__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

VO OR J A A R 2 0 16

OPTIEK ANJA opt ic ien • optomet r ist cont a c t lens sp e c i a l ist

O ntd ek snel onze AC TIES b i nnenin!


REDACTIE: OBOS NV, LAMORINIÈRESTRAAT 33-37 B8, 2018 ANT WERPEN // VERANT WOORDELIJKE UITGEVER: PHILIPPE VERBRUGGEN // VORMGEVING: MARTE FE YEN // FOTOGRAAF: HUGO SALAZAR & ANDREA BIELSA // NIETS UIT DEZE UITGAVE MAG WORDEN OVERGENOMEN ZONDER TOESTEMMING VAN OBOS.


R O N D E R DA N R O N D Zomertrend 2016 Ronde monturen mogen dit seizoen gerust iets groter zijn dan de alom gekende John Lennonversie. Voor w ie van een uitgesproken en originele stijl houdt, is dit dĂŠ it-bril deze zomer. Heb je een vrij klein en smal gezicht? Dan kom je hier het best mee weg!


AC TIE Ontvang nu

50% KORTING op een 2 e paar brillenglazen * *Actie geldig tot en met 21/06/2016. Info & voorwaarden in de winkel.


6 persoonlijke pa rameters bepa len je uniek prog ressief glas 1

Vertex: de afstand tussen je oog en het glas

2

Hoogte van het glas in je montuur

3

Kromming van je montuur

4

Individuele pupilafstand

5

Inclinatiehoek: de hoek van het glas op je neus

6

Je persoonlijke interesses en levensstijl

PROGRESSIEVE GLAZEN Voor uitgang gega randeerd Presbyopie is een natuurlijk verouderingsproces van het oog dat zich voordoet bij mensen rond 40 à 45 jaar en zich vertaalt in moeilijkheden met lezen: het zicht van nabij verslechtert. Multifocale of progressieve glazen zijn dé oplossing voor deze oogaandoening.

Dankzij de uiterst precieze metingen die de Hoya visuReal®-app voor de iPad uitvoert, ben je verzekerd van een ultiem gezichtsvermogen en een optimaal draagcomfort.

See the difference:

In de jaren 60 werd wisselen tussen je leesbril en vertebril verleden tijd met multifocale brillenglazen. Je kon sindsdien met één bril zowel veraf als dichtbij zien. Bij de zogenaamde ‘brillen met een gaatje in’ was het leesgedeelte duidelijk zichtbaar en de overgang abrupt. De volgende generatie progressieve glazen verbeterde het kijkcomfort aanzienlijk en verminderde vervelende neveneffecten. Vandaag werken we met ultradunne progressieve glazen die je een grote kijkzone bieden met een subtiele overgang naar de andere sterktes die je oog nodig heeft. Je gezichtsveld was nog nooit zo breed en stabiel. Je bent zeker van 100% maatwerk; je glas is uniek en afgestemd op jouw individuele noden en levensstijl. Een nieuwe bril of nieuwe glazen nodig? Laat je begeleiden door een kwaliteitsopticien: want maatwerk is onze specialiteit!


VIERKANT Zomertrend 2016 Vierkante brillen zijn terug van weggeweest: geometrische en lineaire lijnen accentueren de persoonlijkheid van de drager. Het sportieve element verdwijnt dit seizoen: het complete plaatje blijft hierdoor dynamisch, maar tegelijk ook serieus en volwassen. Ideaal voor wie houdt van oversized monturen!


IEDEREEN LENST! Jouw zomeraccessoire? Daglenzen! En jij, heb jij al eens aan daglenzen gedacht? Met de vakantie en de festivalperiode voor de deur vormen ze een niet te missen accessoire! Omdat je deze lenzen slechts ĂŠĂŠn dag draagt, heb je geen contactlensvloeistof of lenzendoosje nodig. Na gebruik of aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. Wil je deze zomer als brildrager graag zo nu en dan eens lenzen dragen, bijvoorbeeld om te sporten of tijdens een avondje uit? Heb je erg gevoelige ogen? Of wil je graag met die nieuwe zonnebril pronken? Ook dan zijn daglenzen ideaal. Eenmaal je sterkte bepaald is, bekijkt je contactlensspecialist met plezier welk type daglenzen jou zichtbaar comfort schenkt.

GRATIS starterspakket daglenzen * * Info en voorwaarden in de winkel.

ONZE LEVERANCIERS GARANDEREN LENZEN EN VLOEISTOFFEN VAN DE BESTE KWALITEIT.


VER ANDER ELKE DAG VAN BRIL! Zenka Niets is leuker dan geregeld van look te veranderen, toch? De Zenka-clips komen in alle kleuren en vormen en zijn onderling verwisselbaar, zodat je in een oogwenk van look switcht!


KIDS Kinderwijsheden over zonnebrillen “Mijn ogen zijn kwetsbaarder dan die van mama en papa”

Hun pupillen zijn in verhouding groter en hun ooglens bevat minder beschermend pigment: hierdoor nemen ze meer schadelijke stralen op. “Een speelgoedzonnebril is wel mooi, maar niet veilig genoeg”

Het is belangrijk een kwaliteitszonnebril aan te schaffen die het CE-label heeft – categorie 4 is de meest beschermende – en een UV-bescherming van minstens 99% biedt. “Niet elke zonnebril is geschikt voor mij ”

De bril, eender uit welk materiaal die vervaardigd is, moet altijd aangepast zijn aan de morfologie van het kind: koop daarom een exemplaar dat speciaal voor kinderen is ontworpen.


optiek anja STATIONSSTRAAT 19 • 2230 RAMSEL T 016 69 71 56 • info@optiekanja.be FB.COM/OPTIEKANJA

WWW.OPTIEKANJA.BE

Openingsuren: di - vr: 09u00 - 12u00 en 13u00 - 18u30 za: 09u00 - 12u00 en 13u00 - 16u30 / maandag gesloten

FLEYE • GUCCI • BLACKFIN • FERRAGAMO • ZENKA • PRODESIGN DENMARK L I U J O • R AY - B A N • C K • D U T Z • YO U’S • YO U P I! • L ACO S T E • G - S TA R

Profile for MEYE NV

Oogkrant Optiek Anja  

Oogkrant Optiek Anja  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded