Boligen

Page 1

LIEBHAVERI NYBYGGERI

SØNDAG 17.10.2021

ARKITEKTUR

ANNONCETILLÆG

FRITIDSHUSE

TEMA:

PRISER PÅ HUSE OG LEJLIGHEDER FORTSATTE STABIL UDVIKLING I SEPTEMBER Læs mere side 6

FRITIDSHUSE

AFSTAND TIL STRANDEN:

INGEN

Læs mere om ugens fritidsbolig side 16-17

Her begynder drømmen om en ny bolig EJENDOMSMÆGLER & VALUAR MDE

. ELTOFTNIELSEN.DK . TLF. 70 70 20 05


2

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

BOLIGMARKEDET

Bæredygtig loungestemning Cosima er en blød og omfavnende modulsofa, designet af den Köln-baserede designduo, kaschkasch. Sofaen er kendetegnet ved sin ekstra siddedybde og lave arm- og ryglæn, der giver Cosima et inviterende udtryk. Set på www.bolia.com Pris som vist kr. 37.698

Af Heidi Carlsen

EFTERÅRSFARVE MED ET GYLDENT TOUCH Bordeaux er den ultimative efterårsfarve. Farven giver en glød og en varme, der er hyggelig. Passer også rigtig godt med gyldne toner, og er en smuk farve at bruge i indretningen. Klassisk plaid Lima plaid i 100% baby alpakauld fra Silkeborg Uldspinderi. Farve: ochre yellow 5500. Mål: 130x200 cm. Set på www.illumsbolighus.dk Pris kr. 1.599

Elegant og modernet vase Balloon 03 vase i mundblæst glas fra Louise Roe. Farve: amber. Mål: H: 40 x Ø 13-35 cm. Set på www.illumsbolighus.dk Pris kr. 2.499

Størst prisstigning på ejerlejligheder Procent Glostrup ��������������������������������������������������������������������������������22,2% Rødovre ��������������������������������������������������������������������������������18,6% Vallensbæk ���������������������������������������������������������������������������17,3% København ���������������������������������������������������������������������������17,2% Hillerød ���������������������������������������������������������������������������������17,1% Lyngby-Taarbæk 16,6% Helsingør ������������������������������������������������������������������������������16,1% Hvidovre �������������������������������������������������������������������������������15,5% Tårnby �����������������������������������������������������������������������������������15,1% Vejle ��������������������������������������������������������������������������������������15,0% Hele landet ��������������������������������������������������������������������������12,6% Tabellen viser de kommuner, hvor priserne på ejerlejligheder er steget mest fra september 2020 til september 2021.

Højeste priser på sommerhuse Kr./m2 Aarhus �������������������������������������������������������������������������������� 49.978 Helsingør ���������������������������������������������������������������������������� 39.915 Gribskov ����������������������������������������������������������������������������� 35.451 Næstved ����������������������������������������������������������������������������� 29.282 Hedensted �������������������������������������������������������������������������� 29.186 Halsnæs ����������������������������������������������������������������������������� 28.273 Odder ���������������������������������������������������������������������������������� 25.167 Ballerup ������������������������������������������������������������������������������� 24.771 Odsherred ��������������������������������������������������������������������������� 24.109 Frederikshavn �������������������������������������������������������������������� 22.869 Hele landet ������������������������������������������������������������������������21.378 Tabellen viser kommuner, hvor priser på sommerhuse er højest i september 2021.

.......................... Størst andel af grønne energimærker Procent Albertslund ����������������������������������������������������������������������������100% Brøndby ��������������������������������������������������������������������������������91,7% Aarhus ����������������������������������������������������������������������������������87,7% Solrød �����������������������������������������������������������������������������������86,8% Høje-Taastrup ����������������������������������������������������������������������86,7% Ishøj ��������������������������������������������������������������������������������������86,4% Egedal �����������������������������������������������������������������������������������86,1% Vallensbæk ���������������������������������������������������������������������������85,3% Aalborg ���������������������������������������������������������������������������������84,3% Greve �������������������������������������������������������������������������������������83,5% Hele landet ��������������������������������������������������������������������������69,5% Tabellen viser kommuner, der har den største andel af villaer og rækkehuse med de bedste energimærker (A-D) til salg.

Uger med lavest boligsalg Antal 30 �������������������������������������������������������������������������������������������1.497 31 �������������������������������������������������������������������������������������������1.568 32 �������������������������������������������������������������������������������������������1.706 1 ���������������������������������������������������������������������������������������������1.717 29 �������������������������������������������������������������������������������������������1.728 33 �������������������������������������������������������������������������������������������1.792 28 �������������������������������������������������������������������������������������������1.827 27 �������������������������������������������������������������������������������������������1.896 35 �������������������������������������������������������������������������������������������1.899 40 �������������������������������������������������������������������������������������������1.917 Tabellen viser de uger, hvor der er solgt færrest boliger i 2021.

Blød pyntepude Skøn og blød pude fra &tradition, designet af Space Copenhagen. Set på www.jacobsenmobler.dk. Pris kr. 695,-

Redaktør Julie Brix, brix@partnermedier.dk Salg Leo Brorstrup Smidt, leo@partnermedier.dk, Cita Hansen, cita@partnermedier.dk Art Director Heidi Carlsen, heidi@partnermedier.dk Grafisk produktion Majbritt Høger, majbritt@partnermedier.dk Forsidefoto

Indholdet i denne udgivelse er bl.a. blevet til i samarbejde med vores mange sponsorer og annoncører. Vores tekstforfattere og journalister har gjort sig umage med at finde og skrive indhold til dig, som vi håber vil give dig god information og inspiration.

Udgiver: Medlem af Distribueret i samarbejde med Berlingske Media

Kære Læser

God læselyst!

C132484

Vi tager forbehold for evt. trykfejl og farveafvigelser.

Ansvarshavende redaktør Henning Andersen, henning@partnermedier.dk

Nøgletal om boligmarkedet leveres af


BESØG OS I EFTERÅRSFERIEN Oplev skønne sommerhuse og grunde i Havnsø, Marielyst og på Bornholm.

Besøg vores udstillinger i Middelfart og Roskilde kig indenfor i 4 forskellige designlinjer

Se detaljer på planethuse.dk

SOMMERHUS PROJEKTSALG VED HAVNSØ Havnsø – Tirsdag 19. okt. kl. 12 - 16 & onsdag 20. okt. kl. 12 - 16

Vi bygger 20 nye individuelle sommerhuse ved Havnsø i Odsherred på den nye udstykning Strandsletten. Hvert sommerhus skræddersyes og sælges fuldt møbleret. Besøg udstillingshuset: Strandsletten 2, 4534 Hørve.

Marielyst – Onsdag 20. okt. kl. 12 - 16

Enkelt og flot Mars hus på 81 m 2, med 3 værelser, alkove/hems og et skønt fællesrum. Sælges møbleret for kr. 2.285.000. Adressen er: Aspargesvej 3, 4873 Væggerløse. Vi har også flere gode byggegrunde i Marielyst.

Bornholm – Torsdag 21. okt. kl. 12 - 16

Mars 91/81 sommerhuset i Aakirkeby er et helt perfekt familiehus med plads til 6 plus alkove og hems. Sælges møbleret for kr. 2.320.000. Adressen er: Havrebakken 24, 3720 Aakirkeby. Vi har også 3 attraktive byggegrunde tilbage på Bornholm. Kontakt gerne Morten Aagaard for mere info eller en fremvisning, hvis datoen ikke passer jer - maa@planethuse.dk mobil 6161 8586.

Se mere, find inspiration og bestil vores katalog på planethuse.dk

20 skønne sommerhuse tæt på stranden


4

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

Stik mod de fleste tommelfingerregler og det oprindelige hus’ orientering har Søren Sarup valgt at åbne sit hus mod nord og lade sydsiden med A-huset være mere lukket til. Ved at turde vende det, undgår han overophedede rum og kigger i stedet ud på en belyst udsigt med en langt mere detaljerig farveoplevelse. Desuden giver det et mere behageligt lys ind i huset.

Uderum er en vigtig del af et sommerhus. Næsten hele vejen rundt om huset er der terrasse. Søren Sarup har sørget for flere små kroge, så man altid kan finde en solplet eller et hjørne med læ, når Vesterhavet hvæser. Terrassen er i træsorten robinie, der også går under navnet falsk akacie. Det er planen at græsset skal gro vildt, så der kommer blomster og masser af insekter. Samtidig undgår man at skulle slå græsset, når man er i sommerhus for at slappe af og hygge sig.

Af: Marie Kiersgaard Espersen // Foto: Andreas Mikkel Hansen

A-HUSET I AGGER Arkitekt Søren Sarup er forført af vesterhavsbyen Agger. Og det kan ses på hans smukt A-formede sommerhus, der sætter det brusende klitlandskab ind i den helt rigtige minimalistiske og rå ramme.

Søren Sarup trak i den klassiske A-hus-form, så meget han kunne, så huset i dag står skarpt med en karakteristisk trekantet front. Det er hverken det første eller det sidste sommerhus, Søren Sarup bygger i Agger. I henholdsvis 2000 og 2007 stod hans første klar, og i øjeblikket er håndværkerne i gang med at lægge sidste hånd på det fjerde sommerhus, som en af hans venner har bestilt. Og flere er på vej, for Søren Sarups begejstring for byen Agger smitter. Den firkantede trækasse foran huset står lige nu tom med lidt græsplanter i, men skal med tiden fyldes med brombær- og hindbærbuske.

Man kan ikke lade være med dreje hovedet og kigge ud, når man er i arkitekt Søren Sarups nybyggede sommerhus i Agger ved Thy. Han har da også gjort sit for at styre blikket. Mens der kun er få kig mod syd og grusvejen med naboerne, er hele den nordvendte facade åbnet op med glas, så man uforstyrret ser ud over søen med sivene, de vindblæste buske, den store himmel og de gulgrønne klitter, der er så karakteristiske for landskabet ved Vesterhavet. Både fra stue, bad og soveværelse, der er holdt i enkle linjer og med få men velvalgte ting, er der frit udsyn til årstidernes skiftene og det rige dyreliv. Man er på første række til den danske natur. - Jeg ville skabe et åbent sommerhus, der er i tæt kontakt med vind og vejr og formet af naturens genereøse oplevelser, fortæller arkitekt Søren Sarup, der er medlem af Danske Boligarkitekter, og fortsætter: - Det er ren zen at ligge i badekarret og kigge ud og pludselig se en odder løbe forbi, eller et rådyr kigge ind. Jeg kan vågne, når solen står op og ligge i flere timer og bare se ud på søen. Ruderne har han som en af mange fine detaljer i huset ladet gå helt ned i gulvet og ind i pejsen, i stedet for at ramme dem ind med normale vinduesrammer. Og terrassen og plankerne indenfor ligger i samme niveau. På den måde kan blikket glide let og frit, og både gulv og rum inde og ude flyder sammen, som var det ét.

En hyldest til A-huset På grunden lå der før et ældre hus fra 70’erne i den tids typiske A-form og med en forfærdelig masse rod omkring i form af garage, skure, trampolin og legetårne. Da han købte huset, rev han derfor alt andet end en 2/3-del af A-huset ned for at starte forfra. - Jeg synes, at man altid skal tage udgangspunkt i omgivelserne og det, der er. Så jeg tog A-formen, som er smuk og vertikal, og kombinerede den med en ny horisontal og transparent form. Det er blevet en hyldest til A-huset, siger han. Huset består derfor i dag af to sammensatte forme, hvor den horisontale del er forskudt lidt for at få det helt rigtige lysindfald. På A’ets skrå tag, der går helt ned og rør spidsen af det nyklippede græs, er der lagt naturskiffer, hvis grå nuancer skifter i vejret. Og på husets facade sidder rå og ubehandlede trælister i Douglasgran side om side og vil med tiden patinere til en smuk sølvgrå farve. - De råsavede trælister har en ægthed og en stoflighed, jeg synes er helt fantastisk. Huset er tegnet i skarpe linjer, men materialernes grovhed bryder udtrykket ned, så det ikke bliver industrielt. Og så kan jeg pille listerne af og smide dem direkte i brændeovnen, når de er gamle og skal skiftes ud, fortæller Søren Sarup.


5

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

Søren Sarup holder af at tage sig tid til en kop håndbrygget kaffe. Kaffe med en kvalitet og eftertænksomhed, han synes passer godt ind i husets ånd.

Køkkenet er i flotte mørke nuancer, som kontrast til husets mange hvide flader og er uden overskabe, for at gøre det mere let og luftigt. Søren Sarup har gemt emhætten bag planker af lakeret egetræ. Træet får emhætten til at virke som et møbel og passer desuden godt sammen med husets mange egetræsmøbler. Køkkenet er fra Invita og bygget i malet MDF i farven lavagrå, mens den smukke keramiske bordplade er fra DFI Geisler. De mørkegrønne lamper er fra Hay, mens barstolen i sæbebehandlet eg er fra Mater. På hylden står et par Cold Hawaii-øl fra det lokale bryghus.

Stuen er indrettet med enkel, dansk design. Søren Sarup kan lide at gøre en god handel. De seks 7’er-stole af Arne Jacobsen er derfor købt som udstillingsmodeller i Illums Bolighus. Spisebordspladen er hjemmeproduceret i lakeret eg og påsat ben fra Hay.

FAKTA OM SOMMERHUSET Sommerhuset tilhører: Arkitekt Søren Sarup, hans kæreste Maria og hendes børn Alma og Marius. Søren er uddannet tømrer, bygningskonstruktør og har desuden en erhvervsleder uddannelse. I dag er han indehaver af, og arkitekt i arkitektfirmaet Puras. www.puras.dk Sommerhuset består af: En entré, to badeværelser, to soveværelser, en børneafdeling med klatrevæg og tre senge, en stor hems med udsigt over flade sø, klitlandskab og Lodbjerg fyr. Her er der også sovepladser. Desuden indeholder huset en stue i forbindelse med et køkkenalrum og mange terrasser. I alt er det på 153 m2 og kan have 8 personer sovende. Grunden huset ligger på er 1440 m2. Materialer indvendigt: Vinduesrammer i mahogni, ludbehandlet plankegulv i Douglasgran fra Dinesen i modellen ’Natur’, køkken fra Invita med keramisk bordplade, emhætte beklædt med lakeret egetræ og skabslåger i malet MDF. Trappe med trin i egetræ. Materialer udvendigt: Naturskiffer og tagpap på taget, rå og ubehandlede lister i Douglasgran på facaden og en terrasse af træsorten robinie, der også går under navnet falsk akacie. Proces: Søren Sarup har selv tegnet huset og styret hele projekteringen. Han har hyret håndværkere ind på timebasis til at bygge huset.

Denne artikel er produceret i samarbejde med Danske Bolig Arkitekter.

Danske Bolig Arkitekter, er en sammenslutning af arkitekter med speciale i boliger.

Lige fra man lukker øjnene op om morgen, kan man nyde Aggers smukke natur. Og vågner man tidligt kan man måske nå at sige godmorgen til rådyrene, der ofte vandrer forbi ved 6-tiden. Bogkassen i eg er designet af Mogens Koch og tæppet er fra Egetæpper i modellen Atlantic Light Grey.

I husets største badeværelse er hele endevæggen af glas. Især, når det er koldt udenfor, synes Søren Sarup, det er magisk at ligge i det varme vand i badekarret og kigge ud på naturen. Det fritstående badekar er fra Arkilife Zen og de flotte grå fliser er i modellen Memento Mercury nat.

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv kan se.

Find yderligere inspiration på www.danskeboligarkitekter.dk


6

Photo by Mike from Pexels

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

PRISER PÅ HUSE OG LEJLIGHEDER FORTSATTE STABIL UDVIKLING I SEPTEMBER Af Simon Møbjerg Sørensen, Boligsiden Nye tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at salgspriserne på huse og lejligheder er steget 0,3 procent i september måned. Dermed fortsætter den stabile prisudvikling, vi har set de seneste måneder. Den stabile prisudvikling på boligmarkedet er fortsat i september, idet helt nye tal fra Boligsidens Markedsindeks viser, at priserne på huse og lejligheder i september steg med bare 0,3 procent. Nu koster en kvadratmeter hus i gennemsnit godt 17.000 kroner, mens en kvadratmeter lejlighed kan købes for cirka 33.900 kroner. ”For priserne på huse og lejligheder gælder det, at prisudviklingen nu har været stabil over en længere periode. Det sker efter en tid med store og uafbrudte prisstigninger. Vi ser

fortsat minimale prisstigninger, der samlet set de seneste fire måneder bare har været på omkring 200 kroner per kvadratmeter. Det er en meget stabil udvikling, og vi skal tilbage til tiden før corona for at finde noget, der ligner,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden. Der er dog fortsat steder i landet, hvor priserne stiger en del mere end gennemsnittet. Det sker for eksempel i Region Sjælland, der har septembers højeste prisstigninger, og hvor kommuner som Ringsted, Guldborgsund og Sorø kan præsentere huspriser, der er steget mere end fem procent. I forhold til september sidste år er priserne på huse nu 12,9 procent højere, mens lejlighederne i gennemsnit er handlet til 12,6 procent mere. Sommerhuspriser falder for første gang længe Mens priserne på huse og lejligheder altså fortsat stiger en smule, er priserne på sommerhuse nu begyndt at falde.

Udvikling i boligpriser september 2021: Boligtype

Salgspris (kr. pr. kvm.)

Ændring seneste måned

Ændring seneste år

Villaer/rækkehuse

17.068

0,3 %

12,9 %

Ejerlejligheder

33.843

0,3 %

12,6 %

Sommerhuse

21.378

-1,7 %

15,8 %

(Kilde: Boligsidens Markedsindeks)

FAKTA

21.020 Priserne på sommerhuse i landsdelen Sydjylland landede i september på 21.020 kroner per kvadratmeter. Det er den højeste sommerhuspris for landsdelen, siden Boligsiden begyndte at registrere salgspriser i 2010.

Siden er lavet i samarbejde med

September-tallene viser et fald på 1,7 procent den seneste måned. Det er første gang i 16 måneder, at priskurven peger nedad. ”I virkeligheden er der til og med august sket nøjagtig det samme for sommerhuse som for huse og lejligheder. Priserne stabiliserede sig henover sommermånederne oven på store prisstigninger i særligt efteråret 2020 og foråret 2021. Nu ser vi så et prisfald, der kommer på grund af nedgangen i aktiviteten på sommerhusmarkedet, der er typisk for årstiden,” siger Birgit Daetz og fortsætter: ”Med andre ord har vi ramt et mere almindeligt aktivitetsniveau for salget af sommerhuse, og det er logisk, at prisudviklingen nu begynder at følge nogle af de mønstre, vi kendte så godt før corona.” Trods prisfaldet i september er sommerhuspriserne fortsat 15,8 procent højere end for et år siden.


GRATIS GRUNDTJEK I HELE DANMARK

Til dig, der vil være helt tryg Book et gratis grundtjek med vores erfarne byggerådgiver på din grund – eller den du påtænker at købe. Vi guider dig også gerne i købsprocessen.

Hvad kos ter det at by gge sommerh us?

AARHUS

ROSKILDE MIDDELFART SLAGELSE

OPLEV 13 FORSKELLIGE FRITIDSHUSE PÅ 4 UDSTILLINGER Kig forbi eller book fremvisning på ebk.dk

Modelfoto Modelfoto Mo o odelfoto Modelfoto delfoto Fjordhuset Fjordhuset Fjordhuset 116 11616 116 11 1 16 116 6

Vi hjælper dig med • Forslag til valg af hustype • Den optimale placering af huset • Overblik over evt. lokalplan og servitutter • Rådgivning om grundforhold og eventuel nedrivning • Konkret vurdering af et færdigt projekt • Detaljeret tilbud med alle omkostninger

21299

FRITIDSHUS I GRØNT DANSK DESIGN

Vi prioriterer træ fra bæredygtig skov, minimum af spild i produktionen og et godt JOEFLMJNB J IVTFOF 7J FS EFO FOFTUF GSJUJETIVTQSPEVDFOU EFS FS DFSUJmDFSFU NFE Dansk Indeklimamærkning - din garanti for et hus uden lugtgener, afgasning og kræftfremkaldende stoffer.

SLAGELSE · ROSKILDE · MIDDELFART · AARHUS

WWW.EBK.DK


8

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

Rørvig Havn. Nybolig, Odsherred. Foto Signe Goldmann

LYKKEN ER ET SOMMERHUS PÅ LANDET Mange danskere har fået øjnene op for den livskvalitet, der er forbundet med at eje et sommerhus. Heldigvis byder landet på så mange skønne områder, at det er en glæde, som endnu flere kan få del i. Af Christina Wex Frisk luft, naturoplevelser og afslapning. Det er nogle af de glæder, der følger med et sommerhus, og det har mange danskere fået øjnene op for i løbet af det sidste halvandet år. Det fik for en tid markedet til at eksplodere med voldsomt stigende priser til følge, men nu er der faldet ro på. ”Heldigvis,” siger Peter Leander fra Nybolig i Hornbæk og Dronningmølle, som i mange år har solgt sommerhuse på Nordkysten. ”Hvis det var fortsat med samme raketfart, ville der været kommet et lovindgreb med risiko for at markedet havde ligget dødt i lang tid bagefter, så vi er kun glade for, at vi nu har mere normale tilstande.” Priserne er således ikke på vej ned, men har fundet et leje, hvor nye købere bruger lidt længere tid på at tænke sig om end for nogle måneder siden. Et sommerhus er livskvalitet Mange har spået, at de nyslåede sommerhusejere vil vælge at sælge igen, når de finder ud af, at det kræver hyppig græsslåning og vedligeholdelse, og man jo i øvrigt igen kan rejse udenlands. ”Det tror jeg slet ikke på. Tværtimod tror jeg, sommerhusejerne har fået øjnene op for den store livskvalitet, der ligger i at have et hus på landet. Det kan godt være, der er forpligtelser, men der er også et stort potentiale. Man kan jo leje sit sommerhus ud og på den måde finansiere en rejse udenlands.” Peter Leander gætter på, at flere vil vælge at prioritere tiden i sommerhus og nøjes med kortere ferieophold udenlands, måske af 5 dages varighed. ”Man finder hurtigt ud af, hvor godt man slapper af i et

sommerhus. Man er væk fra de vante omgivelser, men stadig i kendte. Man lærer lokalområdet at kende og bliver med tiden en del af det. Det har stor social værdi.” En ny måde at bruge sit sommerhus på Den måde, sommerhusene er blevet brugt på, har været meget anderledes under coronanedlukningen, hvor mange har arbejdet hjemmefra. ”Der er jo alle digitale muligheder i sommerhusområderne, så det har været nemt at flytte derop i stedet for måske at sidde i en lejlighed i København. Det har givet mulighed for at gå direkte ud i naturen, når arbejdsdagen var slut, og på den måde har man fået noget godt ud af en usædvanlig situation.” Og mulighederne er i sandhed mange, hvis man drømmer om at erhverve sig en fritidsbolig. Takket være Danmarks mange kyster er der mange attraktive sommerhusområder at vælge imellem. Et sted at samle familien Nordkysten har altid været københavnernes foretrukne sommerhusområde på grund af den korte afstand, men efterhånden har en del jyder også fundet vej hertil. ”I takt med at mange jyder flytter til København for at studere og arbejde, fordi det er her, mange af de spændende og vellønnede jobs findes, vælger flere og flere at købe et sommerhus, hvor familien kan samles,” forklarer Peter Leander. Det fælles fristed kan også bruge af forældrene, når de er på besøg fra Jylland, fordi afstanden til København på kun omkring 50 km er meget overskuelig, og man dermed uden problemer kan køre frem og tilbage på daglig basis. Som perler på en snor De hyggelige byer ligger som perler på en snor langs hele

den nordlige del af Sjælland med udsigt til Kattegat. Ikke alene finder man nogle af Danmarks bedste badestrande på strækningen, men hver by har også sin særlige sjæl. ”Med det store boom, vi har oplevet på markedet, sker der en naturlig opblomstring alle steder, og det betyder flere gode spisesteder, nye butikker, øget dagligvarehandel og nye, aktive fritidstilbud,” understreger Peter Leander. Tager man turen fra vest mod øst, er Hundested den første perle, man møder. Det er en autentisk havneby, hvor kutterne fra morgenstunden lander dagens fangst af friske fisk. Havnen har længe været et tilløbsstykke. Her mødes moderne kunsthåndværk med maritime traditioner. Værkstederne ligger side om side; glaskunst og smykker og tilmed eget bryggeri. Liseleje og Asserbo har ingen havn, til gengæld masser af dejlige naturoplevelser. Havtyren naturlegeplads i Liseleje byder fx på timers god underholdning, mens Asserbo kan bryste sig af en af Danmarks ældste golfklubber anlagt i 1946 i et smukt kuperet landskab med udsigt til Arresø og Roskilde Fjord. Enestående natur – og kultur Udover en hyggelig hovedgade, der samler byen med adskillige gode spisesteder og hyggelige butikker, er Tisvilde også rig på oplevelser i naturen. MBT-ruten gennem Tisvilde Hegn strækker sig over hele 28 km ad grus- og skovstier og giver både frisk luft og et sikkert adrenalinkick. Troldeskoven er en af Tisvildes største attraktioner med fyrretræer i mærkværdige former, der stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Den har været fredet i over 100 år. Rågeleje er også rig på enestående natur. Heatherhill er et fredet naturområde, der minder om det skotske højland med græs- og lyngbevoksede bakker. Området blev dannet under den sidste istid og indbyder til


9

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

Det bedste ved at opholde sig i sommerhus er den indre ro, som hurtigt indfinder sig, når man kommer tæt på naturen. Foto: Nicholas Løye

Hornbæk, foto Nybolig Peter Leander.

flere forskellige vandreture i området. Kulturhavn Gilleleje er et sprudlende samlingssted med musik og foredrag, udstillinger, bibliotek, biograf, restaurant og meget andet. Her samles både lokale og sommerhusgæster året rundt. Kapaciteten øges i Hornbæk Havn I Dronningmølle har det øgede antal sommerhusgæster skabt grundlag for udvikling, blandt andet med en større dagligvareforretning til glæde også for dem, der bor fast i området. Også i Hornbæk er havnen et samlingspunkt, og der er tilmed planer om at udvide havnen i de kommende år for at imødekomme den stigende efterspørgsel på større bådpladser. Her er det ikke længere fiskekuttere, der lægger til, men i højere grad lystbåde og fritidsfiskere. Hornbæk er et dejligt sted at bo både i sommerhus og helårsbolig, og byen lever hele året med et aktivt foreningsliv, et stort udvalg af butikker og ikke mindst talrige gode spisesteder. Byens fantastiske strande er et enormt trækplaster, og strandlegepladsen er garanti for mange timers sjov og leg. Anerkendt af UNESCO Odsherred er Danmarks største sommerhusområde med flere end 23.000 boliger, og ikke mindst er man her begunstiget af strand på tre sider. UNESCO har udnævnt området til Global Geopark Odsherred som en anerkendelse af, at det unikke istidslandskab har afgørende kulturhistorisk betydning for livet på egnen. På Lammefjordens tidligere havbund dyrkes en lang række udsøgte råvarer, som både sælges

lokalt og til nogle af landets fineste restauranter. Mindre producenter dyrker med stolthed både biodynamiske og økologiske grøntsager, frugt, bær, tang, honning og kød, men Odsherred har sågar vinproduktion på flere vingårde og destilleri, hvor kartofler fra den vitaminrige havbund omdannes til vodka. Det særlige lys i Odsherred tiltrækker mange kunstnere, så der er rig mulighed for at besøge gallerier, ligesom musikken spiller en særlig rolle med både Vig Festival, Jazz Festival og Kammermusikfestival. Den dejligste ferieø Når man snakker ferie og sommerhus, kommer man naturligvis ikke udenom Østersøens perle. Bornholm har alle dage været et populært feriemål, men i de senere år er interessen både for at købe sommerhus og for at bosætte sig på øen steget markant. Og det med rigtig god grund. Der sker bare noget særligt med ens sindstilstand, allerede når man ankommer til Rønne. Stemningen er rar og imødekommende, og roen sænker sig straks. Bornholm har så meget at byde på, og øen lever som aldrig før. Hver by har sin helt særlige charme, der er korte afstand, dejlige strande, masser af frisk luft og flere og flere spisesteder i særklasse, der i sig selv giver anledning til at besøge øen. Igennem de senere år har Bornholm udviklet sig til et sandt mekka for dyrkelsen af den gode smag. Her skabes unikke smagsoplevelser af små producenter med stor passion og kærlighed til råvarerne; alt fra øl over ketchup og gourmetpasta til delikatesser fremstillet på havtorn.

Hornbæk, foto Nybolig Peter Leander.

Skansehage Badebro. Nybolig, Odsherred. Foto Signe Goldmann


10

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

INDRETNINGSEKSPERTEN

De robuste men enkle sofaborde og piedestaler i den nye serie Marcel kan stå sammen eller fordeles i rummet og sende referencer til hinanden. Her er bordene placeret i en klynge, der har en samlende effekt på Maddox sofaen, Vinci lænestolen og Tourah lampen.

FAKTA Slettvoll er en norsk, familieejet virksomhed, som specialiserer sig i at skabe gode rammer for livet – både inde og ude. Det gør de ved at tilbyde møbleringshjælp, hvor indretningsdesignere skræddersyr løsninger til helårsboliger og sommerhuse, og ved at producere kvalitetsmøbler imellem fjorde og fjelde i norske Sunnmøre. Slettvoll fremstiller et bredt udvalg af eksklusive møbler, tæpper, lamper, puder, plaider og boligtilbehør i en lang række størrelser, varianter og materialer. Polstrede møbler fås f.eks. i over 300 forskellige tekstiler, så der er rig mulighed for at tilpasse møblerne efter drømme, rammer og behov. Slettvolls hold af indretningsdesignere står klar til at hjælpe med at skræddersy indretninger til alle slags boliger, rum og uderum. Kig forbi Slettvolls brand store på Oslo Plads 12, 2100 København Ø, eller besøg www.slettvoll.no.

SÆT PRIKKEN OVER I’ET OG SKAB SAMMENHÆNG I INDRETNINGEN Det kan være svært at skabe en holistisk indretning, som hænger sammen på tværs af hjørner og rum. Måske har man fundet de helt rigtige møbler, men harmonien og det sidste touch mangler. Når Slettvolls indretningsdesignere indretter boliger, fokuserer de på at skabe sammenhæng – bl.a. via en gennemgående farvepalet og materialer, der komplementerer hinanden. Et andet trick til at skabe helhed er at placere småborde og piedestaler dekoreret med stillebens i forskellige møbelgrupper og kroge. Det vil sætte prikken over i’et og på samme tid give en følelse af sammenhæng gennem gentagelse. Man kan f.eks. binde sofagruppen sammen med et eller flere sofaborde dekoreret

med coffee table books og vaser. Det kan tale sammen med et konsolbord et andet sted i rummet, hvor man udstiller et billede og en vase, og sådan kan det blive ved fra hjørne til hjørne og fra rum til rum. Ønsker man hjælp til indretningen, står Slettvolls indretningsdesignere klar. De kommer gerne på besøg, danner sig et indtryk af din bolig og dine behov, og sammensætter derudfra et løsningsforslag. Alle Slettvolls møbler er lavet for at passe sammen, så ved at kombinere møbler, tæpper, lamper, dekor og mere fra Slettvolls store sortiment med dine egne møbler og ønsker, skaber de en harmonisk stil i dit hjem.


11

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

Kombiner to borde i forskellige størrelser i sofahjørnet. På den måde skabes der sammenhæng, og der opstår masser af bordplads til stillebens, aviser og eftermiddagskaffe. Her ses de nye Zuna borde sammen med Cordian sofaen og Charlie lænestole. På det ene bord ses Lavagna vasen sat sammen med natursten og coffee table books.

Tiga bordene er håndlavet i hamret jern, så hvert bord har unikke detaljer. Byg videre på bordets livlige udtryk ved at dekorere det med charmerende krukker og bøger, man har lyst til at bladre i, og lad det tale sammen med andre småborde og stillebens i boligen.

Brug et af Slettvolls nye Tiga konsolborde til at udstille billeder og dekor i smukke sammensætninger. Slettvolls sortiment af dekor byder bl.a. på vasen Pune.


12

Photo by Sebastian Sørensen from Pexels

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

STORE PRISSTIGNINGER PÅ SOMMERHUSE DAMPER AF I POPULÆRE LANDSDELE Af Simon Møbjerg Sørensen, Boligsiden Priserne på sommerhuse er steget meget i alle dele af landet det seneste år, men den seneste måned er de store prisstigninger blevet til små prisfald i særligt de landsdele, hvor der normalt handles mange sommerhuse. For første gang i 16 måneder falder priserne på sommerhuse. Det viser nye september-tal fra Boligsidens Markedsindeks. Faldet sker, efter priserne er steget meget, siden sommerhusmarkedet kom på fode igen efter coronanedlukningen af Danmark i marts 2020.

Retningsændringen for sommerhuspriserne kan særligt ses i de landsdele, hvor der traditionelt bliver solgt mange sommerhuse. Det drejer sig om Østjylland, Vest- og Sydsjælland, Nordsjælland, Vestjylland og Nordjylland. ”Der er solgt ekstremt mange sommerhuse i hele Danmark det seneste år til halvandet. Det har skudt priserne i vejret. Nu ser vi så, at der bliver handlet langt mindre, og at priserne begynder at falde i de landsdele, hvor de mest populære sommerhusområder ligger. Der er altså kommet ro på markedet, der nu begynder at rette sig efter sæsonerne, som vi kendte dem før corona,” siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.

Roen på markedet er godt for udviklingen, for det fører til et stigende udbud i de fleste landsdele. Dermed får køberne flere sommerhuse at vælge imellem. ”Udbuddet har været helt i bund, og køberne har været nødt til at være rigtig hurtige for at få fingre i det sommerhus, de har forelsket sig i. Det har betydet, at nedslagene er faldet drastisk, mens mange flere end tidligere har købt til mere end prisen for at sikre sig sommerhuset. Men i takt med at farten er taget ud af markedet, er det gennemsnitlige nedslag steget kraftigt igen, og langt færre betaler overpris. Det er godt for køberne,” siger Birgit Daetz.

Udvikling i priser på sommerhuse i landsdele: Landsdel

202109

Ændring år

Ændring måned

Bornholm

22.708 kr.

27,6%

2,3%

Østjylland

22.821 kr.

22,4%

-2,3%

Vest- og Sydsjælland

20.606 kr.

19,2%

-2,7%

Østsjælland

22.390 kr.

16,5%

-8,1%

Nordsjælland

30.413 kr.

14,5%

-1,3%

Vestjylland

15.438 kr.

14,1%

-3,6%

Sydjylland

21.020 kr.

13,5%

2,8%

Nordjylland

16.604 kr.

9,8%

-3,0%

Fyn

21.419 kr.

8,9%

0,3%

Københavns omegn

24.422 kr.

8,2%

2,0%

København by

Ikke nok data

Ikke nok data

Ikke nok data

Hele landet

21.378 kr.

15,8 %

-1,7 %

Siden er lavet i samarbejde med

I tabellen fremgår prisudviklingen på sommerhuse i Danmarks 11 landsdele og hele landet. I landsdelen København By er der solgt færre end fem sommerhuse i de pågældende, hvorfor der ikke er data nok til at udregne en kvadratmeterpris. Kilde: Boligsiden.


Arkitek�egnede huse siden 1980

Chris�an Stochholm Arkitekt hos Lind & Risør A/S Jeppe Mosen Bjerg Arkitekt hos Lind & Risør A/S

Vi tegner huset I vil elske at komme hjem �l Drømmer du om et nybygget hus, så glem katalogmodellen og få i stedet tegnet jeres helt eget drømmehus i tæt samarbejde med vores dyg�ge arkitekter. Et moderne hus tegnet og bygget e�er jeres ønsker og behov. Opført af vores dyg�ge håndværkere, med flot finish, de rig�ge detaljer, eksklusiv materialestandard og �l a�alt �d.

Bes�l inspira�onsbog på vores hjemmeside

WWW.LR-HUS.DK

LIND & RISØR A/S � ERIK HUSFELDTS VEJ 9 � 2630 TAASTRUP � TLF. 43 32 20 00


14

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

EKSPERTKLUMMEN LIEBHAVERI

LIEBHAVERI NYBYGGERI

SØNDAG 10.01.2021

ARKITEKTUR

ANNONCETILLÆG

NYBYGGERI

SØNDAG 17.01.2021

ARKITEKTUR

ANNONCETILLÆG

SOMMERHUS TIL VINTERBRUG

MODERNE ARKITEKTTEGNET NYBYG MED PLADS TIL HYGGE

BOLIGEN SKAL OSE AF KOMFORT, KVALITET OG FUNKTIONALITET

Læs mere side 4-5

Læs mere side 8-9

STRANDLYST – KLASSISK SOMMERHUSROMANTIK

Få inspiration til eksklusiv indretning

LÆS MERE SIDE 6-7

LÆS MERE SIDE 7

LÆS MERE SIDE 8-9

LIEBHAVERI

Bæredygtighed er oppe i tiden, og ESG Environmental, Social, Governance - bliver tilsyneladende over en bred kam en markant faktor for ejendomsinvesteringerne. Er det en tendens, man som investor kan tillade sig at sidde overhørig, eller er det en tendens, der skal tages seriøst? Det skal tages seriøst og det bliver taget seriøst. Ansvarlig – på flere niveauer – er kommet for at blive. Norden, herunder det danske ejendomsmarked, anses af mange udenlandske investorer fortsat som ”sikker havn”, og investeringsniveaet i 2021 tyder på at blive rekordhøjt. Er det en tendens, der vil være med til at presse priserne i vejret, især fordi efterspørgslen på flere områder overstiger udbuddet? Det må forventes at det vil have en positiv effekt på priserne. Prognoserne for 2022 ser i øvrigt endnu bedre ud med et stadig større in-flow af udenlandske investorer. På trods af Coronakrisen har det danske ejendomsmarked - sammenlignet med så mange andre lande - klaret sig fornuftigt. Visse segmenter dog bedre end andre. Eksempelvis er hotelmarkedet presset, og transaktionerne er få. Er det her, man som investor skal slå til nu og satse på en god handel? Hoteller er efter vores opfattelse farlige i øjeblikket med mindre man kan finde alternativ anvendelse.

Se åbningstider og besøg også vores 12 virtuelle udstillingshuse på ebk.dk eller book et online møde. Vi følger myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19.

WWW.EBK.DK

LIEBHAVERI

NYBYGGERI

SØNDAG 08.08.2021

ARKITEKTUR

ANNONCETILLÆG

FRITIDSHUSE

NYBYGGERI

SØNDAG 09.05.2021

ARKITEKTUR

ANNONCETILLÆG

FRITIDSHUSE

KØBERNE HAR FÅET FLERE VALGMULIGHEDER PÅ BOLIGMARKEDET

FOKUS PÅ MARKEDET FOR BOLIGUDLEJNINGSEJENDOMME

STORT SÆRTEMA OM

PROJEKTER

SALGET AF NYBYGGEDE LEJLIGHEDER STIGER

Læs mere side 8

Læs mere side 6

UGENS LIEBHAVERI:

DET BLIVER NÆPPE MERE COOL Læs mere side 12-13

TEMAER RESTEN AF 2021

FJORDHUSET – MODERNE OG STILRENT

BOLIGER TIL LEJE

-QVYKO\ZL[ LY LU U`MVY[VSRUPUN HM KL[ RSHZZPZRL ÄZRLYO\Z +LZPNUL[ [PS KPN KLY NLYUL ]PS Z¤[[L KP[ WLYZVUSPNL WY¤N Wr PUKYL[UPUNLU TLK \UPRRL VN ÅLRZPISL TVK\SLY +L[ Z[VYL VN rIUL R¥RRLUHSY\T IPUKLY O\ZL[ ZHTTLU /LY MrY K\ L[ ZR¥U[ RPN [PS UH[\YLU MYH N\S] [PS SVM[ VN KPYLR[L \KNHUN [PS [LYYHZZLU Oplev Fjordhuset 115L i Roskilde.

FRITIDSHUSE

SIDEN 1976

OM FRIHED DRØMMEN rundt året DANSKE

7 skønne jer

Spritnye lejligheder i prisvindende og bæredygtigt byggeri, tæt på by og natur. Find din bolig nu:

designlin din stil – find

skovbrynetlyngby.dk/lejlighederne

31. OKTOBER 07. NOVEMBER 21. NOVEMBER 28. NOVEMBER

os umage hvordan vi gør VORES 5 KUNDELØFTER

MERE PLADS VORES VI UDVÆLGER TRÆ EFTER

NÆRHEDS PRINCIPPET

Larsen Familien Thorndall får luft i økonomien med udlejning

OPLEV 12 FORSKELLIGE F FRITIDSHUSE PÅ 4 UDSTILLINGER Kig forbi og hent det nye inspirerende magasin eller book personligfremvisning på ebk.dk

GRØNT BYGGERI LIEBHAVERI I GENTOFTE FJORDLANDET NORDKYSTEN

KONTAKTINFO Projektleder: Leo Smidt. Telefon: +45 25 45 60 88 E-mail: leo@partnermedier.dk Projektleder: Cita Hansen. Telefon: +45 30 49 25 44 E-mail: cita@partnermedier.dk

21142

Ifølge en frisk rapport fra ejendomsmæglervirksomheden Jones Lang LaSalle og den danske samarbejdspartner, EDC Erhverv Poul Erik Bech, tyder meget på, at det investeringsmæssige fokus netop nu er rettet mod markedet for boligudlejningsejendomme. Er der specielle faktorer, man som investor skal være opmærksom på her? Der er flere ting man skal være opmærksom på. 1) Beliggenhed. Begrebet fast ejendom skal forstås bogstaveligt. Man kan ikke flytte en ejendom. 2) Fri leje? Man skal være opmærksom på, om der er fri lejefastsættelse eller ej og om det er opdelt i ejerboliger allerede. Hvis der ikke er fri lejefastsættelse og der omkostningsbestemt husleje er der begrænsede mulighed for at få en leje på markedsniveau og det er i øvrigt omstændigt at drive ejendommen. Derudover bør ejendommen være opdelt i ejerlejligheder/-boliger så der er flere exitmuligheder for investor.

Vi glæder os til at se dig på vores udstillinger.

erne Mod rejf et st med stalgi af no

Fjordhuset 115

Peter B. Møller, adm. direktør hos ejendomsinvesteringsvirksomheden Protica Invest A/S. Peter B. Møller er uddannet HD(R) og cand.merc.aud fra Copenhagen Business School, og har en baggrund som revisor i Deloitte, hvor han har betjent en række ejendomsinvestorer, finansielle institutter og fonde.

Mød en ejendomsmægler

21013

Der er noget ganske særligt ved Strandlyst. Det romantiske design emmer af idyl og sender tankerne til charmerende badehoteller og de første klassiske sommerhuse. Et hus med plads til generationer. Strandlyst fås fra 73-128 m2. Nøglefærdig pris inkl. startpakke fra 1.417.900 kr.

Vild prisudvikling på projektlejligheder

WWW.EBK.DK


Salg eller udleje? - vores salær er fradragsberettiget* * I forbindelse med udlejning af bolig, kan salær oftest fratrækkes som en udgift ved udlejningen.

Som medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening og med 40 års erfaring garanterer vi en professionel boligformidling og et netværk af både nationale og internationale kunder. Vores primære kunder er firmaer, ambassader og selekterede private lejere.

danskboligformidling.dk

telefon: 70 15 90 07


16

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

UGENS FRITIDSBOLIG: HELLEVEJ 14, 3360 LISELEJE Kontantpris: Ejerudgift pr. md.: Boligareal Grundareal Antal værelser Antal plan

18.000.000 kr. 6.775 kr. 125 m2 1.276 m2 5 1

Ring og aftal tid for privat fremvisning Lars Lyngholm Eriksen, lars@eltoftnielsen.dk +45 60 40 72 92

IVAN ELTOFT NIELSEN Dyrehavevej 4, 2930 Klampenborg Telefon 70 70 20 05 Åbningstider: Mandag-torsdag 9-17. Fredag 9-16. Søndag 10-15.

AFSTAND TIL STRANDEN: INGEN Det er svært at komme tættere på stranden og vandet i Kattegat end huset på Hellevej 14 i Liseleje, men samtidig ligger det godt beskyttet bag en solid høfde og har også sin egen, forstærkede skræntfodssikring, for havet kan godt vise tænder. Udsigten over Kattegat er mageløs, og det er her solen går ned i horisonten. Altid. Om det er sommer eller vinter, så er den forsænkede, nordvestvendte terrasse derfor den bedste udsigtsplads. Marsvin svømmer forbi, og alt er privat og fredeligt, for med sin beliggenhed ved en smal grusvej med kun lokal trafik er huset en uforstyrret oase selv i den travleste ferieperiode. Arkitektgruppen Hornbæk har tænkt sig godt om, da de med Kim Jørgensen i spidsen tegnede og byggede sommerhuset i 1992. Der er havudsigt fra næsten alle rum, og arkitekturen har en maritim grundidé, hvor blå himmel falder ind gennem ovenlysvinduerne og blander sig med det blå lys fra havet. Huset er på 125 m2 med forældreafdeling i den ene ende og

gæster og børn i den anden. Så er alle glade. Grunden er på 1.276 m2, og der er kun en lille græsplæne, som skal passes. Hybenrosene passer sig selv. Det er et privilegium at bo så tæt på havet, og det har naturligvis et noget højere prisskilt på havelågen. Der er flere solskinstimer i Liseleje end andre steder i Danmark. Timer bliver til dage, dage bliver til uger, uger til måneder, og de måneder kan tælles. Derfor er Liseleje en af de mest populære sommerkystbyer i Danmark. Byen er en klassisk sommerbadeby med sommerhusgæster i klipklapper. Naturlegepladsen Havtyren er populær. Byen er hyggelig og afslappet på den helt rigtige måde, for som talemåden siger: Alt du vil eje, det har Liseleje. 45 minutter er der til København, så det er nemt og hurtigt at holde lange og korte weekender her hele året. Asserbo, Tisvilde, Frederiksværk og Hundested er tæt på, og det samme er Tisvilde Hegn og Melby Overdrev. Stranden, havet, himlen, naturen. Derfor skal man have sommerhus i Liseleje.


ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

17


IVAN ELTOF T NIE LSEN

ÅBENT HUS ONSDAG 20/10 11:00-11:30

ÅBENT HUS

NYHED

12:00-12:30

SMUKT OG EKSOTISK

LÆKKERT BYGGET, TAK FOR DET

VIBEENGEN 9 + 13 · KLINT · 4500 NYKØBING SJ KONTANT:

ENGVEJ 6C · ELLINGE LYNG · 4573 HØJBY

4.995.000

EJERUDGIFT:

NYHED

ONSDAG 20/10

4.639

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9898

EJERUDGIFT:

Klint Havn og Klint Strand med en fin badebro ligger 100 meter om hjørnet til sommerhuset på Vibeengen. Huset er på 132 etagemeter fordelt på 92 m2 boligareal i hovedhuset og 40 m2 i annekset. Kæmpe naturgrund på 2 matrikler. Den ene er på 7.467 m2, den anden på 1.247 m2. Det er et meget velholdt sommerhus med en smuk farverig have. Terrassen er havens store uderum, her er sol og fred og ro hele dagen. Fra terrassen kan man nyde udsigten over sin egen sø. Her er fugleliv og fisk i vandet. Vi er i Odsherred, som også er kendt for den meget smukke og varierende natur, især Klintebakkerne.

3.395.000 1.731

SAGSNR.:

IEN10141

Bygget sidste år er sommerhuset på Engvej så nyt, som det næsten kan blive. Det er et klassisk sommerhus, sort er det med hvide sprossevinduer på 104 m2. Det står på en 1.200 m2 stor grund med rådyr i haven og en græsplæne, der bare skal klippes en gang imellem. Med jordvarme under græsset kan huset varmes op hele året uden økonomien løber løbsk. Bo her om sommeren, om vinteren, hele året. Her er 12 sovepladser, 8 i soveværelserne og 4 på hemsen. Her er så stille, at man ingenting kan høre. Men når havet viser tænder, og det har naturen det jo med at gøre ind imellem, så kan man høre bølgerne slå ind.

NYHED

NYHED

NÅ, NÅ, MEN JA, JA, SÅ TJEK LIGE HER ...

NÅR TOUR DE FRANCE KOMMER FORBI

LYSHOLMPARKEN 26 · 4573 HØJBY

KONTANT:

FYRREBAKKEN 16 · ORDRUP · 4540 FÅREVEJLE

3.350.000

EJERUDGIFT:

2.939

KONTANT: SAGSNR.:

IEN10064

EJERUDGIFT:

Fandtes der en officiel badestrandsguldmedalje på Sjælland, ville Gudmindrup Strand være med i opløbet blandt de sidste 2. Nå, nå, ville de fleste strande måske tørt bemærke, men ja, ja, siger vi, så tjek lige her: Sommerhuset i Lysholmsparken ligger bare 2-3 gåminutter fra Gudmindrup Strand. Ideel er det til familien med børn, hvor børnene bor oppe, forældrene nede. Med 250 etagemeter inde, og sol hele dagen på de syd- og vestvendte terrasser ude, er her plads nok. Det er A-hus bygget i 1976 midt i naturen. Her er ingen kultiverede blomsterbede eller græsplæne på den 1.441 m2 naturgrund, som skal passes.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79

1.415

SAGSNR.:

IEN10008

Da den nyhed ramte forsiderne af aviserne, tog de danske cykelbrumbasser i lycra til Odsherred for at køre ruten. Så er man da lidt en rigtig cykelrytter. De kører her endnu. For ruten er sej i det kuperede og bakkede istidslandskab, den er ikke for tøsedrenge. Og så er Udsigten stor som spredte arme med Ordrup Næs i den ene hånd og Sjællands Odde i den anden. Huset på Fyrrebakken 16 ligger få minutter fra Ordrup, som Tour de France kører igennem til næste år. Det er på 69 m2 og bygget på en 1.217 m2 grund i 1981. Grunden fik så yderligere en tilbygning med udendørs kold-og-varmvandsbruser i 2017 til gæster.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

2.295.000

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOF T NIE LSEN

NYHED

ALTID, ALTID, ALTID PLADS TIL ÉN TIL I SLARAFFENLAND RISHØJVEJ 56 · NAKKE · 4500 NYKØBING SJ KONTANT: 28.500.000

EJERUDGIFT PR. MD.:

I Rørvig, lige uden for Nakke, deroppe hvor vandet i Kattegat løber ind og bliver til fjordvandet i fjordlandet, der ligger et sommerhus bygget til den store familie. Eller rettere, der ligger 5 sommerhuse på en 3,6 hektar grund med noget så ualmindeligt som 32 sovepladser. Hvert sommerhus er helt sin egen med stort set alle faciliteter, men sammen er de som en lille by i et familieland, som kunne hedde Slaraffenland. Og sikken et land. Med så stor en grund er her selvfølgelig plads til en fodboldbane, en tennisbane, bålplads, en stor pool, petanquebane og en lang løberute rundt om det hele. Det hele er her, og ja, det hele er lige til at flytte ind i. Et Slaraffenland til familien kan også kombineres med udlejning, eksempelvis kurser, events, workshops, bryllupper og særlige begivenheder. Slaraffenland har alle faciliteter til mange, overnattende gæster. Og der er altid plads til én til.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

SAGSNR.:

7.883

Alle huse har omkringliggende loungeterrasser. Det samlede loungemiljø på terrasserne er på 900 m2. Sikken fest. Slaraffenland hedder i dag Enebærgården og ligger solitært og smukt placeret i naturen ud til fjordvandet i Isefjorden. Det er oprindeligt bygget i 1947, men alle 778 m2 er inden for de sidste par år renoveret i bund fra himmel til fundament. Alt er pivlækkert, hvor kompromisløs kvalitet i renoveringsprocessen har været den absolutte agenda. Det er et sommerhus til en pris, der ikke tiltaler de mange. Til gengæld er Slaraffenland alt for de få. Nakkehalvøen ligger i Nakkeland lige syd for Rørvig og lige øst for Nykøbing Sjælland. Her er sommerhuse, naturligvis, men ikke mange. Her er primært landbrug med marker på åbent terræn. Naturen er derfor særegen, her har man lyst til at gå tur i en hestesko, så man kommer hjem igen.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79 •

IEN9656

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOF T NIELSEN

SCHHHH, SIG DET IKKE TIL NOGEN

UD PÅ STRANDEN, HJEM OG TØRRE...

VIBEHUSVEJ 5B · 3250 GILLELEJE

SOGNEVEJ 22 · 3250 GILLELEJE

KONTANT: 11.500.000 EJERUDGIFT:

5.872

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9599

EJERUDGIFT:

8.000.000 2.786

SAGSNR.:

IEN9948

På 2 ugenerede matrikler inde bag det grønne hegn ligger et muret sommerhus, en bjælkehytte og den smukkeste tennisbane i en lilleverden for sig selv. Man har lyst til at sige schhhh, sig det ikke til nogen. Men hele herligheden skal have ny ejer, så det er nok ikke en god idé. På den ene matrikel står et sommerhus med plads til børn og i særdeleshed venner, som spiller tennis. De 130 m2 er fordelt på 2 etager, og det hele er så sommerhuslækkert, så underspillet og så charmerende, at her har man bare lyst til at flytte ind hele sommeren. På den anden matrikel står en bjælkehytte på 42 m2 bygget i 2006.

Det ligger bare 1 gåminut fra stranden, eller så tæt, at nuværende familie går på stranden for at bade, og lægger sig til tørre på liggestolen i haven. Huset er oprindelig et kalmarhus fra 1977, men alt er renoveret inden for de sidste par år, alt. Annekset med badeværelse stod færdig sidste år, tak for det. Her er der plads til familiens teenager, som i et sommerhus har en anden oplevelse af døgnets 24 timer. Her er 85 m2 sommerbolig plus 18 m2 anneks. Grunden er en 876 m2 naturgrund med adskillige gode og hyggelige kroge, hvor udendørslivet kan nydes.

BANANER OG PALMER I HAVEN

SMÅ TÆER, SMÅ FØDDER OG SMÅ BEN..

TINKERUP STRANDVEJ 79 · 3250 GILLELEJE

KONTANT:

FASANVEJ 59 · 3120 DRONNINGMØLLE

4.995.000

EJERUDGIFT:

2.765

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9823

EJERUDGIFT:

Fra sommerhuset på Tinkerup Strandvej er der 50 meter til en af de bedste og mest børnevenlige strande på Nordkysten. Her er salt og vand i luften, og bølgernes dønninger mod stranden giver lyde, man må lære at leve med. Det er nu ikke så svært. Huset er på 81 m2 og bygget i 1990 på en 1.930 m2 stor grund. Med plads til 6 biler i indkørslen behøver gæster ikke holde på den smalle strandvej. Huset ligger helt rigtigt på grunden med sol på terrassen hele dagen. Det er et lækkert sommerhus med en have så lun og forførerisk, at banantræer og palmer vælger at gro her. Alt er lige til at flytte ind i.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79

2.695

SAGSNR.:

IEN9974

Sommerhuset på Fasanvej i Dronningmølle er oprindelig bygget i 1985, men har det sidste års tid fået en så omfattende fundament-renoveret-særbehandling, at det ikke kan genkende sig selv i et spejl. Alle 117 m2 er løftet op på et nyt niveau med en sydvestvendt terrasse, der er større end huset. Selvfølgelig skal det være sådan, fristes man til at sige. Udelivet fylder meget i et sommerhus. Grunden er på 858 m2 med en have, som er nem at holde. Annekset på 10 m2 er isoleret, så ja, her er også plads til gæster. Alt er pivlækkert, alt er nyt, alt er klassisk sommerhushyggeligt, alt er lige til at flytte ind i.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

6.500.000

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOF T NIE LSEN

NYHED

AFSTAND TIL STRANDEN: INGEN

HORNEBAKKEN, HORNBÆK

HELLEVEJ 14 · 3360 LISELEJE

HORNEBAKKEN · 3100 HORNBÆK

KONTANT: 18.000.000 EJERUDGIFT:

6.775

KONTANT: 21.500.000 SAGSNR.:

IEN10085

EJERUDGIFT:

5.738

SAGSNR.:

IEN8253

Arkitektgruppen Hornbæk har tænkt sig godt om, da de med Kim Jørgensen i spidsen tegnede og byggede sommerhuset i 1992. Der er havudsigt fra næsten alle rum, og arkitekturen har en maritim grundidé, hvor blå himmel falder ind gennem ovenlysvinduerne og blander sig med det blå lys fra havet. Huset er på 125 m2 med forældreafdeling i den ene ende og gæster og børn i den anden. Så er alle glade. Grunden er på 1.276 m2, og der er kun en lille græsplæne, som skal passes. Hybenrosene passer sig selv. Det er et privilegium at bo så tæt på havet, og det har naturligvis et noget højere prisskilt på havelågen.

Ned ad grusvejen på Hornebakken i hjertet af det gamle Kildekrog finder man dette unikke cedertræshus, beliggende på stor dobbelt grund på 2578 m2, tilbagetrukket og helt privat, præget af fuglesang, gamle træer og små hyggelige kroge. Huset på 219 m2 emmer af tidløshed med sit miks af forskellige kulturer og tidsaldre forbundet med enkelthed og elegance. Det høje vinklede løft giver huset en helt særlig rummelighed og akustik; man får en fornemmelse af nærhed og intimitet uden at miste de store rums pragt. Lyset danser blidt gennem husets mange vinduer, og falder så blødt og smukt i løbet af dagen.

SOM VAR DET VOKSET OP AF LYNGEN

UFORSKAMMET LÆKKERT

EGERNSKOVEN 36 · 3230 GRÆSTED

GYVELVEJ 18 · 3100 HORNBÆK

KONTANT: 15.500.000 EJERUDGIFT:

7.824

KONTANT: 18.500.000 SAGSNR.:

IEN9001

EJERUDGIFT:

Huset ligger så naturligt på grunden, som var det vokset op af lyngen. Det er bygget i 1994 som et strandhus, et udsigtshus, et diskret hus, fordi naturen her er mere interessant end selv at blive beundret. Men tag ikke fejl. Det er pivlækkert, og det bygget af de bedste materialer inde og ude. For her er der salt og vand i luften, og det kræver sit hus at stå imod. Det er på 85 m2 og ligger helt rigtigt på den 1.467 m2 store grund med sol på terrasserne hele dagen. Alt er lige til at flytte ind i. Udsholdt Strand er et populært, klassisk sommerhuskvarter, men næsten 1100 mennesker har valgt at bo her hele året.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79

SAGSNR.:

IEN9662

Klassiske træsommerhuse bygger på en tradition på tværs af generationer, men der er nogle af dem, som stikker helt, helt af. Og det gør sommerhuset på Gyvelvej 18. Og det begynder ved havelågen. Alt er løftet flere niveauer i oplevelsen af, hvad et sommerhus også kan være på en af de bedste beliggenheder på Nordkysten. Med loungeterrasser, 12 sengepladser fordelt på 6 soveværelser, 3 badeværelser, stor spisestue og køkken, kunne man få den tanke, at huset ikke rigtig ved, om det er et sommerhus eller et privat resort. Sommerhuset er på 215 m2 og bygget i 2018 på en 1.475 m2 grund. Annekset er på 32 m2.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

6.067

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOF T NIE LSEN

NYHED

SÅDAN EN GRUND, OG ET SOMMERHUS

VIGGO HØRUP KOM ALDRIG HERFRA

RYLEVANG 3B · TENGSLEMARK L · 4573 HØJBY

KONTANT:

GRUSBAKKEN 1 · VEDDINGE BAKKER · 4550 ASNÆS

5.995.000

EJERUDGIFT:

3.977

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9872

EJERUDGIFT:

Sommerhuse på 1. parket, eller direkte til stranden, dem er der ikke mange af. Og slet ikke med et lillebitte skovsommerhus på 28 m2, som absolut ikke har noget imod at vige vejen for et nyt og større sommerhus, med et grundareal er på 2508 m2. Sådan en grund og sådan et lillebitte skovsommerhus ligger der på Rylevang 3b i Højby. Hvis Højby ikke får en klokke til at ringe, så tænk på Sejrøbugten, på Tengslemark Lyng, på de bedste sand- og badestrande på Sjælland, på vandet i Kattegat. Arkitekt David Thulstrup og Dorte Mandrup har hver især tegnet deres bud på et nyt sommerhus på grunden. Spændende er de.

3.650.000 2.431

SAGSNR.:

IEN8185

Maleren Viggo Hørup kom aldrig herfra, han flyttede hertil som ung og blev her resten af livet. Det er også her, Solen går ned i Kattegat. Hver dag, hele året. Altid. Grusbakken ligger oppe i bakkerne, så fra sommerhuset på Grusbakken 1 er der 5 minutter til en af de bedste badestrande på Sjælland, og 10 minutter hjem. Det er renoveret helt i bund, alt står spitzenklasse pivlækkert og lige til at flytte ind i. Huset ligger helt rigtigt og ugeneret på den 2.730 m2 store grund med havkig og en sydvendt, stor terrasse. Det bebyggede areal er på 138 m2, hvor de 25 m2 er indbygget garage og 11 m2 udhus.

ÅBENT HUS SØNDAG 17/10 12:00-12:45

DET HELE FOR KUN 874 KR. PR. MÅNED

UDSIGTEN HAR SIT EGET KAPITEL

BAKKEVÆNGET 2 · 4581 RØRVIG

KONTANT:

SKELBAKKEN 6 · VEDDINGE BAKKER · 4550 ASNÆS

2.650.000

EJERUDGIFT:

874

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9944

EJERUDGIFT:

Husene her i Odsherred er populære, og det gælder i særdeleshed et sommerhus som det, der ligger på Bakkevænget få hundrede meter fra Rørvig Kirke. Det er bygget i 1974, og er på 79 m2, ikke for lille, ikke for stort, men en rigtig god størrelse for en familie med et par børn. Selvfølgelig med et anneks til venner, som ikke skal hjem efter middagen. 10 sovepladser er her i et pivlækkert sommerhus, som det sidste års tid er renoveret helt i bund. Terrassen er delvis overdækket, resten er der sol på det meste af dagen. Grunden er 1.275 m2 med en have, der heldigvis er nem at holde. Alt, alt, alt er lige til at flytte ind i.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79

2.209

SAGSNR.:

IEN9428

Udsigten er et kapitel helt for sig. Fra den hævede terrasse er der panoramaudsigt over Sejerøbugen, og det er her, solen går ned i Kattegat. Men det er i særdeleshed uforstyrretheden, tavsheden og naturens stilhed, nærværende familie anpriser som det, der får dem til at tilbringe sommeren og mange af vinterens weekender her. Huset ligger på en 2.097 m2 stor naturgrund, er bygget i 1967, om- og tilbygget i 90erne og renoveret i 2015. Det er på 75 m2, har 2 soveværelser og et anneks på 18 m2 med hems til overnattende gæster. Det ligger godt oppe i bakkerne med panoramaudsigt over Sejerøbugten.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

3.795.000

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


IVAN ELTOF T NIELSEN

HØJT HÆVET OVER HORNBÆK SØ

MERE BLIND END DE FLESTE VEJE

SOLHØJ 19 · 3100 HORNBÆK

KONTANT:

SOLBAKKEVEJ 90 · 3100 HORNBÆK

5.875.000

EJERUDGIFT:

2.710

KONTANT: SAGSNR.:

IEN8903

EJERUDGIFT:

5.300.000 2.345

SAGSNR.:

IEN7993

Sommerhuset på Solhøj har udsigt til søen og det siges at være det højest beliggende sommerhus i Hornbæk. Huset er oprindelig fra 1967, med en tilbygning fra 1992. I 2020 har hele huset gennemgået en komplet og stilfuld gennemrenovering. Alt er nyt og lækkert, lysindfaldet i det store køkken-alrum er uden sammenligning, og på den store træterrasse, der går rundt om huset, kan du nyde solen dagen lang. Vejen hedder ikke Solhøj for ingenting. Udsigten til Hornbæk Sø og til trætoppene er betagende. Det er et ægte lebenshaus, perfekt til gæster. Her er 107 helårsisolerede m2 på en 1.104 m2 naturgrund.

Huset i nummer 90 er med alle sine 110 m2 et helårsisoleret sommerhus fra 2006. Nogle år efter blev det isolerede og centralopvarmede anneks på 35 m2 bygget. Dog ej godkendt til beboelse. Begge huse er tegnet af arkitekt Vagn Kieler. Der er oliefyr med gulvvarme i hovedhuset og radiatorer i annekset. Det er et klassisk Hornbæksommerhus, et af de helt lækre bjælkehuse med hvide sprossevinduer. Træhuse er der mange af i Hornbæk, men ikke som det her. Her er 5 soveværelser med mulighed for endnu ét, så det er et sommerhus med plads til familien og venner på besøg. Alt er lige til at flytte ind i.

VÅGEN HELE ÅRET

EN DEL AF HOFFET I DRONNINGMØLLE

PILEGÅRDSVEJ 15 · 3100 HORNBÆK KONTANT:

RÆVEBAKKEN 12 · 3120 DRONNINGMØLLE

4.500.000

EJERUDGIFT:

3.218

KONTANT: SAGSNR.:

IEN9955

EJERUDGIFT:

Hornbæk er en sjælfuld og mageløs lilleby på Nordkysten kun 40 minutter fra København. Sommerhuset på Pilegårdsvej ligger rigtig godt i forhold til alle herlighederne i Hornbæk. På gåben og cykelhjul er der kort til alt: strand og skov, indkøb, restauranter, caféer, Rusland med Tegners Skulpturpark. Det er bygget i 1962 på en 938 m2 grund og er på 93 m2. Græsset skal slås og hækken klippes, men det er også det eneste, haven ønsker sig. Terrassen, den soler sig i haven hele dagen. Det er et meget velholdt sommerhus, og det hele er lige til at flytte ind i. Hornbæk er vågen hele året.

KØBENHAVN & FREDERIKSBERG TLF. 70 70 12 43 •

NORDKYSTEN TLF. 49 19 31 00 •

ODSHERRED TLF. 70 20 21 05 •

UDLEJNING TLF. 70 70 20 79

3.330

SAGSNR.:

IEN9371

Huset er bygget i 1964, men har gennem de sidste 15 år været en igennem omog tilbygning, så det i dag er på 156 m2. Sæt hovednøglen i døren, flyt ind og glem alt om omfattende vedligeholdelse de næste mange år. Her er rigelig plads til børn, børnebørn, fætre og kusiner og venner. Grunden er på 1.868 m2 med en græsplæne, der bare skal slås en gang imellem, så er den tilfreds. Her er stille og roligt uden nabokig. Stranden er 5 minutter på cykel. Solnedgange, de er altid en oplevelse på Dronningmølle Strand, allerbedst med et glas kold rosé i hånden.

HELLERUP TLF. 70 70 20 05 •

5.000.000

RUNGSTED KYST TLF. 32 42 29 60 •

HOLBÆK TLF. 70 20 21 05 •

HOVEDKONTOR TLF. 88 44 10 20 •

KGS. LYNGBY TLF. 32 42 28 00 •

ROSKILDE TLF. 44 22 80 80 •


NY PRIS

Åbent hus Søndag den. 17/10 kl. 15.00 - 15.30

Hornbæk - Villingebækvej 66

Fritidshus

Villa eller fritidshus? du bestemmer! Når I går ind af den store havelåge, bliver I straks betaget af den hyggelige have med det smukkeste kig ud over området. Her har sælger de sidste par år brugt hver en ledig stund på at istandsætte denne bolig, så den i dag fremstår så fin og med sin helt egen indbydende stil.

145 m2

2/2

2

1.179 m2

-

1920

Dronningmølle - Strandkrogen 2M Et perfekt alternativ til det traditionelle sommerhus, hvor man her "slipper" for havepasning, græsslåning. Med nyt lækkert køkken, skønne rum, 2 badevær. mm. samt fri udsigt til Øresund. Terrasse på 2 sal samt i stuen. Velfungerende ejerforening.

Kontantpris: 5.495.000 Ejerudgift pr. md: 3.250 Udbetaling: 275.000 Brt/nt excl. ejerudg: 24.195/20.665 Sag: H3632

Fritidshus

190 m2

2/4

3

5.975 m2

-

2008

Kontantpris: 4.450.000 Ejerudgift pr. md: 4.862 Udbetaling: 225.000 Brt/nt excl. ejerudg: 19.592/16.714 Sag: D2832

Hornbæk - Assegårdsvej 19 Sommerhuset er beliggende i et yderst attraktivt sommerhuskvarter, med kort afstand til strand, by, restauranter og indkøb. Huset er oprindeligt et Skarridsø-hus, tilbygget i 1978 og 2003. Haven er helt privat, ugeneret og med masser af sol fra morgen til aften. Endvidere stor træterrasse.

Charlotte Vigen Sandt Ejendomsmægler MDE, salgschef Tlf. 4970 2304

106 m2

1/2

-

1.017 m2

-

1961/78

Dronningmølle - Poppel Alle 22A Unikt ståtækt sommerhus på en dobbeltgrund i eftertragtet område. Her er masser af charme og atmosfære. Velindrettet i 2 plan m. skøn stue m. svensk kakkelovn, stor spisestue - begge m. udgang til terrassen, pænt køkken, flot brusebadevær. og rummeligt bryggers. På 1 sal. 3 vær. - et ene med balkon.

Nybolig Peter Leander Peter Leander Indehaver & Valuar Tlf. 4970 2304

Fritidshus

Havnevej 23 A · 3100 Hornbæk 3100@nybolig.dk · nybolig.dk · Tlf. 4970 2304

86x25 mm UGENS BOLIG Se mere side 46

Kontantpris: 5.985.000 Ejerudgift pr. md: 3.240 Udbetaling: 300.000 Brt/nt excl. ejerudg: 26.234/22.404 Sag: H3615

Fritidshus

149 m2

2/3

2

1.508 m2

-

1958

Kontantpris: 6.200.000 Ejerudgift pr. md: 3.529 Udbetaling: 310.000 Brt/nt excl. ejerudg: 27.131/23.141 Sag: D2798


Strandhusene GILLELEJE

Stort udlejningspotentiale E TA P E 2 T I L S A L G S O M M E R H U S E I H Ø J K VA L I T E T 2 M I N F R A K AT T E G AT

10 imponerende sommerhuse ved stranden, tæt på Gilleleje Havn Husene bygges på vandsiden af Tinkerup Strandvej med ganske kort afstand til børnevenlig badestrand og naturskønne områder ca. 200 m fra stranden og Kattegat. Mod nord finder man Gilbergstien, som går helt ind til Gilleleje by ca. 2,8 km. En usædvanlig smuk strækning med udsigt over vandet til Sveriges kyst, Kullen og Gilleleje havn. I Gilleleje finder man hyggelige og charmerende caféer og restauranter samt et stort udvalg af lækre butikker. • • • • • • • • •

98 m² med 3 værelser og 2 badeværelser Stor terrasse mod sydvest Store panoramavinduer Gulvvarme i alle rum Mulighed for udendørs brus og udekøkken Ovenlysvindue over køkkenet Integreret carport Tæt på badestrand og naturskønne områder Priser fra kr. 3.700.000

KOM TIL ÅBENT HUS Hver søndag kl. 14.00-14.30 Kom forbi grunden - feriebyen 1-19, 3250 Gilleleje og få en præsentation af de kommende sommerhuse

strandhusenegilleleje.dk Nybolig Peter Leander · Havnevej 23 A · Hornbæk · 3100@nybolig.dk · Tlf. 4970 2304


Nybolig Odsherred - 4 kontorer i Odsherred

Stor natur grund

Nyt fritidshus

Ellinge Lyng - Havebovej 3 Drømmer I om et fristed hvor fornemmelsen af naboer ikke er til stede, grunden er eventyrrig og huset charmerende med mulighed for at sætte jeres eget præg? Så kig med her, hvor Nybolig Odsherred nu har æren af at byde jer velkomne til Havebovej 3 på Højby Lyng.

Fritidshus

43 m2

1/2

1

4.519 m2

-

1963/02

Kontantpris: Ejerudgift pr. md: Udbetaling: Brt/nt excl. ejerudg: Sag:

1.995.000 1.540 100.000 8.799/7.451 H8787

Åbent hus Lørdag d. 23/10 kl. 11.30 - 12.00

Fritidshus

139 m2

1/3

1

1.361 m2

-

1998/07

I Ellinge Lyng kan I nu glæde jer til dette nye og indflytningsklare fritidshus i et eftertragtet område præget af naturen. Huset ligger på en naturgrund med solrige terrasser, plads til leg og et stort anneks. Indenfor venter to værelser, et badeværelse samt køkken og stue i et.

Kontantpris: 3.995.000 Ejerudgift pr. md: 2.005 Udbetaling: 200.000 Brt/nt excl. ejerudg: 17.609/14.919 Sag: N9119

Find os på nybolig.dk Nykøbing Sj.: Algade 30 · 4500 Nykøbing Sj. · 4500@nybolig.dk · Tlf. 59911248 Nykøbing Sj.: Rørvigvej 223 · 4500 Nykøbing Sj. · 4500@nybolig.dk · Tlf. 59911248 Vig: Torvestrædet 8 · 4560 Vig · 4560@nybolig.dk · Tlf. 59318980

65 m2

1/3

1

1.651 m2

-

1976/20

Lumsås - Lumsås Strandvej 21 Det er nu, I skal slå til, for her får I en unik chance for at overtage dette sjældent udbudte træsommerhus fra 2005 i første række til Sejerø Bugt og én af Danmarks bedste badestrande. Indendørs rummer boligen et køkken og en stue i åben sammenhæng, to værelser og et badeværelse.

Nybolig Odsherred Mikkel Henriksen og Susan Henriksen

Asnæs: Asnæs Lyngvej 2 · 4550 Asnæs · 4550@nybolig.dk · Tlf. 59318900

Fritidshus

Kontantpris: 2.795.000 Ejerudgift pr. md: 1.443 Udbetaling: 140.000 Brt/nt excl. ejerudg: 12.288/10.408 Sag: H9247

1. række til Sejerø Bugt

Nordstrand - Polyfotovej 4 Hvis I drømmer om at trække jer tilbage fra storbyens hektiske liv og i stedet lade roen indfinde sig i skønne omgivelser ved havet, så har vi her et rigtigt godt bud. I får et fantastisk sommerhus i Odsherred nær Nykøbing Sjælland med en veldisponeret planløsning samt pæne, lyse rum.

Ellinge Lyng - Syrenvej 14

Fritidshus

51 m2

1/3

1

3.020 m2

-

2005

Kontantpris: 6.800.000 Ejerudgift pr. md: 4.564 Udbetaling: 340.000 Brt/nt excl. ejerudg: 29.752/25.205 Sag: N8951


BrixWestergaard Liebhaverejendomme ved Danmarks riviera

GENNEMFØRT SOMMERHUS NÆR BY OG STRAND

Hornbæk, Nordre Strandvej 391 Dette nyrenoverede sommerhus ligger på Strandvejen tæt på Hornbæk C og i gåafstand til Hornbæks smukke badestrand. Boligen er totalrenoveret og fremstår super flot, lys og indby‐ dende. Endvidere findes et godt anneks med badeværelse.

Pris: Ejerudg:

6.900.000 4.316

SKØNT BELLIGGENDE SOMMERHUSGRUND

- al fast ejendom sælges! Sags. nr. 21677

Bolig: Rum: Grund:

106 5 1.295

Sags. nr. 21663

www.brixwestergaard.dk Nordre Strandvej 350 | 3100 Hornbæk Tlf: 49 76 00 00 hornbaek@brixwestergaard.dk

SOMMERBOLIG I ATTRAKTIVT KVARTER

Kildekrog, Birkevangsvej 11 Indflytningsklart sommerhus på en lukket og stille grusvej i et af Hornbæks attraktive kvarterer. Gå afstand til by og bade‐ strand. Her er god plads til den store familie og skønne udeog inderum. Ugeneret og utrolig smuk og nem have!

Pris: Ejerudg:

Sags. nr. 21290

9.995.000 4.774

FLOT SOMMERHUS PÅ SMUK PARKLIGNENDE GRUND

Bolig: Rum: Grund:

173 6 1.396

Sags. nr. 21733

BYG DIT DRØMMESOMMERHUS

Horneby Fælled, Lyngbakken 6A Suverænt beliggende sommerhusgrund på lille lukket grusvej i det eftertragtede Kildekrog. Haven er ugeneret og med en gammel og smuk beplantning. Grunden kan bebygges med 15 % og ligger kun 5 min. gang til vand og by.

Pris: Ejerudg:

5.985.000 2.532

FLOT ISTANDSAT FAMILIESOMMERHUS

Bolig: Rum: Grund:

24 2 1.141

Sags. nr. 21724

Horneby Fælled, Øgårdsvænget 9 Indbydende sommerbolig ligger på hyggelig og rolig grusvej i Hornbæk. Nuværende ejer har formået at skabe en helt særlig og meget smuk ramme omkring boligen. Du får hele 8 senge‐ pladser, 4 i hovedhuset samt 4 i det tilhørende anneks.

Pris: Ejerudg:

5.950.000 3.512

SOMMERHUS PÅ LANDET - STOR GRUND

Bolig: Rum: Grund:

143 5 1.434

Sags. nr. 21641

GÅAFSTAND TIL VANDET

Smidstrup, Pinjevej 1 Dette skønne sommerhus ligger på en hyggelig grusvej, som fører direkte ned til stranden. Huset er flot istandsat og ind‐ rettet så hele 3 familier kan få sit eget "hus". Der er kort af‐ stand til indkøb og så kan du køre til Gilleleje C små 10min.

Pris: Ejerudg:

7.250.000 1.995

I FØRSTE RÆKKE- OG DIREKTE TIL VANDET

Udsholt, Klitten 7 Boligen fremstår i meget flot stand, reelt set er der tale om et helt nybygget/ombygget hus i 2007. I hele ejendommen er der loft til kip - meget indbydende med ovenlysvinduer, smukke skibsgulve og store vinduespartier mod vandet.

Pris: Ejerudg:

Bolig: Rum: Grund:

171 6 2.107

Sags. nr. 21747

11.500.000 6.651

Bolig: Rum: Grund:

100 4 1.404

Holmene, Fuglebakkevej 10 Sommerhus i smukke landlige omgivelser. Det hyggelige strå‐ tækte hus ligger på en 14.294 kvm. stor naturgrund. Her er et rigt dyreliv på den skov-bevoksede grund som munder ud i knudemoserne. Tilhørende ladebygning på 104 kvm.

Pris: Ejerudg:

4.500.000 3.963

SOMMERHUS FRA 2011 MED PANORAMAUDSIGT

Rågeleje, Store Orebjergvej 67B Med en helt fantastisk beliggenhed på en solrig bakketop, lig‐ ger dette helårsanvendelige sommerhus med en fantastisk og uhindret udsigt over Kattegat. Den smukke naturgrund er på hele 3347 kvm. hvoraf en del er strandgrund. Skal opleves!

Pris: Ejerudg:

11.900.000 10.566

Bolig: Rum: Grund:

106 3 14.294

Sags. nr. 21225

Bolig: Rum: Grund:

131 5 3.347


NYBYGGERI TIL OVERTAGELSE MEDIO 2023!

/92 ,97) 8-0&%+)

0ºOOHEDNNHQ 6YDQHNH %RUQKROP

'UºPPHU GX RP HQ OXNVXV KHO§UVEROLJ 8'(1 ERS¨OVSOLJW L 6YDQHNH""

(MHQGRPPHQ E\GHU S§ GH NDUDNWHULVWLVNH RJ VPXNNH OLQMHU VNLWVHUHW DI DUNLWHNW .LP 8W]RQ RJ KDU UºGGHU WLO %HFKV 6WXEPºOOH GHW LNRQLVNH 9DQGW§UQ VDPW 6YDQHNH I\U +XVHWV NYP E\GHU S§ JRGH Y¨UHOVHU VWRUW NºNNHQ DOUXP WR EDGHY¨UHOVHU PHG EUXVHU KYRU HW DI GHP LQGHKROGHU YDVNHPDVNLQH RJ WºUUHWXPEOHU +XVHW LQGHKROGHU HQGYLGHUH HQ O\V HQWU« PHG JRG VNDEVSODGV +XVHW HU XGVW\UHW PHG JXOYYDUPH L DOOH UXP PHG LQGLYLGXHO VW\ULQJ 'HUXGRYHU E\GHU KXVHQH S§ WR VWRUH IRUVNXGWH WU¨WHUUDVVHU S§ KYHU NYP VRP HU EHOLJJHQGH S§ KYHU VLQ VLGH DI KXVHW 'H VWRUH YLQGXHVSDUWLHU YLO VºUJH IRU JRGW GDJVO\V LQGIDOG RJ VW\UNH IRUELQGHOVHQ PHOOHP XGH RJ LQGH (MHQGRPPHQ HU XGVW\UHW PHG JRGH NYDOLWHWVPDWHULDOHU VRP DOOH HU 6H PHUH S§ 6ZDQYLND GN EDVHUHW S§ 1HZ 1RUGLF /LYLQJ 6H PHUH S§ 6ZDQYLND GN

/SRXERXTVMW Priser fra 9HFIXEPMRK )NIVYHK QH &VX RX Y IN YHK +VYRH &SPMK 6YQ Z©VIPWIV 3TJ»VX 7EK /SRXEOX

Qu QuBienvenido a Torreblanca


Køb en bid af Spanien NYT PROJEKT ALLEREDE

18ELE

AND SOLGT

30 familier ejer i fællesskab ejendommen med 5 lejligheder. Alle lejligheder med adgang til fælles poolområde, beliggende i Torreblanca, Malaga. Lejlighederne er i størrelsen fra 67 m2 til 103 m2 med privat terrasse, sublim havudsigt, gåafstand til strand/by og direkte tog til Malaga by og lufthavn. Priserne starter ved kun kr. 529.000,Simplysun er familie-ejet og vi tilbyder nøglefærdige boliger i Spanien. Lejlighederne indrettes i Nordisk stil, al møblering og håndværkernes kvalitet er dansk. Med udgangspunkt i de tidligere gennemførte projekter i Mijas (Den hvide by) og La Herradura – har vi allerede 70 familier med på rejsen. Simplysun opfylder din drøm.

Deltag i vores virtuelle åbningsmøde Mandag 25. oktober kl. 17.30 Tilmeld dig Via www.simplysun.dk eller thomas@simplysun.dk

Vil du vide mere? Ring til Thomas på tlf. 40 55 77 79.

Eksempler på løsninger i tidligere projekter


SANDE BJÆLKEHUSE YG B S ITID ERØD R F LL PÅ A I S AG O N D E G N J Ø Ø E BES NGEV VER S H O PÅ K T HUS N ÅBE

Originale norske bjælkehuse NATURENS BEDSTE RÅMATERIALER Sande Bjælkehuse fremstilles af langsomtvoksende fyrretræ, der er kendt for sin styrke og lange holdbarhed. Dette træ er fra gammel tid benævnt malmfyr, og har et stort harpiksindhold, høj densitet, tæt vedstruktur og en høj andel af kernetræ, der indeholder svampehæmmende stoffer, og som giver en meget holdbar bjælkekonstruktion. I skandinavien betragtes malmfyr som det fineste materiale til anvendelse i bjælkehuse. Sande Bjælkehuse er "ægte" bjælkehuse, hvor alle vægge er bærende og bygget sammen med dobbelt not og fer og lafninger i alle samlinger. Husene er således et konstruktivt hele, som giver en meget stærkt og stabilt sommerhus. Husene er desuden velisolerede og derfor også velegnede til brug i vinterperioden.

FRITIDSBYG ALLERØD

Kongevejen 59, 3450 Allerød Åbningstid: Søndag kl. 12-16 SALGSKONSULENT OG BYGGERÅDGIVER HENRIK BECH hb@trelleborg.dk 26 17 44 56

Trelleborg blev etableret i 1963 og har gennem årene leveret huse til over 7000 danske familier. Trelleborg er kendt for huse af særdeles høj kvalitet og er et af de mest solvente firmaer i branchen.

www.trelleborg.dk


33

ANNONCETILLÆG OG SPONSORERET INDHOLD

LIEBHAVERI BOLIG, FRUGTPLANTAGE OG VELFUNGERENDE GÅRDBUTIK Med beliggenhed tæt på Taastrup og et udbud af selvpluk af frugter, bær og grøntsager samt salg af juletræer, byder ejendommen, med en stor velholdt bolig og udbygninger, på mange gode muligheder.

Frederiksholmsvej 3, Holmevang Frugtplantage, Sengeløse, Taastrup

Kontant:......... 9.500.000 Ejerudgift:.................3.983

Bolig:...................... 249 m² Grund:..............77.258 m²

Opført:........... 1897 Energi:.................. C

Ønsker du mere information om denne lystejendom eller har du en liebhaverbolig, du overvejer at sælge? Kontakt Danmarks eneste landsdækkende liebhavermægler på kontakt@lilienhoff.dk eller 70 22 12 35.

København ∙ Aarhus ∙ Odense ∙ Holstebro ∙ Haderslev ∙ 70 22 12 35 ∙ lilienhoff.dk


.

kaas & Marksø

Ejendomsmægler & Valuar MDE • Pakhus 11 • Dampfærgevej 2A • 2100 København Ø • 4579 0005 • www.k-m.dk

Penthouse med 4 terrasser / udsigt NY PRIS / Fantastisk gavllejlighed med masser af lys

A P

merika Plads 5. 3., København 2100 København Ø. akhusvej 8, 3.32B, tv., 2100 Ø - Fyrtårnet Denne lejlighed er istandsat fra A - Z med nyt er tegnet af arkitekterne Lundgaard & Tranberg, køkken, badeværelse / gæstebadeværelse, fine som med spændende arkitektur ogvæld gode lyse egetræ´s sildebens parketgulve og et af matelys fra LIGHThar POINT, der medfølger i handlen. rialer, sat området på landkortet over spektakulært nybyggeri i København. Beliggenheden er perfekt med Nordlyset, som er navnet på dette flotte byggeri, er kort afstand til Østerport Station, Kastellet, Langelinie blevet til i et tæt samarbejde mellem arkitektfirmaet C. Allé og Kgs. Nytorv nås på en hyggelig spadseretur fra F. Møller og billedkunstneren Ruth Campau - resultatet er en unik og velfungerende ejendom. Boligerne er gadedøren. Her er alt det du behøver af butikker og rekendetegnet ved tidløs arkitektur, et spændende og stauranter – Lagkagehuset, Netto, Pizzaria, Restaurant godt materialevalg samt funktionalisme i hverdagen. Veve, KiinKiin og INVO. Lejligheden er i 2 etager og de 140 kvadratmeter er Super indretning med entré / fordelingsgang, lækkert særdeles godt udnyttet. Nederste plan har en stor entré med indbyggede skabe, stort soveværelse, værelse badeværelse holdt i lyse farver, 2/3 soveværelser, det ene og et kæmpe gennemgående leverum med køkken / med udgang til altanen, stort leverum, der indeholder spisestue / stue ud-i-et med udgang til en stor terrasse stue køkken / spiseafdeling og flot kig til Københavns i hver/ ende af rummet. Badeværelset på denne etage er et kapitel sig -fungerer her er både bruseniche og stort tårne og spirfor – det rigtig godt. Mulighed for at badekar, endnu men specielt skal de mange lækre lysdetaljer etablere et værelse. Inkluderet i lejlighedens pris fremhæves. er 1 P-plads i ejendommens lukkede og velfungerende Der er en finervindeltrappe mellem to bilen etager. Øverste kælder. Det nemt at komme nedde med med fjernniveau har Elevatoren en stor stuekører meddirekte glas frafra gulv til loft mod betjening. P-kælderen til lejde 2 store tagterrasser, hvor der er sol fra tidlig morgen ligheden - flere fælles tagterrasser. B. til sen aften. På denne etage ligger Energimærke lejlighedens andet badeværelse. Kr. 5.945.000 / Ejerudgift 5.962 / Sag 5700KM Kr.7.995.000 kr. 5.671medfølger / Sag 5712KM Bolig 130 m²/ /Ejerudgift P-plads i kælder 2 / P-plads, leje kr. 1.425 / mdr. Bolig 140 m Fremvises efter aftale Åbent hus søndag kl. 11.15 – 11.35

2 Roof Gardenaltan NYHED / Penthouse med 100 m Hellerup´s lækreste Penthouse med vestvendt

D G

ampfærgevej 12, Vej 6. th., København Ø. ammel Vartorv 6A,2100 1. th., 2900 Hellerup Fantastisk Penthouse på toppen af end Østerbro ogpå Beliggenheden er intet mindre genial direkte havnebassinerne ved af Langelinie dennetilPenthouse på toppen Gammel og Vartov Den lille Havfrue. Vej. Hellerup Strandvejs hyggelige butikker, restauranter, er cafe´er muligheder ligger næsten Her lys ogog luftindkøbs og den mest fantastiske udsigt manlige udenfor gadedøren. Men også den afstand til Kgs. kan tænke sig til Kastellet, vandet ogkorte Københavns tårne Nytorv stort øjet plus.rækker. Der sker virkeog spir –og etCity viewersåetlangt lig noget, når man kommer øverst op på 6. sal og har Lejligheden, dertil erloft ’liebhaveri’ ligger i til den gamvinduer fra gulv og stor ,afstand desmukke omkringligle ejendom fra 1910 – en klassisk Hellerup patriciervilla gende ejendomme – her er intet indkig og man er helt med hvide facader og isortglaseret tegltag. Denne lejprivat og ugenert både lejligheden og på terrasserne. lighed ligger i villaens gamle tørre loft og oser af New angelinie Allé 25A, 2100 Penthousen ligger i ejendommens øst fra /København syd vest gavlØ. Yderligere introduktion til beligYorker stemning. Alt er nyt4.ogtv., delikat da/ lejligheden være af overflødig. er Københavns mest prestigefulde og er genheden på alle siderburde omkranset en ganskeAdressen imponerenblev med etableret i 2010. Lejligheden har 4 soveværelser, udsigt direkte Trekroner Øresund og2 havneindløbet til Københavns de delvist overdækket RooftilGarden – herihar du sol fra badeværelser og et kæmpe køkken / stue / spisestue Havn med Den nye Opera og Kongeskibet. tidlig morgen i nord / øst til sen aftensol i nord / vest udog i-et med loft tilfor kipatogfinde fritlagte hanebånd. Et rigtigt samaltid mulighed læ for vejr og vind. Lejligheden sætter helt nye standarder begrebet lingspunkt med udgang til den store syd for / vest vendtePanoramaudsigt og er Liebhaveri i ordets egentlige forstand – med sine næsten 300 m2 bolig på 4. sal i ejendomSamtlige 90/m2 udnyttet og her altan, gavl derboligens ermod trukket ind taget, her er læ for vejr og mens øst syder / optimalt vestså bliver udsigt, lys oger luft ikke mere optimal. absolut ingen spildplads – her er entré med garderobe, vind. Alt fremtræder lige så flot som på billedet med stue / køkken ud-i-et, værelse og /soveværelLejligheden er/ spisestue en moderne ’herskabslejlighed’ stuer én suite og franske fløjdøre mange nye BOFORM skabe til opbevaring walkmed in og se med adgang til lyst badeværelse. Alle perfekt lejlighedens mellem rummene – det fungerer helt ! Her er 3 store altaner, der er trukket lyse, hvidolierede plankegulve. Energimærke C. vægge er ’lette’ og ønskes spisestuen ind i ejendommen, så derstuen altid eller er mulighed forstørre, at finde læ for vejr og vind. er en nem /operation udvide. alle5651KM lejlighedens Kr.det 8.995.000 Ejerudgiftatkr. 6.817Fra / Sag Planløsningen lejligheden er helt på perfekt og godt gennemtænkt. Her er stort anrum er der døre /i udgang til ’udelivet’ terrasserne. Bolig 190 m² / Privat P-plads / Altan komstparti centreret midt i lejligheden med adgang til det private master-bedroom med walk-in, badeværelse en3318000060 dejlig altan mod Øresund. Fremvises efter aftale Kr. 8.500.000 / stort Ejerudgift kr. 4.589 /og Sag 2 Bolig 90 m / P-plads, kr. 350 / kr. 650 pr. mdr. Åbent hus søndag kl. 11.45-12.05

Langelinie Allé / 298 m2 liebhaveri / 3 x beliggenhed

L

På det syd- / østlige hjørne ligger køkkenet i direkte forbindelse til kæmpe spisestue og udgang til endnu en stor altan, bryggers, stort dejligt sydvendt gæsteværelse overfor gæstebadeværelset. I hele lejlighedens syd- / vestlige hjørne er der en helt fantastisk stue én suite med herreværelset og udgang til lejlighedens tredje vestvendte altan. Specielt skal lejlighedens store skydedøre til de overdækkede altaner fremhæves, men også de mange vinduer fra gulv-til-loft på alle lejlighedens 3 sider bør nævnes. Der følger et stort kælderrum til lejligheden og 1 P-plads i ejendommens meget eksklusive P-kælder kan tilkøbes. Kr. 26.500.000 / Ejerudgift kr. 19.121 pr. mdr. Bolig 298 m2 / Altaner 3 Fremvises efter aftale !

City og Nord for København .


0^flp^ a_QKR>uK_ · 0^flp^_KIlK

fZo REuKo auKl FxK_ aQ IK _>oplm\f__K a^QSuK]mKl }_IKl IK__K >l\SoK\ooKQ_KIK \u>]SoKomuS]]> ^KI RK]K Ko>QK^KoKl aQ IKo m^p\\KmoK R>uK>_]EQ¼ Kl Kl ]xmKo aQ pImSQoK_ S mEl\]>mmK· aQ PCl Ko il>QoPp]Io i>_al>^>ÎupK aQ K_ ma]lSQ R>uK· IKl Kl iKlPK\o alSK_oKlKo ^aI mxIuKmo¼ K S_IuK_ISQK aQ pIuK_ISQK l>^^Kl Kl ilEQKo >P QK__K^oE_\oK aQ \a^ila^Sm]fmK ]fm_S_QKl· aQ Fa]SQK_ mCuK] ma^ FK]SQQK_RKIK_ Kl ^C]lKooKo IK_ \u>]SoKomFKuSImoK \fFKl· IKl mfQKl _aQKo K\mol>alIS_Elo¼ ,]>_]fm_S_QK_ PalIK]Kl mSQ iC Ko uK]S_IlKooKo mopKi]>_ aQ K_ K\m\]pmSu p_IKlKo>QK· IKl ]SQQKl i>loKllK ^KI ISlK\oK R>uKpIQ>_Q¼ 2_IKlKo>QK_ Kl Ko P>_o>moSm\ mpii]K^K_o oS] mopKi]>_· aQ IKo Kl ai]>Qo >o auKluKZK oKK_>QK>PIK]S_Q· RZK^^K\a_oalKl· olE_S_Qmlp^ K]]Kl QEmoK~fZ S IK__K IK] >P RpmKo¼ pmKom pFKoS_QKIK m>^]S_QmmoKI Kl IKo moalK PE]]Kmlp^· Rual \f\\K_· >]lp^ aQ mopK ~KooKl m>^^K_ S Lo CFK_o aiRa]Im^S]Zf¼ Kl PCl Ko F]¼>¼ Ko P>_o>moSm\ mopK>lK>] ^KI ]aPo oS] \Si· moK^_S_QmPp]I FlE_IKau_ aQ ISlK\oK pIQ>_Q oS] Ko S_IFxIK_IK oKll>mmK>_]EQ· Rual ^C]oSIKl_K \>_ _xIKm p_IKl CFK_ RS^^K]¼ÚÚ"El^S]ZfKo FxIKl S_I ^KI m\a]K· I>QS_moSopoSa_· S_I\fF· Ko QaIo pIu>]Q >P PlSoSIm>\oSuSoKoKl· m^p\ _>opl· \alo uKZ oS] 0ÎoaQKo aQ _K^ oS]\flmK] oS] ^aoaluKZm_KooKo Î >]o m>^^K_ \p_ \S]a^KoKl Pl> RZKloKo >P fFK_R>u_¼

/K>]!EQ]Kl_K 0^flp^ 7SQQa wK]mK_ i0 0^flp^ÎÚÚo]P¼ ò^>S]lK>]¼I\ Î vvv¼lK>]^>KQ]Kl_K¼I\Âm^aKlp^

,lSm \l¼ 2IFKo>]S_Q \l¼

¼ ¼ ¼

lpooaÂ_Kooa \l¼ Kw¼ KZKlpIQ¼ ZKlpIQ¼ il¼ ^I¼

¼ Â ¼ ¼

ZI¼oxiK lp_I ^

a]SQÂ\E]IKl ^ 7ElK]mKl

7S]]> Â

_KlQS^El\K


Philip og Ole Lindgreen – to generationers viden om og erfaringer i salg af lyst- og landejendomme.

VI SØGER LAND- OG LYSTEJENDOMME I NORDSJÆLLAND

En af de få ejendomsmæglervirksomheder, som er specialister i salg af land- og lystejendomme.

ERFARING OG VIDEN ER VIGTIG Salget af en lyst- eller landejendom kræver en salgspartner, der har erfaring og specialviden inden for dette specielle felt af boligsalg. Oftes er der faktorer omkring landejendomme, som ikke normalt figurere i et ”almindeligt” boligsalg. Derfor er det vigtigt, at man vælger en mægler, der kan rådgive og informere sælger, således salget kan gennemføres uden problemer. Vort firma har i de sidste 30 år haft salg af liebhaver-, land- og lystejendomme som vort speciale. Især hesteverdenen står vore hjerter nær, og igennem et stort netværk har vi solgt langt de fleste hesteejendomme her i Nordøstsjælland.

Gennem mange års erfaring i salg af denne type ejendomme har vi opbygget en stor viden om prisfastsættelsen. Disse ejendomme har sædvanligvis et liebhaverpræg, og det er vigtigt at kunne prisfastsætte dette korrekt, for at opnå et hurtigt salg til den maksimale pris.

VOR STÆRKE MARKEDSPOSITION Vi har et særdeles stærkt salgsvindue, via vores flotte hjemmeside, via online markedsføring, Boligsiden, Boliga samt de store kæders hjemmesider. Endvidere kan vi tilbyde at få udarbejdet en superflot videopræsenation af boligen. Vi har igennem vor markedsposition oparbejdet et køberkartotek af seriøse købere af lyst- og landejendomme. Vi har måske allerede en køber til din landejendom!

ET GUNSTIGT MARKED LIGE NU Hvis De går i salgstanker, er markedet meget gunstigt. Vi oplever nok en af de bedste salgsperioder lige nu, så start med at aftale et møde, hvor vi kan drøfte et salgsforløb og værdiansætte Deres ejendom. Vi sætter en ære i at rådgive professionelt – med fokus på kundens individuelle ønsker og behov. Vælg en specialist – det koster ikke mere og De

får samtidigt sikkerhed for et godt og hurtigt salg.

KONTAKT OS DIREKTE: Ole Lindgreen: 2013 7809 Philip Lindgreen: 2425 9128

JERNBANEGADE 5 • 3480 FREDENSBORG • TLF: 7022 3480 • INFO@OLE-LINDGREEN.DK • WWW.OLE-LINDGREEN.DK


Nybyg på Sjælland? Mød din lokale byggerådgiver. Tlf. 75 62 43 00

NYBYGGERI Milton Huse Sjælland

Besøg Cirkelbuen 20 i Hillerød hver søndag Kom forbi til Åbent Hus hver søndag og få inspiration til dine nybyggerdrømme

Vi har tid, når du har tid Milton Huse har nybyggede inspirationshuse over alt i Danmark herunder et smukt udvalg på Sjælland. Tjek adresser og åbningstider til åbent hus på miltonhuse.dk/inspirationshuse, og bliv klogere på dine ønsker og behov til nybyg.

materialevalg og så har vi gjort lidt ekstra ud af indretningen, så du hurtigt kan se, hvordan der bliver plads til sofaen, det store spisebord eller hvordan du skaber en rød tråd fra rum til rum. Nup alle de nyeste idéer, og få en snak med en professionel byggerådgiver. Vi glæder os til at se dig.

I et Milton Inspirationshus får du nyeste idéer til dit eget næste hjem. Du vil opleve forskellige bud på arkitektur, design, planløsninger,

Nybyggerinspiration bragt til døren? Bestil nyeste inspirationsmagasin på miltonhuse.dk – det er gratis.

Inspiration? Tjek facebook.com/miltonhuse, Instagram og miltonhuse.dk eller ring til os på tlf. 7562 4300


KONKURRENCE

FOTO UNSPLASH, ALEXANDER ABERO

VIND ENTRÉ & TURPAS

FOR 4 PERSONER

HALLOWEEN I TIVOLI ÅBNER MED DOBBELT OP PÅ GYS

Når Tivoli for 16. gang tager hul på Danmarks største Halloween fejring bliver det med over 22.000 græskar, hvilket er rekord. Årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta som er Danmarks største permanente scaryhouse får til efterårssæsonen tilføjet flere overraskelser. Der bliver gensyn med ”Det Hjemsøgte” i Skærsilden og gæsterne kan se frem til et Tivoli iklædt nye halloweenscenografier, DM i kæmpegræskar, handelsboder og alle forlystelserne kører på nær linje 8.

TEMA 31. OKTOBER:

GRØNT BYGGERI

Rekord mange græskar Alle forlystelserne kører for fulde omdrejninger hvad enten det er Dæmonen, ballongyngerne eller dyrekarrusellen og når mørket falder på kan gæsterne opleve det særlige tivoli-lys.

Dobbelt op på gys I Villa Vendetta, kommer gæster med hang til gys på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige m2. Undervejs møder de beboerne, som efter mange års slid i Tivoli er blevet glemt. Under Halloween er der indsat en række ekstra tiltag i det anmelderroste scaryhouse som ikke afsløres her. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen. I Skærsilden, som har adresse under den over 100 år gamle Rutschebane, rykker det ”Det Hjemsøgte” ind. Her kan gæster lægge vejen forbi noget det minder om en kælder for mislykkede forsøg, et forladt hospital eller lazaret. Det er ikke noget kønt syn og uhyggen bliver ikke mindre af de nærgående beboere. Det Hjemsøgte kan eksklusivt opleves under Halloween.

DELTAG & VIND

Spørgsmål: Hvad hedder årets scaryhouse forlystelsesnyhed? Send dit svar til: konkurrence@partnermedier.dk

Kontakt annoncesalg

Vi finder 2 heldige vindere mandag d. 18. oktober kl. 15.00. Konkurrencen er lavet i samarbejde med Tivoli. Halloween i Tivoli finder sted fra 14. til og med 7. november 2021. Præmien kan KUN benyttes i forbindelse med Halloween i Tivoli 2021. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og billetterne må ikke sælges videre.

Leo Smidt tlf. 2545 6088 - leo@partnermedier.dk Cita Hansen tlf. 3049 2544 - cita@partnermedier.dk

Hent inspiration til dit nye fritidshus

Besøg den spændende fritidshusudstilling i Roskilde og lad jer inspirere af 9 vidt forskellige hustyper i høj kvalitet og gennemtænkt arkitektur. Find vores åbningstider på www.ebk.dk og www.planethuse.dk

EBK HUSE 32 52 46 54 www.ebk.dk

PLANET HUSE 30 89 80 81 www.planethuse.dk

DANSKE FRITIDSHUSE SALGSUDSTILLINGER

LYKKEGÅRDSVEJ 7 · VED KØBENHAVNSVEJ · ROSKILDE

DANSKE FRITIDSHUSE SALGSUDSTILLINGER APS

Danmarks flotteste huse

SEESTHUSE.DK 48 17 69 08

Danmarks største udstilling af fritidshuse TRELLEBORG.DK 26 17 44 56

Kom forbi og oplev Danmarks største og mest hyggelige udstilling af fritidshuse KO N G EVEJEN 59 · BL OVS TRØD · 3 4 5 0 A L L E RØD · FRI T I DSB Y G . DK

LILJE-HUSET.DK 66 14 46 77


58 smukke liebhaver lejeboliger tæt på Øresund Kom og oplev Sølyst Strandpark i skolernes efterårsferie. De smukke lejeboliger ligger midt i historiske omgivelser og fredet natur, med udsigt til Øresunds blå bølger, ved Nivå Strand og havn. 58 nybyggede og skønne 2-etagers rækkehuse og lejligheder i 1-plans- og 2-plans-løsninger.

Åbent hus Kom til Åb ent hus hver sønda g mellem kl. 11 og 12.

Kontakt Home Nivå/Kokkedal for at få mere information på tlf. 4914 1449

Vi byder velkommen til åbent hus-arrangement hver søndag mellem kl. 11.00 og 12.00, hvor det vil være muligt at opleve den smukke natur, de eksklusive lejeboliger og høre mere om de tre forskellige boligtyper. De nye skønne liebhaver lejeboliger er mellem 106 og 119 m2 og byder på 3 værelser samt stue og køkkenspiseplads. Alle boliger har deres eget ’private’ udeområde i form af terrasse eller altan – mange med panoramaudsigt over Øresund. Lejepriser fra kr. 15.900 pr. md. Du finder Sølyst Strandpark lige ved siden af Nivå Havn. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Telefon 4914 1449 • soelyststrandpark@home.dk Læs mere på www.sølyststrandpark.dk


ud st ill in gs hu se ! N ye

Margrethekær 5, 4000 Roskilde Åbent: Søndage kl. 14-16

Margrethekær 7, 4000 Roskilde Åbent: Søndage kl. 14-16

Besøg vores udstillingshuse på søndag!

På hybelhuse.dk kan du bestille vores store katalog, søge inspiration i hundredvis af plantegninger samt finde vej til vores showroom i Roskilde.

Besøg vores udstillingshuse og bliv inspireret til at bygge nyt. Her kan du få en snak med en af vores byggerådgivere og opleve moderne og langtidsholdbare løsninger.

Hybel har budt mere end 1.500 familier ”Velkommen hjem”, siden vi startede i 2016. Det gør os til en af Danmarks største husbyggere. Fordi vi tegner, udregner og bygger danskernes nye hjem fra bunden - hver gang - har vi aldrig bygget to huse, der er ens*. Med erfarne medarbejdere, et solidt økonomisk fundament og uden urealistiske fra-priser, er vi det sikre valg, når jeres boligdrøm skal gøres til virkelighed. Bliv inspireret til at bygge nyt på hybelhuse.dk eller kontakt os på 5460 1070

Hjem til mere! * Den er god nok, vi har aldrig bygget to ens huse!