Page 1

trætrapper

www.trappefabrikken.dk

skrædder syede trapper efter mål…


skrædder syede trapper efter mål…

Om din trappe

Om os

Siden starten af 70’erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet hos Trappefabrikken A/S. Her fremstilles individuelle trapper i tæt samarbejde med kunden. Design, udformning og materialevalg bliver til en helhed ved dialog med den enkelte.

De første trapper blev fremstillet på et meget lille værksted, og i starten blev trapperne stort set fremstillet efter tegninger tegnet i hånden og med brug af hammer og stemmejern.

Vores fleksible trappeprogram gør det til en let sag at finde frem til trappen, som er i tråd med husets øvrige indretning, funktionalitet og placering. Dygtige medarbejdere er klar med råd og vejledning i hver enkelt sag. Beslutningsprocessen bliver derfor nem og ligetil, når de store streger skal trækkes, eller det er de mindste detaljer, der skal tages stilling til. I dag er trappen langt fra blot til op- og nedstigning, men derimod at betragte som et skræddersyet møbel - et kunstværk - som tildeles en fremtrædende plads i rummet. Vi honorerer de stillede krav fra kunderne ved hele tiden at være på forkant med tidens trend inden for moderne arkitektur, design og materialer af højeste kvalitet. Dine ønsker og behov dækker vi med kreative trappeløsninger – vi gør spændende ideer til virkelighed.

I dag anvendes avancerede tegneprogrammer, og moderne CNC styrede maskiner har overtaget dreje- og fræsearbejdet - men de gode gedigne håndværksmæssige traditioner om produkter af høj kvalitet lever stadig videre. Trin for trin er vi gennem årene fulgt med udviklingen, og der er således tale om en fremtidsorienteret virksomhed, hvor visioner og nytænkning er i højsædet. Mange års erfaring, ekspertise og oparbejdet knowhow har medvirket til at gøre Trappefabrikken A/S til Danmarks største producent af trætrapper, og det har desuden ført til, at vi klarer os i konkurrencen på eksportmarkedet. I disse år hvor miljøet og hensynet til naturen spiller en vigtig rolle i alles bevidsthed, går vi foran og bruger udelukkende træ fra skove, hvor gældende lovgivning om fældning er fulgt. Har du brug for en god gedigen trætrappe, med dit helt personlige præg, så kontakt os eller læg vejen forbi Trappefabrikkens udstilling i Ølgod eller Albertslund. Vi er altid på banen med gode ideer og kreative løsningsforslag. Vi glæder os til at samarbejde med dig om dit trappeprojekt!

Med venlig hilsen Trappefabrikken A/S

Du finder os på www.trappefabrikken.dk - her kan du hele tiden se de nyeste tendenser inden for trætrapper til ethvert brug. Trappefabrikken A/S – din sikkerhed for gedigne trætrapper fra kælder til kvist. 2 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i mahogni. Trappen har buet håndliste og vange i sving samt oven pålagt håndliste ved start og slut af trappe. Trappen er med M22 balustre og H3 håndliste.

3


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i merbau. Trappen har buet håndliste og vange i sving samt formspændt bagvange. Trappen har dobbelt bloktrin ved start samt mæglere med halv snegl. Trappen er med M50 balustre og H3 håndliste.

4  www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret ligeløbstrappe med trin og H4 håndliste i eg samt M20 medløbere i rustfrit stål. Mæglere er type B lavet med top i eg. Trappen er konstrueret enkelt og stilrent, tilpasset det moderne hjem.

5


Hvidlakeret halvsvingstrappe med trin og håndliste i ask natur. Trappen er med buet håndliste og vange i sving. Trappen er med M38 balustre, mæglertype N og H3 håndliste.

6 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret halvsvingstrappe med 2 mæglere i sving. Trin og håndliste i eg natur. Trappen har M20 balustre i rustfrit stål samt H4 håndliste og A mæglere.

7


Hvidlakeret halvsvingstrappe med skrå repose tilpasset huset. Trin og håndliste i hvidtonet eg. Trappen har M20 balustre i rustfrit stål og H2 håndliste. Mæglerne er type B.

8 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i ask. Start mægler er med ovenpålagt håndliste. Trappen har M22 balustre, A mæglere og H2 håndliste. Under trin er der monteret børnesikringslister.

9


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i wenge. Trappen er lukket med hvide stødtrin. Trappen har M22 balustre og H3 håndliste samt rund start og slut mægler med katte pote. Trappen er lavet med skrå indgang med buede forkanter på trin.

10 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret halvsvingstrappe med trin i fyr og sortlakeret håndliste. Trappen har buet vange og håndliste i sving og sort plade på top af L mæglere. Trappen er med M22 balustre og H3 håndliste. Trappen er lavet med klodstrin ved start og er lukket med hvide stødtrin.

11


Halvsvingstrappe malet i special farve med trin og håndliste i ask. Gelænder med M20 medløbere i rustfrit stål, H4 håndliste og mægler type A. Bemærk mægler i sving er skåret skrå i top.

12 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret halvsvingstrappe med repose. Trin og håndliste i eg. Trappen er lukket med hvide stødtrin. Trappen er med M38 balustre, H3 håndliste samt D mæglere.

13


Hvidlakeret ligeløbstrappe med trin og håndliste i jatoba. Trappen har krydsgelænder på 2 sider, H3 håndliste samt B mæglere. Ved start af trappe er der bloktrin på 2 sider.

14 www.trappefabrikken.dk


Halvsvingstrappe med repose opbygget omkring halvmur. Trappen er lavet i irokko teak som passer flot til gulvet.

15


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i jatoba. Trappen er med M52 balustre, E mæglere og H3 håndliste.

16 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i jatoba. Trappe er lavet med buet mægler med oven pålagt håndliste i sving samt specialfremstillede balustre og mæglere.

17


18 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i eg. Trappen er med udskåret pladegelænder og buet mægler med oven pålagt håndliste i sving og ved overgang til vandret gelænder. Ved trappe start er der lavet 270 graders mægler samt bloktrin. Håndliste type H3. Trappen er lukket med hvide stødtrin.

19


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med opsadlede vanger samt trin og håndliste i fyr. Trappen er med oval håndliste som er pålagt startmægler samt rustfrie medløbere type M20.

20 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i ask. Trappen er med buet vange og håndliste i sving. Trappen er med M38 balustre, mægler P og håndliste H3. Ved start og slut af trappen er der monteret børnelåger.

21


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i jatoba. Trappen er med baluster M38, mægler C og håndliste H3. Valget af træ til trin og håndliste passer perfekt til de synlige bjælker i loftet hvilket giver et gennemført resultat.

22 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i mahogni. Trappen er med M38 balustre, H2 håndliste samt mægler B med top. Trappen som er lavet med bloktrin ved start står som et elegant møbel flot tilpasset husets øvrige indretning.

23


Helt enkel ligeløbstrappe i fyr med trin i bøg parket og plankegelænder.

24 www.trappefabrikken.dk


Hvidlakeret ligeløbstrappe med trin i fyr og håndliste H4 i merbau samt mægler J. Trinudformningen gør trappen pladsbesparende.

25


Hvidlakeret kvartsvingstrappe med trin og håndliste i eg. Under trin er der monteret børnesikringslister. Gelænderet er med speciel drejet balustre efter kundens ønske.

26 www.trappefabrikken.dk


Trappe med trin i eg og balustre i stål. På første sal er gelænderet lavet med glas og stål hvilket giver et let og enkelt udseende. Designet giver ro i rummet, og lader lyset få frit spil.

27


Hvidlakeret ligeløbstrappe med trin og håndliste i eg. Trappen er med et gelænder af glas og stål som passer flot til det moderne og stilrene hjem.

28 www.trappefabrikken.dk


Ligeløbstrappe med ophængte trin som giver trappen et svævende udseende.

Hemsetrappe til den pladsbesparende løsning. Hemsetrappen kan stå lodret op ad en væg og kan vha. beslag trækkes ud når der er behov for det. Hemsetrappen lagerføres i seks forskellige højder.

29


gelænder kombinationer

30 www.trappefabrikken.dk

Mægler: A med afstandsstykke

Mægler: B med top T3

Mægler: B med top T8

Mægler: L

Mægler: A

Baluster: M20 medløbere

Baluster: M25

Baluster: M62

Baluster: M26

Baluster: M22

Håndliste: H2

Håndliste: H3

Håndliste: H3

Håndliste: H3

Håndliste: H1

Mægler: N

Mægler: C

Mægler: H

Mægler: F

Mægler: E

Baluster: M38

Baluster: M52

Baluster: M20

Baluster: M48

Baluster: M52

Håndliste: H2

Håndliste: H1

Håndliste: H1

Håndliste: H3

Håndliste: H3


Mægler: D

Mægler: A med afstandsstykke

Mægler: B

Mægler: D

Mægler: B med top T4

Baluster: M38

Baluster: M20 medløbere

Baluster: Krydsgelænder

Baluster: M50

Baluster: M20

Håndliste: H2

Håndliste: H2

Håndliste: H1

Håndliste: H1

Håndliste: H4

Trappefabrikken A/S fremstiller en lang række mæglere, balustre og håndlister, der kan sammensættes i mange kombinationer. Den individuelle trappe kan have mange udformninger.

Mægler: P med kattepote

Mægler: G

Mægler: J

Mægler: A med helsnegl

Baluster: Pladegelænder

Baluster: M22

Baluster: M20

Baluster: M25

Håndliste: H3

Håndliste: H3

Håndliste: H1

Håndliste: H3

31


Mægler: A

Mægler: A

Mægler: A

med afstands-

med halvsnegl

Mægler: B

Mægler: C

Mægler: D

Mægler: E

Mægler: F

Mægler: J

Mægler: K

Mægler: L

Mægler: N

Mægler: P

stykke

mæglere

Mægler: G

Mægler: G med afstandsstykke

32 www.trappefabrikken.dk

Mægler: H


Trappefabrikken A/S kan tilbyde et stort udvalg af mæglere og balustre Hvad enten du er til den helt enkle og tidløse stil, med glatte balustre og mæglere, den moderne stil, hvor stål og træ kombineres, eller den gamle almue stil med drejede balustre og mæglere, så har vi løsningen til dig. Har du andre ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

balustre

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

Baluster:

M20

M22

M25

M26

M38

M48

M50

M52

M60

M62

33


toppe og håndlister

Top: T1

Top: T3

Top: T4

Top: T5

Top: T6

Top: T7

Top: T8

Top: T9

Håndliste: H4

Håndliste: H5

Toppe og håndlister Til at fuldende det endelige resultat tilbyder Trappefabrikken A/S en række toppe, der kan påsættes firkantede mæglere. Håndlister fås i flere forskellige standard udformninger, som ses herunder, men specielle profiler er selvfølgelig også en mulighed.

Håndliste: H1

34 www.trappefabrikken.dk

Top: T2

Håndliste: H2

Håndliste: H3


Se mange flere trapper pü www.trappefabrikken.dk eller besøg vores udstillinger

trappeinspiration

35


Træsorter Trappefabrikken A/S leverer trapper i et utal af træsorter – billederne her viser blot et lille udpluk. Alle træsorter har hver deres specielle egenskaber, men fælles for alle sorter er, at træet er et levende materiale – også efter at det er fældet.

Når du har valgt hvilken træsort din trappe skal have, kan du ofte vælge mellem flere forskellige sorteringer af netop denne træsort. Dette valg giver dig mulighed for at skabe en trappe, der passer til den øvrige indretning. Se mange flere træsorter på www.trappefabrikken.dk

Træets struktur og farve er skabt i naturen, hvilket naturligvis giver forskelligheder, som netop er med til at skabe unikke trapper hver gang.

træsorter

36 www.trappefabrikken.dk

Bøg 2 x lak

Ask 2 x lak

Eg 2 x lak

Bøg parket 2 x lak

Ask parket 2 x lak

Eg parket 2 x lak


Overfladebehandling Trappefabrikken A/S tilbyder mange forskellige overfladebehand­ linger.

Vælger man en lak, vil træet få en matblank overflade, mens olie vil give træet et silkemat udseende og fremhæve strukturen.

Du kan bla. vælge mellem følgende overfladebehandlinger: • Klar lak • Hvid lak • Hvidtonet lak • Klar olie • Hvid olie • Lud • Sæbe • Lud/sæbe

Desuden afhænger dit valg af overfladebehandling af dine ønsker til vedligeholdelse. En lakeret overflade kræver kun almindelig rengøring, hvorimod en olie- eller sæbebehandlet overflade kræver genbehandling efter behov oftest 2–3 gange pr. år.

Overfladebehandlingen har først og fremmest til formål at beskytte træet mod slid og smuds. Men en anden vigtig faktor ved valg af overfladebehandling er at give træet det ønskede udseende.

Du kan læse meget mere om vedligeholdelse af din trappe på www.trappefabrikken.dk

Fyr 2 x lak

Valnød 2 x lak

Merbau 2 x lak

Douglas gran Jels lud/natursæbe

Jatoba 2 x lak

Sipo mahogni 2 x lak

overfladebehandling

37


Montage

montage af din trappe

Du kan vælge selv at montere din trappe, få din håndværker til det eller vælge at lade vores hold af specialuddannede trappemontører klare arbejdet for dig. Lader du os klare montagen, sikrer vi: • at trappen monteres den dag vi i fællesskab aftaler. • at trappen er fagmæssigt korrekt monteret. • at trappen er klar til brug, når vi forlader stedet. • at du ingen økonomiske overraskelser får – vi monterer trappen til fast aftalt pris. Før montagen af din trappe kan påbegyndes, er det vigtigt at være opmærksom på bl.a. følgende: • at huset skal være tørt og fri for fugt. • at trappehullet er i overensstemmelse med tidligere fremsendt trappetegning. • at gulvet og trappehullet er færdigt på begge etager. • at indlægstræ i lette vægge er markeret. For at beskytte din trappe bedst muligt anbefaler vi, at trappen bliver monteret så sent i byggeprocessen som muligt. Dermed undgås at trappen beskadiges i byggeperioden. Skal trappen alligevel bruges før omgivelserne er helt færdiglavet, anbefaler vi, at man bestiller trinafdækning, som pålægges trinnene på fabrikken. Afdækningen fjernes fra trinnene, når arbejdet er færdigt – dog inden for begrænset tid for at undgå farveforskelle. Ofte oplever vi, at huset er færdigmalet, når trappen skal monteres. Dette er også i orden, for det er med til at sikre et perfekt slutresultat, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der ved montage af trappen kan forekomme mindre mærker i færdig maling/ tapet, som efterfølgende skal udbedres af kunden. For yderligere oplysninger om montagen henviser vi til vort montagegrundlag på www.trappefabrikken.dk

38 www.trappefabrikken.dk


Trappefabrikken A/S – din professionelle trappeleverandør Valget af den rigtige trappe er en proces, der kræver omtanke, og som i langt de fleste tilfælde kræver ekspertbistand. Hos Trappefabrikken A/S har vi specialiseret os i individuelle og spændende trappeløsninger. I opstartsfasen er der en række overvejelser, du skal gøre dig, inden dit endelige valg. Trin for trin vil vi hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Vælger du Trappefabrikken A/S som din professionelle samarbejdspartner, er vi med fra start til mål, som din sikkerhed for at du får en perfekt trappeløsning. Konsulenter og dygtige medarbejdere vil under hele processen hjælpe dig gennem dit trappeprojekt og sørge for, at du får en trappe, hvor der er taget højde for selv den mindste detalje. Sammen med dig sætter vi fokus på centrale punkter – inspirerer dig og kommer med forslag, der vil fuldende dine trappedrømme.

Med uddybende spørgsmål afdækker vi dine ønsker og behov. •• Vi sørger for opmåling på stedet og udarbejder målfaste tegninger. •• Du får tilsendt fyldestgørende ordrebekræftelse med fast leveringsuge. •• 2 uger før planlagt levering/montering beder vi dig returnere det fremsendte klarmeldingsbrev i underskrevet stand. •• 1 uge før levering/montering modtager du information om den endelige dag for levering/montering. På www.trappefabrikken.dk finder du yderligere oplysninger om: •• Opmåling •• Montering •• Vedligeholdelse Du finder desuden vort omfattende program af: •• Trappeudformninger •• Træsorter •• Gelændere •• Håndlister

produktion

Har du spørgsmål undervejs, er vi aldrig længere væk end telefonen. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@trappefabrikken.dk

Trappefabrikken A/S er medlem at DTK – dansk trappe kontrol som er en kontrolordning for træ- og ståltrapper etableret af Dansk Trappe Fabrikantforening. En trappe med DTK-mærke har gennemgået en systematisk kvalitetskontrol og er din garanti for:

•• •• •• •• ••

Træfugtighed Trækvalitet Trin og vange dimensioner Lamelbredde og limning Styrke og beskaffenhed af overfladebehandlingen 39


Se åbningstider på www.trappefabrikken.dk

Albertslund

besøg vores udstillinger

Salg vest for Storebælt:

Salg øst for Storebælt:

Industrivej 4

Roholmsvej 15

6870 Ølgod

2620 Albertslund

Tlf. 76 98 23 00

Tlf. 39 56 19 54

Fax 76 98 23 40

Fax 39 69 07 99

info@trappefabrikken.dk · www.trappefabrikken.dk

Læs mere om Trappefabrikken A/S’ udstillingsstande og messer på www.trappefabrikken.dk

www.oerskov.dk · 12.10 · 18294

Ølgod

Trappefabrikken - Katalog  

Trappefabrikken A/S er Danmarks største Producent af trapper i træ. Vi måler op, producerer, leverer og monterer med fuld tilfredshed. Trapp...

Trappefabrikken - Katalog  

Trappefabrikken A/S er Danmarks største Producent af trapper i træ. Vi måler op, producerer, leverer og monterer med fuld tilfredshed. Trapp...