Page 1

AN NONCETI LLÆG TI L B ERLI NGSKE

MAGASIN

STREAMING A P R I L 2 0 18

FILM & SERIER TIL DIG ...


MAGASIN

STREAMING

Sådan ser du C More Side 6

Godt grej Side 26

INDHOLD For børn og barnlige sjæle Side 24

KOLOFON Ansvarshavende redaktør HENNING ANDERSEN henning@partnermedier.dk Art director & produktion HEIDI CARLSEN heidi@partnermedier.dk

Action for fuld skrue................ Side 4 Nordic Noir.............................. Side 5

Tekst & redaktion KÅRE PEITERSEN kaare@partnermedier.dk

Hvad med teknikken? ............. Side 8 Præsidentens mænd .............. Side 10

Annoncetillæg udgivet af

AnnoncetillægBrian Mørk anbefaler.............. Side 14 Indhold er udarbejdet i samarbejde med

Distribueret med Berlingske Vi tager forbehold for evt. trykfejl og farveafvigelser.

Mørk & More Comedy Show.... Side 16 Serier, serier og atter serier..... Side 18 IMDB-brugernes favoritter.... Side 20 Premiere film & serier............. Side 22

Side 2 / Annoncetillæg


Ren køreglæde

FÅ MEGET MERE SPORT FOR PENGENE. BMW 118 MED KOMPLET M-SPORTSPAKKE 299.900 KR. Der er nye, attraktive priser på mange BMW modeller. Fx fås BMW 118 lige nu med den store M-Sportspakke til en særdeles fordelagtig pris. Du får M-Sportsundervogn, M-Aerodynamik, 18" alufælge, M-sportslæderrat, klimautomatik, fartpilot, LED forlygter, tågelygter og meget mere. Se hele pakken på bmw.dk

JAN NYGAARD AS www.jan-nygaard.dk

Kgs. Lyngby

Firskovvej 33

2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4588 6600

København

Englandsvej 389

2770 Kastrup

Side 3 / Annoncetillæg

Forbrug 12,8-22,7 km/l – 112-179 g/km CO2 – 136-340 hk. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Tlf.: 3259 4611


ACTION FOR FULD SKRUE Annoncetillæg

Vil du have hæsblæsende action for alle pengene? Biljagter der afløses af skuddueller, der afløses af vilde eksplosioner i et tempo, det er lige til at blive stakåndet af? På C More finder du flere af de nyeste og bedste actionfilm.

Bourne, Logan, Wick og McClane – og mange flere ....

Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Side 4 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

NORDIC NOIR Krimiserier hitter, og på C More finder du mange timers intens streaming – alt sammen i den nordiske krimis tegn. Hvad enten man hedder Martin Beck, Sara Norén eller Johan Falk, så er ingen kriminalsager for store, indviklede eller farlige.

På C More er vi vilde med nordisk krimi og har samlet en række eksklusive serier til dig. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Side 5 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Computer Du kan streame direkte til din PC eller Mac – du logger bare ind via din browser.

SÅDAN SER

Med et abonnement på C More har du som du har lyst til. Du bestemmer selv, puter, smartphone, tablet, Chromecast, Samsung

Apple TV (4) Hvis du henter vores app, kan du streame C More via Apple TV (4. generation) til dit TV.

Digital tv-boks Du kan vælge at se C More gennem din tv-operatør. C More Annoncetillæg er tilgængelig hos en lang række tv-operatører, så forhør dig hos din egen operatør.

Side 6 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Samsung Smart-TV Har du et Samsung Smart-TV fra 2015 eller nyere, kan du downloade vores app fra Samsung Smart Hub og se C More direkte på skærmen.

HVAD KAN DU SE?

DU C MORE

u fuld frihed til at se film og serier, lige om du foretrækker at streame til com, Digital tv-boks, Apple-TV, Airplay eller Smart-TV.

C More har danske, internationale og nordiske film for alle aldersgrupper. Vi har topfilm fra Hollywoods største producenter f.eks. Fox, MGM, Universal og Warner, samt nordiske favoritter fra TV4 og SF. C More tilbyder også tv-serier fra bl.a. Starz, AMC, Showtime og BBC. Derudover er der også masser af børneunderholdning med alt fra de helt store børnefilm som Trolls, til Astrid Lindgrens Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg.

HVOR MEGET KOSTER ET ABONNEMENT HOS C MORE? • Film & Serier 99 kr./md. • Golf 79 kr./md. • Film, Serier & Golf 129 kr./md.

Tablet og mobil Vores apps til tablet og smartphones er tilgængelige til både iOS- og Android-enheder. Vi supporter Chromecast og Airplay, så du kan sende signalet fra din enhed op på dit TV.

Hvis du går ind på vores hjemmeside, kan du tilmelde dig en gratis 14-dages prøveperiode på film og serier. Se mere på www.cmore.dk

Side 7 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

HVAD MED TEKNIKKEN? Den fagre, nye streaming-verden kræver, at udstyret er i orden. Du skal først og fremmest sikre dig en god internetforbindelse, og at din software er up to date. Og hvis du gerne vil se hele udvalget på dit TV, kan det være en god ide at investere i en Chromecast eller en Apple Tv boks. Internet Når du streamer, har du først og fremmest brug for en hurtig og stabil internetforbindelse. Tjek evt. om din router og internetpakke er up to date. Hvis du streamer direkte til din browser, er det desuden vigtigt, at browseren er opdateret til den seneste version. Hos C More anbefaler vi, at du bruger en af de seneste versioner af enten Chrome, Safari, Firefox eller Edge.

Chromecast er en lille enhed, der sættes direkte i dit TV’s HDMI-port og derefter kobles på dit trådløse netværk. Så er du klar til at streame løs i helt op til 4K-kvalitet. Du åbner blot C More app’en eller åbner C More i din browser på computeren. Når du sætter filmen eller serien i gang, klikker du på ‘cast’-symbolet, hvorefter indholdet streames direkte til dit TV. Det svarer til, at din smartphone, tablet eller computer bliver til en avanceret Streaming-kvalitet fjernbetjening til dit TV – og du kan Alle nye film og serier findes i HD-kvastadig anvende enhedens andre apps Annoncetillæg litet. Kvaliteten bestemmes af din og funktioner uden at forstyrre streaopkobling og din computers ydeevne. ming-oplevelsen. Chromecast Hvis du gerne vil se C More på dit TV, er en Chromecast en smart løsning.

Side 8 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Side 9 / Annoncetillæg


PRÆSIDENTENS MÆND – EN AF DE BEDSTE SERIER Annoncetillæg NOGENSINDE Den spændende og top-relevante amerikanske serie Præsidentens Mænd blev første gang vist fra 1999-2006. Serien foregår blandt de ansatte i Det Hvide Hus og er skrevet af Aaron Sorkin – og nu kan du se eller gense den på C More. Si d e 10 / An n o n ce t i l l æ g


MAGASIN

STREAMING

Den Golden Globe-belønnede tv-serie Præsidentens mænd tager os med indenfor i Det Hvide Hus, hvor præsident Bartlets stab kæmper den ene politiske kamp efter den anden – store såvel som små. Det handler om alt fra nationale anliggender og udenrigspolitiske interesser til personligt fnidder og intriger. Vi kommer om bag de politiske kulisser og følger præsidentens rådgivere, taleskrivere, assistenter og ikke mindst en meget skarp pressechef. Serien har rekorden som den mest Emmy belønnede tv-serie i en enkelt sæson – nemlig hele ni Emmy’er. Derfor er serien mere relevant end nogensinde Vi har spurgt Smagsdommer og politisk rådgiver Frederik Wiedemann, hvad der gør serien til en af de bedste nogensinde, og hvorfor serien stadig er relevant – måske mere end nogensinde for os danskere.

”Med Trumps udfordring af det politiske etablissement, er det måske blevet endnu mere interessant for danskere, at få en spændende og underholdende indføring i de amerikanske politiske institutioner, regler og traditioner. Serien Præsidentens mænd kan minde os om, hvordan det politiske system som regel fungerer og i hvert fald er tænkt til at fungere. Præsidentens mænd begyndte i uskyldsårene mellem murens fald og 9/11, og inden sociale medier slog igennem. Det betød nok, at der var en større grundlæggende optimisme i serien, end der ville være i dag. En tro på systemet, på idealisme, på politik, på USA som ledestjerne. Jeg tror også, at tidspunktet gav en frihed til at lave historier om mange vidt forskellige politiske sager med lige stor tyngde. I dag ville stemningen være mere desillusioneret, og der ville nok være mest fokus på terrorisme, demokratiets svagheder og truslen fra Rusland og Kina”.

Side 11 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Frederik Wiedemann er særlig rådgiver for transport-, bygnings- og boligministeren. Han har været digital direktør på Politiken, direktør for forskellige digitale virksomheder og partner og medstifter i konsulentfirmaet ReD Associates. Frederik sidder desuden i bestyrelsen for Føljeton og for Copenhagen Phil og var i mange år fast deltager i Smagsdommerne på DR2.

“Serien er politisk drama, der først og Suverænt tv-drama fremmest handler om netop politik. An- “Afslutningen på anden sæson med dre såkaldte politiske serier bruger som afsnittet Two Cathedral må være noget regel mest den politiske scene som afaf det mest suveræne tv-drama, der er sæt eller undskyldning for at lave mere lavet. Jeg får stadig kuldegysninger, mainstream drama om magt, familie, når jeg tænker på sekvensen, hvor prækønsroller eller krimigåder. Det viser sig sidenten skodder sin cigaret på kateved, at dialogen i Præsidentens mænd dralens gulv, mens han forbander Gud er krævende at følge med i, og de poliog vil afgive magten. Hvilket bygger op tiske sager kan være ret komplicerede. til slutmontagen med Brothers in Arms Til gengæld lærer man også langt mere i baggrunden, hvor en rengøringsmand om (amerikansk) politik end i serier, der samler cigaretskoddet op fra kirkegulkun bruger det politiske som staffage. vet, mens præsidentens kortege kører Det er også den første tv-serie, hvor forbi på vej til pressemødet, hvor alle der virkelig blev stillet krav til seerne. venter på at høre, om han vil stille op til Der er mange afsnit, hvor man ikke genvalg. ”Watch this”, som Leo hvisker, Annoncetillæg aner, hvad der foregår før et stykke da han aner, hvad svaret bliver. Og inde i handlingen. Det er karakteristisk, “watch this” må man også bare sige til at dialogen i hele åbningsscenen af dem, der ikke har set serien.” første afsnit er lettere uforståelig, indtil man finder ud af, at det er præsidenSe Præsidentens mænd gratis her: ten, de taler om”. www.cmore.dk/b

Side 12 / Annoncetillæg


Alphabet Armbånd

Laves med statement efter ønske 18 Karat Hvid, Gul el. Rosa Guld fra 12.000,- dkr.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.


MAGASIN

STREAMING

Annoncetillæg

BRIAN MØRK ANBEFALER Hjemme hos komikeren Brian Mørk bliver der brugt mange timer på streaming. Her er hans anbefalinger til rigtig god underholdning for både far, mor og de mindste. Side 14 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Ronja Røverdatter Jeg har lige læst bogen om Ronja Røverdatter for mine børn, og så dukker tegnefilmserien op på C More. God timing, og fedt at se hvordan japanske animatorer fortolker Astrid Lindgrens middelalder-Sverige. Serien er tro mod bogen og 100% underholdende! Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Ash vs. Evil Dead Jeg har været fan af filmserien om Ash, der bekæmper dæmoner på den mest overdrevet, brutale og sjove måde, siden jeg var teenager. Den prisbelønnede tv-serie tager humoren og blodbadet til nye højder, og jeg elsker det. Det er bare tilfredsstillende at se dæmoner blive slået ihjel med en motorsav, mens man griner over, hvor fjollet det er. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Tin Star Tin Star - serien om den udbrændte og alkoholiserede engelske betjent, der tager et job som sherif i det nordlige Canada, er lige min smag. Dyster som et ondt år, tragisk og utroligt velspillet af den altid magiske Tim Roth. Jeg åd hele serien på to dage. Og har lyst til mere. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Beck Jeg havde aldrig troet, der ville blive lavet flere afsnit med den pensionerede svenske kriminalbetjent Beck, og det gibbede i mig af glæde, da der pludselig dukkede helt nye op på C More. Så havde han alligevel mere i sig. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Side 15 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

MØRK & MORE COMEDY SHOW Annoncetillæg

Brian Mørk er stærkt tilbage på C More med sit nye comedyshow Mørk & More. En perlerække af store danske personligheder står klar til at hjælpe Brian Mørk. Standup-komikerne i showet aner ikke, hvad der venter. Publikum

bestemmer, hvad de skal være, og hvem de skal spille – og de har ingen tid til forberedelse. Se Mørk & More Comedy Show eksklusivt på C More. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Side 16 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

THE NIGHT MANAGER Den tidligere soldat Jonathan Pine, nu natportier på et hotel i Kairo, får oplysninger om en forestående våbenhandel, der kan komme til at ændre det politiske landkort i regionen. Den prisbelønnede The Night Manager er instrueret af Susanne Bier.

SERIER, & ATTER MR. ROBOT Golden Globe-belønnet thrillerdramaserie. Om dagen arbejder den menneskesky programmør Elliot Alderson med it-sikkerhed for et stort firma, men om natten er han hacker. En dag møder Elliot en mystisk anarkist, der går under navnet Mr. Robot.

Alle er på jagt efter en ny, god s serier indenfor alle genrer, hvad e thriller eller action. Klik ind på C M Prøv gratis streaming h

Annoncetillæg PRÆSIDENTENS MÆND Den mange gange prisbelønnede serie Præsidentens mænd handler om præsident Josiah ”Jed” Bartlet og hans nærmeste medarbejdere i Det Hvide Hus’ vestfløj.

Side 18 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

TIN STAR Politimanden Jim flytter til en lille idyllisk bjergby i håb om at leve et stille liv, men en bølge af organiseret kriminalitet skyller pludselig ind over området. Snart bliver Jims familie ramt af en chokerende tragedie, og mørke hemmeligheder om hans fortid dukker op til overfladen.

, SERIER R SERIER

serie. C More har prisbelønnede end du er til drama, komedie, gys, More og find din næste serie nu! her: www.cmore.dk/b

THE MISSING Krimiserien du bare må se! Første og anden sæson af den britiske Golden Globe-, Emmy- og BAFTA-nominerede krimiserie The Missing. Den første sæson handler om et forældrepar, der under en ferie i Frankrig gennemlever enhver forælders værste mareridt, da deres søn forsvinder. Anden sæson handler om en familie, hvor datteren forsvandt som teenager. Som voksen dukker hun op igen. FARGO Golden Globe-vindende krimidramaserie fuld af sort humor, hvor vi i hver sæson følger opklaringen af en række nye bizarre forbrydelser. Bag serien står forfatteren Noah Hawley, og brødrene Coen har været med til at producere.

Side 19 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Annoncetillæg IMDB-BRUGERNES FAVORITTER Verdens største filmdatabase, IMDB, er altid god at have ved hånden, hvis man ikke lige ved, hvad man skal se af film eller serier. Se alt fra de nyeste Hol-

lywoodfilm til klassikerne fra 80’erne. Prøv gratis streaming her: www.cmore.dk/b

Side 20 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

RISE Kun på C More Se den amerikanske dramaserie Rise, som er skabt af manden bag successerierne Parenthood og Friday Night Lights – Jason Katims. Den nye serie Rise er en virkelighedsinspireret dramaserie med Josh Radnor i hovederollen. (”How I Met Your Mother”).

KOMMER

Der er masser at glæde sig til i de kommende gode film og tv

MR. MERCEDES Thrillerserie baseret på en roman af Stephen King. En mand kører en stjålen bil ind i en menAnnoncetillæg neskemængde og dræber alle. Efterforskeren Bill Hodges (Brendan Gleeson) er på sagen. To år senere har han trukket sig tilbage, men kan aldrig komme sig over sagen om ”Mr. Mercedes”! Premiere 10. maj.

Side 22 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING VIDA

De mexicansk-amerikanske søstre Emma og Lyn (Mishel Prada og Melissa Barrera) kunne ikke være mere forskellige eller distancerede fra hinanden. Omstændigheder tvinger dem en dag til at flytte tilbage til deres gamle nabolag, hvor de konfronteres af fortiden og en rystende sandhed om deres mor. Premiere juni 2018.

R SNART

e måneder, når vi har premiere på en række v-serier, bl.a.:

SWEETBITTER Tess (Ella Purnell) ankommer til New York, hvor hun kort tid efter får et job på en populær restaurant. Hun præsenteres hurtigt for en verden af narko, druk, kærlighed, passion og fin madkunst. Premiere juni 2018.

Side 23 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

FOR BØ BARNLIG

Saml familien i sofaen, eller få ro på ba film. Troldene fra Trolls og egernet fra I verige oplevelser. Eller genoplev Astrid Otto eller de hyggelige venner fra Hakk samlet på C More. Prøv gratis

Annoncetillæg

Side 24 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

ØRN OG GE SJÆLE

agsædet med de største og nyeste familieIce Age inviterer til utrolige eventyr og fard Lindgrens magiske univers, næsehornet kebakkeskoven. Alle børnenes favoritter er streaming her: www.cmore.dk/b

Side 25 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING Til dig der streamer på din smartphone

Samsungs to nye topmodeller hedder Galaxy S9 og Galaxy S9+ og er begge udstyret med en bedre og klarere skærm end de tidligere modeller. Og de er begge to store nok til at se film og serier på, mens du sidder i toget eller ligger i sengen. Her er det Samsung Galaxy S9 i Lilac Purple. Set til 5.761 kr. uden abonnement.

GODT

Uanset hvordan du holder af a god ide at have udstyret i orde der gør oplevels

Få bedre lyd i hjemmebiografen Med soundbaren Sonos Annoncetillæg PLAYBAR kan du opgradere dit TV med dynamisk Hi-Fi-lyd. Bag det diskrete aluminiumsdesign gemmer sig lidt af et kraftværk, der leverer fantastisk lyd, uanset om det er soundtracket til Vikings-serien eller dialogen i Fargo, der skal fremhæves. PLAYBAR har en vejledende pris på 699 € (ca. 5.200 kr.), og kan købes på Sonos.com og hos Sonos-forhandlere over hele verden.

Side 26 / Annoncetillæg


MAGASIN

STREAMING

Fordi dine yndlingsfilm fortjener det Bang & Olufsens nye BeoVision Eclipse Wood Edition giver dig mulighed for at få det bedste frem i dine yndlingsfilm og serier. Der er tale om en 4K HDR OLED skærm, der giver dig knivskarpe billeder. Og da der er indbygget Apple AirPlay, Bluetooth og Chromecast, kan du streame direkte fra din telefon, tablet eller computer. Pris for 55” er 68.995 kr. Pris for 65” er 95.995 kr.

GREJ

at streame C More, er det en en. Vi har fundet fire nyheder, sen lidt større.

Forvandl din smartphone til et high-end lydsystem Hvis du holder af at se film på farten på din smartphone, kan det være svært at nyde lyden fuldt ud. Men den nye Impacto universal hi-res DAC kan hjælpe dig godt på vej. Sammen med et par gode beyerdynamic Amiron hovedtelefoner og din smartphone kan du skabe verdens mindste high-end lydsystem. Den kan benyttes med både iPhone og Android – eller via USB-stik til din computer. Pris 2.899 kr.

Side 27 / Annoncetillæg


STREAMEVIS AF FILM & SERIER PRØV GRATIS NU!

cmore.dk/b

Cmore Streaming Magasin  
Cmore Streaming Magasin  
Advertisement