Page 1

NUMERO 3 2008

Venttiilin käsipyörän lukitsijat Castellilta SIVU 6

Painotuore AKKU-luettelo nyt tilattavissa KATSO SIVU 7

Tutustu Tecsisin uusiin voima-antureihin SIVU 10


TJ:n sanat

OEM:n väki toivottaa asiakkailleen Hyvää Joulua ja Uutta vuotta 2009! Emme tule lähettämään erillisiä joulukortteja vaan lahjoitamme varat hyväntekeväisyyteen.

Seuraavaksi korkeasuhdanne Epävarma maailmanmarkkinatilanne vaikuttaa meidän jokaisen elämään ainakin lähitulevaisudessa. Samalla se antaa meille kaikille kuitenkin mahdollisuuden kehittää uusia ideoita, jotka pitkällä aikavälillä tukee uusia kauppamahdollisuuksia.

Uusia työntekijöitä

Siirto

Tuotealue KONE/TURVA

Tuotealue KAAPELI

Tuotealue MOOTTORI

Juha Lehtola

Kari Matkala

Olemme keränneet lehteemme tuotteita, jotka uskomme kiinnostavan Teitä ja tahdon erikseen kiinnittää huomionne mm. Castellin lukkopyörän venttiilin lukitsijoihin. Jos näitä olisi ollut käytössä esim. kaupunkien vesilaitoksilla, niin monen suomalaisen ei olisi tarvinnut keittää juomavettänsä viime talvena! Akkuosastomme on lanseranut uuden AKKU -luettelon, josta monelle on varmasti hyötyä akkuvalinnoissa. Myös Tecsisin voimaantureissa on tosi mielenkiintoinen uutuus: sakkelivoima-anturi. Haluan lisäksi toivottaa OK Kaapelin väen sekä muut uudet työntekijämme tervetulleiksi OEM-perheeseen ja samalla kiittää asiakkaitamme, henkilökuntaamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa teille oikein rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2009.

Juho Komulainen

Juho aloitti elokuussa kone/ turvatuotteiden teknisenä myyjänä, myyntialueenaan pääkaupunkiseutu ja ItäSuomi. Juhon tavoitat numerosta 0207 499 467.

Juha aloitti kesäkuussa virransyöttötuotteiden teknisenä myyjänä, myyntialueenaan koko Suomi. Juhan tavoitat numerosta 0207 499 443.

Nimityksiä Tuotealue KAAPELI

Tuotealue MOOTTORI

Ali Berrebbah

Sebastian Tamminen

Patrick Nyström, TJ

Toimitus JULKAISIJA OEM Finland Oy

VASTAAVA JULKAISIJA Patrick Nyström

ULKOASU/TAITTO Timo Lempiäinen

PAINO Finepress

PAINOSMÄÄRÄ 10 000 kpl

OSOITE JA PUHELIN

Fiskarsinkatu 3, PL 9 20101 Turku Puhelin 0207 499 499 Fax 0207 499 456

INTERNET www.oem.fi SÄHKÖPOSTI info@oem.fi

On nimitetty kaapeliosaston myyntipäälliköksi. Ali koordinoi kolmen kaapelimyyjämme ryhmää jatkaen asiakkaidensa palvelua entiseen malliin. Alin tavoitat numerosta 0207 499 445.

On nimitetty myyntipäälliköksi moottoriosastolle. Sebastianin vastuulla on osaston myynnin kehittäminen ja samalla hän siirtyy vastaamaan asiakkaista Itä-/Etelä-Suomen alueella. Sebastianin tavoitat numerosta 0207 499 421.

Kari aloitti työt OEM:n asiakaspalvelussa vuonna 2006. Kari hakee nyt uusia haasteita moottorituotealueen teknisenä myyjänä, alueenaan Itä-/Etelä-Suomi. Karin tavoitat numerosta 0207 499 420.


OEM Automaticin Kaapeliosasto ja OK Kaapelit Oy yhdistivät voimavaransa OEM Automaticilla on tehdyn yrityskaupan ansiosta mahdollisuus tarjota optimaalinen ja kustannustehokas ratkaisu kaikkiin kaapelitarpeisiinne. Kauttamme saat nyt kaikki mahdolliset teollisuuden kaapelit, niin standardi- kuin asiakassovelletut erikoiskaapelit. OEM jatkaa kaikkien OK Kaapelit Oy:n toimittajien kanssa kuten jo tutuksi tulleiden OEM:n kaapelitoimittajien kanssa. OK Kaapelit Oy:n henkilöiden yhteystiedot OEM:ssä ovat: Kari Ruonti 0207 499 447 Mari Perttula 0207 499 434 Janita Järveläinen 0207 499 465 Fax Sähköposti

040 3412 447 040 3412 434 040 3412 465

0207 499 493 etunimi.sukunimi@oem.fi

OEM tarjoaa nyt teille aiempaa laajemman ja kilpailukykyisemmän kaapelivalikoiman!

A! J A T T I M I UUSI TO

OEM Automaticin vahvuuteen on liittynyt koko OK Kaapelit Oy:n henkilökunta. Kuvassa vasemmalta Mari Perttula, Kari Ruonti ja Janita Järveläinen. •

CABLOSWISS faktat

• Sveitsiläistaustainen, Italiassa toimiva erikoiskaapelivalmistaja. • Toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakkaan vaativatkin kaapelitarpeet yksilöllisesti suunnitel luilla erikoistuotteilla mm. robotiikan, teollisuus automaation, sairaalalaitteiden ja telekommuni kaation sektoreilla. • Tuotteita käytetään mm. seuraavien valmistajien tuotteissa:

Nokia, Ericsson, Philips, Siemens, Sepro, General Electric, Schneider, Nortel

• Vahvuutena on korkeatasoinen tekninen osaaminen, nopeat ja luotettavat toimitusajat sekä pienet minimivalmistuserät. • Erittäin laaja valikoima UL-hyväksyttyjä kaapeleita, esim. juuri tällä hetkellä ajankohtaiset, USA:n markkinoille vietäviin teollisuuskoneisiin vaaditut MTW-hyväksytyt kaapelit.

• Päämarkkina-alue on Eurooppa ja tuotteiden markki nointi sekä tekninen tuki hoidetaan aina paikallisen, tarkoin valitun ja kokeneen edustajan välityksellä.

INFO Lisätietoja Cabloswiss-kaapeleista antaa tuotealue KAAPELI/Kari Ruonti puh. 0207 499 447 tai sähköpostilla: kari.ruonti@oem.fi

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI
Alstermon halogeenivapaa kaivoskaapeli OEM:llä on valikoimassaan ruotsalaisen kaapelivalmistajan Amokabelin laadukasta halogeenivapaata kaivoskaapelia. Valmistuksessa käytetyt materiaalit takaavat kaapelille erittäin hyvät mekaaniset ominaisuudet.

Kaapelissa on erittäin hyvät mekaaniset ominaisuudet kuten taipuisuus sekä hyvä iskun- ja hankauksen kestoisuus, jonka ansiosta se soveltuu erityisen hyvin esim. louhintasiirtokoneiden, porauslaitteiden, asfalttikoneiden ym. vaativien käyttökohteiden syöttökaapeliksi. Kaapeli soveltuu ominaisuuksillaan erittäin hyvin myös rumpukäyttöön. Kaapelin nimellisjännite on 0,6/1kV ja se on myös öljynkestävä.

!

US U T U

U

faktat

• Halogeenivapaa • Öljynkestävä • Vankka rakenteinen vaativiin käyttökohteisiin • Nimellisjännite 0,6/1kV • Näkyvä keltainen suojavaippa • Saatavana nopealla toimitusajalla • Saatavana myös eri materiaaleina ja UL-hyväksyttynä

Kolmeen osaan jaetun suojajohtimen ansiosta kaapelin ulkohalkaisija on saatu mahdollisimman pieneksi.

INFO Lisätietoja kaapeleista antaa tuotealue KAAPELI/Lasse Majala puh. 0207 499 446 tai sähköpostilla: lasse.majala@oem.fi

Onko markkinoilla olevat kannatinvarret liian isoja?

Ratkaisu pulmaan on Bernsteinin minikannatinvarsi CS-1000

U Tyyppi: 1012001100

Minikannatinvarresta on saatavissa kaksi eri pituutta 500 ja 800 mm. Kantama näille on 13 tai 9 kg. Varret kääntyvät vaakatasossa + 90 astetta ja pystysuunnassa + 45 astetta. Pystysuunnan liike voidaan lukita haluttuun kohtaan ja lisäksi asennettavan kotelon kulmaa pystyy muuttamaan. Johdot saa tyylikkäästi piiloon avattavan kannen alle. Lisätarvikkeina on saatavissa mm. näppäin- ja monitoritasot.

Tutustumishintaan!

Nopeimmille suoraan varastosta 500 mm varsi, veroton hinta 269e

INFO Lisätietoja antaa Asiakaspalvelu puh. 0207 499 499 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@oem.fiOEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI

!

S U U UT


Varma ja tiivis liitäntä Waltherin modulirakenteisella liittimellä Walther täydentää moninapaliitin valikoimaansa MO-sarjan

! S U TU

moduliliittimillä. Liitin on kehitetty kohteeseen jossa halutaan liittää varmasti ja tiiviisti. Kokoonpanosta riippuen napalukuja löytyy väliltä 3-280 ja sähköiset arvot 5-50 A/63-1000 V. Kotelon rungoiksi sopivat Waltherin B-sarjan kotelot.

UU

Samalla liittimellä voidaan kytkeä uros- ja naarasliittimiä, koaksiaalikaapelia, RJ-45 sekä pneumatiikkaa.

INFO Lisätietoja antaa Asiakaspalvelu puh. 0207 499 499 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@oem.fi

Sylinterimallinen valokenno M5- tai M6-kierteellä Takexin uusi UX-sarja hämmästyttää pienellä koollaan ja mikä parasta kenno toimii ilman erillistä vahvistinta. Tunnistustapana on lähetin/vastaanotinpari (M5), josta löytyy myös kulmaoptiikka tai kohteesta heijastava malli (M6). faktat

• Ei erillistä vahvistinta • Tunnistusetäisyydet: -lähetin/vastaanotin: max. 1000 mm -kohteesta heijastava: max. 50 mm • Ulostulo PNP tai NPN • Käyttöjännite 12-24 Vdc • Käyttölämpötila -25°C…+55°C • IP67 INFO Lisätietoja antaa tuotealue KONE/Riku Eerola puh. 0207 499 433 tai sähköpostilla: riku.eerola@oem.fi

Sylinterimuotoinen rakenne mahdollistaa helpon asennettavuuden.

! S U TU

UU

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI
Castellin venttiilin lukitsijat

venttiilien käsipyörän lukitsemiseen Castellin venttiilin suojalla lukitset käsipyöräohjatun venttiilin joko AUKI- tai KIINNI-asentoon. Usealla lukko-optiolla varmistat käsipyöräohjatun venttiilin säädön valtuutetuille henkilöille.

!

US U T U

U

faktat

• Soveltuu käsipyöriin Ø 25mm - 350mm • Kestävä saranaratkaisu • Useita riippulukon kiinnitysreikiä • Irrotettava venttiilin karan suojus, venttiilin ollessa AUKI-asennossa • Sähköä eristävä materiaali • Kestää liuottimia • Murtumaton kuori

Toisella sivulla oleva sarana helpottaa suojan asettamista. Värivaihtoehdot ovat punainen, keltainen, sininen tai vihreä.

Castellin muita lukitusjärjestelmiä esim:

Paikalleen asetettuna, venttiilin käsipyörä on kokonaan koteloituna. Soveltuu kaikille käsipyöräohjatuille venttiileille, joissa käsipyörän halkaisija on 25mm - 350mm. Palloventtiilin lukitus AUKI- tai KIINNI-asentoon. Multi-Clasp-järjestelmällä lukitset esim. turvakytkimen. Castellin valikoimaan kuuluu myös laaja valikoima riippulukkoja.

Kysy myyjältämme Castellin laajasta valikoimasta sinulle sopivaa lukitusjärjestelmää!OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI

INFO Lisätietoja antaa tuotealue TURVA/Tony Tarr puh. 0207 499 435 tai sähköpostilla: tony.tarr@oem.fi


Tuotealue AKKU OEM Automatic on tuonut maahan akkuja yli 10 vuoden ajan. Kasvavia markkinoita varten, perustimme vuonna 2007 uuden akkuihin ja niihin liittyviin tuotteisiin erikoistuneen AKKU-tuotealueen palvelemaan markkinoiden tarpeita. Nykyisellä AKKU-tuotealueen perustamisella palvelemme teitä entistäkin paremmin akuissa ja niihin liittyvissä tuotteissa. Tuotealueellemme kuuluu akkuihin erikoistunut tuotetuki- ja myyntihenkilöstö ja kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti yhteistyössä asiakkaiden ja toimittajiemme kanssa. Tavoitteenamme on olla johtava akkutuotteiden toimittaja Skandinavian markkinoilla.

Asiakassuhde Olemme markkinaorientoitunut organisaatio ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja johtavien toimittajiemme kanssa voidaksemme vastata markkinoiden haasteisiin. Yhteistyöllä pyrimme löytämään parhaat ratkaisut erilaisiin akkutarpeisiin. Tuotevalikoimamme on laajentunut ja kehitämme sitä koko ajan. Valikoimaamme kuuluvat suljetut huoltovapaat akut, akkuvaraajat sekä akkutarvikkeet.

Akut ylläpitosovelluksiin • UPS-laitteet • Nostimet ja hissit

• Palo- ja murtohälyttimet • Lääkintälaitteet

• Turvavalaistus • Aurinko- ja tuulivoimajärjestelmät

Sykliset akut käyttösovelluksiin • Pyörätuolit • Nostimet

• Sähkömopot • Siivouskoneet

• Golfkärryt ja –autot

Akut varavoimakäyttöihin • UPS-keskukset

• Telekommunikaatio

• Sähköasemat

U

• Akut Standby 5 vuotta • Akut Standby 10 vuotta • Syklisen käytön akut

Tilaa luettelo

• Tehoakut

Joko lehden takasivun kupongilla tai soittamalla Jaana Koskelalle puh. 0207 499 414. Voit myös tilata sen suoraan sähköpostitse: jaana.koskela@oem.fi merkillä ”akkuluettelo”.

• Päätynapa-akut • Akkuvaraajat ja tarvikkeet

Sinua palvelee akkuasioissa (kuvassa vasemmalla) akku-alueen tuotepäällikkö Kari Selin sekä tuotealuepäällikkö Marko Salovaara.

YUASA tarjoaa johtavana akkujen valmistajana kattavan valikoiman huoltovapaita akkuja puskuri-, sykliseen- ja suurtehokäyttöön. YUASA on tunnettu korkeasta ja tasaisesta laadustaan.

Huom! Luettelon sivut on myös ladattavissa kotisivultamme www.oem.fi

Ritar Power Co Ltd on Kiinan kasvavin akkuvalmistaja. Ritar on erikoistunut tutkimus- ja kehitystyöhön, tuotannon kehittämiseen ja markkinointiin. Ritar tarjoaa laajan valikoiman kustannustehokkaita, huoltovapaita akkuja.

Sarjan huoltovapaat akut ovat tyypiltään päätynapaakkuja, jotka ovat etupäässä tarkoitettu telekommunikaatio- ja UPS-kohteisiin. Wingin akut täyttävät varavoimakohteiden vaatimukset. Sarjan akut ovat helppoja ja nopeita asentaa ja testata.

!

US U T U

faktat

Lääkintälaite akkupakettien valmistaja Saksasta. Kattava valikoima tuotteita eri laitevalmistajien laitteisiin. Korkealaatuiset akkupaketit liittimillä ja kiinnikkeillä. Valmistaa myös asiakaskohtaiset akkupaketit.

Akkuvaraajavalmistaja Saksasta, jonka kattava valikoima tarjoaa älykkäitä akkuvaraajia lyijyakuille. Valikoimassa varaajia eri käyttötarpeisiin ja kohteisiin. Toimittaa myös akuston valvontajärjestelmiä.

AIB Kunstmann on kehittänyt akkutelineitä vuodesta 1982 Saksassa. Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisu kohteeseen kuin kohteeseen.

INFO Lisätietoja tuotteista antaa tuotealue AKKU, Marko Salovaara puh. 0207 499 442 tai Kari Selin puh. 0207 499 432 sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oem.fi

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI
DOGA 50 vuotta moottoreita Yksi johtavista autoteollisuuden DC-moottorivalmistajista, juhlii tänä vuonna 50. toimintavuottaan. DOGAn jatkuvaa kehitystä kuvaa hyvin sen taival pienestä, lelukuorma-autoja valmistavasta autotallipajasta, yhdeksi maailman johtavista pyyhkijäsysteemien, DC-moottoreiden ja prässättyjen autonosien valmistajista.

Koko 50 vuotisen historian aikana ovat tuotteet kehittyneet tavallisista DC-moottoreista päätyen viimeisimpiin kulmavaihdemoottoreihin joissa paikoitusta ja nopeudensäätöä varten on sisäänrakennetut Hall-anturit.

DOGAn pitkäaikaisena yhteistyökumppanina ja Suomen jälleenmyyjänä, OEM Automatic ylpeänä esittelee laajan DC-moottorivalikoiman ja vaihdemoottorivalikoiman teollisuussovelluksiin.

Dogan moottorit ja vaihdemoottorit ovat loistava valinta monenlaisiin sovelluksiin lääketeollisuudessa, maatalouden laitteissa ja teollisuuskäytöissä unohtamatta erilaisia akkusovelluksia – DOGA pystyy hoitamaan ne kaikki.

INFO Lisätietoja antaa tuotealue Moottori/Marko Varjokivi puh. 0207 499 423, Sebastian Tamminen puh. 0207 499 421, Kari Matkala puh. 0207 499 420 sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oem.fi

Moottoritiedustelu:

Leluauto on prässätty Dogan omalla tehtaalla ja joka on kopio Dogan perustajan ensimmäisestä autosta ”Biscuterista”.

Jos käytät moottoreita tai sinulle on tulossa moottoritarpeita, täytä moottoritiedustelulomake kotisivullamme www.oem.fi 60 ensimmäiselle tiedustelun täyttäneelle lähetämme malliksi Dogan moottorin (162.4108.30.00) ja leluauton.OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI

162.4108.30.00 24VDC, 1500 RPM, 28W


Edulliset E-Drive Systemin raudattomat moottorit UTUUS! U

E-Drive System on nuori yritys, joka on perustettu vuonna 2000 ja on siitä lähtien ollut aktiivisesti kehittelemässä omaa pienten raudattomien moottoreiden ohjelmaansa. Tällä hetkellä valikoima käsittää viisi erikokoista moottoria (halkaisijat 16, 20, 22, 28 ja 36 mm) ja n. 60 nimikettä eri jännitteillä ja tehoilla. Moottoreita on saatavana sekä liukulaakereilla että kuulalaakereilla varustettuina. Moottoreita voidaan käyttää sellaisenaan tai ne voidaan yhdistää laadukkaisiin planeetta- tai hammasvaihteisiin. Joka koolle löytyy omat vaihteensa ja useita erilaisia välityssuhteita.

Suhteellisen pienenä ja joustavana moottoritehtaana E-Drive System on erinomainen yhteistyökumppani jos tarvitsette asiakassovellettuja moottoreita.

faktat

• Halkaisijat 16, 20, 22, 28 ja 36 mm • Tehot 0,8 – 45 W • Syöttöjännitteet 3 – 36 VDC • Vaihteiden välityksiä 4 – 3000 : 1

INFO Lisätietoja antaa tuotealue Moottori/Marko Varjokivi puh. 0207 499 423, Sebastian Tamminen puh. 0207 499 421, Kari Matkala puh. 0207 499 420 sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oem.fi

Kanteen ja seinään asennettavat pintakytkimet FineTek Ltd. on taiwanilainen pintakytkinvalmistaja, joka on perustettu 1979. Tuotevalikoimaan kuuluu laajalti säiliöiden kanteen ja seinään asennettavia pintakytkimiä. Pintakytkimiä on saatavana sekä vakiomallisina että asiakkaan vaatimusten ja mittojen mukaan. Kytkinten toiminta perustuu liikkuvaan osaan, yleensä kohoon, jonka sisään on upotettu magneetti. Reed-rele reagoi magneetin etäisyyteen joko yhdistäen tai avaten kontaktin. Napaisuus on useimmissa malleissa käännettävissä joko asennustavan avulla tai kohoa kääntämällä. Kytkimiä on saatavana muovisina ja teräksisinä seuraavissa materiaaleissa: PP, NBR, PVDF, Nylon, Polysulfone, SUS304, SUS316 Kysy eri vaihtoehtoja! INFO Lisätietoja antaa tuotealue Paine & Virtaus/ Antti Bang puh. 0207 499 476 tai Petri Kanerva puh. 0207 499 477 sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oem.fi

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI
Sakkelivoima-anturi ATEX-hyväksytyt sisäänrakennetulla voima-anturit sisäänrakennetulla vahvistimella vahvistimella ATEX-hyväksyntä alueille 1 ja 2 (kaasut):

! S U TU

UU

F13C1 Puristusvoima-anturi

F23C1 Veto-/puristusvoima-anturi

F53C1 Voima-anturi

!

US U T U

U F23CA S-tyyppi

Nostimien modernisoinneilla saadaan vanhempikin laite vastaamaan tämän päivän vaatimuksia, joka kasvattaa samalla myös työturvallisuutta. Saksalainen anturivalmistaja Tecsis on tuonut markkinoille sakkelin, johon on asennettu voima-anturi sisäänrakennetulla vahvistimella.

Kasvavien markkinoiden vaatimuksesta, saksalainen valmistaja Tecsis on kehittänyt ATEX-hyväksynnän omaavat voima-anturit ohutkalvo sensorielementillä ja sisäänrakennetulla vahvistimella. Hyväksyntä on haettu direktiivin 94/9EC, laiteryhmän II (ei kaivoskäyttöön) ja 2G-laitekategorian 1 ja 2 mukaan.

Kaikkein ideallisin paikka anturilla on olla nostimen ja nostettavan kuorman välissä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu anturi on muotoiltu siten, että se sopii sakkeliin. F5302 on erittäin jykevä ja se on tarkoitettu mittaamaan kuormia kovissakin olosuhteissa, kotelointiluokan ollessa IP67. Anturin nimelliskuormat ovat valittavissa joko 5000kg, 10000kg tai 20000kg. Kysy myös muita nimelliskuormia! Ulostulot vaihtoehtoisesti joko 4-20mA tai 0-10V.

Antureita on saatavilla eri malleja laaja valikoima eri tarpeisiin ja eri nimelliskuormiin. Tyypit perustuvat jo olemassa oleviin malleihin, mutta lisänä on tietysti ATEX-hyväksyntä. Anturien edut perustuvat kompaktiin kokoon, helppoon asennettavuuteen ja kovaan kestävyyteen. ATEX-hyväksyttyjä antureita on saatavilla mittaamaan mm. vetoa, puristusta ja leikkausvoimaa. Halutessasi lisää tietoa kyseisen hyväksynnän omaavista antureista, ota yhteyttä.

faktat

• • • • • •

Nimelliskuormat joko 5t,10t tai 20t Ylikuorma 150% Murtumisraja 300% Tarkkuus 1% Ulostulo 4-20mA tai 0-10V Kotelointi IP67

faktat

• Ulostulo 4-20mA • Laitekategoria 1 ja 2 (optiona 0, 20, 21, 22) • Kansainvälinen IEC Ex-hyväksyntä • FM- ja CSA- hyväksynnät

INFO Lisätietoja antaa tuotealue Paine & Virtaus/Antti Bang puh. 0207 499 476 tai Petri Kanerva puh. 0207 499 477 sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oem.fi

10

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI


Pienikokoinen sylinterikytkin HALL-anturilla MPM:n uusi mallisarja DSF, on paineilmasylinterin T-uraan asennettava HALL-anturi. Anturi soveltuu käytettäväksi paikoissa joissa laitteet ovat alttiina tärinälle, kosteudelle ja epäpuhtauksille. Anturissa on kiinteä kytkentäkaapeli, jossa on avoimet johtimet tai M8-pikaliitin. Lisätietoja tästä ja muista sylinterikytkimistä saat myyjiltämme.

faktat

• HALL-anturi sylinterikytkin, sulkeutuva PNP-kytkentä • Kytkimen leveys 5mm, asennus T-uraan • Kytkentäkaapeli tai M8-pikaliitos • IP67-kotelointiluokka

!

US U T U

U

HALL-anturin voi asentaa paikoilleen sylinterin päältä ja kytkin kiinnitetään helposti paikoilleen lukitusruuvia kääntämällä.

INFO Lisätietoja antaa tuotealue Paine & Virtaus/Petteri Tarvola puh. 0207 499 424 tai sähköpostilla: petteri.tarvola@oem.fi

Merkinantolaitteita laadulla jo vuodesta 1910 Merkinantolaitetoimittajamme J.Auerin sadas toimintavuosi lähestyy ja uusia tuotteita suunnitellaan täydellä teholla. Myös nykyisiä tuoteperheitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin, jotta huippulaadukkaat tuotteet pysyvät maineensa veroisina ja täyttävät mahdollisimman kattavasti tarvittavat sertifikaatit. Uudessa tehtaassa onnistuvat myös asiakkaan toiveisiin räätälöidyt tuotteet eri liitäntämahdollisuuksineen, lisäksi joustavuus kiiretoimituksissa ja projekteissa paranee entisestään. J.Auerin tuotteiden laatu hakee edelleen vertaistaan. Lisää tuoteuutisia tulossa ensi vuoden puolella, pysykää tutkalla! Tutustu Auerin kattavaan tuotevalikoimaan: www.oem.fi /keskus/merkinantolaitteet

Itävaltalainen merkintantolaitetoimittajamme J.Auer on siirtänyt toimitilansa uuteen, moderniin tehtaaseen Wienissä. INFO Lisätietoja merkinantolaitteista antaa Asiakaspalvelu puh. 0207 499 499 tai sähköpostilla: asiakaspalvelu@oem.fi

OEM INFO 2008-3

WWW.OEM.FI

11


Luettelo/esitetilaukset/osoitteenmuutokset: Fax 0207 499 456 - Email: info@oem.fi www.oem.fi Osoitetiedot lähtöisin OEM Finland Oy:n asiakasrekisteristä.

tuoteluetteloT - esitteeT

- tuoteluettelo

Paine & Virtaus 2009-10

Keskus 2008-09

Turva 2006-07

BACO

REFLEX

Akut 2009-10

- Uuden tuoteluettelon ennakkotilaus

-ohjauskalusteet

-tuoteluettelo

-tuoteluettelo

-M18-valokennot

Tilaajan tiedot:

Moottori 2008-09

Kaapeli 2008-09

Kone 2006-07

-tuoteluettelo

-tuoteluettelo

UNICAVI

TAKEX

CROUZET

-tuoteluettelo

- kaapelit

-NE2-valokennot

Info 3/2008

Yritys

Vastaanottajan nimi

muutos Poistakaa nimi ❑ Nimen ❑ asiakasrekisteristä asiakasrekisteriin

Email

❑ Osoitteen muutos

Lähiosoite

Postinumero ja postitoimipaikka

Puhelin

Fax

OEM Finland Oy VASTAUSLÄHETYS Tunnus 5006018 20003 TURKU

-mikrokytkimet

OEM Finland Oy maksaa postimaksun

http://www.oem.fi/info/Info_0308_web  
http://www.oem.fi/info/Info_0308_web  

http://www.oem.fi/info/Info_0308_web.pdf