Page 1


Vi forskønner din virksomhed Et par kønne planter. Det er nemt at forskønne virksomheden med en smuk, grøn og levende indretning. DANPLANT leverer totalløsninger, der passer præcis til ønskerne i din virksomhed, så omgivelserne tager sig smukke og grønne ud – hver eneste dag. Vores løsninger omfatter leje af både planter og krukker forenet med effektiv service og en sikker garantiordning. Det betyder, at dine planter altid er flotte, og du får en ny plante, hvis den du har stående visner. Du kan naturligvis også købe både planter og krukker.


Få renset luften På et hektisk kontor er de grønne planter ikke bare dekorative – de påvirker os også positivt. Faktisk er planterne gode for både krop og sjæl. Deres frodighed påvirker vores psyke positivt og bidrager til vores trivsel og velvære. Samtidig sikrer planternes evne til at rense luften et bedre indeklima. Et godt indeklima har en positiv effekt på vores helbred og minimerer risikoen for fx hovedpine og koncentrations­besvær. Det er godt for arbejdsmiljøet.


Helt grønt – uden krukkeri Store eller små planter? Trendy eller traditionelle? Og hvad med krukkerne? Du kan få det præcis, som du vil ha’ det. Vi tænker kreativt og finder spændende løsninger til fx receptionen, kontormiljøer og mødelokaler. I fællesskab udvælger vi de planter, som du synes bedst om, og som er helt rigtige til omgivelserne både med hensyn til størrelse, form, udtryk og vækstbetingelser. Og vi finder flotte krukker eller plantekummer, der passer til indretningen.


Lad dem bare stå og blomstre Du kan bare lade planterne passe sig selv! For vi tilbyder fleksibel plante­service, der betyder, at vi tager os af alt, der vedrører planterne i virksomheden, uanset om du køber eller lejer dig til grønne omgivelser. Vores servicepersonale er naturligvis faguddannet, og de har altid masser af gode ideer til, hvordan du kan forskønne virksomheden med planter. I fælles­ skab finder vi den helt rigtige løsning.


Der er også mode i planteriget Moden skifter. Det gælder også i planteriget, hvor der hele tiden kommer nye muligheder – både når det gælder planter og krukker. Vi holder os opdaterede om trends og tendenser, så vi kan tilbyde dig moderne og flotte løsninger, der gør en forskel i din virksomhed. Planter skaber en let og eksklusiv stemning i din virksomhed, så du byder kunder og medarbejdere velkommen i et moderne og levende miljø.


Find mere inspiration her

Hos DANPLANT får du en samlet løsning til din virksomhed, så

• Faguddannet servicepersonale

du kan glæde dig over grønne omgivelser uden bekymringer.

• Professionel kvalitetsstyring/servicerapportering

Find mere inspiration på danplant.dk. Du er velkommen til at

• Konkurrencedygtige priser

kontakte os og aftale et uforpligtende møde.

• Kvalitetssikring af DANPLANT

DANPLANT Planteservice ApS Esbjergvej 40 · 6000 Kolding · Telefon 7631 7050 info@danplant.dk · danplant.dk

25980

• Fast besøg efter aftale

Danplant profilbrochure  

profilbrochure