Page 1

SHOPPING I OSLO

SHOPPING I OSLO SENTRALE FORRETNINGSLOKALER Presentasjon av våre eiendommer i Oslos handlegater

K

1


SHOPPING I OSLO

DE STØRSTE GATELANGSOMRÅDENE I OSLO

Bogstadveien

De største konsentrasjonene av gatelangsbutikker finnes i Oslo sentrum, Bogstadveien og Torggata.

Frogner Vika Terrasse

Torggata Grensen / Lille Grensen Karl Johans gate

I Oslo sentrum er de fleste av de kjente kjedene representert, i tillegg til nisjebutikker og spesialbutikker. De siste årene har også high-end butikker som Luis Vuitton, Hugo Boss og Hermes funnet veien til Oslo sentrum. Bogstadveien har også mange av de kjente kjedene, men også litt mer eksklusiv mote som Massimo Dutti, Gunnar Øie, Garbo, William Franck og Follestad.

De mest kjente gatelangsområdene i Oslo er: Sentrum • Karl Johans gate • Torggata • Grensen / Lille Grensen

2

Oslo vest • Bogstadveien • Vika Terrasse • Frogner


SHOPPING I OSLO

OSLO SENTRUM - våre eiendommer i blått ST. H AN SH AU G E N

GRÜNER LØ KKA

To

rg

ga

ta

ROCK E F E L L E R

R E G JE R I N G SKVARTAL E T

YOU N G STORG E T

N ATI ON A LTH EATR ET

en

se

n

St

or

ga

ta

nt

z’

ga

te

Gr

Ro

se

nk

ra

Bru

S

STO RTING ET

te n

g e rs

a ta

gat

a

O SLO SPEKTRUM

GRØ NLA ND

STORTORV E T OSLO CI T Y Ka

rl J oh

Bis ko p Gu nn er us ga te an

s g a

te

JE R N BAN E TORG E T 1 MIN

2 MIN

3 MIN

4 MIN

5 MIN

OSLO SE N T RAL STASJ O N

KVA D RAT U RE N

Dr

on

nin

g

Eu

fe m

ias

ga

te

DIAGO NA LE OP E RAE N

B J Ø RVIKA

3


SHOPPING I OSLO

LOKALER OSLO SENTRUM

Stenersgata

BOGSTADVEIEN OG FROGNER - våre eiendommer i blått

BOGSTADVEIEN

FROGNER

4


SHOPPING I OSLO

KARL JOHANS GATE

KARL JOHANS GATE 25 Denne flotte eiendommen huser en av to Zara-butikker i Oslo. Butikken gĂĽr over to etasjer. I samme eiendom finner man Arts & Crafts og Joe & the Juice.

STORTORVET 2 / KARL JOHANS GATE Denne eiendommen mellom Karl Johans gate og Stortorvet har en flott fasade. Jack & Jones / Vero Moda, Alle Tiders og A touch of Silver har butikker som vender mot Karl Johans gate og Domkirken.

5


SHOPPING I OSLO

KARL JOHANS GATE

KARL JOHANS GATE 16 OG 19 I nr. 16 er Kapp Ahl og i nr. 19 er Fjällräven og - begge har hjørnelokaler med gode adkomster.

6

KARL JOHANS GATE 2 Her har Krogh Optik vært siden 1999.


SHOPPING I OSLO

KARL JOHANS GATE KARL JOHANS GATE 5-7 OG 6B 1 Det første kjøpesenteret Arkaden i Oslo, åpnet 1983. Leietakere som Bianco, Bik Bok, Dna, Carlings, Boklageret, Glitter, Flying Tiger og Funky Frozen Yogurt er butikker som trekker mange unge. 1 Vis a vis Arkaden ligger Karl Johan kvartalet med Synsam, Nilsson Shoes og Only.

1

2

7


SHOPPING I OSLO

LILLE GRENSEN 1 Joe & the Juice og Stockfleths er etablert i nedre del. 2 Skomote i fokus med bl.a. Bianco i øvre del av gaten. 3 Lille Grensen er en hektisk sidegate mellom Grensen og Karl Johans gate

2

1

8

3


SHOPPING I OSLO

GRENSEN

2 Grensen g책r fra Stortorvet til Professor Aschehougs plass utenfor Grensen 18. Dette er en hektisk gate med b책de forretninger og servering. 1 Rafens i Grensen 16. 2 Grensen 9 med forretninger mot gaten og i indre g책rdsrom som er en idyllisk bakg책rd omgitt av eldre bindingsverkshus fra starten av 1800-tallet.

1

9


SHOPPING I OSLO

TORGGATA - GÃ…GATEN

1

10


SHOPPING I OSLO

TORGGATA - GÅGATEN 1 Torggatas gågatedel er den tredje største handelsgaten i Oslo, etter Karl Johans gate og Bogstadveien. 2 Flere kjente konsepter som Kitchn og Habitat. 3 Eldorado bokhandel 4 Bianco, Gina Tricot, Rema1000, Clas Ohlson, Nille, TGR, Kid Interiør, Habitat og Kitchn er noen av våre leietakere.

3

2

4

11


SHOPPING I OSLO

TORGGATA ØST - OSLOS TRENDGATE 1 Torggatas østre del er nå blitt sykkel- og gågate. Dette er blitt en trendgate med mange spennende nisjebutikker. 2 Whyred og Qomo i Torggata 35. 3 Peleton, Whyred, Lee Jeans, Vans, VintageGitar, Starbucks alle leietakere i våre lokaler.

2

2

12

3


SHOPPING I OSLO

TORGGATA ØST

13


SHOPPING I OSLO

STENERSGATA, STORGATA OG STRØGET

SPORTSKONSEPTER Stenersgata som ligger mellom Oslo City og Storgata har G-Sport og Sport 1 Superstore - to store sportskjeder i Norge. Boots Apotek og et er også etablert her. G-MAX åpner 4. kvartal 2016 stor butikk over to etasjer i nybygget vårt i Storgata 14-18. Her kommer også leke- og utstyrsbutikken Standard.

14

CITY CHARM Den lille passasjen Strøget har flere nye konsepter som Angst Bar, Cafe Sør og Uhørt som er populære utesteder.


SHOPPING I OSLO

UTELIV I STRØGET

15


SHOPPING I OSLO

BOGSTADVEIEN

Bogs

tadve

ien

Nr. 5 6

Bo

gs tad ve ie

n

Ind gat ustri a4 - N 0 26 r. -2 8

Nr .2

4

.15 Nr

Nr .2

0

16


SHOPPING I OSLO

BOGSTADVEIEN

NR. 15 Kjell & Company og nabobutikkene er Inglot, Netcom og Papaya AS.

NR. 26/28 Clas Ohlson og VIC i denne eiendommen.

17


SHOPPING I OSLO

BOGSTADVEIEN FLERE BUTIKKER 1 Monki i Bogstadveien 4 2 Dressmann i Industrigata 40 / Bogstadveien 3 Vrimmel, Interoptik og Villeroy&Boch i nr. 66.

K 2

1

18

3

I Bogstadvn. nr. 20 åpner Lucky Bird (ca. nov. 2016). I nr. 24 er Match og i nr. 26 VIC. I nr. 56 er Synsam og Charisma.


SHOPPING I OSLO

19


SHOPPING I OSLO

GRØNLAND MANGE MULIGHETER 1 Grønland basar med ca. 20 butikker og serveringssteder. 2 Flere lokaler vil oppgraderes og tilpasses for nye konsepter. Her er eiendommene våre med Olympen som nabo. Vi har flere eiendommer i Grønlandsleiret, som er hovedgaten på Grønland.

1

20

K 2


SHOPPING I OSLO

GRØNLAND - ET OMRÅDE I ENDRING Et område som vi tror blir svært spennende å følge fremover er Grønland. Dette er et område av Oslo sentrum som vil få den største utviklingen de neste 10 årene. Bjørvikas utvikling og i tillegg til at Schweigaards gate er oppgradert gjør at sentrum utvikler seg nærmere og nærmere Grønland. Man kan raskt se hvilket potensiale som ligger her fremover. Vi opplever allerede nå at etterspørselen øker etter lokaler på Grønland, noe vi anser bare vil forsterke seg i årene som kommer. Dette gjelder både innen «food and beverage» og retail-segmentet (kjedekonsepter og nisjekonsepter). Vi har flere lokaler fra 50-200 m2 som kan tilpasses riktige konsepter. Vi har eiendom fra Grønlandsleiret 1 ned til Grønlandsleiret 47, og har mange spennende muligheter!

21


SHOPPING I OSLO

BJØRVIKA - DEN NYE BYEN I BYEN Bjørvika er et område i stor utvikling. Det vil bli ca. 5000 boenheter, ca. 20.0000 arbeidsplasser (hovedsakelig innenfor finans) og flere restauranter og kulturtilbud i den nye byen. Alt dette innenfor 5 minutters gange til nedre del av Karl Johans gate. Den nye Operaen i Bjørvika er allerede en stor attraksjon, og både turister og lokale valfarter til Bjørvika for en titt. Oslo Sentralstasjon, som ligger mellom Bjørvika og Karl Johans gate, er trafikknutepunktet i Oslo med tog/flytog, T-bane, trikker og busser. Her ferdes tusenvis av mennesker daglig. Vi eier 50% i kontor- og boligbygget Diagonale som er under oppføring med forventet ferdigstillelse Q1, 2018. Eiendommen vil inneha 15.000 kvm med kontor og 370 boenheter. På gateplan vil vi få ca. 3.500 kvm med forretningsareal. Her er det gode muligheter for etablering i en ny og spennende bydel! Illustrasjon Diagonale

22


SHOPPING I OSLO

HVORFOR LEIE AV THON EIENDOM?

OLAV THON GRUPPEN

• Bredde i utvalget av sentrale lokaler, fra det helt eksklusive til det mer enkle • Solid og ryddig eiendomsbedrift • Kontinuerlig vedlikehold av eiendommene • Et godt utbygget serviceapparat og god personlig service

Olav Thon Gruppen, eiet av Olav Thon Stiftelsen, er en av Norges største leverandører av lokaler til næringslivet. Størstedelen av eiendommene finnes i Oslo sentrum. Olav Thon Gruppen har også andre godt beliggende eiendommer i Oslo-området samt sentrale eiendommer i andre byer i Norge og utlandet. I tillegg eier og driver Olav Thon Gruppen hoteller, restauranter og varehandel.

DINE FORDELER I SENTRUM • • • •

FOR MER INFORMASJON Eiendomssjef John Braastad Mobil: 926 97 659 E-post: john.braastad@thoneiendom.no

Gangavstand til forretningsforbindelser Kort vei til offentlige kommunikasjonsmidler Levende og inspirerende miljø Lett tilgjengelig

FOR MER INFORMASJON Direktør næringseiendom Annette Hofgaard Mobil: 926 97 630 E-post: annette.hofgaard@thoneiendom.no

23


SHOPPING I OSLO

Stenersgata 2, pb 489 sentrum 0105 oslo tlf: 23 08 00 00 FOR FLERE LEDIGE LOKALER ELLER ANNEN INFORMASJON

thoneiendom.no

Gatelangs prospekt norsk 2016 web