Page 1


De kenmerken en voordelen van de Zuidberg fronthef: Hefcilinders. Uitgevoerd met kogelscharnierlagers die een spelingvrije en lange levensduur garanderen. Nagenoeg alle cilinders hebben een geharde, verchroomde zuigerstang.

Hefarmen. De hefarmen zijn vervaardigd van hoogwaardige staalsoorten. De posities zijn vast, pendel, opklapbaar, uitneembaar en door middel van een geharde borgpen te vergrendelen.

Afwerking. Alle onderdelen van de fronthef worden afgebraamd, gestraald en gefosfateerd.

Hefrendement. Schuinstaande cilinders waardoor gelijkmatige hefkracht ontstaat over het gehele heftraject.

Vanghaken. Vanghaken van uitstekende kwaliteit waarmee werktuigen eenvoudig aangekoppeld kunnen worden door middel van kogels.

Lakkwaliteit. De fronthef wordt in een milieuvriendelijke tweecomponentenlak gespoten voor een duurzame coating, welke door diverse trekkerfabrikanten zijn goedgekeurd. Dit biedt een goede bescherming tegen corrosie.

Hefframe. Kracht en design kenmerken het gegoten hefframe. Het frame is vervaardigd uit nodulair gietijzer dat een optimale stijfheid garandeert. Multi-Valve. Eenvoudige omschakeling van enkelwerkend naar dubbelwerkend of transportstand.

Topstang. Alle frontheffen zijn standaard voorzien van een topstang met een ge誰ntegreerd opbergsysteem. Diverse hefvermogens. Van 6 kN tot en met 60 kN. Het hefvermogen kan worden afgestemd op de werkzaamheden.

Zijplaten. Starre zijplaten, voor een juiste krachtenverdeling, gevormd naar de contouren van de trekker.

De Zuidberg frontaftakas

met instelbare inschakelkarakteristiek De Zuidberg frontaftakas voldoet aan de hoogste technische standaard. De natte lamellenkoppeling met proportioneel instelbare inschakeling, garandeert een soepel aangrijpen van het werktuig. Het belangrijkste voordeel is een langere levensduur van uw frontgedragen werktuigen. Het ECONsysteem biedt maximaal gemak bij het aankoppelen van de tussenas aan de aftakas doordat de aftakasstomp 60 graden verdraaibaar is, zonder dat deze ook in onbelaste toestand meedraait. Voor iedere toepassing en nagenoeg ieder trekkermerk zijn specifieke frontaftakassen beschikbaar. Met diverse toerentallen, zowel in links- als rechtsdraaiende uitvoering, is het leveringsprogramma compleet en zeer uitgebreid. Dankzij de oliekoeler is de Zuidberg frontaftakas ook onder zeer warme en extreme omstandigheden een bedrijfszekere oplossing in de hogere vermogensklassen. Aan het onderhoud van de trekker is gedacht door toepassing van verschillende typen tussenassen. Hierdoor blijft het vervangen van een V-snaar eenvoudig. Door het ge誰ntegreerde oliesysteem, voorzien van de Zuidberg oliepomp, wordt de montagetijd t.o.v. traditionele systemen aanzienlijk verkort.


HET FRONTHEFSYSTEEM


Opties en Toebehoren

EFC

EFC Pro

EASYFLOAT

Electronic Frontlift Control (EFC). De Zuidberg EFC is een elektronische bedieningsmodule voor de fronthef en de front-PTO. Electronic Frontlift Control Pro (EFC Pro). Een elektronische bedieningsmodule om de fronthef automatisch op drukbelasting of drukontlasting te regelen, inclusief automatische PTO aansturing. De set wordt geleverd inclusief elektronisch ventiel, uitbreidbaar tot 3 ventielen. Easy Float. Automatische mechanisch instelbare drukontlasting van de fronthef.


De praktische voordelen Arbeidsbesparing Brandstofbesparing EfficiĂŤnt trekkergebruik

De drie belangrijkste voordelen van het Zuidberg fronthefsysteem zijn arbeidsbesparing, brandstofbesparing en een efficiĂŤnt trekkergebruik. Werkzaamheden zijn beter op elkaar afgestemd doordat ze gecombineerd uitgevoerd worden. Voor vele akkerbouwers, veehouders, fruittelers en loonwerkers zijn de fronthef en -aftakas een vanzelfsprekende aanvulling voor de trekker en vanwege de vele voordelen niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering.


De kracht van specialisatie Sinds 1982 is de Zuidberg Holding een toonaangevend familiebedrijf dat actief is over de hele wereld. De bedrijfsonderdelen Engineering, Productie, Verkoop en Services zijn op één locatie ondergebracht. In deze samenstelling worden kennis en ervaring optimaal benut om de leidende positie op de wereldmarkt voor fronthef- en aftaksystemen vast te houden. De onderlinge samenwerking tussen deze bedrijfsonderdelen resulteert in een onderscheidende kwaliteit van het eindproduct. De producten van Zuidberg voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en de hoogste gebruikerseisen. Het productiebedrijf behoort tot de meest gespecialiseerde productiebedrijven in de agrarische sector. Er wordt constante kwaliteit gegenereerd dankzij het volautomatische productieproces. Innovatie en specialisatie in de nieuwste computergestuurde productiemiddelen maakt het bedrijf dan ook onderscheidend in de markt.

Met Zuidberg bent u verzekerd van:

• Maatwerk; de fronthef is volledig aangepast aan de trekker. Optisch en qua design vormen de trekker en fronthef samen één geheel. • Snelle, eenvoudige en spelingvrije montage. • Meegeleverde montage-, gebruikershandleidingen en veiligheidsinstructies bij de producten. • Een adequaat opererend serviceteam dat iedere dag klaar staat voor vragen en oplossingen. • Passende garantieregelingen op de producten, onderdelen en arbeid. • Geïntegreerde ontwikkeling in OEM systemen. De Zuidberg producten zijn uitvoerig getest en kennen een hoge kwaliteitsnorm. Daardoor zijn de producten van uitmuntende kwaliteit.

•E  en goed werkend Internet Dealer Portal. Op de website van Zuidberg kunnen afnemers van Zuidberg het Trac-Online systeem gebruiken. Informatie over prijslijsten, stuklijsten, tekeningen, montagehandleidingen en voorraadinformatie staat onze klanten ter beschikking. • Een zeer breed productenprogramma. Zuidberg levert frontheffen voor bijna ieder type trekker, of het nu een oud of nieuw type is. Ook is er de mogelijkheid om trekkerspecifieke oplossingen te construeren. • Een compleet aanbod van toebehoren en een goede reserveonderdelenservice. • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waardoor een optimaal investeringsrendement wordt bereikt.

Aan de teksten en beelden in deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Dealer

Buitenveld 5 8307 DE ENS Nederland T +31 527 253 550 F +31 527 253 037 info@zuidberg.com www.zuidberg.com

Folder nh nl  
Folder nh nl