Page 1

Στηρίζοντας την αγορά του Νοµού Ηλείας ενισχύουµε την τοπική οικονοµία ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Γ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ

∆ίνουν «µάχη» για τη ζωή τους

«Ανάσα» για ανέργους

Σελίδα 10

Σελίδα 4

Η Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 www.patrisnews.gr Aριθµός φύλλου 38367 ΕΥΡΩ 0,80 €/ Τιµή Αθήνας 1€

∆ιαδοχικές ληστείες στα ΕΛΤΑ και τη ∆ΕΗ στον Πύργο προκάλεσαν τρόµο σε υπαλλήλους και πολίτες

«ΧΟΡΟΣ» ΛΗΣΤΩΝ

ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΕΙΑ

280.000 ΕΥΡΩ!!

Με καλάσνικοφ και καλυµµένα τα πρόσωπά τους οι θρασύτατοι δράστες ενήργησαν αστραπιαία...

∆ε δίστασαν να πυροβολήσουν στη ∆ΕΗ – Η οµάδα «∆ΙΑΣ» έφθασε στα ΕΛΤΑ σε 10 δευτερόλεπτα

Σελίδες 6-7

Κάθε µήνα

8


2

Σχόλια

Του πήρε την πιατέλα µε τα ψάρια!

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

[

]

Παραµένουν αµετανόητοι Όσοι υλοποιούν το πρόγραµµα ανακύκλωσης έχουν αντιληφθεί ότι επιτυγχάνουν µείωση των οικιακών απορριµµάτων, κατά 50% τουλάχιστον. Για πολλούς η ανακύκλωση έχει γίνει συνείδηση και τρόπος ζωής, ωστόσο κάποιοι παραµένουν αµετανόητοι. Με λύπη διαπιστώσαµε χθες, κατά τη διάρκεια του έργου της κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο σκουπιδότοπο της Αµαλιάδας, ότι πολλά σκουπίδια που θα έπρεπε να είχαν καταλήξει στους µπλε κάδους, δυστυχώς κατέληξαν στους πράσινους κάδους και εν συνεχεία στο σκουπιδότοπο. Η φωτογραφία µιλά από µόνη της και είναι πραγµατικά κρίµα… Μ.Κ.

Συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο Πάγκαλος πήγε µε παρέα φίλων. Ο ταβερνιάρης του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα παρήγγειλε φρέσκα ψάρια. Μετά από µισή ώρα ο σερβιτόρος χαµογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη µεγάλη πιατέλα µε τα ψάρια. Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόµων σηκώθηκε ένας, καλοντυµένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του Πάγκαλου. «Συγγνώµη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά “ναι”. «Κύριε Πάγκαλε να σας θυµίσω ότι είπατε ‘µαζί τα φάγαµε’ συνέχισε ο καλοντυµένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα. «Μην ξαναγυρνάµε στα ίδια» του είπε. «Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, µαζί τα φάγαµε και µαζί θα τα φάµε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο µε τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε…

Ζήτηση αγορών, εναλλακτικά σχέδια και αξιολόγηση

Γ.Ρ

Σταθερά δίπλα στους πολίτες Χωρίς να αλλάξει ρυθµούς κινείται στο νοµό ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος. Το Σαββατοκύριακο είχε συνάντηση στην περιοχή του κάµπου µε παραγωγούς καρπουζιού καθώς και µε προέδρους Συνεταιρισµών. Ο ίδιος δηλώνει σχετικά µε το κλίµα των ηµερών, ότι ο Βουλευτής πρέπει να είναι παρών όχι µόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Οσο για τους αγανακτισµένους, σχολιάζει ότι στην Ολυµπιακή Γη της Ηλείας, δεν έχει εξαφανιστεί η ευπρέπεια και η κοσµιότητα. Ελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις δεν συνιστούν τον κανόνα ούτε εκφράζουν την κοινωνία. Ο ίδιος επιθυµεί τη διατύπωση στόχων και προτάσεων εκ µέρους των συγκεκριµένων κινήσεων και εύχεται να πάρουν τα χαρακτηριστικά κινήµατος, εγκαταλείποντας την ουδέτερη και αφασική πολιτικά εικόνα. Π.Α.

30 ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Παραλίγο να µείνουν «αµανάτι» στο Κατάκολο Παρ’ ολίγον να µείνουν «αµανάτι» στο Κατάκολο 30 καλλονές από διάφορες χώρες οι οποίες συµµετείχαν στο διαγωνισµό «miss tourismos» στην Ιθάκη. Όπως είχε προγραµµατιστεί οι 30 καλλονές θα µεταφέροντο στην Ιθάκη µε το γιοτ του δηµάρχου «ARISE» το οποίο όµως ήταν δεσµευµένο από το Σ∆ΟΕ γιατί – όπως αναφέρουν τοπικά site – δεν είχε νοµιµοποιητικά έγγραφα. Ο ∆ήµαρχος όµως, όπως αναφέρει το «Kefaloniapress» αγνόησε την απαγόρευση ήρθε στο Κατάκολο την περ. Παρασκευή το απόγευµα, παρέλαβε τις κοπέλες τις οποίες µετέφερε στην Ιθάκη και η φωτογρά-

φηση έγινε κανονικά το Σάββατο 2 Ιουλίου. Ωστόσο µόλις επέστρεψε άνδρες του Λιµενικού τον περίµεναν και τον συνέλαβαν για τον παράνοµο απόπλου, για τον οποίο του επεβλήθη πρόστιµο 10.000 ευρώ. Πάντως τα τοπικά ειδησεογραφικά µέσα καταλογίζουν κι άλλες παρανοµίες στο δήµαρχο µε αποκορύφωµα τη σύλληψή του το 1995 σε ξενοδοχείο της Αθήνας όπου περίµενε µια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του η οποία πιάστηκε στο αεροδρόµιο µε κοκαΐνη. Ζ.Μ.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 Αθανασίου του εν Άθω και Λαµπαδού οσίων Ο Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης θεωρείται ο θεµελιωτής του µοναχισµού στο Άγιο Όρος. Γεννήθηκε γύρω στο 930 µ.Χ. στην Τραπεζούντα. Οι γονείς του, οι οποίοι κατάγονταν από την Αντιόχεια, πέθαναν πολύ νωρίς, ο πατέρας του πριν γεννηθεί, ενώ η µητέρα του λίγο καιρό µετά την γέννηση του, αφού προηγουµένως του έδωσε το όνοµα Αβράµιος. Το πεντάρφανο µωρό µεγάλωσε µια µοναχή, φίλη της µητέρας του, η οποία όµως και αυτή πέθανε όταν ο Αβράµιος έγινε επτά ετών. Κοντά σε αυτή ο Άγιος γνώρισε και αγάπησε το Χριστιανισµό και το µοναχισµό. Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011 Σισώη του Μεγάλου, Φιλήµονος, Ονησίµου, Αρχίππου Σελήνη: 5 ηµ. Aν. Hλίου: 05:08 ∆ύση Hλίου: 19:51

»

Παράδοσηπαραλαβή στο ΚΕΑΤ

Αλλαγή φρουράς στο ΚΕΑΤ της 117 Π.Μ. Ανδραβίδας την ερχόµενη Παρασκευή 15 Ιουλίου. Στις 9 το πρωί στο ∆ιοικητήριο του ΚΕΑΤ ο διοικητής του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής Σµήναρχος Ανδρέας Καλαντζής, θα παραδώσει στο νέο διοικητή Σµήναρχο Γεώργιο Μητρόπουλο.

Οι ανάγκες της ζήτησης που διαµορφώνονται από την αγορά και το περιβάλλον που απευθύνεται σ’ ένα παραγωγικό σύστηµα καταστούν αναγκαία την ύπαρξη εναλλακτικών σχεδίων δυναµικότητας που θα οδηγούν στην ικανοποίηση των στρατηγικών στόχων του οργανισµού ή της επιχείρησης. Η όποια επιλογή γίνει θα πρέπει να είναι απόρροια του συνδυασµού των πλεονεκτηµάτων και των µειονεκτηµάτων που προκύπτουν από τις οικονοµίες (economies) κλίµακας και τις αντιοικονοµίες (diseconomies). Οι οικονοµίες προκύπτουν από τη µείωση του µοναδιαίου κόστους παραγωγής του προϊόντος σαν συνέπεια της κατανοµής του σταθερού κόστους παραγωγής σε µεγαλύτερο όγκο παραγωγής. Π.χ Το κόστος παραγωγής 200 φύλλων εφηµερίδας είναι 160 ευρώ συνεπάγεται ότι το ένα στοιχίζει 0,80 ευρώ. Αν µε το ίδιο ποσό επιτύχουµε την παραγωγή 250 φύλλων άµεση συνέπεια θα είναι το κόστος του ενός να πέσει στα 0,64 ευρώ. Η µείωση κατά 0,16 αποτελεί οικονοµία κλίµακας. Αντίθετα οι αντιοικονοµίες προκύπτουν από την αυξηµένη γραφειοκρατία λόγω του σύνθετου και οικονοµικά ακριβότερου συστήµατος διοίκησης (π.χ περισσότερα κατώτερα και µεσαία στελέχη), από την αύξηση του κόστους διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ( π.χ αυξηµένο κόστος µεταφοράς και διανοµής) αλλά και από την ύπαρξη απρόβλεπτων καταστάσεων όπως είναι η αλλαγή της καταναλωτικής συµπεριφοράς που έχει ως αποτέλεσµα την ανάγκη διαφοροποίησης του αρχικού προϊόντος ( Σ. ∆ηµητριάδης, Α. Μιχιώτης ∆ιοίκηση Παραγωγικών Συστηµάτων). Η αξιολόγηση και η κατάταξη των εναλλακτικών σχεδίων δυναµικότητας γίνεται ανάλογα µε την αξία τους ως προς την αποτελεσµατικότητα της αντιµετώπισης του προβλήµατος. Συνήθως τα κριτήρια που χρησιµοποιούνται είναι: Η καθαρή παρούσα αξία (net present value) που απορρέει από τη διαφορά µεταξύ της παρούσας αξίας των καθαρών ταµειακών ροών της επένδυσης, προεξοφληµένων στο παρόν µε το επιτόκιο και του αρχικού κεφαλαίου που απαιτείται για να πραγµατοποιηθεί η επένδυση σήµερα. Η περίοδος αποπληρωµής (pay-back—period) που είναι ο αριθµός των ετών που απαιτούνται για να ανακτηθούν τα κεφάλαια που καταβλήθηκαν για την υλοποίηση µίας επένδυσης. Ο εσωτερικός δείκτης απόδοσης (infernal rate of return) µε τον οποίο υπολογίζεται το εσωτερικό επιτόκιο, εκείνο που υπονοείται από µία σειρά καθαρών ταµειακών ροών που έχει ορισθεί ως επένδυση (∆.Μπουραντάς, Ν.Παπαλεξανδρή, Εισαγωγή στη ∆ιοίκηση επιχειρήσεων). Με βάση αυτά τα δεδοµένα διαπιστώνεται ότι η ανά µονάδα δυναµικότητας πάγια δαπάνη για την προµήθεια και εγκατάσταση ενός παραγωγικού συστήµατος είναι κατά κανόνα τόσο µικρότερη όσο µεγαλύτερη είναι η δυναµικότητα του συστήµατος. Η Ελληνική οικονοµία θα πρέπει να βασιστεί στα δεδοµένα αυτά προκειµένου η επενδυτική δράση στην οποία θα βασίσει την ανάπτυξή της να έχει άµεσα και ουσιαστικά αποτελέσµατα. Παναγιώτης Παυλόπουλος paylopoulos2004@yahoo.gr


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΨΕΙΣ

3

----

Σαν σήµερα Γεγόνoτα

1687: Ο Ισαάκ Νεύτων εκδίδει το κυριότερο έργο του, τις τρίτοµες «Μαθηµατικές Αρχές της Φυσικής Φιλοσοφίας», όπου παραθέτει τα τρία αξιώµατα της µηχανικής και το νόµο της βαρύτητας. 1811: Ο Σιµόν Μπολιβάρ κηρύσσει την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας από την Ισπανία. 1934: «Ματωµένη Πέµπτη»: Η αστυνοµία του Σαν Φρανσίσκο πυροβολεί κατά απεργών λιµενεργατών και σκοτώνει δύο.

Χρονολόγιο 5 Ιουλίου 1976

Η ύδρευσις Μανωλάδος Ενεκρίθη δι΄ αποφάσεως του υπουργείου Κοιν.Προνοίας όπως συµπεριληφθή εις το πρόγραµµα γεωτρήσεων 1962 η ανόρυξις αρτεσιανών δια την ύδρευσιν της κοινότητος Μανωλάδος.Σχετική εντολή εδόθη εις την υπηρεσίαν κρατικών γεωτρύπανων δια την εκτέλεσιν του έργου.

ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ ΣΟΒΑΡΩΣ ΚΑΤΑΠΕΣΑΣ ΑΠΟ ΙΠΠΟΝ

Συνεπεία πτώσεώς του εκ του αφηνιάσαντος ίππου του ετραυµατίσθη σοβαρώς ο Ν.Λ. ετών 55 κάτοικος του χωριού Ξενιές. Ο τραυµατισθείς διεκοµίσθη εις την εν Αµαλιάδι κλινικήν Λούκα όπου διεπιστώθη ύποπτος ρήξις του σπληνός.

Στη σηµερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. Περιφέρειας

Στο επίκεντρο ΕΣΠΑ και ΚΑΠ Στο Μεσολόγγι, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, θα συνεδριάσει σήµερα στις 11 το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. Σύµφωνα µε την ηµερήσια διάταξη την συνεδρίαση της Επιτροπής θα απασχολήσουν δύο θέµατα. Πρώτον, η πορεία των ενταγµένων στο ΕΣΠΑ έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και, δεύτερον, το ετήσιο πρόγραµµα χρηµατοδότησης της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ). Στη συνεδρίαση θα συµµετάσχουν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος και Ηλείας Χαράλαµπος Καφύρας, οι Αντιπεριφερειάρχες Υποδοµών και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονοµίας Γιώργος Αγγελόπουλος και Οικονοµικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος καθώς και η Εκτελεστική Γραµµατέας της Περιφέρειας ∆ιονυσία Μαράτου. K.A.

Ζακ Ατταλί – Πατρίκ Αρτύς: Η Ελλάδα µπορεί να σωθεί... αν θέλει ∆ύο κορυφαί οι Γάλλοι οικονοµολόγοι και χρηµατοοικονοµικοί σύµβουλοι επισηµαίνουν ότι η χ ώρα, α ν θέλει, µπορεί να σωθεί σε µία πεντα ετία και να βρει τον δρόµο της ανάπτυξης

Γ

νωστός οικονοµολόγος, συγγραφέας και τραπεζίτης για µία περίοδο, ο κ. Ζακ Ατταλί διευθύνει σήµερα µία εταιρεία συµβούλων για την χορήγηση µικροπιστώσεων στην Αφρική και σε επιχειρήσεις των αναπτυσσόµενων χωρών. Ο κ. Πατρίκ Αρτύς, επίσης γνωστός καθηγητής οικονοµολόγος και συγγραφέας, διευθύνει το τµήµα ερευνών της γαλλικής τράπεζας Natixis και θεωρείται ένας από τους πιο έγκυρους ειδικούς στα θέµατα της ευρωζώνης. Οι απόψεις λοιπόν αυτών των δύο ανθρώπων της οικονοµίας, όπως διατυπώθηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση για την ελληνική κρίση στον Όµιλο Γαλλόφωνων Οικονοµολόγων του Βελγίου, παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον σε τούτες τις κρίσιµες ηµέρες για την ελληνική οικονοµία. Αναφερόµενος στην ελληνική κρίση, ο Ζακ Ατταλί υπογράµµισε µε έµφαση ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή πρωτίστως κρίση, η οποία έχει τις ρίζες της στις τεράστιες αλλαγές που έγιναν στην παγκόσµια οικονοµία τα τριάντα τελευταία χρόνια. Ο αλλαγές αυτές δεν ελήφθησαν όπως θα έπρεπε υπ’ όψιν στην οικοδόµηση της οικονοµικής και νοµισµατικής ένωσης (ΟΝΕ), µε αποτέλεσµα σήµερα οι αγορές να είναι καχύποπτες έναντι της ευρωζώνης και της αποτελεσµατικότητάς της στην αντιµετώπιση του συνολικού της χρέους. Υπό αυτή την έννοια, ο Γάλλος οικονοµολόγος πιστεύει ότι τα σχέδια διάσωσης της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας δεν πρόκειται να κάµψουν την καχυποψία των αγορών όσο οι τελευταίες θα διαπιστώνουν ότι η ευρωζώνη πάσχει από σοβαρό πολιτικό έλλειµµα. «Από την άλλη πλευρά, οι αγορές, οι οποίες έχουν αποκτήσει πλέον και τεράστια δύναµη έναντι της πολιτικής, στο µέτρο που βλέπουν ότι στις αναπτυγµένες χώρες το συνολικό δηµόσιο χρέος τους αντιπροσωπεύει το 82% του ΑΕΠ τους και η τάση είναι ανοδική, θα είναι πολύ διστακτικές στην επίδειξη εµπιστοσύνης. Έτσι, θα ποντάρουν στην κατάρρευση της ευρωζώνης, η οποία στους µήνες που ακολουθούν θα πρέπει να αντλήσει από τις αγορές περί τα 700 δισεκατ. ευρώ συνολικά. Πέρα, όµως απ οτοον δανεισµό, η Ευρώπη αντιµετωπίζει και ένα αρκετά σοβαρό πρόβληµα ρυθµών ανάπτυξης. Με τους σηµερινούς ρυθµούς, η δηµιουργία δηµοσιονοµικών πλεονασµάτων είναι προβληµατική –γεγονός που οδηγεί σε µάλλον ζοφερές προοπτικές. Ένα άλλο σοβαρό πρόβληµα είναι αυτό της ανορθόλογης χρησιµοποίησης του χρέους, µε κλασσική την ελλη-

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

νική περίπτωση», τόνισε ο Ζακ Ατταλί. Πρόσθεσε δε ότι στην Ελλάδα, και όχι µόνον, κατασπαταλήθηκαν τεράστια και πολύτιµα για την ανάπτυξη κεφάλαια, ένα µέρος των οποίων χρηµατοδότησε συντεχνιακά προνόµια. «Με άλλα λόγια, η Ελλάδα έχει αυτό που αποκαλείται κακό χρέος, πράγµα που κάνει κρισιµότερη την έξοδό της από την θανάσιµη θηλειά που σφίγγει τον λαιµό της», υπογράµµισε ο πρώην σύµβουλος του προέδρου Φρ.Μιττεράν. Στο πλαίσιο αυτό, πρότεινε την δηµιουργία ενός ευρωπαϊκού υπουργείου Οικονοµικών, τάχθηκε σαφώς υπέρ της έκδοσης ευρωοµολόγου και τόνισε ότι το ελληνικό χρέος πρέπει να επεκταθεί στα 20 χρόνια, µε γενναία χρηµατοδότησή του. Όµως, η χρηµατοδότηση αυτή είναι ανάγκη να µετατρέψει το κακό ελληνικό χρέος σε καλό. ∆ηλαδή, τα δανειακά κεφάλαια να χρησιµοποιηθούν για έρευνα και ανάπτυξη, καινοτοµίες, δηµιουργία επιχειρήσεων υψηλής προστιθέµενης αξίας και ριζική αναµόρφωση του εκπαιδευτικού συστήµατος. «Όλα αυτά δεν υπαγορεύονται, ούτε επιβάλλονται. Πρέπει να τα θέλουν οι Έλληνες…», είπε ο Ζακ Ατταλί. «Συµφωνώ µε τον προλαλήσαντα», τόνισε ο καθηγητής Πατρίκ Αρτύς, που διδάσκει στην Πολυτεχνική Σχολή του Παρισιού. «∆υστυχώς, η Ελλάδα κατασπατάλησε πολύτιµους κοινοτικούς πόρους και εξίσου σηµαντικά δανειακά κεφάλαια. Γι αυτό σήµερα µεγάλο της πρόβληµα είναι ότι δεν διαθέτει τα απαιτούµενα για την εποχή της παγκοσµιοποίησης µέσα, ώστε να µπορέσει, εντός µιας πενταετίας, να βρει ικανοποιητικούς αναπτυξιακούς ρυθµούς. Γι αυτό, µια ενδεχόµενη έξοδός της από την ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική για την χώρα. »Αν λοιπόν η Ελλάδα θέλει να παραµείνει στην ευρωζώνη, η από µέρους της εφαρµογή του µνηµονίου είναι µονόδροµος. ∆ιότι µόνον έτσι θα αντιµετωπίσει το τεράστιο πρόβληµα των διδύµων ελλειµµάτων, το οποίο είναι και η αφετηρία των προβληµάτων της ελληνικής οικονοµίας. Στο πλαίσιο αυτής της κατάστασης, το µνηµόνιο αποσκοπεί στην δέσµευση των πολιτικών να εξαφανίσουν τα

ΣΗΜ: Η εφ. Πατρίς στην ανωτέρω στήλη , θα δηµοσιεύει απόψεις αναγνωστών, άρθρα ελληνικού και ξένου Τύπου , αλλά και του επιµελητού της στήλης.

δηµοσιονοµικά ελλείµµατα, να µειώσουν το δηµόσιο χρέος, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα της χώρας περιορίζοντας την σπατάλη στο ∆ηµόσιο, βελτιώνοντας τον ανταγωνισµό στις αγορές των προϊόντων και των υπηρεσιών (κλειστά επαγγέλµατα) και, κυρίως, απελευθερώνοντας την αγορά εργασίας από τις εργασιακές συλλογικές συµβάσεις και τον θεσµικό προστατευτισµό, που εµποδίζουν τις ευέλικτες µορφές εργασίας. Στο τέλος, αυτό που επιδιώκει, τόσο για το καλό της Ελλάδας όσο, αναµφίβολα, και για το συµφέρον των δανειστών της, αλλά κα αυτών που µοιράζονται κοινούς θεσµούς µε αυτήν (π.χ. κοινό νόµισµα), είναι να µπει η χώρα σε πορεία διατηρήσιµης οικονοµικής ανάπτυξης», είπε ο Πατρίκ Αρτύς. Για να προσθέσει και αυτός ότι η επίτευξη του στόχου θα απαιτήσει το λιγότερο µία πενταετία, αλλά κατά κύριο λόγο εξαρτάται από την βούληση της ελληνικής πολιτικής τάξης και του ελληνικού λαού. Για την Ευρώπη, ο Γάλλος καθηγητής τόνισε ότι το δηµοσιονοµικό σφίξιµο είναι αναπόφευκτο, γιατί µε δεδοµένο το ύψος των σηµερινών δηµοσίων χρεών η Ευρωπαϊκή Ένωση δύσκολα θα βελτιώσει την παραγωγικότητά της και άρα θα κάνει πιο ανταγωνιστική την βιοµηχανία της. Έτσι, ο Πατρίκ Αρτύς προβλέπει ότι, για τα επόµενα επτά χρόνια, η ΕΕ θα είναι µε την πλάτη στον τοίχο, γι αυτό είναι ζωτικό να προχωρήσει σε σοβαρές λήψεις πολιτικών αποφάσεων. ∆ιότι, είτε µάς αρέσει είτε όχι, η ΕΕ αντιµετωπίζει µία σοβαρή κρίση του κράτους προνοίας, που είναι µάλλον δίχως επιστροφή. «Σε µια τέτοια λοιπόν συγκυρία, οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να εξηγήσουν, αλλά και να πείσουν τους λαούς τους, ότι το ευρώ παραµένει η καλύτερη προστασία ενάντια στον πληθωρισµό, που αποτελεί την πιο επικίνδυνη από όλες τις κοινωνικές ασθένειες. Πρέπει να εξηγήσουν γιατί τα επεκτατικά δηµοσιονοµικά µέτρα δεν απέδωσαν και δεν θα απέδιδαν ποτέ βιώσιµη ανάπτυξη. Και γιατί πρέπει να εγκαθιδρυθεί µία νέα ισορροπία µεταξύ του κράτους προνοίας και του οικονοµικού δυναµισµού –που θα βασίζεται λιγότερο στο δηµόσιο χρέος και περισσότερο στις ιδιωτικές επενδύσεις», κατέληξε ο Πατρίκ Αρτύς, προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) έχει καθήκον να αποφύγει αυξήσεις των επιτοκίων, που επιβαρύνουν τις χώρες που έχουν δυσκολίες. «Η νοµισµατική πολιτική της ΕΚΤ πρέπει να συµβαδίζει µε τις δηµοσιονοµικές προσπάθειες των προβληµατικών χωρών», κατέληξε ο Γάλλος καθηγητής –αλλά µάλλον ο κ. Ζαν-Κλωντ Τρισέ δεν συµµερίζεται την άποψή του.

Ο ισχυρογνώµων

Του ∆ηµήτρη Μάλλιου

Ιδιωτικοποίηση του κράτους Μετά την εξαγγελία µείωσης των Εφοριών στις 75 περίπου,έρχονται και οι ιδιωτικές εταιρίες, που αναλαµβάνουν την είσπραξη των οφειλών προς το κράτος,κατά το πρότυπο των εισπρακτικών εταιριών που συνεργάζονται µε τις τράπεζες. Έρχεται δηλαδή ολοταχώς η ιδιωτικοποίηση του κράτους,σταδιακά,µεθοδικά και ανεπίστρεπτα,αφού καθ’ οµολογία και παραδοχή όλων,σε πάρα πολλούς τοµείς,ίσως και σ’ όλους, απέτυχε,αλλά ακόµη χειρότερα,δηµιούργησε αναχρονιστικά και ξεπερασµένα κατεστηµένα πατρικίων. Βέβαια αν µιλούσαµε πριν λίγα χρόνια για τέτοιες ιδιωτικοποιήσεις,το πιο πιθανό θα ήταν να µας πάρουν µε τις πέτρες και να χαρακτηριστούµε εχθροί του λαού και του έθνους των Ελλήνων,οπαδών του κρατισµού,του βολέµατος και του αράγµατος. ∆υστυχώς οι Εφορίες της χώρας δεν µπόρεσαν να εισπράξουν περίπου 30 δισ.ευρώ ληξιπρόθεσµα,ούτε να συλλάβουν τη φοροδιαφυγή που υπολογίζεται σε 60-80 δισ. ευρώ το χρόνο,ούτε να φορολογήσουν το 25% της παραγωγής που διακινείται χωρίς παραστατικά. ∆εν µπορούν να διεκπεραιώσουν ακόµη και απλά πράγµατα της καθηµερινότητας,δεν έχουν αποστείλει ακόµη στο ΚΕΠΥΟ τις φορολογικές δηλώσεις για παράδειγµα,τις οποίες αναζητά ο υπουργός Οικονοµικών και δεν µπορούν ,για διάφορους γνωστούς και άγνωστους λόγους,να διενεργήσουν ούτε ένα δειγµατοληπτολό έλεγχο της αγοράς. ∆εν υπάρχει αυτή τη στιγµή φοροεισπρακτικός µηχανισµός ικανός για την είσπραξη των ανείσπρακτων και κατάλληλος για διενέργεια ελέγχων στην αγορά και όπου αλλού,δηλαδή παντού,κυκλοφορεί µαύρο χρήµα,µαύρη εργασία και συναλλαγή,έτσι ώστε είναι πάγια η πεποίθηση ότι κυριαρχεί ασυδοσία. Άρα λοιπόν µπροστά σε µιά τέτοια χρεοκοπηµένη κατάσταση,µη αναστρέψιµη,δε φαίνεται να υπάρχει άλλη πρόταση,πλην της ανάθεσης µέρους της εργασίας και ειδικά της φοροεισπρακτικής στον ιδιωτικό τοµέα,µε την προσδοκία να συλληφθεί και φορολογηθεί το µαύρο χρήµα,να πληρώσουν όλοι σύµφωνα µε τα εισοδήµατά τους,µπας και µπορέσουµε να αποτινάξουµε από πάνω µας τους δανειστές και κηδεµόνες. Άλλωστε το σύστηµα αυτό εφαρµόζεται ήδη στην Πορτογαλία,µε ενθαρρυντικά αποτελέσµατα και γιατί λοιπόν να µην δοκιµασθεί στη χώρα µας,αφού µε την κατάργηση της πλειονότητας των Εφοριών,θα περισσέψουν αρκετές χιλιάδες υπάλληλοι,οι οποίοι ίσως µπορούν να εκπαιδευτούν ως ελεγκτές,ή να εργασθούν ως φοροεισπράκτορες στις ιδιωτικές εταιρίες. Ας δικοµάσουµε λοιπόν και βλέπουµε,άλλωστε δεν έχουµε να χάσουµε και τίποτα.epimall@yahoo.gr

Ψήφισµα αλληλεγγύης στο κίνηµα των Αγανακτισµένων Πύργου Ηλείας Το κίνηµα των αγανακτισµένων στον Πύργο Ηλείας αποτελεί ένα πολύ δραστήριο και µαζικό κίνηµα, οι αποφάσεις του οποίου λαµβάνονται καθηµερινά µέσω λαϊκής συνέλευσης και που εδώ και 40 µέρες έχει πραγµατοποιήσει πολλές δυναµικές δράσεις. Ενδεικτικά κάποιες από αυτές είναι: η ανάρτηση πανό «δεν πωλείται» στο χώρο της Αρχαίας Ολυµπίας , ο αποκλεισµός του δηµαρχείου του δήµου Πύργου προκειµένου να µην πραγµατοποιηθεί το δηµοτικό συµβούλιο που θα εγκαθιστούσε παρκόµετρα στην πόλη καθώς και η αποστολή εξώδικων στους Ηλείους βουλευτές σε περίπτωση που ψήφιζαν το Μεσοπρόθεσµο πρόγραµµα.Όλες αυτές οι δράσεις όχι µόνο δεν τυγχάνουν καµιάς προβολής από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά επίσης έχουν προκαλέσει την οργισµένη αντίδραση των τοπικών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, του γραµµατέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ καθώς και των µεγαλοεκδοτών του νοµού οι οποίοι έχουν επανειληµµένα κατηγορηθεί από το κίνηµα ότι δεν προβάλλουν καθόλου την άποψή και τις δράσεις του κινήµατος. Οι προαναφερθέντες στοχοποιούν και συκοφαντούν µέλη του κινήµατος, απειλώντας επίσηµα και ανεπίσηµα για ποινικές διώξεις καθώς ακόµα και για βίαιες ενέργειες σε βάρος τους σε περίπτωση «µη συµµόρφωσης». Ως λαϊκή συνέλευση της πλατείας Συντάγµατος έχοντας και εµείς βιώσει την καταστολή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εκφράζουµε την αλληλεγγύη µας στους συναγωνιστές και δηλώνουµε ξεκάθαρα ότι τέτοιες λογικές και πρακτικές όχι µόνο δεν µας φοβίζουν αλλά µας εξοργίζουν! Η δηµοκρατία και η ελεύθερη έκφραση δεν περιορίζονται και αυτοί που σήµερα µε τις πολιτικές τους υποθηκεύουν το µέλλον µας αργά ή γρήγορα θα πάρουν την απάντησή τους γιατί η δύναµη των λόγων και των πράξεών µας είναι ο σπόρος που θα φυτρώσει είτε το θέλουν είτε όχι. Λαϊκή Συνέλευση Πλατείας Συντάγµατος


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

4 ΕΙ∆ΗΣΕΙΣ

“Ένεση” ρευστότητας σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από την κρίση

Προανήγγειλε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδης

’Ένεση’’ ρευστότητας 200 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κρίση προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μ. Χρυσοχοϊδης υπογραµµίζοντας ότι κύριο µέληµα της κυβέρνησης είναι η στήριξη των νέων και των υγιών δυνάµεων της οικονοµίας που αντιστέκονται στο γενικό κλίµα απαξίωσης της χώρας. Το πρόγραµµα που παρουσίασε ο υπουργός και θα ξεκινήσει από το Σεπτέµβριο αφορά σε επιχειρήσεις που λειτουργούν τουλάχιστον επί µία πενταετία, στους κλάδους µεταποίησης, πράσι-

νης οικονοµίας, οικοδοµής, µεταφορών και υπηρεσιών υψηλής προστιθέµενης αξίας οι οποίοι, όπως εκτιµήθηκε µε βάση έρευνα του υπουργείου, έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.. Θα χρηµατοδοτηθούν επιχειρήσεις ακόµη και µε αρνητικούς ισολογισµούς, που απασχολούν έστω και έναν εργαζόµενο, αρκεί να έχ ουν φορολογική κα ι ασφα λιστική ενηµερότητα µε το ποσό των 10.000 ευρώ, µε µοναδική προϋπόθεση ότι θα διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Συγκεκριµένα, επιδοτείται το 50% των επιλέ-

Ξεκινάει στις 15 Ιουλίου η υποβολή τους Επενδυτικά σχεδία για το πρόγραµµα “Νέα Καινοτοµική Επιχειρηµατικότητα” Ξεκινάει στα µέσα του Ιουλίου (15-7) η υποβολή επενδυτικών σχεδίων για το Πρόγραµµα “Νέα Καινοτοµική Επιχειρηµατικότητα” της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας, που στοχεύει στη δηµιουργία και την ενίσχυση της καινοτοµικής επιχειρηµα τικότητας. Το Πρόγραµµα συγκεκριµένα ενισχύει, µέσω επιχορήγησης, την ίδρυση επιχειρήσεων από φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών, που επιδιώκουν να µετατρέψουν µια καινοτόµο ιδέα ή/και µια κατοχυρωµένη τεχνογνωσία, η οποία δεν έχει µέχρι τώρα αξιοποιηθεί εµπορικά, σε επιχειρηµατική καινοτοµία. Επίσης, ενισχύονται Πολύ Μικρές και Μικρές νέες επιχειρήσεις που έχουν κλείσει έως και πέντε (5) πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις, οι οποίες επιδιώκουν την εµπορική αξιοποίηση καινοτόµων ιδεών, µε τη διάθεση νέων προϊόντων και υπηρεσιών, µε την επέκταση-διαφοροποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, ή/και τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας και της διαδικασίας παροχής υπηρεσιών που εφαρµόζουν. Το Πρόγραµµα επιδοτεί σε ποσοστό 50% έργα ύψους προϋπολογισµού από 30.000€ έως 300.000€ για επενδυτικά σχέδια µεταποιητικού χαρακτήρα και σχ έδια που αφορούν παροχή νερού, επεξεργασία λυµάτων, διαχείριση αποβλήτων και δραστηριότητες εξυγίανσης και από 20.000€ έως 200.000€ για επενδυτικά σχέδια των άλλων επιλέξιµων κλάδων οικονοµικής δραστηριότητας. Η χρηµατοδότηση

Τι χρηµατοδοτείται: Μηχανολογικός και εργαστηριακός εξοπλισµός ∆απάνες µισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών στελεχών υψηλών προσόντων για 12 έως 18 µήνες ∆απάνες κατοχύρωσης - τροποποίησης πατεντών, πνευµατικής ιδιοκτησίας. ∆απάνες χρήσης και προστασίας δικαιωµάτων πατεντών, πνευµατικής ιδιοκτησίας. ∆απάνες µεταφοράς τεχνογνωσίας ∆απάνες σχεδιασµού και πιστοποίησης προϊόντων, υπηρεσιών, διαδικασιών. ∆απάνες πιστοποίησης διαχειριστικών συστηµάτων Ανάπτυξη πρωτοτύπων και πιλοτικών σχεδίων ∆απάνες τεχνολογικής, επιστηµονικής και συµβουλευτικής υποστήριξης Λειτουργικές δαπάνες για 12 µήνες, όπως ενοίκια, δαπάνες µισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών εξειδικευµένου εργατο-τεχνικού προσωπικού, δαπάνες για µελέτες πυροπροστασίας, περιβαλλοντικών επιπτώσεων, επαγγελµατικού κινδύνου (υπό προϋποθέσεις, µόνο για τις υπό ίδρυση επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις που δεν έχουν κλείσει µια πλήρη διαχειριστική χρήση) ∆απάνες προβολής και επικοινωνίας ∆απάνες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών Κτιριακά. ∆ιαµόρφωση κτιρίων και χώρων. Ειδικές εγκαταστάσεις. Ανέγερση και επέκταση κτιρίου σε Βιοµηχανικές και Επιχειρηµατικές Περιοχές (ΒΕΠΕ). ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η Β’ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α Ετος Ιδρύσεως 1902 Ι∆ΙΟΚΤΗΣΙΑ ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΞΗΣ Ο.Ε. e-mail: patrispy @otenet.gr web. site: www. patrisnews.gr Ιδρυτής (1902-1953) ∆ιευθυντής (1953-1994) Εκδότης – ∆ιευθυντής Οικονοµικός ∆ιευθυντής

ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ∆. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Κ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΛΕΩΝΙ∆ΑΣ ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΛ. ΒΑΡΟΥΞΗΣ

•Αρχισυντάκτες: ΜΑΝΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ- ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΛΕΥΡΙΑΣ •Υπεύθυνος Λογιστηρίου: ΜΠΙΜΠΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ •Τεχνικός υπεύθυνος: ΞΕΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ •Υπεύθυνος Τµήµατος πωλήσεων : ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ-ΑΓΓΕΛΙΕΣ-∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-∆ΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Θεµιστοκλέους 13 ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ (Τ.Κ. 27100) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ:5ο ΧΛΜ Ε.Ο. Πύργου - Πατρών ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 2621022549 2621032563 2621034855 FAX

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621027502 2621026860 2621024059 2621026683 FAX

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ 2621026620

ΑΘΛΗΤΙΚΟ 2621026203 2621026860

∆ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621022549 ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2621035338 ΠΙΕΣΤΗΡΙΑ 2621039992

ΑΜΑΛΙΑ∆Α •ΑΓΓΕΛΙΕΣ -∆ΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ: Φιλικής Εταιρείας 19 τηλ. 26220-28544 • ∆ΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ: Τηλ.: 2622038480 ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: •Θανάσης Σπυρόπουλος•Νίκος ∆ουφεξής •Πάνος Αβραµόπουλος• Πέππας Κων/νος• Άβα Βαγγελάτου• Τάκης Αντωνακόπουλος• Θεόδωρος Ασηµακόπουλος• Ιωάννης Βορβίλας• Ειρήνη Βούλγαρη• Μιχαήλ Γκρίλλας• Βύρων ∆άβος• Στάθης ∆άγλαρης• Χαρίλαος ∆ηµητρακόπουλος• Νίκος ∆ηµητρίεφ• Νίκος ∆ιαµαντόπουλος• Γιώργος Ευθυµίου• Βασίλης Κακόγιαννος• Βασίλης Καραβούλιας• π. Ευστάθιος Κολλάς• Λεωνίδας Μαργαρίτης• Σωκράτης Μάσσιας• Αντώνης Μεντές• Μιχαήλ Μπερκουτάκης• Ιωάννης Μπιλάλης• Γιάννης Νικολόπουλος• Βαγγέλης Πάλλας• Χρήστος Πλέσσας• Χρήστος Σαραντουλάκος• Ζωή Σπυροπούλου•Γιώργος Σταυρόπουλος• Βασίλης Τακτικός• Βασίλης Τσαµπούκας• Βασίλης Χριστακόπουλος• ∆ηµήτριος Μάλλιος • ∆ηµήτρης Λουκόπουλος • Ιωσήφ Αργυρίου

ΚΩ∆. ΕΛΤΑ 1870 Αριθ. Σήµατος: 111202: Λεωνίδας Ελ. Βαρουξής-Κων/νος Ελ. Βαρουξής Απαγορεύεται η αναδηµοσίευση , η αναπαραγωγή ολική, µερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχοµένου της εφηµερίδας µε οποιονδήποτε τρόπο, µηχανικά, ηλεκτρονικά, φωτοτυπικά, ηχογραφήσεως ή άλλον, χωρίς προηγούµενη γραπτή άδεια του εκδότη Νόµοι 238/1970, 4301/1979, Ν. 100/1975, Ν.∆3585/1956 και 4254/1962 και κανόνες του ∆ιεθνούς ∆ικαίου.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ∆ΙΑΝΟΜΗ ΑΘΗΝΑΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆ΑΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΒΑΡ∆ΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

6943902032 2622028544 6947008360 2623022219 2623075844 2623092287 2625031405

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΛΑΛΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΡΑ∆ΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΡΤ TV –OPT FM 92,3 Ξανθου 1 27100 Πύργος Τηλ. 2621036041-2 Fax: 2621036043

e-mail info @ort.gr

site www.ort.gr

2623041306 2625024140 2624023797 2621071652 2621071022 2623061015 2624041213

ξιµων δαπανών µέχρι του ποσού των 10.000 ευρώ. Ακόµα, σηµειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο πρόγραµµα δε θα πρέπει να έχουν λάβει επιχορήγηση άνω των 200.000 ευρώ κατά την τελευταία τριετία. Το πρόγραµµα διαµορφώθηκε από κονδύλια του Ειδικού Αποθεµατικού Απροβλέπτων του ΕΣΠΑ και εκτιµάται ότι θα ενισχυθούν 20.000 επιχειρήσεις. Η αγορά είναι µαζεµένη και επιφυλακτική, σχολίασε ο υπουργός ‘’απευθυνόµαστε σε αυτούς που δε χάνουν τις αξίες και το κουράγιο τους, που

ελπίζουν και αναζητούν θετικά πρότυπα σε όσους αγανακτούν και υποστηρίζουν ότι οι πολιτικοί είναι κλεισµένοι στο καβούκι τους και σε αυτούς τους νέους που προσπαθούν να επιχειρήσουν αλλά βρίσκονται αντιµέτωποι µε το περιορισµένο οικογενειακό κεφάλαιο και βρίσκουν κλειστές τις πόρτες των τραπεζών και κοιτούν στο εξωτερικό για τη δραστηριοποίησή τους’’. Ο κ. Χρυσοχοϊδης ανέφερε ακόµη ότι το υπουργείο καταβάλει προσπάθειες για να βοηθήσει την επιχειρηµατικότητα που βρίσκεται στο δίληµµα

‘’κλείνω ή απολύω’’. Τέλος, ο υπουργός ανέφερε ότι θα υπάρξει ειδική ενίσχυση για τις επιχειρήσεις

του κλάδου τεχνολογίας και πληροφορικής που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός.

«Ανάσα» στο πρόβληµα της ανεργίας Τις δράσεις του προγράµµατος κοινωφελούς εργασίας µε 5.200 θέσεις για τη ∆υτική Ελλάδα, παρουσίασε χθες στην Πάτρα ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας Γιαν. Κουτσούκος

εκαεπτά εκατοµµύρια ευρώ για τη δηµιουργία περίπου 5.200 θέσεων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας προβλέπει το σχετικό πρόγραµµα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης που εξήγγειλε χθες το πρωί στην Πάτρα, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο», ο υφυπουργός Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, παρουσία δεκάδων εκπροσώπων φορέων της Αυτοδιοίκησης από την ∆υτική Ελλάδα, του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και των Αντιπεριφερειαρχών. «∆εν αντιµετωπίζουµε το πρόβληµα της ανεργίας, που είναι οξύτατο εξαιτίας της κρίσης, αλλά δίνουµε µια ανάσα», είπε ο κ. Κουτσούκος, αναλύοντας τις επιµέρους δράσεις του Προγράµµατος Κοινωφελούς Εργασίας. Το Πρόγραµµα προβλέπει πεντάµηνη απασχόληση για περίπου 5.200 ανέργους στη ∆υτική Ελλάδα, µε αποδοχές 625 ευρώ το µήνα και πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών τους εισφορών για το σύνολο του χρόνου απασχόλησης. «∆ίνουµε µια διέξοδο», είπε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τονίζοντας και τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των υπηρεσιών που θα προφερθούν απ’ όσους ενταχθούν στο Πρόγραµµα. Ταυτόχρονα επεσήµανε ότι η επιλογή των ενδιαφεροµένων θα γίνει µε απολύτως διάφανο και αξιοκρατικό τρόπο, στη βάση αντικειµενικών κριτηρίων (µακροχρονίως άνεργοι, άνεργοι ηλικίας έως 30 ετών, ΑµεΑ κ.α.). «Στοχεύουµε κυρίως στις περισσότερο ευπαθείς οµάδες του πληθυσµού», υπογράµ-

Ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας Γιαν. Κουτσούκος µε τον Περιφερειάρχη ∆υτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα στη χθεσινή εξαγγελία του προγράµµατος κοινωφελούς εργασίας το οποίο περιλαµβάνει 5.200 θέσεις για τη ∆υτική Ελλάδα.

Οι δήµαρχοι Πύργου και Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Μάκης Παρασκευόπουλος και ∆ιον. Μπαλιούκος κατά τη συνάντηση που έγινε χθες στην Πάτρα. Σε δεύτερο πλάνο διακρίνονται ο αντιπεριφερειάρχης Οικονοµικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο αντιδήµαρχος Πύργου Γ. Αργυρόπουλος.

µισε ο κ. Κουτσούκος. Την εξειδίκευση των παραµέτρων του Προγράµµατος παρουσίασε ο γενικός γραµµατέας του υπουργείου Θεόδωρος Τσέκος. Οι παρεµβάσεις Αναλυτικά οι συγχρηµατοδοτούµενες παρεµβάσεις του ΕΠΑΝΑ∆ στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας αφορούν τις παρακάτω δράσεις: Συνεχιζόµενη Επαγγελµατική -Σ Κατάρτιση α) ∆ράσεις που υλοποιούνται (οι δράσεις βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης) µε προϋπολογισµό για την Π.∆.Ε 6.824.960 Ευρώ και 771 ωφελούµενοι και

αφορούν κυρίως κατάρτιση ανέργων στους τοµείς των κατασκευών και των τεχνικών έργων. β)∆ράσεις που έχουν προκηρυχθεί (δεν έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους -βρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης προσφορών ή/και συµβασιοποίησης )µε προϋπολογισµό για την Π.∆.Ε 25.031.566 Ευρώ και 5.699 ωφελούµενοι και αφορούν κατάρτιση ανέργων µέσω ΚΕΠ σε πράσινα επαγγέλµατα, στον τουρισµό, στην πληροφορική καθώς και παρεµβάσεις υπέρ ευπαθών κοινωνικών οµάδων. Προώθηση στην Απασχόληση -Π ∆ράσεις ΟΑΕ∆ µε χρηµατοδότηση ΕΠΑΝΑ∆ που υλοποιούνται στη Π.∆.Ε µε προϋπολογισµό 33.943.500 Ευρώ µε 1.710 ωφε-

λούµενους και αφορούν την επιχορήγηση επιχειρήσεων για πρόσληψη ανέργων, την νεανική και γυναικεία επιχειρηµατικότητα. Παράλληλα µέσω ΟΑΕ∆ υλοποιείται το πρόγραµµα διατήρησης των θέσεων πλήρους απασχόλησης µε επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών για περίπου 7.000 θέσεις εργασίας στη Π.∆.Ε. -Παιδικοί Σταθµοί - Κέντρα ∆ηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών µε Αναπηρία (Κ∆ΑΠ/Κ∆ΑΠ-ΑµεΑ) Για το 2010, στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδας έχουν γίνει 1.400 αιτήσεις σε σύνολο 1.489 προσφερόµενων θέσεων. Για το σχολικό έτος 2011-2012 ο προϋπολογισµός της πράξης ανέρχεται στα 7.742.000€. -∆ιαρθρωτική Προσαρµογή επιχειρήσεων Ξεκίνησε η υλοποίηση προγραµµάτων, στο σύνολο της χώρας, για τη διαρθρωτική προσαρµογή επιχειρήσεων µε έµφαση στους επαπειλούµενους εργαζόµενους σε επιχειρήσεις που αντιµετωπίζουν ιδιαίτερα σηµαντικά προβλήµατα µείωσης της οικονοµικής δραστηριότητας α) Το Πρόγραµµα «∆ιαρθρωτική προσαρµογή εργαζόµενων µικρών και πολύ µικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτοµα , εντός της οικονοµικής κρίσης» µε στόχο την ανταπόκρισή τους στις νέες συνθήκες, που διαµορφώνει η οικονοµική κρίση συνολικού προϋπολογισµού 80 εκατ. €. β) Το πρόγραµµα «∆ιαρθρωτική προσαρµογή εργαζοµένων και επιχειρήσεων εντός της οικονοµικής κρίσης» που υλοποιείται από τον ΟΑΕ∆ µε συνολικό προϋπο-

ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ ΛΑΡΥΓΓΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ χωρίς σφυρίγµατα χωρίς προβλήµατα µε καθαρούς ήχους • Βοηθήµατα για άτοµα µε προβλήµατα ακοής • Ασύρµατα ακουστικά τηλεόρασης • Ειδικές τηλεφωνικές συσκευές

∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ

Μανωλοπούλου 1, 27100, Πύργος - Τηλ.: 26210.26800

λογισµό 110 εκ. € και 14.000 ωφελούµενους απασχολούµενους.

-Κέντρα Ηµερήσιας Φροντίδας Ηλικιωµένων (ΚΗΦΗ) - Κέντρα ∆ιηµέρευσης Ηµερήσιας Φροντίδας µε προϋπολογισµό 4.900.000 για την Π.∆.Ε Τοπικές δράσεις για την απα-Τ σχόληση και την κοινωνική ένταξη α)Τα Τοπικά Προγράµµατα Στήριξης της Απασχόλησης, προϋπολογισµού 190 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 60.000.000€ αφορούν στις ευπαθείς κοινωνικά οµάδες, που αφορούν στην προετοιµασία και ένταξη 37.000 ανέργων σε νέες θέσεις απασχόλησης, κινητοποιώντας για το σκοπό αυτό ιδιωτικές επιχειρήσεις και τοπικούς φορείς µέσα από αναπτυξιακές συµπράξεις. β)Συνεχίζεται, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού», το πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας. Στο πρόγραµµα προβλέπεται πανελλαδικά η σταδιακή ένταξη σε δράσεις απασχόλησης 55.000 ανέργων, ενώ ο συνολικός προϋπολογισµός του ανέρχεται στα 190 εκατοµµύρια ευρώ. Στη συνάντηση µετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαµπος Καφύρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονοµικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι ∆ήµαρχοι Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος, Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Γ. Μπαλιούκος, Ανδραβίδας – Κυλλήνης ∆. Αρβανίτης, Πηνειού Αλέξης Καστρινός, Αντιδήµαρχοι ∆ήµων της ∆υτικής Ελλάδας, περιφερειακοί και δηµοτικοί σύµβουλοι, εκπρόσωποι Επιµελητηρίων, Πρόεδροι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστές κ.α.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 5

Ανδρέας Τσουκαλάς

Γιώργος Γεωργιόπουλος

(Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισµού Τραγανού)

(Αντιπρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισµού Βαρθολοµιού)

«Το 2011 είναι η χρονιά της καταστροφής που δε θα ξεχάσει κανείς. Οι λόγοι για την καταστροφή του καρπουζιού είναι πολλοί και να πούµε ένα µεγάλο µπράβο σε αυτούς που έχουν την ευθύνη και κάθονται άνετα στις καρέκλες τους. ∆εν περιµέναµε ότι θα είχαµε αυτή την καταστροφή και η πολιτεία θα πρέπει να σταθεί αρωγός για να συνεχίσουµε να παράγουµε. Πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα µας».

«Ο νοµός είναι κατεστραµµένος, οι αγρότες έχουν καταρρεύσει και θα παρασύρουµε όλα τα επαγγέλµατα. Η κατάσταση είναι δραµατική και το πρόβληµα ξεκίνησε µε τη Γερµανία. Η πολιτεία πρέπει να δώσει βάση και πρέπει να αποζηµιωθούµε, γιατί εάν δε βοηθηθούµε ο νοµός θα τελειώσει και θα παραδώσουµε τα χωράφια και τα τρακτέρ µας. Αυτό θέλουν, να πουλήσουµε τις περιουσίες µας;».

Σπύρος Κούγιας

Τάσος Νικολόπουλος

(Παραγωγός Βουπρασίας)

(Αντιπρόεδρος Ο.Π. Αµαλιάδας)

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την Ηλεία, είναι τραγική. Τα καιρικά φαινόµενα και τα µικρόβια της Γερµανίας µας αναγκάζουν να ζητήσουµε βοήθεια από την πολιτεία. Το πρόβληµα είναι πολύ σοβαρό και δεν αγγίζει µόνο εµάς τους αγρότες, το πρόβληµα αγγίζει όλους τους Ηλείους, γιατί η καταστροφή των αγροτών είναι και καταστροφή για την Ηλεία».

«Ο πρωτογενής τοµέας είναι αυτός που εργάζεται για να ταΐζει τους πάντες. Πρέπει το κράτος να στηρίξει αυτό τον τοµέα, γιατί έχει υποστεί µεγάλη καταστροφή. ∆εν µπορεί η πολιτεία να εφαρµόζει σύστηµα προπληρωµής στην Εφορία, έχει υποχρέωση το κράτος να σταθεί δίπλα στον αγρότη. Εάν δε στηριχθεί ο παραγωγός δε θα λειτουργήσει τίποτα. Γι’ αυτό ζητάµε και τον κόσµο να βρίσκεται στο πλευρό µας».

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΗ- ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΒΡΑ∆Υ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

Καταρρέει ο αγροτικός κλάδος «Σ

Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Οι καρπουζοπαραγωγοί βρίσκονται σε θέση µάχης και διεκδικούν αποζηµιώσεις

ε θέση µάχης» βρίσκονται οι καρπουζοπαραγωγοί της Ηλείας, οι οποίοι προγραµµατίζουν µεγάλη Πανηλειακή- παναγροτική συγκέντρωση την ερχόµενη Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο ΚΑΠΗ της Γαστούνης, προκειµένου να παρουσιαστούν όλα τα προβλήµατα του κλάδου και να ληφθούν αποφάσεις. Χθες οι καρπουζοπαραγωγοί απηύθυναν κάλεσµα σε όλους τους αιρετούς, τους Συλλόγους, τους φορείς και τους απλούς πολίτες της Ηλείας να βρεθούν στο πλευρό τους και να δώσουν το ‘παρών’ στη συγκέντρωση, αφού όπως χαρακτηριστικά επεσήµαναν χθες, εάν καταρρεύσει ο αγροτικός κλάδος τότε αυτοµάτως θα καταρρεύσει και ολόκληρος ο νοµός. Καταστροφή… καρπουζοπαραγωγοί Αρκετοί συγκεντρώθηκαν χθες στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισµού Τραγανού, όπου και παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, και ζήτησαν να δροµολογηθεί άµεσα η διαδικασία αποζηµίωσής τους, καθώς τα περισσότερα καρπούζια έχουν µείνει απούλητα και καταστρέφονται στα χωράφια. «Το 2011 είναι η χρονιά της καταστροφής που δε θα ξεχάσει κανείς…» είναι τα λόγια που χρησιµοποίησε χθες ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισµού Τραγανού κ. Ανδρέας Τσουκαλάς, ο οποίος άφησε σαφείς αιχµές και είπε χαρα-

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης, επισηµάνθηκαν τα σοβαρά προβλήµατα του κλάδου

κτηριστικά: «Μπράβο σε αυτούς που έχουν την ευθύνη και κάθονται άνετα στις καρέκλες τους», ενώ όπως τόνισε: «Το καλαµπούρι τελείωσε, δεν πάει άλλο. Ο νοµός καταστράφηκε και 200.000 τόνοι καρπούζια καταστρέφονται στα χωράφια». Ο κ. Τσουκαλάς επεσήµανε ότι οι αγρότες καλούνται να πληρώ-

σουν ΦΠΑ και Εφορία, έχουν ξοδέψει τεράστια ποσά για την καλλιέργεια και δεν έχουν πουλήσει τίποτα. Γι’ αυτό και καλεί την πολιτεία να σταθεί αρωγός στο πλευρό των παραγωγών, για να µπορέσει να συνεχιστεί η παραγωγή στην Ηλεία. Στη δε συγκέντρωση καλεί όλους τους αγρότες του νοµού, τον υφυπουργό,

Οι αγρότες κάλεσαν χθες όλους τους Ηλείους να σταθούν στο πλευρό τους

τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη, τους δηµάρχους του νοµού, τους εµπορικούς συλλόγους, τους φορείς και όλους τους πολίτες, να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και σταθούν στο πλευρό των αγροτών. Από την πλευρά του ο αντιπρό-

εδρος του Αγροτικού Συνεταιρισµού θούµε, γιατί εάν δε βοηθηθούµε θα 050711 ROZIS 2 Βαρθολοµιού κ. Γιώργος Γεωργιό- τελειώσει ο νοµός, γιατί εµείς θα παπουλος, επεσήµανε ότι οι αγρότες !"#$%& 163ραδώσουµε χωράφια και τρακτέρ. έχουν καταρρεύσει και θα παρασύ- ∆ηλαδή τι θέλουν, να πουλήσουµε ρουν και όλα τα υπόλοιπα επαγγέλπεριουσίες µας;» !"#$%& %&τις100% '(")$*+ ,$' (*-"(%.*"&/' Όλοι οι παριστάµενοι εκτός από µατα. «Είναι δραµατική η • '( )*%+,*%( $-%./0,& 1.$& +%& )(+20/*3$& κατάσταση και η ζήτηση ξεκίνησε τη στήριξη της0%( πολιτείας, ζητούν τη όταν παρουσιάστηκε το πρόβληµα στήριξη όλων των πολιτών, για να στη Γερµανία. Πρέπει να αποζηµιω- στηριχθεί και ολόκληρος ο νοµός.

4"5*% +%& 11 6/7.3/7 +38$+(% 9$ :%(;/<.$792 2 =/ @-1A(92 0%( +2> $A(*µ/0, +B> 0$B*0/-$*%;(../> (;%/./0%), 0$B*03( )(% )+2>/+*/A3(, (>+%µ$+C-%92 $)+(+%)/-/3292 +2& )+2>/+*/A3(& ).-.) +/7 4"+*/ +/ 95":%/ +2& (-1A(92&, :3>$+(% -*/+$*(%1+2+( 9+ (0*1+$& (100%) µ$ 50 µ1*%( )(% D..( 30 µ1*%( -( :%)(%/<5/% +/7 -*/0*Dµµ(+/& F"B> G$B*0C> )(% $ H -3>()(& µ$ +( )*%+,*%( $-%.$#%µ1+2+(& "5$% B& $

Μέχρι το τέλος Ιουλίου η πληρωµή εισφοράς ΕΛΓΑ

Πρώτοι οι 100% αγρότες στα γεωργοπεριβαλλοντικά

Mε νέα υπουργική απόφαση, είτε µε πάγια εντολή, είτε µε διακανονισµό σε µετρητά και δόσεις

Τα κριτήρια επιλογής για όλες τις κατηγορίες

Σ

τις 29 Ιουλίου ορίστηκε η καταληκτική προθεσµία για την πληρωµή της εισφοράς στον ΕΛΓΑ, µε νέα υπουργική απόφαση, είτε µε πάγια εντολή, είτε µε διακανονισµό σε µετρητά και δόσεις. Στην πρώτη περίπτωση, ο λογαριασµός τους θα «χρεωθεί» το ποσό της εισφοράς, ανεξάρτητα από το πόσα χρήµατα θα υπάρχουν εκείνη τη στιγµή διαθέσιµα µέσα. Στη δεύτερη περίπτωση οι παραγωγοί πρέπει να καταθέσουν το ποσό που τους αναλογεί στο λογαριασµό του ΕΛΓΑ στην ΑΤΕ µε τον κωδικό Μ.Π. 620, προσκοµίζοντας το έντυπο της δήλωσης καλλιέργειας ή εκτροφής. Τα παραπάνω

προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων Κώστα Σκανδαλίδη και του υφυπουργού Οικονοµικών Φίλιππου Σαχινίδη, που υπεγράφη και δηµοσιεύθηκε στο ΦΕΚ µετά την τροποποίηση της προηγούµενης ΚΥΑ που αφορά τη διαδικασία υποβολής της ενιαίας δήλωσης καλλιέργειας/εκτροφής. Η νέα τροποποιητική απόφαση συµπεριλαµβάνει το έντυπο της δήλωσης, αλλά και αναλυτικά τους όρους υπογραφής της πάγιας εντολής από τους παραγωγούς προς την τράπεζα. Γ.Ρ

Μ

έχρι τις 11 Ιουλίου τίθεται σε διαβούλευση η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την εφαρµογή των γεωργοπεριβαλλοντικών δράσεων (βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, αντιµετώπιση της νιτρορύπανσης, εκτατικοποίηση της κτηνοτροφίας κλπ.) του Μέτρου 214. Σύµφωνα µε το σχέδιο της απόφασης, δίνεται προτεραιότητα στους επαγγελµατίες αγρότες (100%) µε 50 µόρια και άλλα 30 µόρια παίρνουν όσοι είναι δικαιούχοι του προγράµµατος Νέων Γεωργών και εντάχθηκαν το 2008. Ο πίνακας µε τα κριτήρια επιλεξιµότητας έχει ως εξής:

!"#$%& %'$()'$* "+$,-.)/ !"#$$%&µ#'(#) #$*+',) -./) $%0*$+) µ% %"12%1*,µ#'13+ 42.51/ µ.'*/ 1.1.2 '/6 7.8.8 2007-2013 !"#$$%&µ#'(#) #$*+',) µ% #$*/'13+ %14+5,µ# µ%$#&9'%*/ : (4/ '/6 50% '/6 46;/&13/9 %':41/6 %14/5:µ#'/) <3'#4, 4% "%*1/2: NATURA 2000 µ%$#&9'%*, '/6 50% ',) 46;/&13:) 6"+ .;'#=, .3'#4,) <3'#4, 4% "%*1/2: NATURA 2000 #"+ 10 .0) 3#1 50% ',) 46;/&13:) 6"+ .;'#=, .3'#4,) >+;1µ/) 3?'/13/) '/6 @:µ/6 "/6 A*(43%'#1 , .5*# ',) %3µ%'?&&%64,)

0*1µ-2 50 30 20 20

10

10


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

6

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 7

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο εµπειρογνώµων της ∆ΕΗ µαζί µε αστυνοµικό της σήµανσης εξερευνούν το χώρο.

Υπάλληλοι µπροστά από την σπασµένη πόρτα.

Ο χώρος στον οποίο είχαν σταθµεύσει το αυτοκίνητο οι δράστες.

Ο κόσµος λίγα λεπτά µετά τη ληστεία σοκαρισµένος από τα όσα εκτυλίχθηκαν µπροστά στα µάτια τους.

Μία γυναίκα έξω από την πόρτα του Ταχυδροµείου λίγα λεπτά µετά την εισβολή των κουκουλοφόρων.

Αστυνοµία στο χώρο της ληστείας.

Πήραν ... αµπάριζα και... «εισέπραξαν» 282.000 ευρώ!! Μετά από 10’’ κατέφθασε η οµάδα «∆Ι.ΑΣ»

ΑΠΟ ΤΗ ∆ΕΗ «ΣΗΚΩΣΑΝ» 122.000 ΕΥΡΩ

∆ΥΟ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΕΛΤΑ

Οι ληστές µε τα καπέλα

«Ανάληψη» ύψους 160.000 ευρώ «Ληστεία. Πέστε όλοι κάτω». Ήταν τα απειλητικά λόγια του κρανοφόρου που εισέβαλε µαζί µε το συνεργό του κρατώντας πυροβόλο όπλο στα χέρια του χθες το πρωί στα ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλοπούλου, στον Πύργο. Η θρασύτατη ληστεία έγινε δύο λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί την ώρα που το κατάστηµα ήταν γεµάτο µε ηλικιωµένους που περίµεναν να πάρουν τις συντάξεις. Οι δύο ληστές µε αστραπιαίες κινήσεις πήγαν στο χρηµατοκιβώτιο άρπαξαν ένα σάκο µε χρήµατα καθώς και µετρητά που ήσαν µέσα στο χρηµατοκιβώτιο συνολικού ύψους 160.000 ευρώ και έφυγαν, µε µηχανή µεγάλου κυβισµού.

Πυροβόλησαν για να σπάσουν την πόρτα που ήταν κλειδωµένη λόγω παρέλευσης του ωραρίου Πυροβολώντας µπήκαν οι ληστές µέσα στο κεντρικό κατάστηµα της ∆ΕΗ χθες το µεσηµέρι από όπου πήραν 122.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι δράστες λίγο µετά τις 1:25 το µεσηµέρι έφθασαν από τον πίσω δρόµο στο κατάστηµα της ∆ΕΗ και στάθµευσαν το λευκό «Polo» µπροστά από ένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. Κατέβηκαν και µε τα πόδια έφθασαν µέχρι την κεντρική είσοδο που βρίσκεται επί της οδού Παπαγεωργίου που ήταν κλειστή. «Ο ένας από τους δύο την χτυπούσε µε κλοτσιές και µου φώναζε να του ανοίξω. Βγαίνοντας από το ταµείο, άκουσα έναν πυροβολισµό και είδα την τζαµένια πόρτα να θρυµµατίζεται», τόνισε ο ταµίας κ. Τάσος Ρουµελιώτης που παραλίγο να είχε τραυµατιστεί από τη σφαίρα που κατέληξε µπροστά στο γκισέ. Οι δράστες, εκ των οποίων ο ένας κρατούσε πιστόλι και ο άλλος καλάσνικοφ, φορούσαν µόνο καπέλα για να µη γράψει η κάµερα τα πρόσωπά τους που ήταν ακάλυπτα, βλέποντας την πόρτα να διαλύεται µπήκαν µέσα και µε το όπλο παρατεταµένο ζήτησαν τα λεφτά από τον ταµία ο οποίος χωρίς δεύτερη κουβέντα τους τα έδωσε. Αµέσως µετά τράπηκαν σε φυγή προς το σταθµευµένο αυτοκίνητο µε το οποίο και διέφυγαν. «Έφθασαν τρέχοντας οι δύο ληστές που φορούσαν µόνο καπέλα και µε τα χρήµατα στα χέρια τους, µπήκαν µέσα στο αυτοκίνητο και ο ένας έβαλε µπροστά κι έφυγαν. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχαν εξαφανιστεί. ∆εν καταλάβαινες ότι είναι ληστές», επεσήµανε ο κ. Λάµπης Ξυδίας µπροστά στο µαγαζί του οποίου στάθµευσαν το αυτοκίνητό τους οι δύο δράστες.

Η ληστεία λεπτό προς λεπτό

Ο ταµίας δείχνει το σηµείο στο οποίο σταµάτησε η σφαίρα.

έσπασε την πόρτα εξοστρακίστηκε χτυπώντας πάνω στην ταµπέλα που γράφει ανοιχτό - κλειστό και είναι µπροστά από το γραφείο µου. Το ευτύχηµα είναι ότι εγώ εκείνη την ώρα είχα σηκωθεί από τη θέση µου και δεν ξέρω τι θα είχε συµβεί αν παρέµενα καθιστός», υποστηρίζει ο κ. Ρουµελιώτης.

Αστυνοµικοί και άνδρες Security στην πόρτα του ταχυδροµείου

«Ανέβηκαν επάνω και έφυγαν προς την πλευρά των δικαστηρίων», τόνισε ο κ Ανδρέας Κόκκινος.

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ

Την αξιοποίηση ορισµένων στοιχείων επιδιώκει η Αστυνοµία

Ά

µεση ήταν η κινητοποίηση της Αστυνοµίας αφού µέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ώρα που έγιναν οι ληστείες βρέθηκαν τόσο στα ΕΛΤΑ όσο και στη ∆ΕΗ.

Γνώριζαν Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα τα ταµεία έκλειναν προκειµένου να ετοιµάσουν τα χρήµατα για να τα παραλάβει η εταιρεία Security γι’ αυτό και επέλεξαν να χτυπήσουν τη συγκεκριµένη στιγµή ενώ ήταν αποφασισµένοι για όλα. «Φοβήθηκα» Ο ταµίας λίγη ώρα µετά την περιπέτεια που έζησε δεν είχε συνέλθει ακόµα από το σοκ που υπέστη όταν η σφαίρα κατέληξε στην τσίγκινη ταµπέλα µπροστά από το γκισέ που καθόταν και εξοστρακίστηκε. «Και βέβαια φοβήθηκα. Πυροβόλησε ευθεία πάνω µου. Η σφαίρα αφού

Οι δύο δράστες έφτασαν στον πεζόδροµο Γρηγορίου Ε’ πέντε λεπτά πριν τις 10.00 π.µ. και εκεί στάθµευσαν τη µοτοσικλέτα. Την ίδια ώρα έφτασε στα ΕΛΤΑ το θωρακισµένο όχηµα της εταιρίας SECURITY που είχε αναλάβει τη µεταφορά των χρηµάτων που προορίζοντο για τις συντάξεις. ∆ύο λεπτά πριν τις 10 κι ενώ οι σάκοι µε τα χρήµατα είχαν παραδοθεί στους υπαλλήλους εισέβαλαν στο κατάστηµα οι δύο δράστες κρατώντας καλάσνικοφ. Ο ένας φορούσε το κράνος και ο δεύτερος είχε καλύψει το πρόσωπό του µε κασκόλ. Το τι έγινε µέσα στα ΕΛΤΑ το περιγράφουν µερικοί από τους αυτόπτες µάρτυρες.

«∆εν είχαν καλύψει το πρόσωπό τους και φορούσαν µόνο καπέλα», επεσήµανε ο Λ. Ξυδίας µπροστά στο µαγαζί του οποίου είχαν σταθµεύσει το αυτοκίνητό τους.

∆εν είχαν περάσει παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα, από τη στιγµή που οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ ενηµέρωσαν το κέντρο της Αστυνοµίας, όταν οι άνδρες της οµάδος ∆Ι.ΑΣ έφθασαν στο σηµείο. Οι δράστες όµως είχαν προλάβει και είχαν φύγει µε τη µηχανή. Το µεσηµέρι στη ∆ΕΗ οι άνδρες της Ασφάλειας έφθασαν άµεσα αλλά οι

δράστες µε το λευκό polo είχαν ήδη φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Καταδίωξη Λίγη ώρα αργότερα κοντά στα Σαβάλια εντοπίστηκε ένα Lada Niva το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο και τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση ενώ ακολούθησε και καταδίωξη στην Εθνική Οδό Πύργου - Πατρών αλλά τα ίχνη του ύποπτου αυτοκινήτου χάθηκαν κοντά στη Γαστούνη . Κάµερες Τις κινήσεις των δραστών και στις δύο ληστείες κατέγραψαν οι

κάµερες του κλειστού κυκλώµατος που διαθέτε η ∆ΕΗ. Η αξιοποίηση του οπτικού υλικού που έχει ήδη στα χέρια της η Ασφάλειας Πύργου θα συµβάλει καθοριστικά στον εντοπισµό των δραστών. Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ οι κάµερες δε λειτουργούσαν ενώ κατά τη διάρκεια της µεταφοράς των χρηµάτων από το αυτοκίνητο των Security µέσα στο κατάστηµα οι πόρτες ήταν ανοιχτές µε τον κόσµο να µπαινοβγαίνει.

Επαγγελµατίες Οι αστυνοµικοί µιλούν για επαγγελµατίες που ήξεραν πού χτυπούσαν και είχαν µελετήσει µε λεπτοµέρεια κάθε κίνησή τους προκειµένου να περιορίσουν τον κίνδυνο να συλληφθούν. Για το λόγο αυτό, σύµφωνα µε τις πρώτες εκτιµήσεις δε θα δίσταζαν και να πυροβολήσουν. Αστυνοµικές πηγές εκτιµούν πως αν και οι δράστες στις δύο ληστείες ήταν διαφορετικοί, ανήκουν στην ίδια οµάδα και πως µεταξύ τους έχουν σχέση. Θεωρούν πως τα µέσα που χρησιµοποίησαν για τη ληστεία, αυτοκίνητο και µηχανή ήταν κλεµµένα καθώς

και ότι στη διαδροµή τα εγκατέλειψαν ώστε να µην είναι εύκολος ο εντοπισµός τους. Κάτι εξάλλου που ενισχύεται από το γεγονός του εντοπισµού του ύποπτου Lada Niva στην περιοχή των Σαβαλίων. Γνώριζαν την περιοχή Ο τρόπος µε τον οποίο κινήθηκαν δείχνει πως γνώριζαν καλά την περιοχή και πως είχαν µελετήσει µε κάθε λεπτοµέρεια το πώς θα χτυπούσαν και το πώς θα έφευγαν. Ήξεραν λεπτοµέρειες για τις χρηµαταποστολές που δείχνει πως για αρκετό καιρό παρακολουθούσαν τον εφοδιασµό µε χρή-

µατα των ΕΛΤΑ και της ∆ΕΗ στον Πύργο. Ένα από τα ενδεχόµενα που εξετάζουν οι διωκτικές αρχές της Ηλείας είναι αν είχαν συνεργό και από την περιοχή που τους καθοδηγούσε µε ακρίβεια για το πώς θα κάνουν ληστεία. ∆εν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως γνώριζαν µέχρι και για το ότι η Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Ηλείας είχε αποδυναµωθεί κατά 25 άτοµα τα οποία συµµετέχουν στη διµοιρία που πήγε στην Αθήνα να ενισχύσει τις δυνάµεις για την αντιµετώπιση των κουκουλοφόρων που καταστρέφουν την Αθήνα.

«Ήµουν µέσα, καθόµουν στην καρέκλα. Φώναξαν ληστεία. Εγώ νόµιζα αρχικά ότι έκανε... σεισµό. Σηκωθήκαµε µαζί µε άλλους να φύγουµε. Ο ένας από τους ληστές µου έδωσε µια γροθιά και µε πέταξε κάτω. Πέσαµε όλοι στα γόνατα», διηγείται η κα Ρόζα Σταυροπούλου σοκαρισµένη από την περιπέτεια που έζησε. «Κρατούσαν καλάσνικοφ στο χέρι. Μπήκαν µέσα και από το φόβο µας όλοι πέσαµε στο πάτωµα», περιέγραψε ο κ Πάνος ∆αλιακούρας που βρέθηκε «πρόσωπο µε πρόσωπο» µε τους ληστές. Μία γυναίκα που είχε πάει για να διεκπεραιώσει µία συναλλαγή στο ταχυδροµείο στη θέα των ληστών φοβήθηκε και έχασε τις αισθήσεις της µε αποτέλεσµα να µεταφερθεί µε ασθενοφόρο στο νοσοκοµείο του Πύργου. Οι δράστες κατευθύνθηκαν προς το σηµείο που ήταν το χρηµατοκιβώτιο και πήραν τους σάκους ενώ ζήτησαν από υπάλληλο να βάλει και χρήµατα από αυτά που ήσαν ήδη στο χρηµατοκιβώτιο. Χωρίς καθυστέρηση ο υπάλληλος υπάκουσε τις εντολές του ένοπλου άνδρα ο οποίος πήρε τα χρήµατα τα οποία συνολικά έφθαναν τις 160.000 ευρώ και βγήκε έξω µαζί µε το συνεργό του προκειµένου να επιβιβαστούν στη µηχανή. Πώς διέφυγαν

Ένας από τους άνδρες Security που έκαναν τη µεταφορά των χρηµάτων.

Επί 30’’ οι δράστες προσπαθούσαν να θέσουν τη µοτοσικλέτα τους σε κίνηση αλλά είχε κολλήσει η µίζα

µηχανή προσπαθούσαν να βάλουν µπροστά αλλά δεν έπαιρνε µε την πρώτη. Φώναξα πιάστε τους αλλά δεν κουνήθηκε κανείς γιατί κρατούσαν το όπλο», υποστήριξε ο κ Θεόδωρος Κανταρές. Οι δράστες για περισσότερο από τριάντα δευτερόλεπτα επιχειρούσαν να βάλουν µπροστά τη µηχανή για να διαφύγουν. «Εµείς είµαστε έξω. Όταν βγήκαν από µέσα ο ένας φορούσε κράνος ενώ του άλλου το πρόσωπο φαινόταν λίγο αν και το είχε καλύψει. Πήγαν στη µηχανή που ήταν σταθµευµένη δίπλα, προσπαθούσαν να τη βάλουν µπροστά αλλά δεν έπαιρνε. Επιχείρησαν µερικές φορές και τελικά τα κατάφεραν. Αµέσως µετά έφυγαν προς την πλευρά των δικαστηρίων», τόνισε ο κ Ανδρέας Κόκκινος. Αναστάτωση

«Πέσαµε όλοι στα γόνατα», επισηµαίνει η κα Ρόζα Σταυροπούλου

«Την ώρα που φώναξαν ληστεία ήρθα εγώ στη γωνία και είδα δύο άτοµα µε τη µηχανή. Ο ένας είχε το σάκο και το καλάσνικοφ. Ανέβηκαν στη

Το χτύπηµα αυτό των ληστών στο κέντρο του Πύργου προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους που βλέπουν την εγκληµατικότητα να απειλεί την ηρεµία της καθηµερινότητάς τους. «Και βέβαια Φοβόµαστε λόγω των τελευταίων καταστάσεων και των ληστειών στο κέντρο του Πύργου. Νιώθουµε πως ανά πάσα στιγµή κινδυνεύουµε», τόνισε ο κ Αναστάσιος Φεραδούρος. «Ληστεία, ληστεία στο τέλος δε θα µείνει τίποτα και θα δούµε από πού θα πληρώσουµε. ∆εν υπάρχει µέριµνα, δεν υπάρχει τίποτα. Security χωρίς πιστόλια, χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα, δεν έχω ξαναδεί», επεσήµανε ο κ Αντώνης Κουβελιώτης.

Οι υπάλληλοι που βρέθηκαν αντιµέτωποι µε το όπλο των δραστών.

Φαίνεται πως το όπλο των ληστών µπλόκαρε και η µία σφαίρα έπεσε στο έδαφος όταν όπλισαν. «Ο ένας είχε το σάκο και το καλάσνικοφ», υποστήριξε ο κ Θεόδωρος Κανταρές. Ο ταµίας Τ. Ρουµελιώτης µιλώντας στην εφ. «Πατρίς» επισηµαίνει πως οι δράστες πυροβόλησαν προς το µέρος του.

«Ληστεία, ληστεία στο τέλος δε θα µείνει τίποτα και θα δούµε από πού θα πληρώσουµε», επεσήµανε ο κ Αντώνης Κουβελιώτης

«Νιώθουµε πως ανά πάσα στιγµή κινδυνεύουµε», τόνισε ο κ Αναστάσιος Φεραδούρος.

«Μπήκαν µέσα µε το καλάσνικοφ και όλοι πέσαµε στο πάτωµα», τόνισε ο κ Πάνος ∆αλιακούρας Κόσµος έξω από τα ΕΛΤΑ ελάχιστα λεπτά µετά τη ληστεία.


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

8 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑ

Εκνευρισµός και ταλαιπωρία… Α

τελείωτες ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων, πολύωρη αναµονή κάτω από τον ήλιο, κυκλοφοριακή συµφόρηση και εκνευρισµός είναι µερικά από τα χαρακτηριστικά της χθεσι-

νής ηµέρας στην Ολυµπία, για όσους επέλεξαν να επισκεφθούν τα µουσεία, που, όπως κάθε ∆ευτέρα, ανοίγουν τις πύλες τους για το κοινό στις 1:30 το µεσηµέρι.

Περισσότεροι από 2.500 τουρίστες, επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που «έδεσαν» στο λιµάνι του Κατακόλου αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού, βρέθηκαν χθες το πρωί στην Ολυµπία προκειµένου – οι περισσότεροι – να επισκεφθούν τα µουσεία και τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυµπίας. Ωστόσο, βρήκαν τις πόρτες κλειστές, αφού τις πρωινές ώρες κάθε ∆ευτέρα και µέχρι τις 1:30 πραγµατοποιείται ο καθαρισµός των µουσείων.

Περίπου 2.500 επισκέπτες έφτασαν χθες το πρωί στην Ολυµπία, οι περισσότεροι εκ των οποίων για να επισκεφθούν τα µουσεία, βρίσκοντας ωστόσο τις πόρτες τους κλειστές λόγω…καθαριότητας.

Ατελείωτες ουρές

Η κατάσταση χθες το πρωί στην Ολυµπία ήταν…απερίγραπτη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επαναλαµβάνεται κάθε ∆ευτέρα. Σε µια εποχή µάλιστα που όπως λένε, δεν πρέπει να «διώχνουµε» τους τουρίστες λόγω κακής οργάνωσης, γιατί αυτοί «θα γίνουν η κακή διαφήµιση του τόπου µας» είπαν χαρακτηριστικά. Στην αποβάθρα των µουσείων από τις 9:30 περίπου το πρωί µέχρι τις 1:00 το µεσηµέρι δηµιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τα δεκάδες τουριστικά λεωφορεία που µετέφεραν χιλιάδες τουρίστες από το Κατάκολο στην Ολυµπία µε αποτέλεσµα ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήµατος να είναι ορατός. Υπολογίζεται ότι χθες έφτασαν στην Ολυµπία 2.500 τουρίστες. Ένας αριθµός αυτών επισκέφθηκε αρχικά τον αρχαιολογικό χώρο που λειτουργεί κανονικά, αλλά εκατοντάδες ήταν αυτοί που στήθηκαν στην ουρά περιµένοντας το άνοιγµα των µουσείων. Ο εκνευρισµός, κάτω από το ζεστό ήλιο και µε την έλλειψη ικανοποιητικών στεγασµένων χώρων αναµονής αλλά και αποχωρητηρίων, ήταν µεγάλος. Στα προβλήµατα θα πρέπει να προστεθεί και η έλλειψη τουαλετων για την εξυπηρέτηση του µεγάλου όγκου των τουριστών. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που µη γνωρίζοντας το ωράριο λειτουργίας, πήραν το δρόµο της επιστροφής,

Μεγάλες ουρές δηµιουργήθηκαν στα εκδοτήρια εισιτηρίων, µε τους επισκέπτες να περιµένουν το άνοιγµα των µουσείων.

χωρίς να επισκεφθούν το µουσείο, αν και είχαν φτάσει στην Ολυµπία βασικά γι’ αυτό το λόγο. Κι αυτοί οι επισκέπτες, σίγουρα, αναφερόµενοι στην Ολυµπία, δε θα µιλήσουν µε τα καλύτερα λόγια, µετά την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν.

∆εν µπορεί να αλλάξει το ωράριο

Για το θέµα του ωραρίου, µιλώντας στην εφηµ. «Πατρίς» η Προϊσταµένη της Ζ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Ολυµπίας Γεωργία Χατζή, εξήγησε πως η ηµέρα καθαριότητας για όλα τα µουσεία της χώρας έχει οριστεί από το υπουργείο Πολιτισµού και δεν καθορίζεται από τη Ζ΄ Εφορεία. Εξήγησε δε πως «…τα µικρά µουσεία – στα οποία συµπεριλαµβάνεται και το Μουσείο Αρχαίας Ήλιδας – κάθε ∆ευτέρα παραµένουν κλειστά. Στην Ολυµπία, επειδή συµπεριλαµβάνεται στα µεγάλα µουσεία της χώρας και έχουµε τη δυνατότητα

«Με την αποµάκρυνση στάθµευσης των ΤΑΞΙ από το χώρο της αποβάθρας πετύχαµε την αποσυµφόρηση του σηµείου και αντιµετωπίσαµε ουσιαστικά το µεγάλο πρόβληµα που δηµιουργούνταν µε την ταυτόχρονη παρουσία λεωφορείων, ταξί και Ι.Χ.», λέει ο αντιδήµαρχος Αρχαίας Ολυµπίας Γιώργος ∆εββές.

«Το πρόγραµµα καθαριότητας δεν καθορίζεται από εµάς αλλά από το υπουργείο Πολιτισµού και αφορά όλα τα µουσεία της χώρας», εξηγεί η Προϊσταµένη της Ζ’ Εφορείας Αρχαιοτήτων Γεωργία Χατζή.

να λειτουργούµε σε διπλή βάρδια µε το προσωπικό, µπορούµε να ανοίξουµε το µουσείο έστω στις 1:30 για τους επισκέπτες. Μέχρι εκείνη την ώρα οι επισκέπτες µπορούν να δουν τον αρχαιολογικό χώρο που λειτουργεί στο κανονικό ωράριο». Αποσυµφόρηση της αποβάθρας Από την πλευρά του ο δήµος Αρχαίας Ολυµπίας µετά από σύσκεψη που πραγµατοποιήθηκε µε τη συµµετοχή εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της περιοχής αλλά και των

λεωφορειούχων και ιδιοκτητών-οδηγών ΤΑΞΙ, για την επίλυση των προβληµάτων λειτουργίας της πόλης συζητήθηκε το θέµα αποσυµφόρησης της αποβάθρας. «Αποφασίσαµε να γίνει η µεταφορά των ΤΑΞΙ στις δυο κάτω αποβάθρες της πεζογέφυρας και σε ηµέρες αιχµής, κάποια θα αναµένουν στον πίσω χώρο του παλιού δηµαρχείου. Σίγουρα έχουν προκύψει κάποια µικροπροβλήµατα τα οποία επιλύονται. Πάντως, η αποµάκρυνση των ΤΑΞΙ έχει πράγµατι βελ-

Στην αποβάθρα του µουσείου, κάθε φορά που υπάρχουν αφίξεις κρουαζιερόπλοιων – παραπάνω από ένα – δηµιουργείται το αδιαχώρητο.

τιώσει την κατάσταση στον κεντρικό δρόµο και τη µεγάλη αποβάθρα ενώ έχει εξαλειφθεί και ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήµατος», σχολίασε ο αντιδήµαρχος Γιώργος ∆εββές, εξηγώντας πως πρόκειται για προσωρινά µέτρα που αφορούν το 2011 και αµέσως µεταξύ θα ξεκινήσει η κουβέντα, µε τη συµµετοχή όλων των εµ-

πλεκοµένων φορέων και µε αξιοποίηση των στοιχείων από την 2ετή εφαρµογή της πιλοτικής κυκλοφοριακής µελέτης αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο Σχέδιο Πόλης για την οριστική επίλυση των προβληµάτων. Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΙΚΑ

Π

Πράσινο φως για την ανέγερση του πολυιατρείου

ράσινο φως για την ανέγερση του πολυιατρείου του ΙΚΑ στην οδό Ολυµπίων έδωσε ο δήµος Πύργου στη διοίκηση του οργανισµού µε την έκδοση της οικοδοµικής άδειας, η οποία κωλυσιεργούσε για περίπου ένα χρόνο. Μετά την τελευταία συνάντησή του µε το διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο δήµαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος ζήτησε από την υπηρεσία της Πολεοδοµίας να επιταχύνει τις διαδικασίες και να ξεπεράσει τυχόν γραφειοκρατικά εµπόδια ώστε να µπει τέλος στην πολύµηνη καθυστέρηση. Σηµειώνεται ότι για την ανέγερση του Πολυιατρείου υπάρχει

εγκεκριµένη πίστωση από το ΙΚΑ και το έργο αναµένεται πλέον να δηµοπρατηθεί άµεσα, όπως έχει διαβεβαιώσει το δήµαρχο Πύργου ο διοικητής του ΙΚΑ. «Με την ολοκλήρωση και λειτουργία αυτής της µονάδας, το ΙΚΑ θα εξυπηρετήσει χιλιάδες ασφαλισµένους από την ευρύτερη περιοχή, προσφέροντάς τους καλύτερες υπηρεσίες υγείας. Εµείς από την πλευρά του δήµου, θα παρέχουµε κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ταχύτερη αποπεράτωσή της», δήλωσε ο δήµαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος. Στο µεταξύ χθες (∆ευτέρα), µε αφορµή την ανακοίνωση έκδοσης της οικοδοµικής άδειας του Πολυιατρείου, ο αντιδήµαρχος κ. Βασίλης

+

Παναγόπουλος ανέφερε ότι «η σωστή λειτουργία της υπηρεσίας Πολεοδοµίας αποτελεί ένα στοίχηµα για όλους µας. Οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλουµε για τη βελτίωση της λειτουργίας της αποδίδουν καρπούς και ήδη το τελευταίο τρίµηνο έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθµός των εκδιδόµενων αδειών. Συν τω χρόνω πιστεύουµε ότι θα έχουµε ακόµη µεγαλύτερη αποτελεσµατικότητα ώστε η υπηρεσία να ανταποκριθεί πλήρως στα αιτήµατα των πολιτών.» Παναγιώτης Παυλόπουλος paylopoulos2004@yahoo.gr paylopoulos2009@gmail.com

«Εµείς από την πλευρά του δήµου, θα παρέχουµε κάθε δυνατή διευκόλυνση για την ταχύτερη αποπεράτωσή της», δήλωσε ο δήµαρχος Πύργου κ. Μάκης Παρασκευόπουλος.

Ο αντιδήµαρχος κ. Βασίλης Παναγόπουλος αναφέρθηκε στο θέµα της πολεοδοµίας.

Ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος δεσµεύθηκε ότι άµεσα θα ξεκινήσει η κατασκευή των πολυιατρείων του ΙΚΑ

200 200

Κ

ΟΥ

Π

ΟΝ

Νο Ι

Ι

5

λ ου

ίο υ


ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ 9

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΚΗ∆ΕΙΕΣ Την αγαπηµένη µας

ΜΑΡΙΑ χα ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΜΑΡΝΑΚΗ

ΕΤΩΝ 87 Θανούσα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 ώρα 11.00 π.µ. από τον ιερό ναό Αγίων Πάντων Α’ Κοιµ. Πύργου και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως προσέλθουν και παρακολουθήσουν την εκφορά της. Πύργος 5 Ιουλίου 2011 ΤΑ ΤΕΚΝΑ: Παναγιώτης και Παναγιώτα Σµαρνάκη, Φώτης και Μαρία Σµαρνάκη, Γεώργιος και Σοφία Σµαρνάκη ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ: Φωτεινή και Λάµπρος Ατσαρου, ∆ιονυσία χα Σµαρνάκη, ∆ηµήτριος Παναγούλιας, Παρασκευή χα Λιαροπούλου, Φώτης και Νίκη Σµαρνάκη, Τασία χα Κούρτη ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠEP∆OYΛHΣ AΛΦEIOY 7 Eναντι KTEΛ ΠYPΓOY -XAΛIKIATIKA ΠYPΓOΣ Tηλ. Γραφ. 26210/34900 Oικίας 26210/28818 Tηλ. Aνθοπωλείου 26210/23211 Kινητό 693/2587827 ΠYPΓOΣ -ΖΑΧΑΡΩ

ω

Την πολυαγαπηµένη µας

ΓΕΩΡΓΙΑ χα ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΒΡΥΝΙΩΤΗ

ΕΤΩΝ 82 θανούσα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 5/7/2011 και ώρα 6.00 µ.µ. από τον ιερό ναό Παµεγίστων Ταξιαρχών Αλφειούσας και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά της. Αλφειούσα 5/7/2011 ΤΑ ΤΕΚΝΑ: Κατερίνα και Παναγιώτης Αηναλής, Αθανάσιος και Παναγούλα Βρυνιώτη, ∆ηµήτρης και Ελένη Βρυνιώτη ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ.Tελετών: ∆POΓΓITH Mανωλοπούλου 58 Tηλ. όλο το 24ωρο 26210/34017-30730-34217 -27158 ΠYPΓOΣ Kινητό 6944/342471

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές µου –στο γραµµικό και ελεύθερο σχέδιο- Αρβανιτάκη Χρήστο και Τουµαζάτο Νικόλα αντίστοιχα που µε βοήθησαν να πετύχω το στόχο µου, που ήταν να περάσω σε αρχιτεκτονική σχολή. Αθηνά Παναγιώτου

Τον πολυαγαπηµένο µας

∆ΗΜΗΤΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΥΛΑΪ∆Η

ΕΤΩΝ 50 θανόντα κηδεύοµε σήµερα Τρίτη 5/7/2011 και ώρα 5.00 µ.µ. από τον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου Καβασίλων και παρακαλούµε τους συγγενείς και φίλους όπως παρακολουθήσουν την εκφορά του. Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓPAΦ. TEΛETΩN: ΓEΩPΓIOY KΛAMΠANOY Tηλ. 26230/55255 και 22776- 697/7011926 ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α -ΛΕΧΑΙΝΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ

Απουσία ιατρού

Όλους όσοι παρευρέθηκαν στην τέλεση του 40ηµερου µνηµοσύνου για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπηµένου µας

Ο ωτορινολαρυγγολόγος Νικόλαος Χάρδας θ’ απουσιάζει από το ιατρείο του από 5-7-11 έως 17-7-11.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΙΩΝΗ ΕΤΩΝ 63

θερµότατα ευχαριστούµε.

Ο ∆ΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Χρήστου και της Φωτεινής, το γένος Ρουµελιώτη, που γεννήθηκε στον Άγιο ∆ηµήτριο Τριταίας και κατοικεί στην Καλαµάτα Μεσσηνίας και η ∆ΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου και της Αγγελικής το γένος Αναγνωστόπουλου, που γεννήθηκε στην Πάτρα Αχαΐας και κατοικεί στην Καλαµάτα Μεσσηνίας, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάµος τους θα γίνει στο Ξηροχώρι Ζαχάρως Ηλείας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ του Νικολάου και της Χρυσάνθης το γένος ∆ιαµαντόπουλου, που γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο Ν. Ηλείας και η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΛΑΚΗ του Κωνσταντίνου και της Κυριακής το γένος Ματσαµάκη, που γεννήθηκε στα Χανιά Κρήτης και κατοικεί στον Πύργο Ν. Ηλείας, πρόκειται να παντρευτούν στα Χανιά Κρήτης. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ του Ιωάννη και της Ερµιόνης το γένος Κυπαρισσίδου που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στον Πύργο Ηλείας και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ του Σπυρίδωνος και της Τσαµπίκας το γένος Κωνσταντινίδη που γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο Ηλείας πρόκειται να παντρευτούν στον Πύργο Ηλείας. Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Χρήστου και της ∆ήµητρας το γένος Τσίγκλα που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Πελόπιο Αρχαίας Ολυµπίας και η ΧΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ του Βασιλείου και της ∆ιονυσίας το γένος Μώρου που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στην Αµαλιάδα Ηλείας , πρόκειται να παντρευτούν στην Αµαλιάδα Ηλείας. Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΟΣ του Αθανασίου και της Αφροδίτης το γένος Λαµπρόπουλου που γεννήθηκε στην Αµαλιάδα Ηλείας και κατοικεί στη Μυρτιά Ηλείας και η ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Νικολάου και της Χρυσάνθης το γένος Παρασκευόπουλου που γεννήθηκε στον Ξηρόκαµπο Αρχ. Ολυµπίας Ν. Ηλείας και κατοικεί στον Πύργο Ηλείας, πρόκειται να παντρευτούν στον Πύργο Ηλείας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. ∆νση: ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 28 26110 ΠΑΤΡΑ Πληρ. Μ. Συµιακάκη Τηλ. 2613600178 Fax: 2610452176 grammateia.ps.pde@pde.gov.gr

Σκουροχώρι 5/7/2011 Η ΣΥΖΥΓΟΣ: Ρουµπίνη ΤΑ ΤΕΚΝΑ: Αθηνά και Χαράλαµπος Σµαρνάκης, Νίκος Χιώνης Η ΜΗΤΕΡΑ: Αθηνά Χιώνη ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ: Νικόλαος και Φωτεινή Χιώνη, Σπύρος και Ευγενία Χιώνη, Αφροδίτη και Κων/νος Βρινιώτης, Μαρούλα και Οδυσσέας Τάραµας, Γεωργία και Χαράλαµπος ∆ρακόπουλος ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ: Εύη, Φώτης ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ.Tελετών: ∆POΓΓITH Mανωλοπούλου 58 Tηλ. όλο το 24ωρο 26210/34017-30730-34217 -27158 ΠYPΓOΣ Kινητό 6944/342471

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Όλους όσοι µας συµπαραστάθηκαν στο πένθος µας για την απώλεια της αγαπηµένης µας

Aριθ. Πρωτ. 91142/290

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ χας ΧΑΡ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για εκσυγχρονισµό υφιστάµενου ελαιοτριβείου δυναµικότητας 36tn ελαιοκάρπου την ηµέρα, ιδιοκτησίας Καρδιανού Ιωάννη σε οικόπεδο 1,3 στρεµ. εντός οικισµού Λυγιάς του ∆.∆. Βαρθολοµιού δήµου Πηνειού Ν. Ηλείας. Σας γνωρίζουµε ότι παραλήφθηκε από τη ∆νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηλείας, η υπ’ αριθµ.Β’ 197/11.873/12-4-11 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, που αναφέρεται στο παραπάνω θέµα. Καλείται κάθε ενδιαφερόµενος να λάβει γνώση της απόφασης τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδος (Γραφείο προέδρου Π.Σ.) Αντίγραφο της Απόφασης θ’ αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας. Η παρούσα ανακοίνωση θα δηµοσιευθεί στην εφηµερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Πάτρα 4-7-2011

Θερµότατα ευχαριστούµε. Ιδιαιτέρως ευχαριστούµε τον ιερό κλήρο

ΠΥΡΓΟΣ 5 Ιουλίου 2011 ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ ΤΗΣ: Απόστολος & Σοφία Ασηµακοπούλου, ∆ηµήτριος & Παναγιώτα Ασηµακοπούλου, Βασίλειος & Παναγιώτα Ασηµακοπούλου ΤΑ Α∆ΕΛΦΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ∆ΙΣΕΓΓΟΝΑ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Γραφ. Tελετών: A. AΣHMAKOΠOYΛOY ή ZEYKA Kολοκοτρώνη 11 ΠYPΓOΣ Tηλ. Γραφ. 26210/33119 -28361 Oικίας ∆ιαν. 22283 Kινητό: 6944/296706 και 6932/234896

I.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Ν.ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕ∆ΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. ∆νση: ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 28 26110 ΠΑΤΡΑ Πληρ. Μ. Συµιακάκη Τηλ. 2613600178 Fax: 2610452176 grammateia.ps.pde@pde.gov.gr

ή ΖΕΥΚΑ ΕΤΩΝ 87

Θρησκευτική πανήγυρις Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011, παραµονή της εορτής της Αγ. Κυριακής και ώρα 19:30 το απόγευµα θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγ. Κυριακής πανηγυρικός εσπερινός µετά αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Πανασιολογιώτατου Φιλάρετου Πρωτοψάλτη Αγίου Νικολάου Πύργου ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΝΑΣ, ιερείς της περιοχής. Την Πέµπτη 7 Ιουλίου 2011, κυριώνυµο ηµέρα της εορτής της Αγίας Κυριακής και ώρα 7:00 π.µ. θα τελεστεί θεία λειτουργία µετά αρτοκλασίας. Με εκτίµηση, Το Εκκλησιαστικό Συµβούλιο

Aριθ. Πρωτ. 91161/291

∆ΗΜΟΣ ΗΛΙ∆ΑΣ Περίληψη ∆ιακήρυξης ∆ηµοπρασίας Ο δήµαρχος δήµου Ηλιδας προκηρύσσει ανοικτό δηµόσιο µειοδοτικό διαγωνισµό µε σφραγισµένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου « Αγροτική Οδοποιία Τ.Κ. Σαβαλίων, Αµπελοκαµπου, Ροβιάτας, Αυγείου, Σωστίου», αρ. µελέτης: 14/2011 προϋπολογισµού δαπάνης µε ΦΠΑ 21.600,00 από πιστώσεις ΣΑΤΑ-11. Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών µε αντίστοιχο προϋπολογισµό (µε ΕΟ & ΓΕ και απρόβλεπτα): 1. Κατηγορία Οδοποιίας προϋπ/σµού 17.300,94 Η υποβολή προσφορών θα γίνει µε ενιαίο ποσοστό έκπτωσης (άρθρο 6 Π.∆. 609/85). Η δηµοπρασία θα γίνει την 9/07/2011 ηµέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.µ. (λήξη επίδοσης προσφορών) στην έδρα του Φορέα ενώπιον της αρµόδιας επιτροπής. Γίνονται δεκτές εργοληπτικές επιχειρήσεις- κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων ∆Ε Α1, Α2, 1ης τάξης και άνω για έργα Οδοποιίας καθώς και εµπειροτέχνες γραµµένοι στα Νοµ. Μητρώα για αντίστοιχα έργα. Για το διαγωνισµό και την εκτέλεση του έργου ισχύουν οι διατάξεις των Ν. 1418/84, Ν. 3263/2004, Π.∆. 609/85, Π.∆.410/95, Π.∆. 171/87, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήµερα. Η εγγύηση συµµετοχής στο διαγωνισµό ορίζεται στο ποσό των 346,02 µε χρόνο ισχύος µεγαλύτερο των επτά (7) µηνών από την ηµεροµηνία δηµοπράτησης. Στην περίπτωση που το προσφερόµενο ποσοστό έκπτωσης του αναδόχου είναι µεγαλύτερο του ορίου του 12% κατά την υπογραφή της σύµβασης ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκοµίσει επιπλέον πρόσθετη εγγύηση καλής εκτέλεσης, σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 4 του Ν. 3263/2004. Συνολική προθεσµία περαίωσης του έργου δώδεκα (12) µήνες. Εντυπο Οικονοµικής Προσφοράς για συµπλήρωση καθώς και τεύχη δηµοπράτησης διατίθενται από τα γραφεία του Φορέα. Πληροφορίες στα γραφεία της ∆.Τ.Υ (τηλ. 26220 24187) αρµόδια κα Θεώνη Βελέντζα, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες. Αµαλιάδα 4-7-2011 Ο ∆ήµαρχος κ.α.α Αβραάµ Μπούρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΠΥΡΓΟΥ – ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πύργου-Κατακόλου πραγµατοποίησε την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011 εκλογές για την ανάδειξη νέου ∆ιοικητικού Συµβουλίου. Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών αναδείχθηκαν οι παρακάτω υποψήφιοι για τη σύσταση του νέου επταµελούς ∆ιοικητικού Συµβουλίου. Τριβιζάς Κων/νος του Σπυρίδωνα Χατζηεµµανουήλ Ιωακείµ του Αντωνίου Χατζηεµµανουήλ Παναγιώτης του Ιωακείµ Ξένος Αθανάσιος του Γεωργίου Ζέκιος Χρήστος του Κων/νου Χαλασοχώρης Χρήστος του ∆ηµητρίου Γερακίδης Ζώης του Παναγιώτη Το νέο ∆ιοικητικό Συµβούλιο θα συνέλθει µέσα στις επόµενες (7) επτά ηµέρες από την εκλογή του για να συγκροτηθεί σε σώµα. Ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Πύργου-Κατακόλου ευχαριστεί θερµά όλα τα µέλη του για τη µεγάλη προσέλευση και τη συµµετοχή τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ: Ανανέωση της υπ’ αριθµ. 5925/08-09-2005 απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του Τµήµατος Περιβάλλοντος Ν.Α. Ηλείας για το ψυγείο- διαλογητήριο οπωροκηπευτικών, ιδιοκτησίας «Παντελής Πετρόπουλος Α.Ε.» στην αγροτική περιοχή Λεχαινών Ν.Ηλείας. Σας γνωρίζουµε ότι παραλήφθηκε από τη ∆νση Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηλείας, η υπ’ αριθµ.: 101/11.694/12-4-11 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, που αναφέρεται στο παραπάνω θέµα. Καλείται κάθε ενδιαφερόµενος να λάβει γνώση της απόφασης τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες στην Περιφέρεια ∆υτικής Ελλάδος (Γραφείο προέδρου Π.Σ.) Αντίγραφο της Απόφασης θ’ αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας. Η παρούσα ανακοίνωση θα δηµοσιευθεί στην εφηµερίδα «ΠΑΤΡΙΣ». Πάτρα 4-7-2011 Ο ΠΡΟΕ∆ΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΗΛΕΙΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΥΡΓΟΥ

Θρησκευτική πανήγυρις Την Πέµπτη 7 Ιουλίου ε.ε. εορτή της Αγίας Παρθενοµάρτυρος ΚΥΡΙΑΚΗΣ, εορτάζει µετά πάσης µεγαλοπρέπειας ο εν Πύργω φερώνυµος ιερός ναός. Την Τετάρτη το απόγευµα, παραµονή της εορτής και περί ώραν 7:30 µ.µ. θα τελεσθεί ο µέγας Αρχιερατικός Εσπερινός µετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγµατος χοροστατούντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ωλένης κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Τη δε κυριώνυµο ηµέρα της εορτής θα τελεσθεί πανηγυρική θεία λειτουργία µετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγµατος υπό του Πανοσιολογιώτατου Αρχιµανδρίτου Χριστοφόρου Κωλέττη. Το απόγευµα της ίδιας ηµέρας και περί ώρα 7:30 µ.µ. θα αναπεµφθεί ιερά παράκλησις προς την Αγίαν, υπέρ υγείας και ειρήνης του κόσµου. Τους ύµνους των ανωτέρω ιερών ακολουθιών θ’ αποδώσουν οι ιεροψάλτες του ναού µας κ. Γεώργιος Καρακίτσος και Αντώνιος Αντωνόπουλος.

ATEBank ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑ∆ΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ

Ανακοίνωση

Εκ του Εκκλησιαστικού Συµβουλίου

θυνος για πληροφορίες Αθανασόπουλος Κων/νος – Γιαννοπούλου Αδαµαντία τηλέφωνο 2622028516-2622026321. Κάθε κλειστός φάκελος θα περιλαµβάνει συµπληρωµένο το έντυπο προσφοράς και απαραίτητα το φυλλάδιο όρων πώλησης, υπογεγραµµένα από τον προσφέροντα Περιγραφή ακινήτου

Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται να πωλήσει το παρακάτω ακίνητο ιδιοκτησίας της. Για το σκοπό αυτό θα διενεργηθεί δηµόσιος πλειοδοτικός διαγωνισµός µε την υποβολή κλειστών προσφορών στα Γραφεία του καταστήµατος ΑΤΕbank Αµαλιάδας. Η τιµή εκκίνησης, η ηµεροµηνία και η ώρα διενέργειας του διαγωνισµού αναφέρονται παρακάτω. Οι όροι πώλησης του ακινήτου και πρόσθετες πληροφορίες περιέχονται σε φυλλάδιο όρων πώλησης, το οποίο θεωρείται ενιαίο σύνολο µε την παρούσα ανακοίνωση και παρέχονται σε κάθε ενδιαφερόµενο από το κατάστηµα της ATEbank Αµαλιάδας υπεύ-

Παν. Σκαρτσιάρης ∆ηµοτικός Σύµβουλος Πύργου

«Έκπληξη µου προκάλεσε η διαγραφή µου» Στην πρόσφατη συνεδρίαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Πύργου έθεσα στον κ. δήµαρχο το ερώτηµα, εάν αληθεύει το γεγονός ότι ο δήµος µας καλείται να πληρώσει πρόστιµο ύψους 3 εκατ. ευρώ, για τη γνωστή υπόθεση µε τα εικονικά τιµολόγια. Ταυτόχρονα ζήτησα να ενηµερωθώ σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει η δηµοτική αρχή, προκειµένου να αντιµετωπίσει το πρόβληµα που προέκυψε µε τον καταλογισµό του υπέρογκου προστίµου. Ο κ. Παρασκευόπουλος µου απάντησε, κατόπιν της επιβεβαίωσης για την επιβολή του εν λόγω προστίµου από τον αρµόδιο αντιδήµαρχο κ. Γιαν. Αργυρόπουλο, ότι ο δήµος θα

Αγρός επιφάνειας 15.968 τ.µ. µε την εντός αυτού αποθήκη επιφανείας 250 τ.µ. (ηµιτελής & άνευ στέγης) στη θέση Ακοβίτη του δήµου Αµαλιάδας. Εντός του αγρού υπάρχει γεώτρηση. Το ακίνητο απέχει περίπου 1 χιλ. από την επαρχιακή οδό Αµαλιάδας-Σωστίου. ΑΜΙΣΘΩΤΟ . (Α.Μ. 32665)

Τιµή εκκίνησης σε ΕΥΡΩ

39.000,00

Ηµεροµηνία και ώρα διαγωνισµού

29/07/2011 Ώρα:10:00

προχωρήσει στις προβλεπόµενες νοµικές διαδικασίες για την αποφυγή του προστίµου, το οποίο θα επιβαρύνει περαιτέρω τους δηµότες. Στο σηµείο αυτό το λόγο έλαβε ο κ. Γαβρ. Λιατσής, ο οποίος ανέφερε ότι κακώς έθεσα το ερώτηµα για την επιβολή του προστίµου από τη ∆ΟΥ Πύργου, κριτικάροντας συγχρόνως τις δηµόσιες τοποθετήσεις µου για θέµατα διαφάνειας και νοµιµότητας στο δήµο Πύργου και κατ’ επέκταση στον αυτοδιοικητικό χώρο. Η συνέχεια είναι γνωστή, ο κ. Λιατσής ζήτησε τη διαγραφή µου από την παράταξη, προκαλώντας µου µεγάλη έκπληξη για την ενέργειά του αυτή. Προσωπικά έθεσα το ερώτηµα για το πρόστιµο στο δήµο Πύργου, από το δικαίωµα που µου έδωσαν οι πολίτες να τους υπηρετώ από τη θέση του δηµοτικού συµβούλου. Παρά την απόφαση για τη διαγραφή µου για την οποία δεν ευθύνοµαι εγώ, θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στην τοπική κοινωνία από τη θέση του απλού δηµοτικού συµβούλου, υπερασπίζοντας πάντοτε το όφελος του δήµου και των δηµοτών µας.


10

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΟΧΑΙΟ ∆ΙΚΥΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΧΙΟΥ

Τρεις σοβαρά τραυµατίες Τ

ρεις σοβαρά τραυµατίες είναι ο απολογισµός τροχαίου που έγινε χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Πύργου - Σπιάτζας. Η ώρα ήταν λίγο µετά τις 9:30 όταν ένα ζευγάρι µε ένα µηχανάκι έρχονταν από τη Σπιάτζα προς τον Πύργο. Πίσω τους ακολουθούσε µία µηχανή µεγάλου κυβισµού στο τιµόνι της οποίας καθόταν ένας νεαρός άντρας. Φθάνοντας στο νηπιαγωγείο του Ρήγα τα δύο δίκυκλα συγκρούστηκαν µεταξύ τους µε αποτέλεσµα και οι τρεις επιβαίνοντες να πέσουν στην άσφαλτο και να τραυµατιστούν σοβαρά. ∆ιερχόµενοι οδηγοί και περιοίκοι που πετάχθηκαν έντροµοι στο δρόµο έσπευσαν στο σηµείο όπου είχε γίνει το ατύχηµα προκειµένου να προσφέ-

ρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυµατίες. Παράλληλα ενηµέρωσαν την Αστυνοµία και το νοσοκοµείο και µέσα στο συντοµότερο δυνατό χρόνο έφθασαν στο σηµείο ασθενοφόρα, µε τα οποία οι δύο άντρες και η µία γυναίκα µεταφέρθηκαν στο Τµήµα Επείγοντων Περιστατικών του «Α. Παπανδρέου». Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και τους υπέβαλαν σε εξετάσεις προκειµένου να διαπιστώσουν το βαθµό σοβαρότητας των τραυµάτων τους. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβάλλονταν και οι τρεις τραυµατίες σε εξετάσεις. Για τα ακριβή αίτια του ατυχήµατος διενεργεί έρευνα η Τροχαία Πύργου.

Το σηµείο που τραυµατίστηκαν οι επιβαίνοντες στο µηχανάκι

Κόσµος στο σηµείο του ατυχήµατος

ΧΑΒΑΡΙ

ΘΟ∆ΩΡΟΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ

Έ

Να αποζηµιωθούν και οι καρπουζοπαραγωγοί

πληγέντων παραγωγών Οι καρπουζοπαραγωτους. Όµως η Ελλάδα γοί του Νοµού µας βρίµπροστά σ’αυτά τα προσκονται σε κατάσταση βλήµατα είναι απλός θεαπόγνωσης αφού σχεδόν ατής γιατί απλούστατα το σύνολο της παραγωγής δεν έχει χρόνο να ασχοτους παραµένει στα χωράληθεί µε τα αγροτικά φια και σαπίζει, αφού δεν ζητήµατα όπως κάνουν εξάγεται, η δε Κυβέρνηση άλλα κράτη για να προπαραµένει απλός θεατής στατεύουν τους παστα σοβαρά αυτά προτους, βλήµατα. Ενηµερωτική επιστολή ραγωγούς πιέζουν αλλά και διεκΤα παραπάνω τόδιαβίβασε ο πολιτευτής δικούν και πετυχαίνισε µεταξύ άλλων ο σε Πρόεδρο Ν∆ κ. νουν. Για τους πολιτευτής της Ν∆ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, παραπάνω λόγους, Θόδωρος Βλαγκούλης επεσήµανε ο κ. Βλαγσε δήλωση που έκανε ζητώντας την κούλης µε επιστολή χθες στα τοπικά ΜΜΕ. παρέµβασή του που διαβίβασε στον Ανέφερε ακόµη ο Πρόεδρο της Ν∆ κ. κ. Βλαγκο Ε αλλά και ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, σε τρίτες χώρες, για πρώτη φορά φέτος, σταµάτησαν ζητώντας την παρέµβασή του για λόγω του γνωστού γεγονότος του το σοβαρό πρόβληµα αυτό έτσι θανατηφόρου ιού στα κηπευτικά ώστε να αποζηµιωθούν οι πληγέν(αγγούρια, ντοµάτα κλπ) και του τες καρπουζοπαραγωγοί από κονπανικού που δηµιουργήθηκε, οπότε δύλια της ΕΕ όπως συνέβη και οι καταναλωτές και οι αγορές επη- σ’άλλες παραγωγικές χώρες.Για ρεάσθησαν σε µεγάλο βαθµό, µε ΦΠΑ και Φόρο εισοδήµατος τόνισε αποτέλεσµα να µη απορροφάται και ακόµη ο κ. Βλαγκούλης, ότι οι παη καρπουζοπαραγωγή ως οπωρο- ραγωγοί θα πρέπει να εισπράξουν κηπευτικό αγροτικό προϊόν.Όµως τα προκαταβληθέντα κονδύλια του ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισπανία, ΦΠΑ, χωρίς την προσκόµιση τιµοΓερµανία κλπ, επειδή σταµάτησαν λογίων πώλησης της παραγωγής οι εξαγωγές των οπωροκηπευτικών γιατί απλούστατα στερούνται τιµοτους (αγγούρια κλπ) αλλά και η κα- λογίων πώλησης.Ακόµη οι φορολοτανάλωση τους από τις εσωτερικές γικοί πίνακες που προσδιορίζουν αγορές λόγω του γνωστού ιού, δια φορολογητέο εισόδηµα από πώτων αρµοδίων Κυβερνητικών οργά- ληση της καρπουζοπαραγωγής νων τους αλλά και των Πρωθυ- υπολογιζοµένης ανά στρέµµα δεν πουργών τους µε παρεµβάσεις θα πρέπει να ισχύσει για την φετινή τους αλλά και πιέσεις τους στα αρ- παραγωγή αφού τα καρπούζια έµειµόδια όργανα της Ευρωπαϊκής ναν χωρίς να πωληθούν στα χωράΈνωσης πέτυχαν την χορήγηση φια. www.vlagoulis.gr κονδυλίων για την αποζηµίωση των

«Κρίσιµος ο ρόλος των υπηρεσιών για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης»

Απόπειρα κλοπής

νας νεαρός κρατώντας όπλο, που σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της Αστυνοµίας µάλλον ήταν ψεύτικο. επιχείρησε να πάρει λεφτά από παντοπωλείο στην περιοχή του Χαβαρίου. Ο δράστης γύρω στις 10:00 µπήκε µέσα κρατώντας το όπλο και ζήτησε τα λεφτά από τον ιδιοκτήτη ο οποίος όµως αντέδρασε. Συγκεκριµένα αρνήθηκε να του παραδώσει τα χρήµατα και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Ο δράστης αµέσως το έβαλε στα πόδια και αποµακρύνθηκε από το χώρο που είχε επιχειρήσει να κλέψει χρήµατα. Ο ιδιο-

ΖΑΧΑΡΩ ∆ιέρρηξαν φωτογραφείο

Άγνωστοι που µπήκαν χθες τα ξηµερώµατα σε φωτογραφείο στη Ζαχάρω, αφού έσπασαν το τζάµι της κεντρικής πόρτας, πήραν 100 ευρώ από την ταµειακή µηχανή.

ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ Έκλεψαν ποδήλατο

Ένα ποδήλατο αξίας 100 ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από τον αύλειο χώρο σπιτιού στο Βαρθολοµιό.

κτήτης ενηµέρωσε την Αστυνοµία η οποία άµεσα άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισµό του δράστη του οποίου τα ίχνη όµως είχαν εξαφανιστεί. Ο δράστης, σύµφωνα µε πηγές, επέλεξε το συγκεκριµένο χώρο επειδή συστεγάζεται γραφείο των ΕΛΤΑ το οποίο όµως ήταν κλειστό. Επίσης θεωρούν ότι το πιστόλι ήταν ψεύτικο καθώς και ότι ο επίδοξος «ληστής» ήταν ερασιτέχνης. Παναγιώτης Παυλόπουλος paylopoulos2004@yahoo.gr paylopoulos2009@gmail.com

ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α Άρπαξαν πασσάλους

Από την περιοχή «Γαίνες» Ανδραβίδας άγνωστοι έκλεψαν 150 πασσάλους και 100 µέτρα συρµατόπλεγµα συνολικής αξίας 400 ευρώ.

ΓΑΣΤΟΥΝΗ Χασίς σε καλαµπόκι

Τρία φυτά ινδικής κάνναβης ύψους ενός µέτρου εντόπισε η Αστυνοµία µέσα σε καλλιέργεια καλοµποκιού στη Γαστούνη.

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη στις ∆ιευθύνσεις ∆ηµοσίων Έργων και Σχεδιασµού και Ανάπτυξης ∆ύο νέες ∆ιευθύνσεις της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας, οι αρµοδιότητες των οποίων πέρασαν µόλις την περασµένη Παρασκευή από την Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση στην αιρετή Περιφέρεια, επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη ∆ιεύθυνση ∆ηµοσίων Έργων και τη ∆ιεύθυνση Σχεδιασµού και Ανάπτυξης (έχει υπό τη δικαιοδοσία της, µεταξύ άλλων, την έγκριση των ιδιωτικών επενδύσεων και το χειρισµό Ο Περιφερειάρχης του αναπτυξιακού νόµου) και συζή∆υτικής Ελλάδας τησε επί µακρόν µε τους υπαλλήΑπ. Κατσιφάρας. λους για οργανωτικά ζητήµατα που αφορούν στη λειτουργία των Υπηρεσιών. Ο κ. Κατσιφάρας επεσήµανε το νευραλγικό χαρακτήρα των δύο αυτών ∆ιευθύνσεων τόσο για τη βελτίωση των υποδοµών στη ∆υτική Ελλάδα όσο και για την τόνωση της ανάπτυξης σε περιφερειακή κλίµακα, µε δράσεις που θα δίνουν διέξοδο στην τοπική οικονοµία και θα αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήµατα της περιοχής. «Με την ευκαιρία ανάληψης των νέων µας αρµοδιοτήτων επισκέφθηκα τις ∆ιευθύνσεις ∆ηµοσίων Έργων και Σχεδιασµού και Ανάπτυξης ώστε να έχω µια πρώτη συζήτηση µε το προσωπικό», δήλωσε µετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Κατσιφάρας. Και πρόσθεσε: «Ο ρόλος και των δυο υπηρεσιών είναι αυτονόητα κρίσιµος για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης, τη βελτίωση του οικονοµικού περιβάλλοντος και την καταπολέµηση της ανεργίας στη ∆υτική Ελλάδα και µε ιδιαίτερη ικανοποίηση είδα την άποψη αυτή να υιοθετεί το σύνολο του προσωπικού. Θα επαναλάβω ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιµο, ούτε έχουµε την πολυτέλεια να χρονοτριβούµε. Η ευθύνη όλων είναι σαφής και αναντίρρητη». Κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τιµές κλεισίµατος όλων των µετοχών στη χθεσινή συνεδρίαση του χρηµατιστηρίου Αθηνών

Με απώλειες 0,16% έκλεισε το Χρηµατιστήριο Αθηνών

Αθήνα Νευρικότητα επικράτησε στο Χρηµατιστήριο χθες καθώς η προειδοποίηση της Standard & Poor’s για τις πιθανές επιπτώσεις του σχεδίου για την µετακύλιση χρέους επηρέασε το κλίµα στην αγορά. Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,16% στις 1.306,45 µονάδες και η αξία των συναλλαγών διαµορφώθηκε σε 77,86 εκατ. ευρώ. Μετά το µεσηµέρι η αγορά πέρασε σε αρνητικό έδαφος, ωστόσο προς το τέλος της συνεδρίασης οι απώλειες περιορίστηκαν. Η αγορά κινήθηκε στο εύρος των 1.294 - 1.318 µονάδων. Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης σηµείωσε πτώση 0,09%, ο δείκτης της µεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε κατά 0,11% και ο δείκτης της µικρής κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαµηλότερα κατά 0,77%. Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σηµείωσε κέρδη 0,06%. Στο σύνολο των µετοχών που διακινήθηκαν, 70 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 73 σε αρνητικό, ενώ 52 παρέµειναν αµετάβλητες. Το spread του δεκαετούς οµολόγου αναφοράς ενισχύθηκε στις 1.343 µονάδες βάσης, από 1.331 στο άνοιγµα και η απόδοση αυξήθηκε στο 16,45% από 16,31% νωρίτερα το πρωί.

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑ FTSE/ASE 20 FTSE/ΧΑ LIQUID FTSE/ASE Market FTSE/ASE MIDCAP FTSE/ASE SMALLCAP FTSE/XA ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ FTSE/XA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ FTSE/ΧΑ-ΧΑΚ ΤΡΑΠΕΖΩΝ FTSE/ΧΑ INTERNATIONAL FTSE/ΧΑ ΒΙΟΜΗΧ. ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ FTSE/ΧΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ FTSE/ΧΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΥΛΙΚΩΝ FTSE/ΧΑ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ FTSE/ΧΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ FTSE/ΧΑ ΠΡΟΣΩΠ. & ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ FTSE/ΧΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ FTSE/ΧΑ ΤΑΞΙ∆ΙΩΝ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ FTSE/ΧΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ FTSE/ΧΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ FTSE/ΧΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FTSE/ΧΑ ΥΓΕΙΑΣ FTSE/ΧΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ FTSE/ΧΑ ΧΗΜΙΚΩΝ FTSE/ΧΑ ΧΡΗΜΑΤ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΚΥΚΛ. ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

1.306,45 592,82 1.068,01 1.334,63 1.216,65 262,41 1.508,23 612,88 769,78 1.557,19 3.365,39 1.416,92 2.134,10 574,61 2.525,68 2.799,35 2.437,43 1.876,30 1.736,87 1.029,90 6.900,78 351,12 2.988,66 6.912,00 1.675,77

-2,03 -0,53 1,19 -1,21 1,35 -1,99 30,16 -12,87 0,47 -1,17 44,84 -23,33 -19,48 -31,06 -42,98 4,27 -7,63 8,76 -24,77 0,40 41,25 2,81 51,97 229,50 -46,68

-0,16 -0,09 0,11 -0,09 0,11 -0,75 2,04 -2,06 0,06 -0,08 1,35 -1,62 -0,90 -5,13 -1,67 0,15 -0,31 0,47 -1,41 0,04 0,60 0,81 1,77 3,43 -2,71

ΑΒΑΞ ΑΒΕ ΑΓΚΡΙ Α∆ΑΚ20 ΑΕΓΕΚ ΑΘΗΝΑ ΑΙΟΛΚ ΑΚΡΙΤ ΑΛΑΠΙΣ ΑΛΚΑΤ ΑΛΚΟ ΑΛΜΥ ΑΛΣΙΝ ΑΛΤΕΚ ΑΛΤΕΡ ΑΛΦΑ ΑΝ∆ΡΟ ΑΝΕΚ ΑΝΕΠ ΑΝΕΠΟ ΑΡΑΙΓ ΑΡΒΑ ΑΣΚΟ ΑΣΠΤ ΑΣΤΑΚ ΑΣΤΗΡ ΑΤΕ ΑΤΕΚ ΑΤΕΡΜ ΑΤΛΑ ΑΤΡΑΣΤ ΑΤΤ ΑΤΤΙΚ ΑΤΤΙΚΑ ΑΧΟΝ ΒΑΛΚ ΒΑΡΓ ΒΑΡ∆Α ΒΑΡΝΗ ΒΕΛΛ ΒΙΒΑΡΤ ΒΙΒΕΡ ΒΙΟΚΑ ΒΙΟΣΚ ΒΙΟΤ ΒΙΟΧΚ ΒΙΣΚ ΒΟΣΥΣ ΒΟΧ ΒΡΑΙΝ ΒΥΤΕ ΒΩΒΟΣ ΓΑΛΑΞ ΓΕΒΚΑ ΓΕΚΤΕΡΝΑ ΓΤΕ ∆ΑΙΟΣ ∆ΕΗ ∆ΙΑΣ ∆ΙΟΝ ∆ΙΧΘ ∆ΟΛ ∆ΟΜΙΚ ∆ΟΥΡΟ ∆ΡΟΜΕ ∆ΡΟΥΚ ΕΒΖ ΕΒΡΟΦ ΕΓΝΑΚ Ε∆ΡΑ

0,99 0,36 0,36

-2,78% +5,88%

33560 9600 1000

0,24

+4,35%

20319

1,40 0,58 0,53 2,79 0,55 0,63

-4,76%

760 110 106850 279 3946 1050

+3,92% -3,57% +6,78%

0,05 3,70 1,06 0,20

2463 +1,37% +0,95%

1,83 4,62 0,28 0,06 7,60 2,30 1,81 0,34

-2,24% +1,32% +19,87% -5,56%

6692 130 1000 282045 3810 572 805358 4570

0,79

-1,25%

33614

0,37 0,43 0,39

+5,56% +19,44% -2,38%

2114 220580 5202

0,10

+2,23% +2,21% +3,70%

1395697 5523 14867

+11,11%

0,99 0,06 0,20 4,07

3062 57017

+5,26% +1,75%

10538 4000 140999

0,79 0,52 0,95 0,38 0,23 2,01 1,25 5,45 10,50 0,54 0,98

+3,95% +4,00%

-1,01%

300 20 226439 3000 1000 115976 57070 350 615269 35901 96660

0,29 0,96

+3,70% -9,80%

31251 1370

0,27 0,32 1,06 0,52

+4,00% +3,23% +0,95% +1,96%

13079 2000 23663 520

0,04

-5,00% -1,47% +3,48% -3,77% +1,55%

50

Ε∆ΡΙΠ ΕΕΕΚ ΕΚΤΕΡ ΕΛΑΙΝ ΕΛΑΣΚ ΕΛΒΑ ΕΛΒΕ ΕΛΓΕΚ ΕΛΙΝ ΕΛΙΧΘ ΕΛΚΑ ΕΛΛ ΕΛΛΑΚΤΩΡ ΕΛΜΕΚ ΕΛΜΠΙ ΕΛΠΕ ΕΛΣΤΡ ΕΛΤΚ ΕΛΤΟΝ ΕΛΥΦ ΕΛΦΚ ΕΜ∆ΚΟ ΕΜΠ ΕΝΒΙ ΕΝΚΛΩ ΕΝΤΕΡ ΕΠΙΛΚ ΕΠΣΙ ΕΣΥΜΒ ΕΤΕ ΕΤΕΜ ΕΥΑΠΣ ΕΥΒΡΚ ΕΥ∆ΑΠ ΕΥΠΙΚ ΕΥΠΡΟ ΕΥΡΟΜ ΕΥΡΩΒ ΕΥΡΩΣ ΕΦΤΖΙ ΕΧ ΕΧΑΕ ΖΑΜΠΑ ΖΗΝΩΝ ΗΛΕΑΘ ΗΡΑΚ ΙΑΣΩ ΙΑΤΡ ΙΚΟΝΑ ΙΚΤΙΝ ΙΛΥ∆Α ΙΜΠΕ ΙΝΚΑΤ ΙΝΛΟΤ ΙΝΤΕΚ ΙΝΤΕΡ ΙΝΤΕΤ ΙΝΤΚΑ ΙΝΦΙΣ ΙΝΦΟ ΙΟΝΑ ΙΠΠΚ ΚΑΘΗ ΚΑΜΠ ΚΑΝΑΚ ΚΑΡ∆ ΚΑΡΕΛ ΚΑΡΤΖ ΚΑΤΣΚ ΚΕΚΡ ΚΕΠΕΝ

1,03 18,67 13,50 1,28 0,58

+3,00% +0,65%

3460 86758

-1,54%

25 3650 1762

1,28 26,78 2,46

+0,30% -2,38%

19360 3838 148312

6,46 0,75

-2,12% -2,60%

30976 5060

0,60

3360

0,24

5803

1,72

+1,18%

261582

0,40

-4,76%

6452

2,66 5,20 0,52 4,76 0,47 4,65 0,50 5,69 0,36 3,40 0,06 0,60

-1,49% +1,96% +1,71% -9,62% -0,21% +2,04% -0,18% +20,00% -2,02%

1980 4040425 8483 4227 900 21792 310 3671 33711 2571026 41875 123

4,89

-2,20%

94950

0,29 3,82 1,23 0,49 0,04 0,92

53000 -2,04% -0,81%

209 2422 12040 2020 2500

0,17 0,70 1,49 0,70

-6,67% +0,68% +1,45%

27035 19772 329844 51

0,53 0,49

-3,70% -2,00%

7200 300386

14,00 0,80 1,49 1,88 0,21 1,92 0,80

200 +1,27% -4,94%

+5,26% -1,23%

3635 1895 1565 6510 940 1350

ΚΕΡΑΛ ΚΛΕΜ ΚΛΜ ΚΛΩΝΚ ΚΛΩΝΠ ΚΜΟΛ ΚΟΜΠ ΚΟΡ∆Ε ΚΟΡΡΕΣ ΚΟΡΦΚ ΚΟΥΑΛ ΚΟΥΕΣ ΚΟΥΜ ΚΡΕΚΑ ΚΡΕΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΡΙ ΚΤΗΛΑ ΚΥΠΡ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΜ ΛΑΒΙ ΛΑΜ∆Α ΛΑΜΨΑ ΛΑΝΑΚ ΛΕΒΚ ΛΕΒΠ ΛΙΒΑΝ ΛΟΓΟΣ ΛΟΥΛΗ ΛΥΚ ΜΑΘΙΟ ΜΑΙΚ ΜΑΡΑΚ ΜΑΡΦΒ ΜΑΣΟΠ ΜΕΒΑ ΜΕΝΤΙ ΜΕΡΚΟ ΜΕΤΚ ΜΗΧΚ ΜΗΧΠ ΜΙΓ ΜΙΓΡΕ ΜΙΝ ΜΙΝΟΑ ΜΛΣ ΜΟΗ ΜΟΝΤΑ ΜΟΤΟ ΜΟΥΖΚ ΜΟΧΛ ΜΠΕΛΑ ΜΠΕΝΚ ΜΠΟΚΑ ΜΠΟΠΑ ΜΠΤΚ ΜΥΤΙΛ ΝΑΚΑΣ ΝΑΥΠ ΝΑΥΤ ΝΕΛ ΝΕΩΡΣ ΝΗΡ ΝΙΚΑΣ ΝΙΟΥΣ ΝΤΟΠΛΕΡ ΞΥΛΚ ΞΥΛΠ ΟΛΘ

0,17 1,16 0,66

+6,25% +1,75% +8,47%

0,68

7847 5700 54296 200

0,25 4,45

+4,17% -1,55%

1000 100

1,07 0,13 0,52 1,86

+0,94% -7,69% -3,70% +1,09%

3542 1860 7170 1161

0,79

-1,25%

300

2,08 0,48 0,61 0,45 3,92

-1,89% +2,08% -3,17% +2,27% +4,53%

1754757 3348 4938 25090 4665

0,48

315

0,37

-5,13%

584

1,80 0,98 0,42 0,15

+1,13% -1,01% -4,55%

3455 2830 4859 13900

0,64

2117074

1,08 2,21 5,22 7,90 0,27 0,18 0,63

+1,89% -9,05% -1,69% +1,15% +3,85% +11,76% -3,08%

800 50 916 23385 15060 5976 648541

2,60 2,51 8,60 0,24

-1,87% +1,21% -0,92% -4,00%

1516 11355 26366 60

0,11 5,17

-9,09% +0,58%

6346 76393

0,10

-10,00%

4500

0,55 4,85

-1,79% -1,02%

810 174497

0,34 0,30

-2,86%

3570 370

0,23 0,79 1,00

-8,00% -1,25% -0,99%

1000 26000 591

-10,00% +1,98%

1500 986 607

0,20 0,45 13,94

ΟΛΚΑΤ ΟΛΠ

0,36 13,49

755 242

ΟΛΥΜΠ ΟΠΑΠ ΟΠΤΡΟΝ ΟΤΕ ΟΤΟΕΛ ΠΑΙΡ ΠΑΡΝ ΠΑΣΑΛ ΠΕΑ ΠΕΙΡ ΠΕΡΣ ΠΕΡΦ ΠΕΤΖΚ ΠΕΤΡΟ ΠΗΓΑΣ ΠΛΑΘ ΠΛΑΙΣ ΠΛΑΚΡ ΠΛΑΣ ΠΡ∆ ΠΡΕΖΤ ΠΡΟ ΠΡΟΦ ΠΣΥΣΤ ΡΕΒ ΡΙΛΚΕ ΡΙΝΤΕ ΣΑΙΚΛ ΣΑΝΥΟ ΣΑΡ ΣΑΡΑΝ ΣΑΤΟΚ ΣΕΛΜΚ ΣΕΛΟ ΣΕΝΤΡ ΣΙ∆Ε ΣΙ∆ΜΑ ΣΙΕΝΣ ΣΠΕΙΣ ΣΠΙ ΣΠΙΝΤ ΣΠΡΙ ΣΠΥΡ ΣΦΑ ΣΩΛΚ ΤΕΓΟ ΤΕΚ∆Ο ΤΕΝΕΡΓ ΤΕΞΤ ΤΖΚΑ ΤΗΛΕΤ ΤΙΤΚ ΤΙΤΠ ΤΣΟΥΚ ΤΤ ΥΑΛΚΟ ΥΓΕΙΑ ΦΙΕΡ ΦΙΝΤΟ ΦΛΕΞΟ ΦΟΛΙ ΦΟΡΘ ΦΡΙΓΟ ΦΡΛΚ ΦΦΓΚΡΠ ΧΑΙ∆Ε ΧΑΚΟΡ ΧΑΤΖΚ

1,76 11,05

-2,22% +0,45%

1000 999400

6,31 1,45 0,26 0,61 0,35 0,77 1,10

-1,41%

316776 2100 1500 4000 1002 4161 4655182

2,12 0,15 0,55 4,78 3,67

-0,47%

-5,41% -1,28% -1,79%

+5,77% +1,06% +1,10%

0,17

30 70 650 145 1765 2000

0,61 0,46 0,13 0,82 2,22 0,05 0,47 0,06 2,86

-1,64% +2,22% +8,33%

+0,35%

369022 2440 2 6860 272 2000 1752 100 3914

0,07

+16,67%

20000

0,72 0,33 2,82

-1,37% -2,94% +1,81%

13520 80849 26824

0,35 1,16

+0,87%

1100 92

0,51 0,66

-8,93% -1,49%

9738 200

1,15 0,30

+2,68%

183415 390

2,84

+4,03%

79837

16,47 8,96 0,17 2,85 0,22 0,38

-0,48% -0,11% -5,88% -2,06% -4,35% -2,56%

16831 15 2011 502243 800 61809

8,50

-0,58%

260

0,44 9,25 4,15 9,74 0,95 0,87

-4,35% +1,51%

100195 21700 23687 8807 530 18567

+7,25%

-1,52% -4,04%


Νέα της Ήλιδας 11

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Στο µέτωπο βρέθηκε από την πρώτη στιγµή και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαµπος Καφύρας

Στο έργο της κατάσβεσης επιχείρησε πολλές φορές και ελικόπτερο

ΜΕ ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟΥ Τα αεροσκάφη έκαναν τη δουλειά τους από αέρος, έχοντας καθοριστική συµβολή

ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚ∆ΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙ∆ΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ

Στάχτη αγροτική και δασική έκταση Σ

Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

τάχ τη έγιναν χθες 35 στρέµµατα αγροτική και δασική έκταση, από πυρκαγιά που εκδηλώ θηκε στο σκουπιδότοπο του δήµου Ήλιδας στη θέση «Κονιδέϊκα». Η ώρα ήταν 2 περίπου το µεσηµέρι, όταν σήµανε συναγερµός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αµαλιάδας και στις υπηρεσίες του δήµου Ήλιδας, καθώς πυκνοί καπνοί είχαν αρχίσει να κάνουν την εµφάνισή τους µέσα από το χώρο που λειτουργεί ο σκουπιδότοπος. Η κινητοποίηση από την πρώτη στιγµή ήταν µεγάλη και όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από κάποιο αντικείµενο εντός του σκουπιδότοπου στο νοτιοανατολικό σηµείο, µε αποτέλεσµα πολύ γρήγορα να επεκταθεί σε διπλανό αγρό. Με δεδοµένο ότι εκείνη την ώρα στην περιοχή έπνεαν άνεµοι άνω των 5 µποφόρ, ήταν πολύ εύκολο η φωτιά να επεκταθεί γρήγορα, δυσχεραίνοντας παράλληλα και το έργο των πυροσβεστών, που ρίχτηκαν στη µάχη µε τις φλόγες

για να µπορέσουν να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Ισχυρή δύναµη

Στο έργο της κατάσβεσης συµµετείχαν 15 πυροσβεστικά οχήµατα από τις υπηρεσίες της Αµαλιάδας, του Πύργου, των Λεχαινών και από το ΕΣΕΠΑ Βαρθοµολιού, µε 36 άνδρες συνολικά, ενώ έλαβε µέρος κι ένα πεζοπόρο τµήµα από την Πάτρα µε 7 άτοµα, ενώ από αέρος συµµετείχαν δύο αεροσκάφη PZT και ένα ελικόπτερο Ericson, τα οποία επιχείρησαν πολλές φορές πάνω από την περιοχή του σκουπιδότοπου και στα σηµεία που είχε επεκταθεί η πυρκαγιά. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο

Στο έργο της κατάσβεσης συµµετείχαν πολλά οχήµατα από πολλές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νοµού

τρεις ώρες µετά, ωστόσο είχε προλάβει να κάψει 25 στρέµµατα αγροτική έκταση µε πορτοκαλιές και ελιές και 10 στρέµµατα δασική έκταση. Επικεφαλής του έργου της πυρόσβεσης ήταν ο διοικητής της Π.Υ. Αµαλιάδας κ. Νίκος Στασινόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν και ο υποστράτηγος- Περιφερειάρχης της Π.Υ. ∆υτικής

Ελλάδας κ. Χρήστος Ψυχογιός, καθώς επίσης και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου κ. Κώστας Μαρνέρας. Από την πρώτη στιγµή στο µέτωπο της πυρκαγιάς βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαµπος Καφύρας, καθώς και ο αρµόδιος αντιδήµαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη

Το πρόγραµµα περιελάµβανε χορευτικά κι από άλλες περιοχές της χώρας

γραµµή και συντόνισε και τη συµµετοχή οχηµάτων του δήµου, αφού και υδροφόρα αλλά και εργάτες ήταν στο σηµείο και βοήθησαν στο έργο της κατάσβεσης. Να σηµειωθεί ότι στο σηµείο βρέθηκαν εξαρχής και άνδρες του Αστυνοµικού Τµήµατος Αµαλιάδας.

Το πρόγραµµα ήταν πλούσιο σε χορούς από ολόκληρη τη χώρα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚ∆ΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΡΙΖΕΣ»

«Σ

Μαρία Καραµπάτση (karabatsimaro@yahoo.gr)

Μεγάλη η κινητοποίησ ικών εστ των πυροσβ δυνάµεων

Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν για τις ικανότητές τους

εργιάνι στην παράδοση» ήταν ο τίτλος της χορευτικής εκδήλωσης που πραγµατοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία της Κουρούτας ο Λαογραφικός- Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Ρίζες». Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν άκρως αντιπροσωπευτικός, αφού πραγµατικά οι συµµετέχοντες σεργιάνισαν στην παράδοση µέσα από τους χορούς όλων των περιοχών της Ελλάδας και µαζί τους κατάφεραν να παρασύρουν

Αυξηµένη η παραγωγή Κορινθιακής σταφίδας

«Σεργιάνι στην παράδοση» και το κοινό, που για ακόµη µία φορά κατέκλυσε την πλατεία της Κουρούτας. Για το Λαογραφικό- Πολιτιστικό Σύλλογο η συγκεκριµένη εκδήλωση έχει γίνει θεσµός και τα παιδικά τµήµατα όσο και τα τµήµατα των ενηλίκων παρουσίασαν τη δουλειά τους και απέσπασαν θερµό χειροκρότηµα από το κοινό. Στην εκδήλωση φέτος έλαβαν µέρος και χορευτικά τµήµατα, από το Πνευµατικό Κέντρο Ρουµελιωτών Αθήνας, από το

Σύλλογο χορού Καλαµάτας ‘Ξενία’, από το Σύλλογο Κρητικών Νοµού Ηλείας «Η Μεγαλόνησος Κρήτη», από το Χορευτικό Όµιλο Καµαρών δήµου Αιγειαλείας και από το Λαογραφικό Σύλλογο Αγκαθιάς Ηµαθίας, που παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τις περιοχές τους και πραγµατικά εντυπωσίασαν το κοινό τόσο µε τις ικανότητές τους όσο και µε τις παραδοσιακές φορεσιές τους. Μαρία Καραµπάτση

Κατάµεστη ήταν και φέτος η πλατεία της Κουρούτας

Αυξηµένη αναµένεται να είναι φέτος η παραγωγή Κορινθιακής σταφίδας στην ευρύτερη περιοχή της Αµαλιάδας, σε ποσοστό 20% περίπου σε σχέση µε πέρυσι, ωστόσο µαζί µε την αυξηµένη παραγωγή έχει ανέβει σηµαντικά και το κόστος καλλιέργειας. Η Οµάδα Παραγωγών Αµαλιάδας έχει γίνει δέκτης παραπόνων πολλών σταφιδοπαραγωγών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι καιρικές συνθήκες που επεκράτησαν το προηγούµενο διάστηµα, κυρίως σε ό,τι αφορά βροχοπτώσεις, προκάλεσαν πολλά προβλήµατα και το αποτέλεσµα ήταν να κάνει την εµφάνισή του ο περονόσπορος. Κατά συνέπεια, οι σταφιδοπαραγωγοί αναγκάστηκαν να καταφύγουν σε ραντισµούς για να µπορέσουν να αντιµετωπίσουν το πρόβληµα και αν περισώσουν την παραγωγή τους, οπότε εκ των πραγµάτων αυξήθηκε σηµαντικά το κόστος της καλλιέργειας και οι παραγωγοί εκφράζουν αµφιβολίες για το κατά πόσο θα καταφέρουν να καλύψουν τα έξοδά τους. Μάλιστα, ορισµένα µικρά κτήµατα αφανίστηκαν από τον περονόσπορο και η παραγωγή είναι µηδενική, αλλά και στις περιπτώσεις που η παραγωγή είναι ιδιαίτερα αυξηµένη σε σχέση µε πέρυσι και οι παραγωγοί ήλπιζαν σε αύξηση του εισοδήµατός τους, τώρα εκφράζουν φόβους ότι η τιµή του προϊόντος δεν θα είναι στα επίπεδα εκείνα που επιθυµούν για να µπορέσουν να καλύψουν έξοδα και ζηµιές. Η καλλιέργεια, πέραν του περονόσπορου που έχει αντιµετωπιστεί µε ραντισµούς, εξελίσσεται σε γενικές γραµµές οµαλά αυτή τη στιγµή και οι παραγωγοί ετοιµάζονται από τα µέσα του επόµενου µήνα να προχωρήσουν στον τρύγο.

Συνεδρίασε η Οικονοµική Επιτροπή του δήµου Ήλιδας Με βασικό θέµα συζήτησης την έγκριση δαπανών και τη διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισµού έτους 2011, συνεδρίασε χθες το µεσηµέρι η Οικονοµική Επιτροπή του δήµου Ήλιδας. Η επιτροπή προχώρησε επίσης στην κατακύρωση διαγωνισµών και στην απευθείας ανάθεση έργων, που αφορά στη βελτίωση ζωνών πυροπροστασίας σε Τοπικές Κοινότητες. Παράλληλα, προχώρησε στον ορισµό δικηγόρων σε διάφορες νοµικές υποθέσεις του δήµου. Μ.Κ.


12

Ηλειόκοσµος

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ

«Ice Station P.K.»: Σταθµός δροσιάς & απόλαυσης στο Κατάκολο! Τ

ο φετινό καλοκαίρι είναι το δεύτερο συνεχόµενο που µας προσκαλεί να απολαύσουµε τα χρώµατα της θάλασσας σε συνδυασµό µε τις δροσιστικές γεύσεις που µας προσφέρει… Ο λόγος για το «Ice Station P.K.» στο Κατάκολο (στο γραφικό κτίριο/σταθµό του ΟΣΕ) που µε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει και τις προσιτές τιµές του κάνει τη διαφορά...

Τα εγκαίνια του «Ice Station P.K.» στο Κατάκολο πραγµατοποιήθηκαν πριν µερικές ηµέρες µε τις ιδιοκτήτριες Γεωργία και Ανδριάνα Γεωργιοπούλου να διακρίνονται στη φωτο κατά τη διάρκεια της τελετής.

Πριν λίγες ηµέρες το «Ice Station P.K.» τέλεσε τα εγκαίνια του και οι ιδιοκτήτριες Γεωργία και Ανδριάνα Γεω ργιοπούλου υποδέχθηκαν µε ιδιαίτερη χαρά δεκάδες φίλους και γνωστούς σε µια πραγµατικά υπέροχη και πολύ γευστική βραδιά. Στο «Ice Station P.K.» θα βρείτε πα γω τά σε πολύ µεγάλη ποικιλία γεύσεων (της σειράς «Mellow» από τη «∆ωδώνη»), φρεσκοψηµένες βάφλες σε συνδυασµό µε παγωτό µηχανής soft, χειροποίητο σουφλέ σοκολάτας, µιλκ σέικ σε διάφορες γεύσεις και φυσικά µπορείτε ν’ απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας… Όλα αυτά σ’ ένα χώρο άψογα διαµορφωµένο, µε καλοκαιρινή διάθεση που θα σας ενθουσιάσει! Γιώργος Γουβιάς gougio@hotmail.com

Ανάµεσα στους παρόντες στα εγκαίνια ήταν και η βουλευτής Επικρατείας ∆ιονυσίαΘεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο δηµοτικός σύµβουλος Πύργου Παναγιώτης Σκαρτσιάρης, ο οικονοµολόγος ∆ιονύσης Χιώνης και ο αντιδήµαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος που διακρίνονται από αριστερά στη φωτο.

Πλήθος κόσµου βρέθηκε στο Κατάκολο τη βραδιά των εγκαινίων του «Ice Station P.K.» προκειµένου να ευχηθεί το «καλές δουλειές» στο δίδυµο των ιδιοκτητριών, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία ν’ αντικρίσει τον άψογα διαµορφωµένο χώρο του που κύριο χαρακτηριστικό του δεν είναι άλλο από την …καλοκαιρινή του διάθεση! Το γραφικό µικρό κτίριο του σταθµού του ΟΣΕ στο Κατάκολο µεταµορφώθηκε σε …σταθµό δροσιάς και απόλαυσης!

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Οι Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα…

Σ

τάση στην Ολυµπία και συγκεκριµένα στο Θέατρο «Ολυµπία» κά νουν αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 9:15 το βράδυ «Οι συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα» των Θανά ση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που για ένα ακόµα καλοκαίρι περιοδεύουν ανά την Ελλάδα. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο ∆ηµήτρης

Μαυρόπουλος και η Τζόυς Ευείδη είναι οι πρωταγωνιστές της µεγάλης επιτυχίας «Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που για τρία ολόκληρα χρόνια, έχουν γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσµο, σ’ ένα γεµάτο θέατρο κάθε βράδυ. Ως Πένη και Λυκούργος, ένα ευκατάστατο ζευγάρι που ζει σε µεγάλη επαρχιακή πόλης της κεντρικής Ελλάδας, µε µια µοναχοκόρη, τη Λίζα, που σπουδάζει

στο Λονδίνο και έχουν τα προβλήµατά τους λυµένα. Όταν επιστρέφει η Λίζα µε το φίλο της για διακοπές, σοκάρονται ευχάριστα, µέχρι που µαθαίνουν ότι ο φίλος της Λίζας δεν είναι Άγγλος, αλλά Αλβανός. Όταν καταφθάνουν και οι συµπέθεροι από τα Τίρανα ξεκινάει µια δίνη κωµικών εξελίξεων. Πέφτουν οι µάσκες και οι Έλληνες συµπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς, ανοησίας, πο-

Με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, ∆ηµήτρη Μαυρόπουλο και Τζόυς Ευείδη νηριάς και διαπλοκής. Μιας διαπλοκής που περιλαµβάνει όλο τον κοινωνικό περίγυρο της επαρχιακής πόλης, που εκπροσωπείται στο έργο από ένα νεαρό και φιλόδοξο βουλευτή της περιοχής, που είναι και υφυπουργός πολιτισµού, το Νικήτα Λαλαµπίρδα Η παράσταση εντάσσεται στο πρόγραµµα του φετινού Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυµπίας και ξεκινά στις

9:15 το βράδυ. Οι τιµές των εισιτηρίων είναι 18 ευρώ (φοι τητικό) και 22 ευρώ και προπωλούνται στο ΚΕΠ Αρχαίας Ολυµπίας, στο κατάστηµα «Γερµανός» και στον Μουσικό Οίκο Παυλίδη στον Πύργο καθώς και στο Βιβλιοπωλείο «Βιβλιοπανόραµα» στην Αµαλιάδα. Επιµέλεια Νάνσυ Σπυροπούλου (n_spyropoulou@yahoo.gr)


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

Και πάλι πρόεδρος ο Νίκος Βραχνής; Σελ. 15

Περιµένοντας την ολοκλήρωση της συµφωνίας

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Ο

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

Έτοιµος για το άλµα στον Άρη Θεσσαλονίκης είναι ο ∆ηµήτρης Κοτσώνης.

ι µέρες περνούν και όπως είναι φυσικό οι φίλαθλοι του Πανηλειακού αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά µε τη µεταβίβαση της οµάδας στον Κώστα Ντάβαρη. Παρότι την προηγούµενη εβδοµάδα υπήρξε µια καταρχήν συµφωνία του Κώστα Ντάβαρη µε την απερχόµενη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», εντούτοις οι υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόµη κι αυτό «γεννά» κάποια ερωτηµατικά. Για να µη φέρουµε την … καταστροφή, προς το παρόν δεν έχει ακουστεί ότι µπορεί να χαλάσει η συµφωνία. Όµως η µη ολοκλήρωση της συµφωνίας σίγουρα προβληµατίζει και όλοι όσοι ασχολούνται µε τον Πανηλειακό ελπίζουν τα πράγµατα να κυλήσουν θετικά για την οµάδα, που έχει αρκετά ανοικτά θέµατα µπροστά της. Και πρώτο και καλύτερο (µετά την ολοκλήρωση της µεταβίβασης) τη στελέχωση του νέου ∆.Σ. που θα … τρέξει όλα τα θέµατα

Ο σχεδιασµός για τη νέα χρονιά δεν µπορεί να περιµένει ακόµη πολύ…

του Πανηλειακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι υπογραφές για την αλλαγή σκυτάλης στον Πανηλειακό πρέπει να πέσουν µέσα στην εβδοµάδα που διανύουµε, ειδάλλως όλα θα είναι πιθανά…

Υπογράφει στον Άρη ο Κοτσώνης

Έτοιµος για το µεγάλο άλµα στην καριέρα του µε τη µεταγραφή του στον Άρη είναι ο κεν-

τρικός αµυντικός του Πανηλειακού ∆ηµήτρης Κοτσώνης. Ο 22χρονος από την Ηλεία, βρίσκεται τις τελευταίες µέρες στη Θεσσαλονίκη και από την Παρασκευή προπονείται µε τους «κίτρινους». Ο πρώην παίκτης του Πανηλειακού έδωσε και την Κυριακή το παρών στο Νέο Ρύσιο και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίζει να το κάνει και τα επόµενα χρόνια. Ο Σάκης Τσιώλης έχει εισηγη-

θεί την απόκτησή του και από µέρα σε µέρα, ο Κοτσώνης, θα περάσει την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για να υπογράψει το 3ετες συµβόλαιό του. Τέλος να σηµειωθεί, ότι ο 22χρονος δυναµικός αµυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανηλειακό και την περσινή χρονιά ήταν βασικός και αναντικατάστατος στο πρωτάθληµα της Football league 2.

Π.Φ.Ο. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Υπέγραψε χθες ο Νικ. ∆αβουρλής !

Π

Του Γ. Παπαφωτόπουλου αίκτης του «νεοφώτιστου» στη ∆΄ εθνική Π.Φ.Ο. Πανόπουλου είναι από χθες, καθώς υπέγραψε στους «πράσινους» , ο έµπειρος µέσος Νίκος ∆αβουρλής, που ως γνωστόν τα δυο τελευταία χρόνια ήταν αναντικατάστατο στέλεχος στον Αστέρα Αµαλιάδας! Ο 26 χρόνος παίκτης από το Καράτουλα(έχει γεννηθεί το 1985), έχει τεράστια εµπειρία από αγώ-

νες εθνικών πρωταθληµάτων και αναµένεται και στη νέα του οµάδα να αποτελέσει ένα πολύτιµο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού του Λάκη Αθανασόπουλου. Έτσι αυτό το «φλέρτ» που φηµολογείται από τα µέσα της περασµένης περιόδου είχε αίσιο τέλος και αποτελεί τη δεύτερη µεταγραφή µετά από εκείνη του «µικρού» Γ. Γαλανόπουλου που κατάγεται από τον Πλάτανο και αγωνιζόταν σε οµάδα ∆΄ Εθνικής στην Αθήνα. Σήµερα αναµένεται να υπογράψει

στους «πράσινους» και ένας ακόµα «µικρός», ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, που επίσης έλυσε τη συνεργασία του µε τον Αστέρα Αµαλιάδας που αγωνιζόταν πέρυσι. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο µεταγραφικός σχεδιασµός του «νεοφώτιστου» στον 6ο όµιλο της ∆΄ εθνικής Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, βρίσκεται σε καλό δρόµο! Καθώς οι πληροφορίες από το στρατόπεδο της οµάδας, κάνουν λόγο για οριστική συµφωνία των 8 πρώτων µεταγραφικών στόχων διοίκη-

σης και τεχνικής ηγεσίας! Και φυσικά µιλάµε για παίκτες ενδεκάδας, παίκτες που κάνουν και τη «διαφορά» µέσα στην οµάδα, και οι οποίοι θα καλύψουν τις θέσεις αυτών που δεν υπολογίζονται! Με λίγα λόγια το βασικό µεταγραφικό πλάνο της νέας περιόδου θα λέγαµε πως έχει υλοποιηθεί, χωρίς αυτό να σηµαίνει ότι δε θα γίνουν άλλες µεταγραφές, καθώς υπολείπονται τουλάχιστον άλλες πέντε!

www oleng eu www.oleng.eu H İʌȑȞįȣıȘ ıIJĮ ijȦIJȠȕȠȜIJĮȧțȐ įȚĮȡțİȓ 25 ȑIJȘ. ȅȚ IJİȤȞȚțȑȢ ȝĮȢ ȖȞȫıİȚȢ șĮ ıĮȢ ıȣȞȠįİȪȠȣȞ țĮș’ ȩȜȘ IJȘ įȚȐȡțİȚĮ ȗȦȒȢ IJȠȣ ijȦIJȠȕȠȜIJĮȧțȠȪ ıĮȢ.

Ο έµπειρος Νίκος ∆αβουρλής από τη νέα περίοδο αντί για «βυσσινί» θα φορά τα «πράσινα» του Π.Φ.Ο. Πανόπουλου!

Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει πολύ σύντοµα

21:00 20:00 18:00 17:00 16:00 14:00 13:00 12:00 11:00 10:00

306 706 441 807 772 679 519 176 557 190

9, 20, 23, 26, 30 4, 16, 17, 23, 32


14

ΑΘΛΗΤΙΚΟ

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Ο Νικ. Αριδάκης στα Καβάσιλα! Ύστερα από αρκετά χρόνια, ο Νίκος Αριδάκης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ιονικού Λυγιάς που ο ίδιος δηµιούργησε και καταξίωσε στην Β΄ κατηγορία. Καθώς συµφώνησε µε τον ιστορικό Ατρόµητο Καβασίλων, και αναλαµβάνει την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων», οι οποίοι θέλουν τη νέα περίοδο να κάνουν µια πορεία ανάλογη του ονόµατος τους! Μάλιστα ετοιµάζουν και µεταγραφές τις οποίες θα ανακοινώσουν τις επόµενες ηµέρες. Πάντως να τονίσουµε ότι στην οµάδα επιστρέφει ύστερα από αγωνιστική απραξία δυο ετών ο έµπειρος επιθετικός Νίκος Φριτζήλας, αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη µεταγραφή της οµάδας. Πάντως η επιλογή Αριδάκη θεωρείται ιδανική για τα Καβάσιλα, καθώς θεωρείται ένας εργάτης… προπονητής, µε λίγα λόγια και πολύ δουλειά, ενώ διακρίνεται για το ήθος του, από τότε που Γ.Π. ξεκίνησε ως παίκτης στον Ηλειακό Βαρθολοµιού.

Κάτι καλό γίνεται στο Γούµερο! Το πάθηµα των προηγούµενων ετών στην Ολυµπιάδα Γουµέρου όταν αυτή ανέβαινε στη Β΄ κατηγορία φαίνεται πως έχει γίνει µάθηµα στους ανθρώπους της οµάδας! Για αυτό σύµφωνα µε πληροφορίες της στήλης κινούνται αθόρυβα και µεθοδικά, όχι µόνο για να ενισχύσουν όσο γίνεται καλύτερα την οµάδα τους, αλλά και να πρωταγωνιστήσει στον 1ο όµιλο της Β΄ κατηγορίας! Ηδη ανέλαβε ένα ισχυρό ∆.Σ., το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόµενες ηµέρες, ενώ προπονητής αναλαµβάνει πρώην παίκτης οµάδας της Α1 κατηγορίας, που κατάγεται από το Γούµερο, και ο οποίος θα έχει τον διπλό ρόλο του παίκτη – προπονητή! Όσο για µεταγραφές, θα γίνουν πολλές και καλές, µε δυνατά ονόµατα από την Α1, αλλά και την Α2 κατηγορία, που µπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταγωνιστή! Εν αναµονή των ανακοινώσεων από Γ.Π. το επίσηµο ∆.Σ. της Ολυµπιάδας.

Η Ατζέντα της ηµέρας

Τρίτη

5

Ιουλίου 2011

Το πανηγύρισε σαν παιδί ο Λύσανδρος!

Με το γνωστό «όλε – όλε», πανηγύρισε στο τέλος του προπαιδικού τελικού τον τίτλο του Αστέρα Αµαλιάδας ο τεχνικός της οµάδας Λύσανδρος Τζαβάρας, µαζί µε τους παίκτες του! Κυριολεκτικά ο Λύσανδρος έγινε ένα µε αυτά τα παιδιά, και για λίγο έστω… έγινε και πάλι παιδί! ∆είχνοντας το πόσο πολύ ήθελε αυτό τον τίτλο µε

την οµάδα του. Καθώς στο παιδικό δεν µπόρεσε να φτάσει στον τελικό. Είναι γεγονός ότι στις ακαδηµίες του Αστέρα ο Λύσανδρος έχει κάνει δουλειά, µαζί µε τον γενικό αρχηγό και υπεύθυνο των ακαδηµιών Θοδωρή Κοτσώνη. Έτσι ήταν αδύνατο για τον Λύσανδρο να µην Γ.Π. πανηγυρίσει έτσι αυτό το τρόπαιο.

Είναι εργάτης στο Ενωσιακό ο Σάκης!

Τελικά διοίκηση θα βγάλουµε ή όχι; ∆εν µπορώ να κάνω άνετα ηλιοθεραπεία…

Από το πρωί του περασµένου Σαββάτου ήταν στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας ο γνωστός παράγοντας του Ηλειακού ποδοσφαίρου και υπεύθυνος του γηπέδου κ. Σάκης Φιντριλής, µαζί µε τα παιδιά του και τα εγγόνια του… προκειµένου να το καθαρίσει , να το ευπρεπίσει, και πάνω από όλα να σφουγγαρίσει ακόµα και τις εξέδρες! Εκεί όπου χρειάστηκε να πάρει στην πλάτη του ακόµα και ψεκαστήρα, προκειµένου να «σκοτώσει» τις ενοχλητικές σφήκες που είχαν κάνει φωλιές σε κάποια σηµεία του γηπέδου ! Βλέπετε βρισκόµαστε στις αρχές Ιουλίου, και το γήπεδο παρέµενε κλειστό για αρκετό διάστηµα. Όµως στο τέλος των τριών τελικών πήρε τα εύσηµα από

∆εν έχει ξαναγίνει στην Ηλεία!

όλους! Αυτός λοιπόν είναι ο εργάτης του ποδοσφαίρου κ. Σάκης Φιντριλής που επιστράτευσε… ακόµα και τον εγγονό του(φωτό)! Γ.Π.

Πάρων και ο δήµος Αρχ. Ολυµπίας! Ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που παρέστηκαν στους τελικούς των πρωταθληµάτων υποδοµής της ΕΠΣΗ, ήταν και ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος Αρχ. Ολυµπίας κ. Νίκος Σικοτακόπουλος. Όχι επειδή έπαιζε ο γιος του µε την οµάδα του Αίολου Πύργου, αλλά γιατί του αρέσει γενικώς το ποδόσφαιρο! Έτσι στο τέλος του τελικού κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, και όπως βλέπουµε στη φωτό, παρέδωσε τα µετάλλια στους παίκτες του πρωταθλητή Αστέρα Αµαλιάδας. Γ.Π.

Αυτό που έγινε στη Γ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολοµιού δεν έχει ξαναγίνει στα δρώµενα οµάδας της ΕΠΣΗ. Όχι βέβαια ως προς το γεγονός ότι µαζεύτηκαν γύρω στα 120 άτοµα στη συνέλευση, και ψήφισαν 101 ταµειακός εντάξει µέλη, αλλά ως προς το γεγονός ότι κατέβηκαν για να διεκδικήσουν την διοίκηση, τρεις παρατάξεις! Εδώ ακόµα και σε µεγάλες οµάδες δεν γίνεται αυτό. ∆έστε π.χ. τι γίνεται σε Πανηλειακό, Αστέρα, Λεχαινά, ∆άφνη κ.λ.π., όπου ψάχνουν µε το «ντουφέκι» παράγοντες για να στελεχώσουν ένα ικανό ∆.Σ.! Και όµως παρότι υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία ο Ηλειακός έγινε «χαµός»! Γ.Π.

Ψαρεύουν σε ρηχά νερά οι οµάδες… Οι καιροί που διανύουµε είναι πολύ δύσκολοι, λόγω της οικονοµικής κρίσης που … τρώει τις σάρκες αυτής της χώρας. Αυτή η κρίση δεν επιτρέπει τις οµάδες της Ελλάδας, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη (ακόµη και αυτές που έχουν κάποια οικονοµική επιφάνεια) και να ενισχυθούν. Όσες κινούνται, απλά κάνουν κάποια µερεµέτια…

Πάµε όµως να δούµε και τι κάνουν οι αντίπαλοι του Πανηλειακού. Στο στόχαστρο του Πλατανιά φαίνεται να βρίσκεται ο Παναγιώτης Κορδονούρης. Ο έµπειρος αµυντικός από την Αµαλιάδα, ο οποίος έµεινε ελεύθερος από τον Λεβα δειακό, ... αρέσει στους ανθρώπους της οµάδας που βλέπουν στο πρόσωπο του 36χρονου τον άνθρωπο που µπορεί να ηγηθεί της άµυνας ενόψει της νέας

σεζόν. Στα συν για τον Πλατανιά το γεγονός ότι ο Κορδονούρης επιθυµεί να επιστρέψει στην Κρήτη. Ο Παναγιώτης Κορδονούρης θα ήταν µια καλή λύση για τον Πανηλειακό, αλλά µέχρι να βγει διοίκηση, το … πουλάκι θα έχει πετάξει! Στη µεταγραφική λίστα του Νίκου Γκουλή βρίσκεται ο Ηλίας Κάµπας και τις επόµενες µέρες αναµένεται να υπάρξει συνάντηση ανάµεσα στον έµπειρο επιθετικό και τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ Γλυφάδας. Ο προπονητής των νεοφώτιστων ψάχνει ένα σέντερ φορ µε εµπειρία και παραστάσεις µε τον 37χρονο παίκτη της Ηλιούπολης να αποτελεί τον βασικό του στόχο. Στον Ηρακλή Ψαχνών εν όψει της καινούριας αγωνιστικής σεζόν θέλουν να προσθέσουν εµπειρία στο ρόστερ τους και πολύ περισσότερο σε µία από τις σηµαντικότερες θέσεις του έµψυχου δυναµικού, αυτή του τερµατο-

ΕΙΠΕ “Τιµή µου που διαδέχοµαι ως Έλληνας τον Νικοπολίδη”

Σήφης ∆ασκαλάκης

∆ΕΝ ΕΙΠΕ “Πρόσεχε µην µας κάνεις και µετανιώσουµε που σε πήραµε στην οµάδα“

ΕΠΩΝΥΜΑ … Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011 UEFA CHAMPIONS LEAGUE: ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 13:00 novasports1 Μάντσεστερ Γ. Βαλένθια (07/12/10) COPA AMERICA 2011: Γ’ ΟΜΙΛΟΣ 13:00 novasports2 Χιλή - Μεξικό (Μ) UEFA CHAMPIONS LEAGUE: ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 15:00 novasports1 Μπαρτσελόνα Ρούµπιν Καζάν (07/12/10) ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 15:00 novasports2 Θέουτα - Μπαρτσελόνα (26/10/10) ΠΟ∆ΗΛΑΣΙΑ: ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 15:00 Eurosport Lorient - Mur de Bretagne (Ζ) ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ‘CLAUSURA’ 17:00 novasports1 Ρίβερ Πλέιτ - Μπελγράνο (Ε) COPA AMERICA 2011: Γ’ ΟΜΙΛΟΣ 17:00 novasports2 Χιλή - Μεξικό (E) ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ SPEEDWAY 18:00 Eurosport2 Γκραν Πρι Πράγας/Τσεχία COPA AMERICA 2011: Γ’ ΟΜΙΛΟΣ 19:00 novasports2 Ουρουγουάη - Περού (E) ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 19:15 Eurosport Οµιλοι: Αγγλία - Ιαπωνία (Ζ) ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 19:15 Eurosport2 Νέα Ζηλανδία - Μεξικό (Ζ) ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 21:45 Eurosport Οµιλοι: Γαλλία - Γερµανία (Ζ) ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 21:45 Eurosport2 Καναδάς - Νιγηρία (Ζ)

Αντώνης Νικοπολίδης φύλακα. Έτσι σύµφωνα µε πληροφορίες οι διοικούντες την οµάδα έχουν κάνει κρούση στον Γιώργο Σουλογάνη. Ο 36χρονος πορτιέρο αναµένεται να µείνει ελεύθερος από τη ∆όξα ∆ράµας και δεν αποκλείεται ο Ηρακλής Ψαχνών να αποτελέσει τον επόµενο σταθµό της καριέρας του. Από τα παραπάνω λοιπόν φαίνεται ότι οι οµάδες του οµίλου του Πανηλειακού, κινούνται προσεκτικά και πασχίζουν να την βγάλουν µε λίγα χρήµατα. Με ελεύθερους παίκτες και έµπειρους.


ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σ Π Ο Ρ 15 ΠΑΟ ΒΑΡ∆ΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΠΕΤΙΟΥ

∆εν ευσταθούν τα δηµοσιεύµατα! Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Η

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Ο Σπ. Νούσιας ανήκει στον Ολυµπιακό Λαµπετίου τονίζουν οι παράγοντες της οµάδας!

Την έντονη ανησυχία τους εξέφρασαν οι παράγοντες της οµάδας του Ολυµπιακού Λαµπετίου, αναφορικά µε διάφορα δηµοσιεύµατα που βλέπουν τον τελευταίο καιρό το «φως» της επικαιρότητας, και µιλάνε για διάφορους παίκτες της οµάδας, ότι δήθεν οδεύουν προς άλλες οµάδες! Τα συγκεκριµένα βέβαια δηµοσιεύµατα έχουν να κάνουν µε τον Σπύρο Νούσια, τον οποίο φέρουν ότι έχει συµφωνήσει µε τον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, και ακόµα τους Σάκη Σάµπαλο και Άκη Παναγιωτόπουλο, ότι συµφώνησαν µε τον Πανωλενιακό! Η επίσηµη λοιπόν θέση του ∆.Σ. του Ολυµπιακού Λαµπετίου είναι, ότι οι τρεις προαναφερόµενοι παίκτες, ανήκουν στην οµάδα του Λαµπετίου, και ως εκ τούτου δεν µπορούν να µεταγραφούν σε άλλη οµάδα χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου τους! Επίσης µε την ίδια ανακοίνωση οι παράγοντες του Ολυµπιακού Λαµπετίου αναφέρουν ότι η οµάδα τους δεν έχει δεχτεί πρόταση από καµία οµάδα για τους συγκεκριµένους παίκτες! Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρει το ∆.Σ. του Λαµπετίου!

λύση που ανέµεναν εδώ και καιρό οι φίλαθλοι της Βουπρασίας και γενικότερα όσοι αγαπούν τον ΠΑΟΒ δόθηκε σύµφωνα µε έγκυρες πληροφορίες της εφ.«Πατρίς – Σπόρ» το βράδυ της Κυριακής, και οριστικά σήµερα µε την ανακοίνωση σε σώµα του νέου διοικητικού συµβουλίου καθώς χθες βράδυ συνεδρίαζαν τα µέλη του, στο οποίο όπως όλα δείχνουν, πρόεδρος αναλαµβάνει ο κ. Νίκος Βραχνής, ο οποίος επιστρέφει στην προεδρία ύστερα από ένα χρόνο απουσίας . Το νέο ∆.Σ.

Νέος πρόεδρος ο Νικ. Βραχνής; πλαισιώνουν αξιόλογα άτοµα της κοινωνίας της Βάρδας που µπορούν να οδηγήσουν την οµάδα εκεί που της αξίζει! Άλλωστε στόχος του ΠΑΟΒ που είναι κάτι σαν τον Ολυµπιακό και τον Παναθηναϊκό της «σουπερ – λιγκ», στην Α1κατηγορία που αγωνίζεται, είναι πάντα να πρωταγωνιστεί! Έτσι οι νέοι διοικούντες θα προσπαθήσουν να δηµιουργήσουν µια δυνατή και αρκετά ανταγωνιστική οµάδα, έχοντας ως πρώτο µέληµα το κλείσιµο του νέου τεχνικού! Κατόπιν θα προχωρήσουν µε το θέµα των ανανεώσεων, κουβεντιάζοντας µε όλους τους παίκτες, εκτός βέ-

Όπως όλα δείχνουν ο καταξιωµένος παράγοντας κ. Νίκος Βραχνής θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΒ.

HΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Α

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

Όσο δεν κινείται φύλλο… στα Λεχαινά, άλλο τόσο αγωνιούν και οι παίκτες της οµάδας.

βέβαιο παραµένει αυτή την ώρα το µέλλον του Ηλειακού Λεχαινών, καθώς κυριολεκτικά δεν κινείται φύλλο, µε το χρόνο να κυλά, και η αγωνία να αυξάνεται ανάµεσα στους φίλους της οµάδας. Ενώ όλα δείχνουν ότι από το περσινό αρχικό σχήµα δεν πρόκειται κανείς να συνεχίσει, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει για την ώρα τουλάχιστον …και κάποιο άλλο ενδιαφερόµενο µέλος, ενόψει του σχεδιασµού της νέας περιόδου. Το γεγονός αυτό, σίγουρα δηµιουργεί προβληµατισµό στον ιστορικό σύλλογο, ο

οποίος φαίνεται ότι και πάλι, για ένα ακόµη καλοκαίρι, δε θα έχει καλά ξεµπερδέµατα …όσον αφορά τα διοικητικά. Νέα Γ.Σ δεν έχει ορισθεί ακόµη και κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει τις επόµενες µέρες. Πάντως κάποιες ανεπίσηµες κινήσεις σύµφωνα µε πληροφορίες της εφ. «Πατρίς Σπορ» γίνονται, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση! Με τους παίκτες να αγωνιούν και αυτοί, και ήδη οι «µονοχρονίτες», Καλοµοίρης, Ζήγκος, Βατσής και Μουσερής βλέποντας αυτή την αδιαφορία, να αναζητούν αλλού την τύχη τους !

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο. ΚΑΣΤΡΟΥ

Κ

α!

άθληµ τ ω ρ π ο τ σ ονικά

Καν

ανονικά θα λ ά β ε ι µέρος στο α της νέο πρωτάθληµ , στο ας ρί Α2 κατηγο ει το έχ ε στ λω οποίο άλ οχ ετ ής δικαίωµα συµµ υ, σύµρο ο Α.Ο. Κάστ ς πληρε κυ έγ φωνα µε ς εφ. ροφορίες τη ». Όλα ορ «Πατρίς Σπ εται να έν αµ µάλιστα αν είχνουν ως όλα δ επόπ ς ό τι ς υν ή σο π της ρί ξεκαθα ης Τσελε χρώµατα , όπου κος» Σάκ ες ι πάλι τα . λυ α έρ υ κ ό ηµ ο ρ ο ε ς τρ δ νε σ «γ ίο µε Ο ερ Α.Ο. Κά τη νέα π ι να βγει το άδας του µ ο θα φορά υ αναµένεται κα το νης οποίο θα αγαπηµέ νέο ∆.Σ. στο ια πο ή σε κά ι µε εγγυητικ συµµετάσχουν ο κοί και άλλο αί ουν υτ έφ λε τρ τε ισ επ το µέλη από οι παί- άλλες οµάδες, και τώρα αχ ίµ λα πα ι ιο κα ι κάπο λα παίζει ι το ∆.Σ. καθώς κα δούν την στο σύλλογο. Παράλλη να ξα ωνα υν λο καθόδου στο πρ κτες, που θέ δα, µετά από ενδεχόµενο της µη πε Λυ ύ γή α κο νι στ Ιο λι την τάθληµα του γειτονικού οµάδα και πά τά µε ς ω έσ θα Αµ ξίας! παίκτες ένα χρόνο απρα κινήσει γιάς, οπότε κάποιοι ου ∆.Σ., θα ξε νέ . Κάστρου. υ Ο το Α. ξη ον ει ανάδ άδας ενόψει µετακοµίσουν στ οµ ς τη ο δυναός σµ µα µε το έµψυχ ψη και ο σχεδια λη λη όβ όσ πρ πρ ν τε τη πό Ο όδου, µε Πάντως επανατης νέας περι ταρτισµό µικό δεν θα υπάρξει! κα ν ει το ι κα ή, άδα επιστρέφ του προπονητ που κατά λαµβάνουµε ότι η οµ ! ερ δα στ πε ρό γή ός κά Εν στα Ηλεια του ρόστερ. ο ντόπιο υλικό! όπως και να έχει στ αι ετ ίζ ηρ βάση θα στ που την χουν παίκτες Άλλωστε υπάρ ί δανει θε ρίοδο είχαν δο περασµένη πε

ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ

«Ά

«Άκαρπη»… η πρώτη Γ.Σ.

καρπη»… ήταν τελικά η πρώτη Γ.Σ. της οµάδας του Πανωλενιακού που είχε προγραµµατιστεί για το βράδυ της περασµένης Κυριακής σε αίθουσα του πρώην ∆ηµαρχείου Ωλένης. Καθώς το παρών έδωσαν µόνο τα µέλη του απερχόµενου ∆.Σ.! Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για την ερχόµενη Παρασκευή στις 9 το βράδυ και στον ίδιο χώρο. Πλέον ο καιρός περνά και απαιτείται εδώ και τώρα να υπάρξει λύση, ώστε να τεθούν οι στόχοι της νέας περιόδου, όπου η οµάδα θα επιδιώξει µια καλύτερη πορεία , γιατί σίγουρα το περσινό «πάθηµα» έγινε

«Στο µεγαλύτερο σύλλογο…»

Αβέβαιο … το µέλλον του!

«Φρένο» από το επιµελητήριο Αρνητική ήταν, σύµφωνα µε πληροφορίες, η γνωµοδότηση του επιµελητηρίου Καβάλας στο αίτηµα των «Αργοναυτών» για τροποποίηση του ονόµατος της ΠΑΕ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι από την πλευρά της οµάδας δεν εµφανίστηκε κανείς τη ∆ευτέρα να παραλάβει τη γνωµοδότηση!

βαια του Γεωργιόπουλου που εντάχτηκε στη ∆όξα Ν. Μανολάδας, και του Σιδηρόπουλου που επιστρέφει στον Ατρόµητο Λάππα. Έτσι τις επόµενες ηµέρες θα κληθούν από το ∆.Σ. οι Αντωνόπουλος, Μαρσέλης, Αβράµης, Παπουτσής, Καπατσούλιας κ.λ.π. για να κουβεντιάσουν το ενδεχόµενο της νέας τους συνεργασίας! Ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν οι επαφές µε κάποιους µεταγραφικούς στόχους που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΒ. Με λίγα λόγια το νέο ∆.Σ. αναµένεται να πιάσει αµέσως δουλειά.

µάθηµα! Σε ό,τι αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου δεν αναµένονται σηµαντικές αλλαγές, ενώ και οι µεταγραφές που θα γίνουν θα είναι µετρηµένες στα δάχτυλα του ενός χεριού! Το ίδιο αναµένεται να συµβεί και στο πόστο του προπονητή εκτός απροόπτου φυσικά… καθώς ο παλαίµαχος παίκτης της οµάδας κ. Κώστας Κολόσακας που ανέλαβε στα µέσα του περασµένου πρωταθλήµατος την οµάδα, είχε µια θετική πορεία! Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν µετά τη Γ.Σ. και αφού φυσικά βγει το νέο ∆.Σ.! Εκτός και συνεχίσει το απερχόµενο…

Τ

Πανευτυχείς και αποφασισµένοι να πετύχουν, εµφανίστηκαν οι Φρανθίσκο Χαβίτο και Σήφης ∆ασκαλάκης κατά την επίσηµη παρουσίασή τους από τον Ολυµπιακό. «Να ανταποδώσω την εµπιστοσύνη», είπε ο Ισπανός εξτρέµ. «Ήρθα στη µεγαλύτερη οµάδα της Ελλάδας», τόνισε ο 29χρονος τερµατοφύλακας.

Του Γ. Παπαφωτόπουλου

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ

Σε αναζήτηση… προπονητή!

ο θέµα του προπονητή είναι αυτό που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους παράγοντες του Πέλοπα Πύργου ενόψει της δεύτερης συνεχόµενης παρουσίας της οµάδας στην Α2 κατηγορία. Υπάρχουν βέβαια κάποιες επαφές, και έχουν ακουστεί πολλές απόψεις για το πώς βλέπουν το νέο τεχνικό, ώστε η οµάδα να έχει µια αξιόλογη πορεία στην Α2, και να εξασφαλίσει γρήγορα την παραµονή της που είναι και ο στόχος. Στο θέµα λοιπόν του προπονητή όλα τα µέλη του ∆.Σ.

δείχνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και δε βιάζονται να κλείσουν , καθώς λαµβάνουν υπόψιν και τις απαιτήσεις του εκάστοτε τεχνικού που µιλάνε , καθώς οι καιροί είναι δύσκολοι οικονοµικά. Σε ό,τι αφορά τώρα τον υπόλοιπο σχεδιασµό, ο βασικός κορµός αναµένεται να παραµείνει στην οµάδα, ενώ σε ό,τι αφορά τις µεταγραφές θα γίνουν κάποιες σε θέσεις που «πονά» η οµάδα, χωρίς όµως κάτι το υπερβολικό, καθώς οι καιροί δεν είναι για µεταγραφές εντυπώσεων!

Εν αναµονή του νέου τους τεχνικού βρίσκονται οι παίκτες του Πέλοπα Πύργου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Τ

∆ιπλό «µπαµ» µε Κόλλια και Χριστοδουλόπουλο! α «δόντια» της έδειξε η φιλόδοξη Αναγέννηση Παλαιοχωρίου µε το «καληµέρα» της µεταγραφικής περιόδου. Καθώς προχώρησε στην απόκτηση δυο πολύ έµπειρων παικτών, που µπορεί να τη δυναµώσουν πολύ στις θέσεις που παίζουν. Πρόκειται λοιπόν για τον 23 χρόνο γκολκίπερ Κώστα Κόλλια που αγωνιζόταν πέρυσι στον Ολυµπιακό Σαβαλίων, καθώς και τον 31 χρόνο Αµαλιαδίτη επιθετικό Βασίλη Χριστοδουλόπουλο που επίσης πέρυσι έπαιζε στα Σαβάλια. Πρόκειται για δυο παίκτες που µπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Παλαιοχώρι, µαζί µε το υπάρχον ρόστερ, καθώς και τους υπόλοιπους που θα αποκτηθούν, καθώς οι µεταγραφές για την οµάδα του Σπ. Αντωνόπουλου δεν τελειώνουν εδώ!

Π

υρετωδώς θα λέγαµε εργάζεται το νέο διοικητικό συµβούλιο του ΠΑΟ Κακοβάτου, προκειµένου να υλοποιήσει το σχεδιασµό της νέας περιόδου. Έτσι µετά το κλείσιµο του προπονητή, έχει ξε-

Τα δύο νέα αποκτήµατα της Αναγέννησης ο γκολκίπερ Κ. Κόλλιας και ο επιθετικός Βασ. Χριστοδουλόπουλος

ΠΑΟ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ

Συνεχίζει ο βασικός κορµός! κινήσει και ο κύκλος των ανανεώσεων, αφού από εκεί ξεκίνησε και ο σχεδιασµός. Έτσι λοιπόν το ∆.Σ. συµφώνησε µε πέντε από τους βασικούς παίκτες της περσινής οµάδας. Πρόκειται για τον γκολκίπερ Μίλτο Θάνο, και ακόµα

τους, Φώτη Αλεξανδρόπουλο, Τάκη Κόσσυφα, Μαρίνη Νικητόπουλο και Ντάνι Κωνσταντινέσκου. Ενώ τις επόµενες ηµέρες αναµένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και µε τους υπόλοιπους παίκτες, ιδίως τους «ξένους», Π.

Ρήγα, Π. Πετρόπουλο και Μ. Ράις. Αµέσως µετά και ανάλογα µε τα κενά που θα υπάρχουν θα γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες, µε το ∆.Σ. να κουβεντιάζει ήδη µε έµπειρο µέσο – αµυντικό και έµπειρο επιθετικό.


ΠΑΤΡΙΣ Σάββατο 5 Ιουλίου 2011

16 Σ Π Ο Ρ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Επικεφαλής οι Ολυµπιακός, Παναθηναϊκός Στην κλήρωση της 7ης Ιουλίου ο Ολυµπιακός και ο Παναθηναϊκός θα τεθούν επικεφαλής των οµίλων τους καθώς βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναµικότητας. Στο 4ο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα δώσει τη µάχη του

στα προκριµατικά. Στο πρώτο γκρουπ δυναµικότητας δε συναντά κανείς τη Σιένα ή τη Μακάµπι όπως θα περίµενε κανείς µε βάση το γεγονός ότι συµµετείχαν στο φάιναλ φορ. Κι αυτό γιατί η Ευρωλίγκα επέλεξε ένα νέο σύστηµα σύµφωνα µε το οποίο στην κορυφή βρίσκονται οι οµάδες που έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθµούς την τελευταία τριετία, µε βάση τα αποτελέσµατά τους. Έτσι, λοιπόν, πρώτος δεν είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός, αλλά η Μπαρτσελόνα που ακολουθείται µάλιστα από τον Ολυµπιακό και στην 3η θέση είναι η οµάδα του Οµπράντοβιτς. Όπως και να έχει όµως το πράγµα το σηµαντικό είναι ότι και οι δύο ελληνικές οµάδες θα τεθούν επικεφαλής των οµίλων τους, κάτι που σηµαίνει ότι θεωρητικά θα έχουν ευκολότερο έργο κόντρα στους αντιπάλους τους στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά, τα γκρουπ δυναµικότητας: Πρώτο: Μπαρτσελόνα, Ολυµπιακός, Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης ∆εύτερο: Σιένα, Κάχα Λαµποράλ, Μακάµπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας Τρίτο: Παρτιζάν, Ούνικς Καζάν, Μάλαγα, Φενέρµπαχτσε Τέταρτο: Πρόκοµ, Μπιλµπάο, Εφές Πίλσεν, Ζαλγκίρις Πέµπτο: Ολίµπια Μιλάνου, Ολίµπια Λ., Μπάµπεργκ, Καντού Έκτο: Νανσί, Ζάγκρεµπ, Οµάδα Προκριµατικών Α, Οµάδα Προκριµατικών Β

Τα προκριµατικά της Ευρωλίγκας Ως γνωστό, στα προκριµατικά θα δηµιουργηθούν δυο όµιλοι των 8 οµάδων που θα αναµετρηθούν µεταξύ τους σε νοκ άουτ αναµετρήσεις. Μάλιστα, ήδη ο ΠΑΟΚ ο οποίος φέτος θα συµµετέχει στην Ευρωλίγκα έχει ζητήσει τη διοργάνωση του ενός οµίλου στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, η οµάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν θα έχει ιδιαίτερα εύκολο έργο καθώς µε βάση τις βαθµολογίες της Ευρωλίγκας βρέθηκε στο 4ο γκρουπ δυναµικότητας. Σύµφωνα µε το σύστηµα των αγώνων στην πρώτη φάση είναι πιθανόν να αντιµετωπίσει την πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ ή την Ντόνετσκ. Α’: Αλµπα Βερολίνου, Βιλερµπάν Β’: Κίµκι, Λιέτουβος Ρίτας Γ’: Τσιµπόνα, Νίµπουργκ ∆’: ΠΑΟΚ, Σαρλερουά Ε’: Ντόνετσκ, Γαλατασαράι Ζ’: Σολέ, Μπάνβιτ Η’: Μπουντούσνοστ, Τουρόφ Θ’: Γκραβελίν, Ρίγα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙ∆ΩΝ/ΚΟΡΑΣΙ∆ΩΝ ΕΛΛΑ∆Α-ΚΥΠΡΟΣ

Στα Γιαννιτσά Καστανά και Τούντα Α

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

νακοινώθηκε η εθνική οµάδα Παίδων / Κορασίδων για τη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου που θα γίνει στα Γιαννιτσά 20-21 Ιουλίου. Ανάµεσα στους αθλητές – τριες

Η Όλγα Καστανά (ΑΣ Κόροιβος Αµ.) και η Κωνσταντίνα Τούντα (ΝΟ Ζαχάρως) θα συµµετάσχουν στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου που θα γίνει στα Γιαννιτσά 20-21 Ιουλίου.

Μια γεύση από τον 6ο όµιλο! πουν το προσεχές πρωτάθληµα για τη σεζόν 2011-2012 φαίνεται πως έχουν πάρει τα µέλη της τριµελούς Επιτροπής του Πρωταθλήµατος της ∆’ Εθνικής. Ο Γιώργος Σαρρής και οι άµεσοι συνεργάτες του (Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Μιχάλης Τζανόπουλος) έλαβαν την έγκριση από το διοικητικό συµβούλιο της ΕΠΟ, προκειµένου να προχωρήσουν στη σύνταξη της σχετικής προκήρυξης, η οποία θα έχει αποσταλεί στις Ενώσεις της χώρας µέχρι τα τέλη της επόµενης εβδοµάδας.

Του Χρ. Κανελλόπουλου xrkanl.1@gmail.com

εν έχει αλλάξει κάτι στο χάρτη του 6ου οµίλου της ∆` εθνικής για την αγωνιστική περίοδο 2011- 2012 µε τα σηµερινά δεδοµένα. Το σύνολο των οµάδων είναι 14 και από αυτές η Αχαΐα έχει το µεγαλύτερο µερίδιο µε 5 οµάδες και ακολουθούν η Μεσσηνία µε 3, Ηλεία και Λακωνία µε 2 , Ζάκυνθος και Κεφαλονιά από 1 εκπρόσωπο. Πάντως υπάρχει η περίπτωση να έχουµε κάποιες αλλαγές, αφού 2-3 οµάδες ίσως να αποσυρθούν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόµενο ο Αστέρας να πάρει … προαγωγή για την Γ’ Εθνική (µακρινό µεν το σενάριο, αλλά υπάρχει). Πιο αναλυτικά:

ΕΠΣ Μεσσηνίας: ΑΟ Σπερχογείας ,Εράνη Φιλιατρών, Πάµι-

Για άλλη µια χρονιά διοργανώνεται τουρνουά Beach soccer στο Κατάκολο και φέτος το ενδιαφέρον είναι µεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά. Οι δηλώσεις συµµετοχής ξεκίνησαν , σε ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αλκυώνας, µπροστά από το γνωστό καφέ-µπαρ banana. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να δηλώσουν συµµετοχή στο τηλέφωνο 6973257725 (κ. Σάκη)

Ακόντιο: Όλγα Καστανά (ΑΣ Κόροιβος Αµ.), Κωνσταντίνα Τούντα (ΝΟ Ζαχάρως) Η οµάδα θα συγκεντρωθεί στις 19/7/2011 και ώρα 5.00µµ στο Ξενοδοχείο ΠΕΛΛΑ των Γιαννιτσών (ΤΗΛ 2382081435) όπου θα µοιρασθεί ο Ιµατισµός και θα δοθούν οι σχετικές πληροφορίες.

∆’ ΕΘΝΙΚΗ

ΕΠΣ Λακωνίας: Ολυµπιακός Γυθείου, Σπάρτη.

Beach soccer στο Κατάκολο

που θα λάβουν µέρος στη διοργάνωση είναι και δυο κορίτσια από την Ηλεία, η Όλγα Καστανά (ΑΣ Κόροιβος Αµ.) και η Κωνσταντίνα Τούντα (ΝΟ Ζαχάρως). Και οι δυο κοπέλες θα αγωνιστούν στο ακόντιο, µε στόχο µια καλή εµφάνιση και βελτίωση των ατοµικών ρεκόρ τους.

Την Κυριακή 25 Σεπτεµβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθληµα της ∆‘ Εθνικής.

σος. ΕΠΣ Αχαϊας: Θύελλα Πατρών, Ατρόµητος Λάππα, Αχαϊκή, ∆ιαγόρας Βραχνέικων, Τριταιϊκός.

ΕΠΣ Ηλείας: ΠΦΟ Πανόπουλου ,Αστέρας Αµαλιάδας. ΕΠΣ Ζακύνθου: Τσιλιβή.

ΕΠΣ Κεφαλλονιάς-Ιθάκης: Εικοσιµία. Οριστικά τρεις οι ‘µικροί’! Τις οριστικές αποφάσεις για τους κανονισµούς που θα διέ-

*** Την Κυριακή 25 Σεπτεµβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθληµα της ∆‘ Εθνικής και θα ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαήµερο του Μαΐου. Αν όλα πάνε βέβαια καλά. Από εκεί και πέρα στην πρεµιέρα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευµα και από τα τέλη Οκτωβρίου µια ώρα νωρίτερα. Το φετινό πρωτάθληµα αναµένεται πιο δύσκολο από κάθε άλλη χρονιά λόγω του µεγάλου αριθµού των οµάδων που υποβιβάζονται.

Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε το συµβόλαιό του µε τον Παναθηναϊκό για δύο ακόµα χρόνια αφού αναγνωρίστηκε η προσπάθεια του 32χρονου πορτιέρο. Το τυπικό της συνεργα-

σίας ολοκληρώθηκε αφού και από τις δύο πλευρές υπήρχε η διάθεση για ανανέωση. Ετσι, µε την επιστροφή του από τις διακοπές του, αφού οι διεθνείς επέστρεψαν χθες στην Παιανία,

ο 32χρονος διεθνής γκολκίπερ πέρασε από τα γραφεία για να κλείσει θετικά το θέµα, αφού το συµβόλαιό του έληγε στις 30 Ιουνίου. Αξίζει να τονίσουµε πως ο Στέ-

φανος Κοτσόλης εκτός ότι έτυχε της εµπιστοσύνης του Ζεσουάλδο Φερέιρα λόγω συγκυριών κλήθηκε και στην Εθνική οµάδα ποδοσφαίρου. Πλέον, ο Κοτσόλης µαζί µε

τους Τζόρβα και Καρνέζη θα αποτελούν την “τριπλέτα” των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση για κάποιον εκ των δύο άλλων (κυρίως ο Τζόρβας).

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ - ∆ΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ - ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

∆ΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Σύµβαση µε Ο.Α.Ε.Ε κ’ Ο.Π.Α ∆ (∆ηµόσιο)

Γιάννα Γεωργ. Φαμέλου

Πτυχιούχος Τμ. Λογοθεραπείας Α.Τ.Ε.Ι Πατρών

Λόγος-Οµιλία-Φωνή Μαθησιακές ∆υσκολίες

Θεραπεία διαταραχών λόγου-ομιλίας-φωνής Μαθησιακές δυσκολίες παιδιά-ενήλικες

Γερμανού 6 Πύργος (βʼ όροφος) τηλ.: 26210 26047 κιν.: 6973493920

6971993126 6971993126


Ζ Η Τ ΟΥ Ν Υ Π ΑΛ ΛΗ Λ ΟΥ Σ . ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ το σπίτι σας, µάντρες, κάγκελα κ.λ.π. Το αναλαµβάνουµε σε προσιτές τιµές. Πληρ. τηλ. 6984278513.ΜΑΣ2563. --------------------------------.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ τη δακτυλογράφηση παντός είδους κειµένων, εργασιών, µελετών, βιβλίων κλπ. Η 20ετης πείρα µου εγγυάται τη σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Ειδικές τιµές για φοιτητές. Τηλ. 6936188271. ΜΑΣ7150 --------------------------------.HONDOS CENTER. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ για το κατάστηµα Αµαλιάδας. Πληρ. τηλ. 26210/22111. ΜΑΣ9727 --------------------------------```. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ που να γνωρίζει από καφέ για καφετέρια στον Πύργο. Ώρες απογευµατινές 6-12. Πληρ. τηλ. 6986876014.ΜΑ2088. --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ευπαρουσίαστη για να εργαστεί σε bar, καλές αποδοχές. Πληρ. τηλ. 6970927524. ΜΑ2162 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για να εργαστεί ως barwoman. Πληρ. τηλ. 6951677737. ΜΑ2160 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ για απογ. εργασία (από 18.00) σε cafe στο Πελόπιο. Πληρ. τηλ. 26240/31900. ΜΑ2181 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ για καφέ ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ στο Σιµόπουλο Πηνείας. Πληρ. τηλ.

. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ

εµφανίσιµες ηλικίας από 18 έως 30 ετών, για εργασία σε καφέ µπαρ στη Βάρδα Ηλείας µε αµοιβή από 40 έως 100 ευρώ. Πληρ. τηλ. 69888640146940568117. ΜΑ2083

6976659966, Θεώνη. ΜΑ2182 --------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙ∆Α ΑΠΟ ΠΥΡΓΟ ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ως οικ. βοηθός (µαγείρεµα – σιδέρωµα και καθαριότητα). ∆ιαθέτω µεταφορικό µέσον και έρχοµαι σε χωριά από 8.00 – 16.00 όλες τις µέρες της εβδοµάδας. Πληρ. τηλ. 6946602577. ΜΑ2200 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑΡΟΣ για Delivery σε ψησταριά. Πληρ. τηλ. 26210/23248. ΜΑ2199 --------------------------------. ΑΠΟ LASERLINE CLINICS ΠΥΡΓΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ & ΠΩΛΗΤΕΣ µε προϋπηρεσία. Πληρ. τηλ. 26210/27193. ΜΑ2229 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ µε γνώσεις υπολογιστή και λογιστικής, διπλ. οδήγησης. Αποστολή βιογραφικού. Τηλ. 26210/29685, 6932434264. ΜΑ2230 --------------------------------. ΚΥΡΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ εργασίες ως αποκλειστική νοσοκόµα, καµαριέρα, λαντζέρα, φύλαξη παιδιών και ηλικιωµένων, καθαρισµός οικιών, κ.λ.π., περιοχές Πύργου – Ζαχάρως. Πληρ. τηλ. 6989910765. ΜΑ2231 --------------------------------. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ µε εµπειρία για φροντίδα ηλικιωµένης κυρίας, 24ωρης απασχόλησης (εσωτερική στο σπίτι). Πληρ. τηλ. 6972427670.

. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ή ΝΕΑ

να εργαστεί στο τµήµα πώλησης της εταιρείας «Γραφοτεχνική» (έδρα Πύργος). Θα προτιµηθούν οι έχοντες γνώσεις marketing. Απαραίτητη η προσκόµιση βιογραφικού και η κατοχή διπλώµατος αυτοκινήτου. Πληρ. τηλ. 6976444940. ΜΑΣ4337

--------------------------------. ΚΥΡΙΑ 40 ετών ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ως εσωτερική για φύλαξη ηλικιωµένης. Μισθός 500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6997963660. --------------------------------. ΚΥΡΙΑ από Βουλγαρία ΖΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑ για φυλαξη ηλικιωµένων, µικρών παιδιών και οικιακά, περιοχή Αµαλιάδας και Πηνείας. Πληρ. τηλ. 6983835177.

. ∆ΕΞΙΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗΣ

ΚΑΛΟΣ γνώστης βυζαντινής µουσικής, άριστος γνώστης τυπικού επιθυµεί να αναλάβει ιερόν αναλόγιον. Πληρ. τηλ. 6978164002, 26220/29934- 24456, κος ∆ιονύσης. ΜΑ2206

. ΖΗΤΟΥΝΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ & ΚΥΡΙΕΣ

για διανοµή έντυπου υλικού – προώθηση. Πληρ. τηλ. 6982971724. Επίσης ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ άνω των 25 ετών, µε εµπειρία στις τηλεφωνικές πωλήσεις και βασικές γνώσεις Η/Υ για µερική απασχόληση από το σπίτι. Αναγκαίο και σταθερό internet. Αµοιβή και ποσοστά. Πληρ. τηλ. 6938186201. ΜΑ2152

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ ΠΑΡΚΕ ∆ΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αναλαµβάνω τοποθετήσεις πατωµάτων παντός τύπου καρφωτά – κολλητά, τρίψιµο µε απορροφητικά µηχανήµατα, βερνίκια Γερµανίας. Επισκευές παλαιών πατωµάτων (γυαλίσµατα).

Εργασία αρίστη Ξύστρας ∆ιονύσιος Τηλ. 26210/29854 Πύργος Κιν. 6932928046. ΜΑΣ179.

. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 140 τ.µ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

στα Γρανιτσέικα µε 3 υ/δ, γκαράζ, αποθήκη, κήπο, µπάρµπεκιου, κ.α. Πληρ. τηλ. 6936572099.

3 δωµατίων µε νερό ιδιόκτητο, Αγ. Γεωργίου. Πληρ. 26210/28809, 6937588193. ΜΑ2190

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

έναντι ∆ικαστηρίων 28ης Οκτωβρίου 10, Μπιζανίου πλήρως ανακαινισµένο, κατάλληλο και για επαγγελµατική στέγη. Πληρ. τηλ. 6 9 5 6 9 9 3 5 0 7 , 6932959524.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

55µ² στον Πύργο, περ. ∆εξαµενής. Πληρ. τηλ.6936670714. ΜΑ2192

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110µ² α’ ορόφου, Μπελούση 6Α µε βεράντες άνετες και σαλόνι, 2 WC και αποθήκη, χωρίς κοινόχρηστα και µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6 9 3 6 5 4 7 9 0 0 , 6945941802. ΜΑ2189

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ Από 1η Ιουλίου ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2άρι στον Πύργο, 1ος όροφος, επί των οδών Ζαΐµη & Ατταλείας (περιοχή Λάπατο), µε αυτόνοµη θέρµανση, άνετο πάρκινγκ. Πληρ. στα τηλέφωνα 26210/35566, κιν. 6974200772 (ή στο Τυπογραφείο Αθαν. Πίκουλα). ΜΑ2140

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

κάτω από το Επαρχείο, επί της Κολοκοτρώνη ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 85 τ.µ., µε 2 υπνοδωµάτια, σαλόνι, κουζίνα µε πάσο, αποθήκη, αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6 9 7 7 2 9 9 4 2 9 , 2109888811 µετά τις 13.00. ΜΑ9912

2ου ορόφου, 50 τ.µ., Μανωλοπούλου 55, Πύργος, όπισθεν ∆ΟΥ, ενιαίος µεγάλος χώρος, υπνοδωµάτιο, µπάνιο, πολύ φωτεινό για επαγγελµατική στέγη ή κατοικία. Πληφορ. τηλ. 6936565056. ΜΑ2153

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ (2ΑΡΙ), Καπετάν Γιώργη και Ζακύνθου, πολυτελούς κατασκευής, πλήρως ανεξάρτητη, µεσηµβρινή, διαµπερές 75 τ.µ., ιταλική κουζίνα, αυτόνοµη θέρµανση, πόρτα ασφαλείας, δορυφορική T.V., αποθήκη χωρίς κοινόχρηστα. ∆εκτές µόνο σοβαρές προτάσεις, όχι κατοικίδια. Πληρ. τηλ. 6976992766. ΜΑ2118

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

∆ΥΑΡΙΑ – ΤΡΙΑΡΙΑ – ΤΕΣΣΑΡΙΑ – ΓΚΑΡΑΖ – ΑΠΟΘΗΚΕΣ. ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ∆. ΚΟΡΚΟΛΗΣ, τηλ. 26210/26800, 6947800302. ΜΑΣΑ965

1ου ορόφου, 30 τ.µ., πλήρως επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, πλησίον ΤΕΙ, Ωρωπού και Αροανίων 28, Πάτρα. Πληρ. τηλ. 26230/33122. ΜΑ2188

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 47µ²

δύο δωµατίων στον 3ο όροφο, ηλιόλουστο, ανεξάρτητο µε ατοµική θέρµανση και χωρίς κοινόχρηστα επί της οδού Αγίας Μαρίνης 37, Πύργος. Τηλ. 6974312372, 6979249141.ΜΑ9878.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ ∆ΙΑΜΠΕΡΕΣ

µε καλοριφέρ, χωρίς κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 26210/22885, 26378. ΜΑ2154

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120µ²

ΜΑΣ5113

ΜΑΣ311

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α

- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ -

ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΓΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ (π.χ. πιάνο) ΑΜΠΑΛΑΖ (συσκευασία) ΚΑΛΑΘΙ ΕΩΣ 17ΜΕΤΡΑ Πολυετή πείρα, εξειδικευµένο προσωπικό.

Γ’ ορόφου, 54µ² επιπλωµένη, 2 υπνοδωµάτια, 1 κουζίνα, χωρίς κοινόχρηστα, αυτόνοµη θέρµανση, A/C, Μπελούση 6Α στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6945941802, 6936547900. ΜΑ2122

Τηλ. 6938425859, 6944857080 ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!! MAΣ905

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΤΣΑΤΑΣ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 τ.µ.

1ου ορόφου µε ηλειακό και ατοµική θέρµανση, στη Ρήγα Φεραίου 73, στον Πύργο. Τηλ. 2621027101, ώρες καταστηµάτων.ΜΑ2010

ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ 28ης Οκτωβρίου 16, Πύργος Τηλ. 26210 22886 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ τόροφος, 30ε ε 1ος ην περιοχή τή Τραπέζης, πείρ µευρώ, ας M 50 τ.µ. δυάρι, Αγροτικής τιµήα 52.000 5 ετών, ενοικιασµένο 300 α σας δώσουµε θευρώ. 49 τ.µ., 4ος όροφος πλησίον Νοµαρχίας µε αυτόνοµη θέρµανση, τιµή 50.000 ευρώ. 80 τ.µ. 3η µε δύο υπνοδωµάτια, όροφος αυτόνοµη θέρµανση, θυροτηλεόραση οπο3ος ια δή ποτ ε κ.λ.π., τιµή 80.000. πλΕφορίας ηρο φορ ία χε τ50.000 ικά 43 τ.µ. πλησίον ενοικιασµένο 300 ευρώ,σ 5 ετών, τιµή ευρώ. 76 τ.µ., 3η, 2ος όροφος, µικρή οικοδοµή µε δύο υπνοδωµάτια. Πλήρως ανακαινιµεθέρµανση, κίν ητό σας το τιµή α75.000 σµένο µε κεντρική ευρώ. 59 τ.µ. καινούριο, 2ος όροφος, πλησίον ΤΕΙ, τιµή 1250 ανά τ.µ. ∆ιώροφο 90 τ.µ. ισόγειο 90 τ.µ., 1ος όροφος ενοικιασµένα και τα δύο µε αυτόνοµη θέρµανση σε οικόπεδο 210 τ.µ., τιµή 150.000 ευρώ. Βίλα 200 τ.µ. σε 3 επίπεδα µε τζάκι, ηλιακό, 3 γκαράζ, µπάρµπεκιου σε έκταση 1.500 τ.µ. στο δρόµο Πύργου – Κρεστένων, τιµή 250.000 ευρώ. ∆ιώροφο στην οδό Ερµού µαγαζί 70 τ.µ. περίπου, επάνω δυάρι διαµέρισµα και πατάρι, τιµή 170.000 όλο. Μονοκατοικίες (2) µεζονέτες γιαπί στα τούβλα στην οδό Ζαΐµη, 180 τ.µ. έκαστη. Αγιος Ανδρέας µπροστά στη θάλασσα 100 τ.µ. σπίτι µε 360 τ.µ. οικόπεδο, τιµή 170.000 ευρώ. ΟΙΚΟΠΕ∆Α Οικόπεδο άρτιο οικοδοµήσιµο 800 τ.µ. επί της Αγίας Μαρίνης, τιµή 80.000 ευρώ. Οικόπεδο 210 τ.µ. στην οδό ∆εληγιάννη, ΣΟ∆ 1,8, τιµή 110.000 ευρώ. Οικόπεδο 215 τ.µ. επί της οδού Αλφειού πλησίον ΚΤΕΛ 12 µ. πρόσοψη Σ.∆. 2, τιµή 70.000 ευρώ. Οικόπεδο 130 τ.µ. πάροδος Γιαννιτσών µε παλαιά οικία 48 τ.µ., τιµή 45.000 ευρώ. 2.850 οικόπεδο επί της Αγίου Γεωργίου κατάλληλο για κάθε χρήση δίδεται και αντιπαροχή. 200 τ.µ. οικόπεδο Καραϊσκάκη και Κολοκοτρώνη γωνία τιµή 100.000 ευρώ. Οικόπεδα 10 στρέµµατα στην οδό Ελλ. Στρατιώτη κατάλληλα και για επαγγελµατική χρήση. 600 τ.µ. οικόπεδο πλησίον ΝΕΟΥ ΙΚΑ άρτιο οικοδοµήσιµο Σ.∆. 1,4 τιµή 90.000 µε πρόσοψη σε άσφαλτο. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 4 στρεµ. περιοχή Αγίου Γεωργίου (Ανθόπυργος) τιµή 55.000 ευρώ. 4 στρέµµατα στα Καβασιλάκια άρτιο οικοδοµήσιµο τιµή 70.000 ευρώ. Λαστέικα – Άγιος Γεώργιος 1.500 τ.µ. εντός οικισµού κτίζει 400 µέτρα οικοδοµή, τιµή 50.000 ευρώ. Βυτινέικα 6,2 στρεµ. τιµή 17.000 ευρώ. Αγιος Ανδρέας 7 στρέµµατα µε θέα θάλασσα, τιµή 200.000 ευρώ. 10 στρέµµατα πωλούνται και 5 µπροστά στο δρόµο Πύργου – Κατακόλου, 120 µέτρα πρόσοψη και 5 στρέµµατα πίσω. Τιµή όλα µαζί 150.000 ευρώ ή το µπροστά 100.000 ευρώ και το πίσω 60.000 ευρώ. Αγιος Ιωάννης 3 αγροτεµάχια από 4 στρέµµατα έκαστο. Κατάλληλο για κάθε χρήση τιµή 100.000 ευρώ. 6 στρέµµατα επί ασφάλτου Καταραχίου µε µεγάλη πρόσοψη και πολλά άλλα αγροτεµάχια σε διάφορες περιοχές καθώς και παραθαλάσσια. ΜΑΓΑΖΙΑ 105 τ.µ. µαγαζί µε υπόγειο, πατάρι επί της Υψηλάντου. 150 τ.µ. µαγαζί επί της 28ης Οκτωβρίου µε 150 τ.µ. υπόγειο, ενοικιασµένο 1.300 ευρώ. 70 τ.µ. µαγαζί επί της Γρηγορίου Ε’ πίσω από Αγροτική Τράπεζα, Μανωλοπούλου, τιµή 2.500 120 τ.µ. µαγαζί επάνω στην Γρηγορίου Ε’. 32 τ.µ. γωνιακό µαγαζί µε 32 τ.µ. υπόγειο και 16 τ.µ. πατάρι, 32 τ.µ. κατάστηµα δίπλα από γωνία, πωλούνται και τα 2 µαζί ή και µόνα τους.

ΜΑΣ3076

στην Παπαφλέσσα 46, κατάλληλο για γραφείο – φροντιστήριο. Πληρ. τηλ. 6974640470. ΜΑ2224

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ

FOTOPOYLOS TRANS

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

επί της Φωκίωνος 2ΑΡΙ, 40 τ.µ. καινούρια κατασκευή, επιπλωµένο µε αυτόνοµη θέρµανση και κλιµατισµό. Πληρ .τηλ. 6973037024. ΜΑ2119

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΟΡΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝ ΗΤΩΝ

Ο ΛΑΜΠΗΣ Αρχ. Ηλιδος 4 Αµαλιάδα Τηλ. 26220/25243 Κιν. 6974482081 www.lampisg.gr

1) ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΥΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Α στα Σαβάλια Αµαλιάδας 1½ στρεµ. και 2½ στρεµ., άρτια, οικοδοµήσιµα σε λογική τιµή. 2) ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 105 τ.µ. µε κήπο 200 τ.µ., δεντροπερίβολο στην Αµαλιάδα. 3) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 140 τ.µ. στη ∆άφνη Αµαλιάδας. 4) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 5 στρέµµατα στο Γεράκι Αµαλιάδας, επί του δρόµου άρτιο και οικοδοµήσιµο. 5) ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1 στρέµµα οικοδοµήσιµο µέσα στην Αµαλιάδα. 6) ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΙΣΟΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ. στο κέντρο της Αµαλιάδας. 7) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. σε 6½ στρεµ. στα Λαβδέικα Αµαλιάδας 8) ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 650 τ.µ. προνοµιούχο στο κέντρο της Αµαλιάδας. 9) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρέµµατα µε σπίτι ξύλινο 45 τ.µ. στην Κουρούτα. 10) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70 τ.µ. στην Κουτσοχέρα Πύργου 11) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 τ.µ. σε κεντρικό µέρος στην Αµαλιάδα. 12) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. στην Αµαλιάδα και οικόπεδο 200 τ.µ. στην Αµαλιάδα 13) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 80 τ.µ. στα Χανάκια µε δύο µαγαζιά ενοικιασµένα στο ισόγειο. 14) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.µ. στο Βαρθολοµιό και ενοικιάζεται. 15) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 10 στρεµµ. στο δρόµο Αµαλιάδας Φραγκαβίλας 16) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6½ στρεµ. στον Καρδαµά Αµαλιάδας µε σπίτι παλαιό µέσα. 17) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρεµ. στο δρόµο Αµαλιάδας – Γεράκι.

ΘΗΚΗ 380 ευρώ. ΜΑ2052 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Α’ ορόφου 3ΑΡΙ, δίπλα στο Α’ Λύκειο στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/27884, 34088, 6972745265.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΓΕΙΟΣ ΟΙΚΙΑ

. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

για εργασία στο σπίτι, για ανήµπορα άτοµα (γιαγιά, παππού κ.λ.π.) ή για άλλη εργασία. Απευθυνθείτε στο ΓΡΑΦΕΙΟ της κυρίας ΝΤΟΝΑΣ να σας συστήσει το κατάλληλο άτοµο. ΕΠΙΣΗΣ καµαριέρες, λατζιέρες για καταστήµατα. Πληρ. τηλ. σταθερό 26220/400041, κινητά 6 9 8 8 8 0 0 8 1 4 , 6936529012. ΜΑ9818

.. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επί της Φωκίωνος

2ΜΙΣΑΡΙ, 68 τ.µ. καινούριας κατασκευής, επιπλωµένο ή µη αυτόνοµη θέρµανση, τζάκι. Πληρ. τηλ. 6973037024. ΜΑ2120

ΟΙΚΙΩΝ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ENOIKIΑΣΕΙΣ

ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γκαρσονιέρες από 150 ευρώ, δυάρια από 170 ευρώ, τριάρια από 220 ευρώ τεσσάρια και 5άρια από 220 ευρώ σε όλες τις περιοχές του Πύργου και σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ Γ. Πατρόκλου 2 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621023996 και 6932623342 ΜΑΣ23 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 40µ² επιπλωµένη, καινούρια, µε αυτόνοµη θέρµανση και νερό, Παλαιολόγου 47 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6972404614, 26210/28356. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 2 ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ, τέρµα Ναυαρίνου, µε τέντες, A/C, parking, ηλιακούς. ∆ίπλα στο τεχνικό Λύκειο. Πληρ. τηλ. 6932911621, 6932605109. ΜΑ2213 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ σε πολύ καλή κατάσταση, Αγ. ∆ηµητρίου 15, Χαλικιάτικα. Πληρ. τηλ. 6937085377.ΜΑ9392. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη – γραφείο 40 τ.µ. A/C, αυτόνοµη θέρµανση – α’ όροφος, οδός Μανωλοπούλου και Χρυσανθακοπούλου έναντι Νοµαρχίας, Πύργος. Πληρ. τηλ. 6936281296. ΜΑ2210 --------------------------------. ΑΘΗΝΑ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 30µ² στοά Ηλίσια, Αβίδου 77 (πλ. Πανεπιστηµίου) µόνο σε φοιτητές – φοιτήτριες. Πληρ. τηλ. 26210/34817, 6934303148. ΜΑ2191 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη, Μαγνησίας και Τ. Πετροπούλου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6978184760. ΜΑ2178 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ κοντά στον Ηλεκτρικό Σταθµό Αγ. Νικολάου, στα Πατήσια Γκαρσονιέρα, κατάλληλη για φοιτητές, ισόγεια 37µ², πλησίον Α.Σ.Ο.Ε. Πληρ. τηλ. 210/8325821, 6945531980. ΜΑ2171 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ επιπλωµένη µε αυτόνοµη θέρµανση και aircondition. Πληρ. τηλ. 6977251761, 26220/23665. ΜΑ2169 --------------------------------.ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 35 µ2, καινούρια, πλήρως εξοπλισµένη, Καπ.Γιώργη και Υψηλάντου στον Πύργο. Τηλ. 6932084915. ΜΑ2065 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, 1ος όροφος, µε αυτόνοµη θέρµανση – a/c, επιπλωµένη κοµπλέ. Πληρ. τηλ. 6936753692.ΜΑ9772 -----------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 1ου ορόφου επιπλωµένη, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα, Αγ. Χαραλάµπους 15. Πληρ. τηλ. 6976444087. ΜΑ2128 ------------------------------

∆ΥΑΡΙΑ . ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α: 1) 2ΑΡΙ επιπλωµένο µε ηλιακό, µε a/c , τέντες, αυτόνοµη θέρµανση, χωρίς κοινόχρηστα, 55 µ², διαµπερές, 2) 3ΑΡΙ 67µ² µε ηλιακό, µε a/c, µε τέντες, αυτόνοµη θέρµανση, διαµπερές πολυτελούς, κατασκευής χωρίς κοινόχρηστα, Όθωνος Αµαλίας 24, πεζόδροµος Αµαλιάδας. Πληρ. τηλ. 6977265767, 2610/27055. ΜΑ2134 --------------------------------ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ πλήρως επιπλωµένες στο κέντρο του Πύργου κοντά στα ΤΕΙ. Κατάλληλες

. 1) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΙΑ µπροστά στη θάλασσα, πλήρως εξοπλισµένη. 2) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ επιπλωµένο στο κέντρο του Πύργου, πλ. ∆ικαστηρίων. Πληρ. τηλ. 6977983526. ΜΑ2223

. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

στα Ιλίσια, πίσω από το Χίλτον, Νεόφρονος 1921, 70 τ.µ., 1ος όροφος, µε 2 δωµάτια, σαλόνι, χολ, κουζίνα, κατάλληλο και για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 2621033971 και κιν. 6977977598. ΜΑ2009

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΥΑΡΙ

επί της δηµοτικής οδού Κολοκοτρώνη- ∆ιάκου 2, µε θέα το Επαρχείο, εµβαδού 62,00 µ2 µε αυτονοµία θέρµανσης, δύο αιρκοντίσιον, για δηµόσιους υπαλλήλους. Πληροφ. στο κινητό 6974640648. ΜΑΣ9705.

για φοιτητές. Πληρ. τηλ. 6948834571. ΜΑΣ9620 --------------------------------∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 60µ² στην οδό Ζακύνθου και Πατρών στον Πύργο (πάνω από τη VODAFONE). Πληρ. κ. Πάνο Χαραλαµπίδη, τηλ. 26210/22569, 6948272769, 6945419522. ΜΑΣ9280 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΑΡΙΑ-ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ, πλήρως επιπλωµένα µε αυτόνοµη θέρµανση στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/27490. ΜΑ9308. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ επιπλωµένο Γ’ ορόφου, Γυµν. ∆ούκα 25 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6972870787.ΜΑ2226 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 65µ² στην πλ. Κύπρου στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6948986461.ΜΑ2227 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ δευτέρου ορόφου επί των οδών Ζακύνθου 29 και Γούναρη γωνία µε αυτόνοµη θέρµανση – αποθήκη 11,00 µ² ηλιακό θερµοσίφωνα και πάρκινγκ. Πληρ. τηλ. 26210/27708 και κιν. 6955143128. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 2ου υπέρ το ισόγειο ορόφου σε κεντρικό σηµείο του Πύργου, επιπλωµένο ή µη ανάλογα µε την επιθυµία του ενοικιαστή, άνετο, ευήλιο, ευάριο, θέα ελεύθερη, µε όλες τις σύγχρονες ανέσεις (κεντρική θέρµανση – αιρκοντίσιον), χωρίς δαπάνες κοινοχρήστων, ιδιωτικό πάρκινγκ, τιµή λογική. Πληρ. τηλ. 6 9 7 3 4 5 7 6 7 6 , 26210/33128.ΜΑ2207. --------------------------------. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 64µ² β’ ορόφου γωνιακό στην πλατεία Κύπρου και Γορτυνίας 1, µε τέντες και A/C, φωτεινό µε απεριόριστη θέα, ένα υπ/τιο, χολ σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και µπάνιο, όλα στην πρόσοψη. Πληροφ. στα τηλ. 26210/33716, 693779282 και ώρες 10-14 και 19-22 µ.µ. ΜΑ2215 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ διαµέρισµα, καινούριο, µε αυτόνοµη θέρµανση, σε κεντρικό σηµείο στον Πύργο. Τηλ. 2621022517, 6937469637. ΜΑ2019 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 2ΑΡΙ στην Αρχ. Ολυµπία, επιπλωµένο µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 6976889785, 6977014206. ΜΑ2179 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 66µ² στην Καπ. Γιώργη στον Πύργο, µε αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. τηλ. 26210/32092.ΜΑ9921. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ∆ΥΑΡΙ, ∆ραγατσανίου και Πλήθωνος, πλησίον 1ου ∆ηµοτικού. Πληρ. τηλ. 6932291818, 6977588841. ΜΑ2202 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2 δωµατίων, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, µεγάλη αποθήκη, ηλιακό, καλοριφέρ επί της οδού Καταρραχίου 54. Τιµή 370 ευρώ. Πληροφορίες 2621027900 ή 6974271627. ΜΑ2043 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 46µ², πολυτελές στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6948040153. ΜΑ2167 ---------------------------------

TΡΙΑΡΙΑ .. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΑΡΙ 2ου ορόφου µε αυτόνοµη θέρµανση 90 τ.µ. πάνω από τα HONDOS CENTER. Πληροφορίες ώρες καταστηµάτων, τηλ. 26210/2211112.ΜΑΣ8279. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 85 µ2 (2 υ.δ. – λουτρό – WC - σαλόνι – κουζίνα), µεγάλες βεράντες – απεριόριστη θέα- αυτόνοµη θέρµανση – τζάκι- 20ετιας – 28ης Οκτωβρίου 51-53, δίπλα στο 2ο δηµοτικό και ΤΕΙ, µε αποθήκη (που µπορεί να µετατραπεί σε γκαράζ κατόπιν συµφωνίας), 450 ευρώ. Τηλ. 2109847238 , 6972551824. ΧΩΡΙΣ ΑΠΟ-

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΙΑΡΙ 85 τ.µ., 2 υπνοδωµάτια, αυτόνοµη θέρµανση, στον 2ο όροφο, οδός ∆εληγιάννη στον Πύργο (πίσω από το παλαιό 1ο Λύκειο). Πληρ. τηλ. 26210/35130, 6938775725. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α 3ΑΡΙ, 4ου ορόφου, νεόκτιστης πολυκατοικίας, επιπλωµένο, αυτόνοµη θέρµανση, κλιµατισµός. Πληρ. τηλ. 6937466337. ΜΑ2117 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 3ΑΡΙ, Παπαφλέσσα 55 στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6972527303. ΜΑ2168 --------------------------------. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ σε αρίστη κατάσταση, 80 µ. από την παραλία, εβδοµαδιαίως – µηνιαίως. Πληρ. τηλ. 6932338850. ΜΑ2165 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 90 τ.µ., γ’ ορόφου στην ∆εληγιάννη 38 στον Πύργο. Πληρ .τηλ. 6976835764, 26210/95138. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ επί της οδού Ιφίτου 3, έκτασης 90 τ.µ. µε αυτόνοµη θέρµανση και ύδρευση. Πληρ. τηλ. 2621033555 και 6936-771104. ΜΑ2177 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΙΑ στο Καβούρι στην πρώτη σειρά µε θέα τη θάλασσα, τρία υπνοδωµάτια, µεγάλο καθιστικό – κουζίνα, τιµή 60.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944944158. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 2ου ορόφου 96 τ.µ., αυτόνοµη θέρµανση στον Πύργο. Πληρ. τηλ. 26210/28050, 6945391440. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΙΣΟΓΕΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100 µ² µε αυτόνοµη θέρµανση και τζάκι, σε καλή τιµή. Πληρ. τηλ. 26250/23722, 26220/27245, 6944176640.ΜΑ9922. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΙΑ επί της ∆εληγιάννη 8 στον Πύργο, αποτελούµενη από 2 κρεβατοκάµαρες, σαλονοτραπεζαρία, χολ, µπάνιο, µεγάλη κουζίνα, διαµπερές, µεγάλα µπαλκόνια, όλα φωτεινά µε αυτόνοµη θέρµανση και λίγα κοινόχρηστα. Πληρ. τηλ. 26210/26080, 34601, 6977350432. ΜΑ2209 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 115µ², Αυγερινού Πετραλιά 11 στον Πύργο, 2 υπνοδωµάτια, σάλα – µπάνιο – κουζίνα. Πληρ. τηλ. 2 6 2 1 0 / 2 2 0 9 6 , 6977706440.ΜΑ9861. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ∆ιαµέρισµα 100 τ.µ. γωνιακό, πολυτελές και 45 τ.µ. διαµπερές µε αυτόνοµη θέρµανση, ∆νση Σµύρνης και Παπαφλέσσα, πλησίον 6ου δηµοτικού σχολείου. Πληροφ. τηλ. 26220/91314, 6974860971. ΜΑ2201 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4ΑΡΙ καινούριας κατασκευής, διαµπερές, µεγάλες βεράντες, ηλιακός θερµοσίφωνας, 2 WC, αυτόνοµη θέρµανση, πλησίον 6ου δηµοτικού σχολείου Πύργου. Πληρ. τηλ. 6974527710.ΜΑ2012. --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ 4ΑΡΙ πρώτου ορόφου, καινούριο, µε αυτόνοµη θέρµανση, 120 τ.µ. και 90 τ.µ. µπαλκόνι – ηµιυπαίθριο και ηλιακό θερµοσίφωνα, στο κέντρο του Πύργου. Πληροφ. τηλ. 6972427670.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α

ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 35µ²

στον 4ο όροφο µε A/C – ηλιακό θερµοσίφωνα και θέση στάθµευσης σε πιλοτή, Επτανήσου και 25ης Μαρτίου. Πληρ. τηλ. 6945440309. ΜΑ9606.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ

στη Σκαφιδιά. Πληρ. τηλ. 2 6 2 1 0 / 5 4 0 1 7 , 6937535375. ΜΑΣ9846

επί της Κοκκίνου 6, ΤΡΙΑΡΙ α’ ορόφου, διαµπερές, µε αυτόνοµη θέρµανση, αποθήκη, τέντες, µεγάλες βεράντες και ιδιωτική θέση, parking. Πληρ. τηλ. 6974603983. ΜΑ2125


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

18

Τρίτη 4 Ιουλίου 2011

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ENOIKIΑΣΕΙΣ

ΠΩΛΗΣΕΙΣ . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑ∆ΟΤΑ: 1. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ διαµπερές 64 τ.µ. µε 10 τ.µ. ηµιυπαίθριο χώρο. 2. ∆ιαµέρισµα διαµπερές 86 τ.µ. µε 15 τ.µ. ηµιυπαίθριο χώρο. 3. ∆ιαµέρισµα 112 τ.µ. µε 9 τ.µ. ηµιυπαίθριο χώρο και τζάκι. 4. ∆ιαµέρισµα διαµπερές

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 128µ² σε καλή τιµή, α’ ορόφου στη Ζαχάρω Ηλείας. Πληρ. τηλ. 27610/23819, 6946712684. ΜΑ2219

. ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ οικοδοµήσιµο στην περιοχή Αγ. Γεωργίου (τουλάχιστον ένα στρέµµα). Πληρ. τηλ. 6977784812, 6977001636.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 3.300 τ.µ. στην περιοχή ή το µισό Καλακέικα επί του δρόµου, άρτιο, οικοδοµήσιµο (200 τ.µ. από την είσοδο Ξεν. ALDEMAR). Πληρ. τηλ. 6936868697. ΜΑ2156

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Α’ ΟΡΟΦΟΣ στα µπετά, πάνω από καταστήµατα και ηµιόροφο, χτίζει 140 τ.µ. παλαιός Σ.∆., αναµονή ασανσέρ, γωνιακό, επί των οδών Ερµού και Σισίνη, κατάλληλο για επαγγελµατική στέγη, 70.000 ευρώ, συζητήσιµα (ιδιώτης). Πληρ. τηλ. 6974458304.

ΜΑ2126

. ∆ΟΞΑ ΑΒΕΤΕ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 41 τ.µ., 50 τ.µ., 61 τ.µ., 130 τ.µ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ ΕΝΑΝΤΙ 1ου ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ Τηλ. 26210/35901, 6972277920. ΜΑ2139

. ∆ΟΞΑ ΑΒΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 107 τµ., 186 τ.µ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΞΥΣΤΡΗ ΕΝΑΝΤΙ 1ου ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ Τηλ. 26210/35901, 6972277920. ΜΑ2138

. ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α άρτια και οικοδοµήσιµα εντός της κοινότητας. Πληρ. τηλ. 26210/51808, 6976555286. ΜΑΣ6605

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

ΣΠΙΤΙΑ

117 τ.µ. µε 15 τ.µ. ηµιυπαίθριο χώρο και τζάκι. Τηλ.6938110949 «ΕΡΓΟΝ ΟΙΚΟ∆ΟΜΙΚΗ» Ο.Ε. ΜΑΣ2021 -------------ΠΩΛΕΙΤΑΙ µεζονέτα 300 τ.µ. στον Αγ. Γεώργιο σε προνοµιούχο θέση (διαθέτει υπόγειο, γκαράζ φυλασσόµενα). Σε τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 694455305-7 ΜΑΣ3875 -------------------------------

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4ου ορόφου, πλησίον Νοµαρχίας 77 τ.µ., κουζίνα, πλήρως εξοπλισµένη, 20ετίας κατασκευή. Πληρ. τηλ. 6978500056. ΜΑ2161 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 130 τ.µ. µε αυλή στην Αγκινάρα Γαστούνης.

Πληρ. τηλ. 6944996051, 6930436728. ΜΑ2180 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 60 τ.µ. σε καλή κατάσταση, αυτόνοµη θέρµανση. Πληρ. απόγευµα 6 έως 7.30 στο τηλ. 6980340153, στον Πύργο. ΜΑ2174

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - Χ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Στεφανοπούλου 9, Πύργος. Τηλ. 26210 23000 και 28028, κιν. 6972860928. ΜΑΣ469

διαµπερές 100 τ.µ. στον 1ο όροφο, 28ης Οκτωβρίου 40, κατάλληλο και για επαγγελµατική στέγη. Τιµή 73.000. Πληρ. τηλ. 6984572210. ΜΑ2208

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 40, 60, 131 τ.µ. επί της πλατείας Ξυστρή, 1ου δηµοτικού σχολείου, χωρίς ηµιυπαίθριους και χωρίς ΦΠΑ, πολυτελούς κατασκευής, διαµπερή από οικοπεδούχο. Πληρ. τηλ. 6974960226. ΜΑΣ5491

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στη ∆άφνη Αµαλιάδας

µονοκατοικία 113µ2 του 1995 εντός οικοπέδου 380µ2, σε άριστη κατάσταση. Τιµή ευκαιρίας 65.000 . Πληρ. Τηλ. 6977663366. ΜΑΣ2973

στο κέντρο της αγοράς στο 2ο όροφο, συνολικού εµβαδού 300 τ.µ., ευάερα και ηλιόλουστα, µε δυνατότητα χωρισµού τους σε περαιτέρω δύο διαµερίσµατα το καθένα. ∆υνατότητα πώλησης και µεµονωµένα. Τιµή 195.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 2 3 1 0 / 3 4 1 0 5 8 , 6974334849.ΜΑ740.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 64 τ.µ. 2ου ορόφου, έναντι νοµαρχίας Πύργου. Τιµή 70.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944181097. ΜΑ9839

. ΛΕΧΑΙΝΑ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 245 τ.µ., πλησίον πλατείας Αγίου ∆ηµητρίου, επί της οδού ∆ηµησιάνου 5, µε πρόσοψη 10 µ., συντελεστή δόµησης 2 και µε µία ισόγειο οικία. Πληρ. τηλ. 210/8026135, κιν. 6944345312. ΜΑ2104 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ στην περιοχή «Γκαγκάδι» Σκαφιδιάς 10,50 στρ. µε νερό. Πληρ.

.ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ επί της Ερµού 33, 42 τ.µ. Πληρ. τηλ. 26210/37329, 6993980971. ΜΑΣ9880

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 1 ΣΤΡΕΜ. άρτιο και οικοδοµήσιµο περ. Κουζούλι Πύργου µε φως – νερό. Τιµή 50.000. Πληρ. τηλ. 6944134567. ΜΑ2155

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 150 µ2

6,5 και 3,5 στρεµ. στο δρόµο Αγ. Γεωργίου - Λαστεΐκων. Πληρ. τηλ. 6976161091 ή 210/ 8049164 ή 6977616176.ΜΑ8669.

ΜΑΣ177

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΛΕΧΑΙΝΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΛΕΧΑΙΝΑ επί της εθνικής οδού 15 στρ. µε πρόσβαση σε καλή τιµή. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ 14 στρ. µε θέα θάλασσα και απόσταση από παραλία 600 µ., κατάλληλο για µεζονέτες, κ.λ.π. σε καλή τιµή. ΚΑΣΤΡΟ 4.300 Τ.Μ. ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ROBΙNSOΝ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΑ∆ΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΡΕΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ 50 ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 1.000 Μ. ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ.ΤΙΜΗ 2.700 ΤΟ ΣΤΡ. ΣΙΜΙΖΑ 2 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 22 ΣΤΡ. ΚΑΙ 11 ΣΤΡ.Α ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 500 Μ.∆Ι∆ΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1.700 ΕΥΡΩ.ΤΟ ΣΤΡ. ΜΑΧΟΥ 12 ΣΤΡ.ΤΑ 4 ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Χ ΜΑΤΟΣ,ΤΙΜΗ 39.000 ΚΑΣΤΡΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΥΛΛΗΝΗ 5.500 Τ.Μ. ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΑΙ ΒΙΛΛΕΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡ Σ. ΑΝΩ ΚΟΥΡΤΕΣΙ 15 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ,ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 15.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΕΠΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ "ΚΟΚΙΟΣ"13 ΣΤΡ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. ΜΥΡΣΙΝΗ 13.600 ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ 100 Μ.ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ 48.000 ΛΕΧΑΙΝΑ 13 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΛΕΟΛΕΗ. ΤΡΑΓΑΝΟ 16 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ.ΡΕΥΜΑ,ΝΕΡΟ,Κ.Λ.Π.ΤΙΜΗ 4.800 ΤΟ ΣΤΡ. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α 9 ΣΤΡ.50 Μ.ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ Ο∆Ο ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΙΕΣ.ΤΙΜΗ 28.000. ΤΡΑΓΑΝΟ 16 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ 100 Μ. ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ.ΤΙΜΗ 3.800 ΤΟ ΣΤΡ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΙΕΣ. ΛΕΧΑΙΝΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΗΜΙΤΕΛΕΣ 210 Τ.Μ.ΣΕ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 450 Τ.Μ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΤΙΜΗ 190.000 ΑΝΩ ΚΟΥΡΤΕΣΙ 50 ΣΤΡ.ΑΜΟΥ∆ΕΡΙΚΑ ΜΕ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΙΜΗ 2.600 ΤΟ ΣΤΡ. ∆ΗΜΗΤΡΑ-ΡΕΓΚΛΕΪΚΑ 25 ΣΤΡ.ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ ΤΙΜΗ 2.500 ΤΟ ΣΤΡ. ΛΕΧΑΙΝΑ-ΑΡΕΤΗ 124 ΣΤΡ.ΕΠΙΠΕ∆Α ΕΝΤΟΣ ΑΝΑ∆ΑΣΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΩΜΑΤΟΣ.ΤΙΜΗ 2.800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡ. ΕΧΑΙΝΑ 6 ΣΤΡ.ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΤΥΧΙ ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.ΤΙΜΗ 45.000 ΕΥΡΩ. ΜΑΧΟΥ ΕΠΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 9 ΣΤΡ.ΜΕ 100 ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΙΜΗ 45000. ΝΙΟΧΩΡΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7500 Τ.Μ.-ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 300 Μ. ΤΙΜΗ 55000. ΝΙΟΧΩΡΙ 14 ΣΤΡ.∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ ΒΙΛΕΣ ΓΑΛΕΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 Μ.ΤΙΜΗ 25.000 ΤΟ ΣΤΡ.ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ-ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ Κ.Λ.Π.

ΟΙΚΙΕΣ: ΛΕΧΑΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 90 τ.µ. και ο α’ όροφος 90 τ.µ. γιαπί. Τιµή για ολόκληρο 220.000. ΚΟΥΡΤΕΣΙ ΟΙΚΙΑ 76 τ.µ., λουξ σε 9 στρ. περιβόλι πορτοκαλιές, περιφραγµένο και βίλες παραπλεύρως. Τιµή 180.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 200 τ.µ. σε 1.000 τ.µ. οικόπεδο µε ωραία θέα, γκαράζ, περιφραγµένο, φοίνικες, κ.λ.π. Τιµή 190.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΙΑ διώροφη 240 τ.µ. σε 9 στρ. λιοστάσι, πορτοκαλιές, κ.λ.π. µε ωραία θέα θάλασσα περιφραγµένο. Τιµή 370.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΙΚΗΜΑ διώροφο, καινούριο, λουξ, αποτελούµενο από: Ισόγειο 2 διαµερίσµατα 90 τ.µ. και 60 τ.µ. και ο α’ όροφος 100 τ.µ. µε µεγάλες βεράντες σε οικόπεδο 1.330 τ.µ. και ωραία θέα από 450.000 ευρώ. Τώρα µόνο 250.000 ευρώ. ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ ΟΙΚΙΑ 60 τ.µ. µε κήπο εντός σχεδίου, καλοριφέρ, κ.λ.π. ΛΕΧΑΙΝΑ ηµιτελής οικία 140 τ.µ., υπερυψωµένη, δίπλα στην Παναγία, σε καλή τιµή. ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α , α’ όροφος 100 τ.µ., πλήρως ανακαινισµένο. Τιµή 98.000 ευρώ. ΚΥΛΛΗΝΗ, α’ όροφος 106 τ.µ. µε τζάκι και ωραία θέα θάλασσα. ΒΑΡ∆Α επί της Αγ. Νικολάου 160 τ.µ. διώροφο οίκηµα. ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150Τ.Μ. ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΙΜΗ 150.000 ΕΥΡΩ. ΚΑΣΤΡΟ επι του δροµου προς κυλληνη οικια 75 τ.µ. µε υπογειο σε 2.800 τ.µ.οικοπεδο.θεα θαλασσα,υπολοιπο δοµησης 130 τ.µ. ΜΥΡΣΙΝΗ οικια 45 τ.µ. σε οικοπεδο 7,500 τ.µ. 400 απο παραλια.τιµη 85.000 ευρω. ΚΥΛΛΗΝΗ διορωφη οικια 95 τ.µ. ο καθε οροφος σε οικοπεδο 300 τ.µ.αποσταση απο παραλια 200 µ.διδεται και χωριστα.τιµη 290.000 για ολοκληρο. ΛΕΧΑΙΝΑ εναντι shell εισογειο διαµερισµα 100 τ.µ. σε διοροφη οικοδοµη µε κηπο.διδεται και επιπλωµενο.τιµη 85.000 ευρω. ΚΑΣΤΡΟ ΒΙΛΛΑ 180 Τ.Μ.ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ,ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΚΑΡΑΖ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,∆ΙΑΜΟΡΦΟΜΕΝΟΣ Χ ΡΟΣ ΜΕ ∆ΕΝ∆ΡΑ,ΣΕ ΟΙΚΠΕ∆Ο 2.500 Τ.Μ.∆Ι∆ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 800.000 Τ ΡΑ ΜΟΝΟ 450.000 ΕΥΡ . ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΒΙΛΛΑ 100 Τ.Μ.ΜΕ 3Υ|∆ ΑΠΟΘΗΚΗ,ΓΚΑΡΑΖ,ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ,ΜΕ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1000 Τ.Μ.ΤΙΜΗ 160.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΙΑ ∆ΙΟΡΟΦΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 100Τ.Μ.Ο ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟΣ.ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ 160.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ ∆ΙΟΡΟΦΟ ΟΙΚΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 35 Τ.Μ.ΚΑΙ Α ΟΡΟΦΟΣ 36 Τ.Μ.ΕΠΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.ΤΙΜΗ 65.ΟΟΟ ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΛΥΟΜΕΝΟ 60 Τ.Μ. ΣΕ 6.500 Τ.Μ. ΠΕΡΙΒΟΛΙ,ΤΙΜΗ 33.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ (ΑΓ.ΘΕΟ∆ΩΡΟΙ) ΟΙΚΙΑ 110 Τ.Μ. ΑΝΑ-

ΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ 4 Υ/∆ 2 ΜΠΑΝΙΑ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΑΠΟΘΗΚΗ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΠΗΓΑ∆Ι, ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ, ΣΕ 6 ΣΤΡ.ΜΕ 35 ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ∆ΕΝ∆ΡΑ.ΤΙΜΗ 125.000 ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ.

ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105 Τ.Μ. ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΥΠΕΡΛΟΥΞ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 2006 ΜΕ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 35 Τ.Μ. ΚΑΙ 25 Τ.Μ.ΤΖΑΚΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ HOM SINEMA ΕΝΤΟΙΧΗΣΜΕΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ,∆Ι∆ΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.Ο∆ΟΣ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ.ΤΙΜΗ 220.000 ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ.

ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 115 Τ.Μ. ΣΤΟ ∆ΡΟΜΟ ΚΑΣΤΡΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ .ΝΕΑ ΤΙΜΗ 130.000 ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ Α ΟΡΟΦΟΥ 130 Τ.Μ. ΝΕΟ∆ΜΗΤΟ ΥΠΕΡ ΛΟΥΞ ΓΩΝΙΑΚΟ 2 ΜΠΑΝΙΑ,ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ, MILLE ΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ.Λ.Π.ΤΙΜΗ 195.000

ΟΙΚΟΠΕ∆Α: ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ 2 ΟΙΚΟΠΕ∆Α 105 τ.µ. και 250 τ.µ., γωνιακά κοντά στην αστυνοµία. ΛΥΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1012 τ.µ. µε 18 ελιές κτίζει 400 τ.µ. Τιµή ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 35.000 ευρώ. ΚΑΒΑΣΙΛΑ. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ 2.770 Τ.Μ.ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ,ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΨΗ 100 Μ.ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο∆Ο.ΤΙΜΗ 120.000 Ε ΣΤΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ 3.340 Τ.Μ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 44.000 ΕΥΡ ,ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 48.000 ΕΥΡ ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 360 Τ.Μ. ΑΡΤΙΟ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ.Σ.∆. 1,2 ∆ΙΠΛΑ ΑΠΟ Α ∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΙΜΗ 38.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ οικοπεδο 240 τ.µ. σ.δ.2 διπλα απο την κεντρικη πλατεια αγιου ∆ηµητριου. ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 636 Τ.Μ. ΚΤΙΖΕΙ 400 Τ.Μ. ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΤΙΜΗ 78.000 ΕΥΡ . ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ 152 Τ.Μ. Σ.∆.2 ΤΙΜΗ 145.000 ΚΥΛΛΗΝΗ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 307 Τ.Μ.ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙΚΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΕΙΟΥ Σ.∆.1 ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 85.000.ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΤΙΜΗ 65.000 ΛΕΧΑΙΝΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 513 Τ.Μ. ΕΝΑΝΤΙ SHELL ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 14Ο.ΟΟΟ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 75.000.Σ.∆.2 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΣΤΡΟ Ι επιχείρηση ενοικιαζόµενα δωµάτια εν λειτουργία κατασκευής 1995, αριθµός δωµατίων 24 επί του κεντρικού δρόµου 800 µ. από ROBINSON CLUB µε θέα θάλασσα σε 2.500 τ.µ. Τιµή 690.000 ευρώ. ΚΑΣΤΡΟ συγκρότηµα 6 κατοικιών σε οικόπεδο 5½ στρ. µε φανταστική θέα ΙΟΝΙΟ πέλαγος δίπλα από ROBINSON CLUB. ΑΡΚΟΥ∆Ι ΓΛΥΦΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ∆ΡΟΜΟΥ 22 ΣΤΡ.Α1 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ 100 Μ.ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΓΙΑ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΟ,ΟΙΚΙΕΣ Κ.Λ.Π.

ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡIΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ521

µε 40 ελιές επί του δρόµου Λαστεΐκων - Αγ. Γεωργίου. Πληρ. τηλ. 6977616176 , 6976161091 ή 210/8049164.ΜΑ8670.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ ∆ΥΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΟΙΚΟΠΕ∆Α

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 120τ.µ, Ηµιτελής, σε Οικόπεδο 1380τ.µ ,στον Άγιο Γεώργιο. ΜΕΖΟΝΕΤΑ 132τ.µ,επί της Γορτυνίας. ΜΕΖΟΝΕΤΑ 132 τ.µ., 4ού - 5ού Ορόφου,απεριόριστη θέα,µεγάλο Μπαλκόνι,επί της οδού Γιαννιτσών. 2 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΟΙΚΙΕΣ 75 τ.µ. έκαστη(2υπν), ισόγειο και 1ος όροφος, κατασκευής 94, µισθωµένες 600 ευρώ, θέα, στο Κολίρι ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ηµιτελής ∆ιώροφη 215τ.µ µε Υπόγειο100τ.µ, σε Οικόπεδο 440τ.µ στα Γρανιτσείκα, θέα.!!! ∆ΥΑΡΙ 55τµ ,νεόδµητο, µισθωµένο, κοντά στα Τ.Ε.Ι.1.180Ευρώ/ΤΜ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 76τµ ,3 ετών , διαµπερές,1ου Ορόφου,ηλ. ρολά ,τεντες κ.α.

-ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ∆ιαµέρισµα/Γραφείο 100τ.µ., γωνιακό, πλήρως ανακαινισµένο απέναντι απο τα ∆ικαστήρια.

ΟΙΚΟΠΕ∆Α -ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1.200τ.µ ,στον Άγιο Γεώργιο, ανάµεσα στις δύο εισόδους. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 116τ.µ , επί της οδού Συγγρού, Σ.∆ 2. ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4στρ και 11 στρ., άρτια και οικοδοµήσιµα ,κατάλληλα για εξοχική κατοικία στο Τραγανό Πύργου

ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2.150τ.µ. στον Ανθόπυργο, απέναντι από Πάρκο. ΟΙΚΟΠΕ∆Α 826τµ και 600τµ, χτίζουν 400τµ έκαστο, επί της Αγίας Μαρίνης. 12 ΟΙΚΟΠΕ∆Α απο 1 εως 1,4 στρ έκαστο στα Λαστεικα, ήσυχη περιοχή χωρίς συνεργεία,εύκολη πρόσβαση.!! ΟΙΚΟΠΕ∆Α 1.3 , 1.5και 2.8 στρ. στο Αλποχώρι µε πανοραµική θέα. ΟΙΚΟΠΕ∆Α 312 τ.µ. (γωνιακό) Σ.Π.Κ. και Θεοτόκη, 321 τ.µ. (γωνιακό) Ζαΐµη και Θεοτόκη, 633 τ.µ. (τρίφατσο) Σ.Π.Κ. - Θεοτόκη - Ζαΐµη. ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 353τµ, Σ∆ 1.8 ,επί της οδού Τύχης ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ πίσω από τις σχολές Ο.Α.Ε.∆, κατάλληλα για συνεργεία. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 20,40 και 48τ.µ σε Κεντρικό σηµείο.! ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3όροφο κτίριο,2438τ.µ ,489τ.µ ανά όροφο, µε υπόγειο 489τµ σε Οικόπεδο 1,2στρ, στον Πύργο. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 36τµ , µισθωµένο στην Ερµού.2000Ε/τµ!! Μεσιτικό Γραφείο Σοφιανόπουλος Β. τηλ 26210 36524-6936842750

Τα παραπάνω Ακίνητα είναι ενδεικτικά, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε µαζί µας. ΜΑΣ420

Οδός Ποσειδώνος 30, Πύργος- Λιθαράκια, 250 ευρώ µηνιαίως. Τηλ. 6979966358. ΜΑ2059

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1 στρ. στο Σκουροχώρι, εντός οικισµού. Πληρ. τηλ. 210/9935712. ΜΑ2137

ΠΩ ΛΕ ΙΤ Α Ι σ το ν Π ύ ρ γ ο ,

οικόπεδο 1.105µ2 επί της προέκτασης της οδού Υψηλάντου συντ. δόµησης 1,4, και στο ίδιο σηµείο, 368µ2 προς 80.000€ νέτη τιµή ευκαιρία !!! Πληρ. Τηλ. 6977663366 ΜΑΣ2972

τηλ. 6937017345, 6944740285. ΜΑ2193 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆ΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ 5.400 στρεµµάτων, περιφραγµένο, απέχει 65 µέτρα από Εθνική Πύργου – Αρχ. Ολυµπίας και 130 µέτρα από κεντρικό δρόµο Κολιρίου, έχει δυνατότητες και για επαγγελµατική χρήση και στέγη. Έχει νερό, φως, τηλέφωνο. Πληρ. τηλ. 26210/33526. ΜΑ2220 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΚΤΑΣΗ 6 στρεµ. περίπου αποτελούµενη από 200 πορτοκαλιές και 40 ελιές, 3 χιλ. από τον Πύργο πρόσβαση από δρόµο άσφαλτο µε νερό ή ρεύµα σε περιοχή οικοδοµήσιµη. Πληρ. τηλ. 6942401468.

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ κατάστηµα στην οδό ∆εληγιάννη, έναντι ξενοδοχείου ΙΛΙ∆Α. Τηλ. 2621037106, 6972121860. ΜΑ2035 --------------------------------. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ επί της κεντρικής πλατείας Πύργου, έναντι Εθνικής Τραπέζης. Πληρ. τηλ. 6945122302.ΜΑ2094.

35 τ.µ. αποτελούµενο από 2 δωµάτια & WC στον 1 όροφο, Μανωλοπούλου και Πατρών Πύργος έναντι Τεχνικού γραφείου Θεοδόση. Πληρ. τηλ. 6976555283.

ΜΑΣ4061

.ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ στο κέντρο του Πύργου Ερµού 5, ισόγειο 35 τ.µ. µε πατάρι 19 τµ. Πληρ. τηλ. 6944418741. ΜΑ6824.

. ΜΥΡΤΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΗΜΑ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 82 ΣΤΡΕΜ. µε ηλεκτρικό και νερό από γεώτρηση (παροχή 60 κυβικά την ώρα), 1000 ελαιόδενδρα, τριάντα οπωροφόρα και τριάντα στρεµ. µε εποχικές καλλιέργειες, σύνολο 82 στρ., 1200 µέτρα από τη Σκαφιδιά, 15 τόνους λάδι ετήσια παραγωγή. Υπάρχει αγροικία η οποία χρειάζεται ανακαίνιση. Για πληροφορίες τηλ. 210/3633271, 6944322860, 6944420218, email:niklats@ath.forthnet.gr.ΜΑ2195

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ στην πλατεία Καζαντζάκη (πλησίον του πεζόδροµου Αµαλιάδας) ΙΣΟΓΕΙΟ κατάστηµα 200 τ.µ. ΥΠΟΓΕΙΟ κατάστηµα 200 τ.µ. στεγανό, κατάλληλο για stok εµπορεύµατα, ΚΑΒΑ ποτών – κρασιών ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση ΙΣΟΓΕΙΑ µονοκατοικία 100 τ.µ. Πληρ. τηλ. 26220/22546, κιν. 6978840667. ΜΑ2214

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 5.360 τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο στο βουνό Λεβεντοχωρίου – Σκαφιδιάς µε πανοραµική θέα, περιέχει 80 ρίζες ελιές. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Τιµή συζητήσιµη. Πληρ. τηλ. 6972796338. ΜΑΣ9032

ΜΑΣ405

• ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΩΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ ΠΥΡΓΟΥ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 60 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΑΡ∆ΕΥΟΜΕΝΟ ΜΕ 1500 ΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΦΑΛΑΧΤΟΥ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΛΑΙΟΣΤΑΣΙΟ 4 ΣΤΡΕΜΑΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΡΕΦΙΟΥ • ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓ. ΗΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ∆ΡΟΜΟ • ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΟΤ. 15 -10 -26 -ΣΤΡΕΜ. ΠΛΗΣΙΟΝ ΕΘΝ. Ο∆ΟΥ ΣΤΑ ΣΑΒΑΛΙΑ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΑΒΑΛΙΑ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 600,00τµ ΕΠΙ ΟΙΚΟΠΕ∆ΟΥ 2600,00τµ ΣΤΑ ΛΑΣΤΕΪΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝ. Ο∆ΟΥ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 6 ΣΤΡ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΝΘΟΠΥΡΓΟΣ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2 ΣΤΡ. ΣΤΟΝ ΑΝΘΟΠΥΡΓΟ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΙΡΙΟ 1000.00 Τ. Μ. ΕΠΙ ΟΙΚΟΠΕ∆ΟΥ 6 ΣΤΡ. ΕΠΙ ΕΘΝ.Ο∆ΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΑΚΙΑ • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΡΓΟ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 400 Τ.Μ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ Α∆ΕΙΑ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣ ∆ΙΟΡ. ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ [ΚΕΝΤΡ. ΠΛΑΤΕΙΑ] • ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 70 Τ.Μ. ΙΣΟΓΕΙΟ, 70 Τ.Μ. ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ 70 Τ.Μ. ΠΑΤΑΡΙ, ΠΑΠΦΛΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗ, ΠΥΡΓΟΣ

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α άρτια και οικοδοµήσιµα στο 10ο χλµ. Πύργου – Κατακόλου. ∆εκτές µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6976555283.

e-mail:vlaxopoulos_giorgos@yahoo.gr ΜΑΣ3075

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΡΓΟ α) ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4 στρεµ. (Ελαιώνας) άρτιο και οικοδοµήσιµο 200µ², 300 µ. από το χωριό και θέα το Κατάκολο. Β) ΕΛΑΙΩΝΑΣ 1700 µέτρα, εκτός σχεδίου. Πληρ. τηλ. 26210/41622, 6977292696.ΜΑ9107.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 10 Ά ΟΡΟΦΟΣ Αγορές-πωλήσεις-αντιπαροχές-ενοικιάσεις ΑΜΑΛΙΑ∆Α Τ.Κ. 27200 εκτιµήσεις-διεκπεραιώσεις δικαιολογητικών http://www.sakisvasilopoulos.com info@sakisvasilopoulos.com ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ DIKTYO REAL ESTATE www.diktyo-realestate.gr ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ – ∆ΥΑΡΙΑ – ΤΡΙΑΡΙΑ – ΤΕΣΣΑΡΙΑ - ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΣΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 12000τ.µ.επι του δροµου προς ΚΡΥΟΝΕΡΙ µε ελιες και µε µικρο οικισκο τιµη 70.000 διαπρ/σιµη ΚΩ∆:[Β-727] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ-κτήµα 11 στρεµµάτων στην περιοχή Αγίου Νικολάου, περιφραγµένο µε οικία 50 τ.µ. µε άδεια οικοδοµής, µε τζάκι, µε 200 ελαιόδεντρα εντός αρδευτικής ζώνης ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 70.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> [B-68] ΓΑΒΡΑΣ(ΚΟΥΡΟΥΤΑ): Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 9700τ.µ. Τιµή 100.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-876] ΓΑΒΡΑΣ(ΚΟΥΡΟΥΤΑ): Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6000τ.µ. 70.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-788] ΕΙΣΟ∆Ο ΠΟΛΗΣ (ΣΑΒΑΛΙΩΝ): Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6000τ.µ. Τιµή 75.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[ΒΕΙΣΟ∆Ο ΠΟΛΗΣ (ΣΑΒΑΛΙΩΝ): Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 15000τ.µ. Τιµή 65.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-886] ΕΙΣΟ∆Ο ΠΟΛΗΣ(ΠΑΠΑΚΑΣΕΛΑ): Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 6800τ.µ. Τιµή 100.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-815] ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 8000τ.µ.µε 200 ελιές και δυνατότητα διχοτόµισης Τιµή 110.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-854] ΚΟΥΡΟΥΤΑ : Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 8300τ.µ. Τιµή 160.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-913] ΜΑΡΑΘΙΑ(ΑΜΑΛΙΑ∆Α): Πωλούνται δυο ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 4000τ.µ./ το καθένα άρτια και οικοδοµήσιµα ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 42.000 euro/ το καθένα <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-536] ΜΑΡΑΘΙΑ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 12500τ.µ. δυο χιλιόµετρα από τη θάλασσα µε δυνατότητα διχοτόµησης Τιµή 12.000 /στρεµ. ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-839] ΠΡΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 23000τ.µ.Τιµή 125.000 ΚΩ∆:[Β-830]∆ιαπραγµατέυσιµη ΣΑΡΑΚΗΝΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 4600τ.µ µε µικρό οικίσκο και περιφραγµένο. Τιµή 25.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-742] ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ - ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 1550τ.µ. Τιµή 2,200 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-847 ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 12000τ.µ στον Ασφαλακτο Τιµη 25.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-868] ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 5500τ.µ. Τιµή 14.500 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-870] ΧΑΒΑΡΙ: Πωλείται ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 2000τ.µ. Τιµή 30.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-920] ΓΡΑΦΕΙΟ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΓΡΑΦΕΙΟ 72τ.µ. - 2ου οροφου καινουργιο Τιµη 1650 /τµ. ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-798] ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 81τ.µ. 2∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ.WC 1ος όροφος µε πάρκινγκ, αποθήκη τεντες εγκατασταση φυσικου αεριου Τιµή 200.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-915] ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110τ.µ. - Ισογειο Τιµή 55.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-942] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο κενρτο της αµαλιαδας 48τ.µ.υπο κατασκευη 1ου ορόφου µε αυτονοµία, 85.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-766] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 100τ.µ. .υπο κατασκευη 3ου ορόφου 170.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη ΚΩ∆:[Β-767] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 98τ.µ υπο κατασκευη 4ου ορόφου 170.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[ΒΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 68τ.µ. υπο κατασκευη 4ου ορόφου 115.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-769] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 114τ.µ. - 3ος όροφος Τιµή 180.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-934] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 34τ.µ. 1∆ΩΜ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. Ισογειο Τιµή 50.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-933] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 35τ.µ. 1∆ΩΜ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. 1ος όροφος επιπλωµενο Τιµή 55.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-928] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 50τ.µ. - 4ος όροφος µε αυτονοµία, πάρκινγκ Τιµή 75.000 - ΚΩ∆:[Β-940]∆ιαπραγµατέυσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - ∆ΥΑΡΙ 62τ.µ. 1∆.Σ.Κ.Λ. 1ος όροφος µε αυτονοµία. ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 90.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-268] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 120τ.µ.. 2ου ορόφου µε κήπο και πάρκινγκ Τιµή 115.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-665] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 114τ.µ. - Τιµή 1700 /τµ - ΚΩ∆:[Β834]∆ιαπραγµατέυσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105τ.µ. κεντρικό γωνιακό πρόσφατα ανακαινισµένο 3ου ορόφου, Τιµή 120.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-712] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 88τ.µ. καινούργιο 2ου ορόφου µε αυτονοµία , κλειστό πάρκινγκ , µεγάλες βεράντες κ.λ..ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 135.000 euro - ΚΩ∆:[Β-579] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στο κενρτο της αµαλιαδας 46τ.µ. υπο κατασκευη 1ου ορόφου µε αυτονοµία, Τιµη 75.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη ΚΩ∆:[Β-765] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 40τ.µ. 1∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ 2ος όροφος µε αυτονοµία, πάρκινγκ Τιµή 68.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη -

ΚΩ∆:[Β-878] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 72τ.µ. 2∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. Τιµή 100.000 ∆ιαπραγµατέυσιµηΚΩ∆:[Β860] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 49τ.µ. - 1ος όροφος µε πάρκινγκ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 52.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-881] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 105τ.µ. 3ου ορόφου διαµπερές πλήρως ανακαινισµένο µε αυτόνοµη θέρµανση (καλοριφέρ – a/c) - ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 105.000 euro ΚΩ∆:[Β-545] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 93τ.µ. 2∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. Ισογειο Τιµή 55.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-848] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (γιαπί) 200τ.µ. κοντά στον σιδηροδροµικό σταθµό 3ου ορόφουρετιρε σε καινούργια πολυκατοικία µε πυλωτή ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 120.000 euro - ΚΩ∆:[Β-469] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλούνται σε νεόκτιστη πολυκατοικία ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ µικρά , µεσαία και µεγάλα µε parking κ.λ. από 45.000 το ένα Κωδ: Β713 ΑΜΑΛΙΑ∆Α:Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 86 τ.µ. πρώτου ορόφου µε θέρµανση και ασανσέρ επί της πλατείας ανεµοµύλου στην οδό Ναυαρίνου και Αρχαίας Ήλιδος ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ .Τιµή 65.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> . [B-36] ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ: Πωλείται ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 31τ.µ. - Ισογειο υπερυψωµενο Τιµή 33.000 ∆ιαπραγµατευσιµη - ΚΩ∆:[Β-918] ΕΛΑΙΩΝΑΣ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 9000τ.µ. 27.000 - ΚΩ∆:[Β-761]∆ιαπραγµατέυσιµηΤρίτη, 19 Απριλίου 2011 ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 8000τ.µ.µε 80 δενδρα 50 ετων Τιµή 38.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-885] ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 1452τ.µ. Τιµή 2,200 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-846] ΦΡΑΓΚΑΒΙΛΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 3750τ.µ. Τιµη 5.500 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-845] ΦΡΑΓΚΑΠΗ∆ΗΜΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 1500τ.µ. µε 42 ρίζες ελιές στον Ασφαλακτό Τιµή 6.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-674] ΦΡΑΓΚΑΠΗ∆ΗΜΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 2500τ.µ. µε 80 ρίζες ελιές στον Ασφαλακτό Τιµή 10.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-673] ΦΡΑΓΚΑΠΗ∆ΗΜΑ: Πωλείται ΕΛΑΙΩΝΑΣ 17000τ.µ. µε 450 ρίζες ελιές στον Ασφαλακτό Τιµή 3.000 / στρµ <∆ιαπραγµατεύσιµη>> ΚΩ∆:[Β-672] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται στην οδό Σµύρνης κοντά στον σταθµό του ΟΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 90τ.µ. ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 70.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-547] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 120 τ.µ. εντός του εµπορικού κέντρου της Αµαλιάδας. Προτεινόµενη τιµή 120.000 ευρώ ΚΩ∆:[Β-340] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 160τ.µ. κεντρικότατο οίκιµα κοντά στο δηµαρχείο, µεκατάστηµα 40 τ.µ. και γραφεία πρώτου ορόφου 120 τ.µ. Πωλούνται και ξεχωριστά - ΚΩ∆: [Β-216] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 130τ.µ. γωνιακό καινούργιο επί της οδού Καρακανδά και πλατείας καλίτσα ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 120.000 euro ΚΩ∆:[Β-539] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ δίπλα στο κτελ 52τ.µ.µε πρόσοψη σε δυο δρόµους - Τιµή 7000euro/τ.µ. <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-500] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 200τ.µ. ενοικιασµένος στην οδό ∆αλιάνη. ∆υνατότητα διχοτόµησης - ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 350.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-666] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 40τ.µ. µε δυνατότητα για πατάρι ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 140.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη ΚΩ∆:[Β-814] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται στην οδό Καλαβρύτων & Γορτυνίας ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠ. ΧΡΗΣΗ 80τ.µ. Ισογειο, γωνιακό µε αυτονοµία Τιµή:80.000 ΚΩ∆:[Β-433] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται στο κέντρο στην οδό ∆αλιάνη ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 26τ.µ. µε υπόγειο 75τµ. ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 89.500euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-533 ΑΜΑΛΙΑ∆Α:Πωλείται ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 96 τ.µ. γωνία κοντά στο εργατικό κέντρο Αµαλιάδας.Τιµη 2,000 /τµ. [Β-116] ΕΙΣΟ∆Ο ΠΟΛΗΣ(ΠΑΠΑΚΑΣΕΛΑ): Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 100τ.µ. σε οικοπεδο 300 τ.µ. Περισσοτερες πληροφοριες στο γραφειο µας - ΚΩ∆:[Β-884] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ προς ΠΩΛΗΣΗ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΤΡΑΓΑΝΟ: Πωλείται ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 200τ.µ .σε ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 300τµ - Τιµή 350.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-691] ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 40τ.µ ειδών κηνυγιου και αλιείας κεντρικό µε πολλά χρονιά λειτουργίας και εξασφαλισµένη πελατεία ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 30.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> ΚΩ∆:[Β-591] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΦΕ 90τ.µ. στον πεζοδροµο Αµαλιαδας µε πολλα χρονια λειτουργιας και εξασφαλισµενη πελατεια Τιµή 110.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-874] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ 150τ.µ.µε πολλα χρονια λειτουργιας και εξασφαλισµενη πελατεια Τιµή 80.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-883] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ FAST FOOD κεντρικότατο µε 20 χρόνια λειτουργίας full εξοπλισµένο µε φούρνους κ.α. ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 30,000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-538] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται κεντρικό καφενείο µεγάλο επώνυµο σύγχρονο. Περισσότερες πληροφορίες εντός του γραφείου µας ΧΑΒΑΡΙ: Πωλείται-Ενοικιάζεται επί του δρόµου έτοιµη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εστίασης καινούργια σύγχρονη µε όλο το κτηριακό και µηχανολογικό εξοπλισµό. Τιµή 160.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> ΚΩ∆:[Β-590] ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΒΙΛΑ 156τ.µ. 3∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. Ισό-

ΜΑ2004

γειο µε αυτονοµία, Τζάκι σύγχρονο µε διαµορφωµένο περιβάλλοντα χώρο αντισεισµικό Τιµή 220.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-777] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 114τ.µ. 3∆.Σ.Κ.Λ.WC Ισογεια µε καλοριφέρ και a/c, Τιµή 175.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> ΚΩ∆:[Β-642] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 65τ.µ. 2∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. Ισογειο µε αυτονοµία, Τζάκι µε πολλά δένδρα , φως και νερό Τιµή 150.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-807] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 70τ.µ. στον δροµο για Αγ. Ιωαννη σε ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 20 στρεµ µε πολλα ελαιοδενδρα - ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 360.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-526] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 71,84τ.µ. σε οικοπεδο 6,5 στρµ. Τιµή 120.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-900] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 60τ.µ. 2∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.ΜΠΑΝ. µε αποθήκη Τιµή 50.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-745] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 170τ.µ. µε υπογειο 75 τµ σε οικοπεδο 500 τµ - Τιµή 160.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-872] ΑΜΑΛΙΑ∆Α:Πωλείται πολυτελής ΒΙΛΑ 350 τ.µ. σε οικόπεδο τεσσάρων στρεµµάτων, µε πάρκινγκ, πισίνα 80 τ.µ. κοντά στην Αµαλιάδα.ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 390.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη[B-122] ΓΑΒΡΑΣ(ΚΟΥΡΟΥΤΑ): Πωλείται ΟΙΚΙΑ 60τ.µ.σε ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2250τµ µε γεώτρηση Τιµή 60.000 - ΚΩ∆:[Β-711] ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 60τ.µ. καινούργια σε οικόπεδο 250τµ εντός οικισµού µε αποθήκη ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 55.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-602] ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ:Πωλείται ΜΕΖΟΝΕΤΑ 120 τ.µ. ηµιτελής σε οικόπεδο 4 στρεµµάτων µε πλούσια βλάστηση και µεγάλα δέντρα «ελιές - φοίνικες - πεύκα κλπ.» µε πρόσοψη σε δρόµο µε άσφαλτο, 2,5 χλµ. από την θάλασσα του Ιονίου πελάγους. ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 75.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> [B-8] ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 85τ.µ. Σε οικοπεδο 3στρµ. Τιµή 100.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-916] ΛΙΒΑ∆ΑΚΙΑ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 187τ.µ. σε οικόπεδο 5,5 στρµ , τριφασικό ρεύµα , αρτεσιανό , τοεβ , έτοιµο για κατοίκιση µε Τζάκι, αποθήκη 50 τµ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµη 350.000 ∆ιαπραγµατεύσιµη ΚΩ∆:[Β-789] ΜΑΡΑΘΙΑ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 120τ.µ. µε ηµιυπόγειο 50τµ σε οικόπεδο 4,5 στρεµ καινούργια µε σοφίτες , µε αυτόνοµο καλοριφέρ , µε διαµορφωµένο περιβάλλοντα χώρο (γκαζόν , δένδρα ) κλπ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 205.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>>- ΚΩ∆:[Β530] ΜΑΡΑΘΙΑ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 220τ.µ. µε σοφίτα κατασκευής 2006 µε διαµορφωµένο περιβάλλοντα χώρο µε γεώτρηση περιφραγµένο µε καλοριφέρ και τζάκι ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Τιµή 205.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-560] ΡΟΒΙΑΤΑ: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 85 τ.µ. σε 500 τ.µ. οικόπεδο εντός σχεδίου. ΝΕΑ τιµή 90.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β374] ΣΩΣΤΙ : Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 200τ.µ. 6∆ΩΜ.ΚΑΘ/ΚΟ.ΚΟΥΖ.5ΜΠΑΝ. Τιµή 370.000 - ΚΩ∆:[Β-833]∆ιαπραγµατέυσιµη ΤΡΑΓΑΝΙ: Πωλείται ∆ΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ Ισόγειο γιαπί 128τµ και 1ος καινούργιο έτοιµο για κατοίκιση σε 2 στρµ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο Τιµή 270.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>>- ΚΩ∆:[Β-675] ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ προς ΠΩΛΗΣΗ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙ∆Α: Πωλείται ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 90τ.µ. Τιµή 95.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-880] ∆ΟΥΝΕΙΚΑ: Πωλείται ΟΙΚΙΑ 2 ορόφων 311τ.µ. σε ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 10.550τµ µε 350 δένδρα µε πάρκινγκ, αποθήκη κ.α. Τιµή 330.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-662] ΟΙΚΟΠΕ∆Ο προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1970τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο επί του δρόµου προς Γεράκι Τιµή 80.000 euro <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-566] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 220τ.µ. Τιµή 110.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-947] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 260τ.µ. Τιµή 40.000 - ΚΩ∆:[Β832]∆ιαπραγµατέυσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 280τ.µ. µε παλαια οικια Τιµή 250.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-911] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 280τ.µ.µε παλαια οικια Τιµή 180.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-924] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 280τ.µ. επί της οδού Καρακανδά άρτιο και οικοδοµήσιµο Τιµή 150.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> ΚΩ∆:[Β-667] ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 320τ.µ. 80.000 - ΚΩ∆:[Β-729]∆ιαπραγµατέυσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 696τ.µ. Τιµή 80.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-831] ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 4600τ.µ.κοντα στον δρόµο για Καρδαµά Αµαλιάδας µε έτοιµη άδεια οικοδοµής Τιµή 100.000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-688] ΚΑΡ∆ΑΜΑΣ: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 534τ.µ. Τιµή 35.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-853] ΚΟΥΡΟΥΤΑ : Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1600τ.µ. Τιµή 60.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη- ΚΩ∆:[Β-898] ΟΙΚΟΠΕ∆Ο προς ΠΩΛΗΣΗ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2100τ.µ. µε δυνατότητα διχοτόµησης στο Πανόραµα Σκαφιδιας Τιµή200.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β840] ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ: Πωλείται ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 3850τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο στο Πανόραµα Σκαφιδιας Τιµή 00.000 ∆ιαπραγµατέυσιµη - ΚΩ∆:[Β-841] ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ προς ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α: Πωλείται ΟΡΟΦΟ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 117τ.µ. 1ου ορόφου ηµιτελές στο κέντρο της πόλης Τιµή 117000 <<∆ιαπραγµατεύσιµη>> - ΚΩ∆:[Β-584]

ΜΑΣ388


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Τρίτη 5 Ιουλίου

19

2011

REAL ESTATE idea ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

∆ΙΑΦΟΡΑ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ – ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ & ΣΙ∆ΕΡΩΤΗΡΙΟ ρούχων. Πληρ. τηλ. 6976444945. ΜΑΣ9140 ------------------------------. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Αποκτάτε πολυτελές σπίτι βιοκλιµατικό Α’ κλάσης µε φωτοβολταϊκή στέγη η οποία εξασφαλίζει την εξόφληση α) ολόκληρου του δανείου κατασκευής, β) του λογ/σµού ∆ΕΗ για 25 χρόνια!! Έχετε το οικόπεδο; Φυτέψτε δωρεάν το σπίτι των ονείρων σας! Χρηµατοδότηση 100% - Μελέτη – Άδεια – Κατασκευή. Τηλεφωνήστε µας: κιν. 6944616477, σταθ. & φαξ 2610/277849. Τραπεζικές Μεσολαβήσεις «Παπαθεοδώρου» -

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ OLYBIC 4,50Μ. MERCURY 60, καινούριο τρέιλερ, full extra, τιµή 5.750 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932820867.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 1) ΘΑΛΑΜΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ MITSUBISHI 3.5 τον. µε τσιγκέλια 2Χ3.40. 2) ΘΑΛΑΜΟΣ για συντήρηση ΙΝΟΧ 1,40Χ1,60) 3) ΘΑΛΑΜΟΣ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ (καταψ. – συντηρ.) 1,60Χ2Χ1,10 σε λειτουργία όλα. Πληρ. τηλ. 26210/22681.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 20 ΜΕΛΙΣΣΙΑ µε καινούριες κυψέλες σε πολύ καλή τιµή. Πληρ .τηλ. 6979695095.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΓΙΟΥΡΑ 2 µηνών πλήρως εµβολιασµένα µε γραπτή εγγύηση. Τιµή 200 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6930510356. ΜΑ2115

. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ – ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ µε όλο τον εξοπλισµό του, λόγω συνταξιοδότησης. Πληρ. τηλ. 26210/25429 – 6982614980. ΜΑ2141

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑ Φ Ε

στην πλατεία Πύργου, πλήρως εξοπλισµένη. Σε προσιτή τιµή. Πληρ. τηλ. 6976510381.ΜΑ9713.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στον Πύργο. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ .τηλ. 6938876343. ΜΑ2108

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ µεγαλόσωµα, άγριας ράτσας, τέλειοι φύλακες σε τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6936525508. ΜΑ2109

.ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΚΑΦΟΣ

στο Κατάκολο, 5 µέτρα, µηχανή, 25 Hp, mercury, µε τρέιλερ, τέντα. Κιν. 6945895900. ΜΑ2062

. ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ καθαρόαιµα, 2 µηνών, εµβολιασµένα και αποπαρασιτωµένα. Πληρ. τηλ. 6993980971.

Παντανάσης 64 (2ος) – Πάτρα. ΜΑ9604 --------------------------------. ΣΩΤΗΡΙΕΣ ρυθµίσεις τραπεζικών δανείων (ενήµερα ή σε καθυστέρηση), Ιδιωτών, Νοµ. Προσώπων κ.λ.π. ΑΝΑΣΑ µε νέες πολύ χαµηλότερες δόσεις και µετάθεση της 1ης νέας δόσης για µετά από 6 µήνες. ΝΟΜΙΚΗ κάλυψη µε γνώση, υπευθυνότητα και θετικά αποτελέσµατα. ΣΩΣΤΕ τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες σας από κατασχέσεις. Ακόµη. ΝΕΑ στεγαστικά κ.λ.π. δάνεια και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ εικόνας στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Τραπεζικές Μεσολαβήσεις «Παπαθεοδώρου». Παντανάσσης 64, (2ος) Πάτρα, τηλ./φαξ 2610/277849, κιν. 6944616477. ΜΑ9605 --------------------------------. ΦΡΕΖΑΡΟΥΜΕ ΛΙΟΣΤΑΣΙΑ και µε καταστροφέα, τιµές οικονοµικές. Πληρ. τηλ. 6972850327.ΜΑ9636. -------------------------------. ΤΑΧΥ∆ΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ «ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ». Πάρτι – γενέθλια – εκδηλώσεις για µικρά και µεγάλα παιδιά!! Από 70 ευρώ. Πληρ. τηλ. 2621304262, 6943863256.ΜΑ9914. -----------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ καινούρια, πετρέλαιο, 3KW καθαρά, µονοφασική, πολύ οικονοµική. Τιµή 675 ευρώ. Πληρ. τηλ. 2621304262, 6943863256. ΜΑ2151 -----------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ 1 ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. τηλ. 6985569983. ΜΑ2133 -----------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ: 1ο Σύνθετο πλάνη ξεχονδριστήρα τρυπάνι, 2ο Σβούρα. Σε πολύ καλή τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6974038601. ΜΑ2183 -----------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΑΝΥΨΩΤΗΡΕΣ αυτοκινήτων 2 κολ. + 4 κολ. Πληρ. τηλ. 27610/23118. ΜΑ2212 -----------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Ηλεκτρονική ζυγιστική πλατφόρµα δαπέδου τύπου Μ¹. ΑΚΡΙΒΕΙΑ: 6.000 υποδιαιρέσεων (υψηλής ακριβείας) ∆ΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1000Χ1000Χ100mm ∆ΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ: 500kg ΥΠΟ∆ΙΑΙΡΕΣΕΙΣ: 50gr ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Ανοξείδωτη από (Α151 x304) ∆ΥΝΑΜΟΚΥΨΕΛΕΣ: Τέσσερα τεµάχια (4) ανοξείδωτα για αντοχή από σκόνη και υγρασία (ΙΡ 67) ΤΙΜΗ: Κάτω του ηµισεως της αρχικής (αµεταχείριστη) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΥΚΤΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ (πανελ) 20 κυβικών µε τρία εσωτερικά στοιχεία, ηλεκτρονικός πίνακας προστασίας, µε µοτέρ τριφασικό 5,5 ΗΡ. Τιµή 2000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932308491. ΜΑ2175 -----------------------------. ΑΠΟΣΥΡΣΗ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ Ι.Χ. ΦΟΡΤΗΓΟΥ. Τιµή 300 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6974937578. ΜΑ2197 -----------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΑΛΙΑΣΤΙΚΟ VEGER, χορτοκοπτικό 2 δίσκων, και συλλέκτης, 1 αλέτρι τρίαινο, οξυγόνο σκυγκόλλησης και τραβηχτικό µηχάνηµα φανοποιείας. Πληρ. τηλ. 6983237671. ΜΑ2228

ΖΩΑ . ΣΚΥΛΙΑ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ελληνικά τσοπανόσκυλα, από µεγαλόσωµους φύλακες γονείς, 100 ευρώ έκαστο. Εκπαιδευµένοι φύλακες χώρου µε δοκιµή. ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ, ∆αφνιώτισσα Αµαλιάδας. Πληρ. τηλ. 6946473026. ΜΑ9849 -------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΙΝ∆ΙΚΟ ΧΟΙΡΙ∆ΙΟ 1 µηνός. Επίσης ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΚΗΝΗ 40µ, 4Χ10 µ. καινούρια. Πληρ. τηλ. 26220/94690. ΜΑ9892 --------------------------------. ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΕΤΤΕΡ ΘΗΛΥΚΟ τρικολόρ, 11 µηνών, ελαφρώς ξεκινηµένο, από άριστα αίµατα. ∆ίνεται σε συµβολική τιµή λόγω ύπαρξης πολλών σκύλων. Πληρ. τηλ. 6940631700. ΜΑ9903 -------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 15 ΠΡΟΒΑΤΑ. Τηλ. 6942567598. -------------------------------. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΑΓΟΙ. Πληρ. τηλ. 6974590001. ΜΑ2159 -------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΛΟΓΟ ΑΡΑΒΑΝΗ βαρβάτο 8 ετών, χρώµατος πήλικο. Πληρ. τηλ. 6977496787. ΜΑ2184 ------------------------------

. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ σε τιµή κάτω του κόστους ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΞΥΛΙΝΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ (2,40Χ1,10Χ0,60) σε αρίστη κατάσταση, κατάλληλες για βιβλιοπαντοπωλεία, βιβλιοπωλεία και άλλα καταστήµατα. Πληρ. στο τηλ. 6944307618. ΜΑ2203

Το γραφείο µας αναλαµβάνει σε συνεργασία µε την εταιρία GPMETAL τη µελέτη-κατασκευή και παράδοση µεταλλικών κατοικιών και βιοµηχανικών κτιρίων. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ, ∆ΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΕΤΩΝ

ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ µε το κλειδί στο χέρι 850Ε/τ.µ. www.immoidea.gr e-mail:info@immoidea.gr ΜΑΡΑΘΙΑ οικία 100µ2 σε πολύ καλή κατάσταση, µε υπέροχο κήπο, 35µ από τον κεντρικό δρόµο σε ήσυχη περιοχή .Τιµή 90.000Ε (1126)

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ∆ΑΦΝΗ Αµαλιάδος (µετά το Χάβαρι) µονοκατοικία 113µ2 σε οικόπεδο 800µ2 και αποθήκη 50µ2 σε άριστη κατάσταση. Αρχική Τιµή 65.000Ε (2250)

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝ∆ΡΕΑ, ΠΑΛΟΥΚΙ, ΚΟΥΡΟΥΤΑ, ΑΡΚΟΥ∆Ι.

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ Α1 ΖΩΝΗ, ΕΠΙ∆ΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΕΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ Παραθαλάσσιο Οικόπεδο 44.000µ2 για ίδρυση 5* ξενοδοχειακής µονάδας µε πρόσοψη στην αµµώδη παραλία, επίπεδο, µε θέα Για το οικόπεδο έχουν εγκριθεί τα σχέδια για ξενοδοχειακή επιχείρηση συνολικού εµβαδού 8.255µ2, υπάρχει η έγκριση υπαγωγής σε αναπτυξιακό νόµο µε επιδότηση 60%. ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΑΓΓΙΝΑΡΑ Αγροτεµάχιο 1000τµ, περιφραγµένο, µε αρτεσιανό νερό, απόσταση από θάλασσα 900µ. Αρχική τιµή 25.000Ε (1723) ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΑΓΓΙΝΑΡΑ Οικόπεδο 7000τµ άρτιο και οικοδοµήσιµο Τιµή 120.000Ε (1720) ΚΟΥΡΟΥΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Οικόπεδο 307τµ, άρτιο και οικοδοµήσιµο, µε Σ/∆ 200ΤΜ, σε απόσταση 60µ από θάλασσα (πίσω από το πρώην CLUB - ΒΑΒΕΛ) Τιµή 135.000Ε (1725) ΚΟΥΡΟΥΤΑ 8 οικόπεδα των 400µ2, 150µ απόσταση από την παραλία, κοντά στο κάµπινγκ, εντός οικισµού, οικοδοµεί έκαστο 100µ2. Τιµή 65.000 (1680) ΚΟΥΡΟΥΤΑ Οικόπεδο 1220τµ µε πρόσοψη στον παραλιακό δρόµο. Οικοδοµεί 200τµ. Τιµή 90.000Ε (1677) ΜΑΡΑΘΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ Οικόπεδο 25 στρ, εφάπτεται µε τον µελλοντικό παραλιακό δρόµο, κοντά στη θάλασσα και στο δάσος. Τιµή 10.000Ε/στρ (1682) ΜΑΡΑΘΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ Οικόπεδο 6 στρ, µε πρόσοψη στον παραλιακό δρόµο, γωνιακό, περιβάλλεται από οικίες. Τιµή 120.000Ε (1681) ΠΑΛΟΥΚΙ-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ Οικόπεδο 2000τµ µε παλιά οικία 100τµ, κοντά στην θάλασσα. Τιµή 78.000Ε (1289) ΚΟΥΡΟΥΤΑ Έκταση 10.300τµ µε ξενοδοχείο 2.187τµ,άδεια οικοδοµής το 1980. ∆ιαθέτει 45 δωµάτια, στον πεζόδροµο ανάµεσα σε κέντρα αναψυχής, υπέροχη θέα θάλασσα. Έχει υπόλοιπο συντελεστή δόµησης.

ΠΑΛΟΥΚΙ οικόπεδο 16.500µ2 σε προνοµιακό σηµείο επί δρόµου, από Ε.Ο. προς Λιµάνι, κοντά στην εθνική, κατάλληλο για επαγγελµατική ή και άλλη χρήση Τιµή 20.000/στρ (1597) ΠΑΛΟΥΚΙ Οικόπεδο 6 στρ, άρτιο και οικοδοµήσιµο σε κατοικηµένη περιοχή. Τιµή 120.000Ε (1664). ΑΓ. ΗΛΙΑΣ Οικόπεδο 6800τµ, 350µ από θάλασσα, κοντά σε οικίες. Τιµή αρχική 160.000Ε (1712) ΑΓ. ΗΛΙΑΣ οικόπεδο 500µ2 εντός σχεδίου επικλινές Τιµή 75.000 (2643) ZHTOYNTAI ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΣΤΡ. ΕΩΣ 3.000 ΕΥΡΩ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Οικόπεδο 8590τµ, µε 75µ πρόσοψη ,σε απόσταση 350µ από θάλασσα Τιµή 22.000/στρ(1652) ΑΡΚΟΥ∆Ι οικόπεδο 265µ2 δίπλα στο κέντρο, δόµηση 240µ2, 82.000Ε (1560) ΓΛΥΦΑ Οικόπεδα 9.250 τ.µ και 8.066 τ.µ µολις 300 µ απο θάλασσα αµφιθεατρικά. Τιµή 17.000/στρ. ΚΑΤΑΚΟΛΟ 3στρ. άρτιο οικοδοµήσιµο επί της Κατακόλου δίπλα στο hotel Οδυσσέας 62.000Ε (2512) ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΚΑΣΤΑ οικόπεδο 10 στρεµµάτων τιµή 50.000 (2661) ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ οικόπεδο άρτιο κι οικοδοµήσιµο σε άσφαλτο 1.520µ2 πλησίον κτήµατος Μερκούρη Τιµή 55.000 (2588) ΚΥΛΛΗΝΗ Οικόπεδο 6 στρ µε αναψυκτήριο εστιατόριο, δίπλα στο κύµα µε θέα το λιµάνι Κυλλήνης, µε µεγάλη πρόσοψη επί της Παραλίας, και επαρχιακού δρόµου. Ιδανικό για ξενοδοχειακή επιχείρηση, και κατάλληλο για κατοικίες.. Ζώνη Α1 τουριστική. Τιµή 255.000Ε (1562) ΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 174,42τµ άρτιο και οικοδοµήσιµο , µε Σ/∆ 2. Κοντά στο κέντρο πρόσοψη σε δύο δρόµους. Αρχική τιµή 85.000Ε (1726) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 344τµ σε κεντρικό σηµείο ,µε Σ/∆ 0,2.Τιµή 130.000Ε.(1660) ΛΑΣΤΕΙΚΑ οικόπεδο 1.500µ2 πρόσοψη 18µ σε κεντρικό δρόµο Τιµή 55.000 (2638) ΠΥΡΓΟΣ οικόπεδο 1.105µ2 επί προέκτασης

της οδού Υψηλάντου συντ. δόµησης 1,4 δυνατότητα τεµαχισµού. Τιµή 250.000 (2671) ΟΙΚΙΕΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α. Μεζονέτα 120τµ ,άδεια 97,2 υ/δ, τζάκι, σε πολύ καλή κατάσταση Τιµή 140.000Ε(1287) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Μεζονέτα 76,50τµ σε άριστη κατάσταση εντός οικοπέδου 144τµ, ανακαινισµένη. Αρχική τιµή 85.000Ε(1243) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικία 75τµ σε άριστη κατάσταση εντός οικοπέδου 350τµ .Τιµή 108.000Ε (1290) ΑΜΑΛΙΑ∆Α. ∆ιαµέρισµα 80τµ 3 ου ορόφου σε πολύ καλή κατάσταση ,2 υ/δ ,θέση πάρκιγκ, 4όροφη οικοδοµή Τιµή 80.000Ε(1284) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικία παλιά 80τµ εντός οικοπέδου 286,70τµ Τιµή 55.000Ε(1273) ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ιαµέρισµα 105τµ, ανακαινισµένο, πρώτου ορόφου, σε πολύ καλή κατάσταση, κοντά στο κέντρο. Αρχική τιµή 110.000Ε ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ιαµέρισµα 60τµ, ανακαινισµένο, 3ou ορόφου, σε πολύ καλή κατάσταση, κοντά στο κέντρο. Αρχική τιµή 55.000Ε ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΕΥΚΑΙΡΙΑ διώροφη οικία 110µ2 ισόγειο & 110µ2 όροφος ο οποίος είναι πλήρης ανακαινισµένος, εντός οικοπέδου 600µ2 αρχ.τιµή 160.000Ε (1166) ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ Νεόδµητο διαµέρισµα 100τµ µε 3υ/δ και µεγάλη βεράντα µε καταπληκτική θέα στο κάστρο και στην θάλασσα. Αρχική τιµή 100.000Ε (1226) ΛΑΛΑΣ µεζονέτα 162µ2 µε όλες τις παροχές, τζάκι, καλοριφέρ, βεράντες, αποθήκες, γκαράζ, κτήµα 4,5στρ µε οπωροφόρα δέντρα τιµή 125.000 (2162) ΜΑΡΑΘΙΑ βιλίτσα 120τµ, ήσυχη περιοχή, περιβάλλεται από καινούριες οικίες, εντός υπέροχου περιβάλλοντα χώρου, 4.500µ οικόπεδο,2 χλµ από παραλία Κουρούτας. Με σοφίτα & ηµιυπόγειο 50τµ. Τιµή 205.000Ε (1194) ΣΜΙΛΑ µονοκατοικία 93µ2 µε υπόγειο 45µ2 ηµιτελές στα επιχρίσµατα σε καλή θέση µε θέα (2252) ΣΤΡΕΦΙ οικία 47µ2 σε 1.000µ2 οικόπεδο σε τέλεια κατάσταση τιµή 45.000 (2263)

υπέροχα διαµορφωµένο περιβάλλον χώρο 7.300τµ. Βρίσκεται επί της εθνικής οδού µε µεγάλη πρόσοψη ΑΜΑΛΙΑ∆Α Κατάστηµα 158,60τµ σε κεντρικό σηµείο, κοντά στην οδό Καλαβρύτων, µε υπόγειο 100τµ και πατάρι 45τµ. Κατάλληλο για κάθε είδους επαγγελµατική χρήση. ΑΜΑΛΙΑ∆Α Κατάστηµα 180τµ, εντός οικοπέδο 1800τµ, επί της οδού Αντ.Πετραλιά στην είσοδο της πόλεως. Κατάλληλο για επαγγελµατική χρήση. Τιµή 700Ε ΑΜΑΛΙΑ∆Α Κεντρικό γραφείο πλήρως ανακαινισµένο 1 ου ορόφου 55τµ, δίχωρο, στην πλατεία Αγ .Αθανασίου. Τιµή 400Ε ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οροφοδιαµέρισµα 105τµ πρώτου ορόφου σε πολύ καλή κατάσταση µε 3υ/δ, αυτόνοµη θέρµανση, µπαλκόνια.Τιµή 400Ε. ΑΜΑΛΙΑ∆Α ισόγειος οικία µε αυλή πλήρως ανακαινισµένη µε 2 υπν. τιµή 350E

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ E-O Πατρών-Πύργου Επαγγελµατικό κτίριο ηµιυπόγειο 650τµ και ισόγειο 650τµ, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, γκαράζ, πάρκινγκ και ΜΑΣ712

τηλ. 6977441634

ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΚΑΒΑΣΙΛΑ Οικόπεδο 868τµ, γωνιακό, άρτιο και οικοδοµήσιµο. Εντός οικισµού. Τιµή 16.250ε (1689) ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗ Αγροτεµάχιο στην περιοχή Κόκκαλα 6255τµ, κατάλληλο για καλλιέργειες. Τιµή 9500ε (1693) ΤΡΑΓΑΝΟ Αγροτεµάχιο µε Οπωροφόρα δέντρα στην περιοχή Νησιά, 7475τµ, κατάλληλο για καλλιέργειες, πρόσοψη σε αγροτικό δρόµο. Τιµή 12.000ε (1694) ΟΙΝΟΗ Αγροτεµάχιο 11252τµ στην περιοχή Βαλτοποτάµι Τιµή 6000ε (1699) ΚΤΙΡΙΑ ΠΑΤΡΑ ∆ιαµέρισµα 91τµ (Καπετάν Ρίζου)τιµή 60.000Ε(280) ΠΑΤΡΑ ∆ιαµέρισµα 136τµ (Ελλήνος Στρατιώτη) τιµή 90.000Ε(271) ΠΑΤΡΑ Μονοκατοκία 125τµ (Τοπάλη πλησίον οδού Πατρών Κλάους)εντός οικοπέδου 450τµ τιµή 100.000Ε (286) ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ∆ιαµέρισµα 66τµ (∆οιράνης)τιµή 65.000Ε(234) ΛΕΧΑΙΝΑ 2 Καταστήµατα 45τµ και 67τµ κοντά στο κέντρο. Τιµή 80.000Ε(1278) ΑΜΑΛΙΑ∆Α Τριώροφο παλιό οίκηµα συνολικού εµβαδόν 177τµ που χρήζει αναπαλαίωση ή κατεδάφιση, εντός οικοπέδου 86,95τµ, εντός σχεδίου µε συντελεστή δόµηση Σ/∆ 2. Τιµή 48.000ε (1263) ΜΥΡΣΙΝΗ Αποθήκη 112τµ εντός οικοπέδου 134τµ. Τιµή 15.000ε (1259)

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ . ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΚΙΝΑΛΑΣ ΕΠΕ

Οξυγόνα – Ορθοπεδικά ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ νοσοκοµειακά κρεβάτια, πάνες, υποσέντονα µισή τιµή. ΧΟΝ∆ΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ

Απέναντι Γεν.Νοσοκοµείου Αµαλιάδος, τηλ. 2 6 2 2 0 / 2 6 5 3 7 , 6973208873. ΜΑΣ4122

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ H OB B Y Γερµανικό µε ψυγείο, κουζίνα, θέρµανση, φούρνο µικροκυµάτων, δορυφορική κεραία, τουαλέτα, τελευταίο µοντέλο σε καλή τιµή, ιδανικό και για οικόπεδο. Πληρ. τηλ. 2610/430554, 6946191991.ΜΑ267.

. ∆Α∆ΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ

συλλέκτης από 1000 έως 2.500 ευρώ καθώς και όλα τα σπάνια ολυµπιακά αντικείµενα. Εκτιµήσεις γίνονται στο χώρο σας δωρεάν. Πληρ. τηλ. 6988489365. ΜΑ2581.

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΛΥΡΕΣ

ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ Αγγλίας 235 ευρώ έκαστη. Τηλ. επικοινωνίας 6983408563. ΜΑ2218

. ΑΓΟΡΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΛΕΤΩΝ ΚΑΡΠΟΥΖΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΡΠΙΣΤΡΙΟΦΟΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ CARTEPILAR 955 73o ΧΛΜ. ΕΘΝ. Ο∆ΟΥ ΣΑΒΒΑΛΙΑ ΤΗΛ. 26220/31342 ΚΙΝ. 6972839909. ΜΑΣ2134.

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΤΟΣ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΠΕΡ∆ΑΝΕΙΣΜΟΥ Ή ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ 48 ΑΤΟΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ∆ΟΣΕΙΣ ∆ΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ∆ΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ – ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ Κος ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΛ. 6988888850 – 6980254057 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΑ705

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΤΟΣ 5 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ 1.000-100.000 ΕΥΡΩ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΥΠΕΡ∆ΑΝΕΙΣΜΟΥ & ΤΕΙΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 48 ΑΤΟΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ∆ΟΣΕΙΣ ∆ΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ∆ΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ- ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ- ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ & ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ Κος ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΛ. 6984278090 – 6983237155 ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΑ709

. ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ;

ΜΑΣ1501

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑ Κεντρικό γωνιακό οικόπεδο 304 τµ µε παλιά οικία 50τµ και 10τµ αποθήκη ,150µ από θάλασσα Τιµή 153.000Ε (1283)

ΑΜΑΛΙΑ∆Α.(βρυσούλες) Κτήµα 4000τµ µε ηµιτελή οικία 118,12τµ τιµή 90.000Ε(1288)

ΑΜΕΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ, MARFIN, ΤΑΧΥ∆ΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΜΗΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ 24-36 ΑΤΟΚΕΣ ∆ΟΣΕΙΣ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ∆ΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Τηλ. επικ. 6980230983.ΜΑ2880.

∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ` ΑΜΑΛΙΑ∆Α Ελευθερίου Βενιζέλου οροφοδιαµερίσµατα 83τ.µ. και ένα δυάρι 55τ.µ. µε δικό τους γκαράζ και αποθήκη καινούργιας κατασκευής Τιµή συζητήσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α κοντά στο 1ο γυµνάσιο σε καινούργια οικοδοµή διαµεέρισµα 4ου ορόφου 50τ.µ. περίπου (1υ/δ, καθιστικό, κουζίνακαι µπάνιο)µε τέντες µπροστινή φάτσα µε γκαράζ δικό του Τιµή 78000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α πίσω από το 1ο γυµνάσιο διαµέρισµα 63τ.µ. ανατολικό (δύο υ/δ,καθιστικό και µπάνιο)µε πάρκιν ανοιχτό δικό του Τιµή 130000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α περιοχή Νοσοκοµείου δύο διαµερίσµατα 67τ.µ. &65τ.µ. αντίστοιχα δεύτέρου ορόφου καινούργιας οικοδοµής πέντε χρόνων µε αυτόνοµη θέρµανση,περιµετρικές βεράντες Τιµή 1250 /το τετ. ΑΜΑΛΙΑ∆Α περιοχή ανεµοµύλου δυόροφη οικοδοµή ισόγειο-1ος -2ος γωνιακή, γιαπί το ισόγειο και ο 1ος , 2ος όροφος τελειωµένος χωρίς κουζίνα, εννέα ετών πωλείται ολόκληρο ή µεµονωµένο (1000) Τιµή 250000 ολόκληρο κέντροΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ διαµέρισµα 75 τ.µ. 3ο όροφο ρετιρέ µε 2 υ/δ , µπάνιο καθιστικό καινούργια ντουλάπια(1001) Τιµή 90000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α διαµέρισµα 2ου ορόφου 73 τ.µ. γωνιακό µε µεγάλες βεράντες 35 τ.µ. κατασκευής 2005 (1002) Τιµή 95000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α διώροφο οίκηµα µε µια γκαρσονιέρα και ένα δυάρι νοικιασµένα στο ισόγειο και ένα τριάρι νοικιασµένο στον πρώτο όροφο µε µεγάλο ακάλυπτο χώρο και µια γκαρσονίερα ξεχωριστά(σοβαρή επένδυση) (1004) Τιµή συζητήσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α οροφοδιαµέρισµα 4ου ορόφου 109 τ.µ. καινούργιας κατασκευήςσε κεντρικό και ήσυχο σηµείο της πόλης µε τρία υ/δ,δύο µπάνια µεγάλες βεράντες , γκαράζ δυνατότητα κατασκευής τζακιού (1005) Τιµή 185000 ∆ιαµέρισµα 35τ.µ. στα ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ σε καινούργια οικοδοµή (1007) Τιµή 45000 ΠΑΤΡΑ κοντά στο Αρχαίο ωδείο γκαρσονιέρα 1ου ορόφου 40 τ.µ.µαζί µε αποθήκη επιπλωµένη µε ηλεκτρικές συσκευές µε κλιµατισµό 3,5 χρόνων νοικιασµένη (1010) Τιµή 45000 ∆ιαµέρισµα 3ου ορόφου περιοχή ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ρετιρέ 125τ.µ. µε δύο υ/δ, σαλόνι,κουζίνα και µπάνιο διαµπερές µε µπαλκόνια µπρός-πίσω,µε δικό του γκαράζ (1011) Τιµή 125000

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ Φραγκαβίλας ΑΜΑΛΙΑ∆Α λιοστάσι 4300τ.µ. µε 100ρίζες ελιές µε πρόσοψη στον κεντρικό δρόµο Τιµή 35000 ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΣ αγροτεµάχιο 9,5 στρέµ. περίπου σε κεντρικό σηµείο του χωριού Τιµή 3000 /το στρεµ. ΑΜΑΛΙΑ∆Α περιοχή Τσαφλέικα αγροτεµάχιο 9 στρ. µε 100 ρίζες ελιές 30 χρόνων περίπου (1106) Τιµή 27000 Κτήµα 9500τ.µ. περιοχή ΚΑΣΤΡΟΥ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ µε µεγάλη πρόσοψη στον επαρχιακό δρόµο, 1300µ. από την θάλασσα Τιµή συζητήσιµη ΚΑΡ∆ΑΜΑ θέση ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 15 στρέµ. αγροτεµάχιο µε πρόσοψη σε αγροτικό δρόµο κατάλληλο για κάθε καλλιέργεια (1032) Τιµή 4000/το στρ. Στο δρόµο ∆ΟΥΝΕΙΚΑ-ΜΥΡΤΙΑ αγροτεµάχιο 4 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο µε πρόσοψη στο δρόµο (1034) Τιµή 20000 ∆ΗΜΗΤΡΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ τρία αγροτεµάχια των 4 στρ. άρτια και οικοδοµήσιµα µε τριφασικό ρεύµα –ιντερνετ-νερό δικο τους µε φανταστική θέα στο κάστρο ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ πολύ κοντά στο λιµάνι της Κυλήνης και στο Θίνες Βαρθολοµιού (1035) Τιµή 45000 έκαστο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ένα αγροτεµάχιο 4 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο σε ήσυχη περιοχή του χωριού (1036) Τιµή 15000 ΜΑΡΑΘΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ κτήµα 1500τ.µ. µε οπορωφόρα δέντρα, αρτεσιανό, περιφραγµένο µε καγκελόπορτα και έτοιµο γεφύρι .Έχει άδεια έτοιµη για 15τ.µ. οίκηµα (1038) Τιµή 35000 ΚΟΥΡΟΥΤΑ στο ύψος του Συµποσίου 7,5 στρ. οικόπεδο κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση (1040) Τιµή 145000 Λιοστάσι 7,5 στρέµµατα µε 130 δέντρα στην περιοχή της ΒΡΥΝΑΣ (1042) Τιµή 25000 ΝΙΟΧΩΡΙ ΖΑΧΑΡΩΣ λιοστάσι 10 στρεµµάτων µε 200 δέντρα και ένα σπίτι 50 τ.µ. σε ύψωµα µε φανταστική θέα (1043) Τιµή 160000 ΧΑΝΑΚΙΑ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΡΑΓΚΑΠΗ∆ΗΜΑΤΟΣ ) 67 στρεµµατα λιοστάσι ποτιστικό µε 1417 δέντρα (µε µεγάλη επιδότηση και ετήσια σοδιά το λιγότερο 13 τόνους ) (1045) Tιµή 180000 ΧΑΝΑΚΙΑ στη θέση ΠΥΡΑΥΛΟΣ αγροτεµάχιο 27,5 στρεµµάτων µε 780 δέντρα ελιές µεγάλη πρόσοψη επι της εθνικής οδού (180 µέτρα) ποτιστικό κατάλληλο για κάθε χρήση (1046) Τιµή 200000 Αγροτεµάχιο 30 στρεµµάτων στην ΑΡΕΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ σε προνοµιακή θέση γωνιακό 500 µετ. από το χωριό 1000 µέτ. από την θάλασσα καλλιεργήσιµο (1047) Τιµή 3000 /το στρ. Λιοστάσι 20 στρεµµάτων στο ΚΑΜΠΟ (ΛΟΥΚΑΒΙΤΣΑ) ΠΗΝΕΙΑΣ µε 240 ρίζες ελιές καρποφόρες (1049) Τιµή 35000 Αγροτεµάχιο 20 στρεµµάτων στην ΚΥΛΗΝΗ πάνω στο δρόµο για τα λουτρά άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φως –νερό κατάλληλο για τουριστικές εγκαταστάσεις ή καλλιέργιες (1050) Τιµή ευκαιρίας Αγροτεµάχιο 10 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο πίσω από µεγάλο πολυκατάστηµα επί του κεντρικού δρόµου στην είσοδο της πόλης της ΑΜΑΛΙΑ-

∆ΑΣ (1052) Τιµή συζητήσιµη Επι του δρόµου ΣΑΒΑΛΙΩΝ-ΑΜΠΕΛΟΚΑΜΠΟΥ αγροτεµέχιο άρτιο και οικοδοµήσιµο 4 στρ. στα όρια του χωριού ΣΑΒΑΛΙΩΝ (1053) Τιµή 50000 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ αγροτεµάχιο 15στρ. πρώτη παράλληλος από την Εθνική ΠΑΤΡΑΣ-ΠΥΡΓΟΥ καλλιεργήσιµο εντός αναδασµού κατάλληλο για αγροτική και επαγγελµατική χρήση (1057) Τιµή 3000 /στρ.

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΚΑΦΙ∆ΙΑ περιοχή ΠΑΝΟΡΑΜΑ µονοκατοικία –µεζονέτα 82 τ.µ. σε οικόπεδο 275 τ.µ. µε 2 υ/δ, 2 µπάνια ,κουζίνα, καθιστικό, 800µ. από την θάλασσα µε πανοραµική θέα (1100) Τιµή 155000 Στην περιοχή ΑΓΙΟΥ ΗΛΙΑ οικία 55τ.µ. µε οικόπεδο 100τ.µ. περίπου 10 χρονών δεύτερη γραµµή από την θάλασσα (1013) Τιµή 40000 ∆ΟΥΝΕΙΚΑ µονοκατοικία 80τ.µ περίπου, σε οικόπεδο 1000τ.µ. µε 20 ρίζες ελιές όµορφο κήπο και πανοραµική θέα (1014) Τιµή 80000 ΣΥΚΙΕΣ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ µονοκατοικία 60τ.µ. νόµιµη µε δύο υ/δ, κουζίνα,και µπάνιο, επιπλωµένη,µε αιρκοντίσιον,µεγάλες βεράντες,Τρίτη σειρά από την θάλασσα (1015) Τιµή 80000 ΜΑΡΑΘΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ κτήµα 7213 τ.µ. µε σπίτι 210τ.µ. σε τρία επίπεδα ηµιυπόγειο-ισόγειο-1ος όροφος µε 120τ.µ. ακόµα δόµηση κατασκευής 2002 (1016) Τιµή 990000 ΜΥΡΤΙΑ συγκρότηµα κατοικιών που αποτελείται από τρία 3ρια και δύο 2ρια µε αυτόνοµη ,µεγάλες βεράντες ,κατασκευής 2005 σε πλήρως διαµορφωµένο χώρο µπάρµπικιου-κιόσκια-γκαζόν (1017) Τιµή ευκαιρίας ΜΑΡΑΘΙΑ-ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ βίλα 107τ.µ. µε σοφίτα 17τ.µ. και ηµιυπόγειο 50τ.µ.µε αυτόνοµη θέρµανση και τζάκι σε οικόπεδο 4,5 στ. µε άδεια οικοδοµή 2005 ολοκλήρωση το 2009 πλήρως διαµορφωµένος χώρος µε γκαράζ και δέντρα (1019) Τιµή 260000 ΒΑΡ∆Α µονοκατοικία 160τ.µ. ισόγειο & 80 τ.µ. ο 1ος όροφος σε οικόπεδο 400τ.µ. σε κεντρικό σηµείο της πόλης γωνιακό καταλληλο για όλες τις χρήσεις (1020) Τιµή 250000 ΠΥΡΓΟ µεζονέτα 132τ.µ. σε κεντρικό δρόµο της πόλης µε αυτόνοµη θέρµανση, a/c ,τρία υ/δ ,δύο w/c και καθιστικό µε µαγαζί στο ισόγειο 65τ.µ. και άλλο τόσο υπόγειο (1021) Τιµή 150000 ΒΡΥΝΑΣ παλιό πέτρινο οίκηµα65 τ.µ. µε αποθήκη 65τ.µ. σε οικόπεδο 600τ.µ. (1022) Τιµή 40000 ΓΑΣΤΟΥΝΗ παλιά µονοκατοικία σε οικόπεδο 600τ.µ. τρίφατσο µε µεγάλο σ.δ. κοντά στο ΚΟΥΡΟΥΖΙΑΝΙΟ ΜΕΓΑΡΟ(1024) ΜΥΡΤΙΑ µονοκατοικία 123τ.µ. µε τρία υ/δ,δύο µπάνια, καθιστικό µε τζάκι,σαλόνικαι κουζίνα αυτόνοµη θέρµανση ,πάρκιν κλειστό (1026) Τιµή 150000 ΚΑΚΟΒΑΤΟ οίκηµα 400τ.µ. σε οικόπεδο 1000τ.µ. Είναι διαµορφωµένος σε επτά γκαρσονιέρες ,δύο δυάρια και δύο τριάρια ενοικιαζόµενα µε άδεια λειτουργίας πανσιόν Έχει φανταστική θέα στη θάλασσα και όµορφο περιποιηµένο κήπο(1028) Τιµή 500000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α βίλα 160τ.µ. µε τρία υ/δ , δύο w/c,κουζίνα,αποθήκη,σαλόνιµε τζάκι και καθιστικό. Με εξωτικό κήπο διαµορφωµένος µέσα σε οικόπεδο 1585τ.µ. µε µπάρµπικιου και ένα µικρό ξενώνα , µε φωτισµό, γεώτρηση και αυτόµατη πόρτα (1031) Τιµή ευκαιρίας

ΟΙΚΟΠΕ∆Α ζΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 500τ.µ. στην επέκταση της Ευαγγελιστρίας µε συντελεστή δόµησης 0,8 Τιµή συζητήσιµη ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 511τ.µ. γωνιακό µε συντελεστή δόµησης 2 σε ήσυχη περιοχή άρτιο και οικοδοµήσιµο (1143) Τιµή 150000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 700τ.µ. περίπου µε µεγάλη πρόσοψη σε κεντρικό δρόµο άρτιο και οικοδοµήσιµο µε σ.δ. 2 (1058) Τιµή 200000 ΓΑΣΤΟΥΝΗ οικόπεδο 402τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο πολύ κοντά στο κεντρικό δρόµο για Βαρθολοµιό συνοικία Χονδροµαρά (1059) Τιµή 50000 ΣΑΒΑΛΙΑ οικόπεδο 305τ.µ. άρτιο και οικοδοµήσιµο σε κεντρικό σηµείο της πόλης (1060) Τιµή 45000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α Οικόπεδο 160τ.µ. στο κέντρο µε σ.δ. 2 και µεγάλη πρόσοψη στο δρόµο (1061) Τιµή 100000 ΒΡΥΝΑ οικόπεδο 280τ.µ. δίπλα στο δηµοτικό σχολείο Βρύνας (1062) Τιµή συζητήσιµη ΜΥΡΣΙΝΗ οικόπεδο πλησίον κέντρου 217τ.µ άρτιο και οικοδοµήσιµο γωνιακό (1065) Τιµή 45000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α οικόπεδο 320τ.µ. µε σ.δ. 0,8 πολύ κοντά στο κεντρο της πόλης (1066) Τιµή 78000 ΚΑΛΙΤΣΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ οικόπεδο 900τ.µ. µε µεγάλη φάτσα και σ.δ. 0,8 (1068) Τιµή συζητήσιµη

ΡΟΙΤΙΚΑ ∆ΗΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ 1400m2 οικόπεδο άρτιο και οικοδοµήσιµο περίπου 1400µ. από την θάλασσα µε υπέροχη θέα (1070) Εντός οικισµού ΒΟΥΝΑΡΓΟΥ οικόπεδο περίπου ενός στρ. σε προνοµιακή θέση πολύ κοντά στην είσοδο του χωρίου (1071) Τιµή 40000 Οικόπεδο 678τ.µ. στην περιοχή ΓΗΠΕ∆ΟΥ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟ∆ΟΜΗΣΙΜΟ (1072) Τιµή 600000 ΚΑΥΚΑΛΙ∆Α ΚΥΛΛΗΝΗΣ Οικόπεδο 4 στρ. άρτιο και οικοδοµήσιµο µε φανταστική θέα σε όλο το ΙΟΝΙΟ (1073) Τιµή 100000 ΚΑΛΙΤΣΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ οικόπεδο 990τ.µ. γωνιακό µε σ.δ.2 πάνω σε κεντρικό δρόµο (1074) Τιµή συζητήσιµη ΑΓΓΙΝΑΡΑ ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ 6300τ.µ. οικόπεδο άρτιο και οικοδοµήσιµο (1075) Τιµή 75000 ΚΑΒΑΣΙΛΑ Οικόπεδο 1450τ.µ. µε πρόσοψη στον Εθνικό δρόµο εκτός οικισµού εντός ζώνης (1076) Τιµή 50000 ΣΩΣΤΙ-ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ Οικόπεδο 850τ.µ. εντός σχεδίου πόλεως µε σ.δ. 1,6 γωνιακό µε µεγάλη πρόσοψη πάνω στο κεντρικό δρόµο προς ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙ∆Α (1077) Τιµή 40000

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ οικόπεδο επι της ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΕΤΡΑΛΙΑ οικόπεδο περίπου τεσσάρων στρεµ. κατάλληλο για κάθε επαγγελµατική χρήση ΠΩΛΕΙΤΑΙ µαγαζί 130τ.µ. γωνιακό σε κεντρικό σηµείο της ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ στην πλατεία Καλίτσα Τιµή 140000 ΠΩΛΕΙΤΑΙ περίπτερο επί της ΠΛΆΤΕΙΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ σε κεντρικότατο σηµείο µε εξασφαλισµένη πελατεία(1078) Τιµή 55000 ΜΥΡΤΙΑ µαγαζί77τ.µ. µε πατάρι άλλα 77τ.µ. σχεδόν έτοιµο (1079) Τιµή 90000 ΑΜΑΛΙΑ∆Α τρία καταστήµατα ισόγεια 35τ.µ-40τ.µ.- 45τ.µ. µε πατάρι και υπόγειο κεντρικά µε µεγάλη φάτσα (1080) Τιµή 70000 /έκαστο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑ∆ΙΚΟ πάνω σε Εθνική οδό εκτάσεως οικοπέδου 4 στρ. µε πλυντήριο,συνεργείο και δύο διαµερίσµατα 136 τ.µ. το κάθε ένα. Με πελατολόγιο µόνιµο ακτίνας 40 χωριών (1081) Τιµή 600000 όλα µαζί ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφεία 1ου &2ου ορόφου σε καινούργια οικοδοµή επί της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (1083) ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπόγειος επαγγελµατικός χώρος 175τ.µ. στο πεζόδροµο ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ µαζί µε άδεια λειτουργίας (1084) Τιµή 80000 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ γραφεία 51&55 τ.µ. στο κέντρο της ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ πλήρως ανακαινισµένο µε καινούργια ηλεκτρική εγκατάσταση (1085) Τιµή 1400 /το τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µαγαζί ψησταριά-ρέσταραν –πιτσαρία 123τ.µ. στην περιοχή της ΜΥΡΤΙΑΣ πλήρως εξοπλισµένη και επιπλωµένη πάνω στο κεντρικό δρόµο (1086) Τιµή 100000 ΠΩΛΕΙΤΑΙ οπωροπαντοπωλείο σε κεντρικό σηµείο της ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ µε εξασφαλισµένη πελατεία χαµηλό ενοίκιο λόγω αναχώρησης (1099) Τιµή 30000 ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ οικόπεδο σε κεντρικό σηµείο της πόλης επί της Ρήγα Φερραίου στην ΑΜΑΛΙΑ∆Α για επαγγέλµατική χρήση (µάντρα αυτοκινήτων κ.λ.π.)

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ επιπλωµένες σε κεντρικό δρόµο πολύ κοντα στα ΤΕΙ (1087) ΑΜΑΛΙΑ∆Α περιοχή Σκατσαγριλιάς ΤEΣΣΑΡΙ διπλοκατοικία 1ου ορόφου µε τρία υ/δ , µπάνιο περιµετρικές και µεγάλες βεράντες ΑΜΑΛΙΑ∆Α Γραφείο πολυτελούς κατασκευής 1ου ορόφου 70τ.µ. σε κεντρικό σηµείο (1089) ΑΜΑΛΙΑ∆Α ∆ΥΑΡΙ σε καινούργια οικοδοµή µε 1 υ/δ, µπάνιο, καθιστικό αυτόνοµη θέρµανση σε κεντρικό δρόµο (1091) Καλίτσα ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ ΤΕΣΣΑΡΙ διπλοκατοικίας 1ου ορόφου µε 3 υ/δ , δύο µπάνια ,µεγάλες περιµετρικές βεράντες (1102) Πολυτελή γραφεία 1ου & 2ου ορόφου σε κεντρικότατο σηµείο της ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ 40τ.µ. &35 τ.µ. (1102) Ισόγειο οίκηµα 80τ.µ. µε πρόσοψη στην πλατεία ∆ηµαρχείουΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ κατάλληλο για επαγγελµατική χρήση ( φροντιστήρια, ιατρεία κ.λ.π.)


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

20

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

µε πολυετή πείρα παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα για όλα τα επίπεδα – προετοιµασίας για εξετάσεις. Πληρ. τηλ. 6974325859. ΜΑ9879

ΠΩΛΗΣΕΙΣ . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, επί της οδού Πατρών στον Πύργο, λόγω αιφνιδίου θανάτου. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974992426. ΜΑΣ5337 ---------------------------------

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ µε υψηλό τζίρο, πλήρως εξοπλισµένη µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποθηκευτικούς χώρους στο κέντρο της Αµαλιάδας. ∆εκτές µόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6936142507, ώρες γραφείου 9.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00.

ΜΑ2222

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ – ΓΡΑΦΕΙΟ 24 τ.µ.

οδός Μίλτωνος Ιατρίδου και Σωκράτους (προέκταση Ρήγα Φεραίου). Πληρ. τηλ. 6943076076. ΜΑΣ9361

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ισόγειο 80 τ.µ., έναντι Νοµαρχίας Πύργου µε υπόγειο – ισόγειο – πατάρι. Τιµή 130.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944181097. ΜΑ9840

ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ . ΧΗΡΑ χωρίς παιδιά µε φινέτσα, θηλυκότητα και χιούµορ ζητά αδέσµευτη γνωριµία κυρίου. Πληρ. τηλ. 6949921717.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ εστίασης στην Αµαλιάδα. Τιµή συζητήσιµη. Τηλ. 6937779828. ΜΑ2025 -----------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΦΕ BAR στην ευρύτερη περιοχή Αρχ. Ολυµπίας. Πληρ. τηλ. 6970927524. ΜΑ2150 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ λόγω γήρατος ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε µον. τοποθεσία επί της εθν. οδού Πύργου. Πληρ. τηλ. 26210/71102.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε αναγειρόµενη οικοδοµή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 102 τ.µ. µετά υπογείου 50 τ.µ. και µε προοπτική για πατάρι. Επίσης πωλείται και το µισό µαγαζί µε είσοδο Υψηλάντου 50 τ.µ. µε πατάρι και µε υπόγειο. Επίσης πωλείται και ο 2ος και 3ος όροφος 102 τ.µ. µε τις καινούριες προδιαγραφές. Πληρ. τηλ. 6982518245.ΜΑ2211.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στον Πύργο. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ .τηλ. 6938876343. ΜΑ2108

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ

στην Αµαλιάδα, σε λειτουργία, λόγω συνταξιοδότησης. Τηλ. 6978841419. ΜΑ2053

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ στη στάση τρένων Μυρτιάς – Σκαφιδιάς. Πληρ. τηλ. 6977785441. ΜΑ2205

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ µε µόνιµη και σεβαστή πελατεία λόγω συνταξιοδότησης. Μόνο σοβαρές προτάσεις. Πληρ. τηλ. 6947940699. ΜΑΣ8876

. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 1ου ορόφου, 61 τ.µ. έναντι Νοµαρχίας Πύργου. Ανεξάρτητος όροφος. Τιµή 80.000 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6944181097. ΜΑ9838

µετά υπογείου 100 τ.µ. σε ανεγειρόµενη οικοδοµή επί της Υψηλάντου γωνία σε τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6970870676. ΜΑ9442

. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

. ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΖΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙ∆Α

στη Ζαχάρω, µε όλο το εµπόρευµα και τον εξοπλισµό σε πολύ καλό σηµείο, µε µεγάλο χώρο και µεγάλο τζίρο. Πληρ. τηλ. 6944203634. ΜΑ2173

για συµβίωση και γάµο, υποχρεωτικά κάτω των 60 ετών, από Πύργο και νοµό. Πληρ. τηλ. όλο το 24ωρο. Πληρ. τηλ. 26210/21906. ΜΑ9770

. ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ

«Ο ΓΙΑΝΝΗΣ»

ΜΕ ΑΛΛΟ∆ΑΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙ∆ΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ

Η εγγύηση του Γραφείου µας είναι η πολυετής πείρα µας και ο σεβασµός µας στον πελάτη. Πλήρης εχεµύθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα. Τηλεφωνήστε για περαιτέρω πληροφορίες στο 2621025429, 26210/25170, κιν. 6932154703, 6982614980 .ΜΑ777.

.ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (ή ΤΣΙΜΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)

Ερµού 13, ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 26210/23694 33183 , ΚΙΝ. 6972402213 - 6977316838 Web: www.tsimedogiannis.com E-mail: tsimedogiannis@yahoo.com

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Α ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: 1) στην οδό Ερµού 240 τ.µ. µε Σ.∆. 1,8 2) στην οδό Αγ. Γεωργίου 230 τ.µ. 68.000 ευρώ, µε Σ.∆. 1,8 3) στην οδό Λιούρδη 212 τ.µ. µε Σ.∆. 1,8 4) στην οδό Ερµού 420 τ.µ. µε Σ.∆. 1,8 5) στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος 550 τ.µ. µε Σ.∆. 1,6 6) στο Κατάκολο 492 τ.µ. µε Σ.∆. 1 ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 1) στην οδό Πατρών 90 τ.µ. 85 χιλ. ευρώ 2) ∆ιαµερίσµατα δυάρια, τριάρια, τεσσάρια σε νεόδµητες πολυκατοικίες 3) οροφοδιαµέρισµα στην οδό Μανωλοπούλου 92 τ.µ., 80.000 ευρώ. 4) οροφοδιαµέρισµα 117 τ.µ., 140 χιλ. ευρώ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ – ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 1) Μονοκατοικία στη Μαγούλα 220 τ.µ. 105 χιλ. ευρώ 2) Μεζονέτα γιαπί 120 τ.µ. στη Βαρβάσαινα σε οικόπεδο 3,5 στρ. 110 χιλ. ευρώ 3) Μεζονέτα 360 τ.µ. στον Αγ. Γεώργιο 4) Μεζονέτα 150 τ.µ. στο Επιτάλιο 140 χιλ. ευρώ 5) Μονοκατοικία 120 τ.µ. σε αγροτεµάχιο 12 στρ. στο ∆. Βώλακος 6) ∆ιώροφη παλιά µονοκατοικία 153 τ.µ. σε οικόπεδο 144 τ.µ. γωνιακή στον Πύργο 130 χιλ. ευρώ. 7) Μονοκατοικία γιαπί 184 τ.µ. σε 7,5 στρ. στη θέση Παλάτα Αγ. Ιωάννη 100 χιλ. ευρώ. 8) Μονοκατοικία 200 τ.µ. σε 6,5 στο Κάτω Σαµικό 9) Μονοκατοικία 118 τ.µ. επιπλωµένη, στη Σαντορίνη 10) Μονοκατοικία 57 τ.µ. 62 χιλ. ευρώ. 11) Μεζονέτα 120 τ.µ. σε οικόπεδο 680 τ.µ. στον Ανθόπυργο, 200.000 ευρώ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Γραφείο 2ου ορόφου, 99 τ.µ. στην οδό Ερµού Γραφείου 2ου ορόφου επιπλωµένο 29.000 ευρώ. Κατάστηµα 54 τ.µ. στην οδό Γορτυνίας και Βιοτεχνικός χώρος 500 τ.µ. στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών. ∆ιαµέρισµα 84 τ.µ., 4ου ορόφου στην οδό Μανωλοπούλου, κατάλληλο για επαγγελµατική στέγη, 90.000 ευρώ. Οικόπεδα στον οικισµό Ανθόπυργου 1100 τ.µ. και στον οικισµό Καταραχίου 2 στρ., 4 στρ. και 1700 τ.µ. Πωλείται οικοπεδοχώραφο 10 στρ. στη Βαρβάσαινα, 65.000 ευρώ. Πωλείται οικοπεδοχώραφο 6367 τ.µ. και 5805 τ.µ. (Κορακοχώρι Μπούκα) Πωλείται οικόπεδο 1299 τ.µ. στο Κορακοχώρι µε πανοραµική θέα 70.000 ευρώ. Πωλείται στην ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ οικόπεδο 1 στρ. 190 χιλ. ευρώ. Πωλούνται οικόπεδα σε όλους τους οικισµούς και πολλά αγροτεµάχια. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆υάρια 68 τ.µ. 280 ευρώ και 50 τ.µ. 230 ευρώ. Γκαρσονιέρες 35 τ.µ. και 40 τ.µ. επιπλωµένη. Περισσότερα διαθέσιµα ακίνητα εντός του γραφείου. Τα ακίνητά σας διαφηµίζονται δωρεάν στο Internet στο site µας καθώς και στα µεγαλύτερα και πιο γνωστά µεσιτικά sites. ΜΑΣ669

50m², 73m², 77m², 84m², 108m²

W.C. σε όλα τα διαµερίσµατα, τζάκια, σίτες, µεγ. βεράντες, συναγερµός, θωρ. πόρτες, ηλεκτρικά ρολά, αποθήκες, θέση στάθµευσης, κλειστά γκαράζ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ 16)

ΜΑΣ150

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΠΑΙ∆ΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ δηµοτικής εκπαίδευσης Αθηνών παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές δηµοτικού. Πληρ. τηλ. 6939744158. ΜΑΣ3620 --------------------------------.ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ: ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ πτυχιούχος Πανεπιστηµίου Αθηνών µε εµπειρία από δηµοτικά και από φροντιστηριακή εκπαίδευση παραδίδει µαθήµατα σε παιδιά και ενήλικες σε προσιτές τιµές σε Αµαλιάδα και Πύργο. Πληρ. τηλ. 6979294096. ΜΑ9898 --------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ παραδίδει µαθήµατα σε ενήλικες και παιδιά. Πληρ. τηλ. 6979644041. ΜΑ9939 -----------------------------ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ καθηγήτρια ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα δηµοτικού – γυµνασίου- λυκείου. Πλήρης κάλυψη ασκήσεων – σηµειώσεων και διαγωνισµάτων. Τηλ. 6983068577. ΜΑ2045 --------------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές, για όλα τα επίπεδα, σε πολύ καλές τιµές. Πληρ. τηλ. 6937080543.ΜΑ2091 --------------------------------.ΠΑΡΑ∆Ι∆ΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ µαθήµατα ΓΑΛΛΙΚΩΝ, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Προετοιµασία όλων των επιπέδων DELF: Α1-Α2-Β1-Β2-C1 Sorbonne: B1-B2

ΑΜΑΛΙΑ∆Α: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 2 στρεµ. χτίζει 200 τ.µ. στα όρια της Αµαλιάδας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 900 τ.µ. συντελεστή 0,8 τιµή πολύ καλή. Αµαλιάδα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 3 ΟΙΚΟΠΕ∆Α 450 τ.µ. έκαστο συντελεστή 0,8 ΕΑµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ., συντελεστή 0,8.Αµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο εντός οικισµού Κουρούτας 500 τ.µ. Αµαλιάδα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στη Γλύφα 10 στρέµµατα, 700 µ. από τη θάλασσα. ΑΘΗΝΑ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο στο Λαγονήσι µε κατοικία 30 ετών σε τιµή ευκαιρίας, περιοχή Γαλάζια Ακτή.

ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 75 τ.µ. κάθε όροφος. Ο ένας όροφος ηµιτελής σε οικόπεδο 350 τ.µ. – ΑΜΑΛΙΑ∆Α. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ στο κάστρο Κυλλήνης ΚΑΤΟΙΚΙΑ 120 τ.µ., µε 2.500 τ.µ. οικόπεδο, τιµή λογική. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 100 τ.µ. σε οικόπεδο 4,5 στρεµ.Αµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 90 τ.µ. σε 8 στρεµ. µε γκαράζ και αποθήκη και κοπή οικοπέδου 4 στρ. Αµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΥΑΡΙ 50 τ.µ. σε κεντρικό σηµείο της Αµαλιάδας. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2ΑΡΙΑ & 3ΑΡΙΑ σε νεοανεγερθείσα πολυκατοικία. Αµαλιάδα ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 3 ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 85,104, 104 έκαστη σε τιµή ευκαιρίας. Αµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 150 τ.µ. σε 1300 τ.µ. οικόπεδο. Αµαλιάδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο 1ος όροφος διπλοκατοικίας 100 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στη Γλύφα ηµιτελής κατοικία µε 1500 τ.µ. οικόπεδο ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ έτοιµες άδειες για φωτοβολταϊκά πάρκα 100, 150, 200 και 400 KW.

µε διδακτική εµπειρία αναλαµβάνει την παράδοση ιδιαίτερων µαθηµάτων σε µαθητές Γυµνασίου – Λυκείου. ∆ίνονται σηµειώσεις. Τιµές χαµηλές. τηλ. 6980325696. ΜΑ2225

. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

τεσσάρια, τριάρια, δυάρια, γκαρσονιέρες και επαγγελµατικοί χώροι στην Αµαλιάδα. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ παραθαλάσσια στην Κουρούτα, µε 3 υπνοδωµάτια, 1 µπάνιο, κουζίνα, καθιστικό, µε µεγάλο κήπο µπροστά στη θάλασσα για καλοκαιρινή περίοδο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στη Γαστούνη δυάρι 64 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ µονοκατοικία καινούρια στην είσοδο του Καρδαµά 95 τ.µ., σε οικόπεδο 2000 τ.µ.

σε µαθητές ∆ηµοτικού – Γυµνασίου - Λυκείου, δίνονται σηµειώσεις, πολύ χαµηλές τιµές. Πληρ. τηλ. 6934265950. ΜΑ8420.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Ηλείας εκτός οικισµού. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ 6000 τ.µ. στη θέση Ροφιά Πύργου Ηλείας µε νερό, ρεύµα αρδευτικό και 90 ρίζες ελιές ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 207 τ.µ. Αρχιµήδους 23 Πύργος. ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΡΟΣ 10.000 τ.µ. για επαγγελµατική χρήση, Πατρών 124, απέναντι από τη NISSAN ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 42,70 τ.µ. µε υπόγειο 42,70 και 77,98 τ.µ. µε υπόγειο 43,71 τ.µ. επί της οδού ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ στον Πύργο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟΣ 9481 τ.µ. στο Καταράχι Ηλείας (εντός αναδασµού) . ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: α) Ισόγειος οικία 94,35 τ.µ., β) ισόγειος αποθήκη 23,46 τ.µ., γ) 1ος όροφος οικία 62 τ.µ. γιαπί, δ) ισόγειο κατάστηµα 160,43 τ.µ. εντός οικοπέδου 352 τ.µ. στη Σκιλλουντία Ηλείας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 137 τ.µ. εντός οικοπέδου 370 τ.µ. στο ∆.∆. Λάλα Ηλείας. . ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επαγγελµατικός χώρος 128 τ.µ. 4ου ορόφου και 104 τµ 5ου ορόφου στην οδό ∆ραγατσανίου και ΣΠΚ Πύργος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1652 τ.µ. στο Σκουροχώρι Ηλείας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 83 Τ.Μ., 5ος όροφος στην Αγ. Βαρβάρα 3ο Γυµνάσιο. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 1950,59 τ.µ. εντός αυτού ισόγειος αγροτική οικία, παλιά 25,65 τ.µ. στη θέση Συντριάδα Πύργου Ηλείας. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ∆ΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Ισόγεια 28,42 τ.µ. και 28,47 τ.µ. στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Πύργο Ηλείας. www.giannopoulosestates.gr ΠΩΛΕΙΤΑΙ ισόγειος µονοκατοικία 95.31 τ.µ. εντός οικοπέδου 217,79 τ.µ. στον Πλάτανο Αρχ. Ολυµπίας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 49,80 τ.µ., κατάλληλο και για επαγγελµατική χρήση επί της 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 225,18 τ.µ. εντός της πόλεως του Πύργου .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1109,48 τ.µ. εντός ∆.∆. Λαστεΐκων ∆ήµου Πύργου. ΜΑΣ1059

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΘΛΙΒΕΡΗΣ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ καταστήµατα διαµερίσµατα σε υπό κατασκευή πολυκατοικίες στην Αµαλιάδα. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ φάτσα στην θάλασσα από Παλούκι έως Αγία Μαρίνα Αµαλιάδας τουριστικών εκµεταλεύσεων. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ οικόπεδα µε οικίες και χωρίς εντός σχεδίου ∆ουνεϊκων - Αµαλιάδας και εκτός σχεδίου. ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ διαµερίσµατα και καταστήµατα, γραφεία, studios στην Αµαλιάδα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο ελαιοστάσιο, ύψωµα θέα το Ιόνιο και Ιόνια οδό περιοχή Χανακίων. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στην Αγ. Μαρίνα ∆ουνείκων Αµαλιάδας 4 στρ.10 στρ, 27 στρ. 6,5 στρ. 3 στρ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 8 στρ. µ 6,5 στρ. 12,στρ. σύνορα σχεδίου οικισµού ∆ουνείκων Αµαλιάδας. ** ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ στην Αµαλιάδα 1500 τ.µ. γωνία – 300 τ.µ. γωνία – 450 τ.µ. σε κεντρικούς δρόµους µε συντελεστή δόµησης 2.

ΜΑΣ44

Σε νεοανεγειρόµενη οικοδοµή και σε πανταχόθεν ελεύθερο σύστηµα

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ∆ΙΑΓΡΑΦΩΝ - ΑΠΑΝΤΑ ∆ΙΑΜΠΕΡΗ (Αντισεισµική θωράκιση, σύγχρονο ντιζάιν, µονώσεις, θωρακισµένες πόρτες DORAL, θυροτηλεόραση, διπλά µπάνια (διπλά τζάµια, σίτες), πολυτελή αξεσουάρ, βεράντες µε ηµιυπαίθριους χώρους, αυτόνοµη θέρµανση, γκαράζ ...) υπό κατασκευή: 125,14- 117,74 - 59,06 – 100,40 m², 56,75 m², 135,01 – 121, 92, οδός Αγ. Αρτεµίου & Φωκίωνος (4ο ∆ηµ. Σχολείο) Εξωτερικά κουφώµατα DORAL

ΜΕΛΕΤΗ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αρχιτέκτων – Μηχανικός

Πληροφορίες γραφείο: οδός ∆ραγατσανίου 24 Πύργος (πεζόδροµος ∆ιοικητηρίου) Τηλ. 26210/26596 και 6972080304.ΜΑΣ253.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ στον Πύργο επί της Κατακόλου, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ κεντρικό 120 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ στην Αµαλιάδα κατάστηµα Αρχαίας Ήλιδας και Πύρρωνος 30 τ.µ. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΓΑΖΙ µε κατοικία στην Εφύρα 85 τ.µ. ο καθε όροφος σε οικόπεδο 1000 τ.µ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατάστηµα 85 τ.µ. στην Αρχαια Ολυµπία ΜΑΣ8350

ΜΑΣ1500

ΣYΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ-ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ -∆ΑΝΕΙΑ ΑΚΙΝHΤΩΝ - ∆ΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤHΣ ΤΡAΠΕΖΑΣ

ΤΗΛ. 6989145692 e-mail: chthiv@otenet.gr

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Καπογιάννη και Κρεστενίτου Πύργος -- Τηλ. 2621037406

15ετής πείρα

ΜΑΣ9

ΑΜΑΛΙΑ∆Α: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 8 στρεµ. στην ευρύτερη περιοχή της Αµαλιάδας, κατάλληλο για κατοικία και επαγγελµατική χρήση. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ στο κάστρο Κυλλήνης 8.500 τ.µ. τιµή λογική. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ στο δρόµο Αµαλιάδας –Μαραθιάς, 3 αγροτεµάχια 4.300 τ.µ. έκαστο, άρτια και οικοδοµήσιµα. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 5,5 στρεµ., 600 µ. από τη θάλασσα Μαραθιά – Ροβιάτα στο ύψος του θερινού σινεµά. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 7,5 στρεµ., 1300 µ. από την παραλία Κουρούτας σε κατοικηµένη περιοχή, κατάλληλο για κατοικία. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 10 στρεµ. επί της εθν. οδού Καβάσιλα – Ανδραβίδα, κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ 5 στρεµ. έκαστο κατάλληλα για επαγγελµατική στέγη, δίπλα στο ΚΤΕΟ Καβασίλων επί εθν. οδού. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 20 στρεµ. στο Αρκούδι. ∆υνατότητα τεµαχισµού στα 4, κατάλληλα και για επαγγελµατική χρήση. ∆ίπλα στη θάλασσα. ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 30 στρέµµατα µε καρυδιές στα ∆ουνέικα

. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ισόγειο κατάστηµα 70 τ.µ. µε πατάρι 25 τ.µ., αποθήκη 5 τ.µ. στην οδό ∆ραγατσανίου 20 στον Πύργο κατάλληλο και για ιατρείο. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ ποτιστικός 2000 τ.µ. περίπου στη θέση Κεραµιδιά Αµπελόκαµπου Ηλείας . ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ ΠΟΤΙΣΤΙΚΟΣ 4680 τ.µ. του αναδασµού στο Σκουροχώρι Ηλείας. β) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΙΟΣΤΑΣΙ βιολογικής καλλιέργειας 15 στρεµµάτων στο Μάγειρα Ηλείας.επι επ. επ. δρόµου Λάλα ∆ίβρης. γ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΙΟΣΤΑΣΙ 7 στρεµµάτων βιολογικής καλλιέργειας, µε ρεύµα, νερό, Πλάτανος Αρχ. Ολυµπίας επί επαρχιακού δρόµου. δ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ 10 στρεµµάτων εντός οικισµού Αγ. Γεωργίου Πλατάνου Αρχ. Ολυµπίας επί της εθν. οδού Τριπόλεως, τριφασικό ρεύµα, νερό 3) ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαµέρισµα 85 τ.µ. 3άρι τρίτου ορόφου στην πλατεία Κύπρου, Πύργος. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 440τ.µ. στο Κατσαρού Ηλείας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφος οικοδοµή 269 τ.µ. στα Γρανιτσέικα Πύργου Ηλείας 1) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ ποτιστικός 1457,20 τ.µ. εντός αναδασµού στο Λεβεντοχώρι Ηλείας 2) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (εµπορικά γραφεία, καταστήµατα) 741,64 τ.µ. εντός αγροτεµαχίου 4000 τ.µ. στα Χανάκια Αλποχωρίου Πύργου Ηλείας. 3) ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφος οικοδοµή, γιαπί 215 τ.µ. µε υπόγειο 100 τ.µ. εντός οικοπέδου 444,42 τ.µ. µε θέα τη θάλασσα. 4) ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ: πολυτελές διαµέρισµα 134 τ.µ., 1ου ορόφου στα Γρανιτσέικα Ηλείας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ µεζονέτα 135τ.µ. εντός οικοπέδου 750τ.µ. Κολίρι Ηλείας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΙΟΣΤΑΣΙ (8) στρ. στο Κολίρι Ηλείας σε τιµή ευκαιρίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 171 τ.µ. εντός της πόλης του Πύργου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΕΝ∆ΡΟΠΕΡΙΒΟΛΟ 10400 τ.µ. στο Βούναργο Ηλείας. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο εντός οικισµού Σµίλα Αρχ. Ολυµπίας, 6.800 τ.µ. επι επαρχιακού δρόµου Πελοπίου. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΣ 14000τ.µ. στον Πλάτανο

--------------------------------. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Πτυχιούχος του Οικονοµικού Πανεπιστηµίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) µε εµπειρία παραδίδει ιδιαίτερα µαθήµατα «Αρχών Οικονοµικής Θεωρίας» και «Αρχών Οργάνωσης και ∆ιοίκησης Επιχειρήσεων» σε µαθητές Γ’ Λυκείου. Πληρ. τηλ. 6988407639. ΜΑ2194 -----------------------------. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ µε 20ετή φροντιστηριακή εµπειρία παραδίδει µαθήµατα σε µαθητές όλων των επιπέδων. Πληρ. τηλ. 2621771323, 6987898977. ΜΑ2198

ΟΙΚΟΠΕ∆Α

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

REAL ESTATE MANAGΕMENT & PROPERTIES

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑ∆ΟΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσοµάθειας. Προετοιµασία της ύλης των Γαλλικών σε µαθητές δηµοτικού, γυµνασίου. Οµαδική διδασκαλία σε 2 ή 3 µαθητές σε πολύ συµφέρουσες τιµές. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983435616. ΜΑ2100 --------------------------------. ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑ∆Ι∆ΕΙ µαθήµατα σε µαθητές Γυµνασίου – Λυκείου. Προετοιµασία µαθητών ΣΤ’ ∆ηµοτικού για τη Ν. Γλώσσα. Πληρ. τηλ. 6978089388, Πατρινού – Ροδοπούλου Αγγελική. ΜΑ2157

H ΠΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ Ι∆ΙΟΚΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ επιπλωµένα διαµερίσµατα σε Παλούκι και Κουρούτα Αµαλιδας ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικία 120 τ.µ. στη Μαραθιά εντός 4 στρεµ. µε οπωροφόρα δέντρα, ελιές 160.000 ευρώ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ επί Εθν. οδού Πύργου - Πατρών, 12 στρέµ., ύψος Μεσολογγάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επί Εθν. οδού Πύργου - Πατρών, 7 στρέµ. µε οικία, ύψος TOYOTA ΜΑΣ1015

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ζώντου Ειρήνη Πατρών 105 (Ίππαρχος), Πύργος 2621030196 -Κιν.: 6956032263, ΟΙΚΟΠΕ∆Α . 7,5 στρεµ. µε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΨΗ επί της Ε.Ο. Αρχ. Ολυµπίας - Πύργου πλησίον διασταύρωσης Πλατάνου, κατάλληλο για κάθε επαγγελµατική χρήση (βενζινάδικο - φωτοβολταϊκά). 22 στρεµ. Λάλα Ηλείας, ιδανικό για φωτοβολταϊκά. 13 στρε. Σκουροχώρι Ηλείας ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 580 τ.µ., Κολίρι ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1500 τ.µ., Σκουροχώρι 2 στρεµ. στο ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ 6 στρεµ. το ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 400 τ.µ., περιοχή Καταραχίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 1000 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 200 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 415 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕ∆Ο 600 τ.µ. περιοχή Πύργου ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 8.500 τ.µ., Σκουροχώρι ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 22.657 τ.µ. Λάλα Ηλείας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 8.500 τ.µ. περιοχή Κολιρέικες παράγκες ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 11.500 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 14.000 τ.µ. περιοχή Σκουροχω-

ρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 14.500 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 7.000 τ.µ. περιοχή Κάστα Σκουροχωρίου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ 18.000 τ.µ. περιοχή Σκουροχωρίου ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 200 τ.µ. µε οικόπεδο 4.000 τ.µ. περιοχή Κατσικάρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 90 τ.µ. µε οικόπεδο 150 τ.µ. περιοχή Αγ. Ιωάννη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 2 ορόφων 114 τ.µ., κάθε όροφος µε 1519 οικόπεδο, περιοχή Σκουροχωρίου. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 220 τ.µ. διόροφη οικία σε 2 στρεµ. στο δήµο Ιάρδανου- ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ 150 τ.µ. περιοχή Βαρβάσαινας. ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 55 τ.µ., ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ 30 τ.µ., 2ου ορόφου περιοχή Πάτρας ΠΩΛΕΙΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 110 τ.µ., 2ου ορόφου περιοχή Πύργου ΜΑΣ11


ΑΓΓΕΛΙΕΣ

21

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ 72 ∆ΟΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 0% ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ SAME ΝΙΚΗΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ 69 ΠΥΡΓΟΣ Τηλ. 2621034728 6979677766 MERCEDES 190Ε, 1800c.c., ’92 µπεζ δερµάτινο σαλόνι, αυτόµατο, a/c, υδρ. τιµόνι, ηλιοροφή, ζάντες αλουµινίου, full extra, σε αρίστη κατάσταση, 3.500 ευρώ. TOYOTA COROLLA 2001, 1600c.c., 4πορτη, full extra, προσφορά 4.000 ευρώ. ΜΟΤΟ 1) SUZUKI GSXR 600 K7, µοντ. 2007 λευκή, εξάτµιση, πρόγραµµα 145ΗΡ 5.500 ευρώ. ΜΟΤΟ 2) ΥAMAHA XT 600, 2000, καινούρια λάστιχα, αλυσίδα, γρανάζια από σέρβις 2.500 ευρώ. FIAT PUNTO 2002 1250c.c., υδρ. τιµόνι, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές, κ.α. 3.000 ευρώ. ΟPEL ASTRA G 1400c.c., 2004 µπλε σκούρο, a/c, υδρ. τιµόνι, ABS, αερόσακοι, όλα ηλεκτρικά CD –DVD, ζάντες αλουµινίου, κ.α. 4.500 ευρώ. JET SKI YAMAHA GPR 1200 c.c., αρίστη κατάσταση, συλλεκτικό, µοντ. 2001. ΠΡΟΣΦΟΡΑ από 5.300 τώρα 4.800 ευρώ. ∆εκτή ανταλλαγή. ΤΡΑΚΤΕΡ SAME PANTHER 95HP 4X4, αφαιρούµενη καµπίνα, κ.α.7.900 ευρώ SMART 600c.c. & 700c.c., 5 αυτ/τα σε διάφορα χρώµατα, full extra όλα µε aircondition, γυάλινη οροφή. SUZUKI VITARA 4X4, ’96, 3πορτο κοντό, αργό – γρήγορο, υδρ. τιµόνι, 2 αερόσακους, ράδιο cd, κ.α. 4.800 τώρα 4.300 ευρώ. ROVER 200, µοντ. ’98, 1400c.c., 5πορτο κοντό, full extra, 2.900 τώρα 2.300 ευρώ. PEUGEOT 106 GTi, 1600 c.c., 16V ασηµί, a/c, 1999, full extra, 3.800 τώρα 3.300 ευρώ. FIAT PUNTO GT turbo 210HP (το µοτέρ είναι όλο σφυρήλατο) TURBINA T28RS, πιστόνια WISECO, µεταβλητό γρανάζι εκκεντροφόρου , πρόγραµµα, εξάτµιση χειροποίητη, ζάντες αλουµινίου, ανάρτηση ρυθµιζόµενη BILSTEIN, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3.500 τώρα 2.990 ευρώ. . FORD ESCORT 1.800 cc, µοντ. ’95, 140 Hp, υδραυλικό τιµόνι, ηλεκτρ. παραθ., κλειδαριές, ζάντες αλουµινίου κ.α. 2.500 ευρώ. . HYUNDAI ACCENT 2003, 2πορτο, ασηµί, δερµάτινο σαλόνι, ηλεκτρ. παραθ.-κλειδ., αερόσακους, ABS, CD, κ.α. από 4.800 τώρα 4.400 ALFA ROMEO 147 2007, 1600c.c., 120 ΗΡ, δέρµα alcantara, ζάντες, clima, ABS, 10 αερόσακους, κ.α. προσφορά 8.000 . SKODA OCTAVIA 1600 c.c., ’00, υδρ. τιµόνι, aircondition, αερόσακοι, ζάντες αλουµινίου, 17’’άρες, ηλεκτρ. παράθ. – κλειδ., κ.α. 4.600 ευρώ. SEAT LEON 4X4 TURBO 1800 c.c., 2003, 330 ΗΡ, δερµάτινα, clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρ., ζάντες αλουµ. 17’’ 9.000 ευρώ . SEAT LEON TURBO, 1800, µον. 2001, clima, ζάντες αλουµινίου, ABS, αερόσακοι, όλα ηλεκτρικά, κ.α., 6.500 ευρώ. AUDI A4, turbo 2002, µαύρο, 18”άρες ζάντες αλουµινίου, clima, ABS, αερόσακοι, κ.α., 1ο χέρι. Μόνο 11.500 ευρώ. AUDI A4, 1600c.c., ασηµί, χαµηλωµένο, ζάντες αλουµινίου, 2002, clima, ABS, αερόσακοι, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8.999 ευρώ. SMART ανθρακί, ζάντες αλουµινίου, µε πορτοκαλί σαλόνι, µοντ.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ VW TRANSPORTER 2500c.c., πετρέλαιο. Πληρ. τηλ. 6978287393. ΜΑ9478.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ MERCEDES SLK 200 KOMBRESSOR 2004 Rodster, 40.000 χλµ., χρώµατος ασηµί, full extra, βιβλίο service. Τιµή 29.500 ευρώ. Πληρ. πρωινές ώρες 10.00 – 13.00, τηλ. 6977401246.

2002, γυάλινη οροφή, οργανάκια, a/c, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5.000 ευρώ. . TOYOTA CARINA diesel, a/c, υδρ. τιµόνι, κ.α. 2000 κυβικά, µοντ. ’97, 2500 ευρώ. SMART µπλε 600c.c., µοντ. 2001, γυάλινη οροφή, aircondition, όργανα ταµπλό, ηλεκτρ. παράθ. + κλειδαρ. ζάντες αλουµινίου, κ.α. 4.700 ευρώ. CITROEN SAXO µοντ. 2003, 1100c.c., υδραυλικό τιµόνι, ηλεκτρ. παραθ. , 5πορτο, ζάντες αλουµινίου ΜΟΜΟ, αερόσακους, κ.α. ΑΡΙΣΤΟ, 3.800 ευρώ. CITROEN C2, µαύρο 1400c.c., VTR, µοντ. 2006, αυτόµατο A/C, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, CD, συναγερµό, κ.α. 7.000 ευρώ. BMW 316 E46, µοντ. 2000, 1600c.c., clima, ΑΒS, αερόσακους, ΜΑΥΡΟ, ζάντες αλουµινίου, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡ/ΠΕΙΑΣ, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8.000 ευρώ. FIAT SEICENTO 1100c.c., µαύρο, SPORTING, 2003, υδραυλικό τιµόνι, a/c, ηλεκτρ. παράθ. κλειδ. κ.α., 3.500 ευρώ. MAZDA RX8, µοντ. 2007, κόκκινο, 1ο χέρι, ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, 18” ζάντες αλουµινίου, ηλεκτρικά όλα,CD – DVD, αεροτοµή διπλή γνήσια, σαν καινούριο, ΠΡΟΣΦΟΡΑ 11.600 ευρώ. OPEL CORSA SPORT 2008, 1400c.c., full extra, 2πορτο ευκαιρία 8.800 ευρώ. OPEL VECTRA 1800c.c., 2006, µαύρο 4πορτο, full extra, 8.300 ευρώ ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS 2004, (ΝΕΟ) FACELIFT, 1800c.c., µαύρο, full extra, 8.000 ευρώ. PEUGEOT 206 cabrio, ROLLAND GAROSS, επετειακό, δερµάτινο σαλόνι, 1600c.c., full extra 7.000 ευρώ (2 αυτοκίνητα) ΤΟΥΟΤΑ ΥΑRIS 2005, full extra. OPEL ASTRA 1400, 4πορτο, full extra, 2001 3.800 ευρώ. HYUNDAI GETZ 1300c.c., 2005, full extra. BMW 316 ασηµί ΕΛΛΗΝΙΚΟ clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρικά, ζάντες αλουµινίου. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 7.500 ευρώ. CITROEN SAXO 1100c.c., µοντ. 2001, υδραυλικό τιµόνι, a/c, ηλεκτρ. παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες αλουµινίου, κ.α. 2.900 ευρώ (2πορτο). . CITROEN C3 PLURIEL cabrio, 1400 c.c., 2004, a/c, υδρ. τιµόνι, ζάντες αλουµινίου, ηλεκτρική οροφή, full exta, ΠΡΟΣΦΟΡΑ 6.200 ευρώ. . PEUGEOT 206 cabrio, ασηµί, 1600 cc, 2003, full extra, ΠΡΟΣΦΟΡΑ 5.990 ευρώ. . HYUNDAI GET2 1100 cc, 2006, υδρ. τιµόνι, a/c, αερόσακος, ηλεκτρ. παραθ.-κλειδαριές. . OPEL CORSA, 1200 cc, 2007, 5πορτο, ασηµί, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παραθ.- κλειδαριές, αερόσακους, υπολογ. ταξιδιού, ABS, ραδιο CD, κ.α. 7.500 ευρώ. . TOYOTA STARLET 1300 cc, λευκό, ’92, 2πορτο, ζάντες αλουµινίου κ.α. 2.000 ευρώ. . HONDA CRY 4X4 µοντ. 2001, 2.000 cc, ασηµί, ζάντες αλουµινίου, ηλεκτρ. παραθ.- κλειδ., ηλιοροφή, αερόσακους, υπολ. ταξιδιού, άριστη κατάσταση, ΠΡΟΣΦΟΡΑ 6.500 ευρώ. . VW POLO 1400 cc µοντ. 2005, full extra, 5.500 ευρώ. . TOYOTA COROLLA 1400 cc, 2004, µαύρο, 5πορτο, a/c, υδρ. τιµόνι, αερόσακους, υπολ. ταξιδιού, ABS, ηλεκτρ. παραθ. – κλειδ. κ.α. 6.500 ευρώ. . PEUGEOT 206 1400 cc Quiksilver 2002, 2πορτο, υδρ. τιµόνι, a/c, ζάντες αλουµινίου κ.α. 3.500 ευρώ. . MERCEDES C200 compressor 1800 cc 163 Hp, πανοραµική οροφή, δερµάτινο σαλόνι, κλιµατισµό, 17αρες ζάντες αλουµινίου, καινούρια λάστιχα, αερόσακους, ABS, αυτόµατοσειριακό, από πρόσφατο σέρβις, ασηµί χρώµα, ελληνική αντ/πειας. ΕΥΚΑΙΡΙΑ 12.500 ευρώ. . TOYOTA AURIS 1400 cc 2008, 5πορτο, µαύρο, clima, ABS, αερόσακους, όλα ηλεκτρικά, αρί-

ΜΟΤΟ στη κατάσταση από 11.500 ευρώ τώρα 10.900 ευρώ. . SEAT TOLEDO 1600 cc, ’92, ζάντες αλουµινίου, κ.α. ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1.500 ευρώ. . TOYOTA CARINA 1600 cc, ’96, υδρ. τιµόνι, ηλεκτρ. παραθ. – κλειδ. κ.α. 2.300 ευρώ. ΜΑΣ987 ---------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ NISSAN PRIMERA 1600 c.c., µοντ. 2006, µε 34.000 χλµ., ατρακάριστο σε αρίστη κατάσταση. Τιµή 10.500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 27610/34152, 6975852332, κ. Σόφη. ΜΑ2084 -----------------------------. ΕΥΚΑΙΡΙΑ BMW 316, µοντέλο 2001, 128.000km, ΠΩΛΕΙΤΑΙ για επισκευή ή ανταλλακτικά, σε πολύ συµφέρουσα τιµή. Πληρ. τηλ. 26220/25466, 6972506078. ΜΑ2143 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ BMW 318, µοντ. ’99 Ε46, SCINTER ηλ. παράθυρα – κλειδ. – καθρ. αναρτήσεις – ζάντες αλουµ. 17’’ χαµηλωµένο φιµέ τζάµια, εξατµ. αλουµινίου CLIMA, δερµ. σαλόνι, καινούρια λάστιχα ΚΤΕΟ, κάρτα καυσαερίων αεροτοµή, προβ. οµίχλης PSD, σε αρίστη κατάσταση, δεκτός έλεγχος 120.000 χλµ., ατρακάριστο άβαφο, από µεγάλο SERVIS. Πληρ. τηλ. 6942401468. ΜΑ2170 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ FORD TRANZIT φορτηγάκι, υπερυψωµένο (ψυγείο) 2000 κυβικών, µοντέλο ’91 σε πολύ καλή κατάσταση (για µεταφορά κρεάτων). Τιµή 1500 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932308491. ΜΑ2176 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ FORD FOCUS 1600c.c., µοντ. 2001, λόγω ανεργίας. ∆εκτός κάθε έλεγχος. Πληρ. τηλ. 6930287934. . ΠΩΛΕΙΤΑΙ σε αναγειρόµενη οικοδοµή ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 102 τ.µ. µετά υπογείου 50 τ.µ. και µε προοπτική για πατάρι. Επίσης πωλείται και το µισό µαγαζί µε είσοδο Υψηλάντου 50 τ.µ. µε πατάρι και µε υπόγειο. Επίσης πωλείται και ο 2ος και 3ος όροφος 102 τ.µ. µε τις καινούριες προδιαγραφές. Πληρ. τηλ. 6982518245.ΜΑ2211.2221 --------------------------------. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ALFA ROMEO 156, DISTINGTIVE 125HP, µοντ. ’98, χρώµα ασηµί, 160.000 χλµ., πρώτο χέρι, full extra, clima, R/CD, ABS, ANTISPIN, sport ανάρτηση ΑPEX, καινούρια µπαταρία, λάστιχα, ΚΤΕΟ, κ.λ.π. ∆εκτός κάθε έλεγχος. Τιµή ευκαιρίας. Πληρ. τηλ. 6977251371.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ MERCEDES C200 µοντ. 2004, πετρέλαιο, κατάλληλο και για ΤΑΞΙ σε αρίστη κατάσταση. Πληρ. τηλ. 6979630297.

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUBARU FORESTER µοντ. ’03, 135ΗΡ, 117.000 χλµ. service αντιπρ/πείας, ABS, NAVI, αντηλιακές, µεµβράνες, κοτσαδόρος, 4 ηλ. παράθυρα. Άριστη κατάσταση, δεκτός κάθε έλεγχος. Τιµή 9.500,00 ευρώ. Πληρ. τηλ. 6932727110. ΜΑ2204

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ MERCEDES C 180 κουπέ, οροφή πανοραµική, χρώµα ασηµί, χιλιόµετρα 85.000, κατασκευής 9- 2002, µε τελευταίο σέρβις. Ευρώ: 12.800. ∆εκτή ανταλλαγή µε τζιπ 4Χ4, τετράπορτο, κυβισµός 1.600. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977249707.ΜΑ2048.

BMW 316i, ΑΥΤΟΜΑΤΟ 1600cc, µοντέλο ‘98, 47000 χλµ. , 4 πόρτες, 4 αερόσακκους, ABS, CLIMA TRONIK , υδραυλικό τιµόνι, ηλεκτρικές κλειδαριές, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα, immobilizer, φανούς οµίχλης, ρυθµιζόµενα φώτα, ραδιοκασετόφωνο, BMW ROS, 6 ηχεία, σαν καινούριο. ΑUDI A4, 1600c.c., µοντέλο 2003, κλιµατισµός, ζάντες αλουµινίου, ηλεκτρ. παράθυρα, ηλεκτρικές κλειδαριές, υδραυλικό τιµόνι, ηλεκτρικούς καθρέπτες, συναγερµό ADS αερόσακους, κατάσταση αρίστη. BMW 318IΕ46 µον. 2004, 1800cc, µαύρο µεταλλικό, ΑBS, -DSC, 4A/B, κλιµα τρονικ, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκ. κλειδαριές µε τηλεχειριστήριο, ηλεκ. αντιθαµβωτικοί καθρέπτες, ραδιοκασετόφωνο 6 ηχεία, τηλεφωνική εγκατάσταση, φανούς οµίχλης, αισθητήρας παρκαρίσµατος. Πολλά extra σαν καινούργιο. SMART µοντέλο 2002 , ABS, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικές κλειδαριές, αερόσακους, ζάντες αλουµινίου, στροφόµετρο, ρολόι, σασµάν αυτόµατο, σειριακό πανοραµική γυάλινη οροφή κατάσταση καινούρια. BMW 316i µον. 1600cc, κλιµα tronic,ηλ. οροφή, δισκόφρενα κα πίσω, σύστηµα αντιολίσθησης, διαρούµενα πίσω καθισµατα 4Α/Β πολλά extra κατάσταση αρίστη. MERCEDES A140 AVANGARD 1400cc,µοντέλο 2004, κλίµα, 4 αερόσακους, ηλεκτρ. παράθυρα, ηλεκτ. κλειδαριές, µε τηλεχειρισµό, ηλεκτ. καθρέπτες, διαιρούµενα πίσω καθισµατα, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµινίου, full extra, σαν καινούριο MERCEDES A150 µοντέλο 2005 ELEGANCE, κλιµατρονικ, 4 ηλ. παράθυρα, ζάντες αλουµινίου, full extra, σαν καινούριο. MERCEDEES C200Κ µοντέλο 2005, 163ΗΡ, AVANGER, δερµάτνο σαλόνι, κλιµα, full extra, σαν καινούριο FIAT SEICENTO 900c.c., 2000 µοντέλο, ατρακάριστο, καινούρια λάστιχα.

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΕΙ∆ΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΙ

ȈȊȈȉǾȂǹȉǹ ȊīȇǹǼȇǿȅȀǿȃǾȈǾȈ GASITALY

ï 50%ȅǿȀȅȃȅȂǿǹ ï ĭǿȁǿȀȅ ȆȇȅȈ ȉȅ ȆǼȇǿǺǹȁȁȅȃ

Ǽ.ȅ ȆȊȇīȅȊ-Ȇǹȉȇȍȃ (ȅȆǿȈĬǼȃ Ȉȋȅȁȍȃ ȅǹǼǻ) ȉǾȁ:2621032001- Ȁǿȃ:6977588331 email:fzaxaropoulos@hotmail.com

Αγοράζω αυτοκίνητα απολύτου µετρητοίς, δέχοµαι προς πώληση το καλής κατάστασης αυτοκίνητό σας, 1ο χλµ Πύργου – Πατρών, τηλ:2622092410, FAX:2622092411, κινητό: 6974686472. ΜΑΣ46

ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ∆ΗΜ. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Ελ. Βενιζέλου 37- Αµαλιάδα ΕΚΘΕΣΗ: 75 χλµ. Ε.Ο. Πατρών – Πύργου – ΣΑΒΑΛΙΑ Τηλ. 26220/27384 Κιν.: 6932643086 ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ FIAT 670, διπλό διαφορικό, δεντροκοµικό FIAT 70-66 καµπίνα – αιρκοντίσιον FIAT 880 διπλό διαφορικό FIAT 80-66 διπλό διαφορικό, ρεβέρσα FIAT 80-66 διπλό διαφορικό FIAT 980 µονό διαφορικό, καµπίνα FIAT 80-66 διπλό διαφορικό FIAT 110-90 διπλό διαφορικό MASSEY FERGUSON 75 HP, διπλό διαφορικό LAMBORGINI 990 διπλό διαφορικό, ρεβέρσα, Hi-Lo

FIAT 55-66, 60 HP, ρεβέρσα, στενό αµπελουργικό JOHN DEERE 3650 διπλό διαφορικό JOHN DEERE 6000, 85 HP διπλό διαφορικό LANDINI 65 ΗΡ, αµπελουργικό Πρέσσες KALLIGNANI καινούργιες και µεταχειρισµένες, µοντέλα 5690, 6190, 5190, 6100 FORD 4100 µονό διαφορικό ΜΑΣ4158

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ: ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ – ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ: Μεζονέτα 128 τ.µ. σε οικόπεδο 750 τ.µ. Κοντά στον Πύργο. Τιµή: 190.000 Κωδ: 138 Μεζονέτα 140 τ.µ. σε οικόπεδο 2.500 τ.µ. Στην Εθνική οδό. Στην Αµαλιάδα. Τιµή: 250.000 Κωδ: 168 Μεζονέτα 62 τ.µ. σε οικόπεδο 13.100 τ.µ. Στη Ροβιάτα – Αµαλιάδας. Κωδ: 186 Μεζονέτα 120 τ.µ. σε οικόπεδο 400 τ.µ. 4 Υ/∆, 2 µπάνια, σοφίτα, υπόγειο 49 τ.µ. στεγασµένο πάρκινγκ. Στα Καβάσιλα. Τιµή: 140.000 Κωδ: 199 Μεζονέτα 90 τ.µ. µε µεγάλες βεράντες. Περιοχή: Καλίτσα – Αµαλιάδας. Τιµή: 90.000 Κωδ: 127 Μονοκατοικία διώροφο 200 τ.µ. σε οικόπεδο 4.000 τ.µ. 4 Υ/∆, αυτόνοµη θέρµανση, αποθήκη. Προς τις τεχνικές σχολές, στην Αµαλιάδα. Κωδ: 137 Μονοκατοικία (γιαπί) 82 τ.µ. ισόγειο σε οικόπεδο 250 τ.µ. Στην Αµαλιάδα. Πωλείται και ο αέρας. Τιµή: 68.000 Κωδ: 181 Μονοκατοικία 70 τ.µ. σε οικόπεδο 8.000 τ.µ. & δύο βάσεις για λυόµενη κατασκευή. Στον Καρδαµά. Κωδ: 1212 Μονοκατοικία 50 τ.µ. σε οικόπεδο 100 τ.µ. Στην παραλία Αγ. Ηλία – Πύργου. Τιµή: 38.000 Κωδ: 1-210 Ευκαιρία, καταπληκτική µονοκατοικία 101 τ.µ. σε οικόπεδο 4.600. µε κήπο, διπλά τζάµια, αυτόνοµη θέρµανση, τζάκι, αποθήκη, συναγερµό. Κοντά στην Αµαλιάδα. Προλάβετε! Κωδ: 101 Μεζονέτα 160 τ.µ. 3 Υ/∆, 2 κουζίνες, 2 µπάνια, 2 σαλόνια. Στην Αµαλιάδα. Τιµή: Συζητήσιµη. Κωδ: 123 Μονοκατοικία 90 τ.µ. σε οικόπεδο 2.000 τ.µ. 3 Υ/∆, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, τζάκι, κλιµατιστικό. Στην Κουρούτα. Τιµή: 175.000 Κωδ: 1-209 ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ: ∆ιαµέρισµα 75 τ.µ. ισόγειο, 2 Υ/∆ Στην Αµαλιάδα Τιµή: 80.000 Κωδ: 254 ∆ιαµέρισµα 120 τ.µ. 1ου ορόφου, 3 Υ/∆, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, τζάκι. Στην Γαστούνη. 95.000 Κωδ: 217 ∆ιαµέρισµα 97 τ.µ. 2ου ορόφου, 2 Υ/∆, κλιµατιστικό, αποθήκη. Στην Αµαλιάδα. Τιµή: 100.000 Κωδ: 250 ∆ιαµέρισµα 81 τ.µ. 2ου ορόφου, 2 Υ/∆, αυτόν. Θέρµανση, διαµπερές, επιπλωµένο. Στην Αµαλιάδα. Τιµή: 90.000 Κωδ: 222 ∆ιαµέρισµα 80 τ.µ. 2ου ορόφου καινούριο, 2 Υ/∆, σαλόνι, κουζίνα, µπάνιο, WC, διαµπερές, διπλά τζάµια, αυτόν. Θέρµανση, κεντρικό. Στον πύργο. Κωδ: 201 Οροφοδιαµέρισµα 126 τ.µ. ισόγειο σε οικόπεδο 300 τ.µ. Στα ∆ουνέικα. Κωδ: 246 Οροφοδιαµέρισµα 88 τ.µ. ισόγειο, κήπο 40 τ.µ., αυτόνοµη θέρµανση, τζάκι. Σε ήσυχο δρόµο. Στην Αµαλιάδα. Τιµή: Κωδ: 249 ∆ιαµέρισµα – Μεζονέτα 192 τ.µ. 3-4ου ορόφου, 3 Υ/∆, τζάκι, αυτόν. Θέρµανση, µεγάλες βεράντες. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 215 ∆ιαµέρισµα 84 τ.µ. 1ου ορόφου σε τιµή ευκαιρίας. Στον Πύργο. Κωδ: 262 ΟΙΚΟΠΕ∆Α – ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ: Οικόπεδο 1.160 τ.µ. κεντρικό, εντός οικισµού. Στο Παλαιοχώρι – Γαστούνης. Τιµή: 35.000 (∆ιαπραγµατεύσιµη) Κωδ: 3-139 Οικόπεδο 4.000 τ.µ. Οικοδοµήσιµο, κεντρικό. Περιοχή: Κουρούτα. Κωδ: 309 Οικόπεδο 262 τ.µ. κεντρικό. Σ.∆. 2 (Χτίζει: 524 τ.µ.) Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 3-138 Αγροτεµάχια: 1) 6.083 τ.µ. 2) 6.266 τ.µ. Άρτια & οικοδοµήσιµα. Περιοχή: Αγ. Ιωάννης – Αµαλιάδας. Τιµή: 25.000 έκαστο. Κωδ: 3-140 Οικόπεδο 800 τ.µ. περίπου, δίπλα στο θέατρο Φλόκα – Αρχαίας Ολυµπίας.

Με µεγάλη θέα. Τιµή: 60.000 (Συζητήσιµη) Κωδ: 3-154 Οικόπεδο 230 τ.µ. Κεντρικό. Και 300 τ.µ. εντός οικισµού. Στην Κουρούτα. 100µ. από τη θάλασσα. Κωδ: 394 & 3176 Οικόπεδο 2.011 τ.µ. στην Κουρούτα. Άρτιο & οικοδοµήσιµο, οικοδοµούνται 400 τ.µ. µε δυνατότητα διχοτόµησης στο µισό. Κωδ: 363 Οικόπεδο 3.000 τ.µ. Εντός οικισµού, άρτιο & οικοδοµήσιµο. Στον Καρδαµά. Τιµή: 45.000 Κωδ: 340 Οικόπεδο 587 τ.µ. εντός σχεδίου µε παλιά οικία 80 τ.µ. Στην Γαστούνη 120.000 (Συζητήσιµη) Κωδ: 3-146 Οικόπεδο 290 τ.µ. στην Γαστούνη. Τιµή: 40.000 Κωδ: 3-126 Οικόπεδο 2.000 τ.µ. µε µικρή οικία, εντός οικισµού. Στον Αγ. Ιωάννη Αµαλιάδας. Κωδ: 373 Οικόπεδο 1.308 τ.µ. Οικοδοµήσιµο. Στο Παλαιοχώρι – Γαστούνης. Τιµή: 30.000 Κωδ: 3-150 Αγροτεµάχιο 23.500 τ.µ. στον Αµπελόκαµπο. Τιµή: Συζητήσιµη) Κωδ: 3152 Αγροτεµάχιο 6.230 τ.µ. περιοχή Αγ. Αθανάσιος – Κουρούτας. Τιµή: 75.000 Κωδ: 348 Αγροτεµάχιο 8.140 τ.µ. περιοχή Σαρακίνα – Αµαλιάδας. Τιµή: 35.000 Κωδ: 3-131 Αγροτεµάχιο 6.804 τ.µ. κοντά στο Κ.Τ.Ε.Ο. – Αµαλιάδας. Τιµή: Συζητήσιµη. Κωδ: 3-164 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Υπόγειο 200 τ.µ. Στο κέντρο της Αµαλιάδας. Κωδ: 409 Στεγασµένος επαγγελµατικός χώρος 500 τ.µ. σε οικόπεδο 9.000 τ.µ. Κατασκευασµένο για νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Κοντά Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 450 Κατάστηµα ισόγειο 140 τ.µ. µε υπόγειο 140 τ.µ. Στο κέντρο της Αµαλιάδας. Κωδ: 447 Κατάστηµα ισόγειο 45 τ.µ. και 1ος όροφος 122 τ.µ. Στο κέντρο της Αµαλιάδας. Κωδ: 406 Κατάστηµα 70 τ.µ. ισόγειο, πατάρι 70 τ.µ. µε υπόγειο 50 τ.µ. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 475 Εργοστασιακή εγκατάσταση 350 τ.µ. σε οικόπεδο 6.000 τ.µ. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 464 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Επιχείρηση Club – Bar 150 τ.µ. πλήρως εξοπλισµένο. Στο κέντρο της Αµαλιάδας. Κωδ: 635 Είδη κυνηγίου-αλιείας σε λειτουργία εξασφαλισµένη πελατεία. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 610 Καφέ-µπαρ 70 τ.µ. (και βοηθητικός χώρος 120 τ.µ. εάν χρειαστεί) µε ολόκληρο τον εξοπλισµό. Στο κέντρο της Αµαλιάδας. Τιµή: Συζητήσιµη. Κωδ: 621 Καφετέρια-µπαρ 104 τ.µ. στο κέντρο της Αµαλιάδας. Τιµή: 18.000 Κωδ: 603 Εµπορία µοτοποδηλάτων – είδη γκαζόν. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 623 Καφενείο κεντρικό 90 τ.µ. σε λειτουργία, πλήρως εξοπλισµένο. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 611 Πωλείται καφενείο 200 τ.µ. µε αποθήκη 40 τ.µ. Σε λειτουργία, µε πλήρες εξοπλισµό. Κεντρικό. Στην Αµαλιάδα. Κωδ: 612 ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ, 2ΑΡΙΑ, 3ΑΡΙΑ, 4ΑΡΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑΣ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ∆ΑΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ∆ιαφηµίζουµε χωρίς καµία επιπλέον επιβάρυνση, τα ακίνητα σας στο INTERNET µέσω της ηλεκτρονικής µας σελίδας (www.Stoubanou.gr) η οποία προβάλλεται και διαφηµίζεται σε όλες τις µηχανές αναζήτησης και µετά-µηχανές σε όλο τον κόσµο. Με εµφάνιση στην πρώτη σελίδα της Google!

ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ, ΕΚ∆ΟΣΕΙΣ ∆ΑΝΕΙΩΝ, ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ Τηλ: 26220-24550, Fax: 26220-22230 Κιν. 697-3055992, 697-2519801 E-mail: postmaster@stoubanou.gr Web: www.Stoubanou.gr ΜΑΣ55

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

BMW 316i, 318i, 3s20i, 520i µοντ. 2001-2007 MERCEDES C180, C200K, CLK 20000K-E200K µοντ. 2001-2007 Λίγα χιλιόµετρα Full exra Πάντα µε τις νέες µειωµένες τιµές ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ∆ΕΙΤΕ ΤΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ &ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ∆ΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 80m2 - 90m2 - 110m2- 140m2

Αντιπρόσωπος

•Κατασκευή διαµερισµάτων µε σύγχρονες

LADA HELLAS

και υψηλές προδιαγραφές

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

•Θέσεις στάθµευσης για όλα τα διαµερίσµατα (κλειστές και ανοικτές)

MΠΕΛΟΥΣΗ 10 & ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΥΡΓΟΣ

•Κεντρική θέρµανση και κλιµατισµός για όλα τα διαµερίσµατα και τζάκι

ΤΗΛ. 2621025325 6944/545021 ΜΑΣ121

ΚΑΟΥΚΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΣ5

ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 67

ΤΗΛ.26210 28582 & 6932 710066 ΜΑΣ3590

. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΑΧΙ MERCEDES 220 µοντέλο 2004 µε έδρα τον Πύργο. Πληρ. τηλ. 6976529135, 7.00 έως 14.00.ΜΑ9730.

ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ & ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ «ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ» ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ- ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ 0 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ (Από 0 εως 72 δόσεις) 20ο χλµ. Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ, ΣΑΒΑΛΙΑ Τηλ. 26220-61138, κιν. 6947371647 www.car.gr/helmis_cars

ΜΑΣ1025

ĭȍȉǾȈ ǽǹȋǹȇȅȆȅȊȁȅȈ

Εµπορία αυτοκινήτων ∆ΟYΝΙΑΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

µοντ. 1996, 21.000 χλµ., άριστη κατάσταση, κόκκινη – µαύρη, λάστιχα, σέρβις. Τιµή 2.300 ευρώ. Πληρ. πρωινές ώρες 10.00 – 13.00, τηλ. 6977401246.

ǼȄǼǿǻǿȀǼȊȂǼȃȅ ȈȊȃǼȇīǼǿȅ ǹȊȉȅȀǿȃǾȉȍȃ

ΑΓΟΡΑΖΩ Ι.Χ. µετρητοίς, εντός 5 λεπτών. Τηλ. 6974686472.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ή την ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

.ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΗ BMW F650

ΜΑΣ48

1) MERCEDES C200, 1800 cc, 163 ίπποι, compressor,µοντέλο 2004, αυτόµατο, σειριακό, full extra, 8 airbags,κλιµατισµός –σπορ χαµηλή ανάρτηση- ζάντες 225-18-45. Θερµαινόµενα ηλεκτρικά καθίσµατα-parktronik εµπρόςπίσω, χρώµα εργοστασίου. 3) HUΥNDAI GETZ 1100 cc, µοντέλο 2006, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, τετράπορτο-κατάσταση καινούρια. 4) OPEL CORSA 1400 cc, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, τετράπορτο, υδραυλικό τιµόνι, A/C, λάστιχα καινούρια. 5).ΒΜW 316 i µοντέλο 2006, 1600c.c., 116 ίπποι, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου ανθρακί, full extra, immobilizer, κεντρικό κλείδωµα – κλιµατισµός – bucket σαλόνι, υπολογιστής ταξιδίου – αισθητήρες βροχής – book service. 6) FORD FOCUS SEDAN 1400cc, µοντέλο 2003, πρώτο χέρι, full extra, άριστη κατάσταση. 7) VOLVO 850 Turbo 2000 cc, πεντακύλινδρο, 215 ίπποι, full extra, κλιµατισµός, airbag, δερµάτινο σαλόνι. DAEWOO LASSETI 1400c.c., µοντέλο 2004, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, ασηµί, full extra, υδ. τιµόνι, A/C, ζαντολάστιχα – airbag – ABS. FIAT PUNTO 1250c.c., µοντέλο 2006, πεντάθυρο, full extra, υδρ. τιµόνι,A/C, ηλ. παράθυρα, airbag, ABS, λάστιχα καινούρια. DAEWOO NEXIA 1500c.c., SEDAN, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, υδρ. τιµόνι, ABS – airbag, ηλ. παράθυρα, ζαντολάστιχα, κατάσταση αρίστη – ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Α) MERCEDES ML270, µοντέλο 2002, turbo diesel, αυτόµατο, σειριακό, υδραυλικό τιµόνι, 4 AIRBAG, DVD PLAYER, πλοήγηση, ζάντες αλουµινίου, κλιµατισµός, αισθητήρες βροχής, Grase control, υπολογιστής ταξιδίου, αυτόµατος πιλότος. HYUNDAI GETZ 1100c.c., µοντέλο 2006, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, υδραυλικό τιµόνι, airbac, A.B.S., ηλεκτρικά παράθυρα – κεντρικό κλείδωµα – ηλεκτρικοί καθρέπτες – CD PLAYERβιβλίο σέρβις – λάστιχα καινούρια. ALFA ROMEO 156 1600c.c., µοντέλο 2001, ατρακάριστο, χρώµα εργοστασίου, βιβλίο – σέρβις – airbac -ΧΕΝΟΝ Φώτα – κλιµατισµός (A/C) ABS – ηλεκτρικά παράθυρα, ζάντες αλουµινίου, ηλεκτρικοί καρθέπτες – cd player - backet καθίσµατα – συναγερµός – δισκόφρενα εµπρός – πίσω – περασµένο ΚΤΕΟ – προβολάκια – αρίστη κατάσταση. RENAULT MEGANE Coupe 1600c.c., µοντέλο 2001, πρώτο χέρι, χρώµα εργοστασίου, full extra, υδραυλικό τιµόνι – ηλεκτρικά παράθυρα – A/C – backet καθίσµατα – σπορ χαµηλή ανάρτηση – ζαντολάστιχα.

MERCEDES 140 CLASS, 2002, 12ος, ασηµί, κλιµατισµός, υδραυλικό τιµόνι, ηλεκτρικά παράθυρα, κλειδαριές, ηλεκτροµαγνητικές, 74.000 χλµ. βιβλίο σέρβις, άριστη κατάσταση. . ΒΜW M5, 400 PS, 5000 cc, δηλωµένο 2000 cc πλήρης µετατροπή, µαύρο µεταλλικό, ζάντες αλουµινίου 19 Μ6, ανάρτηση, κλίµα, tv, dvd, δερµάτινο σαλόνι, ηλιοροφή, foul extra. BMW 750, V12, 300PS, 1990 µοντ., µαύρο, κλιµατισµός, δερµάτινο σαλόνι, ηλεκτρικό, φιµέ τζάµια, ζάντες αλουµινίου 17”, ανάρτηση full extra, άριστο. .BMW 316, Μ PACK, γνήσιο, 1600c.c., 1999 µοντ., ασηµί, compact, δερµάτινο σαλόνι, ζάντες αλουµινίου 17”, ABS, A/C, υδραυλικό τιµόνι, προβολείς οµίχλης, full extra, 85.000 χλµ., άριστο. ΤΟΥΟΤΑ AVENSIS, 1600c.c., 16V, 1999 µοντ., ασηµί, υδραυλικό τιµόνι, aircondition, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές, full extra, 110.000 χλµ., άριστο. SUZUKI JIMNY, 2000 µοντ., 1300c.c., 16V, µαύρο µεταλλικό, υδραυλικό τιµόνι, aircondition, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές, καινούρια ελαστικά, ζάντες αλουµινίου, cabrio, full extra, 99.000 χλµ., άριστο. . ALFA ROMEO 156, 1600c.c., 2000 µοντ., 120PS, ασηµί µεταλλικό, υδραυλικό τιµόνι, κλιµατισµός, ABS, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες αλουµινίου 16’, αεροτοµή, 129.000 χλµ., full extra, άριστο. SUZUKI VITARA 4X4 1997, µοντ., 2000c.c.,V6, υδραυλικό τιµόνι, aircodition, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές, ζάντες αλουµινίου, καινούρια ελαστικά, κοτσαδόρο, δερµάτινο σαλόνι, full extra,άριστο. .FIAT PUNTO SPORTING 2002, 10ος, 1250c.c., 16V, 85PS, εξατάχυτο, city, aircondition, city, υδραυλικό τιµόνι, R/CD, συναγερµός, καινούρια ελαστικά, bucket καθίσµατα, ζάντες αλουµινίου 15’’, βιβλίο σέρβις, full extra, 66.000 χλµ., άριστο. .SEAT IBIZA, 1400c.c., 1999 µοντ., ασηµί µεταλλικό, πεντάπορτο, υδραυλικό τιµόνι, aircondition, ηλεκτρικά παράθυρα – κλειδαριές,R/CD, ζάντες αλουµινίου, βιβλίο σέρβις, full extra, άριστο. ΜΑΣ909

B MW

ΜΑΣ3

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ κα Μαρίκα Τώρα η κα Μαρίκα µε την πείρα 30 χρόνων στην ΤΑΡΩ και στη ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

και µε τις συνεχόµενες επαφές της µε ΑΙΓΥΠΤΟ και ΤΟΥΡΚΙΑ, έρχεται να δώσει λύση στα προβλήµατά σας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. Αναλαµβάνει παντός είδους υποθέσεις ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ και ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, µε ασπίδα προστασίας.

ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ143

ΜΑΣ143

∆έχεται καθηµερινά στην Πάτρα, Καραϊσκάκη 134, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2610-220564

και κινητό 6973238063.


22

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΑΚΤΙΝΟ∆ΙΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΚΑΡ∆ΙΟΛΟΓΟΙ

ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΙΑΤΡΟΙ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙ∆Η

Ο∆ΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

∆ΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

ΕΝ∆ΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟ∆ΟΝΤΙΚΟΙ

ΟΡΘΟΠΕ∆ΙΚΟΙ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΙ

ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΙ

ΦΥΣΙΑΤΡΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ƪƱƧƵƲƬ ƱƪƳƸ ƭƧƷƵƪƭƳƸ

ƹƪƭƵƳƸƵīƳƶ ƳƸƵƳƯƳīƳƶ ƳƸƵƳƯƳīƭƮƳ ƭƧƷƵƪƭƳ

ɀɲʆʘʄʉʋʉʑʄʉʐ & Ʌʌʉʑʍɻʎ 2 (1ǎǐ ǗǏǎijǎǐ–ƾnjǔLJİnj ƩƳƸ) Ʌʑʌɶʉʎ ȸʄɸʀɲʎ 27100 ʏɻʄ./ʔɲʇ : 2621300481 – ʃɿʆ. 6974149524 eͲmail: leoleonardopoulos@yahoo.com ȴȵȾɈȰ ɈȰɀȵȻȰ

ȴɹʖɸʏɲɿ ʃɲɽɻʅɸʌɿʆɳ : 9.00ʋʅͲ2.30ʅʅ ʃɲɿ 5.30ʅʅͲ8.30ʅʅ ȵʋɸʀɶʉʆʏɲ ʋɸʌɿʍʏɲʏɿʃɳ ɷʐʆɲʏʊʏɻʏɲ ɸʋɿʍʃɹʗɸʘʆ ʃɲʏ’ʉʀʃʉʆ.

ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ Νικόλαος Χάρδας

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ


Ψυχαγωγία 23

ΠΑΤΡΙΣ Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Η

Η

«ιέρεια» της Victoria’s Secret Αντριάνα Λίµα περνάει µια χαρά µε τον σύζυγό της Σέρβο πρώην µπασκετµπολίστα του NBA, Μάρκο Γιάριτς και για του λόγου το αληθές φωτογραφήθηκε µε τα νέα εσώρουχα της εταιρείας… Η 30χρονη –πια- Βραζιλιάνα καλλονή, που απέκτησε το 2009 µια κορούλα τη Βαλεντίνα, έχει ψηφιστεί δεκάδες φορές πιο όµορφη γυναίκα του κόσµου, πιο σέξι κορµί και πιο καλλίγραµµο µοντέλο σε όλες τις λίστες και σε όλες τις χώρες του κόσµου. Να υπενθυµίσουµε ότι η ίδια δηλώνει πιστή καθολική και ότι παρέµεινε παρθένα µέχρι την ηµέρα του γάµου της!!!

πρώην κοπέλα του οδηγού της McLaren στη F1, Τζέισον Μπάτον, και νυν διάσηµο µοντέλο Φλόρενς Μπρούντενελ Μπρους (φωτο), φέρεται να είναι η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι... που αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του αδελφού του Ουίλιαµ (που παντρεύτηκε πρόσφατα την πανέµορφη Κέιτ Μίντλετον και µαζί αυτήν την σέξι αδελφή της Πίπα και την άκρως γοητευτική µητέρα της). Η Φλόρενς διαθέτει άφθονο σεξαπίλ και σίγουρα ο Χάρι ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν την είχε ονειρευτεί! Γεννήθηκε το 1985 και είναι κόρη µεγαλέµ-

Εντυπωσιάζει (και) στη νέα της φωτογράφηση η 30χρονη Βραζιλιάνα καλλονή

Ντοµατοκεφτέδες

πορου κρασιών. Μεγάλωσε στο Fulham και η καταγωγή της είναι… βασιλική καθώς κατάγεται από τον έβδοµο κόµη του Κάρντιγκαν!

Η

αν δεν δανείζουµε την Τζοκόντα είναι γιατί είναι εξαιρετικά εύθραυστο έργο και ένα ταξίδι µπορεί να τού προκαλέσει µη αναστρέψιµη ζηµιά“, υπογράµµισε. Το έργο φιλοτεχνήθηκε µεταξύ 1503 και 1506, µε λάδι πάνω σε πολύ λεπτό ξύλο λεύκας. Με την πάροδο των αιώνων το έργο παρουσίασε κύρτωση και µια ορατή ρωγµή κυρίως στο πίσω µέρος του. Η Τζοκόντα εκλάπη από το Λούβρο το 1911 από έναν Ιταλό που συνελήφθη το 1913 τη στιγµή που επιχειρούσε να την πουλήσει σε ένα συλλέκτη στη Φλωρεντία. Μετά ταξίδεψε στις ΗΠΑ το 1963 και στην Ιαπωνία το 1974. Τα ταξίδια της δεν σφραγίστηκαν από επιτυχία. Έκτοτε δεν εγκατέλειψε το Λούβρο. Προστατεύεται σε βιτρίνα που έχει ειδικό κλιµατισµό ώστε καµιά µεταβολή της θερµοκρασίας και της υγρασίας να µην επηρεάσει το έργο.

49, 37, 38, 69, 23, 30 UHF Inf@ ort.gr

ΕΤ1 21,48 UHF 11 , 2 VHF

07.00 07:00 KONTRA CHANNEL ΠΡΩΪΝΟΣ ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΤΖΟΥΜΑ 08:00 KONTRA CHANNEL – ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ∆ΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΟ 10:00 ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑ∆ΑΣ 12:00 ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ 13:00 ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑ∆Α 14:30 ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ 15:30 ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ 17:00 MAD OK 19:00 ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ 20:00 ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ 21:00 ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ 22:00 ORT CINEMA 00:00 ∆ΕΛΤΙΟ ΕΙ∆ΗΣΕΩΝ 00:30 ORT CINEMA 02:00 ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ ΜΑD

00:00-07:00 07:00-10:00 10:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00

20.00 20.30 21.00 22.00 22.30 24.00 01.30

«ΟΡΦΕΑΣ» 3 CINEMAS Τηλ. 2621022706

Παιδικό πρόγραµµα Τα χρώµατα της αγάπης (Ε) Γυναίκες Ουράνιο τόξο Παιδικό πρόγραµµα Μια ευκαιρία για τη Σόνι (Ε) Οι µάγοι του Γουέιβερλι Πλέις Escape Αrt@ERT Κλήρωση Λαϊκού Λαχείου Τοπία της σιωπής: ∆ήµος Αβδελιώδης Πρόβα γάµου: Σαντορίνη On the road: Νότιο Ηράκλειο Βιβλία στο κουτί Νυχτερινή βάρδια: Εκποµπή τη νύχτα Ελληνική ταινία «Αύριο θα ‘ναι αργά» ∆ραµατική Escape Αrt@ERT

06.00 10.00 12.00 13.00 15.00 16.00 18.00 18.15 19.00 20.45 21.00 22.00 23.00 00.15 02.15

ΑΝ∆ΡΙΤΣΑΙΝΑΣ: ΒΑΡ∆ΑΣ: ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΕΝΤΡΑ ∆ΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ SOS (ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ): (ΑΠΟΘΗΚΗ): ∆ΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

ΚΤΕΛ ΟΣΕ ΟΤΕ

ΒΛΑΒΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΚΤΕΟ: ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ∆ΕΛΤΙΟ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΕ: ΠΡΟ-ΠΟ ΛΑΧΕΙΑ: ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ: ΩΡΑ: ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ: ΑΦΥΠΝΙΣΗ: ΠΥΡΓΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΖΑΧΑΡΩ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝ∆ΡΙΤΣΑΙΝΑ ΓΑΣΤΟΥΝΗ

Κ.Ε.Π.

26260/22222 2623072222-072223 2623032222-033000 2622031444-031555 210/7793777 1056 2621020600-020601 2621020607

06.00 07.00 11.00 12.00 13.00 13.30 14.30 14.40 15.40 15.50 16.50 17.00 18.00 19.00 20.00 21.00 23.00 24.00 01.00 01.10 01.20 02.20 03.20 04.20 04.50 05.20

ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: ΛΕΧΑΙΝΩΝ: ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ: ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: ΖΑΧΑΡΩΣ: ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ: ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ: ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆ΑΣ: ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: ΠΕΛΟΠΙΟΥ: ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ: ΤΡΑΓΑΝΟΥ:

00.15 01.15 02.15 04.00

2623360801-805 2625041920 2624042404 2621062560 2623055914-15 26220 38411 2623043811 2623075824 2623092196 2624360503 2624062012 2622032811 26230 62424

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ 7 ΤΗΛ.:26210 26166 ΠΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 22 ΤΗΛ.:26210 23123 ΠΥΡΓΟΣ ΕΡΜΟΥ 15 ΤΗΛ.: 26220 38052 ΑΜΑΛΙΑ∆Α

18300 2621025000 2622022392

Ο∆ΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΕΛΠΑ: EXΡRESS SERVICE: HELLAS SERVICE: HELLAS SERVICE ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ: INTERSOS: INTERSALΟNIKA: EUROPE ASSISTANCE: INTERAMERICAN Ο∆.ΠΡ.

10400 1154 2621035087-035781 2623033658 26937936680 2621035504-023061 2621034788-032088 1158

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ-Τηλ. Κέντρο: Γρ. Κίνησης Ασθενών: ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ: ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΙ∆ΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ∆ΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ» -ΠΑΤΡΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΠΥΡΓΟΥ:

2621361300 2621082748 2622028557 2625022222 2974/000567 2610272903

ΚΛΙΝΙΚΕΣ

2621026060-026063-026069

ΚΑΒ ΚΤΕΟ

Πάνω στην ώρα Καφές µε την Ελένη – best of Εντιµότατοι… κερατάδες (Ε) Ειδήσεις Κους κους το µεσηµέρι ∆έστε τους Ειδήσεις στη νοηµατική ∆έστε τους (Συνέχεια) Το αγιάζι του έρωτα Ειδήσεις Μενεξέ Γυάλινος κόσµος Αληθινοί έρωτες (Ε) Σφηνάκια (Ε) The big game 10η εντολή (Ε) Κόκκινος κύκλος (Ε) Τηλεαγορές Κους κους το µεσηµέρι (Ε)

«ΣΙΝΕΜΑ» στην Αµαλιάδα

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ:

ΤΑΞΙ

2622028130, 028373 , 028383, 023777 26230/23060, 023335 26240/22555 2623032311-032294-035100 2625031357-031356 26250/22940 2625023800 2623054595-054288 2623041600-041500 -041400 2624031996 2621061343 2623061390

07.00 10.00 12.00 13.00 13.15 16.00 17.00 17.15 18.00 19.00 20.00 22.00 23.30 00.30 01.15 02.15 03.00 04.15 04.30

Τηλ.Επικοινωνίας 26213 63700 - 26213 63115

24

22.00

22.45 06.00 «Καληµέρα» µε τον Γιώργο Αυτιά 10.30 Εδώ και τώρα 12.30 Πολυ µπλα µπλα 16.00 Οσο υπάρχουν άνθρωποι 17.45 That’s life 17.30 Ειδήσεις 18.45 Σήµερα µε τον Ακη Παυλόπουλο 20.00 Ειδήσεις 21.00 Υδρόγειος 21.30 Auto ALTER 21.45 Mad men (E) 22.45 Αθέατος κόσµος 02.00 Auto ALTER 02.15 Psych 03.15 Ηρακλής 04.15 Zίνα 05.15 Υδρόγειος (Ε)

«Transformers: Dark of the moon» (3D) 7.20 & 10.10 µ.µ.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ Πύργος: Αδαού ∆ιον. (Πατρών 8 τηλ. 26210-22616)Μπαχούρου Βασ. (Μανωλοπούλου 5 τηλ. 2621026000) Aµαλιάδα: Σταυλιώτη Χαρά (Καλαβρύτων 36, 2622021141) Αρχ. Ολυµπία: Μίτεβα Ιβάνκα Πολίτη (2624023306) Γαστούνη: Παρίσης Αλέξανδρος (2623033003) Λεχαινά: Λιβαδάς Σπύρος (2623022204)

∆ΡΟΜΟΛΟΓΙΑ Κυλλήνης – Ζακύνθου Από ∆ευτέρα έως Σάββατο Από Κυλλήνη 08.15,11.00,13.30,17.15,18.00*,21.15 Από Ζάκυνθο 06.00,09.00,11.30,15.00,16.15*,19.15 Κυριακή και αργίες Από Κυλλήνη 10.30,14.30,17.15,21.15 08.00,12.30,15.00,19.15 Από Ζάκυνθο *∆ροµολόγιο οχληρών και καυσίµων κάθε ∆ευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή

∆ροµολόγια Κυλλήνης Κεφαλονιάς

∆ευτέρα έως Σάββατο Από Κυλλήνη Από Πόρο Κεφαλονιάς

49 UHF, 30 UHF

Αθέατος κόσµος

18.00

Παιδικό πρόγραµµα Μαρία αγγελέ µου (Ε) Eιδήσεις Super Star Αξίζει να το ζεις Ειδήσεις στη νοηµατική Φώτης – Μαρία Live Ειδήσεις Life Ξένη ταινία «Ο τελευταίος πρόσκοπος» Περιπέτεια Νοµος και τάξη: Ειδική οµάδα (Ε) Nip/Tuck Ξένη ταινία «Happy here and now» ∆ραµατική Ξένη ταινία «Αντιµέτωπος µε το θάνατο» Θρίλερ

«CARS 2» (3D) 5.20 µ.µ.

ΡΑ∆ΙΟ ΤΑΞΙ

2621035555 2625025717 2625360501-2 2624029011 2626022236 2623035832

06.45 11.30 12.30 13.30 15.45 17.45 17:50 19.45 21.00 22.00

ΟΡΤ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ ΣΚΑΙ 100,3 - ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ “ΕΝ∆ΕΙΞΕΙΣ-ΑΠΟ∆ΕΙΞΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΚΟ ΚΟΣΜΑΣ ∆ΕΒΕΛΕΓΚΑΣ - DR BEAT SHOW ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ ΣΚΑΙ 100,3 – ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ - ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝ∆ΡΙΤΣΟ ΚΑΙΤΟΝ ΝΙΚΟ ΥΠΟΦΑΝΤΗ ΣΥΝ∆ΕΣΗ ΜΕ ΣΚΑΙ 100,3 - ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ(ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ) ΟΡΤ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΥΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

ΑΛΤΕΡΣΚΑΪ

Το αγιάζι του έρωτα

21.00

Βέρα στο δεξί (Ε) Koινωνία, ώρα ΜΕGA Πρωινό mou (Ε) Masterchef (Ε) Food and the city (Ε) Μεσηµβρινό δελτίο ειδήσεων Μια στιγµή, δύο ζωές (Ε) Περί ανέµων και υδάτων (Ε) ∆ελτίο ειδήσεων Patty, η πιο όµορφη ιστορία (Ε) Singles (Ε) 50-50 (E) Κεντρικό δελτίο ειδήσεων H πολυκατοικία (Ε) 4 (Ε) Damages Metropolis Τελευταία γεγονότα Φεύγα (Ε) Φόνος χωρίς ταυτότητα (Ε) Τελευταίοι εγγονοί (Ε) Τηλεµάρκετινγκ Φιλοδοξίες (Ε)

«Super 8» 7.50 & 10.10 µ.µ.

2621022525-022576 121 2621029913 1448 26240/22544 11888 1444 136 141 2103462664 1402

06.00 07.00 10.00 12.00 13.00 14.00 15.00 15.50 16.50 17.00 18.00 19.00 20.00 21.00 22.00 23.10 00.15 01.00 01.15 02.15 03.15 04.15 05.00

ALPHA 24, 33, 63, UHF 3 VHF

Life

22.00

Φίλα το βάτραχό σου (E) Ενηµερωτικό µαγκαζίνο Ιδιαιτέρα για κλάµατα (Ε) 40 κύµατα (Ε) ANT 1 News Άκρως οικογενειακόν (E) Play and win Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) Play and win Το καφέ της Χαράς (Ε) ANT 1 News στη νοηµατική Kyle XY (E) THE SΕCRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER Εγκλήµατα (Ε) ANT 1 News Ezel True Blood Las Vegas (E) ΑΝΤ1 news Με αγάπη (Ε) America’s got talent (E) Λόλα (E) Το Καφέ της Χαράς (Ε) Τηλεµάρκετινγκ -Τηλεαγορά Μobile Fun Κρυφά µονοπάτια (Ε)

ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΦΟΛΟΗ ΩΛΕΝΑ ΑΝ∆ΡΑΒΙ∆Α ΑΜΑΛΙΑ∆Α ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟ ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ ΚΑΣΤΡΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΛΑΜΠΕΙΑ ΛΑΣΙΩΝΟΣ ΠΗΝΕΙΑΣ ΤΡΑΓΑΝΟ

STAR 29,42,61 UHF

4

24.00

Πρωινή ενηµέρωση Συµβαίνει τώρα Ειδήσεις Μένουµε Ελλάδα Ειδήσεις Εχει γούστο (Ε) Ειδήσεις Ποδήλατο παντού (Ε) Ελληνική ταινία «Τρεις κούκλες κι εγώ» Κωµωδία Σαν σήµερα τον 20ο αιώνα (Ε) Ειδήσεις Euro NET Οι κεραίες της εποχής µας Ξένη ταινία «Τέλειο έγκληµα» αστυνοµική Ξένη ταινία «Ο χορός των δολοφόνων» Περιπέτεια

«Transformers: Dark of the moon» (3D) 7.20 & 10.10 µ.µ.

MEGA 25,26, 66, 47 UHF 7 VHF

Las Vegas

23.00

ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ∆ΡΑΣΗ ΠΥΡΓΟΥ 100 ΑΣΤ. ∆ΝΣΗ ΗΛΕΙΑΣ - ΤΗΛ. ΚΕΝ. 2621081730-081731 ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2621033333 ΤΜ. ΤΡΟΧ.ΠΥΡΓΟΥ- ΑΞ.ΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣ.: 26210-81742 ΑΣΤ. ΤΜΗ. ΠΥΡΓΟΥ -ΑΞ/ΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣ.: 2621081734 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ-ΑΞ/ΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣ.: 2621081740 ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΥΡΓΟΥ: 2621022100 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ: 2621041206&041500 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΥΡΓΟΥ: 199 ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ: 2621031800, 030000, 034840 ΚΕΠ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ: 2621033290 ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ: 2621034444, 025555, 034206 ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡ. ∆ΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ: 2621035555 ∆ΕΥΑ ΠΥΡΓΟΥ: 2621033467 ∆ΕΗ ΠΥΡΓΟΥ (ΒΛΑΒΕΣ): 1050 ΙΚΑ ΠΥΡΓΟΥ: 26210036944 ΙΚΑ (ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ): 184 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 26220-38210 ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 26220-24101-38232 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 26220-22199 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΥΛΛΗΝΗΣ: 26230-92211 ∆ΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 2622038500-038501 ∆ΕΥΑ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ: 220-23923 ∆ΕΗ ΑΜΑΛΙΑ∆ΑΣ (ΒΛΑΒΕΣ): 2622022756 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ: 2624022300 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ: 2623022177 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ: 2625022199

ANT 1 38,35,45 UHF

Oι κεραίες της εποχής µας

22.00 08.00 11.00 12.00 14.00 15.00 16.00 16.30 17.00 18.45 19.00 19.10

15:00-17:00 16:00-22:00 22:00-00:00

Η Μόνα Λίζα φιλοτεχνήθηκε µεταξύ 1503 και 1506 από το Λεονάρντο ντα Βίντσι στη Φλωρεντία

NET 34,44 UHF 5 VHF

Νυχτερινή βάρδια

Μια συνταγή από την Σαντορίνη που συµπυκνώνει ...άρωµα του καλοκαιριού σε κάθε µπουκιά. YΛΙΚΑ 3 µέτριες ντοµάτες χωρίς φλούδια και σπόρους, ψιλοκοµµένες και στραγγισµένες καλά 8-9 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει 2 αβγά 1/2 µατσάκι µαϊντανό ψιλοκοµµένο 1/2 µατσάκι δυόσµο ψιλοκοµµένο 2 µικρά κρεµµύδια ψιλοκοµµένα 3 κ.γ. baking powder αλάτι, πιπέρι φέτα τριµµένη µε το χέρι (προαιρετικά) ελαιόλαδο για το τηγάνισµα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ετοιµάζουµε τις ντοµάτες και τις βάζουµε σε µπολ µαζί µε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουµε απαλά µε κουτάλι να ενωθούν µεταξύ τους. Το µείγµα δεν πρέπει να είναι πολύ αραιό. Αν είναι, προσθέτουµε λίγο επιπλέον αλεύρι. Βάζουµε µπόλικο ελαιόλαδο σε τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουµε µέσα κουταλιές από το µείγµα. Γυρίζουµε και από τις δύο µεριές να ψηθούν καλά οι κεφτέδες µας. Φροντίζουµε η φωτιά µας να είναι µέτρια, ώστε να ψηθούν οι ντοµατοκεφτέδες καλά µέχρι µέσα. Στεγνώνουµε τους ντοµατοκεφτέδες σε χαρτί κουζίνας, για να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουµε!

Η “εύθραυστη” Μόνα Λίζα δεν πάει Ιταλία…

Μόνα Λίζα, ένα από τα πλέον δηµοφιλή έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησε ο Λεονάρντο ντα Βίντσι στη Φλωρεντία, δεν πρόκειται να µεταφερθεί στην Ιταλία για να εκτεθεί σε έκθεση το 2013. “Η Τζοκόντα είναι εξαιρετικά εύθραυστη και δεν εξετάζεται καν η µεταφορά της“, ανακοίνωσε το µουσείο του Λούβρου ύστερα από ένα αίτηµα δανεισµού του πολύτιµου έργου από ιταλική ιστορική εταιρία. Η “Εθνική επιτροπή αξιοποίησης πολιτιστικής περιουσίας” στην Ιταλία απηύθυνε έκκληση στο ∆ιαδίκτυο για να δανείσει το Λούβρο την Τζοκόντα σε µια έκθεση που προγραµµατίζεται για το 2013 στη χώρα αυτή. Το αίτηµα υποστηρίχτηκε από τις διοικητικές αρχές της επαρχίας της Φλωρεντίας. “Επισήµως ουδεµία αίτηση για δανεισµό έχουµε λάβει”, είπε ο Βενσέν Ποµαρέντ διευθυντής στο τµήµα έργων ζωγραφικής του Λούβρου. “Επί της ουσίας,

Η συνταγή της ηµέρας

Φλόρενς: Η διάδοχος της Πίπα

Με βλέµµα που “σκοτώνει”!

08.00,11.45,16.00,18.00 07.00,13.00,14.45,18.15

166

ΚΑΠΝΙΣΗΣ S SE EC CU UR RI IT TY Y

e-mail: Kapnisis@otenet.GR

Τηλ. Κέντρο 2621/027835 Πύργος : Πατρών 111

05.30 06.00 10.00 13.15 14.00 15.00 15.45 17.25 17.30 18.00 18.45 19.45 20.45 21.00 22.00 23.00 24.00 00.15 00.30 02.30 03.30 04.00 04.45

Τα νέα του ΣΚΑΪ Πρώτη γραµµή ΣΚΑΪ τώρα Dress my nest Νταντά πρώτων βοηθειών Nigella bites ΣΚΑΪ life ∆ελτίο στη νοηµατική Τα πιο αστεία βίντεο του κόσµου Τα νέα του Σκάι/∆ελτίο στη νοηµατική Υπαστυνόµος Ρεξ Ταξιδιωτικοί προορισµοί The Giza bar Τα νέα του ΣΚΑΪ/Eco news 24 Nostradamus effect Τα νέα του ΣΚΑΪ The Giza bar (E) 15 αξέχαστες τραγωδίες του Χόλιγουντ Απίθανες στιγµές Lemur street Ξενάγηση στο ζωικό βασίλειο The Oprah Winfrey show

«CARS 2» (3D) 5.30 µ.µ

Κυριακές και αργίες Από Κυλλήνη 10.45,11.45,16.00,18.00 Από Πόρο Κεφαλονιάς 07.00,13.00,14.45,18.15 ΚΤΕΛ: Τηλ. 2621020600-020601 ΠΥΡΓΟΣ -ΑΘΗΝΑ:05.00 (εκτός Κυριακής), 07.30, (07.35 µέσω Τριπόλεως), 08.30, (09.30 EXP.),10.30, 12.30, (14.30 EXP.), (15.30 Μέσω Τριπόλεως), (17.15 EXP.), (18.30 εκτός Σαββάτου και µόνο καλοκαίρι),20.30, 00.30 ΑΜΑΛΙΑ∆Α - ΑΘΗΝΑ:05.20 (εκτός Κυριακής), 07.50, 08.50,10.50, 12.50, 15.00, 17.00, (18.50 εκτός Σαββάτου και µόνο καλοκαίρι), 20.50, 00.50 ΠΥΡΓΟΣ - ΠΑΤΡΑ: 5.30 εκτός Σαββάτου -Κυριακής, 7.30, 8.15 εκτ. Κυριακής, 9.45, 11.15, 13.30, 15.00, 17.15, 18.00,20.00 ΠΥΡΓΟΣ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ∆ευτέρα 8.45, Τρίτη 8.45, Τετάρτη 8.45, Πέµπτη 8.45, Παρασκευή 15.00, Σάββατο 8.45, Κυριακή 8.45 ΠΥΡΓΟΣ -ΙΩΑΝΝΙΝΑ:∆ευτέρα 8.45, Τρίτη 8.45, Τετάρτη 8.45, Πέµπτη 8.45, Παρασκευή 15.15, Κυριακή15.15

ΝΕΟ ∆ΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΟΥΡΟΥΤΑ: Αναχ. 13.45 ΚΟΥΡΟΥΤΑ – ΠΥΡΓΟΣ:Αναχ. 20.00

ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Tρίτη: Zαχάρω Τετάρτη: Πύργος – ∆εξαµενή


Ακυρώνει το Προεδρικό ∆ιάταγµα µε το οποίο ρύθµιζε την αγορά η προηγούµενη πολιτική ηγεσία

Απελευθερώνει πλήρως τα ταξί ο Ραγκούσης Αθήνα: Στροφή 180 µοιρών στο θέµα των ταξί κάνει ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, ακυρώνοντας το Προεδρικό ∆ιάταγµα µε το οποίο ρύθµιζε την αγορά η προηγούµενη πολιτική ηγεσία. Είναι η δεύτερη φορά µέσα σε λίγες µέρες (η πρώτη αφορούσε τις συµβάσεις παραχώρησης) που ο νέος υπουργός Υποδοµών «ξηλώνει» την πολιτική του κ. ∆ηµήτρη Ρέππα, προχωρώντας σε πλήρη απελευθέρωση της αγοράς των ΤΑΞΙ. «∆εν µπορούσα να βάλω την υπογραφή µου σε ένα Π∆ που δεν απελευθερώνει το επάγγελµα» δήλωσε σε δηµοσιογράφους ο κ. Ραγκούσης,

επισηµαίνοντας ότι από τις 2 Ιουλίου ισχύει η απελευθέρωση και ο κάθε ενδιαφερόµενος θα µπορεί να καταθέτει αίτηση για άδεια ταξί στις Περιφέρεια. Απέφυγε πάντως να αναφερθεί στις λεπτοµέρειες της ρύθµισης που όπως είπε θα ανακοινωθούν το επόµενο τρίµηνο. Ερωτηθείς από δηµοσιογράφους, τι θα γίνει µε όσους επαγγελµατίες έλαβαν δάνειο για να αγοράσουν άδειες µε κόστος από 150.000 ευρώ και άνω περιορίστηκε να πει ότι αυτό αποτελεί µια στρέβλωση της αγοράς που πρέπει να αντιµετωπιστεί. Με σαφήνεια ανέφερε ότι η αγορά χρειάζεται να

αυτορυθµιστεί και ότι δεν είναι στις προθέσεις του υπουργείου να αποφασίσει πόσες άδειες ταξί θα υπάρχουν σε κάθε περιοχή. Αιφνιδιασµένη από τις ανακοινώσεις του υπουργείου εµφανίζεται η Πανελλήνια Οµοσπονδία Ταξί, η οποία δηλώνει άγνοια για τη µεγάλη ανατροπή, που αναµένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου τις επόµενες µέρες. Τους προηγούµενες µήνες στα σιωπηλά κυβέρνηση και επαγγελµατίες τα είχαν βρει και είχαν προχωρήσει σε µια ρύθµιση του επαγγέλµατος που ικανοποιούσε τους ιδιοκτήτες ταξί.

ΑΠΟ ΤΟ Σ∆ΟΕ

Καµπάνες σε µεγαλογιατρούς

Αθήνα: Πρόστιµα που φθάνουν έως και τα 3 εκατ. ευρώ επέβαλε το Σ∆ΟΕ σε τρεις γιατρούς οι οποίοι βρέθηκαν να διατηρούν µεγάλους τραπεζικούς λογαριασµούς, ενώ είχαν δηλώσει ελάχιστα χρήµατα ως φορολογητέο εισόδηµά τους. Επιβλήθηκαν πρόστιµα 3 εκατ. ευρώ σ΄ έναν χειρουργό, 900.000 ευρώ σ΄ έναν γυναικολόγο και 500.000 ευρώ σ΄ έναν ψυχίατρο. Επιπλέον εστάλη σηµείωµα από το Σ∆ΟΕ σ΄ ένα ιατρό του ∆ηµοσίου για να δικαιολογήσει τις καταθέσεις του, όπως επίσης και σ΄ ένας µεγαλοδικηγόρο, ο οποίος είχε δηλώσει στη φορολογική του δήλωση 200.000 ευρώ και σε τραπεζικό λογαριασµό του βρέθηκαν 2,5 εκατ. ευρώ. Το Σ∆ΟΕ είναι αποφασισµένο, όπως δήλωσε ανώτερος υπάλληλός του να εισπράξει αυτά το ποσά το ταχύτερο δυνατόν.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Στα δικαστήρια για τη διανοµή των εφηµερίδων Αθήνα: Κορυφώθηκε ο πόλεµος που έχει ξεσπάσει µεταξύ εφηµεριδοπωλών και πρακτορείων Τύπου, φτάνοντας έως και τα δικαστήρια. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες το µεσηµέρι τρία µέλη του σωµατείου εφηµεριδοπωλών και τρεις εκπρόσωποι πρακτορείου Τύπου που συνελήφθησαν µετά τις µηνύσεις που αντάλλαξαν µεταξύ τους, στο πλαίσιο της κόντρας που έχει δηµιουργηθεί για τον τρόπο διανοµής των εφηµερίδων και το άνοιγµα του επαγγέλµατος των εφηµεριδοπωλών. Όλοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ο εισαγγελέας δεν άσκησε βάρος τους ποινική δίωξη. Απηύθυνε όµως αυστηρές συστάσεις προς όλες τις πλευρές πως δεν θα επιτραπεί στο µέλλον η παρεµπόδιση της κυκλοφορίας των εφηµερίδων. Ο εισαγγελέας τόνισε µάλιστα πως θα εφαρµόζεται η αυτόφωρη διαδικασία για όσους επιχειρήσουν να εµποδίσουν την διανοµή του Τύπου.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟ

Έκρυψε την κοκαΐνη στο στοµάχι του

Απελπισµένα τα νοικοκυριά! Αθήνα: Στα όρια της απελπισίας βρίσκονται πια οι Έλληνες πολίτες! Όσο κι αν φαντάζει υπερβολική η φράση, απεικονίζει µε εύγλωττο τρόπο αυτό που βιώνουν καθηµερινά τα νοικοκυριά της χώρας, τα οποία όχι µόνο είναι τα πλέον απαισιόδοξα στην Ευρώπη αλλά και εκφράζουν όλο και πιο µαύρες εκτιµήσεις για το µέλλον. Σύµφωνα µε την έρευνα οικονοµικής συγκυρίας που πραγµατοποίησε το ΙΟΒΕ (Ίδρυµα Οικονοµικών και Βιοµηχανικών Ερευνών) τον Ιούνιο, ο δείκτης καταναλωτικής εµπιστοσύνης σηµειώνει σηµαντική πτώση και διαµορφώνεται στα ιστορικά χαµηλά επίπεδα του περυσινού ∆εκεµβρίου, στις -75 µονάδες (από -68,5 µονάδες). “Ήταν ένας µήνας µε πλήθος αρνητικών µηνυµάτων που επέτειναν τη δυσπιστία των Ελλήνων για τη δυνατότητα της χώρας να εξέλθει σύντοµα από αυτή τη δύσκολη οικονοµική κατάσταση. Ταυτόχρονα, οι πολιτικές αναταράξεις όξυναν περαιτέρω το αρνητικό κλίµα, καθώς δε φάνηκε να δηµιουργούν ιδιαίτερες προσδοκίες. Άλλωστε το αυξανόµενο ποσοστό ανεργίας στον ιδιωτικό τοµέα της οικονοµίας δηµιουργεί ακόµα µεγαλύτερη ανασφάλεια στα ελληνικά νοικοκυριά. Οι Έλληνες καταναλωτές παραµένουν οι πιο απαισιόδοξοι στην Ευρώπη, όπου οι µέσοι δείκτες καταναλωτικής εµπιστοσύνης διατηρούνται σχεδόν αµετάβλητοι, τόσο στην ΕΕ, όσο και την Ευρωζώνη (στις -11 και -9,8 µονάδες αντίστοιχα). Από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σε έξι (∆ανία, Γερµανία, Λουξεµβούργο, Ολλανδία, Φινλανδία, Σουηδία) καταγράφονται τον Ιούνιο θετικοί δείκτες”, αναφέρει χαρακτηριστικά το ΙΟΒΕ. Και εξειδικεύει την εικόνα ως εξής:

-Επιδεινώνονται οι ήδη πολύ δυσµενείς προβλέψεις για την οικονοµική κατάσταση των νοικοκυριών. Οι αρνητικές προβλέψεις των Ελλήνων καταναλωτών για την οικονοµική κατάσταση του νοικοκυριού τους προσεχείς 12 µήνες διευρύνονται σηµαντικά, στη δυσµενέστερη επίδοση του τελευταίου πενταµήνου, µε το σχετικό δείκτη να κατρακυλά στις -62,9 µονάδες (από -55,5). Το ποσοστό των Ελλήνων καταναλωτών που κρίνει ότι το επόµενο διάστηµα η οικονοµική του κατάσταση θα επιδεινωθεί ελαφρά ή αισθητά αυξάνεται στο 76% (από 69%), ενώ και πάλι µόλις ένα 5% αναµένει ελαφρά ή αισθητή βελτίωση. Οι σχετικοί δείκτες της ΕΕ και της Ευρωζώνης διαµορφώνονται αντίστοιχα στις –6,1 και -5,8 µονάδες. -Ακόµα δυσµενέστερες προβλέψεις των καταναλωτών για την οικονοµική κατάσταση της χώρας. Οι προβλέψεις των νοικοκυριών για την οικονοµική κατάσταση της χώρας τους το προσεχές 12-µηνο επιδεινώνονται επίσης τον Ιούνιο

ΜΟΛΥΣΜEΝΟΙ ΣΠOΡΟΙ ΤΡΙΓΩΝEΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚH ΑΓΟΡA!

Αθήνα: «Αβγά» µε κοκαΐνη συνολικού βάρους 1,3 κιλών είχε καταπιεί ένας 31χρονος Νιγηριανός, προκειµένου να την εισάγει στην Ελλάδα. Ο Νιγηριανός συνελήφθη από τη ∆ίωξη Ναρκωτικών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», χθες το µεσηµέρι, όπου µόλις είχε αφιχθεί αεροπορικώς από το Λάγος Νιγηρίας. Ο αλλοδαπός κρίθηκε ύποπτος για τη µεταφορά ναρκωτικών µε τη µέθοδο της κατάποσης και µε τη ρητή συναίνεσή του οδηγήθηκε σε εφηµερεύον νοσοκοµείο, όπου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του απέβαλε σταδιακά 75 αυτοσχέδιες ανισοβαρείς κυλινδρικές συσκευασίες µε την κοκαΐνη.

ΚΑΙΡOΣ

Σύµφωνα µε την έρευνα οικονοµικής συγκυρίας που πραγµατοποίησε το ΙΟΒΕ (Ίδρυµα Οικονοµικών και Βιοµηχανικών Ερευνών) τον Ιούνιο, ο δείκτης καταναλωτικής εµπιστοσύνης σηµειώνει σηµαντική πτώση

και διαµορφώνονται στις -72,7 µονάδες (από -67,6). Το ποσοστό των καταναλωτών που προβλέπουν µικρή ή µεγάλη επιδείνωση επεκτείνεται στο 83% (από 77%), ενώ το ποσοστό εκείνων που αναµένει ελαφρά ή αισθητή βελτίωση περιορίζεται στο 4% (από 7%). Οι σχετικοί δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη παραµένουν στα ίδια επίπεδα, στις -13,1 και -11,1 µονάδες αντίστοιχα. -Σε ιστορικά χαµηλά επίπεδα η πρόθεση για αποταµίευση Η εκ νέου υποχώρηση για τέταρτο κατά σειρά µήνα στην πρόθεση για αποταµίευση τους προσεχείς 12 µήνες, φέρνει το σχετικό δείκτη σε νέα ιστορικά χαµηλά επίπεδα, στις -73,7 µονάδες (από -66,4). Το συντριπτικό 87% (από 83%) των ελληνικών νοικοκυριών δεν θεωρεί πιθανή την αποταµίευση το επόµενο 12µηνο, ενώ το 12% (από 15%) την κρίνει ως αρκετά ή πολύ πιθανή. Οι σχετικοί δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη επιδεινώνονται ελαφρά, στις -5,9 και 8,2 µονάδες αντίστοιχα. -Καθολικές προβλέψεις για άνοδο της ανεργίας Σε νέα ιστορικά υψηλά διαµορφώνεται και ο δείκτης πρόβλεψης των καταναλωτών για την εξέλιξη της ανεργίας τους προσεχείς 12 µήνες, ο οποίος ανέρχεται στις 90,5 µονάδες (από 84,4), υποδηλώνοντας ότι οι Έλληνες καταναλωτές οµόφωνα πλέον αναµένουν άνοδο της ανεργίας εντός 12µήνου. Έτσι, το 94% των νοικοκυριών αναµένει ελαφρά ή αισθητή αύξηση της ανεργίας, όταν οι αντίστοιχοι δείκτες σε ΕΕ και Ευρωζώνη δεν µεταβάλλονται από τις +18,7 και +13,9 µονάδες.

Συναγερµός στον ΕΦΕΤ Αθήνα: Αιγυπτιακοί σπόροι τριγωνέλλας - ενός από τα αρχαιότερα βότανα - οι οποίοι χρησιµοποιούνται σήµερα για την παραγωγή φύτρων διακινήθηκαν στην ελληνική αγορά και πιθανόν να έχουν επιµολυνθεί από το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli Ο104, το οποίο ευθύνεται για τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων στη Γερµανία. Πρόκειται για το βακτήριο, το οποίο προκάλεσε την επιδηµία αιµολυτικού - ουραιµικού συνδρόµου (HUS). Σύµφωνα µε τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίµων (ΕΦΕΤ), οι σπόροι τριγωνέλλας, µε την εµπορική επωνυµία «Bockshornklee- Saat», διακινήθηκαν στην ελληνική επιχείρηση «Παραδοσιακή Ολύµπου ΑΒΕΕ» (µε έδρα την Κατερίνη), µέσω της γερµανικής εταιρείας «Davert GmbH». Το προϊόν πωλήθηκε σε συσκευασίες των 125 γραµµαρίων, µε δύο ηµεροµη-

νίες ελάχιστης διατηρησιµότητας: 19.01.2012 και 24.05.2012. Τα προϊόντα είχαν διακινηθεί στην Ελλάδα στις 13.08.2010 και στην 01.12.2010 αντίστοιχα. Η Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ διενήργησε σχετικούς ελέγχους στην επιχείρηση «Παραδοσιακή Ολύµπου ΑΒΕΕ» όπου διαπιστώθηκε ότι το σύνολο του προϊόντος, ήτοι και τα 24 τεµάχια, έχει ήδη διατεθεί λιανικώς στους καταναλωτές. Σύµφωνα µε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) δεν έχουν παρατηρηθεί κρούσµατα αιµολυτικού - ουραιµικού συνδρόµου στην περιοχή όπου διακινήθηκε το προϊόν. Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν ήδη προµηθευτεί τους σπόρους, για προληπτικούς λόγους, να µην τους καταναλώσουν.

ΘΑ ∆ΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Αλλάζουν όλα στα ΑΕΙ µε το νέο Νόµο Πλαίσιο

Αθήνα: Αλλάζουν τα δεδοµένα από την επόµενη ακαδηµαϊκή χρονιά για τους φοιτητές των πανεπιστηµίων και των ΤΕΙ. Σύµφωνα µε τις διατάξεις του νέου Νόµου Πλαισίου, όσοι εισαχθούν εφέτος στα πανεπιστήµια και τα ΤΕΙ θα µπορούν να υπερβούν την κανονική διάρκεια φοίτησης στη σχολή τους µόνο µέχρι δύο χρόνια και θα χάνουν τη φοιτητική τους ιδιότητα εάν δεν εγγραφούν σε δύο συνεχόµενα εξάµηνα. Συγκεκριµένα, για όσους υπερβούν τη διετία, θα κρίνεται από το Πανεπιστήµιο αν θα διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα. ∆ιαγράφονται σίγουρα όσοι δεν εγγραφούν στη σχολή για δύο συνεχόµενα εξάµηνα. Για εκείνους που ήδη φοιτούν στα πανεπιστήµια και τα ΤΕΙ, ο νέος Νόµος θα αναφέρει ότι τα ίδια τα Πανεπιστήµια θα αποφασίζουν κρίνοντας την κάθε περίπτωση.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ TWITTER

Το Fox News… «δολοφόνησε» τον Οµπάµα!

Ουάσιγκτον: Πανικός επικράτησε χθες στην κοινότητα του Twitter όταν το κανάλι Fox News «τιτίβισε» ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Οµπάµα δολοφονήθηκε! Λίγα λεπτά αργότερα, µε άλλα δύο «τιτιβίσµατα» το κανάλι µετέδωσε ότι ο Οµπάµα έπεσε νεκρός µε δύο σφαίρες την ώρα που δειπνούσε σε εστιατόριο στην Αϊόβα, υποστηρίζοντας µάλιστα ότι αιµορραγούσε ασταµάτητα. Η αλήθεια είναι ότι τα tweets περί δολοφονία του Οµπάµα δεν έπεισαν τους followers της ιστοσελίδας. Το τελευταίο tweet του καναλιού µάλιστα, έκανε µέχρι και εκείνους που µπορεί να είχαν πιστέψει ότι ο Οµπάµα ήταν νεκρός να καταλάβουν ότι το κανάλι είχε πέσει θύµα hackers. Μετά από πολύ ώρα το κανάλι απολογήθηκε για τα ντροπιαστικά µηνύµατα αλλά οι hackers είχαν καταφέρει να προκαλέσουν πανικό στο διαδίκτυο!

ΝΕΟ ΣΗΡΙΑΛ…

Μήνυση για βιασµό κατά του Στρος-Καν!

Παρίσι: Η γαλλίδα δηµοσιογράφος και συγγραφέας Τριστάν Μπανόν θα καταθέσει σήµερα µήνυση για πιθανολογούµενη απόπειρα βιασµού της από τον πρώην επικεφαλής του ∆ΝΤ Ντοµινίκ Στρος Καν, το 2002, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της στο πρακτορείο Ρόιτερς. Ο Νταβίντ Κουµπί, δικηγόρος της Μπανόν, δήλωσε ότι η µήνυση θα αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα όταν εκείνη πήγε να πάρει συνέντευξη από τον Στρος Καν σε ένα διαµέρισµα στο Παρίσι. Λίγες ώρες µετά την ανακοίνωση της Μπανόν, ωστόσο, οι δικηγόροι του Στρος-Καν έβγαλαν µια ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι έλαβαν εντολή από τον πρώην γενικό διευθυντή του ∆ΝΤ να υποβάλουν µήνυση σε βάρος της συγγραφέας για συκοφαντική δυσφήµιση.

Στην Ηλεία

Στην Ελλάδα

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, ∆υτική Στερεά, ∆υτική Πελοπόννησος Αρχικά αίθριος και από το µεσηµέρι τοπικές νεφώσεις κυρίως

στα βόρεια µε πιθανότητα τοπικών όµβρων στα ορεινά της ηπείρου. Άνεµοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 µε 5 µποφόρ. θερµοκρασία: από 16 έως 32 βαθµούς κελσίου.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΓΟΥ-2ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ

ΤΗΛ.: 2621036380-29104 web:www.bouraprg.gr-email:bouraprg@otenet.gr

patrisnews  

patris,pirgos