Page 1

Vertrekken met Artsen Zonder Grenzen. MĂŠĂŠr dan een beroep!


Wat bieden we aan ➔  Een contract bepaalde duur ➔  Een maandloon

Van de meer dan 7700 mensen die overal ter wereld voor ons werken, worden er 7000 ter plaatse aangeworven, in het land van het project zelf. 700 zijn internationale medewerkers (expats). De internationale staff omvat :

28 %

medisch personeel

32 %

paramedisch personeel

40 %

niet-medisch personeel

|2

➔  Medische en sociale bijstand ➔  Alle onkosten verbonden aan de missie (transport, huisvesting) ➔  Een dagvergoeding (per diem) tijdens de missie ➔  De unieke kans om ervaring op te doen en snel verantwoordelijkheid op te nemen in humanitaire context en diverse medische projecten ➔  Een professionele ontplooiing op maat, mogelijkheid tot het volgen van opleidingen op verschillende niveaus, met diverse doorgroei-mogelijkheden binnen de organisatie

MEDISCHE POOL Wie zoeken wij ? ARTSEN Huisartsen, spoedartsen, kinderartsen, epidemiologen. Het diploma tropische geneekunde (of een gelijkwaardige ervaring van minstens één jaar in een tropische context) zijn vereist voor de huisartsen en de kinderartsen.

CHIRURGEN ORTHOPEDISCHE CHIRURGEN  ANESTHESISTEN  GYNAECOLOGEN  © AZG

AZG Operationeel Centrum Brussel in cijfers

3|


Paramedische Pool

Niet-medische Pool

Wie zoeken wij ?

Wie zoeken wij ?

VERPLEEGKUNDIGEN

LOGISTIEKE MEDEWERKERS

Niveau A1 en het diploma Tropische Geneeskunde (of een gelijkwaardige ervaring van minstens één jaar in een tropische context) zijn vereist. Specialisatie is een pluspunt (operatiezaal, ziekenhuismanagement, intensieve zorgen en spoedgevallenzorg).

Polyvalente logistiekers, specialisten in supply, constructie, elektriciteit, mechanica, biomedische technologie en specialisten water, hygiëne en sanitatie.

HUMAN RESOURCES EN FINANCIËN Ervaring in budgetmanagement en/of boekhouding en/of human ressources management is vereist.

VROEDVROUWEN

Klinisch psychologen, laboranten, apothekers, gezondheidsvoorlichters.

|4

© Siegfried Modola

ANDERE PROFIELEN

Heel af en toe zoeken we ook communicatiemedewerkers of advocacyspecialisten. © Eddy McCall/AZG

Diploma van vroedkunde of verpleegkunde met specialisatie verloskunde en diploma tropische geneeskunde (of een gelijkwaardige ervaring van één jaar in een tropische context) zijn vereist.

5|


Vertrekken met AZG

Solliciteren voor AZG

Het vrijwillige engagement van haar werknemers is één van de basisprincipes van AZG. Werken voor AZG betekent lid worden van een erkende internationale medische associatie en een oprecht engagement tonen om hulp te bieden aan mensen in nood.

1. Surf naar www.azg.be voor meer informatie.

Onze algemene selectiecriteria

Uw kwaliteiten

➔  Oprecht en uitgesproken humanitaire motivatie en zich kunnen vinden in de principes en waarden van het AZG-handvest

➔  Flexibiliteit en stressbestendigheid

➔  Minimum 2 jaar relevante beroepservaring ➔  Een goede kennis van het Frans en het Engels (kennis van het Arabisch is een troef)

➔  Organisatorische en managementvaardigheden, praktisch en probleemoplossend vermogen.

➔  Bereid zijn om te vertrekken naar al onze interventiegebieden

GOED OM TE WETEN

➔  Bereid zijn om zich voor 2 jaar te engageren en voor missies van minimum 6 maand ➔  Bereid zijn zonder familie te vertrekken Opmerking : voor bepaalde profielen kunnen uitzonderingen gemaakt worden.

|6

➔  Team spirit

Het grootste deel van de jobs op het terrein voor AZG vergen managementvaardigheden: omkadering, opleiding en supervisie van de teams.

2. Als u aan de criteria beantwoordt, solliciteer online : motivatiebrief + CV + diploma op www.azg.be 3. Na de selectie van uw kandidatuur, wordt u gecontacteerd door een medewerker van de dienst rekrutering voor een telefonisch gesprek. Wanneer dat goed verloopt, wordt u uitgenodigd op een selectiedag in Brussel. 4. Na aanwerving komt u terecht in de pool van expats en u volgt een opleiding om u voor te bereiden op een eerste vertrek op het terrein. 5. Nog vragen? U kan de dienst rekrutering contacteren via: recruitment@brussels.msf.org

Meer informatie en details over de werkaanbiedingen op www.azg.be

7|


Artsen Zonder Grenzen is een internationale en onafhankelijke, medische humanitaire organisatie. Wij bieden hulp zonder enige vorm van discriminatie en kiezen nooit partij in gewapende conflicten. Al onze medewerkers worden verbonden door het Handvest van Artsen Zonder Grenzen. In dat handvest staan onze belangrijkste principes opgesomd: neutraliteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid. Als getuige van ernstig geweld of crisissen waaraan nauwelijks aandacht wordt geschonken, eisen we het recht om hierover in het openbaar te spreken. Meer dan 90% van de AZG-fondsen is afkomstig van privé-giften.

Meer informatie op www.azg.be

Dupréstraat, 94 - 1090 Brussel – België

© Voorpagina: Shannon Jensen - Layout : okidokidesign.net

Wie zijn we ?

Vertrekken met Artsen Zonder Grenzen  
Vertrekken met Artsen Zonder Grenzen  
Advertisement