a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade
2 minute read

Kranige heren op de maandag

KRANIGE HEREN OP DE MAANDAGOCHTEND

Seniorenmorgen 9 of 18 holes Wist u dat ... Dat er iedere maandagmorgen vanaf 08:30 uur gestart kan worden en in de maanden december t/m februari vanaf 09:00 uur. Dat het inschrijfgeld € 2,50 is. Dat als je mee wilt doen even inschrijven via E-Golf4u, dit kan tot het laatste moment. Dat de flight indeling wordt bepaald door volgorde van binnenkomst.

Dat tijdens de zomercompetitie de wedstrijden Qualifying zijn. Dat iedereen van harte welkom is en het doel is om gezellig met elkaar een potje golf te spelen zonder al te veel gedoe. Dat er geen verplichtingen zijn, je komt wanneer je kunt of zin hebt. Dat er geen handicap limiet is vanaf het moment dat je van de club de grote baan op mag kun je meedoen. Dat je 18 of 9 holes kunt spelen, dit zijn 2 verschillende competities; 18 holes: Per gespeelde ronde worden aan de eerste 10 spelers van het dag klassement punten gegeven. 10 punten voor plaats 1, 9 punten voor plaats 2, tot 1 punt voor plaats 10. 9 holes: Per gespeelde ronde worden aan de eerste 5 spelers van het dag klassement punten gegeven. 5 punten voor plaats 1, 4 punten voor plaats 2, tot 1 punt voor plaats 5. Dat er ook nog een neary (tweary voor de 9 holes) competitie is.

Dat er een zomer- en winterkampioen is, de 10 beste scores tellen voor het eindklassement Dit moet toch voldoende zijn om een keertje langs te komen en mee te spelen.

Senioren Herencommissie

WOENSDAGAVOND-CLUBAVOND

Het voorjaar is in aantocht en de start van de clubavond komt dichter bij!

Wij organiseren voor 2020 weer op woensdagavond de Clubavond voor alle leden! Een laagdrempelige clubavond waar gezelligheid de boventoon voert. Deelname mogelijk voor iedereen met hcp vanaf 54. Het is een 9 holes stableford wedstrijd met shotgunstart om 18.15 uur, hierdoor is iedereen nagenoeg gelijktijdig terug in ons mooie en vooral gezellige clubhuis. Bij binnenkomst kan een ieder zelf de score invoeren in E-Golf4U. Als alle deelnemers binnen zijn volgt aansluitend meteen een leuke prijsuitreiking en is er tijd voor een drankje of daghap en om na te praten als je dat wilt.

In het kort; 1. De eerste clubavond is 15 april a.s . 2. Inschrijven via E-Golf4U tot 17.00 uur op de dag zelf. 3. Kosten € 2,50 p.p. Niet clubleden (als gast van een lid) betalen € 15,- greenfee voor 9 holes. Graag uiterlijk 18.00 uur aanwezig in het clubhuis voor de briefing flight indeling e.d. De wedstrijdleiding maakt de flightindeling zodat het een verrassing is met wie je die avond gaat spelen. Tevens een mooi moment om nieuwe golfers te leren kennen. We hebben prijsjes voor de neary en longest dames en heren. Tevens een prijs voor 1e, 2e en 3e plaats van de clubavond. De wedstrijd is niet Qualifying maar scoor je 19 stablefordpunten of meer dan gaat je hcp natuurlijk wel naar beneden. Kortom, hartelijk welkom clubleden, deze clubavond wil je niet missen!

Woensdagavond commissie; Roelof Heling, Bernice Detmers, Alice Meijlis, Ruud Wevers en Jan Weits

This story is from: