Page 1

Pneumatische opbouwzaaimachines

COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000

www.kuhn.com

be strong, be KUHN


2


COMBILINER VENTA

LC

NC

NCR

COMBILINER:

ZAAITECHNIEK VAN TOPKWALITEIT BIJ U DRAAIT ALLES OM KWALITEIT Met de COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000 worden uw gewassen gelijkmatig ingezaaid. Hierdoor creĂŤert u de juiste voorwaarden voor gewasbeschermingsmaatregelen en maximaliseert u uw rendement. Het SEEDFLEX-zaaisysteem en het volledige VENTA-doseersysteem, hebben zich inmiddels bewezen.

UW TIJD IS KOSTBAAR De modellen van de COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000 hebben een grote voorraadtank waardoor u minder vaak hoeft te vullen en dit heeft hoge prestaties tot gevolg. Eenvoudig vullen, snel verwijderen van de resthoeveelheid en aanpassing van de dosering vanuit de trekkercabine zijn waardevolle punten, omdat u uw tijd optimaal wilt benutten.

U WILT DAT UW INVESTERING SNEL RENDEERT De COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000 verlagen uw kosten van het zaaigoed door de nauwkeurige dosering en plaatsing van het zaad.

Overzicht van de COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000 van KUHN: Werkbreedte (m)

Transportbreedte (m)

Inhoud voorraadtank (l)

COMBILINER VENTA LC serie 1000

3,00 tot 4,00 m

3,00 tot 4,00 m

1200

COMBILINER VENTA NC serie 1000

3,00 tot 4,00 m

3,00 tot 4,00 m

2000

COMBILINER VENTA NCR serie 1000

4,50 tot 5,00 m

2,85

1600

3


HET HART VAN UW ZAAIMACHINE! WERKKWALITEIT

Vergeet niet dat hoe goed uw oogst zal zijn voor 50% wordt bepaald tijdens het zaaien. De SEEDFLEX-zaaibalk voert deze fase naar uw volle tevredenheid uit. Snel en nauwkeurig zaaien dankzij de in verstek geplaatste dubbele schijven, die gemonteerd zijn op een parallellogram.

A

DE PLUSPUNTEN VAN DE SEEDFLEX-ZAAIBALK:

- onovertroffen precisie; - goede indringing in alle bodemtypes; - buitengewone prestaties bij zaaien van geploegde percelen of na minimale grondbewerking; - de hoge bodemdruk zorgt voor zeer stabiele zaaielementen; - onderhoudsvrij.

B

Detailaanzicht van de instelpunten van de VENTA LC 1000

PLUSPUNT VAN KUHN COMFORT

4

Wilt u meer weten over de voordelen van SEEDFLEX? Scan deze code dan in met uw smartphone.

SNELLE EN UITERST EENVOUDIGE INSTELLINGEN De zaaidiepte (A) en de bodemdruk (B) zijn centraal instelbaar. Het is niet nodig om elke rij apart in te stellen.


1

4

2 3

3

1

2

De zaaidiepte wordt behouden, ook bij hoge snelheid: - zaaielementen gemonteerd op parallellogram; - diepteregelingswiel voor elke rij.

Gemakkelijke indringing in alle bodemsoorten: - in verstek geplaatste dubbele schijven om de zaaivoor goed te openen; - geringe openingshoek om de hoeveelheid aarde die in de rij wordt geworpen te beperken en de voor gemakkelijker te kunnen sluiten.

3 EXCLUSIEF Gemakkelijke indringing in leemachtige grond en bij aanwezigheid van veel gewasresten: de afstand tussen de zaairijen is 35 cm.

4 Het contact tussen zaden en grond wordt bevorderd: diepteregelingswielen en aandrukrollen bewaken de zaaidiepte rij voor rij, zodat een snelle en krachtige ontkieming gewaarborgd is.

5


WERKKWALITEIT

NAUWKEURIGE DOSERING VAN VERSCHILLENDE SOORTEN ZAAD Het VENTA-doseersysteem wordt gewaardeerd om zijn eenvoud en nauwkeurigheid. Het grote centrale doseerorgaan meet nauwkeurig een gekalibreerde dosis van 1,5 tot 430 kg/ha. Het doseerorgaan is tril- en schokbestendig en ook op hellingen blijft de dosering nauwkeurig.

EEN EENVOUDIG IN TE STELLEN DOSEERORGAAN Voor het omstellen van werkstand naar afdraaiproef: eenvoudig een plaat wegdraaien en de zaden vallen in de opvangbak. Voor het instellen van doseringen van 1,5 tot ruim 400 kg/ha hoeven geen onderdelen vervangen te worden of tijdrovende instellingen gedaan te worden.

GEMAKKELIJK VULLEN EN LEGEN VAN DE VOORRAADTANK De ingenieurs van KUHN hebben de verdelerkop aan de buitenzijde geplaatst. Dit is handig als er iets gewijzigd moet worden. De slangen liggen buiten de tank. Ze zitten dus niet in de weg bij het schoonmaken of wisselen van zaaizaad. Zo heeft u altijd toegang tot de verdelerkop - zelfs bij een volle voorraadtank.

BESPARING

VOORDELEN VAN EEN UNIVERSEEL DOSEERORGAAN - Doseringen van 1,5 tot 430 kg/ha. - EĂŠn verstelling om over te schakelen van fijn naar grof zaad. - Door de stijgbuisconstructie en de grote uitlopen aan de verdelerkop bestaat ook bij grof zaad geen verstoppingsgevaar. - Roerwerk dat eenvoudig zonder gereedschap uitgeschakeld kan worden om te voorkomen dat kwetsbaar zaad (zoals erwten en bonen) beschadigd wordt. 6


ZAAIMACHINE WERKT ONAFHANKELIJK VAN DE ROTORKOPEG De zaaibalk van de COMBILINER VENTA 1000 wordt volledig geleid door de rol. Dit is een groot voordeel wanneer u een gelijkmatig zaairesultaat wenst. De stabiliteit en de aanpassing aan de bodem op steenachtige grond zijn optimaal. De rotorkopeg kan vrij uitwijken bij een botsing tegen een hindernis.

EENVOUDIG IN TE STELLEN Bij het wijzigen van de werkdiepte van de rotorkopeg hoeven de instellingen van de zaaimachine niet gewijzigd te worden, omdat beide volledig onafhankelijk van elkaar werken. De zaaidiepte wordt door de positie van de dieptewielen ten opzichte van de zaaischijven bepaald en is centraal door middel van een handspindel verstelbaar.

EENVOUDIG IN TE STELLEN De COMBILINER VENTA steunt op het frame van de rol en beschikt over alle voordelen van een zaaicombinatie, terwijl de rotorkopeg toch onafhankelijk werkt. De totale combinatie is dus compacter en wendbaarder omdat de achteras van de trekker minder zwaar belast wordt.

HYDRAULISCHE UITHEFFING ZAAIBALK De zaaibalk beschikt over een hydraulische uitheffing zodat u alleen met de rotorkopeg kunt werken, bijvoorbeeld op spits toelopende percelen. De grote bodemvrijheid van de omhoog geheven zaaibalk is bijzonder veilig bij het achteruitrijden of met manoeuvres op de kopakker.

7


COMBILINER VENTA LC

serie 1000

ONTWORPEN VOOR HET MERENDEEL VAN DE GRAANTEELTBEDRIJVEN De zaaicombinatie COMBILINER VENTA LC is een zeer professionele oplossing om te zaaien na het ploegen of na minimale grondbewerking. De combinatie is uitgevoerd met de SEEDFLEX-technologie waardoor snel gezaaid kan worden en een zaairesultaat van hoge kwaliteit wordt bereikt. Met een middelzware trekker tot vijf hectare per uur inzaaien De verhouding gewicht/werkbreedte van de COMBILINER VENTA LC is uitstekend. Met een trekker van slechts 100 tot 130 pk profiteert u van alle voordelen van een zaaicombinatie. BESPARING

PLUSPUNT VAN KUHN

COMBINEER DE ZAAIMACHINE MET UW ROTORKOPEG De zaaimachines VENTA LC 3000 tot 4000 kunnen op de meeste bestaande KUHN-rotorkopeggen gemonteerd worden. Een uitgelezen mogelijkheid om met een relatief kleine investering een optimale werkkwaliteit te behalen.

8


VOORRAADTANK EENVOUDIG TE VULLEN

EEN INGENIEUZE VENTILATORAANDRIJVING

EEN COMPLETE STANDAARD UITVOERING

Met een tankinhoud van 1.200 liter wordt een goed compromis bereikt tussen lang zaaien zonder vullen (800 tot 900 kg zaaigoed), het gewicht van de tank en de asbelasting van de trekker. Een groot voordeel is dat de verdelerkop zich aan de buitenzijde van de tank bevindt. Hierdoor kan de tank eenvoudig gevuld worden en kan snel van zaadsoort veranderd worden.

Ventilatoraandrijving via de trekkerhydrauliek standaard met Load Sensing. Het ventilatortoerental is volledig onafhankelijk van het aftakas- of motortoerental voor een veilig zaaizaadtransport en een bewerkingsintensiteit die afgestemd is op de gekozen landbouwtechniek. De VARIO-ventilatoraandrijving is beschikbaar als optie.

De basisuitrusting van de VENTA LC is compleet: - schijfafstrijkers met wolfraamcarbide beschermlaag; - hydraulisch uitheffen van de zaaibalk; - zaaieg die geschikt is voor geploegde gronden en gronden met een grote hoeveelheid gewasresten. 9


10


COMBILINER VENTA NC

serie 1000

KIES VOOR TOPCAPACITEIT BESPAAR TIJD... De COMBILINER VENTA NC met de SEEDFLEX-zaaibalk zaait snel en nauwkeurig zowel op geploegde gronden als bij minimale grondbewerking.

...EN PROFITEER VAN DE VOORDELEN VAN EEN COMPACTE MACHINE Bij het ontwerp hebben de ingenieurs van KUHN speciaal gelet op een lichte en compacte constructie van de machine. De ver naar voren geplaatste voorraadtank en het speciale ontwerp van het frame van de rol zorgen voor een optimaal zwaartepunt. Resultaat: een compacte machine voor eenvoudig transport en manoeuvreren.

BESPARING

MINDER VAAK VULLEN MET EEN TANK VAN 2.000 LITER

Deze voorraadtank is kostenbesparend en handig in gebruik. Er passen twee bigbags van 600 kg in zodat u niet vaak hoeft te vullen. Eenvoudig te vullen door de extra brede opening van de voorraadtank (2,80 m). Het is niet alleen mogelijk met een frontlader de voorraadtank te vullen, maar ook met een verreiker met bigbags.

ONAFHANKELIJKE ROTORKOPEG

RUSTIG EN ONBEZORGD WERKEN!

Een onafhankelijke grondbewerkingsmachine, zoals bij de COMBILINER VENTA NC (zaaibalk afgesteund op het frame van de rol) heeft een aantal voordelen: - bij het raken van een obstakel kan de rotorkopeg naar boven uitwijken; - de grondbewerkingsmachine draagt geen trillingen op de zaaimachine over; - de rotorkopeg kan ook zonder zaaimachine gebruikt worden.

- De VARIO-ventilatoraandrijving wordt aangedreven door een eigen hydraulisch systeem waardoor rustig en onbezorgd gewerkt kan worden. - Om brandstof te besparen kan het aftakastoerental afhankelijk van de omstandigheden ingesteld worden tussen 800 en 1000 min-1.

PLUSPUNT VAN KUHN COMFORT

COMFORTABEL, SNEL EN BETROUWBAAR: EENVOUDIG INSTELBARE DOSERING

De doseerorganen van de COMBILINER VENTA LC/NC/NCR zijn goed toegankelijk om de dosis in te stellen, een afdraaiproef uit te voeren en de resthoeveelheid te verwijderen.

Directe toegang tot het doseerorgaan van de VENTA NCR 1000

11


COMBILINER VENTA NCR

serie 1000

ONTWORPEN VOOR HOGE PRESTATIES DAG IN DAG UIT

12


EEN MODEL VOOR MAXIMALE PRESTATIE EN EFFICIテ起TIE Met een werkbreedte van 4,50 en 5,00 meter bereikt u buitengewone zaaiprestaties. De SEEDFLEX-zaaischijven waarborgen zelfs bij hoge rijsnelheden een zeer nauwkeurige plaatsing van het zaaizaad. De VENTA NCR is zowel geschikt voor bedrijven die conventionele als minimale grondbewerking toepassen.

NAAR EEN ANDER PERCEEL RIJDEN IS KINDERSPEL De zaaicombinatie COMBILINER VENTA NCR kan ingeklapt worden. Binnen enkele seconden is uw combinatie klaar voor transport over de weg dankzij een eenvoudig en slim systeem. COMFORT

HOGE PRESTATIES EENVOUDIG TRANSPORT Van 5,00 m werkbreedte naar 2,85 m transportbreedte eenvoudig door de machine in te klappen. De COMBILINER VENTA NCR kan over de weg vervoerd worden zonder speciale uitrusting (borden, zwaailichten...). Dit is een zaaimachine die hoge prestaties perfect combineert met compactheid tijdens het transport.

COMFORT

RIJSPOORSCHAKELING VOOR ALLE WERKBREEDTES Met de COMBILINER VENTA NCR 4500 kunt u eenvoudig de rijspoorschakeling op het gewenste ritme instellen: symmetrisch met 2 x 2 rijen, asymmetrisch of een speciaal ritme.

Werkbreedte veldspuit (m) Werkbreedte zaaimachine (m) 12 15 18 20 21 24 25 27 30 35 36 40 45 4,50 5,00

PLUSPUNT VAN KUHN

Eテゥn ventiel voor het bedienen van 4 functies! De COMBILINER VENTA NCR is standaard uitgerust met het schakelventiel KLH 104 voor de volgende functies: - het uitklappen/inklappen van de zaaicombinatie; - het uitheffen van de zaaibalk; - het instellen van de hoogte van de zaaibalk; - het uitklappen van de hydraulische steunpoten. 13


QUANTRON S-2

COMBILINER VENTA SERIE 1000: ELEKTRONISCHE BEDIENINGSOPLOSSINGEN

QUANTRON S-2: GEBRUIKSVRIENDELIJK EN COMPLEET Alle COMBILINER VENTAzaaimachines zijn met een QUANTRON S-2bedieningscomputer uitgevoerd. Gebruiksvriendelijke navigatie met behulp van menu's en talrijke functies.

INSTELLINGEN OPSLAAN VOOR EEN VOLGEND GEBRUIK In de QUANTRON S-2 zijn de gangbare zaadsoorten reeds opgeslagen. Daarnaast kunnen er, na de afdraaiproef, nog 40 instellingen voor andere zaadsoorten opgeslagen worden. AUTOMATISCHE VERSTELLING VAN DE DOSERING De QUANTRON-S-2-computer kan met een standaardkabel op een terminal voor precisielandbouw aangesloten worden om bepaalde delen van een perceel met een speciale dosering in te zaaien.

14

KLS 128

MULTIFUNCTIONEEL Bewakingsfuncties: zaaddosering - ventilator - minimale hoeveelheid in de voorraadtank - markeurs. Regelfuncties: comfortabele, nauwkeurige en snelle programmering aanpassing van de dosering tijdens het zaaien - voordosering. Besturingsfuncties: insteltabellen voor de belangrijkste zaadsoorten - mogelijkheid om bedrijfsspecifieke zaadsoorten op te slaan. Hectaretellers: dagteller (ha, uren, gezaaide hoeveelheid) gegevens van 200 percelen kunnen opgeslagen worden.

KLS 128: IN HET BIJZONDER GEWAARDEERD DOOR LOONWERKERS Met de KLS 128 kan de zaadstroom in de zaaislangen bewaakt worden. Een terminal in de cabine, verbonden met sensoren in de slangen, informeert de bestuurder onmiddellijk over de rij waarvan de dosering verminderd of verstoord is. Een bewijs van goed werk!


COMBILINER VENTA SERIE 1000: DE MEEST GEWAARDEERDE EIGENSCHAPPEN

OPTIMALE OMSTANDIGHEDEN VOOR EEN GOEDE OPKOMST, Voor een goede opkomst is het belangrijk dat het zaad goed bedekt is. De zaadeg van de COMBILINER VENTA is ideaal zelfs bij de aanwezigheid van plantenresten. De druk en de hoek van de zaadeg zijn apart instelbaar.

ZAAIAFSTAND 2-RIJIG OF 3-RIJIG Voor het zaaien van koolzaad of ma誰s kunt u in een mum van tijd doppen of een verdeeldeksel plaatsen om de rijen af te sluiten die niet gezaaid hoeven te worden.

COMPACTE TRANSPORTAFMETINGEN De markeurs worden tijdens het transport naar achteren geklapt zodat de machine weinig ruimte inneemt op de weg en er geen takken van bomen of hagen achter blijven haken. Een schokbreker vangt de schokken op bij hoge rijsnelheden en onder moeilijke omstandigheden. Een beveiliging beschermt de markeurs bij een botsing tegen een obstakel.

VOOR ZEER STOFFIGE OMSTANDIGHEDEN Op de pneumatische zaaimachines van KUHN kan een zelfreinigend filter gemonteerd worden, zodat er alleen zuivere lucht in het systeem van de machine komt.

SOLOGEBRUIK VAN DE ZAAIMACHINE De COMBILINER VENTA LC-zaaimachines kunnen ook zonder rotorkopeg gebruikt worden. Ideaal voor percelen die al bewerkt zijn of voor het zaaien van een tussenvrucht tegen lage kosten. Doordat de markeurs op de zaaimachine gemonteerd zijn, kunnen deze zowel in combinatie of bij solo inzet gebruikt worden.

15


COMBILINER VENTA

COMBINEERBAAR MET FRONTWERKTUIGEN

MINDER VAAK HEEN EN WEER RIJDEN EN DUS EFFICIËNTER EN RENDABELER

1

VENTA LC/NC: KUNSTMEST TOEDIENEN TIJDENS HET ZAAIEN De modellen van de COMBILINER VENTA LC en NC-serie 1000 kunnen met het SEEDFLEX FERTI-systeem uitgevoerd worden, zodat kunstmest dichtbij de wortels toegediend kan worden. Door de zaaimachines uit te rusten met een fronttank, bijvoorbeeld de TF 1500, is dit mogelijk. Voordelen: kunstmest besparen door meer efficiëntie, minder mineralenverlies en een lager brandstofverbruik.

VENTA NCR: DE BODEM BEWERKEN EN ZAAIEN IN ÉÉN WERKGANG De COMBILINER VENTA NCR is een zaaicombinatie die uitsluitend achter de trekker gekoppeld kan worden. Als de trekker uitgevoerd is met een fronthef voor een grondbewerkingsmachine kunnen grondbewerking en zaaiproces in één werkgang plaatsvinden. Een optimaal bereid zaaibed verschaft de ideale omstandigheden voor een maximale opbrengst.

16


ROTORKOPEGGEN VAN KUHN

ROBUUST CONCEPT 8 EXCLUSIEVE STERKE PUNTEN 1 Kwalitatief hoogwaardige, onderhoudsvrije aandrijfbak

1

2

3

3 Onderhoudsvrije kegelrollenlagers

5 4 7

2 Geen hefboomwerking op de lagers

4 Perfecte stand van de lagers en bescherming van de aandrijfbak 5 Versterkte afdichting

6

8

6 Geen speling op de assen 7 Ovale tandhouders zodat er geen stenen tussen de tandhouders kunnen vastklemmen 8 Extreem slijtvaste tanden

8

ROLLEN VAN KUHN

ELKE RIJ WORDT AFZONDERLIJK VOORBEREID OM UW GEWAS EEN GOEDE START TE GEVEN De aandrukrollen vormen voren van een gelijke diepte voor een gelijkmatige opkomst van het gewas. Door het aandrukken van de zaaivoren wordt de capillaire werking van de bodem gewaarborgd en het contact tussen grond en zaad verbeterd waardoor het zaad beter voedingsstoffen en water kan opnemen.

STEELLINER

Zeer goede roleigenschappen en een hoog draagvermogen. Betere verkruimeling op droge en harde grond..

PACKLINER

Exclusief zelfreinigend profiel dat uniforme voren achterlaat, grote diameter voor een zeer geringe vermogensbehoefte en rolweerstand. 17


Technische gegevens LC 3000

LC 3500

LC 4000

Werkbreedte (m)

3,00

3,38 of 3,43

4,00

Transportbreedte (m)

3,00

3,50

4,00

Inhoud voorraadbak (l)

1 200

Vulhoogte ca. (m)

2,05

Tankbreedte (m)

2,10 HR 102/103/104/1002/1003/1004, HRB 102/103, CD/CDM 300/400

Rotorkopeg (of andere grondbewerkingsmachines) Aantal rijen

24 of 20

Rijafstand (cm)

12,5 of 15

Ventilatoraandrijving

27 of 24

32 of 28 12,5 of 14,3

via eigen hydraulisch systeem of trekkerhydrauliek - VARIO-ventilator optioneel

Hydraulisch hefinrichting zaaibalk Zaaielement

SEEDFLEX: 2 rijen zaa

Centrale instelling van de zaaidiepte en bodemdruk Zaaieg* Rollen

Maxipacker, PACKLINER of STEELLINER

(opklapbaar met

Markeurs* Verlichting Elektronische bediening, rijspoorschakeling* Benodigde hydrauliekaansluitingen Standaard

Extra toebehoren

QUANTRON S-2, rijspoorscha 1 x EW met vrije retour voor de ventilator en 2 x DW

- Niet leverbaar

Extra toebehoren: extra uitschakelelement voor rijspoorschakeling - uitschakeling voor zaaimachinehelft - vooropkomstmarkeurs - verdeeldeksel / doppen voo

SEEDLINER SEEDLINER

5 REGELS OM NAUWKEURIG TE ZAAIEN

1. EEN CORRECTE ZAAIDICHTHEID Om de gewenste zaaidichtheid te vinden, moet rekening gehouden worden met het gewas, de zaaitijd en de grondsoort. Een efficiënte zaaimachine brengt deze theoretische berekening ten uitvoer. 2. EEN GOEDE BEHANDELING VAN PLANTENRESTEN De zaaimachines van KUHN maken de zaairij goed vrij en zorgen dat het zaad niet in contact komt met plantenresten. 3. EEN CONSTANTE EN CORRECTE ZAAIDIEPTE VOOR EEN OPTIMALE OPBRENGST Een efficiënte zaaimachine kan eenvoudig ingesteld worden op een correcte en constante zaaidiepte.

4. EEN OPTIMALE OMGEVING VOOR DE KORREL/BODEM Een goede luchtcirculatie en een goede watervoorziening zijn van vitaal belang voor een snelle en gezonde ontwikkeling van de plant. 5. EEN BETERE WORTELONTWIKKELING DOOR EEN GOEDE ZAAIBEDVOORBEREIDING Kleine kluiten aan de oppervlakte en fijne aangedrukte aarde rond de korrel bevorderen de groei van de wortels.

Ontdek alle zaaioplossingen van

www.kuhn-seedliner.com

1 2 3 4 5 18


COMBILINER VENTA LC / NC / NCR serie 1000 NC 3000

NC 3500

NC 4000

NCR 4500

NCR 5000

3,00

3,43

4,00

4,50

5,00

3,00

3,50

4,00

2,85

2 000

1 600

2,20

2,50

2,80

1,25

HR 3004 NC

HR 3500 NC

HR 4004 NC

HR 4504 DR

HR 5004 DR

24 of 20

24

32 of 28

30

33

12,5 of 15

14,3

12,5 of 14,3

15

via eigen hydraulisch systeem of trekkerhydrauliek of VARIO-ventilator

aischijven afstand 35 cm met schijfafstrijkers met wolfraamcarbide beschermlaag (met gebogen tanden, tweedelig vanaf 4,00 m) Maxipacker, PACKLINER of STEELLINER (optioneel bij de NC 3500)

Maxipacker

Maxipacker of STEELLINER

(opklapbaar naar achteren, obstakelbeveiliging, schijven aan veren gemonteerd)

t obstakelbeveiliging)

akeling van 2 x 2 rijen, afdraaiproef, zaaihoeveelheidverstelling, opslaan van zaadsoorten 2x DW

1 x EW met vrije retour en 2 x DW *De basisuitrusting van de machine kan van land tot land verschillen.

or 2-rijig of 3-rijig zaaien - frame voor sologebruik - aansluitkabel wielsensor via 7-polige stekker ISO 11786 - afstrijkers voor de aandrukrollen.

19


COMBILINER VENTA

LC

NC

NCR

KIES HETJUISTE MODEL! Pneumatische opbouwzaaimachines

COMBILINER VENTA LC 1000

NC 1000

NCR 1000

Transport over de weg

+++

+++

+++

Geschikt voor minimale grondbewerking

+++

+++

+++

Zaaikwaliteit

+++

+++

+++

+

+

+++

Capaciteit +++ uitstekend ++ zeer goed + ruim voldoende

1

2

3

4

5

6

7

8

1. mechanische zaaimachines - 2. zaaimachines met fronttank 3. pneumatische opbouwzaaimachines - 4. getrokken pneumatische zaaimachines - 5. gedragen zaaimachines voor minimale grondbewerking 6. getrokken zaaimachines voor minimale grondbewerking - 7. getrokken zaaimachines voor directe inzaai - 8. precisiezaaimachines

Door volgende website te bezoeken kunt u onder andere de meest dichtbij zijnde geautoriseerde KUHN-dealer vinden:

www.rth.nl Bekijk het YouTube-kanaal.

Uw dealer:

PACKO AGRI 8210 Zedelgem - Tel.: (050) 25 00 10 5590 Ciney - Tel.: (083) 61 14 74 www.packo.be - BELGIE REESINK TECHNISCHE HANDEL bv Woudhuizermark 79 - Postbus 200, NL - 7300 AE APELDOORN Telefoon: 0575 - 599469 - Telefax: 0575 - 599451 E-mail: info@rth.reesink.nl - www.rth.nl Er zijn machines met een hoog eigen gewicht. Let daarom op het totale gewicht van de combinatie, het hefvermogen van de trekker en de maximale aslast. De belasting van de vooras moet altijd minimaal 20% van het gewicht van de trekker bedragen. In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij behouden ons het recht voor om veranderingen ter verbetering van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal ĂŠĂŠn patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd(e) merk(en) in een of meerdere landen.

www.kuhn.com

U vindt KUHN ook op

Om het milieu te sparen, gebruiken wij uitsluitend chloorvrij papier / Printed in France - 920 523 NL - 01.14 - Copyright 2014 KUHN

Ontdek het meest complete zaaimachineprogramma op de markt

920 523 combiliner vent lc nc ncr serie 100 nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you