KUHN AGRILONGER M NL

Page 1

Armklepelmaaiers

AGRI-LONGER GII MECHANISCHE UITBREEKBEVEILIGING

www.kuhn.com

De AGRI-LONGER GII 4245 M en 4745 M vervangen de AGRI-LONGER GI 4234 M en 4734 M. Hetzelfde ontwerp, hydrauliek en arm als de AGRI-LONGER GII 5045 P. Alleen uitgevoerd met een mechanische uitbreekbeveiliging op de maaiarm zoals bij de AGRI-LONGER GI.


Elektrische bediening met joystick

• Componenten worden volledig beschermd, standaard met bumpers en verlichting. • Pendelende uitbreekbeveiliging aan frame (niet wegdraaien van de arm).

het

• Oliekoeler standaard: zorgt voor een constant vermogen en beschermd de hydraulische componenten.

• Compacte joystick. • De bedieningsunit is inclusief hydropneumatische vering. Temperatuuralarm en urenteller zijn standaard bij de modellen met elektrische bediening.

Directe aandrijving van de maaikop • De klepelbak is uitgerust met demonteerbare slijtplaten en eem omkeerbare rotor. De rotor kan omgedraaid worden voor een gelijkmatige slijtage aan beide zijden. De rotor is uitgevoerd met 36 Y-klepels aan 12 mm schakels.

PREVIEW Imprimerie • 02

Maximale bescherming

• Het is mogelijk om met de klepelbak achter het trekkerwiel te maaien.

• Hydraulisch rotorvermogen 40 pk

Technische gegevens 4245 M

4745 M

Horizontaal bereik (A)

4.20 m

4.70 m

Verticaal bereik (B)

5.12 m

5.65 m

Max. maaihoogte (C)

3.60 m

3.98 m

Reikwijdte 45° (talud) (D)

2.53 m

2.99 m

Reikwijdte (E)

4.05 m

4.59 m

Min. zijdelingsbereik (I)

1.10 m

Zwenkbereik maaiarm

1.26 m 0° (geen draaipunt)

Hoek van de klepelbak Transporthoogte

220° 3.51 m

Oliekoeler

3.51 m Luchtgekoeld 5 kW

Hydraulisch rotorvermogen Bediening

41 pk teleflex kabels of elektrische joystick bediening

Aandrijving maaikop

Directe aandrijving

Effectieve maaibreedte Machine gewicht Min. trekkergewicht Min. benodigd trekkervermogen

1.00 m 820 kg

840 kg

3t

3t

51 kw (70 pk)

51 kw (70 pk)

KUHN S.A.

4 Impasse des fabriques - BP 50060 - F-67706 Saverne CEDEX

www.kuhn.com

De informatie in dit document is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en is niet bindend. Onze machines zijn in overeenstemming met de voorschriften die gelden in het land van levering. In onze literatuur, en voor een betere illustratie van bepaalde details, zijn sommige veiligheidsvoorschriften niet in een operating positie. Bij gebruik van deze machines, moeten deze inrichtingen in positie zijn overeenkomstig de in de bedienings- en opbouwinstructies. Respecteer de tractor maximum toelaatbare totaalgewicht, zijn hefvermogen en maximale belasting van de as en banden. De belasting van de trekker vooras moet altijd voldoen aan de voorschriften van het land van levering (In Europa, moet het minimaal 20% van het nettogewicht van de trekker bereiken). Wij behouden ons het recht voor om zonder nadere aankondiging ontwerpen, specificaties of materialen te veranderen. Machines en werktuigen kunnen in dit document worden gedekt door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model. Handelsmerken aangehaald in dit document kunnen in één of meerdere landen worden geregistreerd.

Voor meer

KUHN oplossingen, zie www.kuhn.com en

To protect the environment, this brochure is printed on chlorine-free paper / Printed in France – 02.20 – Copyright KUHN 2013 – A72829NL

• Hoofdarm uit hoogwaardig staal dit garandeerd de beste verhoudig tussen flexibiliteit en robuustheid.