Page 1

“Les polseres són un símbol d’esperança, de que tot pot acabar bé”

“Corren i donen esperança als qui no poden córrer”

“Les capsetes de dolços transmeten missatges positius”

“Mostrem la nostra solidaritat cap als altres”

Polseres de cara somrient

Tubular de coll CORRE x2

Capseta de dolços

Espelmes solidàries

Ingrid Reina i Sandra Gil Treballadora i col·laboradora de Sant Joan de Déu

Mònica Oliveres i Josep Maria Fosalba Pares d’un infant afectat de càncer infantil

Javier Torrents i Pepe Combalía Empresari i creatiu col·laboradors amb Sant Joan de Déu

Usuaris i professionals d’Acció Solidària Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Sempre ens ha agradat fer bijuteria per als amics, però alhora som treballadores d’un centre sanitari i som conscients de la importància de la solidaritat per poder oferir una assistència més completa. És per això que vam decidir destinar el nostre producte estrella a una causa solidària.

Creiem sincerament que la recerca és la clau perquè els nens malalts tirin endavant. És per això que vam decidir fer un producte solidari vinculable a un esdeveniment molt reconegut, com és la Mitja Marató de Granollers, i alhora fàcilment exportable a altres accions, amb el lema Corre x2.

Des de l’empresa Saet Sweets som històricament fabricants de regalèssia, però darrerament hem vist que la venda a través de les capsetes de llauna té molta sortida, ja que dóna molt color i missatge al producte. Què millor que aprofitar una fórmula que funciona per a una causa solidària?

Les persones amb malaltia mental acostumen a ser receptores de la solidaritat dels altres, però amb el programa d’Acció Solidària aquests rols canvien, i són ells qui mostren la seva solidaritat, lluitant contra l’estigma social.

Creiem que les polseres de cara somrient tenen molt sentit, perquè són un símbol d’esperança, de que tot pot acabar bé.

El tubular de Corre x2 permet recollir fons per a la recerca, però també sensibilitzes els qui el compren recordant-los que corren per ells i donen esperança als qui no poden córrer.

Les capsetes de dolços transmeten missatges positius com “Encèn una mirada”, “Escolta el cor” o “Dibuixa un somriure”, i de manera agradable, amb dissenys exclusius per a l’ocasió.

Les espelmes solidàries són fetes pels usuaris i els professionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat i els fons recollits amb la seva venda es destinen a organitzacions que els participants decideixen en assemblea.

A benefici de: Programes prioritaris d’Obra Social

A benefici de: Recerca en càncer infantil

A benefici de: Programes socials

A benefici de: Projectes escollits pels usuaris


ALTRES PRODUCTES SJD Calendaris, polseres, capsetes de dolços, llapis, llibres, tubulars, espelmes… que ens permeten donar oportunitats als qui més ho necessiten.

OBRA SOCIAL SANT JOAN DE DÉU

Per a informació i compra de productes: La màquina de vènding de Consultes Externes de l'Hospital Sant Joan de Déu L'Obra Social Sant Joan de Déu (tercera planta de l'Hospital Maternoinfantil) Tots els centres de la institució (prèvia reserva) www.obrasocialsantjoandedeu.org

Junts som una màquina de solidaritat!

L’Obra Social Sant Joan de Déu és el punt de trobada entre la solidaritat de particulars, empreses i institucions, i les necessitats de les persones que es troben en situació vulnerable, per tal d’oferir-los una atenció integral. Els productes SJD són una de les vies de finançament dels programes solidaris i cadascun té una història humana al darrere que el fa possible i li dóna sentit. T’esperem a l’Obra Social Sant Joan de Déu perquè ens facis la teva proposta de producte SJD. És gràcies a les cadenes de favors que és possible tirar endavant aquestes iniciatives.

Obra Social Sant Joan de Déu T: 93 253 21 36       obrasocial@ohsjd.es www.obrasocialsantjoandedeu.org

Amb el suport de:

productesSJD - productes solidaris  

Els productes SJD són una de les vies de finançament dels programes solidaris i cadascun té una història humana al darrere que el fa possibl...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you