Page 1

We create Spider Stones Wij bieden avontuurlijk spelen voor de hele familie. Wij creĂŤren unieke en waardevolle totaalbelevenissen en kiezen voor expertise en internationale samenwerking. Winst en plezier voor ons allemaal. AdventurePlay: eigentijdse avonturen voor optimale gastbelevenissen.

Maatwe rk op iedere lo catie!

Waan je als Spiderman in het stenen tijdperk van Fred Flintstone! Klimmen en klauteren is voor de kids nog nooit zo leuk geweest door het vernieuwende speeltoestel Spider Stones. Ontdek natuurlijk spelen in dit web vol natuurlijke speelwaarden!


Wat is Spider Stones? Spider Stones is een afwisselende opstelling van grote en kleine zwerfkeien die door uitdagende speelwaarden met elkaar zijn verbonden. Door steenachtige materialen te gebruiken gaan de Spider Stones compleet op in de natuurlijke omgeving. De (granieten) zwerfkeien hebben zich in de afgelopen miljoenen jaren gevormd tot mooie afgeronde zwerfkeien met ieder een unieke uitstraling. Door de ronde vormen zijn ze ideaal als klim- en speelobject. U kunt oneindig variĂŤren met de uitgebreide keuze aan speelwaarden en verschillende soorten zwerfkeien: telkens weer een uniek speeltoestel! De kinderen zullen zich in een web van verschillende speelmogelijkheden bevinden.

De keuze is reuze in een stenen tijdperk!


Speelplezier zonder onderhoudskosten! De steenachtige materialen hebben geen onderhoud nodig en gaan nog duizenden jaren mee. De verbindingen zijn gemaakt van duurzame producten en hoge kwaliteit RVS. Met de Spider Stones heeft u dus een uniek en duurzaam natuurlijk speeltoestel. Gegarandeerd veel speelplezier voor jong en oud!

Veiligheid Een steen op zich is geen speeltoestel, maar een steen die bewerkt is om mee te spelen is dit wel. Door een slimme opstelling en constructie voldoen al onze natuurlijke speeltoestellen aan de geldende veiligheidsnormen zonder afbreuk te doen aan hun natuurlijke karakter! Alles Spider Stones zijn bovendien met uiterste zorg geselecteerd en onder hoge druk gereinigd, waardoor optimale veiligheid is gewaarborgd.


Maatwerk op iedere locatie Elk gewenste opstelling/patroon kan worden gemaakt, rekening houdend met uw doelgroep en locatie. Door het natuurlijke karakter en onze modulaire werkwijze ontstaat er op iedere locatie weer een unieke speelgelegenheid. Zo kan er bij wijze van spreken een Spider worden gemaakt met 10 verschillende poten met elk een ander speeloptie, de keuze is aan u. Met Spider Stones creĂŤer je je eigen natuurlijke speelomgeving, laat ons u adviseren! Samen ontwerpen wij het natuurlijke speeltoestel van Ăşw dromen!


Spider Stones Basis De Spider Stones Basis bestaat uit

AL VANAF â‚Ź4.599,-

drie granieten zwerfkeien met een doorsnede van ca. 120 cm, geplaatst rondom een middelste basissteen van ca. 140 cm. Deze is aan de bovenzijde voorzien van een RVS stang, voor nog meer speelplezier. De basissteen staat in verbinding met de overige stenen door middel van verschillende speelwaarden welke u naar eigen wens kunt invullen, bijvoorbeeld stapplanken of een klauternet, waarmee een afstand van minimaal 2 meter kan worden overbrugd. Een derde speelverbinding bestaat uit diverse stapstenen met een diameter van ca. 80 tot 100 cm.

Spider Stones S-Variatie De Spider Stones kunnen eindeloos gecombineerd worden: wij zullen deze altijd afstemmen

Variatie pr op aanvr ijs aag

op uw locatie. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor deze S-variatie, bestaande uit zes grote granieten zwerfkeien van ca. 120-140 cm doorsnede, die allen voorzien zijn van een RVS stang en overbrugd kunnen worden door middel van afwisselende speelverbindingen. Stapstenen worden hierbij afgewisseld met een klauternet, stapplanken en een swingtouw, waardoor de kinderen spelenderwijs een natuurlijk parcours kunnen afleggen.


Geen standaardproducten Uw gasten zijn op zoek naar unieke ervaringen, u wilt toch ook niet altijd hetzelfde?! Bij AdventurePlay vindt u noviteiten en unieke attracties. Geen standaardproducten, maar altijd op zoek naar nog meer beleving voor het beste resultaat! Onze aanpak staat voor werken in teamverband met ervaren (internationale) experts en leveranciers vanuit alle hoeken van de recreatiebranche!


Hexenhuisjes Fantasie wordt werkelijkheid en dromen komen tot leven. Vakantievieren in een Hexenhuisje is avontuur, ontdekken, spelen en slapen tegelijk. Ervaar een totaal andere wereld waar kinderen met hun ouders de hoofdrol spelen en onderdompelen in de wereld vol verassingen. Met de Hexenhuisjes, die uitvoerbaar zijn in diverse thema’s, biedt u uw gasten een bijzondere vakantie. Het uiterst duurzame Robiniahout zorgt er bovendien voor dat de onderhoudskosten minimaal zijn. Vet... Vakantievieren in een Hexenhuisje!

WheelyFit Een avontuur op wielen: dat is er wat er gebeurt bij WheelyFit wanneer je met je rolstoel of rollator er op uit trekt met familie, vrienden of juist alleen. Je kunt op wielen de meest bijzondere capriolen uithalen. Zit je in een rolstoel of loop je met een rollator? Met de uitdagende en gevarieerde hindernissen van WheelyFit beleef je de meest inspannende avonturen. Een parcours waarop iedereen kan bewegen, ervaren oefenen, trainen en ontmoeten in een passende entourage. Het uitdagende parcours van WheelyFit zorgt ervoor dat je belastbaar en weerbaar blijft en dat je actief betrokken blijft bij je omgeving. Fun en uitdaging in de openbare ruimte, op zorgpleinen of in de dag- en verblijfsrecreatie. WheelyFit is ontwikkeld in samenwerking met de NSGK Speeltuinbende. Volop leverbaar vanaf 2014!

Kids Fun Boats Een echte attractie voor in het water. Met de Kids Fun Boats sta je zelf aan het roer en voel je je kapitein van je eigen schip! De modelbootjes zijn door kinderen zelf eenvoudig te besturen: duurzaam en attractief. Elk denkbaar vaartuig kan worden gemodelleerd en iedere wens wordt gecreëerd! Een stoere politieboot, een containerboot, een ‘meisjes’ rondvaartboot of een spannende safariboot: niets is te gek!


We create Family Fun! Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op via info@adventureplay.nl of bel ons op 024-3788435 U vindt AdventurePlay Nijverheidsweg 60/62, 6541 CM Nijmegen, Nederland | +31 (0)24-3788435 info@adventureplay.nl | www.adventureplay.nl

Social media: AdventureplayNL

Spider Stones - AdventurePlay  
Spider Stones - AdventurePlay  

Waan je als Spiderman in het stenen tijdperk van Fred Flintstone! Klimmen en klauteren is voor de kids nog nooit zo leuk geweest door het...