Page 1

VERKEN NEDERLAND met uw scootmobiel...

AIRTRAILER: SUPERSIMPEL EN VEILIG UW SCOOTMOBIEL VERVOEREN


1 door 1 persoon SIMPEL OPRIJDEN EN VASTZETTEN LUCHTGEVEERD, dus maximaal

2

rijcomfort

OF VOLLEDIG

3

VERTIKAAL WEGZETTEN, neemt geen ruimte in maximale levensduur: ZWART GEPOEDERCOAT

Door middel van het leeg laten lopen van de luchtbalg zakt de Airtrailer volledig op de grond. U laat de achterklep zakken en zonder enige moeite rijdt U uw scootmobiel op de Airtrailer.

Met handpomp ELECTRISCH

De Airtrailer is een ideale trailer om scootmobielen of electrische rolstoelen mee te transporteren.

4

U stapt zonder enig hoogteverschil van uw scootmobiel, doet de achterklep omhoog en pompt electrisch de luchtbalg op, waardoor de Airtrailer weer in zijn normale rijpositie komt. U bent klaar om uw reis te beginnen.

De luchtbalgconstructie zorgt voor een perfekt rijgedrag van uw Airtrailer achter een auto. Als U de Airtrailer niet gebruikt kunt U hem door middel van de aanwezige steunwieltjes vertikaal wegzetten. Als extra is een fietsdrager te verkrijgen zodat U naast uw scootmobiel ook een fiets mee kunt nemen. Specificaties: Laadvloer 1.83 (l) x 0.88 (br)


VERHUUR De aanhanger eerst uitproberen voordat u eventueel tot aankoop overgaat? Wilt u een aanhanger gebruiken voor vakantie? Dit alles kan want bij ons kunt u ook terecht voor verhuur van trailers! Kijk op www.airtrailer.nl voor de huur voorwaarden

The Trailer Company BV Zwartemeerweg 31 8317 PA Kraggenburg Tel. verkoop: Arianne 0521 - 36 09 80 Tel. algemeen: Dick 06-50 24 31 61 E-mail: info@airtrailer.nl

WWW.AIRTRALER.NL

WILT U EEN DEMONSTRATIE VAN DE AIRTRAILER AAN HUIS? We komen alle mogelijkheden en het gebruiksgemak van de airtrailer graag bij u demonstreren. We vragen hiervoor 50,- voorrijkosten. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij aanschaf. Bel voor een afspraak Graag tot ziens!

OOK VERKRIJGBAAR: AIRTRAILER MONO & DUO: Zeer geschikt voor vervoer van 1 of 2 motoren. Nu tot 1150 Kg!

airtrailer brochure 2012  

airtrailer brochure 2012

airtrailer brochure 2012  

airtrailer brochure 2012