Page 1

143 × 180  SPINE: 7.8  FLAPS: 70

• • • • •

• • • • • • •

ISBN 978-960-564-645-5 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Βατάτζη 55, 114 73 Αθήνα ΤΗΛ. : 210 6431108

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Ζωή μας Δεν κρατάς τυχαία το συγκεκριμένο βιβλίο στα χέρια σου, δε με γνώρισες απλώς, κατά τύχη...  Είμαι ένα βιβλίο που με διάλεξες για να λύσουμε μαζί ό,τι σε βασανίζει, ό,τι σε ταλαιπωρεί, ό,τι σε κάνει να νιώθεις πως δεν πάει άλλο και κουράστηκες.  Ναι!!! Μπορώ να σε βοηθήσω να αποκτήσεις επιτέλους μια Ευτυχισμένη Σχέση με τον Σύντροφο που διάλεξες.  Ναι!!! Μπορώ να σε βοηθήσω να ξαναδημιουργήσεις μια Ευτυχισμένη Οικογένεια-Πρότυπο.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να ξαναδείς πόσο Δυνατή είσαι μέσα σε μία Σχέση.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να Νιώσεις Πιο Γυναίκα, πιο Θηλυκό από ποτέ.  Ναι!!! Μπορώ να σου ανοίξω νέους ορίζοντες και νέα μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν εκεί όπου θέλεις.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να Νιώσεις το Μεγαλείο της Ευτυχίας.  Τέρμα πια στις αποτυχημένες Σκέψεις!  Τέρμα πια στις αποτυχημένες Σχέσεις!  Τέρμα πια στις Αμφιβολίες και τις Ανασφάλειες!  Είσαι Πλασμένη και Αξίζει να Ζήσεις και να Απολαύσεις όλες τις Χαρές του Κόσμου μέσα από Μία Ευτυχισμένη Σχέση, τη δική σου Σχέση.  Μέσα από μία Ευτυχισμένη Οικογένεια, τη δική σου Οικογένεια.  Είμαι δίπλα σου και ΞΕΡΩ πως θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. 

ΙRINI MILLER

Το έργο της επικεντρώνεται στο Μυστήριο πλάσμα που λέγεται Γυναίκα και στις Δυνάμεις που κατέχει με σκοπό να τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη Φύση της και την Απόλυτη Ευτυχία που της Αξίζει. Πιστεύει ότι η Ευτυχία, η Ευτυχισμένη Σχέση, η Ευτυχισμένη Οικογένεια, επιτυγχάνεται μόνο αξιοποιώντας τα Χαρίσματα που διαθέτουν οι Γυναίκες από τον γενετικό τους κώδικα και γι’ αυτό έχει επικεντρώσει την έρευνα και τα γραπτά της στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτήν την εποχή κατοικεί με τον σύζυγό της στην Αίγυπτο συνεχίζοντας τις συνεδρίες και γράφοντας το νέο βιβλίο της με θέμα και πάλι τις σχέσεις, μέσα από μια άλλη οπτική.

• •

Η Ειρήνη Μίλλερ είναι Ελληνίδα ερευνήτρια του νου, με πνευματιστικές ανησυχίες, συμβουλευτική ψυχολόγος με μεταπτυχιακό από το York University Alabama State, και με τρομερή ευαισθησία και γνώση στην ανθρώπινη δύναμη για την επίτευξη της Ευτυχίας. Παθιασμένη θαυμάστρια και εμπειρική οδηγήτρια στο Μονοπάτι της Ευτυχίας έχει θέσει στόχο και σκοπό ζωής να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερους ανθρώπους στην Απόλαυση της Ευτυχίας Μέσα από τα βιβλία της προσπαθεί να αποδώσει όσο πιο πειστικά γίνεται, και πάντοτε με επιχειρήματα και αναφορές σε αληθινές ιστορίες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αυτά που ξέρει ότι μπορούν να σώσουν και να προσφέρουν την Ευτυχία στους ανθρώπους.

ekdoseis.ocelotos@gmail.com www. ocelotos. gr

0_cover_miller.indd 1

7/6/2018 2:35:26 μμ


ΤΙΤΛΟΣ

Ένα Γράμμα στη Γυναίκα ΣΥΓΓΡΑΦΈΑΣ

Irini Miller ΣΕΙΡΑ

Προσωπική Ανάπτυξη [6358]0618/01 ΕΠΙMΕΛΕΙΑ - ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Στέλλα Δαπέργολα LAYOUT - DESIGN Myrtilo, Λένα Παντοπούλου COPYRIGHT© 2018

Irini Miller

ΠΡΏΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αθήνα, Ιούνιος 2018 ISBN 978-960-564-645-5

Το παρόν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύεται κατά τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας, (Ν. 2121/1993, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) καθώς και από τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό ή άλλο) αντιγραφή, φωτοανατύπωση και γενικώς αναπαραγωγή, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου χωρίς τη γραπτή άδεια του δικαιούχου συγγραφέα.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:

Βατάτζη 55, 114 73 Αθήνα ΤΗΛ.: 210 6431108 ocelotos@ocelotos.gr www.ocelotos.gr

0_soma_miller.indd 2

7/6/2018 2:36:44 μμ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Α

φιερώνω αυτό το βιβλίο σε εσένα, πιστεύω ακλόνητα ότι έχεις γεννηθεί με το χάρισμα να ζήσεις την Ευτυχία, δεν έχεις παρά να την Δεις και να την Απολαύσεις. Εύχομαι να γίνεις Φωτεινό Παράδειγμα και Πρότυπο και για τους γύρω σου. Αυτό το βιβλίο είναι επίσης αφιερωμένο στον Ανεκτίμητο Θησαυρό που έχω δίπλα μου και με στηρίζει σε όλα με την Εξωπραγματική Αγάπη του και την Συμπαράστασή του, τον άντρα μου Αντώνη, και στην Υπέροχη κόρη που μου πρόσφερε, το Μαράκι μας. Σας Λατρεύω!!!

—3—

0_soma_miller.indd 3

7/6/2018 2:36:44 μμ


0_soma_miller.indd 4

7/6/2018 2:36:44 μμ


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Γιατί κρατάω αυτό το βιβλίο; 5 1ο Βήμα: Επίγνωση της Κατάστασης 14 2ο Βήμα: Το γνώθι σαυτόν 3ο Βήμα: Το Τεστ Της Ειλικρίνειας!!! 20 4ο Βήμα: Περιγραφή Και Κατανόηση Του Αντρικού Φύλου 37 5ο Βήμα: Μερικά παραδείγματα Σωστής Διαχείρισης Καταστάσεων 46 6ο Βήμα: Η απίστευτη Δύναμη των Γυναικών 58 7ο Βήμα: Η Συντροφικότητα!!! Το Μεγαλύτερο Μυστικό της Ευτυχίας!!! 67 8ο Βήμα: Η Τέχνη της Επικοινωνίας 85 9ο Βήμα: Η Αγάπη σε Πράξεις (καλά τα λόγια, αλλά δεν αρκούν) 96 • Η Χαρά του Λουλουδιού 111 • Το Ενδιαφέρον (βρίσκεται παντού!!!) 113 • Το Χαμόγελο 114 • Το Φιλί 115 • Η Μαγεία Του Αγγίγματος 118 • Εκπλήξεις 121 • Το Αποτύπωμα της Αγάπης σας 125 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 127

—5—

0_soma_miller.indd 5

7/6/2018 2:36:44 μμ


0_soma_miller.indd 6

7/6/2018 2:36:44 μμ


Ένα Γράμμα στη Γυναίκα

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ;

Τίποτα δεν είναι Τυχαίο στη ζωή μας!!! Τίποτα δεν γίνεται Τυχαία στη Ζωή μας και ό,τι γίνεται είναι για κάποιο λόγο και Πάντα είναι για Καλό!!! “Νothing happens by chance in our lives, everything happens for Τίποτα δεν γίνεται a good reason”!!! Τυχαία στη Ζωή μας Δεν είναι τυχαίο το ότι κρακαι ό,τι γίνεται είναι για κάποιο λόγο τάς αυτό το συγκεκριμένο βιβλίο, και Πάντα είναι για αυτή τη στιγμή στα χέρια σου!!! Καλό!!! Όλα μου τα βιβλία θα ξεκινούν πάντα με τις ίδιες παραπάνω προτάσεις, όποιο και αν είναι το θέμα που γράφω, πάντα θα ξεκινάω με τον ίδιο σκοπό, να σου αποδείξω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, το σωστό timing γι’ αυτό που έχεις αποφασίσει να κάνεις!!! Θεώρησέ το ως ένα μεγάλο ΣΗΜΑΔΙ που σου λέει Προχώρα!!! Θα σου φανεί παράξενος ο τρόπος που γράφω, όπου πολλές λέξεις ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα και επίσης, πολλές προτάσεις τελειώνουν με τρία ή και περισσότερα θαυμαστικά. Αυτός είναι ο δικός μου προσωπικός τρόπος γραφής εδώ και πολλά χρόνια!!!

—7—

0_soma_miller.indd 7

7/6/2018 2:36:44 μμ


Irini Miller Με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ πάντα να μεταφέρω με μεγαλύτερη έμφαση όσα μιλούν έντονα μες το μυαλό μου και μέσα στην καρδιά μου, όσα με κάνουν να νιώθω πιο ζωντανή και ενθουσιώδης!!! Σήμερα, λοιπόν, εσύ αποφάσισες πως πρέπει να βρεις τρόπους για να ξεμπλοκάρεις το μυαλό σου!!! Σήμερα, αποφάσισες να ψάξεις και να βρεις τρόπο ή τρόπους να ξανακερδίσεις αυτό που έχασες!!! Επίτρεψέ μου –με την 15ετή μου εμπειρία ως πνευματική ερευνήτρια με πολύ μεγάλο πελατολόγιο και με τις πρόσθετες σπουδές μου πάνω στην Ψυχολογία απ’ όπου πήρα το πτυχίο μου από το 1995, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των σπουδών μου το 2008 με master στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, επίσης με πολύ μεγάλο πελατολόγιο– να μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι: Ναι!!! Πιστεύω Σίγουρα ότι μπορώ να σε βοηθήσω να καταφέρεις, με Σωστούς και Θεμιτούς τρόπους, να ξανακερδίσεις πίσω τον Έρωτά σου, την Αγάπη σου, το Όνειρό σου, την Ευτυχία σου!!! Ναι!!! Μπορείς να ξανακερδίσεις τον Άντρα σου/ τον Δεσμό σου Πίσω!!! Ναι!!! Μπορείς να Σώσεις τον Γάμο σου που καταρρέει ή κατέρρευσε!!! Ναι!!! Μπορείς να Σώσεις τη Σχέση σου με τον Σύντροφό σου!!! Ναι!!! Μπορείς να Σώσεις την Υπόστασή σου ως Γυναίκα!!!

—8—

0_soma_miller.indd 8

7/6/2018 2:36:44 μμ


Ένα Γράμμα στη Γυναίκα Ναι!!! Μπορείς να Ανανεώσεις Σε βεβαιώνω ότι εάν και να Δυναμώσεις όποια Σχέση ακολουθήσεις τα 9 Χρυσά Βήματα έχεις!!! Σίγουρα έχεις Ακούγεται πολύ απλό, και είναι Πολλά να Κερδίσεις πολύ απλό, αρκεί να είσαι διατεκαι Απολύτως θειμένη να είσαι ειλικρινής με τον Τίποτα εαυτό σου!!! να χάσεις. Τι εννοώ με αυτό; Ότι θα διαβάσεις κάποια πράγματα μέσα σε αυτό το βιβλίο, όπου ΣΙΓΟΥΡΑ , στην αρχή, δεν θα συμφωνήσεις καθόλου με αυτά, αλλά αργότερα θα καταλάβεις ότι είναι σωστά!!! Θα πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα, που θα διαβάσεις στην αρχή, που ίσως θα σου φανούν παράξενα ή και κάπως παιδαριώδη!!! Μην ξεχνάς πως, για να πετύχεις αυτό που θέλεις, πρέπει να ακολουθήσεις κάποιες πολύ μα πολύ εύκολες συμβουλές-λύσεις που ίσως στην αρχή να σε ξεβολέψουν από όσα έκανες και από όσα ήξερες!!! Σε βεβαιώνω ότι εάν ακολουθήσεις τα παρακάτω 9 Χρυσά Βήματα Σίγουρα έχεις Πολλά να Κερδίσεις και Απολύτως Τίποτα να χάσεις. Είμαι σίγουρη πως εάν ακολουθήσεις όσα μοιραστώ μαζί σου και τα προσαρμόσεις στο δικό σου Χαρακτήρα και στη δική σου Προσωπικότητα, θα λύσεις το πρόβλημα που σε βασανίζει και θα μπορέσεις να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις, και επίσης θα μάθεις πώς να κάνεις την ΕΥΤΥΧΙΑ, Δεύτερη φύση σου!!!

—9—

0_soma_miller.indd 9

7/6/2018 2:36:44 μμ


Irini Miller • Εάν, λοιπόν, είσαι στα χωρίσματα με τον Σύζυγό σου, τότε είναι εύκολο να συνεχίσετε να είστε μαζί και να μην υποστείτε και οι δύο τις οδυνηρές συνέπειες ενός διαζυγίου. • Εάν έχεις χωρίσει πρόσφατα (διάσταση σε γάμο) ή η δύσκολη περίοδος που περνάτε τώρα ως Ζευγάρι (σε σχέση) είναι πρόσφατη, τότε, τόσο πιο εύκολα θα πετύχεις να είστε ξανά Μαζί και Ευτυχισμένοι. • Εάν ήδη έχεις πάρει διαζύγιο, αλλά πρόσφατα, και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο πρώην Σύζυγός/ Σύντροφός σου δεν έχει ξαναφτιάξει την ζωή του, και πάλι οι πιθανότητες είναι αρκετές να είστε ξανά Μαζί Ευτυχισμένοι. • Εάν όμως έχεις χωρίσει πάνω από χρόνο και ο Σύζυγός σου/Σύντροφός σου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, τότε νομίζω ότι πρέπει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο για τελείως διαφορετικούς λόγους, γιατί είναι δώρον άδωρον να επιχειρήσεις να τον ξανακερδίσεις. • Εάν πάλι είσαι μέσα σε γάμο, που έχει τελματώσει ή κλονιστεί, ή είσαι σε Σχέση που δεν προχωράει όπως πρέπει και αποφασίσεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την κατάσταση και να την φέρεις εκεί όπου θέλεις, τότε είσαι σε καλό δρόμο. Πόσες και πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ιστορίες για ζευγάρια που είχαν χωρίσει και μάλιστα με διαζύγιο και αργότερα ξανάσμιξαν. Φαντάσου πόσοι ξαναέσμιξαν από χωρισμό Σχέσης!

— 10 —

0_soma_miller.indd 10

7/6/2018 2:36:44 μμ


Ένα Γράμμα στη Γυναίκα Εγώ προσωπικά, μέσα από την δουλειά μου, το έχω ζήσει αυτό πολλές φορές. Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα και ότι είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις και εσύ το Προσωπικό σου ταξίδι μέσα στο Μυαλό σου και στην Καρδιά σου!!! Σου Εύχομαι Ολόψυχα Καλή Επιτυχία!!! Πρώτα θα αναφερθώ στην καινούργια φιλολογία που επικρατεί στην Αμερική, εξαπλώνεται στην Ευρώπη και αποκαλείται ΣΕΞΙΣΜΟΣ και είναι ό,τι Χειρότερο για την Επικοινωνία, Δημιουργία και Διατήρηση των Σχέσεων μεταξύ Αντρών και Γυναικών!!! Τι εννοώ;;; Αν κάποιος μας αρέσει και μας κάνει ένα κομπλιμέντο είναι καλοδεχούμενο, αν μας το κάνει κάποιος που μας είναι αδιάφορος τότε το θεωρούμε σεξιστικό. Αν δούμε μία διαφήμιση Γυναίκας με μαγιό και βλέμμα γεμάτο θηλυκότητα τότε είναι σεξιστικό, αν δούμε μία Γυναίκα με σούπερ μίνι, διάφανη μπλούζα και ψηλές μπότες τότε είναι μόδα. Φτάσαμε στο άλλο άκρο δηλαδή, ένα κομπλιμέντο να θεωρείται σεξιστικό, μια πιο θερμή χειραψία να θεωρείται ότι είναι σεξιστική. Πρόσφατα μάλιστα στο Γκρανπρί της Σανγκάης 2015, ο Λιούις Χάμιλτον χαρακτηρίστηκε ως αγενής και σεξιστής από τα ΜΜΕ της Αγγλίας επειδή μεταξύ των υπολοίπων, ψέκασε στο πρόσωπο με σαμπάνια και μια κοπέλα που ήταν στο πόντιουμ για την απονομή των επάθλων.

— 11 —

0_soma_miller.indd 11

7/6/2018 2:36:44 μμ


Irini Miller Κάτι που παραδοσιακά είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στο τέλος των αγώνων Γκρανπρί και είναι σήμα κατατεθέν τους, ξαφνικά, κάποιες οργανώσεις αποφάσισαν να το βαφτίσουν σεξιστικό και προσβλητικό για τη Γυναικεία Υπόσταση. Τι να πω; (Αυτό ως ένα μικρό παράδειγμα). Πάνω από Ο Σεξισμός υπάρχει αλλά έχει όλα είμαστε παρεννοηθεί και τον χρησιμοποιΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Με ούμε σε όλα και για τα πάντα ώστε Χαρακτήρα και να είναι μία πολύ καλή δικαιολογία Προσωπικότητα!!! για ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άβολα, για ό,τι δεν ξέρουμε να διαχειριστούμε και για ό,τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Μη χειρότερα, γι’ αυτό οι γυναίκες σήμερα έχουν χάσει παντελώς την έννοια της Θηλυκότητας, ντύνονται σαν άντρες, συμπεριφέρονται με αντρική συμπεριφορά και μετά παραπονιούνται ότι δεν τις πλησιάζει ούτε αρσενικό κουνούπι!!! Ακόμα και να κοιτάξει ένας άντρας μια γυναίκα παραπάνω από δύο φορές είναι σεξιστικό. Αυτό εννοώ το άλλο άκρο!!! Φυσικά δεν εννοώ να είμαστε χωρίς Άποψη, Γνώμη και Χαρακτήρα, εννοώ να είμαστε αυτό που μας έπλασε η φύση και που είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό: ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

— 12 —

0_soma_miller.indd 12

7/6/2018 2:36:44 μμ


Ένα Γράμμα στη Γυναίκα Εάν ανήκες στην κατηγορία των Γυναικών που πιστεύουν στον Σεξισμό και που αρκετές είναι και πολύ όμορφες και πολύ περιποιημένες και επιτυχημένες επαγγελματικά –αλλά σε βεβαιώνω πολύ, μα πολύ μόνες, χωρίς ταίρι για μεγάλες χρονικές περιόδους στη ζωή τους– σίγουρα θα είχες κλείσει αυτό το βιβλίο από την πρώτη σελίδα!!! Συνεπώς ξεκινάμε με ξεκάθαρη σκέψη ότι είμαστε πάνω από όλα ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Με Χαρακτήρα και Προσωπικότητα!!! Ξεκινάμε με το πρώτο και σημαντικότερο βήμα που θα δουλέψουμε μαζί, αυτό της Επίγνωσης της Κατάστασης.

— 13 —

0_soma_miller.indd 13

7/6/2018 2:36:44 μμ


Irini Miller

1ο Βήμα ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Π

οτέ μα ποτέ δεν ξεχνώ ούτε ένα λεπτό πόσο μπορεί να υποφέρεις από την κατάσταση που βιώνεις, πόσο πονάς, πόσο έχεις κλάψει, πόσο μόνη μπορεί να νιώθεις, γι’ αυτό δεν χάνω καθόλου χρόνο και προχωρώ γιατί και θέλω και μπορώ, με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, να σε βοηθήσω να λύσεις το πρόβλημά σου, να ξεφύγεις από αυτή την επώδυνη κατάσταση, να ξανανιώσεις την πραγματική Ευτυχία. Εμείς οι γυναίκες, δυστυχώς οι νεότερες, βάζω και τον εαυτό μου μέσα, εκπαιδευτήκαμε με πολλές αντιλήψεις που οι περισσότερες ήταν πέρα για πέρα λάθος!!! Με αποτέλεσμα να καλλιεργήσουμε και να θρέψουμε έναν πολύ Κακό Εγωισμό, τον οποίο οι γυναίκες δεν είχαν παλαιότερα –τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που υπάρχει σήμερα. Και έτσι φτάσαμε ως εδώ, όπου οι άντρες να μην Ξέρουν πώς να Συμπεριφερθούν και το κυριότερο, όταν βρίσκουν κάτι Σημαντικό στη ζωή τους, να μην Εκτιμούν αυτό που έχουν. Γι’ αυτό εάν δούμε τριγύρω μας, στην υποτιθέμενα πολιτισμένη κοινωνία μας, οι χωρισμοί και τα διαζύγια έχουν αυξηθεί σε δραματικό βαθμό.

— 14 —

0_soma_miller.indd 14

7/6/2018 2:36:44 μμ


Ένα Γράμμα στη Γυναίκα Τα αποτελέσματα των ερευνών Κάτι πρέπει να σχέσεων, παγκοσμίως, είναι σκληΔιορθώσουμε και μάλιστα ρά απογοητευτικά. πολύ γρήγορα, Ενδεικτικά αναφέρω ότι το διαφορετικά σε λίγα πρώτο εξάμηνο του 2014, στο Βέλχρόνια ούτε δεσμοί γιο, το 70% των γάμων έφτασαν με την έννοια που στο διαζύγιο, στην Αμερική είναι γνωρίζουμε θα περίπου στο 53% και στην υπόλοιυπάρχουν και το πη Ευρώπη, δυστυχώς, τα νούμερα σπουδαιότερο, ο είναι μεγαλύτερα!!! υπέροχος θεσμός Άρα κάτι Δεν πάει καλά!!!.. του γάμου θα έχει Κάτι Κάνουμε πολύ Στραβά!!! διαλυθεί τελείως!!! Κάτι μας Διαφεύγει!!! Κάτι Δεν μας Έμαθαν Σωστά!!! Κάτι πρέπει να Διορθώσουμε και μάλιστα πολύ γρήγορα, διαφορετικά σε λίγα χρόνια ούτε δεσμοί με την έννοια που γνωρίζουμε θα υπάρχουν και το σπουδαιότερο, ο υπέροχος θεσμός του γάμου θα έχει διαλυθεί τελείως!!! Δεν τολμώ ούτε καν να το σκεφτώ αυτό!!! Φυσικά σε αυτό βάλαμε και εμείς οι σύμβουλοι και ψυχολόγοι ένα χεράκι που λένε!!! Με την τεράστια συνδρομή των ΜΜΕ, προβάλλοντας μέσα από ταινίες και περιοδικά νέα μοντέλα συμπεριφορών και σχέσεων, μοντέλα οικογενειών και Συμπεριφορές Γυναικών που απέτυχαν Παταγωδώς. Τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καλά μόνο για ταινίες και μυθιστορήματα, και όχι για την πραγματική ζωή, αρχίσα-

— 15 —

0_soma_miller.indd 15

7/6/2018 2:36:44 μμ


143 × 180  SPINE: 7.8  FLAPS: 70

• • • • •

• • • • • • •

ISBN 978-960-564-645-5 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Βατάτζη 55, 114 73 Αθήνα ΤΗΛ. : 210 6431108

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Ζωή μας Δεν κρατάς τυχαία το συγκεκριμένο βιβλίο στα χέρια σου, δε με γνώρισες απλώς, κατά τύχη...  Είμαι ένα βιβλίο που με διάλεξες για να λύσουμε μαζί ό,τι σε βασανίζει, ό,τι σε ταλαιπωρεί, ό,τι σε κάνει να νιώθεις πως δεν πάει άλλο και κουράστηκες.  Ναι!!! Μπορώ να σε βοηθήσω να αποκτήσεις επιτέλους μια Ευτυχισμένη Σχέση με τον Σύντροφο που διάλεξες.  Ναι!!! Μπορώ να σε βοηθήσω να ξαναδημιουργήσεις μια Ευτυχισμένη Οικογένεια-Πρότυπο.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να ξαναδείς πόσο Δυνατή είσαι μέσα σε μία Σχέση.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να Νιώσεις Πιο Γυναίκα, πιο Θηλυκό από ποτέ.  Ναι!!! Μπορώ να σου ανοίξω νέους ορίζοντες και νέα μονοπάτια που θα σε οδηγήσουν εκεί όπου θέλεις.  Ναι!!! Μπορώ να σε κάνω να Νιώσεις το Μεγαλείο της Ευτυχίας.  Τέρμα πια στις αποτυχημένες Σκέψεις!  Τέρμα πια στις αποτυχημένες Σχέσεις!  Τέρμα πια στις Αμφιβολίες και τις Ανασφάλειες!  Είσαι Πλασμένη και Αξίζει να Ζήσεις και να Απολαύσεις όλες τις Χαρές του Κόσμου μέσα από Μία Ευτυχισμένη Σχέση, τη δική σου Σχέση.  Μέσα από μία Ευτυχισμένη Οικογένεια, τη δική σου Οικογένεια.  Είμαι δίπλα σου και ΞΕΡΩ πως θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. 

ΙRINI MILLER

Το έργο της επικεντρώνεται στο Μυστήριο πλάσμα που λέγεται Γυναίκα και στις Δυνάμεις που κατέχει με σκοπό να τη βοηθήσει να ξαναβρεί τη Φύση της και την Απόλυτη Ευτυχία που της Αξίζει. Πιστεύει ότι η Ευτυχία, η Ευτυχισμένη Σχέση, η Ευτυχισμένη Οικογένεια, επιτυγχάνεται μόνο αξιοποιώντας τα Χαρίσματα που διαθέτουν οι Γυναίκες από τον γενετικό τους κώδικα και γι’ αυτό έχει επικεντρώσει την έρευνα και τα γραπτά της στον συγκεκριμένο τομέα. Αυτήν την εποχή κατοικεί με τον σύζυγό της στην Αίγυπτο συνεχίζοντας τις συνεδρίες και γράφοντας το νέο βιβλίο της με θέμα και πάλι τις σχέσεις, μέσα από μια άλλη οπτική.

• •

Η Ειρήνη Μίλλερ είναι Ελληνίδα ερευνήτρια του νου, με πνευματιστικές ανησυχίες, συμβουλευτική ψυχολόγος με μεταπτυχιακό από το York University Alabama State, και με τρομερή ευαισθησία και γνώση στην ανθρώπινη δύναμη για την επίτευξη της Ευτυχίας. Παθιασμένη θαυμάστρια και εμπειρική οδηγήτρια στο Μονοπάτι της Ευτυχίας έχει θέσει στόχο και σκοπό ζωής να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερους ανθρώπους στην Απόλαυση της Ευτυχίας Μέσα από τα βιβλία της προσπαθεί να αποδώσει όσο πιο πειστικά γίνεται, και πάντοτε με επιχειρήματα και αναφορές σε αληθινές ιστορίες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αυτά που ξέρει ότι μπορούν να σώσουν και να προσφέρουν την Ευτυχία στους ανθρώπους.

ekdoseis.ocelotos@gmail.com www. ocelotos. gr

0_cover_miller.indd 1

7/6/2018 2:35:26 μμ

Ένα Γράμμα στη Γυναίκα  

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Ζωή μας Δεν κρατάς τυχαία το συγκεκριμένο βιβλίο στα χέρια σου, δε με γνώρισες απλώς, κατά τύχη... Είμαι ένα β...

Ένα Γράμμα στη Γυναίκα  

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Ζωή μας Δεν κρατάς τυχαία το συγκεκριμένο βιβλίο στα χέρια σου, δε με γνώρισες απλώς, κατά τύχη... Είμαι ένα β...