Page 1

Eyewear Revolucija u optici Bazirano na fulerenu C 60

VIDIŠ BOLJE

OSEĆAŠ SE BOLJE MISLIŠ BOLJE

ŽIVIŠ BOLJE

Hi-Tech, Swiss-Engineered, Premium Quality Quantum Hyperlight Optics®

by


THE® naočare pružaju aktivnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizuje organizam na kvantnom nivou.

THE® naočare štite od štetnih zraka prirodnog i veštačkog osvetljenja, sunčeve svetlosti i svetlosti elektronskih uređaja, a posebno od njihovih kombinacija kojima smo neminovno izloženi i danju i noću.

Svetlost koja prođe kroz fulerenski sloj THE® naočara postaje jedinstveno optimizovana i hiperharmonizovana svetlost, jedinstvenog blagotvornog dejstva

KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI Kvantna Hipersvetlost nastaje prolaskom bilo koje svetlosti kroz Quantum Hyperlight Optics® sočivo, pozitivno utiče kako na vid tako i na funkcionisanje mozga, što doprinosi opštem poboljšanju fizičkog i mentalnog stanja, a time i optimalnom funkcionisanju organizma. • THE® poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje Fuleren C60, kvantno-mehanički transformator svetlosti i kvantnomehanički generator Kvantne Hipersvetlosti

• THE® povećavaju produktivnost i efikasnost • THE® pomažu u bržem donošenju boljih odluka • THE® omogućavaju uspešno savladavanje intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora

BILO GDE, BILO KADA, THE® SA VAMA UVEK I SADA.


VID Zaštita očiju

Poboljšanje vida i kognitivnih sposobnosti

THE® naočare štite oči tako što eliminišu i transformišu opasno UV i plavo zračenje u svetlost optimalnih i za molekularne strukture oka korisnih svetlosnih talasa (zeleni, žuti, narandžasti, crveni deo spektra). Takođe, štite oči od prevelike količine ukupne svetlosne energije iz svih izvora svetlosti kojima smo izloženi (veštačka svetlost, svetlost elektronskih uređaja i sunčeva svetlost), jer propuštaju optimalnu količinu ukupno potrebne energije.

THE® naočare omogućavaju oštriju sliku čak i pri slabijoj svetlosti i doprinose bržem donošenju boljih odluka, a time postajemo i efikasniji, i uspešniji, i zadovoljniji u svakodnevnim profesionalnim i slobodnim aktivnostima.

• THE® štite oči od različitih oboljenja • • • •

THE® jačaju očni cilijarni mišić THE® usporavaju nastanak katarakte THE® sprečavaju senilnu degeneraciju žute mrlje THE® odlažu potrebu za nošenjem dioptrijskih naočara

• THE® smanjuju rasipanje svetlosti unutar oka • • • •

THE® poboljšavaju oštrinu vida THE® povećavaju kontrastnu osetljivost i intenzitet boja a smanjuju refleksiju THE® otklanjaju zamor i nelagodu u očima THE® sprečavaju zaslepljenost usled iznenadnog bleska svetlosti


HORMONSKI STATUS

STIL & LEPOTA THE® naočare imaju anti-ageing dejstvo na kožu oko očiju, eliminišu i konvertuju opasno štetno zračenje spektara UV i plave svetlosti u poželjnu svetlost koja održava i podstiče prirodnu regeneraciju/sintezu kolagena i elastina, što doprinosi ublažavanju postojećih i sprečavanju nastanka novih bora oko očiju. Ova jedinstvena funkcija je još jedan razlog da ih nosimo i napolju i unutra!

THE® naočare na jedinstven način optimizuju nivo serotonina („hormona sreće“), dopamina („hormona zadovoljstva“), melatonina (hormona zaduženog za regulaciju spavanja), kortizola (hormona stresa) i dovode ih u prirodan međusobni odnos, presudan za zdravo mentalno i fizičko funkcionisanje organizma. • THE® uspostavljaju psihološku ravnotežu i jačaju samopouzdanje

• THE® ne samo da funkcionišu drugačije od svih drugih naočara, već tako i izgledaju • THE® naočare su modni detalj koji će izvesno obeležiti i vaš stil

• • • •

THE® popravljaju raspoloženje i snižavaju nivo stresa THE® ublažavaju i anksioznost i depresiju i agresivnost THE® regulišu poremećaje spavanja i znatno smanjuju džet-leg THE® podižu i održavaju neophodan nivo energije tokom celog dana


Ko bi trebalo da nosi THE® naočare, gde i kada

Dobra svetlost - dobar vid - dobro zdravlje

Svi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu: vi, studenti, đaci, policajci, profesori, piloti, vojnici, vozači (profesionalni i amateri), sportisti, političari, poslanici… Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svetlosti, kao i veštačkom osvetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, tržni centri itd.).

Naše oči nemaju prirodnu fiziološku zaštitu od opasnih fotona svetlosti visoke energije (UV i plavi) koji dolaze iz sunčeve svetlosti, veštačkog osvetljenja i zračenja elektronskih uređaja. Ova štetna svetlost nepovratno oštećuje oko, prouzrokujući kataraktu i degeneraciju žute mrlje. I više od toga, nepovoljno utiče na funkcije mozga i opšte zdravstveno stanje.

THE® naočare predstavljaju jedinstveno rešenje za bolje funkcionisanje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvetlosti jedinstveno idealne simetrije, identične biološkim strukturama. THE® naočare će vam pomoći da budete vitalniji, zdraviji i uspešniji.

BILO GDE, BILO KADA, THE® SA VAMA UVEK I SADA.

VIDIŠ BOLJE • MISLIŠ BOLJE • OSEĆAŠ SE BOLJE • ŽIVIŠ BOLJE


THE® naočare inspirisane su otkrićem molekula fulerena C60

Hiperharmonizacija svetlosti THE® naočare, u čijoj je optici integrisan molekul C60, generišu jedinstvenu, moćnu a blagotvornu hipersvetlost sa idealnom dinamikom na nivou kvantne energije i informacija biomolekula. U interakciji sa molekulom C60, koji je „živ”i tvistuje/vibrira/rotira neverovatnih 18 milijardi puta u sekundi, fotoni iz bilo kog izvora svetlosti poprimaju kvantno torusno uređenje, u skladu sa pravilom zlatnog preseka. Kvantna Hipersvetlost je idealne simetrije koja je identična biostrukturama i stupa u direktnu interakciju sa biomolekulima (sa klatrinom u mozgu, na primer), prenoseći optimalnu bioenergiju i bioinformacije na ćelijskom nivou.

Klatrin

Fuleren C60

Nobelova nagrada za hemiju dodeljena je naučnicima Krotu, Smoliju i Kurlu 1996. godine za otkriće fulerena C60, molekula strukture Fibonačijevog tipa ikosaedarske simetrije. Fuleren C60 je treća alotropska forma ugljenika pored grafita i dijamanta i ima identičnu univerzalnu simetriju bioloških struktura, kao i celog univerzuma, koji je po Platonu dodekaedarske simetrije.

Hiperharmonizovana svetlost

Štapićaste ćelije u oku

Prenos energije i informacija hiperharmonizovane svetlosti na narušene energetske strukture biomolekula dovodi do regeneracije njihovih prirodnih funkcija, te dolazi do harmonizacije i ozdravljenja.


Uticaj svetlosti na mozak

Zlatni presek - univerzalni zakon harmonije i lepote

Svetlost reguliše nivoe hormona u mozgu, odnosno cirkadijalni ritam. Za ovo otkriće dodeljena je Nobelova nagrada za medicinu naučnicima Holu, Rosbasu i Jangu, 2017. godine.

Leonardo da Vinči je spoznao da je geometrija zasnovana na božanskim proporcijama (zakon prirode utkan u „zlatni presek“) osnov zakona harmonije i lepote. Zlatni presek je i više od toga to je princip po kome biološke strukture dolaze u prostorno-vremensku interakciju sa Kvantnom Hipersvetlošću, čime se ostvaruje rezonantni prenos optimalne bioenergije i bioinformacija i time regeneriše organizam na kvantnom nivou.

KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI (FOKUS, KONCENTRACIJA, UČENJE, PAMĆENJE)

AUTONOMNI NERVNI SISTEM

RASPOLOŽENJE

MOŽDANA KORA

MOTORNA AKTIVNOST

TALAMUS

MEMORIJA

HORMONI

HIPOTALAMUS

ĆELIJSKI CIKLUS

SAN

PVN

BIOLOŠKI SAT HIPOFIZA – MELATONIN MOŽDANO STABLO

BIOLOŠKI SAT

THE® naočare omogućavaju korisnicima da na jedinstven način regenerišu biomolekule i biostrukture, održavajući optimalne bioprocese u očima i mozgu. Rezultat je psihofizička ravnoteža - vidimo bolje, osećamo se bolje, mislimo bolje, produktivniji smo i uspešniji. Sve ovo čini izbor THE® naočara neophodnim, razumnim i inteligentnim.

VIDIŠ BOLJE • MISLIŠ BOLJE • OSEĆAŠ SE BOLJE • ŽIVIŠ BOLJE


Transformacija svetlosti

50 40

70 60

HW

50 40

30

30

20

20

10

10

0

0 380

480

580

680

780

380

480

Talasne dužine (nm)

40 30

50 40 30

10

10

0 480

580

Talasne dužine (nm)

680

780

380

DW

3a)

580

Talasne dužine (nm)

680

780

3b)

HW

70

480

DW

HW

70

30

UV

50

50

40

40

30

Ljubičasto plava

40

Ljubičasto plava

UV

50

60

30

20

20

10

10

20

0

0 380

480

580

Talasne dužine (nm)

680

780

10

0

380 380

480 480

580 580

Talasne dužine (nm)

Na dijagramu 2b prikazan je spektar neonskog svetla propušten kroz THE® naočare. Kao što vidimo, neonska svetlost je izmenjena: ljubičasta i plava svetlost transformisane su u željene talasne dužine (450780 nm), a štetna, a nedovoljna željena energija im je na jedinstven način podignuta na optimalan nivo za funkcionisanje oka i mozga. Na dijagramu 3a prikazan je spektar bele LED svetlosti sa UV svetlošću i izraženom količinom plave svetlosti. Količina energije na željenim talasnim dužinama znatno je niža od optimalne (450–780 nm).

DW

70

60

Na dijagramu 1b dat je vidljivi spektar sunčeve svetlosti koji je prošao kroz THE® naočare. Transformacija svetlosti je takva da se štetne talasne dužine (HW) većinom eliminišu, dok se plava svetlost u velikoj meri ublažava. Jedinstveni učinak Quantum Hyperlight Optics® sočiva je u tome što prekomernu sunčevu energiju smanjuju na nivo koji je optimalan za oči. Na dijagramu 2a prikazan je spektar neonskog svetla sa velikom količinom štetnih talasnih dužina (HW) (ljubičasta i plava svetlost), dok je količina energije sa željenim talasnim dužinama (DW) najčešće manja od optimalne (450–780 nm).

0 380

Intenzitet svetlosti (103 mW/cm2)

UV

60

20

60

HW

70

20

LED SVETLOST

780

Ljubičasto plava

50

DW

Ljubičasto plava

UV

Intenzitet svetlosti (103 mW/cm2)

60

680

2b)

HW

70

580

Talasne dužine (nm)

2a)

NEONSKA SVETLOST

Na dijagramu 1a prikazan je vidljivi spektar sunčeve svetlosti. Na njemu se vide štetne talasne dužine (HW) (ljubičasta i plava svetlost) i ostale poželjne talasne dužine (DW) (450–780 nm), čiji je intenzitet često veći od optimalnog.

DW

Ljubičasto plava

60

1b)

DW

UV

70

HW Ljubičasto plava

1a)

UV

Intenzitet svetlosti (103 mW/cm2)

SUNČEVA SVETLOST

680 680

780 780

Na dijagramu 3b vidimo kako je prolaskom kroz Quantum Hyperlight Optics® sočiva LED svetlost pretvorena u zdravu Kvantnu Hipersvetlost. Štetna svetlost HW (ljubičasta i plava) transformisana je u željene talasne dužine DW, dok je nedovoljan intenzitet LED svetlosti tom transformacijom podignut do optimalnog nivoa energije za funkcionisanje oka.

THE® naočare dokazano redukuju opasne UV i plave zrake koji dolaze iz bilo kog izvora svetlosti, a pritom generišu poželjan, optimalan blagotvorni spektar. Zbog dvojake prirode u regulaciji količine propuštene svetlosti, THE® naočare su jedinstvene i bez konkurencije na svetskom tržištu. Naočare imaju sposobnost da: 1. Umanje prekomernu količinu ukupne (sunčeve) svetlosti, pri čemu štite oko. 2. Povećaju nedostajuću energiju poželjnih talasnih dužina (kod veštačkih izvora svetlosti), pretvarajući štetne talasne dužine u poželjne.

Takva jedinstvena Kvantna Hipersvetlost je optimalna, blagotvorna i zdrava za oči, mozak - i za harmonično i zdravo funkcionisanje organizma.


3u1 • Protekcija • Prevencija • Regulacija Zlatna medalja, Kinesko udruženje pronalazača, Fošan, 2018.

Zlatna plaketa sa zlatnom medaljom, Pronalazaštvo, Beograd, 2018.

Zlatna medalja, Međunarodni savez udruženja pronalazača, Ženeva, 2018.

Zlatna medalja, Invent Arena, Trinec, 2018.

Zlatna medalja, Svetska organizacija za intelektualnu svojinu, Beograd, 2018.

Patentirana nanotehnologija na bazi fulerena C60 i otkriće Kvantne Hipersvetlosti (hiperharmonizovane i hiperpolarizovane svetlosti) osvojili su pet prestižnih međunarodnih priznanja

“ THE® naočare ne služe samo da

se kroz njih bolje vidi, već i da se bolje oseća. One su same po sebi doživljaj. Prepoznajem njihov magičan efekat. To je kao ples strasti i vizije jedinstva tela, duše i sveukupnosti. ® THE naočare izmenile su moj doživljaj sveta i donele mi svekoliku blagodet. Kada koristim naočare, imam isti osećaj kao kada sam zaljubljena” Ana


Quantum Hyperlight Optics® sočiva jedinstvenih karakteristika i vrhunskog kvaliteta izrađena su po švajcarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih sočiva: osmišljena su zarad boljeg ljudskog zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Na taj način daju svoj doprinos misiji:

THE® - postigni svoj maksimum

OSEĆAJ SE BOLJE. ŽIVI BOLJE.

Carbon Black

Carbon Black

Titanium Blue

Titanium Blue

Tourmaline Brown

Tourmaline Brown

TLW-107BL

TLW-001BL

Fuleren C60 Blokiraju i konvertuju UV i plavu svetlost Kvantna Hipersvetlost

TLW-107BLU

TLW-001BLU

Otporne na ogrebotine Protiv zamagljenja Protiv refleksije

Quantum Hyperlight Optics® sočiva obostrano su presvučena najboljim zaštitnim slojevima, lako se održavaju, otporna su na ogrebotine, te imaju dug vek trajanja. Kvalitetna izrada sočiva i okvira čine Tesla Hyperlight Eyewear® naočare vrhunskim i elegantnim.

TLW-107BR

TLW-001BR


©COPYRIGHT 2019 – Zepter International - Code PMD-ME-136-19-SR

HyperLight. HyperLife.

Club Live 100 Ekskluzivne cene za članove Učlani se i poruči teslahyperlighteyewear.rs

Profile for Zepter International

Tesla Hyperlight Eyewear naocare  

Tesla Hyperlight Eyewear naocare  

Advertisement