Page 1

ești la Orange – ești pe net cu noile opţiuni Internet Mobil navighezi pe Internet în voie, atât cât ai nevoie

pentru toţi la PrePay și Abonament detalii pe www.orange.md


noile opţiuni Internet Mobil pentru toţi la PrePay și Abonament Când ești tânăr, distracţia ţine la nesfârșit. De aceea, cu noile opţiuni Internet Mobil de la Orange, ai de până la 5 ori mai mult trafic Internet pentru telefonul tău. Navighează mai mult pe net, comunică mai des cu prietenii și răsfoiește în voie site-urile preferate. În funcţie de necesităţi, fie că ești la PrePay sau la Abonament, alege opţiunea care ţi se potrivește cel mai bine.

50 MB

150 MB

500 MB

1 GB

2 GB

3 GB

5 GB

12 lei

20 lei

40 lei

60 lei

100 lei

150 lei

200 lei

disponibile cu PrePay și Abonament

în plus

poţi activa oricând opţiunea pe 1 zi la doar 10 lei ca să primești 500 MB, valabili timp de 24 ore

Opţiunile Internet Mobil sunt valabile 30 de zile cu PrePay, iar traficul neutilizat se anulează. Cu Abonament, opţiunile Internet Mobil lunare se includ lunar în ziua de facturare. Traficul neutilizat din opţiune se transferă în luna următoare în limita unei opţiuni.

Internet NonStop cu Abonament Iar dacă ai nevoie de Internet mereu, ţi se vor potrivi perfect noile opţiuni Internet NonStop disponibile cu Abonament, care se vor reactiva automat ori de câte ori vei consuma tot traficul din opţiune, sau la fiecare 30 de zile. Internet NonStop

preț

500 MB 1 GB 2 GB 3 GB 5 GB

40 lei 60 lei 100 lei 150 lei 200 lei

Opţiunile Internet NonStop se reactivează automat indiferent de soldul contului Orange al clientului. .

Activează oricare din opţiunile Internet Mobil sau Internet NonStop – sună  �. Tariful standard pentru utilizare Internet Mobil constituie 2,5 lei/MB cu Abonament, sau respectiv 3 lei/MB cu PrePay. Opţiunile Internet nu pot fi utilizate în Roaming.


descoperă aici cum poţi să te alegi cu o dispoziţie mai bună când ai câteva clipe libere cu internet pe telefonul mobil, fiecare zi e plină de aventuri frumoase

ce faci cu

500 MB

explorezi

citești până la

site-uri cu multimedia

e-mailuri cu documente atașate

1500

1000

descarci sau asculți direct

100

de cântece

descarci sau privești direct

1 oră de video de standard obișnuit

activează 500 MB cu doar 40 lei

salut!

cum faci rost de Internet pe telefon Dacă nu ai mai folosit Internet pe mobil, activează ușor acest serviciu. E foarte simplu. Doar sună la  și primește setările pentru dispozitiv, pe care le salvezi. Apoi restartezi telefonul. Dacă însă nu ai obţinut setările automate, urmează să configurezi telefonul manual. Detalii despre parametrizare găsești pe www.orange.md > meniul Ajutor > Orange Expert sau poţi să apelezi la Serviciul Clienţi – 777, de pe un alt telefon mobil, sau de pe un telefon fix la 022 977777.

ești la Orange - ești pe net  

cu noile op țiuni Internet Mobil navighezi pe Internet în voie, atât cât ai nevoie

ești la Orange - ești pe net  

cu noile op țiuni Internet Mobil navighezi pe Internet în voie, atât cât ai nevoie