__MAIN_TEXT__

Page 1


Välkommen till Brf Falken i Båstad Det är nåt visst med Båstad och Bjäre. Därför engagerar vi oss helhjärtat i att utveckla Båstad med omnejd. Denna fantastiska plats erbjuder oförglömliga upplevelser och vi verkar för att fler ska få chansen att ta del av detta smultronställe. Med Brf Falken erbjuder vi sju genuina och moderna kvalitetslägenheter i det absoluta hjärtat av Båstad. Här lämnar vi inget åt slumpen. Bostäderna är anpassade efter dagens moderna behov av hög standard och förstklassigt läge. För att tillmötesgå dina högt ställda förväntningar samarbetar vi med lokalt förankrade mäklarfirman Nadjafi & Kristensen och byggentreprenören MMB.


LÅT SVERIGES RIVIERA BLI DIN EGEN PLATS PÅ JORDEN

ETT STENKAST FRÅN BAD, TENNIS, MAT OCH NÖJE


DET UTMÄRKTA LÄGET GÖR LIVET LÄTT ATT LEVA

Samtliga sju lägenheter har egen parkering.


HÄR HAR DU PROMENADAVSTÅND TILL MORGONDOPPET

Villa Falken har alla förutsättningar att bli ditt drömboende I hörnet av Hamngatan och Agardhsgatan – mitt i Båstad – förvandlar vi det som tidigare var pensionat Villa Falken till ett högvärdigt boende med sju bostadsrättslägenheter. Samtliga lägenheter har egen bilplats på gården. Ombyggnationen pågår redan och inflyttning sker under sommaren 2020. Lägenheterna kommer att bestå av: 1 st – 2 RoK på 49 kvm 5 st – 3 RoK på 72 - 96 kvm 1 st – 4 RoK på 104 kvm

Villa Falken ligger helt centralt i Båstad.

En kort promenad bort finns både badstrand, hamn och restauranger.


Plan 1 + 2

Badrocksavstånd till stranden

Lgh nr 1 (0901)

I centrala Båstad mellan Maria torget och Hotell Skansen med badrocksavstånd till strand och kallbadhus, utvecklas nu Brf Villa Falken till sju attraktiva lägenheter. Här bor du bekvämt med allt vad Båstad har att erbjuda precis utanför dörren samt där de fåtalet lägenheter borgar för en privat och exklusiv miljö. Alla lägenheter är unika och utformade för att på bästa sätt tillgodose de behov man har idag, oavsett om man använder den för semesterändamål eller bor här permanent. Ett väl genomtänkt projekt med materialval utöver det vanliga där varje lägenhet kommer präglas av snygga ytskikt som med arkitektens val även kan göras mer personlig och exklusiv. Välkommen till Båstads mest smidiga boende precis intill tennis, hamn, service och sommarlivet i Båstad. Med inflyttning till sommaren 2020 kan du redan nu planera ditt boende i Båstad. Välkomna till Brf Villa Falken – mitt i Båstad.

Plan 1

KALLBADHUSET

Lgh 1 HOTELL SKANSEN

PEPES BODEGA HAMNEN

MN

GA

TA

N

Entré plan 1

HA

TENNISSTADION

Plan 2

RoK

Bruksarea

4

104 kvm


Plan 1

Plan 2

Lgh nr

RoK

Bruksarea

3 3

76 kvm 72 kvm

2 (0902) 3 (0903)

Lgh nr 4 (1001)

Lgh 4

Lgh 2

Lgh 3

RoK

Bruksarea

2

49 kvm


Plan 2

Plan 3

Lgh nr 5 (1002) 6 (1003)

RoK

Bruksarea

3 3

78 kvm 73 kvm

Lgh nr 7 (1101)

Lgh 7

Lgh 5

Lgh 6

RoK

Bruksarea

5

96 kvm


ALLA MATERIAL HAR VALTS UT MED STOR OMTANKE

Lägenheterna håller genomgående en mycket hög standard.


En mäklare som värnar om det goda boendet i Båstad Vi på Nadjafi & Kristensen är stolta över att få vara med och utveckla bostadsmarknaden på Bjärehalvön. Båstad och Bjärehalvön förändras och förbättras hela tiden, vilket skapar nya förutsättningar på bostadsmarknaden. Med fler bostäder i Båstad kan vi bidra till att fler väljer att bosätta sig på vår vackra halvö. I takt med att utvecklingen går snabbt framåt skapas det också nya behov. De sju bostadsrätterna som ingår i Brf Falken har alla varierade utformningar, anpassade efter dagens moderna behov på ett läge som talar för sig själv. Framförallt närheten till allt kännetecknar detta kvalitetsboende.

Tel: 0431-37 10 39 | Epost: info@nkfast.se | www.nkfast.se


Villa Falkens attraktiva läge mitt i Båstad i kombination med ett modernt kvalitetsboende gör det enkelt att trivas. Kontakta oss på Nadjafi & Kristensen för mer information på tel: 0431-37 10 39 eller besök vår hemsida www.nkfast.se

Profile for Nadjafi & Kristensen

Villa Falken  

Villa Falken  

Profile for nkfast