Page 1

Pasen 2011 Abdij de Westerburcht & Kasteel Schortinghuis


Ă€ la carte diner & Terrasweer

Ă€ la carte diner Ons restaurant is iedere avond geopend. Onze keuken sluit in het hoogseizoen om 20:30 uur en door de week om 20:00 uur. Ook zijn we tijdens de paasdagen geopend voor een overheerlijk diner!

Terrasweer Wij zijn op dit moment erg druk bezig om ons terras nog mooier en gezelliger te maken. Met o.a. open haarden, loungezitjes, nieuw terras meubilair en aankleding. Als het zonnetje straks weer schijnt nodigen wij u graag uit op ons nieuwe terras. Wist u trouwens dat het terras van Abdij de Westerburcht in zowel 2090 en 2010 is verkozen tot het beste terras van Drenthe? (bron: Misset Horeca) Ook wordt er weer gewerkt aan een nieuw zomerprogramma van de Stichting Zomeractiviteiten. Zodra hier meer over bekend is, brengen wij u hiervan op de hoogte.


De brunch bestaat onder andere uit de volgende gerechten: Tomaten & mosterdsoep Diverse broodsoorten Mini kroketjes Warme beenham Rollade Roerei met tuinkruiden Krabsalade Gerookte vissoorten Zoet en hartig beleg Diverse desserts Koffie, thee & (karne)melk Jus d’ orange

Paasbrunch kinderanimatie

Reserveren is gewenst. Kinderkortingen: kinderen 0-2 jaar gratis en kinderen 3-11 jaar 50%

Paasbrunch 2011 â‚Ź 22,50 p.p.

Beide paasdagen van 10.30 tot 13.00 uur

Voor de kinderen is er in de Torenzaal [Kasteel Schortinghuis] en in het Proeflokaal [Abdij de Westerburcht] onder leiding van twee charmante dames een leuk verzorgd programma, met onder andere knutselen, diverse spelletjes en natuurlijk veel eieren. Zo kunt u als ouders ook even onbezorgd van de brunch genieten. Bij de brunch wordt een speciale kinderhoek ingericht met diverse leuke en lekkere gerechten voor de kinderen.


Abdij de Westerburcht Kasteel Schortinghuis

Hoofdstraat 7 9431 AB WESTERBORK tel. 0593-331238 info@westerburcht.nl www.westerburcht.nl

Brinkkampen 1 9417 TC Spier tel. 0593-562221 info@schortinghuis.nl www.schortinghuis.nl

Westerburcht paasmailing 2011  

Westerburcht paasmailing 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you