Page 1

black label WEBOUTSOURCING


BLACK LABEL Nordicweb leverer professionelle webløsninger til reklamebureauer i hele Europa. Black Label er vores basisløsning for reklamebureauer, der på en tids- og pengesparende måde ønsker at tilbyde deres kunder optimale webløsninger. Ud fra jeres designoplæg og materiale, sørger vi for programmere og levere, en færdig hjemmeside præsenteret på vores testserver, og klar til at sætte online. Efterfølgende står vi for alt supporten af hjemmesiden, rettelser, designændringer og hosting. Alt sammen inkluderet i den faste pris.

KOMPETENCER PRODUKTION Udfra jeres design oplæg og specifikationer producerer vi kundens hjemmeside

Ændringer Ændringer af programmering, design og indhold

CONTENT Indtastning af tekst, integration af billeder, oprettelser af produkter i webshop mv.

SUPPORT Professionel support - hjælp til opsætning af e-mails , brug af CMS mv.

HOSTING Hosting og backup med ubegrænset plads

CMS Integration af valgfri CMS

PROCESSEN På baggrund af et indledende møde aftales den optimale arbejdsgang samt hvilke arbejdsopgaver vi skal varetage for jer. Samtidig underskrives en 100 % kundeklausul af Nordicweb, som fraskriver os retten til at kontakte jeres kunde uden forudgående tilladelse. Klausulen giver jer mulighed for at inddrage Nordicweb i opstartsfasen, hvor vi kan komme med input til opsætning og optimering af den pågældende hjemmeside. Herefter oprettes I som White Label partner, hvor vi foretager branding af alle de nødvendige systemer. De pågældende vilkår aftales og vi leverer kort efter (typisk indenfor 5 hverdage) en testside som sendes til godkendelse hos slutkunden. Når testsiden godkendes, udfærdiges kontrakt (mellem hvem?) og opgaven påbegyndes, så snart design og indhold er modtaget.


PRODUKTER OG PRISER Hos Nordicweb tilbyder vi at producere løsninger som helt enkle produktpakker eller som individuelle løsninger der beregnes på timebasis. Vores priser på enkle produktpakker ser således ud:

PROBASIC

BUSINESS

PREMIUM

15 Sider 10 E-mail adresser Slideshow Billedgalleri Lightbox Kontaktformular Nyhedsbrev Gæstebog Interaktiv Google Maps

25 Sider 30 E-mail adresser individuel Flash Google Analytics Login Slideshow Billedgalleri Lightbox Kontaktformular Nyhedsbrev Gæstebog Interaktiv Google Maps

4 forskellige sprog 100 Sider ubegrænset E-mail adresser individuel Flash Google Analytics Login Slideshow Billedgalleri Lightbox Kontaktformular Nyhedsbrev VIP kundeservice

Produktion 0 kr. Service 399 kr./md.

Produktion 0 kr. Service 499 kr./md.

Produktion 0 kr. Service 999 kr./md.

Vore priser på Individuelle løsninger beregnes således:

Programmering uanset type: Grafisk arbejde uanset type: Content arbejde uanset type:

400 kr. pr. påbegyndt time 350 kr. pr. påbegyndt time 95 kr. pr. påbegyndt time

*Servicepakke pr. måned for individuelle løsninger inkl. telefonisk Support, ubegrænset hosting og CMS: 499 kr. / md. Domæner, SEO, Google Adwords kampagner, videoproduktion, sms tjenester faktureres individuelt. Alle priser faktureres momsfrit fra Tyskland.

HVORFOR OUTSOURCE TIL NORDICWEB Ved at outsource til Nordicweb får I tilknyttet et professionelt webbureau med et komplet team af mere end 35 kompetente medarbejdere, som vil stå til rådighed med at udvikle og supportere alle former for webløsninger uden nogen form for faste omkostninger. Fordelene ved en sådan løsning kan være: • Besparelser i produktionen • Minimering af tidsforbruget pr. kunde • Ingen tidsforbrug på supportering

• Mulighed for større DB pr. kunde • Ingen spidsbelastninger • Mulighed for øget fakturering af kunde


NORDICWEB GMBH Nordicweb er et webbureau der har specialiseret sig i produktion, vedligeholdelse, hosting og support af alle former for ”hjemmesider”. Vi er et team af mere en 35 ambitiøse og kompetente personer der lægger vægt på at levere profesionelle og brugervenlige CMS baserede hjemmesider. Nordicweb har i dag mere end 3000 tilfredse kunder fordelt på vore kontorer i Hamburg, Düsseldorf, Wien, Zürich og Amsterdam og ca. 100 nye kunder kommer til hver måned. Et af fundamenterne i Nordicweb succés er et fleksibelt produktionssystem der kan tilpasses hver enkelt kundes behov for en webløsning, samtidig med at systemet gør det muligt for os at minimerer tidsforbrug og produktionsomkostninger. Derfor er det muligt for Nordicweb at levere et professionelt produkt til kunden, samtidig med at vi kan tilbyde jer en yderst fordelagtig pris.

nordicweb.com © 2009

Nordicweb Blacklabel  

Nordicweb Blacklabel