Page 1

IBIZA 2008 Kebablogen præsenterer dig for årets fedeste rejse Målet er IBIZA, piger, druk og fede musikoplevelser… Og nå ja… KEBAB…!

AFREJSE 24/7 - HJEMREJSE 3/8


IBIZA 08 Føler du dig tit træt og deprimeret? - Så prøv Ibiza 08 med kebablogen… Med den rette mængde alkohol, kællinger og kebab skal du nok komme ovenpå igen…

DE SIGER FOLK: - Peter Schrøder, broder: - Før følte jeg mig tit udenfor. Men kebablogen er det sted hvor jeg kan være helt mig selv. Jeg kan æde og skide alt det jeg vil. Endda samtidigt. - Kasper Horn, habibi houdini - Kebablogen er mit fristed i hverdagen. Den er min flugt fra den hårde kur, træning og arbejdsdag. Kebabloen har åbnet helt nye muligheder for kulinariske oplevelser og habibi’er - Nico Idskov, habibi - Wolla habibi’er… Jeg sværger total ved min durum at den loge er onli’ syg. Man skal vær’ onli’ fucked i nosserne hvis man ikke tager med ned på den ø der… Sværger..! Og dem ludere der kommer til den ø, de vil totalt alle ha min habibi. ORNLI’ SYGT DER…!


BYEN SAN ANTONIO Byen ligger på modsatte side af øen af hovedbyen Ibiza men til gengæld også modsat af tyskerne. Byen er traditionelt englændernes favorit men også stedet hvor danske turister normalt bor. I selve byen ligger det såkaldte “West-End” som huser en række diskoteker, clubber og barer som prismæssigt minder om “gaden” i aalborg. Det er dog også byen hvor man finder Club Eden som er kendt for sin glaspyramide og dansegulvet som under skumfest er en danse-pool. Det er også her man finde den berømte Café del Mar og naboen Savannah som begge har udsigt til verdens nok fedeste solnedgang. Netop denne solnedgang, som hver aften ses af flere hundrede mennesker fra disse to cafeer, anses af mange som startskuddet på natten og den fedeste fest man kan opdrive.

LEJLIGHEDEN TRAMUNTANA På “hotellet” er der i alt 18 lejligheder. 9 med 1 soveværelse og 9 med 2. De har alle køkken/fællesrum, toilet/bad samt balkon. Hvert soveværelse har plads til 3 mand. Placeringen i midten af San Antonio er blandt de bedste på Ibiza. Kun få meter fra West-End og 2-300 meter fra Savannah.

ET TYPISK VÆRELSE. 2 enkeltsenge og en eventuel opredning

BADEVÆRELSE Pænt og forholdsvist nyt

KØKKEN/FÆLLESRUM Microbølgeovn, køleskab, kogeplader osv Egnet til kebabtilberedning.


REGLERNE

TILMELDING

Der er få men klare regler for at komme med på denne tur.

LOGERANG

Læs dem her:

NAVN

- Man skal være medlem af ADRESSE

kebablogen - Hvert medlem kan medbringe

BY

op til 3 personligt inviterede ikke-medlemmer

FØDSELSDATO

- Piger findes på destinationen. Der må ikke medbringes hjemmefra

INVITERET IKKE-MEDLEM

- Ædruelighed på destinationen accepteres IKKE.

PRISEN Fly t/r København - Ibiza

2500 ,-

Lejlighed pr. person (ved 6 pers.) 10 overnatninger.

1400,-

3900,-

I Alt

- Prisen inkluderer ikke transport til københavn eller mellem ibiza lufthavn og San Antonio. Ligeledes står kebab og alkohol (også kaldet mad og drikke) for egen regning

KOMMENTARER:

GNS. PROMILLE

Kebablogen Ibiza '08  

Kebab, kællinger og sprit på en ø... Bliver det bedre???