερές ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι 49 τ.µ., νεόκτιστο στην οδό Ζαΐµη, 1ου ορόφου. ηµιυπαίθριο χώρο. -------------δυάριδιαµπερές 57 τ.µ., νεόκτιστο, ορόφου, πλησίον ΤΕΙ. 2.ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ιαµέρισµα 86 1ου ΠΩΛΕΙΤΑΙ µεζονέτα 300 ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστηµα (δίπλατ.µ. στην στον κεντρικήΑγ. πλατεία) αποτε- σε τ.µ. µε 15κεντρικό τ.µ. ηµιυπαίθριο Γεώργιο λούµενο από ισόγειο 108 τ.µ., υπόγειοπρονοµιούχο 97,5 τ.µ. και πατάρι 47,5(διαθέτει τ.µ. µιχώρο. θέση 3.σθωµένο. ∆ιαµέρισµα 112 τ.µ. µε 9 υπόγειο, γκαράζ φυλασσόΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστηµαχώρο 207 τ.µ.και στην οδό Ερµού.Σε τιµή ευκαιρίας. τ.µ. ηµιυπαίθριο µενα). ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη οικοδοµή αποτελούµενη από κατάστηµα τζάκι. Πληρ. τηλ. 694455305-7 τ.µ. και κατοικία 90 τ.µ. στην οδό Κατακόλου 4.85 ∆ιαµέρισµα διαµπερές ΜΑΣ3875(πλησίον παλιού νοσοκοµείου) 117 τ.µ. µε 15 τ.µ. ηµιυπαί------------------------------ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη νεόκτιστη µεζονέτα 180 τ.µ. σε οικόπεδο 2.350 . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑτ.µ. στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου.ΤΟΙΚΙΑ 130 τ.µ. µε αυλή ΠΩΛΕΙΤΑΙ κεντρικό κατάστηµα στο Σµίλα 54 τ.µ., σε οικόπεδο 119 τ.µ. στην Αγκινάρα Γαστούνης. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 2,5 στρεµµάτων περίπου εντός οικισµού στο κέν. ΠΩΛΕΙΤΑΙ τρο του Κατακόλου αµφιθεατρικό ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο βουνό 128µ² Κατακόλου 6.000 τ.µ. (πλαγιά) µε φανταστική ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ θέα. σε καλή τιµή, α’ ορόφου ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 4995 τ.µ. στο δρόµο Σκουροχωρίου – Λεβεντοστη Ζαχάρω Ηλείας. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ χωρίου. Πληρ. τηλ. 27610/23819, ΠΩΛΕΙΤΑΙ γκαρσονιέρα 1ου νεόκτιστη, 39 τ.µ., πλησίον100 ΤΕΙ τ.µ. στον διαµπερές 6946712684. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάριΜΑ2219 στο κέντρο 50 τ.µ., ηµιώροφος δεκαετίας 1ο όροφο, 28ης 30.000 Οκτωευρώ βρίου 40, κατάλληλο και ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάρι στο κέντρο ηµιυπόγειο για 50 τ.µ., τιµή 27.000 ευρώ επαγγελµατική στέγη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ τριάρι 1ου ορόφου στην οδό Γιαννιτσών, τιµή 59.000 ευρώ. Τιµή 73.000. Πληρ. τηλ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ τριάρι δεκαετίας µε αποθήκη στην οδό ∆εληγιάννη. 6984572210. ΜΑ2208 . ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ τεσσάρι 101 τ.µ., 3ου ορόφου στην οδό Μπιζανίου και 28ης Οκτωβρίου ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο Σαµικό οικόπεδο 2253 τ.µ. µε µεγάλη θέα, κατάλληλο οικοδοµήσιµο στην πεγια µεζονέτες. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ριοχή Αγ.στην Γεωργίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ εθνική οδό(τουΠύργου – Πατρών οικόπεδο 9.500 τ.µ. µε πρόσοψη στοένα βοηθητικό δρόµο της Εθνικήςστη και στο δρόµο του νοσολάχιστον στρέµµα). ∆άφνη κοµείου Πληρ. τηλ. 6977784812, Αµαλιάδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 30 τ.µ., στην οδό Κολοκοτρώνη (µισθωµένο). 6977001636. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300 τ.µ. µε παλιά µονοκατοικία οικία στο Βούναργο στο κέν113µ2 του τρο του χωριού. 1995 εντός οικοπέδου ΠΩΛΕΙΤΑΙ πλησίον δηµοτικού σχολείου Βουνάργου οικόπεδο 1431 380µ2, σε άριστη κατάτ.µ., γωνιακό. σταση. Τιµή ευκαιρίας . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ γωνιακό νεόκτιστο δίπλα στο 4ο δηµοτικό 3ου ορόφου 101 τ.µ. 65.000 . Πληρ. Τηλ. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ πρωτοκατοικήσιµο ρετιρέ 4ου ορόφου 92 τ.µ. 6977663366. ΜΑΣ2973 στην οδότ.µ. Ζαΐµη.. 3.300 στην περιοχή ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ 102 τ.µ. στην το µισόΤΡΙΑΡΙ Καλακέικα επί οδό Γερµανού και Καπετάν Γιώργη. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 420 τ.µ., άρτιο και οικοδοµήσιµο στο Κατάκολο του δρόµου, άρτιο, επί δρόµου, τιµή 50.000 ευρώ. οικοδοµήσιµο τ.µ.εντός οικισµού στο Κορακοχώρι. ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο(200 1675 τ.µ. από την µονοκατοικία είσοδο Ξεν. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 50 ALτ.µ. στην οδό. Αναπαύσεως. DEMAR).µεζονέτα Πληρ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3ου καιτηλ. 4ου ορόφου,2 134ΟΙΚΟΠΕ∆Α τ.µ. στην οδό Τσαλδάρη. 6936868697. ΠΩΛΕΙΤΑΙ δυάριΜΑ2156 1ου ορόφου στην οδό 6,5 Τσαλδάρη, πλήρωςστο ανακαινικαι 3,5 στρεµ. δρόµο σµένο. Τιµή 32.000 Ευρώ Αγ. Γεωργίου Λαστεΐκων. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΟΜΙΣΑΡΙ 57 τ.µ., 1ου και 3ου ορόφου στην οδό ΑτταΠληρ. τηλ. 6976161091 ή λείας, διαθέτουν και µεγάλη αποθήκη στο υπόγειο. 210/ 8049164 ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 36 τ.µ. µε πατάρι στην οδό Ερµού . ΠΩΛΕΙΤΑΙ 6977616176.ΜΑ8669. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ νεόκτιστο 2ου ορόφου, επιπλωµένο στο κέντρο, 250 ευρώ. Α’ τιµή ΟΡΟΦΟΣ σταΜΑΣ2930 µπετά, .πάνω ΠΩΛΕΙΤΑΙ δίχωρη στο κέντρο 2ου ορόφου µε µπαλαπόΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ καταστήµατα κόνι τιµή 25.000 και µεγάλο, ηµιόροφο, χτίζειευρώ. 140 ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ δίχωρη νεόκτιστη 39 τ.µ., 1ου ορόφου, πλητ.µ. ΤΕΙ, παλαιός Σ.∆., ανασίον τιµή 38.000 ευρώ. µονή ασανσέρ, γωνιακό, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 17.000 τ.µ. στο Στρέφι µε Ξυνόδενδρα, τιµή επί των οδών Ερµού και 40.000 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Σισίνη, κατάλληλο για150 τ.µ. µε υπόγειο στην οδό Ζαΐµη µε πρόσοψη επί του πάρκου της ΣΠΚ. επαγγελµατική στέγη, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη 1ου, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 200 70.000 ευρώ, συζητήσιµα ευρώ. (ιδιώτης). Πληρ. τηλ. 2ου στο κέντρο, τιµή 150 ευρώ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 6974458304.ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ νεόκτιστη επιπλωµένη, 1ου ορόφου, ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ έναντι 4ου δηµοτικού σχολείου. ΜΑ2126

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο

. ΕΛΛΗΝΙ∆Α πολύ όµορφη µε πλούσια φυσικά χαρίσµατα θελκτικό ταπεραµέντο ΖΗΤΩ ΓΝΩΡΙΜΙΑ αξιόλογου κυρίου. Πληρ. τηλ. 6972139149, 6939278739.

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΟΝΟΣ ΖΗΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ µε κυρία µόνη χωρίς υποχρεώσεις, για συγΠληρ. τηλ. 6944996051, κατοίκηση και ό,τι άλλο προ6930436728. ΜΑ2180 τηλ. κύψει. Πληρ. --------------------------------6959254141, κ. Τάκης. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 60 τ.µ. σε καλή κατάσταση, αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. απόγευµα 6 έως 7.30 στο τηλ. 6980340153, στον Πύργο. ΜΑ2174

. ΞΑΝΘΙΑ, ΧΥΜΩ∆ΗΣ ΚΥΡΙΑ πολύ ελκυστική και πολύ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ µόνη κυρία χωρισµένη 2ου ορόφου 96 τ.µ., ΖΗΤΑ αυτόεχέµυθη σχέση στον µε σοβαρό νοµη θέρµανση Πύργο. κύριο. τηλ. Πληρ. τηλ.Πληρ. 26210/28050, 6945391440. ΜΑ2241 6976837205. --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΣΤΕΝΑ Ηλείας 2ΟΡΟΦΗ ηµιτελής οικοδοµή, µετά υπογείου, κατοικήσιµο σε πα. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣνοραµική τοποθεσία. Πληρ. ΣΙΑ ΟΙΚΙΑ στο Καβούρι στην τηλ. 6938848098. πρώτη σειρά µε θέα τη θά--------------------------------λασσα, τρία υπνοδωµάτια, µε. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΑ µε οικόγάλο καθιστικό – κουζίνα, τιµή πεδο στη Σπιάτζα, φως – γε60.000 ευρώ.τουΠληρ. τηλ. µας Η εγγύηση Γραφείου είναι ησεπολυετής πείρα ώτρηση τιµή ευκαιρίας. 6944944158. ΜΑ2240 Πληρ. τηλ. 6979336300. µας και ο σεβασµός µας στον πελάτη. Πλήρης εχεµύ--------------------------------

. ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΜΕ ΑΛΛΟ∆ΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙ∆ΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

θεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Τηλεφωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες στο 6982614980WATS UP, 6976936392 WATS UP , 26210/25170, κιν. 6932154703, .ΜΑ777.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Χ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Στεφανοπούλου 9, Πύργος. Τηλ. 26210 23000 και 28028, κιν. 6972860928. ΜΑΣ469 ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ή ΧΥΜΑ. . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΑΓΟΡΑΖΩ 40, 60, 131 τ.µ. επίΚΑΥΣΟΞΥΛΑ της πλατείας Ξυστρή, ΠΑΡΑ∆ΟΤΕΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ 1ου δηµοτικού σχολείου, ΜΕ ∆ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΝΟΥ χωρίς ηµιυπαίθριους και χωρίς πολυτελούς ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΦΠΑ, ΘΕΛΕΤΕ κατασκευής, διαµπερή από οικοπεδούχο. Τηλ. 6936119101, Γιώργος ΜΑΣ3802 Πληρ. τηλ. 6974960226. ΜΑΣ5491

ΜΑ2004

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

σε τιµή ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ. Τηλ.: 6945729552, 6944908605. ΜΑ2001

ΛΕΧΑΙΝΑ

“ DOGKAS G RO UP F AS T LINE” LINE” “DOGKAS GR OUP FA ST € {s~Š~ˆ kk‰w{~ˆ ‰w{~ˆ €{s~Š~ˆ

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ 4 Υ/∆ 2 ΜΠΑΝΙΑ,ΚΑΛΟΡΙΛΕΧΑΙΝΑ επί της εθνικής οδού 15 στρ. µε πρόΟΙΚΙΕΣ: ΦΕΡ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΜΠΑΡΜΠΕσβαση σε καλή τιµή. ΛΕΧΑΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 90 τ.µ. και ο α’ ΚΙΟΥ, ΠΗΓΑ∆Ι, ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ, ΣΕ 6 ΣΤΡ.ΜΕ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ 14 στρ. µε θέα θάλασσα και απόσταση όροφος 90 τ.µ. γιαπί. Τιµή για ολόκληρο 220.000. 35 ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ∆ΕΝ∆ΡΑ.ΤΙΜΗ 125.000 ΣΥαπό παραλία 600 µ., κατάλληλο για µεζονέτες, ΚΟΥΡΤΕΣΙ ΟΙΚΙΑ 76 τ.µ., λουξ σε 9 στρ. περιβόλι ΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 Τ.Μ. ΤΕΤΑΡΤΟΥ κ.λ.π. σε καλή τιµή. πορτοκαλιές, περιφραγµένο και βίλες παραπλεύΟΡΟΦΟΥ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2006 ΜΕ ΚΑΣΤΡΟ 4.300 Τ.Μ. ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ROBΙNSOΝ ρως. Τιµή 180.000 ευρώ. ΒΕΡΑΝΤΕΣ 35 Τ.Μ. ΚΑΙ 25 Τ.Μ.ΤΖΑΚΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΚΑΣΤΡΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 200 τ.µ. σε 1.000 τ.µ. οικό41 τ.µ., 50 τ.µ., 61 τ.µ., HOM SINEMA ΕΝΤΟΙΧΗΣΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ,∆Ι∆ΕΓΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. πεδο µε ωραία θέα, γκαράζ, περιφραγµένο, φοίΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.Ο∆ΟΣ ΠΑΠΑ130 τ.µ. ΑΡΕΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 50 ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α ΕΠΑΝΩ ΣΕ νικες, κ.λ.π. Τιµή 190.000 ευρώ. ΦΛΕΣΑ.ΤΙΜΗ 220.000 ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΙΑ διώροφη 240 τ.µ. σε 9 στρ. λιοΚΑΣΤΡΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 115 Τ.Μ. ΣΤΟ ∆ΡΟΜΟ ΚΑΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ ΧΩΡΙΟ 1.000 Μ. ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ.ΤΙΜΗ 2.700 στάσι, πορτοκαλιές, κ.λ.π. µε ωραία θέα θάλασσα ΣΤΡΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΤΟ ΣΤΡ. περιφραγµένο. Τιµή 370.000 ευρώ. 130.000 ΕΝΑΝΤΙ 1ου ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΙΜΙΖΑ 2 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 22 ΣΤΡ. ΚΑΙ 11 ΣΤΡ.Α ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙΚΗΜΑ διώροφο, ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΥΠΕΡΥΨΩΤηλ. 26210/35901, ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 500 καινούριο, λουξ, αποτελούµενο από: Ισόγειο 2 ΜΕΝΟ Α ΟΡΟΦΟΥ 130 Τ.Μ. ΝΕΟ∆ΜΗΤΟ ΥΠΕΡ Μ.∆Ι∆ΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ διαµερίσµατα 90 τ.µ. και 60 τ.µ. και ο α’ όροφος ΛΟΥΞ ΓΩΝΙΑΚΟ 2 ΜΠΑΝΙΑ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ, 6972277920. ΜΑ2139 1.700 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΣΤΡ. 100 τ.µ. µε µεγάλες βεράντες σε οικόπεδο 1.330 MILLE ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΧΟΥ 12 ΣΤΡ.ΤΑ 4 ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ τ.µ. και ωραία θέα από 450.000 ευρώ. Τώρα µόνο Κ.Λ.Π.ΤΙΜΗ 195.000 Χ ΜΑΤΟΣ,ΤΙΜΗ 39.000 250.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ 5.500 ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΟΙΚΙΑ 60 τ.µ. µε κήπο εντός σχεΟΙΚΟΠΕ∆Α: Τ.Μ. ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΒΙΛδίου, καλοριφέρ, κ.λ.π. ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α 105 τ.µ. και 250 τ.µ., ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡ Σ. ΛΕΧΑΙΝΑ ηµιτελής οικία 140 τ.µ., υπερυψωµένη, γωνιακά κοντά στην αστυνοµία. ΑΝΩ ΚΟΥΡΤΕΣΙ 15 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ∆ΡΟδίπλα στην Παναγία, σε καλή τιµή. ΛΥΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1012 τ.µ. µε 18 ελιές κτίζει ΜΟΥ,ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 15.000 ΕΥΡ . ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α , α’ όροφος 100 τ.µ., πλήρως ανα400 τ.µ. Τιµή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ευρώ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ καινισµένο. Τιµή 98.000 ευρώ. ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΗ έξυπνη..κίνηση στό κόσμο ΚΑΒΑΣΙΛΑ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ "ΚΟΚΙΟΣ"13 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΚΥΛΛΗΝΗ, α’ όροφος 106 τ.µ. µε τζάκι και ωραία 2.770 Τ.Μ.ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΦΟΡΑΣ. θέα θάλασσα. των... ακινήτων! ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΗ 100 Μ.ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΥΡΣΙΝΗ 13.600 ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΜΕ ΒΑΡ∆Α επί της Αγ. Νικολάου 160 τ.µ. διώροφο ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Ο∆Ο.ΤΙΜΗ 120.000 Ε ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 100 Μ.ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ οίκηµα. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟΟ ΙΚΟΠ ΕΔΑ - Α ΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ 48.000 ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150Τ.Μ.Κ ΜΕ ΑΤΘΕΑ ΑΣΤΘΑ-ΗΜΑΣΤΡΟΥΣΙ ΤΑ - Γ ΡΑΦΕΙA ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙA Π ΩΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 107 τµ., 186 τ.µ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΟΜΗΣΙΜΟ 3.340 Τ.Μ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΛΕΧΑΙΝΑ 13 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΛΑΣΣΑ ΤΙΜΗ 150.000 ΕΥΡΩ. ΔΟΥΝΕΙΚΑ ΚΑ οοικόπεδο ικόπεδο ααγροτεμάχιο γ ρ ο τ ε μ ά χ ι ο 4 0 2 8 τ . μ π ρ ό σ ο ψ η σ τ ο κ ε ν τ ρ ι κ ό 4028 τ.μ πρόσοψη στο κεντρικό 44.000 ΕΥΡ ,ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΛΕΟΛΕΗ. ΚΑΣΤΡΟΠ επι δροµου Υτου ΡΓΟ ΡΓ Σ κκατάστημα απρος τάσκυλληνη τημα οικια κκέντρο έν75τρο ττου ου π ύργου 1100 00 ττ.μ .μ ((κωδ.495 κ48.000 ωδ.4ΕΥΡ 95 ) πύργου ΠΥΡΡΓ ΟΣ ΓΟ Σ ρετιρέ ρετιρέ καινούργιο καινούργιο 215 215 τ.μ τ.μ αρίστης αρίστης κατασκευής κατασΠΛΑΤΕΙΑ κευής και και ΞΥΣΤΡΗ με με ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 360 Τ.Μ. ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΤΡΑΓΑΝΟ ΕΡτ.µ. µε υπογειο σε 2.800 τ.µ.οικοπεδο.θεα θαδδρόμο ρόμο 6600 μμέτρα έτρα άάρτιο ρτιο --οικοδομήσιμο οΓΟΣΤΑΣΙΟ ικοδομ16 ήΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕ σΣΤΡ.ΕΠΙ ιμο με μεΤΟΥ θθέα έα∆ΡΟΜΟΥ ττηηΟΛΕΣ θθάλασσα(κωδ.789) άλΠΡΟΣ α σ σ α ( κ ω δ . 7 8 9 ) Π Υ Ρ ΡΓ Γ Ο Σ π ε ρ ι ο χ ή ο . τ . ε κ α τ ά σ τ η μ α 1 0 8 τ . μ ( ε υ κ α ι ρ ί α )(∆ΗΜΟΤΙΚΟ κωδ.66ΣΧΟ0) περιοχή ο.τ.ε κατάστημα 108 τ.μ(ευκαιρία)(κωδ.660) ΜΗΣΙΜΟ.Σ.∆. 1,2 ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ Α ΤΙΣ ΠΑΡΟλασσα,υπολοιπο δοµησης 130 τ.µ. κλειστό γκαράζ γκαράζ με με θέα θέα τη τη θάλασσα θάλασσα κκαι αι ττοο κατάκολο κατάκολο ΕΝΑΝΤΙ (κωδ 3531ου ) ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ κλειστό (κωδ,353) ΛΕΙΟ.ΤΙΜΗ 38.000 ΕΥΡ . ΒΑΡΒΒΑ ΑΣΣA AIΝ ΝΑ Α 11095 095 τ.μΧΕΣ.ΡΕΥΜΑ,ΝΕΡΟ,Κ.Λ.Π.ΤΙΜΗ μ κκτίζει ίζε 4400.τμ 00 μ εεχει χε εεκδοθεί κδ4.800 οθεί ΤΟ άάδεια δΣΤΡ. ε α 1120 20 τ.μμΜΥΡΣΙΝΗΠοικια 45 τ.µ. σε τοικοπεδο 7,500 τ.µ. Υ Ρ ΡΓ Γ Ο Σ ο ε 7 0 μ κ α ν ο ύ ρ γ ο ε ν ο κ α σ μ έ ν ο 7 0 0 ε υ ρ ώ κ ω δ 3 6 ο.τ.ε 70 τ.μ καινούργιο ενοικιασμένο 700 ευρώ (κωδ.36) ΛΕΧΑΙΝΑ οικοπεδο 240 τ.µ. σ.δ.2 διπλα απο 26210/35901, ΣΤΡ.50 Μ.ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ Ο∆Ο 85.000 ευρω. ΠΥΡΡΓ ΓΟ Σ ρετιρέ ΟΣ ρετιρέ καινούργια καινούργια 108 108 και και 108 108 τ.μαρίστης τ.μαρίστηςΤηλ. κα ασκευής ισόγειο κατασκευής σόγε ο κκαι α 1120 20 υυπόγειο πόγε οΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α μμεε θθέα έΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ α τοο9π ύργοΜΕκκαι α τοο κκατάκολο(κωδ.781) α ά28.000. κολο κωδ 7400 81αποΠπαραλια.τιµη πύργο Υ ΡΓΟΣοικια ΡΓ κκατάστημα α95άτ.µ. σ ηομκαθε α κκέντρο έν ρο 1110 10τηντ.μμκεντρικη υυπόγειο πόγπλατεια ε ο 4400αγιου ττ.μμ∆ηµητριου. κωδ 575 (κωδ.575) ΕΝΤΟΣ ΕΛΙΕΣ.ΤΙΜΗ ΚΥΛΛΗΝΗ διορωφη οροφος ΜΑ2138 ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 636 Τ.Μ. ΚΤΙΖΕΙ 400 Τ.Μ. κλειστό γκαράζ γκαράζ με με θέα θέα τη τη θάλασσα θάλασσα και και το το κατάκολο κατάκολο 6972277920. (κωδ 357 ΣΚ κλειστό (κωδ.357) ΤΡΑΓΑΝΟ 16 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ 100 Μ. σε οικοπεδο 300 τ.µ.αποσταση απο παραλια πρόσοψη ΚΟ Ο ΟΥ ΥΡΡΟ Ο ΟΧ ΧΩ ΩΡΡΙ 3333 σστρέμματα ρέμμα α μμεγάλη εγάλη μμεε π ρόσοψη σσεε άάσφαλτο σφαλ ο ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ κκατάστημα α άσ ημα οοδός δός θθεμιστοκλέους εμ σΜΕοΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ κλέους 1128 28 ΘΑΛΑΣΣΑ.ΤΙΜΗ κωδ 6678.000 1 τ.μμ (κωδ.661) ΘΕΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ 3.800 ΤΟ ΣΤΡ. 200 µ.διδεται και χωριστα.τιµη 290.000 για ολοΠΥΡΡΓ ΓΟ Σ κέντρο ΟΣ κέντρο διαμέρισμα διαμέρισμα 7 ετών ετών 80 80 τ.μ τ.μ 1ος 1ος αυτoν.θέρμανση αυτoν θέρμανση π ΡΓΟΣ κκατάστημα α άσ ημα σσεε δδρόμο ρόμοΕΥΡ μμεε. τοο μμεγαλύτερο εγαλύ ερο π έρασμα πέρασμα, πωλείται ωλε α οολόκληρο λόκληρο ή μισό μ σΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ό ή τεμάχιο εμάΟΙΚΙΕΣ. χ ο των ων 4-6 4 6 στρεμμάτων(κωδ.673) σ ρεμμά ων κωδ 6κληρο. 73 ΠΥΡΓ ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ 152 ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ 210 Τ.Μ.ΣΕ ΟΙεναντι shell εισογειο διαµερισµα 100 ΚΑ ΣΑ ΑΡΡΟΥ αγροτεμάχιο ΑΤΣ Α αγρο εμάΛΕΧΑΙΝΑ χ ο - οικόπεδο ο κ450 όπΤ.Μ.ΚΟΝΤΑ εδο εντός εν όςΣΤΟοικισμού ο κΚΕΝΤΡΟ σμούΤΗΣ 4 482 τ.μμ ΛΕΧΑΙΝΑ 4.482 4 σε διοροφη κλιματιστικό, κλιματιστικό, αποθήκη αποθήκη , τέντες, τέντες, κλειστό κλειστό γκαράζ γκαράζ 30 30 τ.μ τ.μ (κωδ.761) κωδ 761 Κ κκατάλληλο α άλοικοδοµη ληλο για γµεα κηπο.διδεται όόλες λες ττιςς χχρήσεις γ ά Σ.∆.2 πΤΙΜΗ άν α 145.000 κκαι α 1185 85 τ.μ τ μ με με γιά τάά πάντα ΚΟΠΕ∆Ο τ.µ. καιρήσε ςΤ.Μ. ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 307 Τ.Μ.ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ ΠΟΛΗΣ.ΤΙΜΗ 190.000 επιπλωµενο.τιµη 85.000 ευρω. ο κ ό π ε δ α ά ρ α π ω λ ε α ο λ ό κ λ η ρ ο ο μ σ ό α ν ά ο κ ό π ε δ ο κ ω δ 7 3 5 5) οικόπεδα άρτια πωλείται ολόκληρο το μισό ή ανά οικόπεδο(κωδ.73 ΠΥΡΡΓ ΓΟ Σ γκαρσονιέρα ΟΣ έΒΙΛΛΑ μπρ180 όσΤ.Μ.ΜΕ θεν πριν πΠΙΣΙΝΑ,ΜΠΑΡΜΠΕρ ν τοο πεζοδρομιο πεζοδρομ οΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ανο κτό χώρο χΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟΥ ώρο 130 130 τ.μ τΣ.∆.1 μ ΤΙΜΗ κα ΠΡΟγκαρσονιέρα καινούργια καινούργια 30 30 τ.μαποθήκη15τμ(κωδ.728) τ.μαποθήκη15τμ κωδ 728 ανοικτό και ΑΝΩ ΚΟΥΡΤΕΣΙ 50 ΣΤΡ.ΑΜΟΥ∆ΕΡΙΚΑ ΚΑΣΤΡΟέμπρόσθεν 65.000 ΚΟΛΥΡΙ ύψωμα ύψωμα εντός εν όςΜΕοικισμού ο κΓΕΩΤΡΗΣΗ σμού οικόπεδο ο κόΤΙΜΗ πεδο2.600 178ΤΟ 9 τ.μ μ αρτιο αρ ο κτίζει κ ζΚΙΟΥ ε ΓΚΑΡΑΖ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ 1789 ΣΤΡ. φαδύ πεζοδρόμιο πεζοδρόΘΕΑ μ οΘΑΛΑΣΣΑ,∆ΙΑκα με με διαμερισμα δ αμεΣΦΟΡΑΣ ρ σμα ΑΠΟ 1185.000.ΤΩΡΑ 0 τ.μμ513ααυτ. υΤ.Μ.ΝΕΑθθέρμανση έΤΙΜΗ ρμαSHELL νση ΑΝφαδύ ,και 110 ΠΥΡΡΓ ΓΟ Σ πωλ²ύνται ΟΣ πωλ²ύνται καιν²ύργια καιν²ύργια διαμερίσματα διαμερίσματα 125,100, €x 57 τ.μμ ΚΟ ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΝΑΝΤΙ ∆ΗΜΗΤΡΑ-ΡΕΓΚΛΕΪΚΑ 25 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ Χ ΡΟΣ ΜΕ ∆ΕΝ∆ΡΑ,ΣΕ 400 τ.μμ ιδανικό δαν κό για γ α βίλα β λαΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ με θέα θέα τοο πύργο πύΤΙΜΗ ργο και κ2.500 α τοοΤΟ κα ΣΤΡ. άκολο κωδ 5ΟΙΚΠΕ∆Ο 40 σστον με κατάκολο(κωδ.540) ΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 14Ο.ΟΟΟ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ2.500 Τ.Μ.∆Ι∆ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ Σ ΤΑΚ ΕΠΙο ν 1 ο ό ρ ο φ ο 3 Δ Μ μ ό ν ο 0 λ α μ α ζ ε υ κ α ρ α κ ω δ 32 1ο όροφο Δ.Σ.Κ.Μ μόνο 0λα μαζί (ευκαιρία) (κωδ.32) αρίστηº αρίστηº κατασκε¼ήςελεύθερη κατασκε¼ήςελεύθερη & κλειστή κλειστή θέση θέση πάρκινγκ( πάρκινγκ(κωδ.524)) κωδ 524 ) 400 ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 75.000.Σ.∆.2 ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 800.000 Τ ΡΑ ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ 210 210 τ.μμ άρτιο άρ οΛΕΧΑΙΝΑ-ΑΡΕΤΗ συν δόμησης δόμησ124 ης ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α 1 8 κτιζει κ ζε 378 3ΕΝΤΟΣ 78 τ.μμΑΝΑκωδ 6ΠΛΑ.ΤΙΜΗ 87 ΠΥ συντ. 1,8 (κωδ.687) ΡΓΕΥΡ ΡΓ ΟΣ. κκατάστημα α άσ ημα κκαινούργιο α νούργ ο π ερ οχή οοτεε 5522 τ.μμ (κωδ.35) κωδ 35 περιοχή ∆ΑΣΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΜΑΤΟΣ.ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 450.000 ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ κέντρο κέντρο διαμέρισμα διαμέρισμα 77 77 τ.μ τ.μ 4οςαρίστη 4οςαρίστη κατάσταση κατάσ αση αυτ. αυ ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ εθνική εθν κή οδός οδός πύργου π2.800 ύργΕΥΡΩ ου -πατρών πΤΟαΣΤΡ. ρών οικόπεδο ο κόπεδο 10.000 10 000 τ.μμ και καΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α με με ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΒΙΛΛΑ 100 Τ.Μ.ΜΕ 3Υ|∆ ΑΠΟΠ ΑΡΑΘΑΚΑΣΤΡΟ ΛΑΣΙΣεπιχείρηση Α ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ενοικιαζόµενα δωµάτια εν ΦΟΙΝΙΚΕΣ θέρμανση μπαλόνια μπαλόνια με με θέα θέα το το κάμπο κάμπο και και το το κατάκολο(κωδ.701 κατάκολο κωδ 701) υπάρχουσα θέρμανση υπάρχουσα κτίρια κ ρ α , οικοδομική ο κοΕΧΑΙΝΑ δομ κή6ΚΟΤΥΧΙ κΣΤΡ.ΕΠΙ άλυψΑΡΤΙΟ ηΚΕΝΤΡΙΚΟΥ 890ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ π∆ΡΟΜΟΥ αρκ νγΠΡΟΣ κ (κωδ.623) κωδ 6ΘΗΚΗ,ΓΚΑΡΑΖ,ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ,ΜΕ κάλυψη 890 τ.μμ παρκινγκ λειτουργία 1995, αριθµός ΑΓΙΟ1000 Σ ΗΤ.Μ.ΤΙΜΗ ΛΙΑΣ ΑΣ 160.000 455 τ.μ μ εντός εν. ός οοικισμού, κ σμού κατασκευής άάρτιο ρ ο κκτίζει ζε 4400 00 τ.μμ δωµατίων 600 455 600 ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ23 ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΥΡ 24 επί του κεντρικού δρόµου 800 µ. από ROBINΠΥΡΡΓ ΓΟΣ οροφοδιαμέρισμα οροφοδιαμέρισμα τριάρι τριάρι 99 99 τ.μ τ.μ 1ος 1ος οροφοςκοντά οροφοςκον ά στην σ ην ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ Ο.Τ.Ε Ο Τ Ε 202,51 202 545.000 1 τ.μμ γωνιακό γΕΥΡΩ. ων ακό άρτιο άρ ο συντ.δομ συν δομ 1,8 1 8 (κωδ.662 κωδ 6ΛΕΧΑΙΝΑ 62) μέτρα μΟΙΚΙΑ έ 100Τ.Μ.Ο ρα∆ΙΟΡΟΦΗ αποΚΑΘΕ κύΟΡΟΦΟΣ.ΤΙΜΗ μαΣΤΟ ευκΚΕΝΤΡΟ αρ αΓΙΑ20.000 20 00SON 0 διαπραγματεύσιμη δCLUB απρµε αγθέα μα θάλασσα εύσ μησε(Kωδ.762) K2.500 ωδ 7τ.µ.62Τιµή απο τοοΚΟΝΤΑ κύμα ευκαρία ΜΑΧΟΥ ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑ Κ ΑΦΙΔΙΑ π ανόραμα 9οοικόπεδο κόπεδ100 ο 5500 00 τ.μ μ εεντός νΤΙΜΗ ός οικισμού ο45000. κ σμού άρτιο άρ ο και κΟΛΟΚΛΗΡΟ α ΚΟ160.000 πανόραμα Αγίου Γεωργιου Γεωργιου φρεσκοβαμμένο φρεσκοβαμμένο σε σε καλή καλή κατάσταση κατάσταση (κωδ.577) κωδ 577 ΣΣΚ Αγίου ευρώ. ΣΤΡ.ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ ΡΡΑ ΑΚΟΕΥΡ ΧΩ. ΡΙ οοικόπεδο κόπεδο εεντός ν ός690.000 ου οοίκισμού κ σμού οοικόπεδο κόπεδο 300 300 τ.μμ του ΚΑΣΤΡΟ συγκρότηµα 6 κατοικιών σε οικόπεδο ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7500 Τ.Μ.-ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΕΧΑΙΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ∆ΙΟΡΟΦΟ ΟΙΚΗΜΑ θέα το ιόνιο και το αλτεμάρ (κωδ.501) ο κΜΑΣ6605 οδομήσ μο πανοραμική πανοραμ κΝΙΟΧΩΡΙ ή θ έ α ο ό ν ο κ α ο α λ τ ε μ ά ρ κ ω δ 5 0 1 ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ καινούργια κα νούργ α διαμερίσματα δ αμερ σμα α αρίστης αρ στης κατασκευής κα ασκευής 55 55 τ,μμ οικοδομήσιμο 5½ στρ. µε ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 300 Μ. ΤΙΜΗ 55000. ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΣΟΓΕΙΟ αρ ο και κΑΠΟ α οοικοδομήσιμο κοδομΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ήσ μο 7700 00 μμέτρα έ ρα ααπο πο φανταστική άλασθέασαΙΟΝΙΟ κωπέλαγος δ 772δίπλα αρτιο τηη θθάλασσα (κωδ.772) από ROBINSON CLUB. ΓΑΛΕΟΥ Α ΟΡΟΦΟΣ 36 Τ.Μ.ΕΠΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑ ΑΦΙΔΙΑ π ανόραμαΝΙΟΧΩΡΙ οοικόπεδο κόπε14δοΣΤΡ.∆ΙΠΛΑ 4400 00 τ.μμΑΠΟ εεντός ν ΒΙΛΕΣ ός οοικισμού κ σμούΑΠΟάρ ο και κ35α Τ.Μ.ΚΑΙ πανόραμα άρτιο 2ος 3ος ααυτονομη υ ονομη θθέρμανση, έρμανση κκλειστό λε σ ό γκαράζ γκαράζ (κωδ.352,356) κωδ 352 356) ΣΚ 2ος,3ος Λ Ε Β Ε Ν Τ Ο Ι πρώτο στο κύμα 4.300 τ.μ μοναδικό για βίλα φώς ΒΕ Χ Ω Ρ π ρ ώ ο σ ο κ ύ μ α 4 3 0 0 μ μ ο ν α δ κ ό γ α β λ α22φ ώς ΑΡΚΟΥ∆Ι ΓΛΥΦΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΣΤΡ.Α1 ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 Μ.ΤΙΜΗ 25.000 ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.ΤΙΜΗ 65.ΟΟΟ ΕΥΡ . ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 ο κοδομήσ μο πανοραμική πανοραμΣΤΡ.ΚΑΤΑΛΗΛΟ κή θέα θέα τοο ιόνιο όν ΓΙΑ ο και καΚΑΜΠΙΝΓΚ-ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ αλτεμάρ (κωδ.499 κωδ 4ΛΕΧΑΙΝΑ 99) νερό οικοδομήσιμο τοο αλτεμάρ 6.500 ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣΜΟΝΟΚΑΤΟ Κ ΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ , σοβαρές προτάσεις(κωδ.518) νεΛΥΟΜΕΝΟ ρό33.000 εεχει χε 60 εεκδοθεί κδΤ.Μ. ο. θεΣΕοοικοδομική κοδΤ.Μ. ομ κΠΕή άάδεια δε αΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ σοβαρέΖΩΝΗ ςΓΙΑ πρΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ,ΟΙΚΙΕΣ ο άσε ς κωδ 51Κ.Λ.Π. 8 Μ.ΚΑΤΑΛΗΛΟ Κ.Λ.Π. ΡΙΒΟΛΙ,ΤΙΜΗ ΕΥΡ ΣΚΑ ΚΑΦΙΔΙΑ 33.750 750 τ.μμ 1100 00 μμέτρα έ ρα ααπο πο κκύμα ύμα ααρτιότητα ρ ό η α 11.500 500 τ.μμ ΛΕΧΑΙΝΑ 2 Σ(ΑΓ.ΘΕΟ∆ΩΡΟΙ) ΑΝΑΚ ΑΦΙΔΙΑ ΠΟΙΚΙΑ ΚΑ ΥΡΓ ΡΓ110 ΟΥΤ.Μ.δδιόροφο όροφο 2200 00 τ.μμ σσεε οοικόπεδο κόπεδο 5500 00 τ.μμ 2200 00 Λ ΑΜ ΠΕΤΙ αρχή ΛΑ ΜΠ αρχή παλιό παλ ό διόροφο δ όροφο μεζονέτα μεζονέτα του ου 1976 1976 θέα θέα τον ον πύργο πύργο

. ∆ΟΞΑ ΑΒΕΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

„†sŠw†Š~†ˆs „†sŠw†Š~†ˆs k{„‰. k{„‰. lˆkws lˆkws

.

ΑΓ ΓΟ ΟΡΕΣ*ΠΩΛ ΩΛΗΣΕΙΣ*ΕΝΟ ΟΙΙΚΙΑ ΑΣ ΣΕ ΕΙΙΣ**Α ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Π ΑΤΡΟΚΛΟΥ 1 4-16 & ΖΑΚΥΝΘΟΥ Κ ΑΤΩ Α ΠΟ Τ ΟΝ Ο .Τ.Ε Π ΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 14-16 &ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Τ.Ε ΠΥΡΓΟΣ . ∆ΟΞΑ ΑΒΕΤΕ

ΤΗΛ Λ..26210-207 75 50 - 207 75 94 48 510 04 40 04 4 51-ΚΙΝΗΤΟ 69

e -maiI:dogkask@hotmaiI.com-site:www.dogkasgroup p.gr e-maiI:dogkask@hotmaiI.com-site:www.dogkasgroup.gr

sws z‰~s sw ~sˆ€{ sp sp~Š ~Ši

sw sws z‰~~ssˆ €{ sp sp~Š ~Š~ - k‰ k‰w{~ {~ˆ - wŠŠw w ssw ws zkw kw|ˆ€{ lwssŠŠ}€w †{~ {~ˆ „‰~s ~s w€€~w ~w {p { p ~z ~ z w ‰  †s} s} Šˆ Šˆ ˆ†{~ {~‰ˆ sw sws k~ k~†{Š { Š w ~ p‰wk€ k€wŠ~ Š~ˆŠ} Š}Šw Šw w†wm{s {sŠ{ Š{ €ws Šw Šw w~† ~ † }Šw Šw sw sws sw sws z‰~s ~sˆ€{ n s{ s{~s ~s

. ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

άρτια και οικοδοµήσιµα εντός της κοινότητας. Πληρ. τηλ. 26210/51808, 6976555286.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε νεοανεγειρόµενη οικοδοµή και σε πανταχόθεν ελεύθερο σύστηµα

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ∆ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΤΑ ∆ΙΑΜΠΕΡΗ - ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑ∆ΟΤΑ

(Αντισεισµική θωράκιση, σύγχρονο ντιζάιν, µονώσεις, θωρακισµένες πόρτες DORAL, θυροτηλεόραση, διπλά µπάνια (διπλά τζάµια, σίτες), πολυτελή αξεσουάρ, βεράντες µε ηµιυπαίθριους χώρους, αυτόνοµη θέρµανση, γκαράζ ...) 125- 100m², 57 m², οδός Αγ. Αρτεµίου & Φωκίωνος (4ο ∆ηµ. Σχολείο) Εξωτερικά κουφώµατα DORAL

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αρχιτέκτων – Μηχανικός

Πληροφορίες γραφείο: οδός ∆ραγατσανίου 24 Πύργος (πεζόδροµος ∆ιοικητηρίου) Τηλ. 26210/26596 και 6972080304. ΜΑΣ253

οοικόπεδα κόπεδα μμεε θέα θέα τοο ιόνιο όν ο κκαι α τοο ααλτεμάρ λ εμάρ ιδανικό δαν κΠΟΛΛΕΣ ό γγιαα βίλες β λεςΑΚΟΜΑ κωδ 5ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 66) μμετρα (κωδ.566 την ε ρα ααπο ποΑΚΙΝΗΤΩΝ ην θθάλασσα άλασσΕΝΤΟΣ α με με πανοραμική παΤΟΥ νοραΓΡΑΦΕΙΟΥ μ κή θέα θέα όλο όλο τοο ιόνιο όν ο τοο αλτεμάρ αλ εμάρ 73 73 τ.μμ ισόγειο σόγε ο 73 73 τ.μμ 1ος 1ος οροφος οροφος σύνολο σύνολο 146 146 τ.μμ 5 δωμάτια δωμ.ά ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ α ,σαλόνι σαλόν ΛΑ ΑΣ ΝΤ ΠΡΡΙΝΟ ύψωμα ύψωμα 24.000 24 000ΕΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ αρ ό η α 1.000 1 ΜΑΖΙ 000 και καΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ521 ΣΤΕΙΚΑ Ν ΤΟΜΠ τ.μμ αρτιότητα με με 130 130 τ.μμ μμεγ. εγ σκεπαστές σκεπασ ές βεράντες βεράν ες ,θέρμανση θέρμανση ,τζάκι ζάκ , (κωδ.133) κωδ 133 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ,κουζινα κουζ να ,τζάκι, τζάκ κήπος κήπος οικόπεδο ο κόπεδο 325 325 τ.μμ 55.000(ευκαιρία)(κωδ.714) 55 000 ευκα ρ α2κω δ 714 12.000 12 000 τ.μμ εκτός εκ ός με με αρτιότητα αρ ό η α 4.000 4 000 σσύνολο ύνολο 36 36 στρέμματα σ ρέμμα α με με θέα θέα επί του δρόΛΕΒ ΕΝΤΟΧΩΡΙ 11450 ΒΕ 450 τ.μμ 5500 μμέτρα έ ρα ααπο πο τηη θάλασσα θάλασσα και κα με με θέα θέα οολο λο Α ΑΙΑ Ο ΛΥΜ ΠΙΑ σε ΑΡΡΧ ΧΑ ΟΛ ΜΠ σε διόροφο δ όροφο πρώτος πρώ ος οροφος οροφος ενα ενα διαμέρισμα δµεαμ40 έρ σελιές μα 90 90 όλο πύργο όλο τον ο-ν Αγ. π ύργΓεο τηη θάλασσα θάλασσα και κα τοο κατάκολο κα άκολο ,κατάλληλο κα άλληλο για γ α κκατοικιές α ο κ ές µου Λαστεΐκων τόό ιόνιο πωλείται όν ο π ωλε α οολόκληρο λόκληρο η κκαι α τοο μμισό σό 7725 25 τ.μμ (ευκαιρία)(κωδ.563) ευκα ρ α κωδ 563 τ.μ τ μ ενα ενα δυαρι δυαρ 45 45 τ.μμ ισόγειο σόγε ο με με 3 γραφεία γραφε α των ων 3300 τμμ ταα 2 εενοικασμενα νο κασμενα βίλες β λες ,πωλείται πωλε α οολόκληρο λόκληρο ή κκαι α αανά νά κκομμάτι ομμά (κωδ.568.570,571,572 κωδ 568 570 571 572) ωργίου. ΚΑΤΑΚΟ ΚΟΛΟ 30 30 μέτρα μέ ρα απο απο τηη θάλασσα θάλασσα κύμα κύμα πωλούνται πωλούν α οικόπεδα ο κόπεδα μμεε 2200 00 εευρω υρω τοο κκάθε άθε έένα να κκαι α μμίαα ισόγεια σόγε α γγκαρσονιέρα καρσον έρα 330 0 τ.μμ σσεετηλ. 6977616176 ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑ ΚΑΡΙ 6.,000 τ.μμ άάρτιο ρ ο κκατάλληλο α άλληλο γγιαα κκατοικία α ο κ α (κωδ.526 κωδ 526) ΚΑ Πληρ. νόμ μα άρτια άρ α 500 500 τ.μμ τοο καθένα καθένα ή και κα αναλαμβάνουμε αναλαμβάνουμε την ην έκδοση έκδοση οοικόπεδο κόπεδο 4450 50 τ.μμ μμόνο όνο όόλα λα μμαζι αζ ,τιμή μή εευκαιρία(κωδ.281,600,601,602) υκα ρ α κωδ 2816976161091 600 601 602 ΚΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΡΙ 113.700 πρόσοψη 3ή 700 τ.μ.γωνιακό μ γων ακό μμεε π ρόσοψη 8800 τ.μμ οολόκληρο λόκληρο νόμιμα αδε ας την ην ανέγερση ανέγερση ετοίμων ε ο μων κατοικιών κα ο κ ών όπως όπως τιςς θέλετε(κωδ.634 θέλε ε κωδ 634 πολυτελείας ΓΡΡΑ ΑΝΙΤΣΕΙΚ ΚΑ Α 11ος ος οορόφ. ρόφ δδιορόφου ορόφου 1134,48 34 48 τ.μμ 3 δδ.σ.κ σ κ210/8049164.ΜΑ8670. π ολυ ελε ας η μμισό, σό κκατάλληλο α άλληλο γγιαα κκατοικία α ο κ α επαγγελματική επαγγελμα κή σστέγη(κωδ.44) έγη κωδ 44 αδείας ΑΤΑΚΟ ΛΟ 29.000 ΚΑ ΟΛ 29 000 ττ.μμ κτίζει κ ζε 4.000 4 000 τ.μμ 50 50 μέτρα μέ ρα απο απο τηη θαλάσσα θαλάσσα ΣΚΑ τσάκι, ΚΑΦΙΔΙΑ 5.358 σάκ μμεε θθέα έα όόλο λο τον ον κκάμπο άμπο κκαι α τηη θθάλασσα άλασσα (ευκαιρία) ευκα ρ α (κωδ.599) κωδ 599 5 358 τ.μμ λιοστάσι λ οσ άσ με με 80 80 ρίζες ρ ζες άρτιομε άρ ομε πανοραμική πανοραμ κή Κ άρ ο και κα οικοδομήσιμο ο κοδομήσ μο πωλείται πωλε α ολόκληρο ολόκληρο η και κα μισό μ σό κατάλληλο κα άλληλο θέα τοο πύργο πύργο τοο ιόνιο όν ο και κα τοο κατάκολο κα άκολο τιμη μη 65.000(κωδ.470) 65 000 κωδ 470 άρτιο παλιά ΣΑ ΑΛ ΛΜΩΝΗ π αλ ά κκατοικία α ο κ α 556,50 6 50 τ.μμ σσεε οοικόπεδο κόπεδο 6606 06 τ.μ(κωδ.679 μ κωδ 679)) θέα γ α κατοικίες κα ο κ ες και κα γιά γ ά επαγγελματική επαγγελμα κή στέγη, σ έγη για γ α ταα πάντα πάν α (κωδ.632) κωδ 632 ΑΤΣΙΚ ΚΑ ΚΑ ΑΡΙ Φ ΑΡΜΑ π ολυ ελε ας οολα λα ταα εείδη δη π ερ φραγμένη 5 για ΦΑΡΜΑ πολυτελείας περιφραγμένη Α ΑΡΡΒΑ ΑΣ ΣAIΝΑ-ΣΣΑ Α ΑΛ ΛΜΩΝΗ οοικόπεδο κόπεδο -λιοστασι λ οσ ασ 55.608 608 τ.μμ μμέέ κκατοικία α οκα Κ ΒΒΑ ΑΤΑΚΟ ΛΟ πρώτο στο ΚΑ ΟΛ σ ο κύμα κύμα 58 58 στρέμματα σ ρέμμα α με με πανοραμική πανοραμ κή ρέμμα α ααυτόματο υ όμα ο π ό σμα κκατοικία α ο κ α 5544 τ.μμ κκαινούργια α νούργ α μμεε τσάκι σάκ Κ πότισμα Δ.Σ.Κ 6622 τ.μμ 2 Δ Σ Κ τσάκι σάκ ,αιρκοντίσιον α ρκον σ ον σσεε ααρίστη ρ σ η κκατάσταση α άσ αση (κωδ.125) κωδ. 1ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 25 σστρέμματα θέα όλο όλο τοο ιόνιο όν ο με με καλή καλή πρόσβαση πρόσβαση δρόμου, δρόμου για γ α πολύ πολύ μεγαλη μεγαλη ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ γγιαα μμερακλήδες ερακλήδες κκτίζει ζε ααλλα λλα 1162 62 τ.μμ σσοβαρές οβΚΑΤΟΙΚΙΕΣ αρές π ρο -ά∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ σε ς (κωδ.497) θέα προτάσεις ΟΙΚΟΠΕΔΑ Ο ΚΟΠΕΔΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2.150τ.µ. στον Ανθόπυργο, απέναντι από ξ ε ν ο δ ο χ ε α κ η μ ο ν ά δ α κ α μ ό ν ο σ ο β α ρ έ ς π ρ ο ά σ ε ς κ ω δ 711 ξενοδοχειακη μονάδα, και μόνο σοβαρέςπροτάσεις(κωδ.711) Πάρκο. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 120τ.µ, Ηµιτελής, σε Οικόπεδο ΚΑ ΑΦΙΔΙΑ Κ ΑΛΑΚΑ ΚΑ εεπι π του ου κκεντρικού εν ρ κού δδρόμου ρόμου 1150 50 μμέτρα έ ρα ΚΑΛΑΚΑΙΚΑ ΑΝΘΟ ΟΠ ΠΥ ΛΑ ΜΠ 4001 τ.μμ άρτιο άρ ο - κατάλληλο κα άλληλ∆ΥΟ ο μέ μέ θέα θέΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ α ΣΚ Π ΥΡΡΓ ΓΟΣ -Λ ΑΜ ΠΕΤΙ 4001 ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ 826τµ και 600τµ, χτίζουν 400τµ έκαστο, επί 1380τ.µ ,στον Άγιο Γεώργιο. Ε Ν Ο Κ Α Ζ Ο Ν Τ Α απο το αλτεμάρ με θεα την θάλασσα 3.216 τ.μ αρτιότητα 1.500 τ.μ α π ο ο α λ ε μ ά ρ μ ε θ ε α η ν θ ά λ α σ σ α 3 2 1 6 μ α ρ ό η α 1 5 0 0 μ ον πύργο πύργο και κα την ην θάλασσα θάλασσα κατάλληλο κα άλληλο για γ α βίλα(ευκαιρία β λα ευκα ρ α )(κωδ.791 κ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ωδ 791) τον της Αγίας Μαρίνης. ΜΕΖΟΝΕΤΑ 132τ.µ,επί της Γορτυνίας. ΓΟ Σ κέντρο ΟΣ κέν12ρΟΙΚΟΠΕ∆Α ο σε σε τριόροφη τρ όραπο οφ1ηεως ο κ1,4 οδοστρ μή έκαστο οροφοστα δ έΛαστεικα, ρ σμα τριάρι ρ άρ οικοδομή οροφοδιέρισμα ΜΕΖΟΝΕΤΑ τ.µ., 4ού λο ή το ο μμισό, σό γγιαα κκατοικία α ο κ α εεπαγγελματική παγγελμα κ132 ή σστέγη έγη (ευκαιρία) ευκα-ρ5ού α (κΟρόφου,απεριόριστη ωδ.536) ΠΥΡΡΓ ΚΟ ΚΟ ΟΛ ΛΥΡΙ αρχή αρχή 5159 5159 τ.μμ αρτιότητα αρ ό η α 1000 1000 τ.μμ κτιζει κ ζε 400 400 τ.μ μ 5 οικόπεδα ο κκέντρο όπεδα όόλο στο της αγοράς ήσυχη περιοχή χωρίς συνεργεία,εύκολη πρόσβαση.!! θέα,µεγάλο Μπαλκόνι,επί της οδού Γιαννιτσών. κ α ν ο ύ ρ ο 7 5 μ α υ θ έ ρ μ α ν σ η δ π λ α σ α μ α 2 8 0 κ ω δ 786 καινούριο 75 τ.μ αυτ. θέρμανση,διπλα τσαμια,280 Ε (κωδ.786) ΑΡΡΡΧ ΑΙΑ ΟΛ ΛΥ ΥΜΠΙΑ 3343 43 τ.μ άάρτιο ρ ο κκτιζει ζε ΟΙΚΙΕΣ 2274,31 74 3175τ.μμτ.µ.(κωδ.692) κέκαστη(2υπν), ωδ 692 Χσυνολικού ιδανικά δαν κά γιά γ ά βίλες,πωλείται β λες πωλε α ολόκληρο ολόκληρο ή και κα ανά ανά οικόπεδο ο κόπεδστο ο (κωδ.174 κω2ο δ 1όροφο, 74) Α ΟΙΚΟΠΕ∆Α 1.3 , 1.5και 2.8 στρ. στο Αλποχώρι µε πα2 μΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ισόγειο ΡΓ ΟΣ Π Υ Ρ Γ Ο Σ δ α μ ε ρ σ μ α 8 7 μ 3 ο ς ρ ά ρ 1 0 ε ώ ν α υ ό ν ο μ η διαμερισμα 87 τ.μ 3ος τριάρι 10 ετών αυτόνομη ος εµβαδού 300 τ.µ., ευάερα ΟΥ ΥΝ Ν ΝΑ ΑΡΡΓ ΓΟ οοικόπεδο κόπεδο 3369 6και 9 τ.μ ν ός οοικισμού κκατασκευής σμού άάρτιο ρ 94, ο (κωδ.670) κωδ 670 600 ευρώ, νοραµική θέα. όροφος, µισθωµένες 1μ εεντός ΠΥΡΡΓ ΟΣ ΓΟ Σ 5505 05 άρτιο άρ ο σσυντ.δομοσησης υν δομοσησης 1,4 1 4 κτίζει κ ζε 707 707 τ.μμ (Κωδ.793) Κωδ 793 ΒΒΟ και ηλιόλουστα, µε δυναθέα, στο Κολίρι θέρμανση με μεΟΙΚΟΠΕ∆Α πανοραμ312 κή τ.µ. θέα(γωνιακό) όλο τοο πύργο πΣ.Π.Κ. ύργο και 300Θεοτόκη, κωδ321 7 88 θέρμανση πανοραμική θέα όλο 300 Ε (κωδ.788.) λιοστάσι 3.901 τ.μ με νερό του Τ.Ο.Ε.Β (κωδ.671) Ξ Υ ΥΛ Λ ΛΟ Ο Κ Ε ΕΡ Ρ Α λ ο σ ά σ 3 9 0 1 μ μ ε ν ε ρ ό ο υ Τ Ο Ε Β κ ω δ 6 7 1 ΚΟ Κ ΟΛΥΡΙ ύψωμα ύψωμα λιοστάσι λ οστάσ - οικοπέδο ο κοπέδο εντός εν ός οικισμού ο κ σμούτότητα 4 000 τ.μ μ 4.000 τ.µ.Υ(γωνιακό) τ.µ. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ηµιτελής ∆ιώροφη 215τ.µΠµε Υπόχωρισµού τους σε ΟΣ ΥΡΡΓ ΓΟ Σ Δ.Ο.Υ ΔΟ τρ άρ 44ος οΖαΐµη ς 6677καιτ.μμΘεοτόκη, σε ααρίστη ρ σ633 η κκατάσταση α άσ(τρίφατσο) αση αυτον. αυ ον τριάρι σε (κωδ.695 ΜΙΡΑδιαµερίΚ ΚΑ ΑΑ ΑΡΡΧ Ο ΟΛ Λ ΛΥ ΥΜΠΙΑγειο100τ.µ, σστην ην αακάδημια κάδσε ημ αΟικόπεδο 44.000 000 τ.μμ440τ.µ κωδ στα 695)Γρανιτσείκα, Σ.Π.Κ. - Θεοτόκη - Ζαΐµη. αρ ό η α 1000 1000 κτιζει κ ζε 400.τ.μ 400 μ θέα θέα τοο πύργο πύργο και κα τοο κατάκολο, κα άκπεραιτέρω ολο πωλείται πωλε α δύο αρτιότητα θέρμανση πανοραμική θέα το πύργο και κατάκολο (κωδ.799) θ έ ρ μ α ν σ η π α ν ο ρ α μ κ ή θ έ α ο π ύ ρ γ ο κ α κ α ά κ ο λ ο κ ω δ 799 ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 353τµ, Σ∆ 1.8 ,επί της οδού Τύχης θέα.!!! σµατα το καθένα. ∆υναΚΑΤΑΚΟ ΟΛ ΛΟΥ αρχή αρχή 4.530 4 530∆ΥΑΡΙ Γ Π55τµ Σ άρτιο(ευκαιρια)(κωδ.417 ά,νεόδµητο, ρ ο ευκα ρµισθωµένο, α κωδ 41κοντά 7) στα τ.μμ Γ.Π.Σ ολόκληρο και κα ανά ανά οικόπεδο ο κόπεδο όλο όλο 50.000 50 000 ευρώ ευρώ (ευκαιρία)(κωδ.767) ευκα ρ α κωδ 767 ΚΑ ολόκληρο ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ δδιαμέρισμα α μ έ ρ σ μ α δ υ ά ρ μ ε γ ά λ ο 6 6 μ ε π π λ ω μ έ ν ο κ ο υζ να δυάρι μεγάλο 66 τ.μεπιπλωμένο, κουζίνα τότητα πώλησης και Κ ΟΛ Ο Λ Υ Ρ Ι α ρ χ ή ο κ ό π ε δ ο 1 0 5 3 μ ε ν ό ς ο κ σ μ ο ύ α ρ ό η α 1 0 0 0 αρχή οικόπεδο 1053 τ.μ εντός οικισμού αρτιότητα 1.000 ΚΟ Κ ΟΛΥΡΙ ύψωμα ύψωμα 2050 2050 τ.μμ με με άρτιο άρ ο και κα οικοδομήσιμο ο κοδομήσ μο µεµονωµένα. αρ ό η α αρτιότητα Τ.Ε.Ι.1.180Ευρώ/ΤΜ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Τιµή ξ ε χ ω ρ σ ή θ ε ρ μ ο σ σ ω ρ ε υ ά ς α ρ κ ο ν σ ο ν 2 2 0 Ε κ ω δ 7 7 7 κοντίσιον, 220 (κωδ.777) ξεχωριστή,θερμοσσωρευτάς,αίρ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 76τµ ,3 ετών , διαµπερές,1ου Ορόφου,ηλ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ πίσω από τις σχολές Ο.Α.Ε.∆, κατάλκ ζε 400 4τηλ. 00 τ.μ τ μ κατάλληλο κα άλληλο γγιαα κκατοικία α ο κ α τιμή μή 22.000 22 000 (κωδ.235) κωδ 235 τ.μμ Πληρ. κτίζει 1000 τ.μμ θέα θέα τον ον πύργο, πύργο και κα τοο κατάκολο κα άκολο ιδανικό δαν κό βίλα β λα 195.000 κωδ 665 ευρώ. 1000 (κωδ.665) ρολά ,τεντες κ.α. ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ κκέντρο έληλα ν ρογια ννεόδμητο εόσυνεργεία. δμη ο 33ος ος οοροφοςοροφοδιαμέρισμα ροφοςοροφοδ αμέρ σμα 1140 40 ΡΓ κέν8 ρ,ο περιοχη περ οχη ο.τ.ε ο-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ε 754 754 τ.μμ συν.δομησης συ∆ιαµέρισµα/Γραφείο ν δομησης 1,8 1 8 κτιζει κ ζ100τ.µ., ε /μ 3Π4ΥΡ 1ΓΟ0Σ5κέντρο ΠΥΡΡΓ ΓΟ Σ οικόπεδο ΟΣ ο κόπεδο 1105 1105 τ.μμ άρτιο άρ ο συν. συν δόμησης δόμησης 1,4 1 4 κτίζει κ2 ζε3 1547 115407 τ.μ γωνιακό, ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 20,40 και 48τ.µ σε Κεντρικό μ 3 Δ Σ Κ μ π ά ν α ,αυτόν. αυ όν θθέρμανση,μπαλκόνια έρμανση μπαλκόν α (κωδ.630) κωδ 630 2 μπάνια τ.μ Δ.Σ.Κ 6974334849.ΜΑ740. σηµείο.! 1 3 5 0 μ μ ο ν α δ κ ό γ α η ν α ν έ γ ε ρ σ η ο κ ο δ ο μ ή ς π ω λ ε α 1.350 τ.μ μοναδικό για την ανέγερση οικοδομής ,πωλείται πλήρως ανακαινισµένο απέναντι απο τα ∆ικαστήρια. κα άλληλο για γ α οικοδομή ο κοδομή και κα μμονοκατοικία ονοκα ο κ α για γ α ταα π άν α (κωδ.754 κωδ 754) κατάλληλο πάντα ,489τ.µ ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ΤΤ.Ε.Ι ΕΠΩΛΕΙΤΑΙ γγκαρσονιέρα καρσ3όροφο ον έρακτίριο,2438τ.µ 5 εετών ών 4422 ττ.μ μ 3 χχώροι(κωδ.792) ώανά ροόροφο, κωδµε792 ΟΙΚΟΠΕ∆Α λόκληρο ή κκαι α τοο μμισό σό τιμή μή δδιαπραγματευσιμη απρα-ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ γμα ευσ μη (κωδ.527) κωδ 527 Α ΑΡΡΡΧ Χ.Ο ΟΛ ΛΥ ΜΠ 275 τ.μμ κεντρικό κεν ρ κό κατάλληλο κα άλληλο για γ α ταα πάντα(κωδ.730) πάν α κωδ 730 οολόκληρο Λ ΥΜ ΠΙΑ 275 489τµ σε Οικόπεδο 1,2στρ, στον Πύργο. ΠΥΡΓ ΡΓστις ΟΣ ρρετιρέ ε υπόγειο ρ έ γ κ α ρ σ ο ν έ ρ α κ α ν ο ύ ρ γ α 4 0 μ 2 χ ώ ρο ααυτον. υ ον γκαρσονιέρα καινούργια 40 τ.μ χώροι ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1.200τ.µ ,στον Άγιο Γεώργιο, ανάµεσα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 36τµ , µισθωµένο στην Ερµού.2000Ε/τµ!! ΑΡΒΒΑ Α ΑΣ ΣAIΝ ΝΑ Α οοικόπεδο κόπεδο λλιοστάσι οσ άσ 8800 εελιές λ ές 33.358 358 τ.μμ ααρτιότητα ρ όηα ύψωμα 4.009 4 009 τ.μμ με με πανοραμικη πανοραμ κη καταπληκτική κα απληκ κή θέα, θέα τοο ΒΒΑ ΛΑΜΠΕΤΙ ύψωμα δύο εισόδους. Μεσιτικό Γραφείο Β. 26210 θθέρμανση έρμανση π λήρως εεπιπλωμένη π πλωμΣοφιανόπουλος ένη βεράντα βεράν α κκαι α τηλ με θθέα έα ( κωδ.333) κωδ 333 με πλήρως 000 τ.μμ 3 οοικόπεδα κόπεδα π ωλε ΟΙΚΟΠΕ∆Ο α οολόκληρο λόκληρ116τ.µ ο ή αανά νά, επί οοικόπεδο κότης πεδοδού ο (κωδ.556) κω δ 556 Σ.∆ 2. πωλείται πύργο,τη πύργο η θάλασσα,το θάλασσα ο κατάκολο κα άκολο ιδανικό δαν κό για γ α κκατοίκια α ο κ α ββίλα(κωδ.690) λα κωδ 690 11000 Συγγρού, . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ γγκαρσονιέρα κ36524-6936842750 αρσον έρα 4400 τ.μμ π λήρως εεπιπλωμένη π πλωμένη (κωδ.797) κωδ 797 πλήρως Ζ ΗΤΗΣΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΕΣ Α Κ ΝΗ4στρ ΤΩΝκαι 11 στρ., άρτια και οικοδοµή- Τα παραπάνω Ακίνητα είναι ενδεικτικά, ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΣΤΕΙΚ Α ΝΤΟΜΠΡΙΝΟ ύψωμα ΚΑ ύψωμα εντος εν ος οικσμού ο κσμού 5.700 5 700 αρτιότητα αρ ό η α σιµα ,κατάλληλα για εξοχική κατοικία στο Τραγανό ΠύρΠ Υ Ρ ΡΓ Γ Ο Σ γ κ α ρ σ ο ν έ ρ α π α ρ ό κ λ ο υ 5 o s ε π π λ ω μ έ ν η κωδ 239 γκαρσονιέρα πατρόκλου 5os επιπλωμένη(κωδ.239) για περισσότερες πληροφορίες επικοιΖΗΤΕΙΤΑΙ οοικόπεδο κόπεδο 3300-500 00γου500 άάρτιο ρ ο A γ Β αρβάρα (κωδ.497) κωδ 497 Aγ. Βαρβάρα 1 000 τ.μμ 5 οικόπεδα ο κόπεδα πωλείται πωλε α ολόκληρο ολόκληρο η και κα ανά ανά στρέμμα σ ρέ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ μμα για γα 1.000 ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ γκαρσονιέρα γκνωνήστε αρσον έραµαζί π α µας. ρόκλουΜΑΣ420 33ος ος εεπιπλωμένη(κωδ.105) π πλωμένη κωδ 105 πατρόκλου ΗΤΕΙΤΑΙ οοικόπεδο κόπεδο άάρτιο ρ ο μμεχρι εχρ 2200-300 00 300 μμέτρα έ ρα ααπο πο την ην β λες με θέα θέα όλο όλο τοο πύργο πύργο την ην θάλασσα θάλασσα και κα τοο κατάκολο κα άκολο (κωδ.561) κωδ 564 61 Ζτ.µ. βίλες,με ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ΟΣ γγραφείο ραφε ο 5500 τ.μμ 3 χχώροι,μεγάλη ώρο μεγάλη ββεράντα εράν α δδίπλα πλα σσταα άλασσα απο απο σσκαφιδιά-κορακοχώρι καφ δ ά κορακοχώρ Μ α ζάγκουρα (κωδ.249 κωδ 249) Ματζάγκουρα ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ επί επ της ης Α γ ου Γεωργίου Γεωργ ου οικόπεδο ο κόπεδο 4.350 4 350 τ.μμ πρόσοψη π2ου ρόσοψηορόφου, 75 θθάλασσα Αγίου 75 έναντι δδικαστήρια, κασ ήρ α κκατάλληλο α άλληλο γγιαα δδικηγορικό κηγορ κό γγραφείο,ιατρείο(κωδ.769) ραφε ο α ρε ο κωδ 769 μετρα με ρα για γ α κατοικία κα ο κ α βίλα,και β λα κα όλες όλες τιςεπαγγελματικές ςεπαγγελμα κές χρησεις(κωδ.66) χρησνοµαρχίας ε ς κωδ 66 Πύργου. ΖΗΤΕΙΤΑΤιµή 000 εως εως 2.000 2 000 στρέμματα σ ρέμμα α παραθαλάσια παραθαλάσ α απο απο Ι 11.000 ΠΥΡΓ ΡΓΟΣ ΟΣ γγραφειο ραφε ο 4400 τ.μ1οςκέντρο μ1οςκέν ρο δδίπλα πλα σστήή π λα ε α κωδ 771 πλατεία(κωδ.771) ΠΥΡΡΓ ΓΟΣ οικόπεδο ο κόπεδο 2.564 2 564 τ.μμ επι επ της ης αλφειού αλφε ού ,με με πρόσοψη πρόσ70.000 οψη 48 48 τ.μ μ την ηνΠληρ. Αχα ά τηλ. κυλλήνη κορακοχώρ εως εως κυπαρισσία κυπαρ σσ α (κωδ.327 κωδ 327) Αχαιά κυλλήνη,κορακοχώρι ευρώ. Π Υ Ρ ΡΓ Γ Ο ΟΣ Σ κ έ ν ρ ο ε π η ς ο δ ο ύ π α τ ρ ώ ν γ ω ν α κ ό κκατάστημα α άσ ημα 1135 35 κέντρο επί της οδού πατρών γωνιακό ο κοδομήσ μο κτίζει κ ζε κατοικία κα ο κ α 200 200 τ.μμ κατάλληλο κα άλληλο για γ α βενζινάδικο, βε6944181097. νζ νάδ κο οικοδομήσιμο ΤΕΙΤΑΙ οικοπεδο ο κοπ δο άρτιο άρ ο -οικοδομήσιμο ο κοδομήσ μο επι π της ης κατακόλου κα ακόλου στην σ ην ΖΗΜΑ9839 τ μ σ ό γ ε ο κ α 1 3 5 υ π ό γ ε ο κ α ά λ λ η λ ο γ α α π ά ν α κ ω δ 5 7 3 ) τ.μ ισόγειο και 135 υπόγειο κατάλληλο για τα πάντα (κωδ.573 δ α π λ υ ρ ά κ α ν α χ λ ό μ ρ ο π ρ ν ο ν Α γ ο ω ά ν ν η κ ω δ 2 6 δεξία πλευρά και ένα χιλιόμετρο πριν τον Αγιο Ιωάννη (κωδ.26) β ο εχν εςγ α επαγγελματική επαγγελμα κή χρήση χρήση π ολύ μμεγάλη εγάλη εευκαιρία(κωδ.30) υκα ρ α κωδ 30 βιοτεχνίεςγια πολύ

ΕΕνοικιάζονται νοικιάζονται διαμερίσματα,γκαρσονιέρες διαμερίσματα γκαρσονιέρες ,γραφεία, γραφεία καταστήματα καταστήματα ,σε σε όλο όλο το το πύργο πύργο από από 1150 50 και και 1180 80 ευρώ ευρώ.

Μ ΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΘΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ


20 Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ Α Υ ΤΟ Κ Ι Ν ΗΤ Α ΠΩΛΗΣΕΙΣ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΤΡΑΚΤΕΡ SAME ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ 69 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621400389 ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ . CITROEN C1 1.000 c.c., 2006, κόκκινο, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα + κλειδαρ. ζάντες αλουµινίου, καινούρια λάστιχα κ.α. 5.000 ευρώ. . OPEL TIERA CABRIO TWIN TOP, 2005, σκληρή οροφή, 1.800 cc,143hp, ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακοι, όλα ηλεκτρικά, ∆ΕΡΜΑ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ4.800 ευρώ. . LANCIA DELTA HF 2πορτο, κίτρινη, 1999, 1.600cc, ζάντες ΜΟΜΟ, δέρµα, clima κ.α. 2999 ευρώ. . MAZDA 6 2.300cc, µαύρο, δέρµα, οροφή, ζάντες 18’’, clima, όλα ηλεκτρ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.500 ευρώ. .. MERCEDES CLK 200 compressor 1.800 c.c. (2 αυτ/τα) µαύρα full extra. .. FORD FOCUS CMAX 1.800cc 2005 ασηµί full extra, 4.800 ευρώ. DIESEL FIAT PUNTO 2005, 1300c.c., TURBODIESEL, full extra DIESEL OPEL CORSA 1300 turbo

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS

µοντ. 2005, 120.000 χλµ., χρώµα ασηµί σε καινούρια κατάσταση, 1600c.c. Πληρ. τηλ. 6945582556, κ. Νίκος.

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

diesel, full extra (3 αυτ/τα) FORD FIESTA 1.700c.c., turbodiesel επαγγελµατικό FIAT PUNTO 04-05, turbodiesel, full extra, επαγγελµατικό (3 αυ/τα) FIAT GRANDE PUNTO 2007, full extra (πετρέλαιο) ( ΤΡΑΚΤΕΡ SAME minitauro, 60HP, υδραυλικό τιµόνι . ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5.500 ευρώ). ΤΟΥΟΤΑ CARINA E 1600c.c., ’94, υδρ. τιµόνι, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1700 ευρώ CITROEN SAXO 1100c.c., 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, αερόσακοι κ.α., λευκό, 1.900 ευρώ. SMART 800c.c. turbodiesel (πετρέλαιο) 2004, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, κ.α. ΤΟΥΟΤΑ AURIS, 1400c.c., 2008, full- full extra (3 αυτ/τα) SEAT LEON 1400, 2001, ασηµί, full extra 3.000 ευρώ. HYUNDAI GETZ, 1300c.c., 2004, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα, κ.α. 3.500 ευρώ. JAGUAR S TYPE 3.000c.c., 2001 µπεζ δέρµα – οροφή ζάντες κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.900 LAND ROVER Freelander 1.800c.c., 2003 full extra 4X4, 5porto, 4.500 ευρώ. FIAT SEICENTO, κ;όκκινο 2001, 1.100c.c., ζάντες αλουµ. a/c, ηλεκτρ. παράθυρα κ.α. 1.900 ευρώ. SMART 600c.c., λευκό µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, CD, ζάντες αλουµινίου, οργανάκια κ.α. 3.800 ευρώ. SMART 600c.c., µαύρο, µοντ. 2001, A/C, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες BRABUS, ράδιο CD, κ.α. 3.700 ευρώ (Υπάρχει και 2ο µαύρο 600c.c. µε 3.000 ευρώ). CITROEN C2 VTS µαύρο, 1.600c.c., 2006, 140ΗΡ, a/c, υδρ. τιµόνι, ζάντες αλουµ., ηλεκτρικά παράθυρα, - κλειδαριές, ηχοσύστηµα, ανάρτηση κ.α. 5.000 ευρώ. TOYOTA AURIS 1400c.c., 2008

µπλε, 5πορτο, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδ. αερόσακους, CD, κ.α. 7.700 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 133 HP, 2004 µιάµιση καµπίνα, full extra, 10.500 ευρώ. CITROEN BERLINEO DIESEL επαγγελµατικό ή αγροτικό, 4.000 ευρώ. FORD FIESTA 2008 DIESEL, αγροτικό ή επαγγελµατικό, full extra 6.500ευρώ OPEL CORSA 2009, OPC, 1600c.c., TURBO, 270ΗΡ, µε extra πάνω από 15.000 ευρώ. Πωλείται µόνο 8.500 ευρώ. OPEL CORSA 2011, 1o χέρι, 11.000km, ABS, A/C, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριά, CD, κ.α. σαν καινούριο 8.400 ευρώ. OPEL CORSA 5πορτο 2004, ABS, ζάντες αλουµινίου, BBS, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, υδραυλ. τιµόνι, αερόσακοι κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3.500 ευρώ. FORD FOCUS 2005, 5πορτο, µαύρο full extra, προσφορά 4.000 ευρώ. FORD FOCUS 2009, ασηµί 5πορτο, full extra, 6.999 ευρώ. FORD FOCUS 2006, 4πορτο SEDAN 1600c.c., 115ΗΡ, έκδοση GHIA, full extra, 6.000 ευρώ. ALFA ROMEO 159, µαύρη 2007, 1.800c.c., 145HP clima, ABS, 10 αερόσακοι, ζάντες αλουµινίου, ηχοσύστηµα κ.α. full extra, 7.500 ευρώ FIAT CINQUECENTO, κόκκινο 900c.c., ζάντες αλουµινίου, κ.α. 1400 ευρώ. FIAT PANDA 1250 κυβικά (2) 2005 & 2006, a/c, υδραυλικό τιµόνι, κ.α. από 4.000 ευρώ SEAT IBIZA GTi 101HP, 2D, ’02, ζάντες αλουµινίου, ανάρτηση, µεγάλο clima, όλα ηλεκτρικά, σπόιλερ κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2.000 ευρώ. TOYOTA COROLLA 1600c.c., 2005, 5πορτη έκδοση EXCELLENCE 1ο χέρι, ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρικά full extra, 5.400 ευρώ.

Τηλ. 6979232769 – 6986879765. MA1093

..

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

. ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ AUΤO APOSTOLOPOULOS

ΤΟΥΟΤΑ COROLLA 1400c.c., 2πορτη, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.300 ευρώ. HONDA CIVIC HYBRID 1300 c.c., 2009, 1o χέρι – τέλη κυκλοφορίας 0- κατανάλωση 51/100km, 4πορτο σε αρίστη κατάσταση, full extra. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8.500 ευρώ ΤΟΥΟΤΑ YARIS –Diesel – 1400 c.c., 2005, ολοκαίνουρια λάστιχα A/C – ABS – αερόσακοι, κ.α. 7.000 ευρώ. VW PASSAT 1600c.c., 2000 µοντ., full extra, 3.500 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ MAZDA 4X4, 4πορτο λευκό DIESEL ’98, 6.900 ευρώ ΑΓΡΟΤΙΚΟ MITSUBISHI L200 4X4, ’98 4πορτο έκδοση MAGNUM, ζάντες αλουµινίου, µπάρες νίκελ, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.900 ευρώ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ NISSAN NAVARA 2004 133 ΗΡ, µιάµιση καµπίνα, αρίστη κατάσταση. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10.000 ευρώ. ΜΟΤΟ HONDA TRANSALP 2003, 650c.c. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2.100. ΜΟΤΟ ΥΑΜΑΗΑ TDM 900, 2005, εξατµίσεις REMUS µε ανθρακόνηµα, µε βαλιτσάκι GIVI κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 4.000 ευρώ. VESPA SYM CITYCOM 300, 2009, 2.500 ευρώ. ΠΑΠΙ HONDA INNOVA 2006, 125c.c., εξάτµιση DRAGON, 1.000 ευρώ. ΜΑΣ987 -------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SKODA FABIA, µοντέλο 2010, 1200 c.c., 20.000 χλµ. από αντιπροσωπεία. Πληρ. τηλ. 6945912140. ΜΑ2090 -------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ VW EOS CABRIO, 2.0Fsi, 150hp, 2007, µαύρο, full extra, αρίστη κατάσταση, από ιδιώτη, τιµή: 9.500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932981415. -------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ FIAT PUNTO µοντέλο 2002, µε αερόσακους- ζάντες- A/C, συναγερµό – κοτσαδόρο, δεκτός κάθε έλεγχος. Τιµή 2.500 ευρώ. Τηλ.: 6945763648.

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 72 ∆ΟΣΕΙΣ BMW 318IΕ46 µον. 2004, 1800cc, µαύρο µεταλλικό, ΑBS, -DSC, 4A/B, κλιµα τρονικ, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκ. κλειδαριές µε τηλεχειριστήριο, ηλεκ. αντιθαµβωτικοί καθρέπτες, ραδιοκασετόφωνο 6 ηχεία, τηλεφωνική εγκατάσταση, φανούς οµίχλης, αισθητήρας παρκαρίσµατος. Πολλά extra σαν καινούργιο. PEUGEOT 207 ΜΟΝΤ. 2008 55.000 χιλ. 4Π - ζάντες A/C , λάστιχα 4 µηνών , ατρακάριστο τιµή 6.300 SMART µοντέλο 2002 , ABS, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικές κλειδαριές, αερόσακους, ζάντες αλουµινίου, στροφόµετρο, ρολόι, σασµάν αυτόµατο, σειριακό πανοραµική γυάλινη οροφή κατάσταση καινούρια. BMW 316i µον. 1600cc, κλιµα tronic,ηλ. οροφή, δισκόφρενα κα πίσω, σύστηµα αντιολίσθησης, διαρούµενα πίσω καθισµατα 4Α/Β πολλά extra κατάσταση αρίστη. MERCEDES A140 AVANGARD 1400cc,µοντέλο 2004, κλίµα, 4 αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, ηλεκτ. κλειδαριές, µε τηλεχειρισµό, ηλεκτ. καθρέπτες, διαιρούµενα πίσω καθισµατα, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµινίου, full extra, σαν καινούριο MERCEDES A150 µοντέλο 2005 ELEGANCE, κλιµατρονικ, 4 ηλ. παράθυρα, ζάντες αλουµινίου, full extra, σαν καινούριο. MERCEDEES C200Κ µοντέλο 2005, 163ΗΡ, AVANGER, δερµάτνο σαλόνι, κλιµα, full extra, σαν καινούριο

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

RENAULT MEGANE 1400 c.c., 16V, µοντέλο 2006, πρώτο χέρι, λίγα χιλιόµετρα,full extra, υδραυλικό τιµόνι, airbag, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, κεντρικό κλείδωµα, κλειδί µε κάρτα, κατάσταση καινουργής. FORD FIESTA 1400c.c., µοντέλο 2008, τετράπορτο, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, κατάσταση καινουργή – Bookservice. VW GOLF 1400c.c. , µοντέλο 2008, 41.000km, πρώτο χέρι, full extra, τετράπορτο, µόνιµα σε γκαράζ. HYUNDAI GETS 1100 c.c., µοντέλο 2008, λίγα χιλιόµετρα, τετράπορτο, αγρατζούνιστο, full extra, Bookservice. SEAT IBIZA 1400c.c., µοντέλο 2007, τετράπορτο, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, bookservice. MERCEDES C-180, 1800c.c., µοντέλο 1999, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, κλιµατισµός, οροφή εργοστασίου, ζαντολάστιχα. ΒΜW 320 COUPE, µοντέλο 2004, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra. SMART FOR TWO 2004, 700c.c., σε καινουργή κατάσταση. . FORD FOCUS, 1400c.c., 42.000km, µοντέλο 2010, ασηµί, full extra, ελληνικής αντιπροσωπείας. Βιβλίο service, όλα ηλεκτρικά. VOLVO S40 KINETIC 1.600c.c., 85.000km, µαύρο, full extra, όλα ηλεκτρικά, αυτόµατο κλιµατισµό, υπολογιστής ταξιδίου, κεντρικό κλείδωµα, βιβλίο service. SKODA OKTAVIA FSI ELEGΑNCE, 1600c.c., κοµπι – Καραβαν, µοντέλο 2008, ράγες οροφής, αυτόµατος κλιµατισµός, υπολογιστής ταξιδίου, ελληνικής αντιπροσωπείας, βιβλίο service. OPEL ASTRA 1.600c.c., µοντέλο 2007, 79000km, έκδοση COSMO, full extra, κλιµατισµός, ζάντες αλουµινίου, κεντρικό κλείδωµα, όλα ηλεκτρικά, βιβλίο service. OPEL ASTRA 1400c.c., µοντέλο 2009, 60.000 km, έκδοση ESCENTIA, ελληνικής αντιπροσωπείας, ISOFIX, κλιµατισµός, κεντρικό κλείδωµα, όλα ηλεκτρικά, βιβλίο service. FORD FOCUS, 1400c.c., 62000km, µοντέλο 2008, γαλάζιο, full extra, βιβλίο service, όλα ηλεκτρικά. RENAULT CLIO, 1400c.c., 16V, µοντέλο 2004, full extra, κλιµατισµός, ζαντολάστιχα, βιβλίο service, κεντρικό κλείδωµα, όλα ηλεκτρικά. CITROEN SAXO 1.100c.c., µοντέλο 2002, µε A/C, 99.000km, τετράπορτο, λάστιχα καινούρια µε ζάντες αλουµινίου, σαν καινούριο. MAZDA DEMIO 1300 c.c., µοντέλο 2002, τετράπορτο, από γενικό service, αρίστη κατάσταση. FORD RANGER 4Χ4, αγροτικό τετράπορτο 2500c.c., πετρέλαιο, µοντέλο 2002, 106.000km, σε καινουργή κατάσταση.

ΑΓΟΡΑΖΩ Ι.Χ. µετρητοίς, εντός 5 λεπτών. Τηλ. 6974686472 Εµπορία αυτοκινήτων ∆ΟYΝΙΑΣ

Αγοράζω αυτοκίνητα απολύτου µετρητοίς, δέχοµαι προς πώληση το καλής κατάστασης αυτοκίνητό σας, 10o χλµ Πύργου – Πατρών, τηλ:2622092410, FAX:2622092410, κινητό: 6974686472. ΜΑΣ46

ΜΟΤΟΠΟ∆ΗΛΑΤA

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ HONDA XX1100

injection, µοντέλο 2005, χρώµα µπλε. Τιµή 2.800 ευρώ συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6974587827, what’s up.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΗ R1 1000 κυβικά, 2.500 χλµ, µοντέλο 2008. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ MAZDA ΒΤ50 4X4, 2007 µοντέλο, full extra, 85.000 χλµ. Τηλ.: 6977439251. ΜΑ1941 -------------------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΠΙ MONTENAS 115c.c., σε αρίστη κατάσταση, ανταλλάσσεται µε γουρούνα τετράτροχη, τουλάχιστον 150c.c. Πληροφορίες στο τηλ. 6932747613. ΜΑ7134

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΙ Αντιπρόσωπος

LADA HELLAS ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ MΠΕΛΟΥΣΗ 10 & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛ. 2621025325 6944/545021 ΜΑΣ121

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΣΑΤΑΣ ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 28ης Οκτωβρίου 16, Πύργος Τηλ. 26210 22886

τηΑΚΙΝΗΤΑ Mε– ΕΝ∆ΕΙΚΤΙΚΑ ν 30ετή πείρ α µας ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ας ώΤιµή σ ο υ θα σ 1) 82 τ.µ., 3ος όροφος πλησίον Εφορίας καινούριο, αυτόνοµηδ θέρµανση. 1.000 ευρώ ανάµ τ.µ. ε 2) ∆ύο διαµερίσµατα ισόγεια δίπλα πρώην (ΟΑΕ∆) 75 και 85 δ τ.µ. καινούρια µε αυτόνοµη θέρµανση. Τιµή 1.100 ανά τ.µ. ο π ο ι α ή π ο τ ε 3) Γκαρσονιέρα 49 τ.µ. στην οδό Ατταλείας (πλησίον 1ου δηµοτικού σχολείου) µε αυτόνοµη θέρµανση, 4ος όροφος. Τιµή 1.000 ευρώ π λ η ρ ο φ ο ρ ί α σ χ ε τ ι κά ανά τ.µ. 4) 59 τ.µ. δυάρι καινούριο (περιοχήτ Αγίαο Βαρβάρα, 1οςκ και 2ος αυτόνοµη θέρµανση, τιµήα 1.250 ευρώ ανά τ.µ. µε ίόροφος, νη τό σ ς α 5) 75 τ.µ. 1ος όροφος σε 3όροφη οικοδοµή στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Τιµή 65.000 ευρώ. 6) Γκαρσονιέρα 37 τ.µ. ισόγεια 25 ετών οικοδοµή, πλησίον 1ου δηµοτικού σχολείου. Τιµή 10.000 ευρώ. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 1) Αγροτεµάχιο 6.200 τ.µ. περιοχή Βυτινεΐκων, τιµή 18.000 ευρώ (αναδασµού). 2) Αγροτεµάχιο 3.127 τ.µ. περιοχή Κάστα Κατακόλου (αναδασµού). Τιµή 10.000 ευρώ. 3) 4 στρέµ. περιοχή Αγίου Γεωργίου. Τιµή 40.000 ευρώ. 4) 10 στρέµµατα περιοχή Κατακόλου επί ασφάλτου ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και ανά 5 στρέµµατα. Τιµή όλο 100.000 ευρώ. 5) Αγροτεµάχια ανά 4 στρέµµατα επί ασφάλτου Κατακόλου, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή από 80.000 ευρώ. 6) 4.150 τ.µ. περιοχή Καβασιλάκια Πύργου, τιµή 70.000 ευρώ. ΟΙΚΟΠΕ∆Α 1) 1.300 τ.µ. µε άδεια οικοδοµής σε ύψωµα, περιοχή Βαρβάσαινας. Τιµή 40.000 ευρώ. 2) 812 τ.µ. οικόπεδο στην οδό Αγίας Μαρίνης, άρτιο οικοδοµήσιµο. Τιµή 85.000 ευρώ. 3) 2.000 τ.µ. οικόπεδο εντός οικισµού, περιοχή Αγιος Ιωάννης. Τιµή 65.000 ευρώ. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 1) Κολίρι (βίλα) σε 7 στρέµµατα κοντά στο γήπεδο Κολιρίου, γκαράζ, µπάρµπεκιου, φούρνος, ξενώνας, κ.λ.π. 2) Μονοκατοικία (βίλα) στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου 200 τ.µ. σε 3 επίπεδα, έκταση 1500 τ.µ., γκαράζ, µπάρµπεκιου, κ.λ.π. Τιµή 220.000 ευρώ. 3) ∆ιώροφο εντός Πύργου 90 τ.µ. ο κάθε όροφος ενοικιασµένο σε οικόπεδο 240 τ.µ. Τιµή 150.000 ευρώ. 4) Μονοκατοικία Αλφειού 70 τ.µ. σε έκταση 5.000 τ.µ. µε 200 πορτοκαλιές, περιφραγµένο. Τιµή 70.000 ευρώ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 1) Κατάστηµα 62 τ.µ. στην οδό Ερµού στον Πύργο σε οικόπεδο 142 τ.µ. Τιµή 200.000 ευρώ. 2) Κατάστηµα στην οδό Ζαΐµη, 75 τ.µ. Τιµή 60.000 ευρώ. 3) Κατάστηµα πλησίον θεάτρου «Απόλλων» 45 τ.µ. Τιµή 50.000 ευρώ. Και πολλά ακόµα ακίνητα σε όλες τις περιοχές και διάφορες τιµές στο γραφείο µας. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ Ενοικιάζονται ∆ιαµερίσµατα, Γραφεία, Καταστήµατα σε όλες τις περιοχές από 200 ευρώ το µήνα.ΜΑΣ3076

15ετής πείρα

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΘΛΙΒΕΡΗΣ

ΣYΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ -∆ΑΝΕΙΑ ΑΚΙΝHΤΩΝ - ∆ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤHΣ ΤΡAΠΕΖΑΣ REAL ESTATE MANAGΕMENT & PROPERTIES

ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Βενιζέλου 37- Αµαλιάδα ΕΚΘΕΣΗ: 75 χλµ. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – ΣΑΒΑΛΙΑ Τηλ. 26220/27384 Κιν.: 6932643086 ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ FIAT 880 διπλό διαφορικό FIAT 80-66 διπλό διαφορικό, ρεβέρσα FIAT 80-66 διπλό διαφορικό FIAT 980 µονό διαφορικό, καµπίνα FIAT 80-66 διπλό διαφορικό MASSEY FERGUSON 75 HP, διπλό διαφορικό SAME 75HP αµπελουργικό 4Χ4 SAME 60ΗP, αµπελουργικό 4Χ4 FIAT 60 HP αµπελουργικό

ΤΗΛ. 6989145692 e-mail: chthiv@otenet.gr

ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ καταστήµατα διαµερίσµατα σε υπό κατασκευή πολυκατοικίες στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ φάτσα στην θάλασσα από Παλούκι έως Αγία Μαρίνα Αµαλιάδας τουριστικών εκµεταλεύσεων. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ οικόπεδα µε οικίες και χωρίς εντός σχεδίου ∆ουνεϊκων - Αµαλιάδας και εκτός σχεδίου. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ διαµερίσµατα και καταστήµατα, γραφεία, studios στην Αµαλιάδα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο ελαιοστάσιο, ύψωµα θέα το Ιόνιο και Ιόνια οδό περιοχή Χανακίων. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στην Αγ. Μαρίνα ∆ουνείκων Αµαλιάδας 4 στρ.10 στρ, 27 στρ. 6,5 στρ. 3 στρ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 8 στρ. µ 6,5 στρ. 12,στρ. σύνορα σχεδίου οικισµού ∆ουνείκων Αµαλιάδας. ** ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ στην Αµαλιάδα 1500 τ.µ. γωνία – 300 τ.µ. γωνία – 450 τ.µ. σε κεντρικούς δρόµους µε συντελεστή δόµησης 2.

H ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ Ι∆ΙΟΚΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ επιπλωµένα διαµερίσµατα σε Παλούκι και Κουρούτα Αµαλιδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικία 120 τ.µ. στη Μαραθιά εντός 4 στρεµ. µε οπωροφόρα δέντρα, ελιές 160.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ επί Εθν. οδού Πύργου - Πατρών, 12 στρέµ., ύψος Μεσολογγάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επί Εθν. οδού Πύργου - Πατρών, 7 στρέµ. µε οικία, ύψος TOYOTA ΜΑΣ1015

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οροφοδιαµέρισµα 115 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 110.000 ευρώ συζητήσιµα. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆Α : ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ ∆ΙΑΜΠΕΡΕΣ 51 τ.µ. 2ου ΟΡΟΦΟΥ ΕΝΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ. ΤΙΜΗ 35.000 ΕΥΡΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται (αυτόνοµο) ρετιρέ 58 τ.µ. σε τριώροφη οικοδοµή 15 ετίας µεταξύ Μανωλοπούλου και Τάκη Πετροπούλου. Τιµή 60.000 ευρώ συζητήσιµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται κατάστηµα 70 τ.µ. και 35 τ.µ.επί της Ερµού. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται επί της Ρήγα Φεραίου κτίριο 80 τ.µ. κατάστηµα και 80 τ.µ. όροφος. Τιµή 150.000 ευρώ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΑΣΤΕΙΚΑ : Πωλείται οικόπεδο 1 στρεµ. άρτιο και οικοδοµίσιµο ανάµεσα σε βίλλες. Τιµή 25.000e ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 350 τ.µ. επί της Ρήγα Φεραίου κοντά στη ∆ΟΥ. κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση Τιµή 120.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλούνται 2 δυάρια 47 τ.µ. και 43 τ.µ. καινούρια 1000 ανά τετραγωνικό. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ : Ενοικιάζεται µονοκατοικία 100 τ.µ. πολυτελούς κατασκευής 100 µέτρα από τη θάλασσα. Τιµή 700 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται διαµέρισµα 3άρι 90 τ.µ. µε τζάκι και αυτόνοµη θέρµανση χωρίς κοινόχρηστα. Τιµή 350 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται διαµέρισµα 2άρι 45 τ.µ. διαµπερές µε αυτόνοµη θέρµασνη ανακαινισµένο.τιµή 250 ευρώ ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Πωλείται οικόπεδο 330 τ.µ. εντός οικισµού 100µ. από τη θάλασσα .Τιµή 100.000 ευρώ συζητήσιµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Πωλείται οικόπεδο 190 τ.µ. µε Σ.∆ 1 .Τιµή 40.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται οροφοδιαµέρισµα σε διπλοκατοικία 90τ.µ. µε τζάκι χωρίς κοινόχρηστα. Τιµή 350 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται οικόπεδο 1.200 επι της Εθνικής Πύργου-Αρχαίας Ολυµπίας ανάµεσα σε βίλλες.Τιµή 30.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται γραφείο επι της Μανωλοπούλου 50 τ.µ. Τιµή 50.000 ευρώ. ΠΥΡΓΟΣ : Ενοικιάζεται κατάστηµα 54 τ.µ. κεντρικά στη πόλη απέναντι σούπερ µάρκετ Μαρινόπουλος . Τιµή 370 ευρώ

ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο κοντά στο Επαρχείο 550 τ.µ. µε δυνατότητα τεµαχισµού και Σ.∆. 1,6 .Τιµή 170.000 ευρώ συζητήσιµα ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ: Πωλούνται γραφείο 60 τ.µ. έναντι Νοµαρχίας. Τιµή 35.000 ευρώ. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται µονοκατοικία 140 τ.µ. µπροστά στη θάλασσα. Τιµή 300.000 ευρώ συζητήσιµα. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ :Πωλείται οικόπεδο 500 τ.µ. µε θέα το Ιόνιο 150 µέτρα απο τη θάλασσα.Τιµή 50.000 ευρώ. ΣΤΡΕΦΙ: Πωλείται µονοκατοικία πλήρως επιπλωµένη 112 τ.µ. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται οικόπεδο 500τ.µ. Τιµη 70.000e δινεται κ το µισο. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 3.200 εντός ζώνης οικισµού άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα. Τιµή 45.000 ευρώ. ΚΥΛΛΗΝΗ: Πωλείται παραθαλασσιο οικόπεδο (αγροτεµαχιο) 16 στρεµ. µε αµεση προσβαση στη θαλασσα. Αρχικη τιµη 18.000 ανα στρεµµα. ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Πωλειται κτηριο στα µπετα 4.000 τ.µ. µε οικοπεδο 1.400 τ.µ. που εχει προσοψη προς το λιµανι της Κορινθου. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται 3άρι διαµέρισµα 15ετίας 3ου ορόφου διαµπερές 100 τ.µ. κοντά στην εφορία. Τιµή 80.000 συζητίσιµα ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται κατάστηµα 67 τ.µ. µε πατάρι 65 τ.µ. και υπόγειο 67 τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της Πόλης. ΠΥΡΓΟΣ: Πωλείται κατάστηµα 53 τ.µ. µε πατάρι 50 τ.µ. και υπόγειο 50 τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της Πόλης. . ΠΥΡΓΟΣ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ επί της Ρήγα Φεραίου 90 τ.µ. Τιµή ευκαιρίας 210.000 ευρώ µόνο σοβαρές προτάσεις. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ∆ΟΥΝΕΪΚΑ: Πωλείται κτήµα 30 στρεµ. µε καρυδιές τύπου Καλλιφόρνιας ετήσια παραγωγή 15 τόνους και µε υπόγειο πότισµα. Τιµή 130.000 συζητήσιµα ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία εντός οικισµού 95 τ.µ κατασκευής του 2010 σε 1 στρέµµα οικόπεδο µε 3 κρεβατοκάµαρες ,2 µπάνια και µε υπόγειο 95 τ.µ. Τιµή 140.000 ευρώ . ΠΥΡΓΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 104 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. . ΠΥΡΓΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 50 τ.µ. κοντά στη κεντρική πλατεία του Πύργου µε υπόγειο και πατάρι και µε ήδη µηνιαίο εισόδηµα. Μόνο σοβαρές προτάσεις. ΠΑΛΟΥΚΙ: Πωλείται αγροτεµάχιο 40 στρεµ. 300 µέτρα από την Εθνική. Τιµή 4.000 συζητήσιµα ανά στρέµµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 277 τ.µ. µε Σ.∆ 1,4 κοντά στη Ρήγα Φεραίου. Τιµή 60.000 ευρώ συζητήσιµα ΛΑΜΠΕΤΙ : Πωλείται λιοστάσι 6.200 µε 150 ρίζες άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα κατάλληλο και για οικεία. Τιµή 60.000 ευρώ ΒΡΟΧΙΤΣΑ : Πωλείται οικόπεδο 1,400 άρτιο και οικοδοµήσιµο που βρίσκεται ανάµεσα σε 3 κεντρικούς δρόµους. Τιµή 30.000 ευρώ συζήτισηµα ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται κατάστηµα ισόγειο γωνιακό κεντρικά στο Πύργο 32 τ.µ. µε 16 τ.µ. πατάρι και 32 τ.µ. υπόγειο. Τιµή 85.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται διαµέρισµα 2ου ορόφου κεντρικά στον Πύργο 64 τ.µ. Τιµή 45.000 ευρώ ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται οικόπεδο 277 τ.µ. µε Σ.∆ 1,4 κοντά στη Ρήγα Φεραίου. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα ΠΑΛΟΥΚΙ : Πωλείται αγροτεµάχιο 40 στρεµ. 300 µέτρα από την Εθνική. Τιµή 4.000 συζητήσιµα ανά στρέµµα. ΑΜΑΛΙΑ∆Α : Ενοικιάζεται επαγγελµατικό κτήριο 1.000 τ.µ. σε οικόπεδο 10 στρεµ. µε έγκριση κόµβου επί του κεντρικού δρόµου Αντωνίου Πετραλιά. Μόνο σοβαρές προτάσεις, τιµή 3.200 ευρώ . . ΠΥΡΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ σε διπλοκατοικία 135 τ.µ µε τζάκι, 2 µπάνια, air condition, και όλα τα ηλεκτρικά κουζίνας χωρίς κοινόχρηστα. Τιµή 350 ευρώ κοντά στη ∆ΕΗ. . ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 500τ.µ σε ύψωµα άρτιο και οικοδοµήσιµο. Τιµή 12.000 συζητήσιµα. ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται 3άρι διαµέρισµα 15 ετίας 3ου ορόφου διαµπερές 100 τ.µ. κοντά στην εφορία . Τιµή 80.000 ευρώ συζητήσιµα . ΠΥΡΓΟΣ : Πωλείται µονοκατοικία (µεζονέτα) µε υπόγειο 135 τ.µ. εντός οικισµού καινούριας κατασκευής. Τιµή 180.000 ευρώ συζητήσιµα ΝΤΟΜΠΡΙΝΟ (ΠΥΡΓΟΣ): Πωλείται 1 στρεµ.στη περιοχή Ντόµπρινο Αγίου Γεωργίου αµφιθεατρικό άρτιο και οικοδοµίσιµο. Τιµή 50.000 ευρώ συζητήσιµα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Α∆ΕΙΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑ∆Α.

NEW HOLLAND TNFA 85, µοντ. 2008 (400 ώρες) NEW HOLLAND TNF 80, µοντ. 2003 (4.500 ώρες)

JOHN DEERE 3650 διπλό διαφορικό Πρέσσες KALLIGNANI καινούργιες και µεταχειρισµένες, µοντέλα 5690, 6190, 5190, 6100 Ψεκαστικά – δενδροκοµικά 1000lt ΜΑΣ4158

Καθηµερινά από τις 8.30 το πρωί µέχρι τις 8 το βράδυ µπορείτε να παραδίδετε τις αγγελίες σας στα γραφεία της «Π» οδός Θεµιστοκλέους 13 για να δηµοσιευθούν από την επόµενη ηµέρα.


ΙΑΤΡΟΙ

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΠ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ Ι. ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΤΡΟΣ ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Ωρες λειτουργίας 9.30-13.30 πρωί και το απόγευµα ∆ευτέρα –Τρίτη- Πέµπτη – Παρασκευή 6.30-9.30µ.µ.

Μπιζανίου 9, 1ος όροφος 27100 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 2621025469-6944520640

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

21

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ - ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

τ. Συντονιστής Διευθυντής Ψυχιατρικού Τομέα ΓΝΑ “Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”

Μανωλοπούλου & Γκοτσίνα 10, άνωθεν “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”

Δέχεται με ραντεβού: 10 π.μ. - 5 μ.μ. τηλ. 26210 31410 & 6970019031

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

Ειδικός Παθολόγος

Καστόρχη 1 & 28ης Οκτωβρίου (κεντρική πλατεία) Τ.Κ.: 271 00 Πύργος τηλ.: 26210.32016, fax: 26210.32017 e-mail: info@2care.gr, www.2care.gr

Γεώργιος Ν. Πλάκας

µαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6975618740

ΝΙΚΟΣ ΑΘ. ΤΟΛΙΟΣ Μανωλοπούλου 11 3ος όροφος ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. ιατρείου 26210 20051 - κιν. 6974632165

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ

Απόστολος Γ. Πατρίκιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Χρίστος Γεωργιάδης

Γενικός Χειρουργός τεως Αν. ∆ιευθυντής θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ Νυν συνεργάτης θεραπευτηριου ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΑΠΟ ∆ΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.00 ΕΩΣ 13.30 18.00 ΕΩΣ 20.30 Γρηγορίου Ε’ 11-13 Τηλ. 26210 28428-6932297046

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ

µαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος (τ. ιατρός Α’ Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστηµίου Αθηνών νοσ. Αλεξάνδρα) κιν.: 6936086168

Μαλάµω (Τένια) ∆ήµ. Φρίµα

∆έχονται κατόπιν ραντεβού ∆ευτέρα - Παρασκευή 9.00-13.00 & 17.00-21.00

ΒΑΡ∆Α

Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

Γιάννης Λεπίδας Χειρ. Οφθαλµίατρος

Τηλ. 2610224131 Κιν. 6944717148 Τετάρτη 17.00-21.00 info@eyecenterpatras.gr - www.eyecenterpafras.gr

BΑΡ∆Α: Πλησίον οπτικών «Λεπίδα» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ Γεροκωστοπούλου 17 OCT- ΦΛΟΥΡΟΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

Νικόλαος Χάρδας

e-mail:gcr@otenet.gr

ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ

ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟI

∆ρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΟΥΡΕΑΣ Έναρξη Νέου Ιατρείου

ΒΑΡ∆Α

ΟΡΘΟΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ∆ιδάκτωρ Πανεπιστηµίου Πατρών Κοκκίνου 12-14 & Ζαΐµη 1ος όροφος (πλησίον ∆ηµ. Πάρκου), Πύργος Τηλ. 26210 35800 Κιν.: 6932566996 Ώρες λειτουργίας Καθηµερινά πρωί: 8:30-13:30 Απόγευµα: Κατόπιν ραντεβού, ∆ευτέρα- Τρίτη- Πέµπτη- Παρασκευή 18:00-20:30

Φώτης ∆άρας

Χειρ. Ουρολόγος –Ανδρολόγος ΥΠΕΡΗΧΟΙ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ Τηλ. 2610273124 Κιν. 6945590738 Τετάρτη και Παρασκευή 17.00-21.00 Βάρδα – Πλησίον Οπτικών «ΛΕΠΙ∆Α» ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΠΑΤΡΑ –ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 53

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΕΝΟΥΝΟΥ Κ. ΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙ∆ΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ – ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

terzonick@gmail.com

τ. Επιµελήτρια Ψυχιατρικής Κλινικής Ρίου Πατρών 12-14 (Στοά Φίτσιου) 1ος όροφος ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ. 2621081341

ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΠΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ


22

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ∆ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ∆ΙΟΝ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΙΟΡ∆ΑΝΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ Πρωί: ∆ευτέρα έως Παρασκευή 9.00-13.00 Απόγευµα: ∆ευτέρα, Τρίτη και Πέµπτη 17.30 -20.00 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ-ΟΠΑ∆-ΤΥ∆ΚΥ-ΟΑΕΕ & ΟΓΑ) ΤΑΣΗ ΚΑΖΑΖΗ (ΑΧΙΛΛΕΩΣ 23) 1ος όροφος – ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (ΠΑΛΙΟ ΙΚΑ) ∆ΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τηλ. 2621032626- Κιν. 6974319362

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΧIΖΑ Χ. ΜΑΡIΑ

•Κινητοποίηση σπονδυλικής στήλης και άκρων •Myofascial Therapy • Ορθοπαιδική Φ/Θ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΙ∆ΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

•Θεραπείες κατ’ οίκον •Αθλητικές κακώσεις •kinesiotaping ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ

∆ΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΟΠΥΥ ∆ηλ. (ΙΚΑ, ΟΠΑ∆,ΤΥ∆ΚΥ,ΟΑΕΕ και ΟΓΑ)

∆ευτέρα έως Παρασκευή : Πρωί 8.30-13.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 17.30-20.30 Τηλ. 2621033730-Κινητό: 6939369774 KOKKINOY 12-14 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΜΑΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ –ΧΕΙΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ MANUAL THERAPIST Aξιολόγηση, εντοπισµένη θεραπεία, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους χειροθεραπείας. Εξατοµικευµένα προγράµµατα σταθεροποίησης αρθρώσεων και ενδυνάµωση µυών. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε τον Eθνικό Οργανισµό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) ΙΚΑ, ΟΠΑ∆- ΤΥ∆ΚΥ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ 28ης Οκτωβρίου 53 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ./fax: 2621035700 Κιν. 6932524271 e-mail: malliopoulos.pt@hotmail.com ∆ευτέρα – Παρασκευή πρωί 09.00-14.00 απόγευµα: 17.00-21.00

Φ Υ Σ Ι Κ ΟΘ Ε Ρ Α Π Ε Ι Α

Κατ ερ ίν α Κα β β αθ ά Φυσικοθεραπεύτρια

ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ - ΩΡΕΣ: 8.30-13.00 , 18.00-21.00

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ

Kater. Kavatha@hotmail.com Tάκη Πετροπούλου 10 Πύργος Τηλ. 2621300494-6972880607

ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΠΟΥΛΟΥ Β. ΜΑΙΡΗ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ Αξιολόγηση, αποκατάσταση µε σύγχρονες µεθόδους σε νευρολογικά και ορθοπεδικά περιστατικά. Προεγχειρητική εκπαίδευση , µετεγχειρητική αποκατάσταση, αναπνευστική φυσικοθεραπεία και θεραπευτική άσκηση. Θεραπείες κατ’ οίκον Σύµβαση µε ΕΟΠΥΥ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 8 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Τηλ. 2621022230 –fax: 2621022225 Kινητό: 6978448562 e-mail: alexandropoulou@ live.com

∆ευτέρα – Παρασκευή 09.00-17.00

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Λογοθεραπεύτρια

ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑΡΩΝΗ

Ειδικευµένη στα παιδιά µε εγκεφαλικές – νευρολογικές δυσλειτουργίες και στη θεραπεία δυσκολιών λόγου,φωνής, οµιλίας-ΜΘ∆ Σύµβαση µε όλα τα Ταµεία ∆έχεται µε ραντεβού Πατρών 23(πάνω από τα παιδικά ΒΕΝΕΤΤΟΝ) Κιν.6938116492 Τηλ.2621031079 Κέντρο ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ παιδιών, εφήβων, ενηλίκων ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ –ΕΙ∆ΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΟΓΟΠΕ∆ΙΚΟΣ - ΛΟΓΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ Π.Ε. DIPLOMA EΙ∆ΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (Speech and Language Pathologist) Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Λογοπεδικών Μέλος του Ελληνικού Συλλόγου για την Αφασία Μέλος της Ελληνικής εταιρείας ∆υσλεξίας π. Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΕΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ειδικός στη διάγνωση θεραπεία ∆ιαταραχών Λόγου, Φωνής, Οµιλίας, Ακοής, Επικοινωνίας, Γραφής, Ανάγνωσης.

∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Σύµβαση µε όλα τα ταµεία Συνεργασία µε όλες τις ιατρικές ειδικότητες 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη 1 Πύργος (Β’ Οροφος) Τηλ. /fax: 2621033880 , 2625022285 Kινητό 6977905430

ΜΠΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ειδική στις διαταραχές φωνής, λόγου, οµιλίας, ΜΘ∆ Πολυετής εµπειρία συνεργασία µε ιδιωτικά και δηµόσια κέντρα αποκατάστασης ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 7 & ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΛ. ΚΙΝ.: 6974863150- 26210 30913

ΝΕΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΡΜΟΥ 1-ΖΑΧΑΡΩ ΚΙΝ. 6974863150

Εργοθεραπεία

Κάσσα Εφη

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών και πρώην Επιστηµονικός Συνεργάτης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Από ∆ευτέρα έως Παρασκευή

∆έχεται µε ραντεβού

Αχιλλέως και Πατρόκλου Τηλ. 6932879311

ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΜΑΡΙΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΠΟΥΝ∆ΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστηµίου Εκπαιδευµένη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt Ψυχολογική στήριξη ενηλίκων, παιδιών, εφήβων Ψυχοθεραπεία Αποκατάσταση µαθησιακών δυσκολιών Ενίσχυση µαθησιακών δυνατοτήτων των παιδιών Συµβουλευτική γονέων Στήριξη σε θέµατα συµπεριφοράς των παιδιών Συµβουλευτική ζεύγους Θεραπεία ∆ιατροφικών ∆ιαταραχών Θεραπεία άγχους, κατάθλιψης, φοβιών

Ελ. Βενιζέλου 20 και Φιλελλήνων, Αµαλιάδα ∆έχεται µε ραντεβού Τηλ.:6938432663, Περισσότερες πληροφορίες: www.mariaboundri.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΑΠΑΡ∆ΩΝΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Πτυχ. Παντείου Πανεπ. - Ιδρυτ. Μέλος Πανελλήνιου Συλλόγου Συµβουλευτική –Στήριξη- Ψυχοθεραπεία παιδιών- ενηλίκων *Ειδική σε ατοµική ψυχοθεραπεία άγχους, φοβιών, κατάθλιψης * Στήριξη σε στρεσογόνα γεγονότα, πένθος, διαπροσωπικές σχέσεις * Προβλήµατα συµπεριφοράς παιδιών – εφήβων * Συµβουλευτική γονέων *∆υσκολίες µάθησης και λόγου, τέστ νοηµοσύνης ∆έχεται µόνο µε ραντεβού Μανωλοπούλου 14- Πύργος Τηλ. 2621021957 Κιν. 6977781282

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ∆ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Αναδιοργάνωση των Κέντρων Υγείας Τ

ην ανάπτυξη της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) προτείνει η Εθνική Σχολή ∆ηµόσιας Υγείας (ΕΣ∆Υ) προκειµένου να επιτευχθούν οι µνηµονιακοί στόχοι για µείωση της φαρµακευτικής δαπάνης και του κόστους των παρεχόµενων υπηρεσιών υγείας για τα ασφαλιστικά ταµεία, σύµφωνα µε τα αποτελέσµατα πανελλαδικής έρευνας που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της ∆ιηµερίδας «Οικονοµική κρίση και Χρόνια Νοσήµατα». Η έρευνα που διεξήχθη τον Φεβρουάριο και Μάρτιο 2013, συµπεριέλαβε άνδρες και γυναίκες και µελέτησε τις επιπτώσεις της οικονοµικής κρίσης στη χρήση υπηρεσιών υγείας του γενικού πληθυσµού για τέσσερα χρόνια νοσήµατα σε ήπιο ή µέτριο στάδιο (Υπέρταση, Σακχαρώδη ∆ιαβήτη Τύπου ΙΙ, Χρόνια Αποφρακτική Πνευµονοπάθεια (ΧΑΠ) και Άνοια τύπου Αλτσχάιµερ) σε 11 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Λαµία, Τρίπολη, Βόλο και Κοζάνη).

Τα ευρήµατα της έρευνας

Τα χρόνια νοσήµατα, µεταξύ των οποίων τα καρδιαγγειακά νοσήµατα, ο καρκίνος, ο διαβήτης και τα ψυχικά νοσήµατα, αποτελούν τη σηµαντικότερη αιτία ανικανότητας και πρόωρου θανάτου και επιφέρουν υψηλό κόστος στο σύστηµα υγείας, καθώς ευθύνονται για το 70% της ζήτησης υπηρεσιών υγείας και απορροφούν περισσότερο από το 65% της εθνικής υγειονοµικής δαπάνης. Η συντριπτική πλειοψηφία των χρόνιων νοσηµάτων θα µπορούσαν να είχαν προληφθεί µε την εξάλειψη ή διαχείριση των παραγόντων κινδύνου. Η ανεπαρκής διαχείριση των χρόνιων παθήσεων εκτός των επιπτώσεων στην υγεία του πληθυσµού ωθεί και σε αυξηµένη ζήτηση δευτεροβάθµιων (αύξηση των εισαγωγών >30%) και τριτοβάθµιων υπηρεσιών υγείας µε άµεση συνέπεια την όξυνση της δαπάνης και τον εκτροχια-

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάπτυξη της Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας

Ο χάρτης της Ηλείας µε τις προτάσεις της Εθνικής Σχολής ∆ηµόσιας Υγείας βάσει των στοιχείων της έρευνας και µελέτης που πραγµατοποίησε για την Πρωτοβάθµια Φροντίδα Υγείας.

σµό του προϋπολογισµού υγείας. Αξίζει να σηµειωθεί ότι οι χρόνιοι ασθενείς σήµερα λαµβάνουν µόνο το 56% της κλινικά συνιστώµενης υγειονοµικής φροντίδας και η διάσταση και το µέγεθος της επίδρασης του φαινοµένου αυτού αποτυπώνεται στη διαφορά του µέσου κόστους περίπτωσης στην πρωτοβάθµια φροντίδα η οποία υπολογίζεται σε 31,5 ευρώ (µε 4,5-5,0 επισκέψεις κατά κεφαλήν ετησίως) και του µέσου κόστους περίπτωσης σε ένα δηµόσιο νοσηλευτικό ίδρυµα η οποία ανέρχεται σε 2.108 ευρώ.

Οι προτάσεις

Η ερευνητική οµάδα της ΕΣ∆Υ προτείνει µεταρρυθµίσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες και αφορούν την στροφή στην πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας (ΠΦΥ) µε κύριους άξονες την εισαγωγή κλειστών σφαιρικών προϋπολογισµών, την παροχή κινήτρων αποδοτικότητας και παραγωγικότητας και την δηµιουργία ολοκληρωµένων δοµών πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας. Αναλυτικότερα, προτείνεται ο επανασχεδιασµός του δικτύου της πρωτοβάθµιας φροντίδας υγείας (Κέντρα Υγείας και Πολυϊατρεία) µε γνώ-

µονα την άρση των ανισοτήτων στην πρόσβαση, την αποδοτική χρήση των πόρων και την καταλληλότερη χρήση της τεχνολογίας. Τα νέα δίκτυα Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας θα πρέπει να αναπτυχθούν µε βάση το µέγεθος και τις ανάγκες του πληθυσµού κάθε δήµου και κριτήριο της ευχέρεια πρόσβασης τους σ’ αυτά. Πυρήνας του δικτύου θα είναι το Κέντρο Υγείας στο οποίο θα υπάγεται το σύνολο των συµβεβληµένων γιατρών, οι οποίοι και θα έχουν δυνατότητα χρήσης των δοµών του. Αυτό το νέου τύπου Κέντρο Υγείας θα είναι υπεύθυνο για τη βελτίωση του επιπέδου υγείας του τοπικού πληθυσµού, µέσω προγραµµάτων προληπτικής ιατρικής, τήρηση ιατρικών φακέλων και ορθή διαχείριση των διακοµιδών. Από τα 210 Κέντρα Υγείας και 350 Πολυϊατρεία που διαθέτει σήµερα η Ελλάδα, το νέο δίκτυο Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας προβλέπει την ενοποίηση υπαρχόντων δοµών καθώς και τη δηµιουργία νέων, ώστε επιτευχθεί η καλύτερη στελέχωσή τους, σε επίπεδο προσωπικού και τεχνολογικού εξοπλισµού για τη αποτελεσµατικότερη αντιµετώπιση των περιστατικών.

Παρεµβάσεις Θόδωρου Βλαγκούλη στις ∆ΟΥ Πύργου και Αµαλιάδας για την επιστροφή Φ.Π.Α αγροτών Την ∆.Ο.Υ. Αµαλιάδας επισκέφτηκε χθες ο Aν. Γραµµατέας Αγροτικού Ν.∆. κ. Θόδωρος Βλαγκούλης προκειµένου να ενηµερωθεί για την πορεία επιστροφής Φ.Π.Α. των αγροτών βάσει των σχετικών δηλώσεων των Αγροτικών Συνεταιρισµών καθώς και µεµονωµένων Αγροτών. Μετά από ενηµέρωση που είχε από την Προϊσταµένη της ∆.Ο.Υ. Αµαλιάδας ο κ. Βλαγκούλης δήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία διεκπεραίωσης των δηλώσεων παρά τον µικρό αριθµό υπαλλήλων. Σηµειώνεται ακόµη ότι τηρείται από την ∆.Ο.Υ. σειρά προτεραιότητας σύµφωνα µε τον χρόνο υποβολής των αιτήσεων επιστροφής Φ.Π.Α. µε πρώτη διεκπεραίωση της αιτήσεως του Αγροτικού Συνεταιρισµού µεταποίησης οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας συνολικού ύψους 845.000 Ευρώ. Στην συνέχεια ο κ. Βλαγκούλης επικοινώνησε µε την ∆.Ο.Υ. Πύργου πλην όµως, όπως δηλώθηκε από τον ∆ιευθυντή κ. Χ. Κότσιφα, υπάρχουν αποκλίσεις από τις αρχικές δηλώσεις στον ΟΣ∆Ε αγροτικών καλλιεργειών – βάσει αντικειµενικών προσδιορισµών µε πίνακες απόδοσης και προσκοµισθέντων τιµολογίων πώλησης, πράγµα το οποίο δυσχεραίνει τον έλεγχο και την διεκπεραίωση των αιτήσεων επιστροφής. Κλείνοντας ο κ. Βλαγκούλης τόνισε ότι σχετική παρέµβαση θα κάνει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την απόκλιση των αρχικών δηλώσεων µε τα προσκοµισθέντα τιµολόγια πώλησης.

Ο Π. Μοσχολιός για απόφαση ΚΕ∆Ε Ο ∆ήµαρχος Αγρινίου και Πρόεδρος της ΠΕ∆ ∆υτικής Ελλάδας κ. Παύλος Μοσχολιός µε αφορµή το εικοσιτετράωρο κλείσιµο των δηµοτικών υπηρεσιών µε εξαίρεση τις κοινωνικοπρονοιακές δοµές, σήµερα, ∆ευτέρα 8 Ιουλίου, µετά από οµόφωνη απόφαση τις ΚΕ∆Ε έκανε την εξής δήλωση: «Οι ∆ήµοι της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας, υλοποιώντας την οµόφωνη απόφαση του ∆.Σ. της Κεντρικής Ένωσης ∆ήµων κλείνουν σήµερα (∆ευτέρα 8-7-2013) τις ∆ηµοτικές Υπηρεσίες, (µε εξαίρεση τις κοινωνικοπρονοιακές δοµές),λόγω της συνεχούς υποβάθµισης της Αυτοδιοίκησης και των προβληµάτων που συσσωρεύονται στους ∆ήµους της χώρας. Η απόφαση αυτή, αποτελεί µονόδροµο για την προστασία του θεσµού, τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την προάσπιση των εργαζοµένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις για διαθεσιµότητα δηµοτικών υπαλλήλων είναι αιφνιδιαστικές, πρόχειρες, εχθρικές προς την Αυτοδιοίκηση και αµφίβολης αποτελεσµατικότητας. Η Αυτοδιοίκηση έχει συγκεκριµένη πρόταση για την κινητικότητα των υπαλλήλων της, προκειµένου να αντιµετωπιστούν οι λειτουργικές ανάγκες των δήµων µε ορθολογικό τρόπο. ∆ιαδηλώνουµε την πλήρη αντίθεσή µας σε κάθε απόφαση που αφαιρεί αρµοδιότητες από την Αυτοδιοίκηση, πολύ δε περισσότερο όταν αυτές έχουν άµεση σχέση µε την καθηµερινή εξυπηρέτηση των κατοίκων και την εύρυθµη λειτουργία των τοπικών κοινωνιών. Προασπίζουµε το άρθρο 102 του Συντάγµατος, περί διοικητικής και οικονοµικής αυτοτέλειας των Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Κολύµπι: Μην γίνει µικρός εφιάλτης!

YΓΕΙΑ

K

αλό θα ήταν όµως, ό,τι κάνουµε να το κάνουµε µε πλήρη επίγνωση, ώστε να προλαµβάνουµε τα ατυχήµατα που µπορεί να µετατρέψουν µ ια χαρούµενη ηλιόλουστη µέρα σε µικρό εφιάλτη... Η αλήθεια είναι πως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγµατα, αλλά ας πάψουµε να αντιµετωπίζουµε τα πάντα µε αφέλεια και ελαφρότητα.Η άγνοια είναι κακός σύµβουλος, ακόµη περισσότερο όµως η άγνοια των κινδύνων που κρύβει η έλλειψη προετοιµασίας και γνώσης για ένα µπάνιο στη θάλασσα. Χρειάζεται λοιπόν να γνωρίζουµε ως ενήλικες πρώτα για τον εαυτό τους, επειδή κι εµείς αντιµετωπίζουµε κινδύνους, και έπειτα για τα παιδιά µας µερικούς βασικούς κανόνες.

Οδηγίες εκπαίδευσης - κίνδυνοι Οι γονείς που καταφεύγουν στην παραλία µε τα παιδιά τους, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως αν αυτά δεν έχουν µάθει να κολυµπούν. Θα πρέπει, λοιπόν, να τα εκπαιδεύσουν αργά, µεθοδικά, χωρίς άγχος, ώστε η επαφή τους µε το νερό να µην κρύβει εκπλήξεις!Πρώτα ας τα µάθουν να χρησιµοποιούν µάσκα και γυαλιά και να βουτάνε το κεφάλι τους, στα ρηχά, µέσα στο νερό. Ας τους δείξουν πώς να αναπνέουν ή πώς να κρατάνε την αναπνοή τους αρχικά στην επιφάνεια και όχι απευθείας µέσα στο νερό. Σκοπός είναι να µάθουν να κρατάνε την αναπνοή τους.Επειδή τα παιδιά ανταγωνίζονται µεταξύ τους κάνοντας µακροβούτια ή επειδή βουτάνε το κεφάλι τους µέσα στο νερό και µετράνε το κράτηµα της αναπνοής τους, θα πρέπει να έχουν ενη-

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει ταυτιστεί, όπως είναι φυσικό, µε τις παραλίες και το κολύµπι, την ανεµελιά και τη διασκέδαση.

καθαρίζεται από µόνο του, στέλνοντας το κερί προς τα έξω. Αν επιµένετε για λόγους καθαριότητας, καλό θα ήταν να µην χρησιµοποιήσετε τις λεπτές και αιχµηρές µπατονέτες, επειδή προκαλούν µικροτραυµατισµούς στον έξω ακουστικό πόρο και πιθανώς στον τυµπανικό υµένα, γεγονός αρκετά σοβαρό. Προτιµήστε τις πολύ χοντρές µπατονέτες που προορίζονται για τα µωρά.

Κρύωµα, «µπούκωµα» και καταδύσεις

µερωθεί για τους κινδύνους, πρώτοι απ’ όλους οι γονείς.Υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που λιποθύµησαν στο νερό, επειδή κράτησαν την αναπνοή τους πέρα από κάποια όρια. Άρα, τι πρέπει να κάνουν οι γονείς; Να τα αφήνουν ελεύθερα να κάνουν ό,τι θέλουν ή να τους απαγορεύουν να κολυµπούν χωρίς επίβλεψη; Χωρίς να µεταδίδουν υστερία και αδικαιολόγητο φόβο, καλό θα ήταν, αν τα παιδιά τους είναι σε µικρή ηλικία, να τα αφήνουν στα ρηχά και να τα προσέχουν διακριτικά. Αν είναι λίγο µεγαλύτερα θα πρέπει να τους απαγορεύουν κατηγορηµατικά να κάνουν µακροβούτια, ιδίως σε νερά που δεν γνωρίζουν. Χωρίς προεργασία οι καταδύσεις είναι επικίνδυνες. Μπορεί να ζαλιστούν, να πιουν νερό, να χτυπήσουν κάπου το κεφάλι τους ή τη σπονδυλική τους στήλη και τον αυχένα. Εάν συµβεί ατύχηµα στη θάλασσα, πρέπει επειγόντως να τα δει κάποιος ειδικός ή να µεταφερθούν, στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, στο νοσοκοµείο.

Υγρασία και µπατονέτες Όµως, όταν είστε στη θάλασσα µε τα παιδιά σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε κάτι ακόµη. Μετά το µπάνιο κι εφ’ όσον αυτά έχουν, όπως είναι λογικό, βουτήξει το κεφάλι τους µέσα στο νερό, είναι απολύτως απαραίτητο να στεγνώσουν καλά τα αυτάκια τους µε µια πετσέτα και να τα προστατέψουν στην περίπτωση που δεν έχει νηνεµία. Αν φυσάει, ο αέρας ενδέχεται να δηµιουργήσει ψύξη και να φέρει πόνο στο αυτί. Θα ήταν ακόµη καλύτερο, όταν επανέλθετε στο σπίτι σας, να στεγνώσετε τελείως το κεφάλι και τα µαλλιά των παιδιών µε πιστολάκι. Η πολλή υγρασία που µένει έπειτα τα καλοκαιρινά µπάνια και τα συχνά ντους ευνοεί την ανάπτυξη εξωτερικής ωτίτιδας µικροβίων ή και µυκήτων, γι’ αυτό οι ίδιες προφυλάξεις συνιστώνται και στους ενήλικες. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι στη χρήση µπατονέτας. Να την αποφύγετε, αφού έτσι κι αλλιώς το αυτί

Στη θάλασσα µπορεί να κάνει µπάνιο κάποιος που έχει ελαφρύ κρύωµα ή µπούκωµα χωρίς κανένα πρόβληµα. Καταδύσεις, βέβαια, θα είναι πιο δύσκολο να επιχειρήσει, επειδή όσο πιο βαθιά κατεβαίνει κάποιος, τόσο περισσότερο αυξάνεται η πίεση κι αν είναι µπουκωµένος από πριν, θα έχει προβλήµατα. Το πιο πιθανόν είναι να πονάει το αυτί του. Το καλοκαίρι θέλουν προσοχή και οι βουτιές, κυρίως βέβαια οι καταδύσεις. Αυτός που τις κάνει, πρέπει να έχει ελεύθερη αναπνοή, πρέπει να κάνει καλή εξίσωση -το διάφραγµα και η µύτη µας επικοινωνεί µε το αυτί µέσω της ευσταχιανής σάλπιγγας, µιας πολύ λεπτής σάλπιγγας που βρίσκεται στο πίσω µέρος της µύτης. Οι άνθρωποι που έχουν σοβαρά προβλήµατα, όπως µπουκώµατα, κόγχες διογκούµενες και στραβό διάφραγµα, καλό είναι να τα έχουν φροντίσει πριν κάνουν καταδύσεις. Εάν υπάρχουν αυτά τα προβλήµατα και το αυτί δεν εξισώσει καλά, τότε θα νιώσουν πόνο, στα ένα µε δύο µέτρα. Τότε θα πρέπει να σταµατήσουν την κατάδυση άµεσα, αφού υπάρχει κίνδυνος για διάτρηση τυµπάνου. ΄Οποιος ξέρει πως έχει προβλήµατα µε τη µύτη του, ας βάλει λίγες αποσυµφορητικές σταγόνες (αποσυµφορητικό σπρέι) και αφού αυτή ανοίξει καλά, ας επιχειρήσει να κάνει κατάδυση. Αν αυτό το πρόβληµα τον απασχολεί γενικώς, οφείλει να το αντιµετωπίσει, έστω κάποια άλλη στιγµή. Θα πρέπει να καταφύγει σε ειδικόχειρουργό ΩΡΛ, για να διορθώσει ό,τι εµποδίζει την αναπνοή του.


ΠΑΤΡΙΣ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Κέρδη 2,08% στο Χρηµατιστήριο µε το βλέµµα στο Eurogroup Με σηµαντικά κέρδη έκλεισε η χρηµατιστηριακή αγορά στην πρώτη συνεδρίαση της εβδοµάδας, µε τους επενδυτές να προεξοφλούν θετικές εξελίξεις για την Ελλάδα στο Eurogroup. Όµως, για µία ακόµη συνεδρίαση, ο τζίρος παρέµεινε σε χαµηλά επίπεδα. Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρέθηκε η µετοχή της Εθνικής (+15,91%). O Γενικός ∆είκτης Τιµών έκλεισε στις 858,40 µονάδες σηµειώνοντας κέρδη σε ποσοστό 2,08%. Η επιτυχής ολοκλήρωση των διαπραγµατεύσεων µε την τρόικα συµβάλει στην σταθεροποίηση της αγοράς, ωστόσο, χρειάζεται κάποιος καταλύτης για να διατηρηθεί η ανοδική αντίδραση της αγοράς, επισηµαίνουν χρηµατιστηριακοί αναλυτές. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ο τραπεζικός κλάδος εν αναµονή εξελίξεων στο θέµα της εξαγοράς του νέου Ταχυδροµικού Ταµιευτηρίου, η οποία θα οδηγήσει σε νέες ανακατατάξεις τον τραπεζικό κλάδο, και για το οποίο ενδιαφέρονται η Εθνική, η Alpha Bank, η Eurobank, ενώ πληροφορίες θέλουν και την Πειραιώς να εκδηλώνει ενδιαφέρον. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 31,71 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σηµείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,36%, ενώ ο δείκτης της µεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,64%. Από τις µετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη µεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι µετοχές της Εθνικής (+15,91%), της Τέρνα Ενεργειακή (+5,59%), της MIG (+5,05%), της Alpha Bank (+3,29%) και των ΕΛΠΕ (+3,18%). Αντιθέτως τη µεγαλύτερη πτώση σηµείωσαν οι µετοχές της Ιντραλότ (-1,94%), της ΕΥ∆ΑΠ (-1,80%), της Frigoglass (-1,58%) και της Τιτάν (-1,12%). Από τους επιµέρους δείκτες τη µεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τραπεζών (+7,20%), των Χρηµατοοικονοµικών Υπηρεσιών (+3,41%) και του Πετρελαίου (+2,96%). Αντιθέτως τις µεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες της Υγείας (-1,17%), της Τεχνολογίας (-0,68%) και των Ταξιδιών (-0,44%). Ανοδικά κινήθηκαν 73 µετοχές, 48 πτωτικά και 27 παρέµειναν σταθερές. Τη µεγαλύτερη άνοδο σηµείωσαν οι µετοχές: Τηλέτυπος +19,88%, Περσεύς +19,63%, SATO+19,05% και ∆ούρος +18,79%. Τη µεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι µετοχές:Eurobank-29,90%, Γενική-20,00% , ΝΕΛ -18,18% και Βαρβαρέσος -18,18%.

Ο Ι Κ Ο Ν Ο Μ Ι Α 23

Πάνω από 300 ώριµα επενδυτικά σχέδια… Στο χαρτοφυλάκιο του Invest in Greece όπως γνωστοποίησε χθες ο µάνατζερ Προώθησης Επενδύσεων του φορέα Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Χ

αρτοφυλάκιο 300 «ώριµων» ιδιωτικών επενδυτικών σχεδίων, που αναζητούν ξένους επενδυτές, έχει σχηµατίσει την τελευταία διετία-τριετία ο οργανισµός Invest in Greece, όπως γνωστοποίησε χθες , από τη Θεσσαλονίκη, ο µάνατζερ Προώθησης Επενδύσεων του φορέα, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Μάλιστα, η όρεξη των υποψήφιων ξένων επενδυτών έχει ανοίξει , δεδοµένου ότι, όπως είπε, το κλίµα για την Ελλάδα είναι πλέον πολύ πιο θετικό, σε σχέση µε ενάµιση χρόνο πριν, και οι αγορές δεν µιλούν πλέον για το Grexit (έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ), αλλά για το Grecovery (ανάκαµψη της ελληνικής οικονοµίας). Μιλώντας από το βήµα του επιχειρηµατικού φόρουµ της Παγκόσµιας ∆ιακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισµού (Πα∆ΕΕ), που διοργανώνει σήµερα και την Τρίτη η ∆ΕΘ-Helexpo, ο κ. Αγγελόπουλος επισήµανε ακόµη ότι το φάσµα των εν λόγω 300 επενδυτικών σχεδίων είναι ευρύ, αφού ξεκινούν από projects µικροµεσαίων επιχειρήσεων, προϋπολογισµού 2-3 εκατ. ευρώ και φτάνουν µέχρι τις επενδύσεις εισηγµένων, που ξεπερνούν τα 100-200 εκατ. ευρώ. Σύµφωνα µε τον κ. Αγγελόπουλο, τα επενδυτικά σχέδια έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον επενδυτών τόσο από «παραδοσιακές» αγορές -όπως οι ΗΠΑ ή εκείνες της υπόλοιπης Ευρώπης- όσο και από τις

µακρινές της Ασίας. «Tα projects αυτά είναι υλοποιήσιµα, κάποια από αυτά είναι, όπως θα λέγαµε, µε το κλειδί στο χέρι», σηµείωσε ο κ. Αγγελόπουλος.

Σε ποιους κλάδους επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Πρόσθεσε ότι τα επενδυτικά σχέδια, που κατά κύριο λόγο προσελκύουν το ενδιαφέρον των ξένων κεφαλαίων (σ.σ. που καλούνται είτε να εισέλθουν στο µετοχικό κεφάλαιο των ελληνικών επιχειρήσεων είτε να συγκροτήσουν κοινοπρακτικά σχήµατα µε αυτές είτε να εισφέρουν γενικότερα «ζεστό χρήµα»), είναι αυτά των κλάδων του τουρισµού και της διαχείρισης ακινήτων, των τροφίµωνποτών και ορισµένων µεταποιητικών επιχειρήσεων µε ση-

Επανέρχεται από φέτος ο φόρος πολυτελείας σε ΙΧ, σκάφη και πισίνες Επανέρχεται από εφέτος τελικά και όχι από το 2014 όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης σε αυτοκίνητα άνω των 1.929 κυβικών, πισίνες και αεροσκάφη, ενώ αναζητείται φόρµουλα για τα σκάφη αναψυχής. Σύµφωνα µε την «Ηµερησία», ο φόρος αποσυνδέθηκε από την πιθανή µείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και έτσι θα εφαρµοστεί από το τρέχον έτος. Ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης επιβάλλεται στα ΙΧ µε κινητήρες από 1.929 κυβικά εκατοστά και άνω. Για τα αυτοκίνητα από 1.929 έως 2.500 κυβικά ο φόρος ανέρχεται στο 5% της αντικειµενικής δαπάνης (τεκµήριο διαβίωσης). Για τα αυτοκίνητα από 2.501 κυβικά και άνω ο φόρος θα υπολογίζεται µε συν-

τελεστή 10% επί του τεκµηρίου διαβίωσης. Ο νέος φόρος αφορά περίπου 100.000 ιδιοκτήτες. Ο νέος φόρος ξεκινά από τα 418 ευρώ για αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών που δεν έχουν κλείσει πέντε χρόνια από την ηµέρα ταξινόµησης, και για 2.500 κυβικά ανέρχεται στα 665 ευρώ. Στις πισίνες, ο φόρος θα επιβάλλεται µε συντελεστή 10% επί του ποσού του τεκµηρίου διαβίωσης. Σε πισίνα 30 τετραγωνικών µέτρων ο φόρος είναι 960 ευρώ

µαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Στη λίστα των 300 περιλαµβάνονται ακόµη projects τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ανανεώσιµων πηγών ενέργειας, περιβαλλοντικής διαχείρισης και των λεγόµενων «επιστηµών της ζωής». «Το 2013 θα είναι χρονιά ορόσηµο. Η Ελλάδα δεν έχασε τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήµατα µέσα στην κρίση και υπάρχουν επενδυτικές ευκαιρίες σε όλους τους κλάδους µετά και τις µεταρρυθµίσεις που έχουν γίνει. Θεωρώ ότι η Ελλάδα µπορεί να παίξει τον ρόλο της εισόδου για τους Ασιάτες, που ενδιαφέρονται να έρθουν στις αγορές της ευρωζώνης. Τώρα είναι η στιγµή για κάποιον να εξερευνήσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Αγγελόπουλος.

Αύξηση 3,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Αύξηση 3,3% σηµείωσαν οι συνολικές πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιούνιο εφέτος (στα επιβατηγά σηµειώθηκε αύξηση επίσης 3,3%) σε ετήσια βάση, καθώς, σύµφωνα µε την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), τον συγκεκριµένο µήνα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 7.160 αυτοκίνητα (καινούρια ή µεταχειρισµένα εξωτερικού). Μείωση 44,3% είχε παρουσιαστεί τoν Ιούνιο του 2012 σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2011 (στα επιβατηγά, η µείωση είχε ανέλθει σε 45,2%). Το διάστηµα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 40.682 αυτοκίνητα (καινούρια ή µεταχειρισµένα εξωτερικού), παρουσιάζοντας µείωση 5,4% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (στα επιβατηγά καταγράφεται µείωση 6,9%). Μείωση 40,3% είχε παρουσιαστεί το α΄ εξάµηνο 2012 σε τον χρόνο και σε πισίνα 50 τ.µ. σχέση µε το αντίστοιχο του 2011 (στα επιβατηγά, η µείωση ήταν 1.600 ευρώ. Στα αεροσκάφη, 41,2%). Επίσης, η κυκλοφορία νέων µοτοσικλετών (άνω των 50 cc) ελικόπτερα και ανεµόπτερα ο ανήλθε σε 3.612 τον Iούνιο 2013, έναντι 3.897 τον αντίστοιχο µήνα του φόρος πολυτελείας υπολογί2012, παρουσιάζοντας µείωση 7,3%. Μείωση 35,6% είχε παρουσιαστεί ζεται µε συντελεστή 10% επί τον Ιούνιο 2012 σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2011. Το διάτου ποσού του τεκµηρίου στηµα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2013 πωλήθηκαν 16.000 νέες µοτοσικλέτες, διαβίωσης. έναντι 17.166 το 2012, παρουσιάζοντας µείωση 6,8%. Μείωση 32,6% είχε καταγραφεί το α΄ εξάµηνο 2012, σε σχέση µε το αντίστοιχο του 2011.


SITE

E-MAIL

Αιτία πολέµου

Τελεσίδικη η απόφαση για τη διαθεσιµότητα

Τα µέλη του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν για σήµερα νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη

Αθήνα Την τελεσίδικη απόφαση της κυβέρνησης, έπειτα από την συµφωνία µε την τρόικα, για την διαθεσιµότητα των δηµοτικών αστυνοµικών και των σχολικών φυλάκων µετέφεραν στην ΠΟΕΟΤΑ οι υπουργοί Εσωτερικών Γ.Μιχελάκης και ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης Κ.Μητσοτάκης. Αιτία πολέµου χαρακτήρισε την απόφαση ο Θέµης Μπαλασόπουλος. Τα µέλη του προεδρείου της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισαν για σήµερα νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη. Από την απεργία εξαιρούνται και πάλι οι υπηρεσίες πρόνοιας των δήµων. Το βράδυ της Τρίτης θα συνεδριάσει εκ νέου η εκτελεστική

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΑΣ

επιτροπή της Οµοσπονδίας για να εκτιµήσει τα δεδοµένα, που θα προκύψουν στην αυριανή µέρα. Σε εικοσιτετράωρη απεργία κατεβαίνουν σήµερα και οι δηµοτικοί αστυνοµικοί, µετά από απόφαση του σωµατείου τους που συνεδρίασε σήµερα το απόγευµα. Σύµφωνα µε την ίδια απόφαση, αύριο θα συγκληθεί νέα γενική συνέλευση του σωµατείου ώστε να αποφασιστεί η στάση που θα τηρήσουν στη συνέχεια. ∆εκάδες εργαζόµενοι στους ΟΤΑ παραµένουν συγκεντρωµένοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, όπου έγινε η συνάντηση. Φορτισµένοι συγκινησιακά, οι συγκεντρωµένοι εκφράζουν διαµαρτυρίες για το αβέβαιο εργασιακό τους µέλλον. Όπως δήλωσε ο πρό-

ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ

Χωρίς αποτέλεσµα οι έρευνες για τον εντοπισµό των δραπετών

εδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ µετά τη λήξη της συνάντησης, θα φύγουν άµεσα στα τέλη Ιουλίου οι 2.200 σχολικοί φύλακες και στα τέλη Σεπτεµβρίου θα βγουν σε διαθεσιµότητα οι 3.500-3.600 δηµοτικοί αστυνόµοι. Η ∆ηµοτική Αστυνοµία θα καταργηθεί ως υπηρεσία, το 5%-10% από τους δηµοτικούς αστυνόµους θα παραµείνουν στους δήµους, προκειµένου να απορροφηθούν σε άλλες θέσεις και η πλειονότητα των υπολοίπων θα απορροφηθεί από το υπουργείο ∆ηµόσιας Τάξης. Όπως είπε ο κ. Μπαλασόπουλος «η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα αποτελέσει τη βασική δεξαµενή για διαθεσιµότητα και απολύσεις. Αυτό που αποµένει είναι να αντιµετωπίσουµε τη νέα κατά-

σταση. Γι’ αυτό θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή προκειµένου να αποφασίσει για κλιµάκωση των κινητοποιήσεων». Ερωτώµενος για το χθεσινοβραδινό περιστατικό µε τον κ. Καµίνη, ο κ. Μπαλασόπουλος απάντησε: «Από το ∆ήµο Αθηναίων θα φύγει µεγάλος αριθµός εργαζοµένων. Μακάρι αυτή τη στιγµή ο κ. Καµίνης να ασχολιόταν µε τα σοβαρά. Αλλά επιλέγει να ρίξει την µπάλα στην εξέδρα». «∆εν µπορούµε να µείνουµε απαθείς», σηµείωσε ο πρόεδρος του Σωµατείου Εργαζοµένων στο ∆ήµο Αθηναίων Β. Πολυµερόπουλος. «Αυτή τη στιγµή βγαίνουν 6.000 άτοµα σε διαθεσιµότητα, ενώ θα υπάρξει και επόµενο κύµα µετά από στοχευµένες παρεµβάσεις για διαθε-

σιµότητα και απολύσεις». Ο κ. Πολυµερόπουλος άσκησε κριτική και στην ΚΕ∆Ε σηµειώνοντας ότι «δεν υπάρχει καµία ουσιαστική αντίδραση από την πλευρά της ΚΕ∆Ε. Λένε ότι θα συνεχισθεί αύριο η διαπραγµάτευση. Αλλά γιατί ακριβώς διαπραγµατεύονται; Θα αντιδράσουµε. ∆εν µπορεί η αξιοπρέπειά µας να καταρρακώνεται κι εµείς να παραµένουµε απαθείς». Στην συνάντηση µε τους κ.κ. Μιχελάκη και Μητσοτάκη, η κυβέρνηση µετέφερε στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ότι δεν µπορεί να αλλάξει τίποτα σε όσα συµφωνήθηκαν µε την τρόικα. Το σχετικό νοµοσχέδιο θα είναι έτοιµο µέσα στο επόµενο διάστηµα, ή σε κάθε περίπτωση µέχρι τα τέλη Σεπτεµβρίου.

Ιωάννινα Πάνω από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα όρη του Σουλίου, όπου διεξάγεται για τρίτη µέρα η µεγάλη αστυνοµική επιχείρηση για τον εντοπισµό των Αλβανών δραπετών, πέταξε µε ελικόπτερο χθες το µεσηµέρι, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, προκειµένου να έχει εικόνα του ανάγλυφου της περιοχής. Αµέσως µετά πραγµατοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Θεσπρωτίας, για να εκτιµηθεί η κατάσταση και ο επιχειρησιακός σχεδιασµός. Σύµφωνα µε αστυνοµικές πηγές, όλες οι δυνάµεις της ΕΛΑΣ, οι οποίες ενισχύθηκαν µε καταδροµείς του στρατού, βρίσκονται κατά µήκος του Καλαµά, των συνόρων, ενώ υπάρχει και µια τρίτη ζώνη στα χωριά του Κάτω Ζάλογγου. Ωστόσο, µέχρι στιγµής οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσµα, καθώς δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος των δραπετών.

∆ΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ

Ανησυχία εκφράζει για την συνεχιζόµενη κράτηση του Κ.Σακκά

Eurogroup

• Τι αποφασίστηκε στις Βρυξέλλες

Την έγκριση δόσης 6,8 δισ . ευρώ προς την Ελλάδα αποφάσισε το Eurogr oup που ολοκληρώθηκε στις 20:30 τη ∆ευτέρα ώρα Ελλάδας. Η δόση θα καταβληθεί τµηµατικά. Με µόλις 2,5 δισ. ευρώ τον Ιούλιο θα ξεκινήσει η τµη µατική -όπως όλα έδειχναν- καταβολή της επόµεν ης δόσης προς την Ελλάδα, σύµφωνα µε την από φαση του Eurogroup που βάσει πληροφοριών κατέλη ξε στην πολυαναµενόµενη «πολιτική συµφωνία» για την έγκριση της επόµενης δόσης, ύψους 8,1 δισ . ευρώ. Η επόµενη δόση θα είναι ακόµη µικρότε ρη, 500 εκατοµµύρια ευρώ, και θα καταβληθεί τον Οκτώβριο. Στο µεταξύ όµως, τον Αύγουστο, σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, θα εκταµιεύσ ει τα 1,8 δισ. που του αναλογούν το ∆ΝΤ. Σύµ φωνα µε πληροφορίες έγινε προσπάθεια από την ελλ ηνική πλευρά για να εγκριθεί στο Eurogroup εµπ ροσθοβαρής καταβολή επιπλέον δόσης, ύψους 1,8 δισ. ευρώ, από το τέλος του προγράµµατος. Ωσ τόσο, το αίτηµα δεν φαίνεται να έγινε δεκτό από τη Γερµανία. Στα προαπαιτούµενα θα περιλαµβάνονται σύµφωνα µε αρµόδιες πηγ ές η εξόφληση χρεών του ∆ηµοσίου προς την ΕΥ ∆ΑΠ και την ΕΥΑΘ καθώς επίσης και προς τον Ο∆ΙΕ, ώστε να µην υπάρξει πρόβληµα στη δια δικασία της αποκρατικοποίησης. Στα προαπαιτούµενα µπα ίνει σύµφωνα µε πληροφορίες και το άνοιγµα του επαγγέλµατος του δικηγόρου .

Αλλάζει ο τρόπος υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ

Αθήνα Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ µε βάση το νέο σύστηµα που έχει τεθεί σε εφαρµογή δίνει µε εγκύκλιο του ο γενικός γραµµατέας ∆ηµοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Σύµφωνα µε την εγκύκλιο η χρεωστική περιοδική δήλωση µπορεί να υποβληθεί και να γίνει αποδεκτή εάν καταβληθεί ποσό τουλάχιστον δέκα ευρώ, για τις εµπρόθεσµες περιοδικές δηλώσεις που υποβάλλονται από 1.6. 2013 και τις εκπρόθεσµες περιοδικές δηλώσεις που υποβάλλονται από 1.7.2013. H καταληκτική προθεσµία για την υποβολή των χρεωστικών δηλώσεων είναι η 20η ηµέρα που ακολουθεί τη φορολογική περίοδο και όχι η 26η που ήταν σε ισχύ έως σήµερα. Στην περίπτωση εµπρόθεσµης δήλωσης, το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση ισούται µε το πενήντα τοις εκατό (50%) του χρεωστικού υπολοίπου αφού αφαιρεθεί το ποσό που καταβλήθηκε µε την υποβολή της δήλωσης και αυτή καταβάλλεται έως και την τελευταία εργάσιµη ηµέρα για τις δηµόσιες υπηρεσίες του µήνα υποβολής της δήλωσης. Η δεύτερη δόση ισούται µε το υπόλοιπο πενήντα τοις εκατό (50%) του χρεωστικού υπολοίπου, προσαυξηµένο κατά δύο τοις εκατό και καταβάλλεται έως και την τελευταία εργάσιµη ηµέρα για τις δηµόσιες υπηρεσίες του επόµενου µήνα από αυτόν που υποβλήθηκε η δήλωση. Τα ποσά των δόσεων που δεν καταβάλλονται καθίστανται ληξιπρόθεσµα την τελευταία εργάσιµη για τις δηµόσιες υπηρεσίες ηµέρα του µήνα κατά τον οποίο είναι πληρωτέα εκάστη δόση. Σηµει-

ώνεται ότι εφόσον µε την υποβολή της δήλωσης καταβάλλεται ποσό που καλύπτει ή υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του χρεωστικού υπολοίπου δεν υπάρχει υποχρέωση καταβολής ποσού στο τέλος του µήνα υποβολής της δήλωσης και το υπόλοιπο οφειλόµενο ποσό καταβάλλεται στο τέλος του επόµενου µήνα από αυτόν που υποβλήθηκε η δήλωση προσαυξηµένο κατά δύο τοις εκατό (2%). Το σύνολο του οφειλόµενου φόρου βεβαιώνεται µαζί µε την προσαύξηση του 2% επί της δεύτερης δόσης µε την υποβολή της δήλωσης καθώς και ότι εξακολουθεί να υπάρχει υποχρέωση καταβολής της προσαύξησης που υπολογίζεται για το οφειλόµενο ποσό της δεύτερης δόσης (στο τέλος του επόµενου µήνα από αυτόν που υποβάλλεται η δήλωση), ανεξάρτητα εάν το ποσό ή µέρος αυτού καταβληθεί έως το τέλος του µήνα υποβολής της δήλωσης. Η υποβολή της χρεωστικής δήλωσης µέσω του ειδικού δικτύου ΤΑΧΙSnet οριστικοποιείται (γίνεται αποδεκτή) κατά το χρόνο που καταβάλλεται το ποσό που αναγράφεται στην ταυτότητα πληρωµής. Μέχρι τον ανωτέρω χρόνο η δήλωση µπορεί να διαγραφεί και να υποβληθεί εκ νέου. Μετά το χρόνο αυτό οποιαδήποτε διόρθωση γίνεται µε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης. Η πιστωτική ή µηδενική δήλωση οριστικοποιείται κατά το χρόνο υποβολής της στο ειδικό δίκτυο TAXISnet. Στην περίπτωση που το ποσό του οφειλόµενου φόρου δεν υπερβαίνει το ποσό των εκατό ευρώ, το υπόλοιπο του µη καταβληθέντος µε τη δήλωση φόρου καταβάλλεται έως την τελευταία εργάσιµη για τις δηµόσιες υπηρεσίες ηµέρα του µήνα υποβολής της δήλωσης.

Με βάση το νέο σύστηµα που έχει τεθεί σε εφαρµογή

Στην Ηλεία

ΚΑΙΡOΣ

Τµηµατικά δόση 6,8 δισ. ευρώ

Αθήνα Ανησυχία για την συνέχιση της προσωρινής κράτησης του Κώστα Σακκά, ο οποίος κατηγορείται, µεταξύ άλλων, για «συγκρότηση τροµοκρατικής οργάνωσης», εξέφρασε η ∆ιεθνής Αµνηστία. «Το Άρθρο 5 (1) της Ευρωπαϊκής Σύµβασης για τα Ανθρώπινα ∆ικαιώµατα διευκρινίζει ότι κανείς/καµία δεν πρέπει να στερείται παράνοµα την ελευθερία του/της. Για τη συµµόρφωση µε την προϋπόθεση της νοµιµότητας, η στέρηση της ελευθερίας πρέπει, µεταξύ άλλων, να γίνεται ‘σύµφωνα µε διαδικασία που προβλέπεται από το νόµο’, η οποία περιλαµβάνει τους ουσιαστικούς και δικονοµικούς κανόνες του εθνικού δικαίου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ∆ιεθνής Αµνηστία.

62% 6 2%

03:00 0 3:00

22 2 2° °C C

09:00 0 9:00

24 2 4° °C C

15:00 1 5:00

35 3 5° °C C

2& &'( '( ) 9 Km/h Km/h

47% 4 7%

!"#$% !"#$% 9/7 9 /7

24% 2 4%

2& &'( '( B

*)+),-. * )+),-.

9 Km/h Km/h

*)+),-. * )+),-.

5& &'( '( /0 / 0

*)+),-. * )+),-.

35 3 5 Km/h Km / h 55 5 5 Km/h Km / h

!1$2"$% ! 1$2"$% 10/7 1 0/7

37% 3 7%

21:00 2 1:00

29 2 9° °C C

03:00 0 3:00

22 2 2° °C C

09:00 0 9:00

23 2 3° °C C

4& &'( '( B 24 2 4 Km/h Km / h

52% 5 2%

49% 4 9%

2& &'( '( )

*)+),-. * )+),-.

9 Km/h Km/h

*)+),-. * )+),-.

2& &'( '( BA B A

*)+),-. * )+),-.

9 Km/h Km/h

15:00 1 5:00

27% 2 7% 34 3 4° °C C

4& &'( '( 0 24 2 4 Km/h Km / h

*)+),-. * )+),-.

«ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ» Αποζηµίωση 250.000 ευρώ στην Κ. Κούνεβα για την επίθεση µε βιτριόλι Αθήνα Εργατικό ατύχηµα χαρακτηρίστηκε η επίθεση µε βιτριόλι που δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα στις 22 ∆εκεµβρίου του 2008 από αγνώστους, σύµφωνα µε πρωτόδικη απόφαση του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Πειραιά την Τρίτη 18/06/2013. Το δικαστήριο επιδίκασε αποζηµίωση 250.000 ευρώ στην παθούσα από την εταιρεία «Οικοµέτ», από τα οποία µέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, µπορεί να εισπράξει µόνο τα 80.000 ευρώ. Η δίκη για το συγκεκριµένο θέµα έγινε 05/02/2013 και αναµένεται να συνεχιστεί στο εφετείο.

PATRISNEWS11111  
PATRISNEWS11111  
Advertisement