Storebø brygge

Page 1

Salgstrinn 2 – bygg D

Draumen om å bu ved havet

18 nye boliger/ferieboliger på Prestaneset i Austevoll

Foto: Inge Tøkje

Draumen om å bu ved havet

Tett på havet, heilt på bryggekanten. So nære at du kan sjå dei som fér vest i havet, frå sofaen.

Sitje på terrassen og sjå sola senke seg i havet medan himmelen farges raud. Høyre hauststormen gaule som galen, når du sit trygt og varm inne.

Ein vill og vakker draum? – eller din nye kvardag?

Velkomen til Storebø Brygge

Forsideillustrasjon: Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.

Storebø Brygge

For fastboende og feriefolk

Drømmer du om å bo ved havet?

Velkommen til Storebø Brygge trinn 2 Første byggetrinn er ferdig. Totalt ble det solgt 50 nye moderne boliger fordelt på 3 bygg (bygg A, B og C). Boligene ligger på bryggekanten ytterst på skjæret på Prestaneset i Austevoll kommune.

Gikk du glipp av forrige byggetrinn? Ventetiden er over, nå lanserer vi byggetrinn 2, hus D.

Bygg D vil også bli oppført rett ved den flotte, nye kaipromenaden på Storebø Brygge med leiligheter i ulike størrelser. Kun de store vinduene skiller deg fra havet og den herlige rå naturen. Her har du alt du trenger av komfort. Bygg D vil bestå av totalt 18 moderne enheter fra 42,0 til hele 138,5 m2 – alle med solrike terrasser i front mot sjøen. Ønsker du å bo på toppen får du hele etasjen for deg selv med din egen private takterrasse. Her kan du med andre ord finne den leilighetsstørrelsen som passer ditt behov. Videre har du anledning for å leie båtplass i den flotte oppgraderte båthavnen bare et steinkast fra leilighetene. Det er også etablert en nydelig badevik med skjellsand her som er blitt veldig populær for både store og små. Storebø Brygge er gunstig plassert midt i Austevolls nye sentrum på Storebø. Kun 6 minutter fra fergen.

Allerede i trinn 1 ble det etablert 4 næringsseksjoner og i bygg C finner du en koselig kafé med matservering. Her kan du kjøpe deilige retter eller ta deg et glass vin rett på bryggekanten.

Feriebolig?

Har du lyst på ny fritidsbolig med mye komfort er Storebø Brygge et svært godt alternativ. Kun en kort fergetur fra byen finner du roen bare havet og vestlandsnaturen kan gi deg. Her kan du nyte sjøutsikten, spise en bedre middag ute og ha fritidsbåten din i båthavnen. Videre kan du fiske, svømme i badeviken, ta badstue i Austevollbadet eller padle kajakk og samtidig nyte all den komforten bare en ny bolig kan tilby. Med fritidsboligen din så nær blir det rom for både aktive og late feriedager. Hver helg om du ønsker. En bonus er også at fergeturen er gratis.

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.

Innhold

6 Hilsen fra ordfører

9 Arkitektens visjon

12 Bokomfort i høysetet

14 Solrike uterom

16 Bo alene på toppen

18 Boligene

20 Kvalitetskjøkken

22 Stilrent bad

24 Attraktive fasiliteter

26 Nabolaget

34 Hva finner du hvor

36 Finn drømmeboligen

37 Utomhusplan

38 Plantegninger

56 Kontaktinformasjon

Atalanta båthavn

Solli barnehage

Salgstrinn 1 Utsolgt og innflyttet Boliger og næringslokaler

Prestaneset

– Storebøs nye mingleplass

Ei helsing frå ordførar Bente Kari Sletten Taranger

Rett sør for Bergen ligg øysamfunnet Austevoll med sine 667 øyar, holmar og skjær, velkjent for austevollingane si skaparkraft og verdiskaping. Me er eit samfunn som legg til rette for det gode liv, med naturen tett på, samstundes som kommunen har arbeidsplassar, fritids­ og kulturaktivitetar og gode tenester for alle generasjonar.

CM kafé & isbar

Storebø Brygge 6

Helsesenter

Storebø Portalen med butikker, apotek, tannlege

Austevoll kommunehus

Sentrumsbygg Livsstilssenteret

HavGym HavGym Yoga

Austevoll Seilforening

Salgstrinn 2 – bygg D I salg nå 18 boliger og næringslokale

Storebø Brygge er eit unikt bustad­ og næringskompleks rett ved kaikanten i kommunesenteret i Austevoll. Tre blokker er allereie innflytta, og no står neste byggetrinn for tur. Her vil det kome leilegheiter med utsikt over sjø og hamn. Austevoll tilbyr det beste frå to verder: Nærleiken til sjøen og storslåtte naturopplevingar – og nærleik til eit mangfald av handels­ og servicetilbod.

Rett utanfor døra er ei populær badestrand, her er kaipromenade, gjestehamn og skulpturar. I nabobygget ligg CM kafé & isbar. Berre nokre steinkast ifrå finn du barnehage, barneskule, HavGym, Austevollbadet, BUA, SnapNap,

Storebø barneskule

Ny badevik med skjellsand

Storebø Brygge gjestehavn

Austevollbadet

Casa Mia Drengastovo Prestahagen

Storebø kyrkje

Planlagt salgstrinn 3 Boliger og næringslokaler

Storebøs nye mingleplass. Ny marina med stor gjestehavn og badevik m.m.

Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet.

kyrkje, butikkar og det aller meste du har behov for.

Austevoll er prega av ein blømande frivillig sektor. Det finst ei rekke foreiningar, frå store idrettslag, turlag, til bridgeklubb og historielag. Både på Storebø, Huftarøy og dei andre øyene er det kilometer på kilometer med oppmerka turløyper. Går du i båt, eller padlar i kajakk, finn du urørte naturperler og nydelege kulturlandskap. Det er også kort veg til Bekkjarvik, kommunens nest største bygd, som blant anna byr på anerkjent hotell og restaurant, og velhalden kysthistorie.

Austevolling er tett knytta til Bergen, både historisk og den dag i dag. Nærleiken til Bergen er derfor verd å streka under. Hurtigbåten tar deg til Flesland kai på knappe 20 minutt, og reisa inn til sentrum tar rundt éin times tid, reisa frå Austevoll går med bilferje eller hurtigbåt. Bilferja er i dag gratis.

Austevoll er ein god plass å bu og leve i. Me er eit samfunn prega av optimisme, framtidstru og skapartrong. Me synst også det er veldig kjekt å kunne dele samfunnet vårt med endå fleire. Velkomen til Austevoll og Storebø Brygge.

7
Brygge Et estetisk samspill med sjøen Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet. Storebø Brygge 8
Storebø

Arkitektens

visjon og tanker – trinn 2

Variasjoner har vært vårt utgangspunkt for Storebø Brygge. Variasjoner i høyder, materialitet og fargenyanser, for å etablere dynamikk i byggemiljøet langs sjøkanten. Det formes en sammenheng mellom det menneskeskapte og naturen ved at byggenes høyder varierer i relasjon til høydene på terrenget bak.

Variasjoner i orientering av bebyggelsen og uterommenes kvaliteter deretter trekker referanser til tradisjonell byggeskikk langs kysten på Vestlandet som kontrast til prosjektets fremtidsrettede arkitektoniske ståsted.

Frontfasadenes helning mot sjøen i byggetrinn 1 skaper henvendelse mot og tilknytning til havet. Metallisk uttrykk i fasaden gir en dus refleksjon av havoverflaten som igjen forsterker prosjektets estetiske samspill med sjøen.

Det helhetlige prosjektets potensiale både funksjonelt og estetisk, ligger også i at hvert bygg skal være gode eksempler på bygg av sin tid. Dette medfører at bebyggelsen vil endre noe preg etter hvert som tiden skrider frem. Byggene skal likevel komplimentere hverandre, og for byggetrinn 2 sin del er det nå valgt en materialitet som snakker fargemessig med, og løfter tidligere byggetrinns materialitet. Bygg D vil fremstå med en struktur i fasadene

som tilfører tyngde og sammenheng med landskapselementene på en ny måte, noe som vil bidra til at prosjektets tidløshet forsterkes.

Fortsatt står leilighetenes funksjonalitet og effektivitet i fokus når vi bygger konseptet videre. Optimalisering av løsninger i forhold til felles kommunikasjonsarealer, planløsninger, inne/uterom, utsikt og luft er viktige forutsetninger i dette prosjektet. Private uterom med henvendelse mot sjøen er også en vital del av byggherrens bestilling.

Storebø Brygge er et arkitektonisk skreddersydd prosjekt for sin funksjon, sin plassering og sin lokasjon. Med ferdigstilt kaianlegg, promenade og uteoppholdsarealer langs sjøen, ser man at byggherren har satset på bokvalitet med grøntarealer og kunst som identitetsskapende elementer. Storebø Brygge er blitt et sted hvor man ganske enkelt ønsker å oppholde seg. Byggetrinn 2 vil komplettere visjonen.

Mette Rakner

Sivilarkitekt MNAL / Daglig leder

Tippetue Arkitekter AS

9
Storebø Brygge 10
Sjøutsikt fra både kjøkken og stue
11
Kunstnerisk fremstilling av leilighet D­7­1 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse. Kjøkken er vist med ulike tilvalgløsninger for innredning, oppsett og farger.
Solide kvaliteter og løsninger Med bokomfort i høysetet

Velkommen til et enklere liv på bryggekanten

Jobb hjemmefra mens du skuer utover havet. Ta lunsjen på bryggekanten og telefonmøte på terrassen. Å få bo ved havet i en splitter ny leilighet med minimalt vedlikehold er noe mange drømmer om. Bygg D i Storebø Brygge utføres etter byggeforskriften TEK 17, og i leilighetene er det lagt vekt på gode kvaliteter.

Tidløst interiør

Her blir det tidløst interiør med lyse vegger, lys kjøkken­ og baderomsinnredning samt énstavs parkett i alle oppholdsrom.

Store vinduer, mye dagslys

Leilighetene har store vinduer i front som ivaretar den flotte sjøutsikten – og mange av boligene har vinduer og dagslys fra flere sider.

Vannbåren varme og balansert ventilasjon

Det leveres vannbåren varme som fordeles via viftekonvektor på vegg og sørger for behagelig og jevn innetemperatur. Dette sammen med god isolasjon og balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinner gir redusert energiforbruk og du får en energivennlig bolig med et friskt og godt inneklima.

Storebø Brygge 12
13
Energieffektive
boliger med et
friskt og godt
inneklima. Kunstnerisk fremstilling av leilighet D­4­3 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse.

Solrike uterom

Mest mulig sol og utsikt har vært viktige stikkord i planleggingen av Storebø Brygge. Her får alle leilighetene sin egen uteplass mot sjøsiden. Nyt sommerfrokosten på terrassen, eller en forfriskende leskedrikk når solen er på sitt varmeste. Velger du D­2­1 eller D­2­2 i andre etasje får du en utvidet terrasse, og leilighet D­7­2 får en liten balkong fra hovedsoverommet i tillegg til sin vanlige balkong. Med store glassflater inn til oppholdsrommene i leilighetene vil også alle årstidene komme tett på de dagene du foretrekker innekos. Fantastisk.

For toppleiligheten D­8­1 vil det bli en stor privat takterrasse på hele 71 m2!

Storebø Brygge 14

Kunstnerisk fremstilling av takterrasse for leilighet D­8­1 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse. Kjøkken er vist med ulike tilvalgløsninger for innredning, oppsett og farger.

Nyt de lange sommerdagene på terrassen. Her vist fra illustrert takterrasse for leilighet D­8­1 i bygg D.

15

Bo alene på toppen

Tenk å ha hele 8. etasje for deg selv! Toppleiligheten D­8­1 blir helt spesiell. Leiligheten er på 138,5 m2 og har en stor privat takterrasse. I denne leiligheten får du 3 soverom, 2 bad, eget vaskerom, en stor åpen stue og kjøkkenløsning samt en separat TV­stue. Du kan også velge å bruke TV­stuen som et fjerde soverom. Oppholdsrommene er plassert i front med skyvedør ut til takterrassen. Her kan du nyte solen til den går ned.

Storebø Brygge 16

Kunstnerisk fremstilling av leilighet D­8­1 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse. Kjøkken er vist med ulike tilvalgløsninger for innredning, oppsett og farger.

17

Fakta om boligene

• Selveierleiligheter

• Solrike terrasser/balkonger i front mot sjøen

• Privat takterrasse til toppleiligheten

• Vannbåren varme med viftekonvektor på vegg

• Balansert ventilasjonsanlegg

• Store vinduer

• Enstavs parkett

• Sprinkleranlegg

• Porttelefon

• Parkeringsplass til alle

• Mulighet for å kjøpe innvendig garasjeplass eller ekstra utvendig parkeringsplass

• Heis direkte fra garasje

• Mulighet for å leie båtplass i den oppgraderte båthavnen

• Her er 4 stk. el­hurtigladere for bil og 2 stk. el­hurtigladere for båt

• Gode muligheter for å gjøre personlige endringer som tilvalg om du kjøper leilighet tidlig i prosessen

18

OPPHOLDSROM MOT SJØEN Romslige oppholdsrom med store vindusflater gir lyse og behagelige leiligheter. Deilig å ha oppholdsrom som vender ut mot sjøen.

19
Kunstnerisk fremstilling av leilighet D­2­1 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse. Kjøkken er vist med ulike tilvalgløsninger for innredning, oppsett og farger.

Kjøkken

leveres med hvitevarer

Vi er opptatt av kvalitet i Storebø Brygge, og vil velge et stilrent, lyst kvalitetskjøkken med slette fronter som standardleveranse fra HTH, Sigdal, Norema eller tilsvarende kvalitet. Integrerte hvitevarer inkluderes og er klare til bruk når du flytter inn. Kjøkkeninnredning vist på plantegningene er ment som veiledende. Endelige kjøkkentegninger vil presenteres for hver leilighet når foretrukket leverandør er valgt.

• Stilren, lys kjøkkeninnredning

• Slette, hvite fronter

• Integrerte hvitevarer er inkludert:

Induksjonskoketopp

Stekeovn

Oppvaskmaskin

Kjøleskap

20

Stilrent, kvalitetskjøkken med inkluderte hvitevarer

21
Kunstnerisk fremstilling av leilighet D­4­3 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse. Kjøkken er vist med ulike tilvalgløsninger for innredning, oppsett og farger.
22

Vi har også lagt listen høyt på badet – rommet for avslapping og velvære. Badene blir helfliset og det leveres en lys, stilren baderomsinnredning. Belysning som downlights i tak og varmekabler i gulvet er en selvfølge. Det leveres også dusjvegger og vegghengt toalett.

Det vil være mulighet for at noen enheter kan få installert opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i bod som tilvalg*.

Velger du leilighet D­7­1, D­7­2 eller toppleiligheten D­8­1 får du to bad. D­7­2 og D­8­1 har det ene badet tilknyttet hovedsoverommet. Deilig å ha ett av badene helt for deg selv. Toppleiligheten har også eget vaskerom.

Helfliset bad med downlights i tak

Stilren, lys baderomsinnredning

Varmekabel i gulv

Vegghengt toalett

Leveres med dusjvegger

* Spør megler om hvilke leiligheter som er tilrettelagt for dette.

23
Stilrent bad med downlights i tak

Attraktive

fasiliteter

Å bo ytterst ute på kaien inviterer til mer enn god utsikt. Vi har tilrettelagt fellesområdene slik at du får mest mulig ut av din beliggenhet.

Eget kaianlegg

I front er det etablert en flott, bred kaipromenade. Deler av kaien er opparbeidet med trinn som danner naturlige benker og sitteplasser. Inviter gjerne gjestene dine til å komme sjøveien, her er både gjestehavn og mulighet for å leie private båtplasser.

Helårshavn med båtplass for de som ønsker Bor du på Storebø Brygge har du førsterett til å leie privat båtplass i den flotte, oppgraderte båthavnen. Perfekt å ha båten liggende rett utenfor boligen. Har du kajakk lagrer du den enkelt i sameiet sin kajakkbod.

Badeplass

Om du er glad i å bade er det flere muligheter like i nærheten. For de tøffe er kaien og holmene nærmest. For oss andre er den nye badeviken med skjellsand en liten rusletur fra leilighetene. Du kan også bade hele året i Austevollbadet. Her har de også terapibad og en nydelig badstue om du foretrekker varme.

Næringsareal på bakkeplan

I første etasje i bygg D blir det næringslokale. Lokalet blir levert som rålokale med mulighet for tilpasninger og er godt egnet for frisør, treningssenter, butikk eller kontor. I bygg C er det allerede etablert en koselig kafé. Her kan du ta en deilig matbit, en forfriskende softis, eller hvorfor ikke kjøpe med deg takeaway som du kan servere når du har venner på besøk? Kaféen er sesongåpen. Utenom sesong kan du leie kaféen som selskapslokale. Kjekt om du har en viktig dag å feire.

Storebø Brygge 24
Næringslokaler i flere bygg – på CM kafé & isbar i bygg C kan du nyte både kaffe, is og en god matbit. Mulighet for å leie båtplass i marinaen
25
CM kafé & isbar

Nedbør Austevoll vs Bergen sentrum siste halvår 2023

Storebø Brygge 26
mm mm Bergen Austevoll 109,9 81,5 NOV. 160,5 221,9 JUL. 148,2 267,5 AUG. 186,6 327,0 SEP. 132,6 219,2 OKT. 181,6 255,8 DES.

Flere soldager & mindre regn

Det sies at det regner mindre på kysten enn det gjør inne i Bergen by. Nå har vi fått det dokumentert! I følge meterologisk institutt hadde Bergen 1372,9 mm nedbør siste halvår i 2023, mens Austevoll kun hadde 919,4 mm nedbør i tilsvarende periode. Normalen for Bergen er 1447 mm, så da regner det nok enda mindre til vanlig i Austevoll også! Greit å vite både om man vil bo i Austevoll fast eller om man vurderer feriebolig her.

Foto: Tove Hille

27
Foto: Malin Hausberg

Mer enn 667 grunner til å bli begeistret

Austevoll består av 667 herlige små og store holmer, skjær og øyer. På de største øyene finner du et mangfold av servicetilbud, festivaler og kulturarrangement. Mens de små urørte perlene har du helt for deg selv. Bor du på Storebø Brygge er det kort vei til både naturopplevelser og det du trenger i en travel hverdag. Her har du havet rett utenfor døren mens hele Storebø sentrum ligger i gåavstand. Prestehagen er bare et steinkast unna og her har det vært holdt flere kulturelle arrangement. Her ligger også restauranten «Casa Mia» om du skulle ønske deg en bedre middag. De driver i tillegg «Drengastova» som har åpen pub i helgene. Storebø Portalen med flere butikker inkludert et apotek er også like i nærheten. HavGym med treningssenter og yoga holder til i seilernaustet innerst i viken, rett ved Storebø Brygge Gjestehavn. Har du lyst å ta en svømmetur inne kan du gjøre det i det flotte, nye Austevollbadet som ligger rett i sjøkanten bare noen få hundre meter fra Storebø Brygge. I Austevollbadet er det et treningsbasseng på 25 meter og et opplæringsbasseng på 12,5 meter. De har også en flott badstue i Austevollbadet.

Vil du få med deg Ausekarane på Bakkasundet eller et herremåltid av internasjonale dimensjoner i Bekkjarvik tar du båten eller bilen. Du når det meste her på under halvtimen.

Austevoll er nemlig kjent for mer enn fiskeri, forskning og havbruk. I 2015 satt Ørjan Johannessen Austevoll på kartet ved å vinne verdensmesterskapet i kokkekunst i Bocuse d´Or. I 2023 åpnet han boutiquehotellet Beckerwyc House og restauranten Mirabelle. Her kan du få en unik matopplevelse basert på lokale råvarer.

Beckerwyc House

Foto: Tom Haga

Storebø Brygge 28

Foto: Langåker/Engelsen Bygg

Ta bilen eller båten til Bekkjarvik. Her er det flere festivaler og sammenkomster gjennom året. Eller hva med å besøke den nye restauranten Mirabelle?

Herlig med nye Austevollbadet like ved boligene.
29
Storebø Portalen Storebøs nye næringspark
Storebø Brygge 30
Skansen – Kjenn på vær og vind – spesielt vakkert rett etter stormen har lagt seg Foto: Malin Hausberg Perfekt for fridykking Foto: Privat Storfangsten ikke langt unna Foto: Sissel Vardøy Foto: Henrik Østervold

Austevolls natur

Urørt, vill og vakker

Kjenn kreftene fra bølgene som slår mot deg på Skansen. Fang torsken fra dypet. Fridykk i den vakre skjærgården, samle kamskjell og jakte krabbe til din egen skalldyrsfest.

Fantastisk fiske

Det som kanskje frister mest er de utallige fiskemulighetene både i ferskvann og i sjø, fra båt og fra land. Her kan du sette både garn og line. Til og med krabbeteiner og hummerteiner når sesongen tillater det. I Austevoll er det tilrettelagt for aktive dager i nærkontakt med det våte element:

• Alle former for fiske

• Alle former for vannsport

• Dykking hele året

• Kajakk

• Seiling

• Isbading

31
Samle kamskjell og jakte krabbe Foto: Tor Harald Rysjedal

På flere av øyene er det nordsjøløyper ut mot havet, i skog eller fjell. Her fra Globen på Stolmen.

Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway)

32
Idylliske kriker og kroker overalt – her på Spissøy badeplass ved Sveholmen, hvor Havstril padleklubb holder til. Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway)

Naturen i Austevoll er mangfoldig med muligheter for å nyte både den frie, urørte naturen samt flotte, tilrettelagte turmuligheter. Like fra Storebø Brygge er det fin vei helt ut til Tretlivatnet og Fiskevatnet – en god joggetur frem og tilbake om du er sprek. En annen fin tur er Inger Anne løypen på Storebø som går rundt Kvernavatnet. Rundt Vinnesvatnet er det universelt utformet turveg med veglys. Herfra kan du også bestige både Veten og Loddo –Austevolls høyeste topp – alt etter hvor lang og utfordrende tur du ønsker.

På flere av øyene er det nordsjøløyper ut mot havet, i skog eller fjell. Går du løypen fra Kalve til Skansen på Storekalsøy får du utsyn over det flotte, rå havet ved Marstein fyr. Løypen er opprustet slik at den passer de fleste. Den vakre, nye Kongskleiva sherpasti på Bekkjarvik er også en fin turløype.

Austevoll kan også by på flere badestrender og et godt utvalg av aktiviteter. Her finnes både seile­, padle­, dykke­ og sykkelklubb. En kort spasertur unna finner du BUA – som har gratis utlån av sports­ og friluftsutstyr. Ved Austevoll ungdomsskole finner du Austevoll sitt store idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebaner med fast dekke og idrettshall. Det er et hav av muligheter i Austevoll både for en aktiv hverdag eller ferie.

Se kartet på side 34 for å få en liten oversikt.

Flerfoldig aktivitetstilbud med blant annet seileklubb. Austevoll Seilforening finner du like inne i viken.

Austevoll

33
Ved idylliske Vinnesvatnet Foto: Algirdas Montiejunas (We Love Austevoll Islands In Norway)
kan også tilby et stort idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebaner og idrettshall!

Hurtigbåt

Ferge

Sandtorv

Marstein fyr Skansen

Bakkasund Storekalsøy

Hundvåkøy

Torangsvåg

Horgefjorden

GJESTEHAVNER BADEPLASSER N NORDSJØLØYPE

TURSTIER LOKALBÅT HAVNER

FJELLTOPPER FRILUFTSOMRÅDE

AKTIVITETER

Båtsafari/båtutleie

Sykkelutleie

Klatring

Anbefalte dykkesteder

Austevoll seilforening

Havstril padleklubb

Jakt og fiskelag

Austevoll idrettsanlegg

SERVERING

VARER OG TJENESTER

Storebø Portalen Joker Bakkasund

Møkster Butikk

Litlekalsøy handel

Austevoll kommunehus

For attraksjoner i Storebø sentrum se detaljkart til høyre.

Møkster

Horgo

Varden

Austevollshella

Drøna

Møkstrafjorden

Litlekalsøy

Skoltafjorden

Hevrøy

Fugløya

Stolmen

Såta

Våge

Kvalvåg

Lundøya

Storebø br ygge

Storebø

Haukanes

Kolbeinsvik

Huftarøy

Veten

Loddo

Bekkjarvik

Selbjørn

Kongsen

Vinnes

Blænes

Langenuen

Gauksheim

til Krokeide 35 min. Ferge til Stord 20 min.
Selbjørnsfjorden
N N N N N
til Bergen sentrum (55 min.) og Flesland kai (30 min.)
34

Storebø kai bussholdeplass

Hufthamar fergekai

Atalanta båthavn

El­hurtiglading bil/båt

KULTUR

1 Casa Mia/Drengastovo

2 Prestegården/Prestehagen

3 Austevollbadet

4 Storebø skule

SERVERING

Hva finner du hvor

på Storebø

km

km

km

km

VARER OG TJENESTER

7 Sentrumsbygget (Rema 1000 Storebø, Livsstilsenteret treningssenter) 1.1 km

8 HavGym og HavGym Yoga 0.3 km

9 Austevoll seilforening 0.3 km

km

km

km

km

5 CM kafé & isbar (På Storebø Brygge)

6 Casa

km

10 BUA (gratis utlån av sports­ og friluftsutstyr) 0.7 km

10 SnapNap (moderne overnattingskonsept) 0.7 km

11 Storebø Portalen 1.5 km (butikksenter, post i butikk, apotek, tannlege)

12 Helsesenter 1.5 km

13 Austevoll kommunehus 1.5 km Ambulansestasjon, Storholmen 2.3 km Austevoll idrettsanlegg med kunstgressbaner, løpebaner med fast dekke og idrettshall 3.2 km

I Bekkjarvik Torg finnes vinmonopol, apotek m.m. 15.8 km

35
0.6
4.2
1.6
0.0
0.7
0.7
0.6
1.0
0.0
Mia 0.7
Aroi Take Away 2.3 km DOF ASA Storebø 9 4 7 1 2 6 Storebø br ygge Informasjonen er hentet fra ulike kilder, og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. 5 12 13 11 3 8 10
km

Salgstrinn 2

Finn drømmeboligen

Storebø Brygge 36
Fellesgarasjeanlegg (medinnvendigogutvendigparkering)
DPromenadeogkaifront

Eksisterende bebyggelse

Bygg D (salgstrinn 2)

Fremtidig bebyggelse

Trappefri adkomst til kaipromenaden via garasjeanlegg

El­ladere båt

Salgstrinn 2

Bygg D:

• 18 leiligheter

• 2­ til 4(5)­roms

• Fra 42,0 m2 til 138,5 m2

• 1. etg: næringslokale

• 2.­6. etg: 2­ til 4­roms mellom 42,0 og 83,6 m2

• 7. etg: to større boliger på 93,6 og 104,8 m2

• 8. etg: bo alene på toppen? Toppleilighet på hele 138,5 m2

Illustrert utomhusplan kan avvike fra ferdig leveranse og vil først være endelig etter offentlig godkjennelse.

På de følgende sidene vil du finne en presentasjon av planløsningene for leilighetene i bygg D. Først kommer fasadeog etasjetegninger, deretter plantegningene for leilighetene.

H730_2 H730_1 35 25 m E G H C B A Naturpark F Eksisterende bebyggelse Bygg D Fremtidig bebyggelse Promenade og kaifront Felles garasjeanlegg (med innvendig og utvendig parkering) El-lader El-lader
Badevik
Marina
Badevik
Sti
Badevik
bil
El­ladere
37
Uteområdet og ferdig prosjekt kan avvike i forhold til illustrasjonsbildet. Bygg D Fasade-, etasjeog plantegninger
2 Bygg D sjø A B C N E F D Storebø Brygge 38
Salgstrinn

FASADE ØST

39 Bygg D Fasadetegninger Bygg D: 18 leiligheter 8 etasjer sjø A B C N E F D FASADE NORD Kontroll prosjekt: Sign.: Kontroll: Prosjekt: Storebø Brygge BBFK 2 3,00 28,90 28,40 29,40 26,40 7,00 19,00 16,00 13,00 1:200 Fasade nord 1:200 Eksisterende garasje Kontroll prosjekt: Sign.: Kontroll: N Prosjekt: Storebø Brygge BBFK 2 Tiltakshaver: Storebø Maritim AS Alfabygget 1 5392 Storebø Tegning: Fasade - nord og vest © Alle rettigheter tilhører utførende for prosjektering, kopiering eller bruk av disse tegningene er forbudt uten skriftlig samtykke Prosjekterende: Tippetue Arkitekter AS Vetrlidsallmenningen 29 5014 Bergen Tegningsnr.: A40-1 Målestokk: A3 1:200 Dato: 19.02.2024 Gnr./Bnr./Festenr.: 43/898 19,00 16,00 13,00 10,00 7,00 3,00 25,20 28,90 27,90 29,40 7,90 26,40 22,00 28,90 28,40 29,40 26,40 7,00 19,00 16,00 13,00 Fasade vest 1:200 Fasade nord 1:200 Eksisterende garasje Eksisterende garasje Eksisterende kaianlegg FASADE VEST Kontroll Sign.: Prosjekt: Storebø Brygge BBFK 2 19,00 16,00 13,00 10,00 7,90 7,00 25,20 26,40 27,90 28,90 29,40 3,00 19,00 16,00 13,00 10,00 7,00 3,00 7,00 25,20 26,40 28,90 27,90 29,40 7,90 Fasade øst 1:200 Fasade sør 1:200 Eksisterende garasje Eksisterende kaianlegg Fjelltopp, skjæringskant FASADE SØR 19,00 16,00 13,00 10,00 7,00 3,00 7,00 25,20 26,40 28,90 27,90 29,40 7,90 Fasade øst 1:200 Eksisterende garasje Eksisterende kaianlegg

STOREBØ BRYGGE

BYGG D

Bygg D

Leilighet:

Etasje:

Etasjeplaner

Type:

2700m2Garasje

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

Utgangtilkaipromenade

Bygg D: 18 leiligheter 8 etasjer

Dato: 06.03.2024

iUtendørstrappetableres nestebyggetrinn.

Målestokk: 1:100

Næringslokale sjø

Endelig utforming av næringslokale vil påvirkes av entreprenørens detaljprosjektering sammen med tilpasninger kjøper anser nødvendige for ønsket bruk.

Storebø Brygge 40
N
(Takutstikk) Takterrasse 71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2 D-8-1 8 4(5)-rom 138,5 m2 5 m2 143,5 m2 71 m2 sjø 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. sjø A B C N E F D
PLAN 1
9,7m 30,0m2 5,1 5,1 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,3 m2 5,1 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,1 m2 5,1 m2 5,2 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,0 m2 5,3 m2 5,1 m2 5,2 m2 5,6 m2 5,1 m2 93 24 25 26 21 22 23 27 28 29 32 31 18 19 20 51 52 53 54 55 30 195,0ND-1-1 m2 228,9NE-1-1 m2
19,9m2 Tekniskrom 36,1m2 2 3 4 5 7 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Ned Opp Egendefinerttekst 1 2 3 4 5 28947 +3,05 5036 70 7870 250 634 490 90,0° IV12EI60 IV12 EI60 IV12 EI60 Rømning BranncelleEI60 BranncelleEI60 BODC21 BODC22 BODC23 BODE01 BODE02 BODE03 BODE04 BODE05 BODC20 BOD E BODC19 BODC20 Sluse 9,2 m2
Tekniskrom
100m2Rampe1
Heis
Avfallsrom Adkomst avfallsrom

Heis

41
N Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Bad 5,1 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 Gang 13,1 m2 Sov. 12,0 m2 Brannsluse 10,1 m2 Terrasse 20,3 m2 Terrasse 17,2 m2 Terrasse 10,5 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Sov 7,0 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Gang 17,1 m2 Sov 7,2 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 Bod 2,8 m2
PLAN 2 – Hovedinngang fra nord D-2-1 4­roms 83,6 m2 D-2-3 3­roms 70,0 m2 sjø D-2-2 2­roms 42,0 m2

STOREBØ BRYGGE BYGG D

Leilighet:

Etasje:

Type:

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Bygg D: 18 leiligheter 8 etasjer

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 42 42
Bygg D Etasjeplaner
sjø A B C N E F D
6. etasje kan ved interesse også gjøres om til samme løsning som 7. etasje med to boliger.
N Brannsluse 10,1 m2 Balkong 10,2 m2 Balkong 10,3 m2 Sov 7,0 m2 Gang 17,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 Bad 5,1 m2 Gang 13,1 m2 Bod 2,8 m2 Sov. 12,0 m2 Sov 7,2 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Balkong 10,4 m2 D-6-1 D-5-1 D-4-1 D-3-1 4­roms 83,6 m2 D-6-2 D-5-2 D-4-2 D-3-2 2­roms 42,0 m2 D-6-3 D-5-3 D-4-3 D-3-3 3­roms 70,0 m2 sjø
N
PLAN 3–6
Heis
(Takutstikk) Takterrasse 71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2 D-8-1 8 4(5)-rom 138,5 m2 5 m2 143,5 m2 71 m2 sjø 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Heis

43
7 N Bad 4,6 m2 Gang 11,9 m2 Sov 8,9 m2 Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Balkong 10,3 m2 Stue/kjøkken 38,5 m2 Sov 14,5 m2 Stue/kjøkken 42,1 m2 Sov 11,9 m2 Sov 7,2 m2 Gard 3,7 m2 Bad 4,6 m2 Sov 8,1 m2 Gang 14,0 m2 Bod 3,8 m2 Bod/vask 2,5 m2 Balkong 10,2 m2 Mulig Sov
PLAN
sjø
D-7-1 4­roms 104,8 m2 D-7-2 3(4)­roms 93,6 m2

Leilighet: Etasje: Type:

Etasjeplaner

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

Bygg D: 18 leiligheter 8 etasjer

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 44 N (Takutstikk) Takterrasse 71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2 44
sjø A B C N E F D
8 sjø Heis D-8-1 4(5)­roms 138,5 m2 N
PLAN
STOREBØ BRYGGE BYGG D
(Takutstikk) Takterrasse 71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2 D-8-1 8 4(5)-rom 138,5 m2 5 m2 143,5 m2 71 m2 sjø 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Plantegninger

45

Målestokk: 1:100

Leilighet

BRA-i:

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i 83,6 m2

BRYGGE BYGG D

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Leilighet: Etasje: Type:

m2

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 88,6 m2

Leilighet: Etasje: Type:

Dato: 06.03.2024

BRA-i:

BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 20,3 m2 2. etasje

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Dato:

Storebø Brygge 46 46 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2 D-2-1 66,2 m2 D-2-2 56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
STOREBØ
06.03.2024 Målestokk: 1:100 Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken Terrasse 20,3 m2 Terrasse 17,2 m2 Bad 4,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Sov 7,0 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Gang 17,1 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 D-2-1 2 4-rom 83,6 m2 5 m2 88,6 m2 20,3 m2 N
Terrasse 17,2 m2 N
Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken Terrasse 20,3 m2 Terrasse 17,2 m2 Bad 4,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Sov 7,0 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Gang 17,1 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 D-2-1 2 4-rom 83,6 m2 5 m2 88,6 m2 20,3 m2 2.
N STOREBØ BRYGGE
etg.
Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken Terrasse 20,3 m2 Terrasse 17,2 m2 Bad 4,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Sov 7,0 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Gang 17,1 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2
83,6
5
88,6
20,3
sjø D­2­1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
D-2-1 2 4-rom
m2
m2
m2
sjø A B C N E F D
D-2-1 4-roms

.2024

Leilighet

Terrasse 17,2 m2

STOREBØ BRYGGE

BYGG D

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA-i:

BRA-e:

D-2-2 2-roms

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Leilighet: Etasje:

Type:

Målestokk: 1:100

BRA­i 42,0 m2

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 47,0 m2

Leilighet:

Etasje:

Type:

BRA-i:

BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 17,2 m2 2. etasje

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Dato: 06.03.2024

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Målestokk: 1:100

47 N
Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Terrasse 17,2 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 4,7 m2 Bod 2,7 m2 D-2-2 2 2-rom 42 m2 5 m2 47 m2 17,2 m2 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2
66,2 m2
56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
D-2-1
D-2-2
N
Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Terrasse 17,2 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 4,7 m2 Bod 2,7 m2 D-2-2 2 2-rom 42 m2 5 m2 47 m2 17,2 m2 2. etg. N STOREBØ BRYGGE
Sov. 10,0 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Terrasse 17,2 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 4,7 m2 Bod 2,7 m2 D-2-2 2 2-rom 42 m2 5 m2 47 m2 17,2 m2 sjø D­2­2 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. sjø A B C N E F D

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Etasje:

Type:

Målestokk: 1:100

Bad 5,1 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 Gang 13,1 m2 Sov. 12,0 m2 10,1 m2 Terrasse 10,5 m2 Sov 7,2 m2 Bod 2,8 m2 D-2-3 2 3-rom 70 m2 5 m2 75 m2 10,5 m2 sjø D­2­3 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. sjø A B C N E F D

Bad 5,1 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 Gang 13,1 m2 Sov. 12,0 m2 10,1 m2 Terrasse 10,5 m2 Sov 7,2 m2 Bod 2,8 m2 D-2-3 2 3-rom 70 m2 5 m2 75 m2 10,5 m2 2. etg. N STOREBØ BRYGGE

Leilighet D-2-3 3-roms Målestokk 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53

BRA­i 70,0 m2

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 75,0 m2

Leilighet: Etasje:

Type:

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Dato:

06.03.2024

Dato: 06.03.2024

21,3m 2

D-2-1

66,2 m2

Målestokk: 1:100

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 48
TBA (terrasse/balkong) 10,5 m2 2. etasje 1:100
56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
D-2-2
STOREBØ BRYGGE BYGG D
Leilighet:
Bad 5,1 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 Gang 13,1 m2 Sov. 12,0 m2 10,1 m2 Terrasse 10,5 m2 Sov 7,2 m2 Bod 2,8 m2 D-2-3 2 3-rom 70 m2 5 m2 75 m2 10,5 m2 N
N
STOREBØ BRYGGE BYGG D
BRA-i:

Leilighet

BRA-i:

83,6 m2 5 STOREBØ BRYGGE

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i 83,6 m2

STOREBØ BRYGGE BYGG D

83,6

D-3-1, D-4-1, D-5-1, D-6-1 4-roms

m2

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 88,6 m2

Målestokk: 1:100

SUM BRA:

Balkong 10,4 m2

TBA: (Terrasse/balkong)

Leilighet: Etasje:

Type:

Leilighet: Etasje: Type:

BRA-i: BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 10,2 m2 3.–6. etasje

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Balkong 10,2 m2 Sov 7,0 m2 Gang 17,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken

10,4 m2

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

etg.

Målestokk: 1:100

Balkong

49 N
Balkong 10,2 m2 Sov 7,0 m2 Gang 17,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken Balkong 10,4 m2 D-3-1 3 4-rom 83,6 m2 5 m2 88,6 m2 10,2 m2 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2 D-2-1 66,2 m2 D-2-2 56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
N
10,2 m2 Sov 7,0 m2 Gang 17,1 m2 Sov 11,8 m2 Sov 7,1 m2 Stue/kjøkken 29,2 m2 Bad 4,7 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken
Balkong
10,4 m2
m2 88,6 m2 10,2 m2 3.–6.
D-3-1 3 4-rom N
BRA-e:
Målestokk: 1:100
Balkong
5
88,6
10,2
sjø D­3­1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. D­4­1 D­5­1 D­6­1 sjø A B C N E F D
D-3-1 3 4-rom
m2
m2
m2

Leilighet

D-3-2

3 2-rom

STOREBØ BRYGGE BYGG D

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA-i:

D-3-2, D-4-2, D-5-2, D-6-2

BRA-e:

SUM BRA:

Leilighet:

TBA: (Terrasse/balkong)

Etasje:

Type:

Målestokk: 1:100

BRA­i

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 47,0 m2

Leilighet: Etasje: Type:

BRA-i:

TBA (terrasse/balkong) 10,4 m2

3.–6. etasje

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

Dato: 06.03.2024

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 50 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2 D-2-1 66,2 m2
56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
D-2-2
Brannsluse 10,1 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Balkong 10,4 m2 D-3-2 3 2-rom 42 m2 5 m2 47 m2 10,4 m2 N .2024
Balkong 10,4 m2 N
Brannsluse 10,1 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Balkong 10,4 m2 D-3-2 3 2-rom 42 m2 5 m2 47 m2 10,4 m2 3.–6. etg. N STOREBØ BRYGGE
10,1 m2 Bod 2,7 m2 Sov. 10,0 m2 Gang 3,7 m2 Bad 4,1 m2 Stue/kjøkken 22,5 m2 Balkong 10,4 m2
Brannsluse
5 m2 47
10,4
sjø D­3­2 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
42 m2
m2
m2
42,0 m2
D­5­2 D­6­2 sjø
N E F D
2-roms D­4­2
A B C

Leilighet

D-3-3

BRA-i:

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i 70,0 m2

STOREBØ BRYGGE BYGG D

70 m2

D-3-3, D-4-3, D-5-3, D-6-3

BRA-e:

SUM BRA:

3-roms

TBA: (Terrasse/balkong)

5 m2

m2

Leilighet: Etasje: Type:

Målestokk: 1:100

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 75,0 m2

Leilighet: Etasje: Type:

BRA-i:

D­6­3

D­5­3

D­4­3

Dato: 06.03.2024

TBA (terrasse/balkong) 10,3 m2

3.–6. etasje

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

BRA-e:

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

sjø A B C N E F D

Målestokk: 1:100

Målestokk: 1:100

51 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2
66,2 m2
D-2-1
56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
D-2-2
10,1 m2 Balkong 10,3 m2 Bad 5,1 m2 Gang 13,1 m2 Bod 2,8 m2 Sov. 12,0 m2 Sov 7,2 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 D-3-3 3 3-rom 70 m2 5 m2 75 m2 10,3 m2 N
N
10,1 m2 Balkong 10,3 m2 Bad 5,1 m2 Gang 13,1 m2 Bod 2,8 m2 Sov. 12,0 m2 Sov 7,2 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2 D-3-3 3 3-rom 70 m2 5 m2 75 m2 10,3 m2 3.–6. etg. N STOREBØ BRYGGE
10,1 m2 Balkong 10,3 m2 Bad 5,1 m2 Gang 13,1 m2 Bod 2,8 m2 Sov. 12,0 m2 Sov 7,2 m2 Stue/kjøkken 26,3 m2
75
10,3
3 3-rom sjø
m2
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
D­3­3

STOREBØ BRYGGE BYGG D

Leilighet

D-7-1 7 4-rom

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

BRA-i:

D-7-1

BRA-e:

SUM BRA:

4-roms

Leilighet:

TBA: (Terrasse/balkong)

Etasje:

Type:

Total BRA 109,8 m2

Leilighet:

Etasje:

Type:

BRA-i:

BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 10,2 m2 7. etasje

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

Dato: 06.03.2024

m2

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 52 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2 D-2-1 66,2 m2 D-2-2 56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
Målestokk: 1:100 Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Sov 14,5 m2 Stue/kjøkken 42,1 m2 Sov 11,9 m2 Sov 7,2 m2 Gard 3,7 m2 Bad 4,6 m2 Sov 8,1 m2 Gang 14,0 m2 Bod/vask 2,5 m2 Balkong 10,2 m2 D-7-1
104,8
5
109,8
10,2 m2 N
3,0 m2 N
7 4-rom
m2
m2
Balkong
Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Sov 14,5 m2 Stue/kjøkken 42,1 m2 Sov 11,9 m2 Sov 7,2 m2 Gard 3,7 m2 Bad 4,6 m2 Sov 8,1 m2 Gang 14,0 m2 Bod/vask 2,5 m2 Balkong 10,2 m2 D-7-1 7 4-rom 104,8 m2 5 m2 109,8 m2 10,2 m2 7.
N STOREBØ BRYGGE
etg.
Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Sov 14,5 m2 Stue/kjøkken 42,1 m2 Sov 11,9 m2 Sov 7,2 m2 Gard 3,7 m2 Bad 4,6 m2 Sov 8,1 m2 Gang 14,0 m2 Bod/vask 2,5 m2
10,2 m2
Balkong
104,8
5
109,8
10,2
sjø
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
m2
m2
m2
m2
D­7­1
104,8
m2
sjø A B C N E F D

D-7-2

7 3(4)-rom

Leilighet

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i 93,6 m2

D­7­2

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

D-7-2

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA-i:

BRA-e:

SUM BRA:

3(4)-roms

TBA: (Terrasse/balkong)

Leilighet: Etasje:

Type:

Målestokk: 1:100

m2

D-7-2 7 3(4)-rom

Total BRA 98,6 m2

Leilighet:

Etasje:

Type:

BRA-i:

BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 13,3 m2 7. etasje

SUM BRA:

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

93,6 m2 5 m2 98,6 m2 13,3 m2 N

TBA: (Terrasse/balkong)

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024 Målestokk: 1:100

Målestokk: 1:100

53 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2
66,2 m2
D-2-1
56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
D-2-2
Bad 4,6 m2 Gang 11,9 m2 Sov 8,9 m2 Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Balkong 10,3 m2 Stue/kjøkken 38,5 m2 Sov 14,5 m2 14,0 m2 Bod 3,8 m2 Bod/vask 2,5 m2 Mulig Sov
Balkong 10,3 m2 N
Bad 4,6 m2 Gang 11,9 m2 Sov 8,9 m2 Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Balkong 10,3 m2 Stue/kjøkken 38,5 m2 Sov 14,5 m2 14,0 m2 Bod 3,8 m2 Bod/vask 2,5 m2 Mulig Sov D-7-2 7 3(4)
93,6 m2 5 m2 98,6 m2 13,3 m2 7.
N STOREBØ BRYGGE
-rom
etg.
Bad 4,6 m2 Gang 11,9 m2 Sov 8,9 m2 Balkong 3,0 m2 Bad 6,8 m2 Bad 4,9 m2 Balkong 10,3 m2 Stue/kjøkken 38,5 m2 Sov 14,5 m2 14,0 m2 Bod 3,8 m2 Bod/vask 2,5 m2 Mulig Sov
sjø
93,6 m2 5 m2 98,6
13,3 m2
1. 2.
4. 5. 6. 7.
3.
8.
sjø A B C N E F D

Leilighet D-8-1

BRA-i:

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA­i 138,5 m2

STOREBØ BRYGGE BYGG D

BRA-e:

SUM BRA:

4(5)-roms

TBA: (Terrasse/balkong)

Leilighet: Etasje: Type:

BRA­e (sportsbod) 5,0 m2

Total BRA 143,5 m2

Leilighet: Etasje: Type:

D-8-1 8 4(5)-rom

Takterrasse

Dato: 06.03.2024

BRA-i: BRA-e:

TBA (terrasse/balkong) 71,0 m2 8. etasje

BRA-i: BRA-e: SUM BRA: TBA: (Terrasse/balkong)

SUM BRA:

TBA: (Terrasse/balkong)

Målestokk: 1:100

Dato: 06.03.2024

Dato: 06.03.2024

Målestokk: 1:100

Storebø Brygge 54 Målestokk 1:100 5,0 m2 2,5 m2 2,5 m2 52 53 21,3m 2 D-2-1 66,2 m2 D-2-2 56,7 m2 Opphold 21,7 m2 Opphold 28,6 m2 Bod 3,8 m2 Gang 5,5 m2 Gang 13 5 m2 Bad 4,7 m2 Soverom 11,8 m2 Soverom 7,0 m2 Bod 4 2 m2 Terrasse/Balkong 11,0 m2 Terrasse/Balkong 12,4 m2 0 1 2 3 4 5 N
Målestokk:
(Takutstikk) Takterrasse 71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2
1:100
138,5 m2 5 m2
71
N
143,5 m2
m2
71,0 m2
N
(Takutstikk)
71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 17,6 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 TV-stue (sov) 11,5 m2 Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2
8 4(5)-rom 138,5 m2 5 m2 143,5 m2 71 m2 8.
N STOREBØ BRYGGE
Takterrasse
D-8-1
etg.
71,0 m2 Sov 7,0 m2 Sov 10,4 m2 Vask 2,3 m2 (sov) Kjøkken/stue 50,4 m2 Bad 4,4 m2 Galleri 9,0 m2 Gard./bod 2,0 m2 Bad 5,4 m2 Hall 10,6 m2
Takterrasse
4(5)-rom 138,5 m2 5 m2 143,5 m2 71 m2 sjø D­8­1 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. sjø A B C N E F D
D-8-1 8
Kunstnerisk fremstilling av takterrasse for leilighet D­8­1 i bygg D. 3D­illustrasjoner kan avvike fra standard leveranse.

Thor­Kristian Johannessen Prosjektmegler

Mobil: 916 88 655

E­post: tkj@kapa.no

Therese Fimland Prosjektmegler

Mobil: 977 24 706

E­post: tf@kapa.no

Forbehold

Vi gjør oppmerksom på at prospektet ikke er komplett uten alle vedlegg. Alle bilder, illustrasjoner, perspektiver og møblerte planskisser i dette prospektet er kun ment for å kunne gi en orientering om boligprosjektet og beskriver ikke endelig leveranse av bebyggelsen, leilighetene eller fellesområder i detalj. Illustrert utomhusplan kan avvike fra ferdig leveranse og vil først være endelig etter offentlig godkjennelse. Konferer megler ved eventuelle spørsmål. Forbehold om trykkefeil. 06.03.2024.

Innmaten i denne brosjyren er trykket på papir laget av jordbruksavfall, stilkene og bladene som er igjen etter høsting. Med dette papiret gir vi ny verdi til jordbruksavfall ved å gjøre det til miljøvennlig papir og kartong. Les mer på www.paperwise.no

storebøbrygge.no
Northern Visual AS

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.