Page 1

Kære forældre Så er vi kommet godt i gang med et nyt skoleår og her følger lidt forskellige informationer fra skolen. GLEMT TØJ Vi har rigtig meget glemt tøj på skolen. Tøjet ligger i en stor blå kasse, som står lige når man kommer ind på skolen. Vil I se efter om jeres barn har glemt noget tøj inden d. 1. september. Det tøj, der er i kassen efter 1. september vil blive givet til genbrug. FREDAGS OPRYDNING Vi vil gerne have tømt garderoberne hver fredag. Det sker af hensyn til rengøringen, som til tider har svært ved at komme til. Fra og med næste uge, vil lærerne minde eleverne om, at de skal tage alle deres ting med hjem om fredagen.


SALG AF BLYANTER M.M. Er man løbet tør for blyanter, viskelæder, linealer m.m. kan man købe disse ting på kontoret. Oversigt over priser m.m. kan findes på skolens hjemmeside under menupunktet ’information’. LEKTIECAFÉ Som noget nyt tilbyder vi nu vores elever at komme i lektiecaféen. Lektiecaféen er et samarbejde imellem skolen og Myren og er et tilbud for 1. - 6. klasse. Kniber det med at få tid til lektierne derhjemme, er der nu mulighed for at lave dem lige efter skoletid. Der bliver sendt en særskilt information hjem om lektiecaféen, som vi håber at I vil tage godt imod. KOR Skolens kor starter i uge 36. Koret er et tilbud for 1. - 3. klasse og ligger om fredagen i 5. lektion. Der vil blive sendt yderligere information ud om koret i den nærmeste fremtid.


FOTOGRAFERING Skolebestyrelsen og Overlade Skoles Støtteforening er blevet enige om, at Støtteforeningen fremover står for skolefotografering af klasserne på Skolen. Eleverne vil som følge heraf ikke længere blive fotograferet individuelt. Klassebillederne kan bestilles gennem Støtteforeningen for 50 kr. pr. stk. Overskuddet fra fotograferingen går udelukkende til Støtteforeningen til glæde og gavn for børnene i Myren og på skolen. Fotograferingen foregår i uge 35. Nærmere info og bestillingsseddel følger. HUSK HUSK HUSK Generalforsamling i Støtteforeningen tirsdag d. 30. august kl. 19.00 Generalforsamlingen holdes i hjemkundskabslokalet på skolen - kom og gør en forskel. BLIV MEDLEM AF STØTTEFORENINGEN Du har mulighed for at blive medlem af støtteforeningen. Se mere på skolens hjemmeside


Kender du www.tjektasken.nu ? Her kan du gratis hente mange af de programmer vi bruger på skolen. Du skal bruge dit barns UNI-login for at få adgang til siden.

Kender du www.netlydbog.dk ? Her kan du gratis hente lydbøger til både børn og voksne. For at låne en lydbog, skal du bruge dine oplysninger fra folkebiblioteket

Kender du http://traeneren.emu.dk/ ? Her kan du finde en masse små spil og opgavesider. Siderne er delt ind i sværhedsgrad og efter fag.

Nyhedsbrev august-september 2011  

Nyhedsbrev fra Overlade Skole

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you