Bolig & Interieur

Page 1

BOLIG & INTERIEUR PRIS KR. 49,-

#2 APRIL 2022

BOLIGSALGET STIGER 3% I ÅRETS KORTESTE MÅNED Læs side 14

LIEBHAVERBOLIGERNE SÆLGES I STØRRE STIL OG TIL HØJERE PRISER Læs side 48

SKAB DEN PERFEKTE TERRASSE TIL SOLRIGE DAGE OG STEMNINGSFULDE AFTENER Læs side 42-43 LIEBHAVERI // NYBYGGERI // ARKITEKTUR // FRITIDSHUSE // INTERIEUR // INSPIRATION // INDRETNING // HAVEN
PÅ V ORE S WE B SIT E K AN D U BESTILLE TID TIL INDRETNING AF HJEMMET– BÅDE INDE O G UD E .

Familiefirmaet Slettvoll har siden 1951 designet møbler af højeste kvalitet, håndlavede fra Norge. I dag består Slettvoll af 19 butikker i Skandinavien, som tilbyder møbler, lamper og accessories til hjemmet, sommerhuset og haven. I den 800 m2 store butik i København hjælper vores dygtige indretningskonsulenter dig med at skabe en skræddersyet helhed i dit hjem. W W W. S L E T T V O L L . C O M


Nu lanceres Slettvolls udendørskollektion i vores butik på Oslo Plads. Møblerne tåler vind og vejr år efter år. Vi byder den lyse årstid velkommen med en helt ny udstilling i butikken. Velkommen! S L E T T V O L L K Ø B E N H AV N :

Oslo Plads 12, telefon 8862 6862 Mandag-fredag 10.00-18.00, lørdag 10.00-16.00

SLETTVOLL.COM


Shaping emotions since 1834

HARLEKIN P. Hertz’s dygtige designere og håndværkere har gennem seks generationer indfanget og fastholdt en tidløs elegance, der sikrer, at smykkedrømme varer livet ud. Harlekin armbåndet er et af mange højdepunkter i vores 188 år lange historie.


KØBMAGERGADE 34 · 1150 KØBENHAVN K · WWW.PHERTZ.DK


BOLIG & INTERIEUR

8

Rocket Mozzafiato cronometro R, espressomaskine Italiensk kvalitet med sans for detaljerne. Komponenter af absolut højeste standard, som sikrer dig en espressomaskine de næste mange år, hvis blot den bliver vedligeholdt korrekt. Set på www.kaffeexpressen.dk Pris fra kr. 17.500,-

Den slanke og elegante HK Kande Udtænkt af den legendariske billedhugger Henning Koppel. Den er anerkendt overalt som et af de store ikoner i den danske designhistorie. Kanden kan rumme 1,9 liter. Set hos www.georgjensen.com Pris fra kr. 2.599,- (flere størrelser)

Af Heidi Carlsen

KROM,SØLV OG GRÅ TIL KØKKENET Mange tilbringer meget tid i køkkenet. Derfor er det vigtigt at prioritere produkter, hvor både design og kvalitet går op i en højere helhed. Her er et bud på lækkerier du kan pryde dit køkken med.

Bugatti Volo brødrister Volo brødrister i polypropylen, nylon og ABS-plast fra Bugatti. Farve: krom. Mål: H: 32 x L: 30 x B: 20 cm. Design: Andreas Seegatz. Set på www.illumsbolighus.dk Pris kr. 1.649,-

Viskestykker Oplev glæden ved et viskestykke, der er designet og vævet med udgangspunkt i tørreegenskaber, uanset om materialet er bomuld, hør eller en blanding. Set på www.damask.dk Pris pr. stk. kr. 120,-

Ansvarshavende redaktør Henning Andersen, henning@partnermedier.dk Redaktør Julie Brix, brix@partnermedier.dk Salg Leo Brorstrup Smidt, leo@partnermedier.dk, Jan Poulsen, jan@partnermedier.dk Journalister Kåre Peitersen Art Director Heidi Carlsen, heidi@partnermedier.dk Grafisk produktion Majbritt Høger, majbritt@partnermedier.dk Tryk Printconnect ApS Forside Swanfieldliving.com

Vi tager forbehold for evt. trykfejl og farveafvigelser. Udgiver: 19-31-02 PEFC Ce rtifie d

Medlem af:

This product is from sustainably managed forests and controlled sources www.pefc.org

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke, som indikerer at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varegruppe. BOLIG & INTERIEUR trykkes på papir fra bæredygtigt skovbrug i Sverige og Finland, hvor der plantes to til tre gange flere nye træer, end der fældes.


Se hvad der sker, når man sætter strøm til AMG. Den ny Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+ er en fuldt elektrisk bil, men samtidigt en ægte AMG. Og hvilken bil: En intens strømførende køreoplevelse, hvor teknologi, design og performance spiller perfekt sammen og fortæller om en helt ny AMG-æra. Kom forbi AMG Performance Center hos Mercedes-Benz CPH i Hørsholm og træd ind i en ny æra.

Hørsholm: Ådalsvej 54, Tlf. 70159 159. Sjællands eneste AMG Performance Center. Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+. Fra 1.805.998 kr. 658 hk. Op til 586 km rækkevidde. Strømforbrug i kWh/100 km (ved blandet kørsel): 21,1-23,4. CO2-emission i g/km (ved blandet kørsel): 0.


BOLIG & INTERIEUR

10 Forbindelse mellem ude og inde Den nordiske arkitektur er én stor hyldest til naturen, både i materialer og farver, men også i forhold til planløsningen. Det betyder meget for os at have let adgang til udeområderne og ikke mindst at få naturen helt ind i stuen. Huset her er tegnet af arkitekt Rasmus Bak fra Baks Arkitekter, og det er bare ét af mange eksempler på en bolig, hvor uderummet er lige så vigtigt som de indendørs kvadratmeter. De store skydedøre i køkken-alrummet åbner ud til en gård, mens der på den anden side er en fantastisk udsigt over skoven.

Af: Amalie Vind // Foto: Raúl Candales Franch, Peter Kragballe m.fl.

NORDISK ARKITEKTUR I BOLIGEN Den enkle, nordiske arkitektur løber i vores årer, og vi ser masser af boliger, hvor de stolte traditioner dyrkes. Fang den nordiske stil og stemning med enkelte detaljer og materialer, og find inspiration fra arkitekterne her.

I ét med landskabet Vi er kendte for at bygge ydmyge boliger, hvor der er taget hensyn til omgivelserne. Her har arkitekt Lars Bo Poulsen fra N+P Arkitektur tegnet et sommerhus, der kamuflerer sig i klitterne. Med den naturlige facade i træ og det grønne sedum-tag, går sommerhuset her næsten i ét med naturen omkring.

Artikel produceret i samarbejde med Danske Bolig Arkitekter, er en sammenslutning af arkitekter med speciale i boliger. En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv kan se.

Find yderligere inspiration på www.danskeboligarkitekter.dk

Ærlige materialer Et af de helt store kendetegn ved den nordiske arkitektur er de ærlige materialer. Med ærlig mener vi, at det er et naturligt materiale, der får lov til at stå i sin naturlige og nogle gange helt rå form. Sommerhuset her af arkitekt Lotte Elkiær fra Elkiær og Ebbeskov Arkitekter er beklædt med træ fra inderst til yderst, og alligevel bliver det ikke for meget. Det lyse fyrretræ tilfører sommerhuset den helt rigtige stemning og nordiske charme, som vi holder så meget af.


Sammen opfylder vi dine husdrømme

Hos Skanlux Byggefirma lytter, tegner og bygger vi dit drømmehus efter dine ønsker med udgangspunkt i en af vores arkitekttegnede husmodeller, uanset om det er drømmen om nyt hus eller nyt sommerhus, der skal realiseres.

BYG HUS

BYG SOMMERHUS

BYG POOLHUS

Vores enkle og moderne helårshuse tager udgangspunkt i den populære og tidløse Funkisarkitektur, hvor køkken/alrummet er husets midtpunkt med sit fantastiske lysindfald.

Vores træsommerhuse fås både med alkove, overdækket terrasse, spa, sauna og aktivitetsrum. De har alle loft til kip og flot lysindfald. Måske har du set dem i Sommerdrømme på TV2?

Vores større familie-sommerhuse med indendørs pool og aktivitetsrum er bygget til ferier året rundt. Der er underholdning til hele familien – og så er de nemme at udleje, hvis det ønskes.

3 flotte serier: en med fladt tag, en med sadeltag og en i to plan – alle med mulighed for niveauforskydning.

3 hyggelige serier: en er moderne og eksklusiv, en anden er moderne og klassisk og den sidste charmerende og klassisk.

2 underholdende serier: den ene er klassisk og hyggelig og den anden er luksuriøs og moderne. Begge med god plads og underholdning i topklasse.

SE MERE PÅ SKANLUX.DK TLF. 70 21 45 21 VI BYGGER I HELE DANMARK OG HAR GJORT DET SIDEN 2002


Smukke liebhaver lejeboliger tæt på Øresund Kom og oplev Sølyst Strandparks smukke nybyggede lejeboliger, midt i historiske omgivelser og fredet natur, med udsigt til Øresunds blå bølger, ved Nivå Strand og havn. 58 nybyggede og skønne 2-etagers rækkehuse og lejligheder i 1-plans- eller 2-plans-løsninger.

Åbent hus t hus Kom til Åben mellem nu på søndag kl. 11 og 12.

Vi byder velkommen til åbent hus-arrangement hver søndag mellem kl. 11.00 og 12.00, hvor det vil være muligt at opleve den smukke natur, de eksklusive lejeboliger og høre mere om de tre forskellige boligtyper. De nye skønne liebhaver lejeboliger er mellem 106 og 122 m2 og byder på 3 værelser samt stue og køkken- spiseplads. Alle boliger har deres eget ’private’ udeområde i form af terrasse eller altan – mange med panoramaudsigt over Øresund. Lejepriser fra kr. 15.900 pr. md. Du finder Sølyst Strandpark lige ved siden af Nivå Havn. Vi glæder os til at byde dig velkommen.


Kom forbi i påskeferien og se de skønne rækkehuse, stuelejligheder og penthouselejligheder.

Kontakt Home Nivå for mere information. Telefon 4914 1449 • soelyststrandpark@home.dk Læs mere på www.sølyststrandpark.dk


BOLIG & INTERIEUR

14

Af: Anne Dahl Kristensen, Boligsiden

BOLIGSALGET STIGER TRE PROCENT I ÅRETS KORTESTE MÅNED Handelstal fra Boligsiden viser, at der blev solgt cirka 7.200 boliger i februar måned. Det er en stigning på tre procent siden januar. Særligt salget af villaer og rækkehuse trækker op i statistikken. Trods lidt færre dage at handle i har der været mere fart på bolighandlerne i februar end i januar i år. Det viser Boligsidens handelstal. I februar blev der nemlig solgt 7.221 boliger, hvilket er en stigning på tre procent i forhold til januar måned. Dermed udvikler markedet sig, som det plejer at gøre i februar. Og det på trods af stigende renter og energipriser. ”Der har været godt gang i boligmarkedet i februar, hvor køberne har handlet bolig i stor stil årstiden taget i betragtning. Dermed ser vi, at bolighandlen holder sit stabilt høje niveau, som godt nok er mindre end i samme måned sidste år, men som følger de sæsonudsving, vi kendte før corona,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer:

”Derudover er det væsentligt at se februar-salget i lyset af de stigende renter, som gør det dyrere at købe bolig samt de stigende energipriser. Indtil videre lader det ikke til at have påvirket købelysten i større omfang.” I februar 2021 blev der solgt rekordmange boliger for årstiden som følge af den ekstremt høje handelsaktivitet, der netop gjorde sig gældende i første kvartal 2021. Men sammenligner vi med perioden inden corona, er de 7.221 solgte boliger i februar i år 18 procent højere end gennemsnittet for samme måned i årene 2015-2019 og tre procent lavere end i februar 2020. Særligt husene sælges i stor stil Splitter vi februar-resultatet op for de enkelte boligtyper, bliver det tydeligt, at det især er salget af villaer og rækkehuse, der trækker statistikken op. I februar er der således solgt 4.346 huse i Danmark, hvilket er en stigning på syv procent i forhold til januar og samtidig det næsthøjeste

februar-resultat i perioden tilbage til 2011, hvor Boligsiden har ført statistik. ”Vi ser et salg af huse, som igennem de seneste måneder har ligget på et stabilt, højt niveau med plads til de traditionelle sæsonudsving, som stigningen i februar-salget også er et udtryk for. Kaster vi et forsigtigt blik på de foreløbige handelstal for de første par uger i marts viser de samtidig, at den tendens lader til at fortsætte,” siger Birgit Daetz. Salget af lejligheder daler Omvendt er der tale om en nedgang i salget af ejerlejligheder i februar. Her blev der nemlig solgt 1.556 styk, hvilket er et fald på fem procent i forhold til januar. ”Det skyldes blandt andet, at der i februar blev solgt lidt færre lejligheder i København og Aarhus sammenlignet med januar. Men det er for tidligt at spå om, hvorvidt det er en blivende tendens. Skeler vi igen til de foreløbige tal for de første uger i marts, er der tegn på, at salget stiger igen,” siger Birgit Daetz.

Boligsalget i årets to første måneder de seneste fem år: Alle boligtyper*

Villaer/rækkehuse

Ejerlejligheder

Sommerhuse

År

Januar

Februar

Januar

Februar

Januar

Februar

Januar

Februar

2022

7.004

7.221

4.066

4.346

1.645

1.556

658

693

2021

9.524

11.176

5.157

5.975

2.117

2.477

1.178

1.531

2020

6.584

7.428

3.781

4.216

1.510

1.613

613

793

2019

5.928

6.141

3.479

3.594

1.265

1.335

537

574

2018

6.100

6.260

3.420

3.558

1.529

1.544

475

511

(*Alle boligtyper dækker over villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, sommerhuse, kolonihaver, andelsboliger, landejendomme, helårsgrunde, fritidsgrunde, villalejligheder og lystejendomme. Kilde: Boligsiden)

Siden er lavet i samarbejde med


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 15

HJEMME I HJEMME I HJEMME I IKKE ALLE KVADRATMETER HJEMME I I HJEMME I DE BEDSTE POSTNUMRE DE BEDSTE POSTNUMRE DE BEDSTE POSTNUMRE DE BEDSTE POSTNUMRE ER FIRKANTEDE DE BEDSTE POSTNUMRE

DE BEDSTE POSTNUMRE

Vi er ikke en kæde. Vi er Christian Byskov og Michael Bjørn. Og det er os du møder, fra den første vurdering af din bolig, og til vi overlader nøglerne til den glade køber.

er ikke en kæde. Vi er Christian Byskov og os dutil møder, Det skæve.ViDet runde. Det særlige. Det usynlige, derMichael får rumBjørn. til at Og levedet ogerhaver at blomstre. Vi er ikke en kæde. Vi er Christian Byskov og Michael Bjørn. Og det er os du møder, fra den første vurdering af din bolig, og til vi overlader nøglerne til den glade køber. Det skæve. Det runde. Det særlige. Det usynlige, der får rum til at leve og haver til at blomstre. Vi sælger ikke anonyme kvadratmeter omgivet af døde mursten. Vi sælger ikke perfekte plantegninger, Historien mellem murene, der ikke altid kan høres, ses eller bemærkes, men bare er en fornemmelse. fra den første vurdering af din bolig, og til vi overlader nøglerne til den glade køber. sildebensparketgulvet og havudsigter. Vises sælger følelsen af at finde hjem. Historien mellem der ikkeDen altid kan eller men bare plantegninger, er en fornemmelse. Vi sælger ikke murene, anonyme kvadratmeter omgivet af døde mursten. Vi sælger ikke perfekte der fårhøres, os til at føle os bemærkes, hjemme. Vi er på hjemmebane iikke Danmarks bedste postnumre, og flytter hver dag vores kunder på tværs af kommunegrænserne. Vi Vi sælger ikke anonyme kvadratmeter omgivet af døde mursten. Vi sælger ikke perfekte plantegninger, sælger anonyme kvadratmeter omgivet af døde mursten. Vi sælger ikke perfekte plantegninger, Den der får osaftildøde at føle os hjemme. Vi sælger ikke anonyme kvadratmeter omgivet mursten. Vi sælger ikke perfekte plantegninger,

sildebensparketgulvet og havudsigter. Vi sælger følelsen afikke at finde hjem.plantegninger, Vi sælger ikke anonyme kvadratmeterog omgivet af døde mursten. Vi sælger perfekte sildebensparketgulvet havudsigter. Viom sælger følelsen af at finde hjem. Velkommen i vores verden. Den handler dig og din bolighandel. Vi er på hjemmebane i Danmarks bedste postnumre, og flytter hver dag vores kunder på tværs af kommunegrænserne.

Det er deni historie, finderpostnumre, og fortæller, så døde bliver til levende hjem. Vi er på hjemmebane Danmarksvibedste og flytter hverkvadratmeter dag vores kunder på tværs af kommunegrænserne. Velkommen i vores verden. Den handler om dig og din bolighandel. Velkommen vores verden. verden. Den handler dig ogogdin bolighandel. Vi hedder Bjørn & Byskov. Velkommen til vores Den handler om dig og din bolighandel. Velkommen i ivores Denverden. handlerom om dig din bolighandel. Velkommen i vores verden. Den handler om dig og din bolighandel. Velkommen i vores verden. Den handler om dig og din bolighandel.

Ejendomsmægler MDE, Bjørn & Byskov | Tlf. 31 68 29 00 | www.bjornbyskov.dk | email@bjornbyskov.dk

Ejendomsmægler MDE, Bjørn & Byskov | Tlf. 31 68 29 00 | www.bjornbyskov.dk | email@bjornbyskov.dk Ejendomsmægler MDE, Bjørn & Byskov | Tlf. 31 68 29 00 | www.bjornbyskov.dk | email@bjornbyskov.dk Ejendomsmægler MDE, Bjørn Bjørn&&Byskov Byskov|| Tlf.3131 | www.bjornbyskov.dk | email@bjornbyskov.dk Ejendomsmægler MDE, Tlf. 6868 2929 0000 | www.bjornbyskov.dk | email@bjornbyskov.dk


BOLIG & INTERIEUR

16 SPONSORERET INDHOLD

LIEBHAVERI: STRANDGADE 24A, 1., 1401 KØBENHAVN K Kontantpris Ejerudgift Ejendomstype: Boligareal Byggeår Ombygget Energimærke

BJØRN & BYSKOV

22.500.000 7123 Ejerlejlighed 216 m2 1623 1960 E

Strandvejen 175 . 2900 Hellerup Tlf. 31 68 29 00 Email@bjornbyskov.dk

CHRISTIAN IVS FLOTTESTE INDGANGSPARTI OG FIRE METER TIL LOFTET Beviserne på den potente Christian Firtals København tårner sig op over hele byen. Cort Adlers gård er ingen undtagelse, men kongen kan ikke tage hele æren for den herskabelig ejendom og alle historierne, der gemmer sig i de nu fredede mure. Da kongen ikke havde flere penge at bygge for, tilskødede han nogle velhavende mennesker en række byggegrunde på Christianshavn. Betingelsen var, at de skulle pilotere og bygge palæer. Strandgade 24 er resultatet af de driftige bygherres gavmilde armbevægelser og sans for royal storhed og æstetik, der åbenbares i hele ejendommen. Som nok også kan prale af at byde velkommen med Københavns flotteste indgangsparti. Indenfor er de herskabelige lejligheder lige

så forskellige og spektakulære som datidens storslåede, og ofte dramatiske fortællinger, som de mange kvadratmeter har lagt gulv til. På førstesalen er der fire meter til loftet, hvor historiens frie vingesus kan brede sig over spisestuens sildebensparket, langs de høje paneler og vindueskarmenes kunstfærdige udskæringer med udsigt til kongens Christianshavn. Her er indbyggede snedkerreoler og radiatorskjulere og en slotsstemning, der giver lyst til at invitere til hofbal. Og hvem ved, hvilke kongelige lejlighedsaffærer, der er opstod her for firehundrede år siden da de store rober fejede henover på det sjældne intarsia-gulv i stadsstuen, til lyden af klirrende krystalglas med champagne til kanten. Hvis vægge kunne tale …


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 17


BOLIG & INTERIEUR

18 SPONSORERET INDHOLD

Af: Kåre Peitersen //

40 ÅR MED MULTIFORM Multiform kan i år fejre 40 år med håndlavede, danske designkøkkener. Hemmeligheden bag succesen er, dels den høje kvalitet, dels at køkkenet betragtes som et designermøbel, der kan integreres i hele boligen. Tilbage i 1982, da det første køkken blev udviklet, var det ikke blot køkkenbrandet Multiform, som kom til verden men også et moderne og tidløst køkken i tråd med den stolte, danske designtradition. Ambitionen var at udviske det traditionelle skel mellem stuens designermøbler og køkkenets funktionelle elementer, og det lykkedes i en sådan grad, at Multiforms model FORM 1 i dag er blevet en køkkenklassiker i hele Skandinavien – med sit

letgenkendelige kvadratiske grundmodul og den gennemgående 6-deling af skuffebåndet. Dansk kvalitet i centrum I dag er der flere forskellige kollektioner at vælge imellem med hver sit udtryk, og i kraft af en række forskellige materialer og træsorter er der reelt set et hav af muligheder. Da alt skræddersys efter mål til den enkelte kunde, er der så godt som ingen begrænsninger for, hvordan drømmekøkkenet kan komme til at se ud. Køkkenerne fremstilles på snedkeriet i Kibæk, hvor man har oparbejdet årtiers erfaring med at skabe unikke køkkenløsninger ud fra en kombination af moderne maskinarbejde og klassiske håndværksteknikker. Træ og finér håndsorteres, og

alt bygges fra bunden ud fra de klassiske principper for snedkerhåndværk. Hvert eneste køkken går gennem hænderne på adskillige erfarne håndværkere, inden det køres ud og monteres hos kunden. Holder i generationer Der er med andre ord tale om den højest tænkelige køkkenkvalitet, og derfor holder et Multiformkøkken da også lige så længe som designet. Faktisk er de enkelte elementer ikke til at slide op, men kan leve i generationer. Den bæredygtige grundtanke skinner også igennem i produktionen, hvor man bl.a. satser på certificerede træsorter og vandbaserede lakker til de farvede låger. Se mere på www.multiform.dk


DESIGNKØKKENER GENNEM 40 ÅR AARHUS HILLERØD ODENSE K Ø B E N H AV N

SØREN FRICHS VEJ 23A SLOTSGADE 43 FA L E N 11 GRØNNINGEN 1

8000 3400 50 0 0 12 7 0

AARHUS C HILLERØD ODENSE C K Ø B E N H AV N K

LY N G B Y

JERNBANEPLADSEN 6

2 8 0 0 K G S . LY N G B Y

T: T: T: T:

+45 +45 +45 +45

7196 4825 8834 3250

9011 0110 17 0 0 10 2 1

T: + 4 5 5 1 3 0 0 3 0 0


BOLIG & INTERIEUR

20 SPONSORERET INDHOLD

Lotus-ring fra Ole Lynggaard.

Du kan gøre et kup i forbindelse med flytningen, for Bonells holder flyttesalg fra nu og frem til 1. juni.

Bonells har egen urmager ansat, så du kan få serviceret og repareret langt de fleste urmærker.

Af: Kåre Peitersen //

BONELLS FÅR NY BUTIK I FIELDS Bonells Smykker & Ure har i årevis været kendt for sit udvalg af dansk smykkehåndværk og schweiziske ure. Til juni flytter man til en større butik i stueplan.

og Maanesten til priser fra 300 kr. – og vi gør en dyd ud af at behandle alle kunder ens, uanset budget og præferencer”, forklarer indehaver Rico Streander.

Det er måske ikke alle, der forventer at finde en eksklusiv smykke- og urforretning med arbejdende urværksted i et shoppingcenter, men Bonells Smykker & Ure i Fields er også lidt en undtagelse. Her fører man nemlig et bredt udvalg af smykker og ure i stort set alle prislag, og dørene er altid åbne, så nysgerrige kan gå ind og lade sig inspirere af de glimtende montrer. “Vi har alt det, en traditionel smykkeforretning har, men derudover har vi nogle exceptionelle smykker og ure. Vi har unikasmykker fra Ole Lynggaard og guldure i lejet omkring 300.000 kr., men vi har altså også sølvsmykker fra fx Pernille Corydon

Ny butik med arbejdende urværksted Dén opskrift har været en succes, lige siden Fields åbnede i 2004, men nu er det tid til et mindre skifte. Til juni flytter Bonells fra første sal og ned i stueetagen, hvor man har fået en central plads lige over for Bahne. Her kommer man ifølge Rico Streander til at opleve en forretning, der hænger mere sammen, samtidig med at man benytter lejligheden til at få helt ny indretning. “Desuden får vi plads til et arbejdende værksted i forretningen, så kunderne kan følge med, når vores urmager servicerer ure”. Det er urmager Nicklas Nykjær Borg Krøjgaard, der

tager sig af urene – lige fra de enkle batteriskift, til fuld service af mærker som Omega, TAG Heuer og Jaguar. Laver unikasmykker på bestilling Hos Bonells kan du desuden få repareret smykker og lavet unikasmykker på bestilling, og det er et område i vækst, forklarer Rico Streander: “Man kan få lige, hvad man vil, og rigtig mange ønsker at genbruge deres arvesmykker og få et nyt smykke ud af dem. I øjeblikket laver vi fx mange ringe fra bunden af – på det seneste også mange herreringe”.

Se mere på www.bonells.dkBOLIG & INTERIEUR

22 SPONSORERET INDHOLD

Af: Kåre Peitersen //

TRÆGULVE DIREKTE FRA SKOVEN TIL STUEN Trækompagniet i Bagsværd er en af de eneste virksomheder i Skandinavien, der følger træet i hele processen fra skovbrug og design, til montering og efterbehandling hjemme i kundernes stuer. Det giver stor tryghed for kunden, at processen er samlet ét sted. Danskerne ønsker i stigende grad at vise, hvor deres trægulve kommer fra. Det oplever man hos Trækompagniet, hvor indehaver Frosti Thordarsson gennem næsten 20 år har designet og leveret eksklusive trægulve til kræsne kunder i både indog udland. Filosofien har altid været at følge træet fra de enkelte skovbrug hele vejen i processen, så man kan dokumentere over for kunderne, at der er tale om bæredygtigt træ – og det er blevet taget så godt imod, at Trækompagniet nu er en af landets største leverandører: “Træ kender ikke landegrænser, men vi bruger altid europæisk træ, primært eg, fra bæredygtige skovbrug”, siger Frosti Thordarson, der startede firmaet i 2003 og i dag leverer gulve til bl.a.

Skandinavien, Tyskland og Spanien. “Kunderne er begejstrede for, at der kun er ét sted at henvende sig, hvis der opstår spørgsmål eller komplikationer – det er rart for os at have styr på alle dele af processen, og det giver en stor tryghed hos kunderne, at vi er med hele vejen fra det levende træ til det færdige gulv”. Unikt i Skandinavien Trækompagniet kan med rette kalde sig for totalleverandør, og derfor kan du som kunde også selv være med til at bestemme, hvordan lige præcis dit gulv, skal se ud. ”Vi har mange kunder, der ønsker sig noget unikt, og det kan vi hjælpe med, fordi vi selv designer vores gulve. Vi er meget fleksible, og jeg tror faktisk ikke, der er andre i Skandinavien, der kan det samme som os. Vi udvælger selv vores træstammer ud fra krav om kvalitet og størrelser. Vi rådgiver kunderne om de forskellige muligheder og producerer skræddersyede løsninger til hvert eneste projekt. Og når det færdige gulv skal leveres, har vi vores egne folk til at montere gul-

vene, så vi er altid med på sidelinjen”, siger Frosti Thordarsson. Chevron-mønster og sildebensparket hitter De mest populære former for gulve lige nu er chevron- og sildebensparketgulve. Fordelen ved de mønstrede gulve er, at de giver struktur og liv og matcher både moderne og klassisk indretning. Desuden spiller de godt sammen med gulvvarme, hvilket ikke altid er nogen selvfølge, når vi taler trægulve. Træ er jo et levende materiale, der udvider sig og trækker sig sammen, når det påvirkes af temperatur og luftfugtighed, og det kan være svært at undgå revner mellem plankerne eller ’vaskebræt-effekt’ på de billigere lamelgulve. “Vores sildebensparket har ikke de problemer, og da mange i dag foretrækker gulvvarme, er gulvet oplagt til den moderne bolig, hvis man ønsker et smukt, praktisk og holdbart gulv”, siger Frosti Thordarson. Se mere på www.traekompagniet.com


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 23

Vi er meget fleksible, og jeg tror faktisk ikke, der er andre i Skandinavien, der kan det samme som os


BOLIG & INTERIEUR

24 SPONSORERET INDHOLD

Jacuzzi®Sharp Extra er en luksusmodel, der egner sig bedst til nybyg, da den kræver ekstra gulvdybde. Priser fra 60.000 kr.

Jacuzzi® Energy 180 er en af de prismæssigt mest attraktive modeller. Priser fra 13.900 kr.

Af: Kåre Peitersen //

FRA BADEVÆRELSE TIL VELVÆRELSE Med et spabadekar kan du opgradere badeværelset og øge livskvaliteten betragteligt. Oplev de originale Jacuzzi®-spabade hos den danske forhandler i Herlev. Hvad er mere afslappende end at sænke kroppen ned i et boblebad? I det varme vand kan musklerne blive løst op af massagestrålerne, mens blodet ruller hurtigere, og kroppen slapper af. En perfekt måde at slutte en lang arbejdsdag af på, eller måske til at lade op på i weekenden. Jacuzzi® = spabad Drømmer du også om et spabad i privaten, kan det dog være lidt af en jungle at finde rundt i, for hvad er hemmeligheden ved dyserne og karret egentlig? Det kan Bjørn Sibbern svare på. Han er direktør i Udespa A/S, der er eneforhandler af Jacuzzi® i

Danmark. Det amerikanske mærke er nærmest blevet synonym med spabade, siden brødrene Jacuzzi udviklede deres særlige jetdyser tilbage i 1930erne og 1940erne. “Det unikke ved Jacuzzi® er helt klart de patenterede dyser, der giver en unik massage. Samtidig er de justerbare, så man kan tilpasse massagen til ens behov og ønsker med en ideel blanding af vand og luft”, forklarer Bjørn Sibbern. Ergonomi i centrum Jacuzzi® spabadekar er rummelige og udstyret med ergonomisk bund og sider for at sikre optimal støtte af kroppen og den mest effektive cirkulation af vand og bobler. De indbyggede dyser sørger for dybdegående hydromassage, der giver et meget kraftigere resultat, end hvis der udelukkende var tale om luftstråler.

“Fælles for alle vores modeller er et enestående design, og der er en lang række af muligheder afhængig af dine behov. Uanset valg tør vi godt garantere, at du får en lille oase for afslapning, wellness og nydelse. Karret føles ganske enkelt som en stor vugge med varmt vand, der omfavner dig”, siger Bjørn Sibbern. Det store overblik kan du få ved at besøge Udespa A/S, der har showroom i Herlev. Her er der spabadekar til alle formål, afhængig af hvor meget plads og hvor stort et budget du har – og om du skal renovere eller bygge helt nyt. Vær opmærksom på, at alle kar produceres efter ordre i Italien, så der er ca. 12 ugers leveringstid.

Se mere på www.udespa.dk


Hvorfor købe en Jacuzzi®?

2022 VELVÆRE Jacuzzi® har 60 års erfaring og har gennem alle årene lagt vægt på kvalitet, funktion, egenskaber og design – så du som kunde kan få den optimale oplevelse i et spabad af den højeste kvalitet.

Jacuzzi® udespa er designet til at give din livsstil en ny dimension, og til at give dig den mest komplette og alsidige sammensætning af velvære. Hvert Jacuzzi® Spa er designet til at levere avanceret hydroterapi gennem Jacuzzi’s patenterede jetdyse-teknologi, så du er sikret en unik og overdådig spa oplevelse. Jacuzzi® har en enestående spa teknologi, et stort udvalg af avanceret vandrensning og meget mere, alt sammen monteret i et tiltalende moderne design, der giver et luksuriøst look i både indendørs og udendørs miljøer. Fra det øjeblik du træder op i et Jacuzzi® spa, kan du læne dig tilbage, slappe af og måske endda nyde udsigten, mens

du får en varm og afslappende spa-oplevelse. Idéen om at slappe af i varmt vand er ikke ny. I århundreder har hydroterapi været en populær velværeaktivitet for mennesker over hele verden. Gamle kulturer har op igennem historien nydt denne praksis og opnået fordelene ved hydroterapi – fra naturligt forekommende termiske kilder til detaljerede konstruerede spa. Uanset om det er til afslapning, lindring eller restitution, kan et spabad give øget velvære i dit liv. Besøg os på www.udespa.dk eller i vores showroom. Udespa A/S er eneforhandler af Jacuzzi® i Danmark.

Udespa A/S - Marielundvej 18 - 2730 Herlev - Tlf. 4450 8044 - e-mail: info@udespa.dk - www.udespa.dk


BOLIG & INTERIEUR

26 SPONSORERET INDHOLD

Bordserien Cloud bidrager med et organisk og uhøjtideligt formsprog til stuen eller mødelokalet. Priser fra 5.895 kr.

Cocoon har allerede gået sin sejrsgang verden over. Pris 29.800 kr.

Lampen PS38 blev skabt til byggeriet af Aarhus Oliefabrik i 1930erne, men kan nu for første gang købes i handlen. Pris 2.595 kr.

Af: Kåre Peitersen //

ATBO HAR VOKSEVÆRK Det hæderkronede ATBO kom for tre år siden på nye hænder, og siden er det gået stærkt med at udvide sortimentet. Nu finder du også sofaer, stole, borde og lamper i samme høje kvalitet som de berømte reoler.

komplet møbelbrand, hvor hver produktkategori kommer op i samme niveau som reolerne – både i forhold til kvalitet og antal valgmuligheder”, forklarer indehaver Peter Mondrup, der havde arbejdet i møbelbranchen i mange år før han overtog ATBO.

ATBO-reolen er en vaskeægte dansk møbelklassiker, der siden skabelsen i 1967 har fundet vej ud til talrige danske hjem. De rene linjer, det danske snedkerhåndværk og det bæredygtigt skovede træ der anvendes til de massive reoler, matcher på alle måder tidens indretningstendenser, og da virksomheden i 2019 fik nye ejere, valgte man at overføre de klassiske dyder til helt nye produktgrupper – så her små tre år senere er der kommet både sofaer, loungestole, spisestole og lamper til sortimentet. “Vores langsigtede mål er, at vi skal være et

Nye designs vækker opsigt verden over Nogle af de nye produkter er eksempelvis loungestolen Cocoon, der fremstår let og elegant i formspændt træ, rattan og polster. Det letgenkendelige design har allerede fået mange fans over hele verden, og en del af den nye strategi i ATBO er da også netop at komme ud på nye markeder. “Førhen var ATBO udelukkende på det danske marked, men nu ekspanderer vi i USA, Europa, Asien, Australien, Europa og Dubai. Vi er en relativt lille virksomhed, hvor det er passionen, der driver værket, så vi vokser organisk og lancerer typisk blot tre nyheder

om året. Vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og design, og vi ved hvor meget energi, der skal lægges i at udvikle et godt møbel, der skal være bæredygtigt og langtidsholdbart på alle niveauer”, siger Peter Mondrup. En Cocoon spisestol er i øvrigt også undervejs. Den er skabt i formspændt egetræ med polstret sæde, der taler fint ind i traditionen for dansk stoledesign, men har stadig sit helt eget organiske udtryk. Den vil gøre sig godt sammen med sidste års serie af Cloud-borde, der med deres skyformede udtryk giver et godt modspil til stram, skandinavisk indretning. Og reolerne? Ja, dem laver man stadig på værkstedet i Danmark – nu i endnu flere sammensætninger og med detaljer som bl.a. fletlåger og marmorplader på toppen. Se mere på www.atbo.dk


www.atbo.com

PS38 Table Lamp. Designer- Palle Suenson.


BOLIG & INTERIEUR

28 SPONSORERET INDHOLD

Området langs den nordsjællandske kyst er ikke uden grund et populært sommerhusområde.

Teamet hos Brix Westergaard tæller 5 ejendomsmæglere.

Af: Kåre Peitersen //

EFTERTRAGTEDE LIEBHAVEREJENDOMME VED DANMARKS RIVIERA Ejendomsmæglerfirmaet Brix Westergaard A/S har ­specialiseret sig i at sælge ­sommerhuse og ­helårsboliger langs Nordkysten – fra­­Helsingør over Hornbæk og Dronningmølle til Tisvildeleje. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. De fleste er nok bekendt med ejendomsmæglernes foretrukne mantra, og det kommer jo ikke ud af det blå – man kan ændre stort set alt ved et hus, undtagen placeringen. Derfor er beliggenheden vigtig. Dét ved man om nogen hos ejendomsmæglerfirmaet Brix Westergaard A/S, der gennem 35 år har handlet med både helårsboliger og sommerhuse i et af landets

mest eftertragtede områder – den danske riviera, som strækningen fra Hornbæk til Tisvildeleje også kaldes. Her har man set trends og konjunkturer komme og gå, men lysten til at bo på nord­kysten af Sjælland består – og er mere udtalt end nogensinde. Hvorfor? “Det helt afgørende for sommerhus­området heroppe er afstanden til K ­ øbenhavn. Du kan køre til lufthavnen på 45 minutter, og hovedstaden er ikke længere væk end, at man kan flytte i sommerhus i alle sommermånederne og uden problemer pendle ind til byen. I de andre sommerhusområder på Sjælland skal man typisk regne med en time til halvanden hver vej, og det gør altså en forskel,

kan vi mærke på kunderne”, siger Mogens Brix ­Westergaard, der grundlagde ejendomsmæglerfirmaet i 1984. Kender området Men der er selvfølgelig også andet end logistikken, der gør rivieraen a­ ttraktiv. Strandene er fantastiske, de små fi­ skerlejer charmerende, og ikke langt fra kysten finder du både store skove, h­ istoriske slotte og masser af gode m ­ useer. Naturen trækker, men samtidig er eksempelvis Hornbæk en levende by året rundt, forklarer Mogens: “Her i firmaet elsker vi området og kender hver en krog fra vores mange års virke. Vi bor og lever her selv, og det er et priv-


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 29

Kystvej 4a, Hornbæk

ilegium at sælge boliger i et område, vi selv synes er helt fantastisk. Men vi er samtidig r­ ealister – når vi skal have nye emner til salg, sætter vi ikke prisen ukritisk højt for at få et givent hus til salg. Vi kender prisniveauet og rådgiver ordentligt og ærligt, så sælgere ikke senere bliver s­ kuffet over en række prisnedsættelser”. Bolighandel bygger på tillid Siden 1995 har sønnen Rasmus Brix ­Westergaard også været en del af virksom­heden, og far og søn har fået selskab af tre ejendomsmæglere mere. De holder til i ‘den gamle smedje’ i hjertet af Hornbæk,

FAKTA:

6 fantastiske oplevelser langs den danske riviera 1. Strandene langs hele rivieraen er i særklasse – prøv fx den børnevenlige Liseleje Strand. 2. Street food i Hornbæk, hvor der er flere gode restauranter og en hyggelig havn 3. Smag på havet på en af Gillelejes restauranter, hvor fiskene landes dagligt på havnen. 4. Heatherhill nær Rågeleje er et åbent fredet naturområde med smukke græs- og ­lyngbevoksede bakker, som kan minde om naturen i det skotske højland. 5. Munkeruphus nær Dronningmølle viser udstillinger af samtidskunst, kunsthåndværk ­og design. 6. Rusland hedder området hvor Rudolph Tegners skulpturer står smukt kapslet ind i ­landskabet og på det spektakulære museum.


BOLIG & INTERIEUR

30 SPONSORERET INDHOLD

Hulsøvej 20, Gilleleje

Maarevej 5, Hornbæk

hvorfra de hjælper med at formidle både liebhaverejendomme, sommer­huse, villaer, lejligheder og grunde. Men det handler i virkelig­heden om andet og mere end mursten og kvadratmeter, mener Rasmus Brix W ­ estergaard: “En bolighandel er for os ikke bare en køber og en sælger – det er tit en drøm, der går i opfyldelse, en epoke der slutter, eller starten på noget nyt”. For alle i firmaet gælder det, at det er lysten, der driver værket. Lysten til at give alle kunder en god oplevelse og naturligvis lysten til at hjælpe kunderne i mål, hvad enten de skal købe eller sælge. “Ens for alle handler er, at de er forskellige. Uanset omstændighederne er det vigtigt for os, at

vore kunder kan føle sig trygge. Enhver ejendomshandel bygger på tillid. Den opstår i et tæt og fortroligt samarbejde, hvor alle aftaler overholdes. Det er meget vigtigt for os, at vores sælgere er tilfredse, vi lægger stor vægt på god kommunikation, tryghed og løbende rådgivning. Selvom det nogle gange går stærkt – for visse aspekter i en ejendoms­handel går stærkt – skal der være tid til at opretholde denne tillid, så alle parter går glade herfra”, siger Rasmus Brix ­Westergaard. Flere og flere har fået øjnene op for området Under pandemien har flere danskere fået øjnene op for glæden ved sommerhuse og helårsboliger

tæt på naturen, så teamet hos Brix Westergaard har haft et travlt år. Det er dog stadig muligt at finde små f­ risteder i området. “Vi mærker, at folk gerne vil lidt ud af byerne og tættere på vandet og naturen. Det jo usikkert, hvordan rejsemulighederne vil være de næste par år, og mange er blevet opmærksomme på, hvor dejligt, der er i Danmark. Med et sommerhus i Nordsjælland har man et fremtidssikret feriested og et tilflugtssted, hvor man kan trække sig tilbage fra bylivet. Det giver en sikkerhed og fleksibilitet, der har vist sig at være attraktiv under nedlukningen”. Se mere på www.brixwestergaard.dk


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 31

Klitten 7, Græsted

Skovvej 4, Hornbæk

FAKTA: Den Danske Riviera strækker sig langs den sjællandske nordkyst og Kattegat fra Hundested i vest til Helsingør og Øresund i øst. Den lange kyststrækning er samtidig et af landets første sommerhusområder. Allerede i 1880’erne udstykkedes de første sommerhusgrunde ved Hornbæk. Det var dengang, et feriehus var forbeholdt det bedre borgerskab, og i dag ligger nogle af landets ældste, mest eksklusive sommerhuse her – ligesom de allerførste bade­hoteller blev bygget i Gilleleje og Hornbæk. Betegnelsen ‘Den danske riviera’ kom til i starten af det 20. århundrede, da den første store turistbølge blæste over landet.


G SA FE UF

SK

SE FLERE BILLEDER PÅ VORES HJEMMESIDE UNNIESTATES.DK

RENOVERET BYHUS FRA 1876 I ODENSE AF EKSTRAORDINÆR HØJ KLASSE Gammelt og nyt mødes i smuk forening i dette Odense-byhus fra 1876, som gennem sin levetid kun har været i to familiers eje. I kan således blive den tredje ejer og vil ikke blot overtage et historisk hus med flere velbevarede detaljer, men også nye kvalitetsløsninger, som er smukke og velfungerende. Bemærk det fantastiske samspillet med eksempelvis de gamle vindues- og loftsudsmykninger, ligesom hoveddøren er af en helt særlig høj herlighedsværdi. Den er original fra husets opførelse og er af brugskunstkendere hos Brandts kåret som en af Odenses ti smukkeste hoveddøre.

Jens Benzons Gade, 5000 Odense

Pris 9.200.000 kr.

Caroline Thode Indehaver T : +45 21 40 96 75 caroline@unniestates.dk

Boligareal 203m2

Energimærke C

Unni Thobo-Carlsen Indehaver T : +45 50 23 28 00 unni@unniestates.dk

Ejerudgift pr. md. 2.082,-


Bedst til Liebhaver- og Livsstilsboliger www.unniestates.dk

UNNI ESTATES GØR EN FORSKEL FOR DIG Unni Thobo-Carlsen og Caroline Thode har med Unni Estates indtaget en stærk position med formidling af liebhaverog livsstilsboliger på de mest attraktive adresser i Odense og på Fyn. ”For os er det ikke et arbejde men en livsstil. Med denne særlige tilgang til opgaverne og med mere end 25 års erfaring i branchen, har vi vist at kunne gøre en forskel. Vi lover Dem en helt speciel energi, passion og effektive resultater i særklasse.” Med afsæt i den specifikke ejendoms fortrin, rådgiver og bidrager Unni Estates med optimering og styling af ejendommen, hvilket ofte har en afgørende betydning for et optimalt boligsalg. Kombineret med dedikation, høj personlig service og et professionelt netværk, har Unni Estates haft succes med at opfylde boligdrømme. Vi håber på, at vi også må gøre en forskel for jer.

Unni & Caroline


BOLIG & INTERIEUR

34 SPONSORERET INDHOLD

Af: Kåre Peitersen //

SE PÅ DIT HJEM MED FRISKE ØJNE Hos Jens Lyngsøe Interieur kan du ikke blot købe skræddersyede, europæiske kvalitetsmøbler – du kan også få besøg af en indretningskonsulent, der kan give dig personlig rådgivning til at få det bedste frem i dit hjem. Man kan ind imellem godt stirre sig blind på sin egen boligindretning, og derfor giver det rigtig god mening, når man hos møbelforretningen Jens Lyngsøe Interieur tilbyder professionel hjælp til indretningen af hjemmet. “En stor del af vores arbejdsdag går med at tage ud til kunderne og udarbejde forslag til deres hjem. Typisk har de en opfattelse af, at der er noget i hjemmet, der ikke fungerer, men de har svært ved at sætte fingeren på det. Og dér kan vi gå ind og hjælpe. Det kan være mindre indgreb som at flytte rundt, finde et par nye lampeskærme og male en væg – men det kan også være gennemgribende

indretningsforslag og totalindretninger”, forklarer medindehaver Erik Lyngsøe. Møbler med omtanke Selve udvalget af møbler i butikken er ganske stort og tæller alt fra borde, stole og sofaer, til gardiner, tæpper og havemøbler. Stilen er med Erik Lyngsøes ord ‘moderne, international og afslappet’ – og det er altid det gode håndværk og den personlige historie, der er i centrum. “Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, der typisk er små familiefirmaer i Frankrig, Spanien og Portugal, der fremstiller møbler efter gode håndværksmæssige principper. Derfor laves alt på bestilling og efter mål”, siger Erik Lyngsøe. Et ægte familiefirma Jens Lyngsøe Interieur A/S er et ægte familiefirma, der igennem snart 30 år har leveret møbler og

indretningsløsninger til hele Danmark og enkelte kunder i udlandet. Med udgangspunkt i den 700 m2 store butik i Hørsholm rådgiver familien Lyngsøe om alt fra indretning af private hjem, til totalindretninger af kontorer, restauranter, hoteller og skibe. ”Vi har en fælles passion for indretning, og tilsammen har vi gennem de seneste 40 år oparbejdet en evne til at forstå vores kunders behov og finde på løsninger, der passer til den enkelte”, siger Erik Lyngsøe, der driver butikken sammen med sin kone, Marie Louise Lyngsøe. Det var oprindeligt hendes forældre, Jens og Vera, der oprindeligt åbnede butikken.

Se mere på www.jlint.dk


w w w. l u k s u s g a s p e j s . d k S t a k t o f t e n 2 2 D 1 t v. . 2 9 5 0 V e d b æ k . T l f. + 4 5 3 1 3 2 3 3 1 3


BOLIG & INTERIEUR

36 SPONSORERET INDHOLD

LUKSUS GASPEJS Staktoften 22 D 1 tv, 2950 Vedbæk Tlf.: +45 31 32 33 13 E-mail: info@luksusgaspejs.dk Find os 2 min. fra Helsingør motorvejen, afkørsel 13 Gl. Holte.

DET HAR ALDRIG VÆRET NEMMERE AT FÅ EN GASPEJS Flere og flere får i disse år øjnene op for fordelene ved en gaspejs som en enkel og miljøvenlig kilde til varme og hygge i hjemmet. I modsætning til en traditionel brændeovn slipper du helt for at hente brænde, tømme aske og fjerne sod fra glasset – til gengæld kan du tænde og slukke for flammerne med et tryk på en knap. Det er med andre ord blevet nemt at skrue op og ned for hyggen og varmen, og det er noget, der tiltaler danskerne, forklarer Thalia Maria Pedersen, som er medejer af virksomheden LUKSUS GASPEJS, der ligger centralt i Vedbæk og

med sine 600 m2 byder på Skandinaviens største showroom for gaspejse: “Vores vision er, at det skal være så nemt som muligt for kunderne. Og så kan vi mærke, at der er en del usikkerhed omkring, hvad en gaspejs er – mange er ganske enkelt i tvivl og spørger os, om det er rigtige flammer, og om de giver varme. Derfor har vi indrettet showroomet med et univers, hvor vores gaspejse står i hyggelige miljøer, så man kan ved selvsyn opleve, at de både varmer og har flotte, ægte flammer”.


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 37

FIND DIN FAVORITPAKKE

For overskuelighedens skyld har Thalia Maria Pedersen og hendes medejer, Mads Pejstrup Scheibye, udarbejdet fire forskellige pakkeløsninger – bronze, sølv, guld og platin – så du selv kan vælge, hvor færdig en løsning, du ønsker. “Vi vil gerne tage kunderne i hånden hele vejen, så hvis man vil have os til at stå for alt fra de første tegninger, til gaspejsen er færdiginstalleret og klar til brug, så kan man gå efter guld- eller platinpakken. Har man mod på selv at spartle og male og måske også fjerne en gammel pejs, er det bronze- eller sølvpakken, man skal vælge”, forklarer Thalia Maria Pedersen.

NORDISK DESIGN OG LEVENDE FLAMMEBILLEDER Udvalget af gaspejse i showroomet kommer fra europæiske producenter, og Thalia Maria Pedersen fremhæver især det hollandske mærke Trimline Fires, der i mange år har været på forkant med udviklingen på området: “De er rigtig langt fremme i forhold til designs og flammebilleder og udvikler selv hele tiden deres sortiment. Vi har et stort udvalg, der går godt i spænd med den nordiske stil, og man kan både få noget, der matcher et klassisk og et moderne udtryk.

Og så kan man tilmed få dem til attraktive priser”. Alle modellerne kan både tilsluttes flaskegas og naturgas – og nogle af modellerne kan endda også tilkobles bygas. Fleksibiliteten gør det også nemt at installere en gaspejs i sommerhuset. “En gaspejs kan sagtens varme et sommerhus op, men man kan også skrue ned for flammerne, så den mere fungerer som hyggespreder. Og man skal ikke bekymre sig om sod og lugt, for det er der ikke noget af”, siger Thalia Maria Pedersen.

FÅ BESØG AF EN RÅDGIVER Sammenlignet med en traditionel pejs er en yderligere fordel ved en gaspejs, at den ikke kan bruges forkert – forbrændingen forløber helt automatisk ved et enkelt tryk på fjernbetjening. Og så er den så hurtig og nem at anvende, at du også kan bruge den på den kølige forsommermorgen, hvor du bare lige skal have kaffen foran pejsen – det ville man næppe gøre, hvis man skulle tænde op fra bunden af i en brændeovn. “I øjeblikket har vi travlt med at hjælpe kunder, der skal have udskiftet gamle pejse og brændeovne i forhold til de nye regler, der er kommet på området. Hvis man ønsker mere information, tager vi gerne på hjemmebesøg og rådgiver om mulighederne i netop dit hjem”, siger Thalia Maria Pedersen. Tjek åbningstiderne for showroomet på hjemmesiden eller book en tid udenfor åbningstid til en personlig gennemgang af mulighederne – det kan både være aften og weekend. Se mere på www.luksusgaspejs.dk

LUKSUS GASPEJS har sit eget team af håndværkere til at stå for opgaverne, og under optimale betingelser kan pejsen installeres på en enkelt dag. Skal der fjernes eksisterende pejs, bygges om eller evt. sluttes af med eksempelvis fliser eller marmor, skal du regne med en lidt længere proces.


IVAN ELTOFT NIELSEN

NYHED

FORANDRINGER? NEJ TAK, TUSIND NEJ TAK... KAMMERRÅDENSVEJ 1 · 3120 DRONNINGMØLLE KONTANT: 15.800.000

EJERUDGIFT PR. MD.:

Laissez faire er fransk for at acceptere, at noget er, som det nu en gang er, at lade noget stå til. I sommerhuset på 1. række til Øresund i Munkerup Dronningmølle gælder det, at her er der absolut ingen grund til at ændre på noget som helst. Når himlen er blå, er havet blåt. Når Solen står højt, er der sand og vandkant mellem tæerne. Når vejret viser tænder, er der salt og vand i luften. Og når Solen går ned, kan man se det meste her, og det er ikke til at blive mæt af. Sådan skal det være. Forandringer? Nej tak, tusind nej tak. Matrikler direkte til vandet, dem bliver der ikke flere af. Slet ikke. Der er dem, der er, der kommer ikke flere. Attraktive er de, og det er til at forstå. Sommerhuset på Kammerrådensvej 1 ligger højt oppe væk fra vejen midt imellem Gilleleje og Hornbæk. Det er oprindelig bygget i 1939, men det snyder på årstallet, for alt

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

SAGSNR.:

11.450

blev renoveret i bund og tilbygget i 2019, og alle de nye 121 m2 står på den mest fantastiske 1.612 m2 grund med en udsigt så bred, at hovedet må dreje til højre og venstre for at følge med. Alt er pivlækkert, alt er lyst og tegnet rigtigt med sydvendt ovenlys og prioritering af rum med fokus på udsigt. Her er plads til familien og gæster, som efter et glas vin eller 2 ikke skal køre hjem.

Her er den vildeste udsigt til Kullen mod højre og Nakkehoved til venstre, hvor Øresund bliver til Kattegat. Munkerup i Dronningmølle by er ikke en større by. Det er Hornbæk og Gilleleje derimod, som ligger 10-12 minutter ad Strandvejen hver vej. Til forskel fra så mange andre sommerhusbyer, er begge byer fulde af liv om vinteren.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79 •

IEN10585

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOFT NIELSEN

5-STJERNET UDSIGT I DRONNINGMØLLE GRØNDAHLSVEJ 17 · 3120 DRONNINGMØLLE KONTANT: 22.000.000

EJERUDGIFT PR. MD.:

5-stjernet udsigt i Dronningmølle. Beliggende 1995 m2 grund midt mellem Hornbæk og Gilleleje. Sommerhuset er på 153 m2 og ligger direkte til vandet og har egen trappe til sandstranden, som er meget børnevenlig. Der er 180 graders udsigt mod Sverige, hvor man kigger over på Kullen og idylliske Mølle.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

SAGSNR.:

12.049

Ude på vandet sker der noget hele tiden. Der passerer 45.000 skibe igennem Øresund om året, dertil kommer store og små sejlbåde, fiskerbåde, kajakker, wind -og kite surfere.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79 •

IEN10265

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOFT NIELSEN

DET SUBLIME, HORNEBAKKEN, HORNBÆK HORNEBAKKEN 7 · 3100 HORNBÆK KONTANT: 21.500.000

EJERUDGIFT PR. MD.:

Ned ad grusvejen på Hornebakken i hjertet af det gamle Kildekrog finder man dette unikke cedertræshus, beliggende på stor dobbelt grund på 2578 m2, tilbagetrukket og helt privat, præget af fuglesang, gamle træer og små hyggelige kroge. Huset på 219 m2 emmer af tidløshed med sit miks af forskellige kulturer og tidsaldre forbundet med enkelthed og elegance. Det høje vinklede løft giver huset en helt særlig rummelighed og akustik; man får en fornemmelse af nærhed og intimitet uden at miste de store rums pragt. Lyset danser blidt gennem husets mange vinduer, og falder så blødt og smukt i løbet af dagen, at der sænker sig en fredfyldt følelse lige fra morgenstund til aftenens solnedgang. Farve- og materialepaletten, bestående af varme trætoner, den milde grågrønne farve på husets vægge og accenter af hvid, sort og ølandssten, er gennemgående elementer i huset, og bruges til at understrege, at dette er et

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

SAGSNR.:

5.737

moderne hjem med underspillet afslappet luksus. Den store stue, med gaspejs og udsigt over haven, fungerer som samlingspunkt for familie og gæster. Har man brug for et stille øjeblik, kan man fint trække sig tilbage til den mindre stue, eller et de fire soveværelser eller husets master bedroom.~ Husets flow er gennemtænkt og gennemarbejdet; med dets åbne plan føles køkkenalrummet forbundet til stuer og gangareal, men også intimt og selvstændigt. Det smukke egetræskøkken komplementeres af håndlavede fliser og bordplader i ølandssten, og i spiseområdet er der plads til små og store middage, afslappede søndags morgener og festlige frokoster. Huset flankeres af tre store egetræs terrasseområder, der er perfekte til udendørs middage, eftermiddags afslapning og bordtennisturneringer. Skulle regnen komme uventet forbi, er den overdækkede terrasse stor nok til, at 24 gæster kan sidde behageligt til bords.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79 •

IEN8253

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •

Her er en rolig o

Det er sjældent ge familie der fl


IVAN ELTOFT NIELSEN

NYHED

ET AF DE BEDST BELIGGENDE SOMMERHUSE PÅ SJÆLLAND … SKÆRBYGÅRDSVEJ 19 · 4500 NYKØBING SJ KONTANT: 19.500.000

EJERUDGIFT PR. MD.:

Skærbygaard ligger med en af de absolut bedste beliggenheder på Sjælland, og det har det gjort i over 100 år. Ja, renoveret og ombygget hen ad vejen, sidst i 1975, og derfor står det foran en opdatering. Skærby Strand er uden sammenligning en af de bedste sandstrande på Sjælland. Den er 350 meter lang og 30 meter bred. Odsherred har 250 kilometer kyststrækning, og der findes næppe et sommerhus på strækningen så mageløst som Skærbygaard. Det er bygget som en pentagon, en femkant, der omfavner besøgende på terrassen i syd ved ankomst, for herefter at åbne sig på terrassen mod nord, mod lyngen og den maritime natur i Kattegat. Det er et sommerhus på 250 m2 med anneks og garage. Det ligger som det sidste hus på vejen, her er fred og absolut ro, ingen forbikørende eller nysgerrige blikke. Grunden er på 6.107 m2, ingen havearbejde, bare selvpassende lyng. Tak. Som familiehus med plads til børn, børnebørn og venner

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

SAGSNR.:

10.217

bliver det ikke bedre. Skærbygaard ligger mellem Rørvig og Nykøbing Sjælland. Naturen er stor, vild og smuk heroppe. Med vand i Kattegat på den ene side og fjordvand i fjordvandet på den anden fylder det maritime meget i Nykøbing Sjælland og Rørvig. Her er skove, lyng og dyreliv. Fra Rørvig er der færge til Hundested, og så har byen en smuk, gammel bykerne med charmerende fisker- og skipperhuse. Med 6.000 indbyggere, specialbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter er Nykøbing Sjælland Odsherreds købstad. Med salt og vand i luften, og med duften af lyng og træer kan man fra Skærbygårdsvej nå alt på en cykel. Bare en time fra København. Det bliver katjaikke meget bedre at have sommerhus på Sjælland.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79 •

IEN10003

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


BOLIG & INTERIEUR

42 SPONSORERET INDHOLD Marty er en ægte Slettvoll-klassiker, der kommer som sofagruppe, spisegruppe, hængekøje og liggestol. Materialerne er aluminium, teak og flet. Foto: Margaret de Lange

SLETTVOLL'S 4 TIPS TIL TERRASSEN 1. Vælg naturens farver til møbler og tekstiler – det giver en blød og rolig overgang til resten af haven og udemiljøet. 2. Husk udendørs tæpper – det skaber en klar base for møblerne og kan bestilles efter mål, så de passer til dine behov. 3. Tænk grundigt over, hvor spisepladsen skal placeres – det er ubehageligt at spise i direkte sollys, så du bør beskytte dig med en parasol eller markise og skabe læ med høje planter eller buske i dekorative urner. 4. Detaljerne gør hele forskellen – brug fx glaslanterner og udendørs lamper til at skabe den helt rigtige stemning.


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 43

Af: Kåre Peitersen //

SKAB DEN PERFEKTE TERRASSE TIL SOLRIGE DAGE OG STEMNINGSFULDE AFTENER Foråret er over os, og derefter følger sommeren med lange dage og lyse aftener, hvor livet leves allerbedst udenfor. Se her, hvordan indretningseksperterne hos Slettvoll kan hjælpe dig med at indrette terrassen til hjemmets vigtigste rum. Muligheden for at bruge terrassen og haven er vigtig for os nordboere, når sommeren omsider viser sig. Derfor gælder det om at indrette sig fleksibelt og komfortabelt i udeområderne, så du kan nyde solen og varmen, når den er der. Går du og drømmer om at skabe en drømmeterrasse, så kig på jeres behov, og læg en plan for, hvordan der skal indrettes – skal der primært være plads til familien, eller skal I bruge den til at invitere gæster over? Skal der være spisested og udekøkken, skal der være behov for børn og leg – og hvor skal grillen og udendørsplanterne placeres? Få hjælp af Slettvoll Disse spørgsmål og mange flere stiller Birgitte Wahlers hvert eneste forår til stribevis af danskere

på udkig efter noget særligt til deres udeområder. Som butikschef i den norske bolig- og indretningsbutik Slettvoll er hun vant til at rådgive kunder og tegne helhedsløsninger til alle boligens rum – og udeområderne synes at blive mere og mere populære hos danskerne. “Vi skaber alle former for uderum, lige fra de små altaner, til de store terrasser og haver i alle former og størrelser. Det hele begynder med en snak med kunderne, hvor vi finder ind til deres behov og stil, og ofte tager vi på også hjemmebesøg for at finde de helt rigtige løsninger. Jo bedre vi kender kundernes historie og boligsituation, des bedre er vi rustet til at være med til at skabe gode løsninger”, siger Birgitte Wahlers. Nyt katalog fyldt med inspiration I Slettvolls nye sommerkatalog kan du finde inspiration og information om både tidløse kollektioner og årets nyheder. Du finder alt fra sofagrupper og spisepladser, til liggestole, hængekøjer samt masser af accessories som lamper, lanterner og tæpper. Du kan også besøge den store butik på Oslos

Plads tæt ved Østerport Station. Her er der et stort team af indretningskonsulenter, der både kan hjælpe dig med at tegne drømmeterrassen og føre planerne ud i livet. “Fælles for alle vores havemøbler er et stilrent og tidløst udtryk. Og så arbejder vi med et materialemix, der giver god balance mellem det bløde og det hårde”, siger Birgitte Wahlers. Kollektionen er tilpasset det nordiske klima Møblerne fra Slettvoll er generelt fremstillet af kvalitetsmaterialer, der kan modstå vejr og vind på vores breddegrader – år efter år. Alle tekstilerne kan maskinvaskes, og så er de vandafvisende mod både salt- og klorvand, så de er forberedt på lidt af hvert. “At skabe en harmonisk terrasse til den danske sommer er ikke altid lige let, så det er vigtigt med simple løsninger, der giver dig tid til andet end at rydde puder, når himlen åbner sig. Derfor anbefaler vi altid, at man får et dækken med til sine udemøbler”, siger Birgitte Wahlers. Se mere på www.slettvoll.no

En af årets favoritter er Durban spisestuestole i et moderne, men tidløst design – de kan nemt stables, når de ikke er i brug. Foto: Margaret de Lange


Arkitekttegnede huse siden 1980

Jeppe Mosen Bjerg Arkitekt hos Lind & Risør A/S

FÅ EN ARKITEKTTEGNET INDRETNING TILPASSET JER OG JERES LIVSSTIL Hos Lind & Risør skabes jeres drømmehus i tæt samarbejde med en af vores dygtige og erfarne arkitekter, som i sidste ende gør hele forskellen på et typehus og et drømmehus. Interiør og indretning bestemmer I helt selv - og der er rig mulighed for at både materialevalg og individuelle løsninger afspejler lige netop jeres stil og udtryk, uanset om I er til klassisk, romantisk, minimalistisk eller moderne indretning. Vi tegner og bygger efter jeres ønsker og behov. Huset opføres af vores dygtige håndværkere, med flot finish, de rigtige detaljer, eksklusiv materialestandard og til aftalt tid.

Bestil inspirationsbog på vores hjemmeside

WWW.LR-HUS.DKBOLIG & INTERIEUR

46 SPONSORERET INDHOLD

Med den nye Carpe Diem Store er Den 7. himmel landets største forhandler af det svenske mærke.

I Carpe Diem Beds patenterede Contour Pocket System er polstringsmaterialet integreret i hver eneste fjeder.

Af: Kåre Peitersen //

EN VERDEN AF CARPE DIEM-SENGE VENTER PÅ DIG Du kan nu opleve landets største udvalg af Carpe Diem Beds hos Den 7. himmel i Rødovre. Den svenske producent er kendt for sine komfortable, håndbyggede og svanemærkede senge. Carpe Diem betyder som bekendt ‘grib dagen’, og tanken bag sengeproducenten Carpe Diem Beds of Sweden er, at en god nats søvn er fundamentet for at leve livet fuldt ud. Producenten har gennem de sidste 25 år skabt sig en niche ved at insistere på at bygge senge af høj kvalitet, men det er stadig ikke så mange danskere, der kender mærket. Det vil dog snart ændre sig, håber Flemming Rømer, der er indehaver af en af landets største, uafhængige sengebutikker, Den 7. himmel i Rødovre. For nyligt slog han dørene op for landets første Carpe Diem Store, og det venter han sig meget af: “Vi har ført mærket i mange år, men med den

nye afdeling er vi Danmarks største forhandler og har hele sortimentet udstillet i butikken – lige fra boxmadrasser til continental- og elevationssenge. De fås i et hav af designs og farver, så der er noget for enhver smag. Alle modellerne udmærker sig ved at være håndbygget i Sverige og er fremstillet i meget høj kvalitet”. Svensk træ, ægte naturgummi og unikt fjedersystem Sengene fra Carpe Diem Beds produceres på fabrikken i Lysekil på Vestkysten af Sverige, hvor man anvender gode råvarer som svensk fyrretræ fra miljøgodkendte skovbrug, metervarer af økologisk bomuld og uld, samt madrasser af Talalay-latex (naturgummi). I alle dele af produktionen er der tænkt på at minimere miljøbelastningen, og derfor bærer Carpe Diem Beds som en af blot få senge-

producenter det eftertragtede Svanemærke. Det allervigtigste ved en seng er dog i sagens natur, at man ligger godt, og til det formål har Carpe Diem Beds udviklet deres helt eget og patenterede Contour Pocket System i madrasserne. “Man har implementeret polstringsmateriale i hver enkelt fjeder – i stedet for som traditionelt, hvor man lægger det polstrede materiale oven på fjedrene. På den måde får man bedre fleksibilitet og mere præcis trykaflastning, siger Flemming Rømer”.

Se mere og bestil tid til individuel rådgivning (i eller uden for normal åbningstid) på www.den7himmel.dk


Mærk Mærk Følelsen Følelsen Carpe Diem Beds Marstrand - Elevationsseng Carpe Diem 180x210 cm -Beds Luxury Sand - 17 cm Segel sengeben Marstrand - fra Elevationsseng Forhandles kr. 84.925 180x210 cm - Luxury Sand - 17 cm Segel sengeben Forhandles fra kr. 84.925 Carpe Diem Beds Marstrand - Elevationsseng 180x210 cm - Luxury Sand - 17 cm Segel sengeben Forhandles fra kr. 84.925

Kom i den 7. himmel... Kom i den 7. himmel... Alle sengemodeller kan prøves i Rødovre Alle sengemodeller prøves i Rødovre Kom i den 7.kan himmel... Du kan designe dit eget individuelle look Du designe dit eget individuelle look Allekan sengemodeller kan prøves i Rødovre Kompetent & erfaren Sengerådgivning Kompetent & erfaren Sengerådgivning Du kan designe dit eget individuelle look Rentefri finansiering Rentefri finansiering Kompetent & erfaren Sengerådgivning Frit leveret, monteret og SOVEKLAR Frit leveret, monteret og SOVEKLAR Rentefri finansiering Frit leveret, monteret og SOVEKLAR

Noget af det bedste til natten NogetRoskildevej af det bedste til natten 284 - Rødovre Telefon 36 72-60 80 Roskildevej 284 Rødovre Telefon 36 72 60 80

Scan & Vind! Scan & Vind! Luksus overnatning Luksus overnatning

Sca n&

Lu ksu so ver na tnin g Lu ksu so ver na tnin g

Vin d! Sca n& Vin d! Sca n&

Lu ksu so ver na tnin g

Vin d!

Scan & Vind! Luksus overnatning


BOLIG & INTERIEUR

48

Af: Anne Dahl Kristensen, Boligsiden

LIEBHAVERBOLIGERNE SÆLGES I STØRRE STIL OG TIL HØJERE PRISER Siden 2016 er salget af liebhaverboliger steget 91 procent. Samtidig bliver de solgt til højere priser, viser tal fra Boligsiden. Ekstravagante omgivelser, hvor du i fred og ro kan dyrke hjemmespa´en, eller hvor du kan vågne op til unikke og moderniserende rammer i boligen, er tilsyneladende i høj kurs blandt danskerne. For selvom der er forskel på, hvad der betegnes som liebhaveri, gælder det, at boliger, hvor ordet er nævnt i salgsopstillingen, generelt er blevet solgt til højere priser og i større mængder igennem de seneste seks år. En opgørelse viser nemlig, at salget af liebhaverboliger er næsten fordoblet i perioden fra 2016 til 2021. Konkret er der tale om, at der i 2016 blev solgt 366 boliger, der blev fremhævet som liebhaverboliger.

Og i 2021 var antallet steget til 698. En stigning på 91 procent. ”Mange boligkøbere er blevet mere kvalitetsbevidste og drømmer om noget unikt. For en køber er en særlig arkitektur lig med liebhaveri, for en anden handler det om udsigten. Fælles for alle de boliger, der sælges som liebhaverejendomme er, at de har noget helt unikt at tilbyde. At boligen er enestående, særlig eksklusiv eller i en klasse for sig. Og det er på hver deres måde tilfældet for de boliger, vi taler om her,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden. Liebhaveripriserne er høje, men ikke skyhøje Da der som oftest er relativt få liebhaverboliger til salg, bliver de som regel også solgt til højere priser end mere almindelige boliger. Og priserne

Udvikling i antal solgte og salgspriser for liebhaverboliger: Salgsår

Gns. salgspris

Gns. kvm.-pris

Antal solgte

2016

5.043.856

22.233

366

2017

5.359.582

23.247

382

2018

6.012.575

24.919

400

2019

5.828.174

24.861

381

2020

6.369.326

26.170

575

2021

7.093.173

28.652

698

(Tabellen viser de gennemsnitlige salgspriser og antal solgte villaer og landejendomme, hvor ordet ”liebhaver” har været nævnt i salgsopstillingen. Kilde: Boligsiden.)

Siden er lavet i samarbejde med

på liebhaverboligerne er samtidig steget igennem de seneste år – ligesom udviklingen generelt er gået i den retning på boligmarkedet. ”Ser vi alene på prisudviklingen for liebhaverboligerne fra 2020 til 2021 er der tale om en stigning på ni procent, hvilket er nogenlunde på niveau med prisudviklingen for huse generelt i den periode,” siger Birgit Daetz og tilføjer: ”Hvad der måske kan være mere overraskende er, at den gennemsnitlige salgspris for liebhaverboligerne ikke ligger på et skyhøjt niveau. I 2021 blev liebhaverboligerne i gennemsnit solgt for syv millioner kroner, hvilket selvfølgelig er en del højere end den gængse bolig. Men vi skal huske på, at disse boliger er relativt sjældne på markedet, og at statistikken samtidig dækker over både solgte villaer samt landejendomme, hvor du ofte får rigtig mange kvadratmeter med i købet,” forklarer Birgit Daetz. En liebhaverbolig er altså ikke per automatik ensbetydende med priser i den tocifrede og for de fleste uopnåelige millionklasse, som man måske umiddelbart vil tænke. ”Så er vi tilbage ved diversiteten i begrebet ”liebhaver”. Det afspejler ikke kun prisen, men snarere at der er tale om den unikke og sjældne bolig, som både er eftertragtet blandt køberne, og som der ikke findes så mange udgaver af. Derfor bliver de også solgt til højere priser end den gængse boligmasse,” tilføjer Birgit Daetz.BOLIG & INTERIEUR

50 SPONSORERET INDHOLD

SOLGT LIEBHAVERI: PHISTERSVEJ 35, 2900 HELLERUP Ejendomstype: Boligareal Kælderareal Grundareal Byggeår Energimærke

Villa 240 m2 132 m2 1063 m2 1903 E

BJØRN & BYSKOV

Strandvejen 175 . 2900 Hellerup Tlf. 31 68 29 00 Email@bjornbyskov.dk

DRØMMER JEG ELLER ER JEG VÅGEN? Hvis Ludvig Phister, 1800-tallets mest fremragende Holberg-skuespiller, var vågnet op i nummer 35 på den vej, han har lagt navn til, ville han som Jeppe, knibe sig i armen. Er det teater eller virkelighed? Med ægte vantro ville han sætte sine fødder på den glatte sildebensparket i lys eg fra Hørning Parket og stirre på de indbyggede skabe, lægge nakken tilbage og beundre den originale stuk. Han ville kigge ud af de sprossede vinduer og tænke, han var vågnet op i paradis på jord. Phistersvej, måske Hellerups hyggeligste vej, er heldigvis fra denne jord og virkelighedens verden. Og skønt arkitekt Johannes Gades drømmevilla er opgraderet til en 2021-families ønsker, mærker man historiens æstetiske vingesus i alle kroge og hjørner bag den fine blåregn på den sartgule facade. Måske balletmester August Bournonvilles barnebarn, der boede her i 20’erne, har siddet i havestuen

mod syd og kigget på roserne slikke solskin og æbletræet i blomst. Haven i dag er stadig på parkniveau, og matriklens mindste kan flytte ind i det flere meter høje legehus, skjult i buskadset bagerst i haven. Orangeriet med indlagt vand og håndvask er den ideelle legeplads for grønne fingre og kreative hobbyister. Går vi indenfor igen i Jeppes fodspor, opdager vi, at det faktisk er muligt at få alt, hvad hjertet begærer. I hvert fald, hvis der står to badeværelser og fire toiletter med Ølandsklinker og Vola armaturer, Snedkerkøkken fra Kitchen Tailor og Lacanche komfur på ønskelisten. Og på bonuslisten står også pejsestuen med karnap og PH-pejsen. Underetagen har mere end 2,4 meter til loftet, varme i ølandsklinkerne, karbadeværelse, fuldt udstyret køkken og gildesal. Herfra er der er adgang til vinkælderen, der nok kan få selv baronen til at løfte et øjenbryn.


BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 51


BOLIG & INTERIEUR

52 SPONSORERET INDHOLD

I denne opstilling er Classic og Avantgarde i hvid ask sat op mod bordeaux linoleum og en stenbordplade i den smukke grønlige quartzite kaldet ‘J´adore’.

Med uno form får du et ægte snedkerkøkken.

Af: Kåre Peitersen //

UNO FORM GENFORTOLKER KLASSIKER I ASKETRÆ Med respekt for æstetikken i det originale design fra 1968 har uno form genfortolket det originale klassiske køkken – i lyst asketræ, der taler lige ind i vores nordiske designarv. uno form stod i 1968 bag en mindre køkkenrevolution, da deres stramme og modernistiske design blev lanceret. Selvom udvalget i dag er vokset til flere designlinjer, er grundessensen stadig det klassiske og tidløse udtryk, der nu får en helt ny dimension i kraft af det elegante, hvide asketræ. Ask har længe stået i skyggen af andre materialer, men tiden synes perfekt til at genopdage den lyse, nordiske træsort. “Ask har så meget at byde på, at det er på tide at få det frem igen. Det har en fantastisk flot åretegning og kan have nogle vilde udtryk og markante signaler, som man ikke ser på samme måde i eksempel-

vis eg eller valnød”, forklarer Peter Bisgaard, som er ansvarlig for produktudviklingen hos uno form. Naturen i centrum Ifølge Peter Bisgaard er træets udtryk kernen i at skabe et køkken, der forener design og funktion med kvalitet og håndværk. Køkkenet får personlighed i kraft af den træsort, det er lavet af. Og netop asketræ har så meget personlighed, at det både matcher og fornyer uno forms klassiske køkkener. “Udfordringen er at bevare træet så smukt, som det ser ud, lige når man har skåret det op. Man ønsker jo, at man kan beholde udseende og tone for altid, men naturen vil jo som oftest gå sine egne veje, og træ udvikler sig hele tiden – også når det indgår i et færdigt møbel”, siger Peter Bisgaard. For at bremse den naturlige udvikling har uno form

eksperimenteret med overflader. Målet har været at bevare træets naturlige skønhed, samtidig med at det færdige køkken skal kunne holde til mange års brug. “Vi er landet på en hvidpigmenteret overfladebehandling, som skaber en douce og nærmest jomfruelig taktilitet. Det giver et silkeblødt udtryk til vores Classic-køkken, og på Copenhagen får man desuden nogle flotte kontraster i fingersamlingerne, fordi endetræet har en mørkere tone,” siger Peter Bisgaard. Den nye hvid ask kan vælges til uno form-kollektionerne Classic, Copenhagen og Avantgarde – enten alene eller i kombination med malede overflader eller de supermatte Fenix-laminater.

Se mere på www.unoform.dk


Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel

En helt igennem klassisk nyhed For kendere af den verdensberømte danske designtradition er

fastholder førstehåndsindtrykket mange år fremover. Med andre

uno form Classic næppe nogen nyhed. Det er kombinationen

ord: Designet er unikt i al sin enkelhed, forarbejdningen er en del

til gengæld. Classic i hvid ask er nemlig mageløs nordisk mini-

af den æstetiske nyfortolkning – og de nøje udvalgte materialer

malisme – med et lille, men ekstraordinært twist: Den hvidpig-

er, hvad udsøgte råvarer er for kokken og Bocuse d’Or-vinderen

menterede overflade tilføjer træet et næsten usynligt filter, som

Kenneth Toft-Hansen: Forudsætningen for det kompromisløse

beskytter det lyse silkeagtige look og de smukke farvetoner, som

kunsthåndværk og det fuldendte resultat.

du falder for ved første blik. Og den diskrete overfladebehandling

unoform.dk Glostrup | København | Lyngby | Odense | Aarhus


BOLIG & INTERIEUR

54 SPONSORERET INDHOLD

Serum Symphonique, 30 ml. Pris 499 kr.

Crème Symphonique Day-Time, 50 ml. Pris 699 kr.

Crème Symphonique Night-Time, 50 ml. Pris 749 kr.

Af: Kåre Peitersen //

BEAUTÉ PACIFIQUE SATSER PÅ NY SYMPHONIQUE-SERIE Den danske producent af hudplejeprodukter har samlet 25 års erfaring i serien Symphonique, der indeholder en række potente A-vitaminer. Og det kan både ses og mærkes på huden, mener direktør Flemming K. Christensen – han har nemlig selv testet dem! Det er nok de færreste af os, der kan sige sig fri for en anelse forfængelighed, når det gælder vores ansigter. For hvem vil ikke gerne bevare sin hud spændstig, blød – ungdommelig? Til det formål findes der som bekendt et hav af mere eller mindre eksotiske hudplejeprodukter med alskens ingredienser, og for forbrugeren kan det være lidt af jungle at finde rundt i. Og det helt centrale spørgsmål er altid – virker det overhovedet? En symfoni med mange instrumenter Danske Beauté Pacifique mener at kunne doku-

mentere, at deres produkter gør en både synlig og mærkbar forskel. Siden 1997 har man haft som mission at skabe de mest effektive hudplejeserier i forhold til at modvirke aldersforandringer i huden. Sidste år lanceredes serien Symphonique, der samler alle de erfaringer, man har gjort sig gennem årene, forklarer grundlægger og direktør Flemming K. Christensen: “Vi støder løbende på ingredienser, der på hver sin måde kan tilføre huden noget godt. Den her gang har vi valgt at samle alle de virksomme ingredienser, vi har kendskab til, og det er blevet til den ultimative cocktail. Symphonique-produkterne giver en kraftigere effekt end vores tidligere serier, så selv hvis man har været vant til at bruge vores produkter, vil man opleve en forskel. Vi har faktisk opnået et så væsentligt fremskridt, at Patent- og Varemærkestyrelsen allerede har godkendt vores ansøgning om beskyttelse mod efterligninger og kopiering”.

Se selv effekten ved en gratis hudscanning Det er en kongstanke hos Beauté Pacifique, at man skal kunne måle effekten af deres produkter, og derfor kan du altid booke tid til en gratis hudscanning hos en af mærkets forhandlere landet over. ”Kernen i vores produkter er, at vi kan dokumentere effekten. Når vi scanner vores kunders hud, kan man bl.a. se de solskader, aldersforandringer og forskellige typer problemer, huden har. Hvis kunden vælger at bruge de produkter, vi anbefaler, kan de til enhver tid komme igen og få foretaget en ny scanning og se, om det har haft en effekt. Og allerede efter en måned kan man forvente markante forbedringer – huden bliver ganske enkelt glattere og sundere at se på”, siger Flemming K. Christensen. Se mere og find nærmeste forhandler på www.beaute-pacifique.com


VI SØGER HUSE OG LEJLIGHEDER TIL SALG OG LEJE SIDEN 1980 Medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Hellerupvej 78 • DK-2900 Hellerup • Tlf. +45 7015 9007 www.danskboligformidling.dk email@danskboligformidling.dk


BOLIG & INTERIEUR

56

Gavlen afslører husets indvendige konstruktion med dobbelthøjde mod syd og en indskudt første sal mod nord. Balkonen med glasgelænder forstyrrer ikke det visuelle udtryk, og virker som udsigtsposter knyttet sammen af gangbroen indvendigt, hvorfra der er fuldt overblik over husets indre. En klar reference til et skib. Der er brugt zink i snitfladen på taget for at opnå den ønskede skarphed i figuren, og fordi materialet ændrer karakter og patinerer i takt med påvirkningen fra vind og vejr.

MARITIM LIVSNYDERBOLIG VED LILLEBÆLT Villa P hedder huset, hvis bærende konstruktion er formet som bogstavet og dermed lader halvdelen af boligen være gennemsigtig, så den betagende udsigt over vandet er intakt fra ankomstsiden af bygningen.

Artikel produceret i samarbejde med Danske Bolig Arkitekter, er en sammenslutning af arkitekter med speciale i boliger. En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv kan se.

Find yderligere inspiration på www.danskeboligarkitekter.dk

Når du som familien i dette hus vælger at bygge på en grund, der ligger i første parket til Lillebælt og med den mest fantastiske udsigt ikke bare over vandet, men til Fyn og Fredericia Havn forpligter det næsten til at gøre udsigten synlig fra alle vinkler. En forpligtelse, der da også var et naturligt og soleklart ønske, da familien stod overfor at skulle bygge deres drømmehus og derfor allierede sig med arkitekt Jesper Korf fra N+P Arkitektur og medlem af Danske BoligArkitekter. Resultatet er med arkitektens ord et tunnelhus, hvor den ene halvdel af huset er holdt i dobbelthøjde inden døre, så ingen etageadskillelse, ingen vægge og

ingen døre tager udsigten eller det fantastiske lysindfald, der vælter ind ad vinduerne i de syv meter høje glasgavle. Udover at husets bærende konstruktioner former et P set fra vandsiden, så er der også mange maritime referencer lavet med stor raffinement og fantasi, ligesom boligen gemmer på mange detaljer, der giver en ekstraordinær helhed. Livsnyderbolig Et andet ønske hos ejerne var et hus i flere niveauer og med kig på tværs af etagerne. Her flyder niveauerne sammen, fordi der er tale om et indskudt dæk, hvor der er kontakt med stueetagen. Det betyder, at begge niveauer bliver brugt meget, og at hele huset bliver sammenhængende. Huset har indtil flere siddekroge inde og ude, hvor man kigger udover vandet og kan følge med i trafikken på vandet fra optimistjollernes træning til de store tankere, der runder havnen.


Hvad nu, hvis køberen til din bolig ikke er lokal? Når du har besluttet dig for at sælge dit hjem, vil du naturligvis gerne i kontakt med så mange boligkøbere som muligt. Men det skal være købere, der reelt er på udkig efter en bolig som din. Og de skal også finde den, når de søger efter deres nye hjem. Så hvordan sikrer du, at din bolig nu også bliver præsenteret for dem, der vil forelske sig i den – uanset hvor de bor? Det gør du med Lilienhoff – Danmarks eneste landsdækkende liebhavermægler. Med vores kontorer over hele landet og mangeårige relationer med købestærke samt geografisk fleksible boligkøbere gør vi alt for, at din bolig bliver set af de mennesker, der gerne flytter efter drømmeboligen. Nogle bor i en anden del af Danmark, mens andre er udlandsdanskere, som leder efter sommerhus eller et nyt hjem i deres elskede hjemland. Fælles for dem er, at de går mere op i boligens kvaliteter end postnummeret. Hvis du gerne vil høre mere om Lilienhoff, og hvordan et salg kan se ud for dig, så kontakt os for en uforpligtende vurdering. Vores telefonnummer er 70 22 12 35, og vores mail er kontakt@lilienhoff.dk


BOLIG & INTERIEUR

58 SPONSORERET INDHOLD

Melissa, Thomas, Luna, Eleanor, Laura og Morten. Foto: Jacob Thesander

Nu kan der produceres over 3.000 plader lakrids om dagen, så man aldrig igen kommer i bekneb med leveringerne, som man gjorde sidste efterår, da højsæsonen satte ind.

Af: Kåre Peitersen //

REPORTAGE FRA ET LEVENDE LAKRIDSVÆRKSTED Der dufter kraftigt af lakrids i det sekund, jeg træder ind ad døren hos Bagsværd Lakrids. Det er ikke så overraskende, men den sanselige oplevelse er alligevel kraftigere, end jeg havde forventet. Der er også gang i gryderne, hvor Luna, en af virksomhedens fire lakridsmagere, er i gang med at koge 50 kg lakridsmasse, og mens hun tjekker temperaturen, damper det med søde og eksotiske lakridsaromaer.

det er der brug for, for producenten af de delikate lakridsplader er nemlig vokset støt, siden det hele begyndte i et køkken i privaten lidt længere nede ad gaden. Her havde Mortens ven og senere medstifter af Bagsværd Lakrids, Søren Beier, kogt hjemmelavet lakrids og ville have Morten med til at udvikle det. Det mente Morten dog var “en rigtig dårlig ide”. “Jeg syntes, det smagte vildt godt – men det var alt for besværlig en proces, og det er svært at håndtere, emballere og opbevare friske lakridsprodukter. Det er det sådan set stadig”, siger han med et smil, for siden er det som bekendt gået meget godt.

“En rigtig dårlig ide” Bagsværd Lakrids holder til i en charmerende bygning midt på Bagsværd Hovedgade, og indehaver Morten Kornbech Larsen har netop fået mulighed for at overtage nabolejemålene, så virksomheden nu kan indrette sig i hele den store bygning. Og

Nye varianter på vej Sammen med os er Melissa Hansen, der er en af de fire lakridsmagere, der har ansvaret for kogningen. Hun troede egentlig bare hun skulle være hos Bagsværd Lakrids i sit sabbatår, inden hun skulle ind og læse biologi, men nu er hun blevet glad for

Der er vokseværk hos Bagsværd Lakrids. 2022 byder på større lokaler, flere varianter og masser af lakridsfester. Bolig & Interiør tog ud og smagte på varerne.

livet med lakrids: “Det er lidt et eventyr hver eneste dag. Der er ikke to dage, der er ens, og jeg havde ikke drømt om, at det var så spændende at arbejde her. Jeg lægger meget energi og tankevirksomhed i det, så når jeg går hjem, tænker jeg på nye måder at arbejde på – jeg tror faktisk, jeg drømmer om lakrids. Så nu bliver jeg her nok et år mere”. Mens vi taler, improviserer Morten en testsmagning, for alle skal involveres, når nye varianter af lakrids og chokolade skal udvikles. Mens vi tygger os igennem, er der bred enighed om, at ruby-chokolade og hindbær er et hit, mens mørk chokolade og ingefærlakrids nok er min personlige favorit med et lækkert miks af sødme, bitterhed og en krydret, dyb eftersmag.

Hvis du selv har lyst til duften og smagen af lakrids, kan du besøge butikken eller tilmelde dig en af de mange lakridsfester på www.bagsvaerdlakrids.dk.


The original

Mindful living Skønhed og enkelthed. Med VOLA armaturer i massivt rustfrit stål. Produceret i Danmark. VOLA - det originale design skabt af Arne Jacobsen i 1968. VOLA Modulopbygget håndklædevarmer. VOLA Vægmonteret termostatblander med håndbruser og hovedbruser i massivt rustfrit stål. VOLA Showroom Aarhus Kystvejen 5 DK - 8000 Aarhus C Tel: +45 7023 5500 | sales@vola.dk

VOLA Showroom København Frederiksborggade 43, 1 TV | Søtorvet DK - 1360 København K Tel: +45 7023 5500 | sales@vola.dk

VOLA A/S Lunavej 2 DK - 8700 Horsens Tel: +45 7023 5500 | sales@vola.dk vola.com


Af: Julie Brix //

INDRETNING AF FERIEBOLIG I UDLANDET Drømmen om at bygge sit eget ferieparadis sydpå blev gjort til virkelighed af indretningsarkitekt Christiana Mertz Svaneeng Palm og hendes mand for nogle år siden. Med købet af en unik grund på en klippesats lidt udenfor Alanya i Tyrkiet er resultatet blevet en imponerende liebhaverferiebolig med masser af sjæl og luksuriøs charme. Selve indretningen er primært holdt i en kombination af naturmaterialer og en farveskala der spænder over rolige farver som grå, beige og hvid. En gennemtænkt detalje er de indbyggede

siddepladser nedsænket i terrassen, der giver frit udsyn over Middelhavet igennem en fastmonteret glasvæg. Samtidig undgår man at møblerne kan blæse rundt og vælte ved kraftig blæst. Indret med lokale møbler og genstande Når man skal indrette sin feriebolig i udlandet, er det ifølge Christina vigtigt at få den lokale kultur integreret i boligindretningen. - Man må gerne fornemme at man er i et andet land, der har en anden kultur end den nordiske, fortæller hun og fortsætter; - Lokale møbelproducenter og møbelforretninger har ofte nogle skønne og

unikke møbler, som sammen med de øvrige indretningsgenstande, kan medvirke til at skabe den helt rigtige stemning. Samtidig kan indkøb på de lokale markeder også være en sand guldskat, hvor man kan finde store dekorative olivenkrukker, skønne tekstiler, håndskårne store træfade og keramik, som alt sammen er fremstillet lokalt. Det vigtigste er dog at omgive sig med de ting og møbler, som man føler sig godt tilpas med og som man kan nyde synet af, imens man holder ferie i sit feriehjem, afslutter hun. Se mere på instagram #Swanfieldliving eller kontakt Christina på info@swanfieldliving.dk


.

.

BOLIG & INTERIEUR

SPONSORERET INDHOLD 61

kaas & & Marksø Marksø kaas

Ejendomsmægler & Valuar MDE • Pakhus 11 • Dampfærgevej 2A • 2100 København Ø • 4579 0005 • www.k-m.dk Ejendomsmægler & Valuar MDE • Pakhus 11 • Dampfærgevej 2A • 2100 København Ø • 4579 0005 • www.k-m.dk

Penthouse med44terrasser terrasser udsigt NY PRIS//Fantastisk Fantastisk gavllejlighed med masser masser af af lys Penthouse med // udsigt NY PRIS gavllejlighed med lys

A A PP

merika Plads 5. 3., København 2100 København Ø. akhusvej 8, 3.32B, tv., 2100 Ø - Fyrtårnet Denne lejlighed er fra A-Z nyt merika Plads 5.istandsat 3., København 2100 København Ø. er tegnet arkitekterne Lundgaard Tranberg, akhusvej 8, 3.af32B, tv., 2100 Ømed - &Fyrtårnet køkken, badeværelse / gæstebadeværelse, fine Denne lejlighed er istandsat fra A - Z og med nyt matesom med spændende arkitektur gode eregetræ´s tegnet af arkitekterne Lundgaard Tranberg, lysekøkken, sildebens parketgulve og et & væld af lys fra badeværelse / gæstebadeværelse, fine LIGHT POINT, der medfølger i handlen. rialer, har sat området på landkortet over spektakulært som med spændende arkitektur og gode lyse egetræ´s sildebens parketgulve og et væld af matelys fra nybyggeri København. Beliggenheden er perfekt med LIGHT POINT, der medfølger i handlen. rialer, har sat iområdet på landkortet over spektakulært Nordlyset, som er navnet på dette flotte byggeri, er kort afstand til Østerport Station, Kastellet, Langelinie nybyggeri i København. Beliggenheden er perfekt med blevet tilsom i et er tæt samarbejde mellem Nordlyset, navnet på dette flottearkitektfirmaet byggeri, er C. Allé og Kgs. Nytorv nås Station, på enRuth hyggelig spadseretur fra F. Møller Campau - resultatet kort afstand tilbilledkunstneren Østerport Kastellet, Langelinie blevet til i etog tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet C. erog enKgs. unikNytorv ogHer velfungerende ejendom. Boligerne er gadedøren. ernås alt på deten du behøver af butikker og Allé hyggelig spadseretur frareF. Møller og billedkunstneren Ruth Campau - resultatet kendetegnet ved tidløs arkitektur, et spændende og er en unik ogHer velfungerende ejendom. Boligerne er stauranter – Lagkagehuset, Netto, Pizzaria, Restaurant gadedøren. er alt det behøver af butikker og regodt materialevalg samtdu funktionalisme i hverdagen. kendetegnet vedog tidløs arkitektur, et spændende og Veve, KiinKiin INVO. stauranter – Lagkagehuset, Netto, Pizzaria, Restaurant godt materialevalg funktionalisme i hverdagen. Lejligheden er i 2samt etager og de 140 kvadratmeter er Veve, KiinKiin og INVO. Super indretning med entré / fordelingsgang, lækkert særdeles godt udnyttet. Nederste plan har en stor entré Lejligheden er i 2 etager og de 140 kvadratmeter er medindretning indbyggede skabe, stort soveværelse, værelse badeværelse holdt i lyse farver, 2/3 soveværelser, det ene Super med entré / fordelingsgang, lækkert særdeles godt udnyttet. Nederste plan har en stor entré og et kæmpe gennemgående leverum med køkken / med udgang til ialtanen, stort leverum, der indeholder med indbyggede stort badeværelse lyse farver, 2/3 soveværelser, ene spisestue /holdt stueskabe, ud-i-et medsoveværelse, udgang til enværelse stor det terrasse og stue kæmpe gennemgående leverum / / ende køkken / spiseafdeling og flot med kig tilkøkken Københavns iethver af rummet. Badeværelset på denne etage med udgang til altanen, stort leverum, der indeholder spisestue / stue ud-i-et med til en stor terrasse er et kapitel for sig -fungerer her erudgang både bruseniche og stort tårne og spir – det rigtig for at stue / ende køkken / spiseafdeling og flot godt. kig tilMulighed Københavns i hver af rummet. Badeværelset på denne etage badekar, endnu men specielt skal de mange lækre lysdetaljer etablere et værelse. Inkluderet i lejlighedens pris er et kapitel for sig her er både bruseniche og stort tårne og spir – det fungerer rigtig godt. Mulighed for at fremhæves. badekar, men specielt skal de mange lækre lysdetaljer er 1 P-plads iet ejendommens lukkede og velfungerende etablere endnu værelse. Inkluderet i lejlighedens pris fremhæves. Der er en finervindeltrappe mellem to bilen etager. Øverste Det nemt at komme nedde med med fjerner 1kælder. P-plads i en ejendommens lukkede og velfungerende niveau har Elevatoren stor stuekører meddirekte glas frafra gulv til loft mod betjening. P-kælderen til Derde er2en finervindeltrappe mellem to bilen etager. Øverste kælder. Det nemt at komme ned med med fjern-lejstore tagterrasser, hvor der de er sol fra tidlig morgen ligheden - flere fælles tagterrasser. Energimærke B. niveau har en stor stuekører med glas frafra gulv til loft mod til sen aften. På denne etage ligger lejlighedens andet betjening. Elevatoren direkte P-kælderen til lejde badeværelse. 2 store tagterrasser, hvor der er sol fra tidlig morgen ligheden - flere fælles tagterrasser. B. Kr. 5.945.000 / Ejerudgift Sag 5700KMandet til sen aften. På denne etage 5.962 ligger/Energimærke lejlighedens badeværelse. Kr.7.995.000 / /Ejerudgift kr. 5.671 / Sag 5712KM 130 m² P-plads i5.962 kælder medfølger Kr. Bolig 5.945.000 / Ejerudgift / Sag 5700KM 2 / P-plads, leje kr. 1.425 / mdr. Bolig 140 mefter Fremvises aftale Kr.7.995.000 kr. 5.671medfølger / Sag 5712KM Bolig 130 m²/ /Ejerudgift P-plads i kælder Åbent hus søndag kl. 11.15 – 11.35 2 / P-plads, leje kr. 1.425 / mdr. Bolig 140 m Fremvises efter aftale Åbent hus søndag kl. 11.15 – 11.35

2 Roof Gardenaltan NYHED / Penthouse med 100 m Hellerup´s lækreste Penthouse med vestvendt 2 Roof Garden NYHED / Penthouse med 100 m Hellerup´s lækreste Penthouse med vestvendt altan

D G D G

ampfærgevej 12, Vej 6. th., København Ø. ammel Vartorv 6A,2100 1. th., 2900 Hellerup Fantastisk Penthouse på toppen af end Østerbro ogpå Beliggenheden er intet mindre genial ampfærgevej 12, Vej 6. th., København Ø. ammel 6A,2100 1. ved th., 2900 Hellerup direkte tilPenthouse havnebassinerne Langelinie og denneVartorv på toppen af Gammel Vartov Penthouse på toppen af end Østerbro ogpå DenFantastisk lille Havfrue. Beliggenheden er intet mindre genial Vej. Hellerup Strandvejs hyggelige butikker, restaurandirekte havnebassinerne ved af Langelinie og dennetilog Penthouse på toppen Gammel Vartov ter, cafe´er indkøbs muligheder ligger næsten lys og luft og den mest fantastiske udsigt manlige DenHer lilleerHavfrue. Vej.udenfor Hellerup StrandvejsMen hyggelige butikker, restaurangadedøren. også den afstand til Kgs. kan tænke sig til Kastellet, vandet ogkorte Københavns tårne ter,og cafe´er og indkøbs muligheder ligger næsten lige Nytorv City erså etlangt stort plus. spir –og et view øjet rækker. Der sker virkeHer er lys og luft og den mest fantastiske udsigt man udenfor gadedøren. Men også den til Kgs. lig noget, kommer øverst op påafstand 6. sal og har kan tænke signår til man Kastellet, vandet ogkorte Københavns tårne Lejligheden, der er ’liebhaveri’ ,afstand ligger i til den gamvinduer fra gulv loft og stor desmukke omkringligNytorv er stort plus. og spir –og etCity view såettil langt øjet rækker. Der sker virkele ejendom fra 1910 ener klassisk Hellerup patriciervilla ejendomme – –her intetop indkig er helt lig gende noget, når man kommer øverst på 6.og salman og har Lejligheden, der erloft ’liebhaveri’ ,afstand ligger i til den smukke gam-lejmed fra hvide facader ogstor tegltag. Denne privat oggulv ugenert både isortglaseret lejligheden og på terrasserne. vinduer til og de omkringligle ejendom fra 1910 energamle klassisk Hellerup patriciervilla lighed ligger i villaens tørre loft oser af New gende ejendomme – –her intet indkig og og man er helt Penthousen ligger i ejendommens østpå / syd / lejligheden vest gavl med hvide facader og sortglaseret tegltag. lejprivat og ugenert både ier lejligheden og terrasserne. Yorker stemning. Alt nyt og delikat fra daDenne og er på alle sider omkranset af en ganske imponerend’Andratx, Mallorca. Finca Olivar’ en 2Liebhaver Villa i ordets egentlighed ligger i villaens gamle tørre loft og oser af er New blevort etableret i 2010. Lejligheden har’El 4 soveværelser, de delvist overdækket Roof Garden – her har du sol fra få minutters gang til den hyglige forstand! Beliggenheden Mallorca, med Penthousen ligger i ejendommens østpå /stue syd vest gavl Yorker stemning. Alt er nyt ogkøkken delikat fra da// lejligheden badeværelser og et kæmpe / spisestue morgen / øst Port tilafsen aftensol i nord / vest udog gelige lillei nord havneby d’Andratx, er ganske enestående og måske en af de og tidlig er på alle sider omkranset en ganske imponerenblev etableret 2010. Lejligheden har 4ogsoveværelser, 2 i-et med lofti til kipat og fritlagte hanebånd. Et rigtigt samaltid mulighed for finde læ for vejr vind. bedste locations på Mallorca. de delvist overdækket Roof Garden – her har du sol fra badeværelser og et kæmpe køkken / stue / spisestue udlingspunkt med udgang til den store syd / vest vendte tidlig morgen i nord / øst til sen aftensol i nord / vest og Ejendommen helt i landskabet omkranset Samtlige 90 m2 er optimalt udnyttet og her er i-et med loft til kip fritlagte hanebånd. Et læ rigtigt samaltan, derboligens erligger trukket indugenert taget, så her er for vejr og af en stor olivenlund / park altid mulighed for atogfinde læ for vejr og vind. 2 med over 200 oliventræer på den 7.500 m store grund. Udsigten er et kapitel for absolut spildplads her er entré garderobe, vind. Altingen fremtræder så flot som på billedet med lingspunkt med udganglige til–den store sydmed / vest vendte sigstue med uhindret panorama view til Mallorca’s smukke kuperede landskab og til de / køkken / spisestue ud-i-et, værelse og /og soveværelSamtlige boligens 902011) m2 er optimalt udnyttet her in er mange nyetrukket BOFORM tilsåopbevaring walk altan, der er indskabe taget, her erbjerge læ for vejr ogog fredede (UNESCO Tramuntana i det fjerne. se med adgang til lyst badeværelse. Alle lejlighedens absolut spildplads er entré medbilledet garderobe, lyse, hvidolierede plankegulve. Energimærke C. med vind. Altingen fremtræder lige– her såstuen flot som vægge er ’lette’ og ønskes eller på spisestuen større, 2 stue / køkken / spisestue ud-i-et, ogindenfor Samtlige villaens næsten 500 mværelse bolig er mange nye BOFORM skabe tiludvide. opbevaring /soveværelwalk in de ogseneste år (2020) renoveret fra er det en nem operation at Fra alle lejlighedens se adgang lyst badeværelse. Alle lejlighedens Ejerudgift 6.817 / Sag 5651KM A med –Kr.Z 8.995.000 med stortil/respekt for kr. den mallorcinske byggestil. Her er 5 individuelle suiter / lyse, hvidolierede plankegulve. Energimærke C. rum er der døre / udgang til ’udelivet’ på terrasserne. soveværelser medP-plads badeværelser en suite,større, 3 i hovedhuset og 2 i de tilstødende vægge er190 ’lette’ og ønskes stuen /eller spisestuen Bolig m²alle / Privat Altan gæstehuse annekser at– udvide. alle ejendommens rum på de 2 etager har den flotteste er det en nem/ /operation Fra alle5651KM lejlighedens Kr. 8.995.000 Ejerudgift kr. 6.817 / Sag Fremvises efter aftale Kr. 8.500.000 / Ejerudgift kr. 4.589 / Sag 3318000060 udsigt, man kan/ udgang tænke sig. rum er der døre til ’udelivet’ på terrasserne. Bolig 190 P-plads Bolig 90m² m2//Privat P-plads, kr. 350/ /Altan kr. 650 pr. mdr. Åbent hus 11.45-12.05 Fremvises efter aftalekl.kr. Kr. 8.500.000 / søndag Ejerudgift 4.589 / Sag 3318000060

Liebhaveri - Port d’Andratx på Mallorca

P

Huset har ca. 300 m2 smukt anlagte terrasser med en kæmpe pool og mange kroge, hjørner og niveauer, hvor udelivet kan nydes – maden kan tilberedes i det fine udekøkken. Specielt skal villaens klassiske spanske klinkegulve med gulvvarme fremhæves, men også at her naturligvis er aircondition (varm / kold) bør nævnes. Herudover fine parkeringsforhold for adskillige biler. Liebhaveri med bedste beliggenhed i Port d’Andratx! Bolig 461 m2 / Grund 7.589 m2 / Værelser 7 / Plan 2 Kontantpris EUR 5.950.000 Kontakt Ejendomsmægler & Valuar Lars Kaas på mobil: +45 2016 5956 for mere info om denne ejendom.

Bolig 90 m2 / P-plads, kr. 350 / kr. 650 pr. mdr. Åbent hus søndag kl. 11.45-12.05

City og Nord for København City og Nord for København

.

.


BOLIG & INTERIEUR

62 SPONSORERET INDHOLD

Lars Zola-Honoré

Ejendomsmægler, valuar, MDE

Egebjerg Alle 10, 2900 Hellerup

Michael Christian Ahm

A 10

En villa i særklasse hvor alt er nyt, lækkert og eksklusivt! Indenfor de seneste 2 år er alt gennemrenoveret samt re-tegnet og re-designet. Et super tjekket facadeudtryk er blevet skabt i en moderne fortolkning af ”Colonial Style”, der selv ude fra gaden skaber opmærksomhed omkring, at der her er en villa i særklasse. Eksklusive materialer i sidste nye stil fra øverste hylde. Hertil både praktiske løsninger og flotte gennemtænkte detaljer i bedste håndværksmæssige kvalitet. Resultatet er en ikonisk designervilla som samtidig er både hyggelig, atmosfærefyldt og praktisk i hverdagen. Flot og utraditionel hall med flotte store grå klinker, ovenlysvindue med kig til altanen ovenpå og skulpturel trappe i eg, glas og eksklusivt håndværk. De fedeste sildebensparketgulve i moderne look med ekstra bredde, store smukke vinduespartier, nyt tag i naturskifer, energirigtig varmepumpe fra Weishaupt ”luft til vand”, o.m.m. Imposant havemur med automatisk port. Meget stor og flot anlagt have, som er nem at holde. Stor dobbelt garage indbygget i villaen.

Kontantpris Udbetaling Ejerudg./md. Brt/nt u/ej.udg. Grund Bolig/kælder Rum/værelser Opført Sag Kontakt

30.000.000 1.500.000 15.177 140.452/118.847 1.182 m 239/134 m 7/5 1990 29104680 45805043

Smukt, fredfyldt og særligt eksklusivt kvarter, som byder på nogle af de største villagrunde i Gentofte Kommune samt smukke gamle majestætiske palæer. Cykelafstand til Københavns Centrum samt gåafstand til Hellerup Station, Strandvejen og Hellerup Havn + Strand.

EDC Lars Zola-Honoré Søllerødvej 45 2840 Holte Tlf. 45 80 50 43

Det handler om at gøre sig umage


Lars Zola-Honoré

Ejendomsmægler, valuar, MDE

Skovskellet 47A, 2840 Holte

Michael Christian Ahm

C

Stilfuld designervilla med imponerende meget lys, skønne forskudte plan samt en diskret fredfyldt placering i det skovrige Søllerød Villa i funkisstil med separat børneafdeling med 3 børneværelser samt forældreafdeling. Overalt opleves imponerende mange lysindfald fra de store stilfulde vindues- og dørpartier. Betagende rumfornemmelse med forskudte plan, brede trapper og varierende loftshøjder med bl.a. næste 4 meter til loftet i køkken/alrummet. Et spændende utraditionelt design, men alligevel fuldendt og praktisk. Det må give en daglig smuk arkitektonisk oplevelse at bo her, samtidig med hverdagen fungerer. Pragtfuld beliggenhed på Skovskellet i Søllerød - med Geels Skov lige på den anden side af vejen og helt stille uden trafik. En drømmebeliggenhed - og en stor dejlig grund på hele 1.482 kvm med både højbede, legeområder og et hyggeligt orangeri. Vejen er blind og kun vejens få beboere kommer forbi. Villaen er opført i kuber der er forskudt for hinanden i såvel det vandrette plan som i niveau - det gør boligen spændende og unik. Integreret imellem kuberne ligger de skønneste terrasser i ædeltræ, som tilfører et helt unikt uderum der via store høje vinduesarealer indgår naturligt i boligen og på bedste vis binder den pragtfulde have sammen med boligen. Ved at tilføre forskellige facadematerialer har arkitekten tilført boligen et moderne og tidløst look.

Kontantpris Udbetaling Ejerudg./md. Brt/nt u/ej.udg. Grund Bolig Rum/værelser Opført/omb. Sag Kontakt

18.000.000 900.000 11.185 84.301/71.725 1.482 m 281 m 7/5 1981/2019 29104600 45805043

EDC Lars Zola-Honoré Søllerødvej 45 2840 Holte Tlf. 45 80 50 43

Det handler om at gøre sig umage


BOLIG & INTERIEUR

64

Af: Anne Dahl Kristensen, Boligsiden

FÆRRE SÆLGERE HAR HUSET TIL SALG I MERE END ET ÅR Tal fra Boligsiden viser, at andelen af villaer og rækkehuse til salg med en samlet liggetid på mere end 365 dage er faldet det seneste år. Når du har besluttet dig for at sætte huset til salg, er det som regel i håbet om, at du relativt hurtigt kan finde en interesseret køber, så du undgår at have boligen til salg igennem lang tid. Og sammenligner vi med situationen for blot et år siden, er der flere sælgere, der har held med at sælge huset hurtigere og dermed undgå de meget lange liggetider. Tal fra Boligsiden viser nemlig, at andelen af huse, der har været til salg i mere end et år, er faldet det

seneste år. I slutningen af februar måned 2021 var der således tale om en andel på 27,4 procent, som ved udgangen af februar 2022 er faldet til 21,5 procent. ”Denne opgørelse er endnu et bevis på, hvor stor omsætningen af huse er, og hvor hurtigt det går med at få solgt. Siden udgangen af februar sidste år er der kortet 24 dage af den gennemsnitlige salgstid for villaer og rækkehuse. Det er et udtryk for den store efterspørgsel, som der er - og har været på huse i samme periode,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden og tilføjer: ”Når der er mange interesserede købere, som er

Andel af huse til salg med en samlet liggetid på mere end 365 dage:

Område

Andel ultimo februar 2021

Andel ultimo februar 2022

Hele landet

27,4%

21,5%

Bornholm

18,7%

7,0%

Fyn

31,8%

24,2%

København by

5,4%

2,8%

Københavns Omegn

4,6%

1,9%

Nordjylland

36,5%

33,2%

Nordsjælland

10,7%

6,3%

Sydjylland

32,7%

24,7%

Vest- og Sydsjælland

24,0%

15,1%

Vestjylland

33,2%

29,1%

Østjylland

21,9%

19,0%

Østsjælland

8,5%

4,4%

(Tabellen viser andelen af villaer og rækkehuse til salg, som har en samlet liggetid på mere end 365 dage ved udgangen af den pågældende måned. Beregningen af lavet på baggrund af den samlede liggetid for den enkelte bolig. Kilde: Boligsiden.)

Siden er lavet i samarbejde med

villige til at handle hurtigt, smitter det selvfølgelig også af på liggetiden for de boliger, som det tidligere har været lidt sværere at få solgt. Så går du med salgstanker, er der nu en rigtig god chance for, at du også får relativt hurtigt solgt.” Her får du næsten med garanti solgt inden et år Dykker vi lidt længere ned i statistikken, gælder det for samtlige 11 landsdele, at andelen at huse med lange liggetider er faldet. Nogle steder er der endda tale om en halvering af andelen sammenlignet med udgangen af februar måned sidste år. Det gælder for eksempel i Københavns Omegn, som samtidig har den laveste andel af huse til salg med en samlet liggetid på mere end et år. Her er det nemlig kun tilfældet i 1,9 procent af de nuværende huse til salg, hvorimod det for et år siden gjaldt 4,6 procent af husene i udbud. ”Generelt er der stor rift om husene i kommunerne omkring København. Udsigten til hus og have og samtidig den umiddelbare nærhed til bylivet i hovedstaden gør, at rigtig mange gerne vil købe i omegnskommunerne, uanset om der er tale om de nyere huse eller boliger, der kalder på en renovering. Det betyder også, at der bliver langt imellem husene med lange liggetider,” forklarer Birgit Daetz. Samme tendens gør sig selvfølgelig gældende, når vi ser på landsdelen København By, hvor andelen af huse, der har været til salg i mere end et år, nu ligger på 2,8 procent, imens vi i Øst- og Nordsjælland finder de tredje- og fjerdelaveste andele på henholdsvis 4,4 og 6,3 procent. Omvendt skal vi til Nordjylland for at finde den aktuelt højeste andel af huse til salg med en samlet liggetid på mere end 365 dage. Det gælder nemlig for 33,3 procent af husene i udbud.


Strandvej 36, 3600 Frederikssund

ARKITEKTTEGNET KVALITETSVILLA I FØRSTE PARKET TIL ROSKILDE FJORD Det var den anerkendte tegnestue, Mangor & Nagel, der i sin tid satte stregerne til denne unikke strandvejsvilla, som stod klar til indflytning i 1992. Sælger var med i hele designprocessen, og samarbejdet udmøntede sig i en gennemført kvalitetsvilla med en spændende planløsning, flotte detaljer og kvalitetsmaterialer, der kræver minimal vedligeholdelse. Ejendommen er altså helt i top, og det samme er beliggenheden, for på turen gennem den arkitekttegnede bolig holdes I nemlig med selskab af den smukkeste udsigt. I bor i første parket til Roskilde Fjord, så her leves livet med 180 graders frit udsyn over vandet, de enestående solnedgange og skovens skiftende farver på modsatte bred. Der er altså fjordudsigt mod vest, og fra den østvendte morgenterrasse kan I nyde udsigt til engen og alt det grønne bag nabohuset. Kort fortalt, både bolig og beliggenhed er i en klasse for sig!

Ejendomstype: Kontantpris: Ejerudgift pr. md.:

Villa 8.900.000 kr. 8.954 kr.

Boligareal: Grundareal: Kælderareal:

177 m2 768 m2 34 m2

Byggeår: Garage/udhus: Energimærke

1992 44/19 C

Ønsker du at se denne unikke ejendom med egne øjne, så kontakt Louise Freck på tlf. 24220212

Hos Freck Bolig får alle boliger særbehandling

Freck Bolig Kongensgade 17B 3550 Slangerup tlf. 2422 0212 Louise@freckbolig.dk www.freckbolig.dk


BOLIG & INTERIEUR

66

Rødbøgegård set fra marksiden. Den klassiske gårdprofil og den moderne renovering og vinduessætning forenes.

Laderne er blevet forvandlet til imponerende store fællesrum indrettet rustikt og enkelt med hjemmelavede møbler, genbrugsinventar og stor kreativitet. Betongulvet refererer til det gamle betongulv i staldene, der var lette at muge ud i og spule over. Her er betonen støbt med mange små granitsten, der giver et fint farvespil i overfladen. Væggene er pudsede, mens alle nye gipsvægge er malet hvide. ”Vores hjem fungerer i høj grad som showroom for mine kunder. Èt er at vise materialeprøver, noget helt andet er, som kunde at kunne se materialerne brugt i praksis som her”, siger Uffe.

Rødbøgegård er fra 1775 og bevaringsværdig. Da Uffe og Kira fandt gården, havde den stået til salg meget længe. Kira Snowman og Uffe Topsøe-Jensen er selvstændige arkitekter. Sammen driver de arkitektvirksomheden Monomal – Atelier for arkitektur og design. Se mere på Monomal.dk

Køkkenet er fra kitchn.dk, mens bordpladerne er fra Silvan. I loftet er der anvendt træfiber akustikplader, der står med let bemaling for at bibeholde staldstemingen i de store rum.

NYT LIV PÅ BONDEGÅRDEN Drømmen om at forene hverdagens høje tempo med ro og natur fik arkitekterne Kira Snowman og Uffe Topsøe-Jensen til at købe en gammel gård, som de kunne renovere fra bunden. Resultatet er et bæredygtigt hjem med kreative indfald. – Hver morgen når vi går herind i opholdsrummet og møder det indrammede landskab i vinduespartierne, er her bare to procent skønnere end i går”, siger Kira, mens hun viser rundt i de rum, der siden januar i år har dannet hjem og ramme om hendes, manden Uffes og deres to børns liv. Der findes ikke mange bondegårde med så mange år på bagen som Rødbøgegård, hvor både inde og

Artikel produceret i samarbejde med Danske Bolig Arkitekter, er en sammenslutning af arkitekter med speciale i boliger. En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv kan se.

Find yderligere inspiration på www.danskeboligarkitekter.dk

ude er totalt moderniseret, men på en facon, der er i pagt med stedets ånd. Det gælder ikke mindst de store fællesrum, der viser sporene af en tidligere landbrugsfunktion. – Tanken har fra begyndelsen været at observere og forstå de spor og rumopdelinger gården er født med. Derfor var det vigtigt at digte videre på det liv, der har været her for gårdens dyrehold. Den gamle grisestald er i dag børnenes fællesværelser, og spisebordet står i den gamle kostald. De små historier gør det sjovt og nemt at indtage de nye rum på stedets præmisser, siger Kira. For et års tid siden købte parret gården efter i længere tid at have ledt efter et landbrugssted af så ældre dato, at de kunne starte forfra med opbygningen af familiens moderne liv på landet. Parret havde qua deres baggrund som arkitekter længe drømt om at købe en lade og transformere den til et fantastisk rum og hjem. Gårdens sjæl er bevaret Rødbøgegård havde været til salg længe, for det

var ikke et trækplaster, at stedet både havde råd og svamp, og kun havde vand fra egen boring. Familien kunne med andre ord ikke flytte ind på gården og renovere den rum for rum, men måtte de første otte måneder efter overtagelsen bo i en lille skurvogn på grunden, mens forvandlingen stod på. Uffe, der til daglig driver tegnestuen Monomal, satte firmaets andre boligopgaver på lavt blus i et halvt år, mens han overtog udviklingen og byggeledelsen på projektet. Med Kiras hjælp på sidelinjen havde han kontakten til entreprenør og håndværkere og brugte meget af sin tid på at finde frem til de mest optimale materialer, som kunne genfortælle gårdens historie. – Og nej, vi tog ikke til Italien for at vælge det rigtige stykke marmor. Vores renovering så vi lige fra begyndelsen som en spændende mulighed for at fortsætte den bygningsmæssige tradition for at benytte de let tilgængelige materialer, man finder på gamle bondegårde, fortæller Kira.


SMUKT BELIGGENDE FIRLÆNGET LANDEJENDOM I DET ATTRAKTIVE FREDENSBORG M E D

S T O R T

J O R D T I L L I G G E N D E

L Ø N H O LT V E J 4 • 3 4 8 0 F R E D E N S B O R G Efter køreturen ad grusstien forbi de to søer og videre gennem skoven, går op for én, at denne landejendom faktisk ligger inde i skoven. Faktisk hører det flere hektar store skovstykke med til denne voluminøse firlængede landejendom - ligesom søerne og et jordtilliggende med marker. Den heldige køber får intet mindre end 599 boligkvadratmeter til rådighed fordelt over halvandet plan samt masser af disponibel plads i det firlængede anlæg. Når du bevæger dig rundt i husets fire længer møder du

både smukke, højloftede rum med loft til kip, synlige bjælker, indvendige fyldningsdøre med “guldrammer” gennemgående i hele huset og moderne interiør i køkken og badeværelser. Husets er anvendelig til mange formål f.eks: flere generationer under samme tag, flerfamiliehus, bolig + erhverv. Der er skovudsigt overalt fra både hus og have. Mest spektakulær er den enorme blodbøg , der står solidt på højeste punkt af den skrånende plæne ned mod de store rododendron buske . Ud-

sigten nydes bedst fra den store flisebelagte terrasse, hvor der også er et drivhus. Selvom man føler sig hensat til sit eget lille stykke af verden, er der faktisk ikke engang fem minutters kørsel til indkøb i Fredensborg. Turen til København tager heller ikke mere end en lille halv time. Denne unikke ejendom og ikke mindst den fantastiske natur, der omgiver den skal opleves med egne øjne og med alle andre sanser.

Boligareal: 599 m2 • Antal vær.: 12 • Grundareal: 20,4 ha • Driftbygninger: 891 m2 • Byggeår: 1830/1966 • Energimærke: E • Pris: 19.900.000 • Ejerudgifter pr. md.: 5.552

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION OM DENNE HELT UNIKKE EJENDOM. RING TIL 7022 3480

S P E C I A L I S T E R I S A L G A F L A N D - O G LY S T E J E N D O M M E

EJENDOMSMÆGLER

MDE

JERNBANEGADE 5 • 3480 FREDENSBORG • 7022 3480 • INFO@OLE-LINDGREEN.DK • WWW.OLE-LINDGREEN.DKTurn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.