Page 1

Quadro


Snel demonteerbaar

Quadro - De ideale universele ontstoppelaar voor oppervlakkige en diepere stoppelbewerking Optimale stroverdeling! Met de opkomst van nieuwe mulch- en directzaaitechnieken , is de vraag naar goede stoppelbewerking toegenomen. Omdat er nu meer stoppelresten van de vorige vrucht aan de oppervlakte overblijven, is de werkdiepte en de daaruit voortvloeiende menging en verdeling van de resten, een beslissende factor voor de opkomst van de volgende vrucht. De QUADRO zorgt voor een goede verkruimeling tijdens het ontstoppelen. De vermenging van aarde en organisch materiaal is optimaal, zonder de zaden te diep onder te werken.

Alle componenten zijn met slechts één schroef vastgemaakt. Dit garandeert aan de ene kant een goede verbinding tussen de schaar en de tanden en aan de andere kant kunnen hierdoor de slijtdelen snel vervangen worden. Ganzevoet

Schaarpunt met vleugelschaar

Schaarpunt

Beitelschaar

Voor een extreem vlakke oppervlaktebewerking is de Topmixganzevoet uitermate geschikt. Met een snijbreedte van 320 mm wordt de oppervlakte met een gelijkmatige werking afgesneden.

Deze combinatie zorgt voor een goede vermenging van bodem en stro. De vleugelschaar heeft een snijbreedte van 350 mm.

Voor een diepe bewerking van de bodem wordt de Topmix schaarpunt ingezet. De schaarpunt is 80 mm breed en 14 mm lang

Speciaal voor extreem diep loswoelen van de bodem werd de Topmix beitelschaar ontwikkeld. De beitelschaar is40 mm breed en kan één maal gedraaid worden.

2|3


STS Packerrol met windingen De ontstoppelaar QUADRO is standaard uitgerust met een dubbele STS-rol. Deze dubbele STS-rol heeft een uitstekend draagvermogen en zorgt voor een optimale consolidatie. Ze wordt gekenmerkt door een buitengewone robuustheid en betrouwbaarheid, zelfs op stenige grondsoorten. Tijdens het werk vult het U-profiel van de windingen zich met aarde. Hierdoor is er een betere aanhechting en slaat de rol bijna nooit door. De geschrankte stand van de windingen zorgt bovendien voor een schrapend effect. De STS-rol garandeert een perfecte consolidatie in alle omstandigheden.

Constante werkdiepte De STS Packerrol met windingen zorgt voor een constante en regelmatige aanaarding. De werkdiepte kan met een pen ingesteld worden tussen 5 en 25 cm. Dankzij dit concept wordt de belasting verschoven naar de achterste rol, wat de consolidatie ten goede komt. De werkdiepte van de Quadro 800 is constant en regelmatig.

Regelbare toedekeg achteraan Achteraan de STS-rol is een toedekeg gemonteerd. Deze toedekeg bevordert de homogeniteit van de mulchlaag. De agressiviteit van de tanden van de toedekeg is regelbaar. Het gebruik van de toedekeg is zeker ook aangewezen na rijenteelt of op ploegwerk bij de voorbereiding van een zaaibed.

Een uitrusting waar je niet naast kan kijken...

Nivelleermessen De QUADRO is uitgerust met in de hoogte regelbare nivelleermessen, om de grond te effenen v贸贸r de passage van de achterste rol en de voren te egaliseren, gemaakt door de tanden. De slijtvaste messen zijn gemakkelijk af te stellen en vragen weinig onderhoud. Kortom, ze vormen een eenvoudig toebehoren, met een grote doeltreffendheid.

4|5


Quadro Technische kenmerken

Werkbreedte

3,00 m

4,00 m

4,60 m

5,70 m

Transportbreedte

3,00 m

3,00 m

3,00 m

3,00 m

Aantal tanden

11

15

17

21

Afstand tussen de tanden

27 cm

27 cm

27 cm

27 cm

Ruimte tussen het chassis

85 cm

85 cm

85 cm

85 cm

Gewicht

3300 kg

5000 kg

5300 kg

5800 kg

Vereist vermogen

140 PS

170 PS

190 PS

240 PS

Tanden en scharen

TOPMIX-tanden met schaarpunt 80 x 14 mm en vleugelschaar 350 mm

Achterste rol

Dubbele STS-rol Ø 530 mm

Standaarduitrusting

Verlichting

Uitrusting in optie

Remsysteem, stabilisatieschijf voor hellend terrein, toedekeg, pneumatische zaaimachine voor groenbemesters

Pneumatisch of hydraulisch remsysteem Volgens de wegcode dient elke machine van meer dan 3000 kg en met 1 of meerdere wielassen, uitgerust te zijn met een pneumatisch of hydraulisch remsysteem. In Frankrijk is het hydraulische remsysteem het meest courant. De QUADRO van 4,00 m, 4,60 m, 5,70 m en 8,00 m moet een remsysteem hebben om toegelaten te worden op de openbare weg.

Teleskopdeichsel Die teleskopierbare Deichsel ermöglicht eine Anpassung des QUADRO an den Schlepper. So kann die Deichsel beispielsweise ausgefahren werden, damit bei einem Einsatz von Schleppern mit Zwillingsbereifung die Wendigkeit nicht beeinträchtigt wird.

BELANGRIJK: Bevestigingstechniek “LockPin” Alle belangrijke draai- en bevestigingsdelen worden vastgezet door de LockPin bout. Het principe: Een as vervangt de originele bouten. Op de konische uiteindes van de as worden hoogwaardige mouwen geplaatst. Door middel van een schroef worden die mouwen en assen in de draaipunten versterkt en zo gefixeerd.

VOORDEEL: Lockpin zorgt voor een stevige aansluiting op draaipunten Geen vorming van slijtgaten Geen slijtage op de montageplaat Geen slijtage op de machine Bevestiging op beide zijden gefixeerd

6|7


KWALITEIT is belangrijk voor ons.

1024 Quadro 0712 NL KÖCKERLING behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren die de technische kwaliteit van de machines verbeteren.

Verdeeld door :

Landmaschinenfabrik Köckerling GmbH & Co. KG Landmaschinenfabrik Köckerling GmbH & Co. KG Lindenstraße 11-13 | 33415 Verl | Telefon +49 (0) 52 46 - 96 08-0 | Telefax +49 (0) 52 46 - 96 08-21 Lindenstraße 11-13 | 33415 Verl www.koeckerling.com | info@koeckerling.com DE

Tel. +49.5246.96080 | Fax. +49.5246.960821 www.koeckerling.de | info@koeckerling.de

GB

F

PL

RUS

CZ

NL

1024 quadro nl  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you