Page 1

Zaterdag 22 februari:

Feestelijke opening winkelcentrum Dr. Struyckenplein! Lees in deze speciale krant alles over de feestelijke activiteiten rondom de officiĂŤle opening van het winkelcentrum. Tevens vindt u in deze krant aantrekkelijke acties en leest u hoe u kans kunt maken op een van de tegoedbonnen!


Struyckenwijk is een bouwproject van WonenBreburg en NBU. Op het plein zijn de appartementen gedeeltelijk opgeleverd. De komende maanden volgt de rest van de appartementen.

NU NOG 9 APPARTEMENTEN TE HUUR!

HUREN

ONDER € 699 PM

OPEN HUIS ZATERDAG 15 MAART VAN 11.00 TOT 12.30 UUR

Schrijf je in op www.klikvoorwonen.nl toewijzing gebeurt op inschrijfduur.

EENGEZINSWONING

KOPEN OF HUREN

150 woningen (omgeving Jan Ligthartstraat) worden in 2014 gesloopt. We bouwen zo’n 80 koop- en huurwoningen terug. Eindelijk weer eengezinswoningen met een tuin! Schrijf je in op de website en ontvang de nieuwsbrief als er nieuws is.

www.struyckenwijk.nl


Kom ook naar de feestelijke opening! Op zaterdag 22 februari wordt het winkelhart van de Heuvel feestelijk geopend! Om 10.30 uur geven wethouder Bob Bergkamp, Jan Voesenek van de Ontwikkelingscombinatie Dr. Struyckenplein vof, Clemie en John van Wanrooij en Geert Jan Kuper, manager Jumbo, namens de winkeliers het startschot van deze feestelijke dag! De afgelopen maanden hebben de ondernemers hun intrek genomen in het nieuwe winkelcomplex aan het Dr. Struyckenplein. Sinds december openden achtereenvolgens Meesterbakker van Iersel, Kruidvat, bloemisterij Multifleur, Jumbo, Primera en tenslotte ook Zeeman en Lidl hun deuren. Tevens is er een geldautomaat van de Rabobank te vinden. Tegenover het winkelcentrum openen in april 2014 Brasserie - IJssalon “Het Kwartier” en Anytime Fitness. Een heel mooi en aantrekkelijk winkelaanbod dat een mooie bijdrage levert aan het nieuwe imago van de wijk!

Een feestelijke dag met muzikale optredens, een springkussen, traktaties, ballonnen en veel gezelligheid! Op zaterdag 22 februari om 10.30 uur is de aftrap van een feestelijke dag met muzikale optredens, een springkussen, traktaties, ballonnen en veel gezelligheid! Iedereen is uiteraard van harte welkom.

Blijde bewoners In december 2013 namen de eerste bewoners hun intrek in de bovengelegen appartementen. Zij hebben uitgekeken naar de ontwikkelingen op het plein. Op Facebook zijn de mensen erg positief over de heerlijke geur van vers brood, de schitterende bloemen en het uitgebreide supermarktassortiment. Ook blijde geluiden over de winkels van Zeeman, Kruidvat en Primera. “Die maken het aanbod compleet!” Een echte ontmoetingsplaats Het Dr. Struyckenplein is niet alleen nieuw en modern, er is bij de vormgeving en materiaalkeuze gestreefd naar eenheid en samenhang. Je komt elkaar makkelijk tegen en er ontstaat een gemoedelijke, sfeervolle en veilige omgeving.

Kans maken op leuke prijzen? Check de Like & Win actie op: facebook.com/struyckenplein Like & Win! Op www.facebook.com/struyckenplein is actuele informatie te vinden over de feestelijke opening, maar ook informatie over de verschillende winkels, openingstijden en het aanbod. Tevens is daar een speciale Like & Win actie gestart. Onder alle likes worden goodiebags met een tegoedbon verloot, af te halen op de 22e bij twee bijzondere gastvrouwen op het Dr. Struyckenplein!

Graag tot ziens op 22 februari!

Ook ondernemen op het Dr. Struyckenplein? Er zijn nog commerciële ruimten beschikbaar op het Dr. Struyckenplein. Een unit van ca. 260m2 (alle bestemmingen bespreekbaar en op te delen) en een unit van ca. 310m2 (bestemming zakelijke dienstverlening en op te delen). Kijk voor meer informatie over deze commerciële ruimten op pagina 8 van deze krant.

Kwaliteitsproducten Deurenfabriek Van der Plas is al 40 jaar lang producent van houten buitendeuren en ramen die worden ontwikkeld en gemaakt in onze moderne fabriek in Hardinxveld-Giessendam.

Colofon

U heeft een speciale krant in handen, uitgegeven ter gelegenheid van de opening van Winkelcentrum Dr. Struyckenplein in Breda. Deze editie wordt in een oplage van 20.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in de wijken rondom het winkelcentrum. Deze uitgave is tot stand gekomen in opdracht van Winkeliersvereniging Dr. Struyckenplein en WPM Groep. Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend. Concept, realisatie, advertentieverkoop, druk en verspreiding zijn verzorgd door DMARC, www.dmarc.nl

Ook iets te vieren? Handelsstraat 1 , Postbus 71, 3370 AB Hardinxveld-Giessendam Telefoon 0184 - 614 888 Telefax 0184 - 617 236 E-mail info@deurenfabriekvanderplas.nl

www.deurenfabriekvanderplas.nl

Heeft uw bedrijf of organisatie binnenkort een jubileum, opening of vindt er een andere feestelijke gebeurtenis plaats? Dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheid van een gratis krant of magazine! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Sjoerd Flikweert van DMARC. Tel 0113 258310 of mail sjoerd@dmarc.nl.

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein

3


Holtgrefe is trots dat we samen met de Nederlandse Bouw Unie Winkelcentrum ‘Dr. Struyckenplein’ hebben gerealiseerd!

Oplossingen op voorraad Vaartveld 15 4704 SE Roosendaal Postbus 1066 4700 BB Roosendaal

T. 0165 - 53 04 99 F. 0165 - 53 09 09 I. www.brabanttech.nl E. info@brabanttech.nl

Waalwijk Veghel

‘s-Hertogenbosch Breda

Oosterhout

Internet

Cartografenweg 22, Tel.: (0416) 56 95 95 Eisenhowerweg 9, Tel.: (0413) 34 06 16 Afrikalaan 17, Tel.: (073) 642 95 95

Korte Huifakkerstraat 4, Tel.: (076) 530 75 30 Damstraat 9-11, Tel.: (0162) 480 830

www.holtgrefe.nl, E-mail: info@holtgrefe.nl

Sterk door service

Kin ERA Makelaars Breda verkocht afgelopen jaar ruim 100 woningen. Wordt uw huis de volgende? Bel ons voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling! Kin ERA Makelaars Breda Ginnekenweg 170 4835 NH Breda 076 - 5 221 221 breda@kinmakelaars.nl Ook gevestigd in Dongen, Rijen en Tilburg.

www.kinmakelaars.nl facebook.com/kineramakelaarsbreda


Winkelcentrum Dr. Struyckenplein Na ruim 50 jaar zijn begin dit jaar de deuren op de Langendijk gesloten om de jarenlange kennis en ervaring voort te zetten in een nieuwe winkel aan het Dr. Struyckenplein. Uniek in de nieuwe winkel is de klimaatkamer, waar het uitgebreide assortiment sigaren met de juiste luchtvochtigheid wordt bewaard. Bij de modern ingerichte Primera winkel kan de consument naast sigaren ook terecht voor een compleet assortiment tijdschriften, wenskaarten, boeken, kantoorartikelen, tabakswaren, e-sigaretten, dagbladen, kansspelen zoals Staatsloterij, Lotto en Krasloten, (voetbal) tickets en keuze uit méér dan 70 cadeaukaarten voor een uiteenlopende doelgroep. De winkel beschikt ook over een postkantoor vanwaar diverse postzaken geregeld kunnen worden.

Welkom bij Primera Jac Schenk!

Primera Jac Schenk is geen onbekende in Breda. In 1961 opende vader H. Schenk een tabakszaak aan de Langendijk, waarna zoon Jac Schenk in 1970 de winkel heeft overgenomen. In 2000 werd de winkel onderdeel van de Primera organisatie. De winkel is een begrip in Breda en omgeving, onder andere vanwege het uitgebreide en specialistische sigarenassortiment.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze winkel!

www.primera.nl

Welkom bij onze nieuwe Jumbo!

Op 22 januari opende filiaalmanager Gert Jan Kuper de Jumbo aan het Dr. Struyckenplein in Breda. Vanaf nu kan iedereen voor zijn of haar boodschappen terecht in de gloednieuwe supermarkt, verhuisd van de Haagweg.

Het personeel is overigens wél meeverhuisd naar het Dr. Struyckenplein. Op die manier hoeven de klanten de bekende gezichten achter de kassa bijvoorbeeld niet te missen. Volgens Kuper hebben zij, net als hij, erg veel zin om in de nieuwe winkel aan de slag te gaan.

Helemaal vernieuwd “Werkelijk alles in de winkel is nieuw”, begint Kuper. Hij was al filiaalmanager op de Haagweg en blijft dat ook op de nieuwe locatie. “Er zijn nieuwe koelingen, nieuwe kassa’s, en nog veel meer. Kortom, er is nog geen stoel meeverhuisd!” Daar is hij maar wat blij mee, want in de vorige winkel was alles gedateerd, vertelt de manager die al 26 jaar in de supermarktbranche werkt. Vers centraal In de nieuwe winkel staan de verse producten veel meer centraal. In een ruim opgezet open versplein kunnen de klanten alles vinden. “Die verse producten zaten eerst helemaal weggestopt in een hoekje, maar domineren nu de winkel.”

sokken, panty’s en een zeer uitgebreide keuze in modieuze dames- en herenkleding. Maar ook voor speelgoed en hebbedingetjes kan je bij Zeeman terecht. Het voordeel is voor de klant Dat Zeeman het assortiment zo voordelig kan aanbieden is een gevolg van inkoopkracht en een efficiënte organisatie. Omdat Zeeman zoveel filialen heeft, kopen ze heel groot in. Daarmee kunnen ze natuurlijk speciale kortingen bedingen. Hoe groot dat voordeel ook is, bij Zeeman houden ze zich aan het principe: het voordeel is voor de klant. Als je als organisatie door een efficiënte bedrijfsvoering ook nog de kosten goed in de hand weet te houden, kan je met een gerust hart zeggen:

Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn

www.jumbosupermarkten.nl/breda

GRATIS verrassing bij uw aankoop! Van 15 t/m 22 februari 2014 ontvangen alle klanten een leuke verrassing bij hun aankoop bij ZEEMAN op het Dr. Struyckenplein.

Goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn!

ZEEMAN textielSupers is met ruim 1200 filialen al 45 jaar één van de succesvolste textiel- en modeketens in België, Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Zeeman is er voor het hele gezin Als je bij Zeeman binnenstapt kom je er al snel achter dat ze in mode en textiel echt alles hebben. Schitterend huishoudtextiel, speelse kinderkleding, ondergoed,

www.zeeman.com

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein

5


Wat is er allemaal te vinden op h

Er is de afgelopen tijd veel veranderd op het Dr. Struyckenplein. Om u een overzicht te geven wat er zich nu a

Plattegrond Dr. Struyckenplein Mgr. Zwijsenstraat

1

Anytime Fitness

2

Unit van 260 m2 nog te huur. Meer info zie pagina 8.

3

Brasserie “Het Kwartier�

4

Unit van 310 m2 nog te huur. Meer info zie pagina 8.

5

(Ster)bushalte

6

Jumbo supermarkt

7

Primera

8

Lidl

9

Meesterbakker van Iersel

10

Multifleur

11

Kruidvat

12

Zeeman

13

Pinautomaat Rabobank

B

1

4 Ligthartstraat

2 A

zone

30

3

e ag h n

ce n i r <P A

A. Huurappartementen Meer info zie pagina 2.

B

B. Koopappartementen Meer info zie pagina 12.

C

C. Huurappartementen Meer info zie pagina 2.

6

Het Dr. Struyckenplein, een heerlijke plek om te wink

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein


het Dr. Struyckenplein in Breda?

allemaal bevindt op dit plein hebben we het voor u eens op een rij gezet.

m tru

bushalt e

>

11

n sce

ad St

10

5

9 12

at a r st

8

n ke c uy

tr .S r D

g rat is park e r e n

C 7

13

Rijpstraat

C

g rat is park e r e n

6 Bontekoestraat

kelen, ontspannen, ontmoeten, werken, sporten, genieten, wonen en nog veel meer!

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein

7


Hét verschil Tussen een huis te koop zetten en een huis verkopen….

Ginnekenweg 161 | 4818 JD Breda | T 076 - 522 60 90 |

Ondernemers opgelet! ONDERNEEM OOK OP HET SUCCESVOLLE DR. STRUYCKENPLEIN IN BREDA! Wij bieden u nog enkele kansen! Reeds gevestigd op het plein: Jumbo, Lidl, Rabobank, Anytime Fitness, Zeeman, Meesterbakker van Ierssel, Primera, Brasserie ‘Het Kwartier’, Kruidvat en Multifleur.

Wij staan voor u klaar, dus bel: Unit van ca. 260 m2 tussen brasserie ‘Het Kwartier’ en Anytime Fitness. Op te delen in 2 units. Alle bestemmingen bespreekbaar! Enkele suggesties: sportartikelenwinkel, computerwinkel, dierenspeciaalzaak, fietsenwinkel, verf en wandbekleding, zonnestudio, hobbywinkel, kurk- en parketwinkel.

Unit van ca. 310 m2 onder appartementengebouw TEUN. Op te delen in 2 units. Bestemming: zakelijke dienstverlening

Peter-Paul Verhoeven 06 549 580 92 Marco van Vugt 06 512 275 04 Jan Peter Stuurstraat 06 511 883 22


Winkelcentrum Dr. Struyckenplein werken we met de lekkerste recepten, de beste grondstoffen en bakkers met passie voor hun vak.

Meesterbakker van Iersel nu ook in Breda!

Graag stellen wij ons voor: wij zijn Meesterbakker van Iersel, wij zijn uw brood en banketspecialist, wij zijn hét adres voor uw maaltijd of smaakvolle verwennerij! Al sinds vele jaren stellen wij de wensen van de klant centraal. Dat betekent klantvriendelijkheid en een gevarieerd assortiment maar misschien nog wel het belangrijkste, smaak! Het moet gewoon lekker zijn! Om dit te realiseren

Openingsaanbiedingen!

Uiteraard hebben wij échte specialiteiten. Ons Duinenbrood in verschillende varianten, vol met gezonde granen en zaden. Ons ‘Steengoed gebakken’ brood is bijzonder omdat we deze authentieke broden bakken in onze steenoven. Onze progrestaarten vallen op door hun knapperige schuim en romige slagroom. Onze belegde broodjes met beleg voor ieders smaak.

Alleen geldig op zaterdag 22 februari 2014.

Maar denk je aan Meesterbakker van Iersel, dan denk je toch vooral aan ons worstenbrood, met of zonder spek. Een goed bewaard recept met geheime kruiden en rijk gevuld met lokaal RiellanderPracht vlees.

• 4 chocoladebollen voor € 5,-

• Diverse Steengoed broden ter introductie vanaf € 1,• Bij een minimale besteding van € 15,- een gratis Meesterbakker voetbal.

Meesterbakker van Iersel, uw specialiteiten bakker: Dat ruik je in de winkel, dat proef je aan tafel…

www.vaniersel.meesterbakker.nl

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! De versheid van ons assortiment is voor u en ons zeer belangrijk. Vanaf het productieproces tot en met de verkoop in onze filialen letten wij zeer nadrukkelijk op de versheid van ons assortiment. Alleen dan kunnen wij u garanderen, dat u alleen verse en kwalitatief hoogwaardige artikelen in onze schappen vindt. En dat garanderen wij dus! Openingstijden Lidl Dr. Struyckenplein Breda: Maandag 8.00 - 20.00 uur Dinsdag 8.00 - 20.00 uur Woensdag 8.00 - 20.00 uur Donderdag 8.00 - 21.00 uur Vrijdag 8.00 - 21.00 uur Zaterdag 8.00 - 20.00 uur Zondag 10.00 - 17.00 uur www.lidl.nl

Rabobank Breda wenst alle ondernemers in winkelcentrum Dr. Struyckenplein veel succes! Samen sterker.

106-805 adv struyckenplein.indd 1

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein

04-02-14 13:24

9


Anytime Fitness Breda Start pre-sale 15 februari Open april 2014

Gloednieuw concept... r jou Sport wannee dit het beste uitkomt! 24/7 toegang

: Pre-sale tijden :00 ma: 10:00 - 13 :00 wo: 15:00 - 17 :00 do: 17:00 - 20 0 za: 13:00 - 16:0

• 24 uur toegang tot fitness, virtual spinning en groepslessen. • Toegang tot 24 clubs in Nederland en spoedig meer! • Toegang tot alle 2400+ clubs wereldwijd. • Allernieuwste fitness apparatuur. • Persoonlijke geïntegreerde toegangsen veiligheidssystemen. • Betaalbaar lidmaatschap • Personal training

Dr. Struyckenplein 63 • 4412 TA Breda

www.anytimefitness.nl


Winkelcentrum Dr. Struyckenplein Steeds verrassend, altijd voordelig! Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Graag tot ziens in een van onze vestigingen!

www.kruidvat.nl

Welkom bij Multifleur

Vanaf nu vindt u op het Dr. Struykenplein in Breda weer een echte bloemenspeciaalzaak. Rechtstreeks van de veiling wordt een ruim assortiment bloemen en planten aangeboden. Het ervaren personeel verwerkt de meeste bloemen tot prachtige boeketten vanaf € 6,95. Tevens kunt u via ons bloemen en planten laten bezorgen in Breda en de rest van Nederland.

Bollenmix 5 potjes met bollen naar keuze voor maar € 3,95!

Momenteel is het bolletjestijd en daarom hebben wij voor u een prachtige aanbieding met o.a. hyacinten, narcissen en blauwe druifjes.   Tot ziens in onze winkel!

Deze aanbieding is geldig van 22 t/m 28 februari 2014

• restaurant • terras • lunch • brunch • vers ijs • high tea • kraamborrels • businesslunch

Like ons op facebook!

Open vanaf april 2014

www.brasseriehetkwartier.nl

37601 KWARTIER Adv 258x114.indd 1

Zaterdag 22 februari 2014: feestelijke opening Winkelcentrum Dr. Struyckenplein

03-02-14 08:48

11


Elke dag genieten van dit uitZicht?

Kom dan ook bij TEUN op het Dr. Struyckenplein wonen!

Ervaar het uitzicht zelf! Tijdens de informatie- en verkoopdag is de bouwlift toegankelijk. We ontmoeten u graag op:

zaterdag 8 maart Tussen 11.00 - 13.00 uur staat het makelaarsteam voor u klaar!

Bij TEUN heeft u al vanaf € 213.000 v.o.n. een 3-kamer appartement van 73 m2 met uitzicht over Breda! Hieronder tonen wij u twee appartementen, kijk voor het totale aanbod op www.teunbreda.nl. • Appartement type E • Woonoppervlakte: 80 m2 • 2 slaapkamers • Complete badkamer • Ruim balkon van 10 m2! • € 230.000 v.o.n.

TEUNBREDA.NL

• Appartement type F • Woonoppervlakte: 78 m2 • 2 slaapkamers • Complete badkamer • Ruim balkon van 10 m2! • € 225.000 v.o.n.

Meer weten?

Bel of mail een van de makelaars!

Pascal de Wit - 06 10 55 98 98 pascal@kinmakelaars.nl Patricia van de Wijer - 06 20 95 92 90 p.vandewijer@vandersande.nl Bart Kimenai - 06 20 42 60 67 bkimenai@deboerstorimans.nl

TEUN

Oplevering: eind 2014 Goede winkelvoorzieningen aan de overkant van de straat!

Openingskrant Dr. Struyckenplein  
Openingskrant Dr. Struyckenplein