Page 1

KARAKTERISTIKE SLAVINE Superioran, funkcionalan dizajn

Jedno re{enje za sve: SLAVINA SA TRI IZVODA

Brza i jednostavna montaža – praktična Jaka, čvrsta, izdržljiva i dugotrajna – visokog kvaliteta Jedno re{enje za dve vrste vode – multifunkcionalna

Pametna investicija – ušteda novca!

Kompletan Zepter sistem za čistu i zdravu vodu Zepter International 11070 Novi Beograd, Bul. Mihaila Pupina 117 011/311 32 33, 069/311 32 33 www.zepter.rs, zepter.rs © COPYRIGHT HOME ART & SALES SERVICES AG - ZEPTER GROUP - 2016 - Code PMH-224-16-SR - Art Work: SMS - ITALY


EKONOMIČNA UPOTREBA VODE ZAHVALJUJUĆI NOVOJ TEHNOLOGIJI

MI SMO ONO [TO PIJEMO! Oko 70 odsto našeg organizma čini voda i voda je jedan od četiri elementa bez kojih ne bi bilo života na Zemlji. Industrijski razvoj je u velikoj meri ugrozio zalihe čiste vode u svetu. Benzin, fluoridi, lekovi, olovo, azbest, nitrati, pa čak i radioaktivni otpad, mogu se naći rastvoreni u vodi koju svakodnevno pijemo. Dokazano je da izlaganje i malim dozama zagađivača ima opasne posledice po ljudsko zdravlje, kao što su osećaj nelagodnosti, mučnina, oštećenje jetre i nerava, pa i karcinom!

Tehnologija slavine sa tri izvoda – integralni deo Zepter sistema za vodu - omogućava jednostavno i lako korišćenje prečišćene vode za piće ili standardne mešavine hladne i tople vode iz gradskog vodovoda. Funkcije slavine su nezavisne i apsolutno je nemoguće mešanje dve vrste vode. Ovo je jednostavno i zdravo rešenje umesto klasične baterije za vodu, koje bez zdravstvenih rizika štedi novac i prostor.

PEARL - WT-3WF1

Prečišćena voda za piće

Alternativno re{enje je fla{irana voda, koja je često, ustvari, obična voda iz vodovoda - jedina razlika je u tome {to je eliminisan ukus hlora.

SWAN - WT-3WF2

Skupo

Zakonska regulativa o vodi?

Opasna ambalaža

Standardna mešavina hladne/tople vode za ostale namene

Zajedno sa Zepter sistemom za prečišćavanje vode koji se ugrađuje ispod sudopere, slavina sa tri izvoda pruža savr{eno i ekonomično rešenje za zdravu vodu u svakom domaćinstvu.

ZEPTER SISTEM ZA PREČI[ĆAVANJE VODE Visokoefikasan Zepter sistem za prečišćavanje vode baziran je na najnovijoj tehnologiji reverzne osmoze i predstavlja pravo rešenje za svakodnevnu proizvodnju čiste i zdrave vode za piće, kuvanje, čišćenje.

Slavine su izrađene od kvalitetnog mesinga (CW719) (a ne od jeftinog mesinga sa dodatkom olova koji se koristi za slične proizvode), dok ih dvostruka prevlaka od hroma i nikla čini veoma otpornim na koroziju. Oznaka za sigurnost TÜV Rheinland, sertifikat o higijenskoj ispravnosti i ugravirani Zepter logo garantuju vrhunski kvalitet proizvoda, koji će vam služiti i biti koristan po zdravlje još mnogo godina.

Prečišćena voda - tako sveža i čista da se može porediti sa vodom planinskih potoka.

Zepter slavina sa tri izvoda proizvodi se u dva elegantna, prefinjena modela koji se uklapaju u svaku kuhinju. Zaobljen i graciozan Swan (labud) i Pearl (biser), izduženih i pravih linija, ne samo da će ulepšati svaku kuhinju, već će u nju uneti i malo luksuza u kome ćete svakodnevno uživati.

Kuvajte zdravije obroke i uživajte u boljem ukusu kafe i čaja

Za pranje zuba

Neka vaša beba započne život na zdrav način

Ostanite u formi

Najbolje za vaše kućne ljubimce

Profile for Zepter International

Slavina sa Tri izvoda  

Slavina sa Tri izvoda  

Advertisement