Nordpeis hovedkatalog

Page 1

2022 / 2023

Med glødende interesse for KVALITET, MILJØ OG DESIGN

Når du nyter varmen fra en av våre peiser eller ovner kan du gjøre det med god samvittighet for miljøet. Alle våre ildsteder tilfredsstiller noen av verdens strengeste krav til ren forbrenning. Produktene våre har høy varmeeffekt og utnytter veden optimalt. De er godkjent av ledende testlaboratorier i Europa og alle er selvfølgelig rentbrennende.

Innovasjon

Nordpeis har siden starten jobbet med innovasjon og design. Det er med glede og stolthet vi leverer miljøvennlig norsk forbrenningsteknologi. Ikke bare i Norge, men også til andre land i Europa.

Vedfyring

Vedfyring i moderne ildsteder anbefales av miljømyndighetene – av hensyn til global og lokal forurensning.

Nordpeis er medlem av

3

Innhold

Inspirasjon

Med glødende interesse for kvalitet, miljø og design 3 Design som varmer 7 Ledende på varme 8 Stress ned med levende varme 10 Berlin 12 Cannes 15 Capri 17 Gi peisen farge og fliser 19 Davos — våre største peiser 20 Davos Stone 26 Inspirert av skog og hav 28 Genève 31 Lisboa 33 Monaco — våre mest populære peiser 34 Odense 41 Odense Exclusive 43 Pisa 45 Praha 46 Stockholm High 48 Salzburg — våre varmelagrende peiser 50 Peis eller ovn? 56 Me by Nordpeis 59 Et smykke i stuen 65 Origo — nordisk minimalisme 68 Duo — stilfulle og høyreiste ovner 72 Uno — vår klassiske peisovnserie 76 Quadro — stilrene peisovner 81 Orion 86 Stålpipe gjør det enkelt! 89 DV-løsning (Direkte ventilasjon) 91 Air — den smarte utepeisen 93

Teknisk informasjon Berlin 96 Cannes 97 Capri / Capri High 98 Davos A / Davos A High 99

Davos A Stone 100

Davos P / Davos P High 101 Davos U 102 Davos U Stone 103 Genève 104 Lisboa 105

Monaco / Monaco Høy 106

Monaco Benk 107

Monaco A / Monaco A Høy 108 Monaco A Benk 109 Odense 110

Odense Exclusive 111

Osaka T 112 Pisa 113

Praha 114 Stockholm High 115 Salzburg S 116 Salzburg S Corner 117 Salzburg M II 118 Salzburg L 119 Salzburg L Convection 120 Salzburg XL 121 Salzburg C 122 Salzburg C Convection 123 Salzburg R / Salzburg R High 124

Duo 1 / Duo 2 126

Duo 4 / Duo 5 127

Duo 6 128

Duo DV 129 Me Concrete 130 Me Glass 131

Me Pedestal 132 Me Steel 133 Me Ceiling 134 Me Wall 135 Me Wall med brannmursplate 136 Me Bench 137

Origo 138

Origo Colorado 139 Origo Exclusive 140

Origo Exclusive Colorado 141 Uno 1 / Uno 2 142 Uno 4 143 Uno 5 144

Quadro 145 Quadro Colorado 146

Quadro Colorado Exclusive 147

Quadro Exclusive 148 Orion 149 N-21A Exclusive 150 N-21F Exclusive 151 N-21T Exclusive 152 N-21U Exclusive 153 N-29A 154 N-29P 155 N-29U 156 N-36A Exclusive 157

Q-24UL 158 Q-34AL 159 Q-34UL 160 S-31A 161 S-31A Exclusive 162

Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer i teknisk informasjon. Se inspirasjonsbilder og monteringsanvisning av produktene på nordpeis.no

5

DESIGN som varmer

Nordisk design er kjent for sin enkelhet, funksjonalitet og minimalisme. Nordpeis er størst på et ikonisk norsk møbel; peisen. Med glødende interesse for detaljer, kvalitet og innovasjon er vi med på å skape signaturen til norsk design.

Ildstedet skal være en god og riktig varmekilde, og installeres i boligen din for mange år fremover. Det er derfor viktig å reflektere over ønsker og behov. Både plassering og varmeavgivelse er viktig å ta stilling til når du velger ildsted. Skal det varme mest mulig, lengst mulig eller bare skape stemning i et ellers godt isolert hjem? Ønsker du en liten og anonym varmekilde, eller skal det være hjemmets store blikkfang?

For å oppnå god estetikk på et ildsted må man ha fokus på proporsjoner. Forholdene mellom høyde og bredde, teksturen i materialene, alt må stemme overens. Hver minste detalj må betraktes og vurderes for å skape en god og harmonisk helhet. Estetikken formes i et samspill mellom materialer, gode tekniske løsninger og et fokus på høy kvalitet. Alt må veies opp mot hverandre og balanseres for å skape det rette designet.

Våre peiser er spesielt kjent for sine store glassflater, slik at du får godt innsyn til flammene. Vi har et bredt utvalg av innovative peisløsninger, så du er sikret den perfekte peisen for ditt hjem og dine behov.

7

LEDENDE på varme

I alle tider har ildstedet hatt en spesiell plass i norske hjem og hjerter. Med våre kalde vintre har varmen fra ilden vært livsnødvendig, samtidig som den har vært samlende og skapt god atmosfære.

Selv om Norge i dag er et høyteknologisk land med godt isolerte hjem, har ingenting kunnet erstatte den lune stemningen det gnistrende peisbålet tilfører hus og hytte. Sterke røtter og en historisk avhengighet til ilden gjør Norge fortsatt til nasjonen med flest ildsteder per husholdning.

Nordpeis samarbeider med SINTEF og Norsk forskningsråd og utvikler rentbrennende ildsteder som tilfredstiller norske krav. Et viktig kriterie er å utvikle produkter med god forbrenning og lett, rent design. Vi lager produkter med store glass og godt innsyn til selve hjertet av peisen; flammene. Vi er ledende innen betongteknologi tilpasset ildsteder, og har eget laboratorie for utvikling av ildsteder med ren forbrenningsteknologi.

I Europa er ildstedet en nødvendig varmekilde, men over tid har ildstedet likevel endret status. Ildstedet er ikke lenger kun en varmekilde, men en sentral del av interiøret. Våre ildsteder er designet med rene linjer og flammene i fokus. Med et bredt sortiment og fleksible tilvalg, gir vi deg muligheten til å skape et helt personlig preg på ditt ildsted.

8
@malenes_home / Praha

STRESS NED med levende varme

I et hektisk hverdagsliv er peisen en kilde til ro og kos. Forskerne har faktisk funnet ut at levende varme reduserer stress.

Vi går på meditasjonskurs, vi prøver yoga og mindfulness. Alt for å roe oss ned og finne stillhet i en tid hvor alt går veldig fort. Men det er faktisk så enkelt som å bare sitte og se inn i flammene på en peis. Lytte til knitringen, kjenne den gode, gamle duften av ved.

Bålet har vært et samlingspunkt for oss mennesker gjennom alle tider. Bålet gir oss kontakt med urmennesket i oss, og det gjør noe med menneskene i husene. Ikke fordi vi nødven-

digvis trenger oppvarmingen, men fordi den skaper harmoni og kos.

Vi lever i et land som er mørkt og kaldt store deler av året. Ikke rart at vi nordmenn har oppfunnet ordet «koselig». Og av alt som er typisk koselig her i landet, er det en ting som står fram: Peisbålet.

10

FAKTA

I et studie på University of Alabama ble blodtrykket på 226 personer testet mens de så på et knitrende peisbål. Konklusjonen var tydelig: Blodtrykket til testpersonene ble lavere!

Med andre ord: Levende varme i huset gjør at du stresser ned!

Kilde: Lynn, C. (2014). Hearth and campfire influences on arterial blood pressure: defraying the costs of the social brain through fireside relaxation. Evolutionary psychology: an international journal of evolutionary approaches to psychology and behavior, 12 5, 983-1003.

11
@kinevinje / Monaco A Høy

BERLIN

Nordpeis Berlin er tilpasset hjørneplassering og tar liten gulvplass. Peisen har et stort brennkammer som gir godt innsyn til flammene. Velg gulvplate i klart glass eller hvit marmor og topplate i hvit marmor som tilbehør for personlig preg.

Les mer om Berlin på side 96

CANNES

Cannes er en moderne og stilren peis. Den stramme innrammingen gjør den til et elegant blikkfang i rommet. Peisen har innsyn til flammene fra tre sider som gir et flott flammebilde. Cannes leveres i umalt betong, men overflaten kan males i den fargen som passer inn med det øvrige interiøret i rommet. Du kan få LED lys i underkant av peisen som tilbehør, det får peisen til å tre frem i rommet.

Les mer om Cannes på side 97

15

CAPRI

Capri er en mellomstor peis i et rent, nordisk design. Den har en praktisk heve-/senkedør som både gjør det enkelt å legge i ved, og som gir den et eksklusivt uttrykk. Peisen er lett å plassere på grunn av den innebygde brannmuren. Velger du takhøy modell kan den også forhøyes ytterligere ved hjelp av forhøyningsmoduler (tilbehør) om du har ekstra takhøyde. Les mer om Capri / Capri High på side 98

17

TIPS!

• Finn midten av peisen slik at flisene kappes likt på begge endevegger

• Fliser har ofte en annen farge på siden enn fronten, derfor bør du velge enten lister eller gjærede fliser som har 45 grader

• Mindre fliser er lettere å tilpasse på peisen enn større

• Blanke fliser er lettere å rengjøre

• Snakk med din flisforhandler for å finne flis som er egnet til formålet

Kine Vinjes fantastiske fargesatte hus kan du følge på Instagramkontoen @kinevinje

Gi peisen FARGE OG FLISER

Kine Vinje er gründer av nettbutikken Nordiske Hjem i Tønsberg. I samme by har hun funnet et renoveringsprosjekt i jugendstil fra 1920.

Totalrenoveringen nærmer seg slutten og barna Lykke, Wilmer og mannen Tom har fått et hjem som spraker i farger. Signaturen til Kine Vinje er farger, farger og farger. Paletten går i rosa med kontraster i gult, dyplilla og himmelblått. Det er klare og sterke farger, men allikevel harmonisk og samstemt. Da Kine skulle velge peis til dette fargesterke hjemmet ble det tidlig klart for henne at den ikke kunne være hvit eller grå. Den måtte matche resten av huset.

- Peisene fra Nordpeis kommer ferdig levert som et lerret. Det er enkelt både å male og flislegge dem slik at du kan lage ditt helt unike uttrykk. Det

tror jeg ikke mange er klar over, forteller interiørdesigner Kine Vinje.

I barnerommet til datteren Lykke var det allerede et pipeløp. Selv om mange ikke ville tenke kombinasjonen barnerom og peis var det for Kine en mulighet hun ville utnytte.

-Barna våre var vant til peis fra vårt forrige hjem og jeg var ikke redd for å installere det på barnerommet. Den klassiske og stilrene Capri peisen har fått blanke gule fliser som gjør den til et smykke i rommet. Barnerommet er ett av de fineste rommene i huset, og når hun blir større og har venner på besøk blir det kjempehyggelig å invitere til kakao foran peisen. Tenk så trivelig det kommer til å bli å ha kjærestebesøk på dette rommet etter hvert, smiler Kine Vinje.

19

DAVOS

— våre største pei ser

Et stort peisbål og stilrent design er hva stadig flere ønsker seg. Med denne serien peiser får du nettopp dette, og med en teknologi som gjør det enda enklere å fyre.

Rene linjer og store glass kjennetegner våre aller mest populære peiser. Da vi utviklet vår nyeste serie, Davos, var det nettopp med dette i tankene. Nå ville vi lage en enda større peis, beholde det elegante uttrykket, og samtidig sørge for optimal fyring.

Innsatsene i Davos-serien har doble glass og er behandlet med et unikt, reflekterende materiale. Denne teknologien gir optimal forbrenning, en innsats det er enklere å bruke, og den holder glassene renere.

Se mer side 99

Doble glass med et unikt, reflekterende materiale som gir optimal forbrenning

Trehåndtak finnes som dekorativt tilbehør til peisene i Davos-serien

Stopp-funksjon på døren gjør det enkelt å legge i ved

20
Davos
A
21
Davos P Davos U Davos Stone
22 1. Davos P 2. Davos P High 3. Davos A 4. Davos U 5. Davos A High 1 2 3
23 4 5
Davos P High med egenbygget vednisje mellom peisen og pipen.
25

Davos Stone

Davos Stone har et eksklusivt design og er kledd i stein. Den er et rimeligere alternativ til den plassmurte skiferpeisen som mange forbinder med hyttepeisen. Davos Stone kommer i de høye variantene av Davos A og U.

• Enkel og rask montering av steinkledning, som kommer ferdig levert på pall i riktig nummerert rekkefølge.

• Takhøy variant med mulighet for å øke høyden ytterligere ved hjelp av forhøyningsmoduler på 20 cm (tilbehør, maks 3 stk)

• Luftspyling – ren luft slippes inn via en kanal i overkant av glasset, som spyler som en gardin nedover glasset i det varme brennkammeret. Den rene luften hindrer røykgassene i å komme i kontakt med og sote ned glasset. Den er også med på å styre intensiteten i bålet.

• Alle våre peiser og ovner er rentbrennende. Ved å bytte til et rentbrennende ildsted sparer du både miljøet og lommeboken.

Les mer om Davos A Stone på side 100

Les mer om Davos U Stone på side 103

26

INSPIRERT av skog og hav

– Vi ville ha en flytende overgang mellom ute og inne, så alt interiøret i huset er inspirert av naturen utenfor, sier Teresa Woodall.

Det arkitekttegnede, moderne huset har fantastisk utsikt mot den svenske vestkysten og skogen på baksiden. Store, høye vinduer slipper naturen inn i huset, og interiøret henter opp elementer fra utsiden.

Den røffe betongen på gulvene som fortsetter ut

på terrassen. Grønntonene som fanger opp skogsfølelsen. Fiskebeinsmønsteret på veggen på badet som gir en assosiasjon til drivved. Og ikke minst treverket er et viktig element:

– Vi valgte eik i hele taket, på trappen og på kjøkkenet. Treverket myker opp interiøret, og skaper

28
@nytthusmedutsikt / Davos P High

Du kan se mer av huset på instagramkontoen @nytthusmedutsikt

varme. Og peisen Davos fra Nordpeis er et stilrent blikkfang i huset, forteller Teresa.

Hun har nylig flyttet inn her sammen med mannen Anders, og de er ikke helt ferdige med innredningen ennå.

– Foreløpig har vi tatt med oss de møblene vi hadde, men vi ønsker oss nye i en stil som er stram og nordisk, men møblene må også være komfortable og myke. Det skal være behagelig å sitte lenge ved spisebordet med god mat og peiskos.

Peisen strekker seg fire og en halv meter opp til taket, og du kan se flammene fra tre sider.

– Vi valgte å male peisen i samme grønntone som veggen, slik at den ser innbygd ut – den går i ett med veggen. Det gjør noe med helheten og harmonien i rommet, peisen er «jättefin»! Og det beste er at vi kan se flammene fra hele huset, når vi lager mat, når vi sitter i sofaen, når vi kommer inn fra entreen – ja, uansett hvor vi er i husets første etasje.

Vi gleder oss til å bo oss inn her, vi har fått et veldig personlig hjem. De åpne rommene og naturen utenfor gir oss en helt egen ro, sier Teresa.

29
NYHET!

GENÈVE

Genève er en peis som tør å ta plass – perfekt for større rom hvor den virkelig kan komme til sin rett. Modellen går helt opp til standard takhøyde, og kombinert med rent design og et imponerende innsyn til flammene fra tre sider, er det ingen tvil om at Genève blir et smykke i hjemmet ditt. Og takket være den stilrene vednisjen under innsatsen kan du oppbevare veden i nærheten, uten at det går på bekostning av interiøret.

Les mer om Genève på side 104

31

LISBOA

Lisboa er en smal peis som tar svært liten gulvplass. Lisboa har integrert brannmur som gjør at den kan plasseres rett mot en vegg av brennbart materiale. Lisboa har et høyt brennkammer med glass på tre sider som gir godt innsyn til flammene.

Les mer om Lisboa på side 105

33
@inredanytthus / Lisboa

MONACO

— våre mest populære peiser

Monaco er en serie flotte peiser som gir mye varme. De store glassflatene gir godt innsyn til flammene, og designet er stilrent og moderne.

Med fokus på innovasjon og design passer disse peisene spesielt godt inn i moderne, nordiske hjem. Monaco-serien har stort brennkammer og gir mye varme. Den passer dermed godt i store rom og i hus med åpen planløsning. Du får Monaco i mange ulike varianter og med tilbehør som gjør at den passer perfekt til ditt hjem.

I tillegg kan alle peisene i denne serien leveres med PowerStone - et varmelagrende element som gjør at ildstedet avgir varme over lenger tid. Som alle våre peiser og ovner, er selvfølgelig også Monaco rentbrennende.

Hev- og senkedør som holder seg oppe mens du legger i ved

Vednisje er både praktisk og dekorativt tilbehør til peisene i Monaco-serien

Skjulte ventiler i sokkelen gir rene linjer og et eksklusivt uttrykk

34
Se mer side 106
Monaco Monaco Høy
35
Monaco A Monaco Benk Monaco A Høy Monaco A Benk
36 1. Monaco Høy 2. @telemarkhytter / Monaco Benk 3. @lejonboda / Monaco Høy 4. Monaco A med vedhylle 5. @kinevinje / Monaco A Høy 2 3 1
37
5
4
@kinevinje / Monaco A Høy

ODENSE

Odense er en smal peis som tar liten gulvplass. Den kan plasseres frittstående, på rettvegg og i hjørne. Odense har vinkelinnsats slik at du har innsyn til flammene fra to sider i rommet, og en dekorativ og praktisk vednisje.

Les mer om Odense på side 110

41

NYHET!

ODENSE EXCLUSIVE

Odense Exclusive har utenpåliggende glass som gir et renere uttrykk og gir et flott flammebilde. Skjult luftinntak i sokkelen gjør den både funksjonell samtidig som det skaper et renere uttrykk. Du kan velge mellom høy eller lav modell. Til begge modellene er det mulig å få montert en vedhylle ved siden av peisen som tilbehør. Velg Led-lys i sokkelen dersom du ønsker en helt unik peis. Lyset i underkant gir peisen et svevende uttrykk.

Les mer om Odense Exclusive på side 111

43
1. Odense Exclusive 2. Odense Exclusive High 3. Odense Exclusive med LED-lys (tilbehør) 4. Odense Exclusive med vedhylle (tilbehør) 3 2 4 1

PISA

Pisa er en enkel og stilren peis med innsyn til flammene fra to sider og med en dekorativ vednisje i siden. Velg ekstra vednisje på siden som tilvalg. Pisa har en integrert brannmur som gjør at den kan plasseres rett mot en vegg av brennbart materiale.

Les mer om Pisa på side 113

45

PRAHA

Praha er en enkel og stilren peis. Peisen har innsyn til flammene fra tre sider og med en tilhørende dekorativ vednisje i front, fremstår den komplett i all sin enkelhet. Praha har en integrert brannmur som gjør at den kan plasseres rett mot en vegg av brennbart materiale. Velg ekstra toppelement dersom du ønsker en takhøy peis.

Les mer om Praha på side 114

46

STOCKHOLM HIGH

Stockholm High er en klassisk peis med innsatsen plassert høyt slik at du får ekstra godt innsyn til flammene. I tillegg har Stockholm High en gjennomgående vednisje som gir peisen et rent uttrykk. Peisen er enkel å montere og med integrert brannmur kan den plasseres direkte mot vegg av brennbart materiale.

Les mer om Stockholm High på side 115

SALZBURG — våre varmelagrende peiser

Varmelagrende ildsteder gir både en behageligere og mer effektiv oppvarming. De skiller seg fra andre ildsteder ved å avgi varme over lang tid, også etter fyring. Varmer du opp boligen med et varmelagrende ildsted, sparer du både penger og miljøet.

Vanlige ildsteder avgir sterk varme under fyring med veldig begrenset avkjølingstid. Nordpeis Salzburg er derimot basert på et langt kanal-system for å lagre optimalt med varme i kjernen som avgis over tid. Innen røyken når skorsteinen er temperaturen redusert til litt over 100°C.

Virkningsgraden til et velkonstruert, varmelagrende ildsted ligger derfor langt over virkningsgraden til et vanlig ildsted. Ved riktig fyring kan ildstedet avgi varme hele døgnet med få fyringssykluser.

Se mer side 116

50
Varmelagrende Peis Salzburg Vanlig peis/ovn
S
Salzburg Salzburg S Corner
II
Salzburg M
L
Salzburg L Salzburg
Convection
51
C Salzburg XL Salzburg C Convection Salzburg R Salzburg R High
Salzburg
52 1. Salzburg S med vedhylle 2. Salzburg C Convection 3. Salzburg S Corner 4. Salzburg C 1 2 3
53 4
54 1. Salzburg M II 2. Salzburg L 3. Salzburg XL 4. Salzburg L Convection 1 2 3
55 4

PEIS ELLER OVN?

Tenk gjennom dette før du bestemmer deg: Hvor stort areal skal varmes opp og hvor skal idstedet plasseres? Skal det være hovedoppvarmingen i boligen eller kun tilleggsvarme? Og tåler gulvet tyngden fra ildstedet?

En nyere bolig som er bygd etter nye byggeforskrifter, kan ha behov for ekstra lufttilførsel når du setter inn et ildsted. Det totale varmebehovet er avhengig av hustype, isolasjon, størrelse på vindusareal samt klimaet der du bor. Normalt har en godt isolert bolig et varmebehov på cirka 60-70 W per kvadratmeter.

PEIS

• Integrert møbel i hjemmet

• Kan ofte males i ønsket farge

• Kan ofte tilpasses med tilbehør som vedhylle, forhøyningsmoduler m.m. for en mer personlig løsning

• Naturlig varmelagring i betongen som avgir varme over noe tid etter fyring

OVN

• Plasseringsvennlig

• Kommer ofte ferdig lakkert

• Har ofte færre tilvalg for personlig tilpasning

Skal du velge peis eller ovn? Hva er forskjellen og hvordan velger du det som er riktig for ditt behov?
56
Davos P High med egenbygget vednisje mellom peisen og pipen.
58 Me Steel Me Concrete Me Pedestal Me Wall Me Bench
Ceiling
Me
Kan fås med DV-løsning, se side 91

ME by Nordpeis

Den unike formen. Det enkle og estetiske designet. Peisovnen Me skaper et helt personlig uttrykk i rommet.

Vi har tenkt utenfor boksen og designet en rund peisovn som står frem som et vakkert smykke mot det rene, nordiske interiøret.

Dagens interiørtrend er personlig. Hvilken Me er din favoritt? Kanskje Me Glass, som er den første peisovnen i Norge som er utviklet med sokkel i rent glass?

Eller Me Ceiling som henger fra taket? Vi har variert designet, men tatt vare på det spesielle: Den runde formen.

Alle Me-modellene kan velges med eller uten sideglass

Integrert askeskuff for enklere tømming av ovnen

Børstet stålhåndtak gir en fin kontrast til det sorte stålet (tilbehør)

59
Se
mer side 130
Me Glass Me Ceiling
60 3 4
1 2 5 1. Me Wall 2. Me Glass 3. Me Bench med brennkammer plassert til høyre 4. Me Wall med brannmursplate 5. Me Steel
62 1. treehousedome.com / Me Pedestal 2. @editbykrista / Me Pedestal 3. Me Ceiling 4. Me Concrete 1 2 3
63
4
NYHET! Foto:
Marthe Mølstre

ET SMYKKE i stuen

– Vi ønsket oss et hus med det lille ekstra i form av friske, spennende detaljer og løsninger. Derfor valgte vi peisovnen Me, forteller Hege og Benn.

– Da vi valgte å bygge hus, var det flere ting som var viktige å få på plass for oss. Vi ønsket oss et hus med moderne preg, funksjonelle og praktiske løsninger, men også det lille ekstra i form av friske, spennende detaljer og løsninger, som kan være til glede for oss, og inspirasjon for andre gjennom vår instagramkonto @medandreord.

65

De innfelte flisene i gulvet ivaretar kravet til brannsikkerhet.

En takhengt, lekker Me Ceiling peisovn fra Nordpeis sto derfor tidlig på ønskelisten deres.

– Valget falt på den ovnen fordi den har et nytenkende og moderne design, i tillegg til at den forenkler renholdet siden den henger fra taket, og dermed også frigir gulvplass. Deretter kom ideen om å integrere fliser i gulvet for å ivareta kravet til brannsikkerhet. Løsningen med heksagonfliser i asymmetrisk mønster skaper det lille ekstra til ovnssonen, og har blitt veldig godt mottatt av følgerne våre på Instagram.

Hege og Benn har brukt mye tid på å planlegge. De har hentet inspirasjon fra naturen, på reiser,

gjennom sosiale medier og oppussingsprogrammer på TV.

– Vårt beste tips til andre er å planlegge godt og ikke minst tenke helhet. Tenk blant annet gjennom hvordan du ønsker at boligen skal oppvarmes. Vi valgte å supplere med vedfyring av flere årsaker.

– Vi er begge kreative, og ideene bare popper opp, så det er kjempegøy å kunne realisere noen av dem gjennom husbyggingen. Vi har blant annet valgt ekstra takhøyde og en ekstra rad med vinduer i stuen, slik at vi kan nyte utsikten og utnytte det naturlige lyset best mulig.

66

Integrert kontorkrok på kjøkkenet og skittentøyssjakt fra bad til vaskerom er eksempel på små løsninger som har god praktisk effekt i hverdagen.

– Av estetiske «krumspring» kan vi nevne skogsfototapet på hele veggen bak senga på hovedsoverommet, og grønnfarge på både tak og de andre veggene for å oppnå en illusjon av å sove ute i naturen. Vi har også brukt mye tid på å velge materialer som går igjen i huset. Utvendig har vi valgt sort kledning og veggplater i betong. Dette går også igjen inne, hvor vi har benyttet elementer av sort og betong i de fleste rom, og supplert med noe eik og treverk for å myke opp det stramme uttrykket.

Kosefaktoren med vedfyring er viktig for oss, men en effektiv og miljøvennlig måte å fyre på var også med på å styre valget vårt. I tillegg til at Me Ceiling blir som et smykke i stuen med sitt særegne og spennende design.

Du kan se mer av huset på instagramkontoen @medandreor

Les mer om Me Ceiling på side 134

67

ORIGO

— nordisk minimalisme

Origo er en stilfull serie peisovner. Den slanke sylinderformen gir et moderne uttrykk som passer inn i ethvert hjem.

Med fokus på rene linjer og nordisk minimalisme har vi laget en slank og sylinderformet peisovnserie som understreker det enkle og moderne uttrykket.

Origo finnes i mange varianter, både med utenpåliggende glass som gjør den ekstra elegant, og utførelse i vår Colorado-betong.

Felles for serien er at den har et romslig brennkammer som gir deg godt innsyn til flammene uansett om du velger en variant med sideglass eller uten. Se mer side 138

Trygg fyring med selvlukkende og selvlåsende dør

Integrert askeskuff for enklere tømming av ovnen

LED-lys i sokkelen kan fås som tilbehør til flesteparten av variantene i serien

68
NYHET! Origo med sideglass
70 1. Origo uten sideglass 2. Origo Exclusive 3. Origo Exclusive Colorado 4. Origo Colorado 1 2 3 4
71 Origo Colorado Origo Origo med sideglass Origo Exclusive Origo Exclusive Colorado
Kan fås med DV-løsning, se side 91

DUO

— stilfulle og høyreiste ovner

En moderne og høyreist peisovnserie med stor glassdør for godt innsyn til flammene. Disse peisovnene passer like godt i hjørnet som på rettvegg, og ønsker du innsyn til flammene fra flere vinkler av rommet, kan du velge en variant med sideglass.

I serien kan du velge mellom flere ulike designuttrykk med utførelser i stål med pedestal eller sokkel. Eller du kan velge en peisovn med sider og topp kledd i varmelagrende kleberstein. I flere av peisovnene får du praktiske, men likevel estetiske løsninger for oppbevaring.

Askeløsning for enklere tømming av aske (tilbehør)

72
Duo-serien er slank og tar minimalt med gulvplass. Den gir deg god konveksjonsvarme og ren forbrenning.
Se mer side 126
Duo 5 DV
Kan fås med DV-løsning, se side 91 Stilren løsning med innfelt håndtak Kan fås i variant med kleberstein på topp og side
73 Duo 4 Duo 1 Duo 2 Duo 5 Duo 6 Duo 1
74 1. Duo 6 med kleberstein 2. Duo 4 med sideglass 3. Duo 2 med sideglass og vednisje 4. Duo 5 uten sideglass 5. Duo 1 med sideglass og pedestal 1 2 3
75 4 5

UNO

vår klassiske peisovnserie

Uno er en liten peisovnserie med klassisk, moderne skandinavisk utseende. Denne peisovnen kan du tilpasse etter egen stil og personlige smak.

Uno-serien består av nette peisovner med klassisk norsk design som gir deg godt innsyn til flammene. Den passer inn i ethvert hjem og har optimal størrelse for mindre rom.

Du kan velge mellom en rekke ulike design som pedestal, sokkel med vednisje eller ben i eik. Ønsker du ekstra godt innsyn til flammene kan du velge med sideglass som gir deg innsyn fra flere sider av rommet. Ovnsdøren har et automatisk låsesystem som øker både sikkerhet og komfort.

Se mer side 142

Askeløsning for enklere tømming av aske (tilbehør)

Stilren løsning med innfelt håndtak

Store glassflater for godt innsyn til flammene

76
Uno 4 med eikeben
79 Uno 4 Uno 1 Uno 2 Uno 5
80 Quadro 3 Exclusive med toppelement Quadro 1 Quadro 2 Quadro 3 Quadro 1 med toppelement for sidemontering Quadro 2 med toppelement for PowerStone Quadro 3 med toppelement for PowerStone Quadro 3 med toppelement for sidemontering

QUADRO — stilrene peisovner

Quadro er en populær peisovnserie med en spennende fasong hvor vi har lagt vekt på maksimalt innsyn til flammene.

Peisovnene kommer i flere ulike varianter og har et stramt og stilrent design. De kan plasseres både mot en rett vegg, i et hjørne eller frittstående i rommet.

Quadro-serien har store vinkelglass som gir deg maksimalt innsyn til flammene, og ønsker du et eksklusivt uttrykk kan du velge en variant med utenpåliggende glass som gjør den ekstra elegant.

I serien kan du velge mellom utførelser i stål eller to ulike typer av vår Colorado-betong: Quadro Colorado har en jevn overflate med sandens fargespill og Quadro Colorado Exclusive har en utførelse med smale riller som er inspirert av vinterens linjer, og som gir peisen et særpreg.

Se mer side 145

81
Quadro 1 Exclusive Quadro Colorado Natural Quadro Colorado Exclusive White Quadro Colorado Exclusive White High Quadro 3 Exclusive Quadro 3 Exclusive med toppelement
NYHET!
1 3 2 1. Quadro Colorado White Exclusive High 2. Quadro 1 3. Quadro Colorado White Exclusive NYHET! Store glassflater for maksimalt innsyn til flammene Moderne design med rene, stramme linjer Velg mellom ulike utførelser og materialer på sokkelen
1. Quadro 3 Exclusive hos @visitlaagen 2. Quadro 2 hos @vibekejorsett 3. Quadro 3 med ekstra toppelement (tilbehør) 4. Quadro Colorado 1 4 3 2

ORION

Nordpeis Orion er en liten støpejernsovn som passer godt på hytter og mindre boliger. Orion har kokeplate slik at du kan holde kaffen varm.

Les mer om Orion på side 149

86
Duo 2 DV
Duo 6 toppmontert

STÅLPIPE gjør det enkelt!

Med Nordpeis stålpipe kan du plassere peisen eller ovnen akkurat hvor du vil i huset. Og du kan ha så mange ildsteder du vil!*

Drømmer du om peis, men du har ikke pipe fra før? Ikke noe problem. Med stålpipe kan du få et ildsted akkurat hvor du vil i huset. På stua, i gangen, på kjøkkenet, eller kanskje på soverommet? Og du kan plassere peisen midt i rommet hvis du vil.

Stålpipe varmes hurtigere opp enn en tradisjonell elementpipe, dette fører til bedre trekk og lettere opptenning. Du kan velge mellom fargene sort, grå og hvit. Pipen er enkel å bygge og kan monteres på en dag.

Kanskje har du en ny og tett bolig med dårlig trekk? Da er det lurt å velge en ventilert stålpipe. Den sørger ikke bare for å få avgassen ut, men har også en ekstra kanal som fører friskluft inn i ovnen. Det vil si at pipen henter luft utenfra gjennom en egen kanal i pipeløpet. Pipen og ildstedet blir et lukket system, og ildsteder som skal brukes sammen med ventilert pipe, må være tette og bør ha selvlukkende dør.

* Gjelder kun standard stålpipe. Med ventilert stålpipe kan man kun ha ett ildsted tilkoblet.

89
Duo 2 DV

DV-LØSNING (Direkte ventilasjon)

Med vår DV-løsning kan vi tilby en av markedets mest stilrene løsninger for nyere boliger med ekstra behov for tilluft. DV-variantene har all tilluft i pipen, ingen synlig tilluftskanal og enkel montering.

91 Me med DV Duo 2 DV Duo 5 DV Origo Colorado DV Origo DV Origo DV med sideglass Origo Exclusive DV Origo Exclusive Colorado DV

Air Base

Air Base med lokk (lokket medfølger)

Air Base med stekeplate (tilbehør)

Air vednisje/ forhøyningselement

Air vednisje med hylleplate (tilbehør)

92

Air Base med vindstopper med grillrist (tilbehør)

AIR — den smarte utepeisen

Det enkle, rene designet. De smarte funksjonene. Lett å plassere, lett å bruke som både utepeis, bålpanne og grill. Med Air fra Nordpeis kan vi love deg at du kommer til å tilbringe mer tid ute!

Air skaper stemning og varme ute. Sett den i hagen eller på terrassen – la den bli et midtpunkt for fine møter og gode smaksopplevelser.

Air er mye mer enn en utepeis. Den har et modulsystem som gjør at du kan utvide den på mange måter. Med sidebenk, med vindstopper og grillrist og flere ulike tilbehør. Enkelt og litt genialt, ikke sant?

Air Base med vindstopper med grillrist, vednisje, hylleplate og topplate for vednisje (tilbehør)

Air Base med vednisje og hylleplate (tilbehør)

Air Base med vindstopper med grillrist, gnistfanger, vednisje, hylleplate, sidebord og håndtak (tilbehør)

93
Air
94 1. Roma Garden @kinevinje 2. Roma Garden @kinevinje 3. Air @stylizimoblog 4. Air @stylizimoblog 5. Air @stylizimoblog 6. Riviera Garden 1 2
95 3 4 5 6

• Liten og nett hjørnemodell

C

B

A

(Northstar Sp. o.o.) written permission

Måltegninger

A

3 2 1

A

Berlin (marble top) / S-18F =mm

A

B

B

Berlin / S-18F =mm FIG 1 1273 368

B

This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

1273 368

588 788 561 545

(marble top) / S-18F =mm

3 2 1 5 4 6 7 1273 368

C

588 788

1293 Berlin Berlin with marble top

588 788 561 545

588 788

588 788

368

3 2 1 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

1293 Berlin Berlin with marble D E F

C 1 2 3

368

C 1 2 3

588 788

368

1293 Berlin Berlin with marble D E F

150 855

368

1293 Berlin Berlin with marble top D

3 2 1 5 4 6 strictly confidential written permission

150 1120 561

588 788

96
(*)
=
=Brannmur =Brennbart
Sikkerhetsavstander
G
Glassets side
materiale
Vi
PEIS 82
Virknings-
Vedlengde
tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
%
grad 30 cm
4 kW Nominell effekt 266 kg Vekt • Flott innsyn til flammene
• Luftspyling for renere glass
• Mulighet for frisklufttilførsel
Berlin 1273 x
x
Høyde
Berlin / S-18F =mm FIG 1 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 368 588 788 1293 Berlin
D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 1273 368
788
561 545
D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis
Revision note: Name: Berlin
Norwey
• Plasseringsvennlig Berlin
788
545 mm
x Bredde x Dybde
Berlin with marble top
588
150 855 150 1120
368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble top
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN,
68 230
1273 368 588 788 150 855 150 1120
1273
D
confidentialpermission 1273
D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B confidentialpermission FIG 1c Berlin / S-18F - AIR = mm 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 368 588 788 1293 163 163 Berlin Berlin with marble top D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Berlin / S-18F - Chimney connections = mm FIG 1b 1273 368 588 788 561 545 368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble top D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any
1273 368
150 855 150 1120 561 545 368 588
1293
D
C 1
B A 3 2 1 5 4
Revision
Berlin
163
Revision
Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Berlin / S-18F - Chimney connections = mm FIG 1b 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 368 588 788 1293
with
D
C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4
Revision Name: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11
LIIERSKOGEN, Norwey 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 230 368 588 788 1293
D
B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 68 230 368 588 788 1293 163 163 Berlin Berlin with marble top D E F C 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Material: Weight (kg.): Replace: Berlin 125.44 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 7 =Brannmur =Brennbare materialer FIG 2 Berlin / S-18F >1000mm ≥1000mm ≥ 700 mm 561 561 Med topplate
Berlin
FIG 1 1273 368 588 788 150 855 150 1120 368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble top D C B A 3 2 1 5 4 confidentialpermission 1273 368 588 788 561 545 368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble D C B A 3 2 1 must be treated as strictly confidential (Northstar Sp. o.o.) written permission Berlin / S-18F - Chimney connections = mm FIG 1b
368 588 788 150 855 150 1120 68 230 368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble top
C B A 3 2 1 5 4 6 7 8
368 588 788 150 855 150 1120 68 230 368 588 788 1293 Berlin Berlin with marble top
third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
588 788
788
Berlin Berlin with marble top
E F
2 3 4
This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
Name:
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 368 588 788 1293
163 Berlin Berlin with marble top D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
note: Name: Berlin Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1c Berlin / S-18F - AIR = mm 1273 368 588 788 150 855 150 1120 561 545 68 230 368 588 788 1293 163 163 Berlin Berlin with marble top D E C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
Berlin Berlin
marble top
E F
This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
N-3420
Berlin Berlin with marble top
E F C 1 2 3 4

(*)G = glass side /

FIG 2 500 mm

0 mm >1000 mm

Cannes II/ N-20U 500 mm >700 mm

=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri / =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali

236 mm >700 mm >400 mm

0 mm >1000 mm

FIG 2 500 mm Cannes II/ N-20U 500 mm >700 mm 0 mm >1000 mm 236 mm >700 mm >400 mm 0 mm >1000 mm (*)G = glass side / >700 mm 0 mm >1000 mm >700 mm >400 mm mm >1000 mm Cannes Cannes 1603 x 560 x 452 mm Høyde x Bredde x Dybde

97
=Brannmur =Brennbart
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side
materiale
PEIS
Virknings-
40
Vedlengde 5,4
Nominell
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
81,9 %
grad
cm
kW
effekt 261 kg Vekt
• IR-Max gir optimal fyring samt renere glass
Doble glass gir ekstra god forbrenning
Innsyn til flammene fra tre sider
Skjulte ventiler i sokkelen
560
A A B
119 SECTION D E F C 1 2 B A 2 1 This
Nordpeis
560
D E F C 1 B A 1 This
Integrert brannmur FIG 1 - Cannes II / N-20U =mm
1603
730 383
document
(Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
1603
document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. z o.o. written permission
1342 150 150 1285 452 216 560 1603 D E F C 1 2 3 4 B A 2 1 5 4 This document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. z o.o. written permission Nothstar Poland Sp. z o.o. PL 64-980 Trzcianka 27 Stycznia 47-48 Cannes Cannes Name: Revision 1603 1342 150 150 1285 1603 R45 C B A 2 5 C 4 6 7 8 A B 17 Cannes
Cannes
560 1603 1342 150 150 1285 452 216 560 1603 80 252 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This
Nothstar Poland Sp. z o.o. PL 64-980 Trzcianka 27 Stycznia 47-48 Cannes Cannes Name: Revision note: 560 1603 1342 150 150 1285 452 216 560 1603 80 252 R45 195 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B 18
18
FIG 1 - Cannes II / N-20U =mm 560 1603 A A B B 150 1285 252 216 730 383 119 216 SECTION B-B Base of combustion chamber Air outlet surface: Total: 295 cm2 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission 560 1603 1342 150 150 1285 452 216 D E F C 1 2 3 B A 3 2 1 This document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission Cannes II / N-20U = Chimney connection mm Cannes II / N-20U = AIR mm FIG 1a 560 1603
II / N-20U = Chimney connection mm
II / N-20U = AIR mm FIG 1a
document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission
=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri / =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali FIG 2 500 mm Cannes II/ N-20U 500 mm >700 mm 0 mm >1000 mm 236 mm >700 mm >400 mm 0 mm >1000 mm (*)G = glass side /
=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri / =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 18

1291842

à partir de SN 1291842

98 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 81 % Virkningsgrad 33 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 322/392 kg Vekt • Lav eller takhøy modell • Integrert brannmur • Supermax IR-sideglass • Eksklusiv heve-/senkedør • Skjulte ventiler i sokkelen Capri / Capri High Capri Capri High 16 Capri Low Q-24UL = mm / air/ chimney 35 661 420 1790 510 100 100 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 FIG 1 16 Capri Low Q-24UL = mm / air/ chimney 35 661 420 674 1790 510 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 FIG 1 16 Capri Low Q-24UL = mm / air/ chimney 35 661 420 674 1790 510 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 FIG 1 16 Capri Low Q-24UL = mm / air/ chimney 35 661 420 674 1790 510 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 FIG 1 16 Capri Low Q-24UL = mm / air/ chimney 35 661 420 674 1790 510 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 FIG 1 Capri High Q-24UL = mm / air/ chimney FIG 1 35 661 420 674 590 2380 510 56 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 Capri High extension part FIG 1 a 200 200 200 Capri High Q-24UL = mm / air/ chimney FIG 1 35 661 420 674 590 2380 510 56 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 Capri High extension part FIG 1 a 200 200 200 Capri High Q-24UL = mm / air/ chimney FIG 1 35 661 420 674 590 2380 510 56 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 Capri High extension part FIG 1 a 200 200 200 16 Capri High Q-24UL = mm / air/ chimney FIG 1 35 661 420 674 590 2380 510 56 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 Capri High extension part FIG 1 a 543 604 200 927 464 200 600 920 200 Capri extension part Davos P extension part Davos U_A extension part 543 604 200 927 464 200 600 920 200 Capri extension part Davos P extension part Davos U_A extension part 16 Capri High Q-24UL = mm / air/ chimney FIG 1 35 661 420 674 590 2380 510 56 100 100 150 120 450 1525 1350 205 495 270 604 543 120 Capri High extension part FIG 1 a 543 604 200 927 464 200 600 920 200 Capri extension part Davos P extension part Davos U_A extension part 543 604 200 927 464 200 600 920 200 17 FIG 2 Capri High Q-24UL =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali 10 10 ≥ 800 G (*) (*) G = glass / verre >550 17 FIG 2 Capri Low Q-24UL ≥ 590 ≥ 800 G (**) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand
=Brennbart
(**) G
>550 >300* *
*
*
*
* =
* =
GB
FIG 2 Capri Low Q-24UL ≥ 590 ≥ 800 G (**) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile /
=Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières
Parete combustibile / Tulenarka materiaali (**) G = glass / verre >550 >300* * =
* =
bare
* = Only
* = Nur
* = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1291842 Gäller från SN 1291842 Valid from SN 1291842 Kanssa alkaen SN 1291842 Gültig ab SN 1291842 Valide à partir de SN 1291842 17 FIG 2 Capri Low Q-24UL ≥ 590 ≥ 800 G (**) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali (**) G = glass / verre >550 >300* * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1291842 Gäller från SN 1291842 Valid from SN 1291842 Kanssa alkaen SN 1291842 Gültig ab SN 1291842 Valide à partir de SN 1291842 1790/2380 x 604 x 543 mm Høyde x Bredde x Dybde
/ Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri
materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali
= glass / verre
= Passar bara med IR Super Max Glas,
= Gjelder bare med IR Super Max Glass,
= Only applicable with IR Super Max Glass,
= Nur gültig mit IR Super Max Glas,
Sovelletaan vain IR Super Max -lasin,
Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE
FI DE FR Gjeldene fra SN 1291842 Gäller från SN 1291842 Valid from SN 1291842 Kanssa alkaen SN 1291842 Gültig ab SN
Valide
Palomuuri
combustibles/
Passar bara med IR Super Max Glas,
Gjelder
med IR Super Max Glass,
applicable with IR Super Max Glass,
gültig mit IR Super Max Glas,
99 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 82 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 393/490 kg Vekt • Stor peis med relativt liten varmeutgivelse • Lav eller takhøy modell • Mulighet for varmelagring med Powerstone™ • Teknologi som gjør det enda enklere å fyre • Integrert brannmur Davos A / Davos A High Davos A Davos A High Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 Davos A High Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 Davos Davos A High left 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 Davos A High Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 Davos A Davos A High left 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 1160 166 555 600 920 260 170 FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 260 825 40 400 463 430 620 427 2380 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 Davos A High Davos A High left 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 555 600 920 260 170 Davos A High FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 555 600 920 260 170 Davos A High Davos A High_N-29A = mm / air / chimney 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A High FIG 1 Davos A extension part FIG 1 a 200 200 200 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 Davos A High right Davos A High left 360 260 360 260 Davos A High right Davos A High left 360 260 Davos A High Davos A High left 825 40 400 463 430 620 427 2380 150 100 100 1100 230 170 1160 166 555 600 920 260 170 Davos A High 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A 0 >210 ≥ 1300 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A >210 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A 0 >210 ≥ 1300 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 10 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 a Davos A High_N-29A 10 524 524 16 Davos A Low_N-29A = mm / air / chimney 825 920 40 440 463 1634 150 150 100 100 1105 1190 230 170 259 555 600 166 259 360 170 360 D E F C A 3 2 1 5 4 6 8 This document Nordpeis
must
Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Replace: K.Kościelnik 16.04.2019 FP-DAV0A-100 Davos A Low dimension Davos A 414427.46 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 16 Davos A Low_N-29A = mm / air chimney 825 920 40 440 463 1634 150 150 100 100 1105 1190 230 170 259 555 600 166 259 360 170 360 D E F C A 2 5 4 6 8 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Scale: Replace: K.Kościelnik 16.04.2019 FP-DAV0A-100 Davos A Low dimension Davos A 414427.46 Sheet: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 16 Davos A Low_N-29A = mm / air / chimney 825 920 40 440 463 1634 150 150 100 100 1105 1190 230 170 259 555 600 166 259 360 170 360 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 D 4 6 7 8 A B This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated any third person wit A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: 1:15 Replace: K.Kościelnik 16.04.2019 FP-DAV0A-100 Davos A Low - dimension Davos A 414427.46 Sheet: 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 16 Davos A Low_N-29A = mm / air / chimney 825 920 40 440 463 1634 150 150 100 100 1105 1190 230 170 259 555 600 166 259 360 170 360 D E 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 6 7 8 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision by: Replace: K.Kościelnik 16.04.2019 FP-DAV0A-100 Davos A Low - dimension Davos A 414427.46 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 16 Davos A Low_N-29A = mm / air / chimney 825 920 40 440 463 1634 150 150 100 100 1105 1190 230 170 259 555 600 166 259 360 170 360 D E C 2 3 4 B A 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis
Sp. o.o.) written permission A3 Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 16.04.2019 FP-DAV0A-100 Davos A Low - dimension Davos A 414427.46 Sheet: 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 17 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A Low_N-29A >750 mm 0 >210 ≥ 1300 ≥ 1300 >450 >800 1180 0 ≥ 1300 (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / G (*) G (*) G (*) A. B. C. 1634/2380 x 920 x 600 mm Høyde x Bredde x Dybde
(Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property.
be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
(Northstar
100 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 82 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 750/780 kg Vekt
Enkel montering av steinbekledning på to eller tre sider
Takhøy modell
Modulbasert betongomramning
Stor innsats med doble glass
Luftspyling for renere glass Davos A Stone Davos A Stone 4 Davos A High Stone 2 Sides Right = mm ~950 825 437 468 1480 2385 191 166 555 ~630 C 2 3 1 4 B A D E F This document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person with out Northstar Sp. o.o. written permission Nothstar Poland Sp. z o.o. PL 64-980 Trzcianka 27 Stycznia 47-48 of 1 1 Sheet: 660.26 Davos A Davos A FP-DAV0A-100 16.04.2019 K.Kościelnik Replace: 1:20 Scale: Format: Weight (kg.): Material: Revision: Part number: Date: Approved by: Created by: Checked by: Revision by: Name: Revision note: A4 4 Davos A High Stone 2 Sides Right = mm ~950 825 437 468 1480 2385 191 166 555 ~630 C 2 3 1 4 B A D E F This document is Northstar Sp. o.o. exclusive
It
and
copied
Nothstar Poland Sp. z o.o. PL 64-980 Trzcianka 27 Stycznia 47-48 of 1 1 Sheet: 660.26 Davos A Davos A FP-DAV0A-100 16.04.2019 K.Kościelnik Replace: 1:20 Scale: Format: Weight (kg.): Material: Revision: Part number: Date: Approved by: Created by: Checked by: Revision by: Name: Revision note: A4 Davos A High Stone 3 Sides Right = mm 825 ~980 442 468 2385 219 555 ~630 166 C 2 3 1 4 B A D E must be treated as strictly confidential out Northstar Sp. o.o. written permission Davos A High Stone 3 Sides Right = mm 825 ~980 442 468 2385 219 555 ~630 166 C 2 3 1 4 B A D E must be treated as strictly confidential out Northstar Sp. o.o. written permission 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A 0 >210 ≥ 1300 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A >210 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 19 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos A High_N-29A 0 >210 ≥ 1300 ≥ 1300 >450 >800 1180 0mm ≥ 1300 (*) G = glas/ verre G (*) G (*) G (*) 0mm ≥ 1300 >800 G (*) >650 A. B. C. D. >650 10 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile Tulenarka materiaali FIG 2 a Davos A High_N-29A 10 524 524 2-sidig steinsett 3-sidig steinsett 2385 x 950/980 x 630 mm Høyde x Bredde x Dybde
intellectual pr operty.
must be treated as strictly confidential
must not be
or communicated to any third person with out Northstar Sp. o.o. written permission
101 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 78 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 10,5 kW Nominell effekt 355/453 kg Vekt • Stor peis med relativt liten varmeutgivelse • Lav eller takhøy modell • Mulighet for varmelagring med Powerstone™ • Teknologi som gjør det enda enklere å fyre • Integrert brannmur – kan plasseres inntil vegg Davos P / Davos P High Davos P Davos P High Davos P / PX High = mm / air / chimney FIG 1 388 25 400 463 2383 445 620 430 889 927 200 100 100 150 150 384 240 1320 1150 464 927 543 384 Davos P / PX High = mm / air / chimney FIG 1 388 25 400 463 2383 445 620 430 889 927 200 100 100 150 150 384 240 1320 1150 Davos 464 927 543 384 Davos P / PX High = mm / air / chimney FIG 1 388 25 400 463 2383 445 620 430 889 927 200 100 100 150 150 384 240 1320 1150 Davos 464 927 543 384 16 Davos P / PX High FIG 1 2383 889 927 200 927 384 Davos P High extension FIG 1 a 543 604 200 927 464 200 Capri extension part Davos P extension 543 604 200 927 464 200 Capri extension part Davos P extension Davos P / PX High = mm / air / chimney FIG 1 388 25 400 463 2383 445 620 430 889 927 200 100 150 240 1320 1150 464 927 543 384 Davos P High extension part FIG 1 a 543 604 200 927 200 600 920 200 543 200 927 200 600 200 17 FIG 2 Davos P / PX High_N-29P / PX ≥ 650 >1000 >1000 G (*) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali (*) G = glass / verre 10 10 0mm 17 FIG 2 Davos P / PX High_N-29P / PX ≥ 650 >1000 >1000 G (*) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete
=Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material /
Parete
/ Tulenarka materiaali (*) G
10 10 0mm 16 Davos P / PX Low = mm / air / chimney 25 400 463 742 1630 388 889 927 100 100 150 150 384 240 1320 1150 384 927 465 543 FIG 1 16 Davos P / PX Low = mm / air / chimney 25 400 463 742 1630 388 889 927 100 100 150 150 384 240 1320 1150 384 927 465 543 FIG 1 16 Davos P / PX Low = mm / air / chimney 25 400 463 742 1630 388 889 927 100 100 150 150 384 240 1320 1150 Davos 384 927 465 543 FIG 1 16 Davos P / PX Low = mm / air / chimney 25 400 463 742 1630 388 889 927 100 150 240 1320 1150 384 927 465 543 FIG 1 16 Davos P / PX Low = mm / air / chimney 25 400 463 742 1630 388 889 927 100 150 240 1320 1150 384 927 465 543 FIG 1 17 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos P/PX Low_N-29P/PX (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / ≥ 650 >1000 >1000 G (*) ≥ 750 mm 0mm 1630/2383 x 465/464 x 927 mm Høyde x Bredde x Dybde
non combustibile / Palomuuri
Matières combustibles/
combustibile
= glass / verre
102 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 353/430 kg Vekt • Stor peis med relativt liten varmeutgivelse • Lav eller takhøy modell • Mulighet for varmelagring med Powerstone™ • Teknologi som gjør det enda enklere å fyre • Integrert brannmur Davos U Davos U Davos U High Davos U High_N-29U = mm / air/ chimney 33 425 462 420 620 420 2380 846 102 920 150 1120 1180 562 119 600 603 926 210 130 FIG 1 Davos U High extension part FIG 1 a Davos U High_N-29U = mm / air/ chimney 33 425 462 420 620 420 2380 846 102 920 150 100 250 130 1120 1180 562 119 600 603 926 210 130 FIG 1 Davos U High extension part FIG 1 a Davos U High_N-29U = mm / air/ chimney 33 425 462 420 620 420 2380 846 102 920 150 100 100 250 130 1120 1180 562 119 600 603 926 210 130 Davos FIG 1 Davos U High extension part FIG 1 a Davos U High_N-29U = mm / air/ chimney 33 425 462 420 620 420 2380 846 102 920 150 100 100 250 130 1120 1180 562 119 600 603 926 210 130 FIG 1 Davos U High extension part FIG 1 a 200 200 200 Davos U High_N-29U = mm / air/ chimney 33 425 462 420 620 420 2380 846 102 920 150 100 100 250 130 1120 1180 562 119 600 603 926 210 130 FIG 1 Davos U High extension part FIG 1 a 200 200 200 19 =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos U High_N-29U >450 >800 ≥ 1300 G (*) (*) G = glass / verre 10 0mm 0mm 0mm 19 =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material /
>450 >800 ≥ 1300 G (*) (*) G = glass
verre 10 10 0mm 0mm 16 Davos U N-29U = mm / air/ chimney 635 722 33 400 464 1636 562 600 166 150 100 100 150 190 220 1095 1155 260 190 Davos FIG 1 16 Davos U N-29U = mm / air/ chimney 635 722 33 400 464 1636 562 600 166 150 100 100 150 190 220 1095 1155 260 190 Davos U Low FIG 1 16 Davos U N-29U = mm / air/ chimney 635 722 33 400 464 1636 562 600 166 150 100 100 150 190 220 1095 1155 260 190 Davos U Low FIG 1 16 Davos U N-29U = mm / air/ chimney 635 722 33 400 464 1636 562 600 166 150 100 220 1095 1155 260 190 FIG 1 16 Davos U N-29U = mm / air/ chimney 635 722 33 400 464 1636 562 600 166 150 100 220 1095 1155 260 190 FIG 1 17 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos U_N-29U ≥ 750 mm >450 >800 ≥ 1300 G (*) (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / 1636/2380 x 722/920 x 600 mm Høyde x Bredde x Dybde
Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos U High_N-29U
/
103
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil
endringer
For oppdatert oppstillingsvilkår, se
Scan
for å se tilbehør og
PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 780 kg Vekt
steinbekledning
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
og/eller
i tegningene.
monteringsanvisningen på nordpeis.no
QR-koden
øvrige detaljer på nordpeis.no
• Enkel montering av
• Takhøy modell
glass
• Modulbasert betongomramning • Stor innsats med doble glass • Luftspyling for renere
Stone Davos U Stone 19 Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ materiaali High_N-29U >800 ≥ 1300 G (*) (*) G = glass / verre 10 10 0mm 0mm 19 =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Davos U High_N-29U >450 >800 ≥ 1300 G (*) (*) G = glass / verre 10 10 0mm 0mm 0mm 4 Davos U High Stone = mm 458 462 1465 2385 846 1036 562 ~147 ~663 ~980 ~630 536 C 2 3 1 4 B A D E F This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person with out Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey of 1 1 Sheet: 699999.01 Davos U Davos U FP-DAV0U-100 29.05.2019 K.Kościelnik Replace: 1:20 Scale: Format: Weight (kg.): Material: Revision: Part number: Date: Approved by: Created by: Checked by: Revision by: Name: Revision note: A4 4 Davos 846 562 ~980 Gjellebekkstubben 1 K.Kościelnik by: 4 Davos U High Stone = mm 458 462 1465 2385 846 1036 562 ~147 ~663 ~980 ~630 536 C 2 3 1 4 B A D E F This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person with out Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey of 1 1 Sheet: 699999.01 Davos U Davos U FP-DAV0U-100 29.05.2019 K.Kościelnik Replace: 1:20 Scale: Format: Weight (kg.): Material: Revision: Part number: Date: Approved by: Created by: Checked by: Revision by: Name: Revision note: A4 2385 x 1036 x 663 mm Høyde x Bredde x Dybde
Davos U
104
QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer
PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 536 kg Vekt
glass
Sikkerhetsavstander Scan
på nordpeis.no
• Stor, takhøy modell • Stor, høyt plassert innsats med
på tre sider for ekstra godt innsyn
• Doble glass kombinert med IR-teknologi i sideglassene for optimal forbrenning
• Integrert brannmur
Genève 2380 x 796 x 650 mm Høyde x Bredde x Dybde FIG 1 FIG 1 D FIG 1 796 770 150 262 168 1360 75 560 100 1436 590 1436 1490 D D must be treated as strictly confidential (Northstar Sp. o.o.) written permission FIG 1 Geneve = mm / air/ chimney 770 464 1146 2380 440 168 1360 75 1980 580 150 1436 1490 C B A 3 2 1 4 FIG 1 Geneve = mm / air/ chimney 796 770 464 1146 2380 650 150 262 440 168 1360 75 1980 580 101 688 560 100 1436 590 736 100 150 1436 1490 D E F C 1 2 3 4 A 3 2 1 5 4 6 7 8 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Material: Weight (kg.): Replace: K.Kościelnik 07.04.2021 FP-GENE0-100 Geneve - Manual dimension Geneve 513 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway FIG
17 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Geneve - safety >450 >800 ≥ 1300 10 10 0mm 0mm 17 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Geneve - safety >450 >800 ≥ 1300 10 10 0mm 0mm
• Stilrent design
1
105
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på
Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 82 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 4 kW Nominell effekt 209 kg Vekt • Praktisk og dekorativ vednisje
Integrert brannmur
Males i ønsket farge
Liten og plasseringsvennlig
Luftspyling for renere glass Lisboa Lisboa 33 Lisboa=mm FIG 1 Lisboa=mm FIG 1 Lisboa=mm FIG 1 Lisboa=mm AIR / mm Chimney Lisboa=mm AIR / mm Chimney 34 Lisboa=mm AIR / mm Chimney Bottom view 35 =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material FIG 2 >600 >550 >600 >1100 1630 x 413 x 452 mm Høyde x Bredde x Dybde
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
nordpeis.no
106 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8 kW Nominell effekt 324/388 kg Vekt • Supermax IR-glass • Eksklusiv heve-/senkedør • Skjulte ventiler i sokkelen for et rent uttrykk • Integrert brannmur • Luftspyling for renere glass
/
Monaco Monaco Høy Monaco II Low base / Q-34 UL = mm 310 425 1680 174 C B A 3 2 1 5 4 6 This document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission FIG 1 Monaco II Low base / Q-34 UL = mm 310 425 1680 174 D E F C B A 3 2 1 5 4 6 This document is Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission FIG 1 Monaco II Low base / Q-34 UL = mm 471 508 D E C B A 3 2 1 5 4 6 7 8 Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. must be treated as strictly confidential copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. z o.o. written permission Monaco II Low base + bench / Q-34 UL = mm FIG 1 FIG 1 a FIG 1 c Monaco II Low base / Q-34 UL = Chimney / AIR mm 695 770 30 648 425 1680 1310 150 100 105 1480 240 150 100 100 1480 310 425 1678 970 Monaco II Low base + wood shelf / Q-34 UL = mm 1680 150 970 1206 1145 150 240 1282 507 517 174 508 71 444 240 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This
z
exclusive intellectual pr
treated
confidential
to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission Nothstar Poland PL 64-980 27 Stycznia 1680 150 970 1206 1145 150 240 1282 507 517 174 508 71 444 240 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document Northstar Sp. o.o. exclusive intellectual pr operty. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission Nothstar Poland PL 64-980 27 Stycznia FIG 1 b 18 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 min.700 mm 750 Monaco II Low base_Q-34 UL 1200 mm min.700 mm 750 1200 mm * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1312550 Gäller från SN 1312550 Valid from SN 1312550 Kanssa alkaen SN 1312550 Gültig ab SN 1312550 Valide à partir de SN 1312550 400* 400* 18 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 min.700 mm 750 Monaco II Low base_Q-34 UL 1200 mm min.700 mm 750 1200 mm * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1312550 Gäller från SN 1312550 Valid from SN 1312550 Kanssa alkaen SN 1312550 Gültig ab SN 1312550 Valide à partir de SN 1312550 400* 400* Monaco A 1 FIG 1 FIG 1 a 100 695 770 30 648 425 1679 A A 174 471 508 1308 150 100 1482 136 429 SECTION A-A Air inlet surface: Total : 444 cm2 240 Air outlet surface: 2x274 cm2 Total : 548 cm2 Monaco Main air inlet D E F C B A 3 2 1 5 4 6 7 document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked Created Approved K.Kościelnik Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 Monaco II High / Q-34 UL =mm Monaco High with A 3 2 1 5 4 6 7 FIG 1 FIG 1 a 17 Monaco II High + wood shelf / Q-34 UL = Chimney / AIR mm 1680 150 1310 1206 1480 150 240 1282 507 385 517 174 508 444 71 578 100 100 135 430 Monaco High with D E C B A 3 2 1 5 4 6 7 o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential communicated to any third person wit hout Northstar Sp. o.o. written permission Date: Revision by: Revision note: Monaco II High / Q-34 UL = Chimney / AIR mm 695 770 30 648 425 1680 1310 150 100 100 100 105 1480 240 30 310 425 1678 FIG 1 b FIG 1 c 695 770 30 648 425 1680 1310 150 100 100 100 105 1480 240 695 770 30 310 425 1678 1680 x 770 x 508 mm Høyde x Bredde x Dybde
Monaco
Monaco Høy
document is Northstar Sp.
o.o.
operty. It must be
as strictly
and must not be copied or communicated
107 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8 kW Nominell effekt 387 kg Vekt • Supermax IR-glass • Eksklusiv heve-/senkedør • Skjulte ventiler i sokkelen for et rent uttrykk • Integrert brannmur • Luftspyling for renere glass Monaco Benk Monaco Benk 16 Monaco II Low base / Q-34 UL = mm 695 770 31 310 425 1680 471 508 174 240 D E C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Northstar Sp. z o.o. exclusive intellectual pr operty. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Northstar Sp. z o.o. written permission Nothstar Poland Sp. z o.o. PL 64-980 Trzcianka 27 Stycznia 47-48 Monaco Monaco K.Kościelnik Approved Created Checked Revision Name: Revision note: Monaco II Low base + bench / Q-34 UL = mm 1124 1180 340 1680 425 726 1192 240 770 508 720 690 174 FIG 1 FIG 1 a 18 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 min.700 mm 750 Monaco II Low base_Q-34 UL 1200 mm min.700 mm 750 1200 mm * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1312550 Gäller från SN 1312550 Valid from SN 1312550 Kanssa alkaen SN 1312550 Gültig ab SN 1312550 Valide à partir de SN 1312550 400* 400* 18 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 min.700 mm 750 Monaco II Low base_Q-34 UL 1200 mm min.700 mm 750 1200 mm * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », NO SE GB FI DE FR Gjeldene fra SN 1312550 Gäller från SN 1312550 Valid from SN 1312550 Kanssa alkaen SN 1312550 Gültig ab SN 1312550 Valide à partir de SN 1312550 400* 400* 1680 x 1192 x 726 mm Høyde x Bredde x Dybde

o.o.) written permission

108 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 81 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 7 kW Nominell effekt 337/399 kg Vekt • Supermax IR-glass • Velg innsyn fra høyre eller venstre • Integrert brannmur • Eksklusiv heve-/senkedør • Skjulte ventiler i sokkelen for et rent uttrykk Monaco A / Monaco A Høy Monaco A Monaco A Høy 16 FIG 1 Monaco A Low Base / Q-34 AR= mm Monaco A Low Base / Q-34 AR= Chimney / AIR mm 137 41 708 810 457 110 508 240 150 150 945 1120 100 100 150 135 105 1120 D E C A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission FIG 1a 120 137 41 708 810 457 508 110 240 150 150 945 1120 100 422 100 100 150 110 105 1120 D E C A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission 137 810 708 351 397 1680 122 469 520 245 F 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated to any third person wit Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Replace: K.Kościelnik 04.12.2018 FP-MON03-100 Monaco A Low Monaco C II 235958.64 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 16 FIG 1 Monaco A Low Base / Q-34 AR= mm Monaco A Low Base / Q-34 AR= Chimney / AIR mm 137 41 708 810 457 110 508 240 150 150 945 1120 100 100 150 135 105 1120 D E C A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission FIG 1a 120 137 41 708 810 457 508 110 240 150 150 945 1120 100 422 100 100 150 110 105 1120 D E C A 3 2 1 5 C D 4 6 7 A B (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission 137 810 708 351 397 1680 122 469 520 245 F 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated to any third person wit Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Format: Replace: K.Kościelnik 04.12.2018 FP-MON03-100 Monaco A Low Monaco C II 235958.64 Sheet: 1 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 16 FIG 1 Monaco A Low Base / Q-34 AR= mm Monaco A Low Base / Q-34 AR= Chimney / AIR mm 137 41 351 397 1680 708 810 457 110 508 240 150 150 945 1120 100 100 150 135 105 1120 2 3 4 B A 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 220.16 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1a 120 137 41 351 397 1680 708 810 457 508 110 240 150 150 945 1120 100 422 100 100 150 110 105 1120 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco C right Monaco Corner 225,11 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 137 810 708 351 397 1680 122 469 520 245 D E F C B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, 16 FIG 1 Monaco A Low Base / Q-34 AR= mm Monaco A Low Base / Q-34 AR= Chimney / AIR mm 137 41 351 397 1680 708 810 110 240 150 150 945 1120 100 100 150 135 105 1120 D C 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 220.16 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1a 120 137 41 351 397 1680 708 810 110 240 150 150 945 1120 100 422 100 100 150 110 105 1120 D C 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third
Nordpeis
written permission A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco C right Monaco Corner 225,11 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 137 810 708 351 397 1680 122 469 520 245 D E F C B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 16 FIG 1 Monaco A Low Base / Q-34 AR= mm Monaco A Low Base / Q-34 AR= Chimney / AIR mm 137 41 351 397 1680 708 810 457 110 508 240 150 150 945 1120 100 150 135 105 1120 D E C B 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 B Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Created by: Weight (kg.): Format: FIG 1a 120 137 41 351 397 1680 708 810 457 508 110 240 150 150 945 1120 100 422 100 150 110 105 1120 D E C B 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 B Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Created by: Weight (kg.): Format: 137 810 708 351 397 1680 122 245 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 04.12.2018 FP-MON03-100 Monaco A Low Monaco C II 235958.64 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 100 150 135 1460 445 D E F C 1 2 3 4 3 2 1 5 4 6 7 8 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Part number: Weight (kg.): Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 260.94 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A High Base / Q-34 AR = mm Monaco A High Base / Q-34 AR = Chimney / AIR mm 150 150 150 B A A B 150 150 150 B A 3 2 5 4 6 7 8 FIG 1b 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 A B 520 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 100 150 135 1460 445 D E F C 1 2 3 4 3 2 1 5 4 6 7 8 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Part number: Weight (kg.): Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 260.94 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A High Base / Q-34 AR = mm Monaco A High Base / Q-34 AR = Chimney / AIR mm 150 150 150 B A A B 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 FIG 1b 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 A B 520 469 16 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 100 D E F C 1 3 4 B A This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, FIG 1 Monaco A High Base / Q-34 AR = mm Monaco A High Base / Q-34 AR = Chimney / AIR mm 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 100 150 135 1460 445 E 1 2 3 4 B 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp.
A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 260.94 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 100 D E F C 1 2 3 4 B 3 2 1 5 4 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, FIG 1b 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 422 100 100 150 110 1460 445 E F 2 3 4 B 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Format: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco C right Monaco Corner 264,71 Sheet: 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 122 520 469 16 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 100 D E F C 2 3 4 B A This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 Monaco A High Base / Q-34 AR = mm Monaco A High Base / Q-34 AR = Chimney / AIR mm 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 100 150 135 1460 445 D E C 1 2 3 4 B A 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.)
A3 Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 260.94 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 100 D E F C 1 2 3 4 B 3 2 1 5 4 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, FIG 1b 708 810 41 689 397 1680 137 457 508 110 240 150 150 1285 1460 100 422 100 100 150 110 1460 445 D E F C 2 3 4 B A 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Weight (kg.): Format: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco C right Monaco Corner 264,71 Sheet: 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 122 520 469 708 810 41 689 397 1680 137 110 240 150 150 1285 1460 100 100 150 135 1460 445 C 1 2 3 4 B A 3 1 5 C 4 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Part number: Revision: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: K.Kościelnik 30.11.2016 FP-MON01-100 Monaco corner Monaco Corner 260.94 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey FIG 1 Monaco A High Base / Q-34 AR = mm Monaco A High Base / Q-34 AR = Chimney / AIR mm 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 A B 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 A B FIG 1b 150 150 150 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 A B 17 FIG 2 Monaco A High Base_Q-34 AR >700 mm >700 mm 0 mm 0 mm 0 mm 200 mm 0 mm 0 mm 1100 mm 1100 mm 1100 mm 700 mm 700 mm 700 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri / Hitzeschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Tulenarka materiaali / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile 17 FIG 2 Monaco A High Base_Q-34 AR >700 mm >700 mm 0 mm 0 mm 0 mm 200 mm 0 mm 0 mm 1100 mm 1100 mm 1100 mm 700 mm 700 mm 700 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri / Hitzeschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Tulenarka materiaali / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile 1680 x 810 x 520 mm Høyde x Bredde x Dybde
person without
(Northstar Sp. o.o.)
written permission
109 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8 kW Nominell effekt 385 kg Vekt • Supermax IR-glass • Eksklusiv heve-/senkedør • Skjulte ventiler i sokkelen for et rent uttrykk • Integrert brannmur • Luftspyling for renere glass
A Benk Monaco A Benk 17 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri / Hitzeschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Tulenarka materiaali / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile FIG 2 >700 mm Monaco A Low Base_Q-34 AR >700 mm 0 mm 0 mm 0 mm 200 mm 0 mm 0 mm 1100 mm 1100 mm 1100 mm 700 mm 700 mm 700 mm 17 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri / Hitzeschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Tulenarka materiaali / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile FIG 2 >700 mm Monaco A Low Base_Q-34 AR >700 mm 0 mm 0 mm 0 mm 200 mm 0 mm 0 mm 1100 mm 1100 mm 1100 mm 700 mm 700 mm 700 mm FIG 1 c FIG 1 b Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = mm 1680 350 914 1016 137 122 675 724 245 1021 730 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: K.Kościelnik Monaco A Low Monaco C II Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = Chimney / AIR mm 150 945 1120 150 100 422 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 110 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B strictly confidential written permission 150 945 1120 150 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 135 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B strictly confidential written permission 120 FIG 1 c FIG 1 b Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = mm 1680 350 914 1016 137 122 675 724 245 1021 730 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: K.Kościelnik 04.12.2018 Monaco A Low Monaco C II Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = Chimney / AIR mm 150 945 1120 150 100 422 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 110 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B strictly confidential written permission 150 945 1120 150 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 135 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B strictly confidential written permission 120 FIG 1 c FIG 1 b Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = mm 1680 350 914 1016 137 122 675 724 245 1021 730 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: K.Kościelnik Monaco A Low Monaco C II Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = Chimney / AIR mm 150 945 1120 150 100 422 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 110 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B treated as strictly confidential Sp. z o.o.) written permission 150 945 1120 150 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 135 1120 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B treated as strictly confidential o.o.) written permission 120 2 FIG 1 c FIG 1 b Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = mm 1680 350 914 1016 137 122 675 724 245 1021 730 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: K.Kościelnik Monaco A Low Monaco C II Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = Chimney / AIR mm 150 945 1120 150 100 422 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 110 1120 240 690 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B
150 945 1120 150 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 135 1120 240 690 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B Sp.
120 2 FIG 1 c FIG 1 b Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = mm 1680 350 914 1016 137 122 675 724 245 1021 730 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: K.Kościelnik 04.12.2018 Monaco A Low Monaco C II Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Monaco A Low Base + Bench / Q-34 AL = Chimney / AIR mm 150 945 1120 150 100 422 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 110 1120 240 690 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B Sp.
150 945 1120 150 633 684 110 1680 137 884 41 985 350 150 100 100 105 135 1120 240 690 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B Sp.
120 1680 x 1021 x 730 mm Høyde x Bredde x Dybde
Monaco
Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
110 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 253 kg Vekt • Godt innsyn med glass på to sider • Svært plasseringsvennlig • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren • Dekorativ og praktisk vednisje Odense Odense =mm 1790 650 430 1475 1355 700 500 415 210 500 265 240 165 350 155 65 236 215 FIG 1 262 238 33 =mm 1790 650 430 1475 1355 700 500 415 210 500 265 240 165 350 155 236 FIG 1 262 238 33 =mm 1790 430 1475 1355 700 500 415 210 500 265 240 165 350 155 65 236 215 FIG 1 262 238 34 Odense =mm AIR 34 Odense =mm AIR 35 =Brannmur/Brandmur/PalomuuriFirewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material FIG 2 *Mål for tilkobling pipe *Measurement chimney connection >450 >1105 >85 >170 >800 >85 >600 350* >1035 >550 35 =Brannmur/Brandmur/PalomuuriFirewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material FIG 2 *Mål for tilkobling pipe *Measurement chimney connection >450 >1105 >85 >170 >800 >85 >600 350* >1035 >550 1790 x 500 x 500 mm Høyde x Bredde x Dybde
111 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 254/335 kg Vekt • Ingen synlige skjøter • Velg høy eller lav modell • Flere plasseringsvalg • Utenpåliggende glass • Velg Led-lys for en helt unik peis Odense Exclusive Odense Exclusive Odense Exclusive High 31 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 530 42 614 1800 730 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 Odense 328 328 FIG 1 Odense Exclusive Low = mm / Chimney / AIR 31 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 530 42 614 1800 730 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 Odense Exclusie Low 328 328 FIG 1 Odense Exclusive Low = mm / Chimney / AIR 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 530 42 614 1800 730 118 150 1484 190 100 FIG 1 Odense Exclusive Low = mm / Chimney / AIR 31 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 530 42 614 1800 730 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 328 328 FIG 1 Odense Exclusive Low = mm / Chimney / AIR 33 FIG 2 >600 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali >550 >100 >100 >100 >100 0mm C. >100 D. 1000 mm 33 FIG 2 >600 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali >100 >100 >100 >100 0mm A. B. C. >100 D. 620 620 1000 mm 33 FIG 2 >600 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Brennbarem Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali >1035 >550 >100 >100 >100 >100 0mm A. B. C. >100 D. 0mm 620 1000 mm 33 >600 Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ materiaali >1035 >550 >100 >100 0mm B. >100 mm 33 FIG 2 >600 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali >1035 >550 >100 >100 >100 >100 0mm A. B. C. >100 D. 0mm 620 620 1000 mm 175 236 530 530 150 287 287 118 485 42 614 731 2380 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 328 FIG 1 Odense Exclusive High = mm / Chimney / AIR 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 42 614 731 2380 118 150 1484 190 100 FIG 1 Odense Exclusive High = mm / Chimney / AIR 31 175 236 295 530 530 150 150 287 287 118 485 42 614 731 2380 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 328 328 FIG 1 Odense Exclusive High = mm / Chimney / AIR 175 236 530 530 150 287 287 118 485 42 614 731 2380 42 118 150 1484 100 328 190 100 150 328 FIG 1 Odense Exclusive High = mm / Chimney / AIR 33 FIG 2 >10 Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali >1035 >550 >100 >100 >100 >100 0mm B. >100 0mm 620 1000 mm 1800/2380 x 530 x 530 mm Høyde x Bredde x Dybde

• IR-Max gir optimal fyring samt renere glass

• Doble glass gir ekstra god forbrenning

• Innsyn til flammene fra to sider

• Innsats med gjennomsyn, perfekt som romdeler

112
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
PEIS
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
78 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 6,8 kW Nominell effekt 261 kg Vekt
T Attrezzi ed utensili necessari FIG 1 - Osaka T / N-20T =mm Attrezzi ed utensili necessari FIG 1 - Osaka T / N-20T =mm 17 Attrezzi ed utensili necessari FIG 1 - Osaka T N-20T =mm
FIG
FIG
FIG
168
= Chimney / Air connection mm FIG 1a Osaka / N-20T = Chimney / Air connection mm FIG 1a Osaka / N-20T = Chimney / Air connection mm FIG 1a 168 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile FIG 2 Osaka T / N-20T >700 mm >500mm >800 mm >700 mm >800 mm >700 mm A B C >350 mm =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile 2 Osaka
/
>700 mm >500mm >800 mm >700 mm >800 mm >700 mm B C >350 mm 19 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile FIG 2 Osaka T /
>700 mm >500mm >800 mm >700 mm >800 mm >700 mm A B C >350 mm 1718 x 736 x 355 mm Høyde x Bredde x Dybde
Osaka
Osaka / N-20T = Chimney / Air connection mm
1a Osaka / N-20T = Chimney / Air connection mm
1a Osaka / N-20T = Chimney / Air connection mm
1a
Osaka / N-20T
T
N-20T
N-20T
113
(*) G =
side =Brannmur =Brennbart materiale
tar
endringer
For
se
PEIS 81,9
Virknings-
40
Vedlengde 5,4
Nominell
266
Sikkerhetsavstander
Glassets
Måltegninger Vi
forbehold om feil og/eller
i tegningene.
oppdatert oppstillingsvilkår,
monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
%
grad
cm
kW
effekt
kg Vekt • IR-Max gir optimal fyring samt renere glass
• Doble glass gir ekstra god forbrenning
• Innsyn til flammene fra to sider • Mulighet for høyre- eller venstrevinklet innsats
Pisa
FIG
Pisa
798 382 1683 893 351 138 466 D C B A 3 2 1 5 4 6 be treated
strictly confidential
permission 798
593 138 466 593 466 593 466 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to
Nordpeis
written permission Revision note: Name: Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Pisa / N-20A =mm FIG 1 Pisa + wood shelf / N-20A =mm 798 382 1683 893 351 138 466 D C 3 2 1 5 4 6 be
798
1683 593 138 466 593 466 593 466 Left version Right version D C 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This
Revision note: Name: Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Pisa / N-20A =mm FIG 1 Pisa + wood shelf / N-20A =mm 798 382 1683 893 351 593 466 893 593 466 893 138 466 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp.
written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 798 382 1683 593 138 466 593 466 593 466 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Pisa / N-20A =mm FIG 1 Pisa + wood shelf / N-20A =mm 798 382 1683 893 351 593 466 893 593 893 138 466 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis
Sp. o.o.
must not
798 382 1683 593 138 466 593 466 593 466 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This
Pisa
FIG
798 382 1683 150 1527 138
466 277
277
Left
Right
D
2
B
3
Revision note: Name: Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
Pisa
Left
and
permission Revision note: Name: Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 150 340 130 A 3 2 1 5 4 6 Pisa + wood shelf / N-20A = Chimney connections Pisa / N-20A = mm AIR FIG 1c 150 150 150 340 130 B A 3 2 1 5 4 150 150 150 340 130 B A 3 2 1 5 4 6 7 Pisa / N-20A = Chimney connections FIG 1b 798 382 1683 150 1527 138 1353 1410 150 150 233 593 466 277 340 130 277 233 593 466 641 80 80 130 Left version Right version E F 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision Checked Created Approved K.Kościelnik Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 150 340 130 A 3 2 1 5 4 6 Pisa + wood shelf / N-20A = Chimney connections Pisa / N-20A = mm AIR FIG 1c Pisa + wood shelf / N-20A = mm AIR 150 340 130 A 3 2 1 5 4 6 150 340 130 A 3 2 1 5 4 6 7 8 798 382 1683 150 1527 138 1353 1410 150 150 233 593 466 277 340 130 277 233 593 466 641 80 80 130 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Pisa Pisa Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 150 1527 138 1353 1410 150 150 233 593 466 277 340 130 277 233 593 466 641 80 80 130 Left version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:14 Replace: K.Kościelnik 28.10.2015 FP-PIS00-100 Pisa Pisa 283.63 Sheet: 1 of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 500 mm >400 mm >1000 mm (*)G =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali FIG 2 Pisa / N-20A >400 mm 0 mm (*)G Glass side / Sivulasi / 300 mm (*)G 0 mm mm (*)G 500 mm >400 mm >1000 mm (*)G =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali FIG 2 Pisa / N-20A >400 mm 0 mm Glass side / Sivulasi / 300 mm (*)G 0 mm 300 mm (*)G >1000 mm Palomuuri / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 0 mm 300 mm (*)G 0 mm 300 mm (*)G >1000 mm Palomuuri / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali mm 0 mm 300 mm (*)G 0 mm 300 mm (*)G =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali FIG 2a Pisa / N-20A 500 mm >700 mm >1000 mm (*)G >700 mm 250 mm (*)G >250 mm 0 mm 21 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali FIG 2a Pisa / N-20A 500 mm >700 mm >1000 mm (*)G >700 mm 250 mm (*)G >250 mm 0 mm 21 Palomuuri Material / Matières combustibles/ Tulenarka materiaali mm >1000 mm (*)G mm 250 mm (*)G >250 mm 0 mm 1683 x 593 x 466 mm Høyde x Bredde x Dybde
• Integrert brannmur
Pisa Pisa / N-20A =mm
1
+ wood shelf / N-20A =mm
as
(Northstar Sp. o.o.) written
382 1683
any third person without
(Northstar Sp. o.o.)
treated as strictly confidential (Northstar Sp. o.o.) written permission
382
document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
o.o.)
is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
(Northstar
)exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and
be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
/ N-20A = Chimney connections
1b
1353 1410 150 150 233 593
340 130
233 593 466 641 80 80 130
version
version
E F C 1
3 4
A
2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
150 340 130 A 3 2 1 5 4 6
+ wood shelf / N-20A = Chimney connections Pisa / N-20A = Chimney connections FIG 1b 798 382 1683 150 1527 138 1353 1410 150 150 233 593 466 277 340 130 277 233 593 466 641 80 80 130
version Right version D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential
must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written

FIG

2 >500 mm >700 mm Praha/

20

Praha High /

FIG 2 >500 mm

20

=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile

Praha/ Praha High / N-20U >500 mm >700 mm

N-20U >500 mm >700 mm 0 mm 236 mm >700 mm >400 0 mm >1000 >1000 mm 0 mm 0 mm >1000 mm 1750 x 554 x 463 mm Høyde x Bredde x Dybde

=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile

=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile

>700

Praha/ Praha High / N-20U >500 mm >700 mm

FIG 2 >500 mm >700 mm

236 mm >700 mm >400 >1000 >1000 mm

mm

1750 798 381 554 1410 80 277 463 133 235 1355 150 65 80 E F C 1 2 3 4 B A 3 2 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

0 mm 0 mm >1000 mm

236 mm >700 mm >400

A

0 mm >1000 >1000 mm

0 mm >1000 >1000 mm

N-3420

B

Norwey 1750 798 381 554 1410 463 133 235 1355 150 65 80 D E F C 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

C 1 2 3 4

798

Praha

N-3420 LIIERSKOGEN,

Gjellebekkstubben

3 2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

114 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no PEIS 81,9 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 5,4 kW Nominell effekt 253 kg Vekt • IR-Max gir optimal fyring samt renere glass • Doble glass gir ekstra god forbrenning • Innsyn til flammene fra tre sider • Mulighet for takhøy peis • Integrert brannmur
Praha 17 FIG 1a - Praha / N-20U =mm FIG 1a - Praha / N-20U =mm FIG 1a - Praha N-20U =mm 18 18 18 FIG 1b - Praha high / N-20U =mm 19 Praha / Praha high / N-20U = Air / Chimney connection = mm FIG 1B 1750 798 381 554 1410 80 277 463 133 235 1355 150 65 80 E F C 1 2 3 4 B A 3 2 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: K.Kościelnik Praha Praha Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 1750 798 381 554 1410 463 133 235 1355 150 65 80 D E F C 2 3 4 B A 3
This
Nordpeis
Revision note: Name: Revision by: Checked Created K.Kościelnik Praha Praha Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 19 Praha / Praha high / N-20U = Air / Chimney connection = mm FIG 1B 1750 798 381 554 1410 80 277 463 133 235 1355 150 65 80 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Praha Praha Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 1750 798 381 554 1410 463 133 235 1355 150 65 80 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Name: Praha Praha Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 19 Praha /
high /
= Air /
connection = mm FIG 1B 1750
D
2
B
3
Revision note: Name: Revision Checked
Approved
Praha Praha Nordpeis AS
11
Norwey
Praha
2 1 5 4 6 7
document
(Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Name: Revision Checked Created Approved K.Kościelnik Praha Praha Nordpeis AS
Praha 11
N-20U Norwey 19 Praha / Praha high / N-20U = Air / Chimney connection = mm FIG 1B
Chimney Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: K.Kościelnik 23.03.2015 Praha Praha Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11
798 381 554 1410 80 277 463 133 235 1355 150 65 80 LIIERSKOGEN,
E F C 1 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: K.Kościelnik Praha
3 4
A
2 1 5 4 6 This
document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
Created
K.Kościelnik
Gjellebekkstubben
N-3420 LIIERSKOGEN,
1750
381 554
1410 463 133 235
1355
150 65 80
D E
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
20
=Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile
FIG 2 >500 mm >700 mm
Praha/ Praha High / N-20U >500 mm >700 mm
236 mm >700 mm >400
0 mm >1000 mm
0 mm >1000 mm
0 mm
20

Stockholm High

• IR-Max gir optimal fyring samt renere glass

• Doble glass gir ekstra god forbrenning

• Luftspyling for renere glass

• Mulighet for tilkobling av ekstern luft

• Integrert brannmur

115
PEIS
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
82 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 7 kW Nominell effekt 255 kg Vekt
FIG
1365 1185 185 140
1520 595 130 >600 >600 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbarem Material >180 >800 1520
Stockholm
1 Stockholm high =mm 230 400 332,5 215
665 135 140
x 665 x 400 mm Høyde x Bredde x Dybde
117
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no VARMELAGRENDE 84 % Virkningsgrad 25 cm Vedlengde 2,1 kW Nominell effekt 305 kg Vekt • Liten, varmelagrende peis • Langt kanalsystem
Absorberende kjerne
Avgir behagelig varme i lang tid
God varmeøkonomi Salzburg S Corner Salzburg S Corner 34 Salzburg S Corner = Chimney / Air / mm 1110 300 448 1050 100 100 150 130 145 960 200 600 416 130 300 100 1450 416 Salzburg S Corner Fig 1 36 >150 >1000 Fig 2 >150 >1000 >30 >1000 >30 >500 >30 R >1000 R >1000 R >1000 >150 R >1000 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ 36 >150 >1000 Fig 2 >150 >1000 >30 >500 >150 R >1000 R >1000 R >1000 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ 37 Fig 2a >250 >1000 >250 >30 >30 >500 >250 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur
=Brennbart
>1000 >1000 >50 >50 >1000 >30 >30 >500 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur
materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ >1000 >1000 >50 >50 37 Fig 2a >250 >1000 >250 >30 >30 >500 >250 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur
=Brennbart
>1000 >1000 >50 >50 1110 x 600 x 416 mm Høyde x Bredde x Dybde
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
parfeu/Hitzeschutzwand
materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/
parfeu/Hitzeschutzwand
parfeu/Hitzeschutzwand
materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/

This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

o.o.)

118 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no VARMELAGRENDE 84 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 2,4 kW Nominell effekt 590 kg Vekt
kanalsystem
behagelig
lang tid
Salzburg M II Salzburg M II 31 Salzburg M II = mm 1481 393 449 448 1425 207 478 17 678 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission 393 449 1425 150 177 339 100 1245 207 17 678 100 339 146 D E F C 2 3 4 B A 3 2 1 4 6 7
Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Fig 1 31 Salzburg
1481 393 449
1425
Date:
D
F
1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document
Nordpeis
and
393 449 448 1425 150 177 339 100 1245 207 478 17 678 100 339 146 C 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6
and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Fig 1 Salzburg M II / +woodshelf / extension 150 B A 3 2 1 5 4 150 100 339 146 A 3 2 1 5 4 6 7 150 B A 3 2 1 5 4 Fig 1 F 150 100 339 146 A 3 2 1 5 4 6 7 Salzburg M II / +woodshelf / extension base = air / chimney 449 448 784 1872 150 1810 339 100 568 1635 100 145 84 46 C B 3 2 1 5 4 6 be treated as strictly confidential (Northstar Sp. z o.o.) written permission 1481 448 1425 150 177 339 100 1245 207 478 17 100 339 146 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B 449 448 784 1872 150 1810 339 100 568 1635 100 145 84 46 C B 3 2 1 5 4 6 must be treated as strictly confidential (Northstar Sp. z o.o.) written permission Fig 1 F 1630 150 1575 339 100 1395 207 17 100 339 146 3 2 5 C D 4 6 7 8 A B 150 100 339 146 3 2 5 4 6 7 8 A B 39 Fig 2 Salzburg M II / Salburg M II extension base Salzburg M II + 1 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mu pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >100 >150 Salzburg M II / Salzburg M II+1 Salzburg M II extension base NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojalla SE - med värmesköld (*) 850 mm 850 mm >150 >150 >150 >150 (*) 39 M II Salburg M II extension base / Salzburg M II + 1 Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >150 >50 Salzburg M II Salzburg M II+1 Salzburg M II extension base (*) NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojalla SE - med värmesköld 850 mm 850 mm >150 >150 >150 >150 (*) 39 Fig 2 Salzburg M II / Salburg M II extension base Salzburg M II + 1 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mu pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >100 >150 >100 >50 Salzburg M II / Salzburg M II+1 Salzburg M II extension base NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojalla SE - med värmesköld (*) 850 mm 850 mm >150 >150 >150 >150 (*) 39 M II / Salburg M II extension base Salzburg M II + 1 Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mu pare feu Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >150 >50 Salzburg M II / Salzburg M II+1 Salzburg M II extension base (*) NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojalla SE - med värmesköld 850 mm 850 mm >150 >150 >150 >150 (*) 40 500 500 500 >150 >50 >50 Fig 2 A Salzburg M II / Salburg M II extension base = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mu pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles 40 500 500 500 >150 >50 >50 Fig 2 A Salzburg M II / Salburg M II extension base = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles Med varmeskjold 1481 x 678 x 495 mm Høyde x Bredde x Dybde
Måltegninger
• Varmelagrende • Langt
• Absorberende kjerne • Avgir
varme i
• God varmeøkonomi
M II = mm
448
150 207 478 17 678 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z
written permission 1481 393 449 448 1425 150 177 339 100 1245 207 17 678 100 339 146 D E F C 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by:
21.03.2014 Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Fig 1 31 Salzburg M II = mm 1481 393 449 448 1425 207 478 17 678
E
C
is
(Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential
must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential

• Varmelagrende

Høyde x Bredde x Dybde

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand

parfeu/Hitzeschutzwand

materiale/Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible

combustibles/Brennbares

NO FI GB

NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

Ved frittstående montering, uten varmeskjold i bakkant, er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

NO

GB

monteres frittstående

=Brennbart materiale/Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbares Material >300 50 >900 >900 >150 50 >900 >900

varmeskjold i bakkant er minimum

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

FI

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

Om eldstaden placeras fristående utan värmesköld på baksidan är minsta avstånd bakåt till brännbart material 800mm.

3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

SE >300 50 FIG 2B =Brennbart materiale/Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbares Material >300 50 !

401 450 1710 1470

100

Revision Name: Salzburg Salzburg Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey

NOTE! It is important to centre the inner core relative to the surround. Ensure that the core is centred after each shift of PowerStone™. Confirm that the inner core is assembled vertically, and that the layers are not offset relative to each other. There should be a 6-10 mm air gap between the inner core and the surround.

On tärkeää, että sisäosat on keskitetty kuoren suhteen. Varmista, että sisäosat on keskitetty jokaisen PowerStone™-kerroksen jälkeen. Varmista, että sisäosat on pystysuorassa ja kaikki kerrokset ovat täsmälleen kohdakkain. Sisäosien ja kuoren

119
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
VARMELAGRENDE
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
90 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 2 kW Nominell effekt 885 kg Vekt
• Langt kanalsystem
• Absorberende kjerne
L Salzburg
401 450 1710 1470 565 150 150 1650 550 800 292 17 100
D E F
1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This
Nordpeis AS
Salzburg
D E
2 3
B A 3 2 1 5 4
34
550 800 292
100 400 400
D E
1 2 3 4 A 3 2 1 5 4
Revision note: Name: Salzburg Salzburg Nordpeis
Salzburg
401
1710
• Avgir behagelig varme i lang tid • God varmeøkonomi Salzburg 34
L 34 565 150 150 1650 550 800 292 17 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Salzburg L basic = mm FIG 1 401 450 1710 1470 565 150 150 1650 550 800 292 17 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission 150 150 130 400 100 B 3 2 1 5 4 6 7 Salzburg L basic / Salzburg L basic + extension base / Salzburg L basic FIG 1D 150 130 400 100 150 B A 3 2 5 4 100 B A 2 1 150 100 195 400 130 400 100 4 5 C D 4 6 7 8 A B A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: 21.03.2014 PN-SAL01-000 Salzburg L Salzburg L 927.42 Sheet: 1 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 400 100 130 37 401 450 1710 1470 565 150 150 292 17 100 195 400 130 400 100 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B Salzburg L basic / Salzburg L basic + extension base / Salzburg L basic + 1 extension = AIR FIG 1D 548 565 150 1620 1860 150 292 17 130 400 100 150 1800 345 400 100 D E C B A 3 2 1 5 4 6 7 property. It must be treated as strictly confidential Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission 548 565 450 150 1620 1860 150 292 17 130 400 100 1800 D E C B A 3 2 1 4 property. It must be treated as strictly confidential Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission 1470 565 150 150 1650 800 292 100 195 400 130 400 100 3 4 3 5 C D 4 6 7 8 A B A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:15 Replace: 21.03.2014 PN-SAL01-000 Salzburg L Salzburg L 927.42 Sheet: 1 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 400 100 130 38 FIG 2 150 150 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur
100 =Brennbart
C material/ Matières
document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Material >300 50 >900 >900 >150 50 >900 >900
Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Skal ildstedet
L basic = mm FIG 1 401 450 1710 1470 565 150 150 1650 550 800 292 17 100 100 uten
F C 1 avstand
4
This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Nordpeis Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN,
401 450 1710 1470 565 150 150 1650
17
100
F C
This
document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
L basic = mm FIG 1
450
1470 565
150 150 1650 550 800
292
17
100 D E F
C 1 2 3 4
A
fra
ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.
In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.
Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.
Om eldstaden placeras fristående utan värmesköld på baksidan är minsta avstånd bakåt till brännbart material
FI
GB SE 38
FIG 2 150
150
NB! Det er viktig å sentrere kjernen i forhold til ytterkappen. Sjekk at kjernen er sentrert etter hvert skift med Powerstone™. Pass på at innerkjernen monteres i lodd, og at ikke skiftene forskyves i forhold til hverandre. Det skal være 6-10 mm luft mellom innerkjernen og omrammingen.
1710 x 800 x 567 mm

1740 x 800 x 567 mm

28

20

NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

20

Ved frittstående montering, uten varmeskjold i bakkant, er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

GB

FI

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

GB

FI

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

120
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på
Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på
VARMELAGRENDE 90 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 2 kW Nominell effekt 950 kg Vekt • Varmelagring med konveksjon • Langt kanalsystem • Absorberende kjerne • Avgir behagelig varme i lang tid • God varmeøkonomi Salzburg L Convection Salzburg L Convection 25 Salzburg L =mm FIG 25 Salzburg L =mm FIG Salzburg L =mm FIG 25 Salzburg L =mm FIG Salzburg L / Salzburg L+1 = AIR =mm 27 Salzburg L / Salzburg L+1 = AIR =mm 28 Salzburg L =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbarem Material/ Materiał palny 150 150 150
Sikkerhetsavstander
nordpeis.no
nordpeis.no
FI
materiale/Brændbart materiale/ Brännbart
materiaali/Combustible
combustibles/Brennbarem Material/ Materiał palny 300
GB 20
material/ Tulenarka
material/
150 150
combustibles/Brennbarem
palny
Salzburg
L =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières
Material/ Materiał
300 150 150 150
Høyde x Bredde x Dybde

• Varmelagrende

• Langt kanalsystem

• Absorberende kjerne

• Avgir behagelig varme i lang tid

• God varmeøkonomi

Salzburg C Basic

Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no

Fig 2

Fig 2 32

NO FI

Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

GB SE

Fig 2 Salzburg C Basic - chimney / air

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

276 800

Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm.

FI

GB SE

NO FI

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm.

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

GB SE

Jos takka asennetaan vapaastiseisovaksi ilman taakse sijoitettavaa lämpökilpeä, minimi suojaetäisyys tulenarkaan materiaaliin on 800mm.

Om eldstaden placeras fristående utan värmesköld på baksidan är minsta avstånd bakåt till brännbart material 800mm.

1770 455 601 257 A A 1680 80 139 80 195 150 1540 276 150 SECTION A-A 1770 455 601 257 158 174 276 550 567

122
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no
VARMELAGRENDE
90 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 3,6 kW Nominell effekt 936 kg Vekt
Salzburg C Salzburg C 32 Salzburg C Basic 1770 455 601 257 A A 1770 455 601 257 158 174 276 800 550 567 817
32 Salzburg C Basic 1770 455 601 257 A A 1770 455 601 257 158 174 276 800 550 567 817
1770 455
Om eldstaden placeras fristående utan värmesköld på baksidan är minsta avstånd bakåt till brännbart material 800mm. 1770
601
455 601 257
158 174
550 567 817
1770 455 601 257 A A 1680 80 139 80 195 150 1540 276 150 SECTION
1770 455 601 257 158 174 276 550 567 34
2 >550 >50 >50 >1000 >50 >1000 >1000
=Brennbart materiale/Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbares Material >550 >50 >1000 >1000 >50 >1000 >1000 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur
materiale/Brännbart
material/
Material 34 Fig 2 >550 >50 >50 >1000 >1000 >50 >1000 >1000 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand =Brennbart materiale/Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ Matières combustibles/Brennbares Material Ved frittstående montering, uten varmeskjold i bakkant, er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm. 1770 x 800 x 567 mm Høyde x Bredde x Dybde
Om eldstaden placeras fristående utan värmesköld på baksidan är minsta avstånd bakåt till brännbart material 800mm.
Salzburg C Basic - chimney / air
A-A
Fig
=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand
parfeu/Hitzeschutzwand
material/ Tulenarka materiaali/Combustible
combustibles/Brennbares
123 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no VARMELAGRENDE 84 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 3,6 kW Nominell effekt 1020 kg Vekt • Varmelagring med konveksjon • Langt kanalsystem • Absorberende kjerne • Avgir behagelig varme i lang tid • God varmeøkonomi Salzburg C Convection Salzburg C Convection Ved frittstående montering, uten varmeskjold i bakkant, er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm. 32 Salzburg C Convection 257 601 1770 495 158 174 276 800 817 550 567 1770 601 495 257 A A 32 Salzburg C Convection 257 601 1770 495 158 174 276 800 817 550 567 1770 601 495 257 A A 1680 32 Salzburg C Convection 257 601 1770 495 158 174 276 800 817 550 567 1770 601 495 NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm. In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm. GB Salzburg C Convection - chimney / air 257 601 1770 495 158 174 276 550 567 1770 601 495 257 A A 1680 139 100 100 195 1540 150 276 150 SECTION A-A NO Skal ildstedet monteres frittstående uten varmeskjold i bakkant er minimum avstand fra ildstedets bakside til brennbart materiale 800mm. In case that the fireplace is placed freestanding without the heat shield in the back, the minimum distance behind to combustible material is 800mm. GB Salzburg C Convection - chimney / air 257 601 1770 495 158 174 276 550 567 1770 601 495 257 A A 1680 139 100 100 195 1540 150 276 150 SECTION A-A 34 Fig 2 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ >50 >50 >1000 >50 >1000 >1000 >1000 >550 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ >50 >1000 >50 >1000 >1000 >550 34 Fig 2 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall/Mur parfeu/Hitzeschutzwand =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material/ >50 >50 >1000 >50 >1000 >1000 >1000 >550 1770 x 817 x 567 mm Høyde x Bredde x Dybde
124 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no VARMELAGRENDE 85 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 2,1 kW Nominell effekt 675/890 kg Vekt • Varmelagrende kjerne i PowerStoneTM • Miljøvennlig katalysatorteknologi som minsker utslippene • Stort, utenpåliggende frontglass • Velg mellom høy eller lav modell • Stilrent design Salzburg R / Salzburg R High Salzburg R / Salzburg R High 630 452 503 845 1800 1580 150 160 100 315 630 452 503 845 1800 1580 150 160 100 315 630 452 503 845 1800 1580 150 160 100 315 630 452 503 1265 2220 2000 150 160 100 630 452 503 1265 2220 2000 150 160 100 630 452 503 1265 2220 2000 150 160 100 315 (*) med varmeskjold 1800/2220 x 630 x 630 mm Høyde x Bredde x Dybde 27 1300mm 1300 mm Fig 2 Salzburg R / Salzburg R Extension Base/ Salzburg R + 1 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >200 Salzburg R / Salzburg R+1 Salzburg R Extension Base (*) NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojan kanssa SE - med värmesköld (*) 1300 mm >140 >450 >140 1300mm >30 >80 >450 >80 A. B. C. 27 1300mm 1300 mm Fig 2 Salzburg R / Salzburg R Extension Base/ Salzburg R + 1 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material/ Matières combustibles >200 Salzburg R / Salzburg R+1 Salzburg R Extension Base (*) NO - med varmesjold GB - with heat shield FI - säteilysuojan kanssa SE - med värmesköld (*) 1300 mm >140 (*) >450 >140 1300mm >30 >80 >450 >80 A. B. C. D. (*) (*) 29 Fig 2 B 600 600 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Tulenarka materiaali/ Brennbarem Material/ Matières combustibles 600 >200 >30 >30 SALZBURG R + 1 / SALZBURG R EXTENSION BASE (*) (*)

126 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 80,4 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 5 kW Nominell effekt 104/115 kg Vekt
Godt innsyn til flammene
Store glassflater med luftspyling
Måltegninger
Konveksjon
Mulighet for friskluftstilførsel
Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Duo 1 / Duo 2 Duo 1 Duo 2 48 Duo 1 Duo 2 470 510 235 1260 365 1140 1275 170 Ø150 1230 470 490 510 235 1260 365 385 170 1140 1275 Ø150 1230 * * +8mm 48 Duo 1 Duo 2 470 510 235 1260 365 1140 1275 170 Ø150 1230 470 490 510 235 1260 365 385 170 1140 1275 Ø150 1230 * +8mm 48 Duo 1 Duo 2 470 510 235 1260 365 1140 1275 170 Ø150 1230 470 490 510 235 1260 365 385 170 1140 1275 Ø150 1230 * * +8mm 48 Duo 1 Duo 2 470 510 235 1260 365 1140 1275 170 Ø150 1230 470 490 510 235 1260 365 385 170 1140 1275 Ø150 1230 * * +8mm Duo 1 Duo 2 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 50 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 /Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Material 50 200/*100 200/ *100 300 50 820 735 735 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 1260 x 490/470 x 385/365 mm Høyde x Bredde x Dybde
127
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 80,4 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 5 kW Nominell effekt 115/112 kg Vekt
Godt innsyn til flammene
Store glassflater med luftspyling
Konveksjon
Mulighet for friskluftstilførsel
Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Duo 4 / Duo 5 Duo 4 Duo 5 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur
=Brennbart
material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 /Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Material 200/*100 200/ *100 300 50 820 735 *Duo 5 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 50 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 50 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 50 300 FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 parefeu/Hitzenschutzwand Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Material 50 200/*100 200/ *100 300 50 820 735 735 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 Duo 4 / 5 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 * +8mm * Duo 6 475 40 235 1274 1275 365 1140* 170 1230 Ø150 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 Duo 4 / 5 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 * +8mm * Duo 6 475 40 235 1274 1275 365 1140* 170 1230 Ø150 1260 x 470 x 365 mm Høyde x Bredde x Dybde
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
parefeu/Hitzenschutzwand
materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible
128
OVN 300
100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 300 /Firewall/Mur
materiale/
material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Material 50 200/*100 200/ *100 300 50 820 735 *Duo 5 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 50
100 50 50 50 500 400 200/*100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600
Duo 5
Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 50 300
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material
parefeu/Hitzenschutzwand
Brännbart
FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material
(*)
/
=Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 50 300
=Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material Matières combustibles/Brennbarem Material 100 50 50 50 500 400 200/*100 200/ *100 300 50 200 300 300 730 820 735 735 600 *Duo 5 >600 (*) Duo 5 / Duo 6 >800 >800 >800 >800 >800 80,4 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 5 kW Nominell effekt 150 kg Vekt • Godt innsyn til flammene • Varmelagrende sten i kleber • Konveksjon • Lavt vedforbruk og jevn varme • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Duo 6 Duo 6 49 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 Duo 4 / 5 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 * +8mm * Duo 6 475 40 235 1274 1275 365 1140* 170 1230 Ø150 49 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 Duo 4 / 5 470 510 235 365 1260 1275 170 1140 Ø150 1230 * +8mm * Duo 6 475 40 235 1274 1275 365 1140* 170 1230 Ø150 1275 x 475 x 365 mm Høyde x Bredde x Dybde
FIG 1 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri//Firewall/Mur parefeu/Hitzenschutzwand
FIG 1
129 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN (*) G = Glassets side 80,4 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 5 kW Nominell effekt 120/117 kg Vekt • Ovn med direkte forbrenningsluft • All tilluft i tilpasset pipe
Skjult tilluftskanal • Tilpasset nye tette boliger • Forenkler montering Duo DV Duo 2 DV Duo 5 DV 48 Duo 2 DV 471 236 1369 510 1279 1231 395 199 Duo 5 DV 50 FIG 2 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles >30 >400 >1000/*800 >300/ *100 *DUO 5 DV >300/ *100 >200 >30 >70/ *30 735 >70/ *30 >700 >1000/*800 >1000/*800 >1000/*800 >600 Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles >400 >300/ *100 *DUO 5 DV >300/ *100 >200 >70/ *30 >70/ *30 >700 >1000/*800 >1000/*800 >600 50 FIG 2 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles >30 >400 >1000/*800 >300/ *100 *DUO 5 DV >300/ *100 >200 >30 >70/ *30 735 >70/ *30 >700 >1000/*800 >1000/*800 >1000/*800 >600 Duo 2 DV Duo 5 DV 1369 x 471 x 395 mm Høyde x Bredde x Dybde
131
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 96/100 kg Vekt • Unik og eksklusiv glasskropp
Synlig ved gir fin materialkontrast
Godt innsyn til flammene
Konveksjon
Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Glass Me Glass Me Glass med sideglass 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 ME stove without side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 755 385 49 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 80 755 385 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 50 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass FIG 1 Me Glass = mm / air / chimney 520 147 147 171 340 520 516 728 1098 305 147 147 171 986 339 520 147 147 171 339 340 2 FIG 1 Me Glass = mm / air / chimney 520 516 728 1098 305 147 147 171 986 340 520 516 728 1098 520 516 728 1098 1098 x 520 x 340 mm Høyde x Bredde x Dybde
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
132 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 86/83 kg Vekt • Unikt og personlig uttrykk • Klassisk, men moderne • Godt innsyn, glass på tre sider • Konveksjon • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Pedestal Me Pedestal Me Pedestal med sideglass Med sideglass Uten sideglass 48 520 226 570 1048 420 229 172 147 147 936 171 340 1028 581 171 78 78 110 Me Pedestal = mm / air / chimney 48 520 226 570 1048 420 229 172 147 147 936 171 340 1028 581 171 78 78 110 Me Pedestal = mm / air / chimney 49 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 80 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 ME stove without side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 FIG 1B = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 700 mm 400 mm ME Pedestal with sideglass - safety distances 1100 mm 1100 mm 150 mm FIG 1B = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 700 mm 400 mm ME Pedestal with sideglass - safety distances 1100 mm 1100 mm 150 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME Pedestal w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm 150 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME Pedestal w/o sideglass - safety distances Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm 150 mm 1048 x 520 x 570 mm Høyde x Bredde x Dybde

133
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen
Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på
OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 117/121 kg Vekt
Unikt og personlig uttrykk
Luftig, åpen vednisje
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
på nordpeis.no
nordpeis.no
Godt innsyn, glass på tre sider
i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Steel Me Steel Me Steel med sideglass 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 755 385 49 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 80 755 385 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 50 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass FIG 1 Me Steel = mm / air / chimney 520 147 147 171 340 516 520 1133 763 305 147 147 171 1021 340 520 147 147 171 340 2 FIG 1 Me Steel = mm / air / chimney 516 520 1133 763 305 147 147 171 1021 340 516 520 1133 763 516 520 1133 763 1133 x 520 x 340 mm Høyde x Bredde x Dybde
• Konveksjon • Isolasjonsplater

Me Ceiling

• Unikt og personlig uttrykk

• Stor innvendig, liten utvendig

• Velg med eller uten sideglass

• Konveksjon

• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren

* Med standard takhøyde, kommer ovnen ca. 40 cm. over gulv (Kan kappes til ved behov). Løsning for skråtak må spesialbestilles (lev.tid ca. 6 uker).

** Vekten på pipetilkoblingen er ikke inkludert.

Sikkerhetsavstander

Me Ceiling Me Ceiling med sideglass

Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige

Måltegninger

på nordpeis.no

VIKTIG: Me Ceiling med forlenger der total lengde av skorsteinsdelen utgjør opp til 300 cm er beregnet til å tåle en sideveis kraft på 50 kg før det kan oppstå varige kosmetiske skader. Ovnen vil dermed bli betydelig mindre stabil sideveis ved bruk av forlengerdel.

134
(*) G =
=Brannmur
Glassets side
=Brennbart materiale
OVN
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no
detaljer
79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 87/83** kg Vekt
450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 755 385 49 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 80 755 385 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 50 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass 3 FIG 1 Me Ceiling = mm / air / chimney 520 339 600 260 1510 max. 246 360 520 339 600 260 1510 max. 246 360 600 246 509 360 3 FIG 1 Me Ceiling = mm / air / chimney 520 339 600 260 1510 max. 246 360 520 339 600 260 1510 max. 246 360 600 246 509 360 3 FIG 1 Me Ceiling = mm / air / chimney 520 339 600 260 1510 max. 246 360 520 339 600 260 1510 max. 246 360 600 246 509 360 1500* x 520 x 340 mm Høyde x Bredde x Dybde Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
135 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 78/74 kg Vekt • Unikt og personlig uttrykk • Kan henges rett på murvegg
Godt innsyn, glass på tre sider
Konveksjon • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Wall Me Wall Me Wall med sideglass 4 FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass >700 mm 0 mm 700 mm 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material / Wand/ Matières combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 200 mm 200 mm 0 mm 4 FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass >700 mm 0 mm 700 mm 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material Wand/ Matières combustibles Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 200 mm 200 mm 0 mm 4 FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass >700 mm 0 mm 700 mm 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu / Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material / Wand/ Matières combustibles Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 200 mm 200 mm 0 mm 5 FIG 1B Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 100 mm >700 mm 0 mm 0 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu / Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material Wand/ Matières combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 5 Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 100 mm >700 mm 0 mm 0 mm Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu Brandmur materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material / Wand/ combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 5 Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 100 mm >700 mm 0 mm 0 mm Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu Brandmur materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbares Material / Wand/ combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass 3 Me Wall without firewall = mm / air / chimney 520 147 364 13 510 370 246 75,5 380 194,5 147 520 147 364 13 510 37 355,5 370 246 75,5 380 194,5 147 3 Me Wall without firewall = mm / air / chimney 520 147 364 13 510 370 75,5 194,5 147 520 147 364 13 510 37 355,5 370 246 75,5 380 194,5 147 3 Me Wall without firewall = mm / air / chimney 520 147 364 13 510 370 75,5 194,5 147 520 147 364 13 510 37 355,5 370 246 75,5 380 194,5 147 3 Me Wall without firewall = mm / air / chimney 520 147 364 13 510 370 75,5 194,5 147 520 147 364 13 510 37 355,5 370 246 75,5 380 194,5 147 520 x 520 x 364 mm Høyde x Bredde x Dybde
Måltegninger
136 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 93/89 kg Vekt • Unikt og personlig uttrykk
Kan henges rett på brennbar vegg
Godt innsyn til flammene
Konveksjon
Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Wall med brannmursplate Me Wall med brannmursplate Me Wall med brannmursplate og sideglass 0 mm 700 mm FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass >700 mm 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu / Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material Wand/ Matières combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 0 mm 700 mm FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass >700 mm 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu / Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material / Wand/ Matières combustibles Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 4 0 mm 700 mm FIG 1A Safety distances - ME Wall with sideglass 400 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material / Wand/ Matières combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >305 mm 5 FIG 1B Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 0 mm >150 mm 0 mm = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu / Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material / Wand/ Matières combustibles / Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >700 mm >305 mm 5 Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 0 mm >150 mm 0 mm Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material Wand/ Mur pare feu / Brandmur materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material Wand/ Matières Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >700 mm >305 mm 5 Safety distances - ME Wall without sideglass 300 mm 0 mm >150 mm 0 mm Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ nicht brennbares Material / Wand/ Mur pare feu Brandmur materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ brennbares Material / Wand/ Matières Brændbart materiale 1100 mm 1100 mm >700 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass 3 Me Wall with integrated firewall = mm / air / chimney 520 820 13 365 147 197,5 147 330 336 440 520 820 13 365 147 197,5 147 17 330 70 336 355,5 125 440 3 Me Wall with integrated firewall = mm / air / chimney 520 820 13 365 147 197,5 147 330 336 440 520 820 13 365 147 197,5 147 17 330 70 336 355,5 125 440 3 Me Wall with integrated firewall = mm / air / chimney 520 820 13 365 147 197,5 147 330 336 440 520 820 13 365 147 197,5 147 17 330 70 336 355,5 125 440 3 Me Wall with integrated firewall = mm / air / chimney 520 820 13 365 147 197,5 147 330 336 440 520 820 13 365 147 197,5 147 17 330 70 336 355,5 125 440 820 x 820 x 365 mm Høyde x Bredde x Dybde
Måltegninger
137 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 79 % Virkningsgrad 37 cm Vedlengde 5,8 kW Nominell effekt 149/153 kg Vekt • Spennende materialkontrast • Skuffer i sort eller eik, tilvalg • Godt innsyn til flammene • Konveksjon • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Me Bench 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 * ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 755 385 49 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 450 450 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *uninsulated chimmey ME stove with side glass - safety distances on corner 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner 80 80 SECTION A-A 45,00° SCALE 1 : 20 * *insulated chimmey ME stove without side glass - safety distances on corner = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale ME stove - safety distances FIG 1A 450 450 80 80 755 385 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 50 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale >700 mm 150 mm 700 mm 400 mm 5 0 mm ME stove with sideglass - safety distances 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm FIG 1B 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm 51 300 mm 100 mm >700 mm ME stove w/o sideglass - safety distances FIG 1C = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Palomuuri/ Hitzenschutzwand/ Mur pare feu/ Brandmur = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Palavasta materiaalista/ Brennbarem Material/ Matières combustibles/ Brændbart materiale 150 mm 5 0 mm 150 mm 1100 mm 1100 mm >305 mm Med sideglass Uten sideglass FIG 1 Me Bench = mm / air / chimney 520 1200 450 916 284 147 147 315 340 342 171 804 520 450 916 284 147 147 315 339 171 804 340 340 FIG 1 Me Bench = mm / air / chimney 520 1200 450 916 284 147 147 315 340 342 171 804 340 916 x 1200 x 340 mm Høyde x Bredde x Dybde
Måltegninger

138 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 82/80 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 7,1/7 kW Nominell effekt 121/113 kg Vekt
Stort glass med godt innsyn til flammene
Måltegninger
Trygg fyring med selvlukkende og selvlåsende dør
Vedrom med trykk-åpne-løsning
Velg LED-lys i sokkelen for et personlig preg
Leveres også med skjult tilluftsløsning for stålpipe (DV-løsning) Origo Origo uten sideglass Origo med sideglass 1196 x 481 x 481 mm Høyde x Bredde x Dybde Med sideglass Uten sideglass 48 FIG 1 Origo with side glass =mm 1196 706 470 481 336 175 145 460 150 90 113 998 1132 250 250 96 115 90 1196 706 470 481 336 175 145 460 150 90 113 998 1132 250 250 96 115 90 240 48 FIG 1 Origo with side glass =mm 1196 706 470 481 336 175 145 460 150 90 113 998 1132 250 250 96 115 90 1196 706 470 481 336 175 145 460 150 90 113 998 1132 250 250 96 115 90 240 48 FIG 1 Origo with side glass =mm 1196 706 470 175 145 460 150 90 113 998 1132 96 115 1196 706 470 175 145 460 150 90 113 998 1132 96 115 240 50 = Brannmur / Brandmur Firewall Hitzenschutzwand Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo with side glass - safety distances > 100 >550 >550 >850 >850 >1100 >350 >650 >1100 >1100 >1100 >790 >340 >590 >290 > 50 50 = Brannmur / Brandmur / Firewall Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali Origo with side glass - safety distances > 100 >550 >550 >850 >850 >1100 >350 >350 >650 >1100 >1100 >1100 >340 >590 >290 > 50 50 = Brannmur / Brandmur Firewall Hitzenschutzwand Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo with side glass - safety distances > 100 >550 >550 >850 >850 >1100 >350 >350 >650 >1100 >1100 >1100 >790 >340 >590 >290 > 50 50 = Brannmur / Brandmur / Firewall Hitzenschutzwand Mur parfeu / Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo with side glass - safety distances > 100 >550 >850 >850 >1100 >350 >350 >650 >1100 >1100 >1100 >790 >340 >590 >290 > 50 51 = Brannmur / Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 a Origo without side glass - safety distances >470 >300 >650 >1100 > 50 >1100 >300 >500 >120 > 150 >450 >400 * >80 * * = Only applicable with insulated chimney GB >1100 >1100 >540 > 360 > 320 * >290 >390 51 / Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri materiale / Brännbart material Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ combustibile Tulenarka materiaali Origo without side glass - safety distances >470 >650 >1100 > 50 >300 >500 >120 > 150 >450 >400 * >80 * = Only applicable with insulated chimney >1100 >1100 > 360 > 320 * >290 >390 51 = Brannmur Brandmur Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu Parete non combustibile Palomuuri = Brennbart materiale Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 a Origo without side glass - safety distances >470 >300 >650 >1100 > 50 >1100 >300 >500 >120 >150 > 150 >450 >400 >80 * * = Only applicable with insulated chimney GB >1100 >1100 >540 > 360 > 320 * >290 >390 51 / Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri materiale / Brännbart material / Combustible material Brennbares Material / Matières combustibles/ combustibile / Tulenarka materiaali Origo without side glass - safety distances >470 >650 >1100 > 50 >1100 >300 >500 >120 > 150 >450 >400 * >80 * * = Only applicable with insulated chimney GB >1100 >1100 > 360 > 320 * >290 >390

Origo

• Sider kledd i Colorado-betong

• Stort glass med godt innsyn til flammene

• Trygg fyring med selvlukkende og selvlåsende dør

• Vedrom med trykk-åpne-løsning

Safety distances

document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

139
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
OVN 82 % Virknings-
35
Vedlengde 7,1
Nominell
205
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
grad
cm
kW
effekt
kg Vekt
Leveres også med skjult tilluftsløsning for stålpipe (DV-løsning)
Origo Colorado 1229
511 mm Høyde x
x Dybde 1229 560 336 460 466 710 53 90 113 998 175 270 434 1132 150 511 145 250 250 125 92 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This
is
Revision Name: Origo Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway
D
1
B
3
Revision
2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Origo basic colorado Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway
distances
COLORADO 50 = Brannmur / Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Colorado - safety distances >470mm 300 650 1100 mm 50mm 1100 mm 300 500 100mm 150mm 450 450 >400mm * 30mm * * = Only applicable with insulated chimney GB
Colorado
x 560 x
Bredde
document
Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
1229 560 336 460 466 710 53 90 113 998 175 270 434 1132 150 511 145 250 250 125 92
E F C
2 3 4
A
2 1 5 4 6 This
note: Name: Origo basic colorado Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway 1229 560 336 460 466 710 53 90 113 998 175 270 434 1132 150 511 145 250 250 125 92 D F C 1
Safety
ORIGO
COLORADO 50 = Brannmur
=
>470mm 300 650 1100
50mm 1100
150mm 150mm 450 450 >400mm *
* * =
Safety distances ORIGO
/ Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri
Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Colorado - safety distances
mm
mm 300 500 100mm
30mm
Only applicable with insulated chimney GB
50 = Brannmur / Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Colorado - safety distances >470mm 300 650 1100 mm 50mm 1100 mm 300 500 100mm 150mm 150mm 450 450 >400mm * 30mm * * = Only applicable with insulated chimney GB distances Brandmur / Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri materiale / Brännbart material / Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ combustibile / Tulenarka materiaali Origo Colorado - safety distances >470mm 650 1100 mm 50mm 1100 mm 300 500 100mm 150mm 450 450 >400mm * 30mm * * = Only applicable with insulated chimney GB
ORIGO COLORADO
140
(*)
=
=Brannmur =Brennbart
tar
for
se tilbehør
OVN 82 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 6,4 kW Nominell effekt 130 kg Vekt
Sikkerhetsavstander
G
Glassets side
materiale Måltegninger Vi
forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden
å
og øvrige detaljer på nordpeis.no
• Utenpåliggende, doble glass
• Selvlukkende dør med stoppfunksjon
• Vedrom med trykk-åpne-løsning og hengsler for myk lukking
• Velg LED-lys i sokkelen for et personlig preg
Origo Exclusive Origo Exclusive 1193 x 496 x 496 mm Høyde x Bredde x Dybde FIG 1 Origo Exclusive =mm 1193 496 336 380 994 459 733 175 90 145 119 1128 150 430 250 496 250 250 123 92 103 D E F C 1 2 3 4 B
3 2
5 4 This document is
z
)exclusive
It must
treated
copied
communicated
Revision Name: Origo Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway FIG
119
250
D
Revision note: Name: Origo exclusive_dimensions Origo
Exclusive =mm 1193 496 336 380 994 459 733 175 90 145 119 1128 150 430 250 496 250 250 123 92 103 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Origo exclusive_dimensions Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway Safety distances ORIGO EXCLUSIVE 49 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm distances Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ combustibile / Tulenarka materiaali Origo Exclusive - safety distances 100mm 400 750 750 900 mm 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm Safety distances ORIGO EXCLUSIVE 49 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm Safety distances ORIGO EXCLUSIVE 49 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm
• Leveres også med skjult tilluftsløsning for stålpipe (DV-løsning)
A
1
Nordpeis (Northstar Sp.
o.o.
inte llectual property.
be
as strictly confidential and must not be
or
to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
1 Origo Exclusive =mm 1193 496 336 380 994 459 733 175 90 145
1128 150 430
496 250 250 123 92 103
E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway FIG 1 Origo

(Northstar

o.o.

llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

141
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 82 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 6,4 kW Nominell effekt 210 kg Vekt
Colorado-betong i fargen Colorado Grey
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
• Laget i
doble glass
• Utenpåliggende,
dør med stoppfunksjon
Integrert askeskuff
også med skjult tilluftsløsning for stålpipe (DV-løsning) Origo Exclusive Colorado Origo Exclusive Colorado 1489 x 498 x 498 mm Høyde x Bredde x Dybde 1489 498 336 380 175 102 523 712 254 1056 145 1190 520 150 163 78 139 305 220 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. must
communicated
Revision Name: Origo Origo Nordpeis AS
11
1489 498 336 380 175 102 523 712 254 1056 145 1190 520 150 163 78 139 305 220 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This
Revision Name: Origo
D
B
)exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Origo exclusive Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway Safety distances ORIGO EXCLUSIVE COLORADO 51 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive Colorado - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm distances COLORADO Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ combustibile / Tulenarka materiaali Origo Exclusive Colorado - safety distances 100mm 400 750 750 900 mm 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm Safety distances ORIGO EXCLUSIVE COLORADO 51 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive Colorado - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm Safety distances ORIGO EXCLUSIVE COLORADO 51 = Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri = Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali FIG 2 Origo Exclusive Colorado - safety distances 100mm 400 400 750 750 900 mm 300 300 50mm 550 900 mm 550 * = Only applicable with insulated chimney GB 50mm * 800mm 800mm
• Selvlukkende
• Leveres
be treated as strictly confidential and must not be copied or
to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
Gjellebekkstubben
N-3420 LIIERSKOGEN, Norway
document is Nordpeis
Sp.
)exclusive inte
Origo Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway 1489 498 336 380 175 102 523 712 254 1056 145 1190 520 150 163 78 139 305 220
E F C 1 2 3 4
A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o.
142 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 82 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 4 kW Nominell effekt 84/92 kg Vekt • Liten og plasseringvennlig • Godt innsyn, glass på tre sider • Konveksjon • God forbrenning også på lav effekt • Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren Uno 1 / Uno 2 Uno 1 Uno 2 52 Uno 1 =mm 1006 1024 11 436 979 402 364 10 11 884 420 210 165 348 135 147 52 Uno 1 =mm 1006 1024 11 436 979 402 364 10 11 884 420 210 165 348 135 147 52 Uno 1 =mm 1006 1024 11 436 979 402 364 10 11 884 420 210 165 348 135 147 52 Uno 1 =mm 1006 1024 11 436 979 402 364 10 11 884 420 210 165 348 135 147 995 1012 967 420 210 165 183 348 A 135 147 278 390 873 Uno 2 =mm 54 995 1012 967 420 210 165 183 348 A 135 147 278 212 390 873 Uno 2 =mm 420 210 165 183 348 A 135 147 Uno 2 =mm 54 995 1012 967 420 210 165 183 348 A 135 147 278 212 390 873 Uno 2 =mm Uno 1 Uno 2 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert røykrør * w/insulated smokpipe >500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit isoliertem Rauchrohr * Se conformer aux règles >800 >800 Uno 1, 2, 4 50 50 >500 >300 >300 >250 >350 >350 >600 >50 >50 >795 >795 >800 >300 >800 50 50 >300 >300 >350 >350 >600 >50 >50 >795 >795 >800 >800 50 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert røykrør * w/insulated smokpipe >500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit isoliertem Rauchrohr * Se conformer aux règles nationales concernant les distances d’installation par rapports aux conduits de fumées * m/isolerat rökrör * eristetyllä
>800 >800 Uno 1, 2, 4 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert røykrør *
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit
>800 >800 Uno 1, 2, 4 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert røykrør * w/insulated
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit
Rauchrohr * Se
nationales
distances
rapports
>800 >800 Uno 1, 2, 4 1024/1012 x 436/420 x 364/348 mm Høyde x Bredde x Dybde
savupiipulla
w/insulated smokpipe
isoliertem Rauchrohr
smokpipe
isoliertem
conformer aux règles
concernant les
d’installation par
aux conduits de

Måltegninger

143
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Sikkerhetsavstander
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no
QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer
OVN 82 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 4 kW Nominell effekt 88 kg Vekt
plasseringvennlig
glass
Scan
på nordpeis.no
• Liten og
• Godt innsyn,
på tre sider
• Konveksjon
• God forbrenning også på lav effekt
ren Uno 4 Uno 4 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert røykrør * w/insulated smokpipe >500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit isoliertem Rauchrohr * Se conformer aux règles >800 >800 Uno 1, 2, 4 50 50 >500 >300 >300 >250 >350 >350 >600 >50 >50 >795 >795 >800 >300 >800 50 50 >300 >300 >350 >350 >600 >50 >50 >795 >795 >800 >800 50 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*)
>300 FIG
>250 * m/isolert
*
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 *
*
*
50 50
FIG
>250 *
*
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50
>50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 *
>800 >800 Uno
4 100 50 50 50 50 >500 >150 (100*) >300 >300 FIG 1 >250 * m/isolert
*
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 *
*
rapports
>800 >800 Uno
4 56 Uno 4 =mm 924 907 879 303 785 420 210 165 183 348 A 135 147 56 Uno 4 =mm 924 907 879 303 785 420 210 165 183 348 A 135 147 56 Uno 4 =mm 924 907 879 303 785 420 210 165 183 348 A 135 147 56 Uno 4 =mm 924 907 879 303 785 420 210 165 183 348 A 135 147 924 x 420 x 348 mm Høyde x Bredde x Dybde
• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig
>300
1
røykrør
w/insulated smokpipe
mit isoliertem Rauchrohr
Se conformer aux règles nationales concernant les distances d’installation par rapports aux conduits de fumées * m/isolerat rökrör
eristetyllä savupiipulla >800 >800 Uno 1, 2, 4 100
50 50 >500 >150 (100*) >300 >300
1
m/isolert røykrør
w/insulated smokpipe
>50
mit isoliertem Rauchrohr
1, 2,
røykrør
w/insulated smokpipe
mit isoliertem Rauchrohr
Se conformer aux règles nationales concernant les distances d’installation par
aux conduits de
1, 2,
144
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN 82 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 4 kW Nominell effekt 90 kg Vekt
og plasseringvennlig
innsyn til flammene
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
• Liten
• Godt
også
lav effekt
i
Thermotte som brennes naturlig ren Uno 5 Uno 5 Uno 5 =mm 210 165 348 879 907 924 303 785 147 135 58 Uno 5 =mm 420 210 165 348 A 879 907 924 303 785 147 135 DETAIL A SCALE 1 : 5 58 Uno 5 =mm 420 210 165 348 A 879 907 924 303 785 147 135 DETAIL A SCALE 1 : 5 51 100 50 50 50 50 >300 >(150*) >(150*) FIG 1a >150 * m/isolert røykrør *
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 * mit
* Se
nationales
distances
*
*
>900 >900 Uno 5 >(150*) 100 50 50 50 50 >300 >(150*) >(150*) FIG
>150 *
*
>500 >350 >300 >300 >350 >600 >50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655 *
>900 Uno 5 >(150*) 100 50 50 50 50 >300 >(150*) >(150*) FIG
>150 *
*
>500 >350
>50
>785 >300
50 50
50
>150 >500 >350 >300 >300 >350
>50 >50 >50 >50 >795 >795 >800 >785 >300 >655
51
>600
>795
>300 >900
51
>900
924
Høyde
• Konveksjon • God forbrenning
• Isolasjonsplater
lys
w/insulated smokpipe
isoliertem Rauchrohr
conformer aux règles
concernant les
d’installation par rapports aux conduits de fumées
m/isolerat rökrör
eristetyllä savupiipulla
1a
m/isolert røykrør
w/insulated smokpipe
mit isoliertem Rauchrohr
1a
m/isolert røykrør
w/insulated smokpipe
>300 >300 >350 >600 >50 >50
>50 >795 >795 >800
>655 * mit isoliertem Rauchrohr * Se conformer aux règles nationales concernant les distances d’installation par rapports aux conduits de >900 >900 Uno 5 >(150*) 100
50
>300 >(150*) >(150*) FIG 1a
>600
>900 Uno 5 >(150*)
50 50 >(150*) >350 >350
>50 >50 >795
>800
>(150*)
50 50 >(150*) >350 >350 >600 >50 >50 >795 >795 >800
>(150*)
x 420 x 348 mm
x Bredde x Dybde

Quadro

• For hjørne-, rettvegg og frittstående plassering

• Mulighet for ekstra varmelagring eller sidemontering med toppelement (tilbehør, se side 81)

• Konveksjon

• Store glassflater med luftspyling

• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren

FIG 2 = mm

FIG 2 = mm

Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no

FIG 2 = mm

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material (*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella

isolert røykrør

med isolerat rökrör

eristetyllä liitosputkella

Sikkerhetsavstander

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material (*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella

Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no

145
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
OVN
Quadro 1 Quadro 2 Quadro 3 48
(*)
(*)
(*)
>150
>50
>200/150*
FIG 2 = mm =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material
with insulated smoke pipe
med isolert røykrør
med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella (150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095 >800 >150 >50 >985 >50 >985 >550
>535
>1015/985* >50 >550 48 FIG 2 = mm =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material (*) with insulated smoke pipe (*) med
(*)
(*) takaliitos
(150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095 >800 >150 >50 >985 >50 >985 >550 >150 >535 >50 >1015/985* >50
>550 48
>250 >1095 >800 >150
>150 >535 >50
>50 >200/150* >550 48
(150*) >800 (>150*) (>150*) >50
>50 >985 >50 >985 >550
>1015/985*
>250 >1095 >800 >150
>150 >535 >50
>50 >200/150*
48
(150*) >800 (>150*) (>150*) >50
>50 >985 >50 >985 >550
>1015/985*
>550
=Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material (*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella (150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095 >800 >150 >50 >985 >50 >985 >550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550 =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material smoke pipe liitosputkella (150*) (>150*) (>150*) >150 >50 >985 >50 >985 >550 >150 >1015/985* >50 >200/150* >550 FIG 2 b = mm Quadro 1 Quadro 2 Quadro 3 >600 >600 >600 materiaali/Combustible material 43 Quadro 1 Basic = mm 472 1225 700 544 440 148 387 185 1042 442 150 1113 507 D E F C 1 2 3 B A 3 2 1 C D 6 7 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Approved by: Scale: 1:10 Replace: P.Żabiński 22.03.2016 SN-QUADR-2X0 Quadro - stove Quadro Sheet: 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 43 Quadro 1 Basic = mm 472 1225 700 544 440 148 387 185 1042 442 150 1113 507 D E F C 1 3 4 B A 3 1 5 C D 4 6 8 A B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must
A3 Approved by: Scale: 1:10 Replace: P.Żabiński 22.03.2016 SN-QUADR-2X0 Quadro stove Quadro Sheet: 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Quadro 1 Basic = mm 472 1225 700
1042 442 150
507 D E F C 2 3 B A 3 2 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, 44
150 442 1045
1115 D
2 4 C D This
)exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Checked by: Created by: Weight (kg.): Format: 1:10 P.Żabiński 22.03.2016 SN-QUADR-2X0 Quadro stove Quadro 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 44 Quadro 2 Basic= mm 1226 544 473 700 108 387 150 442 1045 150 1115 D C 3 4 C D This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Checked by: Created by: Weight (kg.): Format: 1:10 P.Żabiński 22.03.2016 SN-QUADR-2X0 Quadro - stove Quadro 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 44 Quadro 2 Basic= mm 1226 544 473 700 108 387 150 442 1045 150 1115 F C 3 4 B This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Quadro 3 Basic = mm 1356 544 603 700 108 150 1174 442 150 1245 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 A B property. must be treated as strictly confidential Nordpeis
Sp.
written permission 1356 544 603 700 108 1174 442 150 1245 D C B 3 2 C D 6 7 8 B be treated
strictly confidential
written permission Quadro 3 Basic = mm 1356 544 603 700 108 150 1174 442 150 1245 D E C B A 2 C D 6 7 8 A B property. must be treated as strictly confidential Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission 1356 544 603 700 108 1174 442 150 1245 D C B 3 1 5 C D 4 6 7 B be treated as strictly confidential
written permission Quadro 3 Basic = mm 1356 544 603 700 108 387 150 1174 442 150 D E F C 2 3 4 B A 3 2 4 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, 1356 544 603 700 108 387 150 1174 442 150 1245 D E F C 2 B A 2 5 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied communicated any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, Quadro 1 Quadro 2 Quadro 3 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 104/113/ 118 kg Vekt 1225/1226/1356 x 544 x 442 mm Høyde x Bredde x Dybde
not be copied or communicated any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
440 148 387 185
1113
Quadro 2 Basic= mm 1226 544 473 700 108 387
150
C 1
document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o.
(Northstar
o.o.)
as
(Northstar Sp.
(Northstar Sp. o.o.)

Quadro Colorado

• For hjørne-, rettvegg og frittstående plassering

• Eksklusivt fargespill i overflaten

• Konveksjon

• Vinkelglass med maksimalt innsyn

• Elegant både til hjørne og rettvegg

Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no

Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu /

>50 >550 >50

Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side

=Brannmur =Brennbart materiale

Quadro Colorado

FIG 1a 53

280 195

280 195

360 79

Quadro Basic Colorado =mm FIG 1 543 700 1407 624

53

280 195

Quadro Basic Colorado =mm AIR 543 700 1407 624

Måltegninger

360 79 1267

Quadro Basic Colorado =mm FIG 1 543 700 1407 624

164

164

360 79 1267

360 79 1267

164

164

1193 107 386 150

1193 170 107 386 150

440 150 98

440 150 98

440 150 98

440 150 98

1193 170 107 386 150

1193 170 107 386 150

FIG 1a

360 79

Quadro Basic Colorado =mm AIR 543

164 51

Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no

280 195 51

146
OVN
51
Quadro Basic Colorado =mm FIG 1 543 700 1407 624
150
280 195
>800 >150
>50
=Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >150 >150 >150 >800 >800 >150 >1095 > 985 >50 >550 >50 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / 53 =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >150 >150 >150 >800 >800 >800 >150 >1095 >50 > 985 >50 >550 >50 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur
parfeu
/ 53 materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material material /Matières combustibles >800 >150 >150 >800 >800 >250 >1095 >985 >50 > 985
=Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >150 >150 >150 >800 >800 >250
>1095 > 985 >550
=Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material FIG 2 b >600 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 160 kg Vekt 1407 x 543 x 440 mm Høyde x Bredde x Dybde
147 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN Quadro Colorado Exclusive • Rette og moderne linjer • Velg høy eller lav modell • Smale riller i betongen • Utenpåliggende glass • Flott vinkelinnsats 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 228/253 kg Vekt Quadro Colorado White Exclusive 49 Quadro Colorado Exclusive Low =mm FIG 1 12 605 1428 631 731 80 176 531 449 449 237 150 1200 150 232 100 100 210 1275 Quadro Colorado Exclusive 49 Quadro Colorado Exclusive Low =mm FIG 1 12 605 1428 631 731 80 176 531 449 449 237 150 1200 150 232 100 100 210 1275 49 Quadro Colorado Exclusive Low =mm FIG 1 12 605 1428 631 731 80 176 531 449 449 237 150 1200 150 232 100 100 210 1275 49 Quadro Colorado Exclusive Low =mm FIG 1 12 605 1428 631 731 80 176 531 449 449 237 150 1200 150 232 100 100 210 1275 Quadro Colorado Exclusive Low 50 12 605 1648 731 300 Quadro Colorado 176 449 449 531 237 100 232 1200 150 150 210 100 1275 FIG 1a Quadro Colorado Exclusive High =mm 12 605 1648 731 300 176 449 449 531 100 232 1200 150 150 210 100 1275 FIG 1a Quadro Colorado Exclusive High =mm 12 605 1648 731 300 176 449 449 531 100 232 1200 150 150 210 100 1275 FIG 1a Quadro Colorado Exclusive High =mm 50 1648 731 300 Quadro Colorado Exclusive High 449 449 237 100 232 1200 150 150 210 100 1275 FIG 1a Quadro Colorado Exclusive High =mm 51 =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >800 >800 >150 >1095 >985 > 985 >50 >550 >50 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / >150 >150 >150 A. B. C. D. 51 =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >800 >800 >250 >800 >150 >1095 >985 >50 > 985 >50 >550 >50 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / >150 >150 >150 A. B. C. D. 51 =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles FIG 2 >800 >800 >800 >250 >800 >150 >1095 >985 > 985 >50 >550 >50 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / >150 >150 >150 A. B. C. materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material material /Matières combustibles >800 >800 >800 >1095 >985 >50 > 985 >50 >550 >50 Brandmur / Palomuuri/ Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / >150 >150 B. D. FIG 2 b >600 >150 =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Brennbares Material Combustible material /Matières combustibles >600 >150 Quadro Colorado White Exclusive Quadro Colorado White Exclusive High 1428/1648 x 449 x 449 mm Høyde x Bredde x Dybde

• Konveksjon

FIG 2 = mm

FIG 2 = mm

FIG 2 = mm

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material

=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material

(*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella

Sikkerhetsavstander

Måltegninger

148
(*)
=
G
Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
tar
OVN
Exclusive
Vi
forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
Quadro
• For hjørne-, rettvegg og frittstående plassering • Mulighet for ekstra varmelagring med toppelement (tilbehør, se side 81)
• Store glassflater med luftspyling
80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 104/128 kg Vekt 47 FIG
=Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart
(150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095 >800 >150 >50 >1095 >50 >985 >550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550 (*) with insulated
pipe (*)
(*)
(*)
47
(150*) >800 (>150*)
>50 >250 >1095 >800 >150 >1095
>550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550
47
• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren
2 = mm
materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material
smoke
med isolert røykrør
med isolerat rökrör
takaliitos eristetyllä liitosputkella
FIG 2 = mm =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material
(>150*)
>50 >985
(*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella
(150*) >800
>50 >250 >1095 >800 >150 >50 >1095 >50
>550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550
47
(>150*) (>150*)
>985
(*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella
(150*)
>50 >250 >1095 >800 >150 >50 >1095 >50
>550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550
>800 (>150*) (>150*)
>985
47
>800
>150
>50
>200/150*
insulated smoke pipe (*) med
røykrør (*)
(*)
47 FIG 2 = mm =Brannmur/Brandmur/Palomuuri/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/Combustible material (150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095 >800 >150 >50 >1095 >50 >985 >550 >150 >535 >50 >1015/985* >50 >200/150* >550 (*) with insulated smoke pipe (*) med isolert røykrør (*) med isolerat rökrör (*) takaliitos eristetyllä liitosputkella 43 Quadro 1 Exclusive = mm 559 700 472 1224 462 507 1042 150 1113 148 184 440397 98 164 203 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 43 Quadro 1 Exclusive = mm 559 700 472 1224 462 507 1042 150 1113 148 184 440397 98 164 D E F C 1 2 3 4 B A 3 1 5 6 This document is Nordpeis
Revision note: Name: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11
LIIERSKOGEN, Norwey 43 Quadro 1 Exclusive = mm
203 D
1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 44 Quadro 3 Exclusive = mm 700 559 603 1356 1174 150 116 154 397 D E F C 1 2 3 B A 3 2 1 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Quadro 3 Exclusive = mm 700 559 603 1356 462 1174 150 1245 116 D C B A 3 2 1 5 4 6 must be treated as strictly confidential (Northstar Sp. o.o.) written permission Quadro 3 Exclusive = mm 700 559 603 1356 462 1174 150 1245 116 98 110 118 D C B A 3 2 1 5 4 6 must be treated as strictly confidential (Northstar Sp. o.o.) written permission Quadro 1 Exclusive Quadro 3 Exclusive Quadro 1 Exclusive Quadro 3 Exclusive 1224/1356 x 559 x 462 mm Høyde x Bredde x Dybde
(150*) >800 (>150*) (>150*) >50 >250 >1095
>150 >50 >1095 >50 >985 >550
>535
>1015/985* >50
>550 (*) with
isolert
med isolerat rökrör
takaliitos eristetyllä liitosputkella
(Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
N-3420
559 700 472 1224 462 507 1042 150 1113 148 184 440397 507 98 164
E F C
149
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no OVN Orion • Tradisjonell støpejernsovn • Ideell for hytter og mindre boliger
Integrert kokeplate
Solid og varig 84,2 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 3 kW Nominell effekt 72 kg Vekt Orion 22 Orion = mm 125 435 510 520 625 325 162 115 22 Orion = mm 125 435 510 520 625 325 162 115 23 FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm 23 FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm 23 FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65
>420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100
>930
>580 >580
23
>580
>100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65
>420 >580
>885 >830
23
23
>420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm 23 FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm 23 FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm 625 x 325 x 510 mm Høyde x Bredde x Dybde
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
>420
>930
>100
= 65mm
FIG 1 >420
>420
>420
>100 >65
>100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm
FIG 1 >420 >580 >420 >100 >420 >580 >995 >1115 >100 >65 >420 >420 >1015 >100 >65 >100 >420 >420 >1460 >65 >100 >1055 >1055 >100 >580 >580 >65 >420 >420 >580 >100 >65 >885 >830 >100 >65 >100 >930 >930 >100 >580 >580 = 65mm
FIG 1 >420 >580 >420 >100

Måltegninger

150
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Sikkerhetsavstander
Vi tar forbehold om feil
endringer
For oppdatert
for å se tilbehør og øvrige detaljer
INNSATS
Exclusive
gir optimal fyring samt renere glass
og/eller
i tegningene.
oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden
på nordpeis.no
N-21A
• IR-Max
glass gir
god forbrenning
• Doble
ekstra
stoppfunksjon
• Praktisk
og selvlukkingsmekanisme
glass
for renere glass N-21A Exclusive 81,9 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 5,4 kW Nominell effekt 100 kg Vekt N-21AL Exclusive = mm / chimney = mm / AIR = mm N-21AL Exclusive = mm / chimney = mm / AIR = mm N-21AL Exclusive = mm / chimney = mm / AIR = mm N-21AL Exclusive = mm / chimney = mm / AIR = mm N-21AL Exclusive = mm / chimney = mm / AIR = mm 49 =Brannmur/ Brandmur/ Palomuuri/ Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material ≥300cm2 ≥ 500 mm FIG 1 ≥450cm2 ≥450cm2 ≥700 ≥300cm ≥700 ≥ 250 ≥15 ≥ 15 ≥ 700 ≥ 400 ≥ 400 ≥15 ≥1000 ≥ 500 mm G (*) G(*) (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / ≥1000 ≥ 300 ≥ 250 50 =Brannmur/ Brandmur/ Palomuuri/ Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material ≥300cm2 ≥ 500 mm FIG 1 ≥450cm2 0 mm ≥450cm2 ≥700 ≥300cm2 ≥700 ≥ 250 ≥15 ≥ 15 ≥ 700 ≥ 400 ≥ 400 ≥15 ≥1000 ≥ 500 mm G (*) G(*) (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / ≥1000 ≥ 300 ≥ 250 50 935-948 x 554 x 372 mm Høyde x Bredde x Dybde
• Utenpåliggende
• Luftspyling

829-949 x 566 x 308 mm Høyde x Bredde x Dybde

=Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/Combustible material

Palavasta materiaalista/Combustible

materiaalista/Combustible

materiale/Brændbart materiale/ Brännbart

o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

Sp. z o.o.) written permission

Nordpeis

LIIERSKOGEN,

Nordpeis

151
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan
for å se tilbehør og øvrige detaljer
INNSATS N-21F Exclusive
IR-Max gir optimal fyring samt renere glass
glass gir
glass
for renere glass N-21F Exclusive 80 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 86 kg Vekt 62 PROTOTYPE 588 566 51 210-330 619 432 185 57 59 90 78 546 47 158 148 149 91 301 338 377 90 D E F C B A 3 2 1 5 4 document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.)
Revision Name: Insert N-20F Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-21F Exclusive = mm 62 PROTOTYPE 588 566 51 210-330 619 432 185 57 59 90 78 546 47 158 148 149 91 301 338 377 90 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4
Sikkerhetsavstander
Måltegninger
QR-koden
på nordpeis.no
• Doble
ekstra god forbrenning • Praktisk stoppfunksjon og selvlukkingsmekanisme • Utenpåliggende
• Luftspyling
written permission
This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar
N-21F Exclusive
D
AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway
= mm 62 PROTOTYPE 588 566 51 210-330 619 432 185 57 59 90 78 546 47 158 148 149 91 301 338 377 90
E F C 1 2 3 4 A 3 2 1 5 4
Revision note:
AS Gjellebekkstubben 11 N-3420
Norway N-21F Exclusive = mm 62 PROTOTYPE 588 566 51 210-330 619 432 185 57 59 90 78 546 47 158 148 149 91 301 338 377 90 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp.
Name: Insert N-20F Korpus N-21F Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norway N-21F Exclusive = mm 63 FIG 1 20 600 20 20 20 >1150 800 >940 =Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta
material 63 FIG 1 20 600 300 20 20 20 >1150 800 >940
=Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart
material/
material 63 FIG 1 20 600 300 20 20 20 >1150 800 >940

Måltegninger

152
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Sikkerhetsavstander
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no INNSATS N-21T Exclusive
IR-Max gir optimal fyring samt renere glass
glass gir ekstra god forbrenning
stoppfunksjon og selvlukkings-
glass
for renere glass N-21T Exclusive 78 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 6,8 kW Nominell effekt 99 kg Vekt N-21T Exclusive= mm 529 572 376,5 111,5 645 77-107 458 430 76 218 199 78 364 287 411 148 529 572 376,5 111,5 645 77-107 458 430 76 218 199 78 364 287 411 148 52 590 50 =Brannmur/ Brandmur/ Palomuuri/ Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material ≥300cm2 ≥ 700 mm ≥450cm2 FIG 1 ≥300cm2 D ≥ 260 mm ≥ 700 mm ≥450cm2 >500 >800 >800 ≥380 mm 20 mm ≥450cm2 ≥450cm2 20 mm N-21T Exclusive 51 =Brannmur/ Brandmur/ Palomuuri/ Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material ≥300cm2 ≥ 700 mm ≥450cm2 FIG 1 ≥300cm2 D ≥ 260 mm ≥ 700 mm ≥450cm2 >500 >800 >800 ≥380 mm 20 mm ≥450cm2 ≥450cm2 20 mm 20 mm N-21T Exclusive 51 722-752 x 572 x 411 mm Høyde x Bredde x Dybde
• Doble
• Praktisk
mekanisme • Utenpåliggende
• Luftspyling

Måltegninger

153
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Sikkerhetsavstander
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se
for å se tilbehør og øvrige detaljer
INNSATS N-21U Exclusive
gir optimal fyring samt renere glass
glass gir
god forbrenning
glass
for renere glass N-21U Exclusive 81,9 % Virkningsgrad 40 cm Vedlengde 5,4 kW Nominell effekt 108 kg Vekt N-21U Exclusive= mm 548 377 107 793 142-155 148 198 452 476 44 372 390 210 82 78 325 199 660 711 148 757 94 231 372 39 51 N-21U Exclusive= mm 548 377 107 793 142-155 148 198 452 476 44 372 390 210 82 78 325 199 660 711 148 757 94 231 372 39 51 N-21U Exclusive= mm 548 377 107 793 142-155 148 198 452 476 44 372 390 210 82 78 325 199 660 711 148 757 94 231 372 39 =Brannmur/ Brandmur/ Palomuuri/ Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Tulenarka materiaali/ Combustible material ≥300cm2 ≥ 500 mm FIG 1 ≥450cm2 >400 ≥ 300 >400 >15 ≥450cm2 >250 >250 >700 >15 ≥450cm2 >250 >250 ≥1000 52 935-948 x 548 x 372 mm Høyde x Bredde x Dybde
monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden
på nordpeis.no
• IR-Max
• Doble
ekstra
• Praktisk stoppfunksjon og selvlukkingsmekanisme • Utenpåliggende
• Luftspyling

N-29A

• Stor innsats med relativt liten varmeutgivelse

• Mulighet for varmelagring med Powerstone™

• IR-Max gir optimal fyring samt renere glass

• Doble glass gir ekstra god forbrenning

• Praktisk stoppfunksjon og selvlukkingsmekanisme

• Utenpåliggende glass

Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no

154
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no
INNSATS
N-29A 82 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 393 kg Vekt
339 349 101 426 205 212 436 479 50
338
458
522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479
101
436
338
458
522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 338
458
512 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 50
338
458
522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 101 205 212 265 302 60 339 101 205 212 436 479 338 256 458 602 522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 101 426 205 212 479 338 256 458 1425 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 50 N-29AR
338 256 458 602 522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 338 256 458 602 522 100 1425 722 429 512 150 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 338 256 458 1425 265 302 60 339 349 101 426 205 212 436 479 FIG 1 ≥500cm2 ≥ 750 mm >120 ≥700cm2 >400 >170 ≥700cm2 >400 ≥1300 ≥1300 ≥ 500 mm >450 >200 >800 (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / G (*) G (*) 1250 1180 ≥700cm2 ≥ 370 =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali 51 1634 x 920 x 600 mm Høyde x Bredde x Dybde
N-29AR = mm / air / chimney 338 256 458 602 522 100 1425 722 429 512 150 265 302 339 349 101 426 205 212 436 479 265 302 205 212 436 479 338 256 458 602 522 100 1425 722 429 512 150 265 60 339 349 101 426 205 212 436 479 338 458 1425 265 302 60
N-29AR = mm / air / chimney
256
602
265 302 60
205 212
479
256
602
256
1425
N-29AR = mm / air / chimney
256
602
= mm / air / chimney

• Stor innsats med relativt liten varmeutgivelse

• Mulighet for varmelagring med Powerstone™

• Perfekt som romdeler

• Doble glass gir ekstra god forbrenning

• Praktisk stoppfunksjon og selvlukkingsmekanisme

• Utenpåliggende glass

Sikkerhetsavstander

Måltegninger

155
(*)
=
=Brannmur =Brennbart
G
Glassets side
materiale
Vi tar forbehold om feil
endringer
For
se
INNSATS
og/eller
i tegningene.
oppdatert oppstillingsvilkår,
monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
N-29P
78 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 10,5 kW Nominell effekt 160 kg Vekt N-29P
air
1334 341
278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 341 58 278 1054 50 771 577 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 49 N-29P = mm / air / chimney 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 341 58 278 1054 50 771 577 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 49 N-29P = mm / air / chimney 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 1334 341 58 278 1054 50 771 577 722 459 381 311 458 281 524 585 Smoke connection 150 Main air inlet 100 View without radiation shields 49 FIG 1 ≥500cm2 ≥ 750 mm ≥700cm2 ≥ 300 ≥ 650 ≥ 500 mm (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / >200 >1000 >1000 G (*) =Brannmur/ Brandmur/ Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material / Brennbares Material / Matières combustibles/ Parete combustibile / Tulenarka materiaali 50 1334 x 459 x 771 mm Høyde x Bredde x Dybde
N-29P
= mm /
/ chimney
58

• Mulighet for varmelagring med Powerstone™

• Doble glass gir ekstra god forbrenning

• Praktisk stoppfunksjon og selvlukkingsmekanisme

• Utenpåliggende glass

Sikkerhetsavstander

Måltegninger

156
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold
endringer
For oppdatert
INNSATS
om feil og/eller
i tegningene.
oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
N-29U
Stor innsats med relativt liten varmeutgivelse
IR-Max gir optimal fyring samt renere glass
N-29U 80 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 8,9 kW Nominell effekt 162 kg Vekt N-29U = mm / air / chimney 458 716 256 338 528 304 100 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Gjellebekkstubben N-3420 458 716 256 338 528 304 100 60 100 348 339 426 302 265 429 54 148 512 205 436 212 479 3 4 3 5 C D 4 6 7 8 A B A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:20 Replace: P. Gajda 02.05.2019 IN-0N29U-010 Insert N-29U 160.70 Sheet: 1 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 458 716 256 338 528 304 100 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis
Sp. z
It
communicated
(Northstar Sp. z o.o.) written permission Gjellebekkstubben N-3420 458 256 338 528 304 100 60 100 348 1416 339 426 302 265 205 436 212 479 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B N-29U = mm / air / chimney 458 716 256 338 528 304 100 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It
Gjellebekkstubben N-3420 458 716 256 338 528 304 100 60 100 348 339 426 302 265 429 54 148 512 205 436 212 479 3 4 3 5 C D 4 6 7 8 A B A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:20 Replace: P. Gajda 02.05.2019 IN-0N29U-010 Insert N-29U 160.70 Sheet: 1 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 458 716 256 338 528 304 100 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte
It must be treated
and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Gjellebekkstubben N-3420 458 716 256 338 528 304 100 60 100 348 1416 339 426 302 265 54 148 205 436 212 479 D C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B as strictly confidential o.o.) written permission 49 N-29U = mm / air / chimney 458 716 256 338 528 304 100 348 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1
Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11
LIIERSKOGEN, Norwey
528
100
429
3 4 3
8 A B A3 Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Revision: Material: Weight (kg.): Format: Scale: 1:20 Replace: P. Gajda 02.05.2019 IN-0N29U-010 Insert N-29U 160.70 Sheet: 1 1of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 458 716 256 338 528 304 100 348 1416 429 54 148 512 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 458 716 256 338 528 304 100 60 100 348 1416 339 426 302 265 205 436 212 479 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B ≥500cm2 ≥ 750 mm FIG 1 ≥700cm2 ≥ 370 >450 >120 ≥700cm2 >800 >170 ≥700cm2 >400 ≥1300 ≥1300 ≥ 500 mm G (*) G (*) (*) G = glass side / glassidan / sivulasit / =Firewall/ Hitzenschutzwand / Mur parfeu / Parete non combustibile / Palomuuri =Combustible material / Brennbarem Material / Matières combustibles/ Parete combustibile Tulenarka materiaali 50 1416 x 716 x 512 mm Høyde x Bredde x Dybde
(Northstar
o.o. )exclusive inte llectual property.
must be treated as strictly confidential and must not be copied or
to any third person wit hout Nordpeis
must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
llectual property.
as strictly confidential
5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission
N-3420
458 716 256 338
304
60 100 348 1416 339 426 302 265
54 148 512 205 436 212 479
5 C D 4 6 7

Måltegninger

157
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Sikkerhetsavstander
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på
Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på
INNSATS N-36A Exclusive
Vinkelinnsats med godt innsyn
Store glass med luftspyling
Til innmuring og omramning
Mulighet for friskluftstilførsel
i lys Thermotte som brennes naturlig ren N-36A Exclusive 78 % Virkningsgrad 35 cm Vedlengde 7 kW Nominell effekt 115 kg Vekt 63 3 mm 535 951 310 361 452 987 1068 12831398 197312 820935 463 476 476 32 159 204 66 66 407 407 136 148 78 N-36A Exclusive=mm + AIR 64 FIG 1 >200 >600 >600 >80 >80 >80 >1220 >1150 =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali/ Parete combustibile >580 >475cm² >400cm² >80 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri/ Parete non combustibile 64 FIG 1 >200 >600 >600 >80 >80 >80 >1220 >1150 =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali/ Parete combustibile >475cm² >400cm² >80 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri/ Parete non combustibile 64 FIG 1 >200 >600 >600 >80 >80 >80 >1220 >1150 =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali/ Parete combustibile >580 >475cm² >400cm² >80 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri/ Parete non combustibile 1283-1398 x 476 x 476 mm Høyde x Bredde x Dybde
nordpeis.no
nordpeis.no
• Isolasjonsplater

• Supermax IR-sideglass

• Eksklusiv heve-/senkedør

• Til innmuring og omramning

• Mulighet for friskluftstilførsel

• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren

FIG 1 Aerated wall, comprising at least a 40 mm calcium silicate board and an air space. There must be a 20 mm air space between the building board and the combustible wall. The air space must allow air to

FIG 1 Aerated wall, comprising at least a 40 mm calcium silicate board and an air space. There must be a 20 mm air space between the building board and the combustible wall. The air space must allow air to

158
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
INNSATS
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
Q-24UL
81
Virknings-
33
Vedlengde 6
Nominell effekt 140 kg Vekt
530
410 494
150 598
D E F C 1 2 3 4 B A 3
This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Q-24UL Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
Q-24UL
%
grad
cm
kW
Q-24UL =mm PROTOTYPE
406
988 1008 1321 -1341 386 100 270 216 62 756 776 340360 2949 1160 -1180
338 100 80100
2 1 5 4 6
flow freely along the lower and upper edges
Revision note: Name: Q-24UL Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
Q-24UL =mm PROTOTYPE 530 406 410 494 988 1008 1321 -1341 386 100 270 216 62 756 776 340360 2949 1160 -1180 150 598 338 100 80100 486 453 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission
530 406 410 9881008 1321 -1341 386 100 270 216 62 756776 340 360 2949 1160 -1180 150 100 80100 486 453 D E C B A 3 2 1 5 C D 4 6 7 8 A B
530 406 410 494 988 1008 1321 -1341 386 100 270 216 62 2949 1160 -1180 150 598 338 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission FIG
Aerated wall,
air
51 FIG 1 >550 >700 >300cm2 >333 >20 max 100 >333 >165 >300cm2 >300cm2 >300cm2 =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles Tulenarka materiaali 100 40 20mm air gap 100 20mm air gap 100 40 40 40 40 20mm air gap >900 >550 >300* * = Passar bara med IR Super Max Glas, * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, * = Only applicable with IR Super Max Glass, * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin, * = Uniquement applicable sur les vitres qualité «IR », NO SE GB FI DE FR gjeldene fra SN: 1291842 gäller från SN: 1291842 valid from SN: 1291842 kanssa alkaen SN: 1291842 gültig ab SN: 1291842 valide à partir de SN: 1291842 51 >550 >700 >300cm2 >333 >20 max 100 >333 >165 >300cm2 >300cm2 >300cm2 materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles materiaali 100 40 20mm air gap 100 40 40 40 20mm air gap >900 >550 >300* Super Max Glas, Super Max Glass, with IR Super Max Glass, Super Max Glas, Super Max -lasin, applicable sur les vitres qualité «IR
SN:
* Gjelder bare med IR Super Max Glass,
1321-1341 x 598 x 486 mm Høyde x Bredde x Dybde
flow freely along the lower and upper edges Q-24UL =mm PROTOTYPE
inte llectual property. must be treated as strictly confidential person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Q-24UL =mm PROTOTYPE
1
comprising at least a 40 mm calcium silicate board and an air space. There must be a 20 mm air space between the building board and the combustible wall. The air space must allow
to
», 1291842 1291842 1291842 1291842 1291842
1291842
gjeldene fra SN: 1291842

• Supermax IR-glass

• Eksklusiv heve-/senkedør

• Luftspyling for renere glass

• Hendel for enkel frigjøring av glasset for eventuelt vedlikehold

1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655

document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission

- SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655

This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission

159
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
INNSATS
Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
Q-34AL
* Med PowerStone view for manual Brandmur / Palomuuri /Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Brennbarem Material / Matières combustibles / material / Tulenarka materiaali >400 15 110 900 15 PROTOTYPE Top view for manual This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) exclusive inte llectual property. must treated strictly confidential N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Wklad Q34-AL R 198080 Insert Q34-AL R 198080 15 110 >700 >400* 1100 Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN: Gjelder bare med IR Super Max Glass, Gjeldene fra SN: Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN: Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN: Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 52 PROTOTYPE Top view for manual This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) exclusive inte llectual property. must be treated strictly confidential Q-34AL Ł.Kęsy Approved by: PROTOTYPE Top view for manual and must not copied communicated any third person with Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission of Q-34AL Wklad Q34-AL R 198080 Insert Q34-AL R 198080 IB-Q34AL-00R FIG 1 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri /Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Brennbarem Material / Matières combustibles / Combustible material / Tulenarka materiaali 15 >400 15 110 900 15 15 PROTOTYPE Top view for manual This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) exclusive llectual property. must be treated strictly confidential Nordpeis AS Ł.Kęsy 15 110 15 110 >700 >400* 1100 * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN: * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, Gjeldene fra SN: * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN: * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN: * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN: * = Uniquement applicable sur les vitres qualité «IR », valide à partir de SN: NO SE GB FI DE FR Q-34AR - SN
Q-34AL - SN
Q-34AR - SN
Q-34AR - SN
Q-34AR
SN
52 PROTOTYPE Top view for manual communicated any third person with Nordpeis (Northstar o.o.) written permission PROTOTYPE Top view for manual This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) exclusive inte llectual property. must treated strictly confidential Gjellebekkstubben 11 Q-34AL Wklad Q34-AL R 198080 Insert Q34-AL R 198080 IB-Q34AL-00R FIG 1 =Brannmur / Brandmur / Palomuuri /Firewall / Hitzenschutzwand / Mur parfeu =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Brennbarem Material / Matières combustibles / Combustible material / Tulenarka materiaali 15 >400 15 110 900 15 15 PROTOTYPE Top view for manual and must not copied communicated any third person with Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Nordpeis AS Ł.Kęsy 15 110 15 110 >700 >400* 1100 * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN: * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, Gjeldene fra SN: * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN: * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN: * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN: * = Uniquement applicable sur les vitres qualité «IR », valide à partir de SN: NO SE GB FI DE FR Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 * Gjelder kun med IR Super Max Glass, gjeldende fra SN: Q-34AR - SN 1263950, Q-34AL - SN 1261655 50 Q-34AL =mm PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1244-1264 327-347 393 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part Material: Weight Replace: Ł.Kęsy 14.11.2016 17.05.2017 IB-Q34AL-00R Insert Q34-AL R 198080 Wklad Q34-AL R 198080 Q-34AL 30.46 E.Szkudlarek Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 50 Q-34AL =mm PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1244-1264 327-347 393 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C B A 3 2 1 5 4 6 document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Insert Q34-AL R 198080 Wklad Q34-AL R 198080 Q-34AL =mm PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1244-1264 327-347 393 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6
Revision note: Name: Insert Q34-AL R 198080 Wklad Q34-AL R 198080 Q-34AL Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 920-940
1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D
C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4
Nordpeis AS Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, 322 51 Q-34AL =mm PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated
wit
Sp.
written permission Nordpeis Gjellebekkstubben N-3420 LIIERSKOGEN, PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1244-1264 327-347 393 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Ł.Kęsy Insert Q34-AL R 198080 Wklad Q34-AL R 198080 Q-34AL E.Szkudlarek Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Insert Q34-AL Wklad Q34-AL Q-34AL Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 322 Q-34AL =mm PROTOTYPE 717 753 630 698 522 638 100 432 468 357 80-100 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 4 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 1244-1264 327-347 393 920-940 170-190 260 235 169 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Insert Q34-AL R 198080 Wklad Q34-AL R 198080 Q-34AL Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey PROTOTYPE 717 753 630 698 522 157 638 100 432 468 357 80-100 920-940 1091-1111 76 85 150 262 414-385 384 394 D E F C B A 3 2 1 5 4 is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission 322 1244-1264 x 753 x 468 mm Høyde x Bredde x Dybde
Vedlengde 50 cm Q-34AL 81 % Virkningsgrad 50 cm Vedlengde 7 kW Nominell effekt 145 kg Vekt
1263950,
1261655
1263950, Q-34AL - SN 1261655
1263950, Q-34AL - SN 1261655
-
Q-34AR
This
PROTOTYPE
169
E F
to any third person
hout Nordpeis (Northstar
z o.o.)

• Supermax IR-glass

• Eksklusiv heve-/senkedør

• Vedlengde 50 cm

• Luftspyling for renere glass

• Hendel for enkel frigjøring av glasset for eventuelt vedlikehold

160
=Brannmur =Brennbart
Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side
materiale
tar
INNSATS
Måltegninger Vi
forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no
Q-34UL
Q-34UL 80
Virknings-
50 cm Vedlengde 8 kW Nominell
160 kg
50 Q-34UL
PROTOTYPE 674 652 591 584 693 100 80100 307 421 150 129 193 764 193 400 337357 960980 1451 1471 1296
D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 C D 4 6 7
A B This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Part number: Revision: Weight (kg.): Format: Scale: 1:20 Replace: Ł.Kęsy 20.01.2016 26.02.2016 Q-34UL 39.32 M.Sobkowski Sheet: 11of Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 50 Q-34UL
PROTOTYPE 674 652 591 584 693 100 80100 2343 307 421 150 129 193 764 193 400 337357 960980 1451 1471
1132 -
D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Ł.Kęsy Q-34UL M.Sobkowski Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey Q-34UL =mm PROTOTYPE 674 652 591 693 584 421 100 80100 2343 307 150 129 193 764 193 400 337357 960980 1296 1316 1451 1471 269 11321152 D E F C 1 2 3 4 A 3 2 1 5 4 6 7 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated to any third person wit Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Material: Weight (kg.): Replace: Ł.Kęsy 20.01.2016 26.02.2016 Q-34UL 39,32 J.Rapke 31.08.2017 M.Sobkowski Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
674 652 591 584 693 100 80100 2343 307 421 150 D C B A 3 2 1 4 treated as strictly confidential Sp. o.o.) written permission Q-34UL =mm PROTOTYPE 674 652 591 693 584 421 100 80100 2343 307 150 129 193 764 193 400 337357 960980 1296 1316 1451 1471 269 11321152 D C 1 2 3 4 A 3 2 1 5 4 6 7 8 This document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated to any third person wit Revision note: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Material: Weight (kg.): Replace: Ł.Kęsy 20.01.2016 26.02.2016 Q-34UL 39,32 J.Rapke 31.08.2017 M.Sobkowski Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey PROTOTYPE 674 652 591 584 693 100 80100 2343 307 421 150 960 980 D C B A 3 2 1 5 4 treated as strictly confidential Sp. o.o.) written permission Q-34UL =mm PROTOTYPE 674 652 591 693 584 421 100 80 100 23 43 307 150 129 193 764 193 400 337 357 960 980 12961316 14511471 269 1132 1152 D E F C B A 2 5 C D 4 6 7 8 A B is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission A3 Name: Revision by: Checked by: Created by: Weight (kg.): Format: Scale: 1:20 Replace: Ł.Kęsy 20.01.2016 39,32 Added dimension 269. J.Rapke 31.08.2017 PROTOTYPE 674 584 693 307 421 193 A 3 2 1 5 4 6 7 8 Q-34UL =mm PROTOTYPE 674 652 591 693 584 421 100 80 100 23 43 307 150 129 193 764 193 400 337 357 960 980 12961316 14511471 269 D E F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 This document is Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive inte llectual property. must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Revision note: Name: Q-34UL Added dimension 269. Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey PROTOTYPE 674 652 591 584 693 100 80100 23 43 307 421 150 764 D E F C B A 3 2 1 document Nordpeis (Northstar Sp. o.o. )exclusive intellectual property. must be treated as strictly confidential be copied or communicated to any third person without Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission 52 1250-1270 >600cm 2 >600cm 2 550 max 100 550 >600cm 2 >600cm 2 20 20 >340 max 100 FIG 1 =Brannmur Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 700 100 50 100 175 100 100 50 275 50 50 400* * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN 1312550 * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, gjeldene fra SN 1312550 * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN 1312550 * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN 1312550 * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN 1312550 * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », valide à partir de SN 1312550 NO SE GB FI DE FR 52 390 100 722 625 >600cm 2 >600cm 2 550 max 100 550 >600cm 2 >600cm 2 20 20 >340 max 100 FIG 1 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand Firewall / Mur parfeu / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 700 100 50 100 175 100 100 50 275 50 50 400* * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN 1312550 = Gjelder bare med IR Super Max Glass, gjeldene fra SN 1312550 * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN 1312550 * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN 1312550 * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN 1312550 * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », valide à partir de SN 1312550 NO SE GB FI DE FR 52 >600cm 2 >600cm 2 550 max 100 550 >600cm 2 >600cm 2 20 20 >340 max 100 FIG 1 =Brannmur / Brandmur Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 700 100 50 100 175 100 100 50 275 50 50 400* * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN 1312550 * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, gjeldene fra SN 1312550 * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN 1312550 * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN 1312550 * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN 1312550 * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », valide à partir de SN 1312550 NO SE GB FI DE FR 52 >600cm 2 >600cm 2 550 max 100 550 >600cm 2 >600cm 2 20 20 >340 max 100 FIG 1 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brännbart material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 700 100 50 100 175 100 100 50 275 50 50 400* * = Passar bara med IR Super Max Glas, Gäller från SN 1312550 * = Gjelder bare med IR Super Max Glass, gjeldene fra SN 1312550 * = Only applicable with IR Super Max Glass, valid from SN 1312550 * = Nur gültig mit IR Super Max Glas, gültig ab SN 1312550 * = Sovelletaan vain IR Super Max -lasin kanssa alkaen SN 1312550 * = Uniquement applicable sur les vitres qualité « IR », valide à partir de SN 1312550 NO SE GB FI DE FR 1451-1471 x 764 x 421 mm Høyde x Bredde x Dybde
%
grad
effekt
Vekt
=mm
1316 11321152
8
=mm
1296 1316
1152
PROTOTYPE

• Vinkelinnsats med godt innsyn

• Luftspyling for renere glass

• Askeløsning som tilbehør

• Mulighet for friskluftstilførsel

• Isolasjonsplater i lys Thermotte som brennes naturlig ren

Sikkerhetsavstander

Måltegninger

161
(*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen
se tilbehør
INNSATS
på nordpeis.no Scan QR-koden for å
og øvrige detaljer på nordpeis.no
S-31A
S-31A 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 85 kg Vekt FIG 1 = mm 114 387 579 150 50 653 74 297 148 D E C B A 3 2 1 )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission FIG 1 = mm 395 150 50 395 74 297 148 315 B A 3 2 1 5 4 6 7 395 237 114 387 543 387 579 150 50 653 112125 720 395 500 110 98 198 74 297 148 315 F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte and must not be copied or communicated to any third person wit Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: P.Żabiński S-31A box - insert_Dimensions S-31A karton - wkład S-31A XXXXXXX Nordpeis AS Gjellebekkstubben 11 N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey 50 AIR mm 395 237 114 543 387 579 150 50 653 112125 720 395 500 110 98 198 74 297 148 315 F C 1 2 3 4 B A 3 2 1 5 4 6 7 8 This document is Nordpeis (Northstar Sp. z o.o. )exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential and must not be copied or communicated to any third person wit hout Nordpeis (Northstar Sp. o.o.) written permission Revision note: Name: Revision by: Checked by: Created by: Approved by: Date: Part number: Material: Weight
Replace: P.Żabiński 20.03.2014 IN-0N31V-000 S-31A box - insert_Dimensions S-31A karton - wkład S-31A 80.46 XXXXXXX Nordpeis AS
11
50 AIR
51
>800
>550
>250 >15
51
>800
>15
>550 >450 cm² >250
>980 >785
>200 51
>800 >450 >15
>550 >550 >450cm² >300cm² >250 >15 >945 >980 >785
>200 832-845 x
(kg.):
Gjellebekkstubben
N-3420 LIIERSKOGEN, Norwey
mm
=Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/Combustible material FIG 2 >15
>450 >15 >550
>450cm²
>945 =Omramning / Surround >200
=Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/Combustible material FIG 2 >15
>450
>15 >550
>945
=Omramning / Surround
=Brannmur/Brandmur/Turvaetäisyydet/Firewall =Brennbart materiale/Brændbart materiale/ Brännbart material/ Palavasta materiaalista/Combustible material FIG 2 >15
>15
=Omramning / Surround
387 x 387 mm Høyde x Bredde x Dybde
162 Sikkerhetsavstander (*) G = Glassets side =Brannmur =Brennbart materiale Måltegninger Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på nordpeis.no Scan QR-koden for å se tilbehør og øvrige detaljer på nordpeis.no INNSATS S-31A Exclusive • Utenpåliggende glass • Vinklet innsats
Kan kombineres med PowerStone™
Luftspyling for renere glass
Mulighet for tilkobling av ekstern luft S-31A Exclusive 80 % Virkningsgrad 30 cm Vedlengde 6 kW Nominell effekt 85 kg Vekt 49 FIG 1 = mm 113 150 414 585 165 725 414 209 167 77 157 325 346 98 583 50 655 2 3 1 4 B A E Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential copied or communicated to any third person with out Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Format: Weight (kg.): Material: Date: Created by: Revision by: Name: Revision note: A4 FIG 1 = mm 113 414 165 725 414 209 77 157 325 583 618 50 655 C 2 3 1 B A D E Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) exclusive inte llectual property. It must be treated as strictly confidential copied or communicated to any third person with out Nordpeis (Northstar Sp. z o.o.) written permission Date: Created by: Revision by: Name: Revision note: 50 FIG 2 >15 >800 >450 >15 >15 >550 >550 >450cm² >300 >250 >15 >945 >980 >785 =Omramning / Surround >200 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brennbares Material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 1000 mm 1000 mm 50 FIG 2 >15 >800 >15 >15 >550 >550 >450cm² >300cm² >250 >15 >945 >980 >785 =Omramning / Surround >200 =Brannmur / Brandmur / Hitzenschutzwand / Firewall / Mur parfeu / Palomuuri =Brennbart materiale/ Brændbart materiale/ Brennbares Material/ Combustible material/ Matières combustibles/ Tulenarka materiaali 1000 mm 1000 mm 731-743 x 414 x 414 mm Høyde x Bredde x Dybde
Vi tar forbehold om feil og/eller endringer i tegningene. For oppdatert oppstillingsvilkår, se monteringsanvisningen på Quadro 3 Exclusive hos @visitlaagen

nordpeis.no