Page 1

INSPIRATION LÆRERFORBEREDELSE


HØJER MØBLER A/S Højer Møbler A/S er en dansk virksomhed med over 20 års erfaring i at udvikle, producere og levere møbler til undervisningssektoren. Vi tror på, at en omhyggelig og gennemtænkt indretning i form af funktionelle, inspirerende og innovative løsninger understøtter de forskellige læringsstile og skaber optimale forudsætninger for mennesker. Den rigtige løsning handler ikke kun om at vælge de rigtige møbler, men også om at indrette og anvende møblerne, så de understøtter de pædagogiske mål og fremmer trivsel og læring. Vi har fokus på at skabe rum i bevægelse og søger konstant efter nye veje til hvordan, vores møbler kan tilgodese menneskers forskelligartede og skiftende behov. Vi tror på, at vi i dialogen med Jer kan tilføre indretningen en merværdi gennem vores professionelle og kreative behandling af Jeres behov, så det tilsammen giver den mest optimale løsning og skaber inspirerende og funktionelle rammer for mennesker i bevægelse.

Højer Møbler A/S er udvalgt af SKI som 1. leverandør af undervisningsmøbler


SÅDAN ARBEJDER VI

1. BEHOVSAFKLARING Essensen i et godt samarbejde er dialog. For at vide præcis, hvad Jeres ønsker og behov er, har vi gennem hele processen tæt kontakt til Jer.

2. LØSNINGSFORSLAG Når kundens behov er afklaret, præsenterer vi et løsningsforslag, der er optimalt for Jer. Her kombinerer vi den viden, vi har opbygget i første fase med den højt specialiserede faglige viden, som vi besidder i Højer Møbler A/S.

3. ORDRE Når den optimale løsning er fundet modtager I ordrebekræftelsen.

6. OPFØLGNING 4. LEVERING Vi leverer møblerne sikkert, miljørigtigt og til aftalt tid.

5. MONTERING Efter levering vil kyndige fagfolk foretage evt. nødvendig montering, så alt fungerer sikkert og korrekt.

Det er vigtigt, at vores kunder altid er tilfredse, så derfor ønsker vi at fortsætte dialogen, som vi mener er grundlaget for den bedste løsning i fremtiden.


FAST ARBEJDSPLADS


FAST ARBEJDSPLADS En fast arbejdsplads til hver medarbejder vil som vist på tegningen kræve 4,5 m2. I mindre lokaler kan møblerne placeres langs væggene for at opnå en ganglinje i lokalet.

Overblik stående

Rygdækning og siddende arbejdsro

Reol på forside og opslagstavle på bagside

Gangpassage

NOVA GAS er en høj-kvalitetsstol, der både er yderst solid og ser godt ud i alle slags miljøer. Stolen fås med helposltring eller sædepolstring i to forskellige tykkelser, som gør den særdeles gennemtænkt i forhold til at opnå en god siddekomfort - også på de lange arbejdsdage.

Gruppearbejde

BASE er den gennemtænkte individuelle arbejdsplads med plads til teamwork. Fås med forskellige skillevægge og eller opbevaringsrum.

Læse- og hyggekrog

Katederreol Teamarbejde Fordybelse

Fordybelse

Multifunktionel amfi

kort afstand til tavle

SPINELLA har gel i hele sædet, som fordeler trykket på siddefladen og leder varmen væk fra kroppen. De to rygpuder kan indstilles separat i højden, så stolen hurtigt kan indstilles til en ny bruger. Stolen har en stor bevægelsesfrihed og opfordrer til en aktiv siddestilling. PILATES AIR har et luftpude-sæde, som kan bevæges i alle retninger. På den måde opnås samme effekt som ved Pilates-bolden, som kræver at kroppen “koncentrerer sig om at sidde”. Dermed styrkes og vedligholdes muskelgrupperne i ryg og lænd, mens du sidder på stolen.

QUADRO er en reolserie med forskellige moduler, så man kan skabe en reol efter behov. Låger og skuffer fås i 26 forskellige farver og korpus fås i 4 farver. Kun fantasien sætter grænser.

Industrivej 12 • 9310 Vodskov • tlf 51 51 60 10 • hojer@hojermobler.dk • www.hojermobler.dk


FLYDENDE ARBEJDSPLADS


FLYDENDE ARBEJDSPLADS Alle arbejds- og opholdspladser er flydende, og tager udgangspunkt i vores koncept om “Aktivering af passive arealer”. udgangspunktet er en Ontime reol, som indeholder underviserens redskaber, og muliggør forberedelse forskellige steder på skolen eller på lærerværelset. Dertil har hver underviser evt. et locker. Som vist på tegningen er der arbejdsplader til ca. 20 personer, og hver arbejdsplads fylder ca. 5,5 m2 inkl. garderobe samt alle viste funktioner. Ved den flydende arbejdsplads spares meget plads, men til gengæld kræver det at bygningen har strøm/kabeladgang ved alle de møbler, som skal kunne kaldes arbejdspladser.

Opbevaring af Lærertrolleys samt lockers.

Arbejdsplads Borde 120 x 80

U-SIT & B-BITZ er en modulserie, som giver mulighed for et hav af kombinationer. Serien findes i mange farver og forkellige typer af stof.

HØJBORD GAVL kan skabe en afslappet og hyggelig caféstemning. Samtidig giver den mulighed for et hurtigt mødested med kortvarigt ophold. Flydende arbejdspladser - lærertrolleyen medbringer den enkeltes redskaber Hyggekrog

Opbevaring: Lockers og opmagasinering af lærertrolleys Studie- og læseplads med underviserens egne materialer lige ved hånden.

Samtale og møde

Lærertrolleyen kan medbringes i undervisningen.

Mødeborde med mobile tavler, skærmvægge el. reoler til at skærme

ONTIME er velegnet til at imødekomme ønsket om

BARSTOLEN udgør en indbydende og komfortabel

fleksibilitet og aktivering af passive arelaer. Her kan underviserens materiale opbevares uden at optage stationær plads i et bestemt lokale.

midlertidig siddeplads. De 2 forstøtter øget komforten og er med til at sikre en god stabilitet, .. og så kan den tilmed stables så du får mulighed for øge det frie gulvareal.

Industrivej 12 • 9310 Vodskov • tlf 51 51 60 10 • hojer@hojermobler.dk • www.hojermobler.dk


FLEKSIBEL ARBEJDSPLADS


FLEKSIBEL ARBEJDSPLADS Alle arbejdsplader og opholdspladser er fleksible, hvilket er fordelagtigt, når der simpelthen ikke er plads til at indrette med faste opstillinger. Her kan man med fordel anvende stabelbare møbler, som giver mulighed for at anvende rummet til flere af skolens aktiviteter.

Samtalekrog

Vin

du

esf aca

de

Mødeborde med i alt 32 pladser

Vin

Læsekrog

du

esf aca

de

DUBLO er et tidsløst og stilrent foldebord, som understøtter behovet for en hurtig forandring i lokalet. Dublo fås i flere varianter med blandt andet indbygget kabelbakke og/eller bordskærm.

40/4 er designet af David Rowland, som var krigspilot under 2. verdenskrig. Stolen fik sit navn, idet dens design og holdbarhed gør det muligt at stable 40 stole på 4 fods højde - 40/4. Til stolen fås også det stabelbare bord Tutor. Bordet kan stables 30 stk. og optager som enkeltbord kun 0,71 m2 i rummet.

Samtalekrog

Vin

du

esf aca

de

Mødeborde med i alt 52 pladser

Vin

Læsekrog

du

esf aca

de

SKYLINES innovative femkantede form er harmonisk, inspirerende og skaber dermed de rette betingelser for et kreativt miljø. Modulerne kan sættes sammen på flere måder og kombineres med de tre forskellige ryghøjder, som skaber en unik relation til storbyens silhuet. Endvidere er der mulighed for strøm og en indbygget bordplade.

SIMPLA er et todelt bord med en lift-off top, der håndteres ganske enkelt fordi vægten halveres når bordet deles i 2. Simpla har fantastisk pladsbesparende egenskaber, designet til nemt at indrette et lille rum med et minimum af tid og kræfter.

Industrivej 12 • 9310 Vodskov • tlf 51 51 60 10 • hojer@hojermobler.dk • www.hojermobler.dk

Hojer Mobler laererforberedelse  
Hojer Mobler laererforberedelse